Csivaegő lesz az. Klasszikusokat csak pontosan, trolléga.
Azért ha nagyon koncentrálsz, kihallasz egy happy holokauszt tú jút is a végén...
Bevonulsz a börtönbe? Elmegyógyintézet?
Hogy a négeres duma mennyire kamu, azt nem tudom. De az eddigi évek tendenciája alapján egyértelmű, ha ilyen auticunamik indulnak be, meg a gnóm rendre olyan cikis történeteket, balfaszságokat megoszt, amiket egészséges emberek életük végéig titkolnának, akkor valamiről nagyon terel.
Így volt ez a kolosy, rocskai, berlini lakás témával is. Ha ezeket kezdték kaparászni a trollok, akkor szokta elárasztani a fórumot a cikis sztorijaival, inkább azon röhögjünk.
Nem mondom, kétségkívül szórakoztató, de el is árulja ezzel mindig, mi a gyenge pont.
Most a potenciális lakhelyének leszűkítése és a Frau Hristova téma voltak a legveszélyesebbek számára, ez váltja ki a rettegést, ezeket a vonalakat érdemes tovább felgöngyölíteni.
persze, az ország ilyen! gondolom minden albérletben lehúzzák a bérlőket mindenféle indokra hivatkozással, mintntéged. inkább arról lehet szó, hogy te ezeket vonzod be. gyenge a személyiséged, egyszerűen kívánod a szopatást, lehúzást, és tudatmalatt eleve ilyen helyzetekbe navigálod magad. minden főbérlő egy újabb sas tanár úr.
dehát nem olyan az ország! miért hazudsz?? te vagy balek. fizetsz az első szóra, alaptalan tételeket nyelsz be. hagyod magad kihasználni. kurva sokat gondolsz a sodiról, de valójában a sodi egy életképtelen balfasz.
Ezek közül melyikbe tartozik az ötszörös áron kajarendelgetés, gróf módjára utazgatás, kebabosnál háromszoros áron sörvásárolgatás, kütyüre pénzszórás, csak úgy 600-700 eurók kidobálása a semmiért napi rendszerességgel?
Minek hazudozol, kobold keci?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
De ilyen. És aki otthon marad az nem érti nem, és csak pofázik, hogy szerinte sok pénzed van. Miközben a tartalékolás itt nem a jólétet jelenti, mint otthon, hanem a közvetlen és azonnali életveszély hiányát mindössze.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
spórolsz???
az hol spórolás, hogy visszamenőleg kifizeted mások tv számláját, vagy mindenféle alap nélkül odaadsz egy fél vagyont, csak mert nem mersz vitába szállni???
csak ez belekerült neked 1100 euróba. anyádtól meg sajnálod a pénzt. te hálátlan szar!!
az hol spórolás, hogy visszamenőleg kifizeted mások tv számláját, vagy mindenféle alap nélkül odaadsz egy fél vagyont, csak mert nem mersz vitába szállni???
Pont azért kell spórolni, mert Berlin óta tudom, hogy ez egy olyan ország, hogy mindig jön valami hasonló faszság.
Már csak 6000.
De nem gond, mindent megterveztem.
csá
A kaján pedig valóban nem spórolok, de azon meg pont azért nem, mert emlékszem, hogy mit tett a testemmel, amikor Berlinben napi 5 euróból étkeztem, és Raviokonzerveket ettem állandóan.
Ne hazudozz, nem erről volt szó. Hanem hogy derogál a kocsitologatás és a kebabostól rendelgeted házhoz a sört meg a kaját ötszörös áron. A buziszauna és a takarítókütyüzés dettó urizálás, főleg munkanélküliként. 600 eurók kidobálása meg már konkrétan a fogyatékosság kategóriája.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Na keci túlbecsültem, 1 hét alatt 2 rugóval apadt a gnóm pénze. Novemberben már anyádnál fogsz héderelni, ha így folytatod.
de nem olyan. én nem maradtam otthon, tehát nem csak pofázom :)
abban viszont igazad van, hogy nincs sok pénzed. IT-s melót ennyiért kb senki nem csinál arrafelé. te konkrétan magyar it-s fizetésért dolgozol egy gazdag német nagyvárosban. ennyit érsz
Nem mersz hazudni a segílykekérő nyomtatványon?
de nem jön, értsd már meg! hanem te tudat alatt magad teremted ezeket a helyzeteket. vagy szerinted a vonzás törvénye csak a pozitív dolgokkal működik?
te azt akarod, hogy téged szopassanak, hogy állandó életveszélyben érezhesd magad, amiben eljátszhatod a sodi hősiesen küzd az egész világ ellen című ócska színdarabodat. hogy aztán dicsekedhess, hogy te hősiesen elhárítottad az életveszélyt. de egy perc sem telik el, és máris újabb életveszélybe navigálod magad.
nem ország-függő, ez sajnos miattad van.
több mint 15 éve csak bérelek lakást (igaz, nem szobát) és sose volt ilyen esetem, az hogy lehet?
gyorsan elapad ez a kevéske is. jövő hónap végére már csak 3000-4000 lesz belőle.
Na mi van, már nem is olyan Tündérmeseország??
Képzeld, én itt Magyarországon is laktam albérletben. Nagyon korrekt főbérlőm volt, fel sem merült semmiféle lehúzás. Most meg én adok ki lakást, és én is igyekszem korrektül bánni az albérlőimmel. De velük sincs gond, teljesen baráti a viszonyunk. Persze eszembe se volt autista penészgnómokat befogadni.
Jé, Magyarországon is lehetnek normális albérlet viszonyok, nahát!
Tényleg Sodi, nem költöznél vissza Budapestre? Lenne egy jó, kényelmes, jó helyen lévő lakás amit kivehetnél. Igaz, a melegvíz után kell még kicsit pluszban fizetni ;) De hát ez olyan fejlett nyugati országokban is így van, mint Németország :)
tegnap három váratlan dolog történt ami kellemetlenül érintette, és csak az egyiket mondta el. még csak reggel 10 van, a mai váratlan dolgok később jönnek.
Azért csodálom, hogy a sok szarság ellenére, ami már megtörtént Endrével, még mindig van troll (pl. Zulu pár oldallal ezelőtt), aki próbál neki normális hangnemben jótanácsot adni, ez a fasz meg leszarja.
Volt már olyan, hogy Endre megfogadta egy troll tanácsát és jól is jött ki belőle?
