dehogy tettel meg mindent, ne rohogtess. miert nem leptel tovabb egy magyar multihoz? miert nem dolgoztal open source projecteken? miert nincs github repositoryd? miert nem logsz ejjel-nappal a project euleren? miert nem jartal pesti szakmai konfokra/meetupokra?
nem tettel meg te semmit. ganyolgattal a patkanykepunek, hogy elmondhasd veja nyényinyek hogy nem csak a faszodat vered am. a leheto legkisebb erofeszitessel igyekeztel tulleni ezen a programozas dolgon, mert untad, utalod, es nincs benne sok sikerelmenyed mert nincs tehetseged hozza
Ilyen kommentek miatt érzem azt, hogy javíthatatlanul, hallatlanul hülye vagy...
Mondom, nem most kéne púpon baszni, jó egy évtizede kellett volna apádnak! ;)
Majd amikor tényleg az utcára tesznek az eltartóid, akkor is mantrázd ezt!
már leírtam: azért tartasz itt, azért keresel gombokat, és azért nincs esélyed egy jó német infós állásra, mert az eddig életedet ellustálkodtad. nem tanultál az egyetemen, nem melóztál teljes gőzzel (filmeket néztél meló közben), nem tanultál nyelveket az egyetemen, nem melóztál angolul.
innentől kezdve baszhatod, hogy németül tanulgattál. bár más már ennyi idő alatt anyanyelvi szinten nyomná.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nem volt kedvem, jó hangulatú volt a kis cég, de most, hogy Németországba költözök, jó alkalom arra is, hogy egy komolyabb szervezetet is megtapasztaljak belülről.
Ugyanakkor, mivel ilyen tapasztalatom még nincs, a biztonság kedvéért egyelőre junior beosztásban.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A sérv nem akadályoz semmiben???
Szerinted az okés, hogy púpod van 33 évesen?
Még ha kemény fizikai munkát végeztél volna 30-40 éven át, akkor azt mondom...
Nem tudsz negyed órán át állni egy helyben!
2 perc futás után meghalsz, te nyomorék!
Szerinted ez normális???
Ez mind-mind akadályoz pl. abban, hogy nincs pina, amit nyalhass, te kis buzinyúl! LOL
speciel a kerdes koltoi volt, nem az erdekelt, hogy mit hazudnal a HR-esnek
Nem volt esélyem semmire, mert minden szarrá ment, de talán egy normális országban a lehetőségek is jobb lesznek. Meglátjuk.
Nem hazugság. Nagyobb szervezetekről eddig a gazdainfó szakon tanultam az egytemen, de élőben még nem volt szerencsém hozzájuk.
Ezt is fogom mondani, teljesen őszintén.
hagyjuk ezt a szar dumát. itthon is jó lehetőségek vannak. navngo, prezi, meg egy csomó más cég. portásnak sem vennének fel ezekhez, annyira gyenge informatikus vagy.
ez az egyetlen esélyed
A terv úgy néz ki:
- német álláskeresés elkezdése, és nyomom szorgalmasan
- ha nem jön össze, szülők
- ha az sem m egy, és utca, akkor elvágom a berlini picsa torkát
Ennyi.
van képed bejelentkezni apádnál vagy anyádnál, azok után???
menj neki a német picsának, szép éveid lesznek a börtönben.:)))
És hogyhogy nem kerestek meg a multik hogy dolgozz nekik?
keci, a szlovákügyvéd féltékeny lesz, már nem ő az első a halállistádon!
a 'szülők' alatt mit értesz? kinyírod őket is? vagy leköltözöl sodibához, mert vera néni végleg kibasz tavasszal?
És mivel mész ki Berlinbe? Stoppal?
Pszichopata vagy...
1. Nem kellesz te még takarítónak sem Németországban!
A most bevándorló szírek jobb fizikai állapotban vannak, mint te...
2. Ahogy ma beszéltél anyádról...
Nem tudom, megérdemled te még a segítséget tőle???
Vastag a bőr a ronda pofádon, na!
3. Tuti, hogy utcára kerülsz!
Remélem, hogy jó kemény tél lesz!
Az életedet te basztad el, nem Andi!
Nagyon remélem, hogy a mai ámokfutásod eljut anyádhoz és Andihoz is!
Na, jó éjt, te elmeroggyant! LOL
Szülők? Anyáddal élsz Pátyon, nem?
Hova lett most a nagyképű sodi?
A szlovák ügyvéd kettéhugyozza, mint a hóembert.
Anygyinál még lehet esélye, ha Anygyi nagyon beivott/befüvezett.
Nem értem mi van.
Eddig azt hittem, hegyekben áll a meló, és zsákszámra hordja haza a pénzt. Most meg a hajléktalanságtól retteg?
Rác fizeti neki majd a teletaxit.
Mi lesz még itt karácsonyig, te kurvaélet...
Te sodó, szerintem tölts le egy pdf-et a csöves életről, még időben!
Nemsokára a dörpe lesz a legjobb haverod, bezony!
Tacsipöri forévör!!!
Na, tényleg jó éjt! Jót röhögtem ma! :)
Sziasztok
szerintem is. ugye az emberölés előkészülete már büntetendő, vagyis egy rendőrségi bejelentést is megér a dolog. ha andi megteszi, akkor innentől snecit mint potenciális gyilkost fogják számon tartani.
mér, ártira 39-40 évesen vár ugyanez.
Btk. 176/A. §(2)Aki félelemkeltés céljából
- mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
- annak a látszatnak a keltésére törekszik, hogy a sértett vagy hozzátartozója életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy veszélyeztető esemény következik be,
vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Tajgira meg lassan 50 évesen.
még nem döntötték el a barátaim.:))
Gábor nem mesélte el nekem, hogy a kollégáit is baszogatta a szálláson azzal a baromsággal, hogy meg akarja ölni magát. Én tökre nyugodt voltam, mert azt gondoltam, kiírja magából nekünk email-en meg Facebook-on, de közben meg elvan ott a munkásszállón, mint hal a vízben.
