Börtönnapló, 102. nap
A cellatársaim már lassan istenként tisztelnek, éppen azt kérdezgeti az egyik bidámbidám, hogy hozhat-e nekem cigarettát. Mondtam neki, hogy kussoljál faszparaszt, éppen naplót írok...
Nincs börtönnapló, minden fecnire, bőrdarabra, cellafalra a rencer php kódját írom. Szerencse, hogy az ánuszrózsám egyre elnyűttebb, több a felület!
kérd meg Endrét,hogy csináljon egyet. Szerintem sec perc alatt összedobja.
Akár mobil alkalmazásként is.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
dőrppe?????
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
bannolni kéne ezeket. akinek nem tetszik a műsor, menejn máshova, nem kötelező itt baszni a rezet.
Bármilyen jól hangzik sneci aluljáróban történő flambírozása, megkérném a professzor urat,hogy a tudomány érdekében hagyja az alanyt a közegben,hogy megfigyelhessük életfolyamatainak lassú leállását és egyszersmind részesei lehessünk a végjátéknak, mellyel púpos hősünk elhagyja az élet színpadát.
Sokkal jobb móka ez, mint pár perc látványos tűz és égett púpszag.
-valójában semmit- sem adott.
Hetente pár alkalommal jó volt ide feljönni sodin röhögni, csakhogy : annyira keményen gyűlölködőek vagytok, hogy manifeszt testi fájdalmat okoztok a kívülállóknak is (ezért érthetetlen számomra sodi vissza-visszatérése a fórumra). Utoljára a mónika-show adásban le nem adott, majd a netre kihányt részeinél éreztem pont ugyanilyet.
Mikor kötöd már fel magad? Ganè szeszkazán..
broni anyukaja vagy?
az egész tanszék nevében köszönöm a dicsérő szavaidat!
egy gyűlölködő, mások nyomorán gonoszan örvendező szörnyszülöttnek tartunk tükröt. ezek szerint nagyon jól csináljuk.
szerintem: Jövő héten
* ásít *
Itt kőkemény tudományos munka folyik hahó!
Ütéseket adunk és ütéseket kapunk. Senki nem mondta,hogy a snecológia csak móka és kacagás. Néha keményebb a hangnem,de mi alapvetően mély érzésű emberi lények vagyunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban,mint hogy púp még vidáman recskázhat és senki nem kötötte még a terepjárója után,hogy a V8 gurgulázása elnyomja a kiálltásait.
Nekem anyám sérvet és púpot okozott, amikor 40 giga java pdf-fel a nyakamba vettem a világot, hogy körbejárjam azt! Hahó!
A Gyagyás karácsonyra ígéri a bosszút Andi ellen. Remélem nem sodikázza el.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Nickparádé, csak tessék, csak tessék!
teret és igát
önszántamból a szentlélek akaratából
Az óta
Bonus:
eljegyzési gyűrá
Csak haza ne küldjék.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
te is vettél silingónál költőtanfolyam pdf-t leakciózva 180 ezerért? megérte a beruházás ahogy látom...:)
A fél kóla büntet :D Nem bírta ki a vén zsebes, és beleivott mielőtt leültek enni? :D
ezt nem én írtam, de tetszik))))))))))))))))
dicsőség a csaucseszkó házaspárnak!!!!!!!! gázba a gyerbverő búdös mgyarokat!!!!!!
ezt se..........de jó))))))))
Gyönyörű, akár egy másnapos vogon is megirigyelhetné.
Csá. Gondolom felszínesen ismered Sodika életművét, Velvet cikk, pár sor Sodipédia, így valóban tűnhet túlhajtottnak a szekálása. De hidd el nekem, rászolgált, nagyon is.
Itt a régi trollok még a blogjáról ismerik, amikor még volt "valaki", és nem a net Szalacsi 2-je, a nemzet recskása. Ne sajnáld, rászolgált az osztásra. Amikor pl többszázezres csúcs kártyát vett, és feltolta a YT-ra, ahogy játszik vele, becézgeti "Drágaszágom", és valaki normálisan írta, de jó, bárcsak nekem is lehetne, visszaírt gúnyosan, miért eszel annyit, mint ahogy proli volt neki az is aki a boltban vásárolt, mert a Budai úrigyerek kizárólag házhoz szállítással oldotta meg a mindennapi zabát. Vagy a keresztényi szeretet nevében ábrándozott az ateisták, zsidók, komcsik és gyerekeik! bazmeg! kiirtásáról.
Ez a pökhendi, mások kárán röhögő, másokat lenéző arrogáns mentalitás jellemezte minden sorát. Greyhound tudna mesélni, akit szaros prolinak, bunkó pincérnek csúfolt, orra alá dörgölte hogy neked még diplomád sincs...de amikor a pincér adta neki a buszjegyet, mert még arra sem tellett, szétrobbant az irigységtől.:)
Azt tudnod kell, nem volt mindig ilyen csöves szar, az MSZP funkci anyja pénzéből 30 éves örök-öregdiákként járt be recsizni az egyetemre (amit aztán soha nem fejezett be), anyuci tolta a 30 éves felnőtt csecsemőnek a segge alá az autót, a Budai luxuslakást, bejárónővel (mert a pénz nem jár együtt a kultúrával, higiéniával, azaz egy szarfészek lett volna a lakásából, mert ilyen proli dolgok, mint takarítás, az büdös volt őkelmének.)
Külön vicces volt, amikor az MSZP-és anyja pénzével a háta mögött verte a mellét a jobboldaliságára. Valami olyasmi volt ez, mint amikor a felső tízezer kölykei Che pólóban kimennek a Szigetre punkot játszani, lázadni a rendszer ellen, mindezt a szüleik pénzén.
Mit gondolsz, miért nem védi itt egyetlen jobboldali kommentelő sem? Ironikus módon, pont ő hozott létre valamiféle virtuális nemzeti egységet, ahol jobbos, balos, libsi békés egyetértésben együtt üti a Sperminátort.
Summa summárum, nem véletlen a csicskítása, ismétlem, megérdemli .Amennyiben sajnálod, te dolgod, de ha elgondolkodol egy átlagosan irritáló netes hülyegyereket nem szoktak ennyien, ennyire osztani mint őkelmét, de ez lassan 10 éves szappanopera, ítélkezés helyett tessék utánaolvasni.:)
Az más.
Kurvanagy, ahogy a huligánokon gúnyolódik, de amikor az ultrák csinálják ugyanazt, akik nincsenek még bezárva sem egy táborba, az hazaffyas cselekedet
Zsidó vagy. Megmondta, hogy majd pénteken küldi el az első jelentkezését.
Minek siesd el a dolgot?
* seggülök *
* szerető vezetőjük *
* Aszed * vagy * Assad *
Már 11-kor részeg vagy, bazdmeg?
???????????????
---
És miért rúgtak ki a groteszktől?
rossz szír aki a bombázások elől elmenekül? te teljesen hülye vagy? ha itt bombáznának, te lennél az első aki lekoccol innen, de te nem rossz magyar vagy, csak egy szar zsidó. bizony!
soha nem lesz német melód, mivel szír abdult veszik fel a helyedre, aki sokkal jobb szakember nálad.
tehát: Soha többet nem írhatsz ide, vagy: Az más.
Andinál, Berlinben. Mindegy.
te meg orbán is, kapun belüli gonosz emberek vagytok. ugyanahhoz a kiírtandó emberfajtához tartoztok. az emberiség szemete vagytok.
de minden ilyen selejt tetű kikerül majd egyszer a kapun kívülre. meg fogjátok kapni a büntetést, az isten/univerzum/véletlen rólatok is gondoskodik majd.
Mint a zsidók és a cigányok? :D
Púpos gnómok és pocakos törpék?
Menj le a határhoz és tolmács segítségével matyaráztasd el nekik. Biztosan értékelnének egy profi hídembert.
Ahhoz balta kellene...
nem fajta vagy nemzetiség szerint válogatunk. a gonosz, minőségtelen embereket kell kiírtani, lehetőleg előtte jól megkínozni őket. de mi csak a sodi és más gonosz retardok végső megoldásával foglalkozunk itt.
Gratulálok, hogy sikerült kétszer is rosszul leírni a szerető vezetőd nevét.
Milyen szép nyilvános kivégzése lenne Damaszkuszban ezért a gyanúsan kilincsorrú zsidó kémnek!
amíg nincs német melóm, nem írok ide
=amig nem leszek hazaarulo migri, nem irok ide.
Te egy olyan földbuta seggnyaló szar vagy hogy ilyen nincs a világon. Privát véleményem szerint Assad és klánja rengeteg gazemberseget követett el, de ő mégis képes volt államként, sőt egységes államként tartani Szíriát. Ez egyébként Szaddamra, Kadhafira és a többire is igaz volt.
Szóval ha netán még egyet is érték veled abban, hogy inkább Assad mint bárki más a sok iszlamista szemét közül, akkor is leköpnélek sőt le is hugyoználak az ostoba, talpnyaló, nomádcigány stílusod miatt.
Már megint ott van az a kurva "az" név előtt te neveletlen félművel paraszt. Egyébként meg kit érdekel egy szír belügyér? Sodi megint irreleváns dolgokra vagy nem létező dolgokra hivatkozol. Fórzis átmosta az agyadat két szelet pizzával?
Mondjuk nem tudom te mit szólnál hozzá ha megszórnának egy kis bombával vagy gázzal. Te is maradnál a seggeden amíg Orbán Viktor megment?
Ha nem ismernélek, meg lennék győződve arról, hogy most trollkodsz velünk...
Nem kéne feldicsérni. Asodi egy MEGÉLHETÉSI BŰNÖZŐ!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 19:04:18
x48)
sneci, azt ugye tudod, hogy ha hajléktalan leszel, én leszek az első troll aki felkutatja utánad az összes aluljárót, az összes kapualjat, és ha megtalállak, én leszek az első, aki lelocsollak benzinnel, és kacarászva felgyújtalak miközben alszol a földön?
készülj, kicsi zsidó! a bosszú népe vadászni fog rád. bizony.
csigafattyú
Sep 16, 2015 19:05:31
Börtönnapló, 102. nap
A cellatársaim már lassan istenként tisztelnek, éppen azt kérdezgeti az egyik bidámbidám, hogy hozhat-e nekem cigarettát. Mondtam neki, hogy kussoljál faszparaszt, éppen naplót írok...
Nincs börtönnapló, minden fecnire, bőrdarabra, cellafalra a rencer php kódját írom. Szerencse, hogy az ánuszrózsám egyre elnyűttebb, több a felület!
Sep 16, 2015 19:05:31
forum voice
Sep 16, 2015 19:08:42
Karácsonyra kérünk egy broni-szűrőt a fórumra. (Amely tartalmazza a broni kommentek idézésének szűrését is) N.Sz.Köszönjük.Sz.
Sep 16, 2015 19:08:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 19:19:38
x48)
eközben a recskairodában:
sneci (ujjongva): nészt, veja nyényi, hoty szopnyak a migrik, lol!
vera: közeledik a tavasz, endike!
sneci (suttogva): jól vany, akkoj dögöjj mek! :(((
vera: mondtál valamit endike?
sneci: shemmity :(((
sneci (ujjongva): nészt, veja nyényi, hoty szopnyak a migrik, lol!
vera: közeledik a tavasz, endike!
sneci (suttogva): jól vany, akkoj dögöjj mek! :(((
vera: mondtál valamit endike?
sneci: shemmity :(((
Haim
(
x10)
Sep 16, 2015 19:19:52
x10)
Karácsonyra kérünk egy broni-szűrőt a fórumra. (Amely tartalmazza a broni kommentek idézésének szűrését is) N.Sz.Köszönjük.Sz.
kérd meg Endrét,hogy csináljon egyet. Szerintem sec perc alatt összedobja.
