Zsery útszéli zsidócég, Hahó!
Kicsit sok filmet néztél a munka helyett. Sodi remélem, azért nagyjából kezd derengeni, hogy gondnokság alá vagy helyezve. Mikor Veráék több napra elhúznak bezárnak egy kis kajával az irodába?
Lehet, hogy adtak neki 2000 forintot a hétvégére kajára. Abból tegnap tütüke lett, holnap meg szombaton meg majd éhezik.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hogy fogja így visszaadni a 150 euródat?
Legközelebb ezt is vetessétek bele a munkaszerződésébe, hogy öngyilokkal való fenyegetőzés után se lehet kibaszni!
Hamar rájöttél!
Te BALFASZ! :)
De legalább lehúzott, remélem nem kevés pénzzel...
Ahelyett, hogy Gery-nek adtad volna...
Nem kapta meg az addig megkeresett kb. 300 euróját?
*pr*
Még jó, hogy a pénz nem létezik, igaz likőrkekirály? :)
LOL
Jövő héten kész lesz a motivációs levelem, és elkezdem a keresést végre. Eddig a nyelvi lehetőségeimet finomítottam.
Mindegy...
Bassza meg...
És még hibáztatni sem tudom őket, mert tényleg nem lehet a kollégákat már az első nap lehúzni azzal, hogy se pénzed, de WC-papírod, se kaját, meg hogy az asszony biztos félrekúr, és öngyilkos akarok lenni.
Ha nem ismerném Gábort, tehát egy idegent még én is kirúgnék a picsába, ha ezt csinálná.
Mindegy.
Ha szerez új, biztosnak látszó melóhelyet a napokban, akkor tényleg küldök neki újabb 100 eurót jövő héten, ahogy most megígértem, egyébként meg leírom a veszteséget, és levonom a tanulágot, hogy sajnos nem lehet neki segíteni - sehogyan sem.
Ennyi
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem tudom.
Én is csak most kezdem el nézni a videót, hogy mit mondtak neki (egyébként nem, nem kapott pénzt).
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
:(
fenébe... gábor bazmeg...
MERT SAJÁT MAGAMRA EMLÉKEZTETETT A HELYZETE.
De ez az önsorsrontó búval baszottság, és a környezet terhelése ezzel már kurvára nem. Erre már azt mondom, hogy ilyen vagy, nem lehet rajtad segíteni, sajnálom.
Ha most talál új melót, kap még 100 eurót, egyébként simán leírom az eddigi veszteségeket azzal, hogy ez hülye ötlet volt, és ennyi.
ez van
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hahahahahahahahahahahahaha
Ja, hát ugyanolyan önző, elmebeteg, nőgyűlölő faszkalapok vagytok...
Csak ő nem onnan indult, ahonnan te, ennyi a különbség! LOL
emlékszel egy csóró, buta kisfiúra berlinben, aki minden héten / nap / percben szerette volna, ha a panaszkodásait meghallgatja egy nő?
Úgy érted, te is hajlesz lennél ha nem nyúl a hónod alá Vera néni?
És mióta boldozhatsz te itt?
Nem tudom. Körülnéz. Délen van, az nem Berlin. Ott van meló.
Egyébként meg oldja meg, ahogy tudja.
HETENTE, BAZMEG, MIKÖZBEN ELŐTTE TÖBB SZÁZ MUNAKÓRÁVAL SEGÍTETTEM A FASZSÁGAIT A HÜLYE PICSÁNAK
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ja hogy ez ilyen egyszerű? Akkor te minek jöttél haza Recskás?
Gye tye tyak bajátkotyni akajtáj :'(
KÖNYÖRGÖM!! PÉKÜLJÜNK KI!!!
Milyen többszáz munkaóra? Hol a bizonyíték? A te szádból rosszul hangzik a munkaóra kifejezés.
Már megint mások pénzét osztogatod te féreg?
Az zsidó fondorlat!
a világ, és benne Andi is leszarja hogy milyen számokat írogatsz az excelbe. faszt se érdekel.
képtelen voltál egy amatőr szintű honlapot összehozni a galériának, ahogy képtelen voltál pálmarcinak megcsinálni az útiblogját, vagy bármi mást amit az utóbbi években kitaláltál.
Andi megcsinálta egyedül vagy egy kis segítséggel, marci folytatta a túrázást, feletted meg továbblépett a világ.
Miben is tudnál te bárkinek is segíteni. Más 100 euróját osztogatod egy bolondnak.
Hogy venné észre, ugyanolyan hülye, ha nem hülyébb... :)
Gondolom a rehaboltak hányását kellett volna feltakarítani.
Porsche-gyázban valamilyen kárpitlemezeteket gyártott.
Azt jól csinálta, azzal nem volt gáz.
A melóhelyén is jól viselkedett.
Csak a szálláson depizett, hogy öngyi akar lenni.
És emiatt küldték most el.
Gáz. :(
na mindegy
Soha többet nem írok ide
Most elmondtam neki, hogy még szerintem is ő volt.
Erre az a válasza, hogy ki kellett beszélnie magából a feszültséget, mert lehet, hogy különben tényleg öngyilkos lett volna, és az élete fontosabb.
mindegy. :(
ebben még akár igaza is lehet
gáz :(
Soha többet nem írok ide
Tanulság: aki hülye, dögöljön meg.
ez egy idióta barom.Örüljön annak, hogy nem kell kifizetnie a szállását azokra a napokra, amikor nem dolgozott semmit.Az ilyen barmok lejáratják a magyarokat.Más örült volna annak, ha kap egy ilyen lehetőséget.
Hát bazmeg, kibeszéli magát a kamerájának és felteszi a netre.
De ha még egyszer felteszed hogy soha többet nem írsz ide, kibaszlak.
Azt a kurva, ez már a skizofrénia a javából!
ekkora barmot, azzal fáraszt másokat, hogy öngyilkos lesz.........
1; a kiscigó levett 150 juróra, nagy piros pont neki
2;mivel nincs pénze és ha talál munkát, újabb 100-at küldesz neki, találni fog munkát (muhaha)..... már előre mondom, küldheted is a pénzt, te hülye balek
3; a karácsonyi terved, h kibaszol a félistennővel, dugába dőlt, mert addigra a felbérelt bosszúálló (rgl) haza fog kerülni, neked meg nincs pénzed, lehetőséged kimenni Berlinbe.
erre mondják, h muhahahaha....
Mennyivel jobb befektetés lett volna nekem adni 50 eurót, ezzel megkímélve magad az elkövetkező Kolosy-szafarijaimtól. :)
Én a videóban azt értettem, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a munkahelyen, ahova kikölcsönözték, ott mondták, hogy "holnap ne gyere".
Az, hogy a lakótársaknak öngyilkossággal fenyegetőzött meg lenyúlta őket mindennel, csak hab volt a tortán.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ezt a mondatot most nem értem.
Hát ha találni fog, akkor miért vagyok balek?
Persze, mivel balek vagy.
Még mindig nem értem.
Hát ha talál melót, jó ötlet küldeni neki pénzt rá.
Objektíve szemlélve is jó ötlet.
Endre! Bebüdösödött az édes faszod???
Idióta. :D
AHOL GÁBOR VAN, AZ MAJDNEM OLYAN MESSZE VAN BERLINTŐL, MINT BUDAPEST! :D
nézz már rá a térképre!
Küldjél neki 4 guriga WC-papírt DPD-vel, Andi galériájának a címére. Szerintem most tuti átveszi. De legalább 3 rétegű legyen, vagy öngyi lesz!
Akkor most képzeld el, hogy ez még csak az 0.001% annak, amit anyádék éreztek veled kapcsolatban. Te szar.
Endre, ez a vonzás törvénye. Egy éve egy berlini úrhölgy élte át ugyanezt...
Áááá, szóval ezért nem voltál Rómában, se Barcelonában! RGL miatt hagytad ki, hogy segíthess a legjobb barátodnak! Mostmár értem.
Ennyi pénzből és energiából simán megoldottam volna egy római vagy barcelonai hétvégét, jah.
De ez mindegy...
Nem tudok már mit kezdeni vele.
Ennyi volt.
Ha segítség kell a reménybeli új melóhelyén, hogy átvészelje az első heteket, szóljon, és rögtön ugrok segíteni, egyébként nem tudok foglalkozni a továbbiakban azzal, mi van vele.
Ennyi. :(
És ide sem írok többet.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
BAAAAALFAAAAAASZ!!!!
Azt hittem, faszom, én vagyok az utolsó reménye, és sínre rakom az életét szegénynek, ha már egyszer mindenki össze-vissza rugdossa.
De nem lehet.
Sajnos úgy tűnik, simán nem lehet.
Ennyi :(
Soha többet nem írok ide
Ezzel Vera néni is tökéletesen egyetért.
Te utolsó fos, mit akartál, mi volt a hátsó szándékod, ki vele! Ki akartál menni hozzá csövezni, ha kibasznak az irodából? Esetleg zsarolt valamivel?
Ne próbáld magyarázni, hogy önzetlen érzelmeid voltak, mert ezért még egy gólya is pofán röhög!
Szerző:
broni
Aug 20, 2015 18:50:56
Válasz
(1)
gyógyikkal
Aug 20, 2015 18:50:56
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 18:51:32
x24)
miért nem zsery pénzét adnàd meg te tolvaj geci?
Zsery útszéli zsidócég, Hahó!
-
Aug 20, 2015 18:56:25
Kezdi magát nyugalomban és biztonságban érezni.
Most hagyom is kicsit, annál váratlanabb lesz később a csapás.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Most hagyom is kicsit, annál váratlanabb lesz később a csapás.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Kicsit sok filmet néztél a munka helyett. Sodi remélem, azért nagyjából kezd derengeni, hogy gondnokság alá vagy helyezve. Mikor Veráék több napra elhúznak bezárnak egy kis kajával az irodába?
Aug 20, 2015 18:56:25
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 19:28:57
x16)
Mikor Veráék több napra elhúznak bezárnak egy kis kajával az irodába?
Lehet, hogy adtak neki 2000 forintot a hétvégére kajára. Abból tegnap tütüke lett, holnap meg szombaton meg majd éhezik.
sodika
Aug 20, 2015 19:34:47
Gábort meg kibaszták, mert nem kellett volna azzal terheli a kollégáit, hogy öngyilkos akar lenni (egyébként tényleg nem).
tök jó
tök jó
Aug 20, 2015 19:34:47
vsetko jedno
Aug 20, 2015 19:35:07
bréking: a kiscigányt kirúgták :D
sátánsystem vs RGL
666 - 0
sátánsystem vs RGL
666 - 0
Aug 20, 2015 19:35:07
sodika
Aug 20, 2015 19:35:25
basszus :(
Ennek a szerencsétlennek nem lehet segíteni sehogy.
mindegy
mindegy
Aug 20, 2015 19:35:25
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 19:36:11
x16)
Hát nem megmondtuk?
Mikor fogod már fel, hogy a trolloknak mindig igaza van?
RGL-nek orvosi segítségre (és komoly gyógyszerekre) van szüksége, különben előbb-utóbb éhen hal vagy agyonverik.
Mikor fogod már fel, hogy a trolloknak mindig igaza van?
RGL-nek orvosi segítségre (és komoly gyógyszerekre) van szüksége, különben előbb-utóbb éhen hal vagy agyonverik.
vsetko jedno
Aug 20, 2015 19:36:58
és hopp, így ment a picsába a pénzed. volt-nincs.
Aug 20, 2015 19:36:58
sodika
Aug 20, 2015 19:39:55
Most annyit tudtam neki mondani, hogy keressen helyben új lehetőséget. Ha szerez új melóhelyet, akkor küldök jövő héten újabb 100 eurót, hogy tudjon pl. az elején WC-papírt is venni (mert ma még azt is felemlegették neki, hogy miért lejmolta le ezzel már az első nap a kollégáit).
Aztán ennyi. Kifújt.
Ha meg nem talál új helyet, nem tudom.
Ennek az embernek nem nagyon lehet segíteni. :(
Én legalábbis ennyit tudtam, és most is ennyit tudtam mondani neki.
Tegnap küldtem neki újabb 40 eurót, abból pár napig eszik.
Utána Caritas. Az van nyilván Stuttgartban.
Francba...
Aztán ennyi. Kifújt.
Francba...
Aug 20, 2015 19:39:55
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:40:08
x24)
mindegy
mindegy
Hogy fogja így visszaadni a 150 euródat?
Legközelebb ezt is vetessétek bele a munkaszerződésébe, hogy öngyilokkal való fenyegetőzés után se lehet kibaszni!
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 19:40:12
Lassan szeptember, eltelt majdnem egy év; a berlini faszverésed költségeit megkerested már?
Nem sül le a pofádról a bőr, hogy több, mint fél év után sincs kész teljesen a német nyelvű önéletrajzod???
(Tanár, német nyelvű környezet, szókártyák, tanfolyamok, szótárak ellenére sem?)
Mitől lesz jobb neked, hogy ha kiteregeted Andi szexuális szokásait? (Ettől lesz barátnőd?)
Neked mondjuk nincsenek, ja... :)
Még most sem érzed kurva szánalmasnak, gáznak a sírós videót? Nem vérciki, hogy egy negyvenes nő elhajtott a francba?
Erkölcsileg hulla vagy, félig fizikailag is (púp, sérv, rohadó fogak megvannak még?)...
Jó tanáraid voltak, az impó, nőverő Tajgetosz, meg a szintén impó, banánnal baszó hüllő... Te elérted ezt a szintet 33 évesen, gratula...
A férfi nem szégyenei vagytok!
Apropó,m iért nem akkor nyomtad a cigányvicceket, amikor tényfeltártatok a putrikban Fórizzsal???
Egy gyáva, örökké becsicskuló, hazug nyomorék vagy, sodika...
A te karácsonyod milyen lesz, nekünk fogsz sírni megint???
Nem sül le a pofádról a bőr, hogy több, mint fél év után sincs kész teljesen a német nyelvű önéletrajzod???
(Tanár, német nyelvű környezet, szókártyák, tanfolyamok, szótárak ellenére sem?)
Mitől lesz jobb neked, hogy ha kiteregeted Andi szexuális szokásait? (Ettől lesz barátnőd?)
Neked mondjuk nincsenek, ja... :)
Még most sem érzed kurva szánalmasnak, gáznak a sírós videót? Nem vérciki, hogy egy negyvenes nő elhajtott a francba?
Erkölcsileg hulla vagy, félig fizikailag is (púp, sérv, rohadó fogak megvannak még?)...
Jó tanáraid voltak, az impó, nőverő Tajgetosz, meg a szintén impó, banánnal baszó hüllő... Te elérted ezt a szintet 33 évesen, gratula...
A férfi nem szégyenei vagytok!
Apropó,m iért nem akkor nyomtad a cigányvicceket, amikor tényfeltártatok a putrikban Fórizzsal???
Egy gyáva, örökké becsicskuló, hazug nyomorék vagy, sodika...
A te karácsonyod milyen lesz, nekünk fogsz sírni megint???
Aug 20, 2015 19:40:12
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 20, 2015 19:40:39
x30)
Új RGL videó:
www.youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg
www.youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg
sodika
Aug 20, 2015 19:41:23
Mármint lakhatás is Caritas, mert reggeltől szállása sincs.
Arra nem is tudnék küldeni neki, ha megfeszülök se.
Francna.
Francna.
Aug 20, 2015 19:41:23
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 19:41:38
mindegy
mindegy
Hamar rájöttél!
Te BALFASZ! :)
De legalább lehúzott, remélem nem kevés pénzzel...
Ahelyett, hogy Gery-nek adtad volna...
Aug 20, 2015 19:41:38
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:43:54
x24)
Mármint lakhatás is Caritas, mert reggeltől szállása sincs.
Francna.
Francna.
*pr*
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 19:44:12
és hopp, így ment a picsába a pénzed. volt-nincs.
Még jó, hogy a pénz nem létezik, igaz likőrkekirály? :)
LOL
Aug 20, 2015 19:44:12
sodika
Aug 20, 2015 19:45:31
Lassan szeptember, eltelt majdnem egy év; a berlini faszverésed költségeit megkerested már?
Jövő héten kész lesz a motivációs levelem, és elkezdem a keresést végre. Eddig a nyelvi lehetőségeimet finomítottam.
Mindegy...
Bassza meg...
És még hibáztatni sem tudom őket, mert tényleg nem lehet a kollégákat már az első nap lehúzni azzal, hogy se pénzed, de WC-papírod, se kaját, meg hogy az asszony biztos félrekúr, és öngyilkos akarok lenni.
Ha nem ismerném Gábort, tehát egy idegent még én is kirúgnék a picsába, ha ezt csinálná.
Mindegy.
Ha szerez új, biztosnak látszó melóhelyet a napokban, akkor tényleg küldök neki újabb 100 eurót jövő héten, ahogy most megígértem, egyébként meg leírom a veszteséget, és levonom a tanulágot, hogy sajnos nem lehet neki segíteni - sehogyan sem.
Ennyi
Aug 20, 2015 19:45:31
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:45:33
x24)
Te neopúp, minek perkázol neki ennyit?
Csak nem megzsarolt valamivel? Rejtett kamerával felvette ahogy szexeltek vagy masztipartiztok?
Csak nem megzsarolt valamivel? Rejtett kamerával felvette ahogy szexeltek vagy masztipartiztok?
sodika
Aug 20, 2015 19:46:22
*pr*
*pr*
Nem tudom.
Én is csak most kezdem el nézni a videót, hogy mit mondtak neki (egyébként nem, nem kapott pénzt).
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
:(
fenébe... gábor bazmeg...
Aug 20, 2015 19:46:22
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:47:55
x24)
Nem fogom megnézni a videóját, de nem nácizta le a kollégáit, amikor nem adtak neki klotyópapírt?
sodika
Aug 20, 2015 19:48:06
Te neopúp, minek perkázol neki ennyit?
De ez az önsorsrontó búval baszottság, és a környezet terhelése ezzel már kurvára nem. Erre már azt mondom, hogy ilyen vagy, nem lehet rajtad segíteni, sajnálom.
Ha most talál új melót, kap még 100 eurót, egyébként simán leírom az eddigi veszteségeket azzal, hogy ez hülye ötlet volt, és ennyi.
ez van
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 19:48:06
Brian
Aug 20, 2015 19:48:21
Gábort meg kibaszták, mert nem kellett volna azzal terheli a kollégáit, hogy öngyilkos akar lenni (egyébként tényleg nem).
tök jó
tök jó
Hahahahahahahahahahahahaha
Aug 20, 2015 19:48:21
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 19:50:18
ez van
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ez van
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ja, hát ugyanolyan önző, elmebeteg, nőgyűlölő faszkalapok vagytok...
Csak ő nem onnan indult, ahonnan te, ennyi a különbség! LOL
Aug 20, 2015 19:50:18
vsetko jedno
Aug 20, 2015 19:51:07
emlékszel egy csóró, buta kisfiúra berlinben, aki minden héten / nap / percben szerette volna, ha a panaszkodásait meghallgatja egy nő?
Aug 20, 2015 19:51:07
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 19:51:27
x16)
Hogy a faszba találna két nap alatt munkát Németországban, amikor senkit sem ismer és semmihez nem ért?
Inkább küldd el Gerynek az 50 eurót, Kruchiónak meg a 2000 forintot, hogy legalább ezek a lopások ne nyomják már a lelkiismeretedet.
Inkább küldd el Gerynek az 50 eurót, Kruchiónak meg a 2000 forintot, hogy legalább ezek a lopások ne nyomják már a lelkiismeretedet.
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 19:51:28
Az ,,életképtelen'' jelző kimaradt, bocs...
Aug 20, 2015 19:51:28
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:52:38
x24)
Úgy érted, te is hajlesz lennél ha nem nyúl a hónod alá Vera néni?
És mióta boldozhatsz te itt?
sodika
Aug 20, 2015 19:52:48
Elvileg egyébként kirúgták, csak felfüggesztették a szerződését, amíg nem jön helyre lelkileg annyira, hogy ne az öngyilkossági szándékaival traktálja a lakótársait, meg azzal, hogy biztos félrekúr a csaja, de mitől jönne helyre, és mitől hinnék el neki, hogy helyrejött?
szóval ez kirúgás
vágod...
gáz
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
szóval ez kirúgás
vágod...
gáz
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 19:52:48
sodika
Aug 20, 2015 19:53:36
Hogy a faszba találna két nap alatt munkát Németországban, amikor senkit sem ismer és semmihez nem ért?
Aug 20, 2015 19:53:36
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 19:54:21
x24)
Ja, nem érzed úgy, hogy ennek a pénznek jobb helye lenne Zserynél, Kruchiónál és Pál Marcinál?
sodika
Aug 20, 2015 19:54:35
HETENTE, BAZMEG, MIKÖZBEN ELŐTTE TÖBB SZÁZ MUNAKÓRÁVAL SEGÍTETTEM A FASZSÁGAIT A HÜLYE PICSÁNAK
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 19:54:35
-
Aug 20, 2015 19:55:54
Ja hogy ez ilyen egyszerű? Akkor te minek jöttél haza Recskás?
Aug 20, 2015 19:55:54
Peroni pizza
Aug 20, 2015 19:55:58
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Gye tye tyak bajátkotyni akajtáj :'(
Aug 20, 2015 19:55:58
Tea Party
Aug 20, 2015 19:57:02
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
KÖNYÖRGÖM!! PÉKÜLJÜNK KI!!!
Aug 20, 2015 19:57:02
-
Aug 20, 2015 19:57:06
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Milyen többszáz munkaóra? Hol a bizonyíték? A te szádból rosszul hangzik a munkaóra kifejezés.
Aug 20, 2015 19:57:06
vsetko jedno
Aug 20, 2015 19:58:11
mondjuk ostoba vagy ahhoz, hogy megértsd, de a jegyzőkönyv kedvéért szögezzük le: a kiscigánynak nincs nője, így nem is kúrhat félre. volt egy csajjal kb két hétig kapcsolata, aki lapátra tette. nyilván nem volt egy 17 éves gimnazistának pálya egy harmincas, leélt, hajléktalan, elmebeteg, csóró cigány.
Aug 20, 2015 19:58:11
-
Aug 20, 2015 19:59:00
Mindegy...
Bassza meg...
Mindegy.
Ennyi
Mindegy...
Bassza meg...
Mindegy.
Ennyi
Már megint mások pénzét osztogatod te féreg?
Aug 20, 2015 19:59:00
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:00:42
x24)
Arról volt szó hogy nem boldozhatsz.
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:01:31
x24)
Neopúp kitiltva.
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 20:02:30
Lesz Excel?
Bevétel/kiadás grafikon még mindig nem létezik???
Aug 20, 2015 20:02:30
Peroni pizza
Aug 20, 2015 20:03:49
Lesz Excel?
Az zsidó fondorlat!
Aug 20, 2015 20:03:49
vsetko jedno
Aug 20, 2015 20:04:48
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
a világ, és benne Andi is leszarja hogy milyen számokat írogatsz az excelbe. faszt se érdekel.
képtelen voltál egy amatőr szintű honlapot összehozni a galériának, ahogy képtelen voltál pálmarcinak megcsinálni az útiblogját, vagy bármi mást amit az utóbbi években kitaláltál.
Andi megcsinálta egyedül vagy egy kis segítséggel, marci folytatta a túrázást, feletted meg továbblépett a világ.
Aug 20, 2015 20:04:48
-
Aug 20, 2015 20:05:36
Recskaboy mikor kezded az Andis auticunamit?
Aug 20, 2015 20:05:36
sodika
Aug 20, 2015 20:06:15
...
Aug 20, 2015 20:06:15
sodika
Aug 20, 2015 20:06:36
mindegy
gáz... nem lehet segíteni neki...
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:06:36
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 20:07:59
x16)
Endre, értsd már meg végre, hogy RGL-nek súlyos mentális problémái vannak.
Orvosi segítségre van szükségre, nem arra, hogy valaki pénzt küldjön neki.
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:08:46
x24)
neked se lehet, neopúp...
-
Aug 20, 2015 20:10:31
mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
Miben is tudnál te bárkinek is segíteni. Más 100 euróját osztogatod egy bolondnak.
Aug 20, 2015 20:10:31
Fekete Bikapata
Aug 20, 2015 20:14:41
Apádat segítetted volna ilyen nagy hévvel, te balfasz...
Kivel töltöd a következő karácsonyt???
Likőrke, occó égősor duplacombó most is meglesz azért?
Szánalmas hülyegyerek vagy, sodika...
Kivel töltöd a következő karácsonyt???
Likőrke, occó égősor duplacombó most is meglesz azért?
Szánalmas hülyegyerek vagy, sodika...
Aug 20, 2015 20:14:41
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:16:06
x24)
Tényleg neopúp.
Szüleidet mikor segítetted anyagilag utoljára?
Szüleidet mikor segítetted anyagilag utoljára?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 20:16:11
x16)
Ott cseszte el RGL, hogy nem 2 éven keresztül fogalmazta az önéletrajzát meg a motivációs levelét.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 20, 2015 20:16:30
x30)
Fekete Bikapata
Endre, értsd már meg végre, hogy RGL-nek súlyos mentális problémái vannak.
Hogy venné észre, ugyanolyan hülye, ha nem hülyébb... :)
sodika
Aug 20, 2015 20:20:03
a videóban is ezt mondja a főnökasszony
kérjen segítséget szakembertől
gáz... nem tudom...
én segítek neki annyiban, amit megígértem
egyébként leírom a veszteséget...
sajnos nem tudok mást tenni
azon a helyen, ahova a Pedro vitte volna, kapott volna segítséget, de onnan majd azzal jött el, hogy primitívek a lakótársak, és "folyton csak a csajokról meg a drogokról beszélnek, miközben háború van" (????)
Tudta, hogy némnet drogosok rehab központjába megy. Mire számított? Akadémiai szimpóziumokra?
mindegy, gáz...
nem lehet segíteni....
asszem
Soha többet nem írok ide
kérjen segítséget szakembertől
gáz... nem tudom...
én segítek neki annyiban, amit megígértem
egyébként leírom a veszteséget...
sajnos nem tudok mást tenni
azon a helyen, ahova a Pedro vitte volna, kapott volna segítséget, de onnan majd azzal jött el, hogy primitívek a lakótársak, és "folyton csak a csajokról meg a drogokról beszélnek, miközben háború van" (????)
Tudta, hogy némnet drogosok rehab központjába megy. Mire számított? Akadémiai szimpóziumokra?
mindegy, gáz...
nem lehet segíteni....
asszem
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:20:03
sodika
Aug 20, 2015 20:22:45
illetve oda is vitte, na
de onnan meg azzal jött el két nap után, hogy primitívek, és nem bírja őket
ahelyett, hogy felfogta volna szociológiai tanulmánynak, miközben a nyelvet is gyakorolhatja, hisz mindenki német körülötte
gáz
na mindegy
Soha többet nem írok ide
de onnan meg azzal jött el két nap után, hogy primitívek, és nem bírja őket
ahelyett, hogy felfogta volna szociológiai tanulmánynak, miközben a nyelvet is gyakorolhatja, hisz mindenki német körülötte
gáz
na mindegy
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:22:45
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 20:23:30
x16)
Faszkalap, rajtad se lehet segíteni, pedig a trollok egy része az évek során hányszor megpróbálta már.
De te is ugyanúgy megérdemled a sorsod, mint RGL.
De te is ugyanúgy megérdemled a sorsod, mint RGL.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 20:24:16
x16)
Milyen munkára alkalmazták különben? Most már elmondhatod, mindegy.
sodika
Aug 20, 2015 20:24:43
Annyi a mai nap tanulsága. Amit mondanak neki a videóban.
Kérjen segítséget, és ha már biztosak tudnak lenni benne, hogy egyben van lelkileg, és nem kell miatta egyszer csak rendőrséget hívni, vagy valami, visszaveszik.
gáz
na mindegy :(
megyek tűzijátékot nézni
Soha többet nem írok ide
Kérjen segítséget, és ha már biztosak tudnak lenni benne, hogy egyben van lelkileg, és nem kell miatta egyszer csak rendőrséget hívni, vagy valami, visszaveszik.
gáz
na mindegy :(
megyek tűzijátékot nézni
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:24:43
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:25:30
x24)
Miért, az aprócigány nem primitív? Valami nem tetszik neki, csapkod, rombol, erőszakoskodik, fenyegetőzik, nácizik, szid-hord mindenkit, mindenhonnan kibasszák, de sose ő a hibás, mindig más.
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:26:08
x24)
Gondolom a rehaboltak hányását kellett volna feltakarítani.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 20:26:19
x16)
Dehogy veszik vissza, csak udvariasak akartak maradni.
sodika
Aug 20, 2015 20:26:21
na mindegy
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:26:21
sodika
Aug 20, 2015 20:27:36
Miért, az aprócigány nem primitív? Valami nem tetszik neki, csapkod, rombol, erőszakoskodik, fenyegetőzik, nácizik, szid-hord mindenkit, mindenhonnan kibasszák, de sose ő a hibás, mindig más.
Erre az a válasza, hogy ki kellett beszélnie magából a feszültséget, mert lehet, hogy különben tényleg öngyilkos lett volna, és az élete fontosabb.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 20:27:36
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:28:29
x24)
na mindegy
Soha többet nem írok ide
na mindegy
Soha többet nem írok ide
Tanulság: aki hülye, dögöljön meg.
-Vicus
Aug 20, 2015 20:29:49
Elvileg egyébként kirúgták, csak felfüggesztették a szerződését, amíg nem jön helyre lelkileg annyira, hogy ne az öngyilkossági szándékaival traktálja a lakótársait, meg azzal, hogy biztos félrekúr a csaja, de mitől jönne helyre, és mitől hinnék el neki, hogy helyrejött?
szóval ez kirúgás
vágod...
gáz
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
szóval ez kirúgás
vágod...
gáz
mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ez egy idióta barom.Örüljön annak, hogy nem kell kifizetnie a szállását azokra a napokra, amikor nem dolgozott semmit.Az ilyen barmok lejáratják a magyarokat.Más örült volna annak, ha kap egy ilyen lehetőséget.
Aug 20, 2015 20:29:49
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:29:56
x24)
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Hát bazmeg, kibeszéli magát a kamerájának és felteszi a netre.
De ha még egyszer felteszed hogy soha többet nem írsz ide, kibaszlak.
banshee
(
x24)
Aug 20, 2015 20:34:02
x24)
Neopúp, mondtam valamit.
Peroni pizza
Aug 20, 2015 20:34:36
RGL-nek is jól megy az angol:
Hire Me = Hallgass meg!
youtu.be/AzKhJiwf9eg?t=30m56s
Hire Me = Hallgass meg!
youtu.be/AzKhJiwf9eg?t=30m56s
Azt a kurva, ez már a skizofrénia a javából!
Aug 20, 2015 20:34:36
broni
Aug 20, 2015 20:36:10
tök jó
tök jó
ekkora barmot, azzal fáraszt másokat, hogy öngyilkos lesz.........
Aug 20, 2015 20:36:10
-
Aug 20, 2015 20:37:23
igazabol asodi a hibas, megprobalta ravenni rglt, hogy gonosz eroknek dolgozzon. rgl pedig elhitte, hogy ott biztonsagban van. maglyara a sodit! a satan fattya!
Aug 20, 2015 20:37:23
xray
Aug 20, 2015 20:50:32
Gábort meg kibaszták, ....
tök jó
tök jó
1; a kiscigó levett 150 juróra, nagy piros pont neki
2;mivel nincs pénze és ha talál munkát, újabb 100-at küldesz neki, találni fog munkát (muhaha)..... már előre mondom, küldheted is a pénzt, te hülye balek
3; a karácsonyi terved, h kibaszol a félistennővel, dugába dőlt, mert addigra a felbérelt bosszúálló (rgl) haza fog kerülni, neked meg nincs pénzed, lehetőséged kimenni Berlinbe.
erre mondják, h muhahahaha....
Aug 20, 2015 20:50:32
Zsery
Aug 20, 2015 21:01:08
Most annyit tudtam neki mondani, hogy keressen helyben új lehetőséget. Ha szerez új melóhelyet, akkor küldök jövő héten újabb 100 eurót, hogy tudjon pl. az elején WC-papírt is venni (mert ma még azt is felemlegették neki, hogy miért lejmolta le ezzel már az első nap a kollégáit).
Aztán ennyi. Kifújt.
Francba...
Aztán ennyi. Kifújt.
Francba...
Mennyivel jobb befektetés lett volna nekem adni 50 eurót, ezzel megkímélve magad az elkövetkező Kolosy-szafarijaimtól. :)
Aug 20, 2015 21:01:08
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 21:10:17
x16)
Én a videóban azt értettem, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a munkahelyen, ahova kikölcsönözték, ott mondták, hogy "holnap ne gyere".
Az, hogy a lakótársaknak öngyilkossággal fenyegetőzött meg lenyúlta őket mindennel, csak hab volt a tortán.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 21:15:01
x16)
RGL-nek különben nagy szerencséje volt a német cég képviselőjével, mert kifogott egy végtelenül türelmes és visszafogott nőt. A magyar nő, aki ott volt (a magyar közvetítő képviselője?) legszívesebben letépte volna a fejét, annyira elege volt belőle.
sodika
Aug 20, 2015 21:40:37
mivel nincs pénze és ha talál munkát, újabb 100-at küldesz neki, találni fog munkát (muhaha)..... már előre mondom, küldheted is a pénzt, te hülye balek
Hát ha találni fog, akkor miért vagyok balek?
Aug 20, 2015 21:40:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 21:44:54
x16)
sodika
Aug 20, 2015 21:47:58
A büdös faszom.
És az külön idegesítő ebben az egészben, hogy most három héten át azért nem haladtam rendesen a melóimmal meg a tanulással, mert az ő hülye lelkét ápolgattam, és bíztattam, meg segítettem, és igyekeztem a fejébe verni, hogy mi a helyes viselkedés, nehogy még egyszer azon csússzom el a meló, hogy beszól valami sértőt a többieknek (nem is azon csúszott el ezúttal, így ez bejött).
Nem is a pénzt sajnáolom, hanem - bazmeg - az időmet.
Kimegy, bazmeg.
1) Kutya szép a hely, végre biztos fedél van a feje felett
2) Kurva jó a meló
3) Kurva szép a barátnője
Erre bazmeg, mit csinál? Kiborul, hogy ő most öngyi lesz, a barátnőjét elüldözi magától a féltékenységi rohamaival, és a sértő követelőzésével, a melót meg elbassza azzal, hogy a lelki problémáival terheli a lakótársait.
Akikkel már az elején azzal összebaszik, hogy miért nem adnak neki WC papírt, pedig ha ez ilyen fontos kérdés, akkor bazmeg, szólt volna nekem, hogy "figyelj, SoDI kurva nagy gáz van, kell nekem pénz még ma este, mert nem akarok haragot a WC-papír miatt a kollégákkal", és megoldottam volna valahogy. De így, bazmeg, hogy nem is tudtam ennek a problémának a létezéséről, nyugodt voltam, hogy minden rendben.
És az külön idegesítő ebben az egészben, hogy most három héten át azért nem haladtam rendesen a melóimmal meg a tanulással, mert az ő hülye lelkét ápolgattam, és bíztattam, meg segítettem, és igyekeztem a fejébe verni, hogy mi a helyes viselkedés, nehogy még egyszer azon csússzom el a meló, hogy beszól valami sértőt a többieknek (nem is azon csúszott el ezúttal, így ez bejött).
Nem is a pénzt sajnáolom, hanem - bazmeg - az időmet.
Kimegy, bazmeg.
1) Kutya szép a hely, végre biztos fedél van a feje felett
2) Kurva jó a meló
3) Kurva szép a barátnője
Erre bazmeg, mit csinál? Kiborul, hogy ő most öngyi lesz, a barátnőjét elüldözi magától a féltékenységi rohamaival, és a sértő követelőzésével, a melót meg elbassza azzal, hogy a lelki problémáival terheli a lakótársait.
Akikkel már az elején azzal összebaszik, hogy miért nem adnak neki WC papírt, pedig ha ez ilyen fontos kérdés, akkor bazmeg, szólt volna nekem, hogy "figyelj, SoDI kurva nagy gáz van, kell nekem pénz még ma este, mert nem akarok haragot a WC-papír miatt a kollégákkal", és megoldottam volna valahogy. De így, bazmeg, hogy nem is tudtam ennek a problémának a létezéséről, nyugodt voltam, hogy minden rendben.
Aug 20, 2015 21:47:58
sodika
Aug 20, 2015 21:48:46
Még mindig nem értem.
Hát ha talál melót, jó ötlet küldeni neki pénzt rá.
Objektíve szemlélve is jó ötlet.
Aug 20, 2015 21:48:46
-
Aug 20, 2015 21:54:04
Recskás te nem ezt a cigányok szégyenét akartad segíteni hanem rejtettkamerás felvételeket akartál What!Andiról amitől azt remélted segít majd az impotenciádon.
Aug 20, 2015 21:54:04
Karandas
Aug 20, 2015 21:56:12
A büdös faszom.
Endre! Bebüdösödött az édes faszod???
Aug 20, 2015 21:56:12
sodika
Aug 20, 2015 21:58:07
Már múlt szerdán is tök feldultam magyaráztam a némettanáromnak, hogy minden kurva rendben van ezzel az emberrel, szép helyen van, jó melóval, és még az én itthoni segítségemet is a háta mögött tudja, hogy ha gáz van, küldöm a pénzt, de közben mégis sír, mint a fürdős kurva, és ez kurvára idegesítő.
De tényleg.
Amikor láttam, hogy szerencsétlenbe mindenki csak belerúg: a nagymamája, a nagynénje, a többi barátai, és még a német lelkész se segít neki sokat, akiknél korábban lakott, egyszerűen nem volt szívem, hogy legalább rám ne tudjon számítani, de most már kezdem érteni, hogy miért van mindenkinek elege belőle egy idő után.
Mindenki megpróbál segíteni neki, aztán egy idő rájönnek, hogy egyszerűen nem lehet, mert tök mindegy, mi történik vele, nem örül neki, és elbasz valami idegbeteg dologgal minden lehetőséget.
Egyszerűen nekem már a fantáziám is kevés ahhoz, hogy mégis hogy a picsába lehetne segíteni ezen az emberen. Elvégre akármi történik vele: olyan lesz, mint a zsidó nép: tök mindegy, hogy ütöd vagy simogatod: ugyanúgy sivít.
Ha talál állandó melót jövő héten, kap 100 eurót tőlem, hogy még egyszer ilyen faszságon, mint WC-papír, ne legyenek vitái, egyébként meg sok szerencsét kívánok neki, és leírom a veszteséget.
Nem csodálom, hogy ehhez egy idő után senkinek nincs idegzete. Én is kezdem úgy érezni, hogy ennek semmi értelme... Akármit is segít vagy intéz neki az ember, szart sem ér, mert utálni fogja.
De tényleg.
Amikor láttam, hogy szerencsétlenbe mindenki csak belerúg: a nagymamája, a nagynénje, a többi barátai, és még a német lelkész se segít neki sokat, akiknél korábban lakott, egyszerűen nem volt szívem, hogy legalább rám ne tudjon számítani, de most már kezdem érteni, hogy miért van mindenkinek elege belőle egy idő után.
Mindenki megpróbál segíteni neki, aztán egy idő rájönnek, hogy egyszerűen nem lehet, mert tök mindegy, mi történik vele, nem örül neki, és elbasz valami idegbeteg dologgal minden lehetőséget.
Egyszerűen nekem már a fantáziám is kevés ahhoz, hogy mégis hogy a picsába lehetne segíteni ezen az emberen. Elvégre akármi történik vele: olyan lesz, mint a zsidó nép: tök mindegy, hogy ütöd vagy simogatod: ugyanúgy sivít.
Ha talál állandó melót jövő héten, kap 100 eurót tőlem, hogy még egyszer ilyen faszságon, mint WC-papír, ne legyenek vitái, egyébként meg sok szerencsét kívánok neki, és leírom a veszteséget.
Nem csodálom, hogy ehhez egy idő után senkinek nincs idegzete. Én is kezdem úgy érezni, hogy ennek semmi értelme... Akármit is segít vagy intéz neki az ember, szart sem ér, mert utálni fogja.
Aug 20, 2015 21:58:07
sodika
Aug 20, 2015 21:58:54
Recskás te nem ezt a cigányok szégyenét akartad segíteni hanem rejtettkamerás felvételeket akartál What!Andiról amitől azt remélted segít majd az impotenciádon.
Idióta. :D
AHOL GÁBOR VAN, AZ MAJDNEM OLYAN MESSZE VAN BERLINTŐL, MINT BUDAPEST! :D
nézz már rá a térképre!
Aug 20, 2015 21:58:54
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 20, 2015 22:00:47
x30)
Küldjél neki 4 guriga WC-papírt DPD-vel, Andi galériájának a címére. Szerintem most tuti átveszi. De legalább 3 rétegű legyen, vagy öngyi lesz!
BOLD ALERT!
Aug 20, 2015 22:01:47
HAHÓ!
Aug 20, 2015 22:01:47
sodika
Aug 20, 2015 22:02:26
Se időm, se idegzetem rá...
