Életképtelen vagy, és erre gyártod az ideológiát.
Hol volt az a pont, amikor a rendszer hagyta volna, hogy elkezdjem az életemet. Úgy értem, hogy szia, na, tök jó, hogy eddig suliba jártál, most kezdj el dolgozni, itt van cserébe a pénz?
Mert nálam ez így történt: suli, majd elfogynak az állami félévek, és előtte az államilag finanszírozott OKJ-k. Ok, semmi gond, mondom, akkor keresünk pénzt.
Elkezdeném, erre mi az első: több alapjárulékot akar a rendszer, mint ami kezdőként megkereshető, plusz egyben kér tőled több mint 2 millió forintot, köszöni szépen.
Egyetlen pont sem volt az életemben, amikor elkezdhettem volna az életet. Igen, az ember gyerekként tényleg úgy képzeli el, hogy tanul, és akkor jön majd egy pont, amikor tisztességesen boldogulni kezd, de ha olyan a rendszer, hogy soha nem ajánlja fel ezt a pontot, akkor bizony bassza meg magát.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hazúg falósz rámgattó aberát hógyhógy másal mem bazót ki a remdszer? Nekedd salyát házadd és ajutódd vólt kűtyűre vertedd ell a diják hítellt míg máss zsirós kenyerett vesz belölle!
Nyílvánós kecikilövelő mijért lyártáll néty eggyetemre iddióta egyett kelett vólna csakk naggy nehezenn ketesekel el végeznedd hógy a netó 200 garantállva leggyen.
Azt a rohadt életbe, most gondolok csak bele, hogy ez mennyibe került nekünk, adófizetőknek. :-(
Sose kérték, hogy kezdjek fizetni.
Kivéve, amikor a NAV kérte, hogy légyszi, egy összegben már.
De azt természetesen röhögtem kifeje jól.
ennyi
Ha elolvastad volna a szerződést, láttad volna benne, hogy a tanulmányok végeztével külön felszólítás nélkül el kell kezdeni visszafizetni.
Éss a tőbi adóságódal mí vann falósz győmőszőlő? Dzserri márr szásszór kérte hógy fizesél mégse fízec úmdoríttó pénsznyelő.
Az ember bármiért képes tartozni, így azok is viccek.
Ennyi
Ezt a véleményed élőben, négyszemközt is vállalod?
Szerintem meg a sodi cigány...
Halód Dzserri a piranya szerítt víc a tartózássa.
Mégg eggy 3 évess baccselórt se. Regcsabój ha mem libberalízmús lene már rád tőrtékk vólna az alytótt a csemdőrők az adóságaidd mijat.
Kérték volna, de te a mai napig basztál bejelenteni, hogy már nem ott laksz, amit beírtál a szerződésre. Ez a te kötelességed lett volna, nem a rendszeré. Úgyhogy ezt te basztad el vastagon, bárhogyan is vergődsz és próbálsz másra mutogatni szokás szerint.
de az hogy van, hogy rajtad és a retard barátaidon kívül mindenkinek sikerül normális életet élni?
Egy percig se képzeld sodika hogy magad alá rangsorolhatsz egy idegbeteg,hajléktalan cigányt.Gábor fényévekkel jár elötted.
Aszad Elnök Úr rendszerében szívesen lennék független médiavállalkozó, amennyiben az Magyarországon lenne. Vagy Berlinben.Andi Tanyasi picsa. Mindegy.
te nagyon fasz gyagyås, szerinted az a sok szåzezer fiatal aki anno veled egyutt kezdett tanulni, hogy csinåltåk? nem benned van a hiba,mi? te elösködö fasz!
Én a Gyagyást kérdeztem a sárga nickkel, nem téged :)
Mindegy.
Még telefonálnak is. Engem hetente hivogattak, amikor lustaságból már vagy hat hónapja nem fizettem a részleteket. Aztán felbasztam magam, és egyben befizettem a maradékot, azóta nem szóltak, szóval gondolom kvittek vagyunk.
Hazamentek veráék, kezdődhet amasztimaraton németóra.
= billeg a púpján mert nem bír felállni az asztal alól aztán celluxszal körbetekeri a visszagyömöszölt beleit.
ez csak természetes, a lüke öregasszony ezt be is veszi. a nehéz sorsú fiatalember jelző is tőle származik.
Segítek neked, Púp. A következő fázisokon mentem végig, és azt hiszem, nem csak a trollok nagy része, de a társadalom nagy része is hasonlóképpen élte az életét.
1) Iskolába jártam, gimi mellett pedig minden nyáron egy-két hónapot melóztam, abból fedeztem a nyári nyaralásomat és a bulizásokat, csajozásokat.
2) Egyetem mellett hétvégenként melóztam, aztán a végén már heti 3-4 napban, ebből fizettem a koleszt és a megélhetésemet, aztán az albérletet.
3) Miután lediplomáztam, már volt egy csomó munkatapasztalatom, így viszonylag könnyen találtam munkát, bár nem vágták hozzám, ahogy azt te elképzeled.
Ezzel szemben te még a hobbidra, piálásra, szórakozásra sem voltál soha képes megkeresni a pénzt, pedig már mindjárt 34 éves vagy. Nálad egy átlagos gimnazista is életképesebb, te szardarab!
nyilván mindenki az emberi faj excrementumaihaz hasonlítgatja magát
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Úgyhogy bassza meg az egész.
Annyira tisztelem, ami ahhoz kell, hogy pont ne kerüljek börtönbe, egyébként olyan magasról szarom le, és igyekszem ártani neki, amilyen magasról lehet, és amennyire csak kényelmes.
Ennyi.
egy rohadt élősködő tróger vagy, egy nárcisztikus barom, de majd az univerzum rövidesen odabasz neked, nekünk a kisujjunkat sem kell mozdítani ennek érdekében.
A hírszerzés lőtt már róla képe(ke)t, a 2. Berlini Expedíció kezdetén (legalábbis nagyon valószínű, hogy vele cipeltette púp a csomagjait):
a 35 éves hajléktalan programozót hallották az asztal alatti hálózsákból.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Úgy vág be a táska szíja a púpja és a gerince közé, mint a csajok mellei közé szokott :DD
Pedig a SoDI-nak rengeteg barátja van *pr*, biztos más is segített volna neki. Mondjuk a 38-as karú Rolcsi vagy a mélységi felderítő tanár úr.
A legmélyebb ánuszokat is felderítettem a Népligetben, bizony!
Jövő héten. (Nem gúnyolódni: tényleg)
Ezen a héten még elő kell készíteni hozzá pár dokumentumot.
Másrészt ezekre a migránsokra nem fogok én semmit: még jó ideig tilos lesz dolgozniuk.
Majd megkérdezzük erről a Rostás Armandót is xD
Milyen dokumentumokat? Az előző munkahelyeidről a referenciákat *pr? Ugye a Groteszk is benne lesz?
És ez 5 napos munka neked??
Meg az egyetemekről a féléveket.
Meg az OKJ-s papírok másolatait.
Meg a nyelviskolás papírokat.
Meg ugye kell még a motivációs levél.
Minden legyen egyben, menjenek ki a CV-vel ezek is, amikor jelentkezem valahova.
És ez 5 napos meló???
Tehát megint anyádnál laksz?
Úgy, hogy "még ő is".
A negatív példa pozitív viszonylatban említve.
Fizetett szakmai gyakorlatról hallottál már? Esetleg betanított munkáról?
Ha ez így van, Púp, akkor te soha nem fogsz dolgozni, mert nincs szakmád, csak egy érettségid. Azon is csak pótérettségivel mentél át egy kisegítő iskolában.
Szerinted a társadalom kizárólag diplomás munkavállalókra és munkanélküliekre oszlik?
Azért a milliós fizetés és a kötbérek miatti negatív egyenleg, vagy a minimálbért még feketén sem elérő alamizsna között elég tág mezsgye húzódik, recskás.
Anyád? De hát vele nem beszélsz vele évek óta. Vagy Vera nénit már anyának szólítod? És azt is megérti, hogy két év alatt sem sikerült megtanulnod németül, miközben elbasztál több millió forintot?
Amikor a jobbikosok az arabokat verik, akkor kinek szurkolsz?
Jó, össze kell szedni a dolgokat.
Már két napot elbasztam a hétből, de holnap elkezdem. :)
Negatív példaként emlegeted anyádat, aki milliókat baszott el fölöslegesen a taníttatásodra...te hálátlan szar!
1) Maximum két oldal, ami a tanulmányaidat, szakmai tapasztalatodat, egyéb skilljeidet és a személyes adataidat tartalmazza. Összefüggő mondatok nélkül. Alapfokú némettudással, sőt, Google fordítóval megcsinálható.
2) Maximum fél oldal, annál többet úgysem olvasnak el, szintén rengeteg sablont találsz a neten. Egy rövid bemutatkozás, amiben leírod, hogy te megfelelsz az álláshirdetésre. Viszont szeretik, ha mindenhol olyat küldesz, ahol reflektálsz az adott melóra. Szóval minden egyes jelentkezés előtt majd dolgozhatsz rajta fél évet, te balfasz.
3) A referenciaigazolásokat bekérni egy nap, viszont a magyar nyelvű indexkivonatoddal kitörölheted a seggedet. Sajnos abból hiteles, német nyelvű fordítás kéne, amit közjegyző hitelesít, és erre nincs pénzed. De nem is baj, 34 évesen szart sem ér pár abszolvált tárgy.
Az el nem végzett egyetemi szakjaidról való tanulmányi igazolásokat a hr-esek öttészarják, ne fáradj a beszerzésükkel.
Akkor most lelövöm a poént, kapaszkodj meg. A motivációs levelet minden jelentkezéshez külön-külön írják meg. Ez a lényege. A sablon teljesen értelmezhetetlen. Jó esetben azt fogják gondolni, hogy egy lusta hülye vagy, aki ezt a szöveget kimásolta valahonnan. Rossz esetben egyből levágják, hogy fogyatékos vagy.
De még jobbat mondok: A CV-t is érdemes úgy alakítani, hogy a legjobban megfeleljen az adott pozícióhoz.
A feketén gányolásról szerinted majd kapsz bárkitől is igazolást? Ennyire ne legyél már fogyatékos!
Ismét megerősítetted az életképtelenségedet: "33, kvázi 35" évesen a gyámjaid megkérnek egy ismerőst, hogy fogja meg a kezedet és vigyen elaz oviba a munkahelyedre. Ott is marad az első munkanapodon veled vagy csak odaadja az uzsonnádat és otthagy?
A berlini szállásadódtól is kérsz majd referenciát?
sodika
Sep 08, 2015 16:27:53
Arról van szó, hogy a normális sorrend ez.
1) Az ember iskolába jár. Ott megtanul pénzt keresni.
2) Pénzt keres.
Nélam a sorrend:
1) Az ember iskolába jár.
2) A rendszer felfalja már a legelején
3) Jogilag sosem keresett pénzt, mert nem hagyja a rendszer
Annyira tisztelem, ami ahhoz kell, hogy pont ne kerüljek börtönbe, egyébként olyan magasról szarom le, és igyekszem ártani neki, amilyen magasról lehet, és amennyire csak kényelmes.
Ennyi.
2) Pénzt keres.
Nélam a sorrend:
Ennyi.
Sep 08, 2015 16:27:53
-
Sep 08, 2015 16:30:28
Recskaboy ezeket a faszságokat magadnak mantrázod hogy a retardködből nehogy lásd a valóságot?Hányszor leírták hogy egy alap infós is képes megkeresni 200+ezer nettót legálisan.Ha valóban értenél egy picit is a "szakmádhoz" akkor röhögve a rendszer pofájába vágnád a húszezreseket.De te nem értesz csak a sírógörcsös faszveréshez,de azt is csak gányolás szintjén mert aki valóban a faszverésből él az is többre viszi mint te.
Sep 08, 2015 16:30:28
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:32:21
Regcsáss hazúdózó a remdszer vete fel a dijákk hítellt és verte ell kűtyűre vagy te? A remdszer mem jelentkezzik a 10 ezerr be tőltetlenn imfórmattikai álásra ami 1 milijó kőzeli fízetést hóz vagy te?
Sep 08, 2015 16:32:21
sodika
Sep 08, 2015 16:32:24
Életképtelen vagy, és erre gyártod az ideológiát.
Hol volt az a pont, amikor a rendszer hagyta volna, hogy elkezdjem az életemet. Úgy értem, hogy szia, na, tök jó, hogy eddig suliba jártál, most kezdj el dolgozni, itt van cserébe a pénz?
Mert nálam ez így történt: suli, majd elfogynak az állami félévek, és előtte az államilag finanszírozott OKJ-k. Ok, semmi gond, mondom, akkor keresünk pénzt.
Elkezdeném, erre mi az első: több alapjárulékot akar a rendszer, mint ami kezdőként megkereshető, plusz egyben kér tőled több mint 2 millió forintot, köszöni szépen.
Egyetlen pont sem volt az életemben, amikor elkezdhettem volna az életet. Igen, az ember gyerekként tényleg úgy képzeli el, hogy tanul, és akkor jön majd egy pont, amikor tisztességesen boldogulni kezd, de ha olyan a rendszer, hogy soha nem ajánlja fel ezt a pontot, akkor bizony bassza meg magát.
Sep 08, 2015 16:32:24
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:35:36
Hazúg falósz rámgattó aberát hógyhógy másal mem bazót ki a remdszer? Nekedd salyát házadd és ajutódd vólt kűtyűre vertedd ell a diják hítellt míg máss zsirós kenyerett vesz belölle!
Sep 08, 2015 16:35:36
sodika
Sep 08, 2015 16:35:56
Arról már nem is beszélve, hogy ha úgy vagyok képes 35 éves lenni, hogy úgy egyébként nem volt olyan tanács, vagy állami lehetőség, amit tudatosan megigénylés nélkül hagytam, és így vagyok olyan helyzetben, hogy nem látok értelmes lehetőséget a teljesen szabályos, és az állam által megszabott keretek közötti életre, az semmiképpen sem lehet az én hibám, mert legfeljebb az a te hibád, ha társadalomképtelen módon viselkedsz, például visszautasítod az állam segítségét, amikor az képzést, vagy egyéb kereseti lehetőséget kínál, de én nem hogy nem utasítottam vissza semmi ilyesmit, de a véglegekig kihasználtam, ami az állam ajánlott. Érettségi után kihasználtam a 3 OKJ szakmát, és utána a 12 egyetemi félévet. Tehát nem mondhatja senki, hogy elzárkódtam volna attól, hogy kövesseb az állam által meghatározott utat.
Ő maga tiltotta ezt meg nekem azzal, hogy egyetlen pontot sem biztosított az életemben, amikor elkezdhettem volna azt.
Erről tehát ennyit.
Ő maga tiltotta ezt meg nekem azzal, hogy egyetlen pontot sem biztosított az életemben, amikor elkezdhettem volna azt.
Erről tehát ennyit.
Sep 08, 2015 16:35:56
sodika
Sep 08, 2015 16:37:16
Nem basztam tehát el semmit, mert nem is volt mit elbaszni.
Elbaszni azt lehet, hogy elutasítod az állami segítséget.
Ha nem utasítottad el, hanem követni próbáltad, az nem elbaszás.
az a rendszer hibája
az a rendszer hibája
Sep 08, 2015 16:37:16
-
Sep 08, 2015 16:38:09
sodi, azt tudtad hogy a diakhitel kamatai azert olyan kedvezoek, mert a nemfizetok aranya ennel a hitelfajtanal az egyik legalacsonyabb? volt, hogy az igenylok mindossze 1% nem tudott fizetni. te a legelbaszottabak kozt is a legbalfaszabb vagy, meg 1ft ot sem fizettel vissza. mindenki masnak miert sikerult?
Sep 08, 2015 16:38:09
sodika
Sep 08, 2015 16:38:43
33 vagyok, kvázi 35... de lassan 35. :D
és így...
szar a rendszer, ezért bassza meg egyenként, és személy szerint a jó édes-büdös-kurva anyját mindenki, aki a tisztességes emberi mivoltot a belé való tagozódás szintjétől teszi függővé
és így...
szar a rendszer, ezért bassza meg egyenként, és személy szerint a jó édes-büdös-kurva anyját mindenki, aki a tisztességes emberi mivoltot a belé való tagozódás szintjétől teszi függővé
Sep 08, 2015 16:38:43
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:38:56
Arról már nem is beszélve, hogy ha úgy vagyok képes 35 éves lenni, hogy úgy egyébként nem volt olyan tanács, vagy állami lehetőség, amit tudatosan megigénylés nélkül hagytam, és így vagyok olyan helyzetben, hogy nem látok értelmes lehetőséget a teljesen szabályos, és az állam által megszabott keretek közötti életre, az semmiképpen sem lehet az én hibám, mert legfeljebb az a te hibád, ha társadalomképtelen módon viselkedsz, például visszautasítod az állam segítségét, amikor az képzést, vagy egyéb kereseti lehetőséget kínál, de én nem hogy nem utasítottam vissza semmi ilyesmit, de a véglegekig kihasználtam, ami az állam ajánlott. Érettségi után kihasználtam a 3 OKJ szakmát, és utána a 12 egyetemi félévet. Tehát nem mondhatja senki, hogy elzárkódtam volna attól, hogy kövesseb az állam által meghatározott utat.
Erről tehát ennyit.
Erről tehát ennyit.
Nyílvánós kecikilövelő mijért lyártáll néty eggyetemre iddióta egyett kelett vólna csakk naggy nehezenn ketesekel el végeznedd hógy a netó 200 garantállva leggyen.
Sep 08, 2015 16:38:56
Neils
Sep 08, 2015 16:39:06
Érettségi után kihasználtam a 3 OKJ szakmát, és utána a 12 egyetemi félévet.
Azt a rohadt életbe, most gondolok csak bele, hogy ez mennyibe került nekünk, adófizetőknek. :-(
Sep 08, 2015 16:39:06
sodika
Sep 08, 2015 16:39:36
te a legelbaszottabak kozt is a legbalfaszabb vagy, meg 1ft ot sem fizettel vissza. mindenki masnak miert sikerult?
ennyi
Sep 08, 2015 16:39:36
powerfap
Sep 08, 2015 16:42:04
Kurva nagy a pofád Recskaboj, amíg csak annyi pénzt kell összegányolnod, két narutó és tíz faszverés között, mint egy tini zsebpénze. Könnyen is gyártasz ideológiát ehhez. És ezt még sokáig meg is csinálnád, ha Vera néni vagy más gazdatestnéni nem un meg egyszer. Szerencsére soha az életben nem lesz feleséged, meg gyereked, hogy megtudd, hogy azon felül is kéne egy kis pénzt skálázni, amennyi a faszverésedre elég. Akkor kijózanodnál rögtön. De leszel te még szopóágon. Én a helyedben nem RGL-t támogatnám, hanem Vera nénit tömném (nem úgy) vitaminokkal, hogy minél tovább húzza.
Sep 08, 2015 16:42:04
Neils
Sep 08, 2015 16:42:47
Ha elolvastad volna a szerződést, láttad volna benne, hogy a tanulmányok végeztével külön felszólítás nélkül el kell kezdeni visszafizetni.
Sep 08, 2015 16:42:47
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:42:51
ennyi
ennyi
Éss a tőbi adóságódal mí vann falósz győmőszőlő? Dzserri márr szásszór kérte hógy fizesél mégse fízec úmdoríttó pénsznyelő.
Sep 08, 2015 16:42:51
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 16:43:07
Hogy áll a pinanyalás projekt???
Sep 08, 2015 16:43:07
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 08, 2015 16:43:35
x30)
Mikor kezdődik az aktív, CV-küldözgetős munkakeresés, recska? Már nagyon várom, hogy a munkakeresési kudarcodat "a népvándorlók miatt elfogytak a németországi melóhelyek" szöveggel magyarázd.
sodika
Sep 08, 2015 16:43:43
Éss a tőbi adóságódal mí vann
Ennyi
Sep 08, 2015 16:43:43
Felkérdező Ferenc
Sep 08, 2015 16:45:24
Ezt a véleményed élőben, négyszemközt is vállalod?
Sep 08, 2015 16:45:24
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 16:45:39
Ellenben láttam Titán példáján, mi történik, amikor be próbál tagozódni. Mindjárt megtalálja mindenféle hivatal, és tiltanak mindenféle szart, amit csak tudnak. Ha bejelented a lakcímedet, oda is kijönnek ingóságokat lefoglalni.
Szabad élet ott van, hogy a rendszer annyit lát belőled, amennyit engedsz.
Amit Gábor csinál, az persze már másik véglet. Annyit azért lásson belőled a rendszer, ami ahhoz kell, hogy igényekkel tudjál fellépni vele szemben. Csak annyira szabad eltűnni, és függetlenedni, ami már azzal a veszéllyel jár, hogy a rendszer fordított irányban is találkozik veled, vagyis elér téged az igényeivel.
Szabad élet ott van, hogy a rendszer annyit lát belőled, amennyit engedsz.
Amit Gábor csinál, az persze már másik véglet. Annyit azért lásson belőled a rendszer, ami ahhoz kell, hogy igényekkel tudjál fellépni vele szemben. Csak annyira szabad eltűnni, és függetlenedni, ami már azzal a veszéllyel jár, hogy a rendszer fordított irányban is találkozik veled, vagyis elér téged az igényeivel.
Szerintem meg a sodi cigány...
Sep 08, 2015 16:45:39
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:45:46
Ennyi
Ennyi
Halód Dzserri a piranya szerítt víc a tartózássa.
Sep 08, 2015 16:45:46
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 16:46:45
Miért mondták a Groteszknél, hogy ,,Holnap ne gyere!'', mi, sodi?
Sep 08, 2015 16:46:45
-
Sep 08, 2015 16:47:12
Nem basztam tehát el semmit, mert nem is volt mit elbaszni.
az a rendszer hibája
Budai lakás+autó,apád lakása,apád 3millió forintja amit neked adott,lassan 5év ingyenélés az életedből,Kruchio+Pál Marci stb. pénze,kárpik,Zsery pénze,az állásod a Groteszknél és a sokezer stb. ezek mellé.Ezeket te basztad el kripli.A sérvedért meg a púpodért is a "rendszer" a hibás? Elbaszni azt lehet, hogy elutasítod az állami segítséget.
az a rendszer hibája
Sep 08, 2015 16:47:12
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 16:48:03
Kigyúrta magát már a sodi?
Sep 08, 2015 16:48:03
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 16:49:11
Gery 50 euróját megkeresed majd azért év végéig? LOL
Sep 08, 2015 16:49:11
A rendszer
Sep 08, 2015 16:49:20
Juszt is a recskázós Sodi a hibás! Mindenért. Ezért aztán szopatom is rendesen és közben természetesen röhögtem kifeje jól.
Sep 08, 2015 16:49:20
-
Sep 08, 2015 16:52:25
A rendszer kényszerített hogy a faszodat verd az interneten?
Sep 08, 2015 16:52:25
-
Sep 08, 2015 16:53:15
Hany Diplomat shikerult AZ allami felevekbol osszehozni?
Sep 08, 2015 16:53:15
Neils
Sep 08, 2015 16:55:41
Az a szerencséd, faszfej, hogy a rendszer olyan, amilyen. A fasiszta haverjaid által áhított világban az olyanokat, mint te egyszerűen likvidálják. A másik végletben, az öngondoskodásra építő liberális demokráciában meg éhen halnál.
Sep 08, 2015 16:55:41
-
Sep 08, 2015 16:58:22
A rendszer a hibás hogy egy orbitális penésztelep volt a párnád hónapokig?
Sep 08, 2015 16:58:22
Mem diplómás Tról
Sep 08, 2015 16:58:53
Hany Diplomat shikerult AZ allami felevekbol osszehozni?
Mégg eggy 3 évess baccselórt se. Regcsabój ha mem libberalízmús lene már rád tőrtékk vólna az alytótt a csemdőrők az adóságaidd mijat.
Sep 08, 2015 16:58:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 08, 2015 17:05:05
x9)
ennyi
ennyi
Kérték volna, de te a mai napig basztál bejelenteni, hogy már nem ott laksz, amit beírtál a szerződésre. Ez a te kötelességed lett volna, nem a rendszeré. Úgyhogy ezt te basztad el vastagon, bárhogyan is vergődsz és próbálsz másra mutogatni szokás szerint.
-
Sep 08, 2015 17:05:18
Sneci mit mondott Vera néni,mikor adják el az irodát?Lifedanger van?A bejlini proli picsa azért majd befogad ugye.
Sep 08, 2015 17:05:18
shodika
Sep 08, 2015 17:16:20
33 vagyok, kvázi 35... de lassan 35. :D
és így...
és így...
de az hogy van, hogy rajtad és a retard barátaidon kívül mindenkinek sikerül normális életet élni?
Sep 08, 2015 17:16:20
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 17:19:02
Asodi kezd nagyon szemtelen lenni. Ecsém, nem értem, valamelyik troll aki a közeledben lakik, miért nem keresett még fel és vágott jól szájon. Örülhetnél, hogy ilyen békés trolljaid vannak. Pedig megérdemelnél jó alapos verést némelyik ostoba/gonosz hozzászólásod miatt.
