erre valaszolhatnal, mert legutobb fel ev alatt sem sajatitottal el olyan tudast, amit visszaerve mo.ra (neked nem itthon) tudtal volna hasznositani. ha most felvennenek kint melozni (pr), es sikelulne ott beilleszkedni, minden flottul menne (pr), akkor mennyi ideig maradnal kint? mik azok a tapasztalatok, amit mon nem tudsz elsajatitani, csak berlin, germany kornyeken?
Neked mi is a legmagasabb iskolai végzettséged?
Sodi anyja. Mindig mindenért Gyöngyi felelős.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
bringával. majd megkéri pál marcsit, hogy kísérje el
Pál Marci csinál neki egy bringát, a múltkor is jól fizetett aSoDI
De Andi nem járt etyetyemre, és ez a lényeg! Csak az etyetyem számít!
haha hermán ráment andikára ? :DDDD
kurvanagy.
Kb. 75%
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mikor? Nekem azért van hova mennem, nem úgy vagyok, mint a Gábor, aki már mindenhonnan kiutáltatta magát.
mutasd az indexet. minden szakodról.
mutasd az indexed!
dehát miért máson akarsz élősködni?
az kurva jó lesz ha beköltözöl a hölgyúrhoz, és néha elver majd.:)))
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nem. Épp azért kezdek el végre jelentkezni az állásokra, hogy nehogy.
faszt se érdekel gyagyás, hol az index?
Pár húzósabb matek ZH-ra így készültem fel, amikor már tényleg olyan tétje volt, hogy vagy sikerül, vagy viszlát, egyetem. De ezeken sikerrel át is mentem így.
(Előtte három hétig minden nap tanárokhoz jártam, és úgy készültem fel a típusfeladatokra, hogy ugyanazt három különböző tanárral is elmagyaráztattam magamnak, mert különböző megközelítésekből csak összeáll a kép,de végül sikerült, és az a lényeg)
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
De amikor decemberben kihúzták alólam, megijedtem.
És hazaszaladtam, mert ilyen helyzetre jobban fel kell készülni.
Mert itthon több mint öt éve van. Oszt még mindig nem érzem, hogy ettől életképes állapotba jutottam volna. Adja magát, hogy ennek a környezet, az ország lehet az oka.
milyen védőhálóról beszélsz? andi szóba se akart állni veled. idegesítetted. egy sört se akartak veled meginni, mert nem tudtál viselkedni.
Elmész a picsába, de tényleg a felkészüléseddel. Én a te korodban recskapók már házas voltam és gyerekem volt. De te bazdmeg még a felkészülés előtti akklimatizációs felkészülésnél tartasz. Gyagyás! Ne fenyegess senkit, amiért itcára kerülsz büdösbogár,mert pont ott a helyed! Semmirekellő fasz. Buta vagy és lusta. Viszont tavasszal kurva jó lesz a show,amikor a csápjaiddal csapkodsz és bömbölsz majd Veja néninek,hogy nyeeeee tessék kijaknyiiiii, könyöjgöm! Janibá, meg majd kilökdös a picsába.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Faketaxi, vegigrecskazza az utat! Hahó!
Óvodás
hisztis csaj.
nem szaladtál ,hanem kimenekítettek tündéjmeseojszágból
fn.hir24.hu/penzugy/2014/09/30/a-10-legmenobb-szakma-magyarorszagon/
masnak nem fizet olyan rosszul a "szakmad". nem lehet, hogy csak lusta vagy dolgozni, esetleg lofaszt sem ertesz az allitolagos szakmadho?
Na, jó viccelsz most, ugye?
Te azért nem vagy életképes állapotban,mert gyagyás vagy. Fogyatékos és gonosz és végtelenül lusta és buta mint a tök. Kurvára mindegy,hogy Abu Dhabiban vagy vagy Vanuatun, te ugyanaz a fasz maradsz. Nem a környezet, nem az ország tehet róla. Nézz a tükörbe. Te tehetsz róla. ÉLETKÉPTELEN!
Most meg takarodsz le a tescoba és nagyon gyorsan beadod a jelentkezésedet, hátha felvesznek.
Hadd javítsalak ki: hazamenekített Vera néni ( úgyis, mint otthoniak). Nem szaladtál te sehová, csak bömböltél, hogy vigyenek vissza az asztal alá.
az egyetemen különtanár, az életben védőháló meg gazdatest. csecsemő maradtál, akiről mindig más felnőtteknek kell gondoskodni.
MEGMONDTAM!!!!!
* rázza a rácsokat *
sodikaKivéve, ha olyan a felvételi eljárás, hogy próbamelót adnak, hogy add le másnapra.másnapra?:))te hol élsz bazmeg?
Jövő hétre!
Ez a része nem túl bonyolúlt. A nyelvtanárok pénzért vállalnak tanítványokat, FoGYISoDI pedig zsákszámra hordja hozzájuk a pénzt. Persze, hogy nincs ellenükre a dolog.
*Az is*
Másik nővel vett ki közös szobát = biszexuális te büdös nagy fasz... Jézusom, Recskás, ne annyira debil vagy, hogy az már fáj.
Nekem meg két diplomám van, két különböző szakmához te púpos korcs, két felsőfokú nyelvvizsgám, és összesen nem került 28 félévbe megszerezni őket. A második diplomát meg a második nyelvvizsgát ráadásul meló mellett, estin csináltam. Igaz, nem volt mellé két kisgyerekem, mint a fateromnak, aki '94-ben úgy csinálta meg a mérnök diplomája mellé a Közgázt, hogy mi már bőven megvoltunk a tesómmal. Ha leülünk családilag az asztalhoz, egyedül a tesómnak van csak egy diplomája. Igaz, ő köztársasági ösztöndíjas volt, és évfolyamelsőként végzett, szóval azért letett valamit az asztalra.
TE mit tudsz felmutatni a 28 féléveddel? Kinek vetítesz itt, te paraszt? Itt többségében olyan emberek vannak, akik elvégezték azt, amit te nem tudtál.
A szexuális szokásokról a titkok majd később jönnek, nyugi. XD
Recskás téged mindig emlékeztetni kell arra hogy nincs otthonod?
Mi lesz ma az ebéd púp?Rocskai hagyni fog a husiból vagy megint csak a köret marad a koboldnak.
Akkor, hogy a picsába van, hogy nálunk egy tartalomkezelő többszörösét keresi a te jövedelmednek?
Ugyanabban az országban él.
Mi a faszom az a tartalomkezelő? xĐĐĐĐĐĐĐ
Sose hallottam róla, de pont annyira érdekel, mint az üzemorvos. Fogjátok már fel, idióták, hogy én nem gyári munkásnak készülök, hanem webprogramozónak. Kizárólag webprogramozónak. Oszt kész.
lehet, hogy én vagyok? mondjuk berlinben már voltam, bár kicsit régebben. proland annyit segítek, hogy ha túltolod a sárkányozást, van esélyed a kezeim közé kerülni. bár területileg nem hozzánk tartozol sajnos.
00111000110101011110101011011111100111111
01011100101000101100000111010001010111101
8��ߟ�Q`�N5z���X:+Ӎ^��?????
beázik a faptop, Hahó!
Ez egy igazi verprofi programozo motivacios levele:-)
És végre tényleg medencés irodája lenne.
Nem ez volt a lényeg.... De már emgszoktuk, hogy nem adsz választ egyértelműen semmilyen kérdésre sem...
Ez az alapműveltség része, gyagyás. Remélem, azt azért tudod, hogy a vécében a lánc mire szolgál.
a berlini prolipicsa tudja ezt egyetem nélkül is.
főleg hogy adóazonosító jelnek hívják. adószámuk a nem természetes személy adóalanyoknak van. de ezt egy proli nem tudhatja.
És a munkával is pontosan így vagy.
Csak azt nem értem, hogy milyen jogon vehetsz levegőt egyáltalán?
IP-látók: Kolosyn van még nyomoronc?
De akkor soha nem volt bejelentett állásod? Az informatikusok is elmennek üzemorvoshoz. Egy évben egyszer el kell. A groteszknél nem küldtek el?
Akkor te is bevallod, hogy normális munkád a büdös életben nem lesz.
alapvető tudás. mondjuk honnan tudhatnád, hiszen a kurucinfón ritkán kerül szóba, a hozzád hasonló white trash réteget nem érinti :)
a szokásos. azt kéne visszanéznie, hogy börtöbe kerülése előtt mennyivel kezdett el saját magával beszélgetni, mert kb. annyi ideje van most is a következő pihenőig. minden egy folyamat, és ez éppen most kezdődött el.
Szerző:
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 25, 2015 07:15:41
Válasz
(4)
Endre, miért akarsz hazaáruló lenni?
Aug 25, 2015 07:15:41
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 25, 2015 07:20:11
Tényleg, a családalapítással mi lesz? Tudod, krisztusi kor, meg minden.
Aug 25, 2015 07:20:11
-
Aug 25, 2015 07:35:29
Endre, miért akarsz hazaáruló lenni?
erre valaszolhatnal, mert legutobb fel ev alatt sem sajatitottal el olyan tudast, amit visszaerve mo.ra (neked nem itthon) tudtal volna hasznositani. ha most felvennenek kint melozni (pr), es sikelulne ott beilleszkedni, minden flottul menne (pr), akkor mennyi ideig maradnal kint? mik azok a tapasztalatok, amit mon nem tudsz elsajatitani, csak berlin, germany kornyeken?
Aug 25, 2015 07:35:29
mindegy
Aug 25, 2015 07:53:40
mik azok a tapasztalatok, amit mon nem tudsz elsajatitani, csak berlin, germany kornyeken?[/quote]
andi
andi
Aug 25, 2015 07:53:40
sodika
Aug 25, 2015 08:12:23
A kezdetektől fogva az mozgatott meg, hogyha ez a tanulatlan vidéki picsa erre képes, akkor nehogy már pont én nem. És az eltávolodása valószínűsíthetően arra vezethető vissza, hogy ezt idővel megérezte. De egyébként ez önmagában is olyan körülmény, ami mozgat.
Jó, oké, vágom, hogy anno ő is fizikai melókkal kezdte, tavaly is gyerekfelvigyázó volt, meg bolti eladó, és az életét takarítással, meg hasonló melókkal alapozta meg, meg minden efféle szarral, ahogy ő mondja: minden volt már ő, - még miután miután Müchenben idegen nyelvű tudósító volt sem derogált neki Bacelonában egy éttermi munkába belevágni, és a saját Mücheni lakás után egy másik nővel közös szobát kivenni - és vágom, hogy a másik hasonló kategória, a Rezső barátom is hasonló módon vetette meg a lábát Londonban.
De vannak bőven olyan ismerőseim, akik nem így jutottak ki, hanem a szakmájukban úgyhogy én inkább az ő példájukra építek. :)
Jó, oké, vágom, hogy anno ő is fizikai melókkal kezdte, tavaly is gyerekfelvigyázó volt, meg bolti eladó, és az életét takarítással, meg hasonló melókkal alapozta meg, meg minden efféle szarral, ahogy ő mondja: minden volt már ő, - még miután miután Müchenben idegen nyelvű tudósító volt sem derogált neki Bacelonában egy éttermi munkába belevágni, és a saját Mücheni lakás után egy másik nővel közös szobát kivenni - és vágom, hogy a másik hasonló kategória, a Rezső barátom is hasonló módon vetette meg a lábát Londonban.
De vannak bőven olyan ismerőseim, akik nem így jutottak ki, hanem a szakmájukban úgyhogy én inkább az ő példájukra építek. :)
Aug 25, 2015 08:12:23
sodika
Aug 25, 2015 08:14:40
Szerencsére akármi történik is, az, hogy "ha ez igen, bazmeg, ki ez, lolmár, akkor nehogy már pont én nem" nagyon erősen működik bennem mindenhol, és nem hagy elkeseredni, hanem nyom előre. :)
Aug 25, 2015 08:14:40
sodika
Aug 25, 2015 08:18:30
Példa:
andi - A Hermán Péter barátodat töröltem Skype-on. Állandóan irogatta nekem a hülyeségeit.
én - Jó, Péter egy egyszerű villanyszerelő. Még egyetemre se járt soha. Nemigen várhatsz tőle akadémiai székfoglalókat.
andi - A nagypapám is villanyszerelő volt, Sodi, mégis ég és föld a különbség, és én se jártam soha egyetemre.
:)))
andi - A Hermán Péter barátodat töröltem Skype-on. Állandóan irogatta nekem a hülyeségeit.
én - Jó, Péter egy egyszerű villanyszerelő. Még egyetemre se járt soha. Nemigen várhatsz tőle akadémiai székfoglalókat.
andi - A nagypapám is villanyszerelő volt, Sodi, mégis ég és föld a különbség, és én se jártam soha egyetemre.
Aug 25, 2015 08:18:30
Fekete Bikapata
Aug 25, 2015 08:20:47
Lenézed az embereket úgy, hogy te a bányászbéka segge alatt vagy, barom...
Nem veszed észre?
Nem veszed észre?
Aug 25, 2015 08:20:47
-
Aug 25, 2015 08:24:18
nyemejtyem, attol, hogy mas kiment hazatarulni, neked miert roluk kell peldatvenned? miert a hazaarulok a peldakepeid?
Aug 25, 2015 08:24:18
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 25, 2015 08:25:31
x16)
Endre, milyen shikeredre vagy a legbüszkébb az életben? Melyik eredményedre?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hiénaverő
Aug 25, 2015 08:27:05
Te komolyan többre tartod magad Andinál? Ne röhögtessél már Recskaboy, az etyetyemet nem tudtad elvégezni, egy kitartott kvázicsöves vagy 33.535444 évesen baszki! Vállalkozik, dolgozik, szexel, jól elvan, te meg az íróasztal alatt hergeled magad, míg arra vársz hogy Vejamama behozza a reggelit.
A vidéki picsa volt a félistened, pátyi faszkiverő!
A vidéki picsa volt a félistened, pátyi faszkiverő!
Aug 25, 2015 08:27:05
-
Aug 25, 2015 08:27:43
na, sodi, valaszol mar b+, egy hazafinak miert kene bebizonyitania, hogy tud hazatarulni?
Aug 25, 2015 08:27:43
AutismusMaximus
Aug 25, 2015 08:27:49
Te mocskos, rothadó pofájú, izzadtságbűzös szardarab! Nemrég még azt hazudtad, neki is, nekünk is, hogy soha nem tudnál ártani Andinak. Emlékszel még vagy ezt is beidézzük? Meg hogy sose fogod lekurvázni meg picsázni. Ezt is idézzük?
Nálad nagyobb hazug féreg a világon nincs!
Viszont mindez már intézkedést kíván. Attól függetlenül h egy kést se bírnál felemelni és egy óvodás is lever, itt valós, életellenes fenyegetések hangzottak el.
Mindig felkavarják az állóvizet, amikor a tragédia vagy tini öngyilkosság, stb előtt nyíltan közzé lett téve minden, csak senki nem vette komolyan. A sok ilyen eset után hátha másképp áll hozzá a rendőrség vagy Andi, ha értesítésre kerülnek.
A bírósági tárgyalásra is jó lenne vhogy eljuttatni az infókat. Ki lesz a felelős, ha tényleg tragédia történik?
Nálad nagyobb hazug féreg a világon nincs!
Viszont mindez már intézkedést kíván. Attól függetlenül h egy kést se bírnál felemelni és egy óvodás is lever, itt valós, életellenes fenyegetések hangzottak el.
Mindig felkavarják az állóvizet, amikor a tragédia vagy tini öngyilkosság, stb előtt nyíltan közzé lett téve minden, csak senki nem vette komolyan. A sok ilyen eset után hátha másképp áll hozzá a rendőrség vagy Andi, ha értesítésre kerülnek.
A bírósági tárgyalásra is jó lenne vhogy eljuttatni az infókat. Ki lesz a felelős, ha tényleg tragédia történik?
Aug 25, 2015 08:27:49
Hiénaverő
Aug 25, 2015 08:28:46
Tényleg, ha már az eredményeknél tartunk, nem akarod kitenni az excelt, meg hogy mennyit skáláztál?
LOL vidéki picsa, vicces gyerek vagy te, aki Pátyról* írkálsz Púp.
*pr
LOL vidéki picsa, vicces gyerek vagy te, aki Pátyról* írkálsz Púp.
*pr
Aug 25, 2015 08:28:46
halszag
Aug 25, 2015 08:30:39
Példa:
Neked mi is a legmagasabb iskolai végzettséged?
Aug 25, 2015 08:30:39
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 25, 2015 08:31:35
x16)
Ki lesz a felelős, ha tényleg tragédia történik?
Sodi anyja. Mindig mindenért Gyöngyi felelős.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 08:35:36
x48)
sneci, te jártál ugyan egyetemre, de olyan sötét bunkó műveletlen paraszt vagy, mint egy átlagos melós aki kurucinfót olvas.
tigris
Aug 25, 2015 08:36:22
És mivel mész ki Berlinbe? Stoppal?
Aug 25, 2015 08:36:22
Jenő bácsi
Aug 25, 2015 08:40:22
Pál Marci csinál neki egy bringát, a múltkor is jól fizetett aSoDI
Aug 25, 2015 08:40:22
vsetko jedno
Aug 25, 2015 08:40:49
gyagyás, a vizsgáid hány %-án mentél át? nem hiszem, hogy az érték több, mint 10%! tehát kb 100 félév alatt sikerült is volna átvergődnöd a "matekos" tárgyakon, igaz, te kis érettségizett hülyegyerek? :)
Aug 25, 2015 08:40:49
Jenő bácsi
Aug 25, 2015 08:42:42
sneci, te jártál ugyan egyetemre, de olyan sötét bunkó műveletlen paraszt vagy, mint egy átlagos melós aki kurucinfót olvas.
De Andi nem járt etyetyemre, és ez a lényeg! Csak az etyetyem számít!
Aug 25, 2015 08:42:42
tigris
Aug 25, 2015 08:42:53
Példa:
haha hermán ráment andikára ? :DDDD
kurvanagy.
Aug 25, 2015 08:42:53
sodika
Aug 25, 2015 08:45:05
gyagyás, a vizsgáid hány %-án mentél át? nem hiszem, hogy az érték több, mint 10%! tehát kb 100 félév alatt sikerült is volna átvergődnöd a "matekos" tárgyakon, igaz, te kis érettségizett hülyegyerek? :)
Kb. 75%
Aug 25, 2015 08:45:05
sodika
Aug 25, 2015 08:46:45
Ki lesz a felelős, ha tényleg tragédia történik?
Mikor? Nekem azért van hova mennem, nem úgy vagyok, mint a Gábor, aki már mindenhonnan kiutáltatta magát.
Aug 25, 2015 08:46:45
vsetko jedno
Aug 25, 2015 08:46:54
Kb. 75%
mutasd az indexet. minden szakodról.
Aug 25, 2015 08:46:54
tigris
Aug 25, 2015 08:47:08
Kb. 75%
mutasd az indexed!
Aug 25, 2015 08:47:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 08:47:51
x48)
azt se felejtsük el, hogy sneci külön tanárhoz járt az egyetem alatt, mert buta volt az iskolához.
tigris
Aug 25, 2015 08:48:09
Aug 25, 2015 08:48:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 08:49:12
x48)
az kurva jó lesz ha beköltözöl a hölgyúrhoz, és néha elver majd.:)))
sodika
Aug 25, 2015 08:49:15
Csak az fáj, hogy még mindig bizonytalan, hogy az életem nagy esélyét baszta el, vagy éppen segített nekem azzal, hogy egy évre még hazajöttem a kinti élet elkezdése előtt jobban felkészülni. (Ha nincs szó szerint a szomszédban védőháló, aminek Andi akkor is jó volt, ha nem vettem igénybe akkor sokkal alaposabban kell felkészülni.) Nem hiába szaladtam haza a kifizetett szállás lejártával, miután már nem állt rendelkezésre ez a védőháló.
Aug 25, 2015 08:49:15
sodika
Aug 25, 2015 08:49:49
Nem. Épp azért kezdek el végre jelentkezni az állásokra, hogy nehogy.
Aug 25, 2015 08:49:49
vsetko jedno
Aug 25, 2015 08:51:10
Csak az fáj, hogy hatalmasra nőtt a púpom és reggel megint öt centire állt ki a sérvem.
faszt se érdekel gyagyás, hol az index?
Aug 25, 2015 08:51:10
Hiénaverő
Aug 25, 2015 08:51:29
Recskaboy, nem tartod szánalmasnak hogy 33 évesen neked védőháló kell?
Aug 25, 2015 08:51:29
sodika
Aug 25, 2015 08:51:34
azt se felejtsük el, hogy sneci külön tanárhoz járt az egyetem alatt, mert buta volt az iskolához.
Pár húzósabb matek ZH-ra így készültem fel, amikor már tényleg olyan tétje volt, hogy vagy sikerül, vagy viszlát, egyetem. De ezeken sikerrel át is mentem így.
(Előtte három hétig minden nap tanárokhoz jártam, és úgy készültem fel a típusfeladatokra, hogy ugyanazt három különböző tanárral is elmagyaráztattam magamnak, mert különböző megközelítésekből csak összeáll a kép,de végül sikerült, és az a lényeg)
Aug 25, 2015 08:51:34
sodika
Aug 25, 2015 08:52:38
Recskaboy, nem tartod szánalmasnak hogy 33 évesen neked védőháló kell?
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
Aug 25, 2015 08:52:38
sodika
Aug 25, 2015 08:52:49
Mindegy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 25, 2015 08:52:49
tigris
Aug 25, 2015 08:53:14
sodi mi volt az a májusi ügy, mikor andika eltaszított magától és sírdogálni kellett neki?
és ezután még volt pofád kimenni hozzá váratlanul :DDD
ki törte el az orrod? a részegről bevallottd, hogy nem úgy volt.
és ezután még volt pofád kimenni hozzá váratlanul :DDD
ki törte el az orrod? a részegről bevallottd, hogy nem úgy volt.
Aug 25, 2015 08:53:14
-
Aug 25, 2015 08:53:16
miert nem itthon jelentkezel allasokra, miert akarsz hazaarulo lenni?
Aug 25, 2015 08:53:16
sodika
Aug 25, 2015 08:54:57
miert nem itthon jelentkezel allasokra, miert akarsz hazaarulo lenni?
Mert itthon több mint öt éve van. Oszt még mindig nem érzem, hogy ettől életképes állapotba jutottam volna. Adja magát, hogy ennek a környezet, az ország lehet az oka.
Aug 25, 2015 08:54:57
tigris
Aug 25, 2015 08:55:05
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
Nem vettem igénybe.
milyen védőhálóról beszélsz? andi szóba se akart állni veled. idegesítetted. egy sört se akartak veled meginni, mert nem tudtál viselkedni.
Aug 25, 2015 08:55:05
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 08:55:40
x10)
Csak az fáj, hogy még mindig bizonytalan, hogy az életem nagy esélyét baszta el, vagy éppen segített nekem azzal, hogy egy évre még hazajöttem a kinti élet elkezdése előtt jobban felkészülni. (Ha nincs szó szerint a szomszédban védőháló, aminek Andi akkor is jó volt, ha nem vettem igénybe akkor sokkal alaposabban kell felkészülni.) Nem hiába szaladtam haza a kifizetett szállás lejártával, miután már nem állt rendelkezésre ez a védőháló.
Elmész a picsába, de tényleg a felkészüléseddel. Én a te korodban recskapók már házas voltam és gyerekem volt. De te bazdmeg még a felkészülés előtti akklimatizációs felkészülésnél tartasz. Gyagyás! Ne fenyegess senkit, amiért itcára kerülsz büdösbogár,mert pont ott a helyed! Semmirekellő fasz. Buta vagy és lusta. Viszont tavasszal kurva jó lesz a show,amikor a csápjaiddal csapkodsz és bömbölsz majd Veja néninek,hogy nyeeeee tessék kijaknyiiiii, könyöjgöm! Janibá, meg majd kilökdös a picsába.
Peroni pizza
Aug 25, 2015 08:56:04
Faketaxi, vegigrecskazza az utat! Hahó!
Aug 25, 2015 08:56:04
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 08:56:52
x10)
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
Nem vettem igénybe.
Óvodás
tigris
Aug 25, 2015 08:57:56
Óvodás
hisztis csaj.
nem szaladtál ,hanem kimenekítettek tündéjmeseojszágból
Aug 25, 2015 08:57:56
-
Aug 25, 2015 09:00:48
fn.hir24.hu/penzugy/2014/09/30/a-10-legmenobb-szakma-magyarorszagon/
masnak nem fizet olyan rosszul a "szakmad". nem lehet, hogy csak lusta vagy dolgozni, esetleg lofaszt sem ertesz az allitolagos szakmadho?
Aug 25, 2015 09:00:48
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 09:01:23
x10)
Na, jó viccelsz most, ugye?
Te azért nem vagy életképes állapotban,mert gyagyás vagy. Fogyatékos és gonosz és végtelenül lusta és buta mint a tök. Kurvára mindegy,hogy Abu Dhabiban vagy vagy Vanuatun, te ugyanaz a fasz maradsz. Nem a környezet, nem az ország tehet róla. Nézz a tükörbe. Te tehetsz róla. ÉLETKÉPTELEN!
Most meg takarodsz le a tescoba és nagyon gyorsan beadod a jelentkezésedet, hátha felvesznek.
-
Aug 25, 2015 09:03:25
bocsi, ez egy regi cikk, hirtelen ezt talaltam. azota csak fele ment az infosok bere...
Aug 25, 2015 09:03:25
Érdeklődő
Aug 25, 2015 09:08:09
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
Nem vettem igénybe.
Hadd javítsalak ki: hazamenekített Vera néni ( úgyis, mint otthoniak). Nem szaladtál te sehová, csak bömböltél, hogy vigyenek vissza az asztal alá.
Aug 25, 2015 09:08:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 09:09:23
x48)
az egyetemen különtanár, az életben védőháló meg gazdatest. csecsemő maradtál, akiről mindig más felnőtteknek kell gondoskodni.
tigris
Aug 25, 2015 09:09:40
egy programozónak minek motivációs levél egyébként?
Aug 25, 2015 09:09:40
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 09:09:59
x10)
Tudjátok mi jutott eszembe?
Recsi megvezetett minket. Nem lesz itt semmilyen tavaszi utcára kerülés,csak azt kívánta elérni,hogy a tanszéken senki ne foglalkozzon a gazdatestekkel és a recskabunkerrel.
Csapásokat kell mérni az odújára!!!
Recsi megvezetett minket. Nem lesz itt semmilyen tavaszi utcára kerülés,csak azt kívánta elérni,hogy a tanszéken senki ne foglalkozzon a gazdatestekkel és a recskabunkerrel.
Csapásokat kell mérni az odújára!!!
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 09:11:20
x10)
Űzettessék ki a gonosz kolosytündérmeseországból! Lehetőleg karácsony előtt!
tigris
Aug 25, 2015 09:24:27
hazaszaladt tündérmeseországból, mert a prolipicsa elüldözte :DDD
prüszkölök a nevetéstől
prüszkölök a nevetéstől
Aug 25, 2015 09:24:27
-
Aug 25, 2015 09:28:54
Ezt az etyetem külön tanárt nem értyem. Az embereknek ha valami nem megy akkor jobb képességű diáktársaikkal leülnek tanulni.
Aug 25, 2015 09:28:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 09:33:02
x48)
Vigyázat troll
augusztus 21., 19:39 ·
Sikerült beazonosítani egy trollt, kórházi dolgozóról van szó, aki nemrég járt Berlinben, a munkáltatójának már írtunk egy levelet, hogy vessék alá pszichológiai vizsgálatnak, mivel feltehetően közveszélyes pszichopata.
Tetszik Hozzászólás
Megosztom
Legnépszerűbb hozzászólások
Ez 2 embernek tetszik.
Kék László A halálozási rátán ne is csodálkozzunk, az hogy melyik titkosszolgáltatónál van internet előfizetése ez is egyértelmű, nagy halat fogtunk megint ! Hála a tumblr szolgáltatásainak egy teljes kapcsolatrendszer bontakozik ki gerytol vampirpilangotol bede mártonon át, irány szolnok na csá
Tetszik · Válasz · 1 · 7 órája
Kék László Úgy látom aneszteziológus, nem lehetne kitenni a fotóját feleségéről, hogy lássa a férje hobbija az évek óta tartó csoportos és folyamatos zaklatás?
Tetszik · Válasz · 7 órája
Kiss Roland remélem nemsokára nem dolgozó hanem ápolt lesz
Tetszik · Válasz · augusztus 23., 22:41
Kék László Érdekes kapcsolatrendszer a 13 likeos igen gyenge írásairól ismeretlen újságíró Bede Márton hogyan kerül a képbe?
Kék László http://ludovikashangulat.tumblr.com/
ludovikás hangulat
A javaslat előkészítését ismerő egyik politikus szerint Orbán tavaly egy olyan "ludovikás hangulatú,...
LUDOVIKASHANGULAT.TUMBLR.COM
augusztus 21., 19:39 ·
Sikerült beazonosítani egy trollt, kórházi dolgozóról van szó, aki nemrég járt Berlinben, a munkáltatójának már írtunk egy levelet, hogy vessék alá pszichológiai vizsgálatnak, mivel feltehetően közveszélyes pszichopata.
Tetszik Hozzászólás
Megosztom
Legnépszerűbb hozzászólások
Ez 2 embernek tetszik.
Kék László A halálozási rátán ne is csodálkozzunk, az hogy melyik titkosszolgáltatónál van internet előfizetése ez is egyértelmű, nagy halat fogtunk megint ! Hála a tumblr szolgáltatásainak egy teljes kapcsolatrendszer bontakozik ki gerytol vampirpilangotol bede mártonon át, irány szolnok na csá
Tetszik · Válasz · 1 · 7 órája
Kék László Úgy látom aneszteziológus, nem lehetne kitenni a fotóját feleségéről, hogy lássa a férje hobbija az évek óta tartó csoportos és folyamatos zaklatás?
Kiss Roland remélem nemsokára nem dolgozó hanem ápolt lesz
Tetszik · Válasz · augusztus 23., 22:41
Kék László Érdekes kapcsolatrendszer a 13 likeos igen gyenge írásairól ismeretlen újságíró Bede Márton hogyan kerül a képbe?
Kék László http://ludovikashangulat.tumblr.com/
ludovikás hangulat
A javaslat előkészítését ismerő egyik politikus szerint Orbán tavaly egy olyan "ludovikás hangulatú,...
LUDOVIKASHANGULAT.TUMBLR.COM
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 09:34:19
x48)
bede márton megint lebukott!!!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 09:38:02
x48)
az aneszteziológus biztos broni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 09:39:52
x48)
tajgi ha nyilvánosságra hozod a tumblimat, annak nem lesz jó vége, ugye tudod??
ártány
Aug 25, 2015 09:45:40
bede márton megint lebukott!!!
MEGMONDTAM!!!!!
* rázza a rácsokat *
Aug 25, 2015 09:45:40
stressznélküli nyugi
Aug 25, 2015 09:53:34
sodikaKivéve, ha olyan a felvételi eljárás, hogy próbamelót adnak, hogy add le másnapra.másnapra?:))te hol élsz bazmeg?
Jövő hétre!
Aug 25, 2015 09:53:34
védőháló
Aug 25, 2015 10:06:00
*megszüntetés folyamatban*
Aug 25, 2015 10:06:00
Védőháló
Aug 25, 2015 10:18:19
*kilyukadt*
Aug 25, 2015 10:18:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 25, 2015 10:38:55
x30)
Ebben a játékban valamiért a nyelvtanárok is benne vannak, márha egy fél betű is igaz abbol amit ideokád. Hogy miért, az talány, nem ártana a rejtélytudományi tdk-nak behatóbban tanulmányozni ezt.
Ez a része nem túl bonyolúlt. A nyelvtanárok pénzért vállalnak tanítványokat, FoGYISoDI pedig zsákszámra hordja hozzájuk a pénzt. Persze, hogy nincs ellenükre a dolog.
asodi hasfala
Aug 25, 2015 10:51:01
*kilyukadt*
*Az is*
Aug 25, 2015 10:51:01
töppedt buzigolyók
Aug 25, 2015 10:58:11
A kezdetektől fogva az mozgatott meg, hogyha ez a tanulatlan vidéki picsa erre képes, akkor nehogy már pont én nem. És az eltávolodása valószínűsíthetően arra vezethető vissza, hogy ezt idővel megérezte. De egyébként ez önmagában is olyan körülmény, ami mozgat.
Másik nővel vett ki közös szobát = biszexuális te büdös nagy fasz... Jézusom, Recskás, ne annyira debil vagy, hogy az már fáj.
Aug 25, 2015 10:58:11
töppedt buzigolyók
Aug 25, 2015 11:07:03
Kb. 75%
Nekem meg két diplomám van, két különböző szakmához te púpos korcs, két felsőfokú nyelvvizsgám, és összesen nem került 28 félévbe megszerezni őket. A második diplomát meg a második nyelvvizsgát ráadásul meló mellett, estin csináltam. Igaz, nem volt mellé két kisgyerekem, mint a fateromnak, aki '94-ben úgy csinálta meg a mérnök diplomája mellé a Közgázt, hogy mi már bőven megvoltunk a tesómmal. Ha leülünk családilag az asztalhoz, egyedül a tesómnak van csak egy diplomája. Igaz, ő köztársasági ösztöndíjas volt, és évfolyamelsőként végzett, szóval azért letett valamit az asztalra.
TE mit tudsz felmutatni a 28 féléveddel? Kinek vetítesz itt, te paraszt? Itt többségében olyan emberek vannak, akik elvégezték azt, amit te nem tudtál.
Aug 25, 2015 11:07:03
Portugál troll
Aug 25, 2015 11:08:51
A szexuális szokásokról a titkok majd később jönnek, nyugi. XD
Aug 25, 2015 11:08:51
kripliminatroll
Aug 25, 2015 11:11:56
Biztonsági.
Nem vettem igénybe.
Nem vettem igénybe.
Recskás téged mindig emlékeztetni kell arra hogy nincs otthonod?
Mi lesz ma az ebéd púp?Rocskai hagyni fog a husiból vagy megint csak a köret marad a koboldnak.
Aug 25, 2015 11:11:56
-
Aug 25, 2015 11:12:19
Akkor, hogy a picsába van, hogy nálunk egy tartalomkezelő többszörösét keresi a te jövedelmednek?
Aug 25, 2015 11:12:19
SoDI
Aug 25, 2015 11:21:37
Mi a faszom az a tartalomkezelő? xĐĐĐĐĐĐĐ
Sose hallottam róla, de pont annyira érdekel, mint az üzemorvos. Fogjátok már fel, idióták, hogy én nem gyári munkásnak készülök, hanem webprogramozónak. Kizárólag webprogramozónak. Oszt kész.
Aug 25, 2015 11:21:37
csivaegő
Aug 25, 2015 11:40:36
az aneszteziológus biztos broni.
lehet, hogy én vagyok? mondjuk berlinben már voltam, bár kicsit régebben. proland annyit segítek, hogy ha túltolod a sárkányozást, van esélyed a kezeim közé kerülni. bár területileg nem hozzánk tartozol sajnos.
Aug 25, 2015 11:40:36
Haim
(
x10)
Aug 25, 2015 11:50:17
x10)
Recskapók!
Most jó fej leszek és mondok neked valami reális munkalehetőséget.
Menjél el egy fürdőbe dolgozni. Lehetnél mondjukúszómester kabinos. Igazából azt a munkát el tudod végezni. Nagy fizikum nem kell hozzá, láthatsz pucér férfiakat, akik ráadásul megszólítanak. Bármikor büntetlenül bemehetsz egy férfi zuhanyzóba! Nem kell költened a fürdésre, ott van alkalom. Némi jatt is leeshet. Nem fogod megváltani a világot, de legalább emberek között leszel, mi több, meztelen férfiak között és mégse fog mindenki lebuzizni.
Szívesen.
Menjél el egy fürdőbe dolgozni. Lehetnél mondjuk
Szívesen.
Schwezoff Dávid
Aug 25, 2015 11:56:44
egy programozónak minek motivációs levél egyébként?
Aug 25, 2015 11:56:44
asdasd
Aug 25, 2015 12:02:21
Aug 25, 2015 12:02:21
kronológia
Aug 25, 2015 12:05:54
A recskagnóm bukásai az életben:
1. általános iskola
A gyenge értelmi képességekkel és még fejletlenebb szociális készségekkel rendelkező Fifikét egy gyenge, vidéki iskolába deportálják a nagymamához Almásfüzitőre.
2. gimnázium
A speciális nevelési igényű gyerekekkel foglalkozó (= kisegítő) Övegesben sem sikerül a diszgráfiás és diszlexiás Sodikának a magyar érettségije. A nyarat magántanárokkal és szülői felügyelet mellett kénytelen végigtanulni, így a pótérettségin épp, hogy átmegy, de arra az évre a felvételik már elúsztak.
3. Rend-Szám Bt.
A 2+2+1 éves, felsőfokú végzettséggel záródó tanfolyam első két éve után Sodika kihullik a rendszerből, megalapozott gyanú szerint még az első, OKJ-s papírt sem képes megszerezni.
4. felvételi
Hiába az egy teljes év, méregdrága magántanárokkal eltöltött felkészülési idő, Endre csak a legalacsonyabb pontszámokkal is elérhető tanárszakra kerül be, az ELTE vagy BME rendes infós szakjainak a közelébe sem tud kerülni.
5. egyetem
A lógások, a tanulás hiánya valamint a közepesen súlyos értelmi visszamaradottság nem marad következmények nélkül. Első szakán még hat év után is elsőéves tárgyakkal küszködik, a magántanárok dacára. Az egyes szakok kudarcait újabbakra való beiratkozással palástoló stratégia sem eredményes, azokat is diploma és megszerzett, használható tudás nélkül zárja az akkorra már magát a médiában erősen lejárató recskás.
6. nyelvvizsga
Sodi akkor is csak érettségivel rendelkezne, ha mind a négy szakját elvégezte volna (pr), hiszen több, mint öt évvel az egyetemi tanulmányai után még mindig képtelen volt akár egy középfokú nyelvvizsgát letenni, így diplomái (pr) elvesztek volna. Ugyanígy hatalmas kudarcot vallott a berlini nyelviskolákban is, pedig ott semmi más dolga nem volt, minthogy tanuljon.
7. munka
A lassan 34 éves Endike se komolyan vehető munkatapasztalattal nem rendelkezik, de irodai vagy csapatjátékos skilljei a teljes izolációban nem fejlődtek ki, alkalmatlan a másokkal való együttműködésre, együttélésre. A legoptimistább cél valami adatrögzítői állás lenne, de egyrészt ott dolgozni kell, másrészt pedig az öntelt púpos ennél feljebb pozicionálja magát.
8. családalapítás
Egyrészt lassan túljut a saját maga által megjelölt, 33. életéven, másrészt pedig addig nyúzta a pitont, mire az megdöglött, tehát Sodika impotenssé vált, mint két "barátja", Roland és Kaufmann.
9. egészség
A gyógytorna értelmetlen hanyagolása, a mozgásszegény (mozgásmentes) életmód, a műanyagszemét ételként való fogyasztása valamint az orvosi vizsgálatok és kezelések teljes hiánya szépen, lassan tönkretették a kis Endi egészségét. Súlyos bordapúpja, idült sérve, rossz szemei mellett inkontinencia, merevedési zavar, izomsorvadás, máj-, vese- és emésztési zavarok gyötrik, a szájürege pedig egy merő dentális katasztrófa.
1. általános iskola
A gyenge értelmi képességekkel és még fejletlenebb szociális készségekkel rendelkező Fifikét egy gyenge, vidéki iskolába deportálják a nagymamához Almásfüzitőre.
2. gimnázium
A speciális nevelési igényű gyerekekkel foglalkozó (= kisegítő) Övegesben sem sikerül a diszgráfiás és diszlexiás Sodikának a magyar érettségije. A nyarat magántanárokkal és szülői felügyelet mellett kénytelen végigtanulni, így a pótérettségin épp, hogy átmegy, de arra az évre a felvételik már elúsztak.
3. Rend-Szám Bt.
A 2+2+1 éves, felsőfokú végzettséggel záródó tanfolyam első két éve után Sodika kihullik a rendszerből, megalapozott gyanú szerint még az első, OKJ-s papírt sem képes megszerezni.
4. felvételi
Hiába az egy teljes év, méregdrága magántanárokkal eltöltött felkészülési idő, Endre csak a legalacsonyabb pontszámokkal is elérhető tanárszakra kerül be, az ELTE vagy BME rendes infós szakjainak a közelébe sem tud kerülni.
5. egyetem
A lógások, a tanulás hiánya valamint a közepesen súlyos értelmi visszamaradottság nem marad következmények nélkül. Első szakán még hat év után is elsőéves tárgyakkal küszködik, a magántanárok dacára. Az egyes szakok kudarcait újabbakra való beiratkozással palástoló stratégia sem eredményes, azokat is diploma és megszerzett, használható tudás nélkül zárja az akkorra már magát a médiában erősen lejárató recskás.
6. nyelvvizsga
Sodi akkor is csak érettségivel rendelkezne, ha mind a négy szakját elvégezte volna (pr), hiszen több, mint öt évvel az egyetemi tanulmányai után még mindig képtelen volt akár egy középfokú nyelvvizsgát letenni, így diplomái (pr) elvesztek volna. Ugyanígy hatalmas kudarcot vallott a berlini nyelviskolákban is, pedig ott semmi más dolga nem volt, minthogy tanuljon.
7. munka
A lassan 34 éves Endike se komolyan vehető munkatapasztalattal nem rendelkezik, de irodai vagy csapatjátékos skilljei a teljes izolációban nem fejlődtek ki, alkalmatlan a másokkal való együttműködésre, együttélésre. A legoptimistább cél valami adatrögzítői állás lenne, de egyrészt ott dolgozni kell, másrészt pedig az öntelt púpos ennél feljebb pozicionálja magát.
8. családalapítás
Egyrészt lassan túljut a saját maga által megjelölt, 33. életéven, másrészt pedig addig nyúzta a pitont, mire az megdöglött, tehát Sodika impotenssé vált, mint két "barátja", Roland és Kaufmann.
9. egészség
A gyógytorna értelmetlen hanyagolása, a mozgásszegény (mozgásmentes) életmód, a műanyagszemét ételként való fogyasztása valamint az orvosi vizsgálatok és kezelések teljes hiánya szépen, lassan tönkretették a kis Endi egészségét. Súlyos bordapúpja, idült sérve, rossz szemei mellett inkontinencia, merevedési zavar, izomsorvadás, máj-, vese- és emésztési zavarok gyötrik, a szájürege pedig egy merő dentális katasztrófa.
Aug 25, 2015 12:05:54
Schwezoff Dávid
Aug 25, 2015 12:06:06
Recskapók!
Menjél el egy fürdőbe dolgozni. Lehetnél mondjuk úszómester kabinos. Igazából azt a munkát el tudod végezni. Nagy fizikum nem kell hozzá, láthatsz pucér férfiakat, akik ráadásul megszólítanak. Bármikor büntetlenül bemehetsz egy férfi zuhanyzóba! Nem kell költened a fürdésre, ott van alkalom. Némi jatt is leeshet. Nem fogod megváltani a világot, de legalább emberek között leszel, mi több, meztelen férfiak között és mégse fog mindenki lebuzizni.
Szívesen.
Menjél el egy fürdőbe dolgozni. Lehetnél mondjuk úszómester kabinos. Igazából azt a munkát el tudod végezni. Nagy fizikum nem kell hozzá, láthatsz pucér férfiakat, akik ráadásul megszólítanak. Bármikor büntetlenül bemehetsz egy férfi zuhanyzóba! Nem kell költened a fürdésre, ott van alkalom. Némi jatt is leeshet. Nem fogod megváltani a világot, de legalább emberek között leszel, mi több, meztelen férfiak között és mégse fog mindenki lebuzizni.
Szívesen.
beázik a faptop, Hahó!
Aug 25, 2015 12:06:06
Schwezoff Dávid
Aug 25, 2015 12:09:25
Ez egy igazi verprofi programozo motivacios levele:-)
Aug 25, 2015 12:09:25
asdasd
Aug 25, 2015 12:14:47
Most amúgy az elmúlt napokban kiderült, hogy Sodi életében nem dolgozott legálisan egy percet sem. Hogy miből gondolom?