Innentől viszont, hogy a kollágit is nyúzta ezzel, olyan helyzet állt elő, hogy a helyükben még személyesen én magam is elküldtem volna a Gábort.
nszksz, mobilrol postoltam..
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Én is fogok, és amit írtam, ezért nem fenyegetés.
Soha nem fogom a puha fekhelyem, és fűtött szobámveszélyeztetni azzal, hogy ártsak neki.
A terv úgy néz ki:
Recskapup, ha esetleg felvesznek egy multihoz akkor a HR-nek menni fog a tenyfeltaras reszemrol. Pl. ez a kommented is el fog menni.
Bassza meg, az agyam már annyira ráállt a pátyi grammatikára, hogy ezt úgy értelmeztem, hogy Sodi ki akar nyomni magából egy gyereket és el akar menni gyes-re.
Mint Saját Megoldás végülis működhet.
Sodi amúgy te képtelen lennél elvágni bárkinek a torkát. Mégis hogy csinálnád? Még normális késre sincs pénzed, ráadásul elég komoly fizikai erő kell ahhoz, hogy megtartsd addig a "berlini picsa" fejét, amíg megkeresed a nyaki ütőerét...
A nyelvsuli után eleget tanultam, hogy ne értesülj róla, ha felvesznek :D
Egyrészt. Másrészt ezen a szaros fórumon azt hamisítotok, amit akartok. :)))
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mucuska, téged egy kiscsopis is elintéz félkézzel
A sitten is lesz puha fekhelyed és fűtött szobád. Sőt, még a masztiparti is összejöhet!
Sodi amúgy te képtelen lennél elvágni bárkinek a torkát.
Sehogy. Én 100 éves korom után is élni akarok, és addig végig szabadságban, biztonságban. Csak ezt ne merészelje veszélyeztetni senki.
Például arról beszélünk, hogy RGL-bek indulatkezelési problémái vannak, mert okozott pár tízezer forintos kárt, amikor a nagymamája utcára dobta?
Hát, szerintem még olcsón úszta meg. Mondtam is a Gábornak, hogy abban az ügyben meglepően visszafogott volt.
ezt mondod veranéninek is, ha megkérdezi hogy merészeltél megint ideírni? a tavasz csak végső határidő sodi, előbb is kibaszhatja ám a púpod
Ha lenne berlini állásom, a kurvát nem úgy fogom megalázni, ahogy megérdemelné (az egyik este, amikor megy haza zárás után, amikor a legkevésbé számít rá, viperával szilánkosra törni a jobb térdkalácsát), hanem úgy, hogy bemegyek valamelyik megnyitójára, és veszek valami drága szart, oszt el se viszem. Tehát stílusosan.
remélem Andinak ez el lett küldve
Őszintén? Úgy működök én is, mint RGL.
A követlező csaj 5 perc alatt kiütni az Andit.
Csak nem mászkálok sehova, így esélye sincs jönni.
Eloszor is, te egy figyelemkurva vagy. Azon kivul a trollok 50%-a IT-ban dolgozik, akiknek a szama este 11 korul jelenleg 69. Mivel te vagy Magyarorszag maszturbatora es pupodat meg a Janos Hegyrol is felismerik, igy elhiheted, hogy nem okoz gondot megtudni, hogy melyik HR-est kell kirugni amiert felvettek.
Ne remenykedj abban, hogy megdontod RGL rekordjat (3 nap egy munkaltatonal).
A következő csaj, akinek színes-szagos-boldos leveleket írsz naponta huszat?
Kösz, hogy előre figyelmeztetsz.
Akkor erre gyúrnom kell. :)
Nem szellemileg gondolom a kudarcot, hanem fizikailag.
De a béküljjjüünk ki videód pontosan mutatja, hogy mennyire instabil vagy. Gábor gátlástalan, mivel nincs mit veszítenie. Neked ez a felismerés még hátra van. Pontosan ilyen kis motyogós dilis leszel mint RGL.
(Még ha színészkedtél is, akkor is ott a púpos kérdőjel, hogyan veszítetted el a kapcsolatot a valósággal és miért a nyaffogás+zsarolást láttad célravezetőnek Andival)
HA NEM VÁLTOZIK MEG ÉRETLEMES ELŐJEL NÉLKÜL A VISELKEDÉSE, AKKOR NEM.
Bazmeg, pont ez volt, amit a Gábor és a Bartos Melinda vonatkozásában kurvára nem értettem meg. A csaj világosan bevallotta neki, hogy udvarlók kerülgetik, és hogy van a Németországban élő arab csávó, akivel rendszeresen chat-elgen angolul. Meg hogy bulis természet. Ehhez képest Gábor tökre kiakadt, hogy ez a megismerkedésükkori állapot stagnált, és a csaj nem változott meg a csókolózásuk hatására ahhoz az állapothoz képest, amilyen állapotában akkor volt, amikor - állítólag - egymásba szerettek. Ez kuvrára logikátlan, és őrült dolog, mert mégis hogy a véreres faszba lehet felháborodni azon, hogy valami nem változik meg ahhoz képest, mint amikor magával ragadott a személyisége... Baromság.
Ha ugyanolyan marad a viselkedése, mint amilyen az elején volt, AZ A JÓ.
egy normális országban te a vásárló embereket szólítanád meg,hogy nincs e felesleges aprójuk és hogy visszatolhatod e a bevásárló kocsit!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
vagy stílusosabban : kiverné Xd
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
De a béküljjjüünk ki videód pontosan mutatja, hogy mennyire instabil vagy.
Mert olyat csinált, akiben bíztam, amit feltételezni se mertem volna. Ez bárkit kiborítana.
2015. augusztus 24., sneci elismerte, hogy szerelmes volt Andiba
Faszt nincs. Egészséges, munkaerős, tud németül, és épp nem körözik. Pont az őszi állásszezon elején van a német gazdaság központjában.
Ezt mind csak veszíteni tudná.
Új csaj kiütné a régi mentort.
fasz
Mert hasonló szituációban, május végén egyszer már bejött.
Akkor megsajnált miatta, és visszavett az erős elutasításból.
Csak úgy néz ki, később már immunissá vált rá.
tehát mentor csak csaj lehet?
Nem. De kortárs fiút követni buzis. :D
Ezek csak lehetőségek és adottságok, nem lehet őket elveszíteni, csak kihasználatlanul hagyni.
Egzisztenciát, létbiztonságot, barátokat, családot, vagyon lehet elveszíteni. Ezeken már Gáborka túl van.
Ha ügyes vagy, te is felismered, hogy a fenti listából mi nincs még nálad kihúzva. Aztán ha az is megszűnik, jón a spirál amiből csak külső segítséggel (értsd: pár száz troll rajongó nélkül) lehetne talpra állni...
vagyis mentor követése=szerelem? vonzalom?
Dehogy! Aaron Cutera kiverni sem az. Felteve, hogy mentori minosegben van.
Gondolom Vera néni is immúnissá vált és most ezért fognak kibaszni.
A számító kurva anyádat!
Arról panaszkodott RGL-nek, hogy tavaszig utcára kerülhet.
gyagyås, te nem költözöl sehova, meg mindig all az anlayom a fogadasra! te egy hibbant szociopata fasz vagy, belöled halistennek csak egy csöves geci lesz nemsokara, de az is magyarorszagon.
milyen következö csaj? az andi nem volt a csajod te fasz! almodozzal csak budösbogar!
Nem úgy értem.
A következő, amelyik kedvesen szól hozzám.
-
Aug 24, 2015 21:46:22
Egyetlen dolog van, amit állítok, márpedig az, hogy az előkészületek érdekében mindent megtettem. Ennél többet enélkül, hogy élesben használnád a nyelvet, sem angolul, sem németül nem érdemes tanulni.
Aztán ha a berlini nyelvtanulás, és a magántanárok, és a profi pályázati anyag dacára nem jön össze a dolog, akkor is rendben van minden, mert senki nem mondhatja utána, hogy nem próbáltam meg mindent, ami lehetséges.
Ennyi a lényeg.
Aztán ha a berlini nyelvtanulás, és a magántanárok, és a profi pályázati anyag dacára nem jön össze a dolog, akkor is rendben van minden, mert senki nem mondhatja utána, hogy nem próbáltam meg mindent, ami lehetséges.
Ennyi a lényeg.
dehogy tettel meg mindent, ne rohogtess. miert nem leptel tovabb egy magyar multihoz? miert nem dolgoztal open source projecteken? miert nincs github repositoryd? miert nem logsz ejjel-nappal a project euleren? miert nem jartal pesti szakmai konfokra/meetupokra?
nem tettel meg te semmit. ganyolgattal a patkanykepunek, hogy elmondhasd veja nyényinyek hogy nem csak a faszodat vered am. a leheto legkisebb erofeszitessel igyekeztel tulleni ezen a programozas dolgon, mert untad, utalod, es nincs benne sok sikerelmenyed mert nincs tehetseged hozza
Aug 24, 2015 21:46:22
Fordító
Aug 24, 2015 21:46:27
Aug 24, 2015 21:46:27
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 21:46:41
Egyetlen dolog van, amit állítok, márpedig az, hogy az előkészületek érdekében mindent megtettem. Ennél többet enélkül, hogy élesben használnád a nyelvet, sem angolul, sem németül nem érdemes tanulni.
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
Ilyen kommentek miatt érzem azt, hogy javíthatatlanul, hallatlanul hülye vagy...
Mondom, nem most kéne púpon baszni, jó egy évtizede kellett volna apádnak! ;)
Majd amikor tényleg az utcára tesznek az eltartóid, akkor is mantrázd ezt!
Aug 24, 2015 21:46:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 21:46:55
x48)
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
már leírtam: azért tartasz itt, azért keresel gombokat, és azért nincs esélyed egy jó német infós állásra, mert az eddig életedet ellustálkodtad. nem tanultál az egyetemen, nem melóztál teljes gőzzel (filmeket néztél meló közben), nem tanultál nyelveket az egyetemen, nem melóztál angolul.
innentől kezdve baszhatod, hogy németül tanulgattál. bár más már ennyi idő alatt anyanyelvi szinten nyomná.
-
Aug 24, 2015 21:48:09
pontosan
szó szerint elrecskázta az életét
szó szerint elrecskázta az életét
Aug 24, 2015 21:48:09
sodika
Aug 24, 2015 21:49:03
miert nem leptel tovabb egy magyar multihoz?
Nem volt kedvem, jó hangulatú volt a kis cég, de most, hogy Németországba költözök, jó alkalom arra is, hogy egy komolyabb szervezetet is megtapasztaljak belülről.
Ugyanakkor, mivel ilyen tapasztalatom még nincs, a biztonság kedvéért egyelőre junior beosztásban.
Aug 24, 2015 21:49:03
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 21:50:00
Faszság. Senki nem az. Vagy ha mindenki, akkor így:
Ami a mindennapi életben nem akadályoz, nem betegség.
Ami a mindennapi életben nem akadályoz, nem betegség.
A sérv nem akadályoz semmiben???
Szerinted az okés, hogy púpod van 33 évesen?
Még ha kemény fizikai munkát végeztél volna 30-40 éven át, akkor azt mondom...
Nem tudsz negyed órán át állni egy helyben!
2 perc futás után meghalsz, te nyomorék!
Szerinted ez normális???
Ez mind-mind akadályoz pl. abban, hogy nincs pina, amit nyalhass, te kis buzinyúl! LOL
Aug 24, 2015 21:50:00
-
Aug 24, 2015 21:50:05
Aug 24, 2015 21:50:05
sodika
Aug 24, 2015 21:51:16
már leírtam: azért tartasz itt, azért keresel gombokat, és azért nincs esélyed egy jó német infós állásra, mert az eddig életedet ellustálkodtad.
Nem volt esélyem semmire, mert minden szarrá ment, de talán egy normális országban a lehetőségek is jobb lesznek. Meglátjuk.
Aug 24, 2015 21:51:16
-
Aug 24, 2015 21:51:38
egy jótanács, endre: próbáld meg megszerezni valahogy a fogyipapírt, ha még nincs meg, és elhelyezkedni valami megváltozott/korlátozott munkaképességűeket foglalkoztató cégnél
ez az egyetlen esélyed
ez az egyetlen esélyed
Aug 24, 2015 21:51:38
sodika
Aug 24, 2015 21:52:27
Nem hazugság. Nagyobb szervezetekről eddig a gazdainfó szakon tanultam az egytemen, de élőben még nem volt szerencsém hozzájuk.
Ezt is fogom mondani, teljesen őszintén.
Aug 24, 2015 21:52:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 21:53:14
x48)
hagyjuk ezt a szar dumát. itthon is jó lehetőségek vannak. navngo, prezi, meg egy csomó más cég. portásnak sem vennének fel ezekhez, annyira gyenge informatikus vagy.
sodika
Aug 24, 2015 21:53:29
ez az egyetlen esélyed
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Aug 24, 2015 21:53:29
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 21:55:02
Szerintem írj egy könyvet az ,,életedről''!
,,A férfi, aki elrecskázta az életét!'' címmel!
Lehet, hogy megfilmesítenék és abból is lenne egy kis lóvéd! Jól élhetnél, 4-5 évig!
A főszereplő lehetne Ben Stiller v. Adam Sandler, kőkemény CGI rásegítéssel...
,,A férfi, aki elrecskázta az életét!'' címmel!
Lehet, hogy megfilmesítenék és abból is lenne egy kis lóvéd! Jól élhetnél, 4-5 évig!
A főszereplő lehetne Ben Stiller v. Adam Sandler, kőkemény CGI rásegítéssel...
Aug 24, 2015 21:55:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 21:55:55
x48)
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Ennyi.
van képed bejelentkezni apádnál vagy anyádnál, azok után???
menj neki a német picsának, szép éveid lesznek a börtönben.:)))
sodika
Aug 24, 2015 21:55:56
Úgyhogy nagyon ajánlom neki, hogy mindig, hosszú-hosszú évtizedekig legyen vészhelyzetben vagy szülő, vagy barát, akihez mehetek, mert azt a pillanatot, amikor egy padon leszek kénytelen aludni, mert senki nem fogad be, és pénzem se lesz szállást kivenni, nagyjából 72 órával fogja túlélni.
Aug 24, 2015 21:55:56
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 21:56:13
x24)
És hogyhogy nem kerestek meg a multik hogy dolgozz nekik?
-
Aug 24, 2015 21:56:26
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Ennyi.
a 'szülők' alatt mit értesz? kinyírod őket is? vagy leköltözöl sodibához, mert vera néni végleg kibasz tavasszal?
Aug 24, 2015 21:56:26
sodika
Aug 24, 2015 21:56:53
De most még az első szakasz jön. :)
A német melókeresés. Lelkesen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 24, 2015 21:56:53
-
Aug 24, 2015 21:57:57
egyetértek, sodi.
azért, hogy 33 év alatt elbasztad az életed, teljes mértékben a berlini boszorkány a hibás. amíg ő nem volt, egy shikertörténet voltál
azért, hogy 33 év alatt elbasztad az életed, teljes mértékben a berlini boszorkány a hibás. amíg ő nem volt, egy shikertörténet voltál
Aug 24, 2015 21:57:57
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 21:58:41
x24)
Úgyhogy nagyon ajánlom neki, hogy mindig, hosszú-hosszú évtizedekig legyen vészhelyzetben vagy szülő, vagy barát, akihez mehetek, mert azt a pillanatot, amikor egy padon leszek kénytelen aludni, mert senki nem fogad be, és pénzem se lesz szállást kivenni, nagyjából 72 órával fogja túlélni.
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 21:59:37
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Ennyi.
Pszichopata vagy...
1. Nem kellesz te még takarítónak sem Németországban!
A most bevándorló szírek jobb fizikai állapotban vannak, mint te...
2. Ahogy ma beszéltél anyádról...
Nem tudom, megérdemled te még a segítséget tőle???
Vastag a bőr a ronda pofádon, na!
3. Tuti, hogy utcára kerülsz!
Remélem, hogy jó kemény tél lesz!
Az életedet te basztad el, nem Andi!
Nagyon remélem, hogy a mai ámokfutásod eljut anyádhoz és Andihoz is!
Na, jó éjt, te elmeroggyant! LOL
Aug 24, 2015 21:59:37
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 21:59:50
x24)
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Ennyi.
Szülők? Anyáddal élsz Pátyon, nem?
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2015 22:00:15
Várjál, várjál. Akkor most szeptember 1-én nem indul a saját megoldás?
Aug 24, 2015 22:00:15
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 22:01:23
Aug 24, 2015 22:01:23
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:03:02
x24)
A szlovák ügyvéd kettéhugyozza, mint a hóembert.
Anygyinál még lehet esélye, ha Anygyi nagyon beivott/befüvezett.
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2015 22:03:25
Nem értem mi van.
Eddig azt hittem, hegyekben áll a meló, és zsákszámra hordja haza a pénzt. Most meg a hajléktalanságtól retteg?
Aug 24, 2015 22:03:25
kripliminatroll
Aug 24, 2015 22:03:48
Rác fizeti neki majd a teletaxit.
Aug 24, 2015 22:03:48
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 22:04:36
De most még az első szakasz jön. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mi lesz még itt karácsonyig, te kurvaélet...
Te sodó, szerintem tölts le egy pdf-et a csöves életről, még időben!
Nemsokára a dörpe lesz a legjobb haverod, bezony!
Tacsipöri forévör!!!
Na, tényleg jó éjt! Jót röhögtem ma! :)
Sziasztok
Aug 24, 2015 22:04:36
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:05:06
x24)
Andinak erről szerintem tudnia kéne.
Fekete Bikapata
Aug 24, 2015 22:06:42
Kibaszott nagy őrjöngés lesz itt, amikor kiderül, hogy senkinek nem kell a faszverő vadászbika...
Aug 24, 2015 22:06:42
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:07:27
x24)
Vera néni mikor lesz "az a vén kurva"?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:07:59
x48)
Andinak erről szerintem tudnia kéne.
szerintem is. ugye az emberölés előkészülete már büntetendő, vagyis egy rendőrségi bejelentést is megér a dolog. ha andi megteszi, akkor innentől snecit mint potenciális gyilkost fogják számon tartani.
kripliminatroll
Aug 24, 2015 22:09:30
33 évesen szülők!!! Ez SHIKER!
Aug 24, 2015 22:09:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:10:21
x48)
az anyja nem fogja befogadni, az apjához mehet majd a fűtetlen putriba szomódra, télen meg az egyszobás albérletbe. ott tütükézhetnek majd együtt az öreggel, és élhetnek az igénytelenségben, koszban.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:11:10
x48)
33 évesen szülők!!! Ez SHIKER!
Rendőr bácsi
Aug 24, 2015 22:11:37
Btk. 176/A. §(2)Aki félelemkeltés céljából
- mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
- annak a látszatnak a keltésére törekszik, hogy a sértett vagy hozzátartozója életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy veszélyeztető esemény következik be,
vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Aug 24, 2015 22:11:37
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:12:20
x24)
Tajgira meg lassan 50 évesen.
Polgár Jenő úr hivatala
Aug 24, 2015 22:14:03
Sherlock Porks mikor szabadul?
Aug 24, 2015 22:14:03
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2015 22:16:09
Ne felejtsük, Sodi példaképe Kaufmann!
Aug 24, 2015 22:16:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:16:25
x48)
Sherlock Porks mikor szabadul?
még nem döntötték el a barátaim.:))
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:27:06
x48)
dehát miért kell lekoccolnod az irodából, púp? miért nem támogatják tovább az itthoniak ennek a szerencsétlen sorsú fiatalembernek a faszverését?
nem a bejlinyi picsát, hanem veja nénit kell megviperáznod, Hahó! sajnálja tőled a 70 ezres nyugdíját a vén szipirtyó?
nem a bejlinyi picsát, hanem veja nénit kell megviperáznod, Hahó! sajnálja tőled a 70 ezres nyugdíját a vén szipirtyó?
-
Aug 24, 2015 22:28:37
a mór megtette a dolgát, a mór mehet, ugye sodi?
nem kell már több papírt aláírnod, már mindent rádbasztak?
nem kell már több papírt aláírnod, már mindent rádbasztak?
Aug 24, 2015 22:28:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:31:08
x48)
szervezzünk tüntetést a kolosy térre, mert a szemét rocskaiék ki akarják lakoltatni a magyar fiatalembert!
riasszátok bécigányt, hogy hegesszen barikádot, és hívja oda a kappan csoportot ellenállni.
riasszátok bécigányt, hogy hegesszen barikádot, és hívja oda a kappan csoportot ellenállni.
broni
Aug 24, 2015 22:33:51
él még a csiklón vágott nő???????????
Aug 24, 2015 22:33:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 24, 2015 22:34:16
x48)
mi van a jogilag erős ráccal? mikor kezditek el lejáratni a munkaerő közvetítő picsát?
olyan nagy volt a pofád tyodika, mikor várhatjuk az akciót?:))
-
Aug 24, 2015 22:37:51
én ezt az 'utca' dolgot nyemértyem
mindenki lakik valahol
mindenki lakik valahol
Aug 24, 2015 22:37:51
sodika
Aug 24, 2015 22:44:42
mi van a jogilag erős ráccal? mikor kezditek el lejáratni a munkaerő közvetítő picsát?
Gábor nem mesélte el nekem, hogy a kollégáit is baszogatta a szálláson azzal a baromsággal, hogy meg akarja ölni magát. Én tökre nyugodt voltam, mert azt gondoltam, kiírja magából nekünk email-en meg Facebook-on, de közben meg elvan ott a munkásszállón, mint hal a vízben.
Innentől viszont, hogy a kollágit is nyúzta ezzel, olyan helyzet állt elő, hogy a helyükben még személyesen én magam is elküldtem volna a Gábort.
Aug 24, 2015 22:44:42
moshe dayan
(
x2)
Aug 24, 2015 22:45:36
x2)
observers.france24.com/en/20150824-palestinian-engineer-gaza-water-crisis
nszksz, mobilrol postoltam..
sodika
Aug 24, 2015 22:47:08
én ezt az 'utca' dolgot nyemértyem
mindenki lakik valahol
mindenki lakik valahol
Soha nem fogom a puha fekhelyem, és fűtött szobámveszélyeztetni azzal, hogy ártsak neki.
Aug 24, 2015 22:47:08
Molnár Fucks Endre
Aug 24, 2015 22:47:41
A terv úgy néz ki:
Recskapup, ha esetleg felvesznek egy multihoz akkor a HR-nek menni fog a tenyfeltaras reszemrol. Pl. ez a kommented is el fog menni.
Aug 24, 2015 22:47:41
echelon mérnök
Aug 24, 2015 22:49:43
A terv úgy néz ki:
Ennyi.
Ennyi.
Bassza meg, az agyam már annyira ráállt a pátyi grammatikára, hogy ezt úgy értelmeztem, hogy Sodi ki akar nyomni magából egy gyereket és el akar menni gyes-re.
Mint Saját Megoldás végülis működhet.
Sodi amúgy te képtelen lennél elvágni bárkinek a torkát. Mégis hogy csinálnád? Még normális késre sincs pénzed, ráadásul elég komoly fizikai erő kell ahhoz, hogy megtartsd addig a "berlini picsa" fejét, amíg megkeresed a nyaki ütőerét...
Aug 24, 2015 22:49:43
sodika
Aug 24, 2015 22:49:51
Recskapup, ha esetleg felvesznek egy multihoz akkor a HR-nek menni fog a tenyfeltaras reszemrol.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 24, 2015 22:49:51
jiddise máme
(
x11)
Aug 24, 2015 22:51:28
x11)
mucuska, téged egy kiscsopis is elintéz félkézzel
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:51:32
x24)
A sitten is lesz puha fekhelyed és fűtött szobád. Sőt, még a masztiparti is összejöhet!
sodika
Aug 24, 2015 22:51:52
Sodi amúgy te képtelen lennél elvágni bárkinek a torkát.
Sehogy. Én 100 éves korom után is élni akarok, és addig végig szabadságban, biztonságban. Csak ezt ne merészelje veszélyeztetni senki.
Például arról beszélünk, hogy RGL-bek indulatkezelési problémái vannak, mert okozott pár tízezer forintos kárt, amikor a nagymamája utcára dobta?
Hát, szerintem még olcsón úszta meg. Mondtam is a Gábornak, hogy abban az ügyben meglepően visszafogott volt.
Aug 24, 2015 22:51:52
-
Aug 24, 2015 22:52:12
ezt mondod veranéninek is, ha megkérdezi hogy merészeltél megint ideírni? a tavasz csak végső határidő sodi, előbb is kibaszhatja ám a púpod
Aug 24, 2015 22:52:12
jiddise máme
(
x11)
Aug 24, 2015 22:52:46
x11)
Ha lenne berlini állásom, a kurvát nem úgy fogom megalázni, ahogy megérdemelné (az egyik este, amikor megy haza zárás után, amikor a legkevésbé számít rá, viperával szilánkosra törni a jobb térdkalácsát), hanem úgy, hogy bemegyek valamelyik megnyitójára, és veszek valami drága szart, oszt el se viszem. Tehát stílusosan.
sodika
Aug 24, 2015 22:54:28
Aug 24, 2015 22:54:28
sodika
Aug 24, 2015 22:54:36
kiütné, na
Aug 24, 2015 22:54:36
Molnár Fucks Endre
Aug 24, 2015 22:55:39
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Eloszor is, te egy figyelemkurva vagy. Azon kivul a trollok 50%-a IT-ban dolgozik, akiknek a szama este 11 korul jelenleg 69. Mivel te vagy Magyarorszag maszturbatora es pupodat meg a Janos Hegyrol is felismerik, igy elhiheted, hogy nem okoz gondot megtudni, hogy melyik HR-est kell kirugni amiert felvettek.
Ne remenykedj abban, hogy megdontod RGL rekordjat (3 nap egy munkaltatonal).
Aug 24, 2015 22:55:39
banshee
(
x24)
Aug 24, 2015 22:56:00
x24)
sodika
Aug 24, 2015 22:57:56
Eloszor is, te egy figyelemkurva vagy.
Kösz, hogy előre figyelmeztetsz.
Akkor erre gyúrnom kell. :)
Aug 24, 2015 22:57:56
echelon mérnök
Aug 24, 2015 23:01:16
Nem szellemileg gondolom a kudarcot, hanem fizikailag.
De a béküljjjüünk ki videód pontosan mutatja, hogy mennyire instabil vagy. Gábor gátlástalan, mivel nincs mit veszítenie. Neked ez a felismerés még hátra van. Pontosan ilyen kis motyogós dilis leszel mint RGL.
(Még ha színészkedtél is, akkor is ott a púpos kérdőjel, hogyan veszítetted el a kapcsolatot a valósággal és miért a nyaffogás+zsarolást láttad célravezetőnek Andival)
Aug 24, 2015 23:01:16
sodika
Aug 24, 2015 23:01:57
HA NEM VÁLTOZIK MEG ÉRETLEMES ELŐJEL NÉLKÜL A VISELKEDÉSE, AKKOR NEM.
Bazmeg, pont ez volt, amit a Gábor és a Bartos Melinda vonatkozásában kurvára nem értettem meg. A csaj világosan bevallotta neki, hogy udvarlók kerülgetik, és hogy van a Németországban élő arab csávó, akivel rendszeresen chat-elgen angolul. Meg hogy bulis természet. Ehhez képest Gábor tökre kiakadt, hogy ez a megismerkedésükkori állapot stagnált, és a csaj nem változott meg a csókolózásuk hatására ahhoz az állapothoz képest, amilyen állapotában akkor volt, amikor - állítólag - egymásba szerettek. Ez kuvrára logikátlan, és őrült dolog, mert mégis hogy a véreres faszba lehet felháborodni azon, hogy valami nem változik meg ahhoz képest, mint amikor magával ragadott a személyisége... Baromság.
Ha ugyanolyan marad a viselkedése, mint amilyen az elején volt, AZ A JÓ.
Aug 24, 2015 23:01:57
Haim
(
x10)
Aug 24, 2015 23:02:05
x10)
egy normális országban te a vásárló embereket szólítanád meg,hogy nincs e felesleges aprójuk és hogy visszatolhatod e a bevásárló kocsit!
Haim
(
x10)
Aug 24, 2015 23:03:38
x10)
kiütné, na
vagy stílusosabban : kiverné Xd
sodika
Aug 24, 2015 23:03:50
De a béküljjjüünk ki videód pontosan mutatja, hogy mennyire instabil vagy.
Mert olyat csinált, akiben bíztam, amit feltételezni se mertem volna. Ez bárkit kiborítana.
Aug 24, 2015 23:03:50
Latinovits
Aug 24, 2015 23:04:55
Aug 24, 2015 23:04:55
sodika
Aug 24, 2015 23:06:16
Gábor gátlástalan, mivel nincs mit veszítenie.
Faszt nincs. Egészséges, munkaerős, tud németül, és épp nem körözik. Pont az őszi állásszezon elején van a német gazdaság központjában.
Aug 24, 2015 23:06:16
sodika
Aug 24, 2015 23:06:44
fasz
Aug 24, 2015 23:06:44
sodika
Aug 24, 2015 23:08:51
miért a nyaffogás+zsarolást láttad célravezetőnek Andival
Aug 24, 2015 23:08:51
Latinovits
Aug 24, 2015 23:09:34
fasz
fasz
Aug 24, 2015 23:09:34
sodika
Aug 24, 2015 23:10:23
Aug 24, 2015 23:10:23
sodika
Aug 24, 2015 23:10:53
Na mindegy
Tanulok még éjfélig, oszt alvás.
Na meló, csá.
Tanulok még éjfélig, oszt alvás.
Na meló, csá.
Aug 24, 2015 23:10:53
skála metró áruház
Aug 24, 2015 23:11:15
Sodrony, én nem vagyok egy erőszakos állat, de ezekért a nőerőszakoló fosszájú szólamokért gecire elverlek, ha valaha is meglátlak. Egyszer már szpotoltalak vmelyik villamoson amúgy, döbbenetesen geci büdös vagy! Szerencsédre kicsit rajta vagyok a spektrumon, nem nagyon szeretek kimozdulni itthonról :(( de hát ami késik, nem múlik, rühedék! :)))))
Aug 24, 2015 23:11:15
echelon mérnök
Aug 24, 2015 23:11:17
Ezek csak lehetőségek és adottságok, nem lehet őket elveszíteni, csak kihasználatlanul hagyni.
Egzisztenciát, létbiztonságot, barátokat, családot, vagyon lehet elveszíteni. Ezeken már Gáborka túl van.
Ha ügyes vagy, te is felismered, hogy a fenti listából mi nincs még nálad kihúzva. Aztán ha az is megszűnik, jón a spirál amiből csak külső segítséggel (értsd: pár száz troll rajongó nélkül) lehetne talpra állni...
Aug 24, 2015 23:11:17
Latinovits
Aug 24, 2015 23:12:25
vagyis mentor követése=szerelem? vonzalom?
Aug 24, 2015 23:12:25
skála metró áruház
Aug 24, 2015 23:12:37
Tanulj csak éjfélig, tanulj csak, "tanulj" :))) nyüszítve vered Andikára, ugye? Rángatod a petyhüdt pélót, hátha még sikerül belőle kifejni egy kis tejecskét. Bazmeg de szomorú lehet, huszonhárom centi és még csak fel se áll bazmeg:))))
Aug 24, 2015 23:12:37
Molnár Fucks Endre
Aug 24, 2015 23:12:42
Dehogy! Aaron Cutera kiverni sem az. Felteve, hogy mentori minosegben van.
Aug 24, 2015 23:12:42
ÓHELLÓ
Aug 24, 2015 23:15:33
Gondolom Vera néni is immúnissá vált és most ezért fognak kibaszni.
Aug 24, 2015 23:15:33
Medvezsidaj
Aug 24, 2015 23:49:28
Sneci nezd meg rglt o csoves letere is csokolozott a csajjal aki megtetszett neki.
Andival meddig mentetek el?
Andival meddig mentetek el?
Aug 24, 2015 23:49:28
vox populi
Aug 24, 2015 23:57:34
A számító kurva anyádat!
Aug 24, 2015 23:57:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 24, 2015 23:59:34
Jó nagy ribanc lehet az a csaj.
Aug 24, 2015 23:59:34
vsetko jedno
Aug 25, 2015 00:05:07
gyagyás, te már rég ki lettél húzva az élet könyvéből, szóval MINDEGY, de azért két dolgot szögezzünk le:
- senkit nem érdekel hány félévet végeztél el. akkor már inkább az, hogy hány tárgyat teljesítettél?
- Andi nyugodtan aludhat, mert ha utcára kerülsz, 24 órán belül döghús leszel :)
- senkit nem érdekel hány félévet végeztél el. akkor már inkább az, hogy hány tárgyat teljesítettél?
- Andi nyugodtan aludhat, mert ha utcára kerülsz, 24 órán belül döghús leszel :)
Aug 25, 2015 00:05:07
-
Aug 25, 2015 00:06:56
Mi ez a tavaszi utlimátum? Tényleg utcára teszik púpot?
Aug 25, 2015 00:06:56
Hiénaverő
Aug 25, 2015 00:09:13
Ja, Recskaboyt kilakoltatják. Amúgy kurva vicces ahogy a hikomat késeléssel fenyegetőzik. Fel bírnád egyáltalán emelni, púpos?
Aug 25, 2015 00:09:13
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 25, 2015 00:09:29
Mi ez a tavaszi utlimátum? Tényleg utcára teszik púpot?
Arról panaszkodott RGL-nek, hogy tavaszig utcára kerülhet.
Aug 25, 2015 00:09:29
rohadt banán
Aug 25, 2015 00:19:55
Meséld már el, Púp, hogy zajlott a beszélgetés a kibaszásodról? Vera néni közölte, hogy márciusban legkésőbb tiplizned kell? Könyörögtél, megalázkodtál, sírtál? Már a március is eredménynek számít, mert már idén ki akartak baszni? Mennyi a megtakarításod? Lesz belőle albérlet meg kaució? Hallottad, hogy az utóbbi időben nagyon felmentek a bérleti díjak? Vagy önálló életben már nem is gondolkodsz, kizárólag gazdatestekben?
