Nem kurva nagy balek. Egyszerűen csak egy kurva. Pénzért vagy előnyért ( túlélésért ) bármit megtesz. Elkurvult a sodi.
Megértelek. Kurvára nem érdemli meg egy pillanatát sem annak, amit most kap még extraként az élettől.
Mindenesetre a német bank se százas, hogy nyakló nélkül adja a hitelt egy olyan migrinek, aki legalább fél éve trendszerűen csúszik mínuszba. Mégis mire számítanak, minek a hatására fog ez a folyamat megfordulni?
Látszik, hogy már közeledik a következő nagy hitelválság, rejtélyes módon mindig ilyenkor szalad meg a szekér a gyagyásnak. Nem véletlen, hogy a 2008-as bumm előtt volt neki a nagy dínom-dánom.
Ne habozz, Endre, most olcsók a hitelek, alacsonyak a kamatok!
Ezek szerint a flepnist kirúgták?
Csak nem rabolt rá a melóhelyen egy cigányfaszra?
Állítólag már közel egy éve betegség miatt nem dolgozik. Nem kívánom neki, de ha meghal, vagy magatehetetlen lesz, akkor sneci majd beállhat hitelezőként a bank mögé. Biztos sok jut majd neki.
Shalom!
Ez príma. Akkor minden a helyén, ahogy kell.
nszksz.
ez, hogy van megvágva, aztakurva... a tartalom meg szóra sem érdemes.
"vagy egy nagy rakás szar, höhöhöhö" 4000 eurót rakok rá, hogy az.
Sodinak szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=_IA6y0antJM
üdvözlöm, újra netközelben?
apasági vizsgálat eredményét ismertette vele anyád.
Hidd el, hogy nem akarsz a figyelem középpontjába kerülni. Kérdezd meg Kisborost, Tajgit vagy a púpost, hogy mennyire jó ideggörcsöcskéket kapni, ha szó-szó-szójakoznak a nézők.
Minosegi kremsajtot kent ra, haho!
1. Közel 7 év párkapcsolat nehezen elképzelhető impotenciával
és a feljelentővel 2007 szeptember 27 - 2014 január 30 ig párkapcsolati viszonyban voltam.
Nem volt az párkapcsolat, le akart koptatni, te meg zaklattad. Ez nem párkapcsolat.
Meg akinek lízingbe adtam kávéért meg cigiért, nem vagyok féltékeny típus.
Mutasd már valamelyik műved, én majd véleményezem. Te, igaz, hogy Sittes Sanyinak a kedvenc szereplője Khal Drogo a Trónok Harcából? És ezért szeretett téged, érted, hátulról...
Ott a blogja, meg valahol fenn vannak az ún. versei. Borzasztó gyengék. Többnyire fájdalmas olvasni amiket ír. Tele van helyesírási és stilisztikai hibákkal.
Mi bajod a vogon költészettel?
És ha nem tudod megadni, akkor csak szépen hazaköltözöl Flódnishoz vagy anyádhoz, és mivel nincsenek magyar tartozásaid, kényelmesen skálázhatod a százezreket profi, külföldi tapaztalattal rendelkező programozóként. Nyem éjtyem.
Oké jöhövöök, reeepcsivel! De ugye egy szobában fogunk aludni? Pusztán a költségek racionalizálása végett. Két népszerű vlogger kis helyen is elfér Xd
hu.wikipedia.org/wiki/Elh%C3%A1r%C3%ADt%C3%B3_mechanizmus#Projekci.C3.B3
hajzselé, kutyasíp...
Síkosító...vagy azt is hajzselével oldja meg?
Gupta nem tud magyarul, hahó!
Már nem azért, de egy 70-es IQ-jú, végzettség nélküli biorobotokat dolgoztató legózó üzembe nem is kell gazdmen PHD a faszomöccse hajcsár kisfőnököknek. A nagykutyákkal meg te úgysem találkozol (max. a kiserdőben, de az más téma).
Az meg, hogy te progmat BSc-vel ott legózol az analfabéta trógerek közt, az más dolog, arról sem a főnökeid nem tehetnek, sem a rendszer, sem Soros György. Arról egyedül te tehetsz, meg a betegséged, ami alkalmatlanná tesz bármiféle pár óránál tovább tartó szociális kapcsolatra.
Minden egyes eurócsát megért, hogy a kiscigány 3× annyira tudjon zoomolni az eszelős vihogás közben, mint a tablettel!
Sneci, ez egy roppant intelligens, hatalmas megtérülési rátával kecsegtető befektyetés volt!
Kigyúrhatta magát,de ez még félshiker. Az álló fasz ugye nem jön össze..
Kisborosban és Kiss Rolandban közös az első három karakter, hahó!
mindkettőnek nagy a fasza?
Mert elmebeteg figyelemkurva ő is, Hahó! Ráadásul neki papírja is van róla...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szerintem összekeverte az IQ-ját Kisboros fizetésével. :DDDD
Szállj le rólam, Boros Laci! A kóstolgatásnak az lesz a vége, hogy téged is levadászlak, mint szerzőt, és dalolni fogsz! Évtizedekig viseltem az öreglány óbégatását, mire felfordult, kvázi megdolgoztam ezért a lakásért! Nem értem, miért az én életvitelemet kritizálod, inkább össze kéne tartanunk! Mind a ketten az anyánkon élősködő, látens buzik vagyunk, hahó! Egyébként hidd el, a te anyád is sokkal jobban fog mutatni a polcon, de legalábbis csendesebb lesz XD
Szerző:
-
Aug 25, 2017 20:55:19
Válasz
(1)
Dr. Sas, Dr. Fórizs. Ki lát még hasonlóságot?
Aug 25, 2017 20:55:19
még éltet a remény
Aug 25, 2017 20:58:41
Sneci hogy van az, hogy Fórizs nyilvánosan lepofoz, megaláz, sorozatosan szopat az oldaladon, nyilvános faszverőnek nevez, és te erre még hitelezel neki? Hát semmi büszkeség nincs benned? Veled mindent meg lehet csinálni? Kurva nagy balek vagy.
Nem kurva nagy balek. Egyszerűen csak egy kurva. Pénzért vagy előnyért ( túlélésért ) bármit megtesz. Elkurvult a sodi.
Aug 25, 2017 20:58:41
banshee
(
x24)
Aug 25, 2017 20:59:08
x24)
Sneci is lehúzta Fórizst elégszer...
Púpos Recskapók
Aug 25, 2017 20:59:37
Hát ja, picsába már. Mert szerettem volna már hallani ahogy vonyít hogy "jájááájjjj lájfdédndzsörben van a SoDI és nincs keret szaunára meg Red Bullra, mi lesz így ha kibasszák a melócsából". De ezzel most megint kapott fél év haladékot. Bár szerintem [i]karácsonyig[/s] hanukáig ezt is feléli, mert ilyenkor Csekonics módba vált.
Megértelek. Kurvára nem érdemli meg egy pillanatát sem annak, amit most kap még extraként az élettől.
Mindenesetre a német bank se százas, hogy nyakló nélkül adja a hitelt egy olyan migrinek, aki legalább fél éve trendszerűen csúszik mínuszba. Mégis mire számítanak, minek a hatására fog ez a folyamat megfordulni?
Látszik, hogy már közeledik a következő nagy hitelválság, rejtélyes módon mindig ilyenkor szalad meg a szekér a gyagyásnak. Nem véletlen, hogy a 2008-as bumm előtt volt neki a nagy dínom-dánom.
Aug 25, 2017 20:59:37
Púpos Recskapók
Aug 25, 2017 21:11:25
A Flódnisos történetben remélem az lesz a csattanó, amikor kiderül, hogy hiába pénzelte a hitelkeretből az úrhölgyet hónapokon keresztül, abból egy kurva vas se ment a jó fej zsidó bankoknak a devizahitel törlesztésre, mind az utolsó vasig Xenunál meg a haverjainál landolt. :D
A nyári retard uborkaszezon után megint nagyot szólt az őszi felütés, van olyan ütős, mint tavaly.
A nyári retard uborkaszezon után megint nagyot szólt az őszi felütés, van olyan ütős, mint tavaly.
Aug 25, 2017 21:11:25
-
Aug 25, 2017 21:21:17
Azt észrevette a tanszék, hogy Fórizs már egy ideje nem alázza snecit a púpfalon? Legalább ezt shikerült megvennie havi 100 rugóból a baleknak.
Aug 25, 2017 21:21:17
A SÁTÁN
Aug 25, 2017 21:28:54
Felhívta a bank, mert elérte a 4000 eurós folyószámlahitel maximumát. Hétfőig gondolkodik, de utána meghozza élete első megalapozott pénzügyi döntését: felvesz egy újabb hitelt. :)
Ne habozz, Endre, most olcsók a hitelek, alacsonyak a kamatok!
Aug 25, 2017 21:28:54
-
Aug 25, 2017 21:30:37
100 ezres befektetés Flepnisbe: a Reichből való alijázás után Púpszász helyett a kakukkfészekbe akar ejtőernyőzni Recskaboy.
Aug 25, 2017 21:30:37
-
Aug 25, 2017 21:34:42
Állítólag már közel egy éve betegség miatt nem dolgozik. Nem kívánom neki, de ha meghal, vagy magatehetetlen lesz, akkor sneci majd beállhat hitelezőként a bank mögé. Biztos sok jut majd neki.
Aug 25, 2017 21:34:42
echelon mérnök
Aug 25, 2017 21:53:45
Endre, ne hallgass a gonosz trollokra.
Cselekvési terv a felpörgéshez:
- vegyél egy felső kategóriás macbook-ot. Ha nincs pénzed, nézd meg a Saturnban hitelre (100 euro/hó körül lehet)
- vegyél mellé egy iPhone 7-t (szintén megtudod venni hitelre)
- csinálj egy instagramm accountot is
- Kezdj el fotózni-> olcsóbb kontent
- Vegyél egy könyvet az instagramról
- Vegyél egy könyvet az osxről
- Vegyél egy könyvet az iosről.
- Vegyél az apple accountodhoz 1tb iCloud tárhelyet, így mindig,mindenhonnan elérhetővé válnak a fájlaid, akár egyből vághatod is a videókat a szállodában (idő spórolás!!)
- Vegyél egy Adobe Creative Cloud all apps előfizetést (pár koszos euróért megkapod) és használd az Adobe Premiert
- Vegyél egy könyvet az Adobe Premiere-ről
A macbookon tanulj meg videót vágni, az iPhone-nal posztolj gyakran az instgramra.
Kövess be sok embert instán, sokan visszafognak követni alapból.
Ha a legerősebb mac-et veszed, nagyon gyorsan fogsz tudni videót vágni (Csabának vannak videói a témában).
Ha kijön az iPhone 8 azonnal vedd meg és töltsd fel az unboxing videót, akár szöveg nélkül, csak zenével!
Kezd el megtanulni az ios fejlesztést (tanfolyamok, könyvek), nem bonyolultabb mint a php!!
Ha ezek megvannak a Saját Megoldás magatól fog bekopogni az életedbe! A legjobb befektetés a tudás (adobe premier, ios dev,instagram tudás) és az értékálló eszközök!!
Ha meg közben kibasznának a melóhelyről akkor ott a német munkanélküli segély, ami asszem 60%-ka a fizunak!!
De lehet, hogy csak szívatlak...
Cselekvési terv a felpörgéshez:
- vegyél egy felső kategóriás macbook-ot. Ha nincs pénzed, nézd meg a Saturnban hitelre (100 euro/hó körül lehet)
- vegyél mellé egy iPhone 7-t (szintén megtudod venni hitelre)
- csinálj egy instagramm accountot is
- Kezdj el fotózni-> olcsóbb kontent
- Vegyél egy könyvet az instagramról
- Vegyél egy könyvet az osxről
- Vegyél egy könyvet az iosről.
- Vegyél az apple accountodhoz 1tb iCloud tárhelyet, így mindig,mindenhonnan elérhetővé válnak a fájlaid, akár egyből vághatod is a videókat a szállodában (idő spórolás!!)
- Vegyél egy Adobe Creative Cloud all apps előfizetést (pár koszos euróért megkapod) és használd az Adobe Premiert
- Vegyél egy könyvet az Adobe Premiere-ről
A macbookon tanulj meg videót vágni, az iPhone-nal posztolj gyakran az instgramra.
Kövess be sok embert instán, sokan visszafognak követni alapból.
Ha a legerősebb mac-et veszed, nagyon gyorsan fogsz tudni videót vágni (Csabának vannak videói a témában).
Ha kijön az iPhone 8 azonnal vedd meg és töltsd fel az unboxing videót, akár szöveg nélkül, csak zenével!
Kezd el megtanulni az ios fejlesztést (tanfolyamok, könyvek), nem bonyolultabb mint a php!!
Ha ezek megvannak a Saját Megoldás magatól fog bekopogni az életedbe! A legjobb befektetés a tudás (adobe premier, ios dev,instagram tudás) és az értékálló eszközök!!
Ha meg közben kibasznának a melóhelyről akkor ott a német munkanélküli segély, ami asszem 60%-ka a fizunak!!
De lehet, hogy csak szívatlak...
Aug 25, 2017 21:53:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 25, 2017 21:56:25
x30)
Ez a retard se lenne most beteg, ha rendszersen szedte volna a Naturland számára készült étrend-kiegészítőjét.
Aczél elvtárs
Aug 25, 2017 22:15:24
Jó estét!
Sodi él még? Mi újság retardéknál?
Sodi él még? Mi újság retardéknál?
Aug 25, 2017 22:15:24
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2017 22:17:24
x17)
Shalom!
SoDI-t már basztatja a bank a Reichben, mert ott is eladósodott. Recskaboy előremenekül: újabb hiteleket vesz fel, a 4000 EUR mellé még 10K-t.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
SoDI-t már basztatja a bank a Reichben, mert ott is eladósodott. Recskaboy előremenekül: újabb hiteleket vesz fel, a 4000 EUR mellé még 10K-t.
Aczél elvtárs
Aug 25, 2017 22:18:55
Shalom!
Shalom!
Ez príma. Akkor minden a helyén, ahogy kell.
Aug 25, 2017 22:18:55
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2017 22:20:52
x17)
youtu.be/-Nz9KG4MuI8?t=1166
Innentől érdemes megnézni ezt a 6 percet: a Gyagyás matyarássza hogy miért érdemes még jobban eladósodni, miközben ő fizeti Flódnis hiteleit.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Innentől érdemes megnézni ezt a 6 percet: a Gyagyás matyarássza hogy miért érdemes még jobban eladósodni, miközben ő fizeti Flódnis hiteleit.
Aczél elvtárs
Aug 25, 2017 22:23:38
Napokban "jártam" a Markó utca környékén, Kaufmann észlelésem volt csak sajnos még vezetőszáron voltam és nem tudtam megírni, hogy egy 2002-ből származó mobil headsettbe pofázik folyamatosan, leginkább motyog. Tudományos véleményem szerint senki nincs a vonal végén, viszont geci hülyén néz ki. Mintha valami rákos daganat nőtt volna a retkes pofájára.
Aug 25, 2017 22:23:38
Aczél elvtárs
Aug 25, 2017 22:29:10
youtu.be/-Nz9KG4MuI8?t=1166
nszksz.
Sodinak szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=_IA6y0antJM
Aug 25, 2017 22:29:10
Vasili Blohin
Aug 25, 2017 22:33:07
nszksz.
Sodinak szeretettel:
youtube.com/watch?v=_IA6y0antJM
Sodinak szeretettel:
youtube.com/watch?v=_IA6y0antJM
üdvözlöm, újra netközelben?
Aug 25, 2017 22:33:07
bőrré ázott korcs
Aug 25, 2017 22:37:27
sneci, anygyis rész nem lesz sose?
Aug 25, 2017 22:37:27
-
Aug 25, 2017 23:14:27
Az a legjobb az egészben, amikor előadja, hogy neki nincs mire gyűjtenie, nincs vágya. Miközben azt adta elő, hogy a német melócsának a legfőbb célja, hogy az abból összeszedett pénzből visszafizesse a tartozásait, és tiszta lappal kezdjen itthon. Tehát amelett, hogy ez egy nagy hazugság volt, a sodinak nincs vágya a tisztességes életre. Ilyen sodi a sodi. Tisztességtelen, minőségtelen, hazudós, szar ember a sodi. Asodi.
Aug 25, 2017 23:14:27
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2017 23:41:20
x17)
Endre gyűjts pénzt azért hogy minél inkább tudd támogatni a Tőrrpét! Ezért a célért megéri dolgozni és eladósodni!
Púpalázó
Aug 25, 2017 23:41:38
Csak a hedonizmusának és Mammon-imádatának él a hazaáruló SoDi kint Berlin, Germany környékén. És közben a nemzetre támad, aljas külföldi ügynökféregként azon dolgozik, hogy még több honfitársunk hagyja el az országot, és ezért még a dőzsölésre felvett hitelpénzt sem sajnálja a mosdatlan koszgnóm.