Életében nem volt üzemorvosnál. Én még nem melóztam oylan helyen, ahol legalább egy formális találkozót ne kellett volna megejteni az üzemorvossal. Sőt, csak akkor irtak alá velem szerződést, ha az üzemorvos áldását adta rá (a munkakör ellátásához fizikailag alkalmas).
Szóval Sodi, ez bizony SHIKER! Letoltál 34 évet az életből úgy, hogy egy percet nem dolgoztál legálisan.
Életében nem volt üzemorvosnál. Én még nem melóztam oylan helyen, ahol legalább egy formális találkozót ne kellett volna megejteni az üzemorvossal. Sőt, csak akkor irtak alá velem szerződést, ha az üzemorvos áldását adta rá (a munkakör ellátásához fizikailag alkalmas).
Szóval Sodi, ez bizony SHIKER! Letoltál 34 évet az életből úgy, hogy egy percet nem dolgoztál legálisan.
Aug 25, 2015 12:14:47
-
Aug 25, 2015 12:15:41
Recskapók!
Szívesen.
Szívesen.
És végre tényleg medencés irodája lenne.
Aug 25, 2015 12:15:41
sodika
Aug 25, 2015 12:18:48
Nehogy már alapvető tudás legyen, hogy az ember tudja, mi a fene az az üzemorvos, hogy eszik vagy isszák azt. Eddig is elvoltam anélkül, hogy tudjam, és ezután is elleszek. :)
Aug 25, 2015 12:18:48
-
Aug 25, 2015 12:19:30
Púpi, miért keresel állást amúgy? A trollok tanácsára, hogy keress végre állást, folyton azzal riposztoltál, hogy hülyeség, neked van munkád.
Megunták a gányolásodat és a megbízhatatlanságodat a Groteszknél, és kibasztak?
Megunták a gányolásodat és a megbízhatatlanságodat a Groteszknél, és kibasztak?
Aug 25, 2015 12:19:30
asdasd
Aug 25, 2015 12:20:13
Nehogy már alapvető tudás legyen, hogy az ember tudja, mi a fene az az üzemorvos, hogy eszik vagy isszák azt. Eddig is elvoltam anélkül, hogy tudjam, és ezután is elleszek. :)
Nem ez volt a lényeg.... De már emgszoktuk, hogy nem adsz választ egyértelműen semmilyen kérdésre sem...
Aug 25, 2015 12:20:13
-
Aug 25, 2015 12:20:47
Ez az alapműveltség része, gyagyás. Remélem, azt azért tudod, hogy a vécében a lánc mire szolgál.
Aug 25, 2015 12:20:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 12:20:54
x48)
a berlini prolipicsa tudja ezt egyetem nélkül is.
sodika
Aug 25, 2015 12:22:53
Utoljára az egyetemi beiratkoznásnál csodálkoztak.
Mondom... Adószám... Az micsoda? :)
Aug 25, 2015 12:22:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 12:24:49
x48)
főleg hogy adóazonosító jelnek hívják. adószámuk a nem természetes személy adóalanyoknak van. de ezt egy proli nem tudhatja.
Schwezoff Dávid
Aug 25, 2015 12:25:07
És a munkával is pontosan így vagy.
Csak azt nem értem, hogy milyen jogon vehetsz levegőt egyáltalán?
Aug 25, 2015 12:25:07
-
Aug 25, 2015 12:27:19
Kirúgtak, gyagyás? Gyanúsan kerülöd a kérdést.
Aug 25, 2015 12:27:19
Bevándorló
Aug 25, 2015 12:27:32
*jön és elveszi SoDi munkáját*
... oh wait...
... oh wait...
Aug 25, 2015 12:27:32
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 25, 2015 12:28:40
x30)
Törpapa barátoddal mi van mostanság?
Kaufmann megint őrizetben van?
Kaufmann megint őrizetben van?
Hiénaverő
Aug 25, 2015 12:28:42
Kurvajó ahogy szmájlizol itt a shaját ostobaságodon Gyagyás. Egyébként te még mindig értelmiséginek tartod magad? Mert nálad nagyobb prolit nem sokat láttam eddig, max. a vén pappúcsos Kaufmann haverod van még ezen a szinten.
Aug 25, 2015 12:28:42
Schwezoff Dávid
Aug 25, 2015 12:29:01
Kirúgtak, gyagyás? Gyanúsan kerülöd a kérdést.
IP-látók: Kolosyn van még nyomoronc?
Aug 25, 2015 12:29:01
Elsőéves
(
x3)
Aug 25, 2015 12:30:48
x3)
Ez amúgy hihetetlen, hogy egy 30+ éves ember büszke arra, hogy nincs/egyetemista korában nem volt adószáma. Sodi mindig meg tud lepni. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 12:34:50
x48)
a sodi az a fajta proli, aki a többi embert prolizza. a legjobb példa a berlini mulatós videó. prolizza az ingyenes hely előtt sorban álló fiatalokat, miközben padon talált pizzát eszik, és utcán üvegből, menet közben issza a sört, mert úgy olcsó.
-
Aug 25, 2015 12:47:44
De akkor soha nem volt bejelentett állásod? Az informatikusok is elmennek üzemorvoshoz. Egy évben egyszer el kell. A groteszknél nem küldtek el?
Aug 25, 2015 12:47:44
stressznélküli nyugi
Aug 25, 2015 12:50:03
Akkor te is bevallod, hogy normális munkád a büdös életben nem lesz.
Aug 25, 2015 12:50:03
vsetko jedno
Aug 25, 2015 12:55:40
alapvető tudás. mondjuk honnan tudhatnád, hiszen a kurucinfón ritkán kerül szóba, a hozzád hasonló white trash réteget nem érinti :)
Aug 25, 2015 12:55:40
vsetko jedno
Aug 25, 2015 12:59:28
Vigyázat troll Roli, te nem Szegeden tanultál? Nézz körül az ETR.n névsorokban
farkarossz szokás szerint magával beszélget.
mennyire súlyos elmebetegnek kell ehhez lenni?
Aug 25, 2015 12:59:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Aug 25, 2015 13:04:16
x48)
Vigyázat troll Roli, te nem Szegeden tanultál? Nézz körül az ETR.n névsorokban
a szokásos. azt kéne visszanéznie, hogy börtöbe kerülése előtt mennyivel kezdett el saját magával beszélgetni, mert kb. annyi ideje van most is a következő pihenőig. minden egy folyamat, és ez éppen most kezdődött el.
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™