nszksz
Én nagyon nem tartom valószínűnek ezt a szcenáriót. Az a helyzet, ha azt vesszük alapul, hogy a gnóm képest volt Németországban emberhiánnyal küzködő falmelléki gányoldát találni, akkor teljesen reálisak az általa elszórt összegek. Főleg, hogy feltehetjük, hogy évközben nem szórta annyira a pénzt (tudnánk valószínűleg róla, nem bírta volna dicsekvés nélkül).
Ez a mostani írható a hagyományos év végi retard felpörgés számlájára, karácsony előtt mindig rárúgja az ajtót Depi Dezső a kity tyodikára, kell a sok kedélyjavító kütyü!
Igen, szerintem is ez van. Mármint azt nem hinném, hogy kirúgatja magát, de az tuti, hogy nagyon szenved. Erre utal az is, hogy megemlítette fontos motivációs tényezőnek az "egzisztenciális félelmét" vagy sodiról magyarra fordítva azt, hogy ha nem áll helyt legalább hellyel-közzel, akkor éhen hal, miközben nem tartalékol, hanem ezerrel vásárol minden szart.
Az öröklésről: Valószínűleg nem örökölt semmit Verától, de ezt nem tudhatjuk biztosan. Én arra tippelek, hogy januárban, amikor kiment, még kapott valami kis indulópénzt tőle.
miből adott volna az anyja? Ugyan már. Nem azért költözött Újszászra sem, mert megfogta a táj szépsége.
Vera néni úgy volt 70 ezerből tengődő kisnyugdíjas, mint ahogy sodi programozó.
Paródiarovat, evidencia ...
sztem azt a levelet nem Vera néni írta Anygyikának amelyben ez az összeg említésre került, hanem a gnóm, aki hozzáfért a mailboxához. recskaiéknak milliárdos vagyona van, végiglopta az elmúlt évtizedeket az öreg kommer, nem hiszem, hogy kizárták volna ezekből a pénzekből Vera nénit. így a hagyaték mértéke is nagy lehetett, hisz cégtulaj is volt ahogy azt valaki korábban belinkelte a cégjegyzékből, meg ki tudja milyen ingatlanok voltak részben a nevén. mondjuk az is lehetséges, hogy az anyját fejte le a masztikobold, de sztem ott nem maradt egy fillér sem az újszászi hacienda megvétele után így ezt a feltételezést valószínűtlenebbnek érzem.
Megvan a tanszéki archívumokban a levél? Szorgalmi házihoz kéne!
természetesen megvan. de csak pénzért, hisz zsidók vagyunk! én nem találtam, egyébként valamikor két éve posztolta a gnóm vagy egy kedves troll karácsony után, a híres kabátgate környékén.
*röhög*
ne röhögjél, vén ávós kommer!!!!!!!!!!!!!!
Csajom szerint tévedsz és erre SoDI hamarosan rácáfol.
rém szarvasnak
Kvagyimódó.
Na melekkh VR pojnovigyeóra fatyveréssh, tyá!
ez az igazi sodi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyilvanvaloan mindenfele quaestoros papirok alairasaert kapta a nemet expedicio indulotokejet a sodi. Es meg mindig csicskitjak vmi havi western union utalassal az otthoniak. Azert soha tobbet nem ir eppen ide.
Az enyémet szívta.
Egyszer erosebben fogazott a szexpapinak, de akkorat kapott, hogy meg mindig ferde az orra!
Erzsi Kis
Erzsi Kis Már ne is haragudj, dekövetve munkásságodat te nem 35, hanem 15 éves szintjén vagy, ez lehet negativ de akár pozitiv is.
Íratott az anyjával egy szerződést a pátyi beköltözéskor és a Nándorfejérvár közi kotorék eladásakor, Hahó!
nszksz, statisztikai adat lesz!!!!!!!!!!!
előnyalót nem érdekel a hölgy karácsonyra??????????magamra gondoltam.......ha estleg........
no problem........kézcsók a méltóságos assszonynak!!!!!!!!!!!
Endre, sajnos te vagy a funkcionális analfabéta. Téged hasonlítottalak ezekhez a bevándorlókhoz, azzal a szándékkal, hogy még ezek az emberek is boldogulnak kötetlen beszélgetések során. Veled ellentétben.
Én lassan tíz éve élek idekint, ráadásul a tiednél nagyságrendekkel jobb nyelvtudással jöttem ki. Nekik én vagyok az anyanyelvi környezet, te szerencsétlen.
Te annyira sem tudsz németül, hogy egy közös ebéd során elcsacsogj a kollégáiddal az időjárásról vagy a tegnapi filmről, amit a moziban láttál. Tényleg, Endre, egyedül szoktál ebédelni?
Végre egy jó hír. Kíváncsi leszek :D
Igen. A gecijét.
Andi.
Mindegy.
A SoDI nem a Tindert, hanem a Grindrt használja ismerkedésre. grindr.com
Az első berlini expedíció alkalmával úgy vélte púpos hősünk,hogy az a megfelelő taktika, ha két hétig nem veri ki, így jó adag örökítő anyaggal lepi meg majd szerelmét. Ehhez tartotta is magát, ám csalódnia kellett, mert hiába érkezett meg feldagadt golyókkal, Andi Chrissel várta. Gyagyás teljesen depibe esett ettől, pláne,hogy megtalálta Chris XL-es kotonját is. Andi tehát nem csak párt talált, de nagy fasszal rendelkezőt is, így púp egyetlen büszkesége teljesen hasztalan lett.
Belegondolni is rémisztő,hogy a gödhös testével akart jizz monsterkedni Andival. Szerencsére nem így alakult és valószínűleg az első este már sírva könnyített magán.
Főszabályként a sodi nem olvassa a fórumot. Bizony.
beírtam a karót, jogos, összemosódott a két kaland!
Chris és az XL-es koton ugyanakkor volt, amikor a szobájukban kutatva megtalálta a szexuális segédeszközöket is?
simán lehet,hogy akkor is gyűjtött gecit...éltette a remény!
Pontosan, az első kiutazáskor volt a gecitakarék, hogy "adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni".
Emellett megpróbált Andival PUA trükköket alkalmazni, pl. egy ütemre lélegezni vele, utánozni amit csinál, meg megpróbálta NLP pjogjamozni.