(Persze ez csak költői kérdés)
Amúgy honnan volt ennyi pénzed? A szobád bérleti díján felül 7 hónap alatt nagyjából 10 ezer eurót kerestél. Abból hogy tettél félre 8-at?
Rengeteg példa volt már rá (pl. a gyakornoki állás). Igaz, hogy a tanács elhangzása és a megvalósítás között eltelik pár év, de nem lehet minden tökéletes. Persze megköszönni minden esetben elfelejti a hálátlan sodi. A hálátlan. A sodi.
Meglepő, de akkor azért van még remény.
Ugye, hálátlan sodika?
Onnan, hogy elfelejtettek időben kirúgni, már a próbaidő vége után jutott eszükbe, hogy hopp, én még itt vagyok, ezért kénytelenek voltak nekem kéthavi fizetésnek megfelelő végkielégítést adni.
*duplán visszaveszi az érdemtelenül kapott pénzt*
+RGL 1500 eurójával. Az ajándék lóvét szórja Csekonics báró.
Ez shiker!
Endre, küldj pénzt anyukádnak legalább most az egyszer és 50-ből 25 troll nem fog akarni egyből megölni, te hálátlan szar!
Nem ajándékba. Elég depis lettem náluk, úgy fogom fel mint, mint a depi kompenzálását.
Tehát olyan szinten semmibe vettek, hogy még azt sem vették észre, még mindig ott motyogsz a sarokban?
Anyád depresszióját nem akarod kompenzálni? 34 év alatt elég gondot okoztál már neki.
Pálmarcsi is szomorú volt amikor átbasztad. Krúcsió is emlékszik még a 2000 forintra. Zsery pénze hol van? Nem akarod kompenzálni a patkányságaidat?
attól még hálátlan szardarab vagy, mert anyád segélyen él, és nem vagy hajlandó neki havi 100 eurót adni. miközben a négert tömöd pénzzel.
Nagyon durva, de szó szerint ez a helyzet.
Na csá
Ez rád nézve durva, hogy milyen gyenge teljesítményt nyújtottál.
Pont ezt írtam két napja. Annyira fos vagy, hogy senkinek se kellettél. Jó referencia lesz ez a masnis CV-ben...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Akkor húzz már melózni és ne itt járasd a pofád!
Édesanyádnak meg küldj pénzt rendszeresen, te buzi!
Elismerem, hogy ez kudarc. Csak míg itt Németországban úgy néz ki a kudarc, hogy kapsz 6 millió forintot, addig Magyarországon az elsöprő siker néz ki ugyanígy. Ezért is nem megyek haza.
Miről beszélsz? Itthon is kaptál volna fizetést, ha elmész gyakornoknak, nem igaz? Itthon is kirúgtak volna, ha fos munkát végzel, nem igaz?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
előtte azért még egyszer zuhanyozz le xD
Augusztus 24-én rúgtak ki.
Az egy hónapja sincs.
És már volt ajánlat, csak a faluhely miatt visszautasítottam.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Pontosan mi is a bajod a faluhellyel? Esetleg lenézed a falusiakat, az életvitelüket?
Mondtam már. Jó a falu, ha van vonat.
Csááá
minek a vonat, ha vehetsz hitelre egy skodát?
Aztán adó meg biztosítás meg kamat meg kutyafasza, miközben legtöbbször csak a ház előtt állna.
te nem azért dolgozol, hogy legyen pénzed ilyenekre?
Most C1-es nyelvtanfolyamot akarok a meló mellé, olyan meg faluhelyen nincs.
Szeretnél valamikor családot és gyerek(ek)et?
Tuti hogy ilyesmiről van szó. Több támogatást kapna, ha beirja hogy mentálisan sérült, autista (ezt a büszkesége tiltja), vagy hogy a szülei elhagyták, bántalmazták, ilyesmi (ezt még az ő sokat látott gyomra se veszi be).
De valami ilyesmi utóbbit pedzegetett már, nem? Hogy a szüleivel kapcsolatban valamit bekamuzna. De a trollok elemi erejű felháborodásban törtek ki.
Emlékszik erre valaki?
Azt már elsodikázta szerintem.
Nem is annyira a fizikai megvalósítás lehetősége érdekel, hanem, hogy maga a művész mit gondol erről manapság.
Akkor minek kellett volna az X6-os? Hogy parkoljon a medencés iroda előtt?
az a szeretője volt, te sügér fasz.
Milyen melócsá? Azt mondtad nincs is melód.
Mi a fasznak nyelvvizsga? MIRE KELL?
Áruld már el mit számít.
Kell valami diplomához?
Szerző:
csigaevő néger
Sep 22, 2016 00:11:52
Válasz
(7)
*reggelig megálmodja mivel húzza le holnap a sodit*
Sep 22, 2016 00:11:52
glédát búzát békességet
Sep 22, 2016 00:39:51
*reggelig megálmodja mivel húzza le holnap a sodit*
Csivaegő lesz az. Klasszikusokat csak pontosan, trolléga.
Sep 22, 2016 00:39:51
Púpos Recskapók
Sep 22, 2016 01:07:56
A Recskás az esti auticunami során sikerrel bizonyította, hogy a tegnapi levélről kiszivárgott név irányában érdemes kaparászni, a francia négeres fasság nyilvánvaló terelés. Nem tudom a vízcsapos alapsztori mennyire igaz, de szerintem leginkább a lehetőségeket kereste, hogy hogyan hinthetne el minnél több dezinformációt a főbérlővel kapcsolatban.
Eléggé be lehet fosva.
Eléggé be lehet fosva.
Sep 22, 2016 01:07:56
fekete sodika
Sep 22, 2016 01:24:42
youtu.be/5GEtyOBS3bM?t=45m24s
azért nem semmi milyen mély művészfilmet hozott össze RGL! Boldog szülinapot énekel magának hajléktalanként, egyedül egy út mellett, amíg legjobb barátja berlinben szórja a százeurósokat, mert nem elég meleg neki a 70°C-os víz
szegény :(
azért nem semmi milyen mély művészfilmet hozott össze RGL! Boldog szülinapot énekel magának hajléktalanként, egyedül egy út mellett, amíg legjobb barátja berlinben szórja a százeurósokat, mert nem elég meleg neki a 70°C-os víz
Sep 22, 2016 01:24:42
fekete sodika
Sep 22, 2016 01:36:26
Érdemes végignézni, egy elvont, nullköltségvetésű dokufilmnek is simán elmenne. És iszonyatosan szomorú :( azért nem semmi milyen mély művészfilmet hozott össze RGL! Boldog szülinapot énekel magának hajléktalanként, egyedül egy út mellett, amíg legjobb barátja berlinben szórja a százeurósokat, mert nem elég meleg neki a 70°C-os víz
Sep 22, 2016 01:36:26
-
Sep 22, 2016 02:21:25
Azért ha nagyon koncentrálsz, kihallasz egy happy holokauszt tú jút is a végén...
Sep 22, 2016 02:21:25
sodi generátor alpha
Sep 22, 2016 05:02:55
Na, ahogy ígértem, határozottan beállítottam a főbérlőhöz, hogy megbeszéljük a dolgokat, elmondtam neki ellentmondást nem tűrően, hogy A KOMFORFOKOZATOMBÓL NEM ENGEDEK, HAGYJON ENGEM BÉKÉN, NYUGALMAT AKAROK, CSENDET AKAROK! És a Sodinak ezt is sikerült bevonzania, megértette a néger, hogy ami pénzt adtam neki, az a nyugalmamat szolgálja, 1500 EUR-t azért ki kell fizetni mindenhol a nyugalomért a főbérlőnek, ezt megértem, biztos ez így van Németországban, Rómában mint a rómaiak, és megértettem vele, hogy ennyi neki is legyen elég. És hogy nem pofázik bele, hogy mosakszom, mennyi melegeket használok, és a továbbiakban nem ellenőriz félóránként a szobámban, alvás közben sem, hogy rendeltetésszerűen használom-e a szobám. Bekushod, bazmeg! Megilletődött, és elfogadta.
Meg is egyeztünk tehát, hogy akkor ez így lesz, kicsit el is szégyellte magát, csak még néhány költséget kifizettetett velem, de a nyugalmamért cserébe már azt mondtam, szarom le, ennyi már belefér, most már TÉNYLEG nem lesz több ilyen, senkinek semmit nem fizetek, én egy szegény ember vagyok életveszélyben. Na szóval, ezeket kérte, ezeket még odaadtam neki KP-ben, és nem fog baszogatni, azt ígérte.
- Nem locsoltam meg a virágokat, pedig állítólag megbeszéltük beköltözésnél, hogy minden 4. nap 15:00-ig meglocsolom őket. Én nem emlékszem rá, de biztos így lehet. Ezért kiszáradtak egzotikus növények, melyeket csak Afrikából lehet beszerezni, és magánrepülő szállítja őket, ez 1200 EUR-mba került.
- A hűtőben állítólag megromlott a halkonzervem (pedig nem emlékszem, hogy vettem ilyet), ezért új hűtő kell, 1000 EUR
- Hiányzik a limitált szériás parfümjéből, azt mondta, drága parfüm, de nem fizettette ki velem az egész üveggel, csak 500 EUR-t kért rá.
- A Hi-Fijén elállítottam a hangszínszabályzót takarítás közben állítólag, így tönkrementek a nagy teljesítményű hangfalak, 1100 EUR.
- Az elején nem jöttem rá, hogyan kell a darálós WC-t használni, ezt elismerem tényleg, ebben hibás vagyok, és már nem darál rendesen, azaz néha elárasztja az anyag a wc-deszkát, amit mindig letörlök az ingemmel (mondjuk nekem nem tűnt fel, hogy ez hiba, csak miután mondta, azt hittem ez normális) de csak 150 EUR-ért megcsinálja a szerelő.
- Odaadtam neki szó nélkül még további 500 EUR-t, hogy már tényleg fogja be a pofáját, hagyjon már engem békén a faszságaival!
És továbbra sem mondom el, hogy a következő hetekben melyik városban lakom, és maradok-e ebben a WG-ben. Teljes hírzárlat! Felajánlottak egy állást Berlinben egyébként, de nem tetszett, mert az iroda nem volt metrómegálló közelében.
Most mozi, aztán veszek PS4-et, másra már tényleg nem költök, mert életveszély van, anyám és RGL kussoljon már be a faszságaival, amikor nyomorgok itt Németországban, nem költök semmire.
Soha többet nem írok ide.
Meg is egyeztünk tehát, hogy akkor ez így lesz, kicsit el is szégyellte magát, csak még néhány költséget kifizettetett velem, de a nyugalmamért cserébe már azt mondtam, szarom le, ennyi már belefér, most már TÉNYLEG nem lesz több ilyen, senkinek semmit nem fizetek, én egy szegény ember vagyok életveszélyben. Na szóval, ezeket kérte, ezeket még odaadtam neki KP-ben, és nem fog baszogatni, azt ígérte.
- Nem locsoltam meg a virágokat, pedig állítólag megbeszéltük beköltözésnél, hogy minden 4. nap 15:00-ig meglocsolom őket. Én nem emlékszem rá, de biztos így lehet. Ezért kiszáradtak egzotikus növények, melyeket csak Afrikából lehet beszerezni, és magánrepülő szállítja őket, ez 1200 EUR-mba került.
- A hűtőben állítólag megromlott a halkonzervem (pedig nem emlékszem, hogy vettem ilyet), ezért új hűtő kell, 1000 EUR
- Hiányzik a limitált szériás parfümjéből, azt mondta, drága parfüm, de nem fizettette ki velem az egész üveggel, csak 500 EUR-t kért rá.
- A Hi-Fijén elállítottam a hangszínszabályzót takarítás közben állítólag, így tönkrementek a nagy teljesítményű hangfalak, 1100 EUR.
- Az elején nem jöttem rá, hogyan kell a darálós WC-t használni, ezt elismerem tényleg, ebben hibás vagyok, és már nem darál rendesen, azaz néha elárasztja az anyag a wc-deszkát, amit mindig letörlök az ingemmel (mondjuk nekem nem tűnt fel, hogy ez hiba, csak miután mondta, azt hittem ez normális) de csak 150 EUR-ért megcsinálja a szerelő.
- Odaadtam neki szó nélkül még további 500 EUR-t, hogy már tényleg fogja be a pofáját, hagyjon már engem békén a faszságaival!
És továbbra sem mondom el, hogy a következő hetekben melyik városban lakom, és maradok-e ebben a WG-ben. Teljes hírzárlat! Felajánlottak egy állást Berlinben egyébként, de nem tetszett, mert az iroda nem volt metrómegálló közelében.
Most mozi, aztán veszek PS4-et, másra már tényleg nem költök, mert életveszély van, anyám és RGL kussoljon már be a faszságaival, amikor nyomorgok itt Németországban, nem költök semmire.
Soha többet nem írok ide.
