Ki a gecit érdekel, hogy én mennyi leszek, amikor a Jobbik hatalomra kerül?
Nekem, mint olyannak, aki nem a politikai maffia seggnyalója, mint te, nem teljesen mindegy, ki van kormányon és ki lopja éppen szét az országot?
Őrjöngtök, ti buzi libsik, mert lop a Fidesz, de amikor a baloldal lopott, akkor nem őrjöngtetek. A kurva anyátokat!
Mi nem erőltetünk semmit. Egyrészt. Másrészt gondolatokat megosztani, véleményt nyilvánítani lehet. És ha nekünk az a véleményünk a tüneteid/viselkedésed alapján, hogy gyermekkori szexuális traumát szenvedtél el, akkor ezt ki is mondhatjuk büntetlenül. Legalább is Magyarország törvényei ezt lehetővé teszik, akár tetszik, akár nem.
Tudod mit?
Kinyomtatom a gyerekkori erőszakolós kommenteket, és megmutatom őket anyámnak meg apámnak, ők meg majd eldöntik, feljelentik-e ez ügyben a fórumot.
Hagyd, ez a szemétláda két éve halálra erőszakolással fenyegette meg az egyik troll menyasszonyát. Semmit nem számít neki egy párkapcsolat, a szerelem, vagy a házasság szentsége. Olyan, mint egy megvadult állat, a leggyengébbet támadja.
Ezt majd lesz lehetőséged a bíróság előtt is előadni és bizonyítani.
Összezavarsz, Kisboros. Most akkor a politikai maffia, azaz a Fidox seggnyalója vagyok, vagy buzi és libsi? A kettő nehezen lehetek egyszerre. Arról viszont szokjál le, hogy anyámat vagy bárki más anyját a szádra veszed, mert ezért még jobb helyeken is elkenik a szádat. Nagyapáméknál Székelyföldön még meg is bicskáznak.
Mondtam már, hogy nem én írtam a halálra erőszakolós kommentet, szóval kapsz most már egy rágalmazási pert ezért is.
* ásít *
Ez már hányadik lesz? :D
Te még erre se vagy képes. Másolj már be egy feljelentés-tervezetet, hadd röhögjünk.
Szerintem apja megerőszakolta az itt írogató embert, aki már nem ír ide, és nem fenyeget.
Cillit Bang, tisztítószer.
Mehet a feljelentés.
Ha ez komoly, kérdeznék tőled valamit privátban, tudsz adni akár egy eldobható mail címet a gergely.tomanovics@gmailre? (Nem politikai jellegű a kérdés)
És ki lesz a feljelentő? Karalábé hadnagy? Zsír? Vagy egy tiszafaszomi herbáldíler, aki volt olyan hülye, hogy ezt a kommentet a saját IP-jéről írta? Sok sikert buzinyúl!
Ezzel egyet tudok érteni, de velem ellentétben te nem igazán fogsz profitálni abból, ha nekünk fut a szekér. Ne mondd, hogy nem szóltam!
Hanem ki volt az? Charles Lee Ray? Chucky? Mörderpuppe? Melyik titkos éned volt? Az ügyhöz tartozó párbeszéd még mindig megtalálható Tajgi trollvadász oldalán, ha netán egy kis memóriafrissítésre lenne szükséged. Ne aggódj, mi nem felejtünk olyan gyorsan, mint az alkoholista sittes geci pártfogód. Majd köszönd meg neki, hogy belerángatott anno ebbe az egészbe.
Liberális bűnöző!
Nem tudom, feltűnik-e, de amikor a gyerekkori erőszakolós meséiteket erőltetitek itt, nem engem rágalmaztok, hanem apámat, aki azt sem tudja, hogy ez a fórum létezik. Ő például mit ártott neked, te senkiházi balliberális drogos bűnöző?
Pont tegnap írtam, hogy nektek mindegy, ki a célpont, csak legyen. És okot is találtok, hogy miért célpont. Kösz, hogy ismét igazoltátok.
Azért olyan hosszú alvásra ne készülj, Lackó! Fél ötkor ébresztő! XD
Hívd meg erre a fórumra, hogy láthassa, milyen szép és okos nagyfia van! Egyébként pedig azzal ártott, hogy 33 éve nem húzta ki időben.
Egyébként, csak hogy tiszta legyen. Ha feljelentesz ezért, akkor neked kell bizonyítani, hogy tényleg nem te írtad. Sok szerencsét hozzá, miután gyakorlatilag mindenkit megfenyegettél már torokelvágással, azzal, hogy jégcsákányt fogsz a fejünkbe vágni, megcsavarhúzózol minket, szétvágsz minket darabokra késsel, stb. Elég nehezen fogod lemosni magadról, hogy egy pont ugyanabban az időben íródott, pont ugyanolyan hangvételű kommentet nem te írtál. Egyébként lényegileg szinte mindegy is, hogy Tajgi volt vagy te, hiszen együtt örültetek, hogy lebuktattatok egy trollt, és fogást találtatok rajta a nőjén keresztül. Kell még memóriafrissítés, kisköcsög?
te vagy az, őszülő vén brazil?
Eszmeraldának is elmesélte, hogyan kormolták ki gyerekkorában.
még mindig ezen lovagoltok, hogy amíg van, aki nekem ingyen is letolja, addig nektek fizetnetek kell érte?
nem is csoda olyan fejjel,ami nektek van.
anno titkár is mesélte, hogy kurvázik.
szépen nézhet ki az is...
Sodi is mindig ezzel magyarázta, hogy miért nincs nője. Bori, ha valaki nem egy szociopata, zsíroshajú mamamahotellakó, az bizony ingyen is pinához (a te esetedben faszhoz) juthat.
És dolgozni ki fog lackó?
Majd az inka vendégmunkások, Kovács! Meg a verebek az ágon!
Király, legalább lesz videós kontent, és nemcsak a keciunalmas kajmánt lehet nézni.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
hóttbiztos, hogy ez is geciunalmas lesz. ha kisruszki BÁRMILYEN értékelhető kontentet tudna gyártani, akkor nem döglött kutyákat baszna meg nem itt dübbentgetné szegény anyját 0-24ben
ez az énn greálmányóm! Dírekt pupós barátóm részére kómponnáltam! Góndoltam eggyen másst ís mint szalónás krúmplit. Reméllem mekszánják és kí túdja fizetni ezt az őszeget.
Alig várom, hogy az Oscar-gálán majd megköszönd a trolloknak, hogy inspirációt adtak a filmjeidhez.
Na takarodj már el a faszomba, de tényleg.
Kisboros megy az erdőbe, nézz, bámul, fordul kőrbe, közbe pedig olyan mintha egy kaputelefonnal vette volna fel.
nszksz! éreztem előre, hogy nincs élvezeti értéke, és nem kell időt pazarolnom.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Szerintem nálam hangosabban és látványosabban kevesen "őrjöngtek" Gyurcsány idejében, úgyhogy inkább a te kurva anyádat.
szerinted okos ötlet volt tőle,hogy egy kék nickes nevén írogat? Mert innentől a nagy erejű nyomozás során simán ráverhetik (nem úgy Laci Xd) ,hogy ő is regisztrált zsidó, nem? Elvégre ugyanaz a nick
Te egy igazi harmatoslelkű b.uzi vagy.
Tudod, nekünk, egészséges férfiaknak vannak ösztöneink.
Mi akkor is vígan meg tudunk dugni egy nőt, ha nincs semmi lelki kapcsolat. Mert ez a férfiaknál így működik, simán tudunk tisztán olyan módon szexelni, mintha csak szomjasak lennénk és veszünk egy üveg üdítőt.
Mi nem színleljük az orgazmust, akkor se ha nincs előtte előjáték:-)
---
És - éppen ezért is - a gyűlölt trollok többsége stabil, lelkileg is kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.
Amiben te sosem fogsz, kaszablokka herbáldíler!
nålam is csak a laptopon muködik a kikerules, kulföldröl nem lehet a telefonon vagy az ipaden kivarni. ezert mi csak masodrangu polgarai vagyunk a sodi forumjanak:-)
Pedig Te is régebbi motoros vagy, mint a fenti két díszpéldány. :(
ez van, meg kell erteni, hogy ez a sok retard ha beindul akkor nincs megallas, mi vagyunk az aldozatok:-)
abban meg igazad van, lenne mit irni eppen egy jo poent, de az istennek nem lehet belepni....
Ismersz esetleg egy titokzatos programozót??
Különben ez sodi fóruma, tehát most zsidóztad le!
evidenciákat
kisfosos, nem bug az, hanem feature, te egyelőre akadálymentesen írhatsz, mert így magad alatt vágod a fát. ami ezen a fórumon rólad megjelent irl infó, azt mind te írtad ide. szerencsétlen hülye.
Csak a SEO szempontjából toltam egy válasz gombot:-)
Herbál, mindegy.
mint gyengeelmeju fogyatekkal elö, miböl gondolod, hogy neked az eletben van valasztasi opciod?
- csókolom, Lacika lejöhet focizni?
- Lacikát éppen análisan erőszakolják.
- a labdát azért ide tetszik adni?
Recsi!
Nem is mondtad, hogy Berlinben acsirkemell cipőtalp sütésén kívül, sütivel is próbálkoztál.

azt is mondtad,hogy nem tudsz ide írni és ennek ellenére itt mindenki veled foglalkozik. Hogy is van ez?
Az igazmondás nem az erősséged chucky wannaplay lackó.
Németországban átírták a nemi erőszakról szóló törvényt
A módosítás kibővíti a szexuális bűncselekmény fogalmát.
* németcsibetapizás kaputt *
Szóval nem a fajtestvér sodikával? Shalom!
Valószínűleg az utóbbi. Olyan nincs, hogy valaki szexuális trauma nélkül képes legyen totálisan aszexuális lenni 35 éves korára. Nincs. Erről megkérdezhetsz 100 pszichiátert, és mind a száz azt fogja mondani, hogy régebben történt zaklatás vagy nemi erőszak van a háttérben.
Ez a Lacika nem volt a Bunki Bankom vendége?
Sosem volt úszóedzésen, nem értem.
Most már kezd világossá válni a dolog. Ez az eszmeralda, alias Szabó Judit olyan lehet mint Rósza. Fiatal korában még kinézett valahogy, talán még csinosnak is mondható volt, Borosnak talán mutatott is képet, erre mondta hogy jobb mint Palvin Barbi. De mára egy őszülő, lerobbant, kitartott matronává vált, aki az unalmat chemtrail fórumokon meg pattanásos tiniknek való bugyimutogatós képekkel üti el. Talán mára már le is barnult rendesen Brazíliában, volt már ugye "néger" is.
Szóval egy ilyen szexnagyi szórakoztatja magát a vergődő Borossal, másnak úgyse lenne ideje 500 fórumra beirkalni a nevében. Boros meg azt hiszi, ő irányít, és nem csak a kivénhedt Eszmeralda unalom elleni játékszere. A hülyéje :)
Szélhámos pátyi faszverő, kérjél tőlem bocsánatot!
Asszem egyedul a malacz fenyegetozott alappal ezen a teren.
Le is nullazodott az elete. Biztos csak veletlen
ja, a kilencrendbeli bűntett! mekkorát röhögtem azon is!:))))
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:26:33
Egyébként ha tovább erőltetitek a gyerekkori erőszakolós mesét, kaphattok ez ügyben is egy feljelentést.
Jul 07, 2016 01:26:33
Doktor Úr
Jul 07, 2016 01:27:26
Miért van itt olyan akit kiskorában megerőszakoltak? esetleg pont tiszafaszomból? mesélj róla! tudod a kommenthaverok meghallgatnak!
Jul 07, 2016 01:27:26
Doktor Úr
Jul 07, 2016 01:28:26
Egyébként ha tovább erőltetitek a gyerekkori erőszakolós mesét, kaphattok ez ügyben is egy feljelentést.
apádat kellett volna beperelni, de ha megnézed a kiss laci ügyet talán még nem késő megtenni a feljelentést, hogy végre elindulhasson a nagyerejű nyomozás Jul 07, 2016 01:28:26
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:29:23
Ahogy most kinéznek a dolgok, mire a Jobbiknak legkorábban esélye lehet egyáltalán labdába rúgni, te már legalább 45 éves leszel. A mostani hozzáállásodból és a szüleid saccolt életkorából kiindulva ki merem jelenteni, hogy hajléktalan is. Nagyon el vagy tévedve, kisfiam.
Nekem, mint olyannak, aki nem a politikai maffia seggnyalója, mint te, nem teljesen mindegy, ki van kormányon és ki lopja éppen szét az országot?
Őrjöngtök, ti buzi libsik, mert lop a Fidesz, de amikor a baloldal lopott, akkor nem őrjöngtetek. A kurva anyátokat!
Jul 07, 2016 01:29:23
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 01:30:24
Mi nem erőltetünk semmit. Egyrészt. Másrészt gondolatokat megosztani, véleményt nyilvánítani lehet. És ha nekünk az a véleményünk a tüneteid/viselkedésed alapján, hogy gyermekkori szexuális traumát szenvedtél el, akkor ezt ki is mondhatjuk büntetlenül. Legalább is Magyarország törvényei ezt lehetővé teszik, akár tetszik, akár nem.
Jul 07, 2016 01:30:24
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:30:38
Miért van itt olyan akit kiskorában megerőszakoltak? esetleg pont tiszafaszomból? mesélj róla! tudod a kommenthaverok meghallgatnak!
Tudod mit?
Kinyomtatom a gyerekkori erőszakolós kommenteket, és megmutatom őket anyámnak meg apámnak, ők meg majd eldöntik, feljelentik-e ez ügyben a fórumot.
Jul 07, 2016 01:30:38
tényfeltáró
Jul 07, 2016 01:32:03
TÉNYEK:
Boros mama évekkel ezelőtt idegösszeroppanást kapott, azóta is munkaképtelen, pszichésen labilis állapotban van.
Boros papa felépített egy szép családi házat, mégis hosszú évek óta Németországban dolgozik, és évente csak egy-két alkalommal látogat haza, annak ellenére, hogy tisztességesen keres.
Zsír nővére hosszú évek óta elköltözött otthonról, talán nem is tartja a kapcsolatot a családdal. Zsír rendszeresen csak öccsét említi.
Zsír öccse egy távoli városba jár egyetemre, ott lakik, ritkán jár csak haza. Ez is évek óta tart.
Zsírt valami olyan trauma érte, ami miatt retteg a testiségtől és a szexualitástól. Beilleszkedési zavarai vannak, úgy érzi, az emberek ocsmány dolgokat gondolnak róla, ami valószínűleg abból fakad, hogy ő is undorodik magától. Számtalan pszichés és szociális problémával küzd.
VAJON MIÉRT?
Nem nehéz ebből összerakni a gyerekkori szexuális bántalmazást, ami szétzilálta a családot és tönkrevágta Zsírt. Kár volna tagadni.
Boros mama évekkel ezelőtt idegösszeroppanást kapott, azóta is munkaképtelen, pszichésen labilis állapotban van.
Boros papa felépített egy szép családi házat, mégis hosszú évek óta Németországban dolgozik, és évente csak egy-két alkalommal látogat haza, annak ellenére, hogy tisztességesen keres.
Zsír nővére hosszú évek óta elköltözött otthonról, talán nem is tartja a kapcsolatot a családdal. Zsír rendszeresen csak öccsét említi.
Zsír öccse egy távoli városba jár egyetemre, ott lakik, ritkán jár csak haza. Ez is évek óta tart.
Zsírt valami olyan trauma érte, ami miatt retteg a testiségtől és a szexualitástól. Beilleszkedési zavarai vannak, úgy érzi, az emberek ocsmány dolgokat gondolnak róla, ami valószínűleg abból fakad, hogy ő is undorodik magától. Számtalan pszichés és szociális problémával küzd.
VAJON MIÉRT?
Nem nehéz ebből összerakni a gyerekkori szexuális bántalmazást, ami szétzilálta a családot és tönkrevágta Zsírt. Kár volna tagadni.
Jul 07, 2016 01:32:03
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 01:33:01
Pontosan értjük és ismerjük ezt a fajta mentalitást. Nihilizmusnak hívják. Ilyen az, amikor hiányzik az emberből indíttatás arra, hogy létrehozzon valamit, de ami sokkal súlyosabb, arra is, hogy a környezete és a hazája jövőjét pozitív irányban előremozdítsa. Az ilyen emberre nem lehet építeni, mert a szükségletei kielégítésénél többre nem hajlandó. Ez tökéletesen szemben áll a nemzetet előtérbe helyező, egy sikeres ország képét felvázoló szemlélettel, amit az állításod szerint általad is tisztelt miniszterelnök úr vázolt fel.
Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit tettél az utóbbi években azért, hogy a hazádnak és a családodnak jobb legyen. Ha nem tudsz rá érdemben válaszolni, akkor azt kérdezd meg magadtól, mit tehetsz most!
Amit viszont a szerelmi életemről mondtál, azt ne engedd meg magadnak még egyszer! Nálad egy évvel vagyok idősebb, és már hat éve együtt vagyunk a párommal, most fejeztük be a jegyesoktatást, és nyáron házasodunk, természetesen templomi esküvő lesz. Fogalmad sincsen arról, mit jelent egy párkapcsolat és a család, ezek pedig olyan alapjai nemzetnek és az emberi életnek, amit csak a legelvetemültebb libernyák szélsőségesek kérdőjeleznek meg.
Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit tettél az utóbbi években azért, hogy a hazádnak és a családodnak jobb legyen. Ha nem tudsz rá érdemben válaszolni, akkor azt kérdezd meg magadtól, mit tehetsz most!
Amit viszont a szerelmi életemről mondtál, azt ne engedd meg magadnak még egyszer! Nálad egy évvel vagyok idősebb, és már hat éve együtt vagyunk a párommal, most fejeztük be a jegyesoktatást, és nyáron házasodunk, természetesen templomi esküvő lesz. Fogalmad sincsen arról, mit jelent egy párkapcsolat és a család, ezek pedig olyan alapjai nemzetnek és az emberi életnek, amit csak a legelvetemültebb libernyák szélsőségesek kérdőjeleznek meg.
Hagyd, ez a szemétláda két éve halálra erőszakolással fenyegette meg az egyik troll menyasszonyát. Semmit nem számít neki egy párkapcsolat, a szerelem, vagy a házasság szentsége. Olyan, mint egy megvadult állat, a leggyengébbet támadja.
Jul 07, 2016 01:33:01
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:34:32
TÉNYEK:
VAJON MIÉRT?
VAJON MIÉRT?
Ezt majd lesz lehetőséged a bíróság előtt is előadni és bizonyítani.
Jul 07, 2016 01:34:32
fideszes troll
Jul 07, 2016 01:35:33
Összezavarsz, Kisboros. Most akkor a politikai maffia, azaz a Fidox seggnyalója vagyok, vagy buzi és libsi? A kettő nehezen lehetek egyszerre. Arról viszont szokjál le, hogy anyámat vagy bárki más anyját a szádra veszed, mert ezért még jobb helyeken is elkenik a szádat. Nagyapáméknál Székelyföldön még meg is bicskáznak.
Jul 07, 2016 01:35:33
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:35:43
Mondtam már, hogy nem én írtam a halálra erőszakolós kommentet, szóval kapsz most már egy rágalmazási pert ezért is.
Jul 07, 2016 01:35:43
cillit bang
Jul 07, 2016 01:37:25
* ásít *
Ez már hányadik lesz? :D
Te még erre se vagy képes. Másolj már be egy feljelentés-tervezetet, hadd röhögjünk.
Szerintem apja megerőszakolta az itt írogató embert, aki már nem ír ide, és nem fenyeget.
Cillit Bang, tisztítószer.
Mehet a feljelentés.
Jul 07, 2016 01:37:25
Doktor Úr
Jul 07, 2016 01:38:45
az fbinak is küldd el a feljelentéseket mint a minden idők legnagyobb szexuális abúzusát elszenvedett púzó-tanú és mehetsz a molnárefnek interjút adni Jul 07, 2016 01:38:45
Zsery
Jul 07, 2016 01:39:17
Van egy rossz hírem, Bori. Tudod ki dolgozik alvállalkozóként a Közlekedési Múzeum felújításán? Hát én XDDDDDD
Ha ez komoly, kérdeznék tőled valamit privátban, tudsz adni akár egy eldobható mail címet a gergely.tomanovics@gmailre? (Nem politikai jellegű a kérdés)
Jul 07, 2016 01:39:17
kínzó kérdés
Jul 07, 2016 01:39:30
És ki lesz a feljelentő? Karalábé hadnagy? Zsír? Vagy egy tiszafaszomi herbáldíler, aki volt olyan hülye, hogy ezt a kommentet a saját IP-jéről írta? Sok sikert buzinyúl!
Jul 07, 2016 01:39:30
fideszes troll
Jul 07, 2016 01:41:05
Na léptem!
Addig is, kedves barátaim: hajrá Orbán, hajrá Fidesz!
Ezzel egyet tudok érteni, de velem ellentétben te nem igazán fogsz profitálni abból, ha nekünk fut a szekér. Ne mondd, hogy nem szóltam!
Jul 07, 2016 01:41:05
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 01:41:35
Hanem ki volt az? Charles Lee Ray? Chucky? Mörderpuppe? Melyik titkos éned volt? Az ügyhöz tartozó párbeszéd még mindig megtalálható Tajgi trollvadász oldalán, ha netán egy kis memóriafrissítésre lenne szükséged. Ne aggódj, mi nem felejtünk olyan gyorsan, mint az alkoholista sittes geci pártfogód. Majd köszönd meg neki, hogy belerángatott anno ebbe az egészbe.
Jul 07, 2016 01:41:35
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:42:10
az fbinak is küldd el a feljelentéseket mint a minden idők legnagyobb szexuális abúzusát elszenvedett púzó-tanú és mehetsz a molnárefnek interjút adni
Liberális bűnöző!
Nem tudom, feltűnik-e, de amikor a gyerekkori erőszakolós meséiteket erőltetitek itt, nem engem rágalmaztok, hanem apámat, aki azt sem tudja, hogy ez a fórum létezik. Ő például mit ártott neked, te senkiházi balliberális drogos bűnöző?
Pont tegnap írtam, hogy nektek mindegy, ki a célpont, csak legyen. És okot is találtok, hogy miért célpont. Kösz, hogy ismét igazoltátok.
Jul 07, 2016 01:42:10
az új feljelentés
Jul 07, 2016 01:42:18
* elsodikázódott *
Jul 07, 2016 01:42:18
Kukuri Kohn
Jul 07, 2016 01:42:47
Na léptem!
Azért olyan hosszú alvásra ne készülj, Lackó! Fél ötkor ébresztő! XD
Jul 07, 2016 01:42:47
evidenciák
Jul 07, 2016 01:45:01
Liberális bűnöző!
Hívd meg erre a fórumra, hogy láthassa, milyen szép és okos nagyfia van! Egyébként pedig azzal ártott, hogy 33 éve nem húzta ki időben.
Jul 07, 2016 01:45:01
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 01:46:25
Egyébként, csak hogy tiszta legyen. Ha feljelentesz ezért, akkor neked kell bizonyítani, hogy tényleg nem te írtad. Sok szerencsét hozzá, miután gyakorlatilag mindenkit megfenyegettél már torokelvágással, azzal, hogy jégcsákányt fogsz a fejünkbe vágni, megcsavarhúzózol minket, szétvágsz minket darabokra késsel, stb. Elég nehezen fogod lemosni magadról, hogy egy pont ugyanabban az időben íródott, pont ugyanolyan hangvételű kommentet nem te írtál. Egyébként lényegileg szinte mindegy is, hogy Tajgi volt vagy te, hiszen együtt örültetek, hogy lebuktattatok egy trollt, és fogást találtatok rajta a nőjén keresztül. Kell még memóriafrissítés, kisköcsög?
Jul 07, 2016 01:46:25
húzd az igát
Jul 07, 2016 01:46:36
a jabilban, és akkor lesz pénzed új párnára, hogy ne azon a párnán kelljen álomba sírnod magad, amibe kiskorodban haraptál amikor meglátogatott a kisszobában...
Jul 07, 2016 01:46:36
húzd az igát
Jul 07, 2016 01:48:33
ide egy profi pszichológus kéne, aki regressziós hipnózissal előhozza a régi elnyomott szexuális abúzus emlékeit, majd a kollégáival beállítják a gyógyszeradagokat, hogy továbbra is nyáladzó elmebeteg maradj, de immár ne legyél ön- és közveszélyes
Jul 07, 2016 01:48:33
húzd az igát
Jul 07, 2016 01:49:33
mellesleg te ismerted be hogy apád megerőszakolt, és valószínűleg ezért terjedt el a kutyamolesztálós pletyka (ami valószínűleg a megerőszakolással szemben nem igaz)
Jul 07, 2016 01:49:33
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:50:07
W!
Menj már ki te is a ligetes cirkuszra, hátha levernek téged is a kopaszok, olyan szívesen megnézném.
Meg vidd magaddal a tilos rádiós Csukerdát is, aki akkora szakértője a "zsíroldásnak".
Menj már ki te is a ligetes cirkuszra, hátha levernek téged is a kopaszok, olyan szívesen megnézném.
Meg vidd magaddal a tilos rádiós Csukerdát is, aki akkora szakértője a "zsíroldásnak".
Jul 07, 2016 01:50:07
húzd az igát
Jul 07, 2016 01:51:10
W!
ne terelj ruszki, most már bevallhatod, hányszor akasztott be a papi? Menj már ki te is a ligetes cirkuszra, hátha levernek téged is a kopaszok, olyan szívesen megnézném.
Jul 07, 2016 01:51:10
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 01:54:35
ne terelj ruszki, most már bevallhatod, hányszor akasztott be a papi?
Jul 07, 2016 01:54:35
húzd az igát
Jul 07, 2016 01:55:53
őszülő vén brazil? eddig még meztelen szőke szupernő volt, akihez képest palvin barbi egy trampli! Jul 07, 2016 01:55:53
boros - magyar szótár
Jul 07, 2016 02:10:14
Eszmeraldának is elmesélte, hogyan kormolták ki gyerekkorában.
Jul 07, 2016 02:10:14
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 02:21:01
őszülő vén brazil? eddig még meztelen szőke szupernő volt, akihez képest palvin barbi egy trampli!
még mindig ezen lovagoltok, hogy amíg van, aki nekem ingyen is letolja, addig nektek fizetnetek kell érte?
Jul 07, 2016 02:21:01
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 02:25:52
milyen kibaszott undorító dolog pénzt fizetni szexért.
kifordul a belem a gondolattól is, amikor olyat baszik az ember, aki undorodik tőle, de a pénzért cserébe kénytelen még mosolyogni is hozzá.
ezek vagytok ti. meg ilyesmi lehet minden más "kapcsolatotok" is.
kifordul a belem a gondolattól is, amikor olyat baszik az ember, aki undorodik tőle, de a pénzért cserébe kénytelen még mosolyogni is hozzá.
Jul 07, 2016 02:25:52
evidenciák
Jul 07, 2016 02:28:12
Lackó nem fizet a szexért. Ingyen oboázik a vasvári kocsisoron.
Jul 07, 2016 02:28:12
érdekes
Jul 07, 2016 02:31:19
milyen kibaszott undorító dolog pénzt fizetni szexért.
Sodi is mindig ezzel magyarázta, hogy miért nincs nője. Bori, ha valaki nem egy szociopata, zsíroshajú mamamahotellakó, az bizony ingyen is pinához (a te esetedben faszhoz) juthat.
Jul 07, 2016 02:31:19
Karalábé hadnagy
Jul 07, 2016 02:34:07
Buzigolyó, amúgy ötletet adtál ezzel a David Lynch dologgal.
Csinálok még ilyen videókat, mint a Paranoia, és megpróbálom filmre vinni a ti belső világotokat, tébolyotokat, álszentségeteket, képmutatásotokat.
Csinálok még ilyen videókat, mint a Paranoia, és megpróbálom filmre vinni a ti belső világotokat, tébolyotokat, álszentségeteket, képmutatásotokat.
Jul 07, 2016 02:34:07
cillit bang
Jul 07, 2016 04:11:08
"amíg van, aki nekem ingyen is letolja, addig nektek fizetnetek kell érte?"
Egyre jobb a műsor. "Van, aki nekem ingyen is letolja". A nagy Kaszanova :))) Ha meg is történt, ez volt a legnagyobb szexuális élményed, hogy egy őszülő, öreg elmebeteg / vagy szőke, Palvin Barbis? nem értem, most akkor mi van??.. nő küldött magáról neked egy meztelen képet :))
Nekem először 16 éves koromban volt ilyen, akkor még az MSN-en, röhejes megapixel számú webkamerán mutatta meg akkori barátnőjelöltem a meztelen testét.
És bizony azóta se fizetek érte, és már rég nem csak webkamerán látom. Te viszont szűz vagy, és az is maradsz, és undorítóan nézel ki.
Az a legviccesebb, hogy egy tipikus lúzer béta srác, aki nem megy emberek közé, fogalma sincs mi van a világban, mi van a nőkkel, a párkapcsolatokkal, mik mennek a pesti éjszakában, ha magabiztos vagy, és nem olyan buzis mint te, benyögi hogy "van, aki nekem letolja, míg ti fizettek érte", akkorát röhögtem..
És a kedvencem a fixa ideád, hogy itt mindenki liberális, meg ronda, de a vége az, hogy akár gondolhatod azt is, még ha szerinted az itteni trollok rondák, és csak kurvázni tudnak, te akkor is mindenkinél (még Sodinál is!) rosszabb helyzetbe leszel, és ez, hogy nem érdekelnek a nők, nem érdekelnek az emberek, csak önvédelmi mechanizmusok, valójában egész nap szenvedsz, beteg pornókat nézhetsz, és ha kimész mégis az utcára, meglátsz 1-2 jó nőt nagyon ideges leszel, mert tudod hogy még a rondábbakat se kaphatod meg :DDD Akkor legalább pénzed lenne, baszod :DD
Egyre jobb a műsor. "Van, aki nekem ingyen is letolja". A nagy Kaszanova :))) Ha meg is történt, ez volt a legnagyobb szexuális élményed, hogy egy őszülő, öreg elmebeteg / vagy szőke, Palvin Barbis? nem értem, most akkor mi van??.. nő küldött magáról neked egy meztelen képet :))
Nekem először 16 éves koromban volt ilyen, akkor még az MSN-en, röhejes megapixel számú webkamerán mutatta meg akkori barátnőjelöltem a meztelen testét.
És bizony azóta se fizetek érte, és már rég nem csak webkamerán látom. Te viszont szűz vagy, és az is maradsz, és undorítóan nézel ki.
Az a legviccesebb, hogy egy tipikus lúzer béta srác, aki nem megy emberek közé, fogalma sincs mi van a világban, mi van a nőkkel, a párkapcsolatokkal, mik mennek a pesti éjszakában, ha magabiztos vagy, és nem olyan buzis mint te, benyögi hogy "van, aki nekem letolja, míg ti fizettek érte", akkorát röhögtem..
És a kedvencem a fixa ideád, hogy itt mindenki liberális, meg ronda, de a vége az, hogy akár gondolhatod azt is, még ha szerinted az itteni trollok rondák, és csak kurvázni tudnak, te akkor is mindenkinél (még Sodinál is!) rosszabb helyzetbe leszel, és ez, hogy nem érdekelnek a nők, nem érdekelnek az emberek, csak önvédelmi mechanizmusok, valójában egész nap szenvedsz, beteg pornókat nézhetsz, és ha kimész mégis az utcára, meglátsz 1-2 jó nőt nagyon ideges leszel, mert tudod hogy még a rondábbakat se kaphatod meg :DDD Akkor legalább pénzed lenne, baszod :DD
Jul 07, 2016 04:11:08
még éltet a remény
Jul 07, 2016 06:00:21
Jul 07, 2016 06:00:21
Dzsabilos Lacika
Jul 07, 2016 06:13:48
Na gyerekek, levonatoztam Vasváriból Zamárdiba, hogy egy jót kattogjak ezen a szar Balaton Soundon. Építik a színpadot, én meg a fúró hangjára szeletelek a színpad előtt. Mondták idén nincs Tiesto. Mindegy, akkor jövő ilyenkorig itt veretek. Ja meg a másik zsidó ármány ez a tihanyi visszhang. Beordítom neki, hogy herbál van eladó, erre visszaszól a hang, hogy: " Jó estét kívánok, személyigazolványt kérnék ellenőrzés céljából!" Hihetetlen bazdmeg, ez is egy csalás. De legalább lenne pár vizimentő, mint a Baywatch-ban a Hasselhoff. Jó szőrős mellkassal.
Jul 07, 2016 06:13:48
Dzsabilos Lacika
Jul 07, 2016 06:15:20
Majd az inka vendégmunkások, Kovács! Meg a verebek az ágon!
Jul 07, 2016 06:15:20
Dzsabilos Lacika
Jul 07, 2016 06:20:03
Ja, megvolt a vérteszt a zamárdi kapitányságon és most azon megy a vita, hogy 10 évet kapjak-e, vagy Nobel díjat. Ugyanis 100%-os tisztaságú herbál jött a vénámból, vér viszont egy csepp sem!
Jul 07, 2016 06:20:03
Hiénaverő
(
x17)
Jul 07, 2016 08:12:09
x17)
Király, legalább lesz videós kontent, és nemcsak a keciunalmas kajmánt lehet nézni.
Brian
Jul 07, 2016 08:23:46
hóttbiztos, hogy ez is geciunalmas lesz. ha kisruszki BÁRMILYEN értékelhető kontentet tudna gyártani, akkor nem döglött kutyákat baszna meg nem itt dübbentgetné szegény anyját 0-24ben
Jul 07, 2016 08:23:46
powerfap
Jul 07, 2016 08:30:29
Recsi!
Ezért bizony perelni kell! A 23-as szám jogai téged illetnek!!
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/aXK2EiY.jpg?1]
Ezért bizony perelni kell! A 23-as szám jogai téged illetnek!!
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/aXK2EiY.jpg?1]
Jul 07, 2016 08:30:29
powerfap
Jul 07, 2016 08:32:19
Na, talán most:
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/aXK2EiY.jpg?1.jpg]
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/aXK2EiY.jpg?1.jpg]
Jul 07, 2016 08:32:19
powerfap
Jul 07, 2016 08:34:26
Na...
Nemá'..
Mifaan..?

Nemá'..
Mifaan..?

Jul 07, 2016 08:34:26
papúcsós kordonremzi
Jul 07, 2016 09:31:23
Na...
Nemá'..
Mifaan..?
Nemá'..
Mifaan..?
ez az énn greálmányóm! Dírekt pupós barátóm részére kómponnáltam! Góndoltam eggyen másst ís mint szalónás krúmplit. Reméllem mekszánják és kí túdja fizetni ezt az őszeget.
Jul 07, 2016 09:31:23
Karandas
Jul 07, 2016 10:21:20
Endre!
Kongóban már van, idehaza egy új tárca létrehozásával te lehetnél a Maszturbáló Miniszter!
www.borsonline.hu/aktualis/latott-mar-maszturbalo-minisztert-nem-na-akkor-most/115208
Kongóban már van, idehaza egy új tárca létrehozásával te lehetnél a Maszturbáló Miniszter!
www.borsonline.hu/aktualis/latott-mar-maszturbalo-minisztert-nem-na-akkor-most/115208
Jul 07, 2016 10:21:20
még éltet a remény
Jul 07, 2016 10:21:31
Jul 07, 2016 10:21:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 07, 2016 10:31:14
x38)
Zsír, te elmebeteg vagy, ez már biztos. A videód alapján főleg. Csak anyád jóindulatán múlt, hogy nem a vigyorgóban harapdálod a gumiszoba falát. Tedd össze a kezed, hogy még így sem tagadtak ki. Szerencsétlen anyád a saját életét teszi tönkre, hogy a félbolond fiát otthon láthassa teljesen leépülni. Össze kéne hozni őket Tajgi anyjával, hogy legalább valaki megértse a sirámait. Te pedig húzd meg magad, és ne írj ide soha többet!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 10:33:15
Valaki kurvázik = feláll a fasza nőkre.
Szerintem ezzel már beljebb van, mint te.
Szerintem ezzel már beljebb van, mint te.
Jul 07, 2016 10:33:15
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 10:35:48
Ez a legutolsó zsírnak ment, természetesen
Jul 07, 2016 10:35:48
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 10:36:59
Alig várom, hogy az Oscar-gálán majd megköszönd a trolloknak, hogy inspirációt adtak a filmjeidhez.
Na takarodj már el a faszomba, de tényleg.
Jul 07, 2016 10:36:59
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 11:07:55
x48)
hol a feljelentés? lesz feljelentés?
amúgy az a videó mit tartalmaz? nem lesz róla tanszék által vágott változat?
xray
Jul 07, 2016 11:14:32
kisfosos ez a fórum egy másik pszichiátria beteg számára lett létrehozva és nem neked. takarodj már innen, amíg lehet, mert rövidesen elvitetünk a vigyorgóba!
Jul 07, 2016 11:14:32
-V-
Jul 07, 2016 11:19:22
hol a feljelentés? lesz feljelentés?
Kisboros megy az erdőbe, nézz, bámul, fordul kőrbe, közbe pedig olyan mintha egy kaputelefonnal vette volna fel.