Nem gondoltam volna, hogy nekem is elegen lehet egy idő után belőle, de ezután, hogy mindenben próbálom segíteni, kisegítem a PARADICSOMBA, kioktatom, meg minden szar, támogatom, szóljon, ha kell valami, és még ezt is elbassza, miközben folyamatosan magyarázom neki, hogy mit csináljon, és mit ne, bizony lassan kezd nekem is. :(((
És kibaszottul nem rosszindulatból, hanem mert tök értelmetlennek érzem az egészet. Minden időt és pénzt, amit az ember ráfordít... Mert úgysem fog örülni neki, akármi történik vele...
Nem gondoltam volna, hogy nekem is elegen lehet egy idő után belőle, de ezután, hogy mindenben próbálom segíteni, kisegítem a PARADICSOMBA, kioktatom, meg minden szar, támogatom, szóljon, ha kell valami, és még ezt is elbassza, miközben folyamatosan magyarázom neki, hogy mit csináljon, és mit ne, bizony lassan kezd nekem is. :(((
És kibaszottul nem rosszindulatból, hanem mert tök értelmetlennek érzem az egészet. Minden időt és pénzt, amit az ember ráfordít... Mert úgysem fog örülni neki, akármi történik vele...
Aug 20, 2015 22:02:26
sodika
Aug 20, 2015 22:04:53
Az a gáz, hogy az ember próbál segíteni.
de nem lehet
Keressen ott melót, ha talál, az utolsó 100-ast még elküldöm neki, egyébként meg sok szerencsét kívánok a továbbiakban...
Konkrétan a FANTÁZIÁM is kevés ahhoz, hogy mi mást tudnék tenni érte. :(
gáz... közben meg inkább magammal kéne törődnöm
holnaptól már azt is teszem
Értékes az időm, magam miatt aggódom...
bassza meg :(((
Saját magam helyett elintézem neki a mennyországot, erre így elbaszni megint. :(((
de nem lehet
Keressen ott melót, ha talál, az utolsó 100-ast még elküldöm neki, egyébként meg sok szerencsét kívánok a továbbiakban...
Konkrétan a FANTÁZIÁM is kevés ahhoz, hogy mi mást tudnék tenni érte. :(
gáz... közben meg inkább magammal kéne törődnöm
holnaptól már azt is teszem
Értékes az időm, magam miatt aggódom...
bassza meg :(((
Saját magam helyett elintézem neki a mennyországot, erre így elbaszni megint. :(((
Aug 20, 2015 22:04:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 20, 2015 22:05:04
x30)
Akkor most képzeld el, hogy ez még csak az 0.001% annak, amit anyádék éreztek veled kapcsolatban. Te szar.
Karandas
Endre, ez a vonzás törvénye. Egy éve egy berlini úrhölgy élte át ugyanezt...
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 20, 2015 22:07:05
x30)
Áááá, szóval ezért nem voltál Rómában, se Barcelonában! RGL miatt hagytad ki, hogy segíthess a legjobb barátodnak! Mostmár értem.
sodika
Aug 20, 2015 22:08:31
Mindegy, megírom neki, hogy mostantól csak magammal foglalkoztom.
Ha segítség kell a reménybeli új melóhelyén, hogy átvészelje az első heteket, szóljon, és AKKOR szívesen segítek ismét pénzzel is, akár szebb összeggel is, de egyébként nem tudok a saját életem rendbetételéből több időt és energiát rabolni azsorsára. Egyetlen percet sem. :-((((
Ennyi.
Ha segítség kell a reménybeli új melóhelyén, hogy átvészelje az első heteket, szóljon, és AKKOR szívesen segítek ismét pénzzel is, akár szebb összeggel is, de egyébként nem tudok a saját életem rendbetételéből több időt és energiát rabolni azsorsára. Egyetlen percet sem. :-((((
Ennyi.
Aug 20, 2015 22:08:31
sodika
Aug 20, 2015 22:10:17
Ennyi pénzből és energiából simán megoldottam volna egy római vagy barcelonai hétvégét, jah.
De ez mindegy...
Nem tudok már mit kezdeni vele.
Ennyi volt.
Ha segítség kell a reménybeli új melóhelyén, hogy átvészelje az első heteket, szóljon, és rögtön ugrok segíteni, egyébként nem tudok foglalkozni a továbbiakban azzal, mi van vele.
És ide sem írok többet.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Aug 20, 2015 22:10:17
Tea Party
Aug 20, 2015 22:13:06
BAAAAALFAAAAAASZ!!!!
Aug 20, 2015 22:13:06
sodika
Aug 20, 2015 22:19:06
BAAAAALFAAAAAASZ!!!!
Azt hittem, faszom, én vagyok az utolsó reménye, és sínre rakom az életét szegénynek, ha már egyszer mindenki össze-vissza rugdossa.
De nem lehet.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 22:19:06
-
Aug 20, 2015 22:20:18
Ezzel Vera néni is tökéletesen egyetért.
Aug 20, 2015 22:20:18
Tea Party
Aug 20, 2015 22:40:07
De nem lehet.
Soha többet nem írok ide
De nem lehet.
Soha többet nem írok ide
Te utolsó fos, mit akartál, mi volt a hátsó szándékod, ki vele! Ki akartál menni hozzá csövezni, ha kibasznak az irodából? Esetleg zsarolt valamivel?
Ne próbáld magyarázni, hogy önzetlen érzelmeid voltak, mert ezért még egy gólya is pofán röhög!
Aug 20, 2015 22:40:07
sodika
Aug 20, 2015 22:43:15
Annyi igaz, hogy indulás előtt legalább egy németországi ismerős szerzésére hirtelen az tűnt a legkézenfekvőbb módnak, ha belőle csinálok egy ilyet, de hát úgy néz ki, nem egyszerűen megy. :(
ennyi
ennyi
Aug 20, 2015 22:43:15
sodika
Aug 20, 2015 22:43:55
illetve: egyszerűen nem megy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 22:43:55
sodika
Aug 20, 2015 22:46:40
Akartam indulás előtt legalább egy németországi ismerőst, igen, és ezért próbáltam Gáborból csinálni egy ilyet, de ha nem megy, akkor nem megy. :(
Ennyi.
Ennyi.
Aug 20, 2015 22:46:40
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™