Erre vannak a trollok.
Hogyan nyitsz adószám megadása nélkül bankszámlát, te fasz?
Nem érted.
A dolog úgy működik, hogy a NAV-nak éppen eszébe jut kérdezősködni, és ha szerencséje van, beletrafál.
Ezért fogom mélyen titkolni, ha megvan a kinti meló. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
LOL.
A valóság nem szűrődött most át az autistaködön.
Szia Sodi :)
Lófaszt barátom. Hallottál már arról, hogy magyar állampolgárként a magyar törvények voantkoznak rád külföldön is?
Ez vonatkozik pl egy Amsterdami coffe-shop látogatásra is. Csak nem veszik ilyan komolyan. Az adókat meg behajtják unión belül mint a siccs.
Andika meg azért tudott megélni havi 500-ból, mert nem egy retardált autista mint te.
Az üzemorvosin nem megy át, ettől nem kell tartani hogy lenne melója.
Automatikusan jelentenek minden magyar bankszámlát a NAV-nak kérés nélkül. Persze nyithatsz más nevére számlát, csak a cégnek lesz nehéz elmagyarázni, ahol dolgozol, hogy miért kell trükközni, meg a helyi adóhatósággal lesz gondja annak, aki a fizudat megkapja helyetted.
* NINCS *
* EGYÁLTALÁN *
* KIÚT *
És neki is ott tornyosult pár milliónyi tartozás az állam felé?
:D :D :D :D :D
Ez egy nagy baromság.
Nem jelentenek le semmit.
A magyar adóhatóság onnan fog tudni róla, hogy éppen pont akkor kérdezik meg, hogy ott vagyok-e, amikor tényleg ott vagyok.
De miért válaszolnák azt, hogy nem vagy ott, ha egyszer ott van bankszámlád, amiről tudnak és a fizetésed is arra érkezik?
Ezt hol olvastad?
ÖNÁLTATÁS ÜZEMMÓD LEVEL100
Mert épp nem vagyok ott. :)
Ilyen nagyon egyszerű.
Vagy kérem osztrák számlára. Franciára.
Akármi. Széles a lehetőségek tárháza.
De nem név szerint, te fasz. :D
Na jó, ez az ostobaság nagyon fájdalmas.
Na meló, csá.
Hát persze. Munkabért csakis adott ország bankszámlájára utalnak, ahogy itthon is kötelező a munkabért magyar bankszámlára utalni.
Azt is leszarják hogy ott vagy-e vagy nem, a lényeg hogy a bankszámlád ott van. Mit nem fogsz fel ezen, Gyagyás?
Púp mikor érted már meg, hogy nem neked való a kiskapuzás, sunnyogás, csalás? Egyszerűen túl hülye vagy hozzá, nem tűnt még fel az elmúlt 10 év alatt?
mondta az asztal alatt akó pondró, aki az első angol telefonra sírva bebaszott
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Hát, fel kell.
Ezzel csak annyit érsz el, hogy a letiltás több felé megy. Egy vh 33%, ha több van a fizetés 50%-a. Nem lehet megúszni.
Depresszió Dezsőre is felkészültél? Ott van már a likőrke kéznél?
Az 33%-os NAV-os tiltás egy ilyen húzással 25%-ra csökkenthető. Ha több letiltás van, az 50% csökkenthető 25%-re
Na meló, csá.
Anyám szépen adjon be ellenem kamu, de általam elismert letiltást, ilyesmi.
Először is megint csalni, lopni akarsz, vagyis a kurva anyádat. A trollok éppen ezért gondoskodni fognak róla, hogy a NAV megkapja a szükséges adatokat, ami alapján meg lehet indítani az eljárást odakint.
A másik pedig, és ezért kurvára beszoptad: minden, az állam felé fennálló tartozás prioritást élvez, csak ha azok ki vannak egyenlítve, utána jönnek a cégek és a magánszemélyek.
Nem tudja elkerülni a törlesztést aSoDI :D
* integet *
* integet *
te bdös fíreg.
Az a szerencséd, hogy olyan pacifista hitelezőid vannak, mint Zsery. Egy keményebb arc már rég kiegyenesítette volna a púpodat.
A múltkor 6 hónapot kibírtam, te ökör.
Ehhez képest mi egy vagy két hónap.
A duplája. Pár hónapja beszélt erről.
De te végig hazudtál. Egy filléred nincs, még egy SÖRRE sem!
A gnómtartó Veranéni nélkül konkrétan már éhendöglöttél volna a blahán. De ez is hamarosan megtörténik. Te élősködő féreg.
te idiota, mar megbeszeltuk, hogy masok penzen voltal eltel kint. kb 600-700 ezret kaptal, de akkor mond meg a pontos osszeget.
De miből (kinek a pénzéből) bírtad ki azt a 6 hónapot? Erre a kérdésre még az Excel-tábláid közzététele sem adott választ, mert azokból világosan látszott, hogy nem fizethetted te a kint tartózkodásodat. Felelni pedig szokás szerint nem felelsz, csak elsunnyogsz.
Miért lenne más pénze, amit én kerestem meg?
