láttál már 40 éves hostesst, recskás? szerinted miért nem?
Másoknak meg az a furcsa, hogy egy 33 éves, akármilyen kinézetű férfi képtelen legyen ellátni magát, kegyelemkanapéról, feketén gányolással tölti az idejét, és azt a kevés pénzét méregdrága és tökfölösleges nyelvtanfolyamokra költse.
Persze, biztosan hatalmas kitüntetésnek veszik, hogy 2 paprikajancsi videózgatja őket. Ez egyértelmű. Szinte már hiányolják is, ha véletlenül nem kamerázgattok. Ez a baj veletek, hogy ti minden tárgyalást valamiféle show-nak tekintetek, ahol lehet szerepelni. Az adófizetők pénzén hetyetyézel a tyúkpereiden és látványosan szarsz a bíróra is. Minden veled kapcsolatos tárgyalást a következőképpen kezdenék:
ahogy megjelensz a tárgyalóteremben rögtön kapnál 2 pofont: az egyik a kamerádat vinné ki a kezedből, a másik pedig a laptopodat. Utána kapnál egy pelenkát és nem vinnyoghatnál ott 10 percenként, hogy neked wc-re kell menned. Az sem érdekelne, ha az agyad folyna ki a füleden, akkor is lezavarnám a tárgyalást 1 nap alatt. Ha pedig szarnál a bíróságra és ott matatnál továbbra is, akkor szépen rálépne valaki a lábadra is, hogy illene szépen odafigyelni a bíróra. Valahogy így kéne veled bánni és akkor elmenne a kedved a perek provokálásától.
Ilyenkor óránként kb. 2 perc időtartamban hangzik el olyan dolog, ami valóban érdemleges is az ügy szempontjából. Akkor meg megbök a Hermán, hogy figyeljek oda, hozzám beszél a bíró. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Pétert azért a múltkor megkérte a bíró, hogy ne röhögjön és integessen már olyan sohat a tárgyalás közepén RGL kamerájába. :D
ASoDI jogilag erős!!! :DDDDDD
és te vagy kapitalizmusellenes :DDDD
kész bazmeg :DD
mondtad, hogy nem bírja a hátad, mert kripli vagy, te gettó-punk? felháborító, hogy én fizetem meg ennek a bohóckodásnak az árát.
Jó, a szolgáltatás más tészta.
Az csak piaci alapon jó.
Szüntessük meg a bíróságokat, csókolom :D
én benne vagyok fifi, de abban a pillanatban indulna el érted a tanszéki ducato.
Es szoltal neki, hogy a pupod miatt nem tudsz?
Toronyőr.
Hahahaha,kurvara el leszel itelve :DDDD
aztán az ítélethirdetéskor jön a szokásos, könyöjgöm béküjjünkki fordulat.
Ők is tökélyre fejlesztették az "Elítélt, távozhat"-szófordulatot, és hasonló hangsúllyal ejtik. Ami a lényegi különbség, hogy ők egy hivatalos állami szerv, te meg egy 33 éves csöves faszkiverő. Vajon melyik nyom többet a latban?
Én ugyanígy vagyok a "tisztelt vádlott" szófordulattal xD
most, hogy kidobták a recskairodából, remélhetőleg a pénzelését is abbahagyják hamarosan vera néniék. akkor pedig jön a letöltendő.
a keresztény krónikás bazmeg.
KÖNYÖJGÖM BÍJÓÚJ, AJÁZATOSANY KÉJEM, HOGY JAJAJAJJ, HATYMAJADJAK TYÜNGYÉJOJSZÁGBAN, JAÁJÁJÁJ, MÉJTÓSÁGOS ÚJAM, ÉLETVESZÉLYBEN VATYOK! JÁJÁJÁ, CSOKOLOM A TALPÁT!
és ez nálad valami komoly teljesítménnyel ekvivalens?
Tyodika: - Tyitytejt... hehe... bíjóshák...
*torz vigyor ül ki az arcára*
Bíróbácsi: *egy szót sem ért a dologból, de undorodva fintorodik el a gnóm láttán*
- Felszólítom a vádlottat, hogy hagyja abba az ágyéka simogatását a tárgyalás alatt!
'N Morgen, herr Bronislaw...csak, hogy a faszvero ne ertse!
Most kalozromantika van! Vityorlashajo lesz!
* van egyfajta kalózromantikája *
www.origo.hu/itthon/20141111-holttestet-talaltak-a-blaha-lujza-teri-aluljaroban.html
ritka nagy hülye vagy sneckó, a politika pontosan arról szól, hogy eladod magadat valamiképpen, gabika most éppen kiterjeszti a cukikampányt ajrópa felé, de nyugodj meg, ugyanolyan antiszemita rasszita barom maradt ő is, meg a pártja is, mint eddig
menjél, sodi, vágd be neki a lompost!!!!!!!!!!!!!
Fifike, az, hogy nem érted, az oka annak, hogy te és a sertés mérnök úr ott tart, ahol. Vona Gábor sem egy atomfizikus, de azt jó érzékkel fogja fel, hogy mikor meddig lehet elmenni, és milyen politikai helyzetben mik az adekvát reakciók. Ő most milliomos, az ország egyik vezető politikusa. Te hajléktalan, fizikailag és szellemileg leépült roncs vagy, a malacot pedig a Lakbér Lidérc rémisztgeti már lassan minden nap, miközben küzd a magánnyal és a cukrával. Mi már csak egy kávét kérünk.
És akkor hová rohangálhatnátok sírni, hogy csúnyán nézett rátok a rendőr, nem elég kedves a volt élettárs, ellenszenves a másik ügyvéd, stb.?
