tedd be ide a cuccokat, hadd röhögjünk egy jót!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Az más.
Milyen életveszély lehet ez? Munka itt is van. Asodi béreljen lakást/szobát stb.
ha RGL-t kidobjuk papírok nélkül Szerbiába, egy életre megszabadulunk tőle. Kurva isten,hogy nem engedik vissza többet. A mentalitása és a kinézete miatt sem. Egy kis gázra esélyes, ha virgonckodik a határon, de egy napon belül agyonverik a Szírek is.
*nem fogja, erre mérget lehet venni*
Mondjuk Sodi nem sok mindent tett hozzá a nemzethez. Sőt inkább csak elvett belőle.
ÉLŐSKÖDŐ, Hahó!
Az a szír, aki elhagyja az Aszed Elnök Urat, rossz szír
Az a magyar, aki elhagyja az Orbén Miniszterelnök Urat, rossz magyar
ha csak tanulni mész, akkor mikor kezdesz el dolgozni? 50 éves korodra?
Jaaa most Mo.-ra támadsz. Korábban azt mondtad, hogy végleg kimaradsz és ügyvéd leszel Belinben. Tehát ismét hazudsz.
10 éves gyerekektől fél a nagy hazaffy faszverő, akik -teljes joggal-lebuzizták)))))))
"Nem akarok visszamenni Pestre. *hüpp-hüpp*. Juszt is berlini ügyvéd leszek."
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
németmelóig nem írok ide
Szerintem olvasgasd ezt az oldalt, hátha jól jön egy napon.
www.reddit.com/r/suicide_methods/
zsidóvagy
és nemvicces
na németmelóighallgatás csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
nem lesz német meló, és ezt te is pontosan tudod. azért húzod halasztod, hogy minél később derüljön ki a kudarc.
ha igazán akartál volna német melót, már régen megpróbáltad volna. de te csak alibizni akarsz veja nyényi előtt, hogy ne basszanak ki az irodából.
Arbeit Macht Frei, Jude!
De ez is mar csak 212 napig hatasos... :DDD
Kamu xD A SoDI naponta elmegy. Van, hogy többször is! Láttad az erről készült videóját?
na végre valaki rájött
A visszaérkezésem után 6 hónap általános nyelvi felkészülés ésszerű volt.
Utána a dokumentumokon való két hónapos gondolkodás és dolgozás úgyszintén.
Most már előállt minden feltétel arra, hogy elkezdjem.
Ma este az angoltanárommal véglegesítjük a referenciaszöveget, pénteken és hétvégén ezeket hitelesíttetem.
Illetve hétfőn.
Ezután, hétfő este magasságában el tudom kezdeni a jelentkezéseket.
A dokumentumokon természetesen ezután is dolgozni fogok, de már a folyamatos jelentkezések mellett.
A tanárokkal jövő héten már konkrét interjúhelyzetekre próbálok felkészülni. A szerdaival január óta próbáljuk átnézni az ehhez kapcsolódó szókincset, szófordulatokat (pl. kihívás, követelmény, felelősség, stb...), most pedig ez fog egyre konkrétabb lenni.
Nem figyelsz.
Visszajöttem, és az első 6-7 hónap általános nyelvi erősítés volt (kivéve a szerdaival, akivel állásinterjúkról szóló német cikkeket veséztünk ki nagyon részletesen ebben a félévben).
A dokumentumokon csak kb. augusztus elejétől dolgozom, és csak kettővel a tanáraim közül. Velük se minden tanórán csak azon.
És most, a harmadik szakaszt már élesben nyomom.
Hétfőtől úgy megy az interjúfelkészülés, hogy közben nyomni fogom már az álláskeresést is.
Na meló, csá.
Német melóig nem írok ide.
Nem figyelsz.
Visszajöttem, és az első 6-7 hónap általános nyelvi erősítés volt (kivéve a szerdaival, akivel állásinterjúkról szóló német cikkeket veséztünk ki nagyon részletesen ebben a félévben).
A dokumentumokon csak kb. augusztus elejétől dolgozom, és csak kettővel a tanáraim közül. Velük se minden tanórán csak azon.
Hétfőtől úgy megy az interjúfelkészülés, hogy közben nyomni fogom már az álláskeresést is.
Na meló, csá.
már most azon röhögök, hogy milyen magyarázataid lesznek az újabb kudarcokra. Az más, elbaszták a tanárok, a migrik elvették a helyeket, nem tudtam volna egyedül kint élni, nem vettek fel/kibasztak mert magyar vagyok, a zsidók miatt van, nem hagyhatom el a hazámat mert orbán viktor is megmondta...
konkrétan rád!!!nincs ott szükség, báttya))))))))
te idióta, itt is szükség van szakképzett munkaerőre, x ezer infós állás van betöltetlenül. a kudarc abból adódik majd, hogy te nem vagy szakképzett. be sem fognak hívni, ha behívnak nem vesznek fel, ha felvesznek, a próbaidő alatt kibasznak majd.
azért keresel gombokat itthon is, mert nem vagy szakképzett. nem értesz a szakmádhoz.
Bárki csak egyre jobban tud érteni bármihez, mert egy újszülöttnek minden új. És bárki csak azt tudja tenni a hozzáértés érdekében, hogy suliba jár, majd tanul, mint én.
A világegyetemben minden csak egyre jobb tud lenni.
Amit bárki meg tud tenni, azt én megtettem.
Ezt hagyd abba, mert szakadok a rohogestol es kibasznak a melohelyrol.