Emellett megpróbált Andival PUA trükköket alkalmazni, pl. egy ütemre lélegezni vele, utánozni amit csinál, meg megpróbálta NLP pjogjamozni.
Ami miatt Andi elkönyvelte idegesítő, fogyatékos kismajomnak. A balfaszt. A Sodit.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
engem vár!!!!!!!!!!!
Az ünnepeket veled töltheti, nem bánom, de január 20-án az eskütételem után lekúrom, mint állat.
Üdv: Donnie
ui.: Free Breivik!
szerintem tajgit eszik..............
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dehogy Tajgi! A nőverő, impotens, mamahotellakó alkoholista a börtön táplálékláncának legalján volt, őt terrorizálták és analizálták, nem ő másokat, hahó! Tajgi szájában kizárólag akkor volt rabtárs testrésze, ha Sittes Sanyi megkínálta a faszával! LOOOOLLLLLLLLLLL
Azért az tényleg beteg aki dugta tajgit.
Nézd, a cellában neki voltak a legjobb csöcsei. Igazi zsíros kancsöcsök, majdnem olyanok, mint egy nőé! Hiányzik a pina, persze, de sajnos itt a kaptárban nem jutok hozzá, így hát a kis husi-musin vezettem le a vágyaimat. Szex után pedig pont úgy sírt, mint egy szűzlány, ez csak még vonzóbbá tette XD
füzet, troll bekészítve
Dec 21, 2016 11:24:45
sztem is vera néni a hordár hagyott rá egy misit, és gondolom a végakaratot még az olyan feketeöves komcsik sem hagyják figyelmen kívül mint az mszmp tag recskai. de az összeget egy kiadós turhás köpet kíséretében kézbesítette a parazita faszverőnek jancsi bácsi.
Dec 21, 2016 11:24:45
stressznélküli nyugi
Dec 21, 2016 11:33:11
alulkövetelt
nszksz
Dec 21, 2016 11:33:11
Púpos Recskapók
Dec 21, 2016 11:53:08
sztem is vera néni a hordár hagyott rá egy misit, és gondolom a végakaratot még az olyan feketeöves komcsik sem hagyják figyelmen kívül mint az mszmp tag recskai. de az összeget egy kiadós turhás köpet kíséretében kézbesítette a parazita faszverőnek jancsi bácsi.
Én nagyon nem tartom valószínűnek ezt a szcenáriót. Az a helyzet, ha azt vesszük alapul, hogy a gnóm képest volt Németországban emberhiánnyal küzködő falmelléki gányoldát találni, akkor teljesen reálisak az általa elszórt összegek. Főleg, hogy feltehetjük, hogy évközben nem szórta annyira a pénzt (tudnánk valószínűleg róla, nem bírta volna dicsekvés nélkül).
Ez a mostani írható a hagyományos év végi retard felpörgés számlájára, karácsony előtt mindig rárúgja az ajtót Depi Dezső a kity tyodikára, kell a sok kedélyjavító kütyü!
Dec 21, 2016 11:53:08
Zulu
(
x15)
Dec 21, 2016 11:58:05
x15)
Szerintem azért bátor, mert már a zsebében érzi a segélyt. Szerintem ahogy meglesz az egy év munkaviszony, azonnal kirúgatja magát.
Borzasztóan szenvedhet a munkahelyen, nem hiába a sok hangulatjavító kütyü.
Borzasztóan szenvedhet a munkahelyen, nem hiába a sok hangulatjavító kütyü.
Igen, szerintem is ez van. Mármint azt nem hinném, hogy kirúgatja magát, de az tuti, hogy nagyon szenved. Erre utal az is, hogy megemlítette fontos motivációs tényezőnek az "egzisztenciális félelmét" vagy sodiról magyarra fordítva azt, hogy ha nem áll helyt legalább hellyel-közzel, akkor éhen hal, miközben nem tartalékol, hanem ezerrel vásárol minden szart.
Az öröklésről: Valószínűleg nem örökölt semmit Verától, de ezt nem tudhatjuk biztosan. Én arra tippelek, hogy januárban, amikor kiment, még kapott valami kis indulópénzt tőle.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 21, 2016 11:58:16
A 70 ezres nyugdíjból tengődő kisnyugdíjas Vera néni mégis miből adott volna egymilliót Endrének?
Szerintem addig hisztizett az anyjánál, míg kapott valamennyit a pátyi ház árából azzal a feltétellel, hogy majd a német sztárfizetésből törleszt.
Szerintem addig hisztizett az anyjánál, míg kapott valamennyit a pátyi ház árából azzal a feltétellel, hogy majd a német sztárfizetésből törleszt.
Dec 21, 2016 11:58:16
-
Dec 21, 2016 12:06:30
A 70 ezres nyugdíjból tengődő kisnyugdíjas Vera néni mégis miből adott volna egymilliót Endrének?
miből adott volna az anyja? Ugyan már. Nem azért költözött Újszászra sem, mert megfogta a táj szépsége.
Dec 21, 2016 12:06:30
Olvasó
Dec 21, 2016 12:07:47
Szerintem is Vera néni hagyott rá valamit.
De lesz még itt olyan sírós poszt, hogy el kellett adni a drága pénzen vásárolt ár töredékéért a PS4-et meg a kütyüket mert ez meg az átbaszta és életveszély van mert legyengült a szervezete és ki kell menteni Újszászra, ahova mások rángatták irigységből vissza, hogy olyan helyen kelljen élnie ahol nincs metro.
Ez van.
De lesz még itt olyan sírós poszt, hogy el kellett adni a drága pénzen vásárolt ár töredékéért a PS4-et meg a kütyüket mert ez meg az átbaszta és életveszély van mert legyengült a szervezete és ki kell menteni Újszászra, ahova mások rángatták irigységből vissza, hogy olyan helyen kelljen élnie ahol nincs metro.
Ez van.
Dec 21, 2016 12:07:47
stressznélküli nyugi
Dec 21, 2016 12:09:23
Dec 21, 2016 12:09:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 21, 2016 12:11:43
Paródiarovat, evidencia ...