Látod ez a baj, hogy nektek kérvényt kell benyújtani, hogy emberi módon viselkedjetek. Pedig ilyenkor 2 csicskalángos, pár nap fogda és rögtön a helyére kerülne az agyatok. De sajnos ezt sem lehet, mert akkor fut a vén geci ezerfelé, hogy itt micsoda diktatúra van, még nevetni sem hagyják az embert.
Legközelebb majd szólj a bíróságon, hogy nem vagy képes egyenesen ülni és koncentrálni. Esetleg hoznak gumipókot és kikötöznek, mint a sílécet a tetőcsomagtartóra. Ezt érdemelnéd.
Ja, szokott lenni. Eldurrantunk egy méretes rakétát, utána pedig Dani és a dílerünk spanba kikormolják a lyukaimat, aaaaaoooooooargh
Ígen! Én is jógilag erös vóltam, sódi adot nekem tanácsokatt és tesék, be fógom perelni a koppot is. Sódi azt mondta hógy segit. jővö hétten!
Adig megyek és keresek pár deket a hamútartobann.
es ezt berlinböl irta ennek az egyik reterdnak, aki ezekszerint böriben van. medvesapkas vagy mi a neve, az rgl lakott egy ideig nala
Sodinak milyen a börtöntűrő képessége?
A profi cigányidomítási képessége a sittesekre is vonatkozik? Ott is majd heheheh-zik, ha felkérdezik?
Meg fogjuk szüntetni Sodikát, csókolom.
"Studied at: Az élet"
Lovas nemzet vagyunk. Idióta.
Ebben most az anyja a hibás, vagy a trollok?
Szóval akkor ezért jársz a trollfórumra?
És üvöltöztél is, hogy "á rák ágye ki a báládet"?
A fasza a hibás. Elverte rá az idejét xD
De úgy egyébként állítólag én vagyok az, aki közel öt hónap után sem képes szabadulni a másik hatása alól. LOL, hülyegyerekek.
ki a faszom csekkolja még mindig gülüt, hülyegyerek? ki az, aki facebook-posztokat meg fórumbejegyzéseket ír arról, hogy közel öt hónap után sem képes szabadulni a másik hatása alól. LOL? endiloveandi XD
neked milyen hatåsod lenne te fasz?
Talált.
She was a dude.
Ő már tavaly decemberben le se szart, te meg még mindig vele foglalkozol, balfasz...
Hát lolbazmeg.
De én vagyok a beteg, én állítólag én vagyok az, aki nem tudok visszazökkenni a régi kerékvágásba, miközben ami velem történt, az inkább az, hogy végre értelmesebb dolgokkal foglalkozom olyasmi helyett, aminek mérsékelt volt a haszna.
Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok. A fenntarthatóság biztosítása érdekében addig magara szedem a megfelelő képességeket.
Ahelyett, hogy most csinálnám, megalapozom, hogy később nagyon hosszan csinálhassam. Pl. most is melózom.
Na meló, csá.
A kamu useredet is törölte?
She was a dude.
hát m a gond azzal, hogy az undorító stalker patkány ismerőseit likvidálja a facebookjáról, mikor semmi köze nincs hozzájuk? csak a hozzád hasonló agyhalott debilek gondolják, hogy a facebookon boldog boldogtalant be kell jelölgetni ismerősnek .
csivaegő
Apr 17, 2015 16:23:28
Ehhez képest a Krizsai Andi saját elmondása szerint évekig tudott Münchenben abból élni, hogy hostess és idegen nyelvű korrespodent volt.
láttál már 40 éves hostesst, recskás? szerinted miért nem?
Apr 17, 2015 16:23:28
Főnikmadár
Apr 17, 2015 16:24:44
Egyébként lehet a szép hostess, ügyfélszolgálatos, értelmiségi (egyetemen is voltak szép csajok, meg néhány bírósági tárgyalásra olyan kurva jó csajok jönnek az ügyészségtől, hogy a bírósági tárgyalásról szóló tudósítás kitüntetett részének kell lennie, amikor fel-le veszi a talárt), nem kell kurvának lennie.
De ha egy szép nő kétkezi munkát végez, az nekem igenis furcsa.
De ha egy szép nő kétkezi munkát végez, az nekem igenis furcsa.
Másoknak meg az a furcsa, hogy egy 33 éves, akármilyen kinézetű férfi képtelen legyen ellátni magát, kegyelemkanapéról, feketén gányolással tölti az idejét, és azt a kevés pénzét méregdrága és tökfölösleges nyelvtanfolyamokra költse.
Apr 17, 2015 16:24:44
sodika
Apr 17, 2015 16:24:54
Jó, ő a 20-as éveiben csinálta.
Apr 17, 2015 16:24:54
Hiénaverő
Apr 17, 2015 16:27:21
Púpos, az itteni matyarázkodásaiddal mennyivel vagy előrébb az életben?
Apr 17, 2015 16:27:21
Kiss Kender Farkas
Apr 17, 2015 16:27:22
meg néhány bírósági tárgyalásra olyan kurva jó csajok jönnek az ügyészségtől, hogy a bírósági tárgyalásról szóló tudósítás kitüntetett részének kell lennie, amikor fel-le veszi a talárt
Persze, biztosan hatalmas kitüntetésnek veszik, hogy 2 paprikajancsi videózgatja őket. Ez egyértelmű. Szinte már hiányolják is, ha véletlenül nem kamerázgattok. Ez a baj veletek, hogy ti minden tárgyalást valamiféle show-nak tekintetek, ahol lehet szerepelni. Az adófizetők pénzén hetyetyézel a tyúkpereiden és látványosan szarsz a bíróra is. Minden veled kapcsolatos tárgyalást a következőképpen kezdenék:
ahogy megjelensz a tárgyalóteremben rögtön kapnál 2 pofont: az egyik a kamerádat vinné ki a kezedből, a másik pedig a laptopodat. Utána kapnál egy pelenkát és nem vinnyoghatnál ott 10 percenként, hogy neked wc-re kell menned. Az sem érdekelne, ha az agyad folyna ki a füleden, akkor is lezavarnám a tárgyalást 1 nap alatt. Ha pedig szarnál a bíróságra és ott matatnál továbbra is, akkor szépen rálépne valaki a lábadra is, hogy illene szépen odafigyelni a bíróra. Valahogy így kéne veled bánni és akkor elmenne a kedved a perek provokálásától.
Apr 17, 2015 16:27:22
sodika
Apr 17, 2015 16:32:29
látványosan szarsz a bíróra is. Minden veled kapcsolatos tárgyalást a következőképpen kezdenék
Ilyenkor óránként kb. 2 perc időtartamban hangzik el olyan dolog, ami valóban érdemleges is az ügy szempontjából. Akkor meg megbök a Hermán, hogy figyeljek oda, hozzám beszél a bíró. :D
Apr 17, 2015 16:32:29
sodika
Apr 17, 2015 16:33:58
ti minden tárgyalást valamiféle show-nak tekintetek, ahol lehet szerepelni
Pétert azért a múltkor megkérte a bíró, hogy ne röhögjön és integessen már olyan sohat a tárgyalás közepén RGL kamerájába. :D
Apr 17, 2015 16:33:58
Főnikmadár
Apr 17, 2015 16:35:51
ASoDI jogilag erős!!! :DDDDDD
Apr 17, 2015 16:35:51
sodika
Apr 17, 2015 16:36:32
Egyébként a kalózromantika része, persze, hogy kihögöjük ezt az egész baromságot, és pont annyi tiszteletet adunk meg az egésznek, ami még éppen elég ahhoz, hogy ne adjanak ki ellenünk körözést vagy rendbírságot.
Gaudiék perén ezt kimaxoltam, nagyon gettó-punk, ultra-kényelmes, mindent leszaró, laza stílusban támaszkodtam az asztalnak, a bírónő meg is állított, hogy akkor most álljunk meg egy kicsit, és legyek olyan kedves egyenesen állni. :D
Gaudiék perén ezt kimaxoltam, nagyon gettó-punk, ultra-kényelmes, mindent leszaró, laza stílusban támaszkodtam az asztalnak, a bírónő meg is állított, hogy akkor most álljunk meg egy kicsit, és legyek olyan kedves egyenesen állni. :D
Apr 17, 2015 16:36:32
sodika
Apr 17, 2015 16:38:52
Kár hogy nem rakta fel Luigi a videót.
Sziporkáztam. :)
Sziporkáztam. :)
Apr 17, 2015 16:38:52
Hiénaverő
Apr 17, 2015 16:38:55
Zsendi kellemes neked itt matyarászkodni? Nyilvánvalóan kiemelt project lehet az életedben, hiszen a mai napon pl. shemmi mást nem csináltál, csak itt nagyképűsködtél meg magyarázkodtál.
Egyébként a kalózromantikának része volt az is amikor a bíróságon felkérdezett a bíróúr rendőrlistás ügyben és véjpjofi jogi érvelés helyett csak csicskulásra futotta?
Amúgy ez a kalózromantika lesz az új autizmus? A jobboldali radikálisoknak mi a véleményük az ilyen hippitempóról?
Egyébként a kalózromantikának része volt az is amikor a bíróságon felkérdezett a bíróúr rendőrlistás ügyben és véjpjofi jogi érvelés helyett csak csicskulásra futotta?
Amúgy ez a kalózromantika lesz az új autizmus? A jobboldali radikálisoknak mi a véleményük az ilyen hippitempóról?
Apr 17, 2015 16:38:55
tigris
Apr 17, 2015 16:39:24
Mondom, integrációs tanfolyamról rémtörténeteket olvastam a berlini magyarok fórumán. Kiabál velük a tanár, szarba sem nézi őket. A minőségre szarnak. Ellenben olyan fizetős helyeken, ahova én jártam, nagyon sok múlik a visszajelzéseken.
Ami nem piaci alapú, az bizony még németországban is szar. :D
Ami nem piaci alapú, az bizony még németországban is szar. :D
Apr 17, 2015 16:39:24
csivaegő
Apr 17, 2015 16:39:44
Egyébként a kalózromantika része, persze, hogy kihögöjük ezt az egész baromságot, és pont annyi tiszteletet adunk meg az egésznek, ami még éppen elég ahhoz, hogy ne adjanak ki ellenünk körözést vagy rendbírságot.
mondtad, hogy nem bírja a hátad, mert kripli vagy, te gettó-punk? felháborító, hogy én fizetem meg ennek a bohóckodásnak az árát.
Apr 17, 2015 16:39:44
sodika
Apr 17, 2015 16:40:42
Hiénaverő:
Nézd vissza az első három tárgyalást videón.
Fent van YouTube-on mindegyik.
Mondom ott egyszer is, hogy úgy egyébként ez egy rossz lista? Hogy nem kellett volna felraknom, és ez hiba volt, mert ilyen rendőrlistákat nem szabad kirakni sehova?
Nem mondtam egyszer se. :)
Ilyen nem hangzott el. És nem is fog.
Nézd vissza az első három tárgyalást videón.
Fent van YouTube-on mindegyik.
Mondom ott egyszer is, hogy úgy egyébként ez egy rossz lista? Hogy nem kellett volna felraknom, és ez hiba volt, mert ilyen rendőrlistákat nem szabad kirakni sehova?
Nem mondtam egyszer se. :)
Ilyen nem hangzott el. És nem is fog.
Apr 17, 2015 16:40:42
sodika
Apr 17, 2015 16:41:44
Jó, a szolgáltatás más tészta.
Az csak piaci alapon jó.
Apr 17, 2015 16:41:44
sodika
Apr 17, 2015 16:42:05
felháborító, hogy én fizetem meg ennek a bohóckodásnak az árát.
Apr 17, 2015 16:42:05
csivaegő
Apr 17, 2015 16:43:31
én benne vagyok fifi, de abban a pillanatban indulna el érted a tanszéki ducato.
Apr 17, 2015 16:43:31
IsmeretlenJoAkaro
Apr 17, 2015 16:48:05
a bírónő meg is állított, hogy akkor most álljunk meg egy kicsit, és legyek olyan kedves egyenesen állni. :D
Es szoltal neki, hogy a pupod miatt nem tudsz?
Apr 17, 2015 16:48:05
Hiénaverő
Apr 17, 2015 16:50:54
Nem arról van szó Recskaboy hogy neked mi a véleményed a rendőrlistáról, hanem arról, hogy bazmeg más, normálisan dolgozó adófizetők pénzéből bohóckodtok a bíróságon, és a tetejébe ezt még valami nagy rendszerellenes ellenállásnak próbáljátok beállítani.
Ha itt rend-alapú világ lenne (ami remélem hamarosan eljön) akkor már rég felpofoztattak volna téged meg a mikuláskecit az érintett rendőrökkel, meg kaptatok volna egy-egy 100 ezres bírságot/név, aztán elzavartak volna a gecibe. A Kaufmanndilt meg már rég kitiltották volna a bíróságok épületéből.
Ha itt rend-alapú világ lenne (ami remélem hamarosan eljön) akkor már rég felpofoztattak volna téged meg a mikuláskecit az érintett rendőrökkel, meg kaptatok volna egy-egy 100 ezres bírságot/név, aztán elzavartak volna a gecibe. A Kaufmanndilt meg már rég kitiltották volna a bíróságok épületéből.
Apr 17, 2015 16:50:54
sodika
Apr 17, 2015 16:52:08
Azt egyébként, hogy miként lehet a "tisztelt bíróság" szófordulatot minnél inkább "na, te szar"-hangsúllyal kiejteni, szintén tökélyre fejlesztettem már. :D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 17, 2015 16:52:08
kínzó kérdés
Apr 17, 2015 16:52:43
akkor neked, kifejezetten udnorító "férfinak" milyen munka való, gyagyás? éjjeliőr? bányász?
Toronyőr.
Apr 17, 2015 16:52:43
IsmeretlenJoAkaro
Apr 17, 2015 16:52:57
Azt egyébként, hogy miként lehet a "tisztelt bíróság" szófordulatot minnél inkább "na, te szar"-hangsúllyal kiejteni, szintén tökélyre fejlesztettem már. :D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Hahahaha,kurvara el leszel itelve :DDDD
Apr 17, 2015 16:52:57
csivaegő
Apr 17, 2015 16:53:12
Na meló, csá.
Na meló, csá.
aztán az ítélethirdetéskor jön a szokásos, könyöjgöm béküjjünkki fordulat.
Apr 17, 2015 16:53:12
Hiénaverő
Apr 17, 2015 16:53:56
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ők is tökélyre fejlesztették az "Elítélt, távozhat"-szófordulatot, és hasonló hangsúllyal ejtik. Ami a lényegi különbség, hogy ők egy hivatalos állami szerv, te meg egy 33 éves csöves faszkiverő. Vajon melyik nyom többet a latban?
Apr 17, 2015 16:53:56
bíró bácsi
Apr 17, 2015 16:54:30
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Én ugyanígy vagyok a "tisztelt vádlott" szófordulattal xD
Apr 17, 2015 16:54:30
Hiénaverő
Apr 17, 2015 16:55:22
Szeretem amikor nagyképűsködsz Kvázimódó, ilyenkor jönnek a nagy pofáraesések. Kövi csicskulás tárgyalás mikor is lesz? :)
Apr 17, 2015 16:55:22
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 17, 2015 17:03:27
x16)
Mikor is hirdetnek már végre ítéletet a rendőrlistás ügyben?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
csivaegő
Apr 17, 2015 17:05:24
Mikor is hirdetnek már végre ítéletet a rendőrlistás ügyben?
most, hogy kidobták a recskairodából, remélhetőleg a pénzelését is abbahagyják hamarosan vera néniék. akkor pedig jön a letöltendő.
Apr 17, 2015 17:05:24
tigris
Apr 17, 2015 17:14:27
De tudom már, hol van az a videó, de kurva vicces.
Azt, amikor egy másik bírónő egy másik tárgyaláson szóvá tette, és rögzítettem, és utána meglett az eredeti videó is.
Bírósági tudósítás, amin végig a bírónő melle látható, az arca már nem fél rá a képre :D
Azt, amikor egy másik bírónő egy másik tárgyaláson szóvá tette, és rögzítettem, és utána meglett az eredeti videó is.
Bírósági tudósítás, amin végig a bírónő melle látható, az arca már nem fél rá a képre :D
a keresztény krónikás bazmeg.
Apr 17, 2015 17:14:27
tigris
Apr 17, 2015 17:15:56
Na meló, csá.
Na meló, csá.
KÖNYÖJGÖM BÍJÓÚJ, AJÁZATOSANY KÉJEM, HOGY JAJAJAJJ, HATYMAJADJAK TYÜNGYÉJOJSZÁGBAN, JAÁJÁJÁJ, MÉJTÓSÁGOS ÚJAM, ÉLETVESZÉLYBEN VATYOK! JÁJÁJÁ, CSOKOLOM A TALPÁT!
Apr 17, 2015 17:15:56
gettó punk
Apr 17, 2015 17:18:48
keresztény krónikás
vadászbika
vérprofi programozó
jéghideg jogász
piranha
egyetemista srác
grafikus
hobbitörténész
hazafi
nemzeti érzelmű közíró
videblogger
sajtós
gettó-punk
vadászbika
vérprofi programozó
jéghideg jogász
piranha
egyetemista srác
grafikus
hobbitörténész
hazafi
nemzeti érzelmű közíró
videblogger
sajtós
gettó-punk
Apr 17, 2015 17:18:48
bmx
Apr 17, 2015 17:20:34
Nahát, a tokás megint önbíráskodásra buzdítja a szániszarokat...
Apr 17, 2015 17:20:34
Schwezoff Dávid
Apr 17, 2015 17:44:08
Uj nick!!!
*kalozromantika*
*kalozromantika*
Apr 17, 2015 17:44:08
jiddise máme
(
x11)
Apr 17, 2015 17:44:40
x11)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
és ez nálad valami komoly teljesítménnyel ekvivalens?
Schwezoff Dávid
Apr 17, 2015 17:46:20
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F17%2Fitt-veresd-a-hetvegen4%2F
Ott veresd, ne itt, puposbuzi!
Ott veresd, ne itt, puposbuzi!
Apr 17, 2015 17:46:20
broni
Apr 17, 2015 17:50:06
jó reggelt!
Apr 17, 2015 17:50:06
valóság
Apr 17, 2015 17:52:16
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Tyodika: - Tyitytejt... hehe... bíjóshák...
*torz vigyor ül ki az arcára*
Bíróbácsi: *egy szót sem ért a dologból, de undorodva fintorodik el a gnóm láttán*
- Felszólítom a vádlottat, hogy hagyja abba az ágyéka simogatását a tárgyalás alatt!
Apr 17, 2015 17:52:16
Másik János
Apr 17, 2015 17:56:49
...
Üdvözlöm az unokaöccsét! Adja át neki, hogy rég láttam, hiányzik. Meg azt is elmondhatja, hogy sikerült vevőt találnom a télikabátjára. Apr 17, 2015 17:56:49
Schwezoff Dávid
Apr 17, 2015 18:08:37
jó reggelt!
'N Morgen, herr Bronislaw...csak, hogy a faszvero ne ertse!
Apr 17, 2015 18:08:37
broni
Apr 17, 2015 18:13:46
a kurtva anyját, a tramadol-pia jól kiütött)))))most bevetem már 10 szem coaxil, hogy kicsit felpörgessen.....
Apr 17, 2015 18:13:46
tigris
Apr 17, 2015 18:59:56
közben a zöldövezeti ingatlannal bíró, értelmiségi családból származó úrifiúból gettó punk lett? hallod sodi, a normális emberek 15 éves korukra növik ezt ki
Apr 17, 2015 18:59:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 17, 2015 19:21:59
x16)
Hol a repcsi? Lesz repcsi?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Schwezoff Dávid
Apr 17, 2015 19:24:38
Hol a repcsi? Lesz repcsi?
Apr 17, 2015 19:24:38
kivancsifi
Apr 17, 2015 19:43:16
Mi ez a szar hely?
Apr 17, 2015 19:43:16
broni
Apr 17, 2015 19:49:43
[quote=kivancsifi]Mi ez a szar hely?[/quote
kaki-pisi fórum!!!!!!!!!!!!!
kaki-pisi fórum!!!!!!!!!!!!!
Apr 17, 2015 19:49:43
-
Apr 17, 2015 19:59:50
Farkas Endre Kiss
3 perce ·
Eddig én nem szólaltam meg ebben az ügyben, de EZ mégis MI A VÉRERES LÓFASZ?! Saját magát bélyegzi Vona "szélsőségesnek"?! A saját korábbi önmagát is, ezek szerint? Hát nem kurvára arról szólt MINDEN az elmúlt években, hogy aki a Jobbikot, vagy környezetét szélsőségesnek mondja, az egyszerűen HAZUDIK, mert az igazság kimondását csak egy elmebeteg tekinti "szélsőségességnek"?! Akkor most ő maga lett ez a hazug és az elmebeteg? Vagy mi? Mégis MI EZ?!
3 perce ·
Eddig én nem szólaltam meg ebben az ügyben, de EZ mégis MI A VÉRERES LÓFASZ?! Saját magát bélyegzi Vona "szélsőségesnek"?! A saját korábbi önmagát is, ezek szerint? Hát nem kurvára arról szólt MINDEN az elmúlt években, hogy aki a Jobbikot, vagy környezetét szélsőségesnek mondja, az egyszerűen HAZUDIK, mert az igazság kimondását csak egy elmebeteg tekinti "szélsőségességnek"?! Akkor most ő maga lett ez a hazug és az elmebeteg? Vagy mi? Mégis MI EZ?!
Apr 17, 2015 19:59:50
Blaha téri aluljáró
Apr 17, 2015 20:05:50
www.origo.hu/itthon/20141111-holttestet-talaltak-a-blaha-lujza-teri-aluljaroban.html
Apr 17, 2015 20:05:50
jiddise máme
(
x11)
Apr 17, 2015 20:15:31
x11)
Farkas Endre Kiss
3 perce ·
3 perce ·
ritka nagy hülye vagy sneckó, a politika pontosan arról szól, hogy eladod magadat valamiképpen, gabika most éppen kiterjeszti a cukikampányt ajrópa felé, de nyugodj meg, ugyanolyan antiszemita rasszita barom maradt ő is, meg a pártja is, mint eddig
broni
Apr 17, 2015 20:15:47
origo.hu/itthon/20141111-holttestet-talaltak-a-blaha-lujza-teri-aluljaroban.html
origo.hu/itthon/20141111-holttestet-talaltak-a-blaha-lujza-teri-aluljaroban.html
menjél, sodi, vágd be neki a lompost!!!!!!!!!!!!!
Apr 17, 2015 20:15:47
Андрюша Ющинский
Apr 17, 2015 20:22:01
Sziasztok!
Udv Kijevbol!
SoDI, gyere Kijevbe mint Fiala< tanulj ukranul!
Слава Україні! Героям слава!
Слава Нації! Смерть Ворогам!
Україна - понад усе!
Україна - понад усе!
Україна - понад усе!
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Udv Kijevbol!
SoDI, gyere Kijevbe mint Fiala< tanulj ukranul!
Україна - понад усе!
Україна - понад усе!
Україна - понад усе!
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Apr 17, 2015 20:22:01
evidenciák
Apr 17, 2015 20:22:36
Farkas Endre Kiss
3 perce ·
3 perce ·
Fifike, az, hogy nem érted, az oka annak, hogy te és a sertés mérnök úr ott tart, ahol. Vona Gábor sem egy atomfizikus, de azt jó érzékkel fogja fel, hogy mikor meddig lehet elmenni, és milyen politikai helyzetben mik az adekvát reakciók. Ő most milliomos, az ország egyik vezető politikusa. Te hajléktalan, fizikailag és szellemileg leépült roncs vagy, a malacot pedig a Lakbér Lidérc rémisztgeti már lassan minden nap, miközben küzd a magánnyal és a cukrával. Mi már csak egy kávét kérünk.
Apr 17, 2015 20:22:36
Kiss Kender Farkas
Apr 17, 2015 20:23:07
És akkor hová rohangálhatnátok sírni, hogy csúnyán nézett rátok a rendőr, nem elég kedves a volt élettárs, ellenszenves a másik ügyvéd, stb.?
Apr 17, 2015 20:23:07
Kiss Kender Farkas
Apr 17, 2015 20:26:41
Látod ez a baj, hogy nektek kérvényt kell benyújtani, hogy emberi módon viselkedjetek. Pedig ilyenkor 2 csicskalángos, pár nap fogda és rögtön a helyére kerülne az agyatok. De sajnos ezt sem lehet, mert akkor fut a vén geci ezerfelé, hogy itt micsoda diktatúra van, még nevetni sem hagyják az embert.
Apr 17, 2015 20:26:41
Kiss Kender Farkas
Apr 17, 2015 20:29:39
Legközelebb majd szólj a bíróságon, hogy nem vagy képes egyenesen ülni és koncentrálni. Esetleg hoznak gumipókot és kikötöznek, mint a sílécet a tetőcsomagtartóra. Ezt érdemelnéd.
Apr 17, 2015 20:29:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 17, 2015 20:39:04
x16)
Kalóz Dani romantika?
-
Apr 17, 2015 20:43:13
Biztos bölcs dolog a bíróval szemben nyeglén, szemtelenül viselkedni, amikor ő szabja ki a büntetést?
Apr 17, 2015 20:43:13
Rákóczi Petra
Apr 17, 2015 20:44:01
Kalóz Dani romantika?
Ja, szokott lenni. Eldurrantunk egy méretes rakétát, utána pedig Dani és a dílerünk spanba kikormolják a lyukaimat, aaaaaoooooooargh
Apr 17, 2015 20:44:01
Örebro
Apr 17, 2015 20:44:29
"Ne haragudj, de még én is szeretem annyira az életet, hogy ha annyira időre kell bevonulnom, amennyire most neked, a halálon akkor sem gondolkodnék, hanem simán bevonulnék.
Lesz időd bent olvasni, művelődni, értékesebb emberként jöhetsz ki. Gondolj erre."
gyagyås a szakertö es eletvitel tanacsado, hahaha
Lesz időd bent olvasni, művelődni, értékesebb emberként jöhetsz ki. Gondolj erre."
Apr 17, 2015 20:44:29
Dőrppe
Apr 17, 2015 20:45:56
Biztos bölcs dolog a bíróval szemben nyeglén, szemtelenül viselkedni, amikor ő szabja ki a büntetést?
Ígen! Én is jógilag erös vóltam, sódi adot nekem tanácsokatt és tesék, be fógom perelni a koppot is. Sódi azt mondta hógy segit. jővö hétten!
Adig megyek és keresek pár deket a hamútartobann.
Apr 17, 2015 20:45:56
Örebro
Apr 17, 2015 20:50:17
"Ne haragudj, de még én is szeretem annyira az életet, hogy ha annyira időre kell bevonulnom, amennyire most neked, a halálon akkor sem gondolkodnék, hanem simán bevonulnék.
es ezt berlinböl irta ennek az egyik reterdnak, aki ezekszerint böriben van. medvesapkas vagy mi a neve, az rgl lakott egy ideig nala
Apr 17, 2015 20:50:17
-
Apr 17, 2015 20:52:38
Sodinak milyen a börtöntűrő képessége?
A profi cigányidomítási képessége a sittesekre is vonatkozik? Ott is majd heheheh-zik, ha felkérdezik?
Apr 17, 2015 20:52:38
bíróságok
Apr 17, 2015 21:35:31
Meg fogjuk szüntetni Sodikát, csókolom.
Apr 17, 2015 21:35:31
-
Apr 17, 2015 22:35:56
Egyébként mi a francért vagy itt, újból? Miért jöttél már megint ide?
Apr 17, 2015 22:35:56
Zénó
Apr 17, 2015 22:38:02
Aztabüdöskurvafaszba:
Kovács Ernő
Farkas Endre Kiss
7 mins ·
Hiányoznak a közvetítéseid! Nekem egy példakép vagy, akit próbálok pótolni!
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10206613254277904
Kovács Ernő
Farkas Endre Kiss
7 mins ·
Hiányoznak a közvetítéseid! Nekem egy példakép vagy, akit próbálok pótolni!
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10206613254277904
Apr 17, 2015 22:38:02
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 17, 2015 22:56:22
x16)
Endre, egy keresztény közíró hogy írhat olyat, hogy "VÉRERES LÓFASZ"???
Ez a nemzeti stílus?
Ez a nemzeti stílus?
-
Apr 17, 2015 23:12:03
amugy ki a fasz az a luigi?
Apr 17, 2015 23:12:03
Zénó
Apr 17, 2015 23:15:47
amugy ki a fasz az a luigi?
"Studied at: Az élet"
Apr 17, 2015 23:15:47
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 17, 2015 23:17:25
x30)
21-én, azaz kedd reggel folytatódik Orr tárgyalása a BKKB-n.
Hiénaverő
Apr 17, 2015 23:20:22
Gyagyás, lesz köszfetyítés? Csak mert nagyon szeretnénk nézni, ahogy kalózosan pofánröhögöd a bíróságot.
Apr 17, 2015 23:20:22
ál-sodika
Apr 17, 2015 23:39:38
Endre, egy keresztény közíró hogy írhat olyat, hogy "VÉRERES LÓFASZ"???
Ez a nemzeti stílus?
Ez a nemzeti stílus?
Lovas nemzet vagyunk. Idióta.
Apr 17, 2015 23:39:38
-
Apr 18, 2015 00:09:24
akkor a pupos megint lekesett az irattanulmanyozasrol. mindegy
Apr 18, 2015 00:09:24
kínzó kérdés
Apr 18, 2015 00:22:28
akkor a pupos megint lekesett az irattanulmanyozasrol. mindegy
Apr 18, 2015 00:22:28
-
Apr 18, 2015 00:28:27
termeszetesen andi a hibas, de nem akarok evidenciakat...
Apr 18, 2015 00:28:27
kínzó kérdés
Apr 18, 2015 00:34:50
Ha éppen nem videózok, NLP-alapon szeretek nálam részben okosabb, de mindenképp pénzesebb társaságába járkálni. Mindig és mindenhol. Ezért fizettem korábban a méregdrága Schlingloff-féle marketing-tanfolyamokat is, ahova tényleg csak milliomos vállalkozók jártak rajtam kívül.
Mert szegény és sikeretelen emberektől nem tanulsz semmit.
Minek keresnéd szegény és sikertelen emberek társaságát?
Mert szegény és sikeretelen emberektől nem tanulsz semmit.
Minek keresnéd szegény és sikertelen emberek társaságát?
Szóval akkor ezért jársz a trollfórumra?
Apr 18, 2015 00:34:50
kínzó kérdés
Apr 18, 2015 00:40:17
Na hát azon a ponton konkrétan köptem egyet a monitorra.
És üvöltöztél is, hogy "á rák ágye ki a báládet"?
Apr 18, 2015 00:40:17
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 18, 2015 00:50:03
x30)
A Szókeresőt mikor jelenti fel a mérnök úr?
Laci
Apr 18, 2015 01:08:56
A fasza a hibás. Elverte rá az idejét xD
Apr 18, 2015 01:08:56
-
Apr 18, 2015 02:26:03
Zsendre, 1:17-nél majdnem kinyitottad a pofonosládát. Gondold meg kétszer is mielőtt belekérdezel az úrnő monológjába, de leginkább csak akkor szólalj meg, ha ő kérdez vagy amikor utasítást ad valamire. :D
www.youtube.com/watch?v=FNi4hu8bcRo
www.youtube.com/watch?v=FNi4hu8bcRo
Apr 18, 2015 02:26:03
shiker
Apr 18, 2015 03:11:23
Sodikutya újra hölgyúr szolgálatában!!! Szerintem ez shiker!
Apr 18, 2015 03:11:23
Dr. Stáhl Judit sztárséf
Apr 18, 2015 07:45:04
ha valaki szeretne még jelentkezni a Milliomosképző Zrt főzőtanfolyamára még két hétig megteheti.
Apr 18, 2015 07:45:04
Proletárdiktatúra
Apr 18, 2015 07:52:29
Csináljunk már egy kis nézettségi mutatót Kauffman legújabb videójának, amit velem együtt eddig 6-an tekintettek meg. :)
Amúgy a kutyát sem érdekelné. Aztán a következő videójában nagy büszkén elmondja majd, hogy nagy érdeklődésre tartott számot az agymenése.
www.youtube.com/watch?v=mf7F5LpXjw4
Amúgy a kutyát sem érdekelné. Aztán a következő videójában nagy büszkén elmondja majd, hogy nagy érdeklődésre tartott számot az agymenése.
www.youtube.com/watch?v=mf7F5LpXjw4
Apr 18, 2015 07:52:29
Örebro
Apr 18, 2015 08:08:19
Apr 18, 2015 08:08:19
sodika
Apr 18, 2015 09:04:49
LOL, most látom, hogy a Gonosz Északi Boszorkány kivette a Facebook-ismerősei közül az legtöbb, devizahiteles téma kapcsán megismert embert. Póka Laci vagy Balog István egy hete is ismerőse volt, most már egyikük sem.