Jul 07, 2016 11:19:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 11:24:17
x48)
nszksz! éreztem előre, hogy nincs élvezeti értéke, és nem kell időt pazarolnom.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 11:30:13
x48)
kisbolyhos! írjad azokat a feljelentéseket, el ne sodikázódjon!
aztán majd mutasd meg mit írt rá a rendőrség, mert azon majd legalább tudunk röhögni.
aztán majd mutasd meg mit írt rá a rendőrség, mert azon majd legalább tudunk röhögni.
Zsery
Jul 07, 2016 11:59:56
Szerintem nálam hangosabban és látványosabban kevesen "őrjöngtek" Gyurcsány idejében, úgyhogy inkább a te kurva anyádat.
Jul 07, 2016 11:59:56
még éltet a remény
Jul 07, 2016 12:01:36
kisbolyhos! írjad azokat a feljelentéseket, el ne sodikázódjon!
szerinted okos ötlet volt tőle,hogy egy kék nickes nevén írogat? Mert innentől a nagy erejű nyomozás során simán ráverhetik (nem úgy Laci Xd) ,hogy ő is regisztrált zsidó, nem? Elvégre ugyanaz a nick
Jul 07, 2016 12:01:36
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2016 12:21:01
Te egy igazi harmatoslelkű b.uzi vagy.
Tudod, nekünk, egészséges férfiaknak vannak ösztöneink.
Mi akkor is vígan meg tudunk dugni egy nőt, ha nincs semmi lelki kapcsolat. Mert ez a férfiaknál így működik, simán tudunk tisztán olyan módon szexelni, mintha csak szomjasak lennénk és veszünk egy üveg üdítőt.
Mi nem színleljük az orgazmust, akkor se ha nincs előtte előjáték:-)
---
És - éppen ezért is - a gyűlölt trollok többsége stabil, lelkileg is kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.
Amiben te sosem fogsz, kaszablokka herbáldíler!
Jul 07, 2016 12:21:01
+
Jul 07, 2016 12:45:53
Amit nem értek csupán, kedves Trollégák, hogy miként kerülik meg az IronGnome-t ő meg a papagályfogós. Mert amikor lenne jó poén, arra nincs mindig idő várni egy órát, ez a két selejtes meg egyből reagál mindenre.
Igy persze, hogy pang a forum. Ugy tűnik innen, vagy finomhangolni vag pihentetni lenne jobb IG-t.
Igy persze, hogy pang a forum. Ugy tűnik innen, vagy finomhangolni vag pihentetni lenne jobb IG-t.
Jul 07, 2016 12:45:53
Örebro
Jul 07, 2016 13:18:57
Amit nem értek csupán, kedves Trollégák, hogy miként kerülik meg az IronGnome-t ő meg a papagályfogós. Mert amikor lenne jó poén, arra nincs mindig idő várni egy órát, ez a két selejtes meg egyből reagál mindenre.
nålam is csak a laptopon muködik a kikerules, kulföldröl nem lehet a telefonon vagy az ipaden kivarni. ezert mi csak masodrangu polgarai vagyunk a sodi forumjanak:-)
Jul 07, 2016 13:18:57
+
Jul 07, 2016 13:21:08
Jul 07, 2016 13:21:08
Örebro
Jul 07, 2016 13:24:30
ez van, meg kell erteni, hogy ez a sok retard ha beindul akkor nincs megallas, mi vagyunk az aldozatok:-)
abban meg igazad van, lenne mit irni eppen egy jo poent, de az istennek nem lehet belepni....
Jul 07, 2016 13:24:30
banshee
(
x24)
Jul 07, 2016 13:24:46
x24)
Kisbolyhos, ha már annyira nosztalgiázol a ll. vh. után, Szálasi egyik beszédéből egy részlet.
Aki a közösség nagy erőfeszítéseit akármilyen formában szabotálja, a rendet megbontja, munkahelyét elhagyja, munkáját nem végzi a legteljesebb felelősséggel, és ezáltal kitűzött céljaink elérését akadályozza, halállal bűnhődik. Aki nem dolgozik, meghal.
Szóval nagyon ne kívánd vissza ezt a korszakot...
Aki a közösség nagy erőfeszítéseit akármilyen formában szabotálja, a rendet megbontja, munkahelyét elhagyja, munkáját nem végzi a legteljesebb felelősséggel, és ezáltal kitűzött céljaink elérését akadályozza, halállal bűnhődik. Aki nem dolgozik, meghal.
Szóval nagyon ne kívánd vissza ezt a korszakot...
Mortal Danger
Jul 07, 2016 13:44:26
Én sem tudnék kommentelni, csakhát bugos az iron gnome. Lehet gójokkal kellene fórumot iratnotok...
Jul 07, 2016 13:44:26
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2016 13:47:09
evidenciákat
Jul 07, 2016 13:47:09
ismétlés a tudás anyja
Jul 07, 2016 14:02:54
kutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ Boros László laci tiszafaszom kutyaszar meleg kutyszaros palacsinta halott kiskutyák BorosLászló
canis merda s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros Tiszavasvári gay videókészítés kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci tiszafaszom meleg sakk kisboros halott kiskutyák BorosLászlócanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci tiszafaszom kutyaszar meleg kisboros halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 laci tisza vasvári meleg meleg kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ Boros László kisboros tisza vasvári gay videókészítés kutyabaszó halott kiskutyák canis merdacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci Tiszavasvári napiszar buzi kutyszaros palacsinta terrorist BorosLászlókutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tiszafaszom kutyaszar videókészítés kutyszaros palacsinta halott kiskutyák BorosLaszloKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom gay buzi kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 László tiszafaszom gay videókészítés kutyabaszó terrorist BorosLászlóKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tisza vasvári meleg sakk kisboros halott kiskutyák esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László László tiszafaszom Boros László Photography meleg kutyszaros palacsinta terrorist BorosLaszlokutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom Boros László Photography meleg kisboros terrorist esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci tisza vasvári Boros László Photography sakk kutyabaszó halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 Boros tiszafaszom napiszar sakk kisboros terrorist BorosLaszlo Kedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci Tiszavasvári gay videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci Tiszavasvári gay buzi kutyszaros palacsinta terrorist esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tisza vasvári kutyaszar videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László laci Tiszavasvári Boros László Photography buzi kutyabaszó terrorist canis merdakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros tiszafaszom gay sakk kisboros halott kiskutyák s1379.photobucket.com/user/s304/profile/
canis merda s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros Tiszavasvári gay videókészítés kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci tiszafaszom meleg sakk kisboros halott kiskutyák BorosLászlócanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci tiszafaszom kutyaszar meleg kisboros halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 laci tisza vasvári meleg meleg kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ Boros László kisboros tisza vasvári gay videókészítés kutyabaszó halott kiskutyák canis merdacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci Tiszavasvári napiszar buzi kutyszaros palacsinta terrorist BorosLászlókutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tiszafaszom kutyaszar videókészítés kutyszaros palacsinta halott kiskutyák BorosLaszloKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom gay buzi kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 László tiszafaszom gay videókészítés kutyabaszó terrorist BorosLászlóKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tisza vasvári meleg sakk kisboros halott kiskutyák esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László László tiszafaszom Boros László Photography meleg kutyszaros palacsinta terrorist BorosLaszlokutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom Boros László Photography meleg kisboros terrorist esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci tisza vasvári Boros László Photography sakk kutyabaszó halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 Boros tiszafaszom napiszar sakk kisboros terrorist BorosLaszlo Kedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci Tiszavasvári gay videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci Tiszavasvári gay buzi kutyszaros palacsinta terrorist esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tisza vasvári kutyaszar videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László laci Tiszavasvári Boros László Photography buzi kutyabaszó terrorist canis merdakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros tiszafaszom gay sakk kisboros halott kiskutyák s1379.photobucket.com/user/s304/profile/
Jul 07, 2016 14:02:54
xray
Jul 07, 2016 14:05:16
Én sem tudnék kommentelni, csakhát bugos az iron gnome. Lehet gójokkal kellene fórumot iratnotok...
kisfosos, nem bug az, hanem feature, te egyelőre akadálymentesen írhatsz, mert így magad alatt vágod a fát. ami ezen a fórumon rólad megjelent irl infó, azt mind te írtad ide. szerencsétlen hülye.
