Milyen vidit is mutattam az elöbb? Vigyázz mert Fórizs már tudja hol a helye
anál lett, maradhat?????
óóargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ismételem. Fórizs Eszter...ez lebegjen a szemed elött! Sodi voltam basszátok meg
Fórizs sorsára akarsz jutni? Tudod mennyire beijedt tőlem amikor vissza ütöttem? HA még egyszer tiszteletlen vagy akkor megjárod. Ha máshol nem de a következő Koppány csoportos akción megtalállak...
Először is. Már kihevertem az Andit. HA könyörögne akkor sem állnék le vele. Másodszor pedig nem vagyok jogvédő. Szélsőjobbos vagyok.
Tényleg sodi vagy, bazmeg?
Akkor használd az arany nickedet, retardoknak kötelező saját nicket használni, a generátorok kiszűrése miatt.
Csak leszögeztem hogy nem vagyok roma jogvédő, adósságom sincsen már és Andit már rég leráztam mert felhívott valami kapcsán amihez SEMMI közöd és ennyi.
Gondolom a flokk miatt hívott angyinéni. Kilátásba helyezte, hogy segít tovább görbíteni a kajsza orrodat, ha nem akadsz le róla, mi?
Már kárpótoltam MINDENÉRT! Nem érte anyagi veszteség. Már MEGBESZÉLTÜK a dolgokat és még felajánlott anno ezt azt még pluszba amikor már lehiggadt, de NEM érdekel hogy elhiszed-e vagy sem!!!
De hát nem arról volt szó, hogy téged károsított ő meg? 1000 eurót kellett volna fizetnie a gányolásaidért, nem? Meg különben is, akkor miért említetted meg ellenségesen a flokkban? Miért kellett kárpótolnod? Neki kellett volna bocsánatot kérnie, nem?
Magyarázd meg, mert ennek így shemmi de shemmi éjtyelme nincs!
És használd a nicked, zsidó!
Azért említettem meg ellenségesen mert akkor DÜHÖS voltam. Amikor már kész voltam mindig újabb és újabb változtatásoat eszközölt. De már nem haragszom többé rá. És szó sem volt 1000 euróról. Baráti áron 600-ért elvállaltam neki. Mert a BARÁT szó nekem sokat jelent. Aztán még Ő kezdett ki velem de akkor már eljátszotta a BECSÜLETÉT!
Miről beszélsz?
Még egyszer megkérdezem: MIÉRT KÉRTÉL TŐLE BOCSÁNATOT, MIÉRT KELLETT KÁRPÓTOLNOD? hiszen ő nem fizetett ki téged. Válaszolj, zsidó!
Nincs szövegértésed? Magányos voltam és meg voltam zavarodva. Ennyi. Jobb egy barát mint egy ellenség...
Szóval meghunyászkodott a szilaj vadászbika, a csicska, asodi.
Nagyon humoros vagy. Jót nevettünk. Ahogy már mondtam utána már Ő kezdett ki velem...de NEM érdekel hogy elhiszed-e vagy sem.
Nem inkább arról volt szó, hogy elkezdtél fejleszteni egy hasznavehetetlen levelezőprogramot stalkerfunkcióval, ő meg teljesen jogosan elzavart a vérbe? Na mindegy...
Inkább arról mesélj, ha már itt vagy, hogy mennyi megtakarításod van a flokkolás után? mínusz kétezer euró megvan már? Lesz hitelspirálocska? Végrehajtó Vendel fogja vinni a robothadsereget?
és HASZNÁLD A NICKEDET!
Neked Dr. Fórizs Eszter úrhölgy, te nyilvános faszkiverő!
Egy közismert pedofil homokossal miért kezdett volna ki egy enyhén biszex berlini boszor...művésznő?
www.facebook.com/afuji.victor?fref=pb&hc_location=profile_browser
..mé' ? nem ismerni Afuji Victor?
..még Lagosban volt lenni mass-tee-party a Szodival.
Igaz, elég kicsi pénisz lenni neki!
Ezzel a sráccal simán összehaverkodhatott az integrációs tanfolyamon is.
Újra kell indítani a BunkiBankot, Hahó!
én elvonón vótam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg, nem írták, hogy be volt kenve szarral!
Bori komolyan meg van kattanva, a trollvadászat lett az élete!
Wut = düh, Wutbürger = dühös polgár
Ennyit Endre némettudásáról.
Herbálra becserélhető?
Nem lehet, hogy valami eltorzult jiddis nyelvjárást beszél a púpos biboldó?:-)
Az och-komm és a Taot is ezt látszanak alátámasztani.
ochkommra ezt dobja a guglifordító:
אָטשקאָמם
igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Gyagyás nem skizofrén, Boroszláv az. Ilyen nagyon egyszerű ez!
a magyar ellátórendszer gecinagy hiábja hogy az ilyen szerencsétleneket még akkor is kurva nehéz berakni egy zárt intézetbe, ha a család kifejeztten kéri!! láthatóan munkaképtelen szociálisan teljesen elszigetelődött, öngyilkossági krízis is fennáll és másokra is veszélyt jelenthet. a jelenlegi állapotában kezelés nélkül semmi esély a javuálsra a szülők is kibaszottul elgondolkodhatnának hogy 35 éve után mi a gecit várnak??? megfelelő gyógyszeres kezeléssel és pszichoterápiával ma már elég jó eredményeket lehet elérni úgysem kerül zárt osztályra amég kárt nem tesz valakiben vagy magában. szóval a kisbuzinak igazából magától kéne eltakarodnia szakemberhez, mert azt ős is felfoghatná hogy geciszar és kilátástalan az élete jelen formájában. de mondjuk vidéken még a pszichológust is szégyellik szerintem a gyógyszereit sem merné kiváltani az anyja, nehogy megszólják a faluban bazmeg. ez a kibaszott szomorú meg ijesztő!!!4
Főleg nekünk!
hány dilinyósnak van...........
Szerintem Kisruszkinak nincs jogsija. Totál idegbeteg, simán rátámad az oktatóra vagy rohamot kap, ha az megdorgálja, mert elvitt a tanpályán három bóját. Kizártnak tartom. És bár a szülei nagyon hülyék, hogy nem dugják be a vigyorgóba, azt azért nem hiszem, hogy bármelyik is odaadná neki a slusszkulcsot. Bőven elég, ha villamossal megy a plázába őrjöngeni LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Mi ez, valami koncentrációs tábor? Normális elvonóról simán kirúgják azt, aki iszik, milyen jogon viszik zártra? Hol voltál?
Itt lett számomra biztos, hogy egy álsodival van dolgunk :D
muhahaha)))))))))))))))))))))
200 feliratkozótól. de ez csak egy álom, sajnos, mert az indiai nézők nem ismerik a feliratkozás gombot.
én feliratkoztam, aztán le. eleve snecinek van vagy 30 profilja. szóval a mostani a 40 körüli
Valahol Romániában, egy elit helyen!
haszonélvezője vagyok a lakásnak, nem rakhat ki. hahahaha joggban otthon vagyok a börtöntűrő tárgyalásom óta rohadt troll.
JoGGilag erős? Veled van a törpe is?
azért igyunk!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))
broni
Jul 16, 2017 16:12:57
Jul 16, 2017 16:12:57
Kisboros László, herbáldí
Jul 16, 2017 16:40:24
2.bp.blogspot.com/-OOglw1lkjYo/UZDUM14pSZI/AAAAAAAABBg/U-GGVNBhr9c/s1600/1tumblr_m4ctm8DfKL1r3506ho1_1280.jpeg
az egyik roland! Nem csoda ha impotens lett, sittes sanyi szetbaszta a segget! Jul 16, 2017 16:40:24
broni
Jul 16, 2017 16:42:06
[quote=Kisboros László, herbáldí]az egyik roland! Nem csoda ha impotens lett, sittes sanyi szetbaszta a segget

óóaargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh