Értem és köszönöm a figyelmeztetést. Szépen becsicskultam nem rontom a levegőt többet. Gondoltam is hogy zavaró körülmény vagyok, most tudatosítottad, köszönöm. Arra talán jó volt a szereplésem, hogy biztosítsam magam a jövőre, hogy nem kerülök a kikicsoda falra. (Gondoltam, ha valaki önként nyomul, az fura, és inkább a falra se kell.) Sajnos nem tudom ki állította össze a sodipédiát, de egyes cikkek nagyon szellemesek, szeretek nálam okosabbakkal beszélgetni, ez is vezérelt, hogy kommenteljek. Kicsit bánom, de bizony, jobb ha örökre becsicskulva kussolok.
Bye
Szép próbálkozás, de:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/megeroszakoltak-az-elozetes-letartoztatasban-egy-ferfit-kecskemeten/wct8l1x
Nem értem a trollégát. A heti rendszerességű flokkokban több baromságot összehord, mint anno a blogján. Plusz nem kell átpörgetnünk az autista kommentcunamikat, és így is folyamatosan a trolloknak üzenget. Én személy szerint ezt tartom a legoptimálisabb üzemmódnak.
Már csak azért is, mert heti 10-20-30 órát elcsesz erre a hülyeségre.
Ne aggódj, úgyis törlődik minden kommented, a balfaszkodásod pedig magasról le van szarva. * ásít *
A vágással elszerencsétlenkedik 10 órákat minimum.
Pontosan, az együttlét a másik fél beleegyezésével történt!
100 eurót fizetett egy játékért (DLC-kel együtt!), ami novemberben jelenik, hogy most kipróbálhassa 1-2 óráig a bétáját.
Hitelről azt mondta, hogy majd a vlogban részletesen beszámol, de "kevesebb, mint a felét veszi fel a felkínált összegnek".
Azt írta yt kommentben, hogy 5000 eurónál többet felvenni pénzügyi öngyilkosság. Tehát már összsen 9000 euró tartozása van. Ez shiker!
Elvileg az a terv, hogy az új hitelből visszafizeti a régit, mert ennek kisebb a kamata. Tehát 5000 euró adóssággal kell számolni inkább.
Persze az is nagyon szép összeg annak fényében, hogy váltig bizonygatta, ő sosem vesz fel hitelt, meg aztán volt olyan időszak is, hogy semmi baj a hitellel, ha nem haladja jég a havi jövedelmet.
Szerintem klasszikus win-win szituáció: vagy szürkeegérkedik és fizet a zsidó banknak, vagy hazamenekül Újszászra, és illegalitásba vonul.
Trollszempontból egyik jobb, mint a másik.
Valamiért nagyon kötődik a faptophoz. Szerintem az aspergere miatt, képtelen feldolgozni, hogy pár gomb, csatlakozó máshol legyen, mint amit megszokott. Valószínűleg tényleg a melócsában is magyar billzeten gányol.
Egyébként kurva jó áron (pár száz euró) hozzábasztak volna még tavasszal egy geci combos Macbook Pro-t (Core i7, terás SSD, minden nyalánkság), de persze az ostoba módon nem kellett neki, mert hát bőven elég a faptop.
Elvileg a főnökúr adta volna neki használtan, de szerintem a gazdatest lesz az.
A sodi egy informatikai analfabéta. A bejlinyi webpjogjamozó. A sodi.
Lolbazmeg, látszik, hogy rojtosak az idegei valamitől. Már a folyamatos tütükézés sem tudja annyira lenyugtatni, mint régen. Közel lehet a felkérdezés a munkahelyen, amiből nyilván kirúgásocska lesz. A német bankok viszont nem olyan balfaszok, mint a magyar állam, úgyhogy a tartozás be lesz hajtva, ha pedig nem tud fizetni, akkor itthon leültetik vele. Az jó egy év is lehet ekkora tartozás esetén, bizony, ha az átváltásnál vastagon fog a ceruza. És mivel a politikai retorika ellenére igenis jóban akarunk lenni a németekkel, ezért vastagon fog fogni, bizony. Egy ilyen pálcikaembert meg még a gazdasági bűnözők között is megbasznak, már csak brahiból is. Aztán pedig hazakulloghat Újszászra, priuszosként, szétbaszott seggel. Kurva nagy műsor lesz ebből.
most akkor döntsd el te is, rendes számítógép, vagy macbook
Nem emlékszem,hogy a kommunisták ne dolgoztam volna és tőkejövedelemből illetve az anyjuk járandóságaiból éltek volna...valahogy nem így néztek ki a vörösök az én időmben.
Aztakurva...
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Aztakurva hogy irigykedik a zsíroshajú 30-as örökszűz a trollokra.
Szerintem minden strigulás komment után a párnát harapja sírva a saját magára szerepeket író vasvári filmrendező.
:DDDDDDDDD
Kemény a műsor, szétbassza az ideg a gnómot, tényleg fokozódhat a nemzetközi migrihelyzet a melócsában.
Sajnos nincs mostanság időm kreatívkodni, de ha valaki megcsinálja, akkor mehet ki a tanszéki gamer csatira.
Az a legjobb, hogy 100 eurót fizetett a stresszért.
Érdekes, de Bedének, Szilynek, Tótadémonnak mind van nője, családja, ezzel szemben se a Kajmánnak, se Prolandnak, se Sodinak, se Zsírnak nincs nőkkel kapcsolata, maximum az anyjukkal, illetve a metélt hüllő esetében csak az urnával LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerintem Zsír konkrétan a saját nyomorát vetíti ki a "liberális újságírókra", és szép lassan mindent leír a tyúkszaros életéről, csak más szájába adja. Vehetjük úgy, hogy beismerte, az anyja halálát várja, hogy végre egyedül lakhasson, hogy nem jut neki nő, és már csak a gyengébbek (kutyák, gyerekek) megerőszakolásában hisz, hogy diliflepnije van, ezért nem tud rendesen dolgozni. Bori, nem a trollbácsiknak kéne üzengetni, hanem eltakarodni végre a dilidokihoz, hahó!
Minimális valóságérzékkel így 35 évesen Budapesten keresne diplomásan annyit, mint most Bejlinyben, és abból + a Nándorfejérvár közi ingatlan kiadásából röhögve fizetné a kertes családi háza részleteit, illetve eltartaná a második gyerekével a pocakjában éppen GYES-en lévő feleségét, meg a kis Endikét, aki kint a kertben rúgja a bőrt a haverjaival.
De hát tudjuk, hogy nem így alakult, helyette a bejliny külkerületi nájszköll odúban csapkodja ittas állapotban a tabletet, meg rázza dühösen a pitont, mert nem csak hogy Abdul túrja éppen ki a melóhelyén, hanem még a trolloknak sem tudja vetíteni rendesen, hogy milyen trendi tinédzser paripa gémer SoDI a SoDI.
Szia, Bori! Mi élvezzük az őrjöngésed, úgyhogy nszksz! Ha nem szeretnéd, hogy rajtad röhögjön a fórum, a legegyszerűbb, ha eltakarodsz a berregő maci faszára, és nem vergődsz a létező összes helyen a baromságaiddal. Fotózzál, basszál kutyát, dübbentsd anyádat, de ne írkálj a neten paranoid skizofrén agymenéseket. Akkor majd szemlézni sem fogja senki a fórumon. Szerintem ez érthető.
Nszksz a reklámot rolinda!
Ez egy jó ötlet, én is gondoltam már rá, hogy a facebook.com/officialrecskaboy oldalra érdemes lenne ezeket gyűjteni :)
Csináltam is egy coub.com/officialrecskaboy coub csatornát, de a buta Sneci a YouTube-on beállította, hogy más oldalak nem férhetnek hozzá a videókhoz, így embeddelni se lehet, és közvetlenül coubot csinálni a videóiból sem.
Rajtam ugyan nem fog ki, de így elesik X millió nézőtől: ha közvetlenül YouTube videóból csinálsz coubot, akkor az eredeti videó linkje is megjelenik a coub alatt, így viszont nem, és ha egy coub véletlenül virálissá válik, akkor az eredetit nem fogják megtalálni. Végülis így is jó :)
coub.com/view/x6d4e
AZT A KURVA! Ez milyen ideggörcs volt már. Majdnem leköptem kávéval a monitoromat. Vajon a melócsában is produkál ilyeneket? LOOOLLLLLLLLLLLLL
Estefelé kivágom ezeket is!
nem vagyok bori, egyszerűen csak nem találom viccesnek a borizást. ez nem az ő fóruma, ehhez tartsuk magunkat.
Nekem nincs időm ilyennel foglalkozni sajna, mehetnek föl ezek is:
www.youtube.com/watch?v=D5p7GnfgaPU
illetve ha gondolod, megosztom veled a logint, a coubos oldalra bassz ki valami elérhetőséget
Ez snecológiai retardfórum, és bori retardként benne van a kikicsodában. Teljesen ontopik idemásolni a kommentjeit.
Idióta vagyok, rádírtam FB-n az OfficialRecskaboy-ra.
