és ha a HR-eseknek nem, de a infósnak le fog jönni, hogy alapvetően fingod nincs az újdonságokról[/quote]
A HR-esnek emberileg jön le, hogy kamuzik. Azokat külön megtanítják arra, hogy figyeljék a testbeszédet, a válaszok reakcióidejét, stb. Van azok között is gyenge szakember, de én erre én nem építenék.
De a "hangsúlyt a munkám során ráfektetem".
Értsd: ha már kérik, akkor gyorsan megtanulom :D
Ugyanaz a két mondat, csak másként.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
sneckó, a te metakommunikációd és testbeszéded minden erőfeszítésed ellenre mindent elárul rólad egy HR-esnek, már ha egytáltalán eljutsz odáig, és nem azt árulja el, amit te szeretnél
A HR-esnek emberileg jön le, hogy kamuzik.
Nem figyelsz.
Ezért mondom, hogy nem szabad kamuzni, mert úgyis észreveszik. Nyelvtanulag az igazat kell mondani, hogy lássák rajtad, hogy nem kamuzol, de olyan mondatszerkezetben, hogy a hangsúly máshol legyen.
Ezért kell nyelvtani szempontból őszintének lenni.
Semmi konkrét kamu.
mucuska, ugye nem fogtad fel, hogy úgy kell odamenned, hogy már tudod?
rákérdeznek pár "trendi" dologra, amivel eddigi munkád során nem találkoztál, akkor mit mondasz? hetyetye, még nem tudom, de hamar tanulok? köszönik szépen, nem tanítással foglalkoznak
>> mindig a színigazat mondom
baszhatod a nyelvtant, ha a testbeszéded épp az ellenkezőjét mutatja
természetesen tágra nyílt szemekkel, hogy ne látszódjál autistának.
rákérdeznek pár "trendi" dologra, amivel eddigi munkád során nem találkoztál, akkor mit mondasz? hetyetye, még nem tudom, de hamar tanulok?
Pontosan.
Persze igyekszem olvasgatni addig is, de úgy egyébként ahogy mondod.
Ha tudom, hogy nyelvtanilag igaz, amit mondok, a testbeszéd is őszinteséget fog sugározni.
Azt jelenti, hogy tartózkodsz konkrétan nem igaz állítások kimondásától, mert ha így teszel, a metakommunikációd ősziteséget fog sugározni.
és szerinted egy HR-es mit fog arra lépni, hogy nem ismered a szakmád "trendi" dolgait?
dehát te is tudod, hogy nem igaz, ergo a tesbeszéded pontosan azt fogja tükrözni, hogy angolnázol
meg a szaracén kurvák!!!
A testbeszéded azt sugározza, hogy egy leépült, szerencsétlen nyomorék vagy. Nem tudod kihúzni magad, rothadnak a fogaid, bizonytalanul markolászod a szék támláját a pók ujjaiddal és mindehhez zavartan heherészel. És most még csak ott tartunk, hogy beléptél és mosolyt erőltettél magadra, az, hogy megszólalsz, csak ezután jössz.
Tesbeszéd alapján hullamosónak se vennének fel, efelől megnyugodhatsz.
a válasz a következő lenne: 3 OKJ + CISCO CCNA, 10 félév ELTE info, 6 félév Corvinus gazdinfo + 2 félév közigazgatási infó + több, mint x év napi szakmai gyakorlat után nekem nem szükséges bizonyítanom az égvilágon semmit, főleg nem magyarázkodnom. A tények magukért beszélnek.
Nekem is olyan jól eladtad magad a színes-boldos könyöjgős e-mailekkel. :) Más megrendelőiddel is így kommunikálsz, majd ugyanúgy szarod le őket? Pénzzel mi van, baromarc?
Ehhez képest, amikor megkérdeztem tőle, hogy hazudtam-e neki valaha is, mindig mély csönd volt a válasz. Nem tudott olyan dolgot megemlíteni, amiben hazudtam volna neki.
lájfdéndzsör van
Szabadság híd, mert nagyon könnyű felmászni a pillérre. Csak siess, ne tökölj sokat fent, mert kb. 1 perc alatt hívják rád a mentőket. Ne foss be, ötször leugrasz, mire kiérnek, csak mondom, hogy még lent idd meg az utolsó söröd.
Tőlem elég pontos specifikációt kaptál, én meg cserébe lófaszt se. Miről beszélsz te :)
most fog eltűnni
nszksz!!!!!rohadt mentősök,engem be nem visznek vigyorgóba, rák beléjük!!!!
Te tényleg hülyének nézed a vezető informatikus, akinek a csapatába jelentkezel, és aki ott lesz az interjún? Vagy a diplomás, sok éves tapasztalattal rendelkező HR-est, aki pszichológiából diplomázott és van jó néhány év tapasztalata?
Te tényleg azt hiszed, hogy ők hazugságvizsgálóként működnek, és ha nem hazudsz, csak angolnázol, akkor azt beveszik?
Púpos, te még soha a büdös életben nem voltál állásinterjún. Én pedig nagyon sok magadfajtát interjúztattam már. Mivel értek a szakmámhoz, egy ilyen hetyetyézés után jönnek a konkrét kérdések. Milyen újonnan bevezetett eszközzel ismerkedtél meg legutóbb? Milyen helyzetben alkalmaztad? Hogy értékeled, más, hasonló környezettel szemben milyen előnyei és hátrányai vannak? Ennél a pontnál elvérzel.
De tegyük fel, hogy eltekintenek a szalonképtelen megjelenésedtől, a kritikán aluli beszédkészségedtől, beveszik a süket dumádat, és felvesznek (ez már kurva nagy paródiarovat). Innentől jön a mélyvíz. Feladatok, határidőre, rendszeres meetingek a feletteseddel, aki veled ellentétben képzett programozó. Meg sem várnák, hogy az ügyfél panaszkodjon, már akkor kibaszna, amikor egy munkaközi meetingen meglátják a spagettikódodat.
Ráadásul mivel a HR-esek, fejvadászok gyakran megosztják egymással a tapasztalataikat, neked nem osztanának második lapot. Recskás, az egy dolog, hogy nem értesz semmihez, undorítóan nézel ki, megszólalni normálisan nem bírsz, de hogy ekkora nagy legyen a pofád is mellé, az azért egészen elképesztő.
félsz hogy elkapnálak a 35 és feles karommal, aztán rádfolyatnám a nyálam hahaha
Ezt hívják csúsztatásnak, ami majdnem ugyanaz, mint a hazugság. A HR-est talán meg tudod etetni, de minek, ha az első pár munkanapodon kiderül, hogy szart se tudsz produkálni. Komolyan nem értelek.
Ha ezt a dumát 2010-ben lökné ide, még azt mondanám, most jön ki az egyetemről, fingja sincs arról, hogy mi az élet.
De 5 évnyi folyamatos megalázás és kudarc van mögötte, és mégis még mindig azt hiszi, hogy a világ csak arra vár, hogy leboruljon Recskaboy lába elé.
Teljességgel érthetetlen.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
De az is, aki interjúztatja.
Persze lehet, hogy hülyeség. Amilyen erős az autista köd, lehet az se törné át, ha kiröhögi a három felvételiztető.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
pontosan
én anno latinból felvételiztem, utólag elmondták nekem hogy bár nem én tudtam a nyelvtant meg a nyelvet a legjobban, de azért vettek fel ennek ellenére, mert én voltam azon kevesek egyike, akinek volt kedvenc latin költője (Catullus, ami nem is volt a felvételi anyag vagy követelmény része), tudott tőle idézni és elmondani, hogy miért szereti
és a többi csoporttársamnál is ez egy fontos szempont volt
nem, mert úgy érezné, hogy vele röhognek, nem rajta
mondjuk erre a legkönnyebb válaszolni, arra már nehezebb, hogy ezt mire fel kéri
Bármennyi natyágos ujam!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
3000 Ft felöltés a mobilegyenlegére
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
És bazmeg, NEM MEREK KATTINTANI!
semmi extra. bolondos tekintetu lany. megertem bronit, de szerintem egy rarantasnal nem er tobbet.
jiddise mámede épp most derült ki, hogy qrvára nem vagy naprakész az elterjedt változásokat illetően sem, te magad írtadDe a "hangsúlyt a munkám során ráfektetem".Értsd: ha már kérik, akkor gyorsan megtanulom :DUgyanaz a két mondat, csak másként.
*Kölcsönös beleegyezés esetén is kizárt.*
engem mindig kihagynak, brühühühühühühühühü......
Jó lenne látni az arcukat, amikor meglátják a magyar nyelvű, ékezetes változóneveket.
Szerintem nem jut oda. Szaknyelvet kellene tudni, ami egy felsőbb fok, mint a társalgási nyelv. Szaknyelv mellé meg szakmát is kellene tudni.
Endre, mutasd meg a kételkedőknek , hgoy mit tudsz és fordítsd le németre a saját mondatodat , azt hogy "munkám során mindig különös hangsúlyt fektetek arra, hogy naprakészen tartsam magam az elterjedt technikai változások terén, és ennek keretében rendszeresen nyomon követem az újdonságokról szóló szakmai híreket". Kezdetnek ennyi is megteszi.
In meiner Arbeit habe ich immer legen besonderen Wert auf die Tatsache, dass ich immer auf dem neuesten Stand der technologischen Entwicklung im Bereich der Breiten- und Spitzen regelmäßig Nachrichten über was neu ist in diesem Zusammenhang zu überwachen,
Na meló, csá.
Gondolom ez paródiarovat.
nőket, gyerekeket és fogyatékosokat nem ütök meg, ez alap, de sodira egyszer ráküldöm a kutyákat az kurvaélet
Ráadásul a motivációs levelet is könnyen meg tudja úszni, csak mellékel egy üres papírlapot.
Ezzel én is így vagyok, és alapvetően pacifista beállítottságú vagyok, de azért volt egy pont, hogy lekeverek Sodinak egy csicskalángost, amikor volt az a bizonyos uStream-es beszélgetésünk. Ha nincs nála kamera és szemtanúk, lehet, hogy eljárt volna a kezem.
(A kutyámat viszont nem küldeném rá, még összeszed tőle valami bolhát vagy tetveket)
Nem üres lapot, hanem egy fényképet Andiról.
Making some fun with my beautiful BBQ wife.
Boaaarrrghhhh
(A kutyámat viszont nem küldeném rá, még összeszed tőle valami bolhát vagy tetveket)
rovarok, élősködők ellen jó cseppek vannak, én a veszettségre gondoltam, mint veszélyforrás, de az ellen is be vannak oltva. sodi remélem gyorsan futsz, Kaufmann is nézzen körbe az utcán azért
Így megnőtt a tarifa? Azt hittem még mindig jelképes hu-hu-húszezerért vehető igénybe a véjpjofi szaktudás.
Bejárós, 8 órás rabszolgamunka. Minden nap felkelni, mosakodni, fogat mosni, fürödni. Meg kell kérni az árát, jól mondom, Endre?
She was a dude.
Szerintem kibaszták őket a régi helyről. De a domain átkerült Dova nevére muhahaha. A hájgúnár hátba támadta volna a kukoricapusztítót? Lesz még ebből sumo fight, ha kiengedik az Alapítót!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Átiratták a domaint árti nevéről? Ez hogy történhetett? Ártinak alá kellett írnia a beleegyezést. Dova bement hozzá beszélőre a papírral? xD
She was a dude.
Szerintem hamisítottak egy aláírást. Feri?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ez a másik Sodi? A masztipartis?
Mert a vérprofi programozó már évekkel ezelőtt megmondta, hogy neki bejárós munkahely bizony nem kell.
Szerző:
-
May 11, 2015 23:32:54
Válasz
(16)
a vita teljesen akadémikus, nincs olyan hely ahol sneci-szintű juniort ('seniort', rofl) felvennének teszt és megírt kódrészlet nélkül, amit meglátva először megdöbbenve néznének, hogy mire gondolt a szerző, aztán a megdöbbenés átcsapna öblös röhögésbe, és menne a papírkosárba a sneckó-féle megoldás
May 11, 2015 23:32:54
sodika
May 11, 2015 23:33:35
Az én titkom ez. Tudom nagyon jól, hogy metakommunikációból könnyű kiszúrni, ha az ember hazudik, ezért mindig a színigazat mondom, hogy ez látszódjon is rajtam, csak éppen olyan mondatszerkezetben, hogy a mondat hangsúlya eközben egészen máshol legyen.
May 11, 2015 23:33:35
Szécse tea
May 11, 2015 23:34:52
és ha a HR-eseknek nem, de a infósnak le fog jönni, hogy alapvetően fingod nincs az újdonságokról[/quote]
A HR-esnek emberileg jön le, hogy kamuzik. Azokat külön megtanítják arra, hogy figyeljék a testbeszédet, a válaszok reakcióidejét, stb. Van azok között is gyenge szakember, de én erre én nem építenék.
May 11, 2015 23:34:52
sodika
May 11, 2015 23:34:54
de épp most derült ki, hogy qrvára nem vagy naprakész az elterjedt változásokat illetően sem, te magad írtad
May 11, 2015 23:34:54
-
May 11, 2015 23:35:24
a hatvanezres programozó, akinek mi lőttük be a kattintható fejlécet mert a wordpress túl bonyolult kejetjendszej volt számára, és egyedül nem ment, lol
May 11, 2015 23:35:24
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 23:36:10
x11)
Az én titkom ez. Tudom nagyon jól, hogy metakommunikációból könnyű kiszúrni, ha az ember hazudik, ezért mindig a színigazat mondom, hogy ez látszódjon is rajtam, csak éppen olyan mondatszerkezetben, hogy a mondat hangsúlya eközben egészen máshol legyen.
sneckó, a te metakommunikációd és testbeszéded minden erőfeszítésed ellenre mindent elárul rólad egy HR-esnek, már ha egytáltalán eljutsz odáig, és nem azt árulja el, amit te szeretnél
sodika
May 11, 2015 23:36:39
A HR-esnek emberileg jön le, hogy kamuzik.
Nem figyelsz.
Ezért mondom, hogy nem szabad kamuzni, mert úgyis észreveszik. Nyelvtanulag az igazat kell mondani, hogy lássák rajtad, hogy nem kamuzol, de olyan mondatszerkezetben, hogy a hangsúly máshol legyen.
May 11, 2015 23:36:39
sodika
May 11, 2015 23:37:26
sneckó, a te metakommunikációd és testbeszéded minden erőfeszítésed ellenre mindent elárul rólad egy HR-esnek
Ezért kell nyelvtani szempontból őszintének lenni.
Semmi konkrét kamu.
May 11, 2015 23:37:26
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 23:38:13
x11)
mucuska, ugye nem fogtad fel, hogy úgy kell odamenned, hogy már tudod?
rákérdeznek pár "trendi" dologra, amivel eddigi munkád során nem találkoztál, akkor mit mondasz? hetyetye, még nem tudom, de hamar tanulok? köszönik szépen, nem tanítással foglalkoznak
Zulu
(
x15)
May 11, 2015 23:38:30
x15)
>> mindig a színigazat mondom
Hiénaverő
May 11, 2015 23:38:54
Beszarok bazmeg, már ehhez is ért... Púp, te hány állásinterjún voltál eddig?
May 11, 2015 23:38:54
Szécse tea
May 11, 2015 23:39:16
Sodi, ne szaporítsuk feleslegesen a szót : szakmailag nem akarsz versenyképessé válni, és arra építesz, hogy színészi tehetséggel verjél át olyan HR-eseket akiket arra képeztek ki, hogy NE verhessék őket át. Mindezt németül, meg angolul. De tegyük fel hogy sikerül. Cégen belül mi lesz a napi munkaprogrammal, a határidőkkel, stb. ?
May 11, 2015 23:39:16
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 23:39:20
x11)
xray
May 11, 2015 23:39:57
ezért mindig a színigazat mondom, hogy ez látszódjon is rajtam, .
természetesen tágra nyílt szemekkel, hogy ne látszódjál autistának.
May 11, 2015 23:39:57
sodika
May 11, 2015 23:40:33
rákérdeznek pár "trendi" dologra, amivel eddigi munkád során nem találkoztál, akkor mit mondasz? hetyetye, még nem tudom, de hamar tanulok?
Pontosan.
May 11, 2015 23:40:33
sodika
May 11, 2015 23:41:19
Ha tudom, hogy nyelvtanilag igaz, amit mondok, a testbeszéd is őszinteséget fog sugározni.
May 11, 2015 23:41:19
Szécse tea
May 11, 2015 23:41:56
Kérlek, magyarázd el, hogy mit jelent " nyelvtani szempontból" őszintének lenni, mikor az információ nem passzol, és logikailag nézve az állítás hamis.
May 11, 2015 23:41:56
Szécse tea
May 11, 2015 23:43:12
Azt sajnálom, hogy a " nyelvtani szempontból őszinte" túl hosszú lenne nicknek.
May 11, 2015 23:43:12
sodika
May 11, 2015 23:43:24
Kérlek, magyarázd el, hogy mit jelent " nyelvtani szempontból" őszintének lenni, mikor az információ nem passzol, és logikailag nézve az állítás hamis.
Azt jelenti, hogy tartózkodsz konkrétan nem igaz állítások kimondásától, mert ha így teszel, a metakommunikációd ősziteséget fog sugározni.
May 11, 2015 23:43:24
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 23:48:09
x11)
Pontosan.
és szerinted egy HR-es mit fog arra lépni, hogy nem ismered a szakmád "trendi" dolgait?
broni
May 11, 2015 23:48:53
mocskosa söpredék járt a nyelviskolába berlinbe!!!okádék volt mind, pláne a buzi vietkong!!!
May 11, 2015 23:48:53
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 23:48:59
x11)
dehát te is tudod, hogy nem igaz, ergo a tesbeszéded pontosan azt fogja tükrözni, hogy angolnázol
Szécse tea
May 11, 2015 23:49:29
És ha megkérdik, hogy a Delphi XE2-őt ismered, dolgoztál-e vele, és ha igen, mit, arra mi a nyelvtani szempontból őszinte válasz? Az, hogy soha ?
May 11, 2015 23:49:29
-
May 11, 2015 23:50:01
mocskosa söpredék járt a nyelviskolába berlinbe!!!okádék volt mind, pláne a buzi vietkong!!!
meg a szaracén kurvák!!!
May 11, 2015 23:50:01
Zulu
(
x15)
May 11, 2015 23:50:34
x15)
A testbeszéded azt sugározza, hogy egy leépült, szerencsétlen nyomorék vagy. Nem tudod kihúzni magad, rothadnak a fogaid, bizonytalanul markolászod a szék támláját a pók ujjaiddal és mindehhez zavartan heherészel. És most még csak ott tartunk, hogy beléptél és mosolyt erőltettél magadra, az, hogy megszólalsz, csak ezután jössz.
Tesbeszéd alapján hullamosónak se vennének fel, efelől megnyugodhatsz.
-
May 11, 2015 23:51:51
És ha megkérdik, hogy a Delphi XE2-őt ismered, dolgoztál-e vele, és ha igen, mit, arra mi a nyelvtani szempontból őszinte válasz? Az, hogy soha ?
a válasz a következő lenne: 3 OKJ + CISCO CCNA, 10 félév ELTE info, 6 félév Corvinus gazdinfo + 2 félév közigazgatási infó + több, mint x év napi szakmai gyakorlat után nekem nem szükséges bizonyítanom az égvilágon semmit, főleg nem magyarázkodnom. A tények magukért beszélnek.
May 11, 2015 23:51:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 23:54:29
x38)
Púp, megint kurva okosnak hiszed magad. Életedben nem voltál még állásinterjún. Életedben nem volt még rendes állásod sem. Andika is milyen hamar levágta, hogy egy hazug szar vagy, aki nem ért semmihez, pedig ő aztán se nem infós se nem HR-es. Akkor képzeld el, mekkorát röhögnének rajtad azok, akik értenek hozzá. Megint csak okoskodsz, miközben éhbérért fosod ki magadból a használhatatlan kódot. Kurva nagy idióta vagy, de legalább röhögni lehet rajtad.
Szécse tea
May 11, 2015 23:55:30
Na meló, csá. Akarom mondani csak holnap, de már most kell menjek lefeküdni. Jó fronttartást azoknak, akiknek kedvük van rá. Na alvás, csá.
May 11, 2015 23:55:30
Zsery
May 11, 2015 23:57:50
Ha én jobban adom el magam, mint a jobb, én leszek a jobb.
Nekem is olyan jól eladtad magad a színes-boldos könyöjgős e-mailekkel. :) Más megrendelőiddel is így kommunikálsz, majd ugyanúgy szarod le őket? Pénzzel mi van, baromarc?
May 11, 2015 23:57:50
sodika
May 11, 2015 23:58:20
Andika is milyen hamar levágta, hogy egy hazug szar vagy
Ehhez képest, amikor megkérdeztem tőle, hogy hazudtam-e neki valaha is, mindig mély csönd volt a válasz. Nem tudott olyan dolgot megemlíteni, amiben hazudtam volna neki.
May 11, 2015 23:58:20
sodika
May 11, 2015 23:58:59
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
May 11, 2015 23:58:59
broni
May 11, 2015 23:59:13
melyik pesti hídról legjobb a dunába ugorni?????????
a hamvaszóráson ezzet kell játszani, vagy valami sátánista black metalt......
youtu.be/yw7lUMC-m3Q
persze ha megtalálnak))))))
youtu.be/yw7lUMC-m3Q
May 11, 2015 23:59:13
jiddise máme
(
x11)
May 12, 2015 00:00:58
x11)
Pénzzel mi van, baromarc?
lájfdéndzsör van
Zulu
(
x15)
May 12, 2015 00:02:09
x15)
melyik pesti hídról legjobb a dunába ugorni?????????
youtu.be/yw7lUMC-m3Q
youtu.be/yw7lUMC-m3Q
Szabadság híd, mert nagyon könnyű felmászni a pillérre. Csak siess, ne tökölj sokat fent, mert kb. 1 perc alatt hívják rád a mentőket. Ne foss be, ötször leugrasz, mire kiérnek, csak mondom, hogy még lent idd meg az utolsó söröd.
Zsery
May 12, 2015 00:03:43
Szécse tea:
Engem senki nem "aláz".
Én az egyetemen megszoktam, hogy követelmény az, amit meghatároznak. Hogy mi a "jó", az nem objektív. Az a jó, ami megfelel az akutális specikációnak. Ha a specifikáció pongyola, akkor annak, ha színvonalas, akkor meg annak.
Engem senki nem "aláz".
Én az egyetemen megszoktam, hogy követelmény az, amit meghatároznak. Hogy mi a "jó", az nem objektív. Az a jó, ami megfelel az akutális specikációnak. Ha a specifikáció pongyola, akkor annak, ha színvonalas, akkor meg annak.
Tőlem elég pontos specifikációt kaptál, én meg cserébe lófaszt se. Miről beszélsz te :)
May 12, 2015 00:03:43
xray
May 12, 2015 00:04:46
most fog eltűnni
May 12, 2015 00:04:46
broni
May 12, 2015 00:06:11
May 12, 2015 00:06:11
-
May 12, 2015 00:06:45
Ott sem szabad eltitkolni, mert ha hazudsz, leesik neki, de meg lehet fogalmazni ezt úgy is, hogy "munkám során mindig különös hangsúlyt fektetek arra, hogy naprakészen tartsam magam az elterjedt technikai változások terén, és ennek keretében rendszeresen nyomon követem az újdonságokról szóló szakmai híreket".
