Ő is ugyanezért kerüli el azt a várost, ahol a volt csaja lakik. Tudja, hogy nem bírna magával, ezért inkább kísértésbe sem esik: tartja a pár száz km távolságot.
na mindegy
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bazdeg, vegyél már vmi rendeset. Mondtam gyere fel szombaton Up!-ba, portásoknak szólj, hogy te vagy broni és hozzám küldenek majd. Csal jelezd ha jössz!
neked semmit nem kell kerülnöd, mert itthon fogsz döglődni, sosem kerülsz ki Berlinbe.
csak nehogy a mélységi felderítő jelentkezzen broni helyett. :)
Az nagy móka lenne. :-D :-D
Sőt, várok mindenkit az Up ba szombaton és utána a Coroba is. Lehetsz mintapolgár, redtard vagy akarmi csak itt előtte jelezzétek és szólok a portán.
menék, csak még elég szar a gyomrom, sajna............szétbaszta a rengeteg pia....
Szólj ha jobban vagy!
Egyébként az első kinti tartózkodásom idején is ez volt az alap. Rómában, mint a rómaiak. Megnéztem, hogyan viselkedik a Jonas nev haverja, és ahhoz alkalmazkodtam. Hát, az a srác is állandóan otthon ült, és nem ment sehova. Ami nála normális volt, ugyanaz nálam gáz?
igen, baszki, gáz, ha egy izgalmas idegen városban otthon ülsz
Pesten én is egész nap otthon ülök, mert dolgozom, de ha kimennék külföldre, pláne azzal a céllal, hogy nyelvet tanuljak, akkor bizony gáz lenne, ha otthon ülnék és nem használnám ki az alkalmat, hogy ismerkedjek emberekkel és a várossal is
tényleg, azt valamiért nem nagyon akarja kirakni :)
Valami keresztnevet írjál, mindegy ha kamu.
minden körülmények között!!!!!!itthon elvagyok, kocsma 2 percre, szarhatok egész nap))))))))))
Ez a teljes neve : Bashar Hafez al-Assad.
Mi ketten fogunk menni.Zsíros Papagájfogó néven jelents be minket a portásnak.De Hamvas Béla név is jó lesz ha az jobb.
Kurva nagy verést is tudok intézni, nem csak ingyen piát.
Köszönjük az ajánlatot, élni fogunk vele. A nevek:
Dova, Robin, White Lynx és jómagam.
Csöves ruhában nem tudtok bejönni.
Vertem már le portást Dublinban is, szóval nem hiszem, hogy pont egy Fehérvári úti bácsika jelent majd problémát.
Èn egy hete toltan love szivecskèt warner brosst minyont meg zöld eperkèt fèl óra után melegség, egy óra után már fekvés aztán meg szivárvány körök és k.o képszakadás de kurva jo volt. Másnap kis étvágytalanság de az szokásos. 10/9
Igen? :) Ebben az esetben Kiss Endre Farkas Recskaboy + 2 fő xD Kösz!
Na meló, csá.
Nesze, mehetsz webfejleszteni:
wwecorp.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/wwecorp/job/Stamford-CT--Headquarters/Web-Developer_R0000173-4?mode=job&iis=Indeed.com&iisn=Indeed.com
Most képzeld el, hogy mit tolhat a SoDI, ha lassan 34 éve melegséget érez xD
Pláne, ha azt a seggében egy enyhe benyomás kíséretében érzi xD
Azazaz. Zöld eperke :)))) kurvajóóó
Tonyó azzal tudna legjobban kibaszni a figyelemkurva malaccal, ha hozzá sem szólna.
nekem breitlingeset mutogattak most, hogy abban mdma van de nem bíztam benne
Ha valaki következetesen és sulykolva állít valamit magáról, annak mindig az ellenkezője az igaz. Mindig. Kivétel nélkül. Pont az ellenkezője.
Te ugye mindig azt állítod magadról, hogy heteroszexuális vagy? xD
Akkor az évfordulóra meg tudod adni Zsery 65 euróját.
Vagy most is életveszélyben vagy és azt kell elhárítani?
szép próbálkozás árti, de szerintem hozzád fog szólni! :-)
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A 34 éves vérprofi programozó még mindig eltartott. Mindegy!
* csinos kis láncfűrészt nézeget az OBI-ban *
Még az elkövető monogramja is majdnem stimmel:-))
Kurvára leszartam bazdmeg, hogy mit vergődsz Berlinben - ezt annak idején meg is írtam neked. Én csak megrendeltem tőled egy melót, te pedig elsodikáztad, a későbbi trollkodást kizárólag ennek köszönheted.
Egyébként Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy megkaptad az 50 eurót, egész pontosan november 11-én. Ezt csak úgy mondom. :)
életveszélyben van a tetves kis sodika, ne bántsd! ha nem jár tanárokhoz, és nem vesz magának karácsonyra ps4-t, akkor meg fog halni.
beláthatod, hogy a te 50 euród kapzsi követelése maga az életveszély. miért akarod megölni a sodit? a sodit.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
nocsak, ezek szerint mégis megverték négyen a fickót?
igen, de csak önvédelemből. és egyébként is drogos tolvaj, tehát őt meg lehet verni büntetlenül. tompika saját btk-ja ezt tartalmazza. minden retardoknak külön btk-ja van, és az élet nagy igazságtalanságának tartják, ha ezt nem ismeri el a bíróság.
hetente kétszer jártál bulizni a nagy életveszélyben.....
az a baj, hogy nem volt semmiféle életveszély, és folyamatosan hazudsz. tető volt a fejed felett, volt mit enned, és nem egy szakadék fölött lógtál egy kézzel kapaszkodva, ami le akart csúszni a párkányról.
ja, és közben ott voltak rocskaiék, akik bármikor tudtak neked pénzt küldeni. ott volt fórizs, aki szintén tudott volna pénzt küldeni.
semmi bajod nem volt, amit nem tudtál volna egyedül is megoldani.
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
A te szaremberségedet sem jelzi jobban semmi annál, hogy hosszú és fájdalmas halált kívántál a megmentődnek egy hónappal a megmentés után, amikor számon merte kérni a dolgokat.
Egyébként lófaszt tudsz te az életveszélyről. Aki valóban életveszélyben van, az a mocskos tányéroktól és a napi 14 órás fizikai melótól sem riad vissza.
N E M V O L T É L E T V E S Z É L Y
30 euroért vettél magadnak sapkát, bulizni jártál hetente, akciós likőrkéket vettél, milyen életveszélyről hazudozol?
csak megpróbálta számodra elmagyarázni, hogy mi a veszély és az életveszély szó valódi jelentése. andi máig nem képes felfogni, hogy mitől vagy ennyire fogyatékos, hogy ilyen egyszerű szavakat nem értesz.
Miért, nem ezek a legalapvetőbb dolgok, ami kell az élethez? Ja nem ps4, repcsíí, szuperbé...
igen. és igaza volt. te pedig hiába jártál egyetemre, egy kismajom maradtál, aki nem ismeri a szavak jelentését.
Egyébként most jut eszembe: te is azt mondtad. Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Sodi ezek szerint neked a gazdatest hiánya jelenti az életveszélyt.
Mondja ezt egy élősködő szar parazita.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 05, 2015 23:36:18
x48)
szerintem tök aranyos, hogy a 39 éves lecsúszott egzisztenciájú, házi őrizetes malacz az anyjáék lakásából drogos senkiházizik, és mások életvezetésén gúnyolódik.
két hete még a tv-ben picsogott, hogy mennyire el van baszva az élete. vagy azóta minden rendben van?
két hete még a tv-ben picsogott, hogy mennyire el van baszva az élete. vagy azóta minden rendben van?
sodika
Nov 05, 2015 23:37:33
a kiscigónak 100x több esze van, mint neked.
Ő is ugyanezért kerüli el azt a várost, ahol a volt csaja lakik. Tudja, hogy nem bírna magával, ezért inkább kísértésbe sem esik: tartja a pár száz km távolságot.
na mindegy
Na meló, csá.
Nov 05, 2015 23:37:33
Aczèl elvtárs
Nov 05, 2015 23:39:29
én 10 mega xanaxot.....annyit már megérzek......
Bazdeg, vegyél már vmi rendeset. Mondtam gyere fel szombaton Up!-ba, portásoknak szólj, hogy te vagy broni és hozzám küldenek majd. Csal jelezd ha jössz!
Nov 05, 2015 23:39:29
xray
Nov 05, 2015 23:41:29
na mindegy
Na meló, csá.
na mindegy
Na meló, csá.
neked semmit nem kell kerülnöd, mert itthon fogsz döglődni, sosem kerülsz ki Berlinbe.
Nov 05, 2015 23:41:29
xray
Nov 05, 2015 23:46:05
Nov 05, 2015 23:46:05
Aczèl elvtárs
Nov 05, 2015 23:52:00
Sőt, várok mindenkit az Up ba szombaton és utána a Coroba is. Lehetsz mintapolgár, redtard vagy akarmi csak itt előtte jelezzétek és szólok a portán.
Nov 05, 2015 23:52:00
broni
Nov 05, 2015 23:56:43
menék, csak még elég szar a gyomrom, sajna............szétbaszta a rengeteg pia....
Nov 05, 2015 23:56:43
Aczèl elvtárs
Nov 05, 2015 23:59:37
Szólj ha jobban vagy!
Nov 05, 2015 23:59:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 00:01:17
x48)
malacz!
tedd ki a vádiratot, hadd röhögjünk!
jiddise máme
(
x11)
Nov 06, 2015 00:07:04
x11)
Egyébként az első kinti tartózkodásom idején is ez volt az alap. Rómában, mint a rómaiak. Megnéztem, hogyan viselkedik a Jonas nev haverja, és ahhoz alkalmazkodtam. Hát, az a srác is állandóan otthon ült, és nem ment sehova. Ami nála normális volt, ugyanaz nálam gáz?
igen, baszki, gáz, ha egy izgalmas idegen városban otthon ülsz
Pesten én is egész nap otthon ülök, mert dolgozom, de ha kimennék külföldre, pláne azzal a céllal, hogy nyelvet tanuljak, akkor bizony gáz lenne, ha otthon ülnék és nem használnám ki az alkalmat, hogy ismerkedjek emberekkel és a várossal is
jiddise máme
(
x11)
Nov 06, 2015 00:07:40
x11)
mondjuk az a töhelj, hogy ezt magyarázni kell, mert nem érted magadtól
jiddise máme
(
x11)
Nov 06, 2015 00:11:46
x11)
malacz!