Akár mobil alkalmazásként is.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 19:22:01
x48)
dőrppe?????
broni
Sep 16, 2015 19:24:45
remjélem, itt is robbanbtani fognak!!!!!!!!!!!!véréért vér!!!!!!!!!!bosszú!!!!!!!
Sep 16, 2015 19:24:45
tigris
Sep 16, 2015 19:25:09
bannolni kéne ezeket. akinek nem tetszik a műsor, menejn máshova, nem kötelező itt baszni a rezet.
Sep 16, 2015 19:25:09
IsmeretlenJoAkaro
Sep 16, 2015 19:47:38
Eleg gyenge az ifjusag, a regi motoros hardcore trollok Titus Bedan meg texen edzottek.
Sep 16, 2015 19:47:38
Haim
(
x10)
Sep 16, 2015 19:59:50
x10)
sneci, azt ugye tudod, hogy ha hajléktalan leszel, én leszek az első troll aki felkutatja utánad az összes aluljárót, az összes kapualjat, és ha megtalállak, én leszek az első, aki lelocsollak benzinnel, és kacarászva felgyújtalak miközben alszol a földön?
Bármilyen jól hangzik sneci aluljáróban történő flambírozása, megkérném a professzor urat,hogy a tudomány érdekében hagyja az alanyt a közegben,hogy megfigyelhessük életfolyamatainak lassú leállását és egyszersmind részesei lehessünk a végjátéknak, mellyel púpos hősünk elhagyja az élet színpadát.
Sokkal jobb móka ez, mint pár perc látványos tűz és égett púpszag.
-
Sep 16, 2015 20:24:52
Sodi!!! Melyik Morickaban jelentek meg a fassagaid? Pacilo meg ilyenek. Kellene anyag a nekrologodhoz, de minel elobb mert ahogy most latom igy is felkesz allapotban kell majd hasznalni.
Sep 16, 2015 20:24:52
broni
Sep 16, 2015 20:25:00
ez nem nagymagyar fórum, hahó!!!!!!!!!jó, lehet néha túlreagálok ezt-azt, de a magyar nép nagy része gané.a rendőrök legtöbbje is....a szomszéd országok ugyis eltakarítják, ha ugy alakul...ezen nem kiirtást kell érteni, hanem visszazavarják őket mongoliába.....
Sep 16, 2015 20:25:00
forum voice
Sep 16, 2015 20:30:55
Hiábavaló bannolni. Az internet lemondása lesz a következő állomás. Legalább az asztali számítógépről, mert már a kibaszott mobil előfizetéshez is hozzábasszák kötelező jelleggel. Tőlem az internet csak elvett. Szinte semmit -valójában semmit- sem adott.
Hetente pár alkalommal jó volt ide feljönni sodin röhögni, csakhogy : annyira keményen gyűlölködőek vagytok, hogy manifeszt testi fájdalmat okoztok a kívülállóknak is (ezért érthetetlen számomra sodi vissza-visszatérése a fórumra). Utoljára a mónika-show adásban le nem adott, majd a netre kihányt részeinél éreztem pont ugyanilyet.
Sep 16, 2015 20:30:55
Schwezoff Dávid
Sep 16, 2015 20:33:29
Sodi!!! IRIGYKEDJEL!!!
Végigjártam Kövér László egyelőre néptelen Kossuth téri Recska-barlangját
cink.hu/vegigjartam-kover-laszlo-egyelore-neptelen-kossuth-teri-1730982651
Végigjártam Kövér László egyelőre néptelen Kossuth téri Recska-barlangját
cink.hu/vegigjartam-kover-laszlo-egyelore-neptelen-kossuth-teri-1730982651
Sep 16, 2015 20:33:29
Schwezoff Dávid
Sep 16, 2015 20:37:13
Forum voice gyerek: lesz-e ma finom sajt? Lesz-e ma oroszsegg-nyalas?
Sep 16, 2015 20:37:13
-
Sep 16, 2015 20:42:13
őljük meg rendőröket!hajrá migránsok!!!!!!!!!!
Sep 16, 2015 20:42:13
Schwezoff Dávid
Sep 16, 2015 20:42:58
broni anyukaja vagy?
Sep 16, 2015 20:42:58
Broni mamája
Sep 16, 2015 20:44:58
Igen!!!!!
Sep 16, 2015 20:44:58
Brobi mája
Sep 16, 2015 20:46:07
* segítsèg!!! *
Sep 16, 2015 20:46:07
Galla Miki
Sep 16, 2015 20:46:53
Mája - mamája
HAHAHAHAHAHA xD
HAHAHAHAHAHA xD
Sep 16, 2015 20:46:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 20:47:11
x48)
annyira keményen gyűlölködőek vagytok, hogy manifeszt testi fájdalmat okoztok a kívülállóknak is (ezért érthetetlen számomra sodi vissza-visszatérése a fórumra). Utoljára a mónika-show adásban le nem adott, majd a netre kihányt részeinél éreztem pont ugyanilyet.
az egész tanszék nevében köszönöm a dicsérő szavaidat!
egy gyűlölködő, mások nyomorán gonoszan örvendező szörnyszülöttnek tartunk tükröt. ezek szerint nagyon jól csináljuk.
broni
Sep 16, 2015 20:47:13
[quote=-]Mikor kötöd már fel magad? Ganè szeszkazán..[/quote
közöd???????
közöd???????
Sep 16, 2015 20:47:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 20:47:53
x48)
szerintem: Jövő héten
* ásít *
* ásít *
Sep 16, 2015 20:57:29
annyira keményen gyűlölködőek vagytok, hogy manifeszt testi fájdalmat okoztok a kívülállóknak is
de kis érzékeny lettél, pedig tőled is olvashattunk ám durva dolgokat. Sep 16, 2015 20:57:29
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 20:58:24
x48)
látod, idióta sneci, erről magyarázok neked. ezeknek az embereknek jelentős része jóval életképesebb nálad, őket nem kell egy veja nyényinek kimenteni, és nem is csinálnak picsogós könyöjgöm béküjjünk ki videót.
gyűlölheted őket bármennyire is, keresztényként lol, ők attól még jóval többre viszik, mint te.
444.hu/2015/09/16/spanyolorszagban-lesz-fociedzo-a-szir-ferfi-akit-laszlo-petra-a-gyerekevel-egyutt-felrugott/
gyűlölheted őket bármennyire is, keresztényként lol, ők attól még jóval többre viszik, mint te.
444.hu/2015/09/16/spanyolorszagban-lesz-fociedzo-a-szir-ferfi-akit-laszlo-petra-a-gyerekevel-egyutt-felrugott/
Haim
(
x10)
Sep 16, 2015 21:01:59
x10)
Hiábavaló bannolni. Az internet lemondása lesz a következő állomás. Legalább az asztali számítógépről, mert már a kibaszott mobil előfizetéshez is hozzábasszák kötelező jelleggel. Tőlem az internet csak elvett. Szinte semmit
Itt kőkemény tudományos munka folyik hahó!
Ütéseket adunk és ütéseket kapunk. Senki nem mondta,hogy a snecológia csak móka és kacagás. Néha keményebb a hangnem,de mi alapvetően mély érzésű emberi lények vagyunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban,mint hogy púp még vidáman recskázhat és senki nem kötötte még a terepjárója után,hogy a V8 gurgulázása elnyomja a kiálltásait.
púppörkölt
Sep 16, 2015 21:03:38
Endre, kéjes gyönyönyör jár át amikor mibden facebook posztodba beleírod a"migri" szót, mi? Te korcs!
Sep 16, 2015 21:03:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 21:12:11
x48)
sneci, te képes lennél elindulni gyalog egy több ezer kilométeres útra, mindenedet feladva, egy hátizsáknyi cuccal, hogy aztán egy másik országban teremts egzisztenciát a semmiből?
ebből is láthatod, hogy bármelyik migri bátrabb, életképesebb nálad. még egy 10 éves szír kisgyerek is.
minden okod megvan rá, hogy gyűlöld a migriket, hiszen jobb minőségű emberek, mint te, a selejt.
ilyen nagyon egyszerű ez.
ebből is láthatod, hogy bármelyik migri bátrabb, életképesebb nálad. még egy 10 éves szír kisgyerek is.
minden okod megvan rá, hogy gyűlöld a migriket, hiszen jobb minőségű emberek, mint te, a selejt.
Autism at its best
Sep 16, 2015 21:15:39
sneci, te képes lennél elindulni gyalog egy több ezer kilométeres útra, mindenedet feladva, egy hátizsáknyi cuccal, hogy aztán egy másik országban teremts egzisztenciát a semmiből?
Nekem anyám sérvet és púpot okozott, amikor 40 giga java pdf-fel a nyakamba vettem a világot, hogy körbejárjam azt! Hahó!
Sep 16, 2015 21:15:39
Kit vetek meg én?
Sep 16, 2015 21:19:16
Ostoba vagy, törtető tulok,
romba döntöd az országot!
bárcsak ésszel oldanád meg
áramlását menekültnek!
nézd itt van a megoldás,
Victory! - a kiáltás!
idegyűjtöd ötezrével,
ki-ki jöjjön tömegével.
transzportálja el az EU,
országok közt eloszthatjuk!
rengetegen gratulálnak,
téged éltet minden állam!
romba döntöd az országot!
bárcsak ésszel oldanád meg
áramlását menekültnek!
nézd itt van a megoldás,
Victory! - a kiáltás!
idegyűjtöd ötezrével,
ki-ki jöjjön tömegével.
transzportálja el az EU,
országok közt eloszthatjuk!
rengetegen gratulálnak,
téged éltet minden állam!
Sep 16, 2015 21:19:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 21:19:25
x48)
nagyon várom már, hogy pár hónap múlva röhögve a pofádba nyomjam a menekültek sikertörténeteit. miközben téged sehova nem fognak felvenni, addig abdul egy német it cégnél kap évi 50 ezer eurós állást. te az utcán fogsz lakni tavasztól, abdul meg egy tágas német bérlakásban.
és akkor majd előveszem a mostani gyűlölködős migris szövegeidet, és ezekkel foglak szopatni. csodálatos érzés lesz majd!
és akkor majd előveszem a mostani gyűlölködős migris szövegeidet, és ezekkel foglak szopatni. csodálatos érzés lesz majd!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 21:24:01
x48)
vagy nem olyan hülyék, hogy bedőljenek a náci elvbarátaid hamisításainak. azért szép próbálkozás volt. de most már gyűlöld őket tovább. gondolj a havi több ezer euróra amit a migri keres majd, meg a gombokra amit te keresel, így könnyebb lesz.
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
A spanyolokat nem zavarja, ha az, akit alkalmaznak egy nyílt terrorista-szimpatizáns.
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
A spanyolokat nem zavarja, ha az, akit alkalmaznak egy nyílt terrorista-szimpatizáns.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2015 21:32:14
x16)
Az komoly hogy rácot december 23. zárták diliházba.Kíváncsi vagyok idén karácsonykor mivel szórakoztatnak majd a retardok.A legszebb hogy szépen egész évre elosztva érkezik a műsor.
A Gyagyás karácsonyra ígéri a bosszút Andi ellen. Remélem nem sodikázza el.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 21:39:38
x48)
sneci, miközben te a kormány hazugságait terjeszted a legostobább propagandistaként, és nyilvánosan szopkodod orbánék fincsi faszát, addig a külföldiek így szopatják kedvenceidet.
444.hu/2015/09/16/a-cnn-ugy-helyretette-a-magyar-kulugyminisztert-hogy-a-roszkei-kerites-adta-a-masikat/
444.hu/2015/09/16/a-cnn-ugy-helyretette-a-magyar-kulugyminisztert-hogy-a-roszkei-kerites-adta-a-masikat/
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2015 21:56:27
x16)
Sodi mindig elélvez, ha azt hiszi, talált magánál is gyengébb embereket (menekültek, bántalmazott nők stb.), akiket aztán gyalázhat a fingszagú irodai forgószékből.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 22:09:35
x48)
boldog élet az érdi bádogviskóban:
Béla Balogh 2 új fényképet töltött fel.
4 órája ·
HOLTOMIGLAN.
Az Isten kegyelméből, az úr 2015-ik esztendejében, vállalva minden teret és igát, önszántamból a szentlélek akaratából eljegyzem a drágaságomat.
20 éve jegyeztem el. Az óta vagyunk együtt. Akkor a jegygyűrű elveszett, gondolom e miatt nem sikerült a házasság. Kitartottunk megannyi nehézség ellenére és most elérkezett a pillanat.
Szerényen, de eljegyzem a nagy "ŐT".

4 órája ·
HOLTOMIGLAN.
Az Isten kegyelméből, az úr 2015-ik esztendejében, vállalva minden teret és igát, önszántamból a szentlélek akaratából eljegyzem a drágaságomat.
20 éve jegyeztem el. Az óta vagyunk együtt. Akkor a jegygyűrű elveszett, gondolom e miatt nem sikerült a házasság. Kitartottunk megannyi nehézség ellenére és most elérkezett a pillanat.

Karandas
Sep 16, 2015 22:14:07
boldog élet az érdi bádogviskóban:
4 órája ·
HOLTOMIGLAN.
4 órája ·
HOLTOMIGLAN.
teret és igát
Az óta
Bonus:
eljegyzési gyűrá
Sep 16, 2015 22:14:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 22:15:22
x48)
lolbazmeg, bécigány lopott egy karikagyűrűt, és most eljegyzi vele az asszonyt, hátha nem költözik el a tél beállta előtt, amikor kicsit szar idő lesz a viskóban. persze, lehet, hogy van padlófűtés, de itt nem látom...
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2015 22:16:43
x16)
Mifaaan? Nem értem. Elvált, és most újra elveszi ugyanazt a nőt?
A jegygyűrű meg "elveszett"...
A jegygyűrű meg "elveszett"...
Karandas
Sep 16, 2015 22:19:18
Apropó kellet a bulihoz. Mondjuk a két palack fanta és az előre odakészített fél kóla nem ígér mámorító habzsi-dőzsit...
Sep 16, 2015 22:19:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 22:22:13
x48)
sneci, te is hivatalos vagy bécigány eljegyzési partijára? roszát viszed magaddal? most tisztázhatná az ügyeit a kajszaorrúval, Hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 22:24:03
x48)
rácz nem jelentkezett ma, hátha lecsukta a polizei.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 16, 2015 22:25:51
x16)
rácz nem jelentkezett ma, hátha lecsukta a polizei.
Csak haza ne küldjék.
broni
Sep 16, 2015 22:26:49
kerités mbentén ömlik a vér,
őld a magyart migráns testvér!!!!!!!!
allah powa!!!!!!avtomot erdélyre!!
Sep 16, 2015 22:26:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 22:31:15
x48)
te is vettél silingónál költőtanfolyam pdf-t leakciózva 180 ezerért? megérte a beruházás ahogy látom...:)
broni
Sep 16, 2015 22:39:45
dicsőség a csaucseszkó házaspárnak!!!!!!!! gázba a gyerbverő búdös mgyarokat!!!!!!
Sep 16, 2015 22:39:45
Zulu
(
x15)
Sep 16, 2015 22:50:46
x15)
teret és igát
Az óta
Bonus:
eljegyzési gyűrá
teret és igát
Az óta
Bonus:
eljegyzési gyűrá
A fél kóla büntet :D Nem bírta ki a vén zsebes, és beleivott mielőtt leültek enni? :D
broni
Sep 16, 2015 22:55:23
ezt nem én írtam, de tetszik))))))))))))))))
ezt se..........de jó))))))))
Sep 16, 2015 22:55:23
Recska póva
Sep 16, 2015 22:59:21
Sodi fasza gyerek, nem fázik,
reggel,este recskázik.
reggel,este recskázik.
Sep 16, 2015 22:59:21
broni
Sep 16, 2015 23:04:52
orbán kölkeit arabokal kéne jól megbaszatni!!!!!!!!!!!!!
Sep 16, 2015 23:04:52
Recskamigri
Sep 16, 2015 23:08:53
Udv, mar nem Berlin kornyekerol!
Sep 16, 2015 23:08:53
Gennyes daganat, Sodi hón
Sep 16, 2015 23:32:26
Sodika a recskamanó, orra mint a vaskampó,
zsíros haja,fogatlan, bűzlő szája,
könyörgöm, lőjük bele a Dunába.