Jul 07, 2016 14:05:16
Schwezoff Dávid
Jul 07, 2016 14:06:27
kutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ Boros László laci tiszafaszom kutyaszar meleg kutyszaros palacsinta halott kiskutyák BorosLászló
Csak a SEO szempontjából toltam egy válasz gombot:-)
Herbál, mindegy.
Jul 07, 2016 14:06:27
Örebro
Jul 07, 2016 14:07:45
Dögevő!
Ha van két opció, amelyből az egyik az, hogy éltek, mint hal a vízben, miközben zaklattok és hazug rágalmakkal szórjátok tele rólam a netet, amin jól szórakoztok, a másik, hogy én megdöglök, de ti is, akkor habozás nélkül az utóbbit választom. Szóval jöjjön csak vissza az az időszak!
Egyébként, hogy nem lehet beírni polgár és Kaufmann nevét, de az enyémet igen, bizonyítja, hogy ti szándékosan törekedtek arra, hogy minél több hazugság legyen rólam a neten. Megtehetnétek, hogy az én nevem sem jelenik meg itt, de nem teszitek meg. A ti célotok az én lejáratásom, életem tönkretétele. HÁT EZÉRT FOGTOK RÁBASZNI MINDANNYIAN! TE IS VEJMEKLAGECI!
Rég mással foglalkoznék, ha nem kellene veletek...
Ha van két opció, amelyből az egyik az, hogy éltek, mint hal a vízben, miközben zaklattok és hazug rágalmakkal szórjátok tele rólam a netet, amin jól szórakoztok, a másik, hogy én megdöglök, de ti is, akkor habozás nélkül az utóbbit választom. Szóval jöjjön csak vissza az az időszak!
Egyébként, hogy nem lehet beírni polgár és Kaufmann nevét, de az enyémet igen, bizonyítja, hogy ti szándékosan törekedtek arra, hogy minél több hazugság legyen rólam a neten. Megtehetnétek, hogy az én nevem sem jelenik meg itt, de nem teszitek meg. A ti célotok az én lejáratásom, életem tönkretétele. HÁT EZÉRT FOGTOK RÁBASZNI MINDANNYIAN! TE IS VEJMEKLAGECI!
Rég mással foglalkoznék, ha nem kellene veletek...
mint gyengeelmeju fogyatekkal elö, miböl gondolod, hogy neked az eletben van valasztasi opciod?
Jul 07, 2016 14:07:45
lebuktál boros lászló tis
Jul 07, 2016 14:07:59
saját magáról irogatja ezeket, teljesen skizofrén elmebeteg... canis merda s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros Tiszavasvári gay videókészítés kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci tiszafaszom meleg sakk kisboros halott kiskutyák BorosLászlócanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci tiszafaszom kutyaszar meleg kisboros halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 laci tisza vasvári meleg meleg kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ Boros László kisboros tisza vasvári gay videókészítés kutyabaszó halott kiskutyák canis merdacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304 kisboros1 laci Tiszavasvári napiszar buzi kutyszaros palacsinta terrorist BorosLászlókutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tiszafaszom kutyaszar videókészítés kutyszaros palacsinta halott kiskutyák BorosLaszloKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom gay buzi kisboros terrorist canis merdaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 László tiszafaszom gay videókészítés kutyabaszó terrorist BorosLászlóKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 László tisza vasvári meleg sakk kisboros halott kiskutyák esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László László tiszafaszom Boros László Photography meleg kutyszaros palacsinta terrorist BorosLaszlokutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tiszafaszom Boros László Photography meleg kisboros terrorist esmeraldaKedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci tisza vasvári Boros László Photography sakk kutyabaszó halott kiskutyák esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile/ kisboros1 Boros tiszafaszom napiszar sakk kisboros terrorist BorosLaszlo Kedvenc album s1379.photobucket.com/user/s304/profile kisboros1 laci Tiszavasvári gay videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/ Boros László laci Tiszavasvári gay buzi kutyszaros palacsinta terrorist esmeraldacanis merda s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László Boros tisza vasvári kutyaszar videókészítés kutyabaszó terrorist esmeraldakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304/profile Boros László laci Tiszavasvári Boros László Photography buzi kutyabaszó terrorist canis merdakutyaszar s1379.photobucket.com/user/s304 Boros László Boros tiszafaszom gay sakk kisboros halott kiskutyák s1379.photobucket.com/user/s304/profile/
Jul 07, 2016 14:07:59
Örebro
Jul 07, 2016 14:16:15
te egyebkent nem szegyelled magad egy cseppet sem, hogy anyad tart el? csak ugy kerdezem, mert ha az en fiam lennel, mar reg kibasztalak volna aztan elj ahogy tudsz. szerencsed, hogy anyad elnezö, vagy tenyleg a megeröszakolasod miatt neznek el mindent neked?
Jul 07, 2016 14:16:15
Boroslaci osztálytársai,
Jul 07, 2016 14:18:32
te egyebkent nem szegyelled magad egy cseppet sem, hogy anyad tart el? csak ugy kerdezem, mert ha az en fiam lennel, mar reg kibasztalak volna aztan elj ahogy tudsz. szerencsed, hogy anyad elnezö, vagy tenyleg a megeröszakolasod miatt neznek el mindent neked?
- csókolom, Lacika lejöhet focizni?
- Lacikát éppen análisan erőszakolják.
- a labdát azért ide tetszik adni?
Jul 07, 2016 14:18:32
Hiénaverő
(
x17)
Jul 07, 2016 14:22:56
x17)
Kiverted ma már az idoljaidra, Kisboros? Ugye milyen jó hogy csak 80 ezret perkának a Jabilban, a másik fele megy adóba, hogy a szerelmeidnek is jusson pár morzsa?
index.hu/belfold/2016/07/06/evi_300_milliardos_oriasbizniszben_a_habony-rogan-erdekkor/
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
index.hu/belfold/2016/07/06/evi_300_milliardos_oriasbizniszben_a_habony-rogan-erdekkor/
powerfap
Jul 07, 2016 14:35:46
Recsi!
Nem is mondtad, hogy Berlinben a

Jul 07, 2016 14:35:46
még éltet a remény
Jul 07, 2016 15:32:54
azt is mondtad,hogy nem tudsz ide írni és ennek ellenére itt mindenki veled foglalkozik. Hogy is van ez?
Az igazmondás nem az erősséged chucky wannaplay lackó.
Jul 07, 2016 15:32:54
Shodika
Jul 07, 2016 15:36:39
Németországban átírták a nemi erőszakról szóló törvényt
A módosítás kibővíti a szexuális bűncselekmény fogalmát.
* németcsibetapizás kaputt *
Jul 07, 2016 15:36:39
banshee
(
x24)
Jul 07, 2016 15:37:09
x24)
Szóval nem a fajtestvér sodikával? Shalom!
töppedt buzigolyók
Jul 07, 2016 16:00:50
Valószínűleg az utóbbi. Olyan nincs, hogy valaki szexuális trauma nélkül képes legyen totálisan aszexuális lenni 35 éves korára. Nincs. Erről megkérdezhetsz 100 pszichiátert, és mind a száz azt fogja mondani, hogy régebben történt zaklatás vagy nemi erőszak van a háttérben.
Jul 07, 2016 16:00:50
Shodika
Jul 07, 2016 16:02:26
Ez a Lacika nem volt a Bunki Bankom vendége?
Jul 07, 2016 16:02:26
Kiss Laci
Jul 07, 2016 16:04:24
Sosem volt úszóedzésen, nem értem.
Jul 07, 2016 16:04:24
Hiénaverő
(
x17)
Jul 07, 2016 16:06:34
x17)
Nem aszexuális ez, csak homár és/vagy balfasz, meg elmebeteg. Ugyanakkora recskagép mint Zsodika.
Péniszmentő
Jul 07, 2016 17:23:53
Folytatom a Hölgyurológiai kutatásom. Azt lehet tudni, melyik gyógyszercégnek dolgozik?
Jul 07, 2016 17:23:53
-
Jul 07, 2016 18:34:21
Mikor baszunk rá mindannyian bori? Jövő héten???
Jul 07, 2016 18:34:21
-
Jul 07, 2016 18:36:21
Lehetne fejleszteni ide egy kisboros fenyegetésszámlálót. Olyan ez neki mint sodinak a melócsá.
Jul 07, 2016 18:36:21
-
Jul 07, 2016 18:42:12
Folytatom a Hölgyurológiai kutatásom. Azt lehet tudni, melyik gyógyszercégnek dolgozik?
fidesz közeli a gyógyszercég, a lomnici-féle buzeráns békemenet önkéntesein kísérleteznek Jul 07, 2016 18:42:12
AutismusMaximus
Jul 07, 2016 18:44:42
őszülő vén brazil? eddig még meztelen szőke szupernő volt, akihez képest palvin barbi egy trampli!
Most már kezd világossá válni a dolog. Ez az eszmeralda, alias Szabó Judit olyan lehet mint Rósza. Fiatal korában még kinézett valahogy, talán még csinosnak is mondható volt, Borosnak talán mutatott is képet, erre mondta hogy jobb mint Palvin Barbi. De mára egy őszülő, lerobbant, kitartott matronává vált, aki az unalmat chemtrail fórumokon meg pattanásos tiniknek való bugyimutogatós képekkel üti el. Talán mára már le is barnult rendesen Brazíliában, volt már ugye "néger" is.
Szóval egy ilyen szexnagyi szórakoztatja magát a vergődő Borossal, másnak úgyse lenne ideje 500 fórumra beirkalni a nevében. Boros meg azt hiszi, ő irányít, és nem csak a kivénhedt Eszmeralda unalom elleni játékszere. A hülyéje :)
Jul 07, 2016 18:44:42
faggyukiraly-figyelo
Jul 07, 2016 18:58:10
mikor kapom az idezest? fel van jelentve a forum, Haho!
Jul 07, 2016 18:58:10
-
Jul 07, 2016 19:00:39
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Gábor megint egy török biztonsági őrrel veszekszik.
Az embernek az az érzése, hogy ez Németországban amolyan népszokás. Anno még a szélhámos berlini kurva is kért tőlem jogi segítséget egy hasonló ügyben.
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/308419426156799/
1 órája ·
Az embernek az az érzése, hogy ez Németországban amolyan népszokás. Anno még a szélhámos berlini kurva is kért tőlem jogi segítséget egy hasonló ügyben.
www.facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/308419426156799/
Jul 07, 2016 19:00:39
Andi
Jul 07, 2016 19:06:49
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/308419426156799/
1 órája ·
facebook.com/racz.gabor.laszlo/videos/308419426156799/
Szélhámos pátyi faszverő, kérjél tőlem bocsánatot!
Jul 07, 2016 19:06:49
angyi
Jul 07, 2016 19:15:22
mingyegyh
Jul 07, 2016 19:15:22
angyi
Jul 07, 2016 19:15:53
mingyegyh
Jul 07, 2016 19:15:53
kappanfigyelő
Jul 07, 2016 19:23:37
Béla Balogh
8 órája ·
ÜZENT A CEGLÉDI VÉGREHAJTÓ:
Marika tájékoztatása szerint a Ceglédi Paróczai végrehajtó klán azt üzente, amiért megtettük ellene feljelentést és panaszt tettünk a bíróságon, hogy minden Törteli és ceglédi lakosnál hajnali 6 órakor fog végrehajtani, mint Marikánál. Marika szerint elég sok Ceglédi és Törteli végrehajtási lap volt nála. Ki kell alakítani az önvédelmi Koppány csoportot csak így tudunk nekik adott esetben segíteni.
Korábban adatokat kértem a Ceglédi végrehajtóról. A mai napig nem érkezett használható információ. Nekem nem fontos, ha nektek sem, de amikor jönnek a bajok akkor se legyen fontos semmi.
Úgy gondolom nem csak Cegléden lesz ez így. Jól sejtettem, hogy a 6 órási kilakoltatás egy próba bevezetés volt. Más végrehajtók is használni fogják, akkor pedig nem sok esélye van senkinek hacsak nem tényleg beállunk a sorba és elképzeléseimet támogatva megvalósítjuk azokat. Mindenki a maga és a családja életéről dönt.
8 órája ·
ÜZENT A CEGLÉDI VÉGREHAJTÓ:
Marika tájékoztatása szerint a Ceglédi Paróczai végrehajtó klán azt üzente, amiért megtettük ellene feljelentést és panaszt tettünk a bíróságon, hogy minden Törteli és ceglédi lakosnál hajnali 6 órakor fog végrehajtani, mint Marikánál. Marika szerint elég sok Ceglédi és Törteli végrehajtási lap volt nála. Ki kell alakítani az önvédelmi Koppány csoportot csak így tudunk nekik adott esetben segíteni.
Korábban adatokat kértem a Ceglédi végrehajtóról. A mai napig nem érkezett használható információ. Nekem nem fontos, ha nektek sem, de amikor jönnek a bajok akkor se legyen fontos semmi.
Úgy gondolom nem csak Cegléden lesz ez így. Jól sejtettem, hogy a 6 órási kilakoltatás egy próba bevezetés volt. Más végrehajtók is használni fogják, akkor pedig nem sok esélye van senkinek hacsak nem tényleg beállunk a sorba és elképzeléseimet támogatva megvalósítjuk azokat. Mindenki a maga és a családja életéről dönt.
Jul 07, 2016 19:23:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 19:27:23
x48)
hogy állnak a feljelentések, kisbolyhos? megírtad? beadtad? el ne sodikázódjon, Hahó!
Schwezoff David
Jul 07, 2016 19:29:10
hogy állnak a feljelentések, kisbolyhos? megírtad? beadtad? el ne sodikázódjon, Hahó!
Jul 07, 2016 19:29:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 19:34:59
x48)
-
Jul 07, 2016 19:39:24
mi van elköltöztél a XIV.kerület Dorozsmai 44-ből te majom, bazmeg hiába mentem oda lapáttal, máskor értesíts időben tefosláda :D * ásít *Jul 07, 2016 19:39:24
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 19:42:13
x48)
igen, tajgi, elköltöztem a tengerpartra. de ide sajnos nem jár bkv, nem tudsz meglátogatni.:((
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De csak miután Orbán az őrületbe kergetett benneteket!
Ahogy most kinéznek a dolgok, mire a Jobbiknak legkorábban esélye lehet egyáltalán labdába rúgni, te már legalább 45 éves leszel. A mostani hozzáállásodból és a szüleid saccolt életkorából kiindulva ki merem jelenteni, hogy hajléktalan is. Nagyon el vagy tévedve, kisfiam.