De semmi plusz. Egyébként funkcionális analfabéta vagy.
Lépések. Akkor lépek a szakmai igényességben egy szintet, ha anyagilag is megéri, mert követelmény suliban vagy melóhelyen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na ez a kurva probléma veled.Hozod a nagy magyar átlagot. Egy materialista kókler fasz vagy. Tudod mit jelent az hogy szakma, hivatás, igényesség a munkában stb?
Csakhogy te nem vagy magabiztos. Aki 34 évesen lecsapja a telefont, mert megijed, hogy angolul szólnak hozzá - miközben már egy éve erre készül -, majd zokogva önti ki a lelkét az oktatójának, miközben alkoholba folytja bánatát, az nem magabiztos. Te is tudod, hogy végig fogod dadogni az interjút, és teljesen széthullasz, amikor az első zseniális bullshitedre egy sokat mondó felvont szemöldök lesz a reakció.
Lófaszt mama!
ebben semmi progmatos nincs. baszki te még a webes szaki kategóriát sem éred el te gyökér
Az igényes munka nem pénz kérdése. Ennyi etyetemi félév, meg a sok baromság után amiket elolvastál már tudhatnád, hogy gányolást előbb utóbb beárazzák. Pont olyan faszfej mint azok akik egyszer lerántják a megrendelőket a csomó pénzre utána meg sírnak, hogy mindenki leszarja őket és elmennek máshová.
Ebből látszik, hogy egy igénytelen proli vagy, aki csak anyagiak miatt vagy külső kényszer hatására vagy hajlandó tanulni, képezni magad. Ezért is maradsz örökre egy feketéző gánymester.
Questor? Ott nem kell öltöny. M&S-nél kell. Nagy multiknál kell.
uj vagy meg itt? joakaro kb a tizszereset keresi a morgan stanleys haverodnak, nem groteszk-szintu helyen melozik
valószínűbb,hogy idegességében elfingja magát. A bőgés ez után jön,amikor kiröhögik.
Nem. Az első kör az volt, hogy elbeszélgettek velem tegnap 10 percig, és felküldték a CV-met a feletteseiknek, akik kiválasztották, kit hívnak meg Skype-ra.
Meglássuk.
Tegnaptól nyomok B-tervet is, mert kintről mégis jobb lehetőségek keresni. Meg egyéb szempontból sem árt a B-terv.
Nem Magyarorszagon tolom. Nem nagy multi, de dolgoztam mar multinal is es ott sem volt dress code. Penzugyon kivul amugy szinte sehol sem kernek oltonyt, pl a Google is egy nagy multi, megis hiresek a lazasagukrol. De penzugyi szektoron belul is egyre ritkabb hacsak nem kozvetlenul ugyfelekkel foglalkozol. De igazabol errol kar vitat nyitni, csak azert mondtam hogy ne etessuk sodit ezzel a dress code dumaval mert ha valahova felveszik (pr), valoszinuleg nem kell majd oltonyben jarnia. Abban viszont valoszinuleg egyetertunk hogy ez amugyis csak elmeleti diskurzus, hiszen a puposnak mar a szemelyes interju is angyalszarny kategoria.
Igaz, amen. Sorry ha a lelkedbe gázoltam.
javítva
Hol látsz te itt shikert?
Vera néni tudja már, hogy fizethet egy újabb expedíciót berlin, germany környékén?
annak hangzik
De te nem hagytad magad és csak azért sem mellőzöd a gányolást.
Mik ezek a B-tervek, ha szabad érdeklődni?
már tegnap elmondta, hogy a raktáros meló.
a B terv az, hogy Vera néni benyomja valami melóba kint, nekünk meg úgy adja be, hogy ő talált "egyszerűbb" munkát. evidenciákat...
Ráadásul ha olyan környezetben dolgozna, ahol a szakmai inkompetenciáit tudja is egy ideig palástolni, az antiszociális viselkedészavarai gyorsan megoldanák a problémát. Megrögzött hazudozó, okoskodó, és ha egy kicsit is helyzetben érzi magát, kegyetlen és alattomos. Hetek alatt elvágna minden szálat a kollégáinál, és csak egy véleményvezér kell ahhoz, hogy gyorsan meg legyen győzve a főnök az kirúgásról.
Szerintem tutira gergő dugja a púpost, meg nyilván gergő is fogyatékos a maga nem feltűnő módján, veranéni ezért anyja helyett anyja a jobb sorsra érdemes fiatalembernek.
Wut?
rodal.szojelentese.com/
Elnézést, de a púpgnóm jól irta.
Rodál = faszt szop, vmelyik cigány nyelvjárásban, de prostiknál alap kifejezés. persze ezt csak úgy hallottam, valakitől, aki látott már ilyesmit.
Ráadásul Rocskai Gergely névre az elsők között már Sodi pénzzel pózolós képe jön, a penzmento.hu-n.
SEO powaaa!
Rocskai Gergely, Rocskai Gergő, Pénzmentő, Quaestor botrány, Quaestor könyvvizsgáló, Kiss Endre Farkas Kiss, Endre F Kiss, Nazi content, Recskaboy, Masztisrác
Dőőrpe ketyelmesh urashág!
Rodázik lesz a megfejtés.
vagy valamilyen segítő alapítvány. Nem tartom kizártnak,hogy kezelés alatt áll. (legalábbis remélem)
* MEGLESZ!!! *
*pontosítsunk*
*nyalóka, minikóla, vonaljegy*
Nem infós trollok számára: Ezek közül gyakorlatilag az első és második kérdést valamint talán a REST-eset van esélye kipipálni, ha csak arra kíváncsiak, hogy hallot-e már a témáról, de nem mennek bele a részletekbe. Ha belemennek, természetesen kibuik, hogy fingja nincs a részletekről.
A többiről még csak nem is hallhatott, és ha a wikipedia első bekezdésének akadozva-felolvasása nem elegendő, akkor bizony csúnyán le fog égni. Még ha juniort is keresnek, még ha nem is várnak el túl magas tudást, még ha kicsit ők is bullshitelnek ezekkel a szavakkal, és a fele sem fontos nekik valójában, akkor is világosan jelzi, hogy ez a pozíció elég messze van a solymári-lundart-féle színvonaltól, következésképpen - ha a kiírás a valóságot fedi, és nem szélhámosokról van szó - sodinak semmi esélye a szakmai teszten.
Max sofőrrel..de azt taxinak hívják kb.
Mert szerintem sosem volt jogsija, ha valami csoda folytán valaha volt is, az EÜ rég lejárt és lehetetlen, hogy megkapja újra.
Biztos csinálnak a bajorok belőle pókujjakkal kezelhető verziót. Meg ugye az X6-os döglöttbogár designja pont megy is a púpjához.
Szerintem már ott, mikor az absztrakt osztályokhoz és interfészekhez ért, kiakadt, hogy jujujuj már megint "progmatos" izémiez .... :D
Progmat geci, mintha egy festőtől megkérdeznék, hogy mi a különbség a diszperzit meg a zománcfesték közt, aztán az meg csak kajabálna, hogy ő eddig csak temperával nyomta, de nagyon szépen kifestette vele a lecserélt autógumit, mielőtt anyuék elvitték a szeméttelepre :D
Jobbat mondok: Ha megprobaljak behajtani, akar csak immel-ammal is, akkor ujraindul az elevulesi ido. Nem tudom mi szamit probalkozasnak (behajtasi cselekmenynek) de ha kimegy egy unott ugyintezo a nandorfejervari utcaba, es becsonget a hivatalos cimere, majd jegyzokonyvet vesz fel arrol, hogy mar nem ott lakik ,az tuti annak szamit, es ennyit meger par millio forint egy behajtocegnek.
Ez pontosan igy megy ahogy elirtad. Egy telefonhivás, egy ajánlott levél (amit átvettek), egy személyes felkeresés behajtási cselekménynek számit és onnan indul újra a counter.
Az ütyféd úr ezzel nem számolt szerintem. Miből fogsz odakint megélni Recsy? Mivel nem vitattad anno a követeléseket, azonnal végrehajthatóvá válik. Gondolom a NAV eleve eu végrehajtást kért, de ha nem, akkor is lejelentik nekik a külföldi munkavállalást az adószámod alapján. Mondjuk én ezt az infót arra az időre tartogattam, amikor aláírt szerződése van.
Behajtási jogsegély keretében indíthatnak eljárást, de van, amit a NAV nem tud külföldön behajtani. De segond, hisz szerződést kötöttek a Sigma ZRT-vel, aki intézi a kinti végrehajtásokat. Mindegy ki, de valaki fogja kezdeményezni a letiltást és örülj, ha nem a Sigma, mert brutális költséget számítanak fel.
Magánembereknek meg itthoni bíróságon kell kezdeményezni a külföldi végrehajtást. Szóval lehet értesíteni az érintetteket, hogy pénz állhat a házhoz!
Abból, hogy amit mások kint a megélhetésen felül megspórolnak és felhalmoznak, én törlesztem. És így elfogy. Ez a cél.
Ez nem így működik, majom.
Eleve, amint nyitsz egy bankszámlát, arról már tud a NAV. Amint utalnak rá, már viszi is az Inkasszó Imre. Talan a minimálbér töredéke marad meg rajta.
Szerintem Németországban is 30% a végrehatás alapösszege.
Ez a 30% az, amit más felhalmoz, hazaküld.
Én meg az elején nem fogom.
Púp, az a gond, hogy kurvára nem jelentetted a NAV felé a törlesztési szándékodat, nincs velük megállapodásod. Így meg az egészet inkasszózhatják egyben.
Még a Batalit se szüntetted meg, így a mai napig generálja a tartozást. Látszik hogy "nagyon" komolyan akarsz törleszteni....
muhahahaha
A 33%-os limit csak családi pótlékból él.
Amúgy
"A letiltás mindig a nettó összegből történik azzal a kitétellel, hogy az adós részére meg kell hagyni a mindenkori öregségi nyugdíj minimális összegét (jelenleg 28.500 forint). Az a jövedelem viszont, amely a mindenkori öregségi minimális nyugdíj ötszörösét meghaladja, korlátozás nélkül letiltható. Ehhez nem kell bankigazgatónak lenni, ugyanis a jelenlegi szabályozás alapján 142.500 forintos jövedelem felett már megtörténhet. "
28.500 forint, az asszem pont * 90 euró *.
A NAV-nak nincs külföldi inkasszó-joga. A helyi végrehajtó a helyi szabályok alapján jár el. És munkabérből ő sem tilthat többet.
Több vh igény esetén 50% Recsy! Viszont adószám alapján akár már az első havi jövedelmedből is kerülhet levonásra.
PONT MA LINKELTÜK BE A CIKKET, HOGY VAN, TE UTOLSÓ ANALFABÉTA FASSZOPÓ!
Olvasd már el ezt az utolsó két bekezdését a cikknek, balfasz!
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/11/10/kar_probalkozni_ugyse_razza_le_a_nav-ot
A legnagyobb tétel egy magyarországi lakcímmel rendelkező holland állampolgár 20 millió forint adó- és járuléktartozása volt: a végrehajtás először nem vezetett eredményre mivel az adós sem ingó-, sem ingatlan vagyonnal nem rendelkezett, végrehajtás alá vonható jövedelme nem volt, őt magát pedig nem lehetett elérni.
A NAV megkereste a holland adóhatóságot és behajtási jogsegély keretében információkat kért a férfi tartózkodási helyéről, végrehajtás alá vonható jövedelméről és vagyontárgyairól. A társhatóság néhány hónap múlva arról tájékoztatta a NAV-ot, hogy az adós az Egyesült Arab Emirátusokban él, Hollandiában pedig két házzal és több bankszámlával rendelkezik. A NAV erre már behajtási kérelemmel válaszolt és a holland hatóság intézkedésére a 20 millió forintos hátralék egy összegben megtérült.
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/11/10/kar_probalkozni_ugyse_razza_le_a_nav-ot/
társhatóság = Német adóhatóság, német adók módjára
És te aban reménykedsz hogy 1000 euro felett fogsz keresni? Megsúgom neked hogy az ottani 1000 euro kb arra elég hogy ugyanúgy csövelj mint itt.
Szerintem már megszüntette azokat. Annyi esze csak van, csak nem reklámozza
Nyilvánvalóan új vagy a tanszéken.
Húha, ebből lángoló kukák lesznek!
Andika 500-ból is eléldegélt. Beosztva.
Ilyen elmebetegségeket. :)
Minen országban a saját szabályok a mérvadóak.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2015 09:52:26
Mit veszel fel az interjúra?
Nov 10, 2015 09:52:26
ruhatári tanácsos
Nov 10, 2015 09:56:04
Sérvkötőt és púptakarólapot.
Nov 10, 2015 09:56:04
Blaha
Nov 10, 2015 09:57:07
Mindenhol ami a követelmény.
Már az ELTE előtt is tudtam programozni, csak ott rászoktattak arra, hogy próbáljam mellőzni a gámyolást.
Utána meg a cégek szorítottak rá, hogy keretrendszerekben gondolkozzak.
Most meg a német meló fog egy újabb szintre rászoktatni.
Remélem.
Már az ELTE előtt is tudtam programozni, csak ott rászoktattak arra, hogy próbáljam mellőzni a gámyolást.
Remélem.
De semmi plusz. Egyébként funkcionális analfabéta vagy.
Nov 10, 2015 09:57:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2015 09:59:14
Endre, mennyi esélyt látsz arra, hogy elbőgöd magad az interjú alatt?
Nov 10, 2015 09:59:14
sodika
Nov 10, 2015 09:59:49
Egyébként funkcionális analfabéta vagy.
Lépések. Akkor lépek a szakmai igényességben egy szintet, ha anyagilag is megéri, mert követelmény suliban vagy melóhelyen.
Nov 10, 2015 09:59:49
Blaha
Nov 10, 2015 10:00:17
Ha Andinál sem tudtál megfelelni a követelményeknek akkor egy
rendes munkahelyen sem fogsz.
rendes munkahelyen sem fogsz.
Nov 10, 2015 10:00:17
Blaha
Nov 10, 2015 10:02:51
Na ez a kurva probléma veled.Hozod a nagy magyar átlagot. Egy materialista kókler fasz vagy. Tudod mit jelent az hogy szakma, hivatás, igényesség a munkában stb?
Nov 10, 2015 10:02:51
sárkány
Nov 10, 2015 10:03:24
Egyébként sokszor meglepődöm a sikereken, ha magabiztos vagyok.
Csakhogy te nem vagy magabiztos. Aki 34 évesen lecsapja a telefont, mert megijed, hogy angolul szólnak hozzá - miközben már egy éve erre készül -, majd zokogva önti ki a lelkét az oktatójának, miközben alkoholba folytja bánatát, az nem magabiztos. Te is tudod, hogy végig fogod dadogni az interjút, és teljesen széthullasz, amikor az első zseniális bullshitedre egy sokat mondó felvont szemöldök lesz a reakció.
Nov 10, 2015 10:03:24
Rocskai Gergő
Nov 10, 2015 10:05:47
ne aggódj Endike, gyakoroljál csak nyugodtan! Van elég pénzünk ,szívesen finanszírozzuk akár 40 éves korodig is a munkakeresésre való ráhangolódást! Gergővel ne törődj, majd megbékél azzal,hogy miattad pár évig nem vehet új autót.
Az a fő,hogy Endike rákészüljön rendesen! Ugye kicsi bogaram?
Az a fő,hogy Endike rákészüljön rendesen! Ugye kicsi bogaram?
Lófaszt mama!
Nov 10, 2015 10:05:47
-
Nov 10, 2015 10:08:01
Ez megint olyan progmatos megközelítés, de legalább van két napom felkészülni, és így nem akkora gáz.
ebben semmi progmatos nincs. baszki te még a webes szaki kategóriát sem éred el te gyökér
Nov 10, 2015 10:08:01
-
Nov 10, 2015 10:08:27
Az igényes munka nem pénz kérdése. Ennyi etyetemi félév, meg a sok baromság után amiket elolvastál már tudhatnád, hogy gányolást előbb utóbb beárazzák. Pont olyan faszfej mint azok akik egyszer lerántják a megrendelőket a csomó pénzre utána meg sírnak, hogy mindenki leszarja őket és elmennek máshová.
Nov 10, 2015 10:08:27
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 10:09:06
Ebből látszik, hogy egy igénytelen proli vagy, aki csak anyagiak miatt vagy külső kényszer hatására vagy hajlandó tanulni, képezni magad. Ezért is maradsz örökre egy feketéző gánymester.
Nov 10, 2015 10:09:06
IsmeretlenJoAkaro
Nov 10, 2015 10:13:12
Sodi te nem mentel at semmilyen koron. Felhivtak egyeztetni, hogy mikor lenne jo neked a Skype interju, az elso kor!
Masreszt meg ne terjesszunk faszsagokat, a programozoi allasok 99%-hoz nem kell oltony. Azokhoz sem, ahol jobban fizetnek mint a Morgan Stanley. En is penzugyi teruleten nyomom es farmer+poloban jarok.
Masreszt meg ne terjesszunk faszsagokat, a programozoi allasok 99%-hoz nem kell oltony. Azokhoz sem, ahol jobban fizetnek mint a Morgan Stanley. En is penzugyi teruleten nyomom es farmer+poloban jarok.
Nov 10, 2015 10:13:12
asd
Nov 10, 2015 10:18:04
Sodi te nem mentel at semmilyen koron. Felhivtak egyeztetni, hogy mikor lenne jo neked a Skype interju, az elso kor!
Nov 10, 2015 10:18:04
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 10:19:43
Endre, vigyázz, a skype interjúnál ne a félmerev pitont rakd a kamerához. Tudod, a rutin....
Nov 10, 2015 10:19:43
-
Nov 10, 2015 10:20:28
uj vagy meg itt? joakaro kb a tizszereset keresi a morgan stanleys haverodnak, nem groteszk-szintu helyen melozik
Nov 10, 2015 10:20:28
tigris
Nov 10, 2015 10:20:53
a magabiztos vadászbika vérprofi programozó, aki bőgve bassza rá a telefont a potenciális munkaadóra :DDDD
kész bazmeg.
ebből filmet kéne csinálni
kész bazmeg.
ebből filmet kéne csinálni
Nov 10, 2015 10:20:53
tigris
Nov 10, 2015 10:21:56
ha én a haverjaimmal berontok egy lakásba és egy olyan biciklit követelek, aminek nincsenek papírjai, vagy megelégszem annak az árával is, az nem rablás?
Nov 10, 2015 10:21:56
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 10:22:05
Endre, mennyi esélyt látsz arra, hogy elbőgöd magad az interjú alatt?
valószínűbb,hogy idegességében elfingja magát. A bőgés ez után jön,amikor kiröhögik.
Nov 10, 2015 10:22:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2015 10:25:54
Szerintem nem lesz ideges, mert előtte betol 2-3 sört vagy valami likőrkét. Inkább komoly mániákus szakaszt várok előtte.
Nov 10, 2015 10:25:54
sodika
Nov 10, 2015 10:26:13
Nem. Az első kör az volt, hogy elbeszélgettek velem tegnap 10 percig, és felküldték a CV-met a feletteseiknek, akik kiválasztották, kit hívnak meg Skype-ra.
Nov 10, 2015 10:26:13
magabiztos SoDI
Nov 10, 2015 10:26:40
mifaaaan??? most ne....még neeeee....
Nov 10, 2015 10:26:40
sodika
Nov 10, 2015 10:30:03
Te is tudod, hogy végig fogod dadogni az interjút, és teljesen széthullasz, amikor az első zseniális bullshitedre egy sokat mondó felvont szemöldök lesz a reakció.
Meglássuk.
Tegnaptól nyomok B-tervet is, mert kintről mégis jobb lehetőségek keresni. Meg egyéb szempontból sem árt a B-terv.
Nov 10, 2015 10:30:03
IsmeretlenJoAkaro
Nov 10, 2015 10:32:13
Nem Magyarorszagon tolom. Nem nagy multi, de dolgoztam mar multinal is es ott sem volt dress code. Penzugyon kivul amugy szinte sehol sem kernek oltonyt, pl a Google is egy nagy multi, megis hiresek a lazasagukrol. De penzugyi szektoron belul is egyre ritkabb hacsak nem kozvetlenul ugyfelekkel foglalkozol. De igazabol errol kar vitat nyitni, csak azert mondtam hogy ne etessuk sodit ezzel a dress code dumaval mert ha valahova felveszik (pr), valoszinuleg nem kell majd oltonyben jarnia. Abban viszont valoszinuleg egyetertunk hogy ez amugyis csak elmeleti diskurzus, hiszen a puposnak mar a szemelyes interju is angyalszarny kategoria.
Nov 10, 2015 10:32:13
asd
Nov 10, 2015 10:35:25
Igaz, amen. Sorry ha a lelkedbe gázoltam.
Nov 10, 2015 10:35:25
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 10:37:55
Meglássuk.
Tegnaptól nyomok Blaha-tervet is, mert kintről mégis jobb lehetőségek keresni. Meg egyéb szempontból sem árt a Blaha-terv.
Tegnaptól nyomok Blaha-tervet is, mert kintről mégis jobb lehetőségek keresni. Meg egyéb szempontból sem árt a Blaha-terv.
javítva
Nov 10, 2015 10:37:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2015 10:38:21
Egyébként sokszor meglepődöm a sikereken, ha magabiztos vagyok.
Hol látsz te itt shikert?
Nov 10, 2015 10:38:21
jiddise máme
(
x11)
Nov 10, 2015 10:39:45
x11)
Meglássuk.
Vera néni tudja már, hogy fizethet egy újabb expedíciót berlin, germany környékén?
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 10:46:48
ha én a haverjaimmal berontok egy lakásba és egy olyan biciklit követelek, aminek nincsenek papírjai, vagy megelégszem annak az árával is, az nem rablás?
annak hangzik
Nov 10, 2015 10:46:48
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 10, 2015 11:08:54
x9)
De te nem hagytad magad és csak azért sem mellőzöd a gányolást.
sárkány
Nov 10, 2015 11:20:00
Meglássuk.
Nov 10, 2015 11:20:00
asd
Nov 10, 2015 11:36:55
már tegnap elmondta, hogy a raktáros meló.
Nov 10, 2015 11:36:55
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2015 11:38:10
Meglássuk.
a B terv az, hogy Vera néni benyomja valami melóba kint, nekünk meg úgy adja be, hogy ő talált "egyszerűbb" munkát. evidenciákat...
Nov 10, 2015 11:38:10
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2015 11:42:42
erről szól ez az egész porhintés. nehogy már bedőljünk ezeknek a szarul megírt kamu leveleknek, amikben több a hiba, mint a szó, meg annak, hogy őt bárhova behívnák egy telefonos beszélgetés után. Egyébként érdemes lenne a SEOt kiterjeszteni az Endre F. Kiss névre is, mert láthatólag most ezt használja.
Nov 10, 2015 11:42:42
Hiénaverő
Nov 10, 2015 11:49:25
Nem hinném hogy fikció, simán behívhatják a púpost akár személyes találkozóra is, elvégre nincs abban shemmi extra. Sok próbálkozás után még fel is vehetik egy nem túl nehéz melócsákkal (háttérszínezés, stb...) foglalkozó pozícióba. A gondok onnan kezdődnek, amikor minden reggel pontosan kell bejárni, nem igénytelen, koszos ruhában, a melócsára kell koncentrálni és nem a zsurucinfóra, fészre, sodikafórumra meg hasonlókra, meg kell érteni a szakmai angolt, időre be kell fejezni a projectet, sőt eleve be kell fejezni a melócsát, és nem 3 órán keresztül keresgélni az "Apply"-gombot. Na itt fog hajlotthátú hősünk elvérezni és hazamenekülni, miután maximum 2-3 hét után kirúgják a kecibe.
Nov 10, 2015 11:49:25
Sírva hívtam a tanárnőt
Nov 10, 2015 11:54:35
Én mindíg elgondolkodok, Gergőt ez a púpdajkálás, hogy nem akasztja ki teljesen?
Ha tényleg féltesók a púpossal, annál inkább van alapja családilag kiosztani két bazi nagy csicskalángost a gnómnak, hogy kapja össze magát, és trollozás, narutó, náculás, kamu gányolgatások meg faszverés helyett kezdje el rendbetenni az életét, de sürgősen.
Engem azért elgondolkodtatna, ha a nevemre keresve, azt bárhogyan is beírva, a világ legtöbbet használt weboldala csupa kretén cuccot és gusztustalanságot dobálna ki.
Nem mondom, hogy elsírnám magam, és a dunának mennék, de ha legkisebb mértékben is a hatalmamban állna, tennék ellene.
Ha tényleg féltesók a púpossal, annál inkább van alapja családilag kiosztani két bazi nagy csicskalángost a gnómnak, hogy kapja össze magát, és trollozás, narutó, náculás, kamu gányolgatások meg faszverés helyett kezdje el rendbetenni az életét, de sürgősen.
Engem azért elgondolkodtatna, ha a nevemre keresve, azt bárhogyan is beírva, a világ legtöbbet használt weboldala csupa kretén cuccot és gusztustalanságot dobálna ki.
Nem mondom, hogy elsírnám magam, és a dunának mennék, de ha legkisebb mértékben is a hatalmamban állna, tennék ellene.
Nov 10, 2015 11:54:35
sárkány
Nov 10, 2015 12:00:43
Na itt fog hajlotthátú hősünk elvérezni és hazamenekülni, miután maximum 2-3 hét után kirúgják a kecibe.
Ráadásul ha olyan környezetben dolgozna, ahol a szakmai inkompetenciáit tudja is egy ideig palástolni, az antiszociális viselkedészavarai gyorsan megoldanák a problémát. Megrögzött hazudozó, okoskodó, és ha egy kicsit is helyzetben érzi magát, kegyetlen és alattomos. Hetek alatt elvágna minden szálat a kollégáinál, és csak egy véleményvezér kell ahhoz, hogy gyorsan meg legyen győzve a főnök az kirúgásról.
Nov 10, 2015 12:00:43
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 12:06:25
"sodika
Még mindig összeköltözne velem, mert most vidéki cigánytanákon rotál"
RoDál, vazze!
RoDál, vazze!
Nov 10, 2015 12:06:25
Brian-
Nov 10, 2015 12:06:27
Én mindíg elgondolkodok, Gergőt ez a púpdajkálás, hogy nem akasztja ki teljesen?
Szerintem tutira gergő dugja a púpost, meg nyilván gergő is fogyatékos a maga nem feltűnő módján, veranéni ezért anyja helyett anyja a jobb sorsra érdemes fiatalembernek.
Nov 10, 2015 12:06:27
Hükk
Nov 10, 2015 12:09:40
"sodika
RoDál, vazze!
RoDál, vazze!
Wut?
rodal.szojelentese.com/
Nov 10, 2015 12:09:40
ál-Zsery
Nov 10, 2015 12:10:53
Vigyázz Sodi! Már csak 1 nap van. kérjél szépen bocsánatot, rakd fel a balatoni karúszó videót + a trollvadászat videót. Aztán meggondolom, hogy kikerül-e holnap a tényfeltárás.
Nov 10, 2015 12:10:53
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 12:11:58
Wut?
rodal.szojelentese.com/
rodal.szojelentese.com/
Rodál = faszt szop, vmelyik cigány nyelvjárásban, de prostiknál alap kifejezés. persze ezt csak úgy hallottam, valakitől, aki látott már ilyesmit.
Nov 10, 2015 12:11:58
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 12:14:38
Mindazonáltal annyira nyilvánvalóan terelés az egész álláskeresődi, hogy fel kell, hogy merüljön melyik német munkaadó venne fel olyan külföldit, akinek tele van náci hülyeségekkel (nem ritkán németül) az egész facebook oldala.
Minden munkaadó megnézi ezeket, és rákeres a munkavállalóra. Ez alap. Németországban endikét akkor sem alkalmaznák, ha jobb algoritmust tudna írni, mint a googlének van.
Minden munkaadó megnézi ezeket, és rákeres a munkavállalóra. Ez alap. Németországban endikét akkor sem alkalmaznák, ha jobb algoritmust tudna írni, mint a googlének van.
Nov 10, 2015 12:14:38
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 12:20:08
én örülnék, ha találna külföldön állást. Berlin is kibaszott kemény volt, ez még durvább lenne, feltéve, ha Veráék elvágják a köldök zsinórt és elzárják a pénzcsapot.
Endike bőgve hívná fel a dőrpét,hogy menekítse ki.
Nov 10, 2015 12:20:08
-
Nov 10, 2015 12:21:53
Ráadásul Rocskai Gergely névre az elsők között már Sodi pénzzel pózolós képe jön, a penzmento.hu-n.
SEO powaaa!
Rocskai Gergely, Rocskai Gergő, Pénzmentő, Quaestor botrány, Quaestor könyvvizsgáló, Kiss Endre Farkas Kiss, Endre F Kiss, Nazi content, Recskaboy, Masztisrác
Nov 10, 2015 12:21:53
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 12:22:42
én örülnék, ha találna külföldön állást. Berlin is kibaszott kemény volt, ez még durvább lenne, feltéve, ha Veráék elvágják a köldök zsinórt és elzárják a pénzcsapot.
Dőőrpe ketyelmesh urashág!
Nov 10, 2015 12:22:42
Hiénaverő
Nov 10, 2015 12:28:24
Sneci, a pappúcsos rokkefelernek hány oldalas az önéletrajza, hogy olyan pozíciót shikerült megcsípnie ahol háromszor annyit skáláz mint te?
Nov 10, 2015 12:28:24
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2015 12:31:57
Wut?
rodal.szojelentese.com/
rodal.szojelentese.com/
Rodázik lesz a megfejtés.
Nov 10, 2015 12:31:57
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 12:32:48
jajj szegény púp, jajj szegény árti
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/11/10/kar_probalkozni_ugyse_razza_le_a_nav-ot/
Nov 10, 2015 12:32:48
-
Nov 10, 2015 12:35:47
Szerintem is csak terelés esetleg egy kis nagyzolás a Recskás álláskeresése. Ha lesz is munkája az valószínűleg Veráék intézik neki.
Nov 10, 2015 12:35:47
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 12:57:00
Szerintem is csak terelés esetleg egy kis nagyzolás a Recskás álláskeresése. Ha lesz is munkája az valószínűleg Veráék intézik neki.
vagy valamilyen segítő alapítvány. Nem tartom kizártnak,hogy kezelés alatt áll. (legalábbis remélem)
Nov 10, 2015 12:57:00
Sírva hívtam a tanárnőt
Nov 10, 2015 12:57:24
Egy esetben lehet talán mégis valamiféle kisegítő szinvonalú munkája kint. Akár héttérszinező vagy adatrögzítésnél picit kreatívabb kattintológiai melója is.
Ha komoly papírja van arról, hogy tényleg súlyosan fogyatékos.
Azt nem tudom, hogy a gyámság az kizáró tényező-e, de szerintem már nem. Sőt már nem is csak abszulút gyámság alá helyezés létezik idehaza sem, vannak fokozatok.
Németországban pedig ezeket nagyon komolyan veszik, ha valaki papiron visszafordíthatatlan hátrányos egészségi állapotban van, azt rögtön 100 féle különleges elbírálás illeti meg, és a cég nem is csak pénzt kap, vagy kedvezményt, mert az csepp a tengerben a bivalyerős német gazdaságban, hanem gyárthatja a mindeféle statisztikát, mennyire élenjár ebben is, stb.
Külön programok, konferenciák, oktatások, stb szólnak a betegekről, rokkantakról, sérültekről, stb.
Németország alaposan túlkompenzál a múltbéli rémtettekért, sehol máshol az eu-ban nincs mégcsak hasonló szinten sem ez a dolog, mint ott.
Azt nem tudom, hogy a gyámság az kizáró tényező-e, de szerintem már nem. Sőt már nem is csak abszulút gyámság alá helyezés létezik idehaza sem, vannak fokozatok.
Németországban pedig ezeket nagyon komolyan veszik, ha valaki papiron visszafordíthatatlan hátrányos egészségi állapotban van, azt rögtön 100 féle különleges elbírálás illeti meg, és a cég nem is csak pénzt kap, vagy kedvezményt, mert az csepp a tengerben a bivalyerős német gazdaságban, hanem gyárthatja a mindeféle statisztikát, mennyire élenjár ebben is, stb.
Külön programok, konferenciák, oktatások, stb szólnak a betegekről, rokkantakról, sérültekről, stb.
Németország alaposan túlkompenzál a múltbéli rémtettekért, sehol máshol az eu-ban nincs mégcsak hasonló szinten sem ez a dolog, mint ott.
Nov 10, 2015 12:57:24
Kettes csatorna
Nov 10, 2015 13:00:17
Tolvajkéregetők Ugyan, Csabika, nézz már bele a rendőrségi irataidba. Felfegyverkezve követi el a bűncselekményt, aki az ellenállás leküzdése vagy megakadályozása érdekében az élet kioltására alkalmas eszközt tart magánál. Ez a Btk. definíciója. Mivel is ütötted fejbe a társunkat? Egy üveg hamutartóval. Be lehet vele törni valakinek a fejét? Igen. Akit annyiszor lecsuktak, mint téged, megtanulhatna pár jogi alapfogalmat.
Tetszik · Válasz · 12 órája
Csaba Tornyossy Magánáltart? Felfegyverkezve? Élet kioltására alkalmas hamutartót? Kezdesz belezavarodni..
Tetszik · Válasz · 5 órája · Szerkesztve
Tolvajkéregetők Csaba Tornyossy Ez a Büntető Törvénykönyv definíciója a "felfegyverkezve" fogalmára. A továbbiakat a bíróval vitasd meg. El leszel ítélve, ahogy mindig. De sebaj, két-három év gyorsan elröppen, aztán majd kijössz, és azt is letagadod.
Tetszik · Válasz · 1 órája
Csaba Tornyossy Ha ugy leszek elitelve ahogy mindig az remek lesz - vagyis sehogy. Mellesleg milyen volt elozetben? Nyomkovetot gyakran kell tolteni? Popsid rendben?
Tetszik · Válasz · 12 órája
Csaba Tornyossy Magánáltart? Felfegyverkezve? Élet kioltására alkalmas hamutartót? Kezdesz belezavarodni..
Tetszik · Válasz · 5 órája · Szerkesztve
Tolvajkéregetők Csaba Tornyossy Ez a Büntető Törvénykönyv definíciója a "felfegyverkezve" fogalmára. A továbbiakat a bíróval vitasd meg. El leszel ítélve, ahogy mindig. De sebaj, két-három év gyorsan elröppen, aztán majd kijössz, és azt is letagadod.
Csaba Tornyossy Ha ugy leszek elitelve ahogy mindig az remek lesz - vagyis sehogy. Mellesleg milyen volt elozetben? Nyomkovetot gyakran kell tolteni? Popsid rendben?
Nov 10, 2015 13:00:17
X6-os
Nov 10, 2015 13:00:22
Egy esetben lehet talán mégis valamiféle kisegítő szinvonalú munkája kint.
.
.
* MEGLESZ!!! *
Nov 10, 2015 13:00:22
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 10, 2015 13:02:42
x4)
Ha majd esetleg rákérdeznek a fizetési igényedre mit fogsz mondani, gyagya?
Hycomat X6-os
Nov 10, 2015 13:04:06
* MEGLESZ!!! *
*pontosítsunk*
Nov 10, 2015 13:04:06
Mortal Danger
Nov 10, 2015 13:05:27
Ha majd esetleg rákérdeznek a fizetési igényedre mit fogsz mondani, gyagya?
*nyalóka, minikóla, vonaljegy*
Nov 10, 2015 13:05:27
Zulu
(
x15)
Nov 10, 2015 13:06:07
x15)
Na, a telefonos interjú alapján bent vagyok a második körben. Csütörtökön lesz, az alábbi kérdéseket érintve:
---
Alles auf Englisch!
Fragen:
Unterschied zwischen XML & JSON
Unterschied zwischen abstrakter Klasse & Interface
Wie kann man queries schneller gestalten – generelle Fragen zu relationalen Datenbanken
Continious Integration
Design Patterns
Composer
Observer
Unittesting
„rest“
vagrant
---
Alles auf Englisch!
Fragen:
Unterschied zwischen XML & JSON
Unterschied zwischen abstrakter Klasse & Interface
Wie kann man queries schneller gestalten – generelle Fragen zu relationalen Datenbanken
Continious Integration
Design Patterns
Composer
Observer
Unittesting
„rest“
vagrant
Nem infós trollok számára: Ezek közül gyakorlatilag az első és második kérdést valamint talán a REST-eset van esélye kipipálni, ha csak arra kíváncsiak, hogy hallot-e már a témáról, de nem mennek bele a részletekbe. Ha belemennek, természetesen kibuik, hogy fingja nincs a részletekről.
A többiről még csak nem is hallhatott, és ha a wikipedia első bekezdésének akadozva-felolvasása nem elegendő, akkor bizony csúnyán le fog égni. Még ha juniort is keresnek, még ha nem is várnak el túl magas tudást, még ha kicsit ők is bullshitelnek ezekkel a szavakkal, és a fele sem fontos nekik valójában, akkor is világosan jelzi, hogy ez a pozíció elég messze van a solymári-lundart-féle színvonaltól, következésképpen - ha a kiírás a valóságot fedi, és nem szélhámosokról van szó - sodinak semmi esélye a szakmai teszten.
Zulu
(
x15)
Nov 10, 2015 13:08:43
x15)
Irreleváns, de az első és harmadikra gondoltam, a második is egy olyan kérdés, amin szházházalék, hogy elvérzik, ha egy kicsit is érdekli a vonal túlsó felén lógó jürgent a válasz.
HebrewHammer
Nov 10, 2015 13:11:57
* MEGLESZ!!! *
Mert szerintem sosem volt jogsija, ha valami csoda folytán valaha volt is, az EÜ rég lejárt és lehetetlen, hogy megkapja újra.
Nov 10, 2015 13:11:57
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 10, 2015 13:12:32
x4)
Kár próbálkozni, úgyse rázza le a NAV-ot
Az EU-n belül legalábbis jó eséllyel nem tud elmenekülni az adóhatóság elől.
Mi lesz, ha be akarnak jelenteni, Endre? Közlöd velük, hogy ne, mert otthon milliós adótartozásod (is) van?
Mi lesz, ha be akarnak jelenteni, Endre? Közlöd velük, hogy ne, mert otthon milliós adótartozásod (is) van?
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 13:13:48
Biztos csinálnak a bajorok belőle pókujjakkal kezelhető verziót. Meg ugye az X6-os döglöttbogár designja pont megy is a púpjához.
Nov 10, 2015 13:13:48
╬
Nov 10, 2015 13:30:25
Ezek közül gyakorlatilag az első és második kérdést
Szerintem már ott, mikor az absztrakt osztályokhoz és interfészekhez ért, kiakadt, hogy jujujuj már megint "progmatos" izémiez .... :D
Nov 10, 2015 13:30:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 10, 2015 13:33:58
x38)
Megnézném azért, amikor egy alap REST API-t kellene írnia, composerrel meg slim-mel 3 óra alatt. Úgy elvérezne, mint a sicc...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zulu
(
x15)
Nov 10, 2015 13:35:35
x15)
Progmat geci, mintha egy festőtől megkérdeznék, hogy mi a különbség a diszperzit meg a zománcfesték közt, aztán az meg csak kajabálna, hogy ő eddig csak temperával nyomta, de nagyon szépen kifestette vele a lecserélt autógumit, mielőtt anyuék elvitték a szeméttelepre :D
Zulu
(
x15)
Nov 10, 2015 13:46:45
x15)
Kár próbálkozni, úgyse rázza le a NAV-ot
Jobbat mondok: Ha megprobaljak behajtani, akar csak immel-ammal is, akkor ujraindul az elevulesi ido. Nem tudom mi szamit probalkozasnak (behajtasi cselekmenynek) de ha kimegy egy unott ugyintezo a nandorfejervari utcaba, es becsonget a hivatalos cimere, majd jegyzokonyvet vesz fel arrol, hogy mar nem ott lakik ,az tuti annak szamit, es ennyit meger par millio forint egy behajtocegnek.
kőműves
Nov 10, 2015 13:51:38
Ez pontosan igy megy ahogy elirtad. Egy telefonhivás, egy ajánlott levél (amit átvettek), egy személyes felkeresés behajtási cselekménynek számit és onnan indul újra a counter.
Nov 10, 2015 13:51:38
Céges troll
Nov 10, 2015 13:56:35
Az ütyféd úr ezzel nem számolt szerintem. Miből fogsz odakint megélni Recsy? Mivel nem vitattad anno a követeléseket, azonnal végrehajthatóvá válik. Gondolom a NAV eleve eu végrehajtást kért, de ha nem, akkor is lejelentik nekik a külföldi munkavállalást az adószámod alapján. Mondjuk én ezt az infót arra az időre tartogattam, amikor aláírt szerződése van.
Behajtási jogsegély keretében indíthatnak eljárást, de van, amit a NAV nem tud külföldön behajtani. De segond, hisz szerződést kötöttek a Sigma ZRT-vel, aki intézi a kinti végrehajtásokat. Mindegy ki, de valaki fogja kezdeményezni a letiltást és örülj, ha nem a Sigma, mert brutális költséget számítanak fel.
Magánembereknek meg itthoni bíróságon kell kezdeményezni a külföldi végrehajtást. Szóval lehet értesíteni az érintetteket, hogy pénz állhat a házhoz!
Nov 10, 2015 13:56:35
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 13:58:05
Hogy lenne Németországban legális állása bankszámla nélkül? Majd doktorbácsi Fórizs számlájára fogják utalni, aztán western union Köln..izé Kölhnbe?
Nov 10, 2015 13:58:05
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 14:03:08
Ki mondta, hogy pénzt kap a munkájáért? Majd lesz kint is egy asztal hálózsákkal, maradék kaja, meg net. Saját bevallása szerint is elég ennyi a sodinak.
Nov 10, 2015 14:03:08
Soros György
Nov 10, 2015 14:03:49
Gyere Sodi, inkább dolgozz nekem:
index.hu/info/allas/2015/11/09/midlevel_php_fejlesztot_keresunk/
index.hu/info/allas/2015/11/09/midlevel_php_fejlesztot_keresunk/
Nov 10, 2015 14:03:49
sodika
Nov 10, 2015 14:11:41
Az ütyféd úr ezzel nem számolt szerintem. Miből fogsz odakint megélni
Abból, hogy amit mások kint a megélhetésen felül megspórolnak és felhalmoznak, én törlesztem. És így elfogy. Ez a cél.
Nov 10, 2015 14:11:41
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:13:56
Eleve, amint nyitsz egy bankszámlát, arról már tud a NAV. Amint utalnak rá, már viszi is az Inkasszó Imre. Talan a minimálbér töredéke marad meg rajta.
Nov 10, 2015 14:13:56
sodika
Nov 10, 2015 14:18:50
Nov 10, 2015 14:18:50
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:22:17
Púp, az a gond, hogy kurvára nem jelentetted a NAV felé a törlesztési szándékodat, nincs velük megállapodásod. Így meg az egészet inkasszózhatják egyben.
Még a Batalit se szüntetted meg, így a mai napig generálja a tartozást. Látszik hogy "nagyon" komolyan akarsz törleszteni....
Nov 10, 2015 14:22:17
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:22:56
muhahahaha
A 33%-os limit csak családi pótlékból él.
Amúgy
"A letiltás mindig a nettó összegből történik azzal a kitétellel, hogy az adós részére meg kell hagyni a mindenkori öregségi nyugdíj minimális összegét (jelenleg 28.500 forint). Az a jövedelem viszont, amely a mindenkori öregségi minimális nyugdíj ötszörösét meghaladja, korlátozás nélkül letiltható. Ehhez nem kell bankigazgatónak lenni, ugyanis a jelenlegi szabályozás alapján 142.500 forintos jövedelem felett már megtörténhet. "
28.500 forint, az asszem pont * 90 euró *.
Nov 10, 2015 14:22:56
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 10, 2015 14:23:20
x4)
Mennyi az összes tartozásod, Sodi?
Bonyolult nap
Nov 10, 2015 14:24:08
hu-hu-huszmillió körül?
Nov 10, 2015 14:24:08
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:25:20
"A letiltott összegből a végrehajtó jutalékot kap, tehát nem csökkenti minden forint az adósságunkat! A letiltás addig tart, míg a végrehajtást kérő jelzi, hogy megtérült a követelése, vagy a letiltási iratban szereplő összeg kifizetésre került."
Jaj-jaj. Sírás hallatszik a kolosy felől!
Rájött, hogy matematikailag még Németországban sem élhet meg.
Angyalszárny-RECCS.
Angyalszárny-RECCS.
Nov 10, 2015 14:25:20
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:26:07
Normális ember azt csinálja, hogy:
1. megszünteti a csak tartozást generáló vállalkozásait
2. munkát vállal
3. bemegy a NAV-hoz azzal, hogy ennyi és ennyi a fizetése, ebből ennyi és ennyit tud törleszteni, legyenek szívesek ezt tudomásul venni, és vállalja, hogy 12-24-36 hónap alatt ilyen és ilyen részletekben kiegyenlíti a tartozását.
Te ebből az első pontig nem jutottál el 4 éve, holott kurvára nem számlázol, szerintem életedben nem adtál számlát, azt se tudnád hogy kell kitölteni.
De megint ott tartunk, hogy autistaboy a fejébe vett valamit, akkor az úgy van. Aztán persze jön a pofáraesés, ahogy mindig.
Miért nincsenek megszüntetve a cégeid, balfasz?
1. megszünteti a csak tartozást generáló vállalkozásait
2. munkát vállal
3. bemegy a NAV-hoz azzal, hogy ennyi és ennyi a fizetése, ebből ennyi és ennyit tud törleszteni, legyenek szívesek ezt tudomásul venni, és vállalja, hogy 12-24-36 hónap alatt ilyen és ilyen részletekben kiegyenlíti a tartozását.
Te ebből az első pontig nem jutottál el 4 éve, holott kurvára nem számlázol, szerintem életedben nem adtál számlát, azt se tudnád hogy kell kitölteni.
De megint ott tartunk, hogy autistaboy a fejébe vett valamit, akkor az úgy van. Aztán persze jön a pofáraesés, ahogy mindig.
