ducato!!!!!!!!!!!!hosszó kínzás!!alszok))))))))))
a kurva török anyád , sóder......
Az iszlám az emberiség utolsó reménysége!
Sodikutya, lábhoz!
És még kamatot se szednek!!!! Harcoljunk ellenük, Sodi, te menj elöl, mi majd bosszút állunk!!!4
stimmel.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Oda viteted a télikabátod?
Póka László megosztotta Nem adom a házamat fényképét.
2 órája ·
VAlaki meg tudja adni Kovács levente bankszövetséges főuzsorás lakcímét?
Ha Te nem tudod, feltétlenül küld el ismerőseidnek. Biztosan van neki is egy szomszédja, akit a bankok szívatnak.
[email protected] címre kérem az infókat.
Történt ugyanis, hogy állítólag levi azt mondta, hogy engem, Póka Lászlót lecsukat, és a mozgalom tagjainak elveszi a házaikat.
(legalábbis hozzám így jutott el)
Azt is kérem, hogy ennek kijelentésének a hiteles leiratát küldje el az, aki tudja.
Aki nem jött volna rá, hogy mire kell a cím: TErvezzük a Patkánykereső 3.0-át.
De az is lehet, hogy csak úgy beugrunk hozzá megdumcsizni ez a börtönzést, és házelvételt.
HAjrá!
Remélem hogy Ebihalék online szövegírás előadása addigra véget ér, az is négykor vagy ötkor kezdődik holnap. Francnak nem tudnak ezek egyeztetni, feltétlenül egymásra kellett szervezni a műsorokat.
Összekevertem a Póka Egonnal... Na mindegy, ennek is elvesszük a házát, egyel több vagy kevesebb, nem számít.
Pók a falon!
andi a hibás = az új gyurcsány a hibás?
retardlogika.
Ezeket Rejtő Jenő már megírta!
"- Ha meghalok, az Adat nyilvánosságra jut!
- Annál jobb!
- Akkor nem jut! Meghagytam, hogy halálom esetén az Adattal az történjék, ami neked a
legkínosabb!"
Rendes helyeken a szélsőjobb szétveri a melegek tüntetését. Hova jutott a világ.... Remélem napfényre kerülnek Fórizs Úrhölgy titkos iratai, és rend lesz végre.
Eszter, tedd cc-re a clevelandi FBI-t is, én mindig így szoktam!
Az elmebeteg Postát még a kurucon is kiröhögik, neki feltétlen számolj be!
Ha a zsidók megfosztják az állásától, üljön át egy másikba. - Belügyminisztérium
Azt alvaznak hivjak
Szerintem a rádióhullámok, amiket kap a fejébe, azok pont ellátják elég energiával ahhoz, hogy beszéljen.
Az más.
ÉS SZARFASZÚ
na alvás, csá.
ősi móc szokás, hogy ilyen korán kelünk......
nincs. És nem azért mert Vera megfenyegetett,hogy kirakja a púpomat, ha hozzászólok,hanem azért mert soha többet nem írok ide, mert úgy tartja úri kedvem. ennyi!!!
fingott egyett!!!!!!!
Szevasztok!
Pinafobia!
Dolesszogfobia!
Meretere valo ruha fobia!
Fogkrem fogkefefobia!
Farkas Endre Kiss
26 perce · Szomód környékén · szerkesztve ·
Holnapután lesz kereken tizenegy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza.[/quote]
Nyem éjtem, miéjt nem sátyrat vesz...
Az a gond, hogy nem lehet őket megfelelően egymás ellen hergelni, mert a másik hibái felett mindig elegánsan átsiklanak. Lásd nőverő tajgi és fórizs kapcsolata.
ingyenes??????????
lolbazmeg!!!mekkora csicskítás!!!
azt a kurva mekkora oltás! nem csak kibaszottul megalázta a púpos gecit a shemale fórizs, hanem most már azt is mindneki számára evidenssé tette, hogy a rohadék púpos a pénzmentőnél csövezik. nyilván tudtuk, de ezek után érdekes lesz tagadni. csináljon valaki screenshotot :DDDDDDD
Ugyanezt akartam kérdezni. És hogy Titán kedveli, az külön érdekes, mert már vagy egy éve teljesen elnyelte a föld.
Ide csak fajtik írnak. Bizony.
Viszlát!
Háháhháááááá. Most nekem kicsit szimpatikusabb lett az elmebeteg úrhölgy, mert most keményen rátapintott a valóságra!
Verrog van a pupjaban?
ráadásul beigazolódott a tanszék hipotézise, hogy kizárólag vejanéni eteti a független szilaj paripát, anélkül éhen halna vagy mehetne sorbanállni a krisnásokhoz.
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10207472282313068?pnref=story
Inni kéne egy sört...
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 07:11:55
Faszbuk-figyelő:
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
Na, az ilyen magatartást viszont tűzzel-vassal irtani kell.
Faszt pofáznak bele, mit hord a befogadó nép.
Erre anno a török vagy a szovjet megszállók sem vetemedtek.
És még a mostani cionista megszállók sem"
Mondja ezt egy berlini télikabát-fetisiszta!
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
Jul 29, 2015 07:11:55
broni
Jul 29, 2015 07:15:22
Faszbuk-figyelő:
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
ducato!!!!!!!!!!!!hosszó kínzás!!alszok))))))))))
a kurva török anyád , sóder......
Jul 29, 2015 07:15:22
tigris
Jul 29, 2015 07:18:39
jól sejtem, hogy ez a balfasz, most az eddig szopkodott muzulmánokat gyalázza? nem ezt ugattuk neked sodika? fogalmad se volt, hogy mit is csinálnak az általad imádott muszlimok. te barom te, te szerencsétlen buta ökör, jaj de ostoba vagy!
Jul 29, 2015 07:18:39
broni
Jul 29, 2015 07:22:54
befogadó nép?a büdös törököki mongoliából jöttek, a a kurduk ott élltek,ahol eddig.. éltek.....bevágog 40 mg xanaxot, osztt megölök pár szar szar törököt.....meg a z örményxek is.
de szunya
kill minden török..jöhjjön a tek, leszaronm........hajdu jancsi, hülye bohoc....senkik vagytok...
alszok......
mocskis vidi.,....
innen egy jo pár óráig ál-bronhi)))))))))
jó reggelt, vietnam))))))))))))
de szunya
kill minden török..jöhjjön a tek, leszaronm........hajdu jancsi, hülye bohoc....senkik vagytok...
alszok......
mocskis vidi.,....
innen egy jo pár óráig ál-bronhi)))))))))
jó reggelt, vietnam))))))))))))
Jul 29, 2015 07:22:54
broni
Jul 29, 2015 07:31:15
azért megnézném(én vok még)rángruigja a tek az ajtót)anyám hogy szarná össze magát!!!!!!!
respecpt bobby sands!!!!!!!!!!!god fuck mthe queen!!!!!!!!!
alszok))))))))))))
kill em all!!!!!!!!!!!!!!
respecpt bobby sands!!!!!!!!!!!god fuck mthe queen!!!!!!!!!
alszok))))))))))))
kill em all!!!!!!!!!!!!!!
Jul 29, 2015 07:31:15
Vona Gábor
Jul 29, 2015 08:34:33
Faszbuk-figyelő:
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
"Farkas Endre Kiss
3 órája · Budapest ·
Az iszlám az emberiség utolsó reménysége!
Sodikutya, lábhoz!
Jul 29, 2015 08:34:33
Kovács Levente (bankszöve
Jul 29, 2015 11:03:33
jól sejtem, hogy ez a balfasz, most az eddig szopkodott muzulmánokat gyalázza? nem ezt ugattuk neked sodika? fogalmad se volt, hogy mit is csinálnak az általad imádott muszlimok. te barom te, te szerencsétlen buta ökör, jaj de ostoba vagy!
És még kamatot se szednek!!!! Harcoljunk ellenük, Sodi, te menj elöl, mi majd bosszút állunk!!!4
Jul 29, 2015 11:03:33
-
Jul 29, 2015 11:24:52
Zsneci régi címe a jelenleg Sugar Trade-s Nándorfejérvár köz 3. 1. em. 2. ? Ajtó és emelet stimmel? Fontos lenne.
Jul 29, 2015 11:24:52
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 11:27:29
x48)
Zsneci régi címe a jelenleg Sugar Trade-s Nándorfejérvár köz 3. 1. em. 2. ? Ajtó és emelet stimmel? Fontos lenne.
stimmel.
Jenő bácsi
Jul 29, 2015 11:35:12
Oda viteted a télikabátod?
Jul 29, 2015 11:35:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 11:36:56
x48)
2 órája ·
Ha Te nem tudod, feltétlenül küld el ismerőseidnek. Biztosan van neki is egy szomszédja, akit a bankok szívatnak.
Történt ugyanis, hogy állítólag levi azt mondta, hogy engem, Póka Lászlót lecsukat, és a mozgalom tagjainak elveszi a házaikat.
Azt is kérem, hogy ennek kijelentésének a hiteles leiratát küldje el az, aki tudja.
De az is lehet, hogy csak úgy beugrunk hozzá megdumcsizni ez a börtönzést, és házelvételt.
HAjrá!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 11:38:16
x48)
köszfetyítyés!
Póka László
13 órája ·
Július 30. csütörtök 18 óra. Mozgalmi találkozó Sándor Laciéknál. Szigetszentmiklós, Üdülő sor 160.
Több különlegesség is lesz a talin. Az egyik téma is ütős lesz. Mindez élőben lesz követhető.
- Ismét élő közvetítéssel jelentkezünk 18 órától a szünetig. Ezen a hivatkozáson lesz látható a tali dátumával megjelenő videóra kattintva. Az előző tali felvétele kicsit lentebb található:
www.youtube.com/channel/UCfwV-Z1Fttm0Tx6ll6crE8w
Póka László
13 órája ·
Július 30. csütörtök 18 óra. Mozgalmi találkozó Sándor Laciéknál. Szigetszentmiklós, Üdülő sor 160.
Több különlegesség is lesz a talin. Az egyik téma is ütős lesz. Mindez élőben lesz követhető.
- Ismét élő közvetítéssel jelentkezünk 18 órától a szünetig. Ezen a hivatkozáson lesz látható a tali dátumával megjelenő videóra kattintva. Az előző tali felvétele kicsit lentebb található:
www.youtube.com/channel/UCfwV-Z1Fttm0Tx6ll6crE8w
alpaka nagyi
Jul 29, 2015 12:29:16
köszfetyítyés!
Póka László
13 órája ·
youtube.com/channel/UCfwV-Z1Fttm0Tx6ll6crE8w
Póka László
13 órája ·
youtube.com/channel/UCfwV-Z1Fttm0Tx6ll6crE8w
Remélem hogy Ebihalék online szövegírás előadása addigra véget ér, az is négykor vagy ötkor kezdődik holnap. Francnak nem tudnak ezek egyeztetni, feltétlenül egymásra kellett szervezni a műsorokat.
Jul 29, 2015 12:29:16
Kovács Levente (főuzsorás
Jul 29, 2015 12:34:23
2 órája ·
HAjrá!
2 órája ·
HAjrá!
Összekevertem a Póka Egonnal... Na mindegy, ennek is elvesszük a házát, egyel több vagy kevesebb, nem számít.
Jul 29, 2015 12:34:23
Gallamiki
Jul 29, 2015 13:01:27
Pók a falon!
Jul 29, 2015 13:01:27
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 13:07:22
Farkas Endre Kiss dühöng.
"Farkas Endre Kiss
1 órája ·
anyád.
picsáját.
Jogos békeszerződés a trianoni diktátum, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe – így látja a Gyurcsány a világot 2013-ban."
És nem veszi észre, hogy 2 évvel ezelőtti náciportálos anyagon idegeskedik.
Sodi!!!
A komcsi Oswald lelőtte Kennedy-t,
Hahó!
"Farkas Endre Kiss
1 órája ·
anyád.
picsáját.
Jogos békeszerződés a trianoni diktátum, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe – így látja a Gyurcsány a világot 2013-ban."
És nem veszi észre, hogy 2 évvel ezelőtti náciportálos anyagon idegeskedik.
Sodi!!!
A komcsi Oswald lelőtte Kennedy-t,
Hahó!
Jul 29, 2015 13:07:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 13:09:55
x48)
igazából andi miatt dühöng.
mindegy
mindegy
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 13:11:13
igazából andi miatt dühöng.
mindegy
mindegy
andi a hibás = az új gyurcsány a hibás?
retardlogika.
Jul 29, 2015 13:11:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 13:21:40
x48)
Eszter Fórizs
12 órája ·
Szóval a kecskeméti Zoltai Gusztáv Gong rádiója mivel is traktálta a hallgatóságot 2011. szeptember 3-án? És Kecskemétről jár le a rabbi Kiskunhalasra? És miért szakadt meg toi ROHADÉKOK a telefonhívásom, mikor valaki elmondta éppen, hogy a cionista zsidók akarnak engem megfosztani a munkahelyemtől? Hogy tönretegyenek anyagilag? TI ÖRDÖG FATTYAI! Ez az ország nem lesz 2-ik Izrael!
12 órája ·
Szóval a kecskeméti Zoltai Gusztáv Gong rádiója mivel is traktálta a hallgatóságot 2011. szeptember 3-án? És Kecskemétről jár le a rabbi Kiskunhalasra? És miért szakadt meg toi ROHADÉKOK a telefonhívásom, mikor valaki elmondta éppen, hogy a cionista zsidók akarnak engem megfosztani a munkahelyemtől? Hogy tönretegyenek anyagilag? TI ÖRDÖG FATTYAI! Ez az ország nem lesz 2-ik Izrael!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 13:23:15
x48)
Eszter Fórizs
12 órája ·
És jobban jártok, ha kiengeditek, mert Posta Imrének is meg Szima Juditnak is, meg még másnak is beszámolok. De ha velem valami baj lesz, van kép és hanganyag letéve itt-ott, akkor robbanni fog a hír!