Ha megnézed, a szállásköltségemet végig 100%-osan képes voltam fedezni a megkeresett pénzemből. Mindenki azt mondja, hogy a szálláson spórolni kellett volna, miközben 100%-is ledolgozott munkajövedelemből voltam képes fizetni a lakhatásomat.
Nem hiszem, 10 milla nincs. A Bataliból összejöhetett olyan 2 millió, a diákhitel szintén 2-2.5 milla, BKV, telefon meg egyéb tartozások félmillió körül. Ennél több nemigen van. Púpnak relatíve nem az adóssága sok, hanem a pénztermelő képessége nulla. Az meg a másik, hogyha keres is valamit, azonnal elveri valami faszságra.
Aki nem mer kockáztatni, és nem hajlandó egy ilyen kérdésre igennen felelni, majd ha megkapja az esélyt, élni is vele, az megérdemli, hogy a magyar nyomorban maradjon.
Merni kell az ilyesmit megfizetni magadnak.
Ne akard már bemesélni, hogy akár a kiutazást is állni tudnád, tegnap még egy sörre is alig volt pénzed te takonygerincű szar!
És akkor miből ettél, jártál bulikázni és fizetted a nyelviskolákat?
Szakaszosan jönnek a bevételeim.
Na meló, csá.
Tényleg Púpi? Akkor mi volt az a duma hogy mindig kell egy ismerős akinél kopogtathatsz, mert egyedül nem vagy képes egy idegen városban életben maradni?
??? 6 hónapot? de hogy lehet? hát végig ment a "melócsá" meg a duma az itteni megrendelőkről :DD
ja hogy hazudtál??
megint?
buzi vagy?
Majd holnap meglátjuk mit publikál Zsery. Amennyiben nem hazudott ő is.
szóval análbloginnnak használta....
pedig van. idézem őt:
Csak a batalis terheket majd 4 millió körülire becsülte a szobafestő kamatok és büntetések nélkül, öt és fél éve működtet egy céget úgy hogy semmiféle adóelőleget vagy járulékot fizetett volna. A diákhitel összege is jóval magasabb, a maximális összeget vette fel 5 éven keresztül, ez már két év után van kb ott, ahol te tippeled, ő pedig öt éve nem fizeti azt sem.
Kezelhetetlen mértekűek voltak már az adósságai fél éve is, és azóta csak nőttek. Szerintem sincs amúgy még nyolc számjegyű, majd jövő ilyenkorra lesz az.
2009-ben szűnt meg a hallgatói jogviszonya, 6 éve kamatozik a diákhitel (a végleges összeg, az első részlet ugye 2003! óta kamatozik, amikor felvette)
ennyit arról, hogy a tyodika megoldotta magának a berlint. önmagának. a sodi.
endre! olyan isten nincs, hogy te egy német munkaadót rá tudjál beszélni arra, hogy falazzon neked ebben. ezt remélem tudod.
Így van. Majd Rocskaiék ismét a zsebükbe nyúlnak...
ez még megy sodinak is. Ő a hokicsapat kapitánya :-)
magyarul az a bűnöző, akit elítélt a bíróság. szerintem.
ha nem akarsz Magyarországon élni, magyarul beszélni, akkor el lehet menni innen! tessék, nyugodtan!
inkább azok miatt, akik impotensek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
el vagy tiltva a közügyektől elítélt?
Tajgi, szerinted a veréstől esnek majd teherbe a nők?
Nem, a verés miatt te kerülsz börtönbe, ennyire egyszerű ez.
Állítólag a te faszod sem szokott már nagyon ácsingózni. Mi a baj a Btk-val. Az alapján ültél, nagyon helyesen.
Ha Kádár élne...Miért ülsz bele inkább a kisújjadba te szerencsétlen idióta.
Szerző:
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 10, 2015 14:38:35
Válasz
(7)
x30)
Válasz
(7)
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:39:24
Egyébként meg kösz a figyelmeztetést.
Majd nem reklámozom, ha megvan a meló. :)
Erre vannak a trollok.
Nov 10, 2015 14:39:24
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:40:06
Egyébként meg kösz a figyelmeztetést.
Nov 10, 2015 14:40:06
broni
Nov 10, 2015 14:40:33
ez nem igaz, láttam egy kutyát, és egyből a sodi jutott eszembe, hogy megette a tacsimacsikat.......
na imei, csá!!!!!!!!!!
na imei, csá!!!!!!!!!!
Nov 10, 2015 14:40:33
sodika
Nov 10, 2015 14:41:34
Nem érted.
A dolog úgy működik, hogy a NAV-nak éppen eszébe jut kérdezősködni, és ha szerencséje van, beletrafál.
Nov 10, 2015 14:41:34
sodika
Nov 10, 2015 14:42:26
NAV most kezdeményez: jön a válasz: nem vagyok ott.
Ok... Odamegyek... Simán nem tud rólam.
Amíg még egyszer nem kérdez.
Ok... Odamegyek... Simán nem tud rólam.
Amíg még egyszer nem kérdez.
Nov 10, 2015 14:42:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 10, 2015 14:42:34
x30)
Szerencsére a Bidpower továbbra is üzemel = termeli az adósságot.
broni
Nov 10, 2015 14:42:45
tényleg, az imeiről jut eszembve, csiga doktor nagyon eltünt, csak nem kapott kedvet a páciensektől egy maratoni belövésre?????????
Nov 10, 2015 14:42:45
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:43:03
Nem érted.
LOL.
A valóság nem szűrődött most át az autistaködön.
Nov 10, 2015 14:43:03
NAV-os troll
Nov 10, 2015 14:43:07
Nem érted.
Szia Sodi :)
Nov 10, 2015 14:43:07
he?
Nov 10, 2015 14:43:51
Ilyen elmebetegségeket. :)
Minen országban a saját szabályok a mérvadóak.
Minen országban a saját szabályok a mérvadóak.
Lófaszt barátom. Hallottál már arról, hogy magyar állampolgárként a magyar törvények voantkoznak rád külföldön is?
Ez vonatkozik pl egy Amsterdami coffe-shop látogatásra is. Csak nem veszik ilyan komolyan. Az adókat meg behajtják unión belül mint a siccs.
Andika meg azért tudott megélni havi 500-ból, mert nem egy retardált autista mint te.
Nov 10, 2015 14:43:51
sodika
Nov 10, 2015 14:44:06
ennyi
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 14:44:06
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:44:15
Snecike, az a helyzet, hogyha bankszámlát nyitsz, márpedig nyitnod kell, ahhoz szükséges lesz az adószám. Az alapján pedig szépen megtalál a német adóhatóság, akiket a magyar NAV kért fel az együttműködésre a trollok bejelentése alapján. Ilyen natyon egyszerű ez.
Úgyhogy eldöntheted, hogy ha lesz melód*, akkor magadtól befáradsz a NAV legközelebb eső hivatalába és jelzed a törlesztési szándékodat, és akkor te utalhatsz annyit amennyit vállalni tudsz, vagy rábasszák a teljes összeget inkasszóként, aztán viszik az összes pénzt amennyi befolyik a számlára.
Ennyikeh.
*pr
Úgyhogy eldöntheted, hogy ha lesz melód*, akkor magadtól befáradsz a NAV legközelebb eső hivatalába és jelzed a törlesztési szándékodat, és akkor te utalhatsz annyit amennyit vállalni tudsz, vagy rábasszák a teljes összeget inkasszóként, aztán viszik az összes pénzt amennyi befolyik a számlára.
Ennyikeh.
*pr
Nov 10, 2015 14:44:15
he?
Nov 10, 2015 14:45:39
Snecike, az a helyzet, hogyha bankszámlát nyitsz, márpedig nyitnod kell, ahhoz szükséges lesz az adószám. Az alapján pedig szépen megtalál a német adóhatóság, akiket a magyar NAV kért fel az együttműködésre a trollok bejelentése alapján. Ilyen natyon egyszerű ez.
Ennyikeh.
*pr
Ennyikeh.
*pr
Az üzemorvosin nem megy át, ettől nem kell tartani hogy lenne melója.
Nov 10, 2015 14:45:39
Zulu
(
x15)
Nov 10, 2015 14:46:11
x15)
Nem érted.
Automatikusan jelentenek minden magyar bankszámlát a NAV-nak kérés nélkül. Persze nyithatsz más nevére számlát, csak a cégnek lesz nehéz elmagyarázni, ahol dolgozol, hogy miért kell trükközni, meg a helyi adóhatósággal lesz gondja annak, aki a fizudat megkapja helyetted.
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:47:30
ennyi
Na meló, csá.
Na meló, csá.
* NINCS *
* EGYÁLTALÁN *
* KIÚT *
Nov 10, 2015 14:47:30
Céges troll
Nov 10, 2015 14:47:39
Recsy, tényleg nem fogtad fel, hogy a hazai adóhatóságnak is lejelentik a munkavállalásodat? A magánhitelezőidnek meg elég annyit tenni, hogy a bíróság felé beadják a eu vh kérvényt, akik fizetési meghagyást bocsátanak ki. Onnantól meg a NAV kiadja, hol vállaltál munkát.
Nov 10, 2015 14:47:39
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:47:54
Mennyi az össztartozásod mindennel együtt, nyomorék? 4-5 millió forint? Az elmúlt másfél évben alaphangon 2 és fél milliót basztál el, 1 elúszott a berlini expedícióra, a többi meg a csoda CV-re. A felét már letudtad volna, balfaszkám, a maradéknak meg a részletei is alacsonyabbak lennének. De a SoDI megint okoskodott, és kiskapuzni próbált, ezért újra nagy faszerdőbe navigálta magát. Bizony.
Nov 10, 2015 14:47:54
sodika
Nov 10, 2015 14:48:07
Hiénaverő :
A dolog úgy működik, hogy a németek válaszolták neki, hogy nem vagyok ott, innentől meg nem érdekli őket, mi van velem.
A dolog úgy működik, hogy a németek válaszolták neki, hogy nem vagyok ott, innentől meg nem érdekli őket, mi van velem.
Nov 10, 2015 14:48:07
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 10, 2015 14:48:29
x9)
Andika 500-ból is eléldegélt. Beosztva.
És neki is ott tornyosult pár milliónyi tartozás az állam felé?
sodika
Nov 10, 2015 14:49:06
tényleg nem fogtad fel, hogy a hazai adóhatóságnak is lejelentik a munkavállalásodat?
Ez egy nagy baromság.
A magyar adóhatóság onnan fog tudni róla, hogy éppen pont akkor kérdezik meg, hogy ott vagyok-e, amikor tényleg ott vagyok.
Nov 10, 2015 14:49:06
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:50:17
Hiénaverő :
De miért válaszolnák azt, hogy nem vagy ott, ha egyszer ott van bankszámlád, amiről tudnak és a fizetésed is arra érkezik?
Nov 10, 2015 14:50:17
sodika
Nov 10, 2015 14:50:20
Ez a szép az egészben.
Füles kell nekik, hogy ott vagyok.
A füles után szándék, hogy megkérdezzék, tényleg.
És ennek pont akkor kell történnie, amikor éppen tényleg.
Nincs automatikus lejelentés.
Nov 10, 2015 14:50:20
he?
Nov 10, 2015 14:50:31
Ez egy nagy baromság.
Ez egy nagy baromság.
Ezt hol olvastad?
Nov 10, 2015 14:50:31
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 14:50:59
Ez a szép az egészben.
ÖNÁLTATÁS ÜZEMMÓD LEVEL100
Nov 10, 2015 14:50:59
Céges troll
Nov 10, 2015 14:51:16
Te tényleg hülye vagy. Nem csak a NAV fele, de kötelező az eu-n belül visszajelezni a külföldi munkavállalót a statisztikai adatok miatt.
Nov 10, 2015 14:51:16
sodika
Nov 10, 2015 14:51:17
Ilyen nagyon egyszerű.
Nov 10, 2015 14:51:17
sodika
Nov 10, 2015 14:51:49
Te tényleg hülye vagy. Nem csak a NAV fele, de kötelező az eu-n belül visszajelezni a külföldi munkavállalót a statisztikai adatok miatt.
De nem név szerint, te fasz. :D
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 14:51:49
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:53:49
Ilyen nagyon egyszerű.
Ilyen nagyon egyszerű.
Hát persze. Munkabért csakis adott ország bankszámlájára utalnak, ahogy itthon is kötelező a munkabért magyar bankszámlára utalni.
Azt is leszarják hogy ott vagy-e vagy nem, a lényeg hogy a bankszámlád ott van. Mit nem fogsz fel ezen, Gyagyás?
Púp mikor érted már meg, hogy nem neked való a kiskapuzás, sunnyogás, csalás? Egyszerűen túl hülye vagy hozzá, nem tűnt még fel az elmúlt 10 év alatt?
Nov 10, 2015 14:53:49
Hiénaverő
Nov 10, 2015 14:56:19
Látszik hogy "komolyan" gondolod a törlesztést... A törleszteni akaró aSoDI inkább bújkál az adóhatóság elől, minthogy normálisan megegyezzen velük az adósság rendezéséről.
Naná, hogy fizetni szeretne aSoDI.
Naná, hogy fizetni szeretne aSoDI.
Nov 10, 2015 14:56:19
moshe dayan
(
x2)
Nov 10, 2015 14:58:31
x2)
mondta az asztal alatt akó pondró, aki az első angol telefonra sírva bebaszott
sodika
Nov 10, 2015 14:59:39
Annyira gondolom komolyam, amennyire kikerülhetetlen.
Amennyire kikerülhető, annyira ki fogom kerülni.
:)
De jó előre felkészülni, igazatok van.
Nov 10, 2015 14:59:39
Céges troll
Nov 10, 2015 14:59:57
Az első fizetésig ezeket kell még elintézned:
- a munkavállaló az adott hónap közepéig bemutassa a munkaadónak a lakcímbejelentő papírt, az adókártyát, egy német bankszámlaszámot, valamint a betegbiztosítási tagságról és szociális igazolványról (ún. Sozialversicherungsausweis) az igazolást (kb. 8 hét múlva küldik postán, így érdemes a biztosító cégtől faxon előzetes igazolást kérni a tagságról). Előfordulhat, hogy a felsoroltak hiányában a munkaadó az első hónap végén nem tudja kifizetni a munkavállalónak járó bért.
Remélem felkészültél ezekre is.
- a munkavállaló az adott hónap közepéig bemutassa a munkaadónak a lakcímbejelentő papírt, az adókártyát, egy német bankszámlaszámot, valamint a betegbiztosítási tagságról és szociális igazolványról (ún. Sozialversicherungsausweis) az igazolást (kb. 8 hét múlva küldik postán, így érdemes a biztosító cégtől faxon előzetes igazolást kérni a tagságról). Előfordulhat, hogy a felsoroltak hiányában a munkaadó az első hónap végén nem tudja kifizetni a munkavállalónak járó bért.
Nov 10, 2015 14:59:57
sodika
Nov 10, 2015 15:00:08
Ennyi.
Tudom, hogy teljesen nem kerülhető ki, de amennyire lehetséges, kikerülöm. természetesen.
Na meló, csá.
Tudom, hogy teljesen nem kerülhető ki, de amennyire lehetséges, kikerülöm. természetesen.
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 15:00:08
sodika
Nov 10, 2015 15:00:58
Az első fizetésig ezeket kell még elintézned:
Hát, fel kell.