Amekkora beszari balfasz a kiskobold is, tuti bevitték volna ha elkezdi kalapálni valamelyik órát.
Spórolás lesz ez.
LOLbazmeg!
kiderul a videóból, hogy Sodi spórolta rá a pénzt, vagy csak feltételezés?
Nem ő vette, ő csak a pénzt küldte rá. Nyelvtanilag nem hazugság, Hahó!
Készülnek a coubok szép sorban :)
Szerző:
down-kór.csel.hu
Aug 27, 2017 18:38:02
Válasz
(1)
Majd az lesz, hogy feltöltjük a tanszéki csatornára a flokkot, és ott lesz majd kommentelés. Ott bannolva leszel tajgefos.
Ez nem lenne hülyeség... szerintem a nézettsége is nagyobb lenne, persze nem indiában... xD Lenne ám sírógörcsöcske. Aug 27, 2017 18:38:02
cvi utolsó kommentje
Aug 27, 2017 19:11:10
Szia, retard!
Most akkor segítek neked egy picit, hogy megértsd, mi a pálya. Kérlek olvasd el, értsd meg és tégy belátásod szerint. NSZKSZ
Ez itt SoDI fóruma. Róla szól, érte. Azok a "mellékretardok", (kivéve a kettes csatornát) akik itt megfordulnak, megemlítésre kerülnek, stb. a következő rendszertani besorolásba kerülnek:
- Társult univerzumlakó mellékretard (pl. bécigány, flódnis, Kajmán, RGL, stb.). A retarduniverzum olyan lakói, akikkel Púpnak kapcsolata van, legyen az közös tüntizés, hárcz, retardfight, stb. Ők nem írnak ide (vagy csak nagyon ritkán), rajtuk röhögnek a trollok, és néhanapján egy-egy faszerdőt is elültetnek nekik, ha valami kirívóan nagy faszságot csinálnak. Ha elég időt töltenek egy a Gyagyással, esetleg szócikket is kaphatnak. Emellett őket lehet felhasználni a sneciszopatásra is, általában shikerrel (felgyújtott pendrive, Berlini expedíció, stb.)
- Sneciszopató mellékretard (pl. Zsery, Kruchió, Pushy). Ők valahogy idekerülvén (akár az univerzumból akár közvetett módon) a trollokkal együtt szórakoznak a Púpkorcs életén, hozzászólnak, faszerdőket ültetnek, bár az identitásuk nem marad(t) titokban. Esetleg nem is fórumoznak, csak szopatják Snecit pl. FB-n.
- Trolltrollkodó balfasz (pl. Éjjeli Baszómester, Yekeyeke, turulcsenes nyomorékok). Ők a fórumra írogatják a faszságaikat, viccesnek érzik magukat, de sok vizet nem zavarnak, a banhammer lesújt rájuk, és rövidebb-hosszabb idő után vagy eltűnnek a picsába vagy read-only módban maradnak (ami maradjon is így, Hahó!!)
- Trollvadász mellékretard (pl. Zsír, Tajgetosz). Semmi közük az egész bulihoz, nincs (vagy minimális) kapcsolatuk van Snecihez, a retarduniverzumhoz, a trollokhoz és a snecológiához sem. Ők mégis azt hiszik, hogy nekik itt keresnivalójuk van. Többedig kérésre sem kotródnak el innen, megpróbálnak a trollok ellen szövetkezni, az életük egy (később jelentős) részét pocsékolják el egy olyan dologra, ahol csak ők húzhatják a rövidebbet, pedig semmi okuk nem volna rá. Eleinte csak szép szóval, később visszatrollkodással próbálják a józanabb trollok elkergetni őket, bár a trollok egy része inkább hergeli őket, mert (ha minimális is, de) szórakoztatófaktorral bírhatnak a beírásaik. Ha túl idegesítővé válnak, akkor kapják a faszerdőt. (Dalbír, Feljelentő Feri, stb.) Sajnos egy részüket ez sem tántorítja el a fórumozástól, ezért ez egy eléggé kontraproduktív helyzetet hoz létre a retard számára, minél jobban vergődik, annál nagyobb faszokat kap a torkába. Van, aki az anyját áldozza fel a trollvadászat oltárán, de van, aki az anális szüzességét. Általában ebbe a kategóriába esnek azok, akik hasonló figyelemkurvák, mint SoDI, de nekik nem jutottak trollok, és ezért inkább úgy döntenek, hogy bevonzzák SoDI trolljait saját maguknak.
E rövid kitekintő után hadd szóljak hozzád személyesen is egy pár szót:
Jól gondold meg, hogy (ha minden áron itt akarod rontani a levegőt, bár nekünk kurvára nincs rá igényünk) megyik skatulyába szeretnél tartozni!!
Egyelőre a trolltrollkodó balfasz kategóriában vagy, de nagyon erőlködsz, hogy "szintet lépj". Ezeket a lehetőségeket tudom neked felajánlani:
Lehetsz társult retard, de akkor ne ide írogass, hanem a YT-n csináld a műsort. Lehetsz sneciszopató is, de akkor szolgáltass kontentet. Vagy beállhatsz a trollvadászok élelmes táborába, de akkor ne csodálkozz, hogy a vigyorgóban fogod végezni (van rá alapod, nem igaz?), esetleg a bíróságról kapsz idézéseket, mert zsidórban feljelentesz mindenkit, aki az ügyedben valaha is részt vett, majd végkifejletként család nélkül hoppon maradva fogsz leforrázva állni (talán épp a vigyorgó kapujában).
Bizony!
Most akkor segítek neked egy picit, hogy megértsd, mi a pálya. Kérlek olvasd el, értsd meg és tégy belátásod szerint. NSZKSZ
Ez itt SoDI fóruma. Róla szól, érte. Azok a "mellékretardok", (kivéve a kettes csatornát) akik itt megfordulnak, megemlítésre kerülnek, stb. a következő rendszertani besorolásba kerülnek:
- Társult univerzumlakó mellékretard (pl. bécigány, flódnis, Kajmán, RGL, stb.). A retarduniverzum olyan lakói, akikkel Púpnak kapcsolata van, legyen az közös tüntizés, hárcz, retardfight, stb. Ők nem írnak ide (vagy csak nagyon ritkán), rajtuk röhögnek a trollok, és néhanapján egy-egy faszerdőt is elültetnek nekik, ha valami kirívóan nagy faszságot csinálnak. Ha elég időt töltenek egy a Gyagyással, esetleg szócikket is kaphatnak. Emellett őket lehet felhasználni a sneciszopatásra is, általában shikerrel (felgyújtott pendrive, Berlini expedíció, stb.)
- Sneciszopató mellékretard (pl. Zsery, Kruchió, Pushy). Ők valahogy idekerülvén (akár az univerzumból akár közvetett módon) a trollokkal együtt szórakoznak a Púpkorcs életén, hozzászólnak, faszerdőket ültetnek, bár az identitásuk nem marad(t) titokban. Esetleg nem is fórumoznak, csak szopatják Snecit pl. FB-n.
- Trolltrollkodó balfasz (pl. Éjjeli Baszómester, Yekeyeke, turulcsenes nyomorékok). Ők a fórumra írogatják a faszságaikat, viccesnek érzik magukat, de sok vizet nem zavarnak, a banhammer lesújt rájuk, és rövidebb-hosszabb idő után vagy eltűnnek a picsába vagy read-only módban maradnak (ami maradjon is így, Hahó!!)
- Trollvadász mellékretard (pl. Zsír, Tajgetosz). Semmi közük az egész bulihoz, nincs (vagy minimális) kapcsolatuk van Snecihez, a retarduniverzumhoz, a trollokhoz és a snecológiához sem. Ők mégis azt hiszik, hogy nekik itt keresnivalójuk van. Többedig kérésre sem kotródnak el innen, megpróbálnak a trollok ellen szövetkezni, az életük egy (később jelentős) részét pocsékolják el egy olyan dologra, ahol csak ők húzhatják a rövidebbet, pedig semmi okuk nem volna rá. Eleinte csak szép szóval, később visszatrollkodással próbálják a józanabb trollok elkergetni őket, bár a trollok egy része inkább hergeli őket, mert (ha minimális is, de) szórakoztatófaktorral bírhatnak a beírásaik. Ha túl idegesítővé válnak, akkor kapják a faszerdőt. (Dalbír, Feljelentő Feri, stb.) Sajnos egy részüket ez sem tántorítja el a fórumozástól, ezért ez egy eléggé kontraproduktív helyzetet hoz létre a retard számára, minél jobban vergődik, annál nagyobb faszokat kap a torkába. Van, aki az anyját áldozza fel a trollvadászat oltárán, de van, aki az anális szüzességét. Általában ebbe a kategóriába esnek azok, akik hasonló figyelemkurvák, mint SoDI, de nekik nem jutottak trollok, és ezért inkább úgy döntenek, hogy bevonzzák SoDI trolljait saját maguknak.