12 órája ·
És jobban jártok, ha kiengeditek, mert Posta Imrének is meg Szima Juditnak is, meg még másnak is beszámolok. De ha velem valami baj lesz, van kép és hanganyag letéve itt-ott, akkor robbanni fog a hír!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 13:23:43
x48)
Eszter Fórizs
12 órája ·
Tel-Avív, Budapest, Kecskemét, Kiskunhalas tengely! Szóltam nektek!
12 órája ·
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 13:25:39
x48)
a hölgyúr a malacz szabadon bocsátását követeli? vagy novotni van sitten? vagy melyik mésztelepi cigó?
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 13:31:29
Eszter Fórizs
12 órája ·
12 órája ·
Ezeket Rejtő Jenő már megírta!
"- Ha meghalok, az Adat nyilvánosságra jut!
- Annál jobb!
- Akkor nem jut! Meghagytam, hogy halálom esetén az Adattal az történjék, ami neked a
legkínosabb!"
Jul 29, 2015 13:31:29
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 14:01:00
Sodi!!! All-in-one!
Itt a helyed:
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F07%2F29%2Fsved-szelsojobboldaliak-melegfelvonulast-tartanak-a-muszlim-negyedben%2F
Svéd szélsőjobboldaliak melegfelvonulást tartanak a stockholmi muszlim negyedben
Itt a helyed:
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F07%2F29%2Fsved-szelsojobboldaliak-melegfelvonulast-tartanak-a-muszlim-negyedben%2F
Svéd szélsőjobboldaliak melegfelvonulást tartanak a stockholmi muszlim negyedben
Jul 29, 2015 14:01:00
Jenő Bácsi
Jul 29, 2015 14:23:08
Sodi!!! All-in-one!
Itt a helyed:
Itt a helyed:
Rendes helyeken a szélsőjobb szétveri a melegek tüntetését. Hova jutott a világ.... Remélem napfényre kerülnek Fórizs Úrhölgy titkos iratai, és rend lesz végre.
Jul 29, 2015 14:23:08
Haim
(
x10)
Jul 29, 2015 14:23:36
x10)
Kiskunhalas-Tel Aviv tengely. Még nicknek is jó.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Molnár F. Árpád
Jul 29, 2015 14:32:16
Eszter Fórizs
12 órája ·
12 órája ·
Eszter, tedd cc-re a clevelandi FBI-t is, én mindig így szoktam!
Jul 29, 2015 14:32:16
postaszar
Jul 29, 2015 14:34:07
Eszter Fórizs
12 órája ·
12 órája ·
Az elmebeteg Postát még a kurucon is kiröhögik, neki feltétlen számolj be!
Jul 29, 2015 14:34:07
Pintér Sándor
Jul 29, 2015 14:35:55
Eszter Fórizs
12 órája ·
12 órája ·
Ha a zsidók megfosztják az állásától, üljön át egy másikba. - Belügyminisztérium
Jul 29, 2015 14:35:55
Ami 4 pontbol all
Jul 29, 2015 15:00:55
Eszter Fórizs
12 órája ·
12 órája ·
Azt alvaznak hivjak
Jul 29, 2015 15:00:55
Megannyi kérdés
Jul 29, 2015 15:01:10
Molnár F. Árpád miből veszi a kaját? Ha tényleg veszélyt jelentene a zsidókra, miért nem ölik meg a HAARP-al, bagy programozzák át rabbivá?
Jul 29, 2015 15:01:10
Benkelev
Jul 29, 2015 15:03:40
Molnár F. Árpád miből veszi a kaját?
Nézz rá! A csajának turkálója van, abból élnek. Többek között. Jul 29, 2015 15:03:40
Ló Béla
Jul 29, 2015 15:21:02
Molnár F. Árpád miből veszi a kaját? Ha tényleg veszélyt jelentene a zsidókra, miért nem ölik meg a HAARP-al, bagy programozzák át rabbivá?
Szerintem a rádióhullámok, amiket kap a fejébe, azok pont ellátják elég energiával ahhoz, hogy beszéljen.
Jul 29, 2015 15:21:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 15:45:36
x48)
sneci, azt áruld már el, hogy a szír barátaidnak, akikkel együtt akartál szíriába utazni, miért nem osztogattál disznóhúst? velük szemben miért nem volt olyan nagy a pofád, kicsi zsidó?