De nem lettél jobb, sőt! Egyre rosszabb lettél hiszen nem ragadt rád semmi újdonság, még mindig az etyetemi félévekről hablatyolsz. Egy abszolút kezdő vérpistike szintjén vagy, 33 évesen. Minden munkahelyen ilyenekről álmodoznak... A Groteszktől is kirúgtak, nem? Pedig ott aztán tényleg nem nagyon kellett volna érteni túl sok mindenhez...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
milyen újszülött? 28 félév, rendszám, cisco, 5 éve dolgozom - ez nem ismerős? egész eddig a szakértelmedre vered a nyálad, csak ez semmin nem látszik. sem a megkeresett pénzen, se a betöltött pozíción, sem a kódjaidon.
te úgy nem értesz a szakmádhoz, hogy már évtizede ezzel foglalkozol.
Hát a folyamatról beszélek.
Ha valaki megkérdezi, mihez értek, elmeséltem a folyamatot.
Ennyi év egyetem, ennyi év meló.
Egy önéletrajz is erről szól.
ismered a mondást, hogy a jó bornak nem kell cégér?
Azért nem árt.
Éppen ezért, ha nem megy elsőre a jelentkezés, akkor összedobok egy olyan CV-s weblapot, mint amilyen a régi marketingmix.hu volt. Csak most németül.
Egyszer bejött, másodszor is be fog jönni. :)
Én megtanultam eladni magam ezek nélkül is. :)
csinálhatsz bármilyen honlapot, ha nem kifejezetten digitális segédmunkást keresnek, baszhatod, mert egyből leveszik, hogy kókler vagy. egyetlen tesztfeladat, és elvérzel.
ja, jól eladtad magad, annyit sem keresel állítólagos programozóként, mint egy gyorséttermi konyhai kisegítő. 100 ezer bruttó, bruhahaha.
A Népligetben.
Tényleg?
Elvégeztél egy egyetemet?
Voltál gyakornok a tanulmányaid alatt legalább három cégnél?
Elmentél pályakezdő állásba napi 8-10 órában?
Kitermelted a megélhetésed költségeit?
Dolgoztál valaha egyben többet két óránál?
Megtanultál egy nyelvet használható szinten?
Ja, hogy a bárki a Dőrppe? Mert akkor igazad van. Szardarab.
Ha évet tanulsz egy egyetemi szakot, az kvázi elvégzés.
Egyetem mellett is rendszergazdáskodtam, igen.
Pályakezdőként nyomtam sok melüt, igen.
A megélhetési költség irreleváns, nem tudom, hogy jön ide.
Dokat dolgozok, igen.
A nyelvtudásom most már elég jó, igen.
meglátjuk
Volt már ilyen, hogy itthoni segítőim elküldtek egy állásinterjúra, kijárták nekem, aztán kiderült ott a szakmai tesztből, hogy valami progmatost vártak, miközben én sose jártam progmatra.
De ilyen nem fordulhat elő, ha magam jelentkezem, mert oda jelentkezem, amiről tudom, hogy mi.
Akkor nincs akadålya, hogy felhivjalak es nemetuk csevegjubk??
Értem már. A mostani kudarcért akkor a németek meg a hazug újságírók lesznek a felelősek.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
jaj, tyókolom, ény nyem fatyok progmatyos, ény tyak hátteret tudok színezni. fan ilyen meló, tyókolom?
Te annyi évet voltál beiratkozva, nem annyi évet tanultál. Óriási különbség.
Haha, kurva nagy sztori.
Milyen toporzékolós dühroham meg sírógörcs lehetett, amikor Rocskaiék megpróbálták elzavarni dolgozni. :)
Aha. Mesélj akkor, mi az a git. Mire jó, hogyan használod?
Amikor éppen nem rágja, ebből az anyagból álló egyleteknek kamerázik.
Mifaaan?
Már meg is süketült?
bármit megadtam volna azért,hogy ezt végig nézhessem :-)
-Na,hogy sikerült Endike?
-Hát nyagyon jól, csak háá ááát nem igazán olyat kéjdeztek, amit, öö höö szóval én olyat az etyetemen nee heeem tan
-Jól van fifike, Jani Te meg ne ordibálj, látod megpróbálta endike, de hát biztos rohadtak azok az ismerősök, biztos politikai okokból nem vették fel.
-Hát igen. De kinéztem egy tanfolyamot, amit...(puff, Jani bá lekent neki egy pofont)
-Jani, ne idegeskedj! Csak ezt az utolsó tanfolyamot még befizetjük! Aztán úgyis hazaköltözik, hiszen megmondta,hogy jövő héten mindent megold!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Reanimálja Goethe-t!
-
Sep 17, 2015 12:33:10
Sodi te minek akarsz Németo.-ba költözni hiszen nincsen életveszély? Maradj a szeretett vezetőd mellett Mo.-n!
Sep 17, 2015 12:33:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:34:03
x48)
de amíg nincs német melóm, tényleg nem írok ide :D
jövő héten már tényleg elkezdem a jelentkezést
már minden majdnem kész cv, motivációs, referencia
minden
illetve ma este kész lesz
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
jövő héten már tényleg elkezdem a jelentkezést
már minden majdnem kész cv, motivációs, referencia
minden
illetve ma este kész lesz
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
tedd be ide a cuccokat, hadd röhögjünk egy jót!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:34:34
x48)
Sodi te minek akarsz Németo.-ba költözni hiszen nincsen életveszély? Maradj a szeretett vezetőd mellett Mo.-n!
Az más.
-
Sep 17, 2015 12:34:46
Hahó! Magyarországon életveszélynek van kitéve.
Milyen életveszély lehet ez? Munka itt is van. Asodi béreljen lakást/szobát stb.
Sep 17, 2015 12:34:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:40:10
x48)
látod, asodi? a migrinek egyből lett munkája, lakása, 3 hónap múlva jobban fog beszélni spqmyolul mint te németül. és már ő is kapun belül van. ezért félsz te annyira a migriktől, mert tudod, hogy kapun belülre kerülve simán vernek téged mindenben, rátermettségben, szakértelemben, nyelvtudásban.
"A város polgármestere azt mondta, ezzel is a szolidaritásukat akarták kifejezni a menekültekkel. A férfit lakás várta és a munkaszerződésnek köszönhetően nincs szüksége a menekültstátuszra. Ugyanakkor beiratják spanyol tanfolyamra, mert az arabon kívül csak angolul beszél egy kicsit. A férfi felesége és másik két gyereke még Törökországban van, azt kérte a spanyoloktól, hogy segítsenek a családegyesítésben."
444.hu/2015/09/17/mar-spanyolorszagban-van-es-allast-is-kapott-az-a-szir-ferfi-akit-egy-mozdulattal-laszlo-petra-tett-vilaghiruve/
"A város polgármestere azt mondta, ezzel is a szolidaritásukat akarták kifejezni a menekültekkel. A férfit lakás várta és a munkaszerződésnek köszönhetően nincs szüksége a menekültstátuszra. Ugyanakkor beiratják spanyol tanfolyamra, mert az arabon kívül csak angolul beszél egy kicsit. A férfi felesége és másik két gyereke még Törökországban van, azt kérte a spanyoloktól, hogy segítsenek a családegyesítésben."
444.hu/2015/09/17/mar-spanyolorszagban-van-es-allast-is-kapott-az-a-szir-ferfi-akit-egy-mozdulattal-laszlo-petra-tett-vilaghiruve/
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:42:55
x48)
asodi fél a migriktől!!!:))))))
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:51:37
x48)
rgl is előkerült. ő valamiért nem tudja elvenni a németek munkáját. sőt, senkiét sem tudja. azért, mert retard?
perzső az élet
Sep 17, 2015 12:59:23
rgl is előkerült. ő valamiért nem tudja elvenni a németek munkáját. sőt, senkiét sem tudja. azért, mert retard?
ha RGL-t kidobjuk papírok nélkül Szerbiába, egy életre megszabadulunk tőle. Kurva isten,hogy nem engedik vissza többet. A mentalitása és a kinézete miatt sem. Egy kis gázra esélyes, ha virgonckodik a határon, de egy napon belül agyonverik a Szírek is.
Sep 17, 2015 12:59:23
sodibodi
Sep 17, 2015 13:02:08
sodi egyik rajongoja:
"Ferenc Huszár Sodi, nekem a trolljaid(vagy kik) írják, hogy te is migrációra készülsz, itt hagyod a Hazát és menekülsz. Ezt nem hiszem el! Tenyleg te írtad azokat a "fórumodra"? Ilyen gondterhes időkben ne hagy te is magára nemzetünket!"
"Ferenc Huszár Sodi, nekem a trolljaid(vagy kik) írják, hogy te is migrációra készülsz, itt hagyod a Hazát és menekülsz. Ezt nem hiszem el! Tenyleg te írtad azokat a "fórumodra"? Ilyen gondterhes időkben ne hagy te is magára nemzetünket!"
Sep 17, 2015 13:02:08
német munka
Sep 17, 2015 13:10:53
asodi nem veheti el a németek munkáját!!!
*nem fogja, erre mérget lehet venni*
Sep 17, 2015 13:10:53
-
Sep 17, 2015 13:19:15
sodi egyik rajongoja:
Mondjuk Sodi nem sok mindent tett hozzá a nemzethez. Sőt inkább csak elvett belőle.
Sep 17, 2015 13:19:15
-
Sep 17, 2015 13:20:27
asodi gecibuta
Sep 17, 2015 13:20:27
-
Sep 17, 2015 13:24:12
"türelmetlen vadállatok ezek, akik éppen SZÓ SZERINT AZ ORSZÁGUNKAT OSTROMOLJÁK, de pár pofára baszással még így könnyen idomíthatóak lesznek, meglátjátok"
Azt az országot amit éppen készülsz itthagyni. Egyébként pedig neked akkor lesz országod Sodika ha majd elmész dolgozni és fizetsz adót. Addig te is csak "vendég" vagy itt.
Azt az országot amit éppen készülsz itthagyni. Egyébként pedig neked akkor lesz országod Sodika ha majd elmész dolgozni és fizetsz adót. Addig te is csak "vendég" vagy itt.
Sep 17, 2015 13:24:12
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 13:29:49
Egyébként pedig neked akkor lesz országod Sodika ha majd elmész dolgozni és fizetsz adót. Addig te is csak "vendég" vagy itt.
ÉLŐSKÖDŐ, Hahó!
Sep 17, 2015 13:29:49
sodika
Sep 17, 2015 13:47:42
Én elhagyom az országot, hanem elmegyek tapasztalatot gyűjtenu. Az életképesség megszerzéséhez nem volt alkalmas az ország, ezért el kell menni kis időre, hogy azt megszerezzem.
És utána visszajönni.
De kivándorolni csak a hazaárulók szoktak.
Én tanulni megyek lényegében.
Na meló, csá.
Németmelóig nem írok ide.
És utána visszajönni.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 13:47:42
Latinovits
Sep 17, 2015 13:52:38
Az életképesség megszerzéséhez nem volt alkalmas az ország, ezért el kell menni kis időre, hogy azt megszerezzem.
Az a szír, aki elhagyja az Aszed Elnök Urat, rossz szír
Az a magyar, aki elhagyja az Orbén Miniszterelnök Urat, rossz magyar
Sep 17, 2015 13:52:38
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 13:53:52
A migrik is csak tanulni jönnek. Evidenciákat.
Sep 17, 2015 13:53:52
perzső itt az élet
Sep 17, 2015 13:56:34
Én elhagyom az országot, hanem elmegyek tapasztalatot gyűjtenu. Az életképesség megszerzéséhez nem volt alkalmas az ország, ezért el kell menni kis időre, hogy azt megszerezzem.
És utána visszajönni.
Na meló, csá.
És utána visszajönni.
Na meló, csá.
ha csak tanulni mész, akkor mikor kezdesz el dolgozni? 50 éves korodra?