Dec 21, 2016 12:11:43
füzet, troll bekészítve
Dec 21, 2016 12:14:43
sztem azt a levelet nem Vera néni írta Anygyikának amelyben ez az összeg említésre került, hanem a gnóm, aki hozzáfért a mailboxához. recskaiéknak milliárdos vagyona van, végiglopta az elmúlt évtizedeket az öreg kommer, nem hiszem, hogy kizárták volna ezekből a pénzekből Vera nénit. így a hagyaték mértéke is nagy lehetett, hisz cégtulaj is volt ahogy azt valaki korábban belinkelte a cégjegyzékből, meg ki tudja milyen ingatlanok voltak részben a nevén. mondjuk az is lehetséges, hogy az anyját fejte le a masztikobold, de sztem ott nem maradt egy fillér sem az újszászi hacienda megvétele után így ezt a feltételezést valószínűtlenebbnek érzem.
Dec 21, 2016 12:14:43
Keresztféléves
Dec 21, 2016 12:34:46
sztem azt a levelet nem Vera néni írta Anygyikának amelyben ez az összeg említésre került
Dec 21, 2016 12:34:46
német troll
Dec 21, 2016 13:32:19
Szerintem egy időre térjünk vissza Endre facebook postjához, amiben leírja, hogy az élőbeszédet egyáltalán nem érti. Sosem gondoltam, hogy rendesen megtanult németül, de ezen bevallom, megdöbbentem.
Nálunk a cégnél vannak kollégák Dél-Koreából, Brazíliából, Spanyolországból, de még Törökországból is. A legtöbb német vállalat gondoskodik arról, hogy pénteken, a munkaidő végeztével biztosítsanak sört és némi nasit a dolgozóknak, ezzel is szorosabbra kovácsolva a csoportkohéziót. Ilyenkor van alkalmam beszélgetni a különböző országokból érkezett, a németet messze nem anyanyelvi szinten beszélő munkatársaimmal. Rengeteg nyelvtani hibát vétenek, a szókincsük elég szűk, néha visszakérdeznek. Ennek ellenére bármiről, bármeddig el tudok velük diskurálni, messze nem csak szakmai dolgokról. Ezt a fajta nyelvtudást középfokra saccolnám, ami az elégséges feltétele annak, hogy gördülékenyen menjen a munka, és ne kelljen folyamatosan, artikulálva magyarázni, mint valami debilnek, ezzel értékes munkaidőt fecsérelve el.
Amit Endre állít, hogy ő a munkahelyén mindent megért, a hétköznapi beszédből viszont semmit, az egyszerűen nem igaz. Nincs akkora különbség a köznyelv és a szaknyelv között, nem beszélik egyiket annyival gyorsabban a másiknál, hogy ez ekkora különbséget indokoljon. Egyszerűen arról lehet szó, hogy alig szólnak hozzá az irodában, kizárólag akkor teszik ezt, ha tényleg szükséges, és nem lehet elkerülni. Ilyen pedig a legegyszerűbb tőmondatokban próbálják a szerencsétlennek felvázolni, hogy mi a baj a munkájával. A céges bulikon pedig inkább hanyagolják, bőven elég fárasztó nekik heti öt napban óvóbácsit játszani.
Ebből kifolyólag arra gondolok, hogy hamarosan véget ér a munkaviszonya (a legtöbb helyen fél év a próbaidő), és utána el fogják bocsájtani. Viszont így is meglesz a szolgálati ideje, hogy különböző állami támogatásokat vegyen igénybe. A kütyüvásárlás oka az lehetett, hogy a bizonytalanság miatt már remegett a stressztől, esetleg más fiziológiai tünetek is gyötörték, mint a rossz emésztés, állandó hasmenés. Ha erre még ivott is, az csak ront a helyzeten. Január első két hetében viszont tényleg nem valószínű, hogy elküldik, ezért a próbaidő lejártával (hosszabítást nem tudok elképzelni) hosszú hónapokig lógathatja a lábát a német állam pénzén.
Nálunk a cégnél vannak kollégák Dél-Koreából, Brazíliából, Spanyolországból, de még Törökországból is. A legtöbb német vállalat gondoskodik arról, hogy pénteken, a munkaidő végeztével biztosítsanak sört és némi nasit a dolgozóknak, ezzel is szorosabbra kovácsolva a csoportkohéziót. Ilyenkor van alkalmam beszélgetni a különböző országokból érkezett, a németet messze nem anyanyelvi szinten beszélő munkatársaimmal. Rengeteg nyelvtani hibát vétenek, a szókincsük elég szűk, néha visszakérdeznek. Ennek ellenére bármiről, bármeddig el tudok velük diskurálni, messze nem csak szakmai dolgokról. Ezt a fajta nyelvtudást középfokra saccolnám, ami az elégséges feltétele annak, hogy gördülékenyen menjen a munka, és ne kelljen folyamatosan, artikulálva magyarázni, mint valami debilnek, ezzel értékes munkaidőt fecsérelve el.
Amit Endre állít, hogy ő a munkahelyén mindent megért, a hétköznapi beszédből viszont semmit, az egyszerűen nem igaz. Nincs akkora különbség a köznyelv és a szaknyelv között, nem beszélik egyiket annyival gyorsabban a másiknál, hogy ez ekkora különbséget indokoljon. Egyszerűen arról lehet szó, hogy alig szólnak hozzá az irodában, kizárólag akkor teszik ezt, ha tényleg szükséges, és nem lehet elkerülni. Ilyen pedig a legegyszerűbb tőmondatokban próbálják a szerencsétlennek felvázolni, hogy mi a baj a munkájával. A céges bulikon pedig inkább hanyagolják, bőven elég fárasztó nekik heti öt napban óvóbácsit játszani.
Ebből kifolyólag arra gondolok, hogy hamarosan véget ér a munkaviszonya (a legtöbb helyen fél év a próbaidő), és utána el fogják bocsájtani. Viszont így is meglesz a szolgálati ideje, hogy különböző állami támogatásokat vegyen igénybe. A kütyüvásárlás oka az lehetett, hogy a bizonytalanság miatt már remegett a stressztől, esetleg más fiziológiai tünetek is gyötörték, mint a rossz emésztés, állandó hasmenés. Ha erre még ivott is, az csak ront a helyzeten. Január első két hetében viszont tényleg nem valószínű, hogy elküldik, ezért a próbaidő lejártával (hosszabítást nem tudok elképzelni) hosszú hónapokig lógathatja a lábát a német állam pénzén.
Dec 21, 2016 13:32:19
flanelinges lájkvadász
Dec 21, 2016 13:36:56
természetesen megvan. de csak pénzért, hisz zsidók vagyunk! én nem találtam, egyébként valamikor két éve posztolta a gnóm vagy egy kedves troll karácsony után, a híres kabátgate környékén.
Dec 21, 2016 13:36:56
flanelinges lájkvadász
Dec 21, 2016 13:38:06
de az is lehet, hogy screenshot volt levelezésről.
Dec 21, 2016 13:38:06
broni
Dec 21, 2016 13:38:53
sodi, hol a 10 ezer milliárd forintom!!!!!!!!!!!kestoros keci!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 13:38:53
Recskai Jani bá
Dec 21, 2016 14:27:23
sodi, hol a 10 ezer milliárd forintom!!!!!!!!!!!kestoros keci!!!!!!!!!!
*röhög*
Dec 21, 2016 14:27:23
broni
Dec 21, 2016 14:34:35
*röhög*
ne röhögjél, vén ávós kommer!!!!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 14:34:35
Laci
Dec 21, 2016 14:49:38
Szerintem
Csajom szerint tévedsz és erre SoDI hamarosan rácáfol.
Dec 21, 2016 14:49:38
Púpos Recskapók
Dec 21, 2016 15:08:26
Hhmm, most olvasom csak a gnóm tegnapi auticunamiját, így már vágom mi a téma.
Az első időszak itt németben elképesztően nehéz; ha nincs pár milliód, vagy jószándékú segítőd, szerintem majdhogynem lehetetlen.
Mivel a recskagép Mindig Nagyon Pontosan fogalmaz, úgy tűnik, tényleg Veja néni pénzéből ment kint a faszverés legalább nyárig. :(
Az első időszak itt németben elképesztően nehéz; ha nincs pár milliód, vagy jószándékú segítőd, szerintem majdhogynem lehetetlen.
Mivel a recskagép Mindig Nagyon Pontosan fogalmaz, úgy tűnik, tényleg Veja néni pénzéből ment kint a faszverés legalább nyárig. :(
Dec 21, 2016 15:08:26
Hiénaverő
(
x17)
Dec 21, 2016 15:12:55
x17)
Mit leskelődsz már megint Púpi? Ennyire hiányzik a fórum és a kommenthaverok? Látom unatkozol, nem volt ma melócsá, azért van tele a Púpfal megosztásokkal munkaidőben. Miért nem cseverészel a robotszolgáiddal? Azoknak oszthatnád végtelen bölcsességedet, vissza se szólnának.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
broni
Dec 21, 2016 16:18:31
sodi, ne fingjál annyit!!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 16:18:31
broni
Dec 21, 2016 16:28:08
sodi, a munkahelyeden minek leszel öltözve a karácsonyi partin?????????he??????????
Dec 21, 2016 16:28:08
Galla Miki
Dec 21, 2016 16:46:33
sodi, a munkahelyeden minek leszel öltözve a karácsonyi partin?????????he??????????
rém szarvasnak
Dec 21, 2016 16:46:33
Tyhodika
Dec 21, 2016 16:47:07
Kvagyimódó.
Dec 21, 2016 16:47:07
broni
Dec 21, 2016 16:56:11
Kvagyimódó.
ez az igazi sodi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 16:56:11
rohadt büdös tróger
Dec 21, 2016 17:01:21
tényleg recskaboy újszászra viszed a robotbrigádot karácsonyozni? elképzellek, ahogy irányítod őket anyád előtt, mint egy igazi jedi. vagy ez a látogatás is elmarad?
Dec 21, 2016 17:01:21
broni
Dec 21, 2016 17:23:03
újszászon megégetnék a főtéren........
Dec 21, 2016 17:23:03
Schwezoff David
Dec 21, 2016 17:30:48
Nyilvanvaloan mindenfele quaestoros papirok alairasaert kapta a nemet expedicio indulotokejet a sodi. Es meg mindig csicskitjak vmi havi western union utalassal az otthoniak. Azert soha tobbet nem ir eppen ide.
Dec 21, 2016 17:30:48
-
Dec 21, 2016 17:59:38
Szóval itt is az a problémája, hogy nem érti a nyelvet, ezért állandóan stresszben van, hogy mit ért félre, mit csinál rosszul. Ezenkívül a szakmájában sem áll a csúcson, ez még plusz megrémíti. Ingáznia is kell, ezek így együtt már meghaladják a képességeit, nyilvánvaló, hogy ezt hosszú távon nem tudja teljesíteni. Én is arra tippelek, hogy rövid időn belül bedobja a törülközőt, egyszerűen nem bírja a nyomást hosszútávon, itt szívja meg, hogy Magyarországon évtizedeken keresztül csak a faszverés, a semmittevés ment, nincs hozzászoktatva bármiféle teljesítmény nyújtására.
Dec 21, 2016 17:59:38
púp-orr-sérvész
Dec 21, 2016 18:03:30
Artikulálva? Smárolva!
Mint írtam korábban, csak egy nagyot markoló buzi kolega közbenjárásával vehetik fel. De félévente kiértékelik az alkalmazottak teljesítményét...
Mint írtam korábban, csak egy nagyot markoló buzi kolega közbenjárásával vehetik fel. De félévente kiértékelik az alkalmazottak teljesítményét...
... Ezt a fajta nyelvtudást középfokra saccolnám, ami az elégséges feltétele annak, hogy gördülékenyen menjen a munka, és ne kelljen folyamatosan, artikulálva magyarázni, mint valami debilnek, ezzel értékes munkaidőt fecsérelve el.
...
...
Dec 21, 2016 18:03:30
broni
Dec 21, 2016 18:07:40
sodi, ittál már vért??????????
Dec 21, 2016 18:07:40
Vera néni
Dec 21, 2016 18:10:59
Az enyémet szívta.
Dec 21, 2016 18:10:59
Schwezoff David
Dec 21, 2016 18:14:49
Egyszer erosebben fogazott a szexpapinak, de akkorat kapott, hogy meg mindig ferde az orra!
Dec 21, 2016 18:14:49
broni
Dec 21, 2016 18:25:14
talán a trollok egy nagy közös karácsonyi ajándékaként felfordult tajgi????)))))))))))