Ugyanaz a mondat, igazat is mondasz: benne van, hogy csak az elterjedt változásokat követem, és minden másról legfeljebb olvasok, de mégis máshol van a mondat hangsúlya.
Nem hazudsz, a HR-es érezni fogja az őszinteséget, de közben az igazságot egy ügyes mondatszerkezetbe rejtetted el.
Ugyanaz a mondat, igazat is mondasz: benne van, hogy csak az elterjedt változásokat követem, és minden másról legfeljebb olvasok, de mégis máshol van a mondat hangsúlya.
Nem hazudsz, a HR-es érezni fogja az őszinteséget, de közben az igazságot egy ügyes mondatszerkezetbe rejtetted el.
Te tényleg hülyének nézed a vezető informatikus, akinek a csapatába jelentkezel, és aki ott lesz az interjún? Vagy a diplomás, sok éves tapasztalattal rendelkező HR-est, aki pszichológiából diplomázott és van jó néhány év tapasztalata?
Te tényleg azt hiszed, hogy ők hazugságvizsgálóként működnek, és ha nem hazudsz, csak angolnázol, akkor azt beveszik?
Púpos, te még soha a büdös életben nem voltál állásinterjún. Én pedig nagyon sok magadfajtát interjúztattam már. Mivel értek a szakmámhoz, egy ilyen hetyetyézés után jönnek a konkrét kérdések. Milyen újonnan bevezetett eszközzel ismerkedtél meg legutóbb? Milyen helyzetben alkalmaztad? Hogy értékeled, más, hasonló környezettel szemben milyen előnyei és hátrányai vannak? Ennél a pontnál elvérzel.
De tegyük fel, hogy eltekintenek a szalonképtelen megjelenésedtől, a kritikán aluli beszédkészségedtől, beveszik a süket dumádat, és felvesznek (ez már kurva nagy paródiarovat). Innentől jön a mélyvíz. Feladatok, határidőre, rendszeres meetingek a feletteseddel, aki veled ellentétben képzett programozó. Meg sem várnák, hogy az ügyfél panaszkodjon, már akkor kibaszna, amikor egy munkaközi meetingen meglátják a spagettikódodat.
Ráadásul mivel a HR-esek, fejvadászok gyakran megosztják egymással a tapasztalataikat, neked nem osztanának második lapot. Recskás, az egy dolog, hogy nem értesz semmihez, undorítóan nézel ki, megszólalni normálisan nem bírsz, de hogy ekkora nagy legyen a pofád is mellé, az azért egészen elképesztő.
May 12, 2015 00:06:45
-
May 12, 2015 00:06:49
sodi, elmondom mi az egyetlen eselyed, hogy nemetbe felvegyenek valahova. fogod a kaftanodat ami melle veszel egy kipat es keresel odakint egy utszeli zsido ceget, ahova megprobalod magad besirni, arra hivatkozva, hogy a nagyszuleid holokauszttulelok, valamint megemlited nekik, hogy mo-n egyre novekszik az antiszemitizmus, teged ottan uldoznek. mas lehetoseged nincs.
May 12, 2015 00:06:49
tajgi
May 12, 2015 00:07:18
félsz hogy elkapnálak a 35 és feles karommal, aztán rádfolyatnám a nyálam hahaha
May 12, 2015 00:07:18
Zsery
May 12, 2015 00:08:11
Ott sem szabad eltitkolni, mert ha hazudsz, leesik neki, de meg lehet fogalmazni ezt úgy is, hogy "munkám során mindig különös hangsúlyt fektetek arra, hogy naprakészen tartsam magam az elterjedt technikai változások terén, és ennek keretében rendszeresen nyomon követem az újdonságokról szóló szakmai híreket".
Ezt hívják csúsztatásnak, ami majdnem ugyanaz, mint a hazugság. A HR-est talán meg tudod etetni, de minek, ha az első pár munkanapodon kiderül, hogy szart se tudsz produkálni. Komolyan nem értelek.
May 12, 2015 00:08:11
-
May 12, 2015 00:09:57
az a szép, hogy sodinál az sem működik, hogy megmondja a HR-esnek aki fákat akar rajzoltatni vele, hogy szeretne egy mérnökkel beszélni, mert az egyetlen mérnök akivel tudna szakmázgatni az most épp előzetesben csücsül
May 12, 2015 00:09:57
-
May 12, 2015 00:11:16
*mert helyett 'és nem azért, mert'
May 12, 2015 00:11:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 00:15:28
x16)
Recskás, az egy dolog, hogy nem értesz semmihez, undorítóan nézel ki, megszólalni normálisan nem bírsz, de hogy ekkora nagy legyen a pofád is mellé, az azért egészen elképesztő.
Ha ezt a dumát 2010-ben lökné ide, még azt mondanám, most jön ki az egyetemről, fingja sincs arról, hogy mi az élet.
De 5 évnyi folyamatos megalázás és kudarc van mögötte, és mégis még mindig azt hiszi, hogy a világ csak arra vár, hogy leboruljon Recskaboy lába elé.
Teljességgel érthetetlen.
Zulu
(
x15)
May 12, 2015 00:16:51
x15)
Snecike, jól figyelj. Elárulom, hogy a cégünknél néha én is bent szoktam ülni a felvételi interjúkon. Az egyik legfontosabb dolog, amit ki kell derítenem a jelöltekről az az, hogy mennyire szeret új dolgokat tanulni.
Ha te elmondod magadról a fent idézett mondatot, akkor én megkérdezem, hogy és milyen technológiákat tanultál meg az elmúlt egy évben. Aztán azt, hogy miért azokat. Mik voltak velük a tapasztalataid? Milyen projecteket csináltál velük? Mik azok a dolgok, amik most érdekelnek, mit tanulnál, ha lenne most nagyon sok időd, és így tovább.
Helyezheted oda a hangsúlyt, ahova akarod, ki fog derülni, hogy tavaly tavaly szinte kizárólag az IMAP rejtelmeivel foglalkoztál, idén pedig ehhez hozzácsaptad a css3-at, na persze csak a lekerekített sarkok, és a gradiens szintjén. És hogy a világon semmi nem érdekel igazán, mert hiába kamuzod azt, hogy a html5 az mennyire kurvára érdekel, ha képtelen leszel mosolyogva, felszabadultan és részletesen mesélni arról, hogy milyen kibaszott jó video-streamer alkalmazást tervezel megvalósítani vele.
Csak hogy tudd, egy komolyan helyen szét fognak szedni. Senkit nem érdekel, hogy azt állítod magadról, hogy fejlődőképes, elhivatott, stb vagy. Meg kell győznöd az interjúztatókat, hogy valóban az vagy, és erre képtelen leszel, mert nem eléghazudni kreatívan hangsúlyozni.
Ha te elmondod magadról a fent idézett mondatot, akkor én megkérdezem, hogy és milyen technológiákat tanultál meg az elmúlt egy évben. Aztán azt, hogy miért azokat. Mik voltak velük a tapasztalataid? Milyen projecteket csináltál velük? Mik azok a dolgok, amik most érdekelnek, mit tanulnál, ha lenne most nagyon sok időd, és így tovább.
Helyezheted oda a hangsúlyt, ahova akarod, ki fog derülni, hogy tavaly tavaly szinte kizárólag az IMAP rejtelmeivel foglalkoztál, idén pedig ehhez hozzácsaptad a css3-at, na persze csak a lekerekített sarkok, és a gradiens szintjén. És hogy a világon semmi nem érdekel igazán, mert hiába kamuzod azt, hogy a html5 az mennyire kurvára érdekel, ha képtelen leszel mosolyogva, felszabadultan és részletesen mesélni arról, hogy milyen kibaszott jó video-streamer alkalmazást tervezel megvalósítani vele.
Csak hogy tudd, egy komolyan helyen szét fognak szedni. Senkit nem érdekel, hogy azt állítod magadról, hogy fejlődőképes, elhivatott, stb vagy. Meg kell győznöd az interjúztatókat, hogy valóban az vagy, és erre képtelen leszel, mert nem elég
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 00:18:45
x16)
Szerintem sírva jönne ki egy állásinterjúról.
Zulu
(
x15)
May 12, 2015 00:19:13
x15)
De az is, aki interjúztatja.
akutális specikáció
May 12, 2015 00:26:37
Sodi, volt már olyan az életedben, hogy megbántál valamit, és tudtad, hogy a te hibád? Valami, amit elcsesztél és vállaltad érte a felelôsséget?
May 12, 2015 00:26:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 00:33:14
x16)
Persze lehet, hogy hülyeség. Amilyen erős az autista köd, lehet az se törné át, ha kiröhögi a három felvételiztető.
jiddise máme
(
x11)
May 12, 2015 00:34:08
x11)
mert hiába kamuzod azt, hogy a html5 az mennyire kurvára érdekel, ha képtelen leszel mosolyogva, felszabadultan és részletesen mesélni arról, hogy milyen kibaszott jó video-streamer alkalmazást tervezel megvalósítani vele.
pontosan
én anno latinból felvételiztem, utólag elmondták nekem hogy bár nem én tudtam a nyelvtant meg a nyelvet a legjobban, de azért vettek fel ennek ellenére, mert én voltam azon kevesek egyike, akinek volt kedvenc latin költője (Catullus, ami nem is volt a felvételi anyag vagy követelmény része), tudott tőle idézni és elmondani, hogy miért szereti
és a többi csoporttársamnál is ez egy fontos szempont volt
jiddise máme
(
x11)
May 12, 2015 00:34:43
x11)
nem, mert úgy érezné, hogy vele röhognek, nem rajta
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 00:36:10
x16)
Endre, mi mindig rajtad röhögünk, sose veled együtt. :)
Dr. Kotász
May 12, 2015 00:43:16
Sodi, még egy dolog: ha valamilyen csoda folytán át is tudnád hazudni magad az interjún, jobb helyeken fél év a próbaidő. Az első héten meg fogják köszönni a részvételt.
May 12, 2015 00:43:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 00:52:45
x16)
Endre, ha megkérdik az interjún, hogy mi a fizetési elképzelésed, mit válaszolsz?
jiddise máme
(
x11)
May 12, 2015 00:58:09
x11)
Endre, ha megkérdik az interjún, hogy mi a fizetési elképzelésed, mit válaszolsz?
mondjuk erre a legkönnyebb válaszolni, arra már nehezebb, hogy ezt mire fel kéri
broni
May 12, 2015 00:59:57
www.facesofsuicide.com/showpage.php?x=FD7EC345-1CBE-48AB-BE3C-F3003FFA0045
megyek már drága nemsoká nyalakodni menyországba, szabadság híd!!!!!!
May 12, 2015 00:59:57
Haim
(
x10)
May 12, 2015 06:10:37
x10)
Bármennyi natyágos ujam!
moshe dayan
(
x2)
May 12, 2015 06:33:15
x2)
3000 Ft felöltés a mobilegyenlegére
LOL
May 12, 2015 06:41:55
www.facesofsuicide.com/showpage.php?x=FD7EC345-1CBE-48AB-BE3C-F3003FFA0045
May 12, 2015 06:41:55
Dr. Hetyetye Pup
May 12, 2015 07:16:11
semmi extra. bolondos tekintetu lany. megertem bronit, de szerintem egy rarantasnal nem er tobbet.
May 12, 2015 07:16:11
-
May 12, 2015 07:18:52
jiddise mámede épp most derült ki, hogy qrvára nem vagy naprakész az elterjedt változásokat illetően sem, te magad írtadDe a "hangsúlyt a munkám során ráfektetem".Értsd: ha már kérik, akkor gyorsan megtanulom :DUgyanaz a két mondat, csak másként.