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
ZSENIÁLIS! grin hangulatjel
A menet végén osszanak szét sonkát a szegények között!
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
ZSENIÁLIS! grin hangulatjel
A menet végén osszanak szét sonkát a szegények között!
Jenő Bácsi
Jul 29, 2015 15:47:15
sneci, azt áruld már el, hogy a szír barátaidnak, akikkel együtt akartál szíriába utazni, miért nem osztogattál disznóhúst?
Az más.
Jul 29, 2015 15:47:15
broni @ New York!!!
Jul 29, 2015 16:40:09
Jul 29, 2015 16:40:09
Jenő Bácsi
Jul 29, 2015 17:05:27
Mi van RGL-el? Csak nem alázta meg valaki annyira, hogy felvette dolgozni?
Jul 29, 2015 17:05:27
broni
Jul 29, 2015 17:56:30
kellemes jhó reggelt!!!!!!!!!!
Jul 29, 2015 17:56:30
tigris
Jul 29, 2015 17:57:52
DAGADT VAGY FÓRIZS!
Jul 29, 2015 17:57:52
Mauricio Torrente
Jul 29, 2015 18:02:20
DAGADT VAGY FÓRIZS!
ÉS SZARFASZÚ
Jul 29, 2015 18:02:20
Teri néni
Jul 29, 2015 18:03:04
kellemes jhó reggelt!!!!!!!!!!
hol van még a reggel???? engem egyszer keltettek fel ilyen korán, isten nyugosztalja az illetőt... szegény véletlenül ráesett egy baltára, ami ketté vágta.na alvás, csá.
Jul 29, 2015 18:03:04
broni
Jul 29, 2015 18:21:27
hol van még a reggel???? engem egyszer keltettek fel ilyen korán, isten nyugosztalja az illetőt... szegény véletlenül ráesett egy baltára, ami ketté vágta.
na alvás, csá.
na alvás, csá.
ősi móc szokás, hogy ilyen korán kelünk......
Jul 29, 2015 18:21:27
sodilátó sámán
Jul 29, 2015 18:47:53
Helló sodika! Van mondandód?
Jul 29, 2015 18:47:53
szilaj paripa
Jul 29, 2015 18:51:37
Helló sodika! Van mondandód?
nincs. És nem azért mert Vera megfenyegetett,hogy kirakja a púpomat, ha hozzászólok,hanem azért mert soha többet nem írok ide, mert úgy tartja úri kedvem. ennyi!!!
Jul 29, 2015 18:51:37
sodilátó sámán
Jul 29, 2015 18:53:33
Valami nyomja a ferde aurádat. Ki vele, mi bánt?
Jul 29, 2015 18:53:33
betrinyózott veréb
Jul 29, 2015 19:17:58
Szilaj paripánk, aki nekünk vagy, hogy ellenőrzik vejanyényiék, hogy miután hazamentek, nem fórumozol? Előzményt se tudsz törölni, te véjpjofi?
Jul 29, 2015 19:17:58
Андрюша Ющинский
Jul 29, 2015 20:10:37
Sziasztok!
Jul 29, 2015 20:10:37
...üdv Kijevből?
Jul 29, 2015 20:11:51
?
Jul 29, 2015 20:11:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 20:14:16
x48)
soroljam a fóbiáidat, hülyegyerek? lefejelésfóbia, trollfóbia, szopatásfóbia, pofonfóbia, stb.
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest · szerkesztve ·
RGL ma kamerafóbiás szerencsétlenekkel beszélgetett.
"Szétverjük a fejedet.." Ételt az életért alapítvány reagálása dokumentumfilmemre.
:D - na ezután a jelmondat után kapcsoltam be a rejtett kamerát :)
YOUTUBE.COM
Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest · szerkesztve ·
RGL ma kamerafóbiás szerencsétlenekkel beszélgetett.
"Szétverjük a fejedet.." Ételt az életért alapítvány reagálása dokumentumfilmemre.
:D - na ezután a jelmondat után kapcsoltam be a rejtett kamerát :)
YOUTUBE.COM
megidèző
Jul 29, 2015 20:14:27
Gyagyás ha itt vagy, adj valami jelet!
Jul 29, 2015 20:14:27
broni
Jul 29, 2015 20:16:07
Gyagyás ha itt vagy, adj valami jelet!
fingott egyett!!!!!!!
Jul 29, 2015 20:16:07
Trianon Tagadó Tibi 3T
Jul 29, 2015 20:16:20
Sziasztok!
Szevasztok!
Jul 29, 2015 20:16:20
broni
Jul 29, 2015 20:29:40
éljen trianon!!!!!!!!!!!
