Tehat penzeltel egy balhes, zaklato(igen, rgl is az) bunozot, azert, hogy kesobb ebbol valami elonyod legyen. Leszartad, hogy nala aljabb ember nincs a vilagon se, hogy kepes egy leukemias kisgyerek anyjanak haza elott penzert obegatni, hogy random osszeverekszik barkivel, csak az erdekelt, hogy neked ebbol elonyod lehet.
Es a vegen megint az onzoseged volt az, ami 200 euroval megroviditett.
Nezz szepen magadba: Ha nem vegy eleg okos ahhoz, hogy erkolcstelenul elonyokhoz juss, akkor miert nem probalsz jo ember lenni egyszer? Mindenfele elony nelkul segiteni masoknak, de legalabb nem kibaszni veluk, hm?
minek? csinálja csak tovább a műsort, ezért tartjuk a retardokat
nem fontos, küldd neki a 100 €-t, mert szarban van!
olyankor el is szoktam élvezni....faternak is tiszta geci volt a nadrágja, mikor felhúzta magát.....
Önzetlenül?????
Most írta le, hogy azért adott neki pénzt, hogyha majd ő is kimegy hazát árulni Németországba, akkor legyen ott valami gazdateste.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nos, akkor kezdem is.:)))))))
Ja és már csak a hab a torán, hogy holnaptól már Portugáliából fogok röhögni rajtatok, szerencsétlen lúzerek.
Első nap Lisszabon, aztán húzás le Portoba. De te költsél csak idióta cigányokra, amíg a trollok szórakoznak.
Komolyan mondom, hogy tényleg kezdek hinni a vonzás törvényében én is. Legalábbis a trollok kibaszottul működtetik, ez kétségtelen.
JUSZT IS!:)
Ne bassz már fel, hát azt mondtad neki, hogy JUSZT IS maradjon ott!:))
Ezt felszavaztam, mert kivételesen igazat mondtál. Ritka pillanat, már-már meghatódik az ember. (Irónia.) Kár, hogy nem arról van szó, hogy beláttad, mekkora egy undorító szar érdekember vagy, de mostantól legalább felvállalod. Egyszerűen csak túl buta vagy már ahhoz is, hogy átlásd, milyen szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról ezzel a beismeréssel.
És ha netán megint arra a következtetésre jutnál, hogy soha semmi nem jó a trolloknak, mert amikor beismered, az a baj, amikor letagadod, az, segítek. Mindkettő esetben az lenne a legeslegjobb, ha megdöglenél végre, mert semmivel nem vagy jobb, mint RGL, bármennyivel is többet képzelsz magadról.
OKJ-s papirok? Oneletrajz? Mit kuldtel volna?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Questoros dokumentumokat
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A keresztlevelét!
El kell végezni a szakot, hahó!
Az ember nem egy gép, te faszkalap!
Ezért tartasz ott, ahol, 33 évesen...
Te miért rókáztad tele Berlin utcáit? Mert olyan jó voltál, te balfasz?
Mi is évek óta mondjuk,hogy mit csinálj, de baszol megérteni. A legegyszerűbb dolgokat sem fogadod be. Rossz vagy. Elromlottál.
Egyébként felesleges basztatni sodit,amiért a menthetetlen rgl-el törődik. Mi is évek óta törődünk vele,pedig menthetetlen. Tessék szépen kibékülni.
Első próbálkozásra négyesre szigorlatoztam az ELTÉ-n pedagógiából és pszichológiából, és azóta autodidakta módon még ennél is mélyebbre ástam magam a témában, kiegészítve érveléstechnikával, és egyéb meggyőzési módszerekkel.
Az emberek bizony gépek, akiket a megfelelő gombok nyomogatásával lehet irányítani. Eddigi életem során kizárólag két kivétellel találkoztam, akin nem működött semmi. A berlini picsával és Gáborral.
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ja, ezért tartasz ott, ahol.
hogy kit?
Baszhatod a ,,mélyásást'', balfasz...
Se nőd, se lakásod, se egészséged, se barátod, se munkád, semmi... Ezt felfogtad?
de be fogja vonzani, nem ééééérteeeeed?
Jövő héten
Zsidók vagytok.
Kiket irányítottál az életedben, te barom; anyádon és apádon kívül, sorold!!!
Faszán érveltél pl. amikor eltörték az orrodat, balfasz...
Ennyi.
És ezt ki nem látta előre?
A VONZÁS TÖRVÉNYE! Hahó!
próbáljon meg mindenhol vidám, nyugodt, vagány embernek látszani, mert az emberek azt szeretik.
ehhez képest te is az összes "problémádat" what?andira zűdítottad
eleve selejtes volt!
abból apénzből amit a kiscigánynak adott, símán meglátogathatta volna sz északi boszit, de ő szokáss zerint mással akarta elvégeztetni a piszkos munkát
Az a következmény volt.
Az előzmény pedig, hogy érthetetlen módon változott meg a viselkedése.
Soha többet nem írok ide
"Érthetetlen módon" = megismert közelebbről
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Vagy az apjat...
volt a faszt, saját bevallásod szerint első perctől kezdve bombáztad a faszságaiidal
Az emberek bizony gépek, akiket a megfelelő gombok nyomogatásával lehet irányítani.
Akkor most szólnék,hogy a saját gépeden ne húzogasd azt a kart, mert nem kezd el működni tőle!
150.
Soha többet nem írok ide
írd meg a szócikket magad, és majd kijavítjuk benne a hazudozásaidat.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nyugi, be fogja hazudni hogy talált melót.
