A pofátlanság csúcsa! Zsery, ne kíméld ezt a mocsok fasszopót!
Apró különbség, hogy Zsery-nek te tartozol...
nem volt semmiféle életveszély, és azóta sincs. csak hazudozol.
veja nyényiéknek köszönheted, hogy kint voltál, azért tudtál pénzt félre tenni, mert ők eltartottak, és azért tudtál kint maradni, mertnők kisegítettek kb. fél millióval.
azóta is azért tudsz tanárokhoz járni, mert rocskaiék eltartanak. akinek ilyen gazdatestje van, az nincs életveszélyben.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
funkcionális analfabéta vagy? azt kérdezték hol a pénz te tolvaj
Púp, ne hallgass gennyesre, nyugodtan told fel a 10 perces változatot is!
Kétségtelen.
Én nem vagyok olyan szar, aki letagadja a tartozásait.
És én büszke is vagyok erre.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mennyivel tartozol rocskaiéknak az elmúlt évek eltartásáért, büszkegyerek?
mennyivel tartozol rocskai gergelynek az ellopott örökségért?
Te azért vagy egy szar mert meg sem akarod adni a tartozásaidat.
Nagyon fáj az ezer euró, Szméagol?
Szoktál álmodni vele?
hazudsz! elejinte elismerted, hogy tartozol pal marcinak 150k val, igergetted is, hogy lesz telefonfeltoltes, meg kartalanitas, meg kisfaszom a tura alatt. telt-mult az ido, es elkezted letagadni az adossagot, mert ilyen szarember a sodi. bizony.
Nem az a lényeg.
Amikor a Rózsa Attilával példálózott, akkor is elmondtam neki.
Hogy mi a lényeg.
- A Rózsa Attila soha nem volt velem bunkó.
Nem az a gáz, hogy nem fizetsz.
Hanem hogy nem fizetsz, és még undok is vagy.
Ha megfigyeled, a saját, jelenlegi állapotomat alapul vevő hosszútávő életképességemet érintő kritikákat mindig vita nélkül hagyom. Ez jelenti az életveszélyt.
Lehetsz te akármilyen kedves, ha nem fizetsz, beverik az orrodat. De ezt majd Aczél elvtárs elmagyarázza neked.
Apropó életveszély: sérved hogy van? Szépen fejlődik? Nem szokott fájni?
"remélem lassú halállal döglesz meg" vagy hogy is mondtad?
nálad ez a hála?
Te meg mi a fastról hadoválsz? Likörkézel?
Ez azért volt mert már tudott a fogyatékoságoddal mit kezdeni. Lehet ilyenkor azon merengett, hogyan verje bele a torz fejedet az asztal sarkába.
Nem vitatkozni kéne és élősködni hanem dolgozni. Te ezen a fórumon kívül hol és kivel tudsz még vitatkozni? Mindenki szarik a fejedre.
Szerintem a tanárokat is Rocskaiék fizetik. Gondolom az volt a mese, hogy majd Sodi a német fizujából visszafizet mindent.
Mindezt szaros 50 euróért mondta.
NEM-VAGYOK-BALEK
És miért nem adod meg a pénzt, te szar? Azóta ennek az összegnek a százszorosát basztad el nyelvtanárokra meg piálásra, te szarfaszú gnóm!
- Nem én írtam a masztipartis kommentet.
- A kollégám gépén voltak a buzioldalas könyvjelzők.
- Pátyon élek.
- Korlátlanul skálázható jövedelmem van.
- Elfogyott a pénz és azért hagytam abba az etyetyemet (nem pedig azért, mert kibuktam).
- A középvezető szeknagyi csajomat (alias: csodálatos asszonyt) azért dobtam ki, mert élő vibrátornak nézett.
- Feltörést tagadni, NEM SZTALKERKODTAM ANDI UTÁN, Ő KÉRTE.
Magyarul:
-Te írtad a masztipartis hozzászólást
-Kiforgattad anyádékat a vagyonukból
-Homoszexuális vagy
-Zsidó vagy
-Rocskaiék tartanak el.
felraktad már a 10 perces Andi-beszélgetést?
nem sürgős...
majd valamikor a hetekben
igazi Pató Pál vagy, ja és beszari. xD
próbáltam, de vedd ki a dobozból,különben kínszenvedés lesz!
Nekem Kék László trollgyanús... ;-)
Elmesélted neki, hogy két hétig tartogattad a spermád számára?
Egy mélyen vallásos keresztény-konzervatív hazafit hallottak.
a vén banánosnak már rég a diliházban lenne a helye.
Soha életedben nem voltál őszinte senkivel. Az élősködés kizárja az őszinteséget.
Csaba Tornyossy Mar a sajat hazugsagaid sem tudod kovetni hiszen egy buntetoeljarast hazudtal be de itt tobbesszamban irsz roluk.
Tetszik · Válasz · 1 órája
Tolvajkéregetők
Tolvajkéregetők 1. A most folyó eljárás, súlyos testi sértés és garázdaság miatt
2. Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény, amiért elítéltek
3. A tömbösített ügyed, sok évvel ezelőtt
Ez nem egy.
Csaba Tornyossy
Csaba Tornyossy 1, nincs ugy meg november vegeig meg van hosszabitva a nyomozas = hazugsag.
2. 2009-es ugy sajat bevallasod szerint is, ahol mellesleg az ugyesz kerte a felmentesemet miutan rajott h arcpirito a vad = fementettek. (Amugy te voltal a feljelento, hogy is irtad a tolvajok jarnak feljelentgetni? Tudod erre irtad, hogy sosem voltal miattam birosagon se rendorsegen.) 3. Mondj mar erre egy ugyszamot vagy scannelj egy dokumentumot mert ilyen nem volt ez netto hazugsag.
Tetszik · Válasz · 1 órája · Szerkesztve
Csaba Tornyossy Btw a garazdasag meg alapbol nem lehet vad a mostani ugyben sem hisz a gyoker haverod elismerte, hogy o tamadt ram reszegen, a dolog arrol szol hogy aranyos volt e az onvedelem. (Btw viccesek ezek a tolvajkergetok akik mindenaron meg akarnak verni hiaba kerem oket hogy ne, a torkomnak ugranak, aztan par masodperc es mar az anyjuk utan sirnak es en vagyok a szemet)
Csaba Tornyossy De igazabol kezdjuk azzal, hogy kimagyarazod a hazugsagod miszerint sosem voltal miattam se rendorsegen se birosagon aztan az ellenkezojet allitod. Akkor most szenilis vagy vagy pedig ember nem erti a logikad?
Tetszik · Válasz · 51 perce
Az más
hamarosan ezzel fog jönni a malacz:
"most már kiröhögtük magunkat, meguntuk tonyó hazudozásait, és kitiltottuk. hazudozzon máshol."
ezt nem mondtad neki, hogy pótmamát akarsz csinálni belőle, és zaklatni fogod, ha ő nem akarja felvállalni ezt a szerepet.
nem mondtad neki azt sem, hogy fogyatékos vagy, és nem veszed a lapot ha le akarnak koptatni.
Szerinted a túrós pitont valaki is a szájába venné?
Evidenciákat...Hahó!
Azt nem javaslom, pazarlás. Viszont most vettem be egy fél bogyót, valami újból, nem designer szar hanem elvileg hagyományos MDMA. Majd nemsoká írom milyen :)))
Szeptemberben még türelmes voltam. Ha az van, hogy "a következő három héten nem érek rá", akkor rendben, kivárjuk.
Ha november végén az van, hogy a karácsonyi rendezvényis nem ér rá, rendben, azt is kivárom.
Akkor zavart ez a köztörvényes bűncselekménnyel: azzal, hogy hazudozni fog rólam a rendőrségem, ha nem hagyom békén, amikor rádöbbent, hogy a türelmem tényleg szó szerint végtelen.
a fogyatékosokat így kell lekoptatni, be kell keményíteni, mert másból nem értenek. csak azt kaptad amit megérdemeltél. akkor sem reklamálhatnál, ha chris felpofoz, hogy hagyd végre békén a csaját, és ne küldözgessél csomagokat a címükre.
azért döbbentél rá csak szeptemberben, mert fogyatékos vagy. más értelmes ember már egy évvel korábban tudmásul vette volna, hogy tipli van.
a német melócsáról nem tud mesélni, mert nincs fejlemény. teljes kudarc az álláskeresés. még egy hónap, és olyan depressziós lesz a felismeréstől, hogy egész nap itt fog picsogni.
:DDDDDDDDDDDDDDDD
én 10 mega xanaxot.....annyit már megérzek......
Faszt. Két héttel a hazaérkezésem után hívott megint Skype-on, és a következők hangoztak el:
- bocs, nem tudja, mi ütött belé, talán tényleg a telihold
- más is mondja, hogy nehéz kiigazodni rajta, nem csak én
- ilyenkor, ha rossz hangulatában van, ne vegyem komolyan, ne sértődjek meg, majd elmúlik
EZ FONTOS, mert ebből indultam ki.
Ő maga mondta, hogy az ilyen nála csak átmeneti, szarjam ki, és várjam ilyenkor ki, amíg ismét jó kedve nem lesz.
Azt tartom eddig. :)
Magam is meglepődtem, de sikerül.
A németmeló meg most lesz turbó fokozat.
Eddig október első hetében ment ki 7 levél, és ennyi.
Mostantól, hogy rendes a pályázati anyagom, tényleg napi 5 fog, már november 1-től visszamenőleges átlaggal.
Ő is az ignorálásomat választotta.
Mondtam, hogy az utolsó ötletem az volt, hogy neki írogattam email-eket meg pár SMS-t, gondolván, hogy rajta keresztül majd valahogy rendezem lassan a viszonyt a csajával, de semmi válasz nem jött semmire, így ez a taktika sem vált be.
jó, hát egy fogyatékosnak magyarázhatja az ember, hogy fogyatékos, ezt nem érti meg, hiszen fagyatékos.
7 helyre pályáztál eddig??? és ezt vera nyényi is tudja?
nem kéne még egy kicsit csiszolgatni a cv-t?
Miért hívja a malac snecológusoknak az Sherlock Porksológusokat?
aha, mert elárasztottak a melók
de most már rájöttem, hogy így is nyomni kell
a módszeren, hogy napi egy órát fixen elkülönítek erre
oszt abben akkor is ezt nyomom, ha egyébként határidős melóm van
mert ezt csak így lehet
Az biztos, hogy amíg ez nincs meg, addig nem megyek vissza, mert a Rácz Gábornak abban igaza van, hogy egy biztos egzisztencia nyugalma nélkül, újabb kinti tartózkodás esetén nem bírnék magammal, és rövid úton lecsukatnám magam.
(…)
Szóval a Gábornak abban igaza van, hogy ha nincs biztos egzisztencia ÉS olyan társaság, ami kellően lefoglal, addig veszélyes lenne Berlin közelébe mennem.
Gondolkodtunk ott közös albérleten, de mondta, hogy semmi kedve végignézni, hogy lecsukatom magam ott, és ebben igaza lehet :D
RGL bolcs tanacsai aranyat ernek.
Díler Dávid :))))
Ez naggggyon nem a szokványos szar, tiszta a 90-es évek . Àllati jóóó
Szóval a Gábornak abban igaza van, hogy ha nincs biztos egzisztencia ÉS olyan társaság, ami kellően lefoglal, addig veszélyes lenne Berlin közelébe mennem.
Gondolkodtunk ott közös albérleten, de mondta, hogy semmi kedve végignézni, hogy lecsukatom magam ott, és ebben igaza lehet :D
a kiscigónak 100x több esze van, mint neked.
Hiénaverő
Nov 05, 2015 18:10:37
Gerynek hálás vagyok, mert Andival szemben ő megértette, hogy tényleg életveszélyt elhárítani voltam Berlinben, és segített nekem. Az, hogy ezután trollkodott kicsit, a természete csupán, de a lényeget megértette.
A pofátlanság csúcsa! Zsery, ne kíméld ezt a mocsok fasszopót!
Nov 05, 2015 18:10:37
Karandas
Nov 05, 2015 18:11:46
Gerynek hálás vagyok, mert Andival szemben ő megértette, hogy tényleg életveszélyt elhárítani voltam Berlinben, és segített nekem. Az, hogy ezután trollkodott kicsit, a természete csupán, de a lényeget megértette.
Nov 05, 2015 18:11:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 18:12:18
x48)
veja nyényiéknek köszönheted, hogy kint voltál, azért tudtál pénzt félre tenni, mert ők eltartottak, és azért tudtál kint maradni, mertnők kisegítettek kb. fél millióval.
azóta is azért tudsz tanárokhoz járni, mert rocskaiék eltartanak. akinek ilyen gazdatestje van, az nincs életveszélyben.