Aug 25, 2015 00:19:55
Jézus a.k.a. Krisztus
Aug 25, 2015 00:25:06
* Bizony mondom néktek, lesz még Szomódi lakos asodi. *
Aug 25, 2015 00:25:06
Kezdő troll
Aug 25, 2015 00:28:05
Gondolod, hogy inkább befogad a csodálatos mentor (ja... kurva), mert félti a torkát?
Aug 25, 2015 00:28:05
rohadt banán
Aug 25, 2015 00:46:59
Tényleg, Recsító, a petyhüdfarkú besúgó példaképed nem fogadna be a lakásába, ha utcára kerülnél? Vagy hiába a retardhaverság, azért az eddig nem terjed? Hát Hermén, bocs az alapítványa 3-4 ingatlanja egyikében sem húzhatnád meg magad? Esetleg Tajgi mellé is becuccolhatnál a gyerekszoba ágyneműtartójába, az úgyis otthonos közeg neked. Tényleg csak szegény tönkretett apád ismételt lehúzásában tudsz gondolkodni?
Aug 25, 2015 00:46:59
halszag
Aug 25, 2015 00:49:20
Végre én is azon trollok közé léptem, akik vizuálisan észlelték a jávorszarvast. Természetesen fényképet is készitettem az esetről. A púpja megdöbbentően nagy. Végtagjai elnyúltak, aránytalanok, az arca ostobaságot sugárzik. Az alábbi fényképen éppen a gondozói által biztosított táplálékot fogyasztja:
Aug 25, 2015 00:49:20
halszag
Aug 25, 2015 00:50:39
Ja, a kép lemaradt:
Aug 25, 2015 00:50:39
trollanyó
Aug 25, 2015 01:53:42
Egyre keményebb ez a fórum trollégák..egyre
Most recskapók vagy rajtunk gyakorolja a gazdatestnek kiérlelt autista helyetyézés-hazugsághalmazt, vagy tényleg teljesen kezd megzizzenni.
Esetleg hol ez, hol az.
Egyszerűen fokozatosan elvesziti az eszét attól, hogy az ő képzelgéseire a valóság nem akar sehogy illeszkedni, és már semmit nem tud kitalálni, hogy miért nem.
Most jött ez a jogász akartam lenni csak anyám nem hagyta autiroham, nemrég még vérprofi programozó volt a pálya..
Az meg külön okádás, hogy olyan valakin akar valamiféle bosszút állni fizikai bántalmazással, gyilkossággal, akárhogy, akinek az ő elcseszett retardélethez sok köze nem volt, sőt lehet még segiteni is akart rajta.
Nem ártana már némi elmegyogyó beutaló sodónak sem, mert teljesen kezdenek neki elmenni otthonról. Sosem volt egy szellemi lángolszlop, de amig voltak -valamiféle- félretardáltakkal szociális kapcsolatai, addig ugyahogy kontrollálta a pszichotikus hajlamait, Most gondolom egésznap magát hergeli az asztal alatt.
Ebben a játékban valamiért a nyelvtanárok is benne vannak, márha egy fél betű is igaz abbol amit ideokád. Hogy miért, az talány, nem ártana a rejtélytudományi tdk-nak behatóbban tanulmányozni ezt.
Most recskapók vagy rajtunk gyakorolja a gazdatestnek kiérlelt autista helyetyézés-hazugsághalmazt, vagy tényleg teljesen kezd megzizzenni.
Esetleg hol ez, hol az.
Egyszerűen fokozatosan elvesziti az eszét attól, hogy az ő képzelgéseire a valóság nem akar sehogy illeszkedni, és már semmit nem tud kitalálni, hogy miért nem.
Most jött ez a jogász akartam lenni csak anyám nem hagyta autiroham, nemrég még vérprofi programozó volt a pálya..
Az meg külön okádás, hogy olyan valakin akar valamiféle bosszút állni fizikai bántalmazással, gyilkossággal, akárhogy, akinek az ő elcseszett retardélethez sok köze nem volt, sőt lehet még segiteni is akart rajta.
Nem ártana már némi elmegyogyó beutaló sodónak sem, mert teljesen kezdenek neki elmenni otthonról. Sosem volt egy szellemi lángolszlop, de amig voltak -valamiféle- félretardáltakkal szociális kapcsolatai, addig ugyahogy kontrollálta a pszichotikus hajlamait, Most gondolom egésznap magát hergeli az asztal alatt.
Ebben a játékban valamiért a nyelvtanárok is benne vannak, márha egy fél betű is igaz abbol amit ideokád. Hogy miért, az talány, nem ártana a rejtélytudományi tdk-nak behatóbban tanulmányozni ezt.
Aug 25, 2015 01:53:42
-
Aug 25, 2015 02:54:21
sodi, sikerult mar kiiratni android emulatorral, hogy hello world? (rendszerosszeomlas nelkul!)
Aug 25, 2015 02:54:21
Örebro
Aug 25, 2015 04:38:12
gyagyås, te nem költözöl sehova, meg mindig all az anlayom a fogadasra! te egy hibbant szociopata fasz vagy, belöled halistennek csak egy csöves geci lesz nemsokara, de az is magyarorszagon.
Aug 25, 2015 04:38:12
Örebro
Aug 25, 2015 04:47:32
milyen következö csaj? az andi nem volt a csajod te fasz! almodozzal csak budösbogar!
Aug 25, 2015 04:47:32
sodika
Aug 25, 2015 07:14:13
Nem úgy értem.
A következő, amelyik kedvesen szól hozzám.
Aug 25, 2015 07:14:13
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy héten belül meglett két melóhely is.
Azóta is vagy azoknak, vagy az onnan szerzett ügyfeleknek dolgozok.
Ó, tényleg, a Groteszk és a Lundart. El is küldöd nekik gyorsan pár faszverős videódat aféle megkésett aug. 20-i jókívánságként.