Majd aszongya, akkor is ha nem.
Nem fogod fel a német nyelvű utasításokat. Elromlottál.
Ennyi.
???
minden egy folyamat
egyre jobb vagyok
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Csak mert köztudott, hogy Gábor elromlott.
igen, látjuk a folyamatot. a cv megírásához 2 év tanulás kellett és tanári segítség, a motivációs levélhez újabb 1 év kell majd, és utána 2 évig lehet készülni az interjúra.
minek kapkodni, ha veja néni fizeti a kaját és a szállást?
Andi 20 év után is anyanyelviekkel olvastat át mindent, ami fontos. Ez teljesen természetes.
hogy fogsz német cégnél lektoráltatni munka közben amikor a főnök újnak kell doksikat gyártani?
Úgy, hogy belejövök.
Egy csecsemő se tud semmit az elején.
mucuska, szerinted majd a leendő kollégáid (*pr*) azzal fogják tölteni a drága idejüket hogy a te szarjaidat lektorálgatják?
most akkor még sincs skype németóra ? :DDDDDDD
állandóan meghazudtolod magad :DDD
Andin és Szír Alin megfigyeltem, hogy ez 20 után sem alapvető elvárás egy külföldi részéről, mert nem is lehetséges. Anyanyelvi szinten mindig csak egy anyanyelvi fog tudni.
Hát, valahogy csak élnek és dolgoznak kint magyarok.
Úgyhogy gondolom, csak szokott ez valahogy lenni. :)
Éppen ezért eszem ágában sincs aggódni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Most lett vége.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Foglalkozom végre magammal, mert hogy Gáborral együtt aggódtam érte, túl sok energiámat vette el az elmúlt hetekben.
Megírtam neki, hogy ha segítség kell, szóljon, és ha van melója, küldök kb. 100 eurót még a kezdésre, de az én időm most drága: tanulok dolgozok, gyakorlok, és önéletrajzot, vagy most már motivációs levelet írok, így mostantól magamért fogok aggódni.
De aggódok. Éppen ezért mostantól magammal törődök.
Egy hónapja azon aggódok, miért bassza el RGL az életét.
Mostantól leszarom.
Szemét nem vagyok, ezért ha kér, segítek pénzzel, hogy ne lyukas gatyával kelljen kezdeni az új munkahelyén, egyébként meg oldja meg az életét, és vonja le a tanulságokat maga.
Ezt tudom tenni.
Ennyi.
Na, megyek is melózni.
Hogy behozzam a veszteséget, amit Gáborra költöttem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
sodika
Aug 20, 2015 22:47:50
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 20, 2015 22:47:50
broni
Aug 20, 2015 22:54:13
aki nézte a tűzijátékot, az proli!!!!!!!!!!!én még sose láttam!!!!!!!!!!!
Aug 20, 2015 22:54:13
#
Aug 20, 2015 22:54:25
Egy németországi munkásszálló a paradicsom? Szerinted az ilyen fizikai alkalmazottak a munkaadójukhoz járnak panaszkodni, ha az egyik hülye a szálláson picsog? Te beveszed ezt a sztorit?
Aug 20, 2015 22:54:25
Tea Party
Aug 20, 2015 22:54:26
Akartam indulás előtt legalább egy németországi ismerőst, igen, és ezért próbáltam Gáborból csinálni egy ilyet, de ha nem megy, akkor nem megy. :(
Ennyi.
Ennyi.
Tehat penzeltel egy balhes, zaklato(igen, rgl is az) bunozot, azert, hogy kesobb ebbol valami elonyod legyen. Leszartad, hogy nala aljabb ember nincs a vilagon se, hogy kepes egy leukemias kisgyerek anyjanak haza elott penzert obegatni, hogy random osszeverekszik barkivel, csak az erdekelt, hogy neked ebbol elonyod lehet.
Es a vegen megint az onzoseged volt az, ami 200 euroval megroviditett.
Nezz szepen magadba: Ha nem vegy eleg okos ahhoz, hogy erkolcstelenul elonyokhoz juss, akkor miert nem probalsz jo ember lenni egyszer? Mindenfele elony nelkul segiteni masoknak, de legalabb nem kibaszni veluk, hm?
Aug 20, 2015 22:54:26
IsmeretlenJoAkaro
Aug 20, 2015 22:57:19
Sneci, miert van az, hogy tovabbra sem vagy hajlando hallgatni a troll bacsikra? Mar kismillio helyzet volt, amikor nem hittel nekunk es kiderult, hogy nekunk van igazunk. (Egyaltalan tud valaki ellenpeldat?) Egyszer igazan megprobalhatnad azt is, hogy a trollokra hallgatsz.
Aug 20, 2015 22:57:19
Brian
Aug 20, 2015 23:01:49
Sneci, miert van az, hogy tovabbra sem vagy hajlando hallgatni a troll bacsikra? Mar kismillio helyzet volt, amikor nem hittel nekunk es kiderult, hogy nekunk van igazunk. (Egyaltalan tud valaki ellenpeldat?) Egyszer igazan megprobalhatnad azt is, hogy a trollokra hallgatsz.
minek? csinálja csak tovább a műsort, ezért tartjuk a retardokat
Aug 20, 2015 23:01:49
xray
Aug 20, 2015 23:05:00
Még mindig nem értem.
Hát ha talál melót, jó ötlet küldeni neki pénzt rá.
Objektíve szemlélve is jó ötlet.
Hát ha talál melót, jó ötlet küldeni neki pénzt rá.
Objektíve szemlélve is jó ötlet.
nem fontos, küldd neki a 100 €-t, mert szarban van!
Aug 20, 2015 23:05:00
Sátáni wcpapír
Aug 20, 2015 23:12:33
Kötelet küldjél neki amivel felkötheti magát.
Aug 20, 2015 23:12:33
broni
Aug 20, 2015 23:15:04
Kötelet küldjél neki amivel felkötheti magát.
olyankor el is szoktam élvezni....faternak is tiszta geci volt a nadrágja, mikor felhúzta magát.....
Aug 20, 2015 23:15:04
Visszatérő
Aug 20, 2015 23:17:51
Recsy még mindig nem adta meg ZSery pénzét, de RGL-nek meg önzetlenül ad? Döbbenet...
Ilyenkor mit érzel? Mert gondolom Anyádhoz sem jutott el az összeg. Egyáltalán él még, tudsz róla valamit?
Ilyenkor mit érzel? Mert gondolom Anyádhoz sem jutott el az összeg. Egyáltalán él még, tudsz róla valamit?
Aug 20, 2015 23:17:51
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 20, 2015 23:49:22
x16)
Recsy még mindig nem adta meg ZSery pénzét, de RGL-nek meg önzetlenül ad?
Önzetlenül?????
Most írta le, hogy azért adott neki pénzt, hogyha majd ő is kimegy hazát árulni Németországba, akkor legyen ott valami gazdateste.
Német tanácsadó
Aug 20, 2015 23:58:29
Valszeg szóltak a melósok, hogy balhé lesz, ha nem távolítják el RGL-t. Amúgy Németországban komolyan veszik a pszichiátriai betegségeket, nem is rúghatják ki, ha orvoshoz kerül és elkezdik a gyógyszeres kezelését, védetté válik. A gyógyulás/gyógyszerbeállítás után vissza kell vegyék, egy állami gondozó felügyeli. Ha mégsem tud visszailleszkedni, akkor jön a leszázalékolás. Valszeg ez lenne RGL-nek a tuti, egy német minimálnyugdíj, élete végéig. Sajnos ehhez min. 5 évet kellett volna ledolgoznia, és csak utána megbolondulni, vagy német állampolgárnak lennni (esetleg házasság? )
Aug 20, 2015 23:58:29
Visszatérő
Aug 21, 2015 00:01:39
Van esélye, ha német is bevezeti a melegházasságot. Mondjuk erre Recsynek nagyobb esélye van.
Aug 21, 2015 00:01:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 21, 2015 00:10:57
x16)
Előbb-utóbb elkövet (még) egy bűncselekményt Németországban, és akkor viszik vissza a zárt osztályra.
pofáraesés-figyelő
Aug 21, 2015 00:57:15
sodika (Snecológus-pontszám: 11808x5) Aug 19, 2015 18:39:57 Válasz vote up vote down (0)
"Nem. :)
Viccesnek érzen. RGL éppen akaratán kívül MEGHACKELI a rendszert.
Konkrétan történelmet ír, mert ő az első, akit felvesznek, elszállásolnak, majd pár nap munka után egyszerűen ELFELEJTENEK. :-))))
Ilyenről még a kollégái sem hallottak, azt mondja.
Mókás. :D
"Német precizitás" - meg a faszom :DDDDD
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mindenkinek sok boldogságot - nélkülem."
Kurva jól MEGHACKELTE a rendszer, ugye?
Most már lehet szmájlizni, fogyaték...nekünk.:)
"Nem. :)
Viccesnek érzen. RGL éppen akaratán kívül MEGHACKELI a rendszert.
Konkrétan történelmet ír, mert ő az első, akit felvesznek, elszállásolnak, majd pár nap munka után egyszerűen ELFELEJTENEK. :-))))
Ilyenről még a kollégái sem hallottak, azt mondja.
Mókás. :D
"Német precizitás" - meg a faszom :DDDDD
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mindenkinek sok boldogságot - nélkülem."
Kurva jól MEGHACKELTE a rendszer, ugye?
Most már lehet szmájlizni, fogyaték...nekünk.:)
Aug 21, 2015 00:57:15
humor-figyelő
Aug 21, 2015 01:01:04
Te, ez tényleg kurva vicces.
Én azért majd inkább akkor fogok röhögni, amikor megint beszopatják/megverik.
Én azért majd inkább akkor fogok röhögni, amikor megint beszopatják/megverik.
Nos, akkor kezdem is.:)))))))
Ja és már csak a hab a torán, hogy holnaptól már Portugáliából fogok röhögni rajtatok, szerencsétlen lúzerek.
Első nap Lisszabon, aztán húzás le Portoba. De te költsél csak idióta cigányokra, amíg a trollok szórakoznak.
Aug 21, 2015 01:01:04
pofáraesés-figyelő
Aug 21, 2015 01:16:56
És tök mindegy, mennyi a szállás mert Gábor fizeti, hanem a munkaadó.
Én most elmondtam neki, hogy JUSZT IS maradjon ott. Már csak hogy a bunkó munkatársait idegesítse, és hogy a munkaadója meg amiatt idegeskedjen, mert juszt sem hajlandó lelépni magától, megéri, hogy végtelen idejig fizessen kint a kajáját.
A prolihergelés. és a az irodisták szivatása is megér ennyit.
Én most elmondtam neki, hogy JUSZT IS maradjon ott. Már csak hogy a bunkó munkatársait idegesítse, és hogy a munkaadója meg amiatt idegeskedjen, mert juszt sem hajlandó lelépni magától, megéri, hogy végtelen idejig fizessen kint a kajáját.
A prolihergelés. és a az irodisták szivatása is megér ennyit.
Komolyan mondom, hogy tényleg kezdek hinni a vonzás törvényében én is. Legalábbis a trollok kibaszottul működtetik, ez kétségtelen.
JUSZT IS!:)
Aug 21, 2015 01:16:56
pofáraesés-figyelő
Aug 21, 2015 01:18:43
Mármint lakhatás is Caritas, mert reggeltől szállása sincs.
Arra nem is tudnék küldeni neki, ha megfeszülök se.
Francna.
Arra nem is tudnék küldeni neki, ha megfeszülök se.
Francna.
Ne bassz már fel, hát azt mondtad neki, hogy JUSZT IS maradjon ott!:))
Aug 21, 2015 01:18:43
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 21, 2015 01:48:54
x30)
Akartam indulás előtt legalább egy németországi ismerőst, igen, és ezért próbáltam Gáborból csinálni egy ilyet, de ha nem megy, akkor nem megy. :(
Ennyi.
Ennyi.
Ezt felszavaztam, mert kivételesen igazat mondtál. Ritka pillanat, már-már meghatódik az ember. (Irónia.) Kár, hogy nem arról van szó, hogy beláttad, mekkora egy undorító szar érdekember vagy, de mostantól legalább felvállalod. Egyszerűen csak túl buta vagy már ahhoz is, hogy átlásd, milyen szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról ezzel a beismeréssel.
És ha netán megint arra a következtetésre jutnál, hogy soha semmi nem jó a trolloknak, mert amikor beismered, az a baj, amikor letagadod, az, segítek. Mindkettő esetben az lenne a legeslegjobb, ha megdöglenél végre, mert semmivel nem vagy jobb, mint RGL, bármennyivel is többet képzelsz magadról.
Peroni pizza
Aug 21, 2015 02:03:59
Hogyan lehet ide regelni kérem professzor urak! Ez jobb, mint amire számítottam! :)
Aug 21, 2015 02:03:59
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 02:04:17
x11)
szasz sneckó, milyen volt Róma meg Barcelóna?
-
Aug 21, 2015 02:15:34
Mi lett a tényfeltárással a tündéjmeseolyszági orvosbűnözésről amire tavasszal itt verted a faszod?Elsodikásztad?Vagy rác most megy még anyagot gyűjteni?Esetleg gány lett a fordítás?
Aug 21, 2015 02:15:34
moshe dayan
(
x2)
Aug 21, 2015 06:27:25
x2)
szólt volna nekem, hogy "figyelj, SoDI kurva nagy gáz van, kell nekem pénz még ma este, mert nem akarok haragot a WC-papír miatt a kollégákkal", és megoldottam volna valahogy. .
Haim
(
x10)
Aug 21, 2015 07:50:21
x10)
Questoros dokumentumokat
Haim
(
x10)
Aug 21, 2015 07:50:46
x10)
A keresztlevelét!
posztdoc
Aug 21, 2015 07:59:01
Hogyan lehet ide regelni kérem professzor urak! Ez jobb, mint amire számítottam! :)
El kell végezni a szakot, hahó!
Aug 21, 2015 07:59:01
rohadt banán
Aug 21, 2015 08:18:30
Balfasz aprócigány! Stuttgart az egyik legjobb német város, a Porschétől meg gyakorlatilag nyugdíjba lehet menni, ha az ember jól dolgozik. És innen rúgatta ki magát! Egy hét alatt! De legalább lehúzta pénzzel a tetves kis Sodikát.
Aug 21, 2015 08:18:30
sodika
Aug 21, 2015 08:50:25
Ja, hát ebben már nem saját magamra, hanem a berlini picsára emlékeztetett. Mondom neki, mit csináljon, meg mit ne csináljon, bassza meg, tök egyértelmű felszólító mondatokat formázok meg, felismerve, hogy a szokásos stílusomban a felszólító mondatok körülírása nem vezet eredményre, és bazmeg, még a tök egyértelmű felszólító mondatok sincsenek rá hatással, mert elromlott. Nem veszi be az utasításokat. Rossz.
A berlini picsának is mondtam, hogy ne legyen undok, hogy ezt fejezze be, tök egyértelmű felszólító mondatokkal, de nem számítottam arra, hogy a húsz nyugaton töltött év dacára egy retardált vidéki prolipicsa maradt, aki nem fogadja be az értelmes emberi gondolatokat. Ugyanígy Gábornak is mondtam, hogy a búval baszott embereket mindenki utálja, mint a szart, ráadásul problémái mindenkinek vannak, kivétel nélkül, ezért próbáljon meg mindenhol vidám, nyugodt, vagány embernek látszani, mert az emberek azt szeretik. Beszéljen vidám dolgokról, ne háborúról, meg szenvedésről, mert azt utálják az emberek. De nem, ő csak tovább nyomta ezek szerint ugyanezt.
Mert elromlott. Nem veszi be az utasításokat. Rossz.
Mint a berlini picsa. Pont ugyanúgy.
Ennyi.
A berlini picsának is mondtam, hogy ne legyen undok, hogy ezt fejezze be, tök egyértelmű felszólító mondatokkal, de nem számítottam arra, hogy a húsz nyugaton töltött év dacára egy retardált vidéki prolipicsa maradt, aki nem fogadja be az értelmes emberi gondolatokat. Ugyanígy Gábornak is mondtam, hogy a búval baszott embereket mindenki utálja, mint a szart, ráadásul problémái mindenkinek vannak, kivétel nélkül, ezért próbáljon meg mindenhol vidám, nyugodt, vagány embernek látszani, mert az emberek azt szeretik. Beszéljen vidám dolgokról, ne háborúról, meg szenvedésről, mert azt utálják az emberek. De nem, ő csak tovább nyomta ezek szerint ugyanezt.
Ennyi.
Aug 21, 2015 08:50:25
banshee
(
x24)
Aug 21, 2015 09:06:20
x24)
A berlini picsa is tök egyértelmű felszólító mondatokban közölte veled, hogy fejezd be a színes-szagos-boldos leveleidet, amivel napi 10-szer teleszpemmelted a postafiókját, csak te nem tudtad befogadni az értelmes gondolatokat, mert egy autista, retardált szellemi fogyatékos vagy.
Valami elromlott benned, mert nem vetted be az utasításokat. Rossz.
Valami elromlott benned, mert nem vetted be az utasításokat. Rossz.
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:10:09
Ja, hát ebben már nem saját magamra, hanem a berlini picsára emlékeztetett. Mondom neki, mit csináljon, meg mit ne csináljon, bassza meg, tök egyértelmű felszólító mondatokat formázok meg, felismerve, hogy a szokásos stílusomban a felszólító mondatok körülírása nem vezet eredményre, és bazmeg, még a tök egyértelmű felszólító mondatok sincsenek rá hatással, mert elromlott. Nem veszi be az utasításokat. Rossz.
Ennyi.
Ennyi.
Ezért tartasz ott, ahol, 33 évesen...
Te miért rókáztad tele Berlin utcáit? Mert olyan jó voltál, te balfasz?
Aug 21, 2015 09:10:09
Haim
(
x10)
Aug 21, 2015 09:13:43
x10)
Ennyi.
Ennyi.
Mi is évek óta mondjuk,hogy mit csinálj, de baszol megérteni. A legegyszerűbb dolgokat sem fogadod be. Rossz vagy. Elromlottál.
Egyébként felesleges basztatni sodit,amiért a menthetetlen rgl-el törődik. Mi is évek óta törődünk vele,pedig menthetetlen. Tessék szépen kibékülni.
banshee
(
x24)
Aug 21, 2015 09:14:09
x24)
Meg hogy ő másokat utasít. Az íróasztal alól.
Na persze...
Na persze...
sodika
Aug 21, 2015 09:14:41
Első próbálkozásra négyesre szigorlatoztam az ELTÉ-n pedagógiából és pszichológiából, és azóta autodidakta módon még ennél is mélyebbre ástam magam a témában, kiegészítve érveléstechnikával, és egyéb meggyőzési módszerekkel.
Az emberek bizony gépek, akiket a megfelelő gombok nyomogatásával lehet irányítani. Eddigi életem során kizárólag két kivétellel találkoztam, akin nem működött semmi. A berlini picsával és Gáborral.
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 09:14:41
banshee
(
x24)
Aug 21, 2015 09:16:24
x24)
Az emberek bizony gépek, akiket a megfelelő gombok nyomogatásával lehet irányítani.
Ja, ezért tartasz ott, ahol.
Rocskai Vera
Aug 21, 2015 09:21:04
de legalább lehúzta pénzzel a tetves kis Sodikát.
hogy kit?
Aug 21, 2015 09:21:04
IsmeretlenJoAkaro
Aug 21, 2015 09:29:16
Te komolyan meg mindig a 10 evvel ezelotti sajtpapirjaidra vered magad?
Aug 21, 2015 09:29:16
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:33:36
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Se nőd, se lakásod, se egészséged, se barátod, se munkád, semmi... Ezt felfogtad?
Aug 21, 2015 09:33:36
Jenő bácsi
Aug 21, 2015 09:36:49
"Eddigi életem során kizárólag két kivétellel találkoztam, akin nem működött semmi. A berlini picsával és Gáborral."
Tehát a 8 db. ismerősöd közül 6 biorobot.
Tehát a 8 db. ismerősöd közül 6 biorobot.
Aug 21, 2015 09:36:49
betrinyózott veréb
Aug 21, 2015 09:37:25
de be fogja vonzani, nem ééééérteeeeed?
Jövő héten
Zsidók vagytok.
Aug 21, 2015 09:37:25
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:37:42
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Kiket irányítottál az életedben, te barom; anyádon és apádon kívül, sorold!!!
Faszán érveltél pl. amikor eltörték az orrodat, balfasz...
Aug 21, 2015 09:37:42
PepPeroni Pizza
Aug 21, 2015 09:37:56
Eszrevettetek hogy miota kirugtak a kisciganyt, mar nem teszi hozza a nevehez, hogy "baratom"? Ugy tunik mar lemondott rola, mint gazdatest...
Aug 21, 2015 09:37:56
PepPeroni Pizza
Aug 21, 2015 09:39:14
A masztipartis velvetcikkbol is jol kipszichologizaltad magad gombnyomogatassal, azota is rajtad rohog mindenki a nemzeti oldalon :D
Aug 21, 2015 09:39:14
sodileaks
(
x10)
Aug 21, 2015 09:39:31
x10)
Aug 21, 2015 09:39:31
Gyönyörű sodézet! De úgy tűnik, hogy csak a Veragép működik megfelelően, mert egyelőre még fogadja az utasításokat, a többi gép elromlott. pl. Fórizs minden parancsra pofonnal reagál. Aug 21, 2015 09:39:31
Schwezoff Dávid
Aug 21, 2015 09:40:07
Gábort meg kibaszták, mert nem kellett volna azzal terheli a kollégáit, hogy öngyilkos akar lenni (egyébként tényleg nem).
tök jó
tök jó
És ezt ki nem látta előre?
A VONZÁS TÖRVÉNYE! Hahó!
Aug 21, 2015 09:40:07
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 09:40:19
x11)
próbáljon meg mindenhol vidám, nyugodt, vagány embernek látszani, mert az emberek azt szeretik.
Jenő bácsi
Aug 21, 2015 09:40:32
RGL utazik haza? Vagy
show must go on = a Sátán irányítja továbbra is a tetteit
Hire me = hallgass meg
show must go on = a Sátán irányítja továbbra is a tetteit
Hire me = hallgass meg
Aug 21, 2015 09:40:32
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 09:41:12
x11)
eleve selejtes volt!
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 09:43:38
x11)
Eszrevettetek hogy miota kirugtak a kisciganyt, mar nem teszi hozza a nevehez, hogy "baratom"? Ugy tunik mar lemondott rola, mint gazdatest...
abból apénzből amit a kiscigánynak adott, símán meglátogathatta volna sz északi boszit, de ő szokáss zerint mással akarta elvégeztetni a piszkos munkát
IsmeretlenJoAkaro
Aug 21, 2015 09:44:45
Ne magadbol indulj ki, sodi! Tudjuk, hogy teged egy kis ingyen kajaval meg tutukevel barmire ra lehet venni, de sok ember komplexebb szemelyiseg ennel.
Aug 21, 2015 09:44:45
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:50:14
Nálad milyen gombot nyomtak meg a sírós videó elkészülte előtt?
Tudod, ott, ahol ,,bőgsz'' könnyek nélkül, mint egy elmeroggyant buzi...
Tudod, ott, ahol ,,bőgsz'' könnyek nélkül, mint egy elmeroggyant buzi...
Aug 21, 2015 09:50:14
sodika
Aug 21, 2015 09:52:15
Az a következmény volt.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 09:52:15
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:53:55
Szerinted visszakapod azt a pénzt valaha is, amit RGL-nek adtál?
Aug 21, 2015 09:53:55
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 09:59:57
Egy kibaszott mosógép pofára ejtett, mit akarsz az emberektől? LOL
Aug 21, 2015 09:59:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 21, 2015 10:04:30
x16)
"Érthetetlen módon" = megismert közelebbről
IsmeretlenJoAkaro
Aug 21, 2015 10:07:08
abból apénzből amit a kiscigánynak adott, símán meglátogathatta volna sz északi boszit
Vagy az apjat...
Aug 21, 2015 10:07:08
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 10:09:08
A mecénásaid tudják, hogy másokra szórod el a tőlük kapott pénzt???
Aug 21, 2015 10:09:08
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 10:36:03
x11)
Az a következmény volt.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
volt a faszt, saját bevallásod szerint első perctől kezdve bombáztad a faszságaiidal
Haim
(
x10)
Aug 21, 2015 10:37:15
x10)
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Akkor most szólnék,hogy a saját gépeden ne húzogasd azt a kart, mert nem kezd el működni tőle!
-
Aug 21, 2015 10:48:28
Azert ez egy nagyon meredek kijelentes attol aki az auzomata mosogepet sem tudja iranyitani gombok nyomogatasaval! Vagy pjogjamozasty nyem tyanyityottyak az etyetyemeny?! Oh wait...
Aug 21, 2015 10:48:28
banshee
(
x24)
Aug 21, 2015 10:51:15
x24)
Sodipédiára kéne egy szócikk arról, ahogy az aprócigány lehúzta neopúpot több száz euróra.
Molnár Fucks Endre
Aug 21, 2015 10:54:15
Racz Gabor Laszlo
to
Dear Pracht & Pracht Personal-Consulting GmbH,
Gabor Laszlo Racz published a video about your company that he captured with his spy camera yesterday. You can watch his wonderful masterpiece at www.youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg .
I believe his work is an excellent attempt at uncovering the Babylonian Satanic Conspiracy that plagues the life of our master, Gabor.
Gabor had much higher expectations in Germany. A 7-digit salary would be in line with his charisma. His heroic life would well deserve a company car. A 2015 Maserati Quattroporte would suit his meek personality. I do not understand why you could not give these small perks to one of the best employees in the entire European Union.
You should be sorry for having lost the saviour of Europe. One day he will rise to the heaven to sit with Jesus and together they will come back on a white horse. Then he will punish all sinners, especially those who deprived him of toilet paper and penetrated his teenager prostitute lover in Hungary.
May you repent your sin and ask for forgiveness from God or better, from Gabor Master.
Best Wishes,
The High Command of Ultimatum AFSZ
to
Dear Pracht & Pracht Personal-Consulting GmbH,
Gabor Laszlo Racz published a video about your company that he captured with his spy camera yesterday. You can watch his wonderful masterpiece at www.youtube.com/watch?v=AzKhJiwf9eg .
I believe his work is an excellent attempt at uncovering the Babylonian Satanic Conspiracy that plagues the life of our master, Gabor.
Gabor had much higher expectations in Germany. A 7-digit salary would be in line with his charisma. His heroic life would well deserve a company car. A 2015 Maserati Quattroporte would suit his meek personality. I do not understand why you could not give these small perks to one of the best employees in the entire European Union.
You should be sorry for having lost the saviour of Europe. One day he will rise to the heaven to sit with Jesus and together they will come back on a white horse. Then he will punish all sinners, especially those who deprived him of toilet paper and penetrated his teenager prostitute lover in Hungary.
May you repent your sin and ask for forgiveness from God or better, from Gabor Master.
Best Wishes,
The High Command of Ultimatum AFSZ
Aug 21, 2015 10:54:15
sodika
Aug 21, 2015 10:56:07
Sodipédiára kéne egy szócikk arról, ahogy az aprócigány lehúzta neopúpot több száz euróra.
150.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 10:56:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 21, 2015 10:59:09
x48)
150.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
írd meg a szócikket magad, és majd kijavítjuk benne a hazudozásaidat.
sodika
Aug 21, 2015 11:00:02
Egyébként nem "húzott le".
Jövő héten keres melót, küldök 100 eurót neki, és jó lesz minden.
Na Skype-os németóra, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 11:00:02
sodika
Aug 21, 2015 11:00:21
Mármint HA talál melót.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 11:00:21
banshee
(
x24)
Aug 21, 2015 11:03:54
x24)
Egyébként nem "húzott le".
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Nyugi, be fogja hazudni hogy talált melót.
-
Aug 21, 2015 11:11:18
Mármint HA talál melót.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 11:11:18
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 11:16:48
Nem válaszoltál, sodikutya; kinek a pénzét szórod???
Aug 21, 2015 11:16:48
sodileaks
(
x10)
Aug 21, 2015 11:18:45
x10)
Még mindig, bazmeg? Évek óta tanulod a németet és még most se megy rendesen? Nem fogod fel a német nyelvű utasításokat. Elromlottál.
sodika
Aug 21, 2015 11:21:21
Még mindig, bazmeg? Évek óta tanulod a németet és még most se megy rendesen?
???
minden egy folyamat
egyre jobb vagyok
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 11:21:21
Hazafi TB
Aug 21, 2015 11:24:53
Csak mert köztudott, hogy Gábor elromlott.
Aug 21, 2015 11:24:53
Rácz Gábor László
Aug 21, 2015 11:32:34
Sodi, találtam munkát, küldjed a pénzt!
Aug 21, 2015 11:32:34
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 21, 2015 11:37:33
x48)
???
minden egy folyamat
egyre jobb vagyok
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
minden egy folyamat
egyre jobb vagyok
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
igen, látjuk a folyamatot. a cv megírásához 2 év tanulás kellett és tanári segítség, a motivációs levélhez újabb 1 év kell majd, és utána 2 évig lehet készülni az interjúra.
minek kapkodni, ha veja néni fizeti a kaját és a szállást?
Fekete Bikapata
Aug 21, 2015 11:47:43
,,Egyre jobb vagyok.''
Ez a szöveged, mióta is? Lassan 20 éve, te balfasz...
Mi változott azóta???
Ez a szöveged, mióta is? Lassan 20 éve, te balfasz...
Mi változott azóta???
Aug 21, 2015 11:47:43
-
Aug 21, 2015 11:49:23
Na mi van cigányidomár egy újjabb shiker?Veja nyényit is ilyen jól irányítod Mr.legkésőbb tavasszal hajléktalan vagy a bíjó ujat aki bő két hét múlva hivatalosan is bűnözővé ítél.
Aug 21, 2015 11:49:23
sodika
Aug 21, 2015 12:11:52
igen, látjuk a folyamatot. a cv megírásához 2 év tanulás kellett és tanári segítség
Andi 20 év után is anyanyelviekkel olvastat át mindent, ami fontos. Ez teljesen természetes.
Aug 21, 2015 12:11:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 21, 2015 12:16:05
x16)
Tegyük fel felvesznek egy német IT-céghez. *pr*
Ott hány hónapon keresztül fogod írni a dokumentációkat?
Ott hány hónapon keresztül fogod írni a dokumentációkat?
sodika
Aug 21, 2015 12:16:09
Megírok én bármit, már egy éve megírtam, de anyanyelvi lektor 20 év után is kell, ha tökéletes végeredményt akarsz, ezt Andin megfigyeltem. És teljesen természetes.
Aug 21, 2015 12:16:09
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 21, 2015 12:16:48
x16)
Endre, ha legkésőbb tavasszal kiraknak Rocskaiék az utcára, RGL mennyi pénzt fog neked küldeni?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 21, 2015 12:19:46
x48)
Megírok én bármit, már egy éve megírtam, de anyanyelvi lektor 20 év után is kell, ha tökéletes végeredményt akarsz, ezt Andin megfigyeltem. És teljesen természetes.
hogy fogsz német cégnél lektoráltatni munka közben amikor a főnök újnak kell doksikat gyártani?
sodika
Aug 21, 2015 12:21:26
Szír Ali is jól beszél magyarul, már 20 éve, de mégis legegyszerűbb Facebook-üzenetelet is velem iratta meg, amikor nála voltam, ha jól akart fogalmazni magyarul. Ez is teljesen természetes.
Aug 21, 2015 12:21:26
sodika
Aug 21, 2015 12:23:59
Úgy, hogy belejövök.
Egy csecsemő se tud semmit az elején.
Aug 21, 2015 12:23:59
sodika
Aug 21, 2015 12:29:01
Egy külföldinél temészetes, hogy ellenőrizni kell anyanyelvinek, ha fontos doksit készít.
Aug 21, 2015 12:29:01
sodika
Aug 21, 2015 12:29:39
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 12:29:39
sodileaks
(
x10)
Aug 21, 2015 12:31:39
x10)
És hányszor voltál szír alinál, te kis rüfke?
