:)
vergődtetitek szerencsétlen csajt :D
szerencsétlenek... vazz... ti is, ő is
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
,,Könyöjgöm, Angyi, bééé-bééküjünk khii! Nehem akajok visszamennyi Pestje!!!''
Dógozzál, keci, dógozzál!
Ne itt baszd a napot!!!
Nem tudom, mennyire lehetek a részese. Pókával egyáltalán nem találkoztam, mióta visszajöttem Berlinből, a Balog Istvánnal is csak azért futottam össze egyszer, mert Eszter elhívott, hogy legalább egy rövid videót rakjak már fel.
A munkakezdésre a 10:00 pont jó lesz.
Abból megint lesz valami...
Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok.
a kb. egy eves szunet megvolt. legyenek mar vegre elo koszfetyityesek! te is tudod, mi is tudjuk, mindenki tudja, hogy csak a trollokert csinaltad, mindvegig csak mi voltunk a kozonseged. jo, talan volt valami remenyed a jobbiknal, de a recskagate ezt lerendezte. de mi azota is kitartunk melletted, mi vagyunk a teljes kozonseget, es azt akarjuk, hogy legyen ujra elo koszfetyityes... legalabb a peredrol, baszki.
az komoly. valami antidepresszánst szedsz kobold? vagy ez a kezdődő mániás szakasz? tiszta szupermenné ittad/adagoltad magad.
Autista gyernőtt szagot érzek...
nocsak! újabb világmegváltó projekt, lesz itt medencés berlini iroda is, meglássátok.
Nem mindegy? Nem értelmük kell a motiváló dolgoknak lenniük, hanem ösztönző erejüknek. Ezt nem értette meg a csaj sem kint. Egy dolog, hogy őt mit érdekel, ha ez képes engem motiválni, akkor értékes és releváns dolog, hogy a személye motivál engem.
Mindegy... Veszélyes olyan emberrel kezdeni, aki soha nem tanult pszichológiát, ha nem is egyetemen, mint én, de legalább marketingpszichológia szintjén.
Na meló, csá.
Mászkálás és meghívások lesznek. :)
Bele kell menni egy témába, hogy Te legyen a nagy szószólója.
Ezt próbálom meg felépíteni-
Na csá.
Ezt mondja a legtöbb elmebeteg; azok, akik semmilyen értéket nem tudnak felmutatni...
Ennyit a pszichológiáról, sodika...
Mindegy... Veszélyes olyan emberrel kezdeni, aki soha nem tanult pszichológiát, ha nem is egyetemen, mint én, de legalább marketingpszichológia szintjén.
Na meló, csá.
Gyagyás, neked nem pszichológiát kellett volna tanulni, hanem pszichiáterhez járni kezelésre. Most már késő elkezdeni, mert úgyis egy rácsos kiságyban fogod végezni.
ilyenkor jó lenne egy kép rólad, amint éppen gépeled be az ostobaságaidat a százéves csotrogány gépeden, retkes alsógatyában pöcsödet markolászva, nagyképűen vicsorítva, a pók ujjaiddal: vetyéjesh asszzzal kezsdyenyi aki tyoha nyem tyanyulty phsztyihojógiját
jó ötlet, te lehetnél a fókák nemzetközi szószólója, ez igazán közel áll hozzád, mint beszédképtelen csetlikbotlik
Egyben vagyok, és kiegyensúlyozott, egyedül Berlinben volt egy mélypont, de az olyan körülmények között, ami bármilyen normális embert ugyanígy mélypontban taszított volna.
A dolog viszont nem az én hibám.
1) Az üzleti tisztességtelenség dolgában előttem egy héttel találkozott az aljassággal a Joachim is.
2) Hogy az emberek általában meg szoktak lepődni azon, hogy értelmes előjel nélkül vált át a kedveslány-stílusból a boszorkányba, ő maga mesélte nekem, szóval ez szintén nem csak nálam jött elő.
A hibám az volt, hogy arra számítottam, hogy ez utóbbi pont végülis szakaszokról szól, maga is szedved tőlük, és ha felmerülnek, akkor az egyetlen teendő, hogy kivárd a végüket. De aztán kiderült, hogy lófaszt, ő is csak hazud szakaszokról, mély személyiségjegy ez valójában.
Na mindegy, meló... csá
Fórizst fogod követni mindenhová, mint egy pincsikutya, mi?
MEGALOL
Amit ők csinálnak, voltaképp jó dolog lenne, de maguk sem tudják, mi a faszért csinálják szerintem. Belevonhatóak, de nem feltétlenül. Az ötletük jó, amit csinálnak jó, de igazán akkor fasza ez, ha célt raksz mögé.
Na meló, csá.
Állítólag 13 perce dolgozol... LOL
Most kurvára elemedben vagy, hát mond meg neki, baszki!
Tökös legyél, sodi!
vasarnap 10- töl haho!
Már hogy lenne, ezt fel sem tételeztük. Mindig más a hibás és ez egy Sneci axióma.
Szerintem ilyenkor már a szája is habzik!
Elkezdődött a végső leépülés nála...
nem liheg ő, egyszerűen csak az élő beszéd előtt akklimatizációs szakasz az. Sajnos azonban a mai technika olyan,hogy ezt is hallja a hívott fél.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Jó számot hívsz, esetleg próbáld a német számát is. Hátha azt felveszi.
A nagy szerencsétlenkedésben azért kilóra megveszlek kisfiam. Arról nem is beszélve, hogy emellett még normális életet élek és nem mások kanapéján lakom és nem másokat húzok két gyrosra te fogyatékos paraszt.
Ezek szerint be vagy jelentve valahol és elkezdted törleszteni a tartozásaidat a társadalom felé? Ha ez a kettő nincs meg, akkor milyen becsületről beszélsz?
Akkor már inkább nyissuk ki a gázt, vazze...
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nemsokára a tanszéktől igényelek egy gépjárművet és lesz egy Tour de Páty.
Nem Xd
Ez pontosan miben is jelenik meg nálad? A netről összelegózott spagettikódjaidban? Amikor ráveszed az ügyfelet, hogy tök felesleges lépéseket hajtson végre egy feladat megoldásához, mert egyszerűen nem olvastál utána a lehetőségeknek?
Ez az új projekted is bizonyára shikeres lesz, mint az eddigiek, mivel azt mondod, Fórizst, stb. is bele lehetne vonni
Amit csinálnak, az jó, de azzal a világot lehetne megváltani, ehhez képest meg nem lesz semmi így. De a módszer náluk is jó.
Én abban jó vagyok, hogy adott teljesítményből a maximumot hozzam ki, ezért is fáj látnom a lehetőségek elpazarlását.
(És nem: én nem játszottam el semmiféle gyerekkori lehetőséget, mert olyan dolgokat, melyek létezéséről sem tudhattam, nem is tudhattam kihasználni. A gyerekkorom inkább arról szólt, hogy nem tudtam, mi az önálló élet, mindenkinek elhittem, hogy az, amit ő állít, oszt végül mindenki, akiben ilyen vonatkozásban megbíztam a végén vagy balfasznak, vagy gazembernek bizonyult.)
Na mindegy, most már azt csinálom, amit én érzek értelmesnek.
Na meló, csá.
Én abban jó vagyok, hogy adott teljesítményből a maximumot hozzam ki, ezért is fáj látnom a lehetőségek elpazarlását.
Te faszverésben vagy jó.
ne tulozz, max. ha er 5000-et.
ja kifelejtettem, internet hozzaferes nincs!
Beszarok rajtad :-)))
Te figyelj, örülök,hogy visszatért a legendás humorérzéked,de azért ne told túl a dolgot. Értjük mi a viccet, szeretjük is, de ez már túl sok.
Ha nem viccből írtad, akkor viszont reagálnék.
Végül is az adott teljesítményből kihozod a maximumot, mert ugyanúgy szart sem csinálsz, mint a papúcsós haverod, de te még nem vagy csöves. Ha így vesszük, ez tényleg shiker a köbön. A lehetőségek elpazarlásához csak címszavakat írnék : budai, zöldövezeti lakás, autó, bejárónő, száz felesleges egyetemi félév, kb 20 millió Forint, Sas tanár úr..és ezek után te mint kvázi csöves mersz bárkire ilyen megjegyzést tenni? Neked fáj,hogy ki mit baszott el? A saját hülyeséged miatt üvöltened kéne bazdmeg! Egész nap üvölteni!
Mi bajod van? Még most 33 évesen is képes vagyok alázattal kettőt visszalépni, és tanárokhoz járni, meg munkahelyre járni, hogy ott új technikákat tanuljak, hogy a hatékonyság ne csak szülam legyen, ami teljesítmény nélkül életveszélybe sodor, hanem valóság.
Mint ahogy a berlini rüfkének is maximálisan deklaráltam a gyengeségeimet és a korlátaimat, hogy alázattal tanulhassak tőle.
Ahhoz képest, hogy én állítólag milyen nagyképű vagyok, a valóságban magam vagyok az kellő alázat élő szobra.
Ez a lényeg.
Ennek a hatékonyságra való törekvésemmel kombinálva egy ponton túl robbania kell. Nem is lehet másként. Tudom én ezt, ezért is csinálom.
Na meló, csá.
És megtörtént, Andi elérte a "kurva" besorolást púpnál.
Nem, ez nem szinoníma.
Simán "nőt" jelent a szó, csak tisztelet nélkül.
nepszotar.com/?szo=r%C3%BCfke
igen es ez igazolva is van, mikor ugye 10- töl dolgozol, hatekonyan es rekordgyorsasaggal:-))
nemigaz, most akartam szólni mert elsiklottunk afelett hpgy sneci kvázi lekurvázta andit
Jó, most már elkezdem. :)
Na meló, csá.
Merthogy nem is tettem.
Na meló, csá.
csak ismetelni tudom magam, de jo latni leirva: te akaratgyenge hazug fasz!:-)
Tudom, hogy "am blokk" utálod a Google-t, de nézd csak:

Persze a többiek tudják rosszul, csak te vagy helikopter.
Patkányozol, te patkány és kurvázod a félistent? Van hova még süllyedned, te nyomorult?
Nem a személyét patkányozom, hanem a viselkedését minősítem.
És nem kurváztam le, ez csak ostoba belemagyarázás.
Na meló, csá.
ne legyel te abban annyira biztos. most mar en is csak rohogok ezen a sok hazugsagon!xD
mikor viselkedett ugy, mint egy patkany? amikor rendort akart hivni? amikor kovetted? amikor hivatlanul megjelentel nala???
Amikor nem simogatta meg az élére állított kilós kenyér nagyságú hombár fejét a kitenyésztett penésztelep miatt! LOL
sodika
Apr 18, 2015 09:37:40
A kamu useredet is törölte?
Apr 18, 2015 09:37:40
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:38:34
,,Könyöjgöm, Angyi, bééé-bééküjünk khii! Nehem akajok visszamennyi Pestje!!!''
Apr 18, 2015 09:38:34
tigris
Apr 18, 2015 09:39:20
hány kamu usered van stalkergeci?
Apr 18, 2015 09:39:20
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:41:21
Mi lesz, ha Fórizs megen felpofoz? LOL
Visszaütsz?
Egy kutya nem üt ám vissza, sodi...
Visszaütsz?
Egy kutya nem üt ám vissza, sodi...
Apr 18, 2015 09:41:21
tigris
Apr 18, 2015 09:44:01
sodi ha nem lenne világos, meg akarja szakítani az összes kapcsolatot ezzel a magyarországi közösséggel, miattad. azt gondolja, hogy neki nincs, és nem is lehet semmi köze olyan szubkultúrához, aminek te részese vagy. nagyon jól teszi egyébként. leprások vagytok
Apr 18, 2015 09:44:01
tigris
Apr 18, 2015 09:46:01
sodi ha nem lenne világos, meg akarja szakítani az összes kapcsolatot ezzel a magyarországi közösséggel, miattad. azt gondolja, hogy neki nincs, és nem is lehet semmi köze olyan szubkultúrához, aminek te részese vagy. nagyon jól teszi egyébként. leprások vagytok
Apr 18, 2015 09:46:01
sodika
Apr 18, 2015 09:48:09
A Boszi, vazz, aki felhagyott egy csomó korábbi szokásával.
Én csak kamerázgatni nem mászkálok újra, de csak azért nem, mert éppen megmaradt a motivációm az értelmes dolgokra (becsületesen végzett meló és nyelvtanulás), és nem hagyom veszni a motivációt, kihasználatlanul.
Olyan könnyen el tud az nálam baszódni, így hatalmas érték, hogy a nyelvtanuláshoz, és az ahhoz szükséges rendszeres anyagiak előteremtéséhez megmaradt.
Voltaképp pozitív is a kép, hogy nem terel el állandóan a csaj. Most is ő motivál, de már "dögölj meg, juszt is, én nyitottan visszamegyek, és nyomom jobban nélküled, amit te korábban csak másoktól - hol munkát, hol adatokat - lopva tudtál mérsékelten eredményre vinni, de ma már erre sem vagy képes, hanem helyette a csak sötétben mersz csak bujkálni, mint holmi patkány".
Én csak kamerázgatni nem mászkálok újra, de csak azért nem, mert éppen megmaradt a motivációm az értelmes dolgokra (becsületesen végzett meló és nyelvtanulás), és nem hagyom veszni a motivációt, kihasználatlanul.
Olyan könnyen el tud az nálam baszódni, így hatalmas érték, hogy a nyelvtanuláshoz, és az ahhoz szükséges rendszeres anyagiak előteremtéséhez megmaradt.
Voltaképp pozitív is a kép, hogy nem terel el állandóan a csaj. Most is ő motivál, de már "dögölj meg, juszt is, én nyitottan visszamegyek, és nyomom jobban nélküled, amit te korábban csak másoktól - hol munkát, hol adatokat - lopva tudtál mérsékelten eredményre vinni, de ma már erre sem vagy képes, hanem helyette a csak sötétben mersz csak bujkálni, mint holmi patkány".
Apr 18, 2015 09:48:09
sodika
Apr 18, 2015 09:48:46
-alapon.
Apr 18, 2015 09:48:46
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:49:23
Ne itt baszd a napot!!!
Apr 18, 2015 09:49:23
sodika
Apr 18, 2015 09:50:06
sodi ha nem lenne világos, meg akarja szakítani az összes kapcsolatot ezzel a magyarországi közösséggel, miattad. azt gondolja, hogy neki nincs, és nem is lehet semmi köze olyan szubkultúrához, aminek te részese vagy
Nem tudom, mennyire lehetek a részese. Pókával egyáltalán nem találkoztam, mióta visszajöttem Berlinből, a Balog Istvánnal is csak azért futottam össze egyszer, mert Eszter elhívott, hogy legalább egy rövid videót rakjak már fel.
Apr 18, 2015 09:50:06
sodika
Apr 18, 2015 09:50:17
Ne itt baszd a napot!!!
Ne itt baszd a napot!!!
Apr 18, 2015 09:50:17
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:51:03
Abból megint lesz valami...
Apr 18, 2015 09:51:03
feltörést tagadni
Apr 18, 2015 09:51:59
azért örül a takonylelkű recskás, mert el tudta érni, hogy Anygyi vele kapcsolatos dologgal foglalkozzon pár percig. ez a gyagyás elmúlt 4 hónapjának legnagyobb élménye.
Apr 18, 2015 09:51:59
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:52:08
Szerintem te teljesen megháborodtál...
Apr 18, 2015 09:52:08
sodika
Apr 18, 2015 09:52:40
Van egyébként egy konkrét tervem erre a "pukkadj meg, én juszt is - nekem lassabban fog menni, mert nincs pofám mások munkaidejét és ügyféladatait lopdosni, de így is menni fog, ráadásul olyan módon, hogy sokan önként vesznek majd benne részt"-dologra, de nem írom le, mert a kiírás a gondolattól való szabadulás gyógyszere, márpedig ettől a gondolattól én nem akarok szabadulni, mert eléggé lelkesít ahhoz, hogy okom legyen mindent megtenni annak érdekében, hogy benne legyen az agyamban.
Apr 18, 2015 09:52:40
-
Apr 18, 2015 09:53:41
Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok.
a kb. egy eves szunet megvolt. legyenek mar vegre elo koszfetyityesek! te is tudod, mi is tudjuk, mindenki tudja, hogy csak a trollokert csinaltad, mindvegig csak mi voltunk a kozonseged. jo, talan volt valami remenyed a jobbiknal, de a recskagate ezt lerendezte. de mi azota is kitartunk melletted, mi vagyunk a teljes kozonseget, es azt akarjuk, hogy legyen ujra elo koszfetyityes... legalabb a peredrol, baszki.
Apr 18, 2015 09:53:41
feltörést tagadni
Apr 18, 2015 09:54:39
az komoly. valami antidepresszánst szedsz kobold? vagy ez a kezdődő mániás szakasz? tiszta szupermenné ittad/adagoltad magad.
Apr 18, 2015 09:54:39
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:54:44
Van egyébként egy konkrét tervem erre a "pukkadj meg, én juszt is - nekem lassabban fog menni, mert nincs pofám mások munkaidejét és ügyféladatait lopdosni, de így is menni fog, ráadásul olyan módon, hogy sokan önként vesznek majd benne részt"-dologra, de nem írom le, mert a kiírás a gondolattól való szabadulás gyógyszere, márpedig ettől a gondolattól én nem akarok szabadulni, mert eléggé lelkesít ahhoz, hogy okom legyen mindent megtenni annak érdekében, hogy benne legyen az agyamban.
Apr 18, 2015 09:54:44
feltörést tagadni
Apr 18, 2015 09:56:31
nocsak! újabb világmegváltó projekt, lesz itt medencés berlini iroda is, meglássátok.
Apr 18, 2015 09:56:31
sodika
Apr 18, 2015 09:58:16
Nem mindegy? Nem értelmük kell a motiváló dolgoknak lenniük, hanem ösztönző erejüknek. Ezt nem értette meg a csaj sem kint. Egy dolog, hogy őt mit érdekel, ha ez képes engem motiválni, akkor értékes és releváns dolog, hogy a személye motivál engem.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 09:58:16
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 09:58:40
Jól értem, most már nincsenek sírógörcsök, paripa?
Apr 18, 2015 09:58:40
sodika
Apr 18, 2015 09:59:39
Na csá.
Apr 18, 2015 09:59:39
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:00:53
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ezt mondja a legtöbb elmebeteg; azok, akik semmilyen értéket nem tudnak felmutatni...
Ennyit a pszichológiáról, sodika...
Apr 18, 2015 10:00:53
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:02:28
Nem megy már a magyar sem, szégyen ez a javából, sodika...
Apr 18, 2015 10:02:28
xray
Apr 18, 2015 10:03:48
Na meló, csá.
Gyagyás, neked nem pszichológiát kellett volna tanulni, hanem pszichiáterhez járni kezelésre. Most már késő elkezdeni, mert úgyis egy rácsos kiságyban fogod végezni.
Apr 18, 2015 10:03:48
feltörést tagadni
Apr 18, 2015 10:05:29
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ilyenkor jó lenne egy kép rólad, amint éppen gépeled be az ostobaságaidat a százéves csotrogány gépeden, retkes alsógatyában pöcsödet markolászva, nagyképűen vicsorítva, a pók ujjaiddal: vetyéjesh asszzzal kezsdyenyi aki tyoha nyem tyanyulty phsztyihojógiját
Apr 18, 2015 10:05:29
Zengjen az ének
Apr 18, 2015 10:07:01
====A kobzos énekéből====
: Bátor Sir SoDI ím elindult vala
: Nem féltette az életét bátor Sir SoDI
: Cseppet sem félt ő, nem ám, hogy meghalhat kínosan
: Bá-bá-bátor Sir SoDI
: Még az sem riasztotta el, hogy péppé verik fejét
: Lecsavarják orrát, vagy kinyomják a szemét
: A lábát széttörik és testét felnégyelik
: Máját felvágják, s hagymásan megsütik
: Beverve fej és kitépve szív
: Szétszaggatva máj, kihúzva bél
: Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
: És pénisz le...
: [...]
: SoDI, a bátor elszaladt
: Bátran elfutott, el ő
: A vész láttán ahogy tudott
: Farkát behúzva elfutott
: Ment messzire s ina szakadt
: Midőn nyúlként bátran szaladt
: Előre csak lassan jutott
: Mert közben többször elcsúszott
: Bátrak bátra hős Sir SoDI
: Nyúlként futott a hegyen is túl
: A porba hasalt és talpat is nyalt
: Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
: Leszúrta ő(t) ki éppen arra járt.
: Bátor Sir SoDI ím elindult vala
: Nem féltette az életét bátor Sir SoDI
: Cseppet sem félt ő, nem ám, hogy meghalhat kínosan
: Bá-bá-bátor Sir SoDI
: Még az sem riasztotta el, hogy péppé verik fejét
: Lecsavarják orrát, vagy kinyomják a szemét
: A lábát széttörik és testét felnégyelik
: Máját felvágják, s hagymásan megsütik
: Beverve fej és kitépve szív
: Szétszaggatva máj, kihúzva bél
: Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
: És pénisz le...
: SoDI, a bátor elszaladt
: Bátran elfutott, el ő
: A vész láttán ahogy tudott
: Farkát behúzva elfutott
: Ment messzire s ina szakadt
: Midőn nyúlként bátran szaladt
: Előre csak lassan jutott
: Mert közben többször elcsúszott
: Bátrak bátra hős Sir SoDI
: Nyúlként futott a hegyen is túl
: A porba hasalt és talpat is nyalt
: Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
: Leszúrta ő(t) ki éppen arra járt.
Apr 18, 2015 10:07:01
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:09:40
Fórizs pénzét hogy adod vissza?
Ledolgozod természetben? LOL
Ledolgozod természetben? LOL
Apr 18, 2015 10:09:40
Örebro
Apr 18, 2015 10:10:17
nyitottan visszamegyek
majus elsejen????
mindegy!!
majus elsejen????
mindegy!!
Apr 18, 2015 10:10:17
feltörést tagadni
Apr 18, 2015 10:10:29
Na csá.
Na csá.
jó ötlet, te lehetnél a fókák nemzetközi szószólója, ez igazán közel áll hozzád, mint beszédképtelen csetlikbotlik
Apr 18, 2015 10:10:29
sodika
Apr 18, 2015 10:12:59
Gyagyás, neked nem pszichológiát kellett volna tanulni, hanem pszichiáterhez járni kezelésre.
Egyben vagyok, és kiegyensúlyozott, egyedül Berlinben volt egy mélypont, de az olyan körülmények között, ami bármilyen normális embert ugyanígy mélypontban taszított volna.
1) Az üzleti tisztességtelenség dolgában előttem egy héttel találkozott az aljassággal a Joachim is.
2) Hogy az emberek általában meg szoktak lepődni azon, hogy értelmes előjel nélkül vált át a kedveslány-stílusból a boszorkányba, ő maga mesélte nekem, szóval ez szintén nem csak nálam jött elő.
A hibám az volt, hogy arra számítottam, hogy ez utóbbi pont végülis szakaszokról szól, maga is szedved tőlük, és ha felmerülnek, akkor az egyetlen teendő, hogy kivárd a végüket. De aztán kiderült, hogy lófaszt, ő is csak hazud szakaszokról, mély személyiségjegy ez valójában.
Na mindegy, meló... csá
Apr 18, 2015 10:12:59
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:13:00
Mászkálás és meghívások lesznek. LOL
MEGALOL
Majd a pofonokat is vedd fel!
MEGALOL
Majd a pofonokat is vedd fel!
Apr 18, 2015 10:13:00
Örebro
Apr 18, 2015 10:14:02
gyagyås, na vegre vissza van kapcsolva a telefonod, de miert nem veszed fel, nemetezhetnenk, tanithatnal, mivel en nem tudok:-)
Apr 18, 2015 10:14:02
sodika
Apr 18, 2015 10:14:20
MEGALOL
Amit ők csinálnak, voltaképp jó dolog lenne, de maguk sem tudják, mi a faszért csinálják szerintem. Belevonhatóak, de nem feltétlenül. Az ötletük jó, amit csinálnak jó, de igazán akkor fasza ez, ha célt raksz mögé.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 10:14:20
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:14:29
Na mindegy, meló... csá
Na mindegy, meló... csá
Apr 18, 2015 10:14:29
xray
Apr 18, 2015 10:15:10
Nincs a magyar neten még egy olyan shikeres ember, aki úgy le tudta volna járatni magát örökre, mint te a faszveréseddel. Ennyit a marketingedről.
Apr 18, 2015 10:15:10
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:15:36
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Most kurvára elemedben vagy, hát mond meg neki, baszki!
Tökös legyél, sodi!
Apr 18, 2015 10:15:36
Örebro
Apr 18, 2015 10:16:02
vasarnap 10- töl haho!
Apr 18, 2015 10:16:02
-
Apr 18, 2015 10:17:11
mikor eloszor raneztem valamelyik sodiblogra (nem emlekszen melyik volt) azt gondoltam: baszki, ez aztan a nepszeru blog. elsore csak azt lattam, hogy sokszaz hsz van a posztok alatt...
ha most inditana blogot a sodi, mikor itt a forum, lenne maSODIkozas?
ha most inditana blogot a sodi, mikor itt a forum, lenne maSODIkozas?
Apr 18, 2015 10:17:11
Örebro
Apr 18, 2015 10:18:34
gyagyås, ugy jo szåmot hivok?
+3670 229 9802
+3670 229 9802
Apr 18, 2015 10:18:34
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:19:01
Egy képzeletbeli párbeszéd a jövőben (Fórizs és sodika)
-,,Sodi, add oda a táskámat!''
-,,Leszajom!''
-,,MIFAAAN? Nem akarsz enni ma vagy esetleg gyalog akarsz hazamenni?''
-,,Igenis, hozom!''
-,,Na azért, még egy ilyen, és felrúglak, mint a fagyott lószart!''
Te, shikerember, baszki...
-,,Sodi, add oda a táskámat!''
-,,Leszajom!''
-,,MIFAAAN? Nem akarsz enni ma vagy esetleg gyalog akarsz hazamenni?''
-,,Igenis, hozom!''
-,,Na azért, még egy ilyen, és felrúglak, mint a fagyott lószart!''
Te, shikerember, baszki...
Apr 18, 2015 10:19:01
xray
Apr 18, 2015 10:20:38
Már hogy lenne, ezt fel sem tételeztük. Mindig más a hibás és ez egy Sneci axióma.
Apr 18, 2015 10:20:38
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:21:10
Félsz Fórizstól, te pátyi vadkan? LOL
Őszintén válaszolj!
Őszintén válaszolj!
Apr 18, 2015 10:21:10
legújabb nick
Apr 18, 2015 10:22:17
"Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok."
ennek a mondatnak mi a kurva geci értelme volt, hülyegyerek?
(mármint a saját autista logikádon belül)
Apr 18, 2015 10:22:17
Örebro
Apr 18, 2015 10:23:49
vedd fel gyagyås, ne fossål, nem lihegek a telefonba, mint te a krizsainak, te perverz fasz!
Apr 18, 2015 10:23:49
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:24:18
"Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok."
Szerintem ilyenkor már a szája is habzik!
Elkezdődött a végső leépülés nála...
Apr 18, 2015 10:24:18
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 10:26:13
Vedd fel Örebro-nak, sodi!
Ő leteszteli a németedet!
Nagyon kíváncsi már mindenki, hogy mennyire nyomod!
Ő leteszteli a németedet!
Nagyon kíváncsi már mindenki, hogy mennyire nyomod!
Apr 18, 2015 10:26:13
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 10:52:50
x10)
vedd fel gyagyås, ne fossål, nem lihegek a telefonba, mint te a krizsainak, te perverz fasz!
nem liheg ő, egyszerűen csak az élő beszéd előtt akklimatizációs szakasz az. Sajnos azonban a mai technika olyan,hogy ezt is hallja a hívott fél.
Kiss Kender Farkas
Apr 18, 2015 11:02:57
gyagyås, ugy jo szåmot hivok?
+3670 229 9802
+3670 229 9802
Jó számot hívsz, esetleg próbáld a német számát is. Hátha azt felveszi.
Apr 18, 2015 11:02:57
-
Apr 18, 2015 11:13:02
A nagy szerencsétlenkedésben azért kilóra megveszlek kisfiam. Arról nem is beszélve, hogy emellett még normális életet élek és nem mások kanapéján lakom és nem másokat húzok két gyrosra te fogyatékos paraszt.
Apr 18, 2015 11:13:02
-
Apr 18, 2015 11:14:16
Az üzleti tisztességtelenség dolgában "
Gery 40 eurója? Marci pénze? Stb, stb stb
Gery 40 eurója? Marci pénze? Stb, stb stb
Apr 18, 2015 11:14:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 11:22:33
x9)
... becsületesen végzett meló ...
Ezek szerint be vagy jelentve valahol és elkezdted törleszteni a tartozásaidat a társadalom felé? Ha ez a kettő nincs meg, akkor milyen becsületről beszélsz?
M. Alacz
Apr 18, 2015 11:24:51
Vér és Becsület! Oi Oi Oi! Apr 18, 2015 11:24:51
kínzó kérdés
Apr 18, 2015 11:24:52
Nagyon nyeregben érzed magad, gyagyás.
Csak nem fogadott vissza anyád Pátyra?
Apr 18, 2015 11:24:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 18, 2015 11:26:44
x16)
Akkor már inkább nyissuk ki a gázt, vazze...
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 11:39:50
x10)
Nemsokára a tanszéktől igényelek egy gépjárművet és lesz egy Tour de Páty.
Lebensraum
Apr 18, 2015 11:40:15
Nem Xd
Apr 18, 2015 11:40:15
asszimetrikus hadviselés
Apr 18, 2015 11:42:09
páty ellenséges terület, fórizs lehet a jelenlegi hátország.
Apr 18, 2015 11:42:09
sodika
Apr 18, 2015 12:12:07
Nem, a gyógyulásom megtörtént.
Már csak azért nézem, hogy röhögjek azon, milyen szerencsétlen, hogy visszahúzódik a nyilvános tevékenységektől, és rejtőzködik, mint egy patkány, miközben rohadtul semmi okda nem lenne rá.
A szociális és verbális képességei, és kezdeményezőkészsége tényleg kiemelkedőek, azok nem hiába varázsoltak el anno, de ez a nő inkább arra példa, hogy irigylésreméltó képesség, és kiemelkedő szorgalom ide vagy oda, mennyire vissza tudnak húzni valakit a valódi teljesítménytől a saját személyiségzavarai.
Ennyi energiabfeketetés után, és felszedett nyelvtudással a világot kéne megváltania, ehhez képest inkább arról szól az élete, hogy egyrészt tisztában van vele, hogy sokkal több eredményre lenne érdemes, másrészt viszont az egész lényét elönti a frusztráltság, amiért ez saját személyiségének korlátai miatt mégsem történik meg, ez pedig így egy befelé szűkölő spirál.
Ha az én hatékonyságra való törekvésem lenne az ő szorgalmával és szociális készségeivel párosítva, tényleg a világot váltanám meg.
mindegy
Már csak azért nézem, hogy röhögjek azon, milyen szerencsétlen, hogy visszahúzódik a nyilvános tevékenységektől, és rejtőzködik, mint egy patkány, miközben rohadtul semmi okda nem lenne rá.
A szociális és verbális képességei, és kezdeményezőkészsége tényleg kiemelkedőek, azok nem hiába varázsoltak el anno, de ez a nő inkább arra példa, hogy irigylésreméltó képesség, és kiemelkedő szorgalom ide vagy oda, mennyire vissza tudnak húzni valakit a valódi teljesítménytől a saját személyiségzavarai.
Ennyi energiabfeketetés után, és felszedett nyelvtudással a világot kéne megváltania, ehhez képest inkább arról szól az élete, hogy egyrészt tisztában van vele, hogy sokkal több eredményre lenne érdemes, másrészt viszont az egész lényét elönti a frusztráltság, amiért ez saját személyiségének korlátai miatt mégsem történik meg, ez pedig így egy befelé szűkölő spirál.
Ha az én hatékonyságra való törekvésem lenne az ő szorgalmával és szociális készségeivel párosítva, tényleg a világot váltanám meg.
mindegy
Apr 18, 2015 12:12:07
-
Apr 18, 2015 12:18:00
Oriási a műsor :))) Ezt szeretem, Sodi, az ilyen agymenéseket. Hogy te kioktatsz, lenézel, tanácsokat adsz egy gyerekkorától dolgozó, magát eltartó, rendszeresen szexelő nőnek, ráadásul személyiségzavarokról, pszichológiai problémákról értekezel :)
Ez az új projekted is bizonyára shikeres lesz, mint az eddigiek, mivel azt mondod, Fórizst, stb. is bele lehetne vonni, ez megint egy óriási ötlet lehet, a retardokból akarsz pénzt csinálni, bravo.
Ez az új projekted is bizonyára shikeres lesz, mint az eddigiek, mivel azt mondod, Fórizst, stb. is bele lehetne vonni, ez megint egy óriási ötlet lehet, a retardokból akarsz pénzt csinálni, bravo.
Apr 18, 2015 12:18:00
-
Apr 18, 2015 12:23:10
Mindig más a hibás :))
Apr 18, 2015 12:23:10
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 12:30:28
x9)
... Ha az én hatékonyságra való törekvésem ...
Ez pontosan miben is jelenik meg nálad? A netről összelegózott spagettikódjaidban? Amikor ráveszed az ügyfelet, hogy tök felesleges lépéseket hajtson végre egy feladat megoldásához, mert egyszerűen nem olvastál utána a lehetőségeknek?
sodika
Apr 18, 2015 12:30:38
Ez az új projekted is bizonyára shikeres lesz, mint az eddigiek, mivel azt mondod, Fórizst, stb. is bele lehetne vonni
Amit csinálnak, az jó, de azzal a világot lehetne megváltani, ehhez képest meg nem lesz semmi így. De a módszer náluk is jó.
(És nem: én nem játszottam el semmiféle gyerekkori lehetőséget, mert olyan dolgokat, melyek létezéséről sem tudhattam, nem is tudhattam kihasználni. A gyerekkorom inkább arról szólt, hogy nem tudtam, mi az önálló élet, mindenkinek elhittem, hogy az, amit ő állít, oszt végül mindenki, akiben ilyen vonatkozásban megbíztam a végén vagy balfasznak, vagy gazembernek bizonyult.)
Na mindegy, most már azt csinálom, amit én érzek értelmesnek.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 12:30:38
nem én írtam
Apr 18, 2015 12:44:54
ez a sok hatékonyság vezetett arra a sikerre, hogy 33 évesen egy mentálisan és fizikailag leépült, ruppótlan csöves legyél, akinek a legértékesebb vagyontárgya egy 15000 forintos laptop?
Apr 18, 2015 12:44:54
Ismail Mowshowitch
Apr 18, 2015 12:47:12
Te faszverésben vagy jó.
Apr 18, 2015 12:47:12
Örebro
Apr 18, 2015 12:47:16
gyagyås ,neked kivåloan megfelelö ållåshirdetesre bukkantam. somaliai menekult csalad negy szobas lakasaba keres takaritonöt bentlakassal, idönkent ki kell vinni a kutyat setalni es a kocsijukat lemosni, ezert 12.000:-kr fizetnek es lakhatsz a taroloban, kuldjem a linket?
Apr 18, 2015 12:47:16
Örebro
Apr 18, 2015 12:48:28
ez a sok hatékonyság vezetett arra a sikerre, hogy 33 évesen egy mentálisan és fizikailag leépült, ruppótlan csöves legyél, akinek a legértékesebb vagyontárgya egy 15000 forintos laptop?
ne tulozz, max. ha er 5000-et.
Apr 18, 2015 12:48:28
nem én írtam
Apr 18, 2015 12:48:32
bár, tulajdonképpen igazad van. ahhoz képest hogy egész életedben csak a faszodat verted, még nem haltál éhen.
ez tényleg hatékony, igaz hogy mellette elbasztad az életed.
ez tényleg hatékony, igaz hogy mellette elbasztad az életed.
Apr 18, 2015 12:48:32
Örebro
Apr 18, 2015 12:50:03
gyagyås ,neked kivåloan megfelelö ållåshirdetesre bukkantam. somaliai menekult csalad negy szobas lakasaba keres takaritonöt bentlakassal, idönkent ki kell vinni a kutyat setalni es a kocsijukat lemosni, ezert 12.000:-kr fizetnek es lakhatsz a taroloban, kuldjem a linket?
ja kifelejtettem, internet hozzaferes nincs!
Apr 18, 2015 12:50:03
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 12:50:33
x10)
Beszarok rajtad :-)))
Te figyelj, örülök,hogy visszatért a legendás humorérzéked,de azért ne told túl a dolgot. Értjük mi a viccet, szeretjük is, de ez már túl sok.
Ha nem viccből írtad, akkor viszont reagálnék.
Végül is az adott teljesítményből kihozod a maximumot, mert ugyanúgy szart sem csinálsz, mint a papúcsós haverod, de te még nem vagy csöves. Ha így vesszük, ez tényleg shiker a köbön. A lehetőségek elpazarlásához csak címszavakat írnék : budai, zöldövezeti lakás, autó, bejárónő, száz felesleges egyetemi félév, kb 20 millió Forint, Sas tanár úr..és ezek után te mint kvázi csöves mersz bárkire ilyen megjegyzést tenni? Neked fáj,hogy ki mit baszott el? A saját hülyeséged miatt üvöltened kéne bazdmeg! Egész nap üvölteni!
Kiss Kender Farkas
Apr 18, 2015 12:51:41
Egyre közelebb az a pillanat, amikor illene megszabadítani a világot tőled, kedves Endre.
Apr 18, 2015 12:51:41
sodika
Apr 18, 2015 12:52:33
Mi bajod van? Még most 33 évesen is képes vagyok alázattal kettőt visszalépni, és tanárokhoz járni, meg munkahelyre járni, hogy ott új technikákat tanuljak, hogy a hatékonyság ne csak szülam legyen, ami teljesítmény nélkül életveszélybe sodor, hanem valóság.
Mint ahogy a berlini rüfkének is maximálisan deklaráltam a gyengeségeimet és a korlátaimat, hogy alázattal tanulhassak tőle.
Ahhoz képest, hogy én állítólag milyen nagyképű vagyok, a valóságban magam vagyok az kellő alázat élő szobra.
Ez a lényeg.
Ennek a hatékonyságra való törekvésemmel kombinálva egy ponton túl robbania kell. Nem is lehet másként. Tudom én ezt, ezért is csinálom.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 12:52:33
sodika
Apr 18, 2015 12:52:58
ne szólam legyen na
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 12:52:58
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 12:55:57
x9)
... berlini rüfkének ...
sodika
Apr 18, 2015 12:57:06
Mert azt azért felismertem, hogy a hatékonyságra való törekvés megfelelő teljesítmény nélkül rekordgyorsasággal okoná a halálomat, amennyiben támasz nélkül maradok.
Ebben nincs is vita.
Nem hiába léptem vissza gyorsan kettőt, hogy nyelvet, és bejárós munkahelyen korszerű, piacképes megoldásokat tanuljak. :)
De ettől még ez a törekvésem lesz a sikerem záloga is.
Na meló, csá.
Ebben nincs is vita.
Nem hiába léptem vissza gyorsan kettőt, hogy nyelvet, és bejárós munkahelyen korszerű, piacképes megoldásokat tanuljak. :)
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 12:57:06
Haim
(
x10)
Apr 18, 2015 12:58:18
x10)
Felpontozlak, mert egyszerűen remek a műsor, amit adsz.
A tudomány megint gazdagodik. Szombat délutáni tömény sodizmus, ez a kemény, nem broni gyógyszerei.
A tudomány megint gazdagodik. Szombat délutáni tömény sodizmus, ez a kemény, nem broni gyógyszerei.
sodika
Apr 18, 2015 12:58:59
Nem, ez nem szinoníma.
Apr 18, 2015 12:58:59
Örebro
Apr 18, 2015 12:59:06
Mert azt azért felismertem, hogy a hatékonyságra való törekvés megfelelő teljesítmény nélkül rekordgyorsasággal okoná a halálomat, amennyiben támasz nélkül maradok.
Ebben nincs is vita.
Na meló, csá.
Ebben nincs is vita.
Na meló, csá.
igen es ez igazolva is van, mikor ugye 10- töl dolgozol, hatekonyan es rekordgyorsasaggal:-))
Apr 18, 2015 12:59:06
Brian
Apr 18, 2015 13:00:04
nemigaz, most akartam szólni mert elsiklottunk afelett hpgy sneci kvázi lekurvázta andit
Apr 18, 2015 13:00:04
sodika
Apr 18, 2015 13:00:14
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 13:00:14
sodika
Apr 18, 2015 13:00:32
Merthogy nem is tettem.
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 13:00:32
Örebro
Apr 18, 2015 13:02:06
Na meló, csá.
Na meló, csá.
csak ismetelni tudom magam, de jo latni leirva: te akaratgyenge hazug fasz!:-)
Apr 18, 2015 13:02:06
Brian
Apr 18, 2015 13:02:19
Apr 18, 2015 13:02:19
Örebro
Apr 18, 2015 13:03:23
gyagyås, loptål miota visszatertel pestre?
Apr 18, 2015 13:03:23
Brian
Apr 18, 2015 13:04:50
ráadásul jiddos eredetű. csak kibukik a valódi éned, te kis mesüge
Apr 18, 2015 13:04:50
Örebro
Apr 18, 2015 13:05:28
a csikkszedö törpet nem hivod meg egy hambira?
Apr 18, 2015 13:05:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 18, 2015 13:08:22
x9)
Nem, ez nem szinoníma.
Tudom, hogy "am blokk" utálod a Google-t, de nézd csak:

Persze a többiek tudják rosszul, csak te vagy helikopter.
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 13:09:07
A férfi nem szégyene vagy, te hulladék!
Ki a tanítómestered most, a banányos hüllő?
Nagy poén lehet, amikor a két shikerember két tál lecsó, meg két liter kannás bor mellett kitárgyalja a női nemet...
Ki a tanítómestered most, a banányos hüllő?
Nagy poén lehet, amikor a két shikerember két tál lecsó, meg két liter kannás bor mellett kitárgyalja a női nemet...
Apr 18, 2015 13:09:07
xray
Apr 18, 2015 13:09:46
, és rejtőzködik, mint egy patkány, miközben rohadtul semmi okda nem lenne rá.
Patkányozol, te patkány és kurvázod a félistent? Van hova még süllyedned, te nyomorult?
Apr 18, 2015 13:09:46
sodika
Apr 18, 2015 13:10:21
Elmebeteg vagy. Most mutattam meg, hogy sokféle jelentése van, így rossz az, aki rosszra gondol.
Apr 18, 2015 13:10:21
sodika
Apr 18, 2015 13:10:59
Na meló, csá.
Apr 18, 2015 13:10:59
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 13:12:37
Hazudsz, nem jársz be dolgozni te sehová!
Ugyanúgy itt baszod a rezet, mint 10 előtt és tízkor! Ezt egy normális munkahelyen sem nézik el!
Lepattintotta a kinézett gazdatest még időben a parazitát!
A parazita meg még mindig (!) bőg, toporzékol, hisztizik, mint egy töketlen buzi...
Ugyanúgy itt baszod a rezet, mint 10 előtt és tízkor! Ezt egy normális munkahelyen sem nézik el!
Lepattintotta a kinézett gazdatest még időben a parazitát!
A parazita meg még mindig (!) bőg, toporzékol, hisztizik, mint egy töketlen buzi...
Apr 18, 2015 13:12:37
xray
Apr 18, 2015 13:15:12
Ilyenkor sajnálom, hogy Andi nem ír ide.
Igaz, hogy megvédtük eddig is ettől a torz lelkű szerencsétlentől, de most már olyan szinten gyalázkodik, hogy kijárna neki egy kibaszott nagy szopatás.
Igaz, hogy megvédtük eddig is ettől a torz lelkű szerencsétlentől, de most már olyan szinten gyalázkodik, hogy kijárna neki egy kibaszott nagy szopatás.
Apr 18, 2015 13:15:12
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 13:19:02
Az ilyen szólamokkal elintézed magadnak, hogy még a hozzád hasonló, bomlott elméjű, kitartott, torz testű, idegbeteg nők is elhajtsanak a faszba...
De ez így van rendjén, egyébként...
De ez így van rendjén, egyébként...
Apr 18, 2015 13:19:02
nemandi
Apr 18, 2015 13:21:06
Ilyenkor sajnálom, hogy Andi nem ír ide.
ne legyel te abban annyira biztos. most mar en is csak rohogok ezen a sok hazugsagon!xD
Apr 18, 2015 13:21:06
nemandi
Apr 18, 2015 13:23:00
Na meló, csá.
Na meló, csá.
mikor viselkedett ugy, mint egy patkany? amikor rendort akart hivni? amikor kovetted? amikor hivatlanul megjelentel nala???
Apr 18, 2015 13:23:00
Örebro
Apr 18, 2015 13:25:22
låtom, elkezdtel rekordgyorsasaggal dolgozni te FASZ!
Apr 18, 2015 13:25:22
Fekete Bikapata
Apr 18, 2015 13:26:50
Amikor nem simogatta meg az élére állított kilós kenyér nagyságú hombár fejét a kitenyésztett penésztelep miatt! LOL
Apr 18, 2015 13:26:50
nemandi
Apr 18, 2015 13:27:58
sokkal jobb, hogy szoltatok, most mar tenyleg felszabadultan tudok rohogni ezen a rengeteg hazugsagon. lehet, hogy megteszem amit javasoltok, mert ez mar nem vicc.
Apr 18, 2015 13:27:58
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De én vagyok a beteg, én állítólag én vagyok az, aki nem tudok visszazökkenni a régi kerékvágásba, miközben ami velem történt, az inkább az, hogy végre értelmesebb dolgokkal foglalkozom olyasmi helyett, aminek mérsékelt volt a haszna.
Szeretek gondtalanul kamerázgatni is, mert a haszontalanság is érdekel, de hogy a hosszabb távon biztosított legyen, kb. egy éves szünetet tartok. A fenntarthatóság biztosítása érdekében addig magara szedem a megfelelő képességeket.
Ahelyett, hogy most csinálnám, megalapozom, hogy később nagyon hosszan csinálhassam. Pl. most is melózom.
Na meló, csá.
Ez teljesen elmeroggyant...