Nov 10, 2015 15:00:58
Céges troll
Nov 10, 2015 15:01:12
Annyira gondolom komolyam, amennyire kikerülhetetlen.
Ezzel csak annyit érsz el, hogy a letiltás több felé megy. Egy vh 33%, ha több van a fizetés 50%-a. Nem lehet megúszni.
Nov 10, 2015 15:01:12
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 15:02:06
Hát, fel kell.
Depresszió Dezsőre is felkészültél? Ott van már a likőrke kéznél?
Nov 10, 2015 15:02:06
sodika
Nov 10, 2015 15:03:12
Az 33%-os NAV-os tiltás egy ilyen húzással 25%-ra csökkenthető. Ha több letiltás van, az 50% csökkenthető 25%-re
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 15:03:12
Hiénaverő
Nov 10, 2015 15:05:25
Először is megint csalni, lopni akarsz, vagyis a kurva anyádat. A trollok éppen ezért gondoskodni fognak róla, hogy a NAV megkapja a szükséges adatokat, ami alapján meg lehet indítani az eljárást odakint.
A másik pedig, és ezért kurvára beszoptad: minden, az állam felé fennálló tartozás prioritást élvez, csak ha azok ki vannak egyenlítve, utána jönnek a cégek és a magánszemélyek.
Nem tudja elkerülni a törlesztést aSoDI :D
Nov 10, 2015 15:05:25
Céges troll
Nov 10, 2015 15:11:14
Ahhoz hogy elismert tartozásod legyen az Anyukád felé., közjegyzőnek kell hitelesíteni, aki ezért elkéri az összeg 3%-t illetékben. Továbbá vh-t kell kérni, Anyukádnak kell meghitelezni a költségeket. Csak hogy számíts erre. A magánhitel másképp működik.
Nov 10, 2015 15:11:14
Hiénaverő
Nov 10, 2015 15:12:00
Sneci, én azt nyeméjtyem, miért éri meg neked így bújkálni, sunnyogni, ráadásul úgy, hogyha kiderül hogy van valamid, azt azonnal foglalják is lefelé. Ahelyett, hogy ha véletlenül lesz raktáros vagy akármilyen melócsád, amiből tudsz normálisan törleszteni, akkor minél előbb letudnád az egészet. Matyarászd már ezt el nekem Recskaboy, mert én egy proli szürkeegér vagyok, és ezt nem tudja befogadni a korlátolt agyam.
Nov 10, 2015 15:12:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2015 15:19:24
Az még nagyobb misztérium, hogy miből akarja finanszírozni a kiköltözés és a tündérmeseországi életkezdés költségeit.
Lakás, kaució, útiköltség, minimum egy hónap kaja, bérlet stb., amíg meg nem jön az első fizetés.
Kapsz megint "kölcsön" 1-2 ezer eurót vkitől, mint Berlin előtt, vagy most hogyan lesz?
Lakás, kaució, útiköltség, minimum egy hónap kaja, bérlet stb., amíg meg nem jön az első fizetés.
Kapsz megint "kölcsön" 1-2 ezer eurót vkitől, mint Berlin előtt, vagy most hogyan lesz?
Nov 10, 2015 15:19:24
Vera néni bukszája
Nov 10, 2015 15:22:29
Az még nagyobb misztérium, hogy miből akarja finanszírozni a kiköltözés és a tündérmeseországi életkezdés költségeit.
* integet *
Nov 10, 2015 15:22:29
Rocskai Gergő öröksége
Nov 10, 2015 15:29:07
* integet *
Nov 10, 2015 15:29:07
Quaestor-károsultak pénze
Nov 10, 2015 15:30:23
*integet*
Nov 10, 2015 15:30:23
he?
Nov 10, 2015 15:33:46
Ennyi.
kikerülöm. természetesen.
Na meló, csá.
kikerülöm. természetesen.
Na meló, csá.
te bdös fíreg.
Nov 10, 2015 15:33:46
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 15:47:48
Ennyi.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Az a szerencséd, hogy olyan pacifista hitelezőid vannak, mint Zsery. Egy keményebb arc már rég kiegyenesítette volna a púpodat.
Nov 10, 2015 15:47:48
sodika
Nov 10, 2015 15:50:22
Nov 10, 2015 15:50:22
-
Nov 10, 2015 15:50:32
Mennyi az össztartozásod mindennel együtt, nyomorék? 4-5 millió forint?
Nov 10, 2015 15:50:32
sodika
Nov 10, 2015 15:53:59
Tegnap az interjúkon ezekre külön rá is kérdeztek.
Meg tudom-e oldani az életemet Németországban az első egy-két hónapban anélkül, hogy megérkezne a fizetésem?
El tudok-e menni Kölnbe anélkül, hogy állnák a költségeket, és anélkül, hogy fizetnék a próbanapot?
Nyilván annak köszönhető, hogy továbbjutottam a második körbe, hogy sokan ezen kérdések közül egyikre-másikra nemmel válaszoltak.
Meg tudom-e oldani az életemet Németországban az első egy-két hónapban anélkül, hogy megérkezne a fizetésem?
El tudok-e menni Kölnbe anélkül, hogy állnák a költségeket, és anélkül, hogy fizetnék a próbanapot?
Nyilván annak köszönhető, hogy továbbjutottam a második körbe, hogy sokan ezen kérdések közül egyikre-másikra nemmel válaszoltak.
Nov 10, 2015 15:53:59
sodika
Nov 10, 2015 15:56:35
Egyébként ezzel minden normális ember tisztában van. Egyedül a Rácz Gábor megy ki úgy, hogy már az első nap vita van abból, hogy még WC-papírra sincs pénze. :D
Nov 10, 2015 15:56:35
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2015 15:56:43
Tegnap az interjúkon ezekre külön rá is kérdeztek.
A gnómtartó Veranéni nélkül konkrétan már éhendöglöttél volna a blahán. De ez is hamarosan megtörténik. Te élősködő féreg.
Nov 10, 2015 15:56:43
-
Nov 10, 2015 15:58:13
te idiota, mar megbeszeltuk, hogy masok penzen voltal eltel kint. kb 600-700 ezret kaptal, de akkor mond meg a pontos osszeget.
Nov 10, 2015 15:58:13
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 10, 2015 15:58:15
x9)
De miből (kinek a pénzéből) bírtad ki azt a 6 hónapot? Erre a kérdésre még az Excel-tábláid közzététele sem adott választ, mert azokból világosan látszott, hogy nem fizethetted te a kint tartózkodásodat. Felelni pedig szokás szerint nem felelsz, csak elsunnyogsz.
sodika
Nov 10, 2015 16:00:40
Ha megnézed, a szállásköltségemet végig 100%-osan képes voltam fedezni a megkeresett pénzemből. Mindenki azt mondja, hogy a szálláson spórolni kellett volna, miközben 100%-is ledolgozott munkajövedelemből voltam képes fizetni a lakhatásomat.
Nov 10, 2015 16:00:40
Hiénaverő
Nov 10, 2015 16:02:02
Nem hiszem, 10 milla nincs. A Bataliból összejöhetett olyan 2 millió, a diákhitel szintén 2-2.5 milla, BKV, telefon meg egyéb tartozások félmillió körül. Ennél több nemigen van. Púpnak relatíve nem az adóssága sok, hanem a pénztermelő képessége nulla. Az meg a másik, hogyha keres is valamit, azonnal elveri valami faszságra.
sodika
Aki nem mer kockáztatni, és nem hajlandó egy ilyen kérdésre igennen felelni, majd ha megkapja az esélyt, élni is vele, az megérdemli, hogy a magyar nyomorban maradjon.
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2015 16:02:10
Ne akard már bemesélni, hogy akár a kiutazást is állni tudnád, tegnap még egy sörre is alig volt pénzed te takonygerincű szar!
Nov 10, 2015 16:02:10
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 10, 2015 16:02:29
x9)
És akkor miből ettél, jártál bulikázni és fizetted a nyelviskolákat?
sodika
Nov 10, 2015 16:02:36
Ilyen hülyeséget már.
Hát nem lehet kimenni úgy, hogy a Rácz Gábor.
Fillér nélkül, hogy egy WC-papír is gondot jelentsen :D
Hát nem lehet kimenni úgy, hogy a Rácz Gábor.
Fillér nélkül, hogy egy WC-papír is gondot jelentsen :D
Nov 10, 2015 16:02:36
sodika
Nov 10, 2015 16:02:45
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 16:02:45
sodika
Nov 10, 2015 16:03:16
Szakaszosan jönnek a bevételeim.
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 16:03:16
Hiénaverő
Nov 10, 2015 16:03:32
Tényleg Púpi? Akkor mi volt az a duma hogy mindig kell egy ismerős akinél kopogtathatsz, mert egyedül nem vagy képes egy idegen városban életben maradni?
Nov 10, 2015 16:03:32
sodika
Nov 10, 2015 16:05:02
annak lélekteni jelentősége volt
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 10, 2015 16:05:02
7 perc munkakeresés
Nov 10, 2015 16:05:34
Zserynek visszafizeted ma a tartozásodat?
Erre válaszolj!
Erre válaszolj!
Nov 10, 2015 16:05:34
tigris
Nov 10, 2015 16:05:46
??? 6 hónapot? de hogy lehet? hát végig ment a "melócsá" meg a duma az itteni megrendelőkről :DD
ja hogy hazudtál??
megint?
Nov 10, 2015 16:05:46
tigris
Nov 10, 2015 16:07:48
annak lélekteni jelentősége volt
Na meló, csá.
Na meló, csá.
buzi vagy?
Nov 10, 2015 16:07:48
tigris
Nov 10, 2015 16:08:58
zsery tartozása is lélektani jelentőségű te tolvaj?
milyen érzés, hogy a sokadik embert loptad meg?
szoktál szégyent érezni?
szoktál szégyent érezni?
Nov 10, 2015 16:08:58
he?
Nov 10, 2015 16:10:47
zsery tartozása is lélektani jelentőségű te tolvaj?
szoktál szégyent érezni?
szoktál szégyent érezni?
Majd holnap meglátjuk mit publikál Zsery. Amennyiben nem hazudott ő is.
Nov 10, 2015 16:10:47
broni
Nov 10, 2015 16:10:59
hol a járókeret bazdmeg??!!!!!!!!!!valami keret gate is volt, ha jol emlékszem.......