Ennyi.
sodika
Aug 21, 2015 12:35:37
A lényeg az, hogy egy külföldi esetén természetes, hogy fontos dokumentumok esetén 20 év után is anyanyelvi lektor nézi át, amit készít. Ebben semmi szokatlan nincs, a világ ilyen, így működik, így néz ki, ez olyan dolog, mint a gravitáció.
Te meg hülye vagy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Te meg hülye vagy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 12:35:37
Hiénaverő
Aug 21, 2015 12:38:31
Zsendi, ez csak annak természetes, aki nem beszéli-sajátította el rendesen a nyelvet. Szerintem ez érthető.
Aug 21, 2015 12:38:31
jiddise máme
(
x11)
Aug 21, 2015 12:38:59
x11)
Egy külföldinél temészetes, hogy ellenőrizni kell anyanyelvinek, ha fontos doksit készít.
mucuska, szerinted majd a leendő kollégáid (*pr*) azzal fogják tölteni a drága idejüket hogy a te szarjaidat lektorálgatják?
tigris
Aug 21, 2015 12:39:06
A lényeg az, hogy egy külföldi esetén természetes, hogy fontos dokumentumok esetén 20 év után is anyanyelvi lektor nézi át, amit készít. Ebben semmi szokatlan nincs, a világ ilyen, így működik, így néz ki, ez olyan dolog, mint a gravitáció.
Te meg hülye vagy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Te meg hülye vagy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
állandóan meghazudtolod magad :DDD
Aug 21, 2015 12:39:06
Kezdő troll
Aug 21, 2015 12:39:37
Ja, én is, a munkahelyemen, ahol napi 8 órában angolul megy a kommunikáció, mindent átolvasatok egy anyanyelvi beszélővel.
Ez így természetes csak a főnököm csodálkozik néha.
Aki szerint nem, az hülye.
Aug 21, 2015 12:39:37
Szerkesztőség
Aug 21, 2015 12:42:27
Ja, én is, a munkahelyemen, ahol napi 8 órában angolul megy a kommunikáció, mindent átolvasatok egy anyanyelvi beszélővel.
Köszönjük Laci. Ez így természetes csak a főnököm csodálkozik néha.
Aug 21, 2015 12:42:27
sodika
Aug 21, 2015 12:45:01
Zsendi, ez csak annak természetes, aki nem beszéli-sajátította el rendesen a nyelvet. Szerintem ez érthető.
Andin és Szír Alin megfigyeltem, hogy ez 20 után sem alapvető elvárás egy külföldi részéről, mert nem is lehetséges. Anyanyelvi szinten mindig csak egy anyanyelvi fog tudni.
Aug 21, 2015 12:45:01
tigris
Aug 21, 2015 12:45:12
sodi te végig picsogtad az életed andinak, nem csoda hogy elege lett belőled. állandóan panaszkodtál, zsörtölődtél, sajntáltattad magad. ugyanazt csináltad, mint rgl, úgyhogy ne oszd neki az észt, mert teljesen hiteltelen a dolog.
Aug 21, 2015 12:45:12
sodika
Aug 21, 2015 12:45:54
Hát, valahogy csak élnek és dolgoznak kint magyarok.
Úgyhogy gondolom, csak szokott ez valahogy lenni. :)
Éppen ezért eszem ágában sincs aggódni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 12:45:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 21, 2015 12:49:48
x16)
Ne is aggódjál Endre. Minden a legjobban alakul, még csak 32,8 éves vagy. Ne siess sehova. Bőven ráérsz valamikor 45-50 évesen elkezdeni félnöttként élni. Az a mai világban csak természetes, hogy egy ereje teljében levő fiatalt eltart egy 70 éves nő.
sodika
Aug 21, 2015 12:50:07
Most lett vége.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Foglalkozom végre magammal, mert hogy Gáborral együtt aggódtam érte, túl sok energiámat vette el az elmúlt hetekben.
Megírtam neki, hogy ha segítség kell, szóljon, és ha van melója, küldök kb. 100 eurót még a kezdésre, de az én időm most drága: tanulok dolgozok, gyakorlok, és önéletrajzot, vagy most már motivációs levelet írok, így mostantól magamért fogok aggódni.
Aug 21, 2015 12:50:07
sodika
Aug 21, 2015 12:52:17
Ne is aggódjál Endre. Minden a legjobban alakul, még csak 32,8 éves vagy.
De aggódok. Éppen ezért mostantól magammal törődök.
Egy hónapja azon aggódok, miért bassza el RGL az életét.
Mostantól leszarom.
Szemét nem vagyok, ezért ha kér, segítek pénzzel, hogy ne lyukas gatyával kelljen kezdeni az új munkahelyén, egyébként meg oldja meg az életét, és vonja le a tanulságokat maga.
Ezt tudom tenni.
Ennyi.
Na, megyek is melózni.
Hogy behozzam a veszteséget, amit Gáborra költöttem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 21, 2015 12:52:17
betrinyózott veréb
Aug 21, 2015 12:52:18
snecike, te titokban m1-szerkesztő vagy?
"Meseországgá alakult a pécsi Zsolnay kulturális negyed"
"Meseországgá alakult a pécsi Zsolnay kulturális negyed"
Aug 21, 2015 12:52:18
Jenő bácsi
Aug 21, 2015 12:53:14
Sodi, a Cern-be jelentkeztél már? jobs.web.cern.ch
Aug 21, 2015 12:53:14
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ennyi
Endre, a számító kurva nénikédet!