Sep 17, 2015 13:56:34
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 14:01:04
És aki Bejlinben lesz ütyféd, az vajon csak tanulni ment, juszt is?
Sep 17, 2015 14:01:04
-
Sep 17, 2015 14:02:56
És utána visszajönni.
Na meló, csá.
És utána visszajönni.
Na meló, csá.
Jaaa most Mo.-ra támadsz. Korábban azt mondtad, hogy végleg kimaradsz és ügyvéd leszel Belinben. Tehát ismét hazudsz.
Sep 17, 2015 14:02:56
-
Sep 17, 2015 14:03:57
Mondjuk az biztos, hogy a visszajövetellel nem lesz gondod mivel el sem fogsz menni.
Sep 17, 2015 14:03:57
-
Sep 17, 2015 14:06:04
Úgy gondolod, hogy te kis idő alatt megszerzed azt amit 33 év alatt sem tudtál. Még úgy sem, hogy egyébként minden a segged alá volt tolva. Legutóbb azért menekültél haza mert egyedül maradtál Berlinben. Most is egyedül leszel.
Sep 17, 2015 14:06:04
broni
Sep 17, 2015 14:34:01
10 éves gyerekektől fél a nagy hazaffy faszverő, akik -teljes joggal-lebuzizták)))))))
Sep 17, 2015 14:34:01
Foszlányok a jövőből
Sep 17, 2015 14:34:05
... tehát én nem kudarcot vallottam, hanem a tényezők ismeretében úgy döntöttem, hogy itthon tudom leginkább szolgálni a hazám. A haza szempontjának figyelembevétele az ami engem megkülönböztet egy hazaárulást tervező...
...az igaz, hogy egészen konkrétan nem tudom hogy hétfőn hova fogok menni, de az univerzum...
...az pedig, hogy bármiért is felelős lennék egész egyszerűen egy undorító haugság. Ami ma éjszaka velem fog történni az mind anyám és a ti lelketeken szárad! Soha többé nem írok ide. És most tényleg.
...az igaz, hogy egészen konkrétan nem tudom hogy hétfőn hova fogok menni, de az univerzum...
...az pedig, hogy bármiért is felelős lennék egész egyszerűen egy undorító haugság. Ami ma éjszaka velem fog történni az mind anyám és a ti lelketeken szárad! Soha többé nem írok ide. És most tényleg.
Sep 17, 2015 14:34:05
sodika
Sep 17, 2015 14:34:17
Ahol Gábor van, ott mindenki megtalálja a számítását.
Ő csak azért nem, mert valójában nem akarja.
Mert élvezi a csövezést.
Amikor pedig ezzel szembesítem, nem is tagadja.
Nem az a válasza, hogy "hülyeség", hanem egy apróbb műfelháborodás, hogy "hogy mondhatok ilyet", meg "cseréljünk", meg ilyesmi.
Na meló, csá
németmelóig nem írok ide
Ő csak azért nem, mert valójában nem akarja.
Mert élvezi a csövezést.
Amikor pedig ezzel szembesítem, nem is tagadja.
Nem az a válasza, hogy "hülyeség", hanem egy apróbb műfelháborodás, hogy "hogy mondhatok ilyet", meg "cseréljünk", meg ilyesmi.
Na meló, csá
németmelóig nem írok ide
Sep 17, 2015 14:34:17
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 14:34:19
x16)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
"Nem akarok visszamenni Pestre. *hüpp-hüpp*. Juszt is berlini ügyvéd leszek."
broni
Sep 17, 2015 14:35:24
migráns power!!!!!!!!!!!fuck szent korona!!!!!!!!!fuck hungary!!!!!!
Sep 17, 2015 14:35:24
Tippadó Tamás
Sep 17, 2015 14:43:26
németmelóig nem írok ide
Szerintem olvasgasd ezt az oldalt, hátha jól jön egy napon.
www.reddit.com/r/suicide_methods/
Sep 17, 2015 14:43:26
sodika
Sep 17, 2015 15:08:57
... tehát én nem kudarcot vallottam, hanem a tényezők ismeretében úgy döntöttem, hogy itthon tudom leginkább szolgálni a hazám. A haza szempontjának figyelembevétele az ami engem megkülönböztet egy hazaárulást tervező...
zsidóvagy
és nemvicces
Sep 17, 2015 15:08:57
-
Sep 17, 2015 15:16:54
Sodi a rohadt kurva anyadat azt!
Sep 17, 2015 15:16:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 15:17:43
x48)
zsidóvagy
és nemvicces
és nemvicces
nem lesz német meló, és ezt te is pontosan tudod. azért húzod halasztod, hogy minél később derüljön ki a kudarc.
ha igazán akartál volna német melót, már régen megpróbáltad volna. de te csak alibizni akarsz veja nyényi előtt, hogy ne basszanak ki az irodából.
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 15:19:02
Arbeit Macht Frei, Jude!
Sep 17, 2015 15:19:02
-
Sep 17, 2015 15:22:08
De ez is mar csak 212 napig hatasos... :DDD
Sep 17, 2015 15:22:08
Laci
Sep 17, 2015 15:35:23
mivel el sem fogsz menni.
Kamu xD A SoDI naponta elmegy. Van, hogy többször is! Láttad az erről készült videóját?
Sep 17, 2015 15:35:23
Brian
Sep 17, 2015 15:38:44
na végre valaki rájött
Sep 17, 2015 15:38:44
sodika
Sep 17, 2015 15:39:17
A visszaérkezésem után 6 hónap általános nyelvi felkészülés ésszerű volt.
Utána a dokumentumokon való két hónapos gondolkodás és dolgozás úgyszintén.
Most már előállt minden feltétel arra, hogy elkezdjem.
Ma este az angoltanárommal véglegesítjük a referenciaszöveget, pénteken és hétvégén ezeket hitelesíttetem.