Miért nincsenek megszüntetve a cégeid, balfasz?
Nov 10, 2015 14:26:07
sodika
Nov 10, 2015 14:26:36
A NAV-nak nincs külföldi inkasszó-joga. A helyi végrehajtó a helyi szabályok alapján jár el. És munkabérből ő sem tilthat többet.
Nov 10, 2015 14:26:36
Céges troll
Nov 10, 2015 14:27:55
Több vh igény esetén 50% Recsy! Viszont adószám alapján akár már az első havi jövedelmedből is kerülhet levonásra.
Nov 10, 2015 14:27:55
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:29:11
Nov 10, 2015 14:29:11
Céges troll
Nov 10, 2015 14:29:13
Nem véletlenül jött létre behajtási jogsegély. Nézz utána.
Nov 10, 2015 14:29:13
sodika
Nov 10, 2015 14:29:28
Németországban ez kb. úgy van, hogy Hartz IV szintjét kell megtartani a számlán. Vagyis 1000 eurót akkor is nálad hagynak, ha egyébként durva letiltás megy veled szemben.
Nov 10, 2015 14:29:28
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:29:50
Olvasd már el ezt az utolsó két bekezdését a cikknek, balfasz!
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/11/10/kar_probalkozni_ugyse_razza_le_a_nav-ot
A legnagyobb tétel egy magyarországi lakcímmel rendelkező holland állampolgár 20 millió forint adó- és járuléktartozása volt: a végrehajtás először nem vezetett eredményre mivel az adós sem ingó-, sem ingatlan vagyonnal nem rendelkezett, végrehajtás alá vonható jövedelme nem volt, őt magát pedig nem lehetett elérni.
A NAV megkereste a holland adóhatóságot és behajtási jogsegély keretében információkat kért a férfi tartózkodási helyéről, végrehajtás alá vonható jövedelméről és vagyontárgyairól. A társhatóság néhány hónap múlva arról tájékoztatta a NAV-ot, hogy az adós az Egyesült Arab Emirátusokban él, Hollandiában pedig két házzal és több bankszámlával rendelkezik. A NAV erre már behajtási kérelemmel válaszolt és a holland hatóság intézkedésére a 20 millió forintos hátralék egy összegben megtérült.
Nov 10, 2015 14:29:50
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:30:26
Nov 10, 2015 14:30:26
sodika
Nov 10, 2015 14:31:15
társhatóság = Német adóhatóság, német adók módjára
Nov 10, 2015 14:31:15
kőműves
Nov 10, 2015 14:31:17
Németországban ez kb. úgy van, hogy Hartz IV szintjét kell megtartani a számlán. Vagyis 1000 eurót akkor is nálad hagynak, ha egyébként durva letiltás megy veled szemben.
És te aban reménykedsz hogy 1000 euro felett fogsz keresni? Megsúgom neked hogy az ottani 1000 euro kb arra elég hogy ugyanúgy csövelj mint itt.
Nov 10, 2015 14:31:17
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:32:04
Púp, miért nem szüntetted meg a cégeidet? Vagy hogy tervezed, a NAV majd inkasszózza a számládat, miközben a Batali folyamatosan termeli nekik a tartozást hogy legyen mit inkasszózni?
Teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye vagy?
Nov 10, 2015 14:32:04
he?
Nov 10, 2015 14:33:02
Púp, miért nem szüntetted meg a cégeidet? Vagy hogy tervezed, a NAV majd inkasszózza a számládat, miközben a Batali folyamatosan termeli nekik a tartozást hogy legyen mit inkasszózni?
Teljesen hülye vagy?
Teljesen hülye vagy?
Nov 10, 2015 14:33:02
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:34:04
Nyilvánvalóan új vagy a tanszéken.
Nov 10, 2015 14:34:04
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 10, 2015 14:34:14
x30)
"A letiltott összegből a végrehajtó jutalékot kap, tehát nem csökkenti minden forint az adósságunkat! A letiltás addig tart, míg a végrehajtást kérő jelzi, hogy megtérült a követelése, vagy a letiltási iratban szereplő összeg kifizetésre került."
Angyalszárny-RECCS.
Angyalszárny-RECCS.
Húha, ebből lángoló kukák lesznek!
sodika
Nov 10, 2015 14:34:19
Andika 500-ból is eléldegélt. Beosztva.
Nov 10, 2015 14:34:19
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:34:46
Nézzed ezt meg, Púpi:
www.inkasso.de/
Nagyon amatőr társulatnak néznek ki, akiket egy magyar autista gnóm át tud verni. ja.
www.inkasso.de/
Nagyon amatőr társulatnak néznek ki, akiket egy magyar autista gnóm át tud verni. ja.
Nov 10, 2015 14:34:46
Céges troll
Nov 10, 2015 14:34:50
Recsy, ne álmodozz. A megkereső ország jogszabályai alapján intézkednek.
Nov 10, 2015 14:34:50
sodika
Nov 10, 2015 14:36:43
Recsy, ne álmodozz. A megkereső ország jogszabályai alapján intézkednek.
Ilyen elmebetegségeket. :)
Minen országban a saját szabályok a mérvadóak.
Nov 10, 2015 14:36:43
sodika
Nov 10, 2015 14:37:15
Egyébként meg kösz a figyelmeztetést.
Majd nem reklámozom, ha megvan a meló. :)
Majd nem reklámozom, ha megvan a meló. :)
Nov 10, 2015 14:37:15
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:38:21
Azt nem fogod fel, te nagyon hülye fasz, hogy ha nincs megállapodásod a NAV-val, úgy leinkasszóznak mindent a külföldi és a magyar bankszámládról, mint a kurvaélet. Őket kurvára nem érdekli hogy miből élsz, tudsz-e raviolikonzervet enni vagy befizetni a villanyszámlát. Leszarják, és a német behajtók is le fogják szarni, mert a magyar társhatóságtól kapott eljárási kérelem magasabb prioritást élvez a szemükben, mint egy bevándorló fasz megélhetése. Azt kell elérni, hogy ne kelljen inkasszózniuk.
Látod most is segítenek neked a nálad milliárdszor okosabb troll bácsik, de te megint okoskodsz, aztán majd jön a sírógörcs, hogy "bjühühühü elvittye a gonyosz NAV a pénzecskémety, miből fogok megélni jövő hónapban Berlin, Germany környékén?".
Látod most is segítenek neked a nálad milliárdszor okosabb troll bácsik, de te megint okoskodsz, aztán majd jön a sírógörcs, hogy "bjühühühü elvittye a gonyosz NAV a pénzecskémety, miből fogok megélni jövő hónapban Berlin, Germany környékén?".
Nov 10, 2015 14:38:21
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindenhol ami a követelmény.
Remélem.