Jul 29, 2015 20:29:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 20:37:42
x48)
andifóbia
mindegy
mindegy
broni
Jul 29, 2015 20:38:11
Jul 29, 2015 20:38:11
Андрюша Ющинский
Jul 29, 2015 20:56:53
nem Kijevbol
Jul 29, 2015 20:56:53
Schwezoff Dávid
Jul 29, 2015 21:04:47
andifóbia
mindegy
mindegy
Pinafobia!
Dolesszogfobia!
Meretere valo ruha fobia!
Fogkrem fogkefefobia!
Jul 29, 2015 21:04:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:25:58
x48)
lolbazmeg, ez az idióta még mindig ezen pattog. andi. mindegy.
Farkas Endre Kiss
26 perce · Budapest · szerkesztve ·
Holnapután lesz kereken egy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza.
Farkas Endre Kiss
26 perce · Budapest · szerkesztve ·
Holnapután lesz kereken egy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:31:25
x48)
tippeljük meg, hogy milyen évfordulókról fog megemlékezni!
- egy éve annak, hogy eltörték az orrom, és az illető csak röhögött rajtqm
- egy éve annak, hogy a trollok kirúgattak a nyelviskolából, és az illető csak röhögött rajtam
- egy éve annak, hogy elkezdtem zaklató leveleket írni, és az illető csak röhögött rajtam
- egy éve annak, hogy eltörték az orrom, és az illető csak röhögött rajtqm
- egy éve annak, hogy a trollok kirúgattak a nyelviskolából, és az illető csak röhögött rajtam
- egy éve annak, hogy elkezdtem zaklató leveleket írni, és az illető csak röhögött rajtam
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:32:45
x48)
Farkas Endre Kiss megosztotta Magyar Gyökérhatározó bejegyzését.
44 perce ·
Rólam sokszor hazudják azt az elmebetegek, hogy nőgyülölő vagyok. Nos, ez olyanannyira nem igaz, hogy őszinte és mély tisztelettel emelem meg a kalapom az itt látható nagyszerű, egészséges értékrendű EMBEREK előtt!
44 perce ·
Rólam sokszor hazudják azt az elmebetegek, hogy nőgyülölő vagyok. Nos, ez olyanannyira nem igaz, hogy őszinte és mély tisztelettel emelem meg a kalapom az itt látható nagyszerű, egészséges értékrendű EMBEREK előtt!
Tíz évvel később
Jul 29, 2015 21:37:02
Farkas Endre Kiss
26 perce · Szomód környékén · szerkesztve ·
Holnapután lesz kereken tizenegy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza.[/quote]
Jul 29, 2015 21:37:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:37:18
x48)
hagyjuk már ezt sneci. mindenki tudja, hogy a nőgyűlöleted az anyád iránti gyűlöletből táplálkozik, mert megcsalta apádat, mert évekre lepasszolt vidékre, mert még felnőtt korodban is parancsolgatott neked, mert fizikailag erősebb nálad
mit gondolsz, miért nem volt még, és miért nem lesz soha női párkapcsolatod? miért nem mersz nőket leszólítani? nem csak azért, mert buzi vagy.
mit gondolsz, miért nem volt még, és miért nem lesz soha női párkapcsolatod? miért nem mersz nőket leszólítani? nem csak azért, mert buzi vagy.
SOS Norby
Jul 29, 2015 21:40:26
Írtam egy számot Andinak:
www.youtube.com/watch?v=mQANrxyiMis
Fogadjátok szeretettel (Sodi, ez csak a Tiéd)
www.youtube.com/watch?v=mQANrxyiMis
Fogadjátok szeretettel (Sodi, ez csak a Tiéd)
Jul 29, 2015 21:40:26
SOS Norby
Jul 29, 2015 21:44:17
Jul 29, 2015 21:44:17
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:53:38
x48)
rácz, az úgynevezett barátaid legalább lájkolják a cabrio lakásodat?
Jenő bácsi
Jul 29, 2015 21:56:12
rácz, az úgynevezett barátaid legalább lájkolják a cabrio lakásodat?
Nyem éjtem, miéjt nem sátyrat vesz...
Jul 29, 2015 21:56:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:56:44
x48)
rácz, sneci szerint te is olyan édi vagy, ahogy a padon alszol. lol!
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
A derék külföldi úriemberek unalmasnak találták az Ásotthalomra vezető földutat, ezért úgy döntöttek, hogy élő sormintát alkotva díszítik azt fel.
---
Hát nem édibédik? De tényleg...
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
A derék külföldi úriemberek unalmasnak találták az Ásotthalomra vezető földutat, ezért úgy döntöttek, hogy élő sormintát alkotva díszítik azt fel.
---
Hát nem édibédik? De tényleg...