tényleg, azt valamiért nem nagyon akarja kirakni :)
Visszatérő
Nov 06, 2015 00:12:27
Tolvajkéregetők Én mit magyarázok ki? Te szaladozol ide három napja telefloodolni mindent a magyarázkodásaiddal. Meg néha varázslatos módon megjelennek fura nevű, nullkilométeres userek is, hogy melletted érveljenek, valahogy pontosan ugyanolyan stílusban, mint te. Komolyan azt hiszed, hogy a közönségünket meg tudod győzni ezzel? Évek óta álmodozol arról, hogy egy napon ellenünk fordítod a közönségünket, és kárörömmel nézed végig, ahogy széttépnek minket, és megszégyenülten elkullogunk. Pedig a helyzet az, szociopata barátom, hogy egyrészt mindenki látott már ilyen vergődést (az összes tolvaj idejött előadni, hogy ő bizony ártatlan, nincs is eljárás, és mellesleg mind azzal kezdte, hogy feljelent), és nem vagy túlságosan hiteles.
Tetszik · Válasz · 14 perce
Tetszik · Válasz · 14 perce
Nov 06, 2015 00:12:27
Asszed elnök úr
Nov 06, 2015 00:15:09
Aczél elvtárs én lehet csatlakozom,meg akarjuk nézni ezt az UPot;)
Írass fel pls! :)
Nov 06, 2015 00:15:09
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:16:39
Aczél elvtárs én lehet csatlakozom,meg akarjuk nézni ezt az UPot;)
Nov 06, 2015 00:16:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 00:17:04
x48)
milyen közönség? az a 150 lájkoló? a malacz mindig ezzel jön, hogy mások szerinte mit gondolnak, és miről álmodoznak, pedig csak arról van szó, hogy szembesítik a hazugságaival.
Tolvajkéregetők Én mit magyarázok ki? Te szaladozol ide három napja telefloodolni mindent a magyarázkodásaiddal. Meg néha varázslatos módon megjelennek fura nevű, nullkilométeres userek is, hogy melletted érveljenek, valahogy pontosan ugyanolyan stílusban, mint te. Komolyan azt hiszed, hogy a közönségünket meg tudod győzni ezzel? Évek óta álmodozol arról, hogy egy napon ellenünk fordítod a közönségünket, és kárörömmel nézed végig, ahogy széttépnek minket, és megszégyenülten elkullogunk. Pedig a helyzet az, szociopata barátom, hogy egyrészt mindenki látott már ilyen vergődést (az összes tolvaj idejött előadni, hogy ő bizony ártatlan, nincs is eljárás, és mellesleg mind azzal kezdte, hogy feljelent), és nem vagy túlságosan hiteles.
Tetszik · Válasz · 16 perce
Tetszik · Válasz · 16 perce
broni
Nov 06, 2015 00:17:40
Szólj ha jobban vagy!
minden körülmények között!!!!!!itthon elvagyok, kocsma 2 percre, szarhatok egész nap))))))))))
Nov 06, 2015 00:17:40
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:19:13
Sodit úgysem engedik be, lehet fórumtalálkozó is akàr. Aztán megnèznèm én is a mintapolgárokat :)))))
Nov 06, 2015 00:19:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 00:20:14
x48)
ez a tonyó nem sis ügynök véletlenül? valami durva leleplezés kéne már, mert a drogos senkiházi elég kevés, ugyanis a fél világ drogozik, a másik fele meg iszik.
malacz-figyelő
Nov 06, 2015 00:20:28
Ez a teljes neve : Bashar Hafez al-Assad.
Nov 06, 2015 00:20:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 00:22:53
x48)
ha tonyó nem szólna hozzá, nem lenne komment a posztjaid alatt, röfi. jelenleg tonyó a közönséged, becsüld meg!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 00:26:17
x48)
tompika állandóan sír, hogy a világ igazságtalan. dehát hol van az érdekérvényesítő képesség, tompika?
Tolvajkéregetők
3 perce · szerkesztve ·
Házi őrizetbe került az a 25 éves férfi, aki november 3-án, az esti órákban megkéselt és életveszélyesen megsebesített egy mentőst, Budapesten, miközben az éppen őt próbálta kórházba szállítani.
Összegezzük, mit tanultunk ma az eljárásjogról.
Ha egy drogos bűnöző kis híján megöl egy közfeladatot ellátó személyt, és az napokig élet-halál között lebeg, az elkövető nem kerül előzetes letartóztatásba.
Ha négy Tolvajkergető vág pofán egy drogos bűnözőt, akit ezek után egy levél Augmentinnel hazazavarnak a kórházból, hogy azzal tutujgassa a betört képét, akkor azonnal előzetes letartóztatást rendelnek el, és még fél évvel később is csak "kegyből" kerülhet házi őrizetbe az "elvetemült elkövető".
Amikor pedig egy Tolvajkergető kezét töri el egy többször büntetett, drogos bűnöző egy szórakozóhelyen, akkor semmiféle kényszerintézkedésre nincs szükség.
Mindent értünk.
Tolvajkéregetők
3 perce · szerkesztve ·
Házi őrizetbe került az a 25 éves férfi, aki november 3-án, az esti órákban megkéselt és életveszélyesen megsebesített egy mentőst, Budapesten, miközben az éppen őt próbálta kórházba szállítani.
Ha egy drogos bűnöző kis híján megöl egy közfeladatot ellátó személyt, és az napokig élet-halál között lebeg, az elkövető nem kerül előzetes letartóztatásba.
Ha négy Tolvajkergető vág pofán egy drogos bűnözőt, akit ezek után egy levél Augmentinnel hazazavarnak a kórházból, hogy azzal tutujgassa a betört képét, akkor azonnal előzetes letartóztatást rendelnek el, és még fél évvel később is csak "kegyből" kerülhet házi őrizetbe az "elvetemült elkövető".
Amikor pedig egy Tolvajkergető kezét töri el egy többször büntetett, drogos bűnöző egy szórakozóhelyen, akkor semmiféle kényszerintézkedésre nincs szükség.
Mindent értünk.
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:28:13
Akkor offisöl fórumtali az Upban szombat este?
Nov 06, 2015 00:28:13
Mem diplómás Tról
Nov 06, 2015 00:31:29
Takarógyáll dólgószni iggyenéllő!!! Ót van tölled egy kőpésre a múmkahej kúkikiverő!!!
Nov 06, 2015 00:31:29
ZsR kommandó
Nov 06, 2015 00:34:56
Mi ketten fogunk menni.Zsíros Papagájfogó néven jelents be minket a portásnak.De Hamvas Béla név is jó lesz ha az jobb.
Nov 06, 2015 00:34:56
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:36:17
Kurva nagy verést is tudok intézni, nem csak ingyen piát.
Nov 06, 2015 00:36:17
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:37:22
De aki szombaton eljön és megkeres, annak fizetem amit iszik.
Nov 06, 2015 00:37:22
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:38:22
Csak hogy làssatok nem hangember vagyok.
Nov 06, 2015 00:38:22
ZsR kommandó
Nov 06, 2015 00:40:26
vidéki bajtársam kérdezi, hogy villamosal megközelíthető e a hely mert akkor dőzsölne. a lángszórónak kell külön jegy?
Na boxedzés, csá.
Na boxedzés, csá.
Nov 06, 2015 00:40:26
Gerevich Béla
Nov 06, 2015 00:42:24
De aki szombaton eljön és megkeres, annak fizetem amit iszik.
Nov 06, 2015 00:42:24
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 00:45:35
Nov 06, 2015 00:45:35
SoDI
Nov 06, 2015 00:47:24
Lehet én is lenézek, ha tetszik fizetni nekem némi gyorsat meg egy kurvát. Lehet néni is. Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet.
Nov 06, 2015 00:47:24
Gerevich Béla
Nov 06, 2015 00:48:55
Vertem már le portást Dublinban is, szóval nem hiszem, hogy pont egy Fehérvári úti bácsika jelent majd problémát.
Nov 06, 2015 00:48:55
-
Nov 06, 2015 01:34:33
Azt nem javaslom, pazarlás. Viszont most vettem be egy fél bogyót, valami újból, nem designer szar hanem elvileg hagyományos MDMA. Majd nemsoká írom milyen :)))
Èn egy hete toltan love szivecskèt warner brosst minyont meg zöld eperkèt fèl óra után melegség, egy óra után már fekvés aztán meg szivárvány körök és k.o képszakadás de kurva jo volt. Másnap kis étvágytalanság de az szokásos. 10/9
Nov 06, 2015 01:34:33
Laci
Nov 06, 2015 01:35:15
Kurva nagy verést is tudok intézni
Igen? :) Ebben az esetben Kiss Endre Farkas Recskaboy + 2 fő xD Kösz!
Nov 06, 2015 01:35:15
Laci
Nov 06, 2015 01:38:18
Na meló, csá.
Nesze, mehetsz webfejleszteni:
wwecorp.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/wwecorp/job/Stamford-CT--Headquarters/Web-Developer_R0000173-4?mode=job&iis=Indeed.com&iisn=Indeed.com
Nov 06, 2015 01:38:18
Laci
Nov 06, 2015 01:40:33
fèl óra után melegség
Nov 06, 2015 01:40:33
Egyet mondok
Nov 06, 2015 01:49:10
Pláne, ha azt a seggében egy enyhe benyomás kíséretében érzi xD
Nov 06, 2015 01:49:10
Aczèl elvtárs
Nov 06, 2015 02:09:48
Èn egy hete toltan love szivecskèt warner brosst minyont meg zöld eperkèt fèl óra után melegség, egy óra után már fekvés aztán meg szivárvány körök és k.o képszakadás de kurva jo volt.
Másnap kis étvágytalanság de az szokásos. 10/9
Másnap kis étvágytalanság de az szokásos. 10/9
Azazaz. Zöld eperke :)))) kurvajóóó
Nov 06, 2015 02:09:48
-
Nov 06, 2015 05:26:30
Zsidók vagytok.
Nov 06, 2015 05:26:30
Kezdő troll
Nov 06, 2015 05:41:51
Sherlock Porks, installáld a Rencert a tolvajkergetok honlapra, hogy ha megint elbujsz, barki tudjon hireket posztolni a cimlap feluleten.
Nov 06, 2015 05:41:51
Haim
(
x10)
Nov 06, 2015 06:43:45
x10)
Tonyó olyan szépen hergeli a malacot,hogy a kommentjeit beemelném az elsőévesek tananyagába. Példás malaczhergelést láthatunk! Így kell ezt fiatalok, tessék megnézni és tanulni.
A tegnap pillanata nekem az volt,amikor a malacz a kisszobából, nyomkövetővel a csülkén kiszólt,hogy a másiknak milyen a vélt anyagi helyzete. Kurva jó a műsor!
A tegnap pillanata nekem az volt,amikor a malacz a kisszobából, nyomkövetővel a csülkén kiszólt,hogy a másiknak milyen a vélt anyagi helyzete. Kurva jó a műsor!
evidenciák
Nov 06, 2015 07:27:03
ha tonyó nem szólna hozzá, nem lenne komment a posztjaid alatt, röfi. jelenleg tonyó a közönséged, becsüld meg!
Tonyó azzal tudna legjobban kibaszni a figyelemkurva malaccal, ha hozzá sem szólna.
Nov 06, 2015 07:27:03
-
Nov 06, 2015 07:49:36
broni hol van?
Nov 06, 2015 07:49:36
Brian
Nov 06, 2015 07:57:41
Azt nem javaslom, pazarlás. Viszont most vettem be egy fél bogyót, valami újból, nem designer szar hanem elvileg hagyományos MDMA. Majd nemsoká írom milyen :)))
nekem breitlingeset mutogattak most, hogy abban mdma van de nem bíztam benne
Nov 06, 2015 07:57:41
Laci
Nov 06, 2015 09:24:20
Ha valaki következetesen és sulykolva állít valamit magáról, annak mindig az ellenkezője az igaz. Mindig. Kivétel nélkül. Pont az ellenkezője.
Te ugye mindig azt állítod magadról, hogy heteroszexuális vagy? xD
Nov 06, 2015 09:24:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 09:26:50
x48)
tetves kis sodika, ez neked szól. bocsánatot kér tőled, amiért megvezetett.
24.hu/poszt-itt/2015/11/05/a-ragalmazo-bocsanatot-ker/
24.hu/poszt-itt/2015/11/05/a-ragalmazo-bocsanatot-ker/
-
Nov 06, 2015 09:28:59
Sodi állítólag 8 ezret keresel naponta, de Veráéknak egy fillért sem adsz. Tudják, hogy ennyit keresel? Ritka undorító dolog úgy tartozni valakinek, hogy közben pénzed/bevételed van amit baromságokra szórsz el. Erre tényleg büszke lehetsz.
Nov 06, 2015 09:28:59
-
Nov 06, 2015 09:31:05
Az Up és Coronita még létezik?
Nov 06, 2015 09:31:05
Schwezoff Dávid
Nov 06, 2015 09:32:32
Andi? Mindegy!
Zsery pénze? Mindegy!
Groteszktől kirúgás oka? Mindegy!
Zsery pénze? Mindegy!
Nov 06, 2015 09:32:32
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 09:37:08
Azt tartom eddig. :)
Magam is meglepődtem, de sikerül.
Magam is meglepődtem, de sikerül.
Akkor az évfordulóra meg tudod adni Zsery 65 euróját.
Vagy most is életveszélyben vagy és azt kell elhárítani?
Nov 06, 2015 09:37:08
Haim
(
x10)
Nov 06, 2015 09:41:16
x10)
szép próbálkozás árti, de szerintem hozzád fog szólni! :-)
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 10:08:16
Andi? Mindegy!
Zsery pénze? Mindegy!
Zsery pénze? Mindegy!
Nov 06, 2015 10:08:16
Rocskai Gergő
Nov 06, 2015 10:14:19
* csinos kis láncfűrészt nézeget az OBI-ban *
Nov 06, 2015 10:14:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 10:26:34
x48)
retardok, ma sem fogtok trollokat levadászni? pedig a feljelentés be van készítve nektek, a rendőrség munkára készen, hiszen ezért fizetjük az adót:
444.hu/2015/11/06/bosszut-akart-allni-egy-facebookos-trollon-de-celt-tevesztett-a-komaromi-diak
444.hu/2015/11/06/bosszut-akart-allni-egy-facebookos-trollon-de-celt-tevesztett-a-komaromi-diak
Schwezoff Dávid
Nov 06, 2015 10:30:40
retardok, ma sem fogtok trollokat levadászni? pedig a feljelentés be van készítve nektek, a rendőrség munkára készen, hiszen ezért fizetjük az adót:
Még az elkövető monogramja is majdnem stimmel:-))
Nov 06, 2015 10:30:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 10:48:31
x48)
bécigány ismét akcióban!
Béla Balogh
2 órája ·
LEGYEN OLYAN, MINT A MÁSODIK KOPPÁNYOS AUTÓSBLOKÁD, AMIKOR 120 AUTÓVAL JELENTÜNK MEG ÉS 2.5 KILOMÉTERES DUGÓT OKOZTUNK.
RÉSZT VESZEK, BIZONYÁRA LESZNEK OTT RÉGI BARÁTOK, AKIK NEM SZAVALGATNI AKARNAK.
www.facebook.com/events/1102482093103032/
Béla Balogh
2 órája ·
LEGYEN OLYAN, MINT A MÁSODIK KOPPÁNYOS AUTÓSBLOKÁD, AMIKOR 120 AUTÓVAL JELENTÜNK MEG ÉS 2.5 KILOMÉTERES DUGÓT OKOZTUNK.
www.facebook.com/events/1102482093103032/
Schwezoff Dávid
Nov 06, 2015 10:59:25
Na, mégis megvan akkor a skodasuppperbé???
index.hu/mindekozben/poszt/2015/11/05/szolt_hogy_bomba_van_nala_majd_neki_allt_maszturbalni_az_autojaban/
index.hu/mindekozben/poszt/2015/11/05/szolt_hogy_bomba_van_nala_majd_neki_allt_maszturbalni_az_autojaban/
Nov 06, 2015 10:59:25
Visszatérő
Nov 06, 2015 11:19:12
Arról miért nem ír, hogy eltűnt 12 napra? Elfelejtett kihallgatásra menni....
bécigány ismét akcióban!
Béla Balogh
2 órája ·
facebook.com/events/1102482093103032/
Béla Balogh
2 órája ·
facebook.com/events/1102482093103032/
Nov 06, 2015 11:19:12
Zsery
Nov 06, 2015 11:19:31
Gerynek hálás vagyok, mert Andival szemben ő megértette, hogy tényleg életveszélyt elhárítani voltam Berlinben, és segített nekem. Az, hogy ezután trollkodott kicsit, a természete csupán, de a lényeget megértette.
Kurvára leszartam bazdmeg, hogy mit vergődsz Berlinben - ezt annak idején meg is írtam neked. Én csak megrendeltem tőled egy melót, te pedig elsodikáztad, a későbbi trollkodást kizárólag ennek köszönheted.
Egyébként Jövő héten (hahó!) lesz az 1 éves évfordulója annak, hogy megkaptad az 50 eurót, egész pontosan november 11-én. Ezt csak úgy mondom. :)
Nov 06, 2015 11:19:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:24:16
x48)
életveszélyben van a tetves kis sodika, ne bántsd! ha nem jár tanárokhoz, és nem vesz magának karácsonyra ps4-t, akkor meg fog halni.
beláthatod, hogy a te 50 euród kapzsi követelése maga az életveszély. miért akarod megölni a sodit? a sodit.
tigris
Nov 06, 2015 11:32:56
tompika állandóan sír, hogy a világ igazságtalan. dehát hol van az érdekérvényesítő képesség, tompika?
Tolvajkéregetők
3 perce · szerkesztve ·
Mindent értünk.
Tolvajkéregetők
3 perce · szerkesztve ·
Mindent értünk.
Nov 06, 2015 11:32:56
Visszatérő
Nov 06, 2015 11:34:35
A pofonfa csak nő....
Csaba Tornyossy Varjal mar nem te magyarazod nyomkovetovel a labadon h artatlan vagy?
Csaba Tornyossy Varjal mar nem te magyarazod nyomkovetovel a labadon h artatlan vagy?
Nov 06, 2015 11:34:35
Visszatérő
Nov 06, 2015 11:35:44
Tolvajkéregetők Tök cuki vagy, ahogy vergődsz és próbálod bizonygatni a tévképzeteidet a világról. Közben észre sem veszed, hogy ugyanazokat a szófordulatokat használod, mint számtalan kamu neveiden, a "snecológus" fórumon. Inkább azt mondd meg, neked nem ciki matt dr...Bővebben
Tetszik · Válasz · 12 órája
Csaba Tornyossy Cuki vagy de nekem van eletem, lakasom, parkapcsolatom, munkam, hobbim, autom tudod csomo olyan dolog ami neked sosem lehet mar. Nem ciki facebookon ragalmazni masokat kozel negyven evesen nulla egzisztenciaval a letoltendo arnyekaban nyomkovetovel a labadon anyadek konyhajabol? Te mi akarsz lenni 50 evesen? Mert a riasztasos riportban meg azt magyaraztad, hogy vege lenullaztak az eleted.
Tetszik · Válasz · 3 órája · Szerkesztve
Tetszik · Válasz · 12 órája
Csaba Tornyossy Cuki vagy de nekem van eletem, lakasom, parkapcsolatom, munkam, hobbim, autom tudod csomo olyan dolog ami neked sosem lehet mar. Nem ciki facebookon ragalmazni masokat kozel negyven evesen nulla egzisztenciaval a letoltendo arnyekaban nyomkovetovel a labadon anyadek konyhajabol? Te mi akarsz lenni 50 evesen? Mert a riasztasos riportban meg azt magyaraztad, hogy vege lenullaztak az eleted.
Tetszik · Válasz · 3 órája · Szerkesztve
Nov 06, 2015 11:35:44
skála metró áruház
Nov 06, 2015 11:37:14
emiksz rekórd hotyfan sódi
Nov 06, 2015 11:37:14
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:37:45
x48)
igen, de csak önvédelemből. és egyébként is drogos tolvaj, tehát őt meg lehet verni büntetlenül. tompika saját btk-ja ezt tartalmazza. minden retardoknak külön btk-ja van, és az élet nagy igazságtalanságának tartják, ha ezt nem ismeri el a bíróság.