Apr 18, 2015 09:04:49
Brian
Apr 18, 2015 09:08:05
bazmeg recsi, felkeltél és egyből csekkoltad andi facebookját, hogy mi változott? de nem stalkerkedsz, á dehogy
zsery pénzét mikor adod meg?
zsery pénzét mikor adod meg?
Apr 18, 2015 09:08:05
sodika
Apr 18, 2015 09:08:39
Ez kb. azzal lehet összefüggésben, hogy leadtátok neki a drótot, hogy szerintetek kamuismerősként nézegetem a dolgait, és ezért nagytakarított. LOL :)
De úgy egyébként állítólag én vagyok az, aki közel öt hónap után sem képes szabadulni a másik hatása alól. LOL, hülyegyerekek.
Apr 18, 2015 09:08:39
-
Apr 18, 2015 09:10:20
hub+, te tenyleg minden csak andin kattogsz.
kedden lesz koszfetyityes? vagy fillerbaszo leszel, es nem lesz mobilneted?
kedden lesz koszfetyityes? vagy fillerbaszo leszel, es nem lesz mobilneted?
Apr 18, 2015 09:10:20
medvezsidaj
Apr 18, 2015 09:13:02
Hat igen, andit picit felvilagositottam, nezd meg az uzenetek-egyeb mappat faterod es a sajat profilodon, mert elvileg mindkettore kuldott valamit.
Apr 18, 2015 09:13:02
-
Apr 18, 2015 09:13:12
aha, nem te vagy az, aki folyamatosan andi utan kutakodik, aa nem. te mar biztosan nem vagy andi hatasa alatt, csak folyamatosan o a tema. mindegy
Apr 18, 2015 09:13:12
Brian
Apr 18, 2015 09:13:23
ki a faszom csekkolja még mindig gülüt, hülyegyerek? ki az, aki facebook-posztokat meg fórumbejegyzéseket ír arról, hogy közel öt hónap után sem képes szabadulni a másik hatása alól. LOL? endiloveandi XD
Apr 18, 2015 09:13:23
-
Apr 18, 2015 09:21:45
mar megint andi lesz a tema egesz hetvegen... * ásít *
nincs valami szar, ahova mehetnel koszfetyityeni? legyen mar vegre valami kontent, mert annyira uncsi mar andi, hogy egy 3oras mindapert is szivesebben neznek vegig eloben.
nincs valami szar, ahova mehetnel koszfetyityeni? legyen mar vegre valami kontent, mert annyira uncsi mar andi, hogy egy 3oras mindapert is szivesebben neznek vegig eloben.
Apr 18, 2015 09:21:45
Örebro
Apr 18, 2015 09:26:16
gyagyås, miert irkålsz ide, közlemenyt adtål ki,hogy nem olvasod többe soha a trollokat. akaratgyenge fasz vagy?:-)
Apr 18, 2015 09:26:16
Örebro
Apr 18, 2015 09:27:17
Ez kb. azzal lehet összefüggésben, hogy leadtátok neki a drótot, hogy szerintetek kamuismerősként nézegetem a dolgait, és ezért nagytakarított. LOL :)
neked milyen hatåsod lenne te fasz?
Apr 18, 2015 09:27:17
snecigeci
(
x44)
Apr 18, 2015 09:29:57
x44)
Talált.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:30:13
Megérte kölcsön kérni Fórizstól?
Hány évig kell neki kameráznod?
Hány évig kell neki kameráznod?
Apr 18, 2015 09:30:13
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:33:36
Ő már tavaly decemberben le se szart, te meg még mindig vele foglalkozol, balfasz...
Apr 18, 2015 09:33:36
sodika
Apr 18, 2015 09:35:23
Talált.
Hát lolbazmeg.
De én vagyok a beteg, én állítólag én vagyok az, aki nem tudok visszazökkenni a régi kerékvágásba, miközben ami velem történt, az inkább az, hogy végre értelmesebb dolgokkal foglalkozom olyasmi helyett, aminek mérsékelt volt a haszna.
Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok. A fenntarthatóság biztosítása érdekében addig magara szedem a megfelelő képességeket.
Ahelyett, hogy most csinálnám, megalapozom, hogy később nagyon hosszan csinálhassam. Pl. most is melózom.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 09:35:23
tigris
Apr 18, 2015 09:35:51
andi nem képes szabadulni sodi hatása alól :DDDDDDDDDDDDDDDd
lol
LOL
lol
LOL
Apr 18, 2015 09:35:51
snecigeci
(
x44)
Apr 18, 2015 09:35:59
x44)
Hát lolbazmeg.
A kamu useredet is törölte?
tigris
Apr 18, 2015 09:37:03
Hát lolbazmeg.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
hát m a gond azzal, hogy az undorító stalker patkány ismerőseit likvidálja a facebookjáról, mikor semmi köze nincs hozzájuk? csak a hozzád hasonló agyhalott debilek gondolják, hogy a facebookon boldog boldogtalant be kell jelölgetni ismerősnek .
Apr 18, 2015 09:37:03
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

el tudnád végezni? mert aztán tényleg kurva ronda vagy.
hallottál már arról, hogy a munka képzettség és tehetség függvénye is, faszfej?