Nem, nem, nem.
A magyar nyelv pontos nyelv.
Alkalmas minden igény félreérthetetlen megfogalmazására.
Aki általános megfogalmazást használ, az nyilvánvaló, hogy a minimális kivitelezést akarja annak, ami a szavainak nyelvtanilag még éppen megfelel.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A pizzát még az első héten ette meg, amikor tele volt a zsebe a Fórizstól és/vagy Rocskaitól kapott kölcsönnel, amit persze azóta sem fizetett vissza.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nem, mert hozzáteszem, hogy ha nem, hát ne pofázzon.
A Kádár-kori KMK lényege az volt, hogy volt életlehetőség, amit visszautasíthattál. Manapság ilyen már nincs. Nincs mit visszautasítani.
ennyi
na németlecke, csá
kettőtök viszonyában a te egyoldalú elmondásod semmit sem számít, hiszen beteges hazudozó vagy, elfogult a magad javára, és le akarod járatni andit.
egy szavadat sem hisszük, ez remélem nyilvánvaló.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Miért kéne az államnak neked bármit is kínálgatnia? Ott vannak az álláshirdetések, jelentkezel rájuk és valahová csak felvesznek. Másoknál ez szerinted hogy megy? Elvégzi az iskoláit, aztán odamegy hozzá az állam az utcán, hogy gyere ide, itt a te helyed, itt fogsz mától dolgozni? Te egy kurva nagy állomvilágban élsz.
Hí bazmeg, ez a szintű vérkommunista duma még tőled is megdöbbentő.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
there. I fixed it.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
képtelen voltál egy pontos specifikációt készíteni. micsoda kibaszott amatőr.:)))
emigrálj észak koreába, te fasz
kihagytad az alapjövedelmet, nyomorék.
ne izgulj, az állam majd felkínálja neked az aluljárót
Neked az allam legfeljebb kozmunkat fog felkinalni, te lusta semmirekello nyomorek idiota.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
dehogyis, meglesz minden, csak a szobakonyhában lesznek kicsit többen, sneci mellett a malac és tuzséri lakatos testvérek, mind a négyen.
Ezért provokálod magad ellen a pereket? Mert ezt a börtönben megkapod. Bónuszként masztiparti is lesz!
A nyáron vagy kétszer adtam neki fülest, hol osztanak ingyen minikólát, de meg se köszönte a hálátlan kis geci.
Hogy valaki főzzön rá, ha Vera mama felfordul. Evidenciákat...
oké, de az nem opció, hogy beül egy közeli kajáldába ebédelni, ha már munkája és pénze is van, miért ragaszkodik a menzához?
mert proli szar
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nem az ilyeneket hívják szakbarbárnak??? Neked az lett volna a feladatod, hogy kitaláld és megcsináld amit kér. Andi azt hitte értesz ahhoz amit csinálsz, de tévedett.
malaczhergelés?
Andi nem az anyukád Recskás. A fogyatékos, gecibuta agyaddal rá akartál telepedni. Nem jött be. Ennyi.
Hát persze. Ilyenkor már poén.
Mejt bojszófőzejék!!!!
Aki kapja marja!!!
AZ ENYÉM NYOMORULT!
*beleharap Alkaa karjába és elveszi a dobozt*
Szerinten le tudod fizetni egy fèl üveg zöld teás san benedettoval.
Tehát beismered, hogy eltökélt célod volt átbaszni Zseryt, papír ide vagy oda. Ettől függetlenül erősen kétlem, hogy akkor is így állna az 50 eurós üzlet ügye, ha írtok róla papírt. Patkányvéredből adódóan nyilván megpróbáltál volna minden tőled telhetőt, hogy lehúzd, de végül egy feljelentéssel simán becsicskított volna.
Van ilyen hely, úgy hívják munkaügyi központ. Csak ott pláne nem tudnál hetyetyézni a 38 594 féléveddel meg a be nem fejezett OKJ-dal, ott csak és kizárólag a papírokat nézik, és az alapján ajánlanak neked munkát.
Púpszter, amiről te ábrándozol, azt úgy hívják, hogy bentlakásos intézet.
Meg még mi a kurva anyád kellene?
Felkínáltak neked a szüleid egy saját lakást, szobakonyhánál nagyobbat, zöld övezetben. Fizették a rezsidet és anyád felkínált egy telefonos operátori állást.Szóval pofa be, ezt te mind megkaptad és felélted, elrecskáztad!
Ezt mind megkaptad Endike tőlem és János bátyádtól!
A lakásban homoerotikus videókat forgattál magadról, a rezsit kifizetjük, enni kapsz. Szereztünk bejárós munkát, de onnan is kidobtak. Sajnáljuk, többet nem tudunk tenni érted.
Tavasz. Tudod Endi...ne kelljen még egyszer szólni!
és lesz szex is! Xd
nyilván kölcsönös beleegyezés szükséges
Ja, hülye picsa látványosan enyelgett, meg hempergett Chris-szel, amivel nyilván nekem üzent, mert azt hitte, érdekel. És felbaszta az agyát, mert nyilván sértette a prolipicsa büszkeségét, amikor a következő napokban leesett neki, hogy - a szemében - kvázi kortársként nem a csajt, hanem efféle anyafigurát látok benne.
mindegy
Kamu. Nekem sem kértek a beleegyezésem. :(
Erről is lesz videó? Nyilván forgattál.
Ez mind igaz, Endre? Te kibaszott görény!
Még munkád is lett volna és a saját autódon mehettél volna be a munkahelyedre?!
Ki az a nyomorult geci, aki az ilyen lehetőségeket eldobja magától? Ezt nem hiszem el!
az operátori állás miatt ordibált az anyjával,hogy mit képzel,hogy az ő egyetlen etyetyemistya fiacskája majd elmegy százezerért dolgozni, akkor már nyissuk ki a gázt.
Nem lebasztam volna a 100 000-es fizut, ha minden mást fizetnek helyettem a szüleim?!
SoDI, te egy F.A.S.Z. vagy!
Nem biztos, hogy forgatott, hanem mást csinált a sarokban. Ez felvet egy új elméletet, hogyan is történt az a bizonyos orrtörés.
Ja, az anyafigurának tartogattad 2 hétig a gecidet mi?
Az apját már kvázi megölte az ellehetetlenítéssel, most még kiderült, hogy meg akarta dugni az anyafiguráját is, ideje a neopúp elnevezés mellé bevezetni a "SoiDIpusz"-t is.