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 29, 2015 21:58:26
x48)
rácz és a dőrpe, édibédik ahogy az utcán alszanak. megunták a szobát. de tényleg.
sátras cigány
Jul 29, 2015 22:26:15
rácz és a dőrpe, édibédik ahogy az utcán alszanak. megunták a szobát. de tényleg.
Az a gond, hogy nem lehet őket megfelelően egymás ellen hergelni, mert a másik hibái felett mindig elegánsan átsiklanak. Lásd nőverő tajgi és fórizs kapcsolata.
Jul 29, 2015 22:26:15
broni
Jul 29, 2015 22:32:33
fel kéne híni az öngyilkos lelkisefgély vonalat...igy másnaposan elég lehangolt vagyok(((((((((
Jul 29, 2015 22:32:33
lelki segély in africa
Jul 29, 2015 22:49:07
+235 99303731 sose busulj ezt hívd Fekete Pako
Jul 29, 2015 22:49:07
broni
Jul 29, 2015 22:50:58
+235 99303731 sose busulj ezt hívd Fekete Pako
ingyenes??????????
Jul 29, 2015 22:50:58
lelki segély in africa
Jul 29, 2015 22:52:01
www.kisalfold.hu/szorakozas/ne_hivja_vissza_ha_ezekrol_a_szamokrol_kerestek/2423393/ nekünk igen, önnek a gatyája is rámegy hihi
Jul 29, 2015 22:52:01
Kishal troll
Jul 29, 2015 23:03:24
Lehet hogy nem csak az anyja miatt gyűlöli a nőket.A szexnagyik teste, flepnis akaratossága,lehet hogy meg is baszta keményen Asodit.Ezektől bárki megborulhat.
Ez még az impotenciára is magyarázat lehet!!
Asodi egy áldozat!
pr
Ez még az impotenciára is magyarázat lehet!!
Asodi egy áldozat!
pr
Jul 29, 2015 23:03:24
broni
Jul 29, 2015 23:16:45
wallpaper.metalship.org/walls/marduk19.jpg
vera néni!!!sodi holnap elmehet az uj barátaival járni egyett a budai hegyekbe:::lehet, késik kicsit.....
vera néni!!!sodi holnap elmehet az uj barátaival járni egyett a budai hegyekbe:::lehet, késik kicsit.....
Jul 29, 2015 23:16:45
Medvezsidaj
Jul 29, 2015 23:42:45
Forizs sneci posztja alatt
Majd ha te neked nem Vera néni hozza az ételt, hanem sorban kell érte állni rendszeresen, akkor nyilatkozzál, jól esik-e premier planban lencse végre kerülni, mikor ételhez akarsz jutni?
Majd ha te neked nem Vera néni hozza az ételt, hanem sorban kell érte állni rendszeresen, akkor nyilatkozzál, jól esik-e premier planban lencse végre kerülni, mikor ételhez akarsz jutni?
Jul 29, 2015 23:42:45
chemtrail nyomató
Jul 30, 2015 00:01:33
sodi túltette magát andin:
"Farkas Endre Kiss
3 hrs · Budapest · Edited ·
Holnapután lesz kereken egy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza."
"Farkas Endre Kiss
3 hrs · Budapest · Edited ·
Holnapután lesz kereken egy éve, hogy elindultam Berlinbe. Egyetlen hónapot terveztem, de valaki bíztatott, így öt és fél lett belőle. Később viszont ugyanez az illető üldözött haza."
Jul 30, 2015 00:01:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 30, 2015 00:21:17
x48)
lolbazmeg!!!mekkora csicskítás!!!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 30, 2015 00:28:05
x48)
az lesz a vége, hogy sneci csak a hölgyúr engedélyével írhat fb-re:
Eszter Fórizs Sodi, minek írsz, jobb volna, ha hallgatnál! Teljesen jót tenne neked is meg nekünk is egy kis csönd, ami felőled áramlik.
Tetszik · 1 · 6 órája
Eszter Fórizs Sodi, minek írsz, jobb volna, ha hallgatnál! Teljesen jót tenne neked is meg nekünk is egy kis csönd, ami felőled áramlik.
Tetszik · 1 · 6 órája
csivaegő
Jul 30, 2015 01:18:30
azt a kurva mekkora oltás! nem csak kibaszottul megalázta a púpos gecit a shemale fórizs, hanem most már azt is mindneki számára evidenssé tette, hogy a rohadék púpos a pénzmentőnél csövezik. nyilván tudtuk, de ezek után érdekes lesz tagadni. csináljon valaki screenshotot :DDDDDDD
Jul 30, 2015 01:18:30
csivaegő
Jul 30, 2015 01:21:03
ja, és persze titán az aki kedveli fórizs oltását :DDDDDDD
Jul 30, 2015 01:21:03
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jul 30, 2015 01:28:54
x16)
Hol vannak ezek a kommentek? Nem látok ilyet a púpos Facebookján.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jul 30, 2015 01:29:59
x30)
Hol vannak ezek a kommentek? Nem látok ilyet a púpos Facebookján.
Ugyanezt akartam kérdezni. És hogy Titán kedveli, az külön érdekes, mert már vagy egy éve teljesen elnyelte a föld.
-
Jul 30, 2015 01:33:47
Eli-nek is bőven kijárna egy faszerdő ültetés. Ha másért nem, akkor a csillapíthatatlan magyargyűlölete miatt. Az elmebetegsége nem kifogás. Jul 30, 2015 01:33:47
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jul 30, 2015 01:36:24
x30)
Lemaradtunk Pál Marci szülinapjáról (júl. 26.). Endy, mivel ajándékoztad meg a becsapott ex-barátodat?
-
Jul 30, 2015 01:37:10
Hinni akarok abban hogy ide csak fajtiszta magyarok írnak.
Jul 30, 2015 01:37:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jul 30, 2015 01:38:31
x30)
Hinni akarok abban hogy ide csak fajtiszta magyarok írnak.
Ide csak fajtik írnak. Bizony.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jul 30, 2015 01:43:00
x30)
ULTIMÁTUM AFSZ.
Menekülteket kísértem a Keletihez 2015. július 29. 22:20
Karjában egy pár hónapos csecsemőt tartott, az afgán asszony. A család legidősebb tagja kerékpáromba kapaszkodva követett bennünket. Újabb 4 gyermekes család, katasztrófából- katasztrófába.
www.youtube.com/watch?v=7-6wabFZX1s
Menekülteket kísértem a Keletihez 2015. július 29. 22:20
Karjában egy pár hónapos csecsemőt tartott, az afgán asszony. A család legidősebb tagja kerékpáromba kapaszkodva követett bennünket. Újabb 4 gyermekes család, katasztrófából- katasztrófába.
www.youtube.com/watch?v=7-6wabFZX1s
-
Jul 30, 2015 01:49:52
Csak a Bede Mártonról ne derüljön ki hogy ide ír (ex-matulások), mert akkor azonnal elhagyom a fórumot.
Jul 30, 2015 01:49:52
Bede Márton
Jul 30, 2015 06:43:09
Csak a Bede Mártonról ne derüljön ki hogy ide ír (ex-matulások), mert akkor azonnal elhagyom a fórumot.
Viszlát!
Jul 30, 2015 06:43:09
Bede Márton
Jul 30, 2015 06:43:38
Nyugi, sose írok ide.
Jul 30, 2015 06:43:38
Schwezoff Dávid
Jul 30, 2015 07:12:12
Háháhháááááá. Most nekem kicsit szimpatikusabb lett az elmebeteg úrhölgy, mert most keményen rátapintott a valóságra!
Jul 30, 2015 07:12:12
Mortal Danger
Jul 30, 2015 07:33:09
www.origo.hu/itthon/20150729-magat-operalta-meg-a-rokkantnyugdijas.html
Van remény Púp, egy nyugdíjas is képes rá, akkor neked is menni fog!
Jul 30, 2015 07:33:09
Nemtelen geci
Jul 30, 2015 07:50:58
www.origo.hu/itthon/20150729-magat-operalta-meg-a-rokkantnyugdijas.html
Verrog van a pupjaban?
Jul 30, 2015 07:50:58
tigris
Jul 30, 2015 08:14:48
tényleg lealázta a nagy nyilvánosság előtt recskaboyt a dagadt fórizs?
Jul 30, 2015 08:14:48
Brian
Jul 30, 2015 08:18:47
tényleg lealázta a nagy nyilvánosság előtt recskaboyt a dagadt fórizs?
ráadásul beigazolódott a tanszék hipotézise, hogy kizárólag vejanéni eteti a független szilaj paripát, anélkül éhen halna vagy mehetne sorbanállni a krisnásokhoz.
Jul 30, 2015 08:18:47
chemtrail nyomató
Jul 30, 2015 08:19:13
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10207472282313068?pnref=story
Jul 30, 2015 08:19:13
Jenő Bácsi
Jul 30, 2015 08:40:24
fel kéne híni az öngyilkos lelkisefgély vonalat...igy másnaposan elég lehangolt vagyok(((((((((
Inni kéne egy sört...
Jul 30, 2015 08:40:24
211 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

444.hu/2015/07/28/az-usa-ban-szabadon-engedtek-egy-izraeli-kemet/