*Kölcsönös beleegyezés esetén is kizárt.*
May 12, 2015 07:18:52
Rend-Szám Bt.
May 12, 2015 07:23:11
engem mindig kihagynak, brühühühühühühühühü......
May 12, 2015 07:23:11
Dr. Carl Lightman
May 12, 2015 07:26:37
A púpost még én sem tudnám lebuktatni, olyan rafinált a testbeszéde
May 12, 2015 07:26:37
Dr. Cal Lightman
May 12, 2015 07:27:47
Ez a sodizmus rajtam is kifog, hetyetye
May 12, 2015 07:27:47
reggelre indulunk, ezh sz
May 12, 2015 07:31:54
remélem a zsodi munkát keres szál lesz a 2. félév fináléja. a nyár úgyis a pihenésé.
May 12, 2015 07:31:54
-
May 12, 2015 07:40:51
Az mindenesetre előrelépés, hogy a shaját megoldás fizetett munkahely lenne, multinál. Ez fejlődés, azaz shiker. Még tíz év, és eljut oda, hogy bolti elárusítóként is lehet boldog életet élni. Ha van még tíz éve, mert rossz a prioritási rendszere. Én a helyében először az egézségemet hozatnám tűrhető állapotba, utána szakmailag magamat egy bizonyos szintre, és csak harmadik lépésként jönne a nyelv. De lehet, hogy az idegen nyelv hátrébb csúszna, a munka, a szocializáció és az élhető életkörülmények mögé.
May 12, 2015 07:40:51
Fekete Bikapata
May 12, 2015 07:51:46
Mekkora műsort nyomott ez az állat tegnap este, megint! :)
May 12, 2015 07:51:46
-
May 12, 2015 07:59:34
Azt hiszem, a " nyelvtani szempontból őszintének lenni" mehetne a sodipédiára, mint a kamuzás snecinyelven megfogalmazott egyik árnyalata. Ami nem hazugság, illetve mégis az, de mégsem az. Tyerintem éjthető.
May 12, 2015 07:59:34
Dr. Kotász
May 12, 2015 08:05:55
a vita teljesen akadémikus, nincs olyan hely ahol sneci-szintű juniort ('seniort', rofl) felvennének teszt és megírt kódrészlet nélkül, amit meglátva először megdöbbenve néznének, hogy mire gondolt a szerző, aztán a megdöbbenés átcsapna öblös röhögésbe, és menne a papírkosárba a sneckó-féle megoldás
Jó lenne látni az arcukat, amikor meglátják a magyar nyelvű, ékezetes változóneveket.
May 12, 2015 08:05:55
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 08:08:32
x44)
Snecit még Magyarországon se vennék fel junior programozónak. El lehet képzelni, mi lesz, ha elkezdi megpályázni a német állásokat.
She was a dude.
-
May 12, 2015 08:12:48
Snecit még Magyarországon se vennék fel junior programozónak. El lehet képzelni, mi lesz, ha elkezdi megpályázni a német állásokat.
Szerintem nem jut oda. Szaknyelvet kellene tudni, ami egy felsőbb fok, mint a társalgási nyelv. Szaknyelv mellé meg szakmát is kellene tudni.
Endre, mutasd meg a kételkedőknek , hgoy mit tudsz és fordítsd le németre a saját mondatodat , azt hogy "munkám során mindig különös hangsúlyt fektetek arra, hogy naprakészen tartsam magam az elterjedt technikai változások terén, és ennek keretében rendszeresen nyomon követem az újdonságokról szóló szakmai híreket". Kezdetnek ennyi is megteszi.
May 12, 2015 08:12:48
SoDI
May 12, 2015 08:31:44
S"munkám során mindig különös hangsúlyt fektetek arra, hogy naprakészen tartsam magam az elterjedt technikai változások terén, és ennek keretében rendszeresen nyomon követem az újdonságokról szóló szakmai híreket".
In meiner Arbeit habe ich immer legen besonderen Wert auf die Tatsache, dass ich immer auf dem neuesten Stand der technologischen Entwicklung im Bereich der Breiten- und Spitzen regelmäßig Nachrichten über was neu ist in diesem Zusammenhang zu überwachen,
Na meló, csá.
May 12, 2015 08:31:44
-
May 12, 2015 08:37:21
Jó, akkor most google fordító nélkül XDDDD
May 12, 2015 08:37:21
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 08:39:10
x16)
Bátorsága nem lesz jelentkezni bárhova. Berlinben sem volt, pedig mennyit mondogatta Andinak is.
Még 5 év múlva is azt hallgathatjuk majd, hogy éppen zajlik a felkészülés, de nem szabad semmit sem elsietni.
Még 5 év múlva is azt hallgathatjuk majd, hogy éppen zajlik a felkészülés, de nem szabad semmit sem elsietni.
Hiénaverő
May 12, 2015 08:59:40
ha elkezdi megpályázni a német állásokat.
Gondolom ez paródiarovat.
May 12, 2015 08:59:40
EgyKívülálló
May 12, 2015 09:06:39
Nem semmik vagytok, hogy ennyi türelmetek van "vitatkozni" Snecivel. Arra viszont mernék fogadni, hogy élőben nem tartana sokáig a "vita" és legalább egy közületek már az első percben jól pofánbaszná a recskást.
May 12, 2015 09:06:39
Brian
May 12, 2015 09:10:55
Nem semmik vagytok, hogy ennyi türelmetek van "vitatkozni" Snecivel. Arra viszont mernék fogadni, hogy élőben nem tartana sokáig a "vita" és legalább egy közületek már az első percben jól pofánbaszná a recskást.
nőket, gyerekeket és fogyatékosokat nem ütök meg, ez alap, de sodira egyszer ráküldöm a kutyákat az kurvaélet
May 12, 2015 09:10:55
Hiénaverő
May 12, 2015 09:17:19
Zsneci, hogy áll az önéletrajz? Fél éve írod, legalább a születési adatokat shikerült már kitölteni?
May 12, 2015 09:17:19
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 09:22:55
x16)
Legviccesebb, hogy egy ilyen kurva önéletrajz megírásához aztán tényleg semmi nyelvtudás nem kell.
Csak egy olvasó
(
x9)
May 12, 2015 09:28:12
x9)
Legviccesebb, hogy egy ilyen kurva önéletrajz megírásához aztán tényleg semmi nyelvtudás nem kell.
Ráadásul a motivációs levelet is könnyen meg tudja úszni, csak mellékel egy üres papírlapot.
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 09:38:14
x44)
Endre, szerinted mennyi az a nettó fizetés, amit a munkádért érdemelsz? Meg fogják kérdezni, hogy mennyit kérsz. Erre mit válaszolsz?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 09:47:25
x44)
- Köszönjük Endre, majd értesítjük. Ja igen, elnézést, még egy nettó fizetési igényt kérnék.
- ÖÖ, eeeee-ehehe, hahahaha-hatva-hatvanezer.
- 60e euró / év? Nem magas az egy kicsit? Emlékeztetném, hogy, juniorként foglalkoztatnánk, és forintban fizetünk.
- Hatvanezer forint havonta.
- Értem, viszontlátásra.
She was a dude.
- 60e euró / év? Nem magas az egy kicsit? Emlékeztetném, hogy, juniorként foglalkoztatnánk, és forintban fizetünk.
- Hatvanezer forint havonta.
- Értem, viszontlátásra.
Zsery
May 12, 2015 09:52:37
Ezzel én is így vagyok, és alapvetően pacifista beállítottságú vagyok, de azért volt egy pont, hogy lekeverek Sodinak egy csicskalángost, amikor volt az a bizonyos uStream-es beszélgetésünk. Ha nincs nála kamera és szemtanúk, lehet, hogy eljárt volna a kezem.
May 12, 2015 09:52:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 09:53:30
x16)
Nem üres lapot, hanem egy fényképet Andiról.
Dr. Bronislav Heresovszky
May 12, 2015 09:55:04
Ezzel én is így vagyok
Making some fun with my beautiful BBQ wife.
Boaaarrrghhhh
May 12, 2015 09:55:04
Brian
May 12, 2015 09:56:33
rovarok, élősködők ellen jó cseppek vannak, én a veszettségre gondoltam, mint veszélyforrás, de az ellen is be vannak oltva. sodi remélem gyorsan futsz, Kaufmann is nézzen körbe az utcán azért
May 12, 2015 09:56:33
Brian
May 12, 2015 09:57:58
zsery inkább arról mesélj, miért irigykedsz a leszbikus náci nézettségére, illetve hol van a kibaszott elszámoltatás????
May 12, 2015 09:57:58
Hiénaverő
May 12, 2015 09:58:43
- Köszönjük Endre, majd értesítjük. Ja igen, elnézést, még egy nettó fizetési igényt kérnék.
Így megnőtt a tarifa? Azt hittem még mindig jelképes hu-hu-húszezerért vehető igénybe a véjpjofi szaktudás.
May 12, 2015 09:58:43
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 09:59:18
x44)
tolvajkergetok.hu/
Hostingot váltottak a t.kéregetők. Biztos almától kapták a tippet (apache is updatelve). Lesz még itt nagy meglepetés. xD
She was a dude.
Hostingot váltottak a t.kéregetők. Biztos almától kapták a tippet (apache is updatelve). Lesz még itt nagy meglepetés. xD
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 10:00:07
x44)
Bejárós, 8 órás rabszolgamunka. Minden nap felkelni, mosakodni, fogat mosni, fürödni. Meg kell kérni az árát, jól mondom, Endre?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 12, 2015 10:02:30
x38)
tolvajkergetok.hu/
Szerintem kibaszták őket a régi helyről. De a domain átkerült Dova nevére muhahaha. A hájgúnár hátba támadta volna a kukoricapusztítót? Lesz még ebből sumo fight, ha kiengedik az Alapítót!
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 10:02:58
x44)
Púp, ha ügyes vagy, béren felüli juttatásként elkérheted a szappan, fogkrém, meleg víz árát, hiszen azok a munkavégzésedhez kellenek, ezért plusz költségként jelentkeznek.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 10:04:00
x44)
Szerintem kibaszták őket a régi helyről. De a domain átkerült Dova nevére muhahaha.
Átiratták a domaint árti nevéről? Ez hogy történhetett? Ártinak alá kellett írnia a beleegyezést. Dova bement hozzá beszélőre a papírral? xD
Dalbír-csalogató
May 12, 2015 10:04:33
admin-kontakt: Dovalovszki András
cím: Gáspár Zoltán utca 3/B
cím: 6723 Szeged
telefon: +36-70-311-2323
telefax: +36-70-901-3823
cím: Gáspár Zoltán utca 3/B
cím: 6723 Szeged
telefon: +36-70-311-2323
telefax: +36-70-901-3823
May 12, 2015 10:04:33
-
May 12, 2015 10:04:55
8oras?!!? en szinte biztosra vettem, hogy reszmunkaidoben akar majd ganyolgatni a nemeteknel is. recsi, nyugtass meg, ugye te sem gondolod, hogy kibirna a pupod napi 8 orat?!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
x38)
Szerintem hamisítottak egy aláírást. Feri?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 12, 2015 10:06:13
x16)
Bejárós, 8 órás rabszolgamunka.
Ez a másik Sodi? A masztipartis?
Mert a vérprofi programozó már évekkel ezelőtt megmondta, hogy neki bejárós munkahely bizony nem kell.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 12, 2015 10:06:39
x38)
Endre, vallj színt! Te csinálod az új WordPress oldalt a kéregetőknek? Hallod? HALLOD?!
snecigeci
(
x44)
May 12, 2015 10:07:18
x44)
Hány nap alatt lesz feltörve az új oldal, Dagi? Mit tippelsz? xD
She was a dude.
vonatozó öregek
May 12, 2015 10:08:12