Aug 25, 2017 23:41:38
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2017 23:45:47
x17)
Nem akarsz tőzsdézni Sodi? a 10E EUR már komoly pénz, Vehetnél részvényt vagy aranypikkelyt, vagy BitCoint mint az igazi informatikusok. Gondold el, ha felmegy az ára mondjuk a duplájára év végéig, akkor 20ezer EUR lenne a tízből, és nemcsak a hitelre futná, de még maradna is. Vagy vehetnél 70 évvel ezelőtti képregényeket, és később eladhatnád, azok is minél régebbiek, annál többet érnek. Ezek a jó befektetések, nem a fütyikamera. A pénz dolgozzon, ne te! Hatástöbbszörözés, Hahó!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2017 23:51:17
x17)
Utazó cirkusz is lehetne: megveszed a kredencet Anditól, a tőrppét meg beleteszed, és minden héten más városba látogatsz el ezzel a felszereléssel. Kiállsz a kredenccel a főtérre, okostelenfenról elindítod a zenét, a tőrp meg kipattan, és elénekli a Deutschland, Deutschland über alles-t pucéran. Ez jó vlog-téma is lehetne, dobna a nézettségen. A 10k Eur-ból shimán meg lehet valósítani, ráadásul a vonatozásnál a tőrpének még jegyet se kell venni, mert el tud bújni a kredencben (spórolás). Hányan csinálnak ilyen témájú flokkot? Kék Óceán stratégia, Hahó!
Stréber troll
Aug 26, 2017 01:17:40
Broniról tudunk valamit? A minap öngyilkos fenyegetőzött, azóta sehol, pécsi hírmondóban sem volt szarral kapcsolatos haláleset.
Sodi konteo:
Nem lehet hogy örökölt és esetleg még az adósságot is visszafizette már?Hogy nem is dolgozik hanem gazdatesten csüng/örökséget/lelépési pénzt él fel?
Esetleg a KitKat bárban tàncol?
Valaki írta nemrég és a diákság egy része osztja a kétséget, LEHETSÉGES AZ, hogy Sodit tényleg alkalmazza valaki ennyi pénzért, hogy hasznos munkát végezzen?
Az egyetlen dolog ami ezt alátámasztja az a hitelkeret-gate..
Sodi konteo:
Nem lehet hogy örökölt és esetleg még az adósságot is visszafizette már?Hogy nem is dolgozik hanem gazdatesten csüng/örökséget/lelépési pénzt él fel?
Esetleg a KitKat bárban tàncol?
Valaki írta nemrég és a diákság egy része osztja a kétséget, LEHETSÉGES AZ, hogy Sodit tényleg alkalmazza valaki ennyi pénzért, hogy hasznos munkát végezzen?
Az egyetlen dolog ami ezt alátámasztja az a hitelkeret-gate..
Aug 26, 2017 01:17:40
töppedt buzigolyók
Aug 26, 2017 01:52:47
Mi keres Kajmán a folyosón?
youtube.com/watch?v=tZz-A9-jX1s
youtube.com/watch?v=tZz-A9-jX1s
apasági vizsgálat eredményét ismertette vele anyád.
Aug 26, 2017 01:52:47
cvi
Aug 26, 2017 02:03:33
Mi lesz a becenevem? A többi retardnak se kellett infót szolgáltatni, egyenlő bánásmód nevében, kérem a regisztrációmat. Mikor lesz kész?
Aug 26, 2017 02:03:33
töppedt buzigolyók
Aug 26, 2017 02:11:41
Mi lesz a becenevem? A többi retardnak se kellett infót szolgáltatni, egyenlő bánásmód nevében, kérem a regisztrációmat. Mikor lesz kész?
Hidd el, hogy nem akarsz a figyelem középpontjába kerülni. Kérdezd meg Kisborost, Tajgit vagy a púpost, hogy mennyire jó ideggörcsöcskéket kapni, ha szó-szó-szójakoznak a nézők.
Aug 26, 2017 02:11:41
cvi
Aug 26, 2017 02:14:29
szeretem ha szídnak
Aug 26, 2017 02:14:29
kripli figyelő
Aug 26, 2017 02:28:43
A beceneved majd Sittes Sanyi adja,és a kellő figyelmet is megkaphatod majd tőle,tajgi már mesélt errő apró cigány komádnak. Aug 26, 2017 02:28:43
cvi
Aug 26, 2017 02:43:31
shiker
Aug 26, 2017 02:43:31
-
Aug 26, 2017 03:09:26
shiker
tudod hogy ezek mennyire sikeresek :) még azt sem tudták elintézni, hogy a börtönben pusztuljak el, sőt azt sem tudták elintézni, hogy a felfüggesztett büntetésemet le kelljen ülnöm, ugyanis a másodfok és az első fok sem rendelte el, sőt azt sem sikerült elintézniük, hogy atőlem lefoglalt kalapács szakértői vizsgálati díját, a 48 000 HUF-ot ne az állam fizesse :D mi ez ha nem siker baromarcúak, verjem a faszomat Dekrátová Mária szlovák prostituált zsidószar szájába. Aug 26, 2017 03:09:26
kripli figyelő
Aug 26, 2017 03:40:41
IM-PO-TE-NS téged pofán vágtak,sittre vágtak,gerincre vágtak,elmegyógyászati kényszergyógykezelésbe vágtak,ott is gerincre vágtak,gyámság alá vágtak.Vágod hogy ez a shiker szerinted,életed nagy teljesítménye.
Aug 26, 2017 03:40:41
-
Aug 26, 2017 07:37:27
Tajgi, téged seggbebasztak, impotens vagy, papírod van róla hogy nem vagy képes felmérni tetteid következményét, nem vagy tehetséges író, költő, sportoló, nincs gyereked, mert egy nő se akart gyereket egy ilyen génkorcstól
ilyen nagyon egyszerű ez
ilyen nagyon egyszerű ez
Aug 26, 2017 07:37:27
-
Aug 26, 2017 07:42:43
Ja, és Bori kurd faszija is szétcipőzte a fejed.
Aug 26, 2017 07:42:43
Hiénaverő
(
x17)
Aug 26, 2017 08:32:56
x17)
Megint a trolloknak matyarászkodsz, impotens sittes? Ki a faszt érdekel hogy mennyit lógtál el a büntiből? Ha nem lennél bűnöző, nem kerültél volna be. Ha nem lennél elmebeteg, nem lenne diliflepnid. Ha érne valamit az életed, akkor családod lenne, nem anyádon élősködnél (50 évesen, ez aztán a shiker!). Ha olyan nagy kan lennél, lenne nőd és nem a faszod vernéd vedelés közben, miközben anyád a panel konyhájában süti a bundáskenyeret. Ha érne valamit az életed, akkor lenne munkád, és nem egy trollfórumon büszkélkednél azzal hogy nem csinálsz semmit.
Konklúzió: egy semmirekellő, nulla szar bűnöző vagy. Ez mindig is így volt és mindig is így lesz, olyan felesleges vagy ezen a világon, mint SoDI etyetemi félévei. Ilyen nagyon egyszerű ez. De jó látni hogy már te is érzed, ahogy húz az élet. Hahaha
Konklúzió: egy semmirekellő, nulla szar bűnöző vagy. Ez mindig is így volt és mindig is így lesz, olyan felesleges vagy ezen a világon, mint SoDI etyetemi félévei. Ilyen nagyon egyszerű ez. De jó látni hogy már te is érzed, ahogy húz az élet. Hahaha
Púpos Recskapók
Aug 26, 2017 08:52:49
Rolika, mutter megcsinálta már a napközis szendvicsed a kiváló ezer forint feletti kilóáras trappista sajtból és azt majszolod itt kommentelés közben, vagy épp arra vársz még és azért vagy ennyire dühös?
Aug 26, 2017 08:52:49
Posztdoc
Aug 26, 2017 08:58:13
Rolika, mutter megcsinálta már a napközis szendvicsed a kiváló ezer forint feletti kilóáras trappista sajtból és azt majszolod itt kommentelés közben, vagy épp arra vársz még és azért vagy ennyire dühös?
Minosegi kremsajtot kent ra, haho!
Aug 26, 2017 08:58:13
-
Aug 26, 2017 10:06:44
1 évet töltöttél a sitten a trolloknak köszönhetően ahol megbaszott a Sittes Sanyi. Ezek a tények.
Aug 26, 2017 10:06:44
banshee
(
x24)
Aug 26, 2017 10:09:56
x24)
1. Közel 7 év párkapcsolat nehezen elképzelhető impotenciával
és a feljelentővel 2007 szeptember 27 - 2014 január 30 ig párkapcsolati viszonyban voltam.
Nem volt az párkapcsolat, le akart koptatni, te meg zaklattad. Ez nem párkapcsolat.
Sittes Sanyi
Aug 26, 2017 10:12:15
1 évet töltöttél a sitten a trolloknak köszönhetően ahol megbaszott a Sittes Sanyi. Ezek a tények.
Meg akinek lízingbe adtam kávéért meg cigiért, nem vagyok féltékeny típus.
Aug 26, 2017 10:12:15
bordapúp
Aug 26, 2017 11:15:09
Nagyon vicces, ahogy a megőszült kisfiú éjjelente egy trollfórumon hisztizik, hogy neki nem is száradt le a pöcse, meg a dereka sem 130cm, hanem 95(lolbazmeg), és nem dugták meg a sitten, ááneeem, ő baszott meg mindenkit. Közben a mami szobaszerviz főz, mos, takarít rá, 70-80 évesen. Ha nem lenne ez a fórum, elképzelni is nehéz lenne ilyen életformákat, mint ez a rolinda gyerek.
Aug 26, 2017 11:15:09
Haveri érdeklődés
Aug 26, 2017 11:19:53
tehetséges író és költő, sportoló, hanem szellemi ember is
Mutasd már valamelyik műved, én majd véleményezem. Te, igaz, hogy Sittes Sanyinak a kedvenc szereplője Khal Drogo a Trónok Harcából? És ezért szeretett téged, érted, hátulról...
Aug 26, 2017 11:19:53
-
Aug 26, 2017 11:27:41
Ott a blogja, meg valahol fenn vannak az ún. versei. Borzasztó gyengék. Többnyire fájdalmas olvasni amiket ír. Tele van helyesírási és stilisztikai hibákkal.
Aug 26, 2017 11:27:41
Blaha&Duna
Aug 26, 2017 12:34:13
Rolika a 7 ev "parkapcsolat " miert zarja ki az impotenciat?
Aug 26, 2017 12:34:13
Magyarósi Csaba
Aug 26, 2017 12:37:26
Aug 26, 2017 12:37:26
trendbeli garázdaság
Aug 26, 2017 12:57:48
Proland, a párkapcsolatod utolsó pár éve pereskedésből meg zaklatásból állt. Ráadásul Babika pont azért hagyott el, mert nem állt fel a faszod. Aztán te bántalmaztad őt is meg a gyerekét is, zaklattad őket, a bíróbácsi pedig a trollokkal összekacsintva megkínált egy kis börtönnel. Búcsúajándékként pedig Bori kurd faszija megöklözte azt az ősz fejedet. Ja, egyébként jobb ha tudod, a bv-s troll suttogta el Sittes Sanyiék folyosóján, hogy nő- és gyerekverő érkezik. Ezért kaptad a kiemelt bánásmódot LOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 26, 2017 12:57:48
Prostatikus Vogon Jeltz
Aug 26, 2017 13:34:45
Mi bajod a vogon költészettel?
Aug 26, 2017 13:34:45
-
Aug 26, 2017 14:37:56
Snec, miért nem veszel fel annyi hitelt, hogy a magyarországi tartozásaidat is kifizesd? Akkor csak egy helyre tartozol, kedvező kamatokkal, átláthatóan, tervezhetően.
Aug 26, 2017 14:37:56
trendbeli garázdaság
Aug 26, 2017 14:41:48
Snec, miért nem veszel fel annyi hitelt, hogy a magyarországi tartozásaidat is kifizesd? Akkor csak egy helyre tartozol, kedvező kamatokkal, átláthatóan, tervezhetően.
És ha nem tudod megadni, akkor csak szépen hazaköltözöl Flódnishoz vagy anyádhoz, és mivel nincsenek magyar tartozásaid, kényelmesen skálázhatod a százezreket profi, külföldi tapaztalattal rendelkező programozóként. Nyem éjtyem.
Aug 26, 2017 14:41:48
-
Aug 26, 2017 15:07:16
Recskas vegyel fel meg par tizezer eurot. Ugysem akarod/fogod visszafizetni.Arra a par evre ami meg van neked ugyis tok mindegy
Aug 26, 2017 15:07:16
sarki fűszeres
Aug 26, 2017 15:26:01
Panelhégel, mondtam már, hogy utoljára tőlem tarháltál cigit, mielőtt Sittes Sanyi ölelő karjaiba kerültél?
Húzzál innen vagy szórakoztass!
Ui: köszönöm, Adonáj, hogy 5 méteres körön belűl pénteket teremtettél!
Húzzál innen vagy szórakoztass!
Ui: köszönöm, Adonáj, hogy 5 méteres körön belűl pénteket teremtettél!
Aug 26, 2017 15:26:01
Brotkopf aus Berlin
Aug 26, 2017 16:04:12
Oké jöhövöök, reeepcsivel! De ugye egy szobában fogunk aludni? Pusztán a költségek racionalizálása végett. Két népszerű vlogger kis helyen is elfér Xd
Aug 26, 2017 16:04:12
Brotkopf aus Berlin
Aug 26, 2017 16:10:15
www.business-smart.hu
Sodi! Te miért nem bloginával iratod a szövegeket? Lehet,akkor nem csak a trollok néznének meg Guptáék pár Rúpiáért. Te mikor tartasz előadást a Boscoloban a vlogolásról és a shikereidről?
Sodi! Te miért nem bloginával iratod a szövegeket? Lehet,akkor nem csak a trollok néznének meg Guptáék pár Rúpiáért. Te mikor tartasz előadást a Boscoloban a vlogolásról és a shikereidről?
Aug 26, 2017 16:10:15
hát azért hetyetye
Aug 26, 2017 18:01:43
A másik fél engedélye esetén sem!
Aug 26, 2017 18:01:43
sodirajongó
Aug 26, 2017 21:44:19
újabb páreurós spórolás: szerelmét lepte meg egy kamerával (hogy még kevesebbet kelljen neki a vlogon unatkozni)
www.youtube.com/watch?v=lfrM60nAuQU
www.youtube.com/watch?v=lfrM60nAuQU
Aug 26, 2017 21:44:19
-
Aug 26, 2017 22:32:16
újabb páreurós spórolás: szerelmét lepte meg egy kamerával (hogy még kevesebbet kelljen neki a vlogon unatkozni)
4000 euró minusznál ideális beruházás.
youtube.com/watch?v=lfrM60nAuQU
4000 euró minusznál ideális beruházás.
Aug 26, 2017 22:32:16
Cvitamin retard
Aug 27, 2017 01:20:05
SS nem járt erre? Ha befut légyszi szóljatok neki, rakjon valamit össze kikicsodába rólam. Csudába, már nagyon várom, mi lesz a leírás.
Aug 27, 2017 01:20:05
Erdektelenseg miatt elmar
Aug 27, 2017 01:50:07
SS nem járt erre? Ha befut légyszi szóljatok neki, rakjon valamit össze kikicsodába rólam. Csudába, már nagyon várom, mi lesz a leírás.
sajnos egy huszadrangu retard vagy, ha tenyleg feljebb szeretnel lepni a retardlangretran, akkor gyarts youtube videokat. Peldaul az elso lehetne videos skype beszelgetes RGL-lel, ahol arrol mesel hogyan csabitgatta magahoz sodi, hogy koltozzon oda hozza, a kedveert megtanulna csirket is sutni (errol azota letett). Es persze ha mar ugyis nagyon maganyosak, akar masztizhatnanak is. Aug 27, 2017 01:50:07
Aug 27, 2017 01:52:59
Amugy ha az igazi vagy, nem haragszol RGL-re, hogy kirakta a cimed a netre?
youtu.be/eVPkauR6uDw
ugy tudom van egy tiszavasvari troll hulyegyerek, aki mindenkinek mindenfelet rendelget, o is flepnis elmebeteg
youtu.be/eVPkauR6uDw
ugy tudom van egy tiszavasvari troll hulyegyerek, aki mindenkinek mindenfelet rendelget, o is flepnis elmebeteg
Aug 27, 2017 01:52:59
Aug 27, 2017 01:55:43
Melyik a kedvenc pizzad cvi?
Aug 27, 2017 01:55:43
Cvitamin retard
Aug 27, 2017 02:01:21
Aug 27, 2017 02:01:21
Púpfal(youtube)
Aug 27, 2017 07:21:31
Kisboros1
1 napja
Nem értek az ilyen zsidó szélhámosságokhoz, mint a pénzügyek, de miért jó a banknak, hogy sok milliós hitelt ad neked, aztán megint? Mit tud tőled lefoglalni, ha nem fizeted vissza? Most abból indulok ki, hogy nem mindenki nagyarcú "hitelre nem szoruló" Soros-eltartott, mint a liberális "újságírók", akik esetében gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...), szóval láttam már olyat, hogy valaki hitelt vett fel azért, hogy kimehessen külföldre szerencsét próbálni, de mire ad hitelt a bank és miből gondolod, hogy tudni fogod törleszteni majd? Sokan azért toporognak egy helyben - többek közt én is -, mert hitelt sem mernek felvenni, és Soros sem tömi ki a zsebüket magyarok elleni uszítást kérve cserébe...
Mi közöd hozzá? Ugyanúgy kipróbálnám magam bizonyos területeken, mint ahogy a vállalkozó is, amikor belevág valamibe. Nincs garancia a sikerre, de ha meg sem próbálja, akkor egészen biztos, hogy nem is lesz... Nem veszek fel semmilyen hitelt, mert semmi garancia rá, hogy bejön amit szeretnék. Nem a hitel a probléma, hanem hogy Pesten lassan lottófőnyereménnyel lesz egyenértékű egyhavi albérlet, közben meg olvasom, hogy a senkiházi Stohl nyavalyog, hogy "nem jön ki havi másfél millióból", miközben én kapok havi 130-at, meg mellé főnökségnek nagypofájú, agresszív, 8 általánost végzett tahókat. Ez a ti szar tróger Budapestetek, ahol megy a vidékizés meg a sírás, hogy "nem lehet kijönni havi másfél millából". Én se sokáig maradnék ott, csak amíg beindul (vagy nem indul be) a karrierem, aztán lépnék is onnan a picsába külföldre vagy vissza vidékre... Olvastam hirdetést - bizonyára valami szar libsi adta fel ezt is- , hogy csak külföldieknek adja ki az anyjától semmire örökölt putriját, mert a "magyarok" néhány tízezren vacilálnak. Menjen már vidékre és az ott keresett bérből arcoskodjon utána... A vállalkozók is mire vesznek fel hitelt? Semmi garancia, hogy működni fog a vállalkozásuk, és akkor miből fizetik vissza? Hitel nélkül meg hogy indulnak el? Mindenkinek a hitelből szarjaival nagy a pofája, aztán becsődölnek, vagy a franc tudja mi lesz velük, mert kétlem, hogy minden vállalkozás nyereséges lenne...Aki meg nem vesz fel hitelt, az megdögölhet vidéken a sok irigy paraszt és a szintén hitelre vett szarjaival menőző elmebeteg közt, pláne ha még a közeli környezetből is mindent megtesznek - a zsarolástól kezdve- , hogy ideláncoljanak..
15 perce
Archer Dark (kalapis), ha a közelembe jössz, azt életveszélyes fenyegetésnek fogom venni, mint ahogy fenyegettétek is korábban kiirtással a családomat, meg engem Tiszán leúsztatással, tehát ha meglátlak, egyszerűen megöllek! Aztán meg a "tótot", aki belerángatott a trollkodásba. Sejtem amúgy hol vagy. A Gulyásék által a cigánytelepre szervezett libsi piknikre jöttél. Ne hidd, hogy nem számoltam azzal már az elején, hogy kaptok az alkalmon, és lesztek páran, akik csak miattam jöttök majd ide... De tudod mit?! Ne is gyere, én kereslek meg téged...Ha jól tudom, itt lesztek egy hétig.
15 perce
Chanson de Roland
A Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-brigádokat is így kéne tárolni a formalinban.
2 órája
Tiltsák le a kommentelést, senki nem kíváncsi a primitív suttyó
valóságtagadó köcsög szlovákszar ügyvéd úr szófosására. Az elmeorvosával
beszélgessen a nyomorult szarzsák a gyógyszereléséről.
2 órája
1 napja
Nem értek az ilyen zsidó szélhámosságokhoz, mint a pénzügyek, de miért jó a banknak, hogy sok milliós hitelt ad neked, aztán megint? Mit tud tőled lefoglalni, ha nem fizeted vissza? Most abból indulok ki, hogy nem mindenki nagyarcú "hitelre nem szoruló" Soros-eltartott, mint a liberális "újságírók", akik esetében gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...), szóval láttam már olyat, hogy valaki hitelt vett fel azért, hogy kimehessen külföldre szerencsét próbálni, de mire ad hitelt a bank és miből gondolod, hogy tudni fogod törleszteni majd? Sokan azért toporognak egy helyben - többek közt én is -, mert hitelt sem mernek felvenni, és Soros sem tömi ki a zsebüket magyarok elleni uszítást kérve cserébe...
Mi közöd hozzá? Ugyanúgy kipróbálnám magam bizonyos területeken, mint ahogy a vállalkozó is, amikor belevág valamibe. Nincs garancia a sikerre, de ha meg sem próbálja, akkor egészen biztos, hogy nem is lesz... Nem veszek fel semmilyen hitelt, mert semmi garancia rá, hogy bejön amit szeretnék. Nem a hitel a probléma, hanem hogy Pesten lassan lottófőnyereménnyel lesz egyenértékű egyhavi albérlet, közben meg olvasom, hogy a senkiházi Stohl nyavalyog, hogy "nem jön ki havi másfél millióból", miközben én kapok havi 130-at, meg mellé főnökségnek nagypofájú, agresszív, 8 általánost végzett tahókat. Ez a ti szar tróger Budapestetek, ahol megy a vidékizés meg a sírás, hogy "nem lehet kijönni havi másfél millából". Én se sokáig maradnék ott, csak amíg beindul (vagy nem indul be) a karrierem, aztán lépnék is onnan a picsába külföldre vagy vissza vidékre... Olvastam hirdetést - bizonyára valami szar libsi adta fel ezt is- , hogy csak külföldieknek adja ki az anyjától semmire örökölt putriját, mert a "magyarok" néhány tízezren vacilálnak. Menjen már vidékre és az ott keresett bérből arcoskodjon utána... A vállalkozók is mire vesznek fel hitelt? Semmi garancia, hogy működni fog a vállalkozásuk, és akkor miből fizetik vissza? Hitel nélkül meg hogy indulnak el? Mindenkinek a hitelből szarjaival nagy a pofája, aztán becsődölnek, vagy a franc tudja mi lesz velük, mert kétlem, hogy minden vállalkozás nyereséges lenne...Aki meg nem vesz fel hitelt, az megdögölhet vidéken a sok irigy paraszt és a szintén hitelre vett szarjaival menőző elmebeteg közt, pláne ha még a közeli környezetből is mindent megtesznek - a zsarolástól kezdve- , hogy ideláncoljanak..
15 perce
Archer Dark (kalapis), ha a közelembe jössz, azt életveszélyes fenyegetésnek fogom venni, mint ahogy fenyegettétek is korábban kiirtással a családomat, meg engem Tiszán leúsztatással, tehát ha meglátlak, egyszerűen megöllek! Aztán meg a "tótot", aki belerángatott a trollkodásba. Sejtem amúgy hol vagy. A Gulyásék által a cigánytelepre szervezett libsi piknikre jöttél. Ne hidd, hogy nem számoltam azzal már az elején, hogy kaptok az alkalmon, és lesztek páran, akik csak miattam jöttök majd ide... De tudod mit?! Ne is gyere, én kereslek meg téged...Ha jól tudom, itt lesztek egy hétig.
15 perce
Chanson de Roland
A Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-brigádokat is így kéne tárolni a formalinban.
2 órája
Tiltsák le a kommentelést, senki nem kíváncsi a primitív suttyó
valóságtagadó köcsög szlovákszar ügyvéd úr szófosására. Az elmeorvosával
beszélgessen a nyomorult szarzsák a gyógyszereléséről.
2 órája
Aug 27, 2017 07:21:31
vasvári hírmondó
Aug 27, 2017 08:36:54
SoDi, ha egyszer valamilyen oknál fogva ez a troll ügy bekerül az újságokba, és nem lesz már lehetőségem beszélni róla, remélem ti (te, Roland meg a többiek...), mint sértettek előjöttök és fogtok, és meséltek róluk is, meg rólam is, csakis az igazat...
Aug 27, 2017 08:36:54
Vlognéző
Aug 27, 2017 08:57:35
Sodi! Tiltsd le a kommentelést! Semmilyen normális ember nem fogja nézni a vlogodat, ha alatta az összes retard haverod őrjöng és fenyegetőzik. Ezt most komolyan mondom. Olvasd el. Te néznél olyan vlogot, ahol szemmel láthatóan elmebetegek és szélsősegesek tobzódnak a kommentek között? Ez a szerencsétlen a lázálmaival és gyűlölködésével fossa tele a videóid alatt a netet. Hány ember lesz, aki elolvassa és azt mondja meg sem nézem, mert itt valami zagyvaság van biztos, pedig valöjában mondjuk éppen Varsót mutatod be, nem pedig prolinda és zsír elmebajait taglalod?
