miben segítettél? a művészeti projekt volt az élete, és te tönkretetted, átbasztad, és nevetségessé tetted!
LEAPASZTOTTAD A MOTIVÁCIÓJÁT! EZ ABBÓL LÁTSZIK, HOGY NINCS MÁR NOMAD!
Segítettél???
Szar minőségű kóddal etetted.
Miattad elvesztek a levelei.
Miattad nem tudott dolgozni.
Miattad kellett volna karácsonykor rohangálnia.
Leégetted a kiállításokon a gyernőtt viselkedéseddel.
Hívatlanul zaklattad.
Figyelted.
Fel akartad törni a levelezését.
Elmondod minden szarnak.
Elmebeteg vagy!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ez úgy mellesleg igaz, de energiákat többé már nem szánok az információgyűjtésre és figyelésre. Ha véletlenül megtalál az infó, hurrá, egyébként szarom le.
Kiállítást is valszeg azért nem tart, mert félt, hogy vonatra pattanok (az első hónapokban nem tettem volna meg, de május után már simán).
Ma mindegy.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Segített eleget. 2013-ban ingyen meresztetted a púpodat nála. Elvitt kirándulni, társaságba, füvezni. Idén is elvitt kiállításokra, emberek közé. Mégis mi a faszt vártál, hogy egész nap veled fog foglalkozni? Saját élete van, nem ér rá a púpos csecsemőt nevelgetni.
She was a dude.
Emlékszel, hogy mit kaptál Fórizstól a ,,Leszarom!'' miatt?
Kapsz majd még az élettől jó nagy pofonokat, ne aggódj, gyernőtt!
Meddig fogsz pörögni ezen az Andi témán? Vagy úgy tervezed, hogy ettől fogsz teljesen becsavarodni?
Egy férfit akit megcsal a párja, megalázza és elhagyja nem csap ekkora patáliát mint te.
Neked ez a nő senki volt, szabadulj meg tőle a picsába és valami másik műsort nyomj.
Hónapok óta Andizol.
Igen. Felsorolni is nehéz, mennyi mindenben.
De ő inkább hálátlan geci volt.
Pedig tartozott volna annyival, hogy cserébe kicsit igazgat, ha már én mindig segítettem neki, és ugrottam, amikor kérte.
Lófaszt segítettél csak kárt okoztál neki.
Ezt én sem értem különben...
Ha rendes állásod, barátnőd (pr), saját haveri köröd lenne, akkor megértenéd Andit!
De így, hogy csak te, meg te; te akartál lenni a középpontban...
Szar ügy...
Mit vártál tényleg, hogy kitörli a segged szarás után vagy mi???
Meghívott. Te idióta. Azért, hogy neked jó legyen. Baráti gesztus, tudod.
She was a dude.
dehát elvitt kéthetente kiállításokra, bemutatott joachimnak is, tanácsokat adott. mégis mit vártál? hogy majd veled tölti minden idejét?
Hát rohadjon meg akkor.
most mi következik, ha nem lehet a tiéd, akkor ne legyen másé sem? így kezdődik a szerelemféltésből fakadó gyilkosságoknak.
remélem, hogy a beteg agyad nem fog addig juttatni.
SoDI pedig két hétig tartogatta a gecijét. Nála ez a gesztus.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mi a faszt hazudozol már megint, Recskaboy? Amíg kint voltál, mindenki mondta neked, hogy nyelviskola Budapesten is van, de te mindenképp kint akartál tanulni, merthogy az gyorsabb és hatékonyabb.
Egyébként mivel üldözött haza a geci? Ha én kimegyek dolgozni vagy tanulni, és összeszedek valami csajt majd szakítunk, attól még ugyanúgy tartom magam a tervhez - már ha az a terv komoly, és nem csak a csajról szólt az egész.
És mára már tökéletesen elvágta a maradék vonalakat is (Facebook like-ok), amiken keresztül még kaptam cseppnyi reményt.
ejnye sneckó, világossá tette, hogy tudni se akar rólad, csak ezt te a szokásos autista szűrődön keresztül úgy értelmezted, hogy nem is úgy gondolja
Most komolyan a facebook like-ok nézegetésének lehetősége az, ami éltette benned a reményt? Hát lolmárbazdmeg xDDDDD
Ebben az esetben száz százalékban róla szólt. Nem Berlin látványosságairól vagy a kereseti lehetőségekről, legyen az akár német segély is.
ez hulyeseg, mert csak a shajat autista szemszogebol mutatna be a tortenetet, mi meg ismerjuk andi reakcioit is, es a kobold eloeletet.
persze, ahogy az ide berakott leveleiből is kiderült, arról szólt, hogy what?andi pátyolgassa, nevelgesse, stb., egyszer meg kérdezte a csajt, hogy mi van vele, hogy van, kell-e neki valami segítség, akármi
idióta! arra gondolt, hogy majd ő likeolgatja andit, és akkor helyrejön minden.
mindegy.
semmi, csak mániákusan szajkózza a szokásost
nulla empátia a másik iránt
Ez tényleg állati durva. Én is össze vissza likeolgatok a facen minden megosztást ami átjön a falamra és coolnak tartok, vicceket, szép képeket, örömteli családi eseményeket, bomba csajokat kevésbé az asszony miatt, de eszembe nem jutna költözni a megosztó mellé. Már csak azért sem, mert nincs annyi napja az évnek, mint amennyi közeli ismerősöm XDDD
Szerintem pedig nem tudná úgy eldeformálni a sztorit, hgoy a lényeg ne jönne át. Azt hogy minden cél nélkül költözik egy ismeretlen városba valaki, vagy hogy a másik nevére rendeli a saját télikabátját nem lehet úgy átalakítani, hogy ne jöjjön át a lényeg.
idióta, éppen hajléktalan volt, mert omáék az utcára rakták, és a karácsonyi ajándékát szerette volna megkapni, mert életveszélyben volt.
dehogynem, sneckó nagymester ebben
ha csak negyedannyira tudna programozni, mint amennyire hazudni tud, nem ott tartana, ahol
* reményteli like *
Én is így tudom, és pont ez volt a baj. Ha saját nevére, de más címére kéri, két szó hihető hazugság és vheti is a csomagját. Ha az átvételi aláírás a címzett személyé, a további felelősség is az övé, nem a lakcímé. De nem, neki a csomag másodlagos volt, Andi volt a fontos.
mert fel nem foghatja, hogy ő nem lesz esélyes attól, hogyha Chris-szel szétmennek, attól őt még ugyanannyira fogja rühellni
miután beteg az elméje, így nem fogja fel. Idő kérdése lenne,hogy magára ölti a kaftánt és követi éjjelente és közben recskázik.
Én is voltam már szerelmes, csalódtam is, de 1-2 hét vagy 1 hónap után kihevertem, aztán folytatódott az élet, jött más.
hogy te mennyire tévedsz. nekünk, akik a-tól z-ig ismerjük a történetet, simán a képünkbe hazudik és még az sem érdekli, hogy a saját beírásait a pofájába nyomjuk.
Ez már a keresztény megbocsájtás?
Hogy is volt ez a dolog az ezeréves keresztény állammal?
De minek kell a marketingszakembernek saját menedzser? Hát semmit nem tanult Silingónál?
Féltékennyé akarta tenni. Hát, nem jött be.
She was a dude.
Barom.
Természetesen életvezetési tanácsokat vártam volna tőle, ha már rábeszélt a geci,hogy hagyjak itt mindent a biztonságot nyújtó Budapesten és költözzek ki hozzá. Erre kimegyek, a heréim a tartalékolástól már akkorák voltak mint egy megtermett görögdinnye és mit látok? Összejött valami cigánnyal. Már az állomáson ki kellett volna vernem, mert alig bírtam magammal, de mondom, a sodi egy úriember, nem megy üres kézzel. Megérkeztem hozzá, leteszem a bőröndöt, és gondoltam,hogy abban a kegyben részesítem,hogy átadom a neki gyűjtögetett nedvemet. Ő kiment egy kávét csinálni, én meg addig könnyítettem magamon. erre bejön ő, sikítva eldobja a kávét. Itt kellett szembesülnöm először Chrissel, mert addig nem tudtam,hogy létezik, de ekkor kiugrott a konyhából és orrba vágott. Nem kell mondanom,hogy mekkora csalódás volt ez nekem. Ez a geci nem értékelte az ajándékot, hanem adott egy rongyot és fel kellett takarítanom magam után. Nem értem. A filmekben ilyenkor a nők kéjesen lenyalogatják a kanapéról, ő meg üvöltve és sírva követelte,hogy takarítsam le. Itt már láttam,hogy nagy geci. Chris ezek után kidobott és meg is fenyegetett. És a kávémat sem kaptam meg.
Soha többet nem írok ide
Romantikus, ahogy tamásozzátok a Cipórémet.
Mintha a szerelmetek nem nézne titeket faszparasztnak egytől egyig, LOLbazmeg.
dova fals? oszt mitől lenne fals, te kamugép? vigyázz a pofádra!
nem veszi észre, mert a Belső Kör tagja, azt hiszi, vele különbül viselkedik majd
Van a köreitekben egyáltalán egyetlen normális ember? Aki nem lopja el a "barátai" pénzét? Aki nem tartja őket szánalmas szaroknak? Aki nem cigányozik, zsidózik orrba-szájba? Akinek van normális munkája? Aki nem a szüleinél lakik még mindig és élősködik rajtuk? Nem gondoltál még arra, hogy mekkora egy szar vagy?
Sodi sosem válaszol a kényesebb kérdésekre, egyébként is csak Andiról tud beszélni manapság. De akkor terítsd a lapokat, mit tudtál meg Tamásról, és akkor talán nem basznak ki a moderátorok.
Az nbsz letiltotta az innen jövő forgalmat, fél órája még az volt. Ez most változott police.hu-ra. A malac a kóterből is tud kódolni vajon?
Hazudós, kölcsönkéregető.
Először terítsd a lapjaidat. Mindent írj le a TK belső köreiről. Aztán majd válaszolunk, SoDI úgysem fog, vagy ha igen, akkor hazudik.
Egy bizonyos értelmi szint felett ez egyértelmű lenne, hogy nem kezdesz zsidózni ismeretlen embereket, mégha valóban vannak köztünk zsidók is, pl. Sodi.
Valami alku születhetett a háttérben. Nem lennék meglepve, ha a malac rövidesen szabadulna.
She was a dude.
Túl sokat vársz el a szánalmas szaroktól. Egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem közösködik börtönre érett sertésekkel. Ez már egy intő jel, hogy miféle pallérozott elmével van dolgunk.
Én dolgozom, ugyan nem valami nagy karrier de burkoló vagyok. Ami a Tolvajkéregetők körülötti pénzes kavarásokat illeti, van egy markáns véleményem: gusztustalan. De közel sem annyira mint a cigányok akik a 6 éves kislányom alól vették el a biciklit, az az anyukájától meg a táskáját. Rendőrség le se szarta, Sherlock Porks se tudott sokmindent tenni szó se róla, de legalább megpróbálta mikor hozzá fordultam.
Amennyit tudok azt szerintem ti is. Damoklész kardjaként lógott a feje felett a sok adósság, nagyon sok embertől vett fel pénzt, nekem ő úgy adta elő magát, hogy ő egy olyan bűnöző aki bűnözőket kapcsol le. Mint egy kannibál és, hogy bármeddig elmegy. Tőlem 120 ezer forintot kért, amit ígérete szerint a bidámoktól vissza fogok kapni ha megvannak. Persze nem lettek. Mindenki akin segített, az fizetett. Kellett. Egy külfölditől 500 eurót vettek le, bár neki meg is találták a 2000 eurós bringáját.
És nem fordult meg a pontagyadban, hogy bűnözőknek nem adunk pénzt? Ez valami standard, hogy ilyen gecibutának kell lenni? Szerintem kurvára megérdemelted, hogy lehúzott, mert ennyire ostoba vagy. De azért csak cigányozz tovább, attól biztos jobb lesz az életed. Facepalm.
A Zsírdisznó nemcsak a pénzre megy, hanem az erőszakot keresi. Egy kártékony, pszichopata állat.
tigris
May 11, 2015 10:30:56
Cserébe, hogy amikor ő kérte, és állandóan segítettem neki mindenben. Azért cserébe.
De ő önző, aljas geciként viselkedett inkább.
Még most is azt teszi.
És most már kapaszkodnom sincs mibe vele kapcsolatban, úgyhogy inkább leszarom.
Még most is azt teszi.
miben segítettél? a művészeti projekt volt az élete, és te tönkretetted, átbasztad, és nevetségessé tetted!
LEAPASZTOTTAD A MOTIVÁCIÓJÁT! EZ ABBÓL LÁTSZIK, HOGY NINCS MÁR NOMAD!
May 11, 2015 10:30:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:31:05
x38)
Cserébe, hogy amikor ő kérte, és állandóan segítettem neki mindenben. Azért cserébe.
Segítettél???
Szar minőségű kóddal etetted.
Miattad elvesztek a levelei.
Miattad nem tudott dolgozni.
Miattad kellett volna karácsonykor rohangálnia.
Leégetted a kiállításokon a gyernőtt viselkedéseddel.
Hívatlanul zaklattad.
Figyelted.
Fel akartad törni a levelezését.
Elmondod minden szarnak.
Elmebeteg vagy!
sodika
May 11, 2015 10:31:14
Te ODA FOGSZ menni, ahol majd gondolod hogy van, és megteheted hogy el is menj oda. Ezt tudni lehet.
Ez úgy mellesleg igaz, de energiákat többé már nem szánok az információgyűjtésre és figyelésre. Ha véletlenül megtalál az infó, hurrá, egyébként szarom le.
Kiállítást is valszeg azért nem tart, mert félt, hogy vonatra pattanok (az első hónapokban nem tettem volna meg, de május után már simán).
Ma mindegy.
Na meló, csá.
May 11, 2015 10:31:14
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:31:19
x44)
Segített eleget. 2013-ban ingyen meresztetted a púpodat nála. Elvitt kirándulni, társaságba, füvezni. Idén is elvitt kiállításokra, emberek közé. Mégis mi a faszt vártál, hogy egész nap veled fog foglalkozni? Saját élete van, nem ér rá a púpos csecsemőt nevelgetni.
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:31:33
Még most is azt teszi.
Még most is azt teszi.
Emlékszel, hogy mit kaptál Fórizstól a ,,Leszarom!'' miatt?
Kapsz majd még az élettől jó nagy pofonokat, ne aggódj, gyernőtt!
May 11, 2015 10:31:33
drága pénzen
May 11, 2015 10:32:16
Még most is azt teszi.
Még most is azt teszi.
Meddig fogsz pörögni ezen az Andi témán? Vagy úgy tervezed, hogy ettől fogsz teljesen becsavarodni?
Egy férfit akit megcsal a párja, megalázza és elhagyja nem csap ekkora patáliát mint te.
Neked ez a nő senki volt, szabadulj meg tőle a picsába és valami másik műsort nyomj.
Hónapok óta Andizol.
May 11, 2015 10:32:16
sodika
May 11, 2015 10:32:30
Segítettél???
Pedig tartozott volna annyival, hogy cserébe kicsit igazgat, ha már én mindig segítettem neki, és ugrottam, amikor kérte.
May 11, 2015 10:32:30
sodika
May 11, 2015 10:32:54
2013-ban pedig nem én kértem, hogy mehessek. Ő hívott.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 11, 2015 10:32:54
tigris
May 11, 2015 10:33:27
az ember esze megáll, hogy egy magát nemzeti konzervatív emberként meghatározó krónikás a világon a legjobban nem édesanyját vagy édesapját tiszteli, hanem egy berlinben élő, emigráns, ateista, sőt keresztényellenes, anarcho-kommunista liberális drogos picsát.
May 11, 2015 10:33:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:33:42
x38)
Egy undorító pióca vagy, és azt kaptad, amit érdemeltél.
Nem először.
Nem először!
Vajon az egész világ fordítva működik, vagy csak te vagy az idióta? Ezen kéne elgondolkoznod, Recskaboy!
Nem először.
Nem először!
Vajon az egész világ fordítva működik, vagy csak te vagy az idióta? Ezen kéne elgondolkoznod, Recskaboy!
drága pénzen
May 11, 2015 10:33:57
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Lófaszt segítettél csak kárt okoztál neki.
May 11, 2015 10:33:57
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:34:03
x44)
Érzed a depresszió közeledtét?
She was a dude.
Andi
May 11, 2015 10:34:24
Ilyenkor bizony perelni kell!
mindegy
mindegy
May 11, 2015 10:34:24
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:34:35
Ezt én sem értem különben...
Ha rendes állásod, barátnőd (pr), saját haveri köröd lenne, akkor megértenéd Andit!
De így, hogy csak te, meg te; te akartál lenni a középpontban...
Szar ügy...
Mit vártál tényleg, hogy kitörli a segged szarás után vagy mi???
May 11, 2015 10:34:35
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:34:41
x44)
tigris
May 11, 2015 10:35:23
dehát elvitt kéthetente kiállításokra, bemutatott joachimnak is, tanácsokat adott. mégis mit vártál? hogy majd veled tölti minden idejét?
May 11, 2015 10:35:23
xray
May 11, 2015 10:35:56
Hát rohadjon meg akkor.
most mi következik, ha nem lehet a tiéd, akkor ne legyen másé sem? így kezdődik a szerelemféltésből fakadó gyilkosságoknak.
remélem, hogy a beteg agyad nem fog addig juttatni.
May 11, 2015 10:35:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:36:06
x38)
SoDI pedig két hétig tartogatta a gecijét. Nála ez a gesztus.
tigris
May 11, 2015 10:37:51
"rohadjon meg" , "geci", "dögöljön meg".
ilyen lenne egy keresztény hazafi?
May 11, 2015 10:37:51
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:39:39
x44)
Gondolod, hogy azért hívott Berlinbe, azért osztotta meg veled a lakását ingyen, azért kerülgette a púpodat heteken keresztül, hogy neki jó legyen? Faszt. Azért, hogy jól érezd magad, világot láss, emberek közé kerülj, kiszabadulj abból a dohos recskaraktárból, ahol a napjaidat tengetted.
She was a dude.
15 perc fütyizés
Nyem éjtem rószát.
Ha most házasodik a fia és az új család szarik rá és még az esküvőről sem értesítik,akkor miért is akarják kitúrni rószát és hogy akarják hajléktalanná tenni, ha mar amúgy is az?
És tud e kakálni?
Ha most házasodik a fia és az új család szarik rá és még az esküvőről sem értesítik,akkor miért is akarják kitúrni rószát és hogy akarják hajléktalanná tenni, ha mar amúgy is az?
És tud e kakálni?
-
May 11, 2015 10:40:01
jo lenne mar vegre, ha tenyleg leszarnad, de nem szarod le, hanem folyamatosan andin porogsz. pedig ugy neznek mar vegre koszfetyityeseket ahelyett, hogy folyton andirol beszelunk.
na, kapd elo a futyikamerat, es koszfetyitysd ahogy pjogjamozol!
na, kapd elo a futyikamerat, es koszfetyitysd ahogy pjogjamozol!
May 11, 2015 10:40:01
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:40:41
Azt tudja, hogy hetekig raktároztad a DNS-edet csak miatta? LOL
May 11, 2015 10:40:41
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:44:25
Ilyen a viszonzatlan szerelem...
Csak a normális férfi egy idő után megenyhül, megnyugszik, feláll a padlóról és továbblép; nem ezt műveli, amit te...
Te szét vagy csúszva és a béka segge alól köpködsz...
Csak a normális férfi egy idő után megenyhül, megnyugszik, feláll a padlóról és továbblép; nem ezt műveli, amit te...
Te szét vagy csúszva és a béka segge alól köpködsz...
May 11, 2015 10:44:25
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:44:27
x44)
Tényleg felejtsd el akkor Andit, aztán tanulj az esetből. Sose szeress bele olyan nőbe, aki közömbös irántad. Olyanba se, aki már foglalt. Ja, és nézelődj a saját szinteden inkább (Szekeres Mária).
She was a dude.
tigris
May 11, 2015 10:45:33
miben reménykedtél sodi? hogy a csaj majd megenyhül miután tönkrebasztad Élete Álmát?
May 11, 2015 10:45:33
Hobbykobold
May 11, 2015 10:45:41
Endre, ha a fórumozóknak nem hiszel, egy teljesen semleges álnéven csinálj egy topikot az indexen vagy más nagylátogatottságú fórumon, ahol leírod az esetet. berlin helyett írj akár Bécset vagy Madridot, nevek nélkül, stb. Úgy, hogy a fórumtrollok ne találjanak egyből oda, a tök ismeretlen emberek reakcióit, hozzászólásait olvasd majd el. Hátha nekik hinni fogsz.
May 11, 2015 10:45:41
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:46:05
Ebben a történetben nem Andi volt az aljas, önző geci, khm...
May 11, 2015 10:46:05
mindegy.
May 11, 2015 10:47:03
Működik, hogy kint élsz, és ettől tanulsz, csak lassú.
Gyorsítani jöttem haza.
Persze nem zavart volna, hogy lassú, ha a geci nem üldöz haza.
Gyorsítani jöttem haza.
Persze nem zavart volna, hogy lassú, ha a geci nem üldöz haza.
Mi a faszt hazudozol már megint, Recskaboy? Amíg kint voltál, mindenki mondta neked, hogy nyelviskola Budapesten is van, de te mindenképp kint akartál tanulni, merthogy az gyorsabb és hatékonyabb.
Egyébként mivel üldözött haza a geci? Ha én kimegyek dolgozni vagy tanulni, és összeszedek valami csajt majd szakítunk, attól még ugyanúgy tartom magam a tervhez - már ha az a terv komoly, és nem csak a csajról szólt az egész.
May 11, 2015 10:47:03
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 10:48:03
x11)
És mára már tökéletesen elvágta a maradék vonalakat is (Facebook like-ok), amiken keresztül még kaptam cseppnyi reményt.
ejnye sneckó, világossá tette, hogy tudni se akar rólad, csak ezt te a szokásos autista szűrődön keresztül úgy értelmezted, hogy nem is úgy gondolja
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 10:48:54
x44)
Facebook like-okon kersztül milyen reményt kaptál, te idióta? xD
She was a dude.
mindegy.
May 11, 2015 10:49:02
Igen, öt hónapon át ez tartott vissza.
Hogy visszafordíthatatlanná nem akarom tenni a dolgokat.
De ha amúgy is mindegy, akkor baszódjon meg, ahol van.
Istenként tiszteltem, de ő cserben hagyott.
Hát rohadjon meg akkor.
Hogy visszafordíthatatlanná nem akarom tenni a dolgokat.
De ha amúgy is mindegy, akkor baszódjon meg, ahol van.
Istenként tiszteltem, de ő cserben hagyott.
Hát rohadjon meg akkor.
Most komolyan a facebook like-ok nézegetésének lehetősége az, ami éltette benned a reményt? Hát lolmárbazdmeg xDDDDD
May 11, 2015 10:49:02
Hobbykobold
May 11, 2015 10:49:07
Ebben az esetben száz százalékban róla szólt. Nem Berlin látványosságairól vagy a kereseti lehetőségekről, legyen az akár német segély is.
May 11, 2015 10:49:07
Fekete Bikapata
May 11, 2015 10:49:17
Vajon ilyenkor mennyi és mi jut el az agyáig?
May 11, 2015 10:49:17
-
May 11, 2015 10:50:09
Endre, ha a fórumozóknak nem hiszel, egy teljesen semleges álnéven csinálj egy topikot az indexen vagy más nagylátogatottságú fórumon, ahol leírod az esetet. berlin helyett írj akár Bécset vagy Madridot, nevek nélkül, stb. Úgy, hogy a fórumtrollok ne találjanak egyből oda, a tök ismeretlen emberek reakcióit, hozzászólásait olvasd majd el. Hátha nekik hinni fogsz.
ez hulyeseg, mert csak a shajat autista szemszogebol mutatna be a tortenetet, mi meg ismerjuk andi reakcioit is, es a kobold eloeletet.
May 11, 2015 10:50:09
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 10:50:55
x11)
persze, ahogy az ide berakott leveleiből is kiderült, arról szólt, hogy what?andi pátyolgassa, nevelgesse, stb., egyszer meg kérdezte a csajt, hogy mi van vele, hogy van, kell-e neki valami segítség, akármi
tigris
May 11, 2015 10:50:59
idióta! arra gondolt, hogy majd ő likeolgatja andit, és akkor helyrejön minden.
mindegy.
May 11, 2015 10:50:59
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 10:51:46
x11)
Vajon ilyenkor mennyi és mi jut el az agyáig?
semmi, csak mániákusan szajkózza a szokásost
nulla empátia a másik iránt
Hobbykobold
May 11, 2015 10:52:00
Facebook like-okon kersztül milyen reményt kaptál, te idióta? xD
Ez tényleg állati durva. Én is össze vissza likeolgatok a facen minden megosztást ami átjön a falamra és coolnak tartok, vicceket, szép képeket, örömteli családi eseményeket, bomba csajokat kevésbé az asszony miatt, de eszembe nem jutna költözni a megosztó mellé. Már csak azért sem, mert nincs annyi napja az évnek, mint amennyi közeli ismerősöm XDDD
May 11, 2015 10:52:00
tigris
May 11, 2015 10:52:55
sodi, egy dolgot mondj már el! hogy volt az a pofon? miért ütött meg andi a fakanállal? tényleg elővetted a faszod előtte?
May 11, 2015 10:52:55
Hobbykobold
May 11, 2015 10:55:12
Szerintem pedig nem tudná úgy eldeformálni a sztorit, hgoy a lényeg ne jönne át. Azt hogy minden cél nélkül költözik egy ismeretlen városba valaki, vagy hogy a másik nevére rendeli a saját télikabátját nem lehet úgy átalakítani, hogy ne jöjjön át a lényeg.
May 11, 2015 10:55:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 10:56:36
x38)
Te új vagy? asodi mindig hazudik. MINDIG!
tigris
May 11, 2015 10:56:52
idióta, éppen hajléktalan volt, mert omáék az utcára rakták, és a karácsonyi ajándékát szerette volna megkapni, mert életveszélyben volt.
May 11, 2015 10:56:52
Hobbykobold
May 11, 2015 10:57:21
De úgyis mindegy. Úgysem fog brainstormingot csinálni. Se Jövő héten, se máskor.
* ásít *
* ásít *
May 11, 2015 10:57:21
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 10:57:46
x11)
dehogynem, sneckó nagymester ebben
ha csak negyedannyira tudna programozni, mint amennyire hazudni tud, nem ott tartana, ahol
Hobbykobold
May 11, 2015 11:05:38
Biztos igazatok van, régebbről ismeritek. Mondjuk sokan akik külföldön éltek egy ideig kaptak levelet vagy csomagot oda, ahonnan elköltöztek, és felvették utólag akadály nélkül, de mert saját nevükre érkezett. Ha Andi címére, de saját nevére kéri, lehetett volna etyetyézni a postán, hogy csak három napot laktam ott, de pont akkor tették postára, de nézzék, mégiscsak én vagyok a címzett, és akkor van csomag. De hogy Andi menjen utána fontosabb volt, mint a télikabát maga.
May 11, 2015 11:05:38
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 11:07:18
x44)
Andi nevére ment a csomag, ha jól tudom.
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 11:11:32
x44)
Sneci, milyen reményt kaptál a lájkoktól? Abban reménykedtél, hogy belájkol egy naplementés képet, hogy "ne haragudj. hiányzol. vissza akarom csinálni."?
She was a dude.
eladó nick!
May 11, 2015 11:18:28
Sneci, milyen reményt kaptál a lájkoktól? Abban reménykedtél, hogy belájkol egy naplementés képet, hogy "ne haragudj. hiányzol. vissza akarom csinálni."?
* reményteli like *
May 11, 2015 11:18:28
Hobbykobold
May 11, 2015 11:18:54
Andi nevére ment a csomag, ha jól tudom.
Én is így tudom, és pont ez volt a baj. Ha saját nevére, de más címére kéri, két szó hihető hazugság és vheti is a csomagját. Ha az átvételi aláírás a címzett személyé, a további felelősség is az övé, nem a lakcímé. De nem, neki a csomag másodlagos volt, Andi volt a fontos.
May 11, 2015 11:18:54
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 11:20:49
x44)
Rájöttem: értesülni akart róla a lájkokból, ha Chris-szel megromlik a viszony. Aztán ugrott volna a púpos, a megmentő szerepében.
She was a dude.
15 perc fütyizés
May 11, 2015 11:22:31
Púp!
Adok egy ötletet.
Szerzel ginát (mondjuk bronitól), az öreg blankoltat elkábítod, majd feldugsz neki egy banánt. Ha ezzel végeztél, megujjazod majd a puha pitont beletolod a szájába. Ezek után ezt az egészet feltöltöd a redtube-ra, mint Kaufmanntanár úr felhasználó.
A jutalmadat meg beszeded melcsitől és dr regásztól. Abból meg vidáman élősködsz még legalább 1-2 évig.
Na?
Adok egy ötletet.
Szerzel ginát (mondjuk bronitól), az öreg blankoltat elkábítod, majd feldugsz neki egy banánt. Ha ezzel végeztél, megujjazod majd a puha pitont beletolod a szájába. Ezek után ezt az egészet feltöltöd a redtube-ra, mint Kaufmanntanár úr felhasználó.
A jutalmadat meg beszeded melcsitől és dr regásztól. Abból meg vidáman élősködsz még legalább 1-2 évig.
Na?
May 11, 2015 11:22:31
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 11:22:39
x44)
Azért akarta odaküldeni RGL-t, hogy szaglássza ki, együtt vannak e még Chris-szel. A lépcsőházba is ezért akar beköltözni. Várja az alkalmat.
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 11:29:32
x11)
Azért akarta odaküldeni RGL-t, hogy szaglássza ki, együtt vannak e még Chris-szel. A lépcsőházba is ezért akar beköltözni. Várja az alkalmat.
mert fel nem foghatja, hogy ő nem lesz esélyes attól, hogyha Chris-szel szétmennek, attól őt még ugyanannyira fogja rühellni
15 perc fütyizés
May 11, 2015 11:35:04
miután beteg az elméje, így nem fogja fel. Idő kérdése lenne,hogy magára ölti a kaftánt és követi éjjelente és közben recskázik.
Én is voltam már szerelmes, csalódtam is, de 1-2 hét vagy 1 hónap után kihevertem, aztán folytatódott az élet, jött más.
May 11, 2015 11:35:04
Sodi-Berlin-mindegy
May 11, 2015 11:36:43
May 11, 2015 11:36:43
xray
May 11, 2015 11:51:10
Szerintem pedig nem tudná úgy eldeformálni a sztorit, hgoy a lényeg ne jönne át.
hogy te mennyire tévedsz. nekünk, akik a-tól z-ig ismerjük a történetet, simán a képünkbe hazudik és még az sem érdekli, hogy a saját beírásait a pofájába nyomjuk.
May 11, 2015 11:51:10
Dr. Kotász
May 11, 2015 12:03:24
"rohadjon meg" , "geci", "dögöljön meg".
Ez már a keresztény megbocsájtás?
Hogy is volt ez a dolog az ezeréves keresztény állammal?
May 11, 2015 12:03:24
-
May 11, 2015 12:06:32
"...De ő inkább hálátlan geci volt.
Pedig tartozott volna annyival, [b]hogy cserébe kicsit igazgat[b] ..."
egy cseppet sem érzed, hogy ez mennyire gáz, igaz? hány éves is vagy?
Pedig tartozott volna annyival, [b]hogy cserébe kicsit igazgat[b] ..."
May 11, 2015 12:06:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:07:13
x38)
Hazug gyernőtt pióca vagy, Endre!
Depressziós vagy már?
Depressziós vagy már?
Andi
May 11, 2015 12:09:16
* pezsgőt bont, hogy végre leszállt róla a túrós faszú rém *
May 11, 2015 12:09:16
Chris
May 11, 2015 12:10:18
* végre úgy bassza Andikát, hogy nem kell a állandóan háta mögé néznie *
May 11, 2015 12:10:18
Dr. Kotász
May 11, 2015 12:10:25
"...De ő inkább hálátlan geci volt.
Pedig tartozott volna annyival, hogy cserébe kicsit igazgat ..."
Pedig tartozott volna annyival, hogy cserébe kicsit igazgat ..."
De minek kell a marketingszakembernek saját menedzser? Hát semmit nem tanult Silingónál?
May 11, 2015 12:10:25
Berlin
May 11, 2015 12:10:37
* soha többé nem látja a púpos korcsot *
May 11, 2015 12:10:37
Dunának menés
May 11, 2015 12:11:37
* közeledik Endre felé *
May 11, 2015 12:11:37
Dr. Kotász
May 11, 2015 12:13:04
Tényleg kobold, titánnal nem tervezitek, hogy egyszer olyankor mentek le az olasz tengerpartra, amikor fürdeni is lehet? :)
May 11, 2015 12:13:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:14:37
x38)
Endre, nem gondolod, hogy teljesen elbasztad az életedet?
33 évesen egy képzetlen buta segg vagy még mindig!
Folyamatosan gazdatesteket keresel, akik "igazgatnak".
A családod már nem áll veled szóba!
Kilátástalan az életed, és csak azért nem döglöttél meg, mert valakit mindig kihasználsz?
Rosszabb vagy, mint a prolik!
Az egészséged annyira leromlott, hogy mindenfelé kinövések vannak a testeden, és a fogaid szétrohadtak.
Ez a shiker? Ez az élet?
Ezt kaptad az univerzumtól azért, mert egy féreg vagy.
Rend van, na!
33 évesen egy képzetlen buta segg vagy még mindig!
Folyamatosan gazdatesteket keresel, akik "igazgatnak".
A családod már nem áll veled szóba!
Kilátástalan az életed, és csak azért nem döglöttél meg, mert valakit mindig kihasználsz?
Rosszabb vagy, mint a prolik!
Az egészséged annyira leromlott, hogy mindenfelé kinövések vannak a testeden, és a fogaid szétrohadtak.
Ez a shiker? Ez az élet?
Ezt kaptad az univerzumtól azért, mert egy féreg vagy.
Rend van, na!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 11, 2015 12:18:19
x16)
Különben ha mindenáron szükséged van valakire, aki megmondja neked, hogy mit csinálj, hogyan hozd rendbe (sci-fi rovat) életedet, mi trollok nagyon szívesen vállaljuk a mentor szerepét.
Valójában évek óta ezt csináljuk, jobbnál jobb tanácsokat adunk bérmentve, de te csak baszol ránk, és egyre mélyebbre csúszol.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Valójában évek óta ezt csináljuk, jobbnál jobb tanácsokat adunk bérmentve, de te csak baszol ránk, és egyre mélyebbre csúszol.
Dr. Kotász
May 11, 2015 12:18:41
Mik a terveid nyárra, sodi? Hová utazol pihenni? Vagy csak megkéred rocskai bácsit, hogy tegye ki a felfújható pancsolót a kutyaól mellé?
May 11, 2015 12:18:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:21:02
x38)
Hol a diplomád?
Hol van a budai lakásod?
Hol van a medencés irodád?
Hol van a csodálatos asszony?
Hol a repcsi?
Hol a Saját Megoldás?
Hol a korlátlanul skálázható bevétel?
Hol az erőmű géped?
Hol a PS4?
Hol vannak a bécsi kiruccanások?
Elbasztál mindent, amit a segged alá toltak, budai úri fiú!
Bevonzottál helyette egy púpot, egy sérvet, 0 barátot, életveszélyt, kilátástalanságot. Lecsúsztál törpapa barátod szintjére. Lemaradtál a szakmádban,
Erről ki tehet? Az univerzum?
Nem, nem! Erről csak és kizárólag TE tehetsz!
Ezt kaptad a hálátlanságodért. Megérdemelted!
Hol van a budai lakásod?
Hol van a medencés irodád?
Hol van a csodálatos asszony?
Hol a repcsi?
Hol a Saját Megoldás?
Hol a korlátlanul skálázható bevétel?
Hol az erőmű géped?
Hol a PS4?
Hol vannak a bécsi kiruccanások?
Elbasztál mindent, amit a segged alá toltak, budai úri fiú!
Bevonzottál helyette egy púpot, egy sérvet, 0 barátot, életveszélyt, kilátástalanságot. Lecsúsztál törpapa barátod szintjére. Lemaradtál a szakmádban,
Erről ki tehet? Az univerzum?
Nem, nem! Erről csak és kizárólag TE tehetsz!
Ezt kaptad a hálátlanságodért. Megérdemelted!
Callahan
May 11, 2015 12:22:44
Andinak miben kellett volna igazgatnia téged, te fogyatékos?
Mosógépek kezelése, hogyan ne tévedjünk el Berlinben, hogyan ne legyen penészes az ágyunk mellett a fal, hogyan ne basszuk el idős német nénik festményeit?
A seggedet ne törölje ki?
Mosógépek kezelése, hogyan ne tévedjünk el Berlinben, hogyan ne legyen penészes az ágyunk mellett a fal, hogyan ne basszuk el idős német nénik festményeit?
May 11, 2015 12:22:44
Callahan
May 11, 2015 12:26:05
Az volt a legszebb, mikor Sneci megírta Andi néninek az alaposan kiszínezett tinikalandját a totál részeg németcsibével, akit állítólag letapizott, és ezért is dicséretet várt a Mentortól, a Példaképtől, az Istentől.
Tényleg geci ez az Andi, hogy 40 évesen nem értékeli ezeket a középiskolásokra jellemző kalandokat...
Tényleg geci ez az Andi, hogy 40 évesen nem értékeli ezeket a középiskolásokra jellemző kalandokat...
May 11, 2015 12:26:05
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 12:28:46
x44)
Az volt a legszebb, mikor Sneci megírta Andi néninek az alaposan kiszínezett tinikalandját a totál részeg németcsibével
Féltékennyé akarta tenni. Hát, nem jött be.
Dudva
May 11, 2015 12:34:03
Pörög a Sodi téma. Őt én is retardáltnak tartom, ez a berlini mese meg nagyon vicces. Ti persze attól még büdös zsiráfok vagytok, nemzetellenes gecik. De ez a pondró is az, ez a sodigeci. Ti legalább csak zsidó vérszippancsok vagytok de ő áruló és azokat hamarabb akasztják mint a hadifoglyokat. Persze én nem akarok akasztani senkit, még titeket se. Pedig megtudtam, hogy mennyit tettetek alánk. Viszont mrgtudtam Tamásról is sokmindent. Ő sem jobb, az is áruló és nem mellesleg csaló is.
Szóval kapjátok be a faszomat, sok mindenben igazatok van, de akkor is zsiráf park vagytok. (Ne basszatok ki légyszi, Soditól akarok kérdezni ha hagyjátok) barátkozni nem akarok, csak tisztázni néhány dolgot.
Szóval kapjátok be a faszomat, sok mindenben igazatok van, de akkor is zsiráf park vagytok. (Ne basszatok ki légyszi, Soditól akarok kérdezni ha hagyjátok) barátkozni nem akarok, csak tisztázni néhány dolgot.
May 11, 2015 12:34:03
SodiKa
May 11, 2015 12:34:35
Andinak miben kellett volna igazgatnia téged, te fogyatékos?
Barom.
Természetesen életvezetési tanácsokat vártam volna tőle, ha már rábeszélt a geci,hogy hagyjak itt mindent a biztonságot nyújtó Budapesten és költözzek ki hozzá. Erre kimegyek, a heréim a tartalékolástól már akkorák voltak mint egy megtermett görögdinnye és mit látok? Összejött valami cigánnyal. Már az állomáson ki kellett volna vernem, mert alig bírtam magammal, de mondom, a sodi egy úriember, nem megy üres kézzel. Megérkeztem hozzá, leteszem a bőröndöt, és gondoltam,hogy abban a kegyben részesítem,hogy átadom a neki gyűjtögetett nedvemet. Ő kiment egy kávét csinálni, én meg addig könnyítettem magamon. erre bejön ő, sikítva eldobja a kávét. Itt kellett szembesülnöm először Chrissel, mert addig nem tudtam,hogy létezik, de ekkor kiugrott a konyhából és orrba vágott. Nem kell mondanom,hogy mekkora csalódás volt ez nekem. Ez a geci nem értékelte az ajándékot, hanem adott egy rongyot és fel kellett takarítanom magam után. Nem értem. A filmekben ilyenkor a nők kéjesen lenyalogatják a kanapéról, ő meg üvöltve és sírva követelte,hogy takarítsam le. Itt már láttam,hogy nagy geci. Chris ezek után kidobott és meg is fenyegetett. És a kávémat sem kaptam meg.
Soha többet nem írok ide
May 11, 2015 12:34:35
zsidó vérszippancs
May 11, 2015 12:36:22
Dudva, menjél dolgozni, a te adódból újítjuk fel a zsinagógát, te proli!
May 11, 2015 12:36:22
Dudva
May 11, 2015 12:37:17
Sodi! Mi volt az amikor állítólag bemutattál valami idős nőt Tamásnak még 2007-ben, valami pénzt akart kérni tőle, mecénást keresett vagy befektetőt és le is vettétek 2 millióra, az Vera volt?
May 11, 2015 12:37:17
Dudva
May 11, 2015 12:39:30
Meg amikor lefejelt, akkor sírtál Pál Marcinak, hogy tőled mennyire távol áll az erőszak. Sírtál, bőgtél mint egy nő.
May 11, 2015 12:39:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:39:51
x38)
Te tényleg Dova vagy? Én is kérdezek akkor!
- Hol a rejtélyes programozó?
- Hol az ellopott pénz?
- Miért vagy ilyen undorító dagadt szar?
- Miért szopod a malac faszát?
- Miért nem a renceren vergődsz?
- Miért nem takarodsz el innen a hasonszőrű degenerált haverjaid közé?
- Hol a rejtélyes programozó?
- Hol az ellopott pénz?
- Miért vagy ilyen undorító dagadt szar?
- Miért szopod a malac faszát?
- Miért nem a renceren vergődsz?
- Miért nem takarodsz el innen a hasonszőrű degenerált haverjaid közé?
Callahan
May 11, 2015 12:40:20
Tamásnak
May 11, 2015 12:40:20
Dudva
May 11, 2015 12:41:42
Nem Dova vagyok. Ismerem, jóban voltunk de az is fals ember.
May 11, 2015 12:41:42
-
May 11, 2015 12:43:12
May 11, 2015 12:43:12
jiddise máme
(
x11)
May 11, 2015 12:43:14
x11)
nem veszi észre, mert a Belső Kör tagja, azt hiszi, vele különbül viselkedik majd
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:44:06
x38)
Van a köreitekben egyáltalán egyetlen normális ember? Aki nem lopja el a "barátai" pénzét? Aki nem tartja őket szánalmas szaroknak? Aki nem cigányozik, zsidózik orrba-szájba? Akinek van normális munkája? Aki nem a szüleinél lakik még mindig és élősködik rajtuk? Nem gondoltál még arra, hogy mekkora egy szar vagy?
-
May 11, 2015 12:44:13
Viszont mrgtudtam Tamásról is sokmindent. (Ne basszatok ki légyszi, Soditól akarok kérdezni ha hagyjátok)
Sodi sosem válaszol a kényesebb kérdésekre, egyébként is csak Andiról tud beszélni manapság. De akkor terítsd a lapokat, mit tudtál meg Tamásról, és akkor talán nem basznak ki a moderátorok.
May 11, 2015 12:44:13
Dudva
May 11, 2015 12:44:33
Jó. Ha nem zsidózok akkor maradhatok? Soditól akarok válaszokat, mert sok kérdés.
May 11, 2015 12:44:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:45:53
x38)
tolvajkergetok.hu/
Az nbsz letiltotta az innen jövő forgalmat, fél órája még az volt. Ez most változott police.hu-ra. A malac a kóterből is tud kódolni vajon?
Dudva
May 11, 2015 12:45:58
Hazudós, kölcsönkéregető.
May 11, 2015 12:45:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:46:46
x38)
Jó. Ha nem zsidózok akkor maradhatok? Soditól akarok válaszokat, mert sok kérdés.
Először terítsd a lapjaidat. Mindent írj le a TK belső köreiről. Aztán majd válaszolunk, SoDI úgysem fog, vagy ha igen, akkor hazudik.
Callahan
May 11, 2015 12:47:40
Jó. Ha nem zsidózok akkor maradhatok?
Egy bizonyos értelmi szint felett ez egyértelmű lenne, hogy nem kezdesz zsidózni ismeretlen embereket, mégha valóban vannak köztünk zsidók is, pl. Sodi.
May 11, 2015 12:47:40
snecigeci
(
x44)
May 11, 2015 12:48:12
x44)
Valami alku születhetett a háttérben. Nem lennék meglepve, ha a malac rövidesen szabadulna.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 12:49:15
x38)
Túl sokat vársz el a szánalmas szaroktól. Egy bizonyos értelmi szint felett az ember nem közösködik börtönre érett sertésekkel. Ez már egy intő jel, hogy miféle pallérozott elmével van dolgunk.
Dudva
May 11, 2015 12:51:32
Én dolgozom, ugyan nem valami nagy karrier de burkoló vagyok. Ami a Tolvajkéregetők körülötti pénzes kavarásokat illeti, van egy markáns véleményem: gusztustalan. De közel sem annyira mint a cigányok akik a 6 éves kislányom alól vették el a biciklit, az az anyukájától meg a táskáját. Rendőrség le se szarta, Sherlock Porks se tudott sokmindent tenni szó se róla, de legalább megpróbálta mikor hozzá fordultam.
May 11, 2015 12:51:32
-
May 11, 2015 12:56:38
csak úgy nem fog szabadulni, valakit be kell vinni helyette. a legutóbbi akcióban résztvevő nindzsák helyében előkészíteném a fogkefémet és pár karton cigit!
May 11, 2015 12:56:38
evidenciák
May 11, 2015 12:57:13
Azért ez elég nagy faszság.
A cigány, aki ellopta a bicajt, nem hazudott a pofádba, hogy a rencerre kell. Neki kell a pénz, hogy etesse a kölkeit, mert nincs munkája mondjuk. A nagy Tamás pedig baszik elmenni dolgozni, mert hazugságból él. Szóval vastagon gusztustalanabb, mint a megélhetési bűnözők. De mivel neked csak az lebeg a szemed előtt, hogy mocskos zsidócigány, ezért ezt nem értheted. Egy földbuta szar vagy. Valószínűleg ezért is lettél burkoló, nem pedig mérnök. És nem a burkolókat nézem le, hanem téged nézlek le. Pont ugyanolyan szar vagy, mint a cigány, aki ellopta a bicajt, csak te kaptál munkát, mert nem vagy cigány.
A cigány, aki ellopta a bicajt, nem hazudott a pofádba, hogy a rencerre kell. Neki kell a pénz, hogy etesse a kölkeit, mert nincs munkája mondjuk. A nagy Tamás pedig baszik elmenni dolgozni, mert hazugságból él. Szóval vastagon gusztustalanabb, mint a megélhetési bűnözők. De mivel neked csak az lebeg a szemed előtt, hogy mocskos zsidócigány, ezért ezt nem értheted. Egy földbuta szar vagy. Valószínűleg ezért is lettél burkoló, nem pedig mérnök. És nem a burkolókat nézem le, hanem téged nézlek le. Pont ugyanolyan szar vagy, mint a cigány, aki ellopta a bicajt, csak te kaptál munkát, mert nem vagy cigány.
May 11, 2015 12:57:13
Dudva
May 11, 2015 12:57:33
Amennyit tudok azt szerintem ti is. Damoklész kardjaként lógott a feje felett a sok adósság, nagyon sok embertől vett fel pénzt, nekem ő úgy adta elő magát, hogy ő egy olyan bűnöző aki bűnözőket kapcsol le. Mint egy kannibál és, hogy bármeddig elmegy. Tőlem 120 ezer forintot kért, amit ígérete szerint a bidámoktól vissza fogok kapni ha megvannak. Persze nem lettek. Mindenki akin segített, az fizetett. Kellett. Egy külfölditől 500 eurót vettek le, bár neki meg is találták a 2000 eurós bringáját.
May 11, 2015 12:57:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 11, 2015 13:00:05
x38)
És nem fordult meg a pontagyadban, hogy bűnözőknek nem adunk pénzt? Ez valami standard, hogy ilyen gecibutának kell lenni? Szerintem kurvára megérdemelted, hogy lehúzott, mert ennyire ostoba vagy. De azért csak cigányozz tovább, attól biztos jobb lesz az életed. Facepalm.
Callahan
May 11, 2015 13:00:41
A nagy Tamás pedig baszik elmenni dolgozni, mert hazugságból él.
A Zsírdisznó nemcsak a pénzre megy, hanem az erőszakot keresi. Egy kártékony, pszichopata állat.
May 11, 2015 13:00:41
50 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Még most is azt teszi.