Sep 08, 2015 17:19:02
broni
Sep 08, 2015 17:20:14
[quote=shodika]de az hogy van, hogy rajtad és a retard barátaidon kívül mindenkinek sikerül normális életet élni?[/quote
azért az túlzás, hogy lennének barátai.....
azért az túlzás, hogy lennének barátai.....
Sep 08, 2015 17:20:14
-
Sep 08, 2015 17:23:08
Érdekes, Sodi, engem, meg az ismerőseimet kérték hogy fizessek. Kaptam egy levelet akkor, és utána minden év elején, hogy mennyit kell, havonta meddig befizetnem. Ha olyan címre küldik, ahol nem tartózkodsz, mégis mit vársz? Szánalmasak ezek az érveid, és a többi is ilyen. Ennyire hülye vagy tényleg?
Pár év után aztán egy összegben visszafizettem. Pedig én nem 4 egyetemre jártam egyszerre. Ja, és a diákhitelt sem kütyükre költöttem, mert nekem anyuci nem nyalta ki a seggem, a diákhitelből, és diákmunkákból éltem. Te szánalmas szar.
Pár év után aztán egy összegben visszafizettem. Pedig én nem 4 egyetemre jártam egyszerre. Ja, és a diákhitelt sem kütyükre költöttem, mert nekem anyuci nem nyalta ki a seggem, a diákhitelből, és diákmunkákból éltem. Te szánalmas szar.
Sep 08, 2015 17:23:08
Brian
Sep 08, 2015 17:23:21
mert a tanyasi picsa nem mutatta meg neki hogy kell barátkozni
Sep 08, 2015 17:23:21
powerfap
Sep 08, 2015 17:26:22
Figyelj te Faszfej!
Azt hogy csinálja meg a fél ország, hogy ledolgozik 8-10 órát egy átlagos fizetésért. Befizeti az adót, kifizeti a rezsit, kaját, pelenkát vesz a gyerekének és még szórakozásra is marad egy kevés? Mivel tudnak ezek az emberek többet mint te?
Elárulom. Még az olyan, testi és szellemi fogyatékosok is képesek erre, mint te. Azzal a különbséggel, hogy nem olyan kibaszott ELKÉNYESZTETETT, LUSTÁK mint te!
Mindegy, kibaszottul vissza fogod te ezt kapni még. Tíz év múlva ott fogsz sztondúlni valamelyik kocsmában és mantrázni fogod a többi lúzerral hogy kivel hogyan baszott ki a sors, vagy a zsidók, vagy Andi.. mindegy
Azt hogy csinálja meg a fél ország, hogy ledolgozik 8-10 órát egy átlagos fizetésért. Befizeti az adót, kifizeti a rezsit, kaját, pelenkát vesz a gyerekének és még szórakozásra is marad egy kevés? Mivel tudnak ezek az emberek többet mint te?
Elárulom. Még az olyan, testi és szellemi fogyatékosok is képesek erre, mint te. Azzal a különbséggel, hogy nem olyan kibaszott ELKÉNYESZTETETT, LUSTÁK mint te!
Mindegy, kibaszottul vissza fogod te ezt kapni még. Tíz év múlva ott fogsz sztondúlni valamelyik kocsmában és mantrázni fogod a többi lúzerral hogy kivel hogyan baszott ki a sors, vagy a zsidók, vagy Andi.. mindegy
Sep 08, 2015 17:26:22
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 17:27:03
Jól van Sneci, azt mondod, szar a rendszer. Akkor tessék, oktass minket, buta trollokat, hogy milyen, hogy néz ki, miben más AZ a rendszer, ahol NEKED jó lenne?
Sep 08, 2015 17:27:03
-
Sep 08, 2015 17:33:07
Látom Szekeres Márián, és Gáboron, meg láttam Törpapán, hova vezet az, ha teljesen abbahagyod. Én legalább egy kiszámítható havi 100-ast ki tudok sajtolni ebből a saját életstílusom és hozzáállásom mellett is. Jó, nem feltétlenül jövedelmet, de bevételt.
Te fasz!Gábornak ezerszer jobb kütyüi vannak mint sodikának,naponta több emberrel ismerkedik meg mint sodika öt év alatt,neki már volt munkája tündérmeseországban ellentétben sodikával,neki már összejött a németcsibe nem úgy mint sodikának,feleannyi adóssága sincs mint sodikának,ja és sérvet-púpot se növeszt úgy mint sodika,tud németül kommunikálni amire sodika képtelen.Egy percig se képzeld sodika hogy magad alá rangsorolhatsz egy idegbeteg,hajléktalan cigányt.Gábor fényévekkel jár elötted.
Sep 08, 2015 17:33:07
shodika
Sep 08, 2015 17:33:50
Jól van Sneci, azt mondod, szar a rendszer. Akkor tessék, oktass minket, buta trollokat, hogy milyen, hogy néz ki, miben más AZ a rendszer, ahol NEKED jó lenne?
Aszad Elnök Úr rendszerében szívesen lennék független médiavállalkozó, amennyiben az Magyarországon lenne. Vagy Berlinben.
Sep 08, 2015 17:33:50
Örebro
Sep 08, 2015 17:35:49
te nagyon fasz gyagyås, szerinted az a sok szåzezer fiatal aki anno veled egyutt kezdett tanulni, hogy csinåltåk? nem benned van a hiba,mi? te elösködö fasz!
Sep 08, 2015 17:35:49
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 17:37:11
Aszad Elnök Úr rendszerében szívesen lennék független médiavállalkozó, amennyiben az Magyarországon lenne. Vagy Berlinben. Andi Tanyasi picsa. Mindegy.
Én a Gyagyást kérdeztem a sárga nickkel, nem téged :)
Mindegy.
Sep 08, 2015 17:37:11
Zulu
(
x15)
Sep 08, 2015 17:37:57
x15)
Érdekes, Sodi, engem, meg az ismerőseimet kérték hogy fizessek. Kaptam egy levelet akkor, és utána minden év elején, hogy mennyit kell, havonta meddig befizetnem. Ha olyan címre küldik, ahol nem tartózkodsz, mégis mit vársz? Szánalmasak ezek az érveid, és a többi is ilyen. Ennyire hülye vagy tényleg?
Még telefonálnak is. Engem hetente hivogattak, amikor lustaságból már vagy hat hónapja nem fizettem a részleteket. Aztán felbasztam magam, és egyben befizettem a maradékot, azóta nem szóltak, szóval gondolom kvittek vagyunk.
Fekete Bikapata
Sep 08, 2015 17:48:21
Sodika, záporoznak a kérdések, ilyenkor hol vagy???
Sep 08, 2015 17:48:21
Brian
Sep 08, 2015 17:49:33
fekvőtámaszokat csinál meg felüléseket
Sep 08, 2015 17:49:33
-
Sep 08, 2015 17:50:08
Sodi annak mi az oka hogy az evek alatt sosem lattam toled egyetlen egy egyutterzo megnyilvanulast sem, csak gunyolodast es irigykedest?! Abban a kurva templomban nem tanitjak ahova jarsz?
Sep 08, 2015 17:50:08
Zulu
(
x15)
Sep 08, 2015 17:51:22
x15)
Sodika, záporoznak a kérdések, ilyenkor hol vagy???
Hazamentek veráék, kezdődhet a
-
Sep 08, 2015 17:52:03
fekvőtámaszokat csinál meg felüléseket
= billeg a púpján mert nem bír felállni az asztal alól aztán celluxszal körbetekeri a visszagyömöszölt beleit.
Sep 08, 2015 17:52:03
-
Sep 08, 2015 17:55:36
Kívancsi vagyok hogy Vera néninek is ezeket a hazugságokat magyarázza e a svindler.Hmmm...meg kéne kérdezni a gazdatestet.
Sep 08, 2015 17:55:36
xray
Sep 08, 2015 18:04:56
Kívancsi vagyok hogy Vera néninek is ezeket a hazugságokat magyarázza e a svindler.Hmmm...meg kéne kérdezni a gazdatestet.
ez csak természetes, a lüke öregasszony ezt be is veszi. a nehéz sorsú fiatalember jelző is tőle származik.
Sep 08, 2015 18:04:56
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 18:06:49
Hogy néz ki ez a Vera néni? Van róla kép valahol?
Sep 08, 2015 18:06:49
broni
Sep 08, 2015 18:07:09
Sep 08, 2015 18:07:09
rohadt banán
Sep 08, 2015 18:08:15
Arról van szó, hogy a normális sorrend ez.
2) Pénzt keres.
Nélam a sorrend:
Ennyi.
2) Pénzt keres.
Nélam a sorrend:
Ennyi.
Segítek neked, Púp. A következő fázisokon mentem végig, és azt hiszem, nem csak a trollok nagy része, de a társadalom nagy része is hasonlóképpen élte az életét.
1) Iskolába jártam, gimi mellett pedig minden nyáron egy-két hónapot melóztam, abból fedeztem a nyári nyaralásomat és a bulizásokat, csajozásokat.
2) Egyetem mellett hétvégenként melóztam, aztán a végén már heti 3-4 napban, ebből fizettem a koleszt és a megélhetésemet, aztán az albérletet.
3) Miután lediplomáztam, már volt egy csomó munkatapasztalatom, így viszonylag könnyen találtam munkát, bár nem vágták hozzám, ahogy azt te elképzeled.
Ezzel szemben te még a hobbidra, piálásra, szórakozásra sem voltál soha képes megkeresni a pénzt, pedig már mindjárt 34 éves vagy. Nálad egy átlagos gimnazista is életképesebb, te szardarab!
Sep 08, 2015 18:08:15
Mérnök úr
Sep 08, 2015 18:08:17
Majd én csinálok egy jó Rencert!! Az jó lesz neked sodika!
Sep 08, 2015 18:08:17
moshe dayan
(
x2)
Sep 08, 2015 18:11:02
x2)
ez még mindig jobb állapot, mint Gábor, régebben Törpapa, vagy Szekeres Mária, illetve esetleg Rózsa szintje.
nyilván mindenki az emberi faj excrementumaihaz hasonlítgatja magát
xray
Sep 08, 2015 18:14:36
Ennyi.
egy rohadt élősködő tróger vagy, egy nárcisztikus barom, de majd az univerzum rövidesen odabasz neked, nekünk a kisujjunkat sem kell mozdítani ennek érdekében.
Sep 08, 2015 18:14:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 08, 2015 18:15:09
x9)
Hogy néz ki ez a Vera néni? Van róla kép valahol?
A hírszerzés lőtt már róla képe(ke)t, a 2. Berlini Expedíció kezdetén (legalábbis nagyon valószínű, hogy vele cipeltette púp a csomagjait):
kínzó kérdés
Sep 08, 2015 18:17:44
Sodmány, mikorra várható a sérved megszületése? Hányadik hónapban vagy?
Sep 08, 2015 18:17:44
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:21:29
Ha már szóba került Rgl, akkor válaszolnál arra Endre, hogy mégis neki pl. hogyan sikerül csajozni? Egy hibbant, nincstelen cigány képes levarrni egy 18 éves tinilányt, de akár még egy 40-es nőt is.
Sep 08, 2015 18:21:29
csivaegő
Sep 08, 2015 18:21:41
fosodi mi láttunk el menekülteket az utóbbi napokban.voltak fenntartásaim, de ezerszer kulturáltabbak mint te meg a lumpen haverjaid. a gyerekek csendben játszottak, nem volt üvöltözés, nem verték az asztalt, hogy mi jár nekik, sőt úgy kellett lebeszélni őket arról, hogy bármit adjanak utána. csak sürgősségi ellátás volt, betadine, kötszer, szóval ennyit még én is megengedhetek magamnak. tízszer inkább egy ilyen muzulmán családot kérnék magamnak szomszédba, mint a mostani újpesti fehércigányokat. ha lenne igazság, titeket zavarnának ki a kerítésen túlra a rnedőrök te kutyageci!
Sep 08, 2015 18:21:41
Haim
(
x10)
Sep 08, 2015 18:22:41
x10)
ennyi
ennyi
a 35 éves hajléktalan programozót hallották az asztal alatti hálózsákból.
Zulu
(
x15)
Sep 08, 2015 18:23:44
x15)
Úgy vág be a táska szíja a púpja és a gerince közé, mint a csajok mellei közé szokott :DD
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 18:26:33
Kibaszott nyominger Sneci, hát még a csomagjaid is az öregasszonnyal viteted?!
Sep 08, 2015 18:26:33
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:31:49
Kibaszott nyominger Sneci, hát még a csomagjaid is az öregasszonnyal viteted?!
Pedig a SoDI-nak rengeteg barátja van *pr*, biztos más is segített volna neki. Mondjuk a 38-as karú Rolcsi vagy a mélységi felderítő tanár úr.