Később a lakásomat is hasonló megfontolásból voltam hajlandó eladni (27 évesen tízmillióért cserébe életjáradék-jelleg szerződést kötni jó üzlet), csak aztán a cserébe megvásárolni gondolt lakhatás úgy nézett ki, hogy elkeudzem dolgozni, minden pénzt hazaadtam (beleérve a 2006-os kártérítésemet is), és még így is vita volt abból, hogy miért fürdök annyit, miközben kicsi az emésztő, és drága a szippantós, ráadásul a villanyt is kikapcsolták (aznap költöztem el Pátyról - először azt hittem, csak 10 perces áramszünet, aztán rájöttem, hogy nem, és azóta nem ott lakom).
Lófaszt üzent neked. Kicsit túlpozicionálod a szerepedet az ő életében te kvázi 40-es vén szar.
Vera néniék igazságszérumot csempésznek a kajamaradékba az utóbbi időben?
Te nyomorék, képes lettél volna anyádat meghágni?
Ne hazudj!
Elvileg törlesztetted azt a sok mindent amit a szüleidtől kaptál. Mi ezzel a gond? Mondjuk ezt a fürdés dolgot is nehezen tudom elhinni. Te azt hitted 10 perces áramszünet?. Látszik, hogy mennyire képeben voltál ott is. Téged szerintem anyád kibaszott a picsába mert egy fillért nem adtál neki. Verákhoz hogyan kerültél? Anyád beprotezsált? Gondolom nem te hívtad, hogy gáz van. Szerintem addig azt sem tudtad ,hogy a világon vannak Rocskaiék.
ott hagytad anyádat megfagyni, te anyaszomorító
pontosan ez volt a probléma, hogy filléreket kerestél.
ez azóta sem változott.
És ez a ravasz kurva még valami ál-támadót is felbérelt, hogy kössön belétek bringatolás közben és te hősiesen megmenthesd, cserébe Andi hálásan a karjaidba ugorhat egy kis potya szexért...
Ravasz terv volt, de te átláttad a szitut és inkább eltörted az orrod, nehogy dugás legyen a vége!
Te soha egy fillért sem kerestél. Egyébként tényleg cserben hagytad azok után éveken keresztül minden a segged alá volt tolva. Gusztustalan pénzéhes fasszopó vagy.
Mit tudtam volna tenni, amikor a szó szerint összes keresetem odaadása sem volt elegendő még ahhoz sem, hogy a villanyt ne kapcsolják ki?
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Annó mennyiért vetted a lakásodat?
na jó, arra az ötszáz forintra ne verd már annyira magad :D
Többet keresni?
Mennyi is volt a 2011-es átlag az excelben? Havi bruttó 40 ezer?
anyád nagy hibát követett el, amikor nem adott be egy intézetbe, de lehet, h inkább egy jégcsákány kellett volna a fejedbe.
Attól kezdve, hogy dolgozni kezdtem, egészen a kiköltözésem pillanatáig - igaz ugyan, hogy a kártérítéssel együtt -, de havi átlag 100 ezer forint felett adtam anyám kezébe pénzt.
Nem mentem el sehova, reggeltől estig csak melóztam, a pénzt is hoztam, akkor egy éven át még csak nem is kameráztam sehol, és egyéb tanulás sem volt, többet is kerestem összegszerűen, mint amennyit eredetileg reálisan remélni mertem, és erre csak a panaszkodás volt.
Csoda, hogy annyira kiakadtam ezután, hogy megtapasztaltam, hogy ha megfeszülök, az sem elég, ha nem feszülök meg, az sem, és a kettő között semmi különbség nincs, akkor minek is feszülnék meg?
2010. februárban volt asszem a villany kikapcsolása.
Vagy márciusban.
Addig havi 100 ezer forint felett volt a keresetem, melynek minden fillérét anyám közé adtam - szó szerint -, a laptoomon árán felül, ami egyszeri kiadás volt.
nem tudom, ez a 100ezer nálatok nagy összegnek számít?
mondjuk nyilván huzdsz, így nincs tétje, csak kíváncsi vagyok :)
mindenki leblokkol ennyi hazudozás láttán.
A kérdésemre válaszolj, büdös gyökér!
Miért nem volt neked jó a 100 000 fizetéssel járó operátori meló + az aládtolt lakás és saját autó, nembeszélve arról, hogy még a rezsidet is fizették?!
Te gheci, én erről csak álmodozhattam, amikor suliba jártam! A kurva életbe, hogy miért nem baszott még beléd a villám?!
Arra a pár ezer fornitra gondolsz amit megkerestél? Szted az mire elég manapság. Szóval Veráékhoz milyen mesével könyörögted be magadat? Ott szoktál fizetni a rezsiért?
Miért nem volt neked jó a 100 000 fizetéssel járó operátori meló
Hülye fasz, annyi év egyetem után? Egyrészt.
Másrészt én nem vagyok ügyfélkapcsolati munkára való.
Idegesítenek az emberek.
Kb. az első hét végén küldeném el valamelyiket az anyjába.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És a "következő helyedre" miért engedtek be? Miért hagyták hogy ott aludj? Fizettél érte valamit, vagy csak megsajnáltak?
Idegesítenek az emberek.
akkor a blaha sem való neked, majd költözz az erdőbe!
Állandó vita, hogy kicsi az emésztő, ne zuhanyozzal annyit.
Gondolom arra utalt udvariasan, hogy ne a zuhany alatt verd a faszod, te retardált...
De miért engedték, hogy ott maradj? Fizettél érte? Vagy megsajnálták, hogy milyen nyomorék vagy?
azóta visszakapcsolták a villanyt, miért nem költöztél vissza?
Nem, nem, nem. A történet úgy kezdődik, hogy neked semmiféle lakásod nem volt, így eladni sem tudta senki a te lakásodat. Nem véletlenül kerüld a választ, te szar. Azt a lakást a szüleid vásárolták a saját, munkával megkeresett pénzükön, és te egyetlen fillért nem tettél hozzá, amiért te dolgoztál meg. Ha rajtad múlt volna, soha, egyetlen lakásotokban sem kapcsolják ki az áramot, mert soha nem lett volna lakásotok. Te egy lusta, hálátlan proli szar vagy, aki mentegeti magát, mindig másokat okolva a saját elbaszottságáért. Még a minimumot se tetted meg szinte soha a saját helyzeted javulásáért, nem hogy mindent.
Idegesítenek az emberek.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha ezt így élőben a szemembe mondod (oh wait, te nem mondasz senkinek semmit a szemébe, mert autista vagy és nem tartasz szemkontaktust!), akkor én úgy baszlak pofán, hogy előzetesbe kerülök a neked okozott 8 napon túl gyógyuló sérülések miatt.
Ennyi.
Ja és fogsz még ide írni, te fasz!
sodika
Sep 09, 2015 09:46:12
autismus maximus
Nem, nem, nem.
Aki általános megfogalmazást használ, az nyilvánvaló, hogy a minimális kivitelezést akarja annak, ami a szavainak nyelvtanilag még éppen megfelel.
Sep 09, 2015 09:46:12
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 09:46:26
x16)
maximum 2 kiló krumplid volt, te szerencsétlen éhenkórász.
A pizzát még az első héten ette meg, amikor tele volt a zsebe a Fórizstól és/vagy Rocskaitól kapott kölcsönnel, amit persze azóta sem fizetett vissza.
sodika
Sep 09, 2015 09:47:25
vérkomcsi vagy :D
Nem, mert hozzáteszem, hogy ha nem, hát ne pofázzon.
A Kádár-kori KMK lényege az volt, hogy volt életlehetőség, amit visszautasíthattál. Manapság ilyen már nincs. Nincs mit visszautasítani.
ennyi
na németlecke, csá
Sep 09, 2015 09:47:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 09, 2015 09:48:26
x48)
Az ügyfél azt akarja, ami elhangzik.
És azt kapja, ami nyelvtanilag megfelel neki.
Én rendre a picsa asztalára tettem, ami nyelvtanilag éppen megfelelt annak, amit mondott, csak aztán kiborult, hogy ő nem így gondolta (az a te dolgod, mert attól még így mondtad).
Én rendre a picsa asztalára tettem, ami nyelvtanilag éppen megfelelt annak, amit mondott, csak aztán kiborult, hogy ő nem így gondolta (az a te dolgod, mert attól még így mondtad).
kettőtök viszonyában a te egyoldalú elmondásod semmit sem számít, hiszen beteges hazudozó vagy, elfogult a magad javára, és le akarod járatni andit.
egy szavadat sem hisszük, ez remélem nyilvánvaló.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 09, 2015 09:49:17
x48)
kérjél bocsánatot anditól!
Kiss Kender Farkas
Sep 09, 2015 09:49:37
Kínáljon fel nekem az állam
1) egy 8 órás munkát
2) legalább egy saját szobakonyhát hozzá, rezsivel
3) déli munkaszünetben menzát
Amíg ezt nem tudja, nincs olyan hely, ahol jelentkezni tudok, hogy jó napot, jöttem jelentkezni, kérem, addig senki ne pofázzon arról, hogy fontos kérdés-e valami, ami úgy egyébként szó szerint teljességgel lehetetlen.
1) egy 8 órás munkát
Amíg ezt nem tudja, nincs olyan hely, ahol jelentkezni tudok, hogy jó napot, jöttem jelentkezni, kérem, addig senki ne pofázzon arról, hogy fontos kérdés-e valami, ami úgy egyébként szó szerint teljességgel lehetetlen.
Miért kéne az államnak neked bármit is kínálgatnia? Ott vannak az álláshirdetések, jelentkezel rájuk és valahová csak felvesznek. Másoknál ez szerinted hogy megy? Elvégzi az iskoláit, aztán odamegy hozzá az állam az utcán, hogy gyere ide, itt a te helyed, itt fogsz mától dolgozni? Te egy kurva nagy állomvilágban élsz.
Sep 09, 2015 09:49:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 09:50:12
x16)
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Hí bazmeg, ez a szintű vérkommunista duma még tőled is megdöbbentő.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 09:51:43
x16)
Különben szerencséd van, mivel a magyar állam szépen lassan halad vissza a szocializmus felé.
Ott a felkínált közmunka, miért nem fogadod el?
Ott a felkínált közmunka, miért nem fogadod el?
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2015 09:51:51
x2)
Kopjon fel nekem az állam
there. I fixed it.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 09, 2015 09:51:58
x48)
Nem, nem, nem.
képtelen voltál egy pontos specifikációt készíteni. micsoda kibaszott amatőr.:)))
Brian
Sep 09, 2015 09:55:47
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
emigrálj észak koreába, te fasz
Sep 09, 2015 09:55:47
Brian
Sep 09, 2015 09:57:48
holazandisvideó? leszandisvideó? anélkül tudjuk, hogy hazudsz itt összevissza. egyébként is mi köze van a gmail specifikációnak a májusi sírógörcsödhöz?
Sep 09, 2015 09:57:48
xray
Sep 09, 2015 10:03:26
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
kihagytad az alapjövedelmet, nyomorék.
ne izgulj, az állam majd felkínálja neked az aluljárót
Sep 09, 2015 10:03:26
Béla
(
x4)
Sep 09, 2015 10:08:14
x4)
Sneci, na az ilyen manias szakaszaid soran bizonyosodik meg arrol az ember, hogy igenis van ertelme feltankolva tarolni azt a Ducatot.
Nalad undoritobb, harito, tagado, a sajat szarjat a kornyezeten szetkeno ferget nem hordott a hatan a Fold.
Remelem mar minel elobb megdoglesz, mar azt sem bannam, ha egy menekult szirekkel teli Gigant baszna el, ezzel megfosztva minket az elvezettol, attol, hogy sokat szenvedve dogolj meg, megfizetve minden aljassagodert. Ugyanis az undorito feregseg olyan szintjet erted el, ami mar toleralhatatlan, egy burjanzo rakos daganat vagy a tarsadalom hatan, egy rosszindulatu polip, amit minel elobb le kell vagni onnan. Hiaba vagy meg pici es jelentektelen, a hozzad hasonlo fergekkel egyutt (Forizs, Artany, RGL, stb) mar olyan atteteket kepeztek, ami mar sugarterapiaert kiakt.
Szerencsere vannak a troll doktorbacsik, akik onkentes, karitativ alapon vallaljak ezt a piszkos melot, hogy minel hatekonyabban eltakaritsuk a hozzad hasonlo sopredeket. A tanszek most csendes, elvegre a karos diszno racs mogott van, de el ne bizd magad, Uszo, csak egyet kell hibaznod, es mesz utana a koterbe. Ott aztan megint lehetsz a csicskaja artanynak.
Szorul mar a hurok, Recskaboy, Vera neni mar nem birja sokaig a nyomast, ha pedig besokall, neked veged.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Nalad undoritobb, harito, tagado, a sajat szarjat a kornyezeten szetkeno ferget nem hordott a hatan a Fold.
Remelem mar minel elobb megdoglesz, mar azt sem bannam, ha egy menekult szirekkel teli Gigant baszna el, ezzel megfosztva minket az elvezettol, attol, hogy sokat szenvedve dogolj meg, megfizetve minden aljassagodert. Ugyanis az undorito feregseg olyan szintjet erted el, ami mar toleralhatatlan, egy burjanzo rakos daganat vagy a tarsadalom hatan, egy rosszindulatu polip, amit minel elobb le kell vagni onnan. Hiaba vagy meg pici es jelentektelen, a hozzad hasonlo fergekkel egyutt (Forizs, Artany, RGL, stb) mar olyan atteteket kepeztek, ami mar sugarterapiaert kiakt.
Szerencsere vannak a troll doktorbacsik, akik onkentes, karitativ alapon vallaljak ezt a piszkos melot, hogy minel hatekonyabban eltakaritsuk a hozzad hasonlo sopredeket. A tanszek most csendes, elvegre a karos diszno racs mogott van, de el ne bizd magad, Uszo, csak egyet kell hibaznod, es mesz utana a koterbe. Ott aztan megint lehetsz a csicskaja artanynak.
Szorul mar a hurok, Recskaboy, Vera neni mar nem birja sokaig a nyomast, ha pedig besokall, neked veged.
Béla
(
x4)
Sep 09, 2015 10:10:07
x4)
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Neked az allam legfeljebb kozmunkat fog felkinalni, te lusta semmirekello nyomorek idiota.
Rackapa
Sep 09, 2015 10:14:40
Amúgy a netes sztárokkal találkozó rajongók mindig valami ajándékot visznek az ilyen "fan meeting"-ekre.
Szeretettel veszik körbe őket, mint Szalacsit, Bartost és a többit.
Nem merek belegondolni, hogy Sodráknak az ő "rajongói" milyen ajándékkal kedveskednének.
Nem merek belegondolni, hogy Sodráknak az ő "rajongói" milyen ajándékkal kedveskednének.
Sep 09, 2015 10:14:40
Brian
Sep 09, 2015 10:14:52
dehogyis, meglesz minden, csak a szobakonyhában lesznek kicsit többen, sneci mellett a malac és tuzséri lakatos testvérek, mind a négyen.
Sep 09, 2015 10:14:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 10:15:42
x16)
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Ezért provokálod magad ellen a pereket? Mert ezt a börtönben megkapod. Bónuszként masztiparti is lesz!
Brian
Sep 09, 2015 10:16:35
a menza miért fontos?
Sep 09, 2015 10:16:35
malmöi legendáré cigány
Sep 09, 2015 10:19:16
Amúgy a netes sztárokkal találkozó rajongók mindig valami ajándékot visznek az ilyen "fan meeting"-ekre.
A nyáron vagy kétszer adtam neki fülest, hol osztanak ingyen minikólát, de meg se köszönte a hálátlan kis geci.
Sep 09, 2015 10:19:16
malmöi legendáré cigány
Sep 09, 2015 10:20:45
a menza miért fontos?
Sep 09, 2015 10:20:45
Brian
Sep 09, 2015 10:24:51
oké, de az nem opció, hogy beül egy közeli kajáldába ebédelni, ha már munkája és pénze is van, miért ragaszkodik a menzához?
Sep 09, 2015 10:24:51
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2015 10:26:13
x2)
mert proli szar
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2015 10:27:44
x2)
lásd még:
üzemorvos. tényleg ilyen szócikk van/lesz a sodipédiában?
üzemorvos. tényleg ilyen szócikk van/lesz a sodipédiában?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 09, 2015 10:37:07
x48)
kosullo.tumblr.com/post/128694738334/micsoda-power-couple-lenne-pedi-a-magyar#notes
pedi, a magyar brangelina:)))))
pedi, a magyar brangelina:)))))
-
Sep 09, 2015 10:47:21
Az ügyfél azt akarja, ami elhangzik.
Nem az ilyeneket hívják szakbarbárnak??? Neked az lett volna a feladatod, hogy kitaláld és megcsináld amit kér. Andi azt hitte értesz ahhoz amit csinálsz, de tévedett.
Sep 09, 2015 10:47:21
xray
Sep 09, 2015 10:47:47
Sneci, a rugdosós menyasszonyodat börtönbe akarják csukatni, nem akarsz vele tartani?
Sep 09, 2015 10:47:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 09, 2015 10:49:36
x48)
Sneci, a rugdosós menyasszonyodat börtönbe akarják csukatni, nem akarsz vele tartani?
malaczhergelés?
-
Sep 09, 2015 10:49:48
Nem az a baj, hogy egy idegbeteg tirpák.
Még csak az sem, hogy eltitkolta.
Hanem hogy az eltitkolását kombinálta egy mézes-mázos, laza, kedves, mordern, talpraesett, tisztességes lány képével, aki orrba-szájba bíztatott, ígérgetett, abban a tudatban tartott, hogy betársultam az üzletébe, és hogy még EZEN FELÜL IS ragaszkodik hozzá, hogy legalább ezer eurót fizessen, és aki nagyon szívesen ad tanácsokat, meg mesél arról, hogy ott Berlinben hogy vannak a dolgok.
Akikor még Pesten vagy, órákon át mesél arról, hogy mennek a dolgok ott Berlinben, amikor meg kimész, és ott vagy személyesen, és szükséged is lenne rá, hirtelen abbahagyja. WTF???
Még csak az sem, hogy eltitkolta.
Hanem hogy az eltitkolását kombinálta egy mézes-mázos, laza, kedves, mordern, talpraesett, tisztességes lány képével, aki orrba-szájba bíztatott, ígérgetett, abban a tudatban tartott, hogy betársultam az üzletébe, és hogy még EZEN FELÜL IS ragaszkodik hozzá, hogy legalább ezer eurót fizessen, és aki nagyon szívesen ad tanácsokat, meg mesél arról, hogy ott Berlinben hogy vannak a dolgok.
Akikor még Pesten vagy, órákon át mesél arról, hogy mennek a dolgok ott Berlinben, amikor meg kimész, és ott vagy személyesen, és szükséged is lenne rá, hirtelen abbahagyja. WTF???
Andi nem az anyukád Recskás. A fogyatékos, gecibuta agyaddal rá akartál telepedni. Nem jött be. Ennyi.
Sep 09, 2015 10:49:48
-
Sep 09, 2015 10:51:27
Az ott egy laza poén volt a videó kedvéért. :)
Úgy tettem meg, hogy közben több száz euróm volt.
Úgy tettem meg, hogy közben több száz euróm volt.
Hát persze. Ilyenkor már poén.
Sep 09, 2015 10:51:27
AlkotóMunka
Sep 09, 2015 10:52:38
SoDI, küldd a videót, amin Andival megbeszélitek a galéria weboldal specifikációit.
Sep 09, 2015 10:52:38
Rackapa
Sep 09, 2015 10:53:22
Haha, én meg a kukából fogom kiszedni a kfc-s dobozt tele kajával, mert YOLO! Vicces mi, Goblin?
Sep 09, 2015 10:53:22
ál-sodika
Sep 09, 2015 10:59:44
a menza miért fontos?
Mejt bojszófőzejék!!!!
Sep 09, 2015 10:59:44
Alkaa
Sep 09, 2015 11:08:32
Haha, én meg a kukából fogom kiszedni a kfc-s dobozt tele kajával, mert YOLO! Vicces mi, Goblin?
Aki kapja marja!!!
Sep 09, 2015 11:08:32
Rackapa
Sep 09, 2015 11:10:25
Aki kapja marja!!!
AZ ENYÉM NYOMORULT!
Sep 09, 2015 11:10:25
Mikrocsip
Sep 09, 2015 11:29:43
AZ ENYÉM NYOMORULT!
Szerinten le tudod fizetni egy fèl üveg zöld teás san benedettoval.
Sep 09, 2015 11:29:43
Góth télapó
Sep 09, 2015 11:30:24
Jól olvasom hogy a Nemzet Krónikása, a Vérmagyar Fotelhuszár, a púpos gnóm szerint minden magyar cigány?
Hotyvanez? Nem fordul magába a droid program ekkora ellentét hallatán? (minden magyar cigány / sodi a netnáci)
Hotyvanez? Nem fordul magába a droid program ekkora ellentét hallatán? (minden magyar cigány / sodi a netnáci)
Sep 09, 2015 11:30:24
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2015 11:39:28
x30)
Ez neked valami elmebeteg mániád, pedig mondtam: aki át akar baszni, átbasz papírral is, aki meg nem akar, az papírral sem basz át. Ezt világosan megtanultam.
Tehát beismered, hogy eltökélt célod volt átbaszni Zseryt, papír ide vagy oda. Ettől függetlenül erősen kétlem, hogy akkor is így állna az 50 eurós üzlet ügye, ha írtok róla papírt. Patkányvéredből adódóan nyilván megpróbáltál volna minden tőled telhetőt, hogy lehúzd, de végül egy feljelentéssel simán becsicskított volna.
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2015 11:52:50
x9)
... nincs olyan hely, ahol jelentkezni tudok, hogy jó napot, jöttem jelentkezni...
Van ilyen hely, úgy hívják munkaügyi központ. Csak ott pláne nem tudnál hetyetyézni a 38 594 féléveddel meg a be nem fejezett OKJ-dal, ott csak és kizárólag a papírokat nézik, és az alapján ajánlanak neked munkát.
stressznélküli nyugi
Sep 09, 2015 12:16:42
Összeszedted már a dokumentumokat púp? Megvannak a cégek, amelyeknek kiküldöd a jelentkezésed?
Sep 09, 2015 12:16:42
evidenciák
Sep 09, 2015 12:18:46
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Púpszter, amiről te ábrándozol, azt úgy hívják, hogy bentlakásos intézet.
Sep 09, 2015 12:18:46
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2015 12:20:06
x9)
Sneci, mi bajod lett a Jobbikkal?

"A Jobbikhoz közeli N1TV kamerását az eset után azonnal kirúgták, amivel az adó az ügyet lezártnak tekinti."

"A Jobbikhoz közeli N1TV kamerását az eset után azonnal kirúgták, amivel az adó az ügyet lezártnak tekinti."
7 perc munkakeresés
Sep 09, 2015 12:20:26
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Felkínáltak neked a szüleid egy saját lakást, szobakonyhánál nagyobbat, zöld övezetben. Fizették a rezsidet és anyád felkínált egy telefonos operátori állást.Szóval pofa be, ezt te mind megkaptad és felélted, elrecskáztad!
Sep 09, 2015 12:20:26
Kovács Veronika kisnyugdí
Sep 09, 2015 12:24:30
1) egy 8 órás munkát
1) egy 8 órás munkát
Ezt mind megkaptad Endike tőlem és János bátyádtól!
A lakásban homoerotikus videókat forgattál magadról, a rezsit kifizetjük, enni kapsz. Szereztünk bejárós munkát, de onnan is kidobtak. Sajnáljuk, többet nem tudunk tenni érted.
Tavasz. Tudod Endi...ne kelljen még egyszer szólni!
Sep 09, 2015 12:24:30
evidenciák
Sep 09, 2015 12:25:13
Nyolcórás munka, szobakonyha, menza, ezeket megkapod a sitten is.
Sep 09, 2015 12:25:13
Sittes Sanya
Sep 09, 2015 12:27:36
Nyolcórás munka, szobakonyha, menza, ezeket megkapod a sitten is.
és lesz szex is! Xd
Sep 09, 2015 12:27:36
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2015 12:30:56
x2)
és lesz szex is! Xd
sodika
Sep 09, 2015 12:33:44
Andi nem az anyukád Recskás.
Ja, hülye picsa látványosan enyelgett, meg hempergett Chris-szel, amivel nyilván nekem üzent, mert azt hitte, érdekel. És felbaszta az agyát, mert nyilván sértette a prolipicsa büszkeségét, amikor a következő napokban leesett neki, hogy - a szemében - kvázi kortársként nem a csajt, hanem efféle anyafigurát látok benne.
mindegy
Sep 09, 2015 12:33:44
Árthány
Sep 09, 2015 12:35:10
Kamu. Nekem sem kértek a beleegyezésem. :(
Sep 09, 2015 12:35:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2015 12:36:40
x30)
Ja, hülye picsa látványosan enyelgett, meg hempergett Chris-szel
AlkotóMunka
Sep 09, 2015 12:37:33
Ki az a nyomorult geci, aki az ilyen lehetőségeket eldobja magától? Ezt nem hiszem el!
Sep 09, 2015 12:37:33
7 perc munkakeresés
Sep 09, 2015 12:44:29
az operátori állás miatt ordibált az anyjával,hogy mit képzel,hogy az ő egyetlen etyetyemistya fiacskája majd elmegy százezerért dolgozni, akkor már nyissuk ki a gázt.
Sep 09, 2015 12:44:29
AlkotóMunka
Sep 09, 2015 12:46:07
Nem lebasztam volna a 100 000-es fizut, ha minden mást fizetnek helyettem a szüleim?!
SoDI, te egy F.A.S.Z. vagy!
Sep 09, 2015 12:46:07
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2015 12:52:03
x9)
Nem biztos, hogy forgatott, hanem mást csinált a sarokban. Ez felvet egy új elméletet, hogyan is történt az a bizonyos orrtörés.
stressznélküli nyugi
Sep 09, 2015 12:56:18
kvázi kortársként nem a csajt, hanem efféle anyafigurát látok benne.
mindegy
mindegy
Sep 09, 2015 12:56:18
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2015 13:06:58
x9)
Az apját már kvázi megölte az ellehetetlenítéssel, most még kiderült, hogy meg akarta dugni az anyafiguráját is, ideje a neopúp elnevezés mellé bevezetni a "SoiDIpusz"-t is.
-
Sep 09, 2015 13:11:49
"kvázi kortársként nem a csajt" Te ilyen kibaszott öreg vagy?
Sep 09, 2015 13:11:49
sodika
Sep 09, 2015 13:12:46
Később a lakásomat is hasonló megfontolásból voltam hajlandó eladni (27 évesen tízmillióért cserébe életjáradék-jelleg szerződést kötni jó üzlet), csak aztán a cserébe megvásárolni gondolt lakhatás úgy nézett ki, hogy elkeudzem dolgozni, minden pénzt hazaadtam (beleérve a 2006-os kártérítésemet is), és még így is vita volt abból, hogy miért fürdök annyit, miközben kicsi az emésztő, és drága a szippantós, ráadásul a villanyt is kikapcsolták (aznap költöztem el Pátyról - először azt hittem, csak 10 perces áramszünet, aztán rájöttem, hogy nem, és azóta nem ott lakom).
Sep 09, 2015 13:12:46
-
Sep 09, 2015 13:14:10
mindegy
mindegy
Lófaszt üzent neked. Kicsit túlpozicionálod a szerepedet az ő életében te kvázi 40-es vén szar.
Sep 09, 2015 13:14:10
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2015 13:16:25
x9)
... (aznap költöztem el Pátyról - először azt hittem, csak 10 perces áramszünet, aztán rájöttem, hogy nem, és azóta nem ott lakom)...
Vera néniék igazságszérumot csempésznek a kajamaradékba az utóbbi időben?
xray
Sep 09, 2015 13:17:26
Te nyomorék, képes lettél volna anyádat meghágni?
Sep 09, 2015 13:17:26
stressznélküli nyugi
Sep 09, 2015 13:17:37
és még így is vita volt abból, hogy [b]miért fürdök annyit[b], miközben kicsi az emésztő, és drága a szippantós, ráadásul a villanyt is kikapcsolták (aznap költöztem el Pátyról - először azt hittem, csak 10 perces áramszünet, aztán rájöttem, hogy nem, és azóta nem ott lakom).
Ne hazudj!
Sep 09, 2015 13:17:37
-
Sep 09, 2015 13:19:50
Elvileg törlesztetted azt a sok mindent amit a szüleidtől kaptál. Mi ezzel a gond? Mondjuk ezt a fürdés dolgot is nehezen tudom elhinni. Te azt hitted 10 perces áramszünet?. Látszik, hogy mennyire képeben voltál ott is. Téged szerintem anyád kibaszott a picsába mert egy fillért nem adtál neki. Verákhoz hogyan kerültél? Anyád beprotezsált? Gondolom nem te hívtad, hogy gáz van. Szerintem addig azt sem tudtad ,hogy a világon vannak Rocskaiék.
Sep 09, 2015 13:19:50
sodika
Sep 09, 2015 13:19:54
Tehát az elköltözésem az úgy nézett ki, hogy miután eladtam a lakáomat a nyugodt Pátyi szoba ígéretével, és miután a századik vita is lezajlott arról, hogy ne zuhanyozzak annyit, és miután a laptomon árán felül szó szerint minden megkeresett és bevételezett filléremet hazaadtam, ültem otthon, dolgoztam egy határidős melón, és egyszer csak elment a villany, mert kikötötték a házat a póznáról.
És utána még - pl az első berlini utam előtt - még volt érkezése arra panaszkodni, hogy én úgymoond "cserben hagytam őt", miközben ő hagyott cserben engem.
Erről ennyit.
És utána még - pl az első berlini utam előtt - még volt érkezése arra panaszkodni, hogy én úgymoond "cserben hagytam őt", miközben ő hagyott cserben engem.
Erről ennyit.
Sep 09, 2015 13:19:54
vsetko jedno
Sep 09, 2015 13:20:23
a sérvednek is egy nyelvtanilag megfelelő megoldást javaslok: a kilógó dudort lecsapják baltával, körbetekerik hálós krumliszsákkal és egy nap múlva mehetsz haza.
Ja, az altatástól se félj - nem lesz :)
jaa, hát ha a gecibuta tirpák ügyfél nem fogalmaz pontosan, akkor számítson a legprimitívebb megoldásra!
Ja, az altatástól se félj - nem lesz :)
jaa, hát ha a gecibuta tirpák ügyfél nem fogalmaz pontosan, akkor számítson a legprimitívebb megoldásra!
Sep 09, 2015 13:20:23
-
Sep 09, 2015 13:21:08
ráadásul a villanyt is kikapcsolták (aznap költöztem el Pátyról - először azt hittem, csak 10 perces áramszünet, aztán rájöttem, hogy nem, és azóta nem ott lakom).
Sep 09, 2015 13:21:08
sodika
Sep 09, 2015 13:21:41
A következő helyemre meg úgy érkeztem, hogy jöttem egy délutánra befejezni a melómat a laptopommal, mert legalább ott van villany, csak aztán kiderült, hogy otthon meg nem lesz.
És kurva sokáig nem is lett.
Ennyi a történet.
Ennyi a történet.
Sep 09, 2015 13:21:41
vsetko jedno
Sep 09, 2015 13:22:00
minden megkeresett és bevételezett filléremet hazaadtam
pontosan ez volt a probléma, hogy filléreket kerestél.
ez azóta sem változott.
Sep 09, 2015 13:22:00
-
Sep 09, 2015 13:22:28
Ja, hülye picsa látványosan enyelgett, meg hempergett Chris-szel, amivel nyilván nekem üzent, mert azt hitte, érdekel.
mindegy
mindegy
És ez a ravasz kurva még valami ál-támadót is felbérelt, hogy kössön belétek bringatolás közben és te hősiesen megmenthesd, cserébe Andi hálásan a karjaidba ugorhat egy kis potya szexért...
Ravasz terv volt, de te átláttad a szitut és inkább eltörted az orrod, nehogy dugás legyen a vége!
Sep 09, 2015 13:22:28
-
Sep 09, 2015 13:22:31
Tehát az elköltözésem az úgy nézett ki, hogy miután eladtam a lakáomat a nyugodt Pátyi szoba ígéretével, és miután a századik vita is lezajlott arról, hogy ne zuhanyozzak annyit, és miután a laptomon árán felül szó szerint minden megkeresett és bevételezett filléremet hazaadtam, ültem otthon, dolgoztam egy határidős melón, és egyszer csak elment a villany, mert kikötötték a házat a póznáról.
