« 4310 4311 4312 4313 4314 4315 4316 4317 4318 4319 »
1733051 komment.

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 18:52:29
Válasz
(3)
Púpos Recskapók
És a nyelvsulik? A milliós fordos néni? A Bejlinyi kaland? Ezt a - saját bevallása szerint is(!) 100k körül kereső - gnóm elég nehezen tudta volna kiskálázni önerőből, hiába az ingyen kegyelemkanapé...

Keresett 100k körül feketén. 60-80k-ból meg heti 5-6 nyelvórára akkor is telik, ha ugyanebből a pénzből kell kitermelni a napi egy üveg glédát. Ha emelett Vera fizetett neki egy pszichiátert (heti 1x 10k, fordos néni?), meg kaját, meg beleszámoljuk a rezsi fogyasztás-alapú részét, akkor se került a gnóm ellátása havi 100k-ba, ami egy AMG mercihez, vagy egy harmadik kerületi villához képest eléggé aprópénz.
Sep 21, 2016 18:52:29

Szerző:    Sep 21, 2016 19:07:56
Válasz
(5)
Péniszmentő
Majd updatelem kicsikét a penzmento.hu -t a friss infókkal :)

Én meg aztmondom, HA és amennyiben a snecológiának ez a korszaka végetért, örökre, biztosan és ellenőrizhetpen, a trollok egyet hátrébbléphetnének a recskai klán és nyúlványai közeléből.
Már csak óvatosságból is.

Nem könyörület vagy gyász okán, a vén kommerek erősen egyhúron pendültek a sodikával.
Legalábbis vera biztosan 100% a hatása alatt volt.

Még, ha a legjobb verziót veszem is, hogy vejanyényi egy idős, picit szórakozott, hiszékeny néni volt, nyugodjék békében, aki megelégedést lelt abban, hogy gyámolíthatja ezt a fogyit.

Nomeg valószinű érezte már a háta mögött a kaszás lehelletét, olyankor az emberben furcsa gondolatok, motivációk támadnak ám.

Fenti csak egy javaslat, döntsön a nagy trolltanács, szem előtt tartva, hogy ez nem recskai fórum, a kvesztorhuszárok addig voltak érdekesek a tanszéknek, amíg és amennyiben rájuk volt tapadva az élősködő masztirém.
Uff.

Sep 21, 2016 19:07:56

Szerző: Škoda Superb Sep 21, 2016 19:11:14
Válasz
(2)
sodika
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 18:13) forrás link (3)
Dolgoznék

Jók ezek a sodézetek ennyi év távlatából.
Sep 21, 2016 19:11:14

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 19:13:54
Válasz
(5)

Én meg aztmondom, HA és amennyiben a snecológiának ez a korszaka végetért, örökre, biztosan és ellenőrizhetpen, a trollok egyet hátrébbléphetnének a recskai klán és nyúlványai közeléből.
Már csak óvatosságból is.

Nem könyörület vagy gyász okán, a vén kommerek erősen egyhúron pendültek a sodikával.
Legalábbis vera biztosan 100% a hatása alatt volt.

Még, ha a legjobb verziót veszem is, hogy vejanyényi egy idős, picit szórakozott, hiszékeny néni volt, nyugodjék békében, aki megelégedést lelt abban, hogy gyámolíthatja ezt a fogyit.

Nomeg valószinű érezte már a háta mögött a kaszás lehelletét, olyankor az emberben furcsa gondolatok, motivációk támadnak ám.

Fenti csak egy javaslat, döntsön a nagy trolltanács, szem előtt tartva, hogy ez nem recskai fórum, a kvesztorhuszárok addig voltak érdekesek a tanszéknek, amíg és amennyiben rájuk volt tapadva az élősködő masztirém.
Uff.

Szerintem is. Semmi szükség kegyeletsértő üzenetekre.

Janibát persze nem kell sajnálni, mert 150 milliárd forintnyi pénz elsíbolásában segédkezett, de ez nem ok arra, hogy a felesége halálával viccelődjünk
Sep 21, 2016 19:13:54

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Sep 21, 2016 19:17:20
Válasz
(3)
Zulu
Szerintem is. Semmi szükség kegyeletsértő üzenetekre.

Janibát persze nem kell sajnálni, mert 150 milliárd forintnyi pénz elsíbolásában segédkezett, de ez nem ok arra, hogy a felesége halálával viccelődjünk

Maximálisan egyetértek. Nem vagyunk retardok. Javaslom a kegyeletsértő kommentek soderálását.

Sep 21, 2016 19:17:20

Szerző: AMG packet Sep 21, 2016 19:25:05
Válasz
(13)
Sodi helyett AMG!
Egy V8-as biturbo sem fogyaszt annyit, mint a korcs!
Röhögjön a benzinkúton tankoláskor, mert ennyiből a sodi kb 1 hétig él, Ön viszont 600 km-t örömautózik!
Púp vagy bőrkárpit?
Fókahang, vagy V8?
Na ugye! Vegyen Ön is AMG-t, olcsóbb mint aSodi!
Sep 21, 2016 19:25:05

Szerző: töppedt buzigolyók Sep 21, 2016 19:29:59
Válasz
(7)
"Mondjuk elveszített a speciális lakáskulcsodat, és 100 euró a pótlása. Vagy kiderül, hogy a főbérlő volt olyan jogtudatos, polgári engedetlenségben résztvevő ellenzője a tévédíjnak, hogy éveken át ne fizesse, hogy aztán a hirtelen a nyakába szakadó 500 eurós csekk fele rád essen, mert nem akarsz vele felesleges konfliktusokat, hogy még ezen is vitatkozzál, a lelki békéd többet ér. Vagy éppen ma: amikor ugyancsak ő kitalálja, hogy a zuhanyzó melletti fürdőszobaablak keretének nyilvánvalóban éveken át kialakuló korhadása a Te hibád, hisz rendszeresen túl hosszan zuhanyozol, és ezért leraksz az asztalára 600 eurót, hogy oké, cseréltesd ki a hülye ablakot, és majd kéred vissza a többit."

Geci jó lesz ez az évad, én érzem.
Sep 21, 2016 19:29:59

Szerző: drága pénzen Sep 21, 2016 19:43:00
Válasz
(6)
sneci, te azért fizetsz ki bármit szó nélkül frau főbérlőnek, mert tudod, hogy ha kibasz akkor ugrik a hartz4ed. ezt ő is tudja, szóval egyre több kárt fog neked felszámítani. csak a szokásos balfaszságok és most nincs védőháló, nincs melócsá. lesz juhuhuú sneci?
Sep 21, 2016 19:43:00

Szerző: tanszéki irodista Sep 21, 2016 19:45:36
Válasz
(4)
Emailben kapott több címére is. De úgy néz ki, kivételesen igaza van a Sodinak abban, hogy nem veszi komolyan.
Sep 21, 2016 19:45:36

Szerző: tanszéki irodista Sep 21, 2016 19:46:11
Válasz
(2)
Mármint értesítést RGL.
Sep 21, 2016 19:46:11

Szerző: Schwezoff David Sep 21, 2016 19:51:16
Válasz
(1)
tanszéki irodista
Mármint értesítést RGL.

Nincs minden parkban wifi...
Sep 21, 2016 19:51:16

Szerző: tanszéki irodista Sep 21, 2016 19:55:12
Válasz
(2)
Azóta már számos videót töltött fel.
Sep 21, 2016 19:55:12

Szerző: broni Sep 21, 2016 20:01:25
Válasz
(1)
--..--

óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 21, 2016 20:01:25

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 20:21:04
Válasz
(6)
Sodi!
Gyönyörű, hogy a hosszú információzárlatos bejelentésedben milyen rengeteg információt sikerült megint elcsepegetetned, de az anyagi károk részletezésén kívül ez tetszett a legjobban:

"Úgyhogy higgyék csak, hogy .... elköltöztem Hamburgból, vagy akár ellenkezőleg: azt, hogy nem... a legkisebb morzsát sem hintem eléjük arról, hogy tévúton járnak-e, és ha igen, mennyire"

VS

"itt szépen kifizettem inkább, mert én hosszabb ideig maradni akarok"

Idióta. :)))))

A mocsok RGL-t meg feleslegesen okolod a székhelyed kikotyogása miatt, mert a Superrealről már a kórházba kerülésed előtt tudtak egyes trollok, a Gofundme-ről meg augusztus közepén. Csak egyéb okokból nem történt intervenció kivételesen. Valószínűsítem, hogy nem hiszed el, de ez nem lényeg, csak azért mondom el, hogy tudd, óriási szerencséd volt. Ennek azonban vége. Jól jelzi ezt a kirúgásod, a tárgyalásodra érkezett CD, az elítélésed, az elveszett mikrofon, a lekésett vonathoz és RGL által lemondott közös csövezéshez kapcsolódó anyagi károk, és most a 600 eurós ablakcsere.

Az RGL-es csövezésről jut eszembe. Emlékszel, amikor te mondtad le röviddel előtte a Pál Marcival közös biciklitúrát, ezzel mintegy 200 ezres kárt okozva Marcinak? Nem csak neki és a trolloknak, de még az Univerzumnak se tetszett, ahogyan azt az ügyet intézted, ezért most visszavágott kicsit. Ám ez nem jeleti azt, hogy megadottnak tekinthetnéd a tartozásodat Marci felé. Épp ellenkezőleg: minden nappal növekszik az is, amíg 100%-ig nem törleszted.
Sep 21, 2016 20:21:04

Szerző: Karandas Sep 21, 2016 20:22:20
Válasz
(6)
A Vera néni kapcsán megjelent néhány komment miatt kellemetlenül érzem magam. Foglalkozzunk Endrével, ha szabad kérnem!
Sep 21, 2016 20:22:20

Szerző: FB-figyelő Sep 21, 2016 20:22:56
Válasz
(3)
Farkas Endre Kiss
2 perce ·

Egyébként arra jöttem rá az utóbbi időszakban, hogy ahogy elérem azokat a célokat, amiket kitűzök magamnak, rendre szétesek, és nézek ki bután a fejemből, hogy mégis hogyan tovább. Ez volt 2014-ben az Andi melletti berlini erkélyes lakással, a huzamosan ottani tartózkodással, utána hogy 2015-ban lényegében minden nap járhassak német magántanárhoz, majd idén az elviselhetően fizető német melóval, és megalapozott német élettel. Mind valósult, pontosan ahogy kigondoltam, és utána nem tudtam, hogyan tovább, értelmetlenné vált a küzdelem, hiszem betljesült, amiért küzdöttem. Úgy gondolom, hogy ez amiatt van, mert gyáva vagyok nagy és nehéz célokat kitűzni magam elé, és csak olyan dolgokat kérek az Univerzumtól a Vonzás Törvényén keresztül, melyek elérésében közel biztos vagyok. Úgyhogy szép nagy, hosszútávú, de a megfelelő időtávban mégis teljesíthető célokra van szükségem. Ezért most elhatároztam, hogy a 2018-as magyarországi országgyűlési választások időpontjára megszerzem a C1-es, magyar felsofokúnak megfelelő német nyelvvizsgát. Ebben most biztos vagyok, és emellé mit kérjek még az Univerzumtól, azon még gondolkodom. Nehéz döntés ez, le kell ugyanis vonnom a konzekvenciákat, és átgondolni, hogy oké, de mi lesz ha megvalósul? Tehát olyan dologért kell dolgoznom, ami ha megvalósul, ténylegesen és hosszútávon js boldoggá tesz engem. Ennek a kigondolása és pontos megfogalmazása tehát nagy felelősség, éppen ezért egyelőre még csak dolozom rajta, de nem teszek többé elamarkodott kívánságokat.
Sep 21, 2016 20:22:56

Szerző: Karandas Sep 21, 2016 20:26:00
Válasz
(4)
FB-figyelő
Farkas Endre Kiss
2 perce ·

Egyébként arra jöttem rá az utóbbi időszakban, hogy ahogy elérem azokat a célokat, amiket kitűzök magamnak, rendre szétesek, és nézek ki bután a fejemből, hogy mégis hogyan tovább. Ez volt 2014-ben az Andi melletti berlini erkélyes lakással, a huzamosan ottani tartózkodással, utána hogy 2015-ban lényegében minden nap járhassak német magántanárhoz, majd idén az elviselhetően fizető német melóval, és megalapozott német élettel. Mind valósult, pontosan ahogy kigondoltam, és utána nem tudtam, hogyan tovább, értelmetlenné vált a küzdelem, hiszem betljesült, amiért küzdöttem. Úgy gondolom, hogy ez amiatt van, mert gyáva vagyok nagy és nehéz célokat kitűzni magam elé, és csak olyan dolgokat kérek az Univerzumtól a Vonzás Törvényén keresztül, melyek elérésében közel biztos vagyok. Úgyhogy szép nagy, hosszútávú, de a megfelelő időtávban mégis teljesíthető célokra van szükségem. Ezért most elhatároztam, hogy a 2018-as magyarországi országgyűlési választások időpontjára megszerzem a C1-es, magyar felsofokúnak megfelelő német nyelvvizsgát. Ebben most biztos vagyok, és emellé mit kérjek még az Univerzumtól, azon még gondolkodom. Nehéz döntés ez, le kell ugyanis vonnom a konzekvenciákat, és átgondolni, hogy oké, de mi lesz ha megvalósul? Tehát olyan dologért kell dolgoznom, ami ha megvalósul, ténylegesen és hosszútávon js boldoggá tesz engem. Ennek a kigondolása és pontos megfogalmazása tehát nagy felelősség, éppen ezért egyelőre még csak dolozom rajta, de nem teszek többé elamarkodott kívánságokat.

Endre, ha jártál volna komoly egyetem komoly szakára, akkor tudnád, hogy minden egyes komoly vizsga abszolválása után ezt érzi az ember...
Sep 21, 2016 20:26:00

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 20:38:03
Válasz
(9)
Egy olyan feature beüzemelése sokat dobna fórumon, ami Sneci minden FB-kommentjét beilleszti ide eredeti formájában. Legfeljebb utólag törölnénk közülük a teljesen érdektelen újramegosztásokat. Így biztosítva lenne, hogy senki nem marad le az ottani bölcsességeiről, és ami fontosabb, hiába törölné a trollok tényfeltárását segítő képeket a megosztás után.
Sep 21, 2016 20:38:03

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 20:40:22
Válasz
(12)
Karalábé Hadnagy
Egy olyan feature beüzemelése sokat dobna fórumon, ami Sneci minden FB-kommentjét beilleszti ide eredeti formájában. Legfeljebb utólag törölnénk közülük a teljesen érdektelen újramegosztásokat. Így biztosítva lenne, hogy senki nem marad le az ottani bölcsességeiről, és ami fontosabb, hiába törölné a trollok tényfeltárását segítő képeket a megosztás után.

Jó ötlet. Szólok is sodinak, hátha ki tud találni valamit.
Sep 21, 2016 20:40:22

Szerző: Kiss Kender Farkas Sep 21, 2016 20:48:30
Válasz
(5)
Eluralkodott rajta ismét a magány, minden lépését posztolja, holott az ismerősei nagyívben szarnak rá. Ahogy nézem néha kap 1-2 szavas válaszokat a szexnagyiktól, ezért kár koptatni a faptopot. Inkább ide írogass Endre, minket minden érdekel.
Sep 21, 2016 20:48:30

Szerző:    Sep 21, 2016 20:58:20
Válasz
(5)
tyodika
...Mind valósult, pontosan ahogy kigondoltam, és utána nem tudtam, hogyan tovább, értelmetlenné vált a küzdelem, hiszem betljesült, amiért küzdöttem. Úgy gondolom, hogy ez amiatt van, mert gyáva vagyok nagy és nehéz célokat kitűzni magam elé,....

A medencés irodát, az X6-ost, sőt az okostelefont és a repcsiiiiit sem kérte eléggé határozottan a SoDi a zuniverzumtól, de mégcsak a dipolmát és az elvégzett etyetyemeket sem! bizonyám!

Szórakozottságában elfeljetett határozottan kérni, mert gyáva volt a nagy kérésekhez, ilyen szerény kis dolgokat kérő SoDi asodi, úgybizony!!!

LOLLOL

Sep 21, 2016 20:58:20

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Sep 21, 2016 21:01:21
Válasz
(3)

A medencés irodát, az X6-ost, sőt az okostelefont és a repcsiiiiit sem kérte eléggé határozottan a SoDi a zuniverzumtól, de mégcsak a dipolmát és az elvégzett etyetyemeket sem! bizonyám!

Szórakozottságában elfeljetett határozottan kérni, mert gyáva volt a nagy kérésekhez, ilyen szerény kis dolgokat kérő SoDi asodi, úgybizony!!!

LOLLOL

és mi lehet a masztipartival? Lehet,hogy azt az egyet teljesítette a univerzum?
RGL?
Sep 21, 2016 21:01:21

Szerző: univerzum Sep 21, 2016 21:03:25
Válasz
(4)
34 évesen egy gyakornoki állás, amiből már ki is rúgtak? ezt még robert kawasaki is elirigyelné a soditól! :)
Sep 21, 2016 21:03:25

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:10:20
Válasz
(0)
Nyugodt élet, bazmeg, ahol lemerek feküdni aludni, mert másnap nem kell arra számítanom, hogy valami eddig számításba nem vett több száz eurós tétel derült égből villámcsapásként megjelenik, és tervezni is lehet benne, mert érted, hogy mi a szereped, mennyiben hasznos a tevékenységed, hol játszol szerepel az üzleti folyamatokban, és nem az van, hogy kurvára nem érted, mi zajlik körülötted.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 21, 2016 21:10:20

Szerző: drága pénzen Sep 21, 2016 21:12:53
Válasz
(4)
sodika
Nyugodt élet, bazmeg, ahol lemerek feküdni aludni, mert másnap nem kell arra számítanom, hogy valami eddig számításba nem vett több száz eurós tétel derült égből villámcsapásként megjelenik, és tervezni is lehet benne, mert érted, hogy mi a szereped, mennyiben hasznos a tevékenységed, hol játszol szerepel az üzleti folyamatokban, és nem az van, hogy kurvára nem érted, mi zajlik körülötted.

mi volt az interjún? sikerülhetett, nagyon optimista vagy
Sep 21, 2016 21:12:53

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:13:29
Válasz
(0)
Berlin is így nézett ki a végén, hogy hirtelen mindenki elkezdett mindennel kapcsolatban mindenféle elmebeteg faszságot kitalálni, miközben az egyetlen vágyam volt, hogy teljesen már el pár nap újabb kellemetlen meglepetés nélkül.

Hírzárlat van, ezért a mairól már nem írok részleteket, de kezd elegem lenni.

Akikkel napi kapcsoolatban vagyok, azokkal igyekszem konfliktuskerülően viselkedni, de a faszom tele már azzal, hogy erre rendre vérszemet kap mindenki.

Sep 21, 2016 21:13:29

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:14:07
Válasz
(0)
drága pénzen
mi volt az interjún? sikerülhetett, nagyon optimista vagy

Mi lett volna? Ha nyomtatok rá tegnap Google keresést, tudnátok, hogy az egy sima fejvadász cég.
Sep 21, 2016 21:14:07

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 21, 2016 21:17:00
Válasz
(6)
sodika
...és nem az van, hogy kurvára nem érted, mi zajlik körülötted.

Ez azért van, mert autista vagy.
Sep 21, 2016 21:17:00

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:17:10
Válasz
(11)
Úgyhogy leszarom magasról, én most már a mai állapottal tervezek, de ha holnaptól bárki bárhol is további meglepetéssel próbál engem meglepni, hangosan kurvaanyázva fogom megmutatni az illetőnek, hogy itt van a határ.

Mintha direkt provokálni próbálnának egyesek, komolyan mondom. Ez erősen hasonlít arra, mint amikor a Kolosy téren az irodavezető kislány mintha állandóan azt próbálta volna meg kiprovokálni belőlem, hogy akadjak ki, és kezdjem el sértegetni, hogy utána hivatkozhasson erre (ez persze soha nem történt meg, mert okosabb voltam ennél).
Sep 21, 2016 21:17:10

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 21, 2016 21:18:54
Válasz
(3)
Sep 21, 2016 21:18:54

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:19:31
Válasz
(0)
sodilegnagyobbrajongoja
Ez azért van, mert autista vagy.

Ha valaki egyszer mond valamit, akkor az tlesz a vonatkoztatási pont. Ezért kaptam egyfaszt, amikor 2014-ben Andika folyamatosan elkezdett a korábbi nyilatkozataival ellentétesen viselkedni és beszélni, és ezért volt értelmezhetetlen zaklatásról beszélni, amikor rendre elvonatkoztattam a menstruálós elmebetegségeitől, és következetesen az időben legelsőként elhangzó mondataihoz tartottam magam, tökéletesen ignorálva mindent, ami tartalmilag ütközött velük.
Sep 21, 2016 21:19:31

Szerző: drága pénzen Sep 21, 2016 21:21:01
Válasz
(5)
sodika
Berlin is így nézett ki a végén, hogy hirtelen mindenki elkezdett mindennel kapcsolatban mindenféle elmebeteg faszságot kitalálni, miközben az egyetlen vágyam volt, hogy teljesen már el pár nap újabb kellemetlen meglepetés nélkül.

Hírzárlat van, ezért a mairól már nem írok részleteket, de kezd elegem lenni.

Akikkel napi kapcsoolatban vagyok, azokkal igyekszem konfliktuskerülően viselkedni, de a faszom tele már azzal, hogy erre rendre vérszemet kap mindenki.

ma is vettél valamit a főbérlőnek? ha havonta levesz 8-900 euróra a bérleti díjon felül akkor elég ügyesen dolgozik. melócsá semmi? hány helyre küldtél ma önéletrajzot?
Sep 21, 2016 21:21:01

Szerző: --..-- Sep 21, 2016 21:21:25
Válasz
(4)
sodika

Ez erősen hasonlít arra, mint amikor a Kolosy téren az irodavezető kislány mintha állandóan azt próbálta volna meg kiprovokálni belőlem, hogy akadjak ki, és kezdjem el sértegetni, hogy utána hivatkozhasson erre (ez persze soha nem történt meg, mert okosabb voltam ennél).

Elővetted neki a pitont? Rádnyitott recskázás közben?
Sep 21, 2016 21:21:25

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 21:22:01
Válasz
(5)
Rocskai szerintem a neve alapján választotta ki az ügyvédjét. Pont illik a vén kommerhez.

Elképzelem a megszólítást, amikor külföldiekkel levelezik Dr. Géczi. XDDDDDDD
Sep 21, 2016 21:22:01

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 21:22:23
Válasz
(5)
sodika
Ezért kaptam egyfaszt, amikor 2014-ben Andika folyamatosan elkezdett a korábbi nyilatkozataival ellentétesen viselkedni

Az a baj, hogy autista vagy. Nem érted az embereket, ezért okoznak számodra folyton meglepetést.
Sep 21, 2016 21:22:23

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:23:21
Válasz
(6)
Ma attól kaptam agyfaszt, hogy bazmeg, nem azért rakok le száz eurókat, mert balfasz vagyok, hanem azért, mert cserébe kurvára elvárom, hogy kibaszottul húzza meg magát, és legyen nyugalom, meg ne legyyen újabb baszogatás.

A bús büdös basznak csavargatja fürdőszobában a melegvíz csapot, bazmeg, miközben ott van nála a 600 euró kifejezetten a fürdőszobai dolgokra, és ha a vízfogyasztás a tervein felül való, akkor vissza tudja tartani belőle a különbötetet (szarom le, bazmeg, tartsa vissza).

Kibaszottul azért basztam le az asztalára tegnap a 600 eurót, hogy baszogassa már a rohadt anyját a melegvíz kérdésével, de ne engem, erre megint csavargatja azt a szart.
Sep 21, 2016 21:23:21

Szerző: való világ Sep 21, 2016 21:23:34
Válasz
(4)
sodika

Bazdmeg Endre itt mindenki felszopta már az élet alapvető buktatóit. Az a különbség, hogy mi 20-22 éves korunkra megtanultuk, hogy muszáj rendezett, szervezett életet élni.

Te az életben level1 en vagy. Kurva későn kezded.
Sep 21, 2016 21:23:34

Szerző: - Sep 21, 2016 21:24:02
Válasz
(5)
> Ezért kaptam egyfaszt

:|
Sep 21, 2016 21:24:02

Szerző:    Sep 21, 2016 21:24:10
Válasz
(7)
sodika
a mairól már nem írok részleteket, de kezd elegem lenni.

Szia sodó!

A kommenthaveroknak nyugodtan elsírhatod mi történt ma. Ki kell cserélni a szőnyeget? Esetleg a padlót? Kidurrant a vendégágy?
Ismét tönkrement egy festmény? Kigyulladt a robotporszívó, beázott a felmosórobot? :)

Konfliktuskerülés? Hmm....
...most midet törték el??:)

Sep 21, 2016 21:24:10

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:26:26
Válasz
(0)
Direkt azért basztal le a kibaszott asztalára kibaszott 600 eurót tegnap, hogy hagyjon már lógva a gecibe marhaságaival, hogy túl sok melegvíz fogy, meg a gőz ki mindent károsít, miközben sok pénzbe is kerül, hanem örüljön a kibaszott szíves papírdarabjainak, és kibaszottul hagyjon engem lógva.

Erre megyek ki kezet mosni, és látom, hogy megint csavargatja azt a szart. Komolyan, mintha kísérletezne velem, hogy mikor kezdek el vele telitorokból ordibálna, vagy faszom tudja már.
Sep 21, 2016 21:26:26

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:28:39
Válasz
(0)
való világ
Az a különbség, hogy mi 20-22 éves korunkra megtanultuk, hogy muszáj rendezett, szervezett életet élni.

Magyarországon azért nem próbáltam meg ilyet érni, mert ott nem éri meg megpróbálni jófiúnak lenni. Németországban legalább megérni jól viselkedni.
Sep 21, 2016 21:28:39

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:31:35
Válasz
(0)
Azt a kibaszott tévédíjat is azért fizettem ki neki olyan időszak vonatkozásában is 250 euróig, mert arra számítottam, hogy értékeli ezt a nagyvonalúságomat, és cserébe ugyanezt a nagyvonalúságot kapot vissza mondjuk abban a formában, hogy kibaszottul nem baszogat a vízfogyasztás és a villany kérdésével.

De nem, pár nap után akkor is újra kezdte.

Mindegy, kibírom, hogy zuhanyzás előtt felcsavarom, utána meg vissza, de ha ezért bazmeg szólni meg, akár csak csúnyán mer rám nézni, hát akkor kurvára megmutatom neki, hogy itt van nálam a határ, a kísérletete eredménnyel zárult.
Sep 21, 2016 21:31:35

Szerző: való világ Sep 21, 2016 21:31:35
Válasz
(2)
sodika
Magyarországon azért nem próbáltam meg ilyet érni, mert ott nem éri meg megpróbálni jófiúnak lenni. Németországban legalább megérni jól viselkedni.

Hülye fasz. Te tényleg fogyatékos vagy. Bele se kezdek...
Sep 21, 2016 21:31:35

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:31:46
Válasz
(4)
sodika
Direkt azért basztal le a kibaszott asztalára kibaszott 600 eurót tegnap, hogy hagyjon már lógva a gecibe marhaságaival, hogy túl sok melegvíz fogy, meg a gőz ki mindent károsít, miközben sok pénzbe is kerül, hanem örüljön a kibaszott szíves papírdarabjainak, és kibaszottul hagyjon engem lógva.