Haim
(
x10)
Nov 06, 2015 11:40:16
x10)
Gyönyörű ütéseket visz be tonyó a malacnak! Első osztályú,minőségi alázás.
sodika
Nov 06, 2015 11:40:55
Zsery :
Nem "vergődtem", hanem életveszélyben voltam, és megmentettél. Ez történt. Andika szaremberségét mi sem jelzi jobban, hogy hozzá képest még Te is egy kimagaslóan empatikus és segítőkész úriembernek számítasz.
Vagyis ő valahol a csúszómászók szintjén van.
Nem "vergődtem", hanem életveszélyben voltam, és megmentettél. Ez történt. Andika szaremberségét mi sem jelzi jobban, hogy hozzá képest még Te is egy kimagaslóan empatikus és segítőkész úriembernek számítasz.
Nov 06, 2015 11:40:55
sodika
Nov 06, 2015 11:42:59
Épp ez a gáz az egész történetben, hogy még egy idétlen troll Gery is képes volt megérteni, hogy én éppen életveszélyt elhátítandó vagyok Berlinben, vagyis Andikán kívül gyakorlatilag mindenki.
Ez a gáz. Ez.
Ez a gáz. Ez.
Nov 06, 2015 11:42:59
tigris
Nov 06, 2015 11:44:44
Épp ez a gáz az egész történetben, hogy még egy idétlen troll Gery is képes volt megérteni, hogy én éppen életveszélyt elhátítandó vagyok Berlinben, vagyis Andikán kívül gyakorlatilag mindenki.
Ez a gáz. Ez.
Ez a gáz. Ez.
hetente kétszer jártál bulizni a nagy életveszélyben.....
Nov 06, 2015 11:44:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:46:27
x48)
Zsery :
az a baj, hogy nem volt semmiféle életveszély, és folyamatosan hazudsz. tető volt a fejed felett, volt mit enned, és nem egy szakadék fölött lógtál egy kézzel kapaszkodva, ami le akart csúszni a párkányról.
ja, és közben ott voltak rocskaiék, akik bármikor tudtak neked pénzt küldeni. ott volt fórizs, aki szintén tudott volna pénzt küldeni.
semmi bajod nem volt, amit nem tudtál volna egyedül is megoldani.
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Zsery
Nov 06, 2015 11:47:45
Zsery :
A te szaremberségedet sem jelzi jobban semmi annál, hogy hosszú és fájdalmas halált kívántál a megmentődnek egy hónappal a megmentés után, amikor számon merte kérni a dolgokat.
Egyébként lófaszt tudsz te az életveszélyről. Aki valóban életveszélyben van, az a mocskos tányéroktól és a napi 14 órás fizikai melótól sem riad vissza.
Nov 06, 2015 11:47:45
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:47:56
x48)
Ez a gáz. Ez.
Ez a gáz. Ez.
N E M V O L T É L E T V E S Z É L Y
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:52:49
x48)
amikor apád életveszélyben volt az agyvérzés miatt, te le sem szartad. a távoli rokonok gondoskodtak róla.
állításod szerint napi 8 ezret keresel, de meg sem látogatod, pedig ebből telik buszjegyre. még az osztálytalálkozóra is elmentél vidékre, de apádhoz nem.
miért vagy ennyire családellenes? miért gyűlölöd a családod tagjait?
állításod szerint napi 8 ezret keresel, de meg sem látogatod, pedig ebből telik buszjegyre. még az osztálytalálkozóra is elmentél vidékre, de apádhoz nem.
miért vagy ennyire családellenes? miért gyűlölöd a családod tagjait?
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 11:53:36
Ez a gáz. Ez.
Ez a gáz. Ez.
30 euroért vettél magadnak sapkát, bulizni jártál hetente, akciós likőrkéket vettél, milyen életveszélyről hazudozol?
Nov 06, 2015 11:53:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:56:29
x48)
a tetves kis sodika a ducatóban lesz életveszélyben ha kitör a forradalom. ott majd igazi értelmet nyer számára ez a fogalom.
sodika
Nov 06, 2015 11:57:41
Ez az Andi faszsága. Ő mondogatta, hogy amíg van mit ennem kint, és hol laknom, tehát nem vagyok veszélyben. Máig nem vagyok képes felfogni, miként lehet valaki nő létére ennyire érzéketlen.
Nov 06, 2015 11:57:41
sodika
Nov 06, 2015 11:58:20
Na... mondta, hogy mivel van mit ennek, és hol laknom kint, nem vagyok életveszélyben.
Nov 06, 2015 11:58:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 11:59:46
x48)
Ez az Andi faszsága. Ő mondogatta, hogy amíg van mit ennem kint, és hol laknom, tehát nem vagyok veszélyben. Máig nem vagyok képes felfogni, miként lehet valaki nő létére ennyire érzéketlen.
csak megpróbálta számodra elmagyarázni, hogy mi a veszély és az életveszély szó valódi jelentése. andi máig nem képes felfogni, hogy mitől vagy ennyire fogyatékos, hogy ilyen egyszerű szavakat nem értesz.
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 12:00:46
Ez az Andi faszsága. Ő mondogatta, hogy amíg van mit ennem kint, és hol laknom, tehát nem vagyok veszélyben.
Miért, nem ezek a legalapvetőbb dolgok, ami kell az élethez? Ja nem ps4, repcsíí, szuperbé...
Nov 06, 2015 12:00:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 12:00:57
x48)
Na... mondta, hogy mivel van mit ennek, és hol laknom kint, nem vagyok életveszélyben.
igen. és igaza volt. te pedig hiába jártál egyetemre, egy kismajom maradtál, aki nem ismeri a szavak jelentését.
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 12:02:00
Hány cv-t küldtél ma ki, turbópúp?
Nov 06, 2015 12:02:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2015 12:02:27
Most életveszélyben vagy?
Nov 06, 2015 12:02:27
tigris
Nov 06, 2015 12:04:11
érdekes, egy hónapja még azzal vagiztál, hogy 50 euróért vettél húsokat magadnak karácsonyra. még egy gagyi kínai égősort is vettél a nagy életveszélyben, illetve hetente többször eljártál bulizgatni.
életveszély. persze.
és a hülye andi nem értette meg :DD
gondolom mennyire elege lehetett már ebből az életveszély dumából, mikor látta, hogy nem dolgozol és csak szórod a pénzt.
huszas a kidobó zsebébe, elvesztett 90 euró a metrón.. stb. stb.
életveszély. persze.
és a hülye andi nem értette meg :DD
gondolom mennyire elege lehetett már ebből az életveszély dumából, mikor látta, hogy nem dolgozol és csak szórod a pénzt.
huszas a kidobó zsebébe, elvesztett 90 euró a metrón.. stb. stb.
Nov 06, 2015 12:04:11
stressznélküli nyugi
Nov 06, 2015 12:06:58
Az életveszély miatt nem szellőztetett és takarított Omáéknál és recskázta össze a képet a wc-ben.
Nov 06, 2015 12:06:58
Zsery
Nov 06, 2015 12:07:30
Egyébként most jut eszembe: te is azt mondtad. Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Nov 06, 2015 12:07:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 12:08:46
x48)
Az életveszély „az élet és a testi épség büntetőjogi védelméről” szóló bírósági iránymutatás szerint – Legfelsőbb Bíróság 15. számú irányelv – fogalmilag a halál bekövetkezésének a reális lehetőségét jelenti, de nem azonosítható a halál szükségszerű beállásának a lehetőségével. Az előbbiről akkor van szó, ha megindult az az okfolyamat, amely a halál bekövetkezéséhez vezethet, de rendszerint fennáll az életveszély megszüntetésére, illetőleg a halál elhárítására alkalmas beavatkozás lehetősége is.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 12:09:41
x48)
a héberben más az életveszély fogalma, salamon? tessék megtanulni magyarul!
skála metró áruház
Nov 06, 2015 12:14:28
sodronyhaver, én embedded fejlesztő vagyok, aztán tegnap este mégis sikerült helyesen beállítanom egy zónát, szerinted miért van ez??
Nov 06, 2015 12:14:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 06, 2015 12:15:24
x48)
tetves kis sodika, menj be valamelyik kórház intezív osztályára, és nézegessél életveszélyben lévő embereket, hogy megértsd ezt a fogalmat.
Schwezoff Dávid
Nov 06, 2015 12:16:43
A masszív alkoholistánál életveszély az, ha nincs pénz az aznapi likőrkére! Ilyen nagyon egyszerű ez!
Nov 06, 2015 12:16:43
tigris
Nov 06, 2015 12:18:39
ha életveszélyben voltál, akkor miért szöktél meg a kórházból?
Nov 06, 2015 12:18:39
xray
Nov 06, 2015 12:21:35
ez a félkegyelmű állandóan azt hajtogatta, hogy ő nem is él, akkor hogy lehet életveszélyben egy hulla?
Nov 06, 2015 12:21:35
spotter
Nov 06, 2015 12:28:38
Palmarcsi a ferenciek teren hederel a templom elott
Nov 06, 2015 12:28:38
tigris
Nov 06, 2015 12:29:31
Palmarcsi a ferenciek teren hederel a templom elott
csövezik? Nov 06, 2015 12:29:31
-
Nov 06, 2015 12:35:30
Sodi ezek szerint neked a gazdatest hiánya jelenti az életveszélyt.
Nov 06, 2015 12:35:30
-
Nov 06, 2015 12:37:12
Zsery :
Mondja ezt egy élősködő szar parazita.
Nov 06, 2015 12:37:12
tigris
Nov 06, 2015 12:42:14
sodi, ez egyébként hogy történt? bejelentetted andinak, hogy mostantól ő a mentorod, és meg fogod figyelni?
arról eddig nem is dicsekedtél, hogy egy évvel korábban is elzavart berlinből.
arról eddig nem is dicsekedtél, hogy egy évvel korábban is elzavart berlinből.
Nov 06, 2015 12:42:14
spotter
Nov 06, 2015 12:42:19
Lebuszozott a blahaig, hogy balesetet nezzen, en mogotte alltam, es sodi inspiraciojara belekentem a fikamat
Nov 06, 2015 12:42:19
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mostantól, hogy rendes a pályázati anyagom, tényleg napi 5 fog, már november 1-től visszamenőleges átlaggal.
A jovo heten?