Lehet 4 oldalas is.
ott is élünk...
Pöttyös a webcam, buzi-e vagy?!
Egy éve gondolkodom azon, milyen eredetű név lehet a Csudutov Csudinka, és végre kiderül, hogy szerb? :D
snecigeci már nem szokott ideírni vagy mi?
... de előben szétveri a tabletjét a sodijátszik csatornáján.
Broni nem szerb, hanem román, hahó!
Mi itt nem gyűlölünk senkit; egész egyszerűen csak az univerzum egyensúlyának helyreállítását tűztük ki célul. Tehát hogy ne baszhasson, aki nem dolgozik, hogy minden retard találjon vissza a becsületes munka világába, fizesse meg a tartozásait és kezeltesse az elmebajait. Szerintem ez érthető.
Egyébként egy tündéri csaj, nem is értem/emlékszem hogyan keveredett ilyen kontextusba.
Csak a szokásos, a kisruszki "nyomozott", és pont ezt a HR-es céget szúrta ki magának. Ne kérdezd, miért.
Ja, akkor troll. Én kérek elnézést.
Ezen már én is gondolkodtam. Én szívesen megirom, ha lesz egy kis időm (Jövő Héten).
Csak abban kérek segítséget, hogy szedjük már össze azokat a témákat, amiket mindenképpen tartalmaznia kellenne, amikről fontos hogy tudjon az anyja. Majd én aztán megfogalmazom kerek egészre.
A démonok súgták zsírnak a nevét. Evidenciákat.
-öngyilkossággal fenyegetőzés. Pár hónapja írta, hogy az öngyilkossága már eldöntött tény, csak meg akar előtte ölni minden beazonosított trollt.
-gyilkossággal fenyegetőzés. Állandó jelleggel, burkoltan és nem annyira burkoltan is.
-random idegenekre ír rá facebookon azzal, hogy "szálljanak le róla a fórumon". Ez nem vicc.
-a gyerek paranoid skizofrén. A nagy kérdés az, hogy diagnosztizálták-e, és áll-e valamiféle kezelés alatt. Ha mindkettőre nem a válasz, akkor mihamarabb vigyék el szakemberhez.
-boros anyuka tud-e a fia új keletű sátánista/démonimádó dolgairól?
-szerintem a kutyabaszást, az apuka általi megbaszatást meg a herbáldílerkedést ebből ki lehetne hagyni. Trollkodásnak jók, de itt most nem az a cél.
2 flaska brainbooster után tekeredett egy bioblunt is, aztán személyesen énekelte el Dj Bobo a tiszavasvári Charles Bronsonnak a trollok kilétét, miközben David Hasselhoff riszálta magát a poszteren, ritmusra.
Soderált?
Vbt hahó, azonnal kérdezd meg sodit,hogy milyen összeggel trollkodtad meg a sodit. Zsery akciói 50 euroban voltak, szerintem kezdésként utalj át neki 1 euro 75 centet!
Jelentkezzen aki felismeri a skizofrénia tüneteit!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
bizony lackó! Engem behívtak már egyszer és láss csodát, ott volt minden kinyomtatva, akármilyen néven is írtam. Szépen szövegkiemelővel aláhúzva az, ami miatt fel lettem kérdezve. Ennyike.
Ha rám hallgatsz, akkor abbahagyod a kaszablokkás fenyegetéseket és a nyomozást, mert ha egyszer valaki veszi a fáradságot és feljelent, akkor bizony jól jön majd a diliflepnis papír, ha meg akarod úszni.
* egyetért *
jaj, hát ezt már törölte, mert feltörték a fészbúkját, és a trollok írták a nevében a fenyegetőzést. a lacika nem csinál semmi rosszat, ő csak áldozat!
kisboros1
Szerintem bemegyek ma megint a rendőrségre. Jelzem feléjük, hogy a zaklatásaik a következő fázisba léptek. Nem elég, hogy korábban telefonon zaklatták anyámat, most levelekkel akarják idegelni, amiben robbantgató terroristákkal próbálnak engem összemosni és felelősségre vonni anyámat, hogy erről ő tehet. Megmutatot nekik ezt is, hogy emellett a nevével kreált kamu profillal irkálnak mocskolódó kommenteket. Minden épelméjű számára egyértelmű lehet ezek alapján is, hogy kik azok akik valóban mocskos bűnözők, és a börtönben vagy a diliházban lenne a helyük, nem pedig újságírói szerkesztőségekben, azon fáradozva, hogy megbuktassák Orbánt, hogy az ilyen elmebetegek, mint ők kerüljenek hatalomra...
21 perce•
Na bazdmeg, újra végig kell hallgatnunk a falu flepnisének baromságait!
* örülne a friss husinak *
én előtte bele is szartam volna!!!!!!!!!
Többen örülünk neki, hogy kommentelted, Sodi!!!
Farkas Endre Kiss
2 órája · Berlin (Németország) ·
A zsidó állam a mosópórgyár ellen.
Nem lennék most szír háziasszony.
---
Mondjuk ilyen klassz, hólyaghúzó hatású mosóport kívánok neked is a bőrödre!
Borika is egy öngyűlölő buzi zsidó, mint a gyagyás.
Már nem az vagy, aki voltál, mivel mostanra elhatalmasodott rajtad a kezeletlen skizofrénia. Mire számítottál? Hogy meg fogsz gyógyulni csak úgy magadtól?
Jól van Eszmi, ügyes vagy, de te is eltakarodhatnál már innen a berregő maci faszára!!!
Broni merre van, kollega? Nagyinterjut keszit Palvin Barbival?
Broni mindannyiunk közös perverz énje, úgyhogy bármelyikünk magába fordul, megtalálja a lelke egy tudatmódosított bugyrában.
Te gyökér!
Senki nem beszél itt anyám "elintézéséről", csak te meg néhány paranoid elmebeteg izraeli vadbarom. (Mit keresnek ők az országban, és hogy veszik a bátorságot, hogy idegenként az államrend megdöntésén fáradoznak, nyugati fizetségért cserébe?)
Agyadra mentek a horrorfilmek, amikért rajongsz. Azokkal azonosítod a valóságot, akárcsak a többi seggfej troll.
Azt mondjátok, az örökségre fáj a fogam.
Apám nevén van a ház, ő pedig él. Mellette még van két gyerek, rajtam kívül.
Emellett olyan helyen élünk, ebben az MSZP által elcigányosított vasvári putriban, ahol ár alatt sem lehetne eladni a házat. Szóval miről pofáztok ti?! Milyen örökség, ti ganék?
Te miért zaklatsz még mindig, hmmmmmmmmmm??? Unatkozol? Vagy mivan?
Miért nem fogod meg a vasvári spiclid, tiborveres kezét, és húzol el vele mondjuk a Bahamákra? Neked való az a szélhámos dagadék. Passzoltok egymáshoz. A te minőséged. Van elég pénzed, nem? Az élet rövid. El fog múlni. Mindenkié. A tied is. Vele együtt az is, amid van...
"Gyógyszereknek" valóban hasznát tudnám venni, de modafinilt se kapni nem lehet itthon, és a határon is megfognák Orbán kutyái, ha rendelnék, hiába legális külföldön. Ugyanez igaz a pszichedelikumokra is. Kénytelen leszek ezek miatt kiköltözni ebből a putri országból...Magyarországnak ennyi jutott: versenyalapú világban, ahol a teljesítmény számít, amíg a szellemi teljesítményt serkentő szereket nyugaton simán megvehetem a boltból, addig itthon tiltva van. Biztos véletlen, meg biztos csak az egészségünket óvják...
Mi volt még? Ja, igen! Pszichiátriai kezelés. Szerintetek egy pszichiáter mit állapítana meg rólam? Hmm? Mégis mi a kurva anyátokat? Semmit! Tizenévesen, amikor kiakartam bújni a katonai sorozás alól, eljátszadoztam velük, aminek az eredménye, hogy nem lettem katona. Ők mondták, hogy nem kéne, én pedig nem ellenkeztem...Most ugyanúgy eljátszadoznék velük, mint akkor, de kíváncsi lennék, ha mondjuk mesélnék nekik az elmúlt évek zaklatásairól, rólatok, vajon kellene-e hivatalból feljelentést tenniük. Röhögve várom amúgy, hogy legyen végre hivatalos ügy ebből az egész trollosdiból, meg a paranoid elméleteitekből, amiket rólam alkottok. Senki más nem baszhatna rá, csak ti! Mégha rábasznék én is, akkor se lenne jelentősége, mert nekem nincs vesztenivalóm, nektek van...
Na de figyelembe véve ezt a fórumot, meg amit műveltek sok éve, szerintetek ti épelméjűek vagytok? Szerintetek egy "normális ember" ezt csinálja a nap 24 órájában, amit ti, hogy másokat zaklat névtelenül? Hmm? Mi a kurva anyátokat képzeltek már magatokról?
Te pedig, ahogy írtam is fentebb, szállj le rólam és költsd inkább a nyamvadt pénzedet, mert az élet rövid, és mint minden, elmúlik...
Na pá te barom!
Bemutatkozik Kisboros beszélgetőpartnere a flokk alól.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A brainbooster csupán kíváncsiság lett volna, hogy mire képes, te egyszerű.
A "legális" brainboosterek... kb. mintha vizet innék, annyi hatásuk van. Nyilván ezért is legálisak, mert mint a zsidó cégek "gyógyszerei", nem jók semmire, viszont annál többe kerülnek...
Nyugati újságírók körében gyakori az ilyen szerek használata, mint például az adderall.
Szóval mi van, enélkül nem megy az írás...?
Tisztán emlékszem, hogy Szily azután szerzett be modafinilt és írt róla cikket, valamint fejezte be a könyvét a segítségével, hogy írtam róla itt.
Ukrán a kurva anyád, te mocskos zsidó!
A pusztításon kívül semmi máshoz nem értetek. Jó példa rá, ahogy épp szétbasszátok Európát.
Teljesen úgy működtök, mint egy vírus. Annyi vígasztal, hogy ha a gazdagtest elpusztul, a vírus is megdölgik...
Melyik országból is pofátlankodtál ide? Ukrajnából. Ukrán vagy. Ennyi. Takarodjál haza Kijevbe rühes migri.
Szerző:
-
Sep 06, 2017 16:06:24
Válasz
(12)
Borosrol meg a vak is latja hogy teljesen kettyo. Nem kellenek ehhez papirok.
Sep 06, 2017 16:06:24
-
Sep 06, 2017 16:10:49
Már azon gondolkodtam, hogy írni kellene egy postai levelet az anyjának, nevét címét tudjuk, hogy a dilinyós gyereke ismeretleneket zaklat és fenