ez a nyomorult meleg fiatalember térdre esve, vérző pofával vigyorgott, mint egy szellemi fogyatékos és annyi életösztön sem szorult belé, hogy elfusson. az álmai nője meg megrettenve nézte, hogy hagyja magát agyonütni ez a nyomorék.
Sodi, takarodj a Dunába, hátha a víz nem vet ki magából!
a hölgyúr is mindent megtesz, hogy kibasszák a munkahelyéről és a többi retardált sorsára jusson és padon aludjon.
Amúgy magadtól eszedbe sem jutott volna Andit megvédeni te vadászbika.
hát nagyon úgy tűnik :DD
get a life sodi!
Remélem, hogy még egy párszor eltörik...
Visszaemlékezés lesz? Jajj, de szar, jajj de ráér valaki...
Kigyúrtad már magad? Megműtötted már magad? Megírtad már a német önéletrajzodat? Van már munkád? Elfelejtetted már Andit? Nyaltál már csibét? Ettél már mást is krumplin kívül mióta hazaszaladtál Németországból?
Te szánalmas faszkalap, te...
Eltelt már több, mint fél év azóta és hol tartasz, te csődtömeg???
ugye texnek hívják????????
Hát igen, mint a legtöbb idős, halált váró ember életében, Sodinál is a visszaemlékezés játssza a legnagyobb szerepet már az életben.
Hagyjad már! Szerintem sokkal élvezetesebb a visszaemlékezéseit, utána pedig a trollok hozzászólásait olvasni, mint a zsír+tajgi+Kaufmann történetből bármit.
Nem, a Sodi nem lebarnulva van, hanem leégve!
ez csak átmeneti állapot a leendő berlini ügyvéd úrnál!!!!!!
Ez tuti Kijeből ír ide.
Vagy pedig Kijevből.
ha be lenne kamerázva,akkor csak a szekrényben tudna recskázni.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
nézd meg a fapoleon nézettségét hahó!
A 150 az semmi!
Mondjuk ettől még elküldhetné a sodi is kormányzati dolgozóknak Xd
mi az hogy!!!!!!!!!!!!szeretd az idosebb nőket???
Az ma volt es zsinagoganak hivjak te hitetlen
jézus szopja az apja faszát, egy szodomita szálhámos ács.........
p
pina??????????
hejj sátán!halál pajor gecire!!!!!!!!
zacher gábor????)))))))
Broni, ugye tudod, Terry Richardson mit szokott csinálni a modelljeivel?
megeszi a szarukat????
barbiiiii!
www.youtube.com/watch?v=WyFChcUn9B0
Miért nem becsüli a kiscigány ha valaki normálisan szól hozzá? Ez a rendőr a munkáját végezte és abszolút az a fajta volt aki még veszi a fáradtságot, hogy normálisan szóljon egy lepukkadt emberhez.
...és ez a kis fasszopó még azon magyaráz, hogy adjon neki 500Ft -ot.
Az egész retardológia leghitványabb parazitája RGL.
sodi bekuldte a videot a brfkra, kulon felhivva a figyelmet a rendor arcanak kitakarasi hianyossagaira, illetve a dolgat kifogastalanul vegzo rendesz legestapozasaval torteno becsuletsertesre. ritka aljas vamzer a sodi.
Nekem saját kéregetőm van, egy sokgyerekes nő. Most éppen nem hajléktalan, csak szegény, ráadásul beteg lett (rákos, most műtötték.) Minden alkalommal kap 500 Ft-ot, már kérnie sem kell. Csak ez a szerencsétlen mindig megpróbált dolgozni, nem a családjára panaszkodik, nem titokban, lesből kameráz, és azt hiszi, hogy ez milyen fontos, tényfeltáró munka! Bezzeg az ételosztáskor hogy próbálta elkerülni a munkát RGL mindenféle kifogással! De nem úszta meg!
A blahán a keményebb csövik tudják már, hogy micsoda bounty vár rájuk a budapest feliratnál a parkban? Biztos örülnének egy biciklinek, hálózsáknak, órának...
Pup, nem probaltad meg kinyomni sodit?
Ez a jobbik priuszos tagozata. Es nem a toyotajuk miatt.
16 éves volt a lány. Egy olyan kategória,akit nem nyalhat ki a púpos dög. Ezért örvendezik a széplelkű.
Remelem a buzikent mozgo es beszelo, hetyetyezo rohadekot is hatbaszurja valaki mihamarabb. Csak letyen rola koszfetyityes.
induljon már a ducató a buziéért.....!!!!!!!!!!!!!!!
HAjrá!
agyadat szétrugom!!!!!!!!!
xray
Aug 01, 2015 14:07:40
bejliny tündéjmeszeojszág. andi. mindegy.
Farkas Endre Kiss 8 új fényképet töltött fel.
13 perce · Budapest ·
Egy éve nagyjából ebben az időpontban törték el életemben először az orromat. Berlinben a Krizsai Andit kísértem munkába (később mondta, hogy a helyszínre hívott rendőröknek ezt ne mondjam, mert feketén dolgozni csúnya dolog), amikor szóváltásba keveredett egy részeggel, aki - mivel az ő társaságában voltam, és én álltam közelebb hozzá - az Andi helyett engem kezdett el ütni. Közben magyarázta ugyan az úriember, hogy mi a baja, de - megvallom őszintén - nem sokat értettem belőle. A helyszínről a mentő vitt el engem. Aznap biztosítási hiányosságok miatt mégsem kértem ellátást, de öt nappal később meggondoltam magam. Akkor készültek az alábbi képek a kórházban.
Lőrincz Magdi Hagyd a fenébe már ezt....
Tetszik · 3 perce
13 perce · Budapest ·
Egy éve nagyjából ebben az időpontban törték el életemben először az orromat. Berlinben a Krizsai Andit kísértem munkába (később mondta, hogy a helyszínre hívott rendőröknek ezt ne mondjam, mert feketén dolgozni csúnya dolog), amikor szóváltásba keveredett egy részeggel, aki - mivel az ő társaságában voltam, és én álltam közelebb hozzá - az Andi helyett engem kezdett el ütni. Közben magyarázta ugyan az úriember, hogy mi a baja, de - megvallom őszintén - nem sokat értettem belőle. A helyszínről a mentő vitt el engem. Aznap biztosítási hiányosságok miatt mégsem kértem ellátást, de öt nappal később meggondoltam magam. Akkor készültek az alábbi képek a kórházban.
Tetszik · 3 perce
ez a nyomorult meleg fiatalember térdre esve, vérző pofával vigyorgott, mint egy szellemi fogyatékos és annyi életösztön sem szorult belé, hogy elfusson. az álmai nője meg megrettenve nézte, hogy hagyja magát agyonütni ez a nyomorék.
Sodi, takarodj a Dunába, hátha a víz nem vet ki magából!
Aug 01, 2015 14:07:40
xray
Aug 01, 2015 14:09:04
bárcsak! indítanám a ducatót rögtön!
Eszter Fórizs
2 órája ·
Mi zajlik itt? Miért nem védi felelősen a határokat a magyar Kormány? NÉPLÁZADÁSRA VÁRNAK?
Eszter Fórizs
2 órája ·
Mi zajlik itt? Miért nem védi felelősen a határokat a magyar Kormány? NÉPLÁZADÁSRA VÁRNAK?
a hölgyúr is mindent megtesz, hogy kibasszák a munkahelyéről és a többi retardált sorsára jusson és padon aludjon.
Aug 01, 2015 14:09:04
broni
Aug 01, 2015 14:26:06
Egy éve nagyjából ebben az időpontban törték el életemben először az orromat.
de nem utóljára pogány!!!!!!!!!!
de nem utóljára pogány!!!!!!!!!!
Aug 01, 2015 14:26:06
-
Aug 01, 2015 14:36:33
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
Amúgy magadtól eszedbe sem jutott volna Andit megvédeni te vadászbika.
Aug 01, 2015 14:36:33
Zénó
Aug 01, 2015 14:45:46
Most ez fog menni fél évig, hogy pont 1 éve épp mi történt?
"Farkas Endre Kiss added 2 new photos.
8 mins · Budapest ·
Egy éve nagyjából ebben az időpontban fizettem ki az első berlini lakásom bérleti díját, és kaptam kézhez a kulcsokat (a kauciót még korábban Pestről elutaltam). Sajnos a lakást csak másnap reggel foglalhattam el, így az első éjszakát a berlini éjszakában átbulizva képzeltem el magamnak - dacára a frissen eltört orromnak. A másik itt látható formanyomtatvány szintén aznap készült, a rendőrség állította ki a megtámadásom kapcsán."
8 mins · Budapest ·
Egy éve nagyjából ebben az időpontban fizettem ki az első berlini lakásom bérleti díját, és kaptam kézhez a kulcsokat (a kauciót még korábban Pestről elutaltam). Sajnos a lakást csak másnap reggel foglalhattam el, így az első éjszakát a berlini éjszakában átbulizva képzeltem el magamnak - dacára a frissen eltört orromnak. A másik itt látható formanyomtatvány szintén aznap készült, a rendőrség állította ki a megtámadásom kapcsán."
Aug 01, 2015 14:45:46
tigris
Aug 01, 2015 14:52:00
8 mins · Budapest ·
8 mins · Budapest ·
hát nagyon úgy tűnik :DD
get a life sodi!
Aug 01, 2015 14:52:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 01, 2015 14:56:11
x48)
Tetszik · 1 · 1 órája
Farkas Endre Kiss Jó, főszabályként hagyom, csak most kerek évfordulók vannak. grin hangulatjel
Tetszik · 1 · 38 perce · Szerkesztve
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Tetszik · 1 · 1 órája
Farkas Endre Kiss Jó, főszabályként hagyom, csak most kerek évfordulók vannak. grin hangulatjel
Tetszik · 1 · 38 perce · Szerkesztve
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 01, 2015 14:57:59
x48)
tehát most fél évig kivétel van a főszabály alól. de várjunk csak? ezelőtt nem volt évforduló, mégis nyomta. ne keressünk logikát egy idiótánál.
Fekete Bikapata
Aug 01, 2015 14:58:05
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
Remélem, hogy még egy párszor eltörik...
Visszaemlékezés lesz? Jajj, de szar, jajj de ráér valaki...
Kigyúrtad már magad? Megműtötted már magad? Megírtad már a német önéletrajzodat? Van már munkád? Elfelejtetted már Andit? Nyaltál már csibét? Ettél már mást is krumplin kívül mióta hazaszaladtál Németországból?
Te szánalmas faszkalap, te...
Eltelt már több, mint fél év azóta és hol tartasz, te csődtömeg???
Aug 01, 2015 14:58:05
Andi
Aug 01, 2015 14:58:54
Hogy mi is történt egy éve? Hm... ja, szóval kereken egy éve annak, hogy az a hogy is hívják, az a budapesti trottel srác, a szódi, elcseszte az egész galériámat. Hogy gyűlölöm ezért még most is!!!!
De azóta találtam egy fiatal, jóképű informatikus srácot aki rendbe tette a weboldalamat, és engem is! xD
De azóta találtam egy fiatal, jóképű informatikus srácot aki rendbe tette a weboldalamat, és engem is! xD
Aug 01, 2015 14:58:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 01, 2015 14:59:14
x48)
sneci miért nem arra használod az évfordulót, hogy bocsánatot kérsz anditól? minden nap.
broni
Aug 01, 2015 15:00:08
Nyaltál már csibét
szerintem nyalt....persze naposcsibét, utánna megette szőröstől.....
szerintem nyalt....persze naposcsibét, utánna megette szőröstől.....
Aug 01, 2015 15:00:08
broni
Aug 01, 2015 15:01:10
Hogy mi is történt egy éve? Hm... ja, szóval kereken egy éve annak, hogy az a hogy is hívják, az a budapesti trottel srác, a szódi, elcseszte az egész galériámat. Hogy gyűlölöm ezért még most is!!!!
ugye texnek hívják????????
Aug 01, 2015 15:01:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 01, 2015 15:01:54
x48)
igyekszik a sodi. bizony!
Gábor Szarka Nézze egy nőt magadnak akivel nem németül beszélsz hanem viszintesen fekszel vele
Tetszik · 3 · 49 perce
Farkas Endre Kiss jó, igyekszem smile hangulatjel
Gábor Szarka Nézze egy nőt magadnak akivel nem németül beszélsz hanem viszintesen fekszel vele
Tetszik · 3 · 49 perce
Farkas Endre Kiss jó, igyekszem smile hangulatjel
broni
Aug 01, 2015 15:09:03
sodi, a puncivadász!!!!!!
Aug 01, 2015 15:09:03
Ismail Mowshowitch
Aug 01, 2015 15:28:48
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
13 perce · Budapest ·
Tetszik · 3 perce
Hát igen, mint a legtöbb idős, halált váró ember életében, Sodinál is a visszaemlékezés játssza a legnagyobb szerepet már az életben.
Aug 01, 2015 15:28:48
-
Aug 01, 2015 15:59:04
Én mindig mondtam Sodinak, hogy utoljára még érezze jól magát Berlinben. Utána már csak a Blaha jön és a kaszás.
Aug 01, 2015 15:59:04
A pénz nem létezik!
Aug 01, 2015 15:59:53
Aug 01, 2015 15:59:53
broni
Aug 01, 2015 16:31:06
sodi, le vagy barnulva??????????
Aug 01, 2015 16:31:06
Púp&Sérv
Aug 01, 2015 16:38:14
Hagyjad már! Szerintem sokkal élvezetesebb a visszaemlékezéseit, utána pedig a trollok hozzászólásait olvasni, mint a zsír+tajgi+Kaufmann történetből bármit.
Aug 01, 2015 16:38:14
broni
Aug 01, 2015 16:50:01
nekem egyedül tex hiányzik kicsit....mekkora arca volt pedig .....rajta legalább lehetett röhögni...mikor a faterjával anális közüsülést imitálnak , ruhában, és még közzé is teszi a fotót...egyik legnagyobb magyar-redneck!!!!!
Aug 01, 2015 16:50:01
broni
Aug 01, 2015 16:55:59
előbb bevettem 17 szem coaxilt, xanaxszal.....kezdem érzeni....)))))))))))
dicsőség a mi urunknak, lucifernek....szajha fattya názáreti, de lennél isten fia, miközben összafosod magad a kereszten?????
dicsőség a mi urunknak, lucifernek....szajha fattya názáreti, de lennél isten fia, miközben összafosod magad a kereszten?????
Aug 01, 2015 16:55:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 01, 2015 17:38:07
x30)
Aztán majd a legjobb sztorik se maradjanak ki a nosztalgiarovatból, Zsódi!
Pont egy éve ilyenkor újult meg a Sodi Berlinben. Éreztem, hogy az új Sodi megházasodik, nyit egy medencés ügyvédi irodát Berlinben, a Saját Megoldása okádni kezdi a milliókat, és végre bevonzza a repcsit és az X6-ost. A szemét trollok meg forrhatnak a saját levükben. A régi Sodi örökrea büdös Pesten Pátyon maradt és soha többé nem fog visszatérni - gondoltam akkor, talán kvázi tévesen. Mindegy.
Később:
Pont egy éve ilyenkor kentem meg 20 euróval a berlini kidobót, aki a vizuálisan kvázi szokatlan stílusom és a főbérő magamraspriccelt kölnije miatti illatomra hivatkozva nem akart beengedi egy amúgy ingyenes nyugdíjas bulira. Persze megmutattam neki, ki az úr a háznál és bejutottam, mert a Sodi az olyan állat, hogy juszt is bejut! xDDD
Később:
Pont egy éve ilyenkor molesztáltam egy teljesen magatehetetlen dédnagymamát a berlini nyugdíjas bulin. Kicsit talán túlzásba vittem az alapozást, oké, de jól éreztem magam és a néni által leadott tudatalatti jelekből éreztem, hogy neki is tetszik, amit csinálok. Totál cili volt az élet, nem úgy mint a szürke Pesten. Csak azt az egyet sajnáltam, hogy Andi nem láthatott közben, mert a város másik végében volt Chris-szel.
Később:
Pont egy éve ilyenkor vezetett az Univerzum a zsidó mosógép színe elé. 12 euróért (az összes pénzem 58,4%-áért) csurom vizesek is lettek a koszos gönceim, ami rendkívül megnehezítette a hazacipelésüket. Mindez egy barom miatt, aki szimpla mosógép helyett egy használhatatlan pénzelnyelő automatát tervezett. Bizony még Berlinben is előfordulnak idióták. Andihoz persze hiába fordultam segítségért, fontos elfoglaltsága volt, fel sem vette a telefont. Máig nem értem, mit akart üzenni ezzel az Univerzum.
Később:
Pont egy éve ilyenkor álmodtam azt, hogy újra Pesten vagyok. Nagyon-nagyon rossz volt, pedig sehol sem volt az egy évvel későbbi valósághoz képest, amit akkor még csak nem is sejtettem. Ma már tudom. De sebaj, szeptember 1-től juszt is felpörgök, mert a Sodi megint megmutatja!
Pont egy éve ilyenkor újult meg a Sodi Berlinben. Éreztem, hogy az új Sodi megházasodik, nyit egy medencés ügyvédi irodát Berlinben, a Saját Megoldása okádni kezdi a milliókat, és végre bevonzza a repcsit és az X6-ost. A szemét trollok meg forrhatnak a saját levükben. A régi Sodi örökre
Később:
Pont egy éve ilyenkor kentem meg 20 euróval a berlini kidobót, aki a vizuálisan kvázi szokatlan stílusom és a főbérő magamraspriccelt kölnije miatti illatomra hivatkozva nem akart beengedi egy amúgy ingyenes nyugdíjas bulira. Persze megmutattam neki, ki az úr a háznál és bejutottam, mert a Sodi az olyan állat, hogy juszt is bejut! xDDD
Később:
Pont egy éve ilyenkor molesztáltam egy teljesen magatehetetlen dédnagymamát a berlini nyugdíjas bulin. Kicsit talán túlzásba vittem az alapozást, oké, de jól éreztem magam és a néni által leadott tudatalatti jelekből éreztem, hogy neki is tetszik, amit csinálok. Totál cili volt az élet, nem úgy mint a szürke Pesten. Csak azt az egyet sajnáltam, hogy Andi nem láthatott közben, mert a város másik végében volt Chris-szel.
Később:
Pont egy éve ilyenkor vezetett az Univerzum a zsidó mosógép színe elé. 12 euróért (az összes pénzem 58,4%-áért) csurom vizesek is lettek a koszos gönceim, ami rendkívül megnehezítette a hazacipelésüket. Mindez egy barom miatt, aki szimpla mosógép helyett egy használhatatlan pénzelnyelő automatát tervezett. Bizony még Berlinben is előfordulnak idióták. Andihoz persze hiába fordultam segítségért, fontos elfoglaltsága volt, fel sem vette a telefont. Máig nem értem, mit akart üzenni ezzel az Univerzum.
Később:
Pont egy éve ilyenkor álmodtam azt, hogy újra Pesten vagyok. Nagyon-nagyon rossz volt, pedig sehol sem volt az egy évvel későbbi valósághoz képest, amit akkor még csak nem is sejtettem. Ma már tudom. De sebaj, szeptember 1-től juszt is felpörgök, mert a Sodi megint megmutatja!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 01, 2015 17:41:55
x30)
sodi, le vagy barnulva??????????
broni
Aug 01, 2015 17:43:26
ez csak átmeneti állapot a leendő berlini ügyvéd úrnál!!!!!!
Aug 01, 2015 17:43:26
Андрюша Ющинский
Aug 01, 2015 19:38:20
Sziasztok!
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Aug 01, 2015 19:38:20
-
Aug 01, 2015 19:52:13
Sziasztok!
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Ez tuti Kijeből ír ide.
Aug 01, 2015 19:52:13
-
Aug 01, 2015 19:53:27
Ez tuti Kijeből ír ide.
Vagy pedig Kijevből.
Aug 01, 2015 19:53:27
Galla Miklós
Aug 01, 2015 20:04:43
- Kijev?
- Avt én if feretném tudni.
- Avt én if feretném tudni.
Aug 01, 2015 20:04:43
Brian
Aug 01, 2015 20:24:27
sneci ma éjszakãra sem fogadod be az aprócigányt? veranéniék meglepetésszerűen ellenőriznek vagy be van kamerázva a recskairoda?
Aug 01, 2015 20:24:27
Haim
(
x10)
Aug 01, 2015 20:30:01
x10)
sneci ma éjszakãra sem fogadod be az aprócigányt? veranéniék meglepetésszerűen ellenőriznek vagy be van kamerázva a recskairoda?
ha be lenne kamerázva,akkor csak a szekrényben tudna recskázni.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 01, 2015 20:36:36
x30)
Be van kamerázva a rendszeresen bekamerázó Zsery által.
Terror Tódor
Aug 01, 2015 21:43:51
Dalbír, tudsz segíteni?
2-3 Sodi-közeli kft telefonos forgalmáról kellene gondoskodni napi 12 órában. Hogyan kell nekifogni?
2-3 Sodi-közeli kft telefonos forgalmáról kellene gondoskodni napi 12 órában. Hogyan kell nekifogni?
Aug 01, 2015 21:43:51
Sodi?
Aug 01, 2015 21:56:03
150 kormányzati dolgozónak küldte el a pöcsét
velvet.hu/elet/2015/08/01/150_kormanyzati_dolgozonak_kuldte_el_a_pocset/
Aug 01, 2015 21:56:03
Haim
(
x10)
Aug 01, 2015 22:00:07
x10)
150 kormányzati dolgozónak küldte el a pöcsét
nézd meg a fapoleon nézettségét hahó!
A 150 az semmi!
Mondjuk ettől még elküldhetné a sodi is kormányzati dolgozóknak Xd
-
Aug 01, 2015 22:29:38
A német fejlesztésű, és egyelőre csak Berlinben használható applikációval kapcsolatban ez egyetlen érthetetlen dolog, hogy miért tartott idáig amíg valaki kitalálta. A három német fejlesztőnek, Martin Beckernek, Kiss Endre Farkasnak (ő egyébként a tavalyi Mr. Germany!) és Mateus Kratznak abból lett elege, hogy hiába kötelező Berlinben két héten belül regisztrálni a lakcím változását, ha valaki elköltözik, az online lefoglalható időpontok az okmányirodákban hónapokra előre elfogynak. Ha pedig valakinek nem jutott időpont, marad az órákig tartó sorbanállás.
Így volt legalábbis eddig, de a Bürgeramt Termine nevű applikáció úgy tűnik, hatékonyan megoldja a problémát: az alkalmazás algoritmusa tulajdonképpen úgy működik, mintha valaki másodpercenként frissítené az okmányirodák honlapjait, és ha valahol feltűnik egy szabad időpont - például mert valaki lemondta - azonnal lefoglalja. Az app-al nem csak lakcím változást bejelentéséhez lehet időpontokat kérni, hanem útlevél és személyi készítéséhez is. Ha sürgősen, két napon belül kell egy időpont 45 euróba kerül a szolgáltatás, ha pedig elég öt napon belül is, akkor csak 25 euró.
A berlini okmányirodáknak valamilyen érthetetlen okból nem igazán tetszik ez alkalmazás, és már meg is kezdték a harcot ellene: a gyanús körülmények között született időpont regisztrációkat törlik, és még sok más lépést is tettek, de nem árulták el, hogy miket, írja a TheLocal.de.
Így volt legalábbis eddig, de a Bürgeramt Termine nevű applikáció úgy tűnik, hatékonyan megoldja a problémát: az alkalmazás algoritmusa tulajdonképpen úgy működik, mintha valaki másodpercenként frissítené az okmányirodák honlapjait, és ha valahol feltűnik egy szabad időpont - például mert valaki lemondta - azonnal lefoglalja. Az app-al nem csak lakcím változást bejelentéséhez lehet időpontokat kérni, hanem útlevél és személyi készítéséhez is. Ha sürgősen, két napon belül kell egy időpont 45 euróba kerül a szolgáltatás, ha pedig elég öt napon belül is, akkor csak 25 euró.
A berlini okmányirodáknak valamilyen érthetetlen okból nem igazán tetszik ez alkalmazás, és már meg is kezdték a harcot ellene: a gyanús körülmények között született időpont regisztrációkat törlik, és még sok más lépést is tettek, de nem árulták el, hogy miket, írja a TheLocal.de.
Aug 01, 2015 22:29:38
Jenő bácsi
Aug 01, 2015 22:49:51
Aug 01, 2015 22:49:51
broni
Aug 02, 2015 01:09:12
igyunk, , kecik, jót, kocsmáztam, nyaljon ki mimnen kurva!!!!!!!!!!!hejj saron!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 01:09:12
broni
Aug 02, 2015 01:10:33
sodi, nem akasztofd fel magad , live stream??????????
Aug 02, 2015 01:10:33
broni
Aug 02, 2015 01:29:31
sodi, nyald ki a törpét, vidóval!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 01:29:31
broni
Aug 02, 2015 01:49:26
ki baszik??????????
Aug 02, 2015 01:49:26
Jenő bácsi
Aug 02, 2015 01:53:28
broni: az ötlábú asszony beszámít?
Aug 02, 2015 01:53:28
broni
Aug 02, 2015 02:26:50
broni: az ötlábú asszony beszámít?
mi az hogy!!!!!!!!!!!!szeretd az idosebb nőket???
Aug 02, 2015 02:26:50
broni
Aug 02, 2015 03:09:33
mindjárt templom!((((((
Aug 02, 2015 03:09:33
broni
Aug 02, 2015 03:39:47
mi a picsért nem kommnenteltek???ja, basztoikanyám is baszik, 2 cigánnxal......
Aug 02, 2015 03:39:47
Nemtelen geci
Aug 02, 2015 03:51:44
mindjárt templom!((((((
Aug 02, 2015 03:51:44
broni
Aug 02, 2015 04:20:06
jézus szopja az apja faszát, egy szodomita szálhámos ács.........
Aug 02, 2015 04:20:06
broni
Aug 02, 2015 05:06:04
rtágyujttunk-
inkább egy egy temnpmlomot--király vagy, varg!!!!!
hol sa a keresztlrevél, recskabajnok?????????????
inkább egy egy temnpmlomot--király vagy, varg!!!!!
hol sa a keresztlrevél, recskabajnok?????????????
Aug 02, 2015 05:06:04
Nemtelen geci
Aug 02, 2015 05:59:39
Aludni kene
Aug 02, 2015 05:59:39
broni
Aug 02, 2015 06:00:19
sodi, gyujd fel a törpét, és rgl leszop!!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 06:00:19
broni
Aug 02, 2015 06:01:57
Aludni kene
p
pina??????????
hejj sátán!halál pajor gecire!!!!!!!!
Aug 02, 2015 06:01:57
broni
Aug 02, 2015 06:03:27
nem a hgitzgyülisre, , ő már meghalt, a másik majomra))))))))))))))
youtu.be/dbp4bjaiwjo
daloljunk!!!!!!!!!!
youtu.be/dbp4bjaiwjo
daloljunk!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 06:03:27
broni
Aug 02, 2015 06:09:45
menni kéne a határra migránsokat égetni....fehér nőhöz ne nyuljanak a gecik!!!!!!!!!!!!!!!!kkk!!!salut!!
Aug 02, 2015 06:09:45
broni
Aug 02, 2015 06:12:37
a gyűlölet, és a piua, ami erőt ad!!!!!!!!!!!!
i love hate
atomot isztambulra!!!!nigga oba beszartál???herjj mcc kain...
atomot mekkára!!!!!!!!!!
i love hate
atomot isztambulra!!!!nigga oba beszartál???herjj mcc kain...
atomot mekkára!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 06:12:37
IMEIs Imre
Aug 02, 2015 06:26:30
A broni nevű alanyt tudomanyos kutatasu celokra igenybevennem. De a maja is komoly tudomanyos felfedezesek melegagya lehet.
Aug 02, 2015 06:26:30
broni
Aug 02, 2015 07:12:09
A broni nevű alanyt tudomanyos kutatasu celokra igenybevennem. De a maja is komoly tudomanyos felfedezesek melegagya lehet.
zacher gábor????)))))))
Aug 02, 2015 07:12:09
broni
Aug 02, 2015 07:18:45
pőusztulj angol, őld meg , amíg lehet!god fuc the king!!!!!!!
erin go bragh!!!!!!!!!!
erin go bragh!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 07:18:45
broni
Aug 02, 2015 07:27:21
* ásít *
barbi, csörögj..)))
anyám nem halt még meg, ewl volt budin((((((((((
oh, fuck.
barbi, csörögj..)))
anyám nem halt még meg, ewl volt budin((((((((((
oh, fuck.
Aug 02, 2015 07:27:21
broni
Aug 02, 2015 07:37:02
Aug 02, 2015 07:37:02
-
Aug 02, 2015 09:27:04
www.inspirationluv.com/wp-content/uploads/2015/03/Barbara-Palvin-and-Terry-Richardson.jpg
szunya
szunya
Aug 02, 2015 09:27:04
ál broni
Aug 02, 2015 10:48:23
megeszi a szarukat????
barbiiiii!
Aug 02, 2015 10:48:23
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2015 12:07:09
Napi fészbúk öngól:
"Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
A Csehek kellően határozottak, és a németeknek is kezd elegük lenni a menekültekből."
Bizony, főleg a fürdőszobai képre faszt verőből illetve a penészes ágyban alvó koszlott migránsokból!
"Farkas Endre Kiss
1 órája · Budapest ·
A Csehek kellően határozottak, és a németeknek is kezd elegük lenni a menekültekből."
Bizony, főleg a fürdőszobai képre faszt verőből illetve a penészes ágyban alvó koszlott migránsokból!
Aug 02, 2015 12:07:09
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2015 12:10:06
Mondjuk ez még öngólabb!
"Farkas Endre Kiss
2 órája · Budapest ·
Vagy a kutyájukhoz.
a melegházasság legalizálása oda vezet, hogy az emberek idővel hozzámehetnek a fűnyírójukhoz
"
"Farkas Endre Kiss
2 órája · Budapest ·
Vagy a kutyájukhoz.
a melegházasság legalizálása oda vezet, hogy az emberek idővel hozzámehetnek a fűnyírójukhoz
"
Aug 02, 2015 12:10:06
Freeblog
Aug 02, 2015 12:28:16
Tisztelt Freeblog Kazánház! (a blog.hu gépház mintájára)
Nem találtam más elérhetőséget, ezért ezen tiltakozom Blogadmin (www.enmagam.freeblog.hu) blogjának lecenzúrázása ellen. Ez a lépés – különösen úgy, hogy a freeblog szerkesztői nem jártak el hasonlóan másokkal szemben is – diszkriminatív és súlyos vétség a szólásszabadság ellen. Javaslom, hogy a freeblog elnevezést adják fel, mert itt a free legfeljebb a költségek értelmében igaz, de a tartalom vonatkozásában nem.
Blogadmin évek óta acélkeményen fogalmaz – mondhatni zsidózik. Miért most, és miért épp akkor kap szilenciumot, amikor ő és Sherlock Porks a Talmudban foglalt erősen vitatható, illetve sokszor kirekesztőnek, rasszistának, illetve egyszerűen gonosznak nevezhető kitételekkel foglalkozik? Ugyanakkor a nem érvekkel élő, hanem öncélú, ocsmány karikatúrát csináló Sodika ura maradhatott saját blogjának (ő maga szedte le és tett rá átirányítást…). Tovább megyek: a szélsőbaloldali, nemegyszer gyalázkodó tartalmú (és a bloggazda által inkorrekten moderált) ihateithere.freeblog.hu kicenzúrázása miért nem kerül szóba, holott már a címe is kirívóan magyarellenes?
Egyszóval: tiltakozom a netes szólásszabadság elleni durva merényletük miatt, és kijelentem, hogy ezt minden fórumon ki fogom pellengérezni. Ha a felhasználási feltételeik komolyak, akkor talán mindig, mindenki ellen és azonnal kéne alkalmazni, nem csupán akkor, amikor jobboldali blog kérdőjelezi meg a zsidók szent könyveinek etikusságát. Azonban, mivel Önök nem így tesznek, hanem fakultatívan kezelik a saját előírásaikat, tisztességtelennek és antidemokratikusnak nyilvánítom Önöket.
Maradok terrorista üdvözlettel: Molnárgörény, egy másik veszélyes szellemi terrorista…
Nem találtam más elérhetőséget, ezért ezen tiltakozom Blogadmin (www.enmagam.freeblog.hu) blogjának lecenzúrázása ellen. Ez a lépés – különösen úgy, hogy a freeblog szerkesztői nem jártak el hasonlóan másokkal szemben is – diszkriminatív és súlyos vétség a szólásszabadság ellen. Javaslom, hogy a freeblog elnevezést adják fel, mert itt a free legfeljebb a költségek értelmében igaz, de a tartalom vonatkozásában nem.
Blogadmin évek óta acélkeményen fogalmaz – mondhatni zsidózik. Miért most, és miért épp akkor kap szilenciumot, amikor ő és Sherlock Porks a Talmudban foglalt erősen vitatható, illetve sokszor kirekesztőnek, rasszistának, illetve egyszerűen gonosznak nevezhető kitételekkel foglalkozik? Ugyanakkor a nem érvekkel élő, hanem öncélú, ocsmány karikatúrát csináló Sodika ura maradhatott saját blogjának (ő maga szedte le és tett rá átirányítást…). Tovább megyek: a szélsőbaloldali, nemegyszer gyalázkodó tartalmú (és a bloggazda által inkorrekten moderált) ihateithere.freeblog.hu kicenzúrázása miért nem kerül szóba, holott már a címe is kirívóan magyarellenes?
Egyszóval: tiltakozom a netes szólásszabadság elleni durva merényletük miatt, és kijelentem, hogy ezt minden fórumon ki fogom pellengérezni. Ha a felhasználási feltételeik komolyak, akkor talán mindig, mindenki ellen és azonnal kéne alkalmazni, nem csupán akkor, amikor jobboldali blog kérdőjelezi meg a zsidók szent könyveinek etikusságát. Azonban, mivel Önök nem így tesznek, hanem fakultatívan kezelik a saját előírásaikat, tisztességtelennek és antidemokratikusnak nyilvánítom Önöket.
Maradok terrorista üdvözlettel: Molnárgörény, egy másik veszélyes szellemi terrorista…
Aug 02, 2015 12:28:16
tigris
Aug 02, 2015 12:30:33
azért sodit jól hazazavarták németországból, szóval ott sincs minden veszve
Aug 02, 2015 12:30:33
Freeblog
Aug 02, 2015 12:32:16
eMM2 2007.09.01. 09:05:21
Ha megette hagy vigye.Azért szeretném tudni hogy mi a bajod SoDival.Kicsit beszari kukac de azért jó fej.És tehetséges.Sokra viszi még.
Ha megette hagy vigye.Azért szeretném tudni hogy mi a bajod SoDival.Kicsit beszari kukac de azért jó fej.És tehetséges.Sokra viszi még.
Aug 02, 2015 12:32:16
Freeblog
Aug 02, 2015 12:33:28
Molnárgörény · molnargoreny.blog.hu 2007.09.10. 16:37:28
Az egyedi-általános viszony elég sajátosan működik egyesek gondolataiban. Ha a szégyenteljes 1919-es 133 nap vérengzői mind zsidók voltak: egyedi, nincs köze a zsidósághoz. Rosenfeld Mátyás, Eisenberger Béni, stb.: ugyancsak, ők mondhatni kommunista üzemmódban voltak tömeggyilkos diktatúra üzemeltetői. Landeszman főrabbi, ha az egész magyarságot megsérti: egyedi ügy.
Bezzeg ha Sodika (egy jelentéktelen blogger, Kiss Endre Farkas) zsidózik, illetve ízléstelen karikatúrákat csinál: ERŐSÖDIK AZ ANTISZEMITIZMUS! Ha megalapítják a senkinek nem vétő Magyar Gárdát: fasiszta veszély van! Ha Sherlock Porks cukrot vesz a boltban: Terrorveszély!
Röhej.
Az egyedi-általános viszony elég sajátosan működik egyesek gondolataiban. Ha a szégyenteljes 1919-es 133 nap vérengzői mind zsidók voltak: egyedi, nincs köze a zsidósághoz. Rosenfeld Mátyás, Eisenberger Béni, stb.: ugyancsak, ők mondhatni kommunista üzemmódban voltak tömeggyilkos diktatúra üzemeltetői. Landeszman főrabbi, ha az egész magyarságot megsérti: egyedi ügy.
Bezzeg ha Sodika (egy jelentéktelen blogger, Kiss Endre Farkas) zsidózik, illetve ízléstelen karikatúrákat csinál: ERŐSÖDIK AZ ANTISZEMITIZMUS! Ha megalapítják a senkinek nem vétő Magyar Gárdát: fasiszta veszély van! Ha Sherlock Porks cukrot vesz a boltban: Terrorveszély!
Röhej.
Aug 02, 2015 12:33:28
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 02, 2015 13:25:42
x16)
Vajon hány szíriai menekült szokta éjjelenként összehányni Berlin utcáit meg magatehetetlen németcsibék mellét fogdosni a diszkóban?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
-
Aug 02, 2015 14:05:10
Miért nem becsüli a kiscigány ha valaki normálisan szól hozzá? Ez a rendőr a munkáját végezte és abszolút az a fajta volt aki még veszi a fáradtságot, hogy normálisan szóljon egy lepukkadt emberhez.
Aug 02, 2015 14:05:10
Brian
Aug 02, 2015 14:16:55
sodi bekuldte a videot a brfkra, kulon felhivva a figyelmet a rendor arcanak kitakarasi hianyossagaira, illetve a dolgat kifogastalanul vegzo rendesz legestapozasaval torteno becsuletsertesre. ritka aljas vamzer a sodi.
Aug 02, 2015 14:16:55
vidéki troll
Aug 02, 2015 14:39:00
Miért nem becsüli a kiscigány ha valaki normálisan szól hozzá? ...
Miért nem becsüli a kiscigány ha valaki normálisan szól hozzá? ...
Nekem saját kéregetőm van, egy sokgyerekes nő. Most éppen nem hajléktalan, csak szegény, ráadásul beteg lett (rákos, most műtötték.) Minden alkalommal kap 500 Ft-ot, már kérnie sem kell. Csak ez a szerencsétlen mindig megpróbált dolgozni, nem a családjára panaszkodik, nem titokban, lesből kameráz, és azt hiszi, hogy ez milyen fontos, tényfeltáró munka! Bezzeg az ételosztáskor hogy próbálta elkerülni a munkát RGL mindenféle kifogással! De nem úszta meg!
Aug 02, 2015 14:39:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 02, 2015 16:05:52
x30)
Május 4-én a berlini magyar követségen egy jószándékú hölgy 100 eurót adott Ráczpatkánynak, hogy hazatérhessen Magyarországra:
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=2m50s
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=2m50s
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 02, 2015 16:16:40
x30)
Hölgy: Valakit elértél mostanában?
Ráczpatkány: Elértem egy ismerősömet, de ő is tovább kellett hogy telefonáljon.
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=2m32s
Ráczpatkány: Visszahívom akkor Endrét, hogy segített valaki és ne törjön meg (?)
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=5m48s
A követségi ügyintéző felhívja neki Zsódit:
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=6m42s
Ráczpatkány: Elértem egy ismerősömet, de ő is tovább kellett hogy telefonáljon.
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=2m32s
Ráczpatkány: Visszahívom akkor Endrét, hogy segített valaki és ne törjön meg (?)
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=5m48s
A követségi ügyintéző felhívja neki Zsódit:
youtu.be/Kfbb9rz2MD0?t=6m42s
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 02, 2015 16:26:53
x30)
Végül RGL berlini kalandja is meneküléssel ért véget. Egyetlen részsikere, hogy kicsivel több adományhoz jutott az utolsó napján, mint amennyit Sodi elhagyott a metrón.
broni
Aug 02, 2015 16:39:35
kellemes jó reggelt!!!!!!!
Aug 02, 2015 16:39:35
snecigeci
(
x44)
Aug 02, 2015 16:56:57
x44)
Honnan lopta a biciklit rácz? És hol voltak a tolvajkéregetők?
She was a dude.
evidenciák
Aug 02, 2015 17:07:39
A blahán a keményebb csövik tudják már, hogy micsoda bounty vár rájuk a budapest feliratnál a parkban? Biztos örülnének egy biciklinek, hálózsáknak, órának...
Aug 02, 2015 17:07:39
broni
Aug 02, 2015 17:11:38
ja, engem is ki akar baszni anyám a gecibe))) előbb mondta, hogy eltakarodhatok))))mindenki a blahára)))))))))
Aug 02, 2015 17:11:38
broni
Aug 02, 2015 17:33:53
na, már ki ütöttem magam.....15 coaxil, 4 mega xanax))))))))))))
Aug 02, 2015 17:33:53
gyagyás
Aug 02, 2015 17:33:54
Már megint itt leskelődik.