E rövid kitekintő után hadd szóljak hozzád személyesen is egy pár szót:
Jól gondold meg, hogy (ha minden áron itt akarod rontani a levegőt, bár nekünk kurvára nincs rá igényünk) megyik skatulyába szeretnél tartozni!!
Egyelőre a trolltrollkodó balfasz kategóriában vagy, de nagyon erőlködsz, hogy "szintet lépj". Ezeket a lehetőségeket tudom neked felajánlani:
Lehetsz társult retard, de akkor ne ide írogass, hanem a YT-n csináld a műsort. Lehetsz sneciszopató is, de akkor szolgáltass kontentet. Vagy beállhatsz a trollvadászok élelmes táborába, de akkor ne csodálkozz, hogy a vigyorgóban fogod végezni (van rá alapod, nem igaz?), esetleg a bíróságról kapsz idézéseket, mert zsidórban feljelentesz mindenkit, aki az ügyedben valaha is részt vett, majd végkifejletként család nélkül hoppon maradva fogsz leforrázva állni (talán épp a vigyorgó kapujában).
Bizony!
Értem és köszönöm a figyelmeztetést. Szépen becsicskultam nem rontom a levegőt többet. Gondoltam is hogy zavaró körülmény vagyok, most tudatosítottad, köszönöm. Arra talán jó volt a szereplésem, hogy biztosítsam magam a jövőre, hogy nem kerülök a kikicsoda falra. (Gondoltam, ha valaki önként nyomul, az fura, és inkább a falra se kell.) Sajnos nem tudom ki állította össze a sodipédiát, de egyes cikkek nagyon szellemesek, szeretek nálam okosabbakkal beszélgetni, ez is vezérelt, hogy kommenteljek. Kicsit bánom, de bizony, jobb ha örökre becsicskulva kussolok.
Bye
Aug 27, 2017 19:11:10
sittes sanyi
Aug 27, 2017 19:11:45
Bevonult mint Rolika, szabadult mint Jolika.
Aug 27, 2017 19:11:45
-
Aug 27, 2017 19:36:21
versikél a beteg szar
a beteg szar
szarból van a verse is
a pofája
férges háynadékkal
geciszájú kurva anyja
lehyugyozva lehányva
rák rágja rút belét régóta
de nem bír több el
szervcserét
a szemét burzsoá zsidója
a beteg szar
szarból van a verse is
a pofája
férges háynadékkal
geciszájú kurva anyja
lehyugyozva lehányva
rák rágja rút belét régóta
de nem bír több el
szervcserét
a szemét burzsoá zsidója
Aug 27, 2017 19:36:21
-
Aug 27, 2017 19:41:46
Büdös szar sodipatkány
Aug 27, 2017 19:41:46
-
Aug 27, 2017 19:43:54
a büdös pestis álnáci wiesental moszadcia patkány jár a német szaunákba szopni
mi van büdös jenki szar? kell egy pofon szaros geci?
mi van büdös jenki szar? kell egy pofon szaros geci?
Aug 27, 2017 19:43:54
-
Aug 27, 2017 19:44:30
Rolinda ne tomboljál, mert ettől még nem válik meg nem történtté a seggbe kúrásod. És ezzel még Sittes Sanyi is egyetért.
Aug 27, 2017 19:44:30
down-kór.csel.hu
Aug 27, 2017 19:49:35
Rolinda ne tomboljál, mert ettől még nem válik meg nem történtté a seggbe kúrásod. És ezzel még Sittes Sanyi is egyetért.
rolinda kisasszony csak az erőszakot tagadja, a seggbekúrást nem. Aug 27, 2017 19:49:35
-
Aug 27, 2017 19:54:54
Apró roland nem itt kéne roadshow-ozni a seggbebaszásod történetével. Menj be a mounika show-ba, és ott rídd el a bánatod. Vagy tőlem el is tátoghatod a segglyukaddal, ezzel hírnevet szerezhetnél. LOL
Aug 27, 2017 19:54:54
-
Aug 27, 2017 19:59:33
Sírtál amúgy amikor belédhatoltak? Vagy teljesen feladtad a lelki küzdelmet is?
Aug 27, 2017 19:59:33
-
Aug 27, 2017 20:02:41
De most komolyan. Olyan mint a filmekben? Egyszer csak arra ébredtél, hogy leszorítják a fejed és letépik a ruhád?
Aug 27, 2017 20:02:41
-
Aug 27, 2017 20:09:48
Végigment rajtad az egész csapat vagy csak a alfahímek? És reggel voltál annyira erős, hogy magadtól jelentetted az esetet, vagy befarcoltál és csak bámultál magad elő?
Én mondjuk megértem, hogy tagodod a valóságot, szerintem mindenki ezt tenné.
De az orvosok szerint a beismerés segít leküzdeni a depressziót. Az emlékekkel nem lehet mit kezdeni, álmodban rád törnek, a tudatalattid nem tudja feldolgozni a traumát.
Én mondjuk megértem, hogy tagodod a valóságot, szerintem mindenki ezt tenné.
De az orvosok szerint a beismerés segít leküzdeni a depressziót. Az emlékekkel nem lehet mit kezdeni, álmodban rád törnek, a tudatalattid nem tudja feldolgozni a traumát.
Aug 27, 2017 20:09:48
-
Aug 27, 2017 20:13:11
Nem nagyon akarnak veled trollkodni. A megerőszakolt nőket se szokás bántani.
Aug 27, 2017 20:13:11
-
Aug 27, 2017 20:16:27
Jó ütős lehet a szer amit használsz te szerencsétlen, tévképzeteid vannak a börtönökről, én megértem, hogy ez számodra baromi felháborító, hogy ott bent nem erőszakolnak meg embereket sem, megértem ha a burzsuj hitvány lelked most fél, hiszen nincs visszatartó erő, nyilvná már ezerszer telefonáltál aggodalommal a börtönvezetőknek, hogy egyre kevesebb odabent az erőszak, megértem, hogy aggódsz, hiszen a rokonaid kalapis,a családod nincs biztonságban, nem lesz visszatartó erő, a magyar börtön is lassan wellnes lesz, mint anorvég, tudom hogy nehéz feldolgozni, fordulj pszichológushoz :D te gyökér barom
Szép próbálkozás, de:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/megeroszakoltak-az-elozetes-letartoztatasban-egy-ferfit-kecskemeten/wct8l1x
Aug 27, 2017 20:16:27
-
Aug 27, 2017 20:18:21
Én csak abból indulok ki amit RGL mondott. RGL miért hazudna ilyen témában? RGL olyan igaz keresztény embernek tűnik, akinek a hazudozás bűn és ezért nem is teszi meg.
Aug 27, 2017 20:18:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 27, 2017 20:22:53
x38)
Az egyre kevesebb erőszakból neked pont jutott a cella sarkában az seggedbe, Rolinda! Ugye milyen fincsi volt!? Gondoltál a trollokra, hogy milyen wellnesst intéztek neked, miközben szétrepedt éppen az ánuszod belülről? Utána amikor a vigyorgóban tartottak, akkor azt saját Shikernek könyvelted el, vagy azért Feljelentő Feri kacaja áthallatszott a sárkányködön? Te AKÁRMIT csinálsz, örökre a trollok csicskája maradsz, ez fáj ennyire, botlábú? Vagy tényleg bolondra basztak a kóterban és az IMEI bogyói is megtették a hatásukat? Te vagy a két lábon járó szobra a trollvadászoknak, sőt, a védőszentjük vagy! Ez az egyetlen Shiker, ami bevonzottál magadnak! xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
megrépázottcselfenomén
Aug 27, 2017 20:23:08
roli?
Aug 27, 2017 20:23:08
-
Aug 27, 2017 20:32:19
Proland, igaz, hogy amikor az IMEI-ben leszedálják a bolondokat, napokig szinte nem tudnak magukrók, de amikor kimegy belőlük az injekció/gyógyszer hatása, akkor meg járkál, rohangál, mint a gyalogkakukk?
Tudományos szempontból fontos lenne a tapasztalatod!
Tudományos szempontból fontos lenne a tapasztalatod!
Aug 27, 2017 20:32:19
Harambe a biboldo
Aug 27, 2017 21:21:55
Jut eszembe... A nagy tiszteletű prof. Dr. Bronislaw Karminsky PhD. merre van? Ugye nem Barbi székletébe fulladt?
Aug 27, 2017 21:21:55
Név: Smidéliusz Bence
Aug 27, 2017 21:39:38
Hahó Roland!
Nem válaszolsz? RGL ezek szerint hazudott rólad? Miért tette ezt?
Vagy tényleg meghágott egy szép faszú, jóképú cigánygyerek?
Nem válaszolsz? RGL ezek szerint hazudott rólad? Miért tette ezt?
Vagy tényleg meghágott egy szép faszú, jóképú cigánygyerek?