Brian
Nov 05, 2015 18:13:06
funkcionális analfabéta vagy? azt kérdezték hol a pénz te tolvaj
Nov 05, 2015 18:13:06
xray
Nov 05, 2015 18:13:26
Enélkül a büdös életben nem tudnám megmutatni, hogy tényleg ígért nekem legalább ezer eurót. Ha valaki a levegőbe ígérget ilyesmit, és behülyíti a megrendelőit ezzel, az közérdekű dolog.
Púp, ne hallgass gennyesre, nyugodtan told fel a 10 perces változatot is!
Nov 05, 2015 18:13:26
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 18:13:46
x48)
kényelemben és biztonságban él a sodi, mert van gazdatestje. a sodinak.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 18:16:29
x48)
be kéne dobni a tetves kis sodikát az állatkertben az oroszlánokhoz, hogy megértse az életveszély szó valódi jelentését.
sodika
Nov 05, 2015 18:16:41
Kétségtelen.
Nov 05, 2015 18:16:41
sodika
Nov 05, 2015 18:23:08
Egyébként ebben a tavalyi-tavalyelőtti Andi-féle históriában az volt a zavaró, hogy soha nem volt apró mozdulatom se, ami nem a csaj korábbi kérésének, vagy bíztatásának felelt volna meg.
Amikor tényleg csak a laptopommal foglalkoztam, közölte, hogy gáz, hogy nem próbálok meg alkalmazkodni. Amikor "Rómában mint a rómaiak"-alaő megpróbáltam, közölte, hogy idegesítő, hogy állandóan ugyanazt csinálom, amit ő.
Egyébként az első kinti tartózkodásom idején is ez volt az alap. Rómában, mint a rómaiak. Megnéztem, hogyan viselkedik a Jonas nev haverja, és ahhoz alkalmazkodtam. Hát, az a srác is állandóan otthon ült, és nem ment sehova. Ami nála normális volt, ugyanaz nálam gáz?
És ezernyi ilyen példát tudnék mondani. Példaképem, ezért meg szeretném figyelni. Ezt már a legelső kinti tartózkodásom idején elmondtam neki, és pozitívan fogadta. Ehhez képest mi a francon lepődhetett meg később?
Ha nem mosogatok el, az a baj, ha elmosogatok, az a baj.
Nem elutazom Brüsszelbe, és addig nem foglalkozom az oldallal, az a baj, később már az, hogy miért foglalkozom vele.
Kérte, hogy ellenőrizzem a levelezését, és többször közösen olvastuk és beszéltük át, milyen üzenetek futnak be, mert elvileg én lettem volna a projekt marketingese.
Később ugyanez már probléma lett, sőt: a végső kiborulásának az ürügye.
Semmi se jó, és semminek az ellenkezője se.
Amikor tényleg csak a laptopommal foglalkoztam, közölte, hogy gáz, hogy nem próbálok meg alkalmazkodni. Amikor "Rómában mint a rómaiak"-alaő megpróbáltam, közölte, hogy idegesítő, hogy állandóan ugyanazt csinálom, amit ő.
Egyébként az első kinti tartózkodásom idején is ez volt az alap. Rómában, mint a rómaiak. Megnéztem, hogyan viselkedik a Jonas nev haverja, és ahhoz alkalmazkodtam. Hát, az a srác is állandóan otthon ült, és nem ment sehova. Ami nála normális volt, ugyanaz nálam gáz?
És ezernyi ilyen példát tudnék mondani. Példaképem, ezért meg szeretném figyelni. Ezt már a legelső kinti tartózkodásom idején elmondtam neki, és pozitívan fogadta. Ehhez képest mi a francon lepődhetett meg később?
Ha nem mosogatok el, az a baj, ha elmosogatok, az a baj.
Nem elutazom Brüsszelbe, és addig nem foglalkozom az oldallal, az a baj, később már az, hogy miért foglalkozom vele.
Kérte, hogy ellenőrizzem a levelezését, és többször közösen olvastuk és beszéltük át, milyen üzenetek futnak be, mert elvileg én lettem volna a projekt marketingese.
Később ugyanez már probléma lett, sőt: a végső kiborulásának az ürügye.
Semmi se jó, és semminek az ellenkezője se.
Nov 05, 2015 18:23:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 18:23:32
x48)
Kétségtelen.
mennyivel tartozol rocskaiéknak az elmúlt évek eltartásáért, büszkegyerek?
mennyivel tartozol rocskai gergelynek az ellopott örökségért?
sodika
Nov 05, 2015 18:24:57
És valahányszor szembesítettem vele, hogy én a korábbi kérésének, vagy bátorításának megfelelően járok el, hisz ő mondta, hogy csináljam ezt vagy azt, akkor - miután észérvekkel nem tudott vitatkozni, és jól tudta, hogy pontosan igazam van - a reakciója rendre a néme maga elé meredés volt.
Nov 05, 2015 18:24:57
sodika
Nov 05, 2015 18:31:35
A legnagyobb tévedésem az volt, hogy tényleg egy olyan embernek hittem, aki szeret segíteni az embereknek, mert állandóan azzal jött, hogy ő egy ilyen ember.
Úgyhogy ezt az egy szabályt megtanultam: ha valaki visszatérően, és kontextusideges módon újra és újra állít valamilyen tulajdonságot saját magáról, akkor annak következetesen az ellenkezője az igaz.
Jó példa erre Titán, aki állandóan hangsúlyozta, hogy ő aztán jól elvan barátnő nélkül is, miközben láthatóan megbolondult egyedül, amíg nem talált a társkeresőn új csajt.
Vagy Gábor, aki korábban rendre hangsúlyozta, hogy végre normális életet akar (ezért is segítettem neki), és csak mostanra jutott el odáig, hogy beismerje magának és nekem is, hogy a jelenlegi helyzetét valójában élvezi.
Egy hónappal ezelőtt még kikérte magának, mondván: hogy mondhatok ilyet, most már beismeri, hogy jó neki a jelenlegi helyzete, és szereti.
Úgyhogy abban maradtunk, hogy ha már tényleg elege lesz belőle, szóljon, és szívesen segítek bármiben, addig viszont nem foglalkozom vele. Mert annak, hogy azt hiszem, hogy változtatni akar, miközben nem is, és ezért segítem, semmi értelme nincs. (Ezt már szerencsére ő is belátja. Majd szól, ha elege lesz, addig meg elvan.)
Szóval ezt tanította nekem az Andi-féle eset.
Ha valaki következetesen és sulykolva állít valamit magáról, annak mindig az ellenkezője az igaz. Mindig. Kivétel nélkül. Pont az ellenkezője.
Úgyhogy ezt az egy szabályt megtanultam: ha valaki visszatérően, és kontextusideges módon újra és újra állít valamilyen tulajdonságot saját magáról, akkor annak következetesen az ellenkezője az igaz.
Jó példa erre Titán, aki állandóan hangsúlyozta, hogy ő aztán jól elvan barátnő nélkül is, miközben láthatóan megbolondult egyedül, amíg nem talált a társkeresőn új csajt.
Vagy Gábor, aki korábban rendre hangsúlyozta, hogy végre normális életet akar (ezért is segítettem neki), és csak mostanra jutott el odáig, hogy beismerje magának és nekem is, hogy a jelenlegi helyzetét valójában élvezi.
Egy hónappal ezelőtt még kikérte magának, mondván: hogy mondhatok ilyet, most már beismeri, hogy jó neki a jelenlegi helyzete, és szereti.
Úgyhogy abban maradtunk, hogy ha már tényleg elege lesz belőle, szóljon, és szívesen segítek bármiben, addig viszont nem foglalkozom vele. Mert annak, hogy azt hiszem, hogy változtatni akar, miközben nem is, és ezért segítem, semmi értelme nincs. (Ezt már szerencsére ő is belátja. Majd szól, ha elege lesz, addig meg elvan.)
Szóval ezt tanította nekem az Andi-féle eset.
Ha valaki következetesen és sulykolva állít valamit magáról, annak mindig az ellenkezője az igaz. Mindig. Kivétel nélkül. Pont az ellenkezője.
Nov 05, 2015 18:31:35
-
Nov 05, 2015 18:31:46
Kétségtelen.
Te azért vagy egy szar mert meg sem akarod adni a tartozásaidat.
Nov 05, 2015 18:31:46
sodika
Nov 05, 2015 18:31:47
mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 05, 2015 18:31:47
Protipp Pityu
Nov 05, 2015 18:32:33
És valahányszor szembesítettem vele, hogy én a korábbi kérésének, vagy bátorításának megfelelően járok el, hisz ő mondta, hogy csináljam ezt vagy azt, akkor - miután észérvekkel nem tudott vitatkozni, és jól tudta, hogy pontosan igazam van - a reakciója rendre a néme maga elé meredés volt.
Szoktál álmodni vele?
Nov 05, 2015 18:32:33
-
Nov 05, 2015 18:32:58
Kétségtelen.
hazudsz! elejinte elismerted, hogy tartozol pal marcinak 150k val, igergetted is, hogy lesz telefonfeltoltes, meg kartalanitas, meg kisfaszom a tura alatt. telt-mult az ido, es elkezted letagadni az adossagot, mert ilyen szarember a sodi. bizony.
Nov 05, 2015 18:32:58
-
Nov 05, 2015 18:33:52
Sodi meséld már el ezt az életveszélyt.
Nov 05, 2015 18:33:52
sodika
Nov 05, 2015 18:35:36
Szoktál álmodni vele?
Szoktál álmodni vele?
Nem az a lényeg.
Hogy mi a lényeg.
Nov 05, 2015 18:35:36
sodika
Nov 05, 2015 18:36:56
Sodi meséld már el ezt az életveszélyt.
Ha megfigyeled, a saját, jelenlegi állapotomat alapul vevő hosszútávő életképességemet érintő kritikákat mindig vita nélkül hagyom. Ez jelenti az életveszélyt.
Nov 05, 2015 18:36:56
Protipp Pityu
Nov 05, 2015 18:38:14
Nem az a lényeg.
Hogy mi a lényeg.
Hogy mi a lényeg.
Lehetsz te akármilyen kedves, ha nem fizetsz, beverik az orrodat. De ezt majd Aczél elvtárs elmagyarázza neked.
Nov 05, 2015 18:38:14
Protipp Pityu
Nov 05, 2015 18:40:55
Apropó életveszély: sérved hogy van? Szépen fejlődik? Nem szokott fájni?
Nov 05, 2015 18:40:55
tigris
Nov 05, 2015 18:41:36
nálad ez a hála?
Nov 05, 2015 18:41:36
sodika
Nov 05, 2015 18:42:58
Az aktuális cselekedete ezt indokolta is.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 05, 2015 18:42:58
tigris
Nov 05, 2015 18:43:14
te büszke vagy arra, hogy kölcsönkértél valakitől? hogy a munkát nem végezted el időre? hogy átbasztad? hogy hitegetted? hogy nem adod meg neki a pénzt ami jár neki?
mire vagy ebben a sztoriban büszke?
mire vagy ebben a sztoriban büszke?
Nov 05, 2015 18:43:14
-
Nov 05, 2015 18:46:02
Te meg mi a fastról hadoválsz? Likörkézel?
Nov 05, 2015 18:46:02
-
Nov 05, 2015 18:47:04
Sodi szerint a tartozásokat nem megadni teljesen rendben lévő dolog. Végül is annak idején azt mondta, hogy lopni sem bűn.
Nov 05, 2015 18:47:04
broni
Nov 05, 2015 18:47:52
megyek leköpöm a trianon emlékművet!!!!!!!!!!!!!
Nov 05, 2015 18:47:52
-
Nov 05, 2015 18:48:29
"Ha valaki következetesen és sulykolva állít valamit magáról, annak mindig az ellenkezője az igaz. Mindig. Kivétel nélkül. Pont az ellenkezője. "
Napi öngól.
Napi öngól.
Nov 05, 2015 18:48:29
-
Nov 05, 2015 18:50:18
Ez azért volt mert már tudott a fogyatékoságoddal mit kezdeni. Lehet ilyenkor azon merengett, hogyan verje bele a torz fejedet az asztal sarkába.
Nov 05, 2015 18:50:18
-
Nov 05, 2015 18:52:19
Nem vitatkozni kéne és élősködni hanem dolgozni. Te ezen a fórumon kívül hol és kivel tudsz még vitatkozni? Mindenki szarik a fejedre.
Nov 05, 2015 18:52:19
-
Nov 05, 2015 18:53:30
Szerintem a tanárokat is Rocskaiék fizetik. Gondolom az volt a mese, hogy majd Sodi a német fizujából visszafizet mindent.
Nov 05, 2015 18:53:30
-
Nov 05, 2015 18:55:27
nálad ez a hála?
nálad ez a hála?
Mindezt szaros 50 euróért mondta.
Nov 05, 2015 18:55:27
-
Nov 05, 2015 19:02:59
Sodi ha összejöttél volna Andival akkor megengedted volna neki, hogy seggbekúrjon a felcsatolhatóval?
Nov 05, 2015 19:02:59
Öngól rovat
Nov 05, 2015 19:17:42
NEM-VAGYOK-BALEK
Nov 05, 2015 19:17:42
töppedt buzigolyók
Nov 05, 2015 19:24:19
Kétségtelen.
És miért nem adod meg a pénzt, te szar? Azóta ennek az összegnek a százszorosát basztad el nyelvtanárokra meg piálásra, te szarfaszú gnóm!
Nov 05, 2015 19:24:19
-
Nov 05, 2015 19:28:09
Sodi ha v.ki már csak arra büszke hogy nem tagadja le a tartozásit az le is húzhatja magát a wc-n.
Nov 05, 2015 19:28:09
Fekete Bikapata
Nov 05, 2015 19:29:35
Valaki most már tényleg beverhetné a pofidat, Endre...
Nov 05, 2015 19:29:35
Az igazi SoDI
Nov 05, 2015 19:36:28
- Nem én írtam a masztipartis kommentet.
- A kollégám gépén voltak a buzioldalas könyvjelzők.
- Pátyon élek.
- Korlátlanul skálázható jövedelmem van.
- Elfogyott a pénz és azért hagytam abba az etyetyemet (nem pedig azért, mert kibuktam).
- A középvezető szeknagyi csajomat (alias: csodálatos asszonyt) azért dobtam ki, mert élő vibrátornak nézett.
- Feltörést tagadni, NEM SZTALKERKODTAM ANDI UTÁN, Ő KÉRTE.
Nov 05, 2015 19:36:28
kontextusideges
Nov 05, 2015 19:38:35
Te írtad a masztipartis hozzászólást, gyernőtt SoDI?
Nov 05, 2015 19:38:35
töppedt buzigolyók
Nov 05, 2015 19:43:02
Magyarul:
-Te írtad a masztipartis hozzászólást
-Kiforgattad anyádékat a vagyonukból
-Homoszexuális vagy
-Zsidó vagy
-Rocskaiék tartanak el.
Nov 05, 2015 19:43:02
broni
Nov 05, 2015 20:24:10
na, leköptem az emlékművet, éljen trianon!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 05, 2015 20:24:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 05, 2015 20:37:11
x30)
RGL ideiglenesen ismét egy szexnagyi lakásában héderezik.
broni
Nov 05, 2015 20:37:38
atomot moszkvára!!!!!!!!!!!!!!a muszka nem ember!!!!!!!!!!!
Nov 05, 2015 20:37:38
SF jegyzete
Nov 05, 2015 20:38:45
Nov 05, 2015 20:38:45
Hugo Hillroller
Nov 05, 2015 20:40:18
Hugo Hillroller Végre lesz új TK rész azt hiszem többek nevében mondhatom hogy már nagyon várjuk, mikorra számíthatunk rá? xD És most hogy Sherlock Porkset végre kiengedték, mikorra kezdhetnek a pesti bidámtolvajok rettegni? xD
www.facebook.com/hugo.henrik.39?fref=ufi
Szép munka zsidók!
www.facebook.com/hugo.henrik.39?fref=ufi
Szép munka zsidók!
Nov 05, 2015 20:40:18
broni
Nov 05, 2015 21:00:26
xanax végbélbe???probálta mán valaki???????????
Nov 05, 2015 21:00:26
tigris
Nov 05, 2015 21:06:01
az mit jelent egyébként, hogy az ügyész mindenkire letöltendőt kért az ügyben? van ennek bármi jelentősége? megmondom őszintén, bár nem tudom, hogy mi történt, azért 20 éves srácokat bekúrni a böribe azért, mert (ha igaz amit állítanak) és egy társuk szétrúgta valakinek a fejét... hát.
elég erős.
elég erős.
Nov 05, 2015 21:06:01
sodika
Nov 05, 2015 21:09:11
Ugyanazért kéri, amiért rám is felfüggőt a rendőrlista-ügyben. Hogy örüljenek, amikor enyhébbet kapnak, és fellebbezzenek. Ez egy ócska trükk, amit az ügyész maga sem gondol komolyan.
Nov 05, 2015 21:09:11
sodika
Nov 05, 2015 21:09:29
és NE fellebbezenek, na
Nov 05, 2015 21:09:29
xray
Nov 05, 2015 21:16:04
és NE fellebbezenek, na
Nov 05, 2015 21:16:04
sodika
Nov 05, 2015 21:21:54
nem sürgős...
Nov 05, 2015 21:21:54
xray
Nov 05, 2015 21:24:14
nem sürgős...
igazi Pató Pál vagy, ja és beszari. xD
Nov 05, 2015 21:24:14
Galla Miki
Nov 05, 2015 21:32:19
próbáltam, de vedd ki a dobozból,különben kínszenvedés lesz!
Nov 05, 2015 21:32:19
Karandas
Nov 05, 2015 21:36:54
Hugo Hillroller Végre lesz új TK rész azt hiszem többek nevében mondhatom hogy már nagyon várjuk, mikorra számíthatunk rá? xD És most hogy Sherlock Porkset végre kiengedték, mikorra kezdhetnek a pesti bidámtolvajok rettegni? xD
facebook.com/hugo.henrik.39?fref=ufi
Szép munka zsidók!
facebook.com/hugo.henrik.39?fref=ufi
Szép munka zsidók!
Nekem Kék László trollgyanús... ;-)
Nov 05, 2015 21:36:54
sodika
Nov 05, 2015 21:54:42
Az egész történet arról szól, hogy miután és végig maximálisan őszinte voltam vele, és soha nem hallgattam el semmit magamról, sem a múltamat, sem a szándékaimat illetően, mégis mi a isten faszán volt képes ehhez képest meglepődni?
Nem mentség, hogy nem gondolta volna, hogy mindent szó szerint komolyan gondolod, mert miért ne gondolnék komolyan?
Nem mentség, hogy nem gondolta volna, hogy mindent szó szerint komolyan gondolod, mert miért ne gondolnék komolyan?
Nov 05, 2015 21:54:42
Zulu
(
x15)
Nov 05, 2015 21:57:48
x15)
Az egész történet arról szól, hogy miután és végig maximálisan őszinte voltam vele, és soha nem hallgattam el semmit magamról, sem a múltamat, sem a szándékaimat illetően, mégis mi a isten faszán volt képes ehhez képest meglepődni?
Elmesélted neki, hogy két hétig tartogattad a spermád számára?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 05, 2015 22:07:41
x30)
Dehát mi folyik Kaufmann tanár úr szekrényén???
Hiánypótló tényfeltáró anyag.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 05, 2015 22:10:40
x30)
mégis mi a isten faszán
Egy mélyen vallásos keresztény-konzervatív hazafit hallottak.
xray
Nov 05, 2015 22:29:25
Dehát mi folyik Kaufmann tanár úr szekrényén???
a vén banánosnak már rég a diliházban lenne a helye.
Nov 05, 2015 22:29:25
-
Nov 05, 2015 22:37:56
Soha életedben nem voltál őszinte senkivel. Az élősködés kizárja az őszinteséget.
Nov 05, 2015 22:37:56
Visszatérő
Nov 05, 2015 22:39:29
Csaba Tornyossy Azonkivul erzel barmi felelosseget azok irant a fiatal sracok irant akinek nem csuszott meg felre annyira az elete mint neked, hittek benned, kovettek es most letoltendovel fenyegetik oket csak mert menok akartak lenni Sherlock Porks bandajaban?
Csaba Tornyossy
Csaba Tornyossy Hogyvan az, hogy ha ramutatsz valakire es nem csukjak le az jogi abszurdum illetve ha teged lecsuknak az is. De ugyanaz a birosag aki teged "vegzal" az helyesen cselekszik amikor a feljelenteseid nyoman valakit akire ramutatsz vegzalni kezd?
Csaba Tornyossy
Csaba Tornyossy Hogyvan az, hogy ha ramutatsz valakire es nem csukjak le az jogi abszurdum illetve ha teged lecsuknak az is. De ugyanaz a birosag aki teged "vegzal" az helyesen cselekszik amikor a feljelenteseid nyoman valakit akire ramutatsz vegzalni kezd?
Nov 05, 2015 22:39:29
-
Nov 05, 2015 22:40:03
Sodi te az elején felivlágosítottad Andit, hogy életképtelen vagy és nem értesz semmihez? Gondolom nem.
Nov 05, 2015 22:40:03
Visszatérő
Nov 05, 2015 22:41:19
Csaba Tornyossy Mar a sajat hazugsagaid sem tudod kovetni hiszen egy buntetoeljarast hazudtal be de itt tobbesszamban irsz roluk.
Tolvajkéregetők
Tolvajkéregetők 1. A most folyó eljárás, súlyos testi sértés és garázdaság miatt
2. Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény, amiért elítéltek
3. A tömbösített ügyed, sok évvel ezelőtt
Ez nem egy.
Csaba Tornyossy
Csaba Tornyossy 1, nincs ugy meg november vegeig meg van hosszabitva a nyomozas = hazugsag.
2. 2009-es ugy sajat bevallasod szerint is, ahol mellesleg az ugyesz kerte a felmentesemet miutan rajott h arcpirito a vad = fementettek. (Amugy te voltal a feljelento, hogy is irtad a tolvajok jarnak feljelentgetni? Tudod erre irtad, hogy sosem voltal miattam birosagon se rendorsegen.) 3. Mondj mar erre egy ugyszamot vagy scannelj egy dokumentumot mert ilyen nem volt ez netto hazugsag.
Csaba Tornyossy Btw a garazdasag meg alapbol nem lehet vad a mostani ugyben sem hisz a gyoker haverod elismerte, hogy o tamadt ram reszegen, a dolog arrol szol hogy aranyos volt e az onvedelem. (Btw viccesek ezek a tolvajkergetok akik mindenaron meg akarnak verni hiaba kerem oket hogy ne, a torkomnak ugranak, aztan par masodperc es mar az anyjuk utan sirnak es en vagyok a szemet)
Csaba Tornyossy De igazabol kezdjuk azzal, hogy kimagyarazod a hazugsagod miszerint sosem voltal miattam se rendorsegen se birosagon aztan az ellenkezojet allitod. Akkor most szenilis vagy vagy pedig ember nem erti a logikad?
Tetszik · Válasz · 51 perce
Nov 05, 2015 22:41:19
Visszatérő
Nov 05, 2015 22:42:23
Csaba Tornyossy Azonkivul ha te nem egy ragalmazo netcigany vagy, akkor tisztazzuk a kileted, Sherlock Porks te vagy aki a tolvajkergetok neveben ir? Avagy inkabb csak maradnal sotetben ragalmazo senki?
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=988107411212671&id=873757335981013
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=988107411212671&id=873757335981013
Nov 05, 2015 22:42:23
-
Nov 05, 2015 22:43:02
Csaba Tornyossy Azonkivul erzel barmi felelosseget azok irant a fiatal sracok irant akinek nem csuszott meg felre annyira az elete mint neked, hittek benned, kovettek es most letoltendovel fenyegetik oket csak mert menok akartak lenni Sherlock Porks bandajaban?
Csaba Tornyossy
Csaba Tornyossy
Az más
Nov 05, 2015 22:43:02
malacz-figyelő
Nov 05, 2015 22:49:39
Hát, ez a Csaba gyerek feltörli malaczkával a padlót.
Nov 05, 2015 22:49:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 22:55:03
x48)
Hát, ez a Csaba gyerek feltörli malaczkával a padlót.
hamarosan ezzel fog jönni a malacz:
"most már kiröhögtük magunkat, meguntuk tonyó hazudozásait, és kitiltottuk. hazudozzon máshol."
Párkapcsolati tudós
Nov 05, 2015 22:57:46
Sodi, ha igaz rád ez a 12 állítás, biztos, hogy alkalmatlan vagy egy normális párkapcsolatra.
1. Ápolatlan
akik szerint ez gáz: a nők 63%-a, a férfiak: 71%-a
2. Lusta
akik szerint ez gáz: a nők: 60%-a, a férfiak: 72%-a
3. Túl ragaszkodó
akik szerint ez gáz: a nők: 57%-a, a férfiak: 69%-a
4. Nincs humorérzéke
akik szerint ez gáz: a nők: 50%-a, a férfiak 58%-a
5. 3 óránál messzebb lakik
akik szerint ez gáz: a nők: 51%-a, a férfiak 47%-a
6. Nem jó az ágyban
akik szerint ez gáz: a nők: 25%-a, a férfiak 41%-a
7. Bizalmatlan
akik szerint ez gáz: a nők: 33%-a, a férfiak 47%-a
8. Túl sokat számítógépezik
9. Ritkán akar szexelni
akik szerint ez gáz: a nők: 39%-a, a férfiak 27%-a
10. Makacs
akik szerint ez gáz: a nők: 32%-a, a férfiak 34%-a
11. Túl sokat beszél
akik szerint ez gáz: a nők: 26%-a, a férfiak 20%-a
12. Túl keveset beszél
akik szerint ez gáz: a nők 11%-a, a férfiak 17%-a
1. Ápolatlan
akik szerint ez gáz: a nők 63%-a, a férfiak: 71%-a
2. Lusta
akik szerint ez gáz: a nők: 60%-a, a férfiak: 72%-a
3. Túl ragaszkodó
akik szerint ez gáz: a nők: 57%-a, a férfiak: 69%-a
4. Nincs humorérzéke
akik szerint ez gáz: a nők: 50%-a, a férfiak 58%-a
5. 3 óránál messzebb lakik
akik szerint ez gáz: a nők: 51%-a, a férfiak 47%-a
6. Nem jó az ágyban
7. Bizalmatlan
akik szerint ez gáz: a nők: 33%-a, a férfiak 47%-a
8. Túl sokat számítógépezik
9. Ritkán akar szexelni
akik szerint ez gáz: a nők: 39%-a, a férfiak 27%-a
10. Makacs
akik szerint ez gáz: a nők: 32%-a, a férfiak 34%-a
11. Túl sokat beszél
akik szerint ez gáz: a nők: 26%-a, a férfiak 20%-a
12. Túl keveset beszél
akik szerint ez gáz: a nők 11%-a, a férfiak 17%-a
Nov 05, 2015 22:57:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 22:59:44
x48)
ezt nem mondtad neki, hogy pótmamát akarsz csinálni belőle, és zaklatni fogod, ha ő nem akarja felvállalni ezt a szerepet.
nem mondtad neki azt sem, hogy fogyatékos vagy, és nem veszed a lapot ha le akarnak koptatni.
evidenciák
Nov 05, 2015 23:01:06
Púpszter, mostmár igazán elmehetnél orvoshoz, különben a következő szexelésnél véletlenül a sérvedet szopják le!
Nov 05, 2015 23:01:06
Hugo Hillroller
Nov 05, 2015 23:07:03
Púpszter, mostmár igazán elmehetnél orvoshoz, különben a következő szexelésnél véletlenül a sérvedet szopják le!
Szerinted a túrós pitont valaki is a szájába venné?
Evidenciákat...Hahó!
Nov 05, 2015 23:07:03
Aczèl elvtárs
Nov 05, 2015 23:09:36
Azt nem javaslom, pazarlás. Viszont most vettem be egy fél bogyót, valami újból, nem designer szar hanem elvileg hagyományos MDMA. Majd nemsoká írom milyen :)))
Nov 05, 2015 23:09:36
sodika
Nov 05, 2015 23:12:51
Szeptemberben még türelmes voltam. Ha az van, hogy "a következő három héten nem érek rá", akkor rendben, kivárjuk.
Ha november végén az van, hogy a karácsonyi rendezvényis nem ér rá, rendben, azt is kivárom.
Akkor zavart ez a köztörvényes bűncselekménnyel: azzal, hogy hazudozni fog rólam a rendőrségem, ha nem hagyom békén, amikor rádöbbent, hogy a türelmem tényleg szó szerint végtelen.
Nov 05, 2015 23:12:51
sodika
Nov 05, 2015 23:14:47
Még itthon is türelmes voltam. Májusig nem írtam róla rosszat, és kifejezetten sértő is csak azután lett a hangnemem, hogy szeptemberben rádöbbentem: nem fog történni semmi váratlan, a helyzetet rendező esemény, amire vártam, így már tökmindegy.
Nov 05, 2015 23:14:47
Hiénaverő
Nov 05, 2015 23:16:15
Így van Púp, tökmindegy. Úgyhogy leakadhatnál már erről a baszottunalmas témáról. Az álláskeresésről mesélj.
Nov 05, 2015 23:16:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:16:59
x48)
a fogyatékosokat így kell lekoptatni, be kell keményíteni, mert másból nem értenek. csak azt kaptad amit megérdemeltél. akkor sem reklamálhatnál, ha chris felpofoz, hogy hagyd végre békén a csaját, és ne küldözgessél csomagokat a címükre.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:18:31
x48)
Még itthon is türelmes voltam. Májusig nem írtam róla rosszat, és kifejezetten sértő is csak azután lett a hangnemem, hogy szeptemberben rádöbbentem: nem fog történni semmi váratlan, a helyzetet rendező esemény, amire vártam, így már tökmindegy.
azért döbbentél rá csak szeptemberben, mert fogyatékos vagy. más értelmes ember már egy évvel korábban tudmásul vette volna, hogy tipli van.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:20:23
x48)
Így van Púp, tökmindegy. Úgyhogy leakadhatnál már erről a baszottunalmas témáról. Az álláskeresésről mesélj.
a német melócsáról nem tud mesélni, mert nincs fejlemény. teljes kudarc az álláskeresés. még egy hónap, és olyan depressziós lesz a felismeréstől, hogy egész nap itt fog picsogni.
sodika
Nov 05, 2015 23:20:35
Mindegy, a biztonságra szükségem van, ha megyek valahova, és ez legutóbb ő volt, következő alkalommal pedig egy kinti tartózkodás biztonságát garantáló meló lesz.
Az biztos, hogy amíg ez nincs meg, addig nem megyek vissza, mert a Rácz Gábornak abban igaza van, hogy egy biztos egzisztencia nyugalma nélkül, újabb kinti tartózkodás esetén nem bírnék magammal, és rövid úton lecsukatnám magam.
No nem úgy, hogy bántanék valakit, hanem úgy, hogy ténylegesen megtörténne az, amival eddig mindenki csak rágalmazott engem, vagyis a klasszikus módon zaklatni kezdeném valószínűleg a csajt.
No nem úgy, hogy bántanék valakit, hanem úgy, hogy ténylegesen megtörténne az, amival eddig mindenki csak rágalmazott engem, vagyis a klasszikus módon zaklatni kezdeném valószínűleg a csajt.
Nov 05, 2015 23:20:35
Díler Dávíd
Nov 05, 2015 23:21:07
nem designer szar hanem elvileg hagyományos MDMA
Nov 05, 2015 23:21:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:21:11
x48)
ja, és a napi 8 ezres álomról sem tud mesélni, mert az is teljes kudarc.
broni
Nov 05, 2015 23:22:05
én 10 mega xanaxot.....annyit már megérzek......
Nov 05, 2015 23:22:05
sodika
Nov 05, 2015 23:22:39
Faszt. Két héttel a hazaérkezésem után hívott megint Skype-on, és a következők hangoztak el:
- ilyenkor, ha rossz hangulatában van, ne vegyem komolyan, ne sértődjek meg, majd elmúlik
Ő maga mondta, hogy az ilyen nála csak átmeneti, szarjam ki, és várjam ilyenkor ki, amíg ismét jó kedve nem lesz.
Nov 05, 2015 23:22:39
sodika
Nov 05, 2015 23:24:01
ja, és a napi 8 ezres álomról sem tud mesélni, mert az is teljes kudarc.
Mostantól, hogy rendes a pályázati anyagom, tényleg napi 5 fog, már november 1-től visszamenőleges átlaggal.
Nov 05, 2015 23:24:01
broni
Nov 05, 2015 23:24:19
youtu.be/kmhOTG0rm5Q
annyi a keriknek, halott vallás, végre!!!!!!!!!!!!a szélhámos ács egy senki lesz........
annyi a keriknek, halott vallás, végre!!!!!!!!!!!!a szélhámos ács egy senki lesz........
Nov 05, 2015 23:24:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:24:48
x48)
szevasz malacz, most is olvasol bennünket?
Tolvajkéregetők Tök cuki vagy, ahogy vergődsz és próbálod bizonygatni a tévképzeteidet a világról. Közben észre sem veszed, hogy ugyanazokat a szófordulatokat használod, mint számtalan kamu neveiden, a "snecológus" fórumon. Inkább azt mondd meg, neked nem ciki matt drogos senkiháziként kettős életet élni, és az interneten acsarkodni, másokat zaklatni? Arra menőzni, hogy téged már hányszor vertek félholtra, de te mekkora kemény vagy és megbírod? Mondd csak, te nyolcvan évesen is a #coders.hu titánja akarsz maradni, és szerecsendiót szívogatni, ha nincs pénz rendes cuccra?
Tetszik · Válasz · 3 perce
Tolvajkéregetők Tök cuki vagy, ahogy vergődsz és próbálod bizonygatni a tévképzeteidet a világról. Közben észre sem veszed, hogy ugyanazokat a szófordulatokat használod, mint számtalan kamu neveiden, a "snecológus" fórumon. Inkább azt mondd meg, neked nem ciki matt drogos senkiháziként kettős életet élni, és az interneten acsarkodni, másokat zaklatni? Arra menőzni, hogy téged már hányszor vertek félholtra, de te mekkora kemény vagy és megbírod? Mondd csak, te nyolcvan évesen is a #coders.hu titánja akarsz maradni, és szerecsendiót szívogatni, ha nincs pénz rendes cuccra?
sodika
Nov 05, 2015 23:25:44
akkor sem reklamálhatnál, ha chris felpofoz, hogy hagyd végre békén a csaját, és ne küldözgessél csomagokat a címükre.
Ő is az ignorálásomat választotta.
Mondtam, hogy az utolsó ötletem az volt, hogy neki írogattam email-eket meg pár SMS-t, gondolván, hogy rajta keresztül majd valahogy rendezem lassan a viszonyt a csajával, de semmi válasz nem jött semmire, így ez a taktika sem vált be.
Nov 05, 2015 23:25:44
sodika
Nov 05, 2015 23:26:13
Na mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 05, 2015 23:26:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:27:33
x48)
jó, hát egy fogyatékosnak magyarázhatja az ember, hogy fogyatékos, ezt nem érti meg, hiszen fagyatékos.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:29:34
x48)
7 helyre pályáztál eddig??? és ezt vera nyényi is tudja?
nem kéne még egy kicsit csiszolgatni a cv-t?
evidenciák
Nov 05, 2015 23:29:50
szevasz malacz, most is olvasol bennünket?
Miért hívja a malac snecológusoknak az Sherlock Porksológusokat?
Nov 05, 2015 23:29:50
sodika
Nov 05, 2015 23:31:21
7 helyre pályáztál eddig???
aha, mert elárasztottak a melók
de most már rájöttem, hogy így is nyomni kell
a módszeren, hogy napi egy órát fixen elkülönítek erre
oszt abben akkor is ezt nyomom, ha egyébként határidős melóm van
mert ezt csak így lehet
Nov 05, 2015 23:31:21
sodika
Nov 05, 2015 23:32:12
csak volt a pályázati anyag
Most meg már jó.
Ezért november 1-től visszamenőleg megy a napi 5.
Golnap rögtön elküldök 30-at.
na csá
Most meg már jó.
Ezért november 1-től visszamenőleg megy a napi 5.
Golnap rögtön elküldök 30-at.
na csá
Nov 05, 2015 23:32:12
sodika
Nov 05, 2015 23:34:15
November 8-án több ügyféltől is elárasztott a levél, hogy "szóljak, ha nem tudom megcsinálni, mert akkor keres valaki mást, nem tud tovább várni", ezért félreraktam a cuccot emiatt.
De ilyesmi mindig van, sok meló, most már vágom, és egyszerűen kell egy elkülönített óra, amikor ezt nyomom, és leszarom a határidőket úgy egyébként, mert másképp nem megy.
De ilyesmi mindig van, sok meló, most már vágom, és egyszerűen kell egy elkülönített óra, amikor ezt nyomom, és leszarom a határidőket úgy egyébként, mert másképp nem megy.
Nov 05, 2015 23:34:15
posztdoc
Nov 05, 2015 23:34:18
(…)
RGL bolcs tanacsai aranyat ernek.
Nov 05, 2015 23:34:18
Aczèl elvtárs
Nov 05, 2015 23:35:17
Díler Dávid :))))
Ez naggggyon nem a szokványos szar, tiszta a 90-es évek . Àllati jóóó
Nov 05, 2015 23:35:17
sodika
Nov 05, 2015 23:35:22
október 8-án, na
oszt azt mondtam, na akkor előbb legyen ez lezárva, oszt utána folytatjuk
de mindig van némi hátralék, szóval nyomni kell így is
ez a lényeg
ennyi
oszt azt mondtam, na akkor előbb legyen ez lezárva, oszt utána folytatjuk
de mindig van némi hátralék, szóval nyomni kell így is
ez a lényeg
ennyi
Nov 05, 2015 23:35:22
xray
Nov 05, 2015 23:35:32
a kiscigónak 100x több esze van, mint neked.
Nov 05, 2015 23:35:32
Érdeklődő
Nov 05, 2015 23:35:38
Endre, nagy magyar hazifiként milyen érzés a kommunista tolvaj Rocskai Jánosnak könyörögni egy kis szalonnás krumpliért?
Ejftájs bátyinak szoktad szólítani? Vagy khetyelmes ujamnak?
Ejftájs bátyinak szoktad szólítani? Vagy khetyelmes ujamnak?
Nov 05, 2015 23:35:38
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hol az 50 eurója?