Illetve hétfőn.
Ezután, hétfő este magasságában el tudom kezdeni a jelentkezéseket.
A dokumentumokon természetesen ezután is dolgozni fogok, de már a folyamatos jelentkezések mellett.
A tanárokkal jövő héten már konkrét interjúhelyzetekre próbálok felkészülni. A szerdaival január óta próbáljuk átnézni az ehhez kapcsolódó szókincset, szófordulatokat (pl. kihívás, követelmény, felelősség, stb...), most pedig ez fog egyre konkrétabb lenni.
Sep 17, 2015 15:39:17
sodika
Sep 17, 2015 15:41:04
De ez már olyan felkészülési szakasz lesz, amit az éles jelentkezéssel párhuzamosan fogok nyomni.
Szóval nem a kezdére felkészítő,
hanem a kezdés melletti felkészítést megtámogató.
De már nyomni fogom hétfőtől, úgy tervezem.
Jövő már ezerrel.
Na meló, csá.
Szóval nem a kezdére felkészítő,
hanem a kezdés melletti felkészítést megtámogató.
De már nyomni fogom hétfőtől, úgy tervezem.
Jövő már ezerrel.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 15:41:04
Brian
Sep 17, 2015 15:41:25
te szerencsetlen hat szeptember van mit neztetek megy csiszoltatok a tanarral egymas faszan kivul januar ota?
Sep 17, 2015 15:41:25
sodika
Sep 17, 2015 15:42:36
Szóval nem igaz, hogy húzom-halasztom, mert hétfő magasságában tényleg elkezdem.
Persze nem tudni, hogy rögtön jó lesz-e minden, de ha nem, hát annál jobban rá kell kapcsolni a tanárokkal, meg minden.
Na meló, csá.
Persze nem tudni, hogy rögtön jó lesz-e minden, de ha nem, hát annál jobban rá kell kapcsolni a tanárokkal, meg minden.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 15:42:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 15:44:26
x48)
"veja nyényi, én mindent megtettem, de azért nem shikerült, mert anyám a hibás, ő kényszerített infós pályára. most, hogy kiderült, ez nem megy, jelentkezek a jogra. lakhatok és zabálhatok még itt ingyen úgy 5-8-15-20 évig, veja nyényi?"
sodika
Sep 17, 2015 15:46:18
te szerencsetlen hat szeptember van mit neztetek megy csiszoltatok a tanarral
Nem figyelsz.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 15:46:18
sodika
Sep 17, 2015 15:46:24
te szerencsetlen hat szeptember van mit neztetek megy csiszoltatok a tanarral
Nem figyelsz.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 15:46:24
sodika
Sep 17, 2015 15:46:46
hülyefórummotor
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 15:46:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 17, 2015 15:49:36
x38)
Púpi, te már Berlinben is azt mondtad, hogy mindjárt kész vannak a dokumentumok és "Jövő héten" küldöd is őket. Azóta eltelt majdnem egy év. Nem halogatod, neeeem... LOLXD
Fekvőtámaszok és felülések halogatásáról mi a véleményed? Vagy már meggyógyítottad a sérvedet a YouTube módszerrel?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fekvőtámaszok és felülések halogatásáról mi a véleményed? Vagy már meggyógyítottad a sérvedet a YouTube módszerrel?
sodika
Sep 17, 2015 16:00:58
Az más.
Ott és akkor megbolondult a hülyepicsa.
Sep 17, 2015 16:00:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:08:16
x48)
Az más.
már most azon röhögök, hogy milyen magyarázataid lesznek az újabb kudarcokra. Az más, elbaszták a tanárok, a migrik elvették a helyeket, nem tudtam volna egyedül kint élni, nem vettek fel/kibasztak mert magyar vagyok, a zsidók miatt van, nem hagyhatom el a hazámat mert orbán viktor is megmondta...
sodika
Sep 17, 2015 16:16:20
Ez siker vagy kudarc kérdése, hanem annak a kérdése, hogy igaz-e, hogy Németországban szüksége van szakképzett munkaerőre, vagy ez is csupán egy újságírói kacsa.
Sep 17, 2015 16:16:20
broni
Sep 17, 2015 16:17:21
Ez siker vagy kudarc kérdése, hanem annak a kérdése, hogy igaz-e, hogy Németországban szüksége van szakképzett munkaerőre, vagy ez is csupán egy újságírói kacsa.
konkrétan rád!!!nincs ott szükség, báttya))))))))
Sep 17, 2015 16:17:21
sodika
Sep 17, 2015 16:18:38
jó, mosogatni biztos nem megyek :)
Sep 17, 2015 16:18:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:20:46
x48)
te idióta, itt is szükség van szakképzett munkaerőre, x ezer infós állás van betöltetlenül. a kudarc abból adódik majd, hogy te nem vagy szakképzett. be sem fognak hívni, ha behívnak nem vesznek fel, ha felvesznek, a próbaidő alatt kibasznak majd.
azért keresel gombokat itthon is, mert nem vagy szakképzett. nem értesz a szakmádhoz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 17, 2015 16:22:55
x38)
Púp, te nem vagy képzett munkaerő. Te egy 15 évvel ezelőtti szinten leragadt digitális sitthordó vagy. És ilyenre sehol sincs szükség, ahogy láthattad, még a Groteszknél sem, pedig az aztán egy igazi szutyok hely.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:23:44
x48)
felesleges volt németül megtanulnod. inkább programozni kellett volna megtanulni, itthon elmenni egy céghez, és miután felzárkóztál szakmailag, akkor kimenni külföldre.
sodika
Sep 17, 2015 16:24:58
Bárki csak egyre jobban tud érteni bármihez, mert egy újszülöttnek minden új. És bárki csak azt tudja tenni a hozzáértés érdekében, hogy suliba jár, majd tanul, mint én.