Aug 27, 2017 21:39:38
Hiénaverő
(
x17)
Aug 27, 2017 22:18:15
x17)
Tessék Tajgi, ha retardológiai lírában akarsz maradandót alkotni, tanulmányozd a klasszikusokat. Szívesen.
users.atw.hu/sodika/?action=show&id=151&PHPSESSID=3b3e84952799e6d8695484ecf6be5c04
Szerző: Szerző: Vereczkey Hágó
Yo, itt Vereczkey Hágó a házban
Nem Kárpátukrajnában
Hanem szép magyar hazánkban
Kiss Farkú Endre szemétdombján
Szanaszéjjel baszott Freeblogján
Bemutatja nektek a radikális oldalt
Adakozz a számlaszámra, itt oldalt
Vágjunk hát bele, lássuk a neveket
Hősök és férgek egyaránt kellenek
Nepper, rapper, lompos gengszter
Zsidó, hitvány arab, most nyugton marad
Nyüszítve ugat vagy kaparja a falat
Baszom a szátok, szánalmasak vagytok
Fenyítésnek vegyétek most ezt a hangot
De a legnagyobb féreg akkor is Sodi
Nap mint nap szopatja az Indexbabó modi
A Gyagyás nevű topik régóta lakhelye
Önként ugrik faszért a retardált faszfeje
Nyitott könyv számunkra nyomorult élete
Élvezettel verjük orrát szarjába bele
Sodi, Zsodi, púpos Sneci geci
Úszó, kúszó, mindent megúszó
Azt hiszi magáról, a legnagyobb májer
De ugyanolyan homokos, mint a Joschka Szájer
Saját gondjaiért másokat basztat
Örül ha a blogján náciknak benyalhat
Diplomát se szerez, csak faszverésből
A pénze meg anyja véres verejtékéből
De nem csak véres, vörös is
Hisz maszopos a lúvnya
Degenerált fiacskája a fasisztákat tolja
Zseniális üzletein milliókat veszít
Hiteltelen tolvajoknak veti oda pénzét
Faszcibálás közben a marketinget bújja
Hímringyóként egyenes lenne az útja
Erről a parasztról legyen elég ennyi
Ideje a többi képét sorra venni
Sherlock Porks - Lopcat, Polgár Sherlock Porks Tamás
Örök vesztes marad, ez nem is lehet vitás
Fegyverhordozó hűséges Blogina
Annyit ér, mint egy férges vagina
Dragon64, a tudosók gyöngye
Szívén pihenjen a sírhant göröngye
Vagy itt van az Alkaa, a Micrás alja,
A szaros seggelyukát egy falka akarja
A vörösBegyek között Ahma a király
Azt hiszi, hogy arab, pedig csak egy cigány
Káoszkapitány Szőke, a kerékpáros náci
Skizofrén tüneteit megmondja akárki
Broni, Broni, az eredeti heBroni
Tudja jól, szerb pinákat baszni az igazi
Szexhiányos Tex csak rejszol a blogra
Hülyeségeit magából kérés nélkül ontja
Szeszesember, szenesember szót sem érdemel
Punika-Anika már egy sokkal jobb karakter
Záhonyi Pista, az Sherlock Porksölő mester
Cion népe kezében ő halálos fegyver
Meg Rózsa Misi elvtárs, az szdszes góré
Szavára Tel-Avivből egyből dől a lé
Ennyi mára elég, oktattam a népet
De lesz még ennek folytatás, tudom és érzem!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
users.atw.hu/sodika/?action=show&id=151&PHPSESSID=3b3e84952799e6d8695484ecf6be5c04
Szerző: Szerző: Vereczkey Hágó
Yo, itt Vereczkey Hágó a házban
Nem Kárpátukrajnában
Hanem szép magyar hazánkban
Kiss Farkú Endre szemétdombján
Szanaszéjjel baszott Freeblogján
Bemutatja nektek a radikális oldalt
Adakozz a számlaszámra, itt oldalt
Vágjunk hát bele, lássuk a neveket
Hősök és férgek egyaránt kellenek
Nepper, rapper, lompos gengszter
Zsidó, hitvány arab, most nyugton marad
Nyüszítve ugat vagy kaparja a falat
Baszom a szátok, szánalmasak vagytok
Fenyítésnek vegyétek most ezt a hangot
De a legnagyobb féreg akkor is Sodi
Nap mint nap szopatja az Indexbabó modi
A Gyagyás nevű topik régóta lakhelye
Önként ugrik faszért a retardált faszfeje
Nyitott könyv számunkra nyomorult élete
Élvezettel verjük orrát szarjába bele
Sodi, Zsodi, púpos Sneci geci
Úszó, kúszó, mindent megúszó
Azt hiszi magáról, a legnagyobb májer
De ugyanolyan homokos, mint a Joschka Szájer
Saját gondjaiért másokat basztat
Örül ha a blogján náciknak benyalhat
Diplomát se szerez, csak faszverésből
A pénze meg anyja véres verejtékéből
De nem csak véres, vörös is
Hisz maszopos a lúvnya
Degenerált fiacskája a fasisztákat tolja
Zseniális üzletein milliókat veszít
Hiteltelen tolvajoknak veti oda pénzét
Faszcibálás közben a marketinget bújja
Hímringyóként egyenes lenne az útja
Erről a parasztról legyen elég ennyi
Ideje a többi képét sorra venni
Sherlock Porks - Lopcat, Polgár Sherlock Porks Tamás
Örök vesztes marad, ez nem is lehet vitás
Fegyverhordozó hűséges Blogina
Annyit ér, mint egy férges vagina
Dragon64, a tudosók gyöngye
Szívén pihenjen a sírhant göröngye
Vagy itt van az Alkaa, a Micrás alja,
A szaros seggelyukát egy falka akarja
A vörösBegyek között Ahma a király
Azt hiszi, hogy arab, pedig csak egy cigány
Káoszkapitány Szőke, a kerékpáros náci
Skizofrén tüneteit megmondja akárki
Broni, Broni, az eredeti heBroni
Tudja jól, szerb pinákat baszni az igazi
Szexhiányos Tex csak rejszol a blogra
Hülyeségeit magából kérés nélkül ontja
Szeszesember, szenesember szót sem érdemel
Punika-Anika már egy sokkal jobb karakter
Záhonyi Pista, az Sherlock Porksölő mester
Cion népe kezében ő halálos fegyver
Meg Rózsa Misi elvtárs, az szdszes góré
Szavára Tel-Avivből egyből dől a lé
Ennyi mára elég, oktattam a népet
De lesz még ennek folytatás, tudom és érzem!
Csak egy rossz emlek
Aug 27, 2017 22:52:20
RGL beismerese mellett a teny, hogy szabadulasa ota itt orjong, maga a bizonyitek. Mi masert tenne ezt barki, ha nem azert mert feldolgozhatatlab elmeny erte? Igaz, roli? Persze, hogy fajt, de mar tul vagy rajta. Csak ugye rossz, amikor furdes kozben bevillan, ahogy leutottek, majs 4-en is atmentek rajtad mikozben a vizes, hideg kovon pityeregtel. Amig a zsidokat szidod, addig se sem kell a mosdatlan ciganyok budos, turos faszara gondolnod, ugye most is erzed a szadban? De talan mind kozul a legrosszabb lehet, amikor az imei apoloo kegyetlenkedtek veled, te mindent ereztel, de a tested nem mozdult. Talan ott hasadt meg a tudatod, es azota elsz alternativ valosagban. Az egesz nem is veled tortent meg, zsidozz csak es burzsujszarozz, amig besarkanyozva alomba sirod magad anyad utan.
Aug 27, 2017 22:52:20
trendbeli garázdaság
Aug 27, 2017 23:32:21
Egyébként én nem értem Prolandot, miért hisztizik úgy, mint egy fürdőskurva. Amikor nyilvánvalóvá vált az impotenciája, azt hitte, soha többet nem élhet szexuális életet. Sittes Sanyi bebizonyította az ellenkezőjét LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 27, 2017 23:32:21
Škoda Superb
Aug 27, 2017 23:34:46
Kicsit unalmas így, hogy Endre nem ír ide :-(
Aug 27, 2017 23:34:46
trendbeli garázdaság
Aug 27, 2017 23:40:27
Kicsit unalmas így, hogy Endre nem ír ide :-(
Nem értem a trollégát. A heti rendszerességű flokkokban több baromságot összehord, mint anno a blogján. Plusz nem kell átpörgetnünk az autista kommentcunamikat, és így is folyamatosan a trolloknak üzenget. Én személy szerint ezt tartom a legoptimálisabb üzemmódnak.
Aug 27, 2017 23:40:27
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 00:35:46
Én személy szerint ezt tartom a legoptimálisabb üzemmódnak.
Aug 28, 2017 00:35:46
banhammer
Aug 28, 2017 01:58:26
Oooooooooooooooohhhhhhhhhaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaahhhahahahhhhhaaahhaaaaahhhhhooooooooooooooaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(engem lehetetlen kibannolni csicskák, de sok szerencsét)
(engem lehetetlen kibannolni csicskák, de sok szerencsét)
Ne aggódj, úgyis törlődik minden kommented, a balfaszkodásod pedig magasról le van szarva. * ásít *
Aug 28, 2017 01:58:26
-
Aug 28, 2017 03:21:10
hat azert hetyetye, elso par reszben lehetett 20ora, mostmar biztosab 10alatt van felvetellel egyutt, nagyon durvan esett a szinvonal, ezt erzik a nezok is Aug 28, 2017 03:21:10
-
Aug 28, 2017 03:24:13
A mostani részt lattak 388-an a nyitohetvegen (a hitel miatt meg nem tudott nezoket venni a sodi), mar senkit sem erdekel.
