belesgeci pont úgy nézett ki mint aki az erőnléti felvételit is teljesíteni tudná :D
Korán kezdődött a média menetelés
youtu.be/j7CoNzvy0gM?t=16m32s
ezzel adtak neki beöntést!!!!!!!!!!!!!!!
Ezen mindig röhögök. Ha az itatóspapírt a párkányra rakta volna, sokkal egyszerűbben detektálta volna az esőt.
ott tényleg felvételi követelmény a bűnözői múlt ezek szerint. SRK és a haza meg a család meg az erkölcs..lolbazmeg.
remek elhivatott nemzeti szervezet lehet ,aminek a vezetőségében drogcsempészek és egyéb nehézsúlyú bűnözők kapnak vezető szerepet. Nyilván csak az lehet a céljuk,hogy a haza fényre derüljön.
a retardnáciknak sosem a nép a fontos meg a nemzet, csak a hatalom. Mivel műveletlen senkik, ezért a többségük a bűnözés felé fordul egy idő után. Amúgy tízmillióért ezek úgy leszopnának egy kankós kancigányt, mint a pinty.
Ezek szerint Sherlock Porks is odavaló. Büntetett előélet pipa, keménység (többen egy ellen,vagy a nálánál gyengébbek ellen, pl. a gyagyás) pipa.
Fazonnyírás a 100 férfi mell döntőjében.
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hóvégén az inkább 10 ezer Ft.
Nekem is strigulát én is basztam! Dzsudzsák úgy belőtte a spermáját, hogyha fele olyan jól lőtt volna Andorrában, győztünk volna. Bori, neked pedig leszarom a zsíros fejedet.
Kis Bandi Vicces nézni, hogy amikor "zsír" beír valamelyik troll Facebookjára, vagy a 444-re, utána rögtön felpörög a troll fórum, és őt kezdik el mocskolni... Amúgy kösz, csak a megerősítés kellett....Bár nem tudom, ki az az "Alexander", aki szerinte a trollok szüleménye, én bízom benne, hogy végül nem a vásznon valósul meg, hanem a valóságban.... Ilyen nagyon egyszerű ez!
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Kis Bandi Mert ahogy írja is: nem lehet tudni! A jövő sosem lesz teljesen olyan, amilyennek eltervezzük, a lényeg, hogy ha eljött az idő, készen kell állni... Hogy mire? Nem lehet tudni...
Kis Bandi Olvastam a cion bölcseiben, hogy ha van valami, ami ti zsidók nem szerettek, az a mártírok kreálása. Szóval van okotok fosni zsírtól... Mert ő már nem az, aki 5 éve volt. Az a zsír már nem él. Őt megöltétek. A mostani zsírt 100%-ban ti hoztátok létre a sok éves zaklatásaitokkal és a terrorral, amit rá és családjára zúdítottatok...ennél fogva a sorsotok és az ő sorsa már elválaszthatatlan...
én őszintén sajnálom őt
én azt sajnálom, hogy levegőt vehet. A bioszféra elpazarlása. Nincs ez így jól.
Annyit fürdött már szaunákban, hogy leülni sem tud.
meg geciben...............
Nyilván az igazi Schwezoff ír ide. Ki más is lenne?
Es ezt pont te mondod Zsir!
Én is! Lehetne egyszer közösen? Természetesen a homoszexnek még a felek kölcsönös beleegyezése esetén történő kizárásával!
Adjak tippeket? Természetesen csak adomány fejében!
Megtisztel a Professzor ur!
Egyrészt újpalotai, másrészt tapsoljuk meg, hogy végre vannak barátai!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Zsír, takarodj el a dübbenő kurva anyádba. Ide ne told a zsíros pofádat.
kéne herbál mi a cím???????????
én is, olyan észeg vok, hogy a sajátzomat!!!!!!!!!!!!!!!
salut!!!!!!!!!
Nagy cucc. Miközben az anyját hegesztetted, Zsír megbaszta a kutyádat. Élő kutyával is tud szexelni, csak akkor előtte fel kell vernie a faszát egy David Hasselhoff poszter előtt, mint a tojáshabot.
lergjobb kam disznóz nyalni4444444444444444444444444
Az ifjúság nem lehet elég hálás ezekért az energiákért,amivel a prof az éjjeli szemináriumokat tartja!
És addig még gyúrnia is kéne.
Nem pitonra.
de előtte levágja a saját faszát egy rozsdás vasfűrésszel!
Tiszáig!
óóaaarrrghhhhhhhhhhhhhhhhh
pina????????????
Ahelyett, hogy itt nyalsz ennek a sok biboldónak, inkább gyere gályázni a Jabilba. Szolnokon nem raktad össze a Kalasnyikovot, mint ahogy itt fogod majd a Blackberryket. Te kopasz, vén paprikajancsi!!
Nem műbőr! Előbőr!
Hihetetlen bazmeg, hogy mindig talál egy gazdatestet. Tuti valami öregasszony lesz, ahhoz van rutinja.
dobtam mert tul sokszor elvesztette a fejét!!!
Fent van, meg lehet nezni. Itt peldaul mar 10 perce keptelen elinditani a jatekot, es majdnem elbogi magat:
www.youtube.com/watch?v=n_2raU63_FY&t=10m28s
Többen mondták neki!
Feszül a tököm.
Orosz tinifiúkról ábrándozom, de öregasszonyokra lövöm.
Feszül a tököm.
Nézem a netet, de még mindig Oma etet.
Feszül a tököm.
A fürdőszobai képre lövöm.
Mert feszül a tököm.
Ezt és a többi gamer csidejót elnézve mindig eszembe jut, hogy a fogyatékos támogatástól függetlenül melyik cég várhatja el, hogy ASODI szellemi munkát végezzen, ami a cégnek hasznára válik?
_
Jul 11, 2017 19:31:14
Még anno a malacz ismerte el valahol, hogy a szemétgeci rendőrök megvágták pszichón. #mindigmásahibás
belesgeci pont úgy nézett ki mint aki az erőnléti felvételit is teljesíteni tudná :D
Jul 11, 2017 19:31:14
broni
Jul 11, 2017 20:19:23
Isten halott
Dicséret jégeső Sátán
Cross rettegés
Will hatalomra!
Victory egyik!
Sátán felemelkedése
Phallus démonok törik
Jet fekete tűz
Evil teszik
Victory egyik!
Decimation parancsra
Egy szó - ATTACK! TÁMADÁS! TÁMADÁS!
Decimation parancsra
Isten halott
világ ég
ember hal pestis
Győzelem a sír
Victory egyik!
Ride oda kárhozat fiai
Dominate fasz és megsemmisíti
Vérrel és mennydörgés - emelkedés az eretnekek
Sátán nyert!
Stealth azt megerőszakolja
Fekete cápa veszi
Sötét háború ébren
Victory egyik!
Kárhozat fiai
In-félig nate
Wolf kult vallás
Victory egyik!
Ride oda kárhozat fiai
Sátán nyert
youtu.be/Q7SUgN04nWI
ez a zene kecik!!!!!!!!!!
Dicséret jégeső Sátán
Cross rettegés
Will hatalomra!
Victory egyik!
Sátán felemelkedése
Phallus démonok törik
Jet fekete tűz
Evil teszik
Victory egyik!
Decimation parancsra
Decimation parancsra
Isten halott
világ ég
ember hal pestis
Győzelem a sír
Victory egyik!
Ride oda kárhozat fiai
Sátán nyert!
Stealth azt megerőszakolja
Fekete cápa veszi
Sötét háború ébren
Victory egyik!
Kárhozat fiai
In-félig nate
Wolf kult vallás
Victory egyik!
Ride oda kárhozat fiai
Sátán nyert
youtu.be/Q7SUgN04nWI
ez a zene kecik!!!!!!!!!!
Jul 11, 2017 20:19:23
retrotroll
Jul 11, 2017 20:38:16
Szerinted miért született meg a Revenge on army? Pontosan ugyanazért, mint a Revenge on school és a Revenge on police.
A dagadt, okoskodó, karcsiszemüveges hülyegyereket már a suliban is utálták, kapta is az ívet és a sallereket, ha nem fogta be a száját.
A dagadt, okoskodó, karcsiszemüveges hülyegyereket már a suliban is utálták, kapta is az ívet és a sallereket, ha nem fogta be a száját.
Jul 11, 2017 20:38:16
broni
Jul 11, 2017 20:50:35
ezzel adtak neki beöntést!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 11, 2017 20:50:35
Karandas
Jul 11, 2017 21:01:24
Ezen mindig röhögök. Ha az itatóspapírt a párkányra rakta volna, sokkal egyszerűbben detektálta volna az esőt.
Jul 11, 2017 21:01:24
Schwezoff David
Jul 11, 2017 21:56:26
Prof, a tanszeki statisztikat updatelje a kedvemert!
Nszksz
Nszksz
Jul 11, 2017 21:56:26
Kisboros László, herbáldí
Jul 12, 2017 02:07:47
Ma az erdőben találtam egy halott kiskutyát. :(
egy strigula ide is ;)
egy strigula ide is ;)
Jul 12, 2017 02:07:47
Der Trottel
Jul 12, 2017 10:36:47
Molnár Kiki belépett a Betyárseregbe????
"2017. április 23-án jelen volt Tyirityán Zsolt, László Balázs és többek között Molnár Krisztián (SRK) is."
kuruc.info/r/2/174941/
"2017. április 23-án jelen volt Tyirityán Zsolt, László Balázs és többek között Molnár Krisztián (SRK) is."
kuruc.info/r/2/174941/
Jul 12, 2017 10:36:47
vasvári hírmondó
Jul 12, 2017 12:31:45
László Boros A trollok szüleménye: Alexander :)) Azt mondják az okosok, hogy minden rosszban van valami jó. Nem érdemes rágódni a rossz dolgokon, mert lehet, hogy az a szükséges rossz kell valami máshoz, ami része egy olyan tervnek,amit nem mi játszunk, hanem velünk "játszatják" odafentről... Például ha lerobban a kocsink, nyilván bosszankodunk, de ha nem robbant volna le, lehet a következő kanyarban karamboloztunk volna... Nem lehet tudni - ez a lényeg!
Jul 12, 2017 12:31:45
-
Jul 12, 2017 12:32:07
Molnár Kiki belépett a Betyárseregbe????
kuruc.info/r/2/174941/
kuruc.info/r/2/174941/
ott tényleg felvételi követelmény a bűnözői múlt ezek szerint. SRK és a haza meg a család meg az erkölcs..lolbazmeg.
Jul 12, 2017 12:32:07
kisfosost pofán baszom
Jul 12, 2017 12:34:03
László Boros
... Manapság sokan járnak ki a holtágra. Hét-nyolc évvel ezelőtt szerettem igazán, akkor csak én jártam oda... Nem volt ott senki, még horgászok sem.
Nyugodtabban lehetett kutyát baszni. Evidenciákat.
... Manapság sokan járnak ki a holtágra. Hét-nyolc évvel ezelőtt szerettem igazán, akkor csak én jártam oda... Nem volt ott senki, még horgászok sem.
Jul 12, 2017 12:34:03
-
Jul 12, 2017 12:50:11
Korábban sok vita volt a betyárseregben, hogy vegyenek fel bűnözőket vagy ne, Tyirityán azt mondta, hogy bárki jöhet, lényeg hogy kemény gyerek legyen.
Jul 12, 2017 12:50:11
Schwezoff Dávid
Jul 12, 2017 12:51:35
Shaját megoldás az aranykező kameraman Shodinak!!!
index.hu/sport/2017/fina_vizesvb_budapest/2017/07/12/a_facebookon_toboroznak_operatoroket_a_vizes_vb-re/
index.hu/sport/2017/fina_vizesvb_budapest/2017/07/12/a_facebookon_toboroznak_operatoroket_a_vizes_vb-re/
Jul 12, 2017 12:51:35
még éltet a remény
Jul 12, 2017 12:57:40
Korábban sok vita volt a betyárseregben, hogy vegyenek fel bűnözőket vagy ne, Tyirityán azt mondta, hogy bárki jöhet, lényeg hogy kemény gyerek legyen.
remek elhivatott nemzeti szervezet lehet ,aminek a vezetőségében drogcsempészek és egyéb nehézsúlyú bűnözők kapnak vezető szerepet. Nyilván csak az lehet a céljuk,hogy a haza fényre derüljön.
Jul 12, 2017 12:57:40
kisfosost pofán baszom
Jul 12, 2017 13:00:45
a retardnáciknak sosem a nép a fontos meg a nemzet, csak a hatalom. Mivel műveletlen senkik, ezért a többségük a bűnözés felé fordul egy idő után. Amúgy tízmillióért ezek úgy leszopnának egy kankós kancigányt, mint a pinty.
Jul 12, 2017 13:00:45
-
Jul 12, 2017 13:02:40
Ezek szerint Sherlock Porks is odavaló. Büntetett előélet pipa, keménység (többen egy ellen,vagy a nálánál gyengébbek ellen, pl. a gyagyás) pipa.
Jul 12, 2017 13:02:40
-
Jul 12, 2017 13:04:53
Shaját megoldás az aranykező kameraman Shodinak!!!
Fazonnyírás a 100 férfi mell döntőjében.
Jul 12, 2017 13:04:53
broni
Jul 12, 2017 13:16:35
László Boros
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jul 12, 2017 13:16:35
Schwezoff Dávid
Jul 12, 2017 13:19:50
Hóvégén az inkább 10 ezer Ft.
Jul 12, 2017 13:19:50
broni
Jul 12, 2017 13:47:55
tex lettt a ceglédi betyársereg vezetője.....
Jul 12, 2017 13:47:55
Palvin Barbara
Jul 12, 2017 14:05:19
Ma az erdőben találtam egy halott kiskutyát. :(
egy strigula ide is ;)
egy strigula ide is ;)
Nekem is strigulát én is basztam! Dzsudzsák úgy belőtte a spermáját, hogyha fele olyan jól lőtt volna Andorrában, győztünk volna. Bori, neked pedig leszarom a zsíros fejedet.
Jul 12, 2017 14:05:19
zénó
Jul 12, 2017 14:15:44
Kis Bandi Vicces nézni, hogy amikor "zsír" beír valamelyik troll Facebookjára, vagy a 444-re, utána rögtön felpörög a troll fórum, és őt kezdik el mocskolni... Amúgy kösz, csak a megerősítés kellett....Bár nem tudom, ki az az "Alexander", aki szerinte a trollok szüleménye, én bízom benne, hogy végül nem a vásznon valósul meg, hanem a valóságban.... Ilyen nagyon egyszerű ez!
Kis Bandi Mert ahogy írja is: nem lehet tudni! A jövő sosem lesz teljesen olyan, amilyennek eltervezzük, a lényeg, hogy ha eljött az idő, készen kell állni... Hogy mire? Nem lehet tudni...
Kis Bandi Olvastam a cion bölcseiben, hogy ha van valami, ami ti zsidók nem szerettek, az a mártírok kreálása. Szóval van okotok fosni zsírtól... Mert ő már nem az, aki 5 éve volt. Az a zsír már nem él. Őt megöltétek. A mostani zsírt 100%-ban ti hoztátok létre a sok éves zaklatásaitokkal és a terrorral, amit rá és családjára zúdítottatok...ennél fogva a sorsotok és az ő sorsa már elválaszthatatlan...
Jul 12, 2017 14:15:44
lósampon
Jul 12, 2017 14:18:26
Zsír, ne reklámozd magad! Inkább dübbenj anyáddal egy utolsót a konyhakövön, és ne írj ide (se) soha többet!
Jul 12, 2017 14:18:26
Retardhírmondó
Jul 12, 2017 14:23:13
www.youtube.com/watch?v=Kex0QFXGczw
Az újpesti impotensnél a repedezett, penészes falon a csótányok mellett újabban megjelentek a poloskacsaládok is.
A mamahotel takarítószemélyzete nincs a helyzet magaslatán.
Az újpesti impotensnél a repedezett, penészes falon a csótányok mellett újabban megjelentek a poloskacsaládok is.
Jul 12, 2017 14:23:13
Kisbaszomt pofán fosom
Jul 12, 2017 14:31:04
a tiszafaszvári buggyant már alig várja hogy elérje a tíz évet, és évtizedes zaklatást hazudozzon. Persze addig is minden nap itt lurkol, nyomoz, spicliskedik a többi retardnak.
Jelige: "De ény nyem csinyáltam semmit, de most tényleg nyem!"
Jelige: "De ény nyem csinyáltam semmit, de most tényleg nyem!"
Jul 12, 2017 14:31:04
pocokarcú fiú
Jul 12, 2017 14:48:23
én őszintén sajnálom őt
Jul 12, 2017 14:48:23
Schwezoff Dávid
Jul 12, 2017 14:56:30
én őszintén sajnálom őt
én azt sajnálom, hogy levegőt vehet. A bioszféra elpazarlása. Nincs ez így jól.
Jul 12, 2017 14:56:30
broni
Jul 12, 2017 15:58:54
sodi, fürödtél már a nyáron????????!!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2017 15:58:54
Schwezoff Dávid
Jul 12, 2017 16:02:57
sodi, fürödtél már a nyáron????????!!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2017 16:02:57
broni
Jul 12, 2017 16:06:52
meg geciben...............
Jul 12, 2017 16:06:52
sexopa
Jul 12, 2017 16:13:51
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jul 12, 2017 16:13:51
Zigmund Frajd
Jul 12, 2017 16:17:33
Amúgy miért nincs nyaka, "Schwezoff" úr?
Miért van egybenőve a feje a vállával, és miért akkora a feje, mint a felső teste?
Szokta maga nézni a tükörben, hogy milyen torz?
Szokta gyakorolni a tükör előtt pózolva a testtartását?
Egy netes videón, amelyikben egy politkussal próbál keménykedni, nekem úgy tűnt, begyakorolt testtartása van.
Magára nézek, és az elefántember jut az eszembe Lynch filmjéből, vagy Jabba a Star Warsból...
Ebből a szempontból érdekes jelenség maga. Más ember testre hízik, ön meg fejre. Bődületesen nagy a feje. Soha nem láttam még ilyet.
Nem is csoda, hogy ötven felé se családja, se gyereke, se nője... csak néha egy-egy cigánykurva. Az pedig meglátva önt, gondolom extra pénzt kér el ugyanazért a szolgáltatásért...Olyankor húzza itt mindig nagyképűen a strigulát, úgy félévente egyszer...
Ez valahogy megmagyarázza miért is preferálja a liberalizmust. Libsiként nem ciki 50 évesen nőtlennek, gyerektelennek, család nélkülinek, vagyis egy senkinek lenni, mert a liberalizmusban ezek elavult dolgok, így a gyerektelen szingli életmódjával - és az apró farkával persze - a "változásokhoz alkalmazkodó" (darwinizmus) erős, modern shikerfijúnak képzelheti magát.
A liberalizmusban valóban nem ciki, ami ön...de most még az...
Miért van egybenőve a feje a vállával, és miért akkora a feje, mint a felső teste?
Egy netes videón, amelyikben egy politkussal próbál keménykedni, nekem úgy tűnt, begyakorolt testtartása van.
Magára nézek, és az elefántember jut az eszembe Lynch filmjéből, vagy Jabba a Star Warsból...
Ebből a szempontból érdekes jelenség maga. Más ember testre hízik, ön meg fejre. Bődületesen nagy a feje. Soha nem láttam még ilyet.
Nem is csoda, hogy ötven felé se családja, se gyereke, se nője... csak néha egy-egy cigánykurva. Az pedig meglátva önt, gondolom extra pénzt kér el ugyanazért a szolgáltatásért...Olyankor húzza itt mindig nagyképűen a strigulát, úgy félévente egyszer...
Ez valahogy megmagyarázza miért is preferálja a liberalizmust. Libsiként nem ciki 50 évesen nőtlennek, gyerektelennek, család nélkülinek, vagyis egy senkinek lenni, mert a liberalizmusban ezek elavult dolgok, így a gyerektelen szingli életmódjával - és az apró farkával persze - a "változásokhoz alkalmazkodó" (darwinizmus) erős, modern shikerfijúnak képzelheti magát.
Jul 12, 2017 16:17:33
Der Trottel
Jul 12, 2017 16:26:23
Kicsit off, de ez a csávó(?), aki nemrég lelőtt három embert a munkahelyén, kicsit emlékeztet Kisborosra.
www.youtube.com/watch?v=PFRArJmAedA
- mamahotel, minimálbéres meló
- emós stílus, tinédzsereket idéző dühkitörések
- súlyos tévképzetek (szellemekkel/démonokkal való társalgás)
- elfojtott ratyi hajlamok
- a mániája volt egy általa kitalált hős (mint Borinál Alexander)
- kamufiókokat regisztrált, amikkel önmagával beszélgetett
A különbség, hogy ő előtte nem fenyegetőzött kaszablokkával, hanem titokban szervezte a mészárlást, innen is tudható, hogy Kisborostól csak a tiszafaszomi kutyáknak lehet félnivalója.
www.youtube.com/watch?v=PFRArJmAedA
- mamahotel, minimálbéres meló
- emós stílus, tinédzsereket idéző dühkitörések
- súlyos tévképzetek (szellemekkel/démonokkal való társalgás)
- elfojtott ratyi hajlamok
- a mániája volt egy általa kitalált hős (mint Borinál Alexander)
- kamufiókokat regisztrált, amikkel önmagával beszélgetett
A különbség, hogy ő előtte nem fenyegetőzött kaszablokkával, hanem titokban szervezte a mészárlást, innen is tudható, hogy Kisborostól csak a tiszafaszomi kutyáknak lehet félnivalója.
Jul 12, 2017 16:26:23
broni
Jul 12, 2017 16:30:45
én köztörvényes bűnöző akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2017 16:30:45
Zigmund Frajd
Jul 12, 2017 16:31:41
Trottel "úr"!
Mi újság Dél-Amerikában?
Mi újság Dél-Amerikában?
Jul 12, 2017 16:31:41
Dr Orbán Viktor
Jul 12, 2017 16:41:34
Nyilván az igazi Schwezoff ír ide. Ki más is lenne?
Jul 12, 2017 16:41:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 12, 2017 16:56:49
x38)
Zsír, takarodj már innen a kurva anyádba légy oly szíves. Senki sem hívott ide, senkit sem érdekel a faszkalapságod. Amúgy meg Schwezoff Dáviddal nem tudom mi bajod, ő felvállalta a másságát, még akkor is, amikor a zsidók basztatták érte. Ezen kívül még 40 sincs, mégis több helyen járt a világban, mint te valaha is fogsz, vezető állása van, ami neked sosem lesz és még barátai is vannak, hiába olyan tenyérbe mászó a képe és a stílusa is. Szóval fényévekre vagy hozzá képest, te falusi kutyabaszó drogos szardarab. Nem tisztem megvédeni őt, de azért álljon már meg a menet, hogy egy ilyen zsíros hajú drogterjesztő szalagmunkás bárkit kóstolgasson...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
banshee
(
x24)
Jul 12, 2017 17:00:38
x24)
Azért az is érdekes, hogy a 30 feletti mamahotellakó szüzike kóstolgat másokat, hohy miért nincs családja...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 12, 2017 17:00:57
x38)
Ja és zsír, neked nem ciki illiberálisként anyádnál lakni 35 évesen, nő, gyerekek, család, barátok, AKÁRMI nélkül? Pont azt kéred számon Dávidon, amit te még úgy sem vagy képes elérni, hogy NEKED kötelező lenne, hiszen a te hitvallásod erről szól... Te mindennek selejtes vagy, zsír, csak zsíros hajú, emós, buzi drogosnak lennél jó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Posztdoc
Jul 12, 2017 17:13:23
Ebből a szempontból érdekes jelenség maga. Más ember testre hízik, ön meg fejre.
Ebből a szempontból érdekes jelenség maga. Más ember testre hízik, ön meg fejre.
Es ezt pont te mondod Zsir!
Jul 12, 2017 17:13:23
broni
Jul 12, 2017 17:21:38
szerintem dávid jóképű, tö9bbször kivertem rá..............
Jul 12, 2017 17:21:38
SoDI
Jul 12, 2017 18:38:54
Én is! Lehetne egyszer közösen? Természetesen a homoszexnek még a felek kölcsönös beleegyezése esetén történő kizárásával!
Jul 12, 2017 18:38:54
malacz
Jul 12, 2017 18:47:16
én köztörvényes bűnöző akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adjak tippeket? Természetesen csak adomány fejében!
Jul 12, 2017 18:47:16
stressznélküli nyugi
Jul 12, 2017 18:50:22
Olyan sötét vagy Borogyin, hogy arra nincsenek szavak! Csökkentsd a brainbooster adagodat, de sürgősen!
Jul 12, 2017 18:50:22
zsírbooster
Jul 12, 2017 18:58:25
Zsír, én megértem, hogy nagy a baj. Irigykedsz ASODI-ra. Ahhoz képest, hogy mindketten fogyatékos retardok vagytok, ő valahogy ki tudott törni a mamahotelből, te pedig képtelen vagy erre. De a legfontosabbat elfelejted! Snecinek legalább egy nagyszülője zsidó volt, Hahó!!!
Jul 12, 2017 18:58:25
begurult benő
Jul 12, 2017 20:14:22
Zsírtalanság, azt mondtad, ez a fórum.
Zsírtalanság, a troll agya itt vígan sztondul.
De mégis ám, egy bizonyos rééégi srác,
Úgy felbaszta! A bizonyos lila köd.
Tőle kaptam, majd' megöltem őt.
De eYHVaH közbe szólt:
Ne mocskold be, nem biz'ám,
Kezed ettől, kiskomám...
Sállálállá-hő.
Zsírtalanság, a troll agya itt vígan sztondul.
De mégis ám, egy bizonyos rééégi srác,
Úgy felbaszta! A bizonyos lila köd.
Tőle kaptam, majd' megöltem őt.
De eYHVaH közbe szólt:
Ne mocskold be, nem biz'ám,
Kezed ettől, kiskomám...
Sállálállá-hő.
Jul 12, 2017 20:14:22
Schwezoff David
Jul 12, 2017 20:17:32
Megtisztel a Professzor ur!
Jul 12, 2017 20:17:32
Karandas
Jul 12, 2017 20:51:12
www.youtube.com/watch?v=Kex0QFXGczw
Egyrészt újpalotai, másrészt tapsoljuk meg, hogy végre vannak barátai!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Jul 12, 2017 20:51:12
banshee
(
x24)
Jul 12, 2017 20:59:33
x24)
Ne idézzük már ide zsírt, unalmas.
kisfosost pofán baszom
Jul 12, 2017 21:16:52
Zsír, takarodj el a dübbenő kurva anyádba. Ide ne told a zsíros pofádat.
Jul 12, 2017 21:16:52
kisfosost pofán baszom
Jul 12, 2017 21:37:15
Amúgy ez a Lackó annyira hülye, hogy nem érti meg, hogy egyeseket akár idegesíthet is, hogy a privát facebookjukra írogat valami retardált idióta? Fogadni merek, hogy random embereknek írogat, akik teljes joggal küldik el a dübbenő anyjába.
Jul 12, 2017 21:37:15
Dalbeer
Jul 12, 2017 22:08:13
LOL véletlenszerű embereknek írogatja a kaszablokkás szarjait? Előbb-utóbb csak elviszik már a vigyorgóba, ott lehet Alexander, nem fog kitűnni a sok Napoleon közül
Jul 12, 2017 22:08:13
tajgi 2030
Jul 12, 2017 22:21:46
* rokkantnyugdíj mellett félállásban felszopó a Capellában *
Jul 12, 2017 22:21:46
broni
Jul 12, 2017 23:01:37
na, bezárt a kocsma(((((((((((((((((((de azért igyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!előre, csetnikek!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2017 23:01:37
broni
Jul 12, 2017 23:08:55
Én sötét láng között a szelek Isten
Repülő nyögés a távolban - a süket éjfél csengő -
Én az árnyékban a hegyek hajnali fény vörös
szikra a fájdalmat, a csillag bezmocy.
I üstökösök király - és a lélek bennem wichrzy
Mivel a por levegős piramis a sivatagban -
Azt villám vihar - és a sír csendesebb
sírjánál Elbújok trupiość és utálatos.
I - a mélységbe a szivárványok - és płakałbym egymásra
, mint a hideg szél a tó kiszáradt nádat -
Jam Flash vulkánok - sár és az alacsonyabban fekvő
fogok egy temetés, unalom és a gyász.
Játék hárfát a tenger - örvénylik adóparadicsomok tűzvész -
És a nap - én ellenségem nap! emelkedik Istent dicsőítve
youtu.be/E4vy83_zgvg
ez a zene kecik%!!!!!!!!!!!!!!kill fráter!!!!!!!!
Repülő nyögés a távolban - a süket éjfél csengő -
Én az árnyékban a hegyek hajnali fény vörös
szikra a fájdalmat, a csillag bezmocy.
I üstökösök király - és a lélek bennem wichrzy
Mivel a por levegős piramis a sivatagban -
Azt villám vihar - és a sír csendesebb
sírjánál Elbújok trupiość és utálatos.
I - a mélységbe a szivárványok - és płakałbym egymásra
, mint a hideg szél a tó kiszáradt nádat -
Jam Flash vulkánok - sár és az alacsonyabban fekvő
fogok egy temetés, unalom és a gyász.
Játék hárfát a tenger - örvénylik adóparadicsomok tűzvész -
És a nap - én ellenségem nap! emelkedik Istent dicsőítve
youtu.be/E4vy83_zgvg
ez a zene kecik%!!!!!!!!!!!!!!kill fráter!!!!!!!!
Jul 12, 2017 23:08:55
broni
Jul 12, 2017 23:24:27
walaki baszik???????!!!!!!!!!!!
Jul 12, 2017 23:24:27
broni
Jul 12, 2017 23:59:54
laki to van i tócsa!!!!!!!!!!!!!!!!!ezt üvöltöztük az elvonón))))))))))))))))old balos szar, de jó..........
Jul 12, 2017 23:59:54
Dzsabilos Lacika
Jul 13, 2017 00:02:40
Na despacito gyerekek, most csobogtam haza a Soundról. Egy évben egyszer alászállok ebbe a liberális mocsokba. Idén ráadásul igyekeztem tiszta maradni, ehhez képest egyszer még a Tóta W. is megjelent előttem. Ott egy kicsit beszartam, hogy valaki belekevert valamit a brainboosterembe, de állítólag tényleg ő volt az. Már éppen felkérdeztem volna, de pont akkor kezdett Tiesto, így végül megúszta. De csak ideiglenesen!!!!444!!! Hazafelé viszont csipkedtünk egy kis "hazait", ezért 3 napig verettünk az állomáson a Máv szignálra. Sikerült lebólintanom 2 belgát, mert ott okoskodtak, hogy ez egy szar, sokkal jobban odabaszna Chainsmokers vagy Afrojack remixben. A magyar szignál a magyaroké, nehogy már ezt is Brüsszel tudja jobban! Persze nektek mindegy, kis rőtszakálú bibsik, remélem a Fidesz 2018-ban is nyer és mehettek kapálni! Na most megyek, mert lejött torrenten a Dj Bobo bestof és inkább azt hallgatom és nem a ti héber vartyogásotokat!!
Jul 13, 2017 00:02:40
broni
Jul 13, 2017 00:44:28
Na despacito gyerekek, most csobogtam haza a Soundról. Egy évben egyszer alászállok ebbe a liberális mocsokba. Idén ráadásul igyekeztem tiszta maradni, ehhez képest egyszer még a Tóta W. is megjelent előttem. Ott egy kicsit beszartam, hogy valaki belekevert valamit a brainboosterembe, de állítólag tényleg ő volt az. Már éppen felkérdeztem volna, de pont akkor kezdett Tiesto, így végül megúszta. De csak ideiglenesen!!!!444!!! Hazafelé viszont csipkedtünk egy kis "hazait", ezért 3 napig verettünk az állomáson a Máv szignálra. Sikerült lebólintanom 2 belgát, mert ott okoskodtak, hogy ez egy szar, sokkal jobban odabaszna Chainsmokers vagy Afrojack remixben. A magyar szignál a magyaroké, nehogy már ezt is Brüsszel tudja jobban! Persze nektek mindegy, kis rőtszakálú bibsik, remélem a Fidesz 2018-ban is nyer és mehettek kapálni! Na most megyek, mert lejött torrenten a Dj Bobo bestof és inkább azt hallgatom és nem a ti héber vartyogásotokat!!
kéne herbál mi a cím???????????
Jul 13, 2017 00:44:28
kemény troll
Jul 13, 2017 00:50:40
Megbasztam zsír anyját!!!!!!
Amikor dübbenve elélvezett azt üvöltötte, hogy a fiam egy hulladék buzi aaaaooooaaaarrrgggghhhhh!!!!
Amikor dübbenve elélvezett azt üvöltötte, hogy a fiam egy hulladék buzi aaaaooooaaaarrrgggghhhhh!!!!
Jul 13, 2017 00:50:40
broni
Jul 13, 2017 01:13:53
én is, olyan észeg vok, hogy a sajátzomat!!!!!!!!!!!!!!!
salut!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 01:13:53
kisfosost pofán baszom
Jul 13, 2017 01:28:11
Nagy cucc. Miközben az anyját hegesztetted, Zsír megbaszta a kutyádat. Élő kutyával is tud szexelni, csak akkor előtte fel kell vernie a faszát egy David Hasselhoff poszter előtt, mint a tojáshabot.
Jul 13, 2017 01:28:11
broni
Jul 13, 2017 01:29:50
lergjobb kam disznóz nyalni4444444444444444444444444
Jul 13, 2017 01:29:50
broni
Jul 13, 2017 01:47:09
azu lene a fats,ha clara dlevigne deleszná barbi pinájét, né meg kiieném!!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 01:47:09
még éltet a remény
Jul 13, 2017 06:00:56
azu lene a fats,ha clara dlevigne deleszná barbi pinájét, né meg kiieném!!!!!!!!!!!!!!
Az ifjúság nem lehet elég hálás ezekért az energiákért,amivel a prof az éjjeli szemináriumokat tartja!
Jul 13, 2017 06:00:56
pocokarcú fiú
Jul 13, 2017 09:58:25
SoDI, tudtál haladni a floggal? Holnap 16.00-kor tudunk indulni, 100%????
Jul 13, 2017 09:58:25
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2017 10:03:14
SoDI, tudtál haladni a floggal? Holnap 16.00-kor tudunk indulni, 100%????
És addig még gyúrnia is kéne.
Nem pitonra.
Jul 13, 2017 10:03:14
trendbeli garázdaság
Jul 13, 2017 15:01:01
Zsír, most, hogy a korcs iszonyú unalmas és hosszú videókat csinál, itt az ideje, hogy átvedd tőle a fő műsoridőt! Az alexanderes sztorit lehetne folytatni, esetleg amatőr, egyszereplős filmet forgathatnál belőle, természetesen saját magaddal a főszerepben. Lehetne POV videó, csak a kék bicikliskesztyűd látszik, ahogy az alvó anyád nyaka felé közelít. Garantált lenne a shiker!
Jul 13, 2017 15:01:01
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2017 15:17:56
Zsír, most, hogy a korcs iszonyú unalmas és hosszú videókat csinál, itt az ideje, hogy átvedd tőle a fő műsoridőt! Az alexanderes sztorit lehetne folytatni, esetleg amatőr, egyszereplős filmet forgathatnál belőle, természetesen saját magaddal a főszerepben. Lehetne POV videó, csak a kék bicikliskesztyűd látszik, ahogy az alvó anyád nyaka felé közelít. Garantált lenne a shiker!
de előtte levágja a saját faszát egy rozsdás vasfűrésszel!
Jul 13, 2017 15:17:56
broni
Jul 13, 2017 15:25:47
got morgen!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 15:25:47
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2017 15:31:19
got morgen!!!!!!!!!!!!!
Tiszáig!
Jul 13, 2017 15:31:19
broni
Jul 13, 2017 15:50:12
Tiszáig!
óóaaarrrghhhhhhhhhhhhhhhhh
Jul 13, 2017 15:50:12
Tisza
Jul 13, 2017 16:57:53
Broniig!!!!
Jul 13, 2017 16:57:53
broni
Jul 13, 2017 17:53:14
Broniig!!!!
pina????????????
Jul 13, 2017 17:53:14
broni
Jul 13, 2017 18:03:53
Jul 13, 2017 18:03:53
búvárruha
Jul 13, 2017 18:22:34
Ki hiányzik a listáról??
Ki rakta össze ezt a hazug listát??
Kinek kell lehugyozni a lábtörlőjét??
www.mmonline.hu/cikk/marketinges_top50__ime_a_teljes_lista
Ki rakta össze ezt a hazug listát??
Kinek kell lehugyozni a lábtörlőjét??
www.mmonline.hu/cikk/marketinges_top50__ime_a_teljes_lista
Jul 13, 2017 18:22:34
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2017 18:34:33
Tudjuk hol járt Broni!
"100 euróért vett egy Enigmát a bukaresti bolhapiacon a professzor, aki tudta, hogy 45 ezret is megér "
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2017%2F07%2F13%2F100_euroert_vett_egy_enigmat_a_bukaresti_bolhapiacon_a_professzor_aki_tudta_hogy_45_ezret_is_meger%2F&pos=inxcl_pp
"100 euróért vett egy Enigmát a bukaresti bolhapiacon a professzor, aki tudta, hogy 45 ezret is megér "
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2017%2F07%2F13%2F100_euroert_vett_egy_enigmat_a_bukaresti_bolhapiacon_a_professzor_aki_tudta_hogy_45_ezret_is_meger%2F&pos=inxcl_pp
Jul 13, 2017 18:34:33
broni
Jul 13, 2017 18:49:40
de utálom az a buzi macront, a vén kurva feleségével...gyuttanám fel őket!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 18:49:40
Dzsabilos Lacika
Jul 13, 2017 19:13:20
Igyekezhetnének már ezekkel az önvezető autókkal, mert szívesen upgradelném a családi Vectrát. Ellopnám apám bőrkabátját és Hasselhoffosan beleordítanék a hétzenés Casioba, hogy "Kitt! Gyere értem! És hozz egy kis herbált is, mert megpusztulok. "
Jul 13, 2017 19:13:20
Dzsabilos Lacika
Jul 13, 2017 19:16:49
de utálom az a buzi macront, a vén kurva feleségével...gyuttanám fel őket!!!!!!!!!!!!!
Ahelyett, hogy itt nyalsz ennek a sok biboldónak, inkább gyere gályázni a Jabilba. Szolnokon nem raktad össze a Kalasnyikovot, mint ahogy itt fogod majd a Blackberryket. Te kopasz, vén paprikajancsi!!
Jul 13, 2017 19:16:49
broni
Jul 13, 2017 19:52:35
dák úr nem dolgozik!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 19:52:35
broni
Jul 13, 2017 20:24:42
Te vagy a Gateway egységesítéséről Sophia
kulcsa világkorszak a tudás isteni
Te vagy a kút a bukás, Bindu túl Vishuddha
lévén azon túl, hogy a sugárzó Nap Abyss
Korona Tiph'eret és korona Keter
The Pillars of Death belül Halál I egyesíteni
feltárni a rítusok az ókori gömbök.
Honnét jő néked Entity csillagképek?
Te rejtélyek fulladt az igazság Helios
beszélünk a versek a trónoló Tehetetlenség
Unifier a Hexagon, felfedi az arcát!
Elohim, Elohim Tzelem, szemem becsuktam, hogy lásd
te portálok nyílnak!
Te Abyss upon markomban
Csend küldötte a válás
Lord of Creation, Lord of Knowledge, Lord of Death
Thy Name faragott a félhold
Ahogy a Gates az ürességbe nyílnak, azt mutatják Arckeresőről!
Ebbe a Haláltánc Megidézem a fenséges Goetia
A Terror a Kilenc nyelveken szólás és a Thousand Horns
hívom a Gathering, hogy a mag a Teremtés
I. újra a tűz az Open Dominion ...
A maszkok a Vörös Halál arat Terror
A horns az Eternal Return sírjatok Superior Verses
PETA BADKAMA LURUBA ANAKU
a Womb nyitva van és a kő hív szabály Empires ...
a vér a halandók, a Nagy Opus hogy szolgálja
youtu.be/bUMCHSRm33M
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
kulcsa világkorszak a tudás isteni
Te vagy a kút a bukás, Bindu túl Vishuddha
lévén azon túl, hogy a sugárzó Nap Abyss
Korona Tiph'eret és korona Keter
The Pillars of Death belül Halál I egyesíteni
feltárni a rítusok az ókori gömbök.
Honnét jő néked Entity csillagképek?
Te rejtélyek fulladt az igazság Helios
beszélünk a versek a trónoló Tehetetlenség
Unifier a Hexagon, felfedi az arcát!
Elohim, Elohim Tzelem, szemem becsuktam, hogy lásd
te portálok nyílnak!
Te Abyss upon markomban
Csend küldötte a válás
Lord of Creation, Lord of Knowledge, Lord of Death
Thy Name faragott a félhold
Ahogy a Gates az ürességbe nyílnak, azt mutatják Arckeresőről!
Ebbe a Haláltánc Megidézem a fenséges Goetia
A Terror a Kilenc nyelveken szólás és a Thousand Horns
hívom a Gathering, hogy a mag a Teremtés
I. újra a tűz az Open Dominion ...
A maszkok a Vörös Halál arat Terror
A horns az Eternal Return sírjatok Superior Verses
PETA BADKAMA LURUBA ANAKU
a Womb nyitva van és a kő hív szabály Empires ...
a vér a halandók, a Nagy Opus hogy szolgálja
youtu.be/bUMCHSRm33M
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2017 20:24:42
banshee
(
x24)
Jul 13, 2017 21:02:13
x24)
Erre jó baszni batya!
Púpos Recskapók
Jul 13, 2017 21:04:19
Na végre sikerült időt szakítanom a hampujgi flokkra.
Látom két kézzel szórja továbbra is a pénzt a gyagyás, 8 terás külső vinyót vett 300 Euróért, amikor saját állítása szerint 30 giga egy epizód nyersanyaga. Nyilván az elkövetkezendő 5 év flokk anyagával fog apránként tele lenni a tárhely, nem Áronnal meg a Pitonnal.
Meg egy esős hamburgi nap miatt 60 eurós gagyi decathlonos műbőr dzsekit venni. Hát lol.
Látom két kézzel szórja továbbra is a pénzt a gyagyás, 8 terás külső vinyót vett 300 Euróért, amikor saját állítása szerint 30 giga egy epizód nyersanyaga. Nyilván az elkövetkezendő 5 év flokk anyagával fog apránként tele lenni a tárhely, nem Áronnal meg a Pitonnal.
Meg egy esős hamburgi nap miatt 60 eurós gagyi decathlonos műbőr dzsekit venni. Hát lol.
Jul 13, 2017 21:04:19
Schwezoff David
Jul 13, 2017 21:29:07
Na végre sikerült időt szakítanom a hampujgi flokkra.
Nem műbőr! Előbőr!
Jul 13, 2017 21:29:07
Púpos Recskapók
Jul 13, 2017 21:44:23
Amúgy egy fontos apróság: a Gyagyás azt mondja, hogy a jelenlegi főbérlője volt, aki rávilágított, hogy busszal olcsóbb lenne az állásinterjúkra Hamburg-Berlin között ingázni. Az albi előre foglaláson kívül is tartották volna a kapcsolatot ezek szerint...
Az említett rész: youtu.be/GLuboB5vIHM?t=55s
Jul 13, 2017 21:44:23
Púpos Recskapók
Jul 13, 2017 21:51:51
Illetve a Gyagyás annyire biztos volt a dolgában, hogy úgy foglalt előre albit bejlinybe, hogy még állásinterjúkra rohangált közben...
Furcsa módon egy olyan teória rajzolódott ki előttem, hogy esetleg, netalán véletlenül a jelenlegi főbérlő valójából egy újabb szexnagyi gazdatest a Gyagyás ismeretségi köréből, akivel régóta tartja a kapcsolatot a Recskagnóm és már régóta csábítja magához Hamburgból a nájszköll odúba a masztirémet.
Furcsa módon egy olyan teória rajzolódott ki előttem, hogy esetleg, netalán véletlenül a jelenlegi főbérlő valójából egy újabb szexnagyi gazdatest a Gyagyás ismeretségi köréből, akivel régóta tartja a kapcsolatot a Recskagnóm és már régóta csábítja magához Hamburgból a nájszköll odúba a masztirémet.
Jul 13, 2017 21:51:51
Zulu
(
x15)
Jul 13, 2017 22:04:25
x15)
Amúgy egy fontos apróság: a Gyagyás azt mondja, hogy a jelenlegi főbérlője volt, aki rávilágított, hogy busszal olcsóbb lenne az állásinterjúkra Hamburg-Berlin között ingázni. Az albi előre foglaláson kívül is tartották volna a kapcsolatot ezek szerint...
Hihetetlen bazmeg, hogy mindig talál egy gazdatestet. Tuti valami öregasszony lesz, ahhoz van rutinja.
Zulu
(
x15)
Jul 13, 2017 22:20:27
x15)
Valószínűleg a fordos néni nyomhatta be hozzá akkor, amikor kibaszták a szuperretardtól. Egyébként eszébe se jutott volna Berlinben állást keresni
Tekintve, hogy a fordos néni pedig Vera ismerőse lehet, kimondhatjuk: Sodit évek óta egy vénasszonyokból álló hálózat tartja életben.
Tekintve, hogy a fordos néni pedig Vera ismerőse lehet, kimondhatjuk: Sodit évek óta egy vénasszonyokból álló hálózat tartja életben.
-
Jul 13, 2017 22:23:34
Nektek nem gyanús, hogy a libsi Macront sose basztatta azzal, hogy gerontrofil?
Jul 13, 2017 22:23:34
tex
Jul 13, 2017 22:39:12
irnet.info/uploads/13172086131.jpg
tex új csaja!!!!!!!!!!!!nwem gore!!!!!!!!!!!!!!!!!
tex új csaja!!!!!!!!!!!!nwem gore!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobtam mert tul sokszor elvesztette a fejét!!!
Jul 13, 2017 22:39:12
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 13, 2017 23:20:18
Most nem azért, de én úgy emlékszem, hogy itt mondta neki valaki, hogy busszal menjen, mert az olcsóbb.
Először magyarázta, hogy ő budai uraság, és nem buszozik, de aztán belátta, hogy a szükség nagy úr.
Először magyarázta, hogy ő budai uraság, és nem buszozik, de aztán belátta, hogy a szükség nagy úr.
Jul 13, 2017 23:20:18
-
Jul 13, 2017 23:32:00
Élőben MOST a SoDI
Mire rányomtam, már abba is hagyta (20 perc után), gondolom megint jól megszívatta a játék.
Mire rányomtam, már abba is hagyta (20 perc után), gondolom megint jól megszívatta a játék.
Jul 13, 2017 23:32:00
banshee
(
x24)
Jul 13, 2017 23:36:37
x24)
Mentetted?
-
Jul 13, 2017 23:40:21
Mentetted?
Fent van, meg lehet nezni. Itt peldaul mar 10 perce keptelen elinditani a jatekot, es majdnem elbogi magat:
www.youtube.com/watch?v=n_2raU63_FY&t=10m28s
Jul 13, 2017 23:40:21
stressznélküli nyugi
Jul 14, 2017 06:54:16
Most nem azért, de én úgy emlékszem, hogy itt mondta neki valaki, hogy busszal menjen, mert az olcsóbb.
Többen mondták neki!
Jul 14, 2017 06:54:16
Sodi vers
Jul 14, 2017 08:38:18
Valószínűleg a fordos néni nyomhatta be hozzá akkor, amikor kibaszták a szuperretardtól. Egyébként eszébe se jutott volna Berlinben állást keresni
Feszül a tököm.
Orosz tinifiúkról ábrándozom, de öregasszonyokra lövöm.
Feszül a tököm.
Nézem a netet, de még mindig Oma etet.
Feszül a tököm.
A fürdőszobai képre lövöm.
Mert feszül a tököm.
Jul 14, 2017 08:38:18
stressznélküli nyugi
Jul 14, 2017 09:27:51
youtube.com/watch?v=n_2raU63_FY&t=10m28s
youtube.com/watch?v=n_2raU63_FY&t=10m28s
Ezt és a többi gamer csidejót elnézve mindig eszembe jut, hogy a fogyatékos támogatástól függetlenül melyik cég várhatja el, hogy ASODI szellemi munkát végezzen, ami a cégnek hasznára válik?
Jul 14, 2017 09:27:51
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

integet