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Te soha egy fillért sem kerestél. Egyébként tényleg cserben hagytad azok után éveken keresztül minden a segged alá volt tolva. Gusztustalan pénzéhes fasszopó vagy.
Sep 09, 2015 13:22:31
sodika
Sep 09, 2015 13:22:41
Mit tudtam volna tenni, amikor a szó szerint összes keresetem odaadása sem volt elegendő még ahhoz sem, hogy a villanyt ne kapcsolják ki?
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:22:41
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2015 13:22:49
x30)
miután eladtam a lakáomat
Annó mennyiért vetted a lakásodat?
vsetko jedno
Sep 09, 2015 13:24:31
na jó, arra az ötszáz forintra ne verd már annyira magad :D
Sep 09, 2015 13:24:31
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 13:26:16
x16)
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Többet keresni?
xray
Sep 09, 2015 13:26:28
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na ugye, hogy semmit.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
anyád nagy hibát követett el, amikor nem adott be egy intézetbe, de lehet, h inkább egy jégcsákány kellett volna a fejedbe.
Sep 09, 2015 13:26:28
sodika
Sep 09, 2015 13:26:36
Te soha egy fillért sem kerestél.
Attól kezdve, hogy dolgozni kezdtem, egészen a kiköltözésem pillanatáig - igaz ugyan, hogy a kártérítéssel együtt -, de havi átlag 100 ezer forint felett adtam anyám kezébe pénzt.
Nem mentem el sehova, reggeltől estig csak melóztam, a pénzt is hoztam, akkor egy éven át még csak nem is kameráztam sehol, és egyéb tanulás sem volt, többet is kerestem összegszerűen, mint amennyit eredetileg reálisan remélni mertem, és erre csak a panaszkodás volt.
Csoda, hogy annyira kiakadtam ezután, hogy megtapasztaltam, hogy ha megfeszülök, az sem elég, ha nem feszülök meg, az sem, és a kettő között semmi különbség nincs, akkor minek is feszülnék meg?
Sep 09, 2015 13:26:36
sodika
Sep 09, 2015 13:27:49
Vagy márciusban.
Addig havi 100 ezer forint felett volt a keresetem, melynek minden fillérét anyám közé adtam - szó szerint -, a laptoomon árán felül, ami egyszeri kiadás volt.
Sep 09, 2015 13:27:49
vsetko jedno
Sep 09, 2015 13:29:28
Vagy márciusban.
Vagy márciusban.
nem tudom, ez a 100ezer nálatok nagy összegnek számít?
mondjuk nyilván huzdsz, így nincs tétje, csak kíváncsi vagyok :)
Sep 09, 2015 13:29:28
sodika
Sep 09, 2015 13:30:20
Minden eladok, minden szórakozásról, kamerázásról lemondok, reggeltől estig dolgozok, minden pénzt hazaadok.
Amit kaptam:
- vita, hogy ne használjak annyi vizet
- kikapcsolt villany
Ez így melókezdés alkalmából elég szar volt.
Elhatároztam magam, szereztem is melót, lelkesen csináltam is, és és hiába.
Tavalyi évre szedtem össze magam lelkileg annyira ezután a lelki megrázkódtatás után, hogy újra elkezdjek törekedni, és törődni a magam életével, a jövőmmel.
Amit kaptam:
- kikapcsolt villany
Tavalyi évre szedtem össze magam lelkileg annyira ezután a lelki megrázkódtatás után, hogy újra elkezdjek törekedni, és törődni a magam életével, a jövőmmel.
Sep 09, 2015 13:30:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2015 13:30:55
x30)
Ismét kérdezem: mennyiért vetted a lakásodat, amit a pátyi szoba ígérete miatt adtál el?
sodika
Sep 09, 2015 13:33:39
Ja igen: plussz az állam azzal hálálta meg, hogy végre dolgozni akarok, hogy megkínált egy több millió forintról szóló egyösszegű követeléssel.
Senki nem mondhatja, hogy 2010 áprilisától kezdve egy éven át nem tettem meg mindent, ami elvárható volt.
Csak aztán szar volt megtapasztalni, hogy hiába feszülök meg, ugyanúgy szar van, mintha nem tenném, és hiába viszek haza akár egyben félmilliókat, egy hónap múlva ugyanúgy szar van, mintha nem vittem volna.
Az ember gyerekkorától kezdve, amikor készül arra, és próbálja elképzelni, milyen lesz, amikor végre el fog kezdeni dolgozni, nem így képzeli ezt el.
Persze, hogy annyira kiakadtam ezen, hogy évekig nem tudtam magamhoz térni. ENNYIBEN jó volt, hogy jött a berlini hülyepicsa, mert legalább megmutatott egy életet, amiért azóta is szívesen dolgozom.
Lehet, hogy nélküle még ez sem lenne.
na ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Senki nem mondhatja, hogy 2010 áprilisától kezdve egy éven át nem tettem meg mindent, ami elvárható volt.
Csak aztán szar volt megtapasztalni, hogy hiába feszülök meg, ugyanúgy szar van, mintha nem tenném, és hiába viszek haza akár egyben félmilliókat, egy hónap múlva ugyanúgy szar van, mintha nem vittem volna.
Az ember gyerekkorától kezdve, amikor készül arra, és próbálja elképzelni, milyen lesz, amikor végre el fog kezdeni dolgozni, nem így képzeli ezt el.
Persze, hogy annyira kiakadtam ezen, hogy évekig nem tudtam magamhoz térni. ENNYIBEN jó volt, hogy jött a berlini hülyepicsa, mert legalább megmutatott egy életet, amiért azóta is szívesen dolgozom.
Lehet, hogy nélküle még ez sem lenne.
na ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:33:39
sodika
Sep 09, 2015 13:36:07
Úgyhogy a történet ennyi.
Egyetem vége - melókeresés
Lelkesen dolgozás
Havi 100 ezer feletti pénz hazahordása
vagy ha igen, dugjam be a kádat, és utána hordjam ki az udvarra vödörrel a vizet (!!!!!!!!!! WTF ?!!!!!!!)
Utána villany kikapcsolása
Évekig elkeresedés, hogy most mi a fasz van.
Majd jött a berlini picsa, aki legalább ebből kimozdított.