Erre megyek ki kezet mosni, és látom, hogy megint csavargatja azt a szart. Komolyan, mintha kísérletezne velem, hogy mikor kezdek el vele telitorokból ordibálna, vagy faszom tudja már.

abba belegondoltál már honnan jön az a szó, hogy FŐbérlő?

Sep 21, 2016 21:31:46

Szerző:    Sep 21, 2016 21:34:44
Válasz
(11)
Letiltották a SzilajVadászbikát a ráérzős mosakodásokról? Nem kérdéses, ilyenkor bizony perelni kell!!!

Érdekes egy egyed lehet a főbérlő is...
mondjuk aki púpos masztignómokat önként megtűr a lakásában, és nincsenek minden éjjel sodmány barlangjai stílusú horror-rémálmai, avval szerintem eleve nincs minden rendben :DDDD
Sep 21, 2016 21:34:44

Szerző: drága pénzen Sep 21, 2016 21:34:53
Válasz
(1)
sodika
Azt a kibaszott tévédíjat is azért fizettem ki neki olyan időszak vonatkozásában is 250 euróig, mert arra számítottam, hogy értékeli ezt a nagyvonalúságomat, és cserébe ugyanezt a nagyvonalúságot kapot vissza mondjuk abban a formában, hogy kibaszottul nem baszogat a vízfogyasztás és a villany kérdésével.

De nem, pár nap után akkor is újra kezdte.

Mindegy, kibírom, hogy zuhanyzás előtt felcsavarom, utána meg vissza, de ha ezért bazmeg szólni meg, akár csak csúnyán mer rám nézni, hát akkor kurvára megmutatom neki, hogy itt van nálam a határ, a kísérletete eredménnyel zárult.

csicska vagy te az ilyesmihez.
Sep 21, 2016 21:34:53

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:36:20
Válasz
(-1)
hova tűnt Sherlock Porks?
abba belegondoltál már honnan jön az a szó, hogy FŐbérlő?

Nyalja ki, ha szerinte túllépem a költségeket, akkor örüljön mind majom a farkának, miután pénzt rakok bele a pofájába.

Ez a mai húzása volt az utolsó, amikor a mosolyogva minden faszságba rábólintó énemmel találkozott, bármi további váratlan húzása, tehát a legapróbb gesztus is azzal fog járni, hogy hirtelen a "fizettem, úgyhogy örülj"-féle SoDI-val fog találkozni, akivel korábban sosem.

Faszom tele van azzal, tényleg, hogy mindenkivel kapcsolatban, akivel napi kapcsolatban vagyok, automatikusan konfliktuskerülő vagyok, és erre rendre megismétlődik, hogy ahelyett, hogy emiatt KURVÁRA, ÉS KIBASZOTTUL HÁLÁSAK LENNÉNEK, arra állnak rá, hogy esetemben ez a természetes.

Hát nem, bazmeg...

Sep 21, 2016 21:36:20

Szerző: medvezsidaj Sep 21, 2016 21:36:40
Válasz
(7)
borzaszto lehetett az eleted a forum nelkul. de komolyan a tobbi ismerosoddel mi a faszrol tudtal beszelni? itt a legalabb meghallgatunk es tulelesi tippeket adunk.
Sep 21, 2016 21:36:40

Szerző: Hristova Sep 21, 2016 21:37:28
Válasz
(3)
Valószínűleg fix árat fizet a szobáért és nem kell rezsit is fizetnie. Tudod Sodi nem lelakni kell a bérleti díjat, és dőzsölni korlátlanul.
Sep 21, 2016 21:37:28

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:38:28
Válasz
(0)

Letiltották a SzilajVadászbikát a ráérzős mosakodásokról? Nem kérdéses, ilyenkor bizony perelni kell!!!

Próbáljon bazmeg ezzel kapcsolatban MÉG EGY rossz szót szólni, miután lebasztam elé a 600 eurót. Ezután bazeg, kuss a neve.

És kurvára nincs értelme csavargatnia azt a melegvízcsapot, mert visszanyomom, és ha emiatt egyetlen apró szót vagy gesztust szólni merészel, akár csak egy csúny nézést megenged magának, ezzel kapcsolatban tényleg elküldöm már ezután a bús büdös picsába.
Sep 21, 2016 21:38:28

Szerző: medvezsidaj Sep 21, 2016 21:38:35
Válasz
(4)
Kolosy teri eleted hogy nezett ki? mekkora volt az iroda, hany alkalmazott volt, mettol meddig dolgoztak, mit szoltak hogy ott laktal?
Sep 21, 2016 21:38:35

Szerző: Hristova Sep 21, 2016 21:39:29
Válasz
(5)
Végül is mi a baja a csappal, nyitva hagyod?
Sep 21, 2016 21:39:29

Szerző: medvezsidaj Sep 21, 2016 21:39:35
Válasz
(10)
mordorban vagy, hogy elzarjak a melegviz csapot?
Sep 21, 2016 21:39:35

Szerző: drága pénzen Sep 21, 2016 21:39:57
Válasz
(2)
gondolom nem tetszik neki, hogy baszol dolgozni
Sep 21, 2016 21:39:57

Szerző: való világ Sep 21, 2016 21:40:06
Válasz
(12)
sodika
Próbáljon bazmeg ezzel kapcsolatban MÉG EGY rossz szót szólni, miután lebasztam elé a 600 eurót. Ezután bazeg, kuss a neve.

És kurvára nincs értelme csavargatnia azt a melegvízcsapot, mert visszanyomom, és ha emiatt egyetlen apró szót vagy gesztust szólni merészel, akár csak egy csúny nézést megenged magának, ezzel kapcsolatban tényleg elküldöm már ezután a bús büdös picsába.

Nem tudsz valakinek szólni itthon, hogy segítsenek megoldani ezt az ügyet?
Sep 21, 2016 21:40:06

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:41:29
Válasz
(3)
sodika
Nyalja ki, ha szerinte túllépem a költségeket, akkor örüljön mind majom a farkának, miután pénzt rakok bele a pofájába.

márminthogy fizetsz azért hogy ott lakhass, betartva az ő szabályait?

mi történt ma, amitől eltörtél? :)
Sep 21, 2016 21:41:29

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:41:33
Válasz
(3)
Pont AZÉRT baszok le elé gondolkodás nélkül minden pénzt, hogy kibaszottul hagyjon már nyugodtan, ne szóljon be faszságok miatt, meg ne sopánkodjon költségek miatt, meg ne csavargassa a kibaszott főcsapokat, hanem kusshadjon be szépen az idétlan mániáival, és nekem ne játszadozzon a komfortfokozattal. Kap kibaszott színes papírokat, bassza meg, nem érdekel, a SoDI-t komfortfokozattal kibaszottul soha senki nem szórakozhat, bassza már meg.
Sep 21, 2016 21:41:33

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:43:55
Válasz
(2)
sodika
Pont AZÉRT baszok le elé gondolkodás nélkül minden pénzt, hogy kibaszottul hagyjon már nyugodtan, ne szóljon be faszságok miatt, meg ne sopánkodjon költségek miatt, meg ne csavargassa a kibaszott főcsapokat, hanem kusshadjon be szépen az idétlan mániáival, és nekem ne játszadozzon a komfortfokozattal. Kap kibaszott színes papírokat, bassza meg, nem érdekel, a SoDI-t komfortfokozattal kibaszottul soha senki nem szórakozhat, bassza már meg.

sodi, ha azt akarod, hogy ne szóljanak be, akkor lakást bérelk, ne szobát. ha együtt élsz másokkal igazodnod kell :)
Sep 21, 2016 21:43:55

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:43:55
Válasz
(1)

mi történt ma, amitől eltörtél? :)

Ez, hogy megyek ki kezet mostani, és megint nem jön a melegvíz, mert csavargatja azt a szart. Egy nappal azután, hogy lebasztam az orra elé tök önként 600 eurót, mert legyen már vége ennek a faszságnak, amit pár napja kitalált. Erre tovább csinálja.

Mindegy, ettől a pillanattól kezve azt fogom csinálni, hogy amikor bemegyek a fürdőbe, akkor megeresztem, és amikor elhagyom a fürdőt, ismét elzárom.

És ha emiatt bármit is be mert szólni, hirtelen egy másfajta SoDI-val fog megismerkedni a mindig mosolygós, és mindenre rábólintós SoDI helyett, mert mindennek van egy határa.
Sep 21, 2016 21:43:55

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:45:17
Válasz
(0)
ha együtt élsz másokkal igazodnod kell :)

Ha a költségek miatt aggódik, kap a buta arcába színes papírokat, legyen boldog. De nekem ne jöjjön azzal a dumával, hogy emellett környezettudatos is, mert agyfaszt kapok. Mindgy.
Sep 21, 2016 21:45:17

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:45:44
Válasz
(7)
sodika

És ha emiatt bármit is be mert szólni, hirtelen egy másfajta SoDI-val fog megismerkedni a mindig mosolygós, és mindenre rábólintós SoDI helyett, mert mindennek van egy határa.

ezt szerintem is jól látod. azt fogja szólni, hogy "elsejéig költözz ki kérlek"
Sep 21, 2016 21:45:44

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 21, 2016 21:46:04
Válasz
(4)
sodika
Erre megyek ki kezet mosni, és látom, hogy megint csavargatja azt a szart.

Hol a Lebensraum, lesz Lebensraum?
Sep 21, 2016 21:46:04

Szerző: Púpos Recskapók Sep 21, 2016 21:46:21
Válasz
(2)
sodika
Ha a költségek miatt aggódik, kap a buta arcába színes papírokat, legyen boldog. De nekem ne jöjjön azzal a dumával, hogy emellett környezettudatos is, mert agyfaszt kapok. Mindgy.

Üdvözöllek németországban, zsidó!
Ha nem tetszik, lehet távozni a kéményen át!
Sep 21, 2016 21:46:21

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:47:00
Válasz
(-1)
Mindegy, egyetlen pici mozzanat, úgyhogy leszarom. Mindig amikor mostantól bemegyek a fürdőszobába, mostantól megcsinálom. Megnyitom, utána újra elzárom.

És ha emiatt bármit be mer szólni, miután tegnap pont azért basztam le elé egy vagyont, hogy ne szóljon be a SoDI-nak, megmondom neki, hogy ki lettél fizetve, kusshadsz, itt a határ.

Ennyi.
Sep 21, 2016 21:47:00

Szerző: - Sep 21, 2016 21:47:23
Válasz
(17)
sodika
Ez a mai húzása volt az utolsó, amikor a mosolyogva minden faszságba rábólintó énemmel találkozott.

Az erdei közért előtt hatalmas sor áll. Egyszer csak megérkezik a medve és befurakszik a sor legelejére. Ekkor a sor végén a nyuszi nem bírja tovább, és előrekiállt: "Erre van a sor vége!"

A medve hátrafordul, és megkérdezi dörgő hangon:
- Ezt ki mondta?

A nyuszi persze lapít. Végigmegy a sor, megvesz két üveg bort, és hazamegy. Megissza őket egyesével, majd az utolcsó korty után rácsap az asztalra, és felkiállt:
- Hát én, a nyuszika!

Csak eszembe jutott ez a történet valahogy.
Sep 21, 2016 21:47:23

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:47:51
Válasz
(2)
sodika

szerintem nem a pénz és nem amiatt aggódik, inkább mentalitás-beli dolog ez. mert persze te is tudod, hogy pazarlás, környezetszennyezés, stb.
Sep 21, 2016 21:47:51

Szerző: Púpos Recskapók Sep 21, 2016 21:50:09
Válasz
(4)
Mi megértjük a fájdalmadat púp, hogy nem elég forró a víz, nem a megfelelő hőfok a púpod áztatására. Gaz környezetnáci németek.

Most viszont hogy sikerült egyetértenünk, sztorizhatnál arról is, amikor a halálközeli Vera nénivel cipeltetted a hasmonitorodat, meg hogy sírtál-e a temetésén.
Sep 21, 2016 21:50:09

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:50:47
Válasz
(1)
Púpos Recskapók
Üdvözöllek németországban, zsidó!

Aki a pénzt kapja, az utána kusshadjon be, bazmeg.
Hogy merészel nem bekusshadni, miután pénzt kapott?

Erről a kibaszott csapról egy szót sem váltottunk egymás között, csak mindketten csavargatjuk. Tegnap sem került szóba, semmilyen formában, hanem az ablak miatt raktam le lét, de arra számítottam, hogy kimondatlanul is egyértelmű, hogy mit akarok.

Bazmeg, ha annyira konfliktuskerülő vagyok, hogy még szóba se hozom, hogy bassza a csőröm, hogy csavargatja azt a szart, hanem inkább pénzt vágok az orra elé, akkor elvárom, hogy szavak nélkül is vágja, miről van szó.

Faszért kell vitahelyzeteket kiprovokálni?
Sep 21, 2016 21:50:47

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:54:36
Válasz
(1)
Nem azért bólintok rá mindenre, mert balek vagyok, hanem mert nincs kedvem nevetséges faszságokkal fogoalkozni, és ezeken vitatkozni mindenféle mániákus gyengeelméjűvel, hanem legyenek el magukban a mániákus hülyék a mániákus hülyeségeikkel, bánmom is én, amíg nem zavarják meg ezzel a SoDI auráját.

Ugyanakkor a gyengeelméjűség AZT A SZINTJÉT, hogy nem válik neki szavak nélkül egyértelművé a finom üzenet, hogy ezzel azt üzenem neki, hogy leszarlak, és ezután már kus, nem tolerálom, mert egy dolog, hogy magában mint elmebetegeskedik egy mániákus emberbeteg, de a SoDI kurvára nem kíváncsi az ilyen faszságokra.