Sep 17, 2015 16:24:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 17, 2015 16:27:31
x38)
20 éve tanulsz, mégsem tudsz semmit. Szóval hiábavalóság, amit csinálsz. Már évekkel ezelőtt rájöhettél volna...
sodika
Sep 17, 2015 16:28:02
majd melózik, mint én
na
na
Sep 17, 2015 16:28:02
broni
Sep 17, 2015 16:28:08
sodi, mibe, hogy valamelyik tegnapoi szír kődobáló fél évben belül nagyobb karrriert csinál a németeknél, mint te valaha is fogsz???????
Sep 17, 2015 16:28:08
sodika
Sep 17, 2015 16:28:46
20 éve tanulsz, mégsem tudsz semmit. Szóval hiábavalóság, amit csinálsz. Már évekkel ezelőtt rájöhettél volna...
Sep 17, 2015 16:28:46
Molnár Fucks Endre
Sep 17, 2015 16:30:40
Az más.
Ezt hagyd abba, mert szakadok a rohogestol es kibasznak a melohelyrol.
Sep 17, 2015 16:30:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 17, 2015 16:31:06
x38)
De nem lettél jobb, sőt! Egyre rosszabb lettél hiszen nem ragadt rád semmi újdonság, még mindig az etyetemi félévekről hablatyolsz. Egy abszolút kezdő vérpistike szintjén vagy, 33 évesen. Minden munkahelyen ilyenekről álmodoznak... A Groteszktől is kirúgtak, nem? Pedig ott aztán tényleg nem nagyon kellett volna érteni túl sok mindenhez...
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:31:43
x48)
milyen újszülött? 28 félév, rendszám, cisco, 5 éve dolgozom - ez nem ismerős? egész eddig a szakértelmedre vered a nyálad, csak ez semmin nem látszik. sem a megkeresett pénzen, se a betöltött pozíción, sem a kódjaidon.
te úgy nem értesz a szakmádhoz, hogy már évtizede ezzel foglalkozol.
sodika
Sep 17, 2015 16:34:32
milyen újszülött?
Hát a folyamatról beszélek.
Ha valaki megkérdezi, mihez értek, elmeséltem a folyamatot.
Ennyi év egyetem, ennyi év meló.
Egy önéletrajz is erről szól.
Sep 17, 2015 16:34:32
sodika
Sep 17, 2015 16:35:15
Azért mesélek a múltról, mert az embereket a HR-esek túlnyomórészt a múltjuk alapján veszik fel. Mit tanult, mit csinált eddig.
Sep 17, 2015 16:35:15
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2015 16:35:27
x30)
RGL: Vanità Di Vanità
www.youtube.com/watch?v=qrqvO_kUxkc
Egy pár segített RGL-nek, hogy hova forduljon segítségért, illetve az egyikük - Marc, aki szintén volt már hajléktalan - felajánlotta, hogy kulcsot ad a pincéjéhez, hogy ott tárolhassa RGL a cuccait. Valószínűleg egy melegpárról lehet szó, mert egyszer 2 srácként hivatkozik rájuk. Marc telefonszáma: 0157/57467101
RGL elmegy a helyre, ahol kiderül, hogy ott csak fiatalkorúakkal foglalkoznak, de az őt fogadó nő segítőkész és telefonálgatni kezd az érdekében. Közben RGL folyamatosan magában beszél és énekelget. Olyanokat suttog a nő által is hallhatóan, hogy Lager Dachau, enjoy holocaust és hasonlókat. Az egyiknél rá is kérdez a nő, hogy mi van, de valószínűleg látja, hogy bolond és ráhagyja.
Egy Carlo-Steeb-Haus nevű helyre küldi a parazitát (http://www.caritas-stuttgart.de/63958.html).
Itt egy 30-as, rockerkülsejű férfi fogadja. Beszélgetnek kicsit, nem tudom miről. RGL utólagos magyarázat szerint elhangzott, hogy mivel külföldi, csak egy éjszakára maradhat ott. Innentől tök egyedül van. Bemutatja a szobát, a WC-t (ezúttal elégedett vele), és az előre csomagolt vacsorát, amit adtak neki. Utóbbinál a húsról megállapítja hogy marhacsontról lefejtett cafatokból áll, melyet állateledelként szoktak hasznosítani. Hányingert kap tőle, ezért kihagyja. Később egy sütit is hoznak neki.
www.youtube.com/watch?v=qrqvO_kUxkc
Egy pár segített RGL-nek, hogy hova forduljon segítségért, illetve az egyikük - Marc, aki szintén volt már hajléktalan - felajánlotta, hogy kulcsot ad a pincéjéhez, hogy ott tárolhassa RGL a cuccait. Valószínűleg egy melegpárról lehet szó, mert egyszer 2 srácként hivatkozik rájuk. Marc telefonszáma: 0157/57467101
RGL elmegy a helyre, ahol kiderül, hogy ott csak fiatalkorúakkal foglalkoznak, de az őt fogadó nő segítőkész és telefonálgatni kezd az érdekében. Közben RGL folyamatosan magában beszél és énekelget. Olyanokat suttog a nő által is hallhatóan, hogy Lager Dachau, enjoy holocaust és hasonlókat. Az egyiknél rá is kérdez a nő, hogy mi van, de valószínűleg látja, hogy bolond és ráhagyja.
Egy Carlo-Steeb-Haus nevű helyre küldi a parazitát (http://www.caritas-stuttgart.de/63958.html).