Aug 02, 2015 17:33:54
banshee
(
x24)
Aug 02, 2015 17:35:19
x24)
Csá neopúp.
broni
Aug 02, 2015 17:44:14
sodi, nem probáltad még kinyomni a púpot????lehet csak pattanás.....
Aug 02, 2015 17:44:14
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 02, 2015 18:03:45
x16)
"A Jobbik egyik városi elnökét, Sz. Istvánt (59) (...) gyanúsítják, hogy nagy tételben – mintegy 123 millió forint értékben – hamisított amerikai dollárt és ukrán hrivnyát.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/jobbikos-politikus-a-miskolci-penzhamisitasi-botrany-gyanusitottja-2385219
Ez más?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
www.blikk.hu/blikk_aktualis/jobbikos-politikus-a-miskolci-penzhamisitasi-botrany-gyanusitottja-2385219
Ez más?
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2015 18:15:53
sodi, nem probáltad még kinyomni a púpot????lehet csak pattanás.....
Pup, nem probaltad meg kinyomni sodit?
Aug 02, 2015 18:15:53
broni
Aug 02, 2015 18:18:15
dörppe, kolbász!!!!!!!!!!!!
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/43/cd/f5/43cdf57c8227d9df89f22db46188a145.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/43/cd/f5/43cdf57c8227d9df89f22db46188a145.jpg
Aug 02, 2015 18:18:15
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2015 18:20:58
"A Jobbik egyik városi elnökét, Sz. Istvánt (59) (...) gyanúsítják, hogy nagy tételben – mintegy 123 millió forint értékben – hamisított amerikai dollárt és ukrán hrivnyát.
blikk.hu/blikk_aktualis/jobbikos-politikus-a-miskolci-penzhamisitasi-botrany-gyanusitottja-2385219
Ez más?
blikk.hu/blikk_aktualis/jobbikos-politikus-a-miskolci-penzhamisitasi-botrany-gyanusitottja-2385219
Ez más?
Ez a jobbik priuszos tagozata. Es nem a toyotajuk miatt.
Aug 02, 2015 18:20:58
töppedt buzigolyók
Aug 02, 2015 18:25:51
444.hu/2015/08/02/meghalt-a-jeruzsalemi-melegfelvonulas-elleni-keseles-egyik-aldozata/
ennek örült annyira a púpos szar, ugye? A képnek, amin hátba szúrta a csajt az a rohadék.
Endre, meg fogsz dögleni.
ennek örült annyira a púpos szar, ugye? A képnek, amin hátba szúrta a csajt az a rohadék.
Aug 02, 2015 18:25:51
Haim
(
x10)
Aug 02, 2015 18:30:00
x10)
444.hu/2015/08/02/meghalt-a-jeruzsalemi-melegfelvonulas-elleni-keseles-egyik-aldozata/
16 éves volt a lány. Egy olyan kategória,akit nem nyalhat ki a púpos dög. Ezért örvendezik a széplelkű.
S(zigeti) S(zafari) 2015
Aug 02, 2015 18:35:13
Tehát akkor ahogy megbeszéltük, találkozó hajnali 3-kor a sziget Margit hídi lehajtója közelében. Újoncoknak ismertetőjel és jelszó a listán. Elővigyázatossági okokból arra nagyon figyeljetek, hogy aki a benzint hozza, annál ne legyen semmilyen gyújtóeszköz. Ha mégis elkapnak, szafarizni jöttünk, bográcsozáshoz hoztad a benzint. A többi szükséges pedagógiai eszköz már elhelyezve a szigeten, biztonságban. Aki bármilyen gyanús, potenciálisan az akciót veszélyeztető dolgot észlel, azonnal lépjen le és értesítse a sejtje többi tagját is. (Gyengébbek kedvéért: Egy kamerázó Kaufmann/Sodi/tajgi nem veszély, velük szívesen elbeszélgetünk.)
HAjrá!
HAjrá!
Aug 02, 2015 18:35:13
snecimanó
Aug 02, 2015 18:46:35
Jövök én is! Kérek meghívót és mindenki írjon,hogy megbeszélhessük a részleteket!
Szopjon a hülye sodi Xd
Szopjon a hülye sodi Xd
Aug 02, 2015 18:46:35
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2015 19:00:31
Remelem a buzikent mozgo es beszelo, hetyetyezo rohadekot is hatbaszurja valaki mihamarabb. Csak letyen rola koszfetyityes.
Aug 02, 2015 19:00:31
broni
Aug 02, 2015 19:02:23
induljon már a ducató a buziéért.....!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 19:02:23
SoDi
Aug 02, 2015 19:22:09
totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/08/02/barhol_elmegy_ez_a_pokszeru_furcsasag/
Kell! Jövő héttől el is kezdek rá spórolni,hogy decemberre meglegyen!
Pókautóóóó
Pókautóóóó
Aug 02, 2015 19:22:09
Póka Laci
Aug 02, 2015 19:26:06
totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/08/02/barhol_elmegy_ez_a_pokszeru_furcsasag/
Pókautóóóó
Pókautóóóó
HAjrá!
Aug 02, 2015 19:26:06
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 02, 2015 19:45:29
x30)
Metélt tanár úr Furkó Kálmán táborában megismert mélységi felderítő kollégái 24 órán belül megtalálnak bárkit:
youtu.be/lrI2t8WIom0?t=8m31s

youtu.be/lrI2t8WIom0?t=8m31s

broni
Aug 02, 2015 20:10:41
furkó egy buzi!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 20:10:41
Mr. Furkó
Aug 02, 2015 20:18:05
Fú, de jó vagy, broni!!!
Aug 02, 2015 20:18:05
broni
Aug 02, 2015 20:23:01
Fú, de jó vagy, broni!!!
agyadat szétrugom!!!!!!!!!
Aug 02, 2015 20:23:01
fráter
Aug 02, 2015 21:14:15
Furkó tábornok úr!!! Szolgálatra jelentkezem!!! Mikor indulunk pécsszegedre??? Jönne még a dőrppe, a baltás teri néni és tex apja is!!!
Aug 02, 2015 21:14:15
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Eszter Fórizs
2 órája ·