Sep 21, 2016 21:54:36

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 21:55:48
Válasz
(2)
sodika
Aki a pénzt kapja, az utána kusshadjon be, bazmeg.
Hogy merészel nem bekusshadni, miután pénzt kapott?

pénz nem létezik, hahó

egyébként nem nyerhetsz. azt tudod?
Sep 21, 2016 21:55:48

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 21:56:41
Válasz
(7)
sodika
Nem azért bólintok rá mindenre, mert balek vagyok, hanem mert nincs kedvem nevetséges faszságokkal fogoalkozni, és ezeken vitatkozni mindenféle mániákus gyengeelméjűvel, hanem legyenek el magukban a mániákus hülyék a mániákus hülyeségeikkel, bánmom is én, amíg nem zavarják meg ezzel a SoDI auráját.

Ugyanakkor a gyengeelméjűség AZT A SZINTJÉT, hogy nem válik neki szavak nélkül egyértelművé a finom üzenet, hogy ezzel azt üzenem neki, hogy leszarlak, és ezután már kus, nem tolerálom, mert egy dolog, hogy magában mint elmebetegeskedik egy mániákus emberbeteg, de a SoDI kurvára nem kíváncsi az ilyen faszságokra.

Azért csinálja, mert hagyod. A legjobb lenne, ha most felhívnád, és kérnél tőle egy tisztázó beszélgetést. Magától nem fog megjavulni a viszonyotok, neked kell lépned, még most.
Sep 21, 2016 21:56:41

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:56:49
Válasz
(-1)
Meg még akadt ma valami egyéb, ami egyrészt nem nyilvános, másrészt jogilag korrekt, úgyhogy leszarom, és idegeskedés helyett belekalkulálom a terveimbe.

Azonban...

holnaptól kezdve bárki bármiféle váratlan meglepetéssel merészel szembesíteni, az eddigi rábólintós konfliktuskerülés éles ellentétével, a csakazértis nemet mondó passzív agresszóval fog találkozni.

Mert itt volt a határ, a faszom tele van.
Sep 21, 2016 21:56:49

Szerző: főbérlő Sep 21, 2016 21:57:22
Válasz
(3)
sodika

napi 100 euróért kussolok, drága fiatalember! nem, mégis inkább költözzön ki.
Sep 21, 2016 21:57:22

Szerző:    Sep 21, 2016 21:57:30
Válasz
(5)
sodika
értékeli ezt a nagyvonalúságomat

Értékelte, hogy talált egy balekmigrit, aki bármit kifizet, csak ne szórakozzanak vele :)

A csaptekergetés különben rossz ötlet!
Majd, ha ettől elromlik a csap, fizetheted. Azok az elzárók vész esetre vannak, nem napi használatra.

Sőt, orrán száján dőlni fog esetleg a víz, elázik egy pár érték, az is téged terhel majd.
Vagyis, úgyis csíra leszel vitatkozni, mint mindig.

Már csak egy elromlott csap miatt is..., ha kijön majd egy vizszerelő, olyan összegeket fogsz hallani, hogy nem hiszed majd el.

Ezért hiszed, hogy amit az ablakra adtál sok, meg méltányos, meg stb...de lehet, hogy az csak előleg volt :)

Sep 21, 2016 21:57:30

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 21:57:45
Válasz
(8)
Az irodai kislány mivel próbálta állandóan felbaszni az agyad?
Sep 21, 2016 21:57:45

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 21:57:54
Válasz
(4)
Zulu
Azért csinálja, mert hagyod. A legjobb lenne, ha most felhívnád, és kérnél tőle egy tisztázó beszélgetést. Magától nem fog megjavulni a viszonyotok, neked kell lépned, még most.

Vagy ha nem telefonon szoktatok beszélni, akkor kopogj át, még most. Kérj elnézést, és add neki elő, kicsit nyugodtabb hangon ugyanezt. Holnap már túl messze lesz a vita tárgya.
Sep 21, 2016 21:57:54

Szerző: sodika Sep 21, 2016 21:59:39
Válasz
(0)

egyébként nem nyerhetsz. azt tudod?

Dehogynem. Bele tudom égetni az agyába, ha már egyszer elmebeteg felfogni, hogy nem azért nem vitatkozom, mert önfeladó hülye vagyok, hanem mert a nyugalom és stabil komfortfokozat számomra a legfontosabb.

Leszarom, kinek milyen fogalmai vannak a mosakodás optimális időtartamáról, az nálam eddig tart és kész.

És kibaszottul nem fogok rajta senki kedvéért változtatni. Ha olyan mániái vannak, hogy ez költséges, akkor kifizetem, de egyébként meg fogja be a buta pofáját.
Sep 21, 2016 21:59:39

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 22:00:15
Válasz
(12)
Elegánsabb lenne, ha táviratban szólítanád fel az idegtépő mániájának abbahagyására. A Sodi szereti a stílusos megoldásokat.
Sep 21, 2016 22:00:15

Szerző: Főbérlő Sep 21, 2016 22:00:19
Válasz
(3)
sodika
Meg még akadt ma valami egyéb

bökd már ki, te is akarod :) és mindenki tudja, h el is fogod mesélni

nem bírod ki, ott buzerálja az agyad
Sep 21, 2016 22:00:19

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:01:32
Válasz
(2)

Azok az elzárók vész esetre vannak, nem napi használatra

Bassza meg, én csak normális nyititt alapállapotba rakom, ő játszik mindig vele.

Mert fasz.

Ilyet nem basztam. Pont ezzel kapcsolatban (jó, konkrétan az ablakra), tehát a fürdővel kapcsolatban baszok le elé egy KISEBB VAGYONT, erre tovább csinálja az embebetegségét.
Sep 21, 2016 22:01:32

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 22:02:35
Válasz
(3)
sodika

Leszarom, kinek milyen fogalmai vannak a mosakodás optimális időtartamáról, az nálam eddig tart és kész.

És kibaszottul nem fogok rajta senki kedvéért változtatni. Ha olyan mániái vannak, hogy ez költséges, akkor kifizetem, de egyébként meg fogja be a buta pofáját.

ez neked saját fürdőszobád ott, vagy más is használja?
Sep 21, 2016 22:02:35

Szerző: szerelmi szál Sep 21, 2016 22:03:12
Válasz
(6)
nem lehet, hogy sneci azért nyitotta a kiscigónak a kunyeraoldalt, hogy azon keresztül úgy finanszírozza kis szerelmét, hogy az nem tud róla? és amikor elmaradt a nászút, inkább bezárta a boltot.
Sep 21, 2016 22:03:12

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:03:36
Válasz
(0)
ez neked saját fürdőszobád ott, vagy más is használja?

Pont arra hivatkozik, hogy ő nem is használja, mert konditerembe jár, és direkt spórolásból ott intézi az ilyesmit.
Sep 21, 2016 22:03:36

Szerző: hova tűnt tomcat? Sep 21, 2016 22:04:43
Válasz
(2)
sodika
Pont arra hivatkozik, hogy ő nem is használja, mert konditerembe jár, és direkt spórolásból ott intézi az ilyesmit.

hát akkor sima ügy. mutasd meg neki a szerződést, hogy azt ő nem is használja. és kész

milyen jogász vagy?
Sep 21, 2016 22:04:43

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 21, 2016 22:05:03
Válasz
(4)
Tudott RGL a tarhaoldalról, megbeszélték a létrehozását. Ezért lett annyira ideges, mikor kiderült, hogy Sneci a háta mögött bezárta (és lenyelt 1500 eurót).
Sep 21, 2016 22:05:03

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:05:33
Válasz
(3)
Hogy a picsába merészel valaki bármilyen alapon az engem körülvevő komfortfokozattal játszani? Ezt SOHA senkitől nem tűrtem el, és mindig szartam le bárminek bármiféle efféle megjegyzéseit, és ezután is halálomig pont le fogom szarni, mert a SoDI kényelmével kurvára nem fog senki semmiféle mániálkus elmebetegség okán játszani, bazmeg.
Sep 21, 2016 22:05:33

Szerző: szerelmi szál Sep 21, 2016 22:07:26
Válasz
(1)
Karalábé Hadnagy
Tudott RGL a tarhaoldalról, megbeszélték a létrehozását. Ezért lett annyira ideges, mikor kiderült, hogy Sneci a háta mögött bezárta (és lenyelt 1500 eurót).

elhiszem, de sztem nagyrészt sneci tolt oda pénzt. furának tartom, hogy valaki tényleg fizessen arra a találmányra
Sep 21, 2016 22:07:26

Szerző: való világ Sep 21, 2016 22:07:55
Válasz
(2)
sodika
Hogy a picsába merészel valaki bármilyen alapon az engem körülvevő komfortfokozattal játszani? Ezt SOHA senkitől nem tűrtem el, és mindig szartam le bárminek bármiféle efféle megjegyzéseit, és ezután is halálomig pont le fogom szarni, mert a SoDI kényelmével kurvára nem fog senki semmiféle mániálkus elmebetegség okán játszani, bazmeg.

Mondd már meg neki. Miért itt balhézol? Menj oda és mondd meg neki.
Sep 21, 2016 22:07:55

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:09:01
Válasz
(4)
Pont ez az, amit soha a kibaszott életben nem hagytam soha senkinek, most sem hagyok, és soha nem is fogok hagyni. Nálam a mosakodás ennyi ideig tart, és bassza meg mindenki, aki ebbe bele akar pofázni, kap szaros színes papírdarabokat az elmebeteg pofájába, és utána játszadozzon a hülye elmebeteg a színes papírjaival, szarom én se, a SoDI-t nem szabad merészelni baszogatni az őt körülvevő komfortfokozat vonatkozásában, mert a SoDI eddigi 35 éve során ez még senkinem nem sikerült, és bármi bárhogy is veri magát a földhöz, nem is fog sikerülni soha a bús büdös kurva életben.
Sep 21, 2016 22:09:01

Szerző: szerelmi szál Sep 21, 2016 22:09:21
Válasz
(3)
sodika

pár kommenttel feljebb írtad, hogy az irodás csaj is csicskított folyamatosan. ezt neméjtyem...
Sep 21, 2016 22:09:21

Szerző: Tigris Sep 21, 2016 22:09:27
Válasz
(2)
Ne itt hőbörögj te csicska
Sep 21, 2016 22:09:27

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 22:10:47
Válasz
(3)
való világ
Mondd már meg neki. Miért itt balhézol? Menj oda és mondd meg neki.

Most ezt úgy mondod, mintha nem tudnád mekkora lúzer. Én is magyarázom neki, de látod, csak nekünk meri adni a bankot.
Sep 21, 2016 22:10:47

Szerző: vízmanó Sep 21, 2016 22:11:02
Válasz
(8)
sodika

Attól függetlenül, hogy megérdemled, beszarok mekkora szarrágó a csávó.
Sep 21, 2016 22:11:02

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 21, 2016 22:11:32
Válasz
(4)
sodika
Pont ez az, amit soha a kibaszott életben nem hagytam soha senkinek, most sem hagyok, és soha nem is fogok hagyni. Nálam a mosakodás ennyi ideig tart, és bassza meg mindenki, aki ebbe bele akar pofázni, kap szaros színes papírdarabokat az elmebeteg pofájába, és utána játszadozzon a hülye elmebeteg a színes papírjaival, szarom én se, a SoDI-t nem szabad merészelni baszogatni az őt körülvevő komfortfokozat vonatkozásában, mert a SoDI eddigi 35 éve során ez még senkinem nem sikerült, és bármi bárhogy is veri magát a földhöz, nem is fog sikerülni soha a bús büdös kurva életben.

Csak kíváncsiságból: Hány percig fürdesz egy nap?
Sep 21, 2016 22:11:32

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:12:22
Válasz
(1)
vízmanó
Attól függetlenül, hogy megérdemled, beszarok mekkora szarrágó a csávó.

LEGYEN, leszarom.

Erre a pénz a megoldás.

De hogy pénz után is szórakozik, mindennek a teteje.
Sep 21, 2016 22:12:22

Szerző: szerelmi szál Sep 21, 2016 22:12:31
Válasz
(12)
túl sokat vagy a fürdőszobában, így a vonzás törvénye lassan kifizettet veled egy teljeset. 500 újszászra, 500 bejlinbe, 600 hamburgba. nem vagy te fürdőfetisiszta sneci?
Sep 21, 2016 22:12:31

Szerző: sodika Sep 21, 2016 22:12:45
Válasz
(0)
Zulu
Csak kíváncsiságból: Hány percig fürdesz egy nap?

Szerinte 20, ami faszság, szerintem kb. 12 perc az.
Sep 21, 2016 22:12:45

Szerző: zozó Sep 21, 2016 22:14:43
Válasz
(4)
sodika
Szerinte 20, ami faszság, szerintem kb. 12 perc az.

Az irodai kislány mivel próbálta állandóan felbaszni az agyad?
Sep 21, 2016 22:14:43

Szerző: medvezsidaj Sep 21, 2016 22:16:01
Válasz
(6)
sneci egeszen veletlenul nem o a foberlo?
Sep 21, 2016 22:16:01

Szerző: kézműves cigánytej Sep 21, 2016 22:16:13
Válasz
(5)
sodika
magukban a mániákus hülyék a mániákus hülyeségeikkel, bánmom is én, amíg nem zavarják meg ezzel a SoDI auráját

Ki kellett volna azt a kis falut próbálnod, ott lehetett volna favödörből hidegvizben mosakodni minden reggel, akkor aztán siettél volna :)
Nincs is annál jobb, tiszta jéghideg levegő, hósapkák, alpesi tájak.
Lett volna komfortfokozat, meg aura is, az tuti :)

Én kevés realitást érzek ebben az RGL-el sátrazós történetben ezekután, amikor egy kis melegvíz miatt ekkora hisztit vágsz le.

Nő vagy pasi ez a főbérlő? mennyi idős? Komoly egy jelenség lehet, saját fürdője helyett naponta egyszer tusol a kondiban és kész

Sep 21, 2016 22:16:13
« 4310 4311 4312 4313 4314 4315 4316 4317 4318 4319 »
1733051 komment.

83 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™