Itt egy 30-as, rockerkülsejű férfi fogadja. Beszélgetnek kicsit, nem tudom miről. RGL utólagos magyarázat szerint elhangzott, hogy mivel külföldi, csak egy éjszakára maradhat ott. Innentől tök egyedül van. Bemutatja a szobát, a WC-t (ezúttal elégedett vele), és az előre csomagolt vacsorát, amit adtak neki. Utóbbinál a húsról megállapítja hogy marhacsontról lefejtett cafatokból áll, melyet állateledelként szoktak hasznosítani. Hányingert kap tőle, ezért kihagyja. Később egy sütit is hoznak neki.
tigris
Sep 17, 2015 16:35:58
milyen újszülött te cerkóf? évek óta hegyekben áll a meló :D na meló csá :DD
nem is pályakezdő ez az állat, hanem újszölött. sodi mikor fogod büszkén bevallani, hogy te csak egy kis geci vagy, tőle d nem lehet követelni semmit?
nem is pályakezdő ez az állat, hanem újszölött. sodi mikor fogod büszkén bevallani, hogy te csak egy kis geci vagy, tőle d nem lehet követelni semmit?
Sep 17, 2015 16:35:58
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2015 16:36:32
x30)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:38:11
x48)
sneci, ha lenne szakértelmed, ha magasan képzett lennél, akkor egy fél óra alatt összedobott önéletrajzzal kapkodnának utánad a cégek, és nem érdekelné őket, hogy ragozási hiba van benne.
ismered a mondást, hogy a jó bornak nem kell cégér? na, neked azért kell nqgyon profi cv, motivációs levél, hogy hátha szerencséd lesz, és nem szúrják ki, hogy te bizony selejtes áru vagy.
ismered a mondást, hogy a jó bornak nem kell cégér? na, neked azért kell nqgyon profi cv, motivációs levél, hogy hátha szerencséd lesz, és nem szúrják ki, hogy te bizony selejtes áru vagy.
Örebro
Sep 17, 2015 16:40:18
Gyagyås, meg mindig nem fogod fel, hogy szulseged van orvosi segitsegre
Sep 17, 2015 16:40:18
tigris
Sep 17, 2015 16:41:11
pont most lesz egy éve, hogy sodi részegen odalépett andihoz, megpróbálta megfogni a vállát, és odaröfögte neki, hogy "mosmá ejkezdek munkát kejesni". mire andi mérgesen ellökte a torz gnómot, miközben a barátai nevettek, és elküldte nagyon hangosan és nagyon durván a megszeppent sodit a kurva anyjába, aki megalázkodva elbaktatott az éjszakában. fülében pedig ott csengett még a nevetés.....
Sep 17, 2015 16:41:11
sodika
Sep 17, 2015 16:41:55
ismered a mondást, hogy a jó bornak nem kell cégér?
Azért nem árt.
Éppen ezért, ha nem megy elsőre a jelentkezés, akkor összedobok egy olyan CV-s weblapot, mint amilyen a régi marketingmix.hu volt. Csak most németül.
Sep 17, 2015 16:41:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:48:12
x48)
életemben egyszer kellett állásra pályáznom, 10 perc alatt írtam meg az önéletrajzomat, elmetem az interjúra, mondták, hogy jöjjek vissza a második körre, aztán felvettek. te meg egy éve írod a szarjaidat három emberrel, és még be sem adtad sehova. mondjuk mekem csak be kellett nyúlni a fiókba a diplomáért meg a nyelvvizsga bizonyítványokért.
sodika
Sep 17, 2015 16:50:05
életemben egyszer kellett állásra pályáznom, 10 perc alatt írtam meg az önéletrajzomat, elmetem az interjúra, mondták, hogy jöjjek vissza a második körre, aztán felvettek. te meg egy éve írod a szarjaidat három emberrel, és még be sem adtad sehova. mondjuk mekem csak be kellett nyúlni a fiókba a diplomáért meg a nyelvvizsga bizonyítványokért.
Sep 17, 2015 16:50:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:52:18
x48)
Azért nem árt.
csinálhatsz bármilyen honlapot, ha nem kifejezetten digitális segédmunkást keresnek, baszhatod, mert egyből leveszik, hogy kókler vagy. egyetlen tesztfeladat, és elvérzel.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 16:55:21
x48)
ja, jól eladtad magad, annyit sem keresel állítólagos programozóként, mint egy gyorséttermi konyhai kisegítő. 100 ezer bruttó, bruhahaha.
Örebro
Sep 17, 2015 16:55:40
Gyagyås az Anditol lopott penzt befektetted? Te rohadt tolvaj!
Sep 17, 2015 16:55:40
evidenciák
Sep 17, 2015 16:55:46
A Népligetben.
Sep 17, 2015 16:55:46
echelon mérnök
Sep 17, 2015 16:56:06
A cv csak a HRnek kell, de a felvételit már a seniorok intézik. Általában webes feladatsorral ami időre megy....
Aztán ha szintidőn belül nem oldod meg az OOP PHP feladatokat akkor már be se kell fáradnod :)
Aztán ha szintidőn belül nem oldod meg az OOP PHP feladatokat akkor már be se kell fáradnod :)
Sep 17, 2015 16:56:06
kínzó kérdés
Sep 17, 2015 16:57:26
Tényleg?
Sep 17, 2015 16:57:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2015 16:57:29
x30)
Mikor jön az "Amíg nincs német melóm, nem írok ide." gomb?
sodika
Sep 17, 2015 17:02:05
Tényleg?
Dokat dolgozok, igen.
Sep 17, 2015 17:02:05
sodika
Sep 17, 2015 17:03:03
A cv csak a HRnek kell, de a felvételit már a seniorok intézik. Általában webes feladatsorral ami időre megy....
meglátjuk
Sep 17, 2015 17:03:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 17:03:28
x48)
bárcsak felvennének, kurva nagyokat röhögnénk rinyálásaidon. de csak három napig, mert utána elzavarnának. olyan lennél, mint az egyik elbaszott haverom, akit valahogy betettek egy fasza állásba apuciék, aztán a külföldi főnök úr egy hét után csak annyit mondott: i shoot him. ott vége is lett a karriernek azonnali hatályú felmondással. rád is legfeljebb ez a lehetőség vár.
sodika
Sep 17, 2015 17:03:29
ha annyi évet tanulsz, ahány éves a szak, na
Sep 17, 2015 17:03:29
sodika
Sep 17, 2015 17:06:33
bárcsak felvennének, kurva nagyokat röhögnénk rinyálásaidon. de csak három napig, mert utána elzavarnának. olyan lennél, mint az egyik elbaszott haverom, akit valahogy betettek egy fasza állásba apuciék, aztán a külföldi főnök úr egy hét után csak annyit mondott: i shoot him. ott vége is lett a karriernek azonnali hatályú felmondással. rád is legfeljebb ez a lehetőség vár.