Sep 16, 2015 23:32:26
Betépett troll
Sep 16, 2015 23:33:27
Gennyes daganat, Sodi hónaalja alatt
Sep 16, 2015 23:33:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 23:42:21
x48)
miközben sneci álkeresztényként más emberek szenvedésén röhögcsél, kedvem támadt nekem is sneci szenvedésén röhögni. nézzétek, milyen lelkesen nyeli a fincsi könnygázt a kicsi zsidó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 16, 2015 23:42:54
x48)
itt nyeli a fincsi könnygázt: youtu.be/YXNZNQ6oP-E
Recska póva
Sep 16, 2015 23:54:54
Hogy mi mindent nyelhetett még a könnygázon kívül..azt csak a Jóisten, Kaufmann szextanár úr, meg a Beszámolok.com tudhatja.:)
Sep 16, 2015 23:54:54
Zulu
(
x15)
Sep 17, 2015 00:37:47
x15)
Sodika a recskamanó, orra mint a vaskampó,
Gyönyörű, akár egy másnapos vogon is megirigyelhetné.
Recska póva
Sep 17, 2015 02:01:36
Hiábavaló bannolni. Az internet lemondása lesz a következő állomás. Legalább az asztali számítógépről, mert már a kibaszott mobil előfizetéshez is hozzábasszák kötelező jelleggel. Tőlem az internet csak elvett. Szinte semmit
Csá. Gondolom felszínesen ismered Sodika életművét, Velvet cikk, pár sor Sodipédia, így valóban tűnhet túlhajtottnak a szekálása. De hidd el nekem, rászolgált, nagyon is.
Itt a régi trollok még a blogjáról ismerik, amikor még volt "valaki", és nem a net Szalacsi 2-je, a nemzet recskása. Ne sajnáld, rászolgált az osztásra. Amikor pl többszázezres csúcs kártyát vett, és feltolta a YT-ra, ahogy játszik vele, becézgeti "Drágaszágom", és valaki normálisan írta, de jó, bárcsak nekem is lehetne, visszaírt gúnyosan, miért eszel annyit, mint ahogy proli volt neki az is aki a boltban vásárolt, mert a Budai úrigyerek kizárólag házhoz szállítással oldotta meg a mindennapi zabát. Vagy a keresztényi szeretet nevében ábrándozott az ateisták, zsidók, komcsik és gyerekeik! bazmeg! kiirtásáról.
Ez a pökhendi, mások kárán röhögő, másokat lenéző arrogáns mentalitás jellemezte minden sorát. Greyhound tudna mesélni, akit szaros prolinak, bunkó pincérnek csúfolt, orra alá dörgölte hogy neked még diplomád sincs...de amikor a pincér adta neki a buszjegyet, mert még arra sem tellett, szétrobbant az irigységtől.:)
Azt tudnod kell, nem volt mindig ilyen csöves szar, az MSZP funkci anyja pénzéből 30 éves örök-öregdiákként járt be recsizni az egyetemre (amit aztán soha nem fejezett be), anyuci tolta a 30 éves felnőtt csecsemőnek a segge alá az autót, a Budai luxuslakást, bejárónővel (mert a pénz nem jár együtt a kultúrával, higiéniával, azaz egy szarfészek lett volna a lakásából, mert ilyen proli dolgok, mint takarítás, az büdös volt őkelmének.)
Külön vicces volt, amikor az MSZP-és anyja pénzével a háta mögött verte a mellét a jobboldaliságára. Valami olyasmi volt ez, mint amikor a felső tízezer kölykei Che pólóban kimennek a Szigetre punkot játszani, lázadni a rendszer ellen, mindezt a szüleik pénzén.
Mit gondolsz, miért nem védi itt egyetlen jobboldali kommentelő sem? Ironikus módon, pont ő hozott létre valamiféle virtuális nemzeti egységet, ahol jobbos, balos, libsi békés egyetértésben együtt üti a Sperminátort.
Summa summárum, nem véletlen a csicskítása, ismétlem, megérdemli .Amennyiben sajnálod, te dolgod, de ha elgondolkodol egy átlagosan irritáló netes hülyegyereket nem szoktak ennyien, ennyire osztani mint őkelmét, de ez lassan 10 éves szappanopera, ítélkezés helyett tessék utánaolvasni.:)
Sep 17, 2015 02:01:36
Örebro
Sep 17, 2015 05:07:56
"Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel"
ANYÁD PICSÁJÁT MÁR, TE KÖCSÖG.
HÁT KŐVEL DOBÁLTÁK A RENDŐRÖKET!
Mégis hogyan kellett volna erre reagálniuk?
te gyagyås fasz, ez meg mår mi? mikor ti dobåltåtok a rendöröket az mi volt? ja az mås,hmm andi!
te gyagyås fasz, ez meg mår mi? mikor ti dobåltåtok a rendöröket az mi volt? ja az mås,hmm andi!
Sep 17, 2015 05:07:56
Berlini Migri
Sep 17, 2015 05:15:03
Csak a magyar migri a jó migri, kizárodottkizárólag life vagy mortal migri danger esetén.
Sep 17, 2015 05:15:03
Schwezoff David
Sep 17, 2015 06:56:23
Sodi, egy migrans meg tudna adni zsery 50 eurojat? Vagy ok is napi hahaharomezer forint zsebpenzt kapnak?
Sep 17, 2015 06:56:23
-
Sep 17, 2015 07:54:37
"Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel"
Az más.
Kurvanagy, ahogy a huligánokon gúnyolódik, de amikor az ultrák csinálják ugyanazt, akik nincsenek még bezárva sem egy táborba, az hazaffyas cselekedet
Sep 17, 2015 07:54:37
-
Sep 17, 2015 09:54:47
212 nap...
Endre, ennyi!!!
Endre, ennyi!!!
Sep 17, 2015 09:54:47
-
Sep 17, 2015 09:56:00
Javasolnam, hogy elj fel mindent amid van mert ennyi ido alatt mar nem hozod helyre, de azt mar olyan profin megtetted korabban.
Sep 17, 2015 09:56:00
-
Sep 17, 2015 09:59:30
Kar, hogy az ingatlantura nem lett befejezve, abbol lett volna valami. Bar nem tudom ki az a bolond aki orszagvilag ele kitette volna a lakas berendezeset es egyeb, betoreshez igen hasznos infokat?!
Sep 17, 2015 09:59:30
német munkakeresés
Sep 17, 2015 10:12:33
* pörög ezerrel *
Sep 17, 2015 10:12:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 10:17:58
x16)
* pörög ezerrel *
Zsidó vagy. Megmondta, hogy majd pénteken küldi el az első jelentkezését.
Minek siesd el a dolgot?
-
Sep 17, 2015 10:52:39
Sodi Aszad faszát szerelmesen szopkodja ,de Aszad népét már rühelli. Hogy is van ez? Egy zavarosabb asodi. Biztos a sok németóra...
Sep 17, 2015 10:52:39
sodika
Sep 17, 2015 11:15:01
Az a szír, aki elhagyja az Aszed Elnök Urat, rossz szír.
A szír belügyér is megmondta, hogy ezeket a cionista zsidók hergelik török segítőkkel, mert ha nem lennének hergelve, ülnének szépen a seggülök, és örülnének neki, hogy Assad Elnök Úr a szerető vezetőjük.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A szír belügyér is megmondta, hogy ezeket a cionista zsidók hergelik török segítőkkel, mert ha nem lennének hergelve, ülnének szépen a seggülök, és örülnének neki, hogy Assad Elnök Úr a szerető vezetőjük.
Sep 17, 2015 11:15:01
sodika
Sep 17, 2015 11:16:07
de amíg nincs német melóm, tényleg nem írok ide :D
jövő héten már tényleg elkezdem a jelentkezést
már minden majdnem kész cv, motivációs, referencia
minden
illetve ma este kész lesz
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
minden
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 17, 2015 11:16:07
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 11:17:52
* seggülök *
* szerető vezetőjük *
* Aszed * vagy * Assad *
Már 11-kor részeg vagy, bazdmeg?
???????????????
---
És miért rúgtak ki a groteszktől?
Sep 17, 2015 11:17:52
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 11:18:36
x48)
rossz szír aki a bombázások elől elmenekül? te teljesen hülye vagy? ha itt bombáznának, te lennél az első aki lekoccol innen, de te nem rossz magyar vagy, csak egy szar zsidó. bizony!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 11:20:49
x48)
soha nem lesz német melód, mivel szír abdult veszik fel a helyedre, aki sokkal jobb szakember nálad.
tehát: Soha többet nem írhatsz ide, vagy: Az más.
Berlini Migri
Sep 17, 2015 11:25:01
Jó migri: Mammonimádó, kegyelemkenyéren utazgató, dőzsiző, nem dolgozó, de egésznapos stalkerkedésre képes faszverő, aki kisemmizett családját, tartozásait hátrahagyva kölcsönpénzből Berlinben nyaral.
Rossz migri: Robbantások, kínzások elől, diktatúrából menekülők.
Rossz migri: Robbantások, kínzások elől, diktatúrából menekülők.
Sep 17, 2015 11:25:01
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 17, 2015 11:26:36
x16)
Az a magyar, aki szembeszáll Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral, rossz magyar.
A Jobbikban csupa rossz magyar van.
A Jobbikban csupa rossz magyar van.
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 11:27:28
Sodi: Szellemi leépülés, na az van.
Sep 17, 2015 11:27:28
sodika
Sep 17, 2015 11:32:10
Egyébként, amit Gennyes mond, irreleváns.
Orbán Viktor is arról beszél, hogy ezek a muszlimok életképesebbek, és versenyképesebbek, de nincs ebben semmi ellentmondás.
Anno a nácik is elismerték, hogy az átlag zsidó okosabb, mint az átlag német. A Jud Süss, a hírek náci propaganda-játékfilm egyik legeltaláltabb jelenete, amikor a kaftános csúnya zsidó hülyét csinál a buta német parasztból, és még ki oktatja a saját anyanyelvéből, amikor ő azt mondja, hogy "harminc a százhoz".
- Harminc a százhoz? Beszélj németül! Harminc százalék!
Mindenki a maga előnyét használja.
A mi előnyünk, hogy kapun belül vagyunk. Ennyi.
Na meló, csá.
Orbán Viktor is arról beszél, hogy ezek a muszlimok életképesebbek, és versenyképesebbek, de nincs ebben semmi ellentmondás.
Anno a nácik is elismerték, hogy az átlag zsidó okosabb, mint az átlag német. A Jud Süss, a hírek náci propaganda-játékfilm egyik legeltaláltabb jelenete, amikor a kaftános csúnya zsidó hülyét csinál a buta német parasztból, és még ki oktatja a saját anyanyelvéből, amikor ő azt mondja, hogy "harminc a százhoz".
Na meló, csá.
Sep 17, 2015 11:32:10
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 11:37:34
"Anno a nácik is elismerték, hogy az átlag zsidó okosabb, mint az átlag német"
Van azért kivétel, a Klein-Wolfovitz Trottel, aki lustább, koszosabb és ostobább is egy átlag német parasztkolbásznál.
Van azért kivétel, a Klein-Wolfovitz Trottel, aki lustább, koszosabb és ostobább is egy átlag német parasztkolbásznál.
Sep 17, 2015 11:37:34
-
Sep 17, 2015 11:38:25
Sodi mit szolsz hozza hogy 212 napig van meg fedel a fejed felett?
Sep 17, 2015 11:38:25
-
Sep 17, 2015 11:39:43
Tudod mar hol lehet olcson fenymasolni a fedel nelkul folyoiratot?
Sep 17, 2015 11:39:43
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 11:40:57
Tudod mar hol lehet olcson fenymasolni a fedel nelkul folyoiratot?
Andinál, Berlinben. Mindegy.
Sep 17, 2015 11:40:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 11:43:36
x48)
Egyébként, amit Gennyes mond, irreleváns.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
te meg orbán is, kapun belüli gonosz emberek vagytok. ugyanahhoz a kiírtandó emberfajtához tartoztok. az emberiség szemete vagytok.
de minden ilyen selejt tetű kikerül majd egyszer a kapun kívülre. meg fogjátok kapni a büntetést, az isten/univerzum/véletlen rólatok is gondoskodik majd.
Góth télapó
Sep 17, 2015 11:46:13
Sep 17, 2015 11:46:13
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 11:50:27
Púpos gnómok és pocakos törpék?
Sep 17, 2015 11:50:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 11:51:27
x48)
asodinak nem volt elég lecke, hogy nagypofájú budai úrifiúból nincstelen lett, továbbra is ugyanolyan nagy pofával szórja a gonoszságot az elesettek felé. ebből következően az univerzum kénytelen újabb leckékkel nevelni a sodit.
arra tippelek, hogy jelentős egészségromlás lesz a következő állomás, és a sors egy durva betegséggel próbál majd embert faragni asodiból testi fájdalom és szenvedés által.
arra tippelek, hogy jelentős egészségromlás lesz a következő állomás, és a sors egy durva betegséggel próbál majd embert faragni asodiból testi fájdalom és szenvedés által.
Kiss Kender Farkas
Sep 17, 2015 11:52:43
Menj le a határhoz és tolmács segítségével matyaráztasd el nekik. Biztosan értékelnének egy profi hídembert.
Sep 17, 2015 11:52:43
Góth télapó
Sep 17, 2015 11:53:44
próbál majd embert faragni asodiból testi fájdalom és szenvedés által.
Ahhoz balta kellene...
Sep 17, 2015 11:53:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 11:56:19
x48)
nem fajta vagy nemzetiség szerint válogatunk. a gonosz, minőségtelen embereket kell kiírtani, lehetőleg előtte jól megkínozni őket. de mi csak a sodi és más gonosz retardok végső megoldásával foglalkozunk itt.
Losinj
Sep 17, 2015 12:09:27
Sep 17, 2015 12:09:27
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 12:11:02
Milyen szép nyilvános kivégzése lenne Damaszkuszban ezért a gyanúsan kilincsorrú zsidó kémnek!
Sep 17, 2015 12:11:02
sodibodi
Sep 17, 2015 12:18:09
=amig nem leszek hazaarulo migri, nem irok ide.
Sep 17, 2015 12:18:09
-
Sep 17, 2015 12:22:00
Endre, nem erzed kibaszott megalazonak, hogy egy teged gyulolo forumon van csak lehetoseged ertelmes emberekhez szolni?
Sep 17, 2015 12:22:00
AutismusMaximus
Sep 17, 2015 12:24:27
Te egy olyan földbuta seggnyaló szar vagy hogy ilyen nincs a világon. Privát véleményem szerint Assad és klánja rengeteg gazemberseget követett el, de ő mégis képes volt államként, sőt egységes államként tartani Szíriát. Ez egyébként Szaddamra, Kadhafira és a többire is igaz volt.
Szóval ha netán még egyet is érték veled abban, hogy inkább Assad mint bárki más a sok iszlamista szemét közül, akkor is leköpnélek sőt le is hugyoználak az ostoba, talpnyaló, nomádcigány stílusod miatt.
Sep 17, 2015 12:24:27
-
Sep 17, 2015 12:27:25
Már megint ott van az a kurva "az" név előtt te neveletlen félművel paraszt. Egyébként meg kit érdekel egy szír belügyér? Sodi megint irreleváns dolgokra vagy nem létező dolgokra hivatkozol. Fórzis átmosta az agyadat két szelet pizzával?
Mondjuk nem tudom te mit szólnál hozzá ha megszórnának egy kis bombával vagy gázzal. Te is maradnál a seggeden amíg Orbán Viktor megment?
Sep 17, 2015 12:27:25
Zulu
(
x15)
Sep 17, 2015 12:27:43
x15)
minden
minden
Ha nem ismernélek, meg lennék győződve arról, hogy most trollkodsz velünk...
-
Sep 17, 2015 12:28:30
Arról ne is beszéljünk, hogy te is migránsként szeretnél Németo.-ba távozni.
Sep 17, 2015 12:28:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 17, 2015 12:30:45
x48)
asodi nem veheti el a németek munkáját!!!
Schwezoff Dávid
Sep 17, 2015 12:31:10
Arról ne is beszéljünk, hogy te is migránsként szeretnél Németo.-ba távozni.
Nem kéne feldicsérni. Asodi egy MEGÉLHETÉSI BŰNÖZŐ!
Sep 17, 2015 12:31:10
-
Sep 17, 2015 12:32:00
Sodi és ha lesz német melód akkor minek fogsz ide írni? Dicsekednél pedig ez még sosem jött be. Amit egy kicsit is nyeregben érzed magad egyből jön a faszerdő. Te semmiből nem tanulsz?
Sep 17, 2015 12:32:00
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

sneci, szerntem elfelejtetted, hogy neked attól nem lesz jobb, hogy a menekülteknek rosszabb. ettől nem lesz német melód, nem leszel életképes, nem lesz csajod, nem lesz életed. te ugyanolyan lúzer maradsz. ezek az arab gyerekek pedig, mivel sokkal életképesebbek (eljöttek idáig gyalog, az út szélén aludtak, te már megdöglöttél volna a tizedétől), elmennek másik irányba, és 2 hónap múlva már többet fognak keresni havonta németországban, mint te egész évben.
élvezd ki ezt a pillanatnyi felszínes örömöt most, mert tavasszal az utcán lakva már nem fog feldobni ez a téma.