Dec 21, 2016 18:25:14
Brian
Dec 21, 2016 18:28:58
biztos lesittelték, volt valami drogügye
Dec 21, 2016 18:28:58
.
Dec 21, 2016 18:33:17
Erzsi Kis
Erzsi Kis Már ne is haragudj, dekövetve munkásságodat te nem 35, hanem 15 éves szintjén vagy, ez lehet negativ de akár pozitiv is.
Dec 21, 2016 18:33:17
szuper porszívórobot
Dec 21, 2016 18:47:21
Erzsi Kis
15? ahhoz még fejlődnie kéneErzsi Kis Már ne is haragudj, dekövetve munkásságodat te nem 35, hanem 15 éves szintjén vagy, ez lehet negativ de akár pozitiv is.
Dec 21, 2016 18:47:21
broni
Dec 21, 2016 18:53:56
Dec 21, 2016 18:53:56
Statisztikai adatszolg.
Dec 21, 2016 19:09:46
Broni prof reszere: eddig basztam, most betepunk csajommal, aztan folytatjuk. Persze csak ha fontos.
Na weed, csä
Na weed, csä
Dec 21, 2016 19:09:46
Púpfal
Dec 21, 2016 19:32:26
Farkas Endre Kiss
1 órája
Lolbazmeg. Most olvasom, és a fejem fogom, hogy lehet valaki ekkora funkcionális analfabéta. Hülye troll felsorolja, milyen emberekkel szokott németül beszélni, miközben én kifejezetten arról beszéltem, amikor anyanyelvi németek egymás között társalognak. Lolmár :)
Farkas Endre Kiss
1 órája
A másik dolog, amiről még utoljára írok, aztán lezárom témaként, a biztonság kérdése. Természetesen szó sincs arról, hogy bármiféle támogatásra apellálnék, vagy hogy akár csak a hitelkeretemet bármikor is ki szeretném használni. Arról van szó, hogy akkor beszélhetünk a közvetlen életveszély végéről, ha mindkét biztonsági háló úgy adott, hogy nem használom őket. Még egyszerűbben: arról van szó, hogy három héttel a 35. szülinapom előtt, életemben először végre van tiszta fogalmam arról, ki vagyok, hol vagyok, mit csinálok, mi a tényleges értelme van a napjaimnak. És tiszta fogalom alatt nem azt értem, hogy szavakba tudom ölteni (arra alibiből még a kilátástalan időszakokban is képes voltam), hanem hogy a válaszok olyan szinten fogják át a tudatomat, hogy az ténylegesen megnyugtat. Persze, felnőtt embernél úgy a helyes, ha van egy harmadik biztonsági háló is: az anyagi tartalék. Januártól majd igyekszem újra azt is képzelni. Viszont ezúttal nem rettebésből, és ez hatalmas különbség. Ennyi.
Erzsi Kis
Már ne is haragudj, dekövetve munkásságodat te nem 35, hanem 15 éves szintjén vagy, ez lehet negativ de akár pozitiv is.
Tetszik · 59 perce
1 órája
Lolbazmeg. Most olvasom, és a fejem fogom, hogy lehet valaki ekkora funkcionális analfabéta. Hülye troll felsorolja, milyen emberekkel szokott németül beszélni, miközben én kifejezetten arról beszéltem, amikor anyanyelvi németek egymás között társalognak. Lolmár :)
Farkas Endre Kiss
1 órája
A másik dolog, amiről még utoljára írok, aztán lezárom témaként, a biztonság kérdése. Természetesen szó sincs arról, hogy bármiféle támogatásra apellálnék, vagy hogy akár csak a hitelkeretemet bármikor is ki szeretném használni. Arról van szó, hogy akkor beszélhetünk a közvetlen életveszély végéről, ha mindkét biztonsági háló úgy adott, hogy nem használom őket. Még egyszerűbben: arról van szó, hogy három héttel a 35. szülinapom előtt, életemben először végre van tiszta fogalmam arról, ki vagyok, hol vagyok, mit csinálok, mi a tényleges értelme van a napjaimnak. És tiszta fogalom alatt nem azt értem, hogy szavakba tudom ölteni (arra alibiből még a kilátástalan időszakokban is képes voltam), hanem hogy a válaszok olyan szinten fogják át a tudatomat, hogy az ténylegesen megnyugtat. Persze, felnőtt embernél úgy a helyes, ha van egy harmadik biztonsági háló is: az anyagi tartalék. Januártól majd igyekszem újra azt is képzelni. Viszont ezúttal nem rettebésből, és ez hatalmas különbség. Ennyi.
Erzsi Kis
Már ne is haragudj, dekövetve munkásságodat te nem 35, hanem 15 éves szintjén vagy, ez lehet negativ de akár pozitiv is.
Tetszik · 59 perce
Dec 21, 2016 19:32:26
banshee
(
x24)
Dec 21, 2016 19:33:12
x24)
Íratott az anyjával egy szerződést a pátyi beköltözéskor és a Nándorfejérvár közi kotorék eladásakor, Hahó!
januártól képzelt tartalé
Dec 21, 2016 20:03:24
[quote=Púpfal]Farkas Endre Kiss
1 órája
de te ettől még ugyanúgy nem beszélsz németül mint két éve. a nagyon okos sneci egy éve dolgozik, másfél éve él egy nyelvterületen, csak egy nyelven kell beszélnie, de arra képtelen élőben.
sztem a nyelvi probléma a következő kirúgás prekoncepciója.
1 órája
de te ettől még ugyanúgy nem beszélsz németül mint két éve. a nagyon okos sneci egy éve dolgozik, másfél éve él egy nyelvterületen, csak egy nyelven kell beszélnie, de arra képtelen élőben.
sztem a nyelvi probléma a következő kirúgás prekoncepciója.
Dec 21, 2016 20:03:24
-
Dec 21, 2016 20:08:42
Miért is tudna németül? Hiszen a magyar sem megy neki, pedig az az anyanyelve! Nincs egy olyan mondata, amiben nincs hiba (szóban beszédhibás, írásban pedig az inkább hagyjuk kategória) Tényleg Schodi, nem vagy te diszlexiás egy hangyányit?
Dec 21, 2016 20:08:42
töppedt buzigolyók
Dec 21, 2016 20:08:47
Sneci nem beszél németül. Valamit makog, és megérti, ha nagyon lassan, szótagolva elmagyarázzák neki a feladatot. Ennyire képes. Ez neki csak azért nem kellemetlen érzés, mert magyarul pont ugyanitt tart, ha programozásról van szó. Lassan, tagoltan kell neki elmagyarázni mindent, különben jön az autista panel, hogy nyelvtanilag nem azt jelentette, amit mondtál, úgyhogy az úgy jó, ahogy ő megcsinálta. Lásd még: Andi levelezőrendszere.
Dec 21, 2016 20:08:47
broni
Dec 21, 2016 20:13:58
Broni prof reszere: eddig basztam, most betepunk csajommal, aztan folytatjuk. Persze csak ha fontos.
Na weed, csä
Na weed, csä
Dec 21, 2016 20:13:58
broni
Dec 21, 2016 20:15:31
előnyalót nem érdekel a hölgy karácsonyra??????????magamra gondoltam.......ha estleg........
Dec 21, 2016 20:15:31
Statisztikai adatszolg.
Dec 21, 2016 20:21:27
A parom sajnos nem annyira nyitott mint a Professzor Ur... Mondjuk ez igazabol nem is olyan nagy baj
Dec 21, 2016 20:21:27
broni
Dec 21, 2016 20:24:42
A parom sajnos nem annyira nyitott mint a Professzor Ur... Mondjuk ez igazabol nem is olyan nagy baj
no problem........kézcsók a méltóságos assszonynak!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 20:24:42
broni
Dec 21, 2016 20:28:31
A sötét ígéretet, hogy a pokolba
fogok élni vágy és gyűlölet
Kívülről szentelt bűnözés
ellen gyáva isten
azt fordítsuk a kereszt a remény
És laknak fekete kétségbeesés
minden pillanatában minden nap
vagyok istenkáromlás megtestesült
Legyen az ördög
Az ördög a
Hagyja, hogy a Devil
Possessed ...
Nincs erkölcsi undesecrated
nem bűn nem íze
én elképzelni az életet a Jézus
inkább venni a kötelet
8. szangvinikus rítusok
youtu.be/ZFp687ZESpY
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!
fogok élni vágy és gyűlölet
Kívülről szentelt bűnözés
ellen gyáva isten
azt fordítsuk a kereszt a remény
És laknak fekete kétségbeesés
minden pillanatában minden nap
vagyok istenkáromlás megtestesült
Legyen az ördög
Az ördög a
Hagyja, hogy a Devil
Possessed ...
Nincs erkölcsi undesecrated
nem bűn nem íze
én elképzelni az életet a Jézus
inkább venni a kötelet
8. szangvinikus rítusok
youtu.be/ZFp687ZESpY
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 20:28:31
német troll
Dec 21, 2016 20:40:02
Farkas Endre Kiss
1 órája
1 órája
Endre, sajnos te vagy a funkcionális analfabéta. Téged hasonlítottalak ezekhez a bevándorlókhoz, azzal a szándékkal, hogy még ezek az emberek is boldogulnak kötetlen beszélgetések során. Veled ellentétben.
Én lassan tíz éve élek idekint, ráadásul a tiednél nagyságrendekkel jobb nyelvtudással jöttem ki. Nekik én vagyok az anyanyelvi környezet, te szerencsétlen.
Te annyira sem tudsz németül, hogy egy közös ebéd során elcsacsogj a kollégáiddal az időjárásról vagy a tegnapi filmről, amit a moziban láttál. Tényleg, Endre, egyedül szoktál ebédelni?
Dec 21, 2016 20:40:02
kripli figyelő
Dec 21, 2016 21:03:26
Depi Dezső meghozta a karácsonyi ajándékodat Magány Marcsa társaságában recskaboy?Készítsd a likőrkét,de vigyázz a szőnyegre!
Dec 21, 2016 21:03:26
broni
Dec 21, 2016 21:05:30
Dec 21, 2016 21:05:30
-
Dec 21, 2016 21:06:46
Idén is hagyunk egy kis nyugis magányt snecinek?
Dec 21, 2016 21:06:46
-
Dec 21, 2016 21:09:17
Lolmar asodi megvette a vilag legdragabb ps-t,takaritogepet es egyedul karacsonyozik tobb millioert.Igaz balek vagy
Dec 21, 2016 21:09:17
-
Dec 21, 2016 21:13:16
Persze, felnőtt embernél úgy a helyes, ha van egy harmadik biztonsági háló is: az anyagi tartalék. Januártól majd igyekszem újra azt is képzelni. " Sodi majd elkepzeli hogy van tartaleka. 35 eve kepzel valamit
Dec 21, 2016 21:13:16
kripli figyelő
Dec 21, 2016 21:16:36
Persze, felnőtt embernél úgy a helyes, ha van egy harmadik biztonsági háló is: az anyagi tartalék. Januártól majd igyekszem újra azt is képzelni. " Sodi majd elkepzeli hogy van tartaleka. 35 eve kepzel valamit
Egyszer már sikerült tartalékolnia két hétig. Dec 21, 2016 21:16:36
Valoban
Dec 21, 2016 21:16:54
Igaz zsidók vagyunk, de idén is lesz karácsonyi leállás?
Dec 21, 2016 21:16:54
Tanszéki archívum
Dec 21, 2016 21:17:03
Dec 21, 2016 21:17:03
broni
Dec 21, 2016 21:18:25
sodi 24-én megöli magát!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 21, 2016 21:18:25
Hitman €1600
Dec 21, 2016 21:22:16
ZS is, csak még nem tud róla.
RIP
RIP
Dec 21, 2016 21:22:16
XD
Dec 21, 2016 22:15:15
ZS is, csak még nem tud róla.
RIP
RIP
Végre egy jó hír. Kíváncsi leszek :D
Dec 21, 2016 22:15:15
Penzmento
Dec 21, 2016 22:29:18
Sodi, irhatnal Python-ban a robotjaidnak valami fasza firmwaret, amivel bemasiroznak a Nomad Gallerybe es beapritjak gyujtosnak a kredencet. Az ISIS ugyis magara vallalja, a programfejlesztoi skilljeidet is fejlesztened szabadidodben es meg Andin is bosszut allhatnal!