Volt már ilyen, hogy itthoni segítőim elküldtek egy állásinterjúra, kijárták nekem, aztán kiderült ott a szakmai tesztből, hogy valami progmatost vártak, miközben én sose jártam progmatra.
De ilyen nem fordulhat elő, ha magam jelentkezem, mert oda jelentkezem, amiről tudom, hogy mi.
Sep 17, 2015 17:06:33
Örebro
Sep 17, 2015 17:08:56
Dokat dolgozok, igen.
Dokat dolgozok, igen.
Akkor nincs akadålya, hogy felhivjalak es nemetuk csevegjubk??
Sep 17, 2015 17:08:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 17:09:15
x16)
Értem már. A mostani kudarcért akkor a németek meg a hazug újságírók lesznek a felelősek.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 17:09:28
x48)
jaj, tyókolom, ény nyem fatyok progmatyos, ény tyak hátteret tudok színezni. fan ilyen meló, tyókolom?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 17:13:55
x16)
ha annyi évet tanulsz, ahány éves a szak, na
Te annyi évet voltál beiratkozva, nem annyi évet tanultál. Óriási különbség.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 17:16:43
x16)
Haha, kurva nagy sztori.
Milyen toporzékolós dühroham meg sírógörcs lehetett, amikor Rocskaiék megpróbálták elzavarni dolgozni. :)
Zulu
(
x15)
Sep 17, 2015 17:24:12
x15)
Berlini migri
Sep 17, 2015 17:28:13
asodi hazaáruló! egy utolsó mocskos féreg akinek lámpavason kéne lógnia! lógott volna a nácik alatt, lógott volna a komcsik alatt, egyedül a liberális demokrácia tűri meg ezt a pondrót aki minden erejével azon van, hogy ezt megszüntesse!
Sep 17, 2015 17:28:13
Danyiil Romanovics
Sep 17, 2015 17:31:02
Endre, kivel hitelesítteted a referenciaszöveget? Beadod az Országos Fordító Irodának? Kinézném belőled...
A krónikus fülbajod megvan még? Ezért nem tudsz aludni?
Sep 17, 2015 17:31:02
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 17, 2015 17:31:42
x30)
Amikor éppen nem rágja, ebből az anyagból álló egyleteknek kamerázik.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 17:35:53
x16)
Mifaaan?
Már meg is süketült?
Haim
(
x10)
Sep 17, 2015 17:41:41
x10)
bármit megadtam volna azért,hogy ezt végig nézhessem :-)
-Na,hogy sikerült Endike?
-Hát nyagyon jól, csak háá ááát nem igazán olyat kéjdeztek, amit, öö höö szóval én olyat az etyetemen nee heeem tan
-Jól van fifike, Jani Te meg ne ordibálj, látod megpróbálta endike, de hát biztos rohadtak azok az ismerősök, biztos politikai okokból nem vették fel.
-Hát igen. De kinéztem egy tanfolyamot, amit...(puff, Jani bá lekent neki egy pofont)
-Jani, ne idegeskedj! Csak ezt az utolsó tanfolyamot még befizetjük! Aztán úgyis hazaköltözik, hiszen megmondta,hogy jövő héten mindent megold!
Berlini migri
Sep 17, 2015 17:44:34
Mondd már el miben különbözöl a szír migriktől recskamigri! ők valóban menekülnek, téged meg csak a pénzimádatot és munkaundorod visz nyugatra. Persze ott se lesz állásod, mert selejt vagy.* ásít *
Sep 17, 2015 17:44:34
AlkotóMunka
Sep 17, 2015 17:47:37
SoDI, a tesztfeladatod nálam a következő lenne:
Írj egy egysoros Windows PowerShell scriptet, ami tud posztolni ide a fórumra mondjuk egy HelloWorld szöveget.
Segítségképp semmi mást nem használhatsz, csak az MSDN technikai dokumentációs oldalát.
Szeritem egy hetyetyével be is fejeznéd a dolgot.
Írj egy egysoros Windows PowerShell scriptet, ami tud posztolni ide a fórumra mondjuk egy HelloWorld szöveget.
Segítségképp semmi mást nem használhatsz, csak az MSDN technikai dokumentációs oldalát.
Szeritem egy hetyetyével be is fejeznéd a dolgot.
Sep 17, 2015 17:47:37
-
Sep 17, 2015 17:51:25
Kinek a hibája hogy az elmúlt öt évben amíg nem kellett a szállásért,rezsiért és legtöbbször a kajáért se fizetned nem tudtál összedolgozni egy lakásra valót,púp?Szerintem ez a te hibád sodika.
Sep 17, 2015 17:51:25
Asset elnokur
Sep 17, 2015 17:53:29
Endre, kivel hitelesítteted a referenciaszöveget? Beadod az Országos Fordító Irodának? Kinézném belőled...
Reanimálja Goethe-t!
Sep 17, 2015 17:53:29
Berlini migri
Sep 17, 2015 17:55:58
most nézem az rgl videót, végig motyog, nemsokára megint a diliházban köt ki a kijelölt gazdatest... a berlini migri mehet a híd alá
Sep 17, 2015 17:55:58
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hahó! Magyarországon életveszélynek van kitéve.