Sep 22, 2016 05:02:55
banshee
(
x24)
Sep 22, 2016 06:29:34
x24)
Te púp, nem lehet hogy azért húz le mert nsgyobb faszod van mint neki és ő akar ott a legnagyobb faszú lenni?
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 22, 2016 07:05:16
Ráadásul van egy ultima ratio lehetőség, de arról nem írok, mert egyelőre eszembe se jut élni vele. Soha.
De az szintén tud nekem biztosítani további 6 itteni, szállással-étellel finanszírozott hónapot.
De az szintén tud nekem biztosítani további 6 itteni, szállással-étellel finanszírozott hónapot.
Bevonulsz a börtönbe? Elmegyógyintézet?
Sep 22, 2016 07:05:16
AutismusMaximus
Sep 22, 2016 07:28:39
A Recskás az esti auticunami során sikerrel bizonyította, hogy a tegnapi levélről kiszivárgott név irányában érdemes kaparászni, a francia négeres fasság nyilvánvaló terelés. Nem tudom a vízcsapos alapsztori mennyire igaz, de szerintem leginkább a lehetőségeket kereste, hogy hogyan hinthetne el minnél több dezinformációt a főbérlővel kapcsolatban.
Eléggé be lehet fosva.
Eléggé be lehet fosva.
Hogy a négeres duma mennyire kamu, azt nem tudom. De az eddigi évek tendenciája alapján egyértelmű, ha ilyen auticunamik indulnak be, meg a gnóm rendre olyan cikis történeteket, balfaszságokat megoszt, amiket egészséges emberek életük végéig titkolnának, akkor valamiről nagyon terel.
Így volt ez a kolosy, rocskai, berlini lakás témával is. Ha ezeket kezdték kaparászni a trollok, akkor szokta elárasztani a fórumot a cikis sztorijaival, inkább azon röhögjünk.
Nem mondom, kétségkívül szórakoztató, de el is árulja ezzel mindig, mi a gyenge pont.
Most a potenciális lakhelyének leszűkítése és a Frau Hristova téma voltak a legveszélyesebbek számára, ez váltja ki a rettegést, ezeket a vonalakat érdemes tovább felgöngyölíteni.
Sep 22, 2016 07:28:39
tigris
Sep 22, 2016 07:45:02
azért az tényleg óriási, hogy képes beállítani magát egy néger francia transzvesztita szponzorának, csak hogy elterelje a figyelmet
Sep 22, 2016 07:45:02
Púpos Recskapók
Sep 22, 2016 08:34:31
Szerintem ilyenkor:
Vagy beszarik a trolloktól és terel, -
- és/vagy valami szar tényleg történik vele, amit nagyon szeretne megosztani valakivel és panaszkodni az autista recskás, csak a trollokon kívül szarik mindenki a fejére.
A trolloknak viszont nem mondhatja el pontosan mi a szituáció, mert kompromittáló és ki lehetne rajta keresztül baszni a gnómmal. Ezért azt a taktikát alakította ki, hogy kitalál valami hasonló kínos fasságot, beszugerálja magának és azt sírja el a trolloknak.
Valószínűleg a monomán, önmagát ismételgető szófosásai is ezért vannak. Mantrázza magának a fasságot hogy ő is elhiggye, ne kotyogjon ki valamit amit nem kéne.
Így lesz mondjuk egy bírságból a gonosz festett hajú főbérlő sokszáz eurós lehúzása, meg több tucat poszton keresztül a komfortról való hetyetyézés beglédázva.
Vagy beszarik a trolloktól és terel, -
- és/vagy valami szar tényleg történik vele, amit nagyon szeretne megosztani valakivel és panaszkodni az autista recskás, csak a trollokon kívül szarik mindenki a fejére.
A trolloknak viszont nem mondhatja el pontosan mi a szituáció, mert kompromittáló és ki lehetne rajta keresztül baszni a gnómmal. Ezért azt a taktikát alakította ki, hogy kitalál valami hasonló kínos fasságot, beszugerálja magának és azt sírja el a trolloknak.
Valószínűleg a monomán, önmagát ismételgető szófosásai is ezért vannak. Mantrázza magának a fasságot hogy ő is elhiggye, ne kotyogjon ki valamit amit nem kéne.
Így lesz mondjuk egy bírságból a gonosz festett hajú főbérlő sokszáz eurós lehúzása, meg több tucat poszton keresztül a komfortról való hetyetyézés beglédázva.
Sep 22, 2016 08:34:31
eközben a sodi
Sep 22, 2016 09:18:30
-jó reggelt kegyelmes uram!
- na mi van mit akarsz?
- meg tetszik engedni, hogy ma este hosszan zuhanyozzak? fizetnék érte 800 eurót!
- na add ide a pénzt aztán meglátom...
- tessék! százasokban jó lesz kegyelmes uram?
- jó lesz. na ma zuhanyozhatsz 6 percig. most pedig kotródj!
- nagyon szépen köszönöm szépen!
- na mi van mit akarsz?
- meg tetszik engedni, hogy ma este hosszan zuhanyozzak? fizetnék érte 800 eurót!
- na add ide a pénzt aztán meglátom...
- tessék! százasokban jó lesz kegyelmes uram?
- jó lesz. na ma zuhanyozhatsz 6 percig. most pedig kotródj!
- nagyon szépen köszönöm szépen!
Sep 22, 2016 09:18:30
sodika
Sep 22, 2016 09:23:10
Menjetek picsába, ilyen az ország.
De én ezt tavalyról eleve tudtam, ezért baszták fel az agyam az 50-100 eurós kiadások is idén, hiába jött bőven a pénz. Mert később nagyon hiányozhat minden fillér.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
De én ezt tavalyról eleve tudtam, ezért baszták fel az agyam az 50-100 eurós kiadások is idén, hiába jött bőven a pénz. Mert később nagyon hiányozhat minden fillér.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 09:23:10
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:26:57
x17)
Nagynehezen végére értem a tegnapi autistarohamnak. Keci hányszor képes leírni ugyanazt a faszságot ez az elmebeteg? Ráadásul úgy urizál megint mint Csekonics báró. 600 EUR kibaszva csak úgy heppből, munkanélküliként, ezt nevezem nagystílűségnek, kegyejmes ujam! Még 2 hónap aztán elkopik a lóvé, és irány anyád malacólja Újszászon.
Óhelló, látom meg is érkeztél. Az külön tetszik, micsoda kőkemény ketrecharcos lettél Recskaboy. Na felkérdezted a feststthajú vén homokost, vagy megint csak egy kampós orr alatt elmotyogott hetyetyére futotta?
Óhelló, látom meg is érkeztél. Az külön tetszik, micsoda kőkemény ketrecharcos lettél Recskaboy. Na felkérdezted a feststthajú vén homokost, vagy megint csak egy kampós orr alatt elmotyogott hetyetyére futotta?
eközben a sodi
Sep 22, 2016 09:27:34
Menjetek picsába, ilyen az ország.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
persze, az ország ilyen! gondolom minden albérletben lehúzzák a bérlőket mindenféle indokra hivatkozással, mintntéged. inkább arról lehet szó, hogy te ezeket vonzod be. gyenge a személyiséged, egyszerűen kívánod a szopatást, lehúzást, és tudatmalatt eleve ilyen helyzetekbe navigálod magad. minden főbérlő egy újabb sas tanár úr.
Sep 22, 2016 09:27:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2016 09:28:38
x38)
Nem az ország olyan, hanem te vagy balek. Ezt a faszkodást bárhol ugyanígy játszanád el. Az egyetlen oka, hogy itthon csak a Sas bácsi szopatott meg, az, hogy csak retardáltakkal érintkeztél. Egy értelmesebb ember azonnal levágja, hogy idióta vagy és lehúz.
Hogy sikerült a beszélgetés a főbérlő méltóságos úrral?
Hogy sikerült a beszélgetés a főbérlő méltóságos úrral?
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:29:04
x17)
Púp nem fura hogy téged minden albérletedben lehúznak? Nem vagy te balfasz, netán elmebeteg?
nem fatyok balek
Sep 22, 2016 09:29:45
és ezt 500 euró papír nélküli átyadásával is igazolni tyudom, csak hogy ne kelljen konfliktust felvállalnyi
Sep 22, 2016 09:29:45
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:30:19
x17)
A tavaly téli melócsákeresésnél is lehúztak a hotelben. Nem érzed magad retardáltnak?
sodika
Sep 22, 2016 09:30:58
Ilyen az ország.
Itt azért keresnek az emberek többet, hogy ezt fizetni tudják.
Hogy ilyen.
Ezért faszság abból kiindulnia otthon bárkinek, hogy jobban élek, mert sok a pénz.
Ennyi.
Hogy ilyen.
Ezért faszság abból kiindulnia otthon bárkinek, hogy jobban élek, mert sok a pénz.
Ennyi.
Sep 22, 2016 09:30:58
sodika
Sep 22, 2016 09:33:21
És hülye mindenki, aki nem érti meg, hogy nem önzőségből tartalékolok meg spórolok meg verem a fogamhoz a garast, hanem mert olyan az ország, hogy ha nincsenek súlyos százezrek mindig tartalékban, akkor halott vagy.
Ennyi.
Ennyi.
Sep 22, 2016 09:33:21
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:34:29
x17)
Jó lesz ez, még 1-2 felkérdezéssel egybekötött váratlan párszáz eurós kiadás, és el is fogy kobold geci pénze. Vége lesz a jó világnak, ötszörös áron rendelgetett kebaboknak, girosztálaknak, még a Lidl-ös kocsitologatás is angyalszárny-kategóriába fog tartozni 2 hónap múlva.
Gyúrj rá a májkrémkonzervre Recskaboy! Írj rá texre, állítólag király májkrémes receptjei vannak!
Gyúrj rá a májkrémkonzervre Recskaboy! Írj rá texre, állítólag király májkrémes receptjei vannak!
Németország
Sep 22, 2016 09:34:36
Ilyen az ország.
Hogy ilyen.
Ennyi.
Hogy ilyen.
Ennyi.
dehát nem olyan az ország! miért hazudsz?? te vagy balek. fizetsz az első szóra, alaptalan tételeket nyelsz be. hagyod magad kihasználni. kurva sokat gondolsz a sodiról, de valójában a sodi egy életképtelen balfasz.
Sep 22, 2016 09:34:36
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:36:45
x17)
nem önzőségből tartalékolok meg spórolok meg verem a fogamhoz a garast
Ezek közül melyikbe tartozik az ötszörös áron kajarendelgetés, gróf módjára utazgatás, kebabosnál háromszoros áron sörvásárolgatás, kütyüre pénzszórás, csak úgy 600-700 eurók kidobálása a semmiért napi rendszerességgel?
Minek hazudozol, kobold keci?
sodika
Sep 22, 2016 09:36:54
dehát nem olyan az ország! miért hazudsz??
De ilyen. És aki otthon marad az nem érti nem, és csak pofázik, hogy szerinte sok pénzed van. Miközben a tartalékolás itt nem a jólétet jelenti, mint otthon, hanem a közvetlen és azonnali életveszély hiányát mindössze.
Sep 22, 2016 09:36:54
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:38:01
x17)
A buziszaunába járkálás is atartalékolás kategória? Moziba mászkálás dettó az, ugye?
Németország
Sep 22, 2016 09:38:20
És hülye mindenki, aki nem érti meg, hogy nem önzőségből tartalékolok meg spórolok meg verem a fogamhoz a garast, hanem mert olyan az ország, hogy ha nincsenek súlyos százezrek mindig tartalékban, akkor halott vagy.
Ennyi.
Ennyi.
spórolsz???
csak ez belekerült neked 1100 euróba. anyádtól meg sajnálod a pénzt. te hálátlan szar!!
Sep 22, 2016 09:38:20
Brian
Sep 22, 2016 09:38:23
nem semmi visszatérést produkáltál recskaboy, folyik a könnyem bazmeg. a festett hajú néger travi a legkeményebb eddig amit bevonzottál, csak mostmár tényleg pihenj egy kicsit, nekem dolgoznom kell és kb két órája rajtad röhögök
Sep 22, 2016 09:38:23
sodika
Sep 22, 2016 09:38:58
Hiénaverő:
Egyszer utaztam Stuttgartba, egyszer Berlinbe, és egyszer a tárgyalásomra.
Minden más út állásinterjúk kedvéért volt.
A kaján pedig valóban nem spórolok, de azon meg pont azért nem, mert emlékszem, hogy mit tett a testemmel, amikor Berlinben napi 5 euróból étkeztem, és Raviokonzerveket ettem állandóan.
Életveszélyes, és nem szabad azt csinálni.
A napi 15-20 eurót még munkanélküliként is kajára kell költeni.
Ha nem akarsz leépüli testileg.
Egyszer utaztam Stuttgartba, egyszer Berlinbe, és egyszer a tárgyalásomra.
Minden más út állásinterjúk kedvéért volt.
Életveszélyes, és nem szabad azt csinálni.
A napi 15-20 eurót még munkanélküliként is kajára kell költeni.
Ha nem akarsz leépüli testileg.
Sep 22, 2016 09:38:58
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:39:15
x17)
Púp te ezeket munkanélküliként nyomod, az megvan? Ha nem lesz se segílyke, se melócsá, mit számoltál meddig fog kitartani a 8000 euród?
sodika
Sep 22, 2016 09:39:45
Pont azért kell spórolni, mert Berlin óta tudom, hogy ez egy olyan ország, hogy mindig jön valami hasonló faszság.
Sep 22, 2016 09:39:45
sodika
Sep 22, 2016 09:40:25
Púp te ezeket munkanélküliként nyomod, az megvan? Ha nem lesz se segílyke, se melócsá, mit számoltál meddig fog kitartani a 8000 euród?
Már csak 6000.
csá
Sep 22, 2016 09:40:25
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:41:24
x17)
Ne hazudozz, nem erről volt szó. Hanem hogy derogál a kocsitologatás és a kebabostól rendelgeted házhoz a sört meg a kaját ötszörös áron. A buziszauna és a takarítókütyüzés dettó urizálás, főleg munkanélküliként. 600 eurók kidobálása meg már konkrétan a fogyatékosság kategóriája.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:42:15
x17)
Már csak 6000.
csá
csá
Na keci túlbecsültem, 1 hét alatt 2 rugóval apadt a gnóm pénze. Novemberben már anyádnál fogsz héderelni, ha így folytatod.
sodika
Sep 22, 2016 09:42:18
Plusz bármikor meg tudnám azt növelni a duplájára, 12-re, de nem akarom, mert szégyen lenne. Egyelőre abból indulok ki, hogy csak ez a 6 van, és nincs több.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 09:42:18
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:43:04
x17)
Mi volt a ma reggeli felkérdezésen Púp? Volt felkérdezés?
hova tűnt tomcat?
Sep 22, 2016 09:43:58
De ilyen. És aki otthon marad az nem érti nem, és csak pofázik, hogy szerinte sok pénzed van.
de nem olyan. én nem maradtam otthon, tehát nem csak pofázom :)
abban viszont igazad van, hogy nincs sok pénzed. IT-s melót ennyiért kb senki nem csinál arrafelé. te konkrétan magyar it-s fizetésért dolgozol egy gazdag német nagyvárosban. ennyit érsz
Sep 22, 2016 09:43:58
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 09:44:02
x17)
Plusz bármikor meg tudnám azt növelni a duplájára, 12-re, de nem akarom, mert szégyen lenne. Egyelőre abból indulok ki, hogy csak ez a 6 van, és nincs több.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Németország
Sep 22, 2016 09:45:08
de nem jön, értsd már meg! hanem te tudat alatt magad teremted ezeket a helyzeteket. vagy szerinted a vonzás törvénye csak a pozitív dolgokkal működik?
te azt akarod, hogy téged szopassanak, hogy állandó életveszélyben érezhesd magad, amiben eljátszhatod a sodi hősiesen küzd az egész világ ellen című ócska színdarabodat. hogy aztán dicsekedhess, hogy te hősiesen elhárítottad az életveszélyt. de egy perc sem telik el, és máris újabb életveszélybe navigálod magad.
Sep 22, 2016 09:45:08
hova tűnt tomcat?
Sep 22, 2016 09:49:38
nem ország-függő, ez sajnos miattad van.
több mint 15 éve csak bérelek lakást (igaz, nem szobát) és sose volt ilyen esetem, az hogy lehet?
Sep 22, 2016 09:49:38
életveszély
Sep 22, 2016 09:50:13
Már csak 6000.
csá
csá
gyorsan elapad ez a kevéske is. jövő hónap végére már csak 3000-4000 lesz belőle.
Sep 22, 2016 09:50:13
AutismusMaximus
Sep 22, 2016 09:50:24
Menjetek picsába, ilyen az ország
Na mi van, már nem is olyan Tündérmeseország??
Képzeld, én itt Magyarországon is laktam albérletben. Nagyon korrekt főbérlőm volt, fel sem merült semmiféle lehúzás. Most meg én adok ki lakást, és én is igyekszem korrektül bánni az albérlőimmel. De velük sincs gond, teljesen baráti a viszonyunk. Persze eszembe se volt autista penészgnómokat befogadni.
Jé, Magyarországon is lehetnek normális albérlet viszonyok, nahát!
Tényleg Sodi, nem költöznél vissza Budapestre? Lenne egy jó, kényelmes, jó helyen lévő lakás amit kivehetnél. Igaz, a melegvíz után kell még kicsit pluszban fizetni ;) De hát ez olyan fejlett nyugati országokban is így van, mint Németország :)
Sep 22, 2016 09:50:24
Škoda Superb
Sep 22, 2016 09:54:14
Tuti terel Endre és nem mond el valamit!
Mesélj nekünk, Endre, mi volt ma a főbérlővel? Beszélgettél vele?
Sep 22, 2016 09:54:14
váratlan dolgok
Sep 22, 2016 09:58:04
Tuti terel Endre és nem mond el valamit!
tegnap három váratlan dolog történt ami kellemetlenül érintette, és csak az egyiket mondta el. még csak reggel 10 van, a mai váratlan dolgok később jönnek.
Sep 22, 2016 09:58:04
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:03:44
Azért csodálom, hogy a sok szarság ellenére, ami már megtörtént Endrével, még mindig van troll (pl. Zulu pár oldallal ezelőtt), aki próbál neki normális hangnemben jótanácsot adni, ez a fasz meg leszarja.
Volt már olyan, hogy Endre megfogadta egy troll tanácsát és jól is jött ki belőle?
Sep 22, 2016 10:03:44
Zulu
(
x15)
Sep 22, 2016 10:04:47
x15)
Már csak 6000.
csá
csá
Amúgy honnan volt ennyi pénzed? A szobád bérleti díján felül 7 hónap alatt nagyjából 10 ezer eurót kerestél. Abból hogy tettél félre 8-at?
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 22, 2016 10:16:09
x9)
Rengeteg példa volt már rá (pl. a gyakornoki állás). Igaz, hogy a tanács elhangzása és a megvalósítás között eltelik pár év, de nem lehet minden tökéletes. Persze megköszönni minden esetben elfelejti a hálátlan sodi. A hálátlan. A sodi.
szarból van a sodi
Sep 22, 2016 10:21:07
csatornapatkányként bújkál a sodi. a patkány, a sodi.
Sep 22, 2016 10:21:07
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:21:12
Meglepő, de akkor azért van még remény.
Ugye, hálátlan sodika?
Sep 22, 2016 10:21:12
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:22:46
x17)
Zsendi, ha ennyi pénzed van hogy csak úgy osztogatod a 600 eurókat, miért nem basztad még le a kredenc árát Andinéninek? Legalább bosszút állhattál volna, ha már a lóvé ígyis-úgyis minden nyom nélkül elúszik.
sodika
Sep 22, 2016 10:23:13
Onnan, hogy elfelejtettek időben kirúgni, már a próbaidő vége után jutott eszükbe, hogy hopp, én még itt vagyok, ezért kénytelenek voltak nekem kéthavi fizetésnek megfelelő végkielégítést adni.
Sep 22, 2016 10:23:13
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:23:47
x17)
Tényleg, megvan még a kredenc? Vagy már valamelyik troll megvette, megfosztva a bosszú lehetőségétől a tetves hazaáruló migrit?
univerzum
Sep 22, 2016 10:25:05
*duplán visszaveszi az érdemtelenül kapott pénzt*
Sep 22, 2016 10:25:05
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:26:00
x17)
Sneci mivel fog telni a mai napod? Megint a fórumozás-Narutózás-faszverés-esti tütüke-kombó lesz napirenden?
hálátlan szar a sodi
Sep 22, 2016 10:27:12
4000 eurót kaptál ajándékba, és sajnálod anyádtól azt a párszáz eurót, miközben a négert kitömted 1100 euróval???
Sep 22, 2016 10:27:12
sodika
Sep 22, 2016 10:27:28
Mert valójában nem lett meghosszabbítva a betegségem miatt a próbaidőm, de még ha meg lett volna, akkor is két Hetzel annyi vége után, augusztus 24-én jutott eszükbe a dolog.!
Sep 22, 2016 10:27:28
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:28:32
x17)
4000 eurót kaptál ajándékba, és sajnálod anyádtól azt a párszáz eurót, miközben a négert kitömted 1100 euróval???
+RGL 1500 eurójával. Az ajándék lóvét szórja Csekonics báró.
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 22, 2016 10:28:45
Ez shiker!
Sep 22, 2016 10:28:45
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:29:26
Mert valójában nem lett meghosszabbítva a betegségem miatt a próbaidőm, de még ha meg lett volna, akkor is két Hetzel annyi vége után, augusztus 24-én jutott eszükbe a dolog.!
Endre, küldj pénzt anyukádnak legalább most az egyszer és 50-ből 25 troll nem fog akarni egyből megölni, te hálátlan szar!
Sep 22, 2016 10:29:26
sodika
Sep 22, 2016 10:29:38
4000 eurót kaptál ajándékba?
Nem ajándékba. Elég depis lettem náluk, úgy fogom fel mint, mint a depi kompenzálását.
Sep 22, 2016 10:29:38
AutismusMaximus
Sep 22, 2016 10:30:49
Tehát olyan szinten semmibe vettek, hogy még azt sem vették észre, még mindig ott motyogsz a sarokban?
Sep 22, 2016 10:30:49
sodika
Sep 22, 2016 10:31:46
Na szóval ez van. Valami csak lesz.
És most szépen hazamegyek, és befejezem a magyar ügyfélnek a CIB bankos melót.
Soha többet nem írok ide
És most szépen hazamegyek, és befejezem a magyar ügyfélnek a CIB bankos melót.
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 10:31:46
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:31:51
x17)
Anyád depresszióját nem akarod kompenzálni? 34 év alatt elég gondot okoztál már neki.
Pálmarcsi is szomorú volt amikor átbasztad. Krúcsió is emlékszik még a 2000 forintra. Zsery pénze hol van? Nem akarod kompenzálni a patkányságaidat?
hálátlan szar a sodi
Sep 22, 2016 10:32:33
attól még hálátlan szardarab vagy, mert anyád segélyen él, és nem vagy hajlandó neki havi 100 eurót adni. miközben a négert tömöd pénzzel.
Sep 22, 2016 10:32:33
sodika
Sep 22, 2016 10:32:55
Na csá
Sep 22, 2016 10:32:55
német melócsá
Sep 22, 2016 10:34:08
Na csá
Na csá
Ez rád nézve durva, hogy milyen gyenge teljesítményt nyújtottál.
Sep 22, 2016 10:34:08
sodika
Sep 22, 2016 10:36:44
Gábornak csak a 6 hónap vége, július 11-én ajánlottam fel az albérletes dolgot. Addig utazni se mertem, mert túl drága. Anyámnak is utána segítettem. Addig mindenkinek elmondtam, hogy a próbaidőm alatt nem tudok, tartalékolnom kell, hátha kirúgnak.
Sep 22, 2016 10:36:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2016 10:37:55
x38)
Na csá
Na csá
Pont ezt írtam két napja. Annyira fos vagy, hogy senkinek se kellettél. Jó referencia lesz ez a masnis CV-ben...
sodika
Sep 22, 2016 10:38:52
Nacsá. melózok.
Ha ügyi vagyok, jövő hét végéig Magyarországról is szívok be 500 eurót. Csááá
Sep 22, 2016 10:38:52
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:40:18
Nacsá. melózok.
Akkor húzz már melózni és ne itt járasd a pofád!
Édesanyádnak meg küldj pénzt rendszeresen, te buzi!
Sep 22, 2016 10:40:18
szarból van a sodi
Sep 22, 2016 10:42:36
Azért az elmondhat valamit a munkádról, hogy inkább adtak 4000 eurót (meg kifizettek 2000 eurót) csak hogy ne dolgozz nekik többet.
Sep 22, 2016 10:42:36
sodika
Sep 22, 2016 10:43:39
Pont ezt írtam két napja. Annyira fos vagy, hogy senkinek se kellettél.
Elismerem, hogy ez kudarc. Csak míg itt Németországban úgy néz ki a kudarc, hogy kapsz 6 millió forintot, addig Magyarországon az elsöprő siker néz ki ugyanígy. Ezért is nem megyek haza.
Sep 22, 2016 10:43:39
szarból van a sodi
Sep 22, 2016 10:45:50
meg mert hazaáruló migri a sodi. egy bozgor kutya. Sep 22, 2016 10:45:50
sodika
Sep 22, 2016 10:46:53
8 hónap plusz a kéthavinak megfelelő lelépési pénz.
Kudarc, persze hogy kudarc, de itt a kudarc néz ki úgy, mint otthon a siker.
Sep 22, 2016 10:46:53
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:49:53
Kurva jó ez az írás, különösen a legutóbbi napok fényében:
sodika.atw.hu/index.php?action=show&id=149
Kudarcmester, olvasd el. A valósággal való bármi egyezés biztosan a véletlen műve.
sodika.atw.hu/index.php?action=show&id=149
Kudarcmester, olvasd el. A valósággal való bármi egyezés biztosan a véletlen műve.
Sep 22, 2016 10:49:53
sodika
Sep 22, 2016 10:52:34
Na jó, húzok, mert magyar ügyfél már türelmetlen. Próbálom úgy összerakni a dolgokat, hogy hétvégén indulhassunk. Vagy hétfőn.
Most sétálok haza a munkaügyi központból. Kaptam új időpontot a nyelvi szintfelmérőre. Minden rendben van.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Most sétálok haza a munkaügyi központból. Kaptam új időpontot a nyelvi szintfelmérőre. Minden rendben van.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 10:52:34
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 10:52:51
x17)
Púp már 2 hónapja nem kellesz sehova. Hány állásinterjún voltál azóta?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2016 10:53:42
x38)
8 hónap plusz a kéthavinak megfelelő lelépési pénz.
Miről beszélsz? Itthon is kaptál volna fizetést, ha elmész gyakornoknak, nem igaz? Itthon is kirúgtak volna, ha fos munkát végzel, nem igaz?
Škoda Superb
Sep 22, 2016 10:58:18
Meglepően hosszúak és majomszerűek a karjaid a testedhez képest, sodika:
web.archive.org/web/20110625051551/http://kissendrefarkas.freeblog.hu/files/sodiarc/sodi_egeszalakos.jpg
web.archive.org/web/20110625051551/http://kissendrefarkas.freeblog.hu/files/sodiarc/sodi_egeszalakos.jpg
Sep 22, 2016 10:58:18
sodika
Sep 22, 2016 11:02:22
Ó, bassza meg, nem, hát nekem ma késő estére vonatjegyem van, és csak holnap este jövök vissza. Na nem baj, akkor ebből jövő hetes indulás lesz. Mindegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És tényleg indul a hírzárlat.
Csááá
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És tényleg indul a hírzárlat.
Csááá
Sep 22, 2016 11:02:22
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 11:02:29
x17)
Zsneci, most nézem a jobsinhamburg.com oldalát, 4200 IT-s melócsára lehet jelentkezni a városban. Érdeklődnék, hogy 2 hónap alatt egyik sem volt megfelelő szakmai kihívás egy vérprofi pjogjamozónak, hogy más városokba kell vonatozgatnod interjúkra?
www.jobsinhamburg.com/jobs/it
www.jobsinhamburg.com/jobs/it
xray
Sep 22, 2016 11:02:42
Na jó, húzok, mert magyar ügyfél már türelmetlen. Próbálom úgy összerakni a dolgokat, hogy hétvégén indulhassunk. Vagy hétfőn.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
előtte azért még egyszer zuhanyozz le xD
Sep 22, 2016 11:02:42
sodika
Sep 22, 2016 11:04:07
Púp már 2 hónapja nem kellesz sehova. Hány állásinterjún voltál azóta?
Augusztus 24-én rúgtak ki.
Az egy hónapja sincs.
És már volt ajánlat, csak a faluhely miatt visszautasítottam.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 11:04:07
Škoda Superb
Sep 22, 2016 11:06:07
a faluhely miatt
Pontosan mi is a bajod a faluhellyel? Esetleg lenézed a falusiakat, az életvitelüket?
Sep 22, 2016 11:06:07
sodika
Sep 22, 2016 11:07:32
Csááá
Sep 22, 2016 11:07:32
hova tűnt tomcat?
Sep 22, 2016 11:10:43
Csááá
Csááá
Sep 22, 2016 11:10:43
sodika
Sep 22, 2016 11:13:35
Aztán adó meg biztosítás meg kamat meg kutyafasza, miközben legtöbbször csak a ház előtt állna.
Sep 22, 2016 11:13:35
hova tűnt tomcat?
Sep 22, 2016 11:14:53
Sep 22, 2016 11:14:53
sodika
Sep 22, 2016 11:18:12
Sep 22, 2016 11:18:12
sodika
Sep 22, 2016 11:18:33
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 11:18:33
Škoda Superb
Sep 22, 2016 11:20:34
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Sep 22, 2016 11:20:34
AutismusMaximus
Sep 22, 2016 11:23:52
Tuti hogy ilyesmiről van szó. Több támogatást kapna, ha beirja hogy mentálisan sérült, autista (ezt a büszkesége tiltja), vagy hogy a szülei elhagyták, bántalmazták, ilyesmi (ezt még az ő sokat látott gyomra se veszi be).
De valami ilyesmi utóbbit pedzegetett már, nem? Hogy a szüleivel kapcsolatban valamit bekamuzna. De a trollok elemi erejű felháborodásban törtek ki.
Emlékszik erre valaki?
Sep 22, 2016 11:23:52
félő troll
Sep 22, 2016 11:24:35
Sep 22, 2016 11:24:35
Škoda Superb
Sep 22, 2016 11:27:27
Nem is annyira a fizikai megvalósítás lehetősége érdekel, hanem, hogy maga a művész mit gondol erről manapság.
Sep 22, 2016 11:27:27
Hiénaverő
(
x17)
Sep 22, 2016 11:36:28
x17)
Akkor minek kellett volna az X6-os? Hogy parkoljon a medencés iroda előtt?
töppedt buzigolyók
Sep 22, 2016 11:41:53
Fiatalnak néz ki, hogy de a múlt héten itt járt a 20 év körüli lánya, és hajfesték van a fürdőben, úgyhogy idős lehet.
az a szeretője volt, te sügér fasz.
Sep 22, 2016 11:41:53
-
Sep 22, 2016 11:44:07
volt reggel komfortos melegvíz?
Sep 22, 2016 11:44:07
olvasó
Sep 22, 2016 11:44:35
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Milyen melócsá? Azt mondtad nincs is melód.
Sep 22, 2016 11:44:35
olvasó
Sep 22, 2016 11:45:37
Mi a fasznak nyelvvizsga? MIRE KELL?
Áruld már el mit számít.
Kell valami diplomához?
Sep 22, 2016 11:45:37
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™