És elültette bennem a hajlandóságot, hogy küzdjek valamiért (nagyjából az ő életstílusáért)
Ez van most. És jövő héten már kezdem a melókeresést.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Egyetem vége - melókeresés
Lelkesen dolgozás
Havi 100 ezer feletti pénz hazahordása
vagy ha igen, dugjam be a kádat, és utána hordjam ki az udvarra vödörrel a vizet (!!!!!!!!!! WTF ?!!!!!!!)
Utána villany kikapcsolása
Évekig elkeresedés, hogy most mi a fasz van.
Majd jött a berlini picsa, aki legalább ebből kimozdított.
És elültette bennem a hajlandóságot, hogy küzdjek valamiért (nagyjából az ő életstílusáért)
Ez van most. És jövő héten már kezdem a melókeresést.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:36:07
sodika
Sep 09, 2015 13:38:36
A "minél többet dolgozom, annál jobban elbaszódik minden, ami addig jó volt" munkakezdési tapasztalat után persze, hogy alig tértem magamhoz évekig.
Bármelyik normális ember kikészülne egy ilyen tapasztalat után, miközben előtte 6 és 28 éve kora között lelkesen készült a munkakezdésre, és próbálta elképzelni, milyen lesz.
Ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Bármelyik normális ember kikészülne egy ilyen tapasztalat után, miközben előtte 6 és 28 éve kora között lelkesen készült a munkakezdésre, és próbálta elképzelni, milyen lesz.
Ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:38:36
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2015 13:40:43
x16)
Kurva jó az autistaroham. Igazán felüdítő olvasni szurkeegérkedés közben.
-
Sep 09, 2015 13:40:52
A "minél többet dolgozom, annál jobban elbaszódik minden, ami addig jó volt" munkakezdési tapasztalat után persze, hogy alig tértem magamhoz évekig.
Ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindenki leblokkol ennyi hazudozás láttán.
Sep 09, 2015 13:40:52
AlkotóMunka
Sep 09, 2015 13:41:10
A kérdésemre válaszolj, büdös gyökér!
Miért nem volt neked jó a 100 000 fizetéssel járó operátori meló + az aládtolt lakás és saját autó, nembeszélve arról, hogy még a rezsidet is fizették?!
Te gheci, én erről csak álmodozhattam, amikor suliba jártam! A kurva életbe, hogy miért nem baszott még beléd a villám?!
Sep 09, 2015 13:41:10
-
Sep 09, 2015 13:41:45
Minden eladok, minden szórakozásról, kamerázásról lemondok, reggeltől estig dolgozok, minden pénzt hazaadok.
Amit kaptam:
- kikapcsolt villany
Amit kaptam:
- kikapcsolt villany
Arra a pár ezer fornitra gondolsz amit megkerestél? Szted az mire elég manapság. Szóval Veráékhoz milyen mesével könyörögted be magadat? Ott szoktál fizetni a rezsiért?
Sep 09, 2015 13:41:45
sodika
Sep 09, 2015 13:42:59
Miért nem volt neked jó a 100 000 fizetéssel járó operátori meló
Idegesítenek az emberek.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:42:59
-
Sep 09, 2015 13:43:18
Sodi ha jól fizető melód lesz meghálálod Verák nagylelkűségét vagy szarsz fejükre?
Sep 09, 2015 13:43:18
-
Sep 09, 2015 13:43:23
A következő helyemre meg úgy érkeztem, hogy jöttem egy délutánra befejezni a melómat a laptopommal, mert legalább ott van villany, csak aztán kiderült, hogy otthon meg nem lesz.
Ennyi a történet.
Ennyi a történet.
És a "következő helyedre" miért engedtek be? Miért hagyták hogy ott aludj? Fizettél érte valamit, vagy csak megsajnáltak?
Sep 09, 2015 13:43:23
-
Sep 09, 2015 13:45:29
Idegesítenek az emberek.
akkor a blaha sem való neked, majd költözz az erdőbe!
Sep 09, 2015 13:45:29
Fapoleon
Sep 09, 2015 13:45:46
Gondolom arra utalt udvariasan, hogy ne a zuhany alatt verd a faszod, te retardált...
Sep 09, 2015 13:45:46
sodika
Sep 09, 2015 13:45:52
Úgy volt, hogy egy délutánra, vagy egy napra megyek, mert nincs otthon villany. Amíg ki nem derül, miért nincs.
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2015 13:45:52
-
Sep 09, 2015 13:47:24
Úgy volt, hogy egy délutánra, vagy egy napra megyek, mert nincs otthon villany. Amíg ki nem derül, miért nincs.
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
De miért engedték, hogy ott maradj? Fizettél érte? Vagy megsajnálták, hogy milyen nyomorék vagy?
Sep 09, 2015 13:47:24
-
Sep 09, 2015 13:47:48
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aztán nem is lett.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
azóta visszakapcsolták a villanyt, miért nem költöztél vissza?
Sep 09, 2015 13:47:48
vsetko jedno
Sep 09, 2015 13:49:42
ja csak akkor basztak ki két hétre mikor kikerültek a faszverő videóid, te buzi csicska :D
Sep 09, 2015 13:49:42
Hiénaverő
Sep 09, 2015 13:53:53
Milyen havi 100 ezerről hetyetyézel már megint Recskaboy? Ott van az excel, hogy 2010-11 között valami havi 40 rugó nettót skáláztál baszki.
Sep 09, 2015 13:53:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2015 13:54:03
x30)
Úgyhogy a történet ennyi.
Nem, nem, nem. A történet úgy kezdődik, hogy neked semmiféle lakásod nem volt, így eladni sem tudta senki a te lakásodat. Nem véletlenül kerüld a választ, te szar. Azt a lakást a szüleid vásárolták a saját, munkával megkeresett pénzükön, és te egyetlen fillért nem tettél hozzá, amiért te dolgoztál meg. Ha rajtad múlt volna, soha, egyetlen lakásotokban sem kapcsolják ki az áramot, mert soha nem lett volna lakásotok. Te egy lusta, hálátlan proli szar vagy, aki mentegeti magát, mindig másokat okolva a saját elbaszottságáért. Még a minimumot se tetted meg szinte soha a saját helyzeted javulásáért, nem hogy mindent.
AlkotóMunka
Sep 09, 2015 13:56:44
Idegesítenek az emberek.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha ezt így élőben a szemembe mondod (oh wait, te nem mondasz senkinek semmit a szemébe, mert autista vagy és nem tartasz szemkontaktust!), akkor én úgy baszlak pofán, hogy előzetesbe kerülök a neked okozott 8 napon túl gyógyuló sérülések miatt.
Ennyi.
Ja és fogsz még ide írni, te fasz!
Sep 09, 2015 13:56:44
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

vérkomcsi vagy :D