Sep 08, 2015 18:31:49
hebroid összefoglaló
Sep 08, 2015 18:34:00
Miután a vén metélt addig mocskolta Melcsikét a munkahelyén, hogy az igazgatónő megelégelte az állandó balhékat, és jelezte a nőnek, hogy jobb lenne, ha magától menne el, mert máskülönben eltávolítják. Emellett állítólag nagyon problémás a kislány is, akivel már elsőben is nehéz mit kezdeni. Melcsike azzal próbált védekezni, hogy ennek oka az, hogy a gyerek apja egy elmebeteg állat. Erre az igazgatónő nagyon durván, de nem racionálisan feltette a kérdést, hogy ha ekkora féreg az "apuka", akkor miért nem vetette el a gyereket. Ezután a fotelforradalmár Kertész ügynök azt mondja, hogy ő cigány módra leköpte volna az igazgatónőt, akit folyamatosan név szerint emleget és fenyeget. Ezután csontig benyal a Fidesznek, de az igazgatónő eltávolítását követeli, és még párszor megfenyegeti a nőt.
Viszont egyértelművé vált, hogy kiadta az egyik szobát a lankadtfaszú hebroid, mert valaki a háttérben edényekkel csörömpöl. A jogászkodás úgy tűnik, mégsem akkora bombaüzlet, mint ahogy a videóiban ezzel henceg a hüllő.
Viszont egyértelművé vált, hogy kiadta az egyik szobát a lankadtfaszú hebroid, mert valaki a háttérben edényekkel csörömpöl. A jogászkodás úgy tűnik, mégsem akkora bombaüzlet, mint ahogy a videóiban ezzel henceg a hüllő.
Sep 08, 2015 18:34:00
KLGY
Sep 08, 2015 18:35:50
... vagy a mélységi felderítő tanár úr.
Sep 08, 2015 18:35:50
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:36:56
A csörömpölés az valószínűleg az állataitól jön. De még a telefon is csörgött benne.
Sep 08, 2015 18:36:56
-
Sep 08, 2015 18:38:24
Javasoltuk már hogy tetováltasson a púpjára egy mellbimbót.Ha most kimenne a keletibe akkor nagyot kaszálhatna.1euro/5perc áron nyomkodhatnák a kiéhezett arabok. Sep 08, 2015 18:38:24
sodika
Sep 08, 2015 18:39:45
Mikor kezdődik az aktív, CV-küldözgetős munkakeresés
Másrészt ezekre a migránsokra nem fogok én semmit: még jó ideig tilos lesz dolgozniuk.
Sep 08, 2015 18:39:45
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:40:06
Majd megkérdezzük erről a Rostás Armandót is xD
Sep 08, 2015 18:40:06
broni
Sep 08, 2015 18:43:03
éljenek a migránsok!!!!!!!!!!!!!sodi, takarodjál vissza ázsiába!!!!!!
Sep 08, 2015 18:43:03
stressznélküli nyugi
Sep 08, 2015 18:43:28
Milyen dokumentumokat? Az előző munkahelyeidről a referenciákat *pr? Ugye a Groteszk is benne lesz?
És ez 5 napos munka neked??
Sep 08, 2015 18:43:28
rohadt banán
Sep 08, 2015 18:45:27
Egy maximum két oldalas önéletrajzról beszélünk meg egy maximum fél oldalas motivációs levélről. Ezt írod egy éve, Púp! Napi egy betű? Vagy mégis mi a vihart csinálsz?
Sep 08, 2015 18:45:27
sodika
Sep 08, 2015 18:45:31
Ide az előbb faszság lett írva.
Hogyan lehetne dolgozni, amíg az embernek nincs szakmája?
Ezt még anyám is megértette érettségi után. Hogy ez lehetetlen.
Hogy a sorrend az, hogy előbb van egy szakmád, aztán használod.
És még ő is megértette, hogy a OKJ-s papír önmagában kevés, azzal nem lehet dolgozni.
Egyetem után megértette, hogy nem létezik olyan pályakezdő, akire rögtön az elején milliók szakadnak, minden egy folyamat.
Mint ahogy most is megérti, hogy fontos nekem a nyelvtanulás, mert itt nem lehet élni, mert megöl a rendszer, ezért okos dolog mindne pénzem tanárokhoz hordani.
És még ő is megértette, hogy a OKJ-s papír önmagában kevés, azzal nem lehet dolgozni.
Egyetem után megértette, hogy nem létezik olyan pályakezdő, akire rögtön az elején milliók szakadnak, minden egy folyamat.
Mint ahogy most is megérti, hogy fontos nekem a nyelvtanulás, mert itt nem lehet élni, mert megöl a rendszer, ezért okos dolog mindne pénzem tanárokhoz hordani.
Sep 08, 2015 18:45:31
sodika
Sep 08, 2015 18:47:13
Milyen dokumentumokat? Az előző munkahelyeidről a referenciákat
Minden legyen egyben, menjenek ki a CV-vel ezek is, amikor jelentkezem valahova.
Sep 08, 2015 18:47:13
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:47:37
Hogy jön most ide anyád? Már megint őt próbálod fejni?
Sep 08, 2015 18:47:37
broni
Sep 08, 2015 18:48:17
meg kéne őlni egy jobbikost........
Sep 08, 2015 18:48:17
sodika
Sep 08, 2015 18:48:39
Három PDF kell.
1) CV (német)
2) Motivációs levél (szintén német)
3) Referenciák (angol)
Tanulmányi igazolások (magyarul elegendőek egyelőre, de megkérdezem majd az egyetemeket, adnak-e ki angolul, ha kérem)
1) CV (német)
3) Referenciák (angol)
Tanulmányi igazolások (magyarul elegendőek egyelőre, de megkérdezem majd az egyetemeket, adnak-e ki angolul, ha kérem)
Sep 08, 2015 18:48:39
stressznélküli nyugi
Sep 08, 2015 18:48:49
És ez 5 napos meló???
Sep 08, 2015 18:48:49
AlkotóMunka
Sep 08, 2015 18:48:54
Tehát megint anyádnál laksz?
Sep 08, 2015 18:48:54
sodika
Sep 08, 2015 18:49:21
Hogy jön most ide anyád?
Úgy, hogy "még ő is".
Sep 08, 2015 18:49:21
rohadt banán
Sep 08, 2015 18:50:20
Fizetett szakmai gyakorlatról hallottál már? Esetleg betanított munkáról?
Ha ez így van, Púp, akkor te soha nem fogsz dolgozni, mert nincs szakmád, csak egy érettségid. Azon is csak pótérettségivel mentél át egy kisegítő iskolában.
Szerinted a társadalom kizárólag diplomás munkavállalókra és munkanélküliekre oszlik?
Azért a milliós fizetés és a kötbérek miatti negatív egyenleg, vagy a minimálbért még feketén sem elérő alamizsna között elég tág mezsgye húzódik, recskás.
Anyád? De hát vele nem beszélsz vele évek óta. Vagy Vera nénit már anyának szólítod? És azt is megérti, hogy két év alatt sem sikerült megtanulnod németül, miközben elbasztál több millió forintot?
Sep 08, 2015 18:50:20
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:50:39
Referenciák :D Ne viccelj már velünk, nincsenek neked olyanjaid
Sep 08, 2015 18:50:39
sodika
Sep 08, 2015 18:50:54
Tehát
1) CV
2) Motivációs levél
3) Referenciák / igazolások a melókról és tanulmányokról
(amit csak be tudok szerezni, illetve meg tudok találni, ki tudok kérni pl. az egyetemről)
1) CV
2) Motivációs levél
(amit csak be tudok szerezni, illetve meg tudok találni, ki tudok kérni pl. az egyetemről)
Sep 08, 2015 18:50:54
Zulu
(
x15)
Sep 08, 2015 18:51:16
x15)
meg kéne őlni egy jobbikost........
Amikor a jobbikosok az arabokat verik, akkor kinek szurkolsz?
sodika
Sep 08, 2015 18:51:41
Referenciák :D Ne viccelj már velünk, nincsenek neked olyanjaid
Jó, össze kell szedni a dolgokat.
Már két napot elbasztam a hétből, de holnap elkezdem. :)
Sep 08, 2015 18:51:41
stressznélküli nyugi
Sep 08, 2015 18:51:59
Úgy, hogy "még ő is".
Negatív példaként emlegeted anyádat, aki milliókat baszott el fölöslegesen a taníttatásodra...te hálátlan szar!
Sep 08, 2015 18:51:59
sodika
Sep 08, 2015 18:53:12
Oszt ha ez mind megvan, már be tud engem ajánlani az egyik német tanár, akit megkértek rá, hogy segítsen nekem ebben.
Ez persze közel sem garancia, de az esélyeimet picit növeli.
Sep 08, 2015 18:53:12
sodika
Sep 08, 2015 18:53:43
Na, meglátjuk, mi lesz :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 08, 2015 18:53:43
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:53:48
Gyanús vagy Endre, szerintem hirtelen azért gazsulálsz anyádnak, mert Rocskaiék beígérték neked, hogy kivágnak az irodából. Így maradt a visszatérés Pátyra.
Sep 08, 2015 18:53:48
rohadt banán
Sep 08, 2015 18:54:56
Három PDF kell.
1) CV (német)
3) Referenciák (angol)
1) CV (német)
3) Referenciák (angol)
1) Maximum két oldal, ami a tanulmányaidat, szakmai tapasztalatodat, egyéb skilljeidet és a személyes adataidat tartalmazza. Összefüggő mondatok nélkül. Alapfokú némettudással, sőt, Google fordítóval megcsinálható.
2) Maximum fél oldal, annál többet úgysem olvasnak el, szintén rengeteg sablont találsz a neten. Egy rövid bemutatkozás, amiben leírod, hogy te megfelelsz az álláshirdetésre. Viszont szeretik, ha mindenhol olyat küldesz, ahol reflektálsz az adott melóra. Szóval minden egyes jelentkezés előtt majd dolgozhatsz rajta fél évet, te balfasz.
3) A referenciaigazolásokat bekérni egy nap, viszont a magyar nyelvű indexkivonatoddal kitörölheted a seggedet. Sajnos abból hiteles, német nyelvű fordítás kéne, amit közjegyző hitelesít, és erre nincs pénzed. De nem is baj, 34 évesen szart sem ér pár abszolvált tárgy.
Sep 08, 2015 18:54:56
stressznélküli nyugi
Sep 08, 2015 18:55:19
Tehát
1) CV
2) Motivációs levél
1) CV
2) Motivációs levél
Az el nem végzett egyetemi szakjaidról való tanulmányi igazolásokat a hr-esek öttészarják, ne fáradj a beszerzésükkel.
Sep 08, 2015 18:55:19
Zulu
(
x15)
Sep 08, 2015 18:56:09
x15)
Tehát
1) CV
2) Motivációs levél
1) CV
2) Motivációs levél
Akkor most lelövöm a poént, kapaszkodj meg. A motivációs levelet minden jelentkezéshez külön-külön írják meg. Ez a lényege. A sablon teljesen értelmezhetetlen. Jó esetben azt fogják gondolni, hogy egy lusta hülye vagy, aki ezt a szöveget kimásolta valahonnan. Rossz esetben egyből levágják, hogy fogyatékos vagy.
De még jobbat mondok: A CV-t is érdemes úgy alakítani, hogy a legjobban megfeleljen az adott pozícióhoz.
Kiss Kender Farkas
Sep 08, 2015 18:56:34
Tehát
1) CV
2) Motivációs levél
1) CV
2) Motivációs levél
A feketén gányolásról szerinted majd kapsz bárkitől is igazolást? Ennyire ne legyél már fogyatékos!
Sep 08, 2015 18:56:34
broni
Sep 08, 2015 18:57:16
[quote=Zulu]Amikor a jobbikosok az arabokat verik, akkor kinek szurkolsz?[/quote
araboknak!!!!!!!!!!!
araboknak!!!!!!!!!!!
Sep 08, 2015 18:57:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 08, 2015 18:58:03
x9)
Oszt ha ez mind megvan, már be tud engem ajánlani az egyik német tanár, akit megkértek rá, hogy segítsen nekem ebben.
Ismét megerősítetted az életképtelenségedet: "33, kvázi 35" évesen a gyámjaid megkérnek egy ismerőst, hogy fogja meg a kezedet és vigyen el
stressznélküli nyugi
Sep 08, 2015 18:58:49
Tehát
1) CV
2) Motivációs levél
1) CV
2) Motivációs levél
A berlini szállásadódtól is kérsz majd referenciát?
Sep 08, 2015 18:58:49
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Életképtelen vagy, és erre gyártod az ideológiát. Megint. Közben meg nyomorogsz 33 évesen. Ez shiker!