Nov 10, 2015 16:10:59
tigris
Nov 10, 2015 16:14:30
sodi ellopta a járókeret aljáról a gumikúpokat és felhejezte önmagának. mindezt persze a Csodálatos Asszony kérte őtőle.
Nov 10, 2015 16:14:30
broni
Nov 10, 2015 16:18:19
sodi ellopta a járókeret aljáról a gumikúpokat és felhejezte önmagának. mindezt persze a Csodálatos Asszony kérte őtőle.
szóval análbloginnnak használta....
Nov 10, 2015 16:18:19
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 10, 2015 16:24:42
x16)
Tisztázzunk egy evidenciát:
te egy napig nem tudod németországi (vagy magyarországi) tartózkodásod finanszírozni. Erre csak Rocskaiak képesek.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
te egy napig nem tudod németországi (vagy magyarországi) tartózkodásod finanszírozni. Erre csak Rocskaiak képesek.
tigris
Nov 10, 2015 16:29:32
a büdös patkány már azon morfondíroz, hogy hogy fogja becsapni a magyar államot, amit már egyébként is meglopott párszor.
Nov 10, 2015 16:29:32
-
Nov 10, 2015 16:33:37
pedig van. idézem őt:
A legpesszimistább becslés szerint is 10 millió alatt van az összes tartozásom.
Csak a batalis terheket majd 4 millió körülire becsülte a szobafestő kamatok és büntetések nélkül, öt és fél éve működtet egy céget úgy hogy semmiféle adóelőleget vagy járulékot fizetett volna. A diákhitel összege is jóval magasabb, a maximális összeget vette fel 5 éven keresztül, ez már két év után van kb ott, ahol te tippeled, ő pedig öt éve nem fizeti azt sem.
Kezelhetetlen mértekűek voltak már az adósságai fél éve is, és azóta csak nőttek. Szerintem sincs amúgy még nyolc számjegyű, majd jövő ilyenkorra lesz az.
Nov 10, 2015 16:33:37
-
Nov 10, 2015 16:35:56
itt van az, amikor legutóbb az adósságairól beszélt, tavasszal:
forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=3641&bookmarked=81693
forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=3641&bookmarked=81693
Nov 10, 2015 16:35:56
púp
Nov 10, 2015 16:40:04
A diákhitel összege is jóval magasabb, a maximális összeget vette fel 5 éven keresztül, ez már két év után van kb ott, ahol te tippeled, ő pedig öt éve nem fizeti azt sem.
2009-ben szűnt meg a hallgatói jogviszonya, 6 éve kamatozik a diákhitel (a végleges összeg, az első részlet ugye 2003! óta kamatozik, amikor felvette)
Nov 10, 2015 16:40:04
tigris
Nov 10, 2015 16:41:05
"Ja, bocs, igen. A berlini tartózkodás esetleges költségeit nem leszarom, hanem majd a németországi jövedelmemből fogom törleszteni. Azt tehát halasztom."
Nov 10, 2015 16:41:05
púp
Nov 10, 2015 16:43:01
"Ja, bocs, igen. A berlini tartózkodás esetleges költségeit nem leszarom, hanem majd a németországi jövedelmemből fogom törleszteni. Azt tehát halasztom."
ennyit arról, hogy a tyodika megoldotta magának a berlint. önmagának. a sodi.
Nov 10, 2015 16:43:01
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 16:44:09
Várja Sodit Németországban! Merni kell az ilyesmit megfizetni magadnak.
Nov 10, 2015 16:44:09
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2015 16:44:10
Ez a szép az egészben.
endre! olyan isten nincs, hogy te egy német munkaadót rá tudjál beszélni arra, hogy falazzon neked ebben. ezt remélem tudod.
Nov 10, 2015 16:44:10
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 16:47:03
Készíts egy interjút az öreg Horst Mahler-el, nemsokára szabadul, ő Lehel úti bankrobbantás fővédnöke!!
Nov 10, 2015 16:47:03
-
Nov 10, 2015 16:48:59
Nov 10, 2015 16:48:59
tigris
Nov 10, 2015 16:51:08
megnéztem a tk facebookját, azért elképesztő, hogy két börtönviselt, elítélt "bűnözőzik" teli szájjal.
Nov 10, 2015 16:51:08
Laci
Nov 10, 2015 16:52:00
ez még megy sodinak is. Ő a hokicsapat kapitánya :-)
Nov 10, 2015 16:52:00
-
Nov 10, 2015 16:53:16
Recskás mivel tudod bizonyítani, hogy az elmúlt évek során munkából származó jövedelmed volt? Az táblázataid nem érdekelnek.
Nov 10, 2015 16:53:16
broni
Nov 10, 2015 16:57:42
és a lényeg:mikor nyelsz pinát????megigérted!!!!!!!!!!!
Nov 10, 2015 16:57:42
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 17:00:13
Bűnöző az, aki bűnözésből él, és az állam a legfőbb bűnöző, a cionista zsidók találmánya a Btk 222§, mivel a magyarokat máshogy nem tudják kriminalizálni
Nov 10, 2015 17:00:13
tigris
Nov 10, 2015 17:02:25
Bűnöző az, aki bűnözésből él, és az állam a legfőbb bűnöző, a cionista zsidók találmánya a Btk 222§, mivel a magyarokat máshogy nem tudják kriminalizálni
magyarul az a bűnöző, akit elítélt a bíróság. szerintem.
ha nem akarsz Magyarországon élni, magyarul beszélni, akkor el lehet menni innen! tessék, nyugodtan!
Nov 10, 2015 17:02:25
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 17:03:10
A metéltpöcsöknek talán izraelben kellene löttyedt metélt faszukat az ottani Btk-ra verni és nem a magyr kádári jogi normarendszert az amerikai fos szarhoz közelíteni, itt mások a szokások, az asszony néha átesik a vak palotapincsin, és a szokáshoz kell igazítani a jogot és nem fordítva mert utobbi a valódi diktatura na melo csá a feminista nővédő buzikurvaák meg szopjanak áramot, miattuk hal ki Európa
Nov 10, 2015 17:03:10
tigris
Nov 10, 2015 17:04:20
A metéltpöcsöknek talán izraelben kellene löttyedt metélt faszukat az ottani Btk-ra verni és nem a magyr kádári jogi normarendszert az amerikai fos szarhoz közelíteni, itt mások a szokások, az asszony néha átesik a vak palotapincsin, és a szokáshoz kell igazítani a jogot és nem fordítva mert utobbi a valódi diktatura na melo csá a feminista nővédő buzikurvaák meg szopjanak áramot, miattuk hal ki Európa
inkább azok miatt, akik impotensek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 10, 2015 17:04:20
Hiénaverő
Nov 10, 2015 17:04:37
Felébredtél, vén sárkányölő? Mivel telt ma a napod, megint józanodással? Nem érzed egy haszontalan, semmirekellő szardarabnak magad?
Nov 10, 2015 17:04:37
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 17:06:18
nagy demokrata köcsög amerikaiak, előállítják a kisdiákot és eljárást indítanak ellene, mert a padba vésett valamit A.C.A.B Magyrország egy beteg állam, pont a Btk.ja igazolja hogy a beteg Orbán, Áder meg a többi pokolfajzat ehhez a abnormarendszerhez igazítja illegitim hatalomként a Btk-t, én nem erre adtam nekik felhatalmazást
Nov 10, 2015 17:06:18
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 17:07:28
A burzsujfosadékokon sajnos nem lehet segíteni, csak gulággal, mert kasztorzult barmok
Nov 10, 2015 17:07:28
tigris
Nov 10, 2015 17:07:49
nagy demokrata köcsög amerikaiak, előállítják a kisdiákot és eljárást indítanak ellene, mert a padba vésett valamit A.C.A.B Magyrország egy beteg állam, pont a Btk.ja igazolja hogy a beteg Orbán, Áder meg a többi pokolfajzat ehhez a abnormarendszerhez igazítja illegitim hatalomként a Btk-t, én nem erre adtam nekik felhatalmazást
el vagy tiltva a közügyektől elítélt?
Nov 10, 2015 17:07:49
Hiénaverő
Nov 10, 2015 17:09:42
Tajgi, téged azért állítottak elő mert bűnöző vagy. Bokorbaszaró fekáliabűnöző, emellett elítélt, erőszakos nőzaklató. Mi, adófizetők azért tartjuk a hatóságot, hogy a magadfajta söpredéktől megszabadítson bennünket. Sajnos téged idő előtt kiengedtek, de hamarosan úgyis menni fogsz vissza, utána pedig nem kell elviselnünk hogy teleszard a netet a faszságaiddal. Már ezért megéri adózni.
Nov 10, 2015 17:09:42
-
Nov 10, 2015 17:09:45
Tajgi, szerinted a veréstől esnek majd teherbe a nők?
Nem, a verés miatt te kerülsz börtönbe, ennyire egyszerű ez.
Nov 10, 2015 17:09:45
-
Nov 10, 2015 17:10:05
Állítólag a te faszod sem szokott már nagyon ácsingózni. Mi a baj a Btk-val. Az alapján ültél, nagyon helyesen.
Nov 10, 2015 17:10:05
Baader-Meinhof csoport
Nov 10, 2015 17:10:17
Ha Kádár alatt történt volna mindez lenne egy szabálysértési papírom magánlaksértésről, veszélyes fenygetésről és hazaküldenének, és nyáron a SZOT üdülőbe kipihenném vajaskenyér mellett a Balatonnál a párkapcsolat fáradalmait :) sárkány sör mellett nem is volt akkor ilyen jogi fogalom, ami nonszensz, hogy zaklatás.
Nov 10, 2015 17:10:17
-
Nov 10, 2015 17:11:55
Ha Kádár alatt történt volna mindez lenne egy szabálysértési papírom magánlaksértésről, veszélyes fenygetésről és hazaküldenének, és nyáron a SZOT üdülőbe kipihenném vajaskenyér mellett a Balatonnál a párkapcsolat fáradalmait :) sárkány sör mellett nem is volt akkor ilyen jogi fogalom, ami nonszensz, hogy zaklatás.
Ha Kádár élne...Miért ülsz bele inkább a kisújjadba te szerencsétlen idióta.
Nov 10, 2015 17:11:55
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™