Sodi megint forditva ul a lovon, azt hiszi a tyeknikaji fejlodessel forditott aranyban van a befektett munka, ugyhogy egyre nagyobb felbontasban es tobb kameraallasbol nezhetjuk ahogy a sodi mindenfele koncepcio nelkul unatkozik
Sodi megint forditva ul a lovon, azt hiszi a tyeknikaji fejlodessel forditott aranyban van a befektett munka, ugyhogy egyre nagyobb felbontasban es tobb kameraallasbol nezhetjuk ahogy a sodi mindenfele koncepcio nelkul unatkozik
Aug 28, 2017 03:24:13
-
Aug 28, 2017 06:10:22
Tegnapi sodi játsziknak csak az elejét néztem, de az elhangzott hogy a legújabb cod-ot megvette az összes dlc-vel, 100 euroért. Sodi, a boltkóros.
Aug 28, 2017 06:10:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 06:24:28
hat azert hetyetye, elso par reszben lehetett 20ora, mostmar biztosab 10alatt van felvetellel egyutt, nagyon durvan esett a szinvonal, ezt erzik a nezok is
A vágással elszerencsétlenkedik 10 órákat minimum.
Aug 28, 2017 06:24:28
Sittes Sanyi
Aug 28, 2017 07:06:57
rolinda kisasszony csak az erőszakot tagadja, a seggbekúrást nem.
Pontosan, az együttlét a másik fél beleegyezésével történt!
Aug 28, 2017 07:06:57
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 07:23:01
Tegnapi sodi játsziknak csak az elejét néztem, de az elhangzott hogy a legújabb cod-ot megvette az összes dlc-vel, 100 euroért. Sodi, a boltkóros.
100 eurót fizetett egy játékért (DLC-kel együtt!), ami novemberben jelenik, hogy most kipróbálhassa 1-2 óráig a bétáját.
Hitelről azt mondta, hogy majd a vlogban részletesen beszámol, de "kevesebb, mint a felét veszi fel a felkínált összegnek".
Aug 28, 2017 07:23:01
-
Aug 28, 2017 07:38:23
Azt írta yt kommentben, hogy 5000 eurónál többet felvenni pénzügyi öngyilkosság. Tehát már összsen 9000 euró tartozása van. Ez shiker!
Aug 28, 2017 07:38:23
Intervencionista tagozat
Aug 28, 2017 07:54:47
A kérdés az, hogy mit tud kezdeni vele a bank, ha munkája sem lesz és fizetni sem fog? Semmit, ha jól sejtem.
Aug 28, 2017 07:54:47
lol
Aug 28, 2017 08:09:12
3:40-től van egy marha jó sodi-őrjöngés, érdemes lenne akár kivágni is:
youtu.be/FDL3Bk8uQgI?t=219
Aug 28, 2017 08:09:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 08:18:08
Elvileg az a terv, hogy az új hitelből visszafizeti a régit, mert ennek kisebb a kamata. Tehát 5000 euró adóssággal kell számolni inkább.
Persze az is nagyon szép összeg annak fényében, hogy váltig bizonygatta, ő sosem vesz fel hitelt, meg aztán volt olyan időszak is, hogy semmi baj a hitellel, ha nem haladja jég a havi jövedelmet.
Aug 28, 2017 08:18:08
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 08:21:11
A kérdés az, hogy mit tud kezdeni vele a bank, ha munkája sem lesz és fizetni sem fog? Semmit, ha jól sejtem.
Szerintem klasszikus win-win szituáció: vagy szürkeegérkedik és fizet a zsidó banknak, vagy hazamenekül Újszászra, és illegalitásba vonul.
Trollszempontból egyik jobb, mint a másik.
Aug 28, 2017 08:21:11
lol
Aug 28, 2017 08:24:09
gyonyoru ez a tegnapi video, konkretan 15 percig szerencsetlenkedik a jatek elinditasaval :) kozben fokahangok, juhuzasok, leakadasok, ideggyorcsok stb. utana elindul a jatek majd 10mp alatt ketszer lelovik.
Aug 28, 2017 08:24:09
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2017 08:50:15
Rolinda a HVG cikk alatt is a fórumot promózza
www.facebook.com/hvghu/posts/10156703907298532
Roland Kis Hogy milyen lehet a selejt, pontosan olyan mint Tóta W. Árpád, ha az embernek a selejtre kell asszociálnia, akkor rögtön Tóta W. Árpád ugrik be, nem csak atléta termete miatt, hanem a civileket igen agresszívan zaklató és eldurvuló súlyosbodó elmebetegségének eluralkodása idején, az őrület regnál a fejében amikor a forum.sodika. org burzsuj fostalicska és sikerfetisiszta buzeráns oldalra hányja fossa és szarja az agyszemetét, és hogy milyen lehet a selejt, talán pont mint a cikk írója, egy szervilis és kritikátlan nyugatbarát kapitalista áldemokrata burzsuj-fosadvány.
5 · 8 órája · Szerkesztve
Érdemes a további őrjöngéseket is átfutni, a cikk alatt folytatta, amit itt a fórumon abbahagyott. Az megszokottnál jobban besárkányozhatott tegnap este, biztos megint előjöttek az emlékek a börtönélményekről xDDDDD
www.facebook.com/hvghu/posts/10156703907298532
Roland Kis Hogy milyen lehet a selejt, pontosan olyan mint Tóta W. Árpád, ha az embernek a selejtre kell asszociálnia, akkor rögtön Tóta W. Árpád ugrik be, nem csak atléta termete miatt, hanem a civileket igen agresszívan zaklató és eldurvuló súlyosbodó elmebetegségének eluralkodása idején, az őrület regnál a fejében amikor a forum.sodika. org burzsuj fostalicska és sikerfetisiszta buzeráns oldalra hányja fossa és szarja az agyszemetét, és hogy milyen lehet a selejt, talán pont mint a cikk írója, egy szervilis és kritikátlan nyugatbarát kapitalista áldemokrata burzsuj-fosadvány.
5 · 8 órája · Szerkesztve
Érdemes a további őrjöngéseket is átfutni, a cikk alatt folytatta, amit itt a fórumon abbahagyott. Az megszokottnál jobban besárkányozhatott tegnap este, biztos megint előjöttek az emlékek a börtönélményekről xDDDDD
Aug 28, 2017 08:50:15
hát azért hetyetye
Aug 28, 2017 09:07:28
Javítsatok ki, ha tévednék, de a hvg-nek erősebb a jogérvényesítő képessége, mint hégelelvtársnak. Oder nein?
Aug 28, 2017 09:07:28
Karandas
Aug 28, 2017 09:12:01
Komment ugyanott:
"Hát, Roland, hangosnak hangos vagy, el kell ismerni. Ha ezután sem bújik elő az országban legalább 0,1 ezreléknyi kommunista, az már igazán nem a te szégyened, te mindent megtettél."
"Hát, Roland, hangosnak hangos vagy, el kell ismerni. Ha ezután sem bújik elő az országban legalább 0,1 ezreléknyi kommunista, az már igazán nem a te szégyened, te mindent megtettél."
Aug 28, 2017 09:12:01
Sodista
Aug 28, 2017 09:24:55
Nincs valakinek ps gepe? Nem nyilvános a jatekprofil, nem lehetne megnézni a sodi statisztikait?
Aug 28, 2017 09:24:55
-
Aug 28, 2017 09:35:31
Ócska trollnak nevezik a nagy trollvadászt, ez a legjobb.
Aug 28, 2017 09:35:31
lol
Aug 28, 2017 09:43:43
sodi foldhoz vagja a fejhallgatot: youtu.be/FDL3Bk8uQgI?t=4059
sodi szetveri a tabletet: youtu.be/FDL3Bk8uQgI?t=4309
de kb vegig orjonges meg siras megy, konyorgom egy streber troll csinaljon ebbol egy valogatast!
de kb vegig orjonges meg siras megy, konyorgom egy streber troll csinaljon ebbol egy valogatast!
Aug 28, 2017 09:43:43
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2017 10:17:57
Ha a sodi milliárdos lenne.
444.hu/2017/08/27/a-tomeggyilkos-film
Idősebb korára gyakorlatilag teljesen eltűnt az izomzata, a bőre lottyadt és szürke lett, a testszaga pedig állítólag leginkább egy döglött kecskéére emlékeztetett, ami nem csoda, tekintve, hogy hónapokig ugyanazon a szeméttel, zsebkendőkkel, vizelet-, ürülék- meg spermafoltokkal teli ágyneműn hevert, fogmosás helyett pedig évtizedek óta valami rejtélyes anyagot rágott.
„Újra és újra, több százszor levetítette magán-vetítőtermében. Senki sem tarthatott vele a vetítéseken, és egy idő után a vetítőgépet is inkább ő kezelte. Nem kétséges, hogy eközben rendszeresen megpróbálta csúcsra juttatni önmagát.”
444.hu/2017/08/27/a-tomeggyilkos-film
Idősebb korára gyakorlatilag teljesen eltűnt az izomzata, a bőre lottyadt és szürke lett, a testszaga pedig állítólag leginkább egy döglött kecskéére emlékeztetett, ami nem csoda, tekintve, hogy hónapokig ugyanazon a szeméttel, zsebkendőkkel, vizelet-, ürülék- meg spermafoltokkal teli ágyneműn hevert, fogmosás helyett pedig évtizedek óta valami rejtélyes anyagot rágott.
„Újra és újra, több százszor levetítette magán-vetítőtermében. Senki sem tarthatott vele a vetítéseken, és egy idő után a vetítőgépet is inkább ő kezelte. Nem kétséges, hogy eközben rendszeresen megpróbálta csúcsra juttatni önmagát.”
Aug 28, 2017 10:17:57
-
Aug 28, 2017 10:24:34
Az egy dolog, hogy a Sodi teljesen alkalmatlan bármilyen realtime, gyors döntést és pontos mozgáskoordinációt igénylő játékra.
De hogy szerencsétlen faptopot akarja streamelésre használni a Sodi.
Majd elkezdi verni a tabletet... Erre mi a magyarázatod Sodi?
Azért nem megy az OBS mert nem bírja a faptop. Nincs semmi cachelés, bufferelés, csak azt tudod beállítani, hogy mennyivel később menjen ki a game képe, így elkerülhetnéd, hogy a streamedről vegyenek infot azok, akikkel épp játszol.
Nem tűnt még fel, hogy a streamerek vagy apple terméket vagy asztali izomgépet használnak streamelésre?
Hahó, a faptop erre továbbra is alkalmatlan!
Persze ha hallgattál volna a trollbácsikra és juszt se az ellenkezőjét csinálnád, már rég azon tiprodnál, hogy milyen capture cardot vegyél az asztali PC-be..
Azért nem megy az OBS mert nem bírja a faptop. Nincs semmi cachelés, bufferelés, csak azt tudod beállítani, hogy mennyivel később menjen ki a game képe, így elkerülhetnéd, hogy a streamedről vegyenek infot azok, akikkel épp játszol.
Nem tűnt még fel, hogy a streamerek vagy apple terméket vagy asztali izomgépet használnak streamelésre?
Persze ha hallgattál volna a trollbácsikra és juszt se az ellenkezőjét csinálnád, már rég azon tiprodnál, hogy milyen capture cardot vegyél az asztali PC-be..
Aug 28, 2017 10:24:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 10:38:03
Én azt nem értem, az első (második?) fizetéséből miért nem vett magának egy rendes számítógépet? Miért szenved évek óta ezzel a fostalicska hét éves ronccsal?
A VR-sisak, kormány, gázpedál, meg a több tucat felbontatlan játék és Blu-ray árából a legbikább MacBookot is megvehette volna magának.
A VR-sisak, kormány, gázpedál, meg a több tucat felbontatlan játék és Blu-ray árából a legbikább MacBookot is megvehette volna magának.
Aug 28, 2017 10:38:03
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 10:57:23
Én azt nem értem, az első (második?) fizetéséből miért nem vett magának egy rendes számítógépet? Miért szenved évek óta ezzel a fostalicska hét éves ronccsal?
Valamiért nagyon kötődik a faptophoz. Szerintem az aspergere miatt, képtelen feldolgozni, hogy pár gomb, csatlakozó máshol legyen, mint amit megszokott. Valószínűleg tényleg a melócsában is magyar billzeten gányol.
Egyébként kurva jó áron (pár száz euró) hozzábasztak volna még tavasszal egy geci combos Macbook Pro-t (Core i7, terás SSD, minden nyalánkság), de persze az ostoba módon nem kellett neki, mert hát bőven elég a faptop.
Elvileg a főnökúr adta volna neki használtan, de szerintem a gazdatest lesz az.
Aug 28, 2017 10:57:23
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2017 11:02:33
Az egy dolog, hogy a Sodi teljesen alkalmatlan bármilyen realtime, gyors döntést és pontos mozgáskoordinációt igénylő játékra.
A sodi egy informatikai analfabéta. A bejlinyi webpjogjamozó. A sodi.
Aug 28, 2017 11:02:33
töppedt buzigolyók
Aug 28, 2017 11:26:49
Lolbazmeg, látszik, hogy rojtosak az idegei valamitől. Már a folyamatos tütükézés sem tudja annyira lenyugtatni, mint régen. Közel lehet a felkérdezés a munkahelyen, amiből nyilván kirúgásocska lesz. A német bankok viszont nem olyan balfaszok, mint a magyar állam, úgyhogy a tartozás be lesz hajtva, ha pedig nem tud fizetni, akkor itthon leültetik vele. Az jó egy év is lehet ekkora tartozás esetén, bizony, ha az átváltásnál vastagon fog a ceruza. És mivel a politikai retorika ellenére igenis jóban akarunk lenni a németekkel, ezért vastagon fog fogni, bizony. Egy ilyen pálcikaembert meg még a gazdasági bűnözők között is megbasznak, már csak brahiból is. Aztán pedig hazakulloghat Újszászra, priuszosként, szétbaszott seggel. Kurva nagy műsor lesz ebből.
Aug 28, 2017 11:26:49
-
Aug 28, 2017 11:33:16
most akkor döntsd el te is, rendes számítógép, vagy macbook
Aug 28, 2017 11:33:16
echelon mérnök
Aug 28, 2017 11:51:19
Sodi, remélem visszanézed az összeomlásod és végiggondolod, hogy mi történt.
Pénz pénzből lesz.
Ez még akkor is igaz, ha a pénz nem létezik.
A kapitalizmus alapja a fejlődés finanszírozása, amit hitelnek nevezünk. A hitelező számára a kamat a profit, a hitelt felvevő számára pedig az idő, amivel hamarabb jutott anyagi erőforráshoz, az eszköz igényeinek teljesítéséhez. Szenvedhetsz itt még évekig, ha nem megfelelő eszközökkel dolgozol, nem lesz Saját Megoldás és főnök mentes életmód.
ACER laptoppal nem fogsz minőségi tartalmat produkálni. Leonardo da Vinci se tudott kalapáccsal szobrot faragni.
Te se fogsz gyenge minőségű eszközökkel a következő anyagi szintre lépni....
Pénz pénzből lesz.
Ez még akkor is igaz, ha a pénz nem létezik.
A kapitalizmus alapja a fejlődés finanszírozása, amit hitelnek nevezünk. A hitelező számára a kamat a profit, a hitelt felvevő számára pedig az idő, amivel hamarabb jutott anyagi erőforráshoz, az eszköz igényeinek teljesítéséhez. Szenvedhetsz itt még évekig, ha nem megfelelő eszközökkel dolgozol, nem lesz Saját Megoldás és főnök mentes életmód.
ACER laptoppal nem fogsz minőségi tartalmat produkálni. Leonardo da Vinci se tudott kalapáccsal szobrot faragni.
Te se fogsz gyenge minőségű eszközökkel a következő anyagi szintre lépni....
Aug 28, 2017 11:51:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 12:10:12
"...ha pedig nem tud fizetni, akkor itthon leültetik vele."
Hülyeség, azért sehol nem jut börtönbe, mert nem tudja visszafizetni a hitelt.
Hülyeség, azért sehol nem jut börtönbe, mert nem tudja visszafizetni a hitelt.
Aug 28, 2017 12:10:12
Lenin
Aug 28, 2017 12:16:28
Komment ugyanott:
Nem emlékszem,hogy a kommunisták ne dolgoztam volna és tőkejövedelemből illetve az anyjuk járandóságaiból éltek volna...valahogy nem így néztek ki a vörösök az én időmben.
Aug 28, 2017 12:16:28
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Aug 28, 2017 12:41:33
x2)
Aztakurva...
vasvári hírmondó
Aug 28, 2017 12:43:11
Őrjöngés a púpfalon, kurva nagy öngóllal, valamint a második kommentben coming outtal.
László Boros Azon gondolkodtam, hogy van egy csomó ocsmány liberális, akik semmilyen nőnek nem kellenek, tehát ugye szűzek is ráadásul. (És persze köztudott, hogy rendszerint a Tinderen lógnak prédára, főleg gyerekekre vadászva a maguk 40-50 éveivel...)Ezek aztán pártolják a sok afrikai beözönlését, akikről nap mint nap jelennek meg hírek, hogy nőt erőszakoltak. Véletlen lenne...? Vagy pont arról van szó, hogy miközben szavakban nagy nőpártiak, valójában gyűlölik a nőket a velük kapcsolatos sikeretelenségeik okán, és úgy vannak vele, hogy akkor bosszúból erőszakolják őket halomra Kokole-ék... Egyszerű pszichológia. Na meg aztán ott van az is, hogy liberális közegben, ahol kiölik az emberből az erkölcsöt, nagyobb eséllyel lesz nőből kurva, tehát több kurva lesz, ezáltal matematikailag is nőnek ocsmány liberálisaink esélyei, hogy elvesztik végre szüzességüket, mert ha már nem kellenek senkinek,akkor "megveszik" "szolgáltatásként", aztán lehet húzni fórumon a strigulát...
Tetszik · 1 · 20 órája · Szerkesztve
László Boros Azt se nagyon értem, hogy miközben nagy humanisták, egyenlőségpártiak és elnyomásellenesek (persze ezek is csak szavakban...), aközben rászállnak, zaklatják és mocskolják azokat, akik szerintük szellemi fogyatékosok, pszichésen sérültek, vagy ahogy ők mondják: "retardok"...akik ebből fakadóan, nem tudják elérni az életben azt, amit egy "épelméjű" igen... Akárhogy osztok, szorzok, végül mindig az jön ki, hogy a liberálisok a legnagyobb "nácik"...
László Boros Azon gondolkodtam, hogy van egy csomó ocsmány liberális, akik semmilyen nőnek nem kellenek, tehát ugye szűzek is ráadásul. (És persze köztudott, hogy rendszerint a Tinderen lógnak prédára, főleg gyerekekre vadászva a maguk 40-50 éveivel...)Ezek aztán pártolják a sok afrikai beözönlését, akikről nap mint nap jelennek meg hírek, hogy nőt erőszakoltak. Véletlen lenne...? Vagy pont arról van szó, hogy miközben szavakban nagy nőpártiak, valójában gyűlölik a nőket a velük kapcsolatos sikeretelenségeik okán, és úgy vannak vele, hogy akkor bosszúból erőszakolják őket halomra Kokole-ék... Egyszerű pszichológia. Na meg aztán ott van az is, hogy liberális közegben, ahol kiölik az emberből az erkölcsöt, nagyobb eséllyel lesz nőből kurva, tehát több kurva lesz, ezáltal matematikailag is nőnek ocsmány liberálisaink esélyei, hogy elvesztik végre szüzességüket, mert ha már nem kellenek senkinek,akkor "megveszik" "szolgáltatásként", aztán lehet húzni fórumon a strigulát...
László Boros Azt se nagyon értem, hogy miközben nagy humanisták, egyenlőségpártiak és elnyomásellenesek (persze ezek is csak szavakban...), aközben rászállnak, zaklatják és mocskolják azokat, akik szerintük szellemi fogyatékosok, pszichésen sérültek, vagy ahogy ők mondják: "retardok"...akik ebből fakadóan, nem tudják elérni az életben azt, amit egy "épelméjű" igen... Akárhogy osztok, szorzok, végül mindig az jön ki, hogy a liberálisok a legnagyobb "nácik"...
Aug 28, 2017 12:43:11
-
Aug 28, 2017 12:56:43
"Azon gondolkodtam, hogy van egy csomó ocsmány liberális, akik semmilyen nőnek nem kellenek, tehát ugye szűzek is ráadásul."
igen igen, persze, a liberálisok életén gondolkodtál megint :)
igen igen, persze, a liberálisok életén gondolkodtál megint :)
Aug 28, 2017 12:56:43
Der Trottel
Aug 28, 2017 12:57:13
[quote=vasvári hírmondó]Őrjöngés a púpfalon, kurva nagy öngóllal, valamint a második kommentben coming outtal.
Bori, vehetjük ezt beismerésnek, hogy van diliflepnid?
Bori, vehetjük ezt beismerésnek, hogy van diliflepnid?
Aug 28, 2017 12:57:13
kisbori
Aug 28, 2017 12:58:47
Aug 28, 2017 12:58:47
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 13:20:56
akkor "megveszik" "szolgáltatásként", aztán lehet húzni fórumon a strigulát...
Aztakurva hogy irigykedik a zsíroshajú 30-as örökszűz a trollokra.
Szerintem minden strigulás komment után a párnát harapja sírva a saját magára szerepeket író vasvári filmrendező.
:DDDDDDDDD
Aug 28, 2017 13:20:56
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 13:23:56
Kemény a műsor, szétbassza az ideg a gnómot, tényleg fokozódhat a nemzetközi migrihelyzet a melócsában.
Sajnos nincs mostanság időm kreatívkodni, de ha valaki megcsinálja, akkor mehet ki a tanszéki gamer csatira.
Aug 28, 2017 13:23:56
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 13:50:02
Ilyen durva dühkitöréseket rég mutatott. Úgy látszik, tündérmeseországban sem sikerült megvalósítani a stresszmentes nyugit.
Aug 28, 2017 13:50:02
borogyin
Aug 28, 2017 13:52:09
444.hu/2017/08/28/meghalt-magyarorszag-es-a-vilag-allitolag-legoregebb-kutyaja
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hol van eltemetve? Csak kegyeleti okból kérdezem.
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hol van eltemetve? Csak kegyeleti okból kérdezem.
Aug 28, 2017 13:52:09
-
Aug 28, 2017 13:52:24
Ilyen durva dühkitöréseket rég mutatott. Úgy látszik, tündérmeseországban sem sikerült megvalósítani a stresszmentes nyugit.
Az a legjobb, hogy 100 eurót fizetett a stresszért.
Aug 28, 2017 13:52:24
zsír hergelés
Aug 28, 2017 13:54:39
Aug 28, 2017 13:54:39
trendbeli garázdaság
Aug 28, 2017 14:03:56
Őrjöngés a púpfalon, kurva nagy öngóllal, valamint a második kommentben coming outtal.
László Boros Azon gondolkodtam, hogy van egy csomó ocsmány liberális, akik semmilyen nőnek nem kellenek, tehát ugye szűzek is ráadásul.
László Boros Azon gondolkodtam, hogy van egy csomó ocsmány liberális, akik semmilyen nőnek nem kellenek, tehát ugye szűzek is ráadásul.
Érdekes, de Bedének, Szilynek, Tótadémonnak mind van nője, családja, ezzel szemben se a Kajmánnak, se Prolandnak, se Sodinak, se Zsírnak nincs nőkkel kapcsolata, maximum az anyjukkal, illetve a metélt hüllő esetében csak az urnával LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerintem Zsír konkrétan a saját nyomorát vetíti ki a "liberális újságírókra", és szép lassan mindent leír a tyúkszaros életéről, csak más szájába adja. Vehetjük úgy, hogy beismerte, az anyja halálát várja, hogy végre egyedül lakhasson, hogy nem jut neki nő, és már csak a gyengébbek (kutyák, gyerekek) megerőszakolásában hisz, hogy diliflepnije van, ezért nem tud rendesen dolgozni. Bori, nem a trollbácsiknak kéne üzengetni, hanem eltakarodni végre a dilidokihoz, hahó!
Aug 28, 2017 14:03:56
-
Aug 28, 2017 14:08:26
A legnagyobb poén az, hogy a tegnap örjöngéssel 200-300 eurot is megcsinált volna twitchen.
Ott imádják az ilyeneket.
Minimális valóságérzékkel már rég felvette volna a max hitelt és felépített volna egy közepes minőségű streaming cuccost.
Egy-két hónap alatt összegyűlt volna már 40-50 idióta amerikai subscriber, aki azt se tudja mire fizeti a havi öt dollárt streamen...
Helyette élőben omlik össze és veri szét a tabletet :DD
Minimális valóságérzékkel már rég felvette volna a max hitelt és felépített volna egy közepes minőségű streaming cuccost.
Egy-két hónap alatt összegyűlt volna már 40-50 idióta amerikai subscriber, aki azt se tudja mire fizeti a havi öt dollárt streamen...
Aug 28, 2017 14:08:26
-
Aug 28, 2017 14:25:19
ezek a boris kommentek nagyon unalmasak és kicsit sem viccesek. nem lehetne hanyagolni őket?
Aug 28, 2017 14:25:19
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 14:25:51
A legnagyobb poén az, hogy a tegnap örjöngéssel 200-300 eurot is megcsinált volna twitchen.
Minimális valóságérzékkel így 35 évesen Budapesten keresne diplomásan annyit, mint most Bejlinyben, és abból + a Nándorfejérvár közi ingatlan kiadásából röhögve fizetné a kertes családi háza részleteit, illetve eltartaná a második gyerekével a pocakjában éppen GYES-en lévő feleségét, meg a kis Endikét, aki kint a kertben rúgja a bőrt a haverjaival.
De hát tudjuk, hogy nem így alakult, helyette a bejliny külkerületi nájszköll odúban csapkodja ittas állapotban a tabletet, meg rázza dühösen a pitont, mert nem csak hogy Abdul túrja éppen ki a melóhelyén, hanem még a trolloknak sem tudja vetíteni rendesen, hogy milyen trendi tinédzser paripa gémer SoDI a SoDI.
Aug 28, 2017 14:25:51
trendbeli garázdaság
Aug 28, 2017 14:27:59
ezek a boris kommentek nagyon unalmasak és kicsit sem viccesek. nem lehetne hanyagolni őket?
Szia, Bori! Mi élvezzük az őrjöngésed, úgyhogy nszksz! Ha nem szeretnéd, hogy rajtad röhögjön a fórum, a legegyszerűbb, ha eltakarodsz a berregő maci faszára, és nem vergődsz a létező összes helyen a baromságaiddal. Fotózzál, basszál kutyát, dübbentsd anyádat, de ne írkálj a neten paranoid skizofrén agymenéseket. Akkor majd szemlézni sem fogja senki a fórumon. Szerintem ez érthető.
Aug 28, 2017 14:27:59
Hugo Hillroller
Aug 28, 2017 14:29:25
Valami lehet most a levegőben, 11 körül Tajgi is újrakezdte az őrjöngést a hvg fb oldalán, és egészen a banhammer kb. fél 1 körüli megérkeztéig le sem állt.
Kár, hogy nem készítettem róla screenshotot, random hozzászólókat pécézett ki azzal vádolva őket, hogy ők csukatták le, a fórumot meg még kb. hatszázszor belinkelte.
Kár, hogy nem készítettem róla screenshotot, random hozzászólókat pécézett ki azzal vádolva őket, hogy ők csukatták le, a fórumot meg még kb. hatszázszor belinkelte.
Aug 28, 2017 14:29:25
Sodista
Aug 28, 2017 14:29:54
azert tegyuk hozza, hogy ehhez angoltudas + ertekelheto jatek kene, ami bevonz egy alap nezokozonseget, es akik vihogva kuldozgetik a penzt, ahogy a tyodi magabol kikelve orjong Ott imádják az ilyeneket.
Aug 28, 2017 14:29:54
-
Aug 28, 2017 14:34:25
Valami lehet most a levegőben, 11 körül Tajgi is újrakezdte az őrjöngést a hvg fb oldalán, és egészen a banhammer kb. fél 1 körüli megérkeztéig le sem állt.
Nszksz a reklámot rolinda!
Aug 28, 2017 14:34:25
FB admin
Aug 28, 2017 14:51:20
3:40-től van egy marha jó sodi-őrjöngés, érdemes lenne akár kivágni is:
Ez egy jó ötlet, én is gondoltam már rá, hogy a facebook.com/officialrecskaboy oldalra érdemes lenne ezeket gyűjteni :)
Csináltam is egy coub.com/officialrecskaboy coub csatornát, de a buta Sneci a YouTube-on beállította, hogy más oldalak nem férhetnek hozzá a videókhoz, így embeddelni se lehet, és közvetlenül coubot csinálni a videóiból sem.
Rajtam ugyan nem fog ki, de így elesik X millió nézőtől: ha közvetlenül YouTube videóból csinálsz coubot, akkor az eredeti videó linkje is megjelenik a coub alatt, így viszont nem, és ha egy coub véletlenül virálissá válik, akkor az eredetit nem fogják megtalálni. Végülis így is jó :)
coub.com/view/x6d4e
Aug 28, 2017 14:51:20
FB admin
Aug 28, 2017 14:52:32
Aug 28, 2017 14:52:32
trendbeli garázdaság
Aug 28, 2017 14:54:14
coub.com/view/x6d4e
coub.com/view/x6d4e
AZT A KURVA! Ez milyen ideggörcs volt már. Majdnem leköptem kávéval a monitoromat. Vajon a melócsában is produkál ilyeneket? LOOOLLLLLLLLLLLLL
Aug 28, 2017 14:54:14
FB admin
Aug 28, 2017 14:54:31
Estefelé kivágom ezeket is!
Aug 28, 2017 14:54:31
-
Aug 28, 2017 14:58:21
nem vagyok bori, egyszerűen csak nem találom viccesnek a borizást. ez nem az ő fóruma, ehhez tartsuk magunkat.
Aug 28, 2017 14:58:21
-
Aug 28, 2017 14:58:27
ez most tényleg azt nézi a tableten, hogy kéne játszani és így se megy neki?
Aug 28, 2017 14:58:27
-
Aug 28, 2017 14:59:26
de ha gondolod, regisztrálj egy forum.borika.org domaint és ott mehetnek ezek a debil kutyabaszós poénok.
Aug 28, 2017 14:59:26
-
Aug 28, 2017 14:59:50
coub.com/view/x6d4e
coub.com/view/x6d4e
www.youtube.com/watch?v=D5p7GnfgaPU
illetve ha gondolod, megosztom veled a logint, a coubos oldalra bassz ki valami elérhetőséget
Aug 28, 2017 14:59:50
-
Aug 28, 2017 15:08:46
Ez snecológiai retardfórum, és bori retardként benne van a kikicsodában. Teljesen ontopik idemásolni a kommentjeit.
Aug 28, 2017 15:08:46
-
Aug 28, 2017 15:10:11
youtube.com/watch?v=D5p7GnfgaPU
youtube.com/watch?v=D5p7GnfgaPU
Idióta vagyok, rádírtam FB-n az OfficialRecskaboy-ra.
Aug 28, 2017 15:10:11
YouPúp-figyelő
Aug 28, 2017 15:19:56
"SoDI vlogja subscribed to a channel 18 hours ago
The Alex Jones Channel"
Asodi is azért lett vajon buzi, mert Obama vegyszereket tesz az ivóvízbe?
The Alex Jones Channel"
Asodi is azért lett vajon buzi, mert Obama vegyszereket tesz az ivóvízbe?
Aug 28, 2017 15:19:56
FB admin
Aug 28, 2017 15:22:36
Van már tumbli is.
Ott fent van jó pár 444-index-stb szerkesztő (Bede, Szily tuti) hátha eljut hozzájuk is.
officialrecskaboy.tumblr.com
Ott fent van jó pár 444-index-stb szerkesztő (Bede, Szily tuti) hátha eljut hozzájuk is.
officialrecskaboy.tumblr.com
Aug 28, 2017 15:22:36
Rolinda figyelmébe
Aug 28, 2017 15:56:21
Aug 28, 2017 15:56:21
Törpcigány figyelő
Aug 28, 2017 16:01:01
m.youtube.com/watch?v=4-EWjMunVaE
100 euros sporolas volt RGL uj fenykepezogepe, de ahogy latom van uj napelem is. Gondolom az is volt vagy 50 euro sporolas, ha csak nem parkoloorarol lopta el a kiscigany, ahogy tervezgette a videokban.
100 euros sporolas volt RGL uj fenykepezogepe, de ahogy latom van uj napelem is. Gondolom az is volt vagy 50 euro sporolas, ha csak nem parkoloorarol lopta el a kiscigany, ahogy tervezgette a videokban.
Aug 28, 2017 16:01:01
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 16:23:29
Amekkora beszari balfasz a kiskobold is, tuti bevitték volna ha elkezdi kalapálni valamelyik órát.
Spórolás lesz ez.
Aug 28, 2017 16:23:29
banshee
(
x24)
Aug 28, 2017 16:25:22
x24)
LOLbazmeg!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 28, 2017 16:34:16
x17)
Keci minden retard megőrült? :D Zsodrák YT-n élőonline veri szét a szarjait és vonyít mint egy seggbebaszott majom, Tajgi FB-n őrjöngött egész nap, Borbála meg a kommentszekcióban picsogott egész délelőtt. Front van, vagy mi? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
banshee
(
x24)
Aug 28, 2017 16:35:09
x24)
Ha nyem shikerül a spagettikód, a púpos akkor mit csinál a melócsában? Berongyol a sloziba egy idegnyugtató recskázásra?
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 28, 2017 16:35:10
Aug 28, 2017 16:35:10
banshee
(
x24)
Aug 28, 2017 16:36:10
x24)
Facsén írta hogy ezt nem ő vette a minicigónak.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 28, 2017 16:36:44
x38)
Ma este kiderül, van-e még biztos szürke egér állása ASODInak!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Púpos Recskapók
Aug 28, 2017 16:38:17
Facsén írta hogy ezt nem ő vette a minicigónak.
Nem ő vette, ő csak a pénzt küldte rá. Nyelvtanilag nem hazugság, Hahó!
Aug 28, 2017 16:38:17
-
Aug 28, 2017 16:45:26
A tegnapi stream legjobb jelenetei, megéri megnézni!
www96.zippyshare.com/v/5Ef1EaB0/file.html
Púplovag gaming kezelője majd töltse már fel a csatornájára ha kérhetem. :)
Aug 28, 2017 16:45:26
Törpcigány figyelő
Aug 28, 2017 16:46:24
feltetelezes, eddig az eve a kisciganynak az ehezesrol szolt, csak most kezdett el bevasarolni Aug 28, 2017 16:46:24
FB & Coub admin
Aug 28, 2017 16:51:04
A tegnapi stream legjobb jelenetei, megéri megnézni!
Készülnek a coubok szép sorban :)
Aug 28, 2017 16:51:04
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™