Sodi! Te felül emelkedtél rajtuk, menő helyen laksz, mit érdekel téged a szarmániákus panelhégel és a megcsömörlött vidéki munkásgyerek panasza? Te Berlinben laksz, ami Pestet is lazán übereli, ezek meg ...szard le a proli siránkozásaikat. Te a nézőkre hajtasz, nem ilyen frusztrált nyomorultakra, hahó!
Sodi! Te felül emelkedtél rajtuk, menő helyen laksz, mit érdekel téged a szarmániákus panelhégel és a megcsömörlött vidéki munkásgyerek panasza? Te Berlinben laksz, ami Pestet is lazán übereli, ezek meg ...szard le a proli siránkozásaikat. Te a nézőkre hajtasz, nem ilyen frusztrált nyomorultakra, hahó!
Aug 27, 2017 08:57:35
hova tűnt tomcat?
Aug 27, 2017 09:13:01
gondolom nem kell hozzá pszichológia diploma, hogy világos legyen, hogy egy tiszafaszomi állatkínzó jövőképét olvashattuk emitt összefoglalva két zárójel köze:
"Most abból indulok ki, hogy nem mindenki nagyarcú "hitelre nem szoruló" Soros-eltartott, mint a liberális "újságírók", akik esetében gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...)"
jó egészséget kívánok a mamának!
"Most abból indulok ki, hogy nem mindenki nagyarcú "hitelre nem szoruló" Soros-eltartott, mint a liberális "újságírók", akik esetében gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...)"
Aug 27, 2017 09:13:01
Hiénaverő
(
x17)
Aug 27, 2017 09:26:02
x17)
Kisborosnak nagyon fáj, hogy mások nem minimálbért keresnek. Vidékre kell menni és ott éhbérért robotolni, az a shiker szerinte. Ja nem. De őt odaláncolják, sőt zsarolják, hogy ne költözzön el a mamahotelból. Pedig egy szuperügynöknek ezen már felül kellett volna emelkednie.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 27, 2017 09:33:37
x17)
Bori, haverom most költözött fel Pestre, shaját garzont bérel, és még sok minden másra is jut neki, még félretenni is tud, ha jól teljesít akkor meg bónuszt kap. Pedig csak egy érettségije van. Ja, hogy mellette képezte magát és kereste a lehetőségeket, nem a kisszobából őrjöngött 10 éven keresztül, ahogy te tetted infós diplomával? Így jártál. Nem is fogod vinni soha semmire. Ezért értitek meg egymást olyan jól a palotai csótányossal, ő te vagy 15 évvel későbbi kiadásban. Hahaha
pszichológus
Aug 27, 2017 09:45:22
gondolom nem kell hozzá pszichológia diploma, hogy világos legyen, hogy egy tiszafaszomi állatkínzó jövőképét olvashattuk emitt összefoglalva két zárójel köze:
hu.wikipedia.org/wiki/Elh%C3%A1r%C3%ADt%C3%B3_mechanizmus#Projekci.C3.B3
Aug 27, 2017 09:45:22
kézműves cigánytej
Aug 27, 2017 09:45:37
Érdekes ez, hogy amit a szalag mellett keres a tiszafaszomi lucskoshajazatú kisherbálos, azt hova a picsába teszi? Az apja is támogatja őket, vidéken a dolgok relative olcsóak, nyaralni szórakozni nem jár(nak), a legjobb ruhái valami helyi butikban tureszolt ingek...
Tuti az van amit pár troll már felvetett, nem stabilan melózik, hanem alkalmi beugró egy-egy műszakta, ha nincs más, nagyon kevés pénzért, egyébként meg a kiserdőkben és a tiszaparton csavarog, vagy odahaza őrjöng a kisszobában
Tuti az van amit pár troll már felvetett, nem stabilan melózik, hanem alkalmi beugró egy-egy műszakta, ha nincs más, nagyon kevés pénzért, egyébként meg a kiserdőkben és a tiszaparton csavarog, vagy odahaza őrjöng a kisszobában
Aug 27, 2017 09:45:37
Hiénaverő
(
x17)
Aug 27, 2017 09:48:16
x17)
Szerintem egy részét (30% körül) einstandolja B.-né rezsire, a maradékból meg a fényképészcuccokat veszi.
-
Aug 27, 2017 09:49:40
Szerintem egy részét (30% körül) einstandolja B.-né rezsire, a maradékból meg a fényképészcuccokat veszi.
hajzselé, kutyasíp...
Aug 27, 2017 09:49:40
És még
Aug 27, 2017 09:52:51
hajzselé, kutyasíp...
Síkosító...vagy azt is hajzselével oldja meg?
Aug 27, 2017 09:52:51
Posztdoc
Aug 27, 2017 09:55:23
Sodi! Tiltsd le a kommentelést! Semmilyen normális ember nem fogja nézni a vlogodat, ha alatta az összes retard haverod őrjöng és fenyegetőzik. Ezt most komolyan mondom. Olvasd el. Te néznél olyan vlogot, ahol szemmel láthatóan elmebetegek és szélsősegesek tobzódnak a kommentek között? Ez a szerencsétlen a lázálmaival és gyűlölködésével fossa tele a videóid alatt a netet.
Gupta nem tud magyarul, hahó!
Aug 27, 2017 09:55:23
kisborost pofán baszom
Aug 27, 2017 10:02:38
bori azért akar feljönni pestre, hogy albérletet is fizethessen a minimálbérből? Vagy ez megint egy burkolt fenyegetés a trollok felé?
Aug 27, 2017 10:02:38
Hiénaverő
(
x17)
Aug 27, 2017 10:06:03
x17)
De ha nem is akar Pesten lakni akkor nyeméjtyem mit foglalkozik azzal hogy másoknak van-e rá kerete vagy nincs? Ha nincsenek céljai, mi a fasznak neki több pénz?
Púpos Recskapók
Aug 27, 2017 10:27:07
miközben én kapok havi 130-at, meg mellé főnökségnek nagypofájú, agresszív, 8 általánost végzett tahókat.
Már nem azért, de egy 70-es IQ-jú, végzettség nélküli biorobotokat dolgoztató legózó üzembe nem is kell gazdmen PHD a faszomöccse hajcsár kisfőnököknek. A nagykutyákkal meg te úgysem találkozol (max. a kiserdőben, de az más téma).
Az meg, hogy te progmat BSc-vel ott legózol az analfabéta trógerek közt, az más dolog, arról sem a főnökeid nem tehetnek, sem a rendszer, sem Soros György. Arról egyedül te tehetsz, meg a betegséged, ami alkalmatlanná tesz bármiféle pár óránál tovább tartó szociális kapcsolatra.
Aug 27, 2017 10:27:07
Púpos Recskapók
Aug 27, 2017 10:48:55
Minden egyes eurócsát megért, hogy a kiscigány 3× annyira tudjon zoomolni az eszelős vihogás közben, mint a tablettel!
Sneci, ez egy roppant intelligens, hatalmas megtérülési rátával kecsegtető befektyetés volt!
Aug 27, 2017 10:48:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 27, 2017 10:51:38
x38)
Jó az új csidejó, Snecc!
Pár apróságot azért megkérdeznék (többen!)
- Miért promózod a szürke egér létet? Nem úgy volt, hogy soha nem akarsz dolgozni, és a Saját Megoldás fogja okádni a pénzt? Vagy a világ mégsem úgy működik, mint ahogy gondoltad? A szilaj paripa szerint el kell menni gürcölni a főnökurakhoz? Ejnye!
- Szerinted mennyire tarthatnak alkalmasnak, mint junior (!) migrikísérletes (!!) németül alig motyogó, feladatokat bevallottan nem értő (!!!) pjogjamozó, ha simán hagytak dominózni hónapokig (!!!!) a kódoddal, anélkül, hogy (a tudtoddal) ránéztek volna? Nem fog egybeesni véletlenül a "határidőd" azzal, hogy lejár a kísérlet és eldöntik, hogy mi is legyen? Mennyi esélyt adsz annak, hogy megveregetik a válladat és meghosszabbítják a szerződésedet? És annak, hogy egy félmosolyt eleresztve kibasznak a picsába? Ahmedet is ilyen laza pórázon fogták, vagy vele kommunikálnak is és ő kicsit biztosabbnak érzni, hogy megugrotta a lécet?
- Szerinted fogsz ajánlólevelet kapni a főnökuraktól?
- Miből fogod fizetni a saját- és mások hiteleit, ha egy kauciónyi pénzed nem marad, miután utcára kerülsz?
- Miért nem volt egy szó sem a flokkban a németországi álláskeresés csínjairól bínjairól, amikor ezt ígérted a nézőknek, te lusta, hazug korcs?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Pár apróságot azért megkérdeznék (többen!)
- Miért promózod a szürke egér létet? Nem úgy volt, hogy soha nem akarsz dolgozni, és a Saját Megoldás fogja okádni a pénzt? Vagy a világ mégsem úgy működik, mint ahogy gondoltad? A szilaj paripa szerint el kell menni gürcölni a főnökurakhoz? Ejnye!
- Szerinted mennyire tarthatnak alkalmasnak, mint junior (!) migrikísérletes (!!) németül alig motyogó, feladatokat bevallottan nem értő (!!!) pjogjamozó, ha simán hagytak dominózni hónapokig (!!!!) a kódoddal, anélkül, hogy (a tudtoddal) ránéztek volna? Nem fog egybeesni véletlenül a "határidőd" azzal, hogy lejár a kísérlet és eldöntik, hogy mi is legyen? Mennyi esélyt adsz annak, hogy megveregetik a válladat és meghosszabbítják a szerződésedet? És annak, hogy egy félmosolyt eleresztve kibasznak a picsába? Ahmedet is ilyen laza pórázon fogták, vagy vele kommunikálnak is és ő kicsit biztosabbnak érzni, hogy megugrotta a lécet?
- Szerinted fogsz ajánlólevelet kapni a főnökuraktól?
- Miből fogod fizetni a saját- és mások hiteleit, ha egy kauciónyi pénzed nem marad, miután utcára kerülsz?
- Miért nem volt egy szó sem a flokkban a németországi álláskeresés csínjairól bínjairól, amikor ezt ígérted a nézőknek, te lusta, hazug korcs?
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 27, 2017 11:34:40
A szürkeegérkedés egyetlen reális életképként való beállítása a videó végén különösen annak fényében vicces, hogy előtte meg perceken keresztül bizonygatta, hogy németországi tartózkodása csak megerősítette benne, hogy a világképe mindig mindenben helyes volt eddig.
Aug 27, 2017 11:34:40
mongolidiótacselkirály
Aug 27, 2017 11:55:10
Ezt az IMEI-ben mertek Rolinda?
De ha meg igaz is lenne:Attól még IMPOTENS vagy!
nem, csak összekeverte a bicepsz méretét az iq-jával... De ha meg igaz is lenne:Attól még IMPOTENS vagy!
Aug 27, 2017 11:55:10
-
Aug 27, 2017 13:08:25
Roland, most hogy kigyurtad magad, ha visszakerulnel a bortonbe bosszubol visszaeroszakolnad Sites Sanyit?
Aug 27, 2017 13:08:25
-
Aug 27, 2017 13:14:56
Rolindának 7 éves kapcsolata van Sittes Sanyival? Az már kvázi házasság. Legalább neki ősszejött a családalapítás.
Aug 27, 2017 13:14:56
Hahó
Aug 27, 2017 13:43:17
Roland, most hogy kigyurtad magad, ha visszakerulnel a bortonbe bosszubol visszaeroszakolnad Sites Sanyit?
Aug 27, 2017 13:43:17
Aug 27, 2017 13:52:03
senki nem irta, hogy ő lesz a behatolo az erőszakban. Mostmar ugyis kivanja a segge a faszt egy evnyi borton+imei eroszak utan, hahahaha Aug 27, 2017 13:52:03
cvi
Aug 27, 2017 14:00:54
Sodi! Tiltsd le a kommentelést! Semmilyen normális ember nem fogja nézni a vlogodat, ha alatta az összes retard haverod őrjöng és fenyegetőzik. Ezt most komolyan mondom. Olvasd el. Te néznél olyan vlogot, ahol szemmel láthatóan elmebetegek és szélsősegesek tobzódnak a kommentek között? Ez a szerencsétlen a lázálmaival és gyűlölködésével fossa tele a videóid alatt a netet. Hány ember lesz, aki elolvassa és azt mondja meg sem nézem, mert itt valami zagyvaság van biztos, pedig valöjában mondjuk éppen Varsót mutatod be, nem pedig prolinda és zsír elmebajait taglalod?
Kisborosban és Kiss Rolandban közös az első három karakter, hahó!
Aug 27, 2017 14:00:54
cvi
Aug 27, 2017 14:02:33
retardoknak vannak közös karakterjegyek, cask erre utaltam
Aug 27, 2017 14:02:33
Brian
Aug 27, 2017 14:11:06
Dr. Sas, Dr. Fórizs. Ki lát még hasonlóságot?
mindkettőnek nagy a fasza?
Aug 27, 2017 14:11:06
Škoda Superb
Aug 27, 2017 14:18:32
SoDI, szoktál ilyet pörgetni?

Oh wait, neked pókujjaid vannak!

Oh wait, neked pókujjaid vannak!
Aug 27, 2017 14:18:32
cvi
Aug 27, 2017 14:24:10
sodálatos
Aug 27, 2017 14:24:10
Cvikedli
Aug 27, 2017 14:32:32
Szia, retard!
Most akkor segítek neked egy picit, hogy megértsd, mi a pálya. Kérlek olvasd el, értsd meg és tégy belátásod szerint. NSZKSZ
Ez itt SoDI fóruma. Róla szól, érte. Azok a "mellékretardok", (kivéve a kettes csatornát) akik itt megfordulnak, megemlítésre kerülnek, stb. a következő rendszertani besorolásba kerülnek:
- Társult univerzumlakó mellékretard (pl. bécigány, flódnis, Kajmán, RGL, stb.). A retarduniverzum olyan lakói, akikkel Púpnak kapcsolata van, legyen az közös tüntizés, hárcz, retardfight, stb. Ők nem írnak ide (vagy csak nagyon ritkán), rajtuk röhögnek a trollok, és néhanapján egy-egy faszerdőt is elültetnek nekik, ha valami kirívóan nagy faszságot csinálnak. Ha elég időt töltenek egy a Gyagyással, esetleg szócikket is kaphatnak. Emellett őket lehet felhasználni a sneciszopatásra is, általában shikerrel (felgyújtott pendrive, Berlini expedíció, stb.)
- Sneciszopató mellékretard (pl. Zsery, Kruchió, Pushy). Ők valahogy idekerülvén (akár az univerzumból akár közvetett módon) a trollokkal együtt szórakoznak a Púpkorcs életén, hozzászólnak, faszerdőket ültetnek, bár az identitásuk nem marad(t) titokban. Esetleg nem is fórumoznak, csak szopatják Snecit pl. FB-n.
- Trolltrollkodó balfasz (pl. Éjjeli Baszómester, Yekeyeke, turulcsenes nyomorékok). Ők a fórumra írogatják a faszságaikat, viccesnek érzik magukat, de sok vizet nem zavarnak, a banhammer lesújt rájuk, és rövidebb-hosszabb idő után vagy eltűnnek a picsába vagy read-only módban maradnak (ami maradjon is így, Hahó!!)
- Trollvadász mellékretard (pl. Zsír, Tajgetosz). Semmi közük az egész bulihoz, nincs (vagy minimális) kapcsolatuk van Snecihez, a retarduniverzumhoz, a trollokhoz és a snecológiához sem. Ők mégis azt hiszik, hogy nekik itt keresnivalójuk van. Többedig kérésre sem kotródnak el innen, megpróbálnak a trollok ellen szövetkezni, az életük egy (később jelentős) részét pocsékolják el egy olyan dologra, ahol csak ők húzhatják a rövidebbet, pedig semmi okuk nem volna rá. Eleinte csak szép szóval, később visszatrollkodással próbálják a józanabb trollok elkergetni őket, bár a trollok egy része inkább hergeli őket, mert (ha minimális is, de) szórakoztatófaktorral bírhatnak a beírásaik. Ha túl idegesítővé válnak, akkor kapják a faszerdőt. (Dalbír, Feljelentő Feri, stb.) Sajnos egy részüket ez sem tántorítja el a fórumozástól, ezért ez egy eléggé kontraproduktív helyzetet hoz létre a retard számára, minél jobban vergődik, annál nagyobb faszokat kap a torkába. Van, aki az anyját áldozza fel a trollvadászat oltárán, de van, aki az anális szüzességét. Általában ebbe a kategóriába esnek azok, akik hasonló figyelemkurvák, mint SoDI, de nekik nem jutottak trollok, és ezért inkább úgy döntenek, hogy bevonzzák SoDI trolljait saját maguknak.
E rövid kitekintő után hadd szóljak hozzád személyesen is egy pár szót:
Jól gondold meg, hogy (ha minden áron itt akarod rontani a levegőt, bár nekünk kurvára nincs rá igényünk) megyik skatulyába szeretnél tartozni!!
Egyelőre a trolltrollkodó balfasz kategóriában vagy, de nagyon erőlködsz, hogy "szintet lépj". Ezeket a lehetőségeket tudom neked felajánlani:
Lehetsz társult retard, de akkor ne ide írogass, hanem a YT-n csináld a műsort. Lehetsz sneciszopató is, de akkor szolgáltass kontentet. Vagy beállhatsz a trollvadászok élelmes táborába, de akkor ne csodálkozz, hogy a vigyorgóban fogod végezni (van rá alapod, nem igaz?), esetleg a bíróságról kapsz idézéseket, mert zsidórban feljelentesz mindenkit, aki az ügyedben valaha is részt vett, majd végkifejletként család nélkül hoppon maradva fogsz leforrázva állni (talán épp a vigyorgó kapujában).
Bizony!
Most akkor segítek neked egy picit, hogy megértsd, mi a pálya. Kérlek olvasd el, értsd meg és tégy belátásod szerint. NSZKSZ
Ez itt SoDI fóruma. Róla szól, érte. Azok a "mellékretardok", (kivéve a kettes csatornát) akik itt megfordulnak, megemlítésre kerülnek, stb. a következő rendszertani besorolásba kerülnek:
- Társult univerzumlakó mellékretard (pl. bécigány, flódnis, Kajmán, RGL, stb.). A retarduniverzum olyan lakói, akikkel Púpnak kapcsolata van, legyen az közös tüntizés, hárcz, retardfight, stb. Ők nem írnak ide (vagy csak nagyon ritkán), rajtuk röhögnek a trollok, és néhanapján egy-egy faszerdőt is elültetnek nekik, ha valami kirívóan nagy faszságot csinálnak. Ha elég időt töltenek egy a Gyagyással, esetleg szócikket is kaphatnak. Emellett őket lehet felhasználni a sneciszopatásra is, általában shikerrel (felgyújtott pendrive, Berlini expedíció, stb.)
- Sneciszopató mellékretard (pl. Zsery, Kruchió, Pushy). Ők valahogy idekerülvén (akár az univerzumból akár közvetett módon) a trollokkal együtt szórakoznak a Púpkorcs életén, hozzászólnak, faszerdőket ültetnek, bár az identitásuk nem marad(t) titokban. Esetleg nem is fórumoznak, csak szopatják Snecit pl. FB-n.
- Trolltrollkodó balfasz (pl. Éjjeli Baszómester, Yekeyeke, turulcsenes nyomorékok). Ők a fórumra írogatják a faszságaikat, viccesnek érzik magukat, de sok vizet nem zavarnak, a banhammer lesújt rájuk, és rövidebb-hosszabb idő után vagy eltűnnek a picsába vagy read-only módban maradnak (ami maradjon is így, Hahó!!)
- Trollvadász mellékretard (pl. Zsír, Tajgetosz). Semmi közük az egész bulihoz, nincs (vagy minimális) kapcsolatuk van Snecihez, a retarduniverzumhoz, a trollokhoz és a snecológiához sem. Ők mégis azt hiszik, hogy nekik itt keresnivalójuk van. Többedig kérésre sem kotródnak el innen, megpróbálnak a trollok ellen szövetkezni, az életük egy (később jelentős) részét pocsékolják el egy olyan dologra, ahol csak ők húzhatják a rövidebbet, pedig semmi okuk nem volna rá. Eleinte csak szép szóval, később visszatrollkodással próbálják a józanabb trollok elkergetni őket, bár a trollok egy része inkább hergeli őket, mert (ha minimális is, de) szórakoztatófaktorral bírhatnak a beírásaik. Ha túl idegesítővé válnak, akkor kapják a faszerdőt. (Dalbír, Feljelentő Feri, stb.) Sajnos egy részüket ez sem tántorítja el a fórumozástól, ezért ez egy eléggé kontraproduktív helyzetet hoz létre a retard számára, minél jobban vergődik, annál nagyobb faszokat kap a torkába. Van, aki az anyját áldozza fel a trollvadászat oltárán, de van, aki az anális szüzességét. Általában ebbe a kategóriába esnek azok, akik hasonló figyelemkurvák, mint SoDI, de nekik nem jutottak trollok, és ezért inkább úgy döntenek, hogy bevonzzák SoDI trolljait saját maguknak.
E rövid kitekintő után hadd szóljak hozzád személyesen is egy pár szót:
Jól gondold meg, hogy (ha minden áron itt akarod rontani a levegőt, bár nekünk kurvára nincs rá igényünk) megyik skatulyába szeretnél tartozni!!
Egyelőre a trolltrollkodó balfasz kategóriában vagy, de nagyon erőlködsz, hogy "szintet lépj". Ezeket a lehetőségeket tudom neked felajánlani:
Lehetsz társult retard, de akkor ne ide írogass, hanem a YT-n csináld a műsort. Lehetsz sneciszopató is, de akkor szolgáltass kontentet. Vagy beállhatsz a trollvadászok élelmes táborába, de akkor ne csodálkozz, hogy a vigyorgóban fogod végezni (van rá alapod, nem igaz?), esetleg a bíróságról kapsz idézéseket, mert zsidórban feljelentesz mindenkit, aki az ügyedben valaha is részt vett, majd végkifejletként család nélkül hoppon maradva fogsz leforrázva állni (talán épp a vigyorgó kapujában).
Bizony!
Aug 27, 2017 14:32:32
-
Aug 27, 2017 15:05:09
Egyebkent mi ertelme barmelyik kategoriaba bekerulni? En ezt nyem ejtem. Inkabb faggasd RGL-t, hanyszor probalta letaprolni a pupos, aztan anonim modon teritsd az infot itt, lehetoleg bizonyitekokkal.
Aug 27, 2017 15:05:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 27, 2017 15:07:25
x38)
Egyebkent mi ertelme barmelyik kategoriaba bekerulni? En ezt nyem ejtem. Inkabb faggasd RGL-t, hanyszor probalta letaprolni a pupos, aztan anonim modon teritsd az infot itt, lehetoleg bizonyitekokkal.
Mert elmebeteg figyelemkurva ő is, Hahó! Ráadásul neki papírja is van róla...
Púpos Recskapók
Aug 27, 2017 16:09:30
nem, csak összekeverte a bicepsz méretét az iq-jával...
Szerintem összekeverte az IQ-ját Kisboros fizetésével. :DDDD
Aug 27, 2017 16:09:30
Kajmán
Aug 27, 2017 17:37:31
Kisboros1
1 napja
...gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...)
1 napja
...gyakori még, hogy másik bevételi forrásuk az anyjuktól örökölt putri albérletbe kiadása (gondolom alig várták, hogy elpatkoljon...)
Szállj le rólam, Boros Laci! A kóstolgatásnak az lesz a vége, hogy téged is levadászlak, mint szerzőt, és dalolni fogsz! Évtizedekig viseltem az öreglány óbégatását, mire felfordult, kvázi megdolgoztam ezért a lakásért! Nem értem, miért az én életvitelemet kritizálod, inkább össze kéne tartanunk! Mind a ketten az anyánkon élősködő, látens buzik vagyunk, hahó! Egyébként hidd el, a te anyád is sokkal jobban fog mutatni a polcon, de legalábbis csendesebb lesz XD
Aug 27, 2017 17:37:31
Tajgi
Aug 27, 2017 18:02:59
Én még a várakozási szakastban vagyok, de nem tudom miért szállt ránk kisboros. Aug 27, 2017 18:02:59
Kínzó kérdés
Aug 27, 2017 18:04:13
SoDI mikor lesz a csatornán Dream Daddy végigjátszás? Megelőzte a battlegroundsot is
Aug 27, 2017 18:04:13
-
Aug 27, 2017 18:08:58
A seggbekúrt rolinda könyörög az új flokk alatt a gyagyásnak, hogy tiltsa le a trollokat. Különösen az fáj neki, amikor asszonnyá válását emlegetik és Fórizst hermafroditának hívják.
Aug 27, 2017 18:08:58
-
Aug 27, 2017 18:12:11
Amikor asodi moderációt vezezett be bármelyik blogján azt mindig megszívta. Emiatt jött létre ez a fórum is. Majd az lesz, hogy feltöltjük a tanszéki csatornára a flokkot, és ott lesz majd kommentelés. Ott bannolva leszel tajgefos.
Aug 27, 2017 18:12:11
-
Aug 27, 2017 18:36:54
Rolinda a trollokat hiába győzködöd, asszonnyá válásod tudományos tény, amit RGL állítása igazol. A megerőszakolásod miatt vittek az IMEI-be. Még asodi is úgy fogalmazott erről, hogy gyenge a börtöntűrő képességed. Nem bírta a segged Sittes Sanyi faszát. Ez az igazság.
Aug 27, 2017 18:36:54
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™