Huh, leesett az elso ho a nappaliban baszki, penteken veszek robot Hanukkiah-t
Huh, leesett az elso ho a nappaliban baszki, penteken veszek robot Hanukkiah-t
Dec 21, 2016 22:29:18
Penzmento
Dec 21, 2016 23:21:05
Broni prof keri a hallgatokat, hogy az OMVH-t toltsek ki a vizsgaidoszakban, mert beleszamit a kollokviumba. Egyetlen kerdesre kell csupan valaszolni, viszont az nagyon fontos.
(Igerem befejeztem mara)
(Igerem befejeztem mara)
Dec 21, 2016 23:21:05
Hiénaverő
(
x17)
Dec 21, 2016 23:23:33
x17)
Mi van gyagyás fasz, miért Fészen üzengetsz? Ennyi erővel ide is kommentelhetél, nem mindegy hol olvassák a trollok és hol oltanak le a picsába?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Dec 21, 2016 23:35:42
Egyszer már sikerült tartalékolnia két hétig.
Volt ilyen? Dec 21, 2016 23:35:42
-
Dec 21, 2016 23:39:12
Asodi egy penzehes materialista szardarab. Eletmuve egy szakadt laptop egy szaros ps, egy porszivo meg egy koszlott alberlet valahol Nemetorszag alson. Ja meg egy kb. 15 szavas nemet szokincs. Igazi sikerember.
Dec 21, 2016 23:39:12
evidenciák
Dec 21, 2016 23:39:26
Volt ilyen?
Igen. A gecijét.
Andi.
Mindegy.
Dec 21, 2016 23:39:26
-
Dec 21, 2016 23:40:36
Mi van gyagyás fasz, miért Fészen üzengetsz? Ennyi erővel ide is kommentelhetél, nem mindegy hol olvassák a trollok és hol oltanak le a picsába?
Nem mer idejonni mert fel hogy a forumon ragad. Dec 21, 2016 23:40:36
Penzmento
Dec 21, 2016 23:58:20
Sodi csinalj mar Tinderes csajozos video csatornat, ki is takarhatod a vonzaskorzetet ha szeretned, de nagyon kivancsi lennek a nemetes pick up linejaidra! Irasban nem vagy batortalan!
Dec 21, 2016 23:58:20
Laci
Dec 22, 2016 00:41:36
Sodi csinalj mar Tinderes csajozos video csatornat, ki is takarhatod a vonzaskorzetet ha szeretned, de nagyon kivancsi lennek a nemetes pick up linejaidra! Irasban nem vagy batortalan
!
!
A SoDI nem a Tindert, hanem a Grindrt használja ismerkedésre. grindr.com
Dec 22, 2016 00:41:36
-------------------------
Dec 22, 2016 00:42:29
Ooooooaaaaarrrrgggghhhh!!!
Dec 22, 2016 00:42:29
még éltet a remény
Dec 22, 2016 07:46:58
Volt ilyen?
Az első berlini expedíció alkalmával úgy vélte púpos hősünk,hogy az a megfelelő taktika, ha két hétig nem veri ki, így jó adag örökítő anyaggal lepi meg majd szerelmét. Ehhez tartotta is magát, ám csalódnia kellett, mert hiába érkezett meg feldagadt golyókkal, Andi Chrissel várta. Gyagyás teljesen depibe esett ettől, pláne,hogy megtalálta Chris XL-es kotonját is. Andi tehát nem csak párt talált, de nagy fasszal rendelkezőt is, így púp egyetlen büszkesége teljesen hasztalan lett.
Belegondolni is rémisztő,hogy a gödhös testével akart jizz monsterkedni Andival. Szerencsére nem így alakult és valószínűleg az első este már sírva könnyített magán.
Dec 22, 2016 07:46:58
stressznélküli nyugi
Dec 22, 2016 08:30:10
Farkas Endre Kiss
1 órája
Farkas Endre Kiss
1 órája
Erzsi Kis
Tetszik · 59 perce
1 órája
Farkas Endre Kiss
1 órája
Erzsi Kis
Tetszik · 59 perce
Főszabályként a sodi nem olvassa a fórumot. Bizony.
Dec 22, 2016 08:30:10
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 22, 2016 08:33:58
Az első berlini kaland idején még nem volt Chris, akkor csak simán pattintotta le Andi.
Chrisszel akkor szembesült, amikor 2014-ben kiment nyelvtanfolyamra meg stalkerkedni. Írta is, hogy milyen negatív meglepetés volt, amikor Andi nem egyedül ment ki elé a pályaudvarra.
Chrisszel akkor szembesült, amikor 2014-ben kiment nyelvtanfolyamra meg stalkerkedni. Írta is, hogy milyen negatív meglepetés volt, amikor Andi nem egyedül ment ki elé a pályaudvarra.
Dec 22, 2016 08:33:58
még éltet a remény
Dec 22, 2016 09:04:49
Az első berlini kaland idején még nem volt Chris, akkor csak simán pattintotta le Andi.
beírtam a karót, jogos, összemosódott a két kaland!
Chris és az XL-es koton ugyanakkor volt, amikor a szobájukban kutatva megtalálta a szexuális segédeszközöket is?
Dec 22, 2016 09:04:49
még éltet a remény
Dec 22, 2016 09:08:09
simán lehet,hogy akkor is gyűjtött gecit...éltette a remény!
Dec 22, 2016 09:08:09
-
Dec 22, 2016 11:17:52
alább működés közben figyelhető meg a posztvalóság működése a célközönség körében, éppen egy idióta oszt meg álhírt.
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
Hát így
A muszlimok már javában “ünneplik a Karácsonyt”! Felgyújtottak egy templomot! – Legfrissebb. Infók. Neked.
LEGFRISSEBB.INFO
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
Hát így
A muszlimok már javában “ünneplik a Karácsonyt”! Felgyújtottak egy templomot! – Legfrissebb. Infók. Neked.
LEGFRISSEBB.INFO
Dec 22, 2016 11:17:52
-
Dec 22, 2016 11:28:52
m.youtube.com/user/Kaufmanntanarur
ugye már minden troll izgul, hogy idén lesz-e urna vonatoztatás a karácsonyfa körül villanyvasúttal?
ugye már minden troll izgul, hogy idén lesz-e urna vonatoztatás a karácsonyfa körül villanyvasúttal?
Dec 22, 2016 11:28:52
stressznélküli nyugi
Dec 22, 2016 12:25:16
Farkas Endre Kiss megosztotta PestiSracok.hu bejegyzését.
2 órája ·
Szegény sorsuk van ezeknek a hazátlanoknak.
(Egyébként az ilyen esetekben tényleg lenne helye a gazdasági szankcióknak a renitenskedő országokkal szemben.)
Mondja ezt a csatornapatkányként bújkáló, segílyre ácsingózó, németül másfél év kint tartózkodás után is csak tőmondatokban makogni képes migri.
2 órája ·
Szegény sorsuk van ezeknek a hazátlanoknak.
(Egyébként az ilyen esetekben tényleg lenne helye a gazdasági szankcióknak a renitenskedő országokkal szemben.)
Mondja ezt a csatornapatkányként bújkáló, segílyre ácsingózó, németül másfél év kint tartózkodás után is csak tőmondatokban makogni képes migri.
Dec 22, 2016 12:25:16
banshee
(
x24)
Dec 22, 2016 13:10:59
x24)
Pontosan, az első kiutazáskor volt a gecitakarék, hogy "adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni".
trendbeli garázdaság
Dec 22, 2016 14:25:09
Ami miatt Andi elkönyvelte idegesítő, fogyatékos kismajomnak. A balfaszt. A Sodit.
Dec 22, 2016 14:25:09
xray
Dec 22, 2016 14:42:15
sneci, téged az fb a védett kategóriába sorolt, védve vagy.
A Facebook belső tanfolyamán először is úgynevezett protected categorykat, védett kategóriákat határoznak meg, és kijelentik: ha ezen kategóriába tartozó személyek bármelyikét verbális támadás éri, a posztot el kell távolítani:
Fogyaték vagy súlyos betegség
..
A Facebook belső tanfolyamán először is úgynevezett protected categorykat, védett kategóriákat határoznak meg, és kijelentik: ha ezen kategóriába tartozó személyek bármelyikét verbális támadás éri, a posztot el kell távolítani:
Fogyaték vagy súlyos betegség
..
Dec 22, 2016 14:42:15
betrinyózott veréb
Dec 22, 2016 14:44:55
Dec 22, 2016 14:44:55
broni
Dec 22, 2016 14:48:01
broni!!!
24.hu/szorakozas/2016/12/22/egy-szal-bugyiban-varja-a-karacsonyt-palvin-barbara-foto/
24.hu/szorakozas/2016/12/22/egy-szal-bugyiban-varja-a-karacsonyt-palvin-barbara-foto/
engem vár!!!!!!!!!!!
Dec 22, 2016 14:48:01
Donald J. Trump
Dec 22, 2016 15:01:10
engem vár!!!!!!!!!!!
engem vár!!!!!!!!!!!
Az ünnepeket veled töltheti, nem bánom, de január 20-án az eskütételem után lekúrom, mint állat.
Üdv: Donnie
ui.: Free Breivik!
Dec 22, 2016 15:01:10
még éltet a remény
Dec 22, 2016 15:21:51
Dec 22, 2016 15:21:51
IEMI
Dec 22, 2016 16:00:09
it's tajgi
Dec 22, 2016 16:00:09
IMEI hivatalos
Dec 22, 2016 16:01:22
tényleg tajgi
Dec 22, 2016 16:01:22
broni
Dec 22, 2016 16:17:32
velvet.hu/helyszinelo/2016/12/22/tarsabol_evett_egy_rab_a_kozma_utcai_bortonben/
broni?
broni?
szerintem tajgit eszik..............
Dec 22, 2016 16:17:32
Schwezoff Dávid
Dec 22, 2016 16:57:57
Bronihergelés
index.hu/index2/#bloghu/blogozine/2016/12/22/ujabb_fulledt_kepek_palvin_barbirol
Újabb fülledt képek Palvin Barbiról!
index.hu/index2/#bloghu/blogozine/2016/12/22/ujabb_fulledt_kepek_palvin_barbirol
Dec 22, 2016 16:57:57
broni
Dec 22, 2016 17:07:46
Bronihergelés
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dec 22, 2016 17:07:46
broni
Dec 22, 2016 17:14:50
trollokhergelés:sodi a patalógusnál!!!!!!!!!!!))))))))))
Dec 22, 2016 17:14:50
trendbeli garázdaság
Dec 22, 2016 17:23:25
tényleg tajgi
Dehogy Tajgi! A nőverő, impotens, mamahotellakó alkoholista a börtön táplálékláncának legalján volt, őt terrorizálták és analizálták, nem ő másokat, hahó! Tajgi szájában kizárólag akkor volt rabtárs testrésze, ha Sittes Sanyi megkínálta a faszával! LOOOOLLLLLLLLLLL
Dec 22, 2016 17:23:25
robotkarácsony
Dec 22, 2016 17:25:10
recskás odaérsz még szentestére szeretett édesanyádhoz ünnepelni jó keresztény létedre? vagy inkább a meleg szobácska vrrel? dőrrpe is biztos utal rendesen
trendbeli garázdaság
Egyébként szerintem ezért lett vega a kókadt faszú! Annyi "kolbászt" tömtek belé a sitten, hogy egy hentespult látványától már szabályosan elbőgi magát! XDDDDDDDDDDDD
Pándy
Dec 22, 2016 17:28:26
Dec 22, 2016 17:28:26
Sittes Sanyi
Dec 22, 2016 17:31:56
Nézd, a cellában neki voltak a legjobb csöcsei. Igazi zsíros kancsöcsök, majdnem olyanok, mint egy nőé! Hiányzik a pina, persze, de sajnos itt a kaptárban nem jutok hozzá, így hát a kis husi-musin vezettem le a vágyaimat. Szex után pedig pont úgy sírt, mint egy szűzlány, ez csak még vonzóbbá tette XD
Dec 22, 2016 17:31:56
palotai poloskaidomár
Dec 22, 2016 17:32:06
ej micsoda finomságokat vehetett tajgi abból a rengeteg utalványból, sokszor eszembe jutnak a kulináris remekművei amiket sokszor idehányt. azért remélem vett egy bort a mamának is.
Dec 22, 2016 17:32:06
púpfal
Dec 22, 2016 17:54:47
Hazája nem fogadja vissza ezért Európában marad a berlini merénylő!
Dec 22, 2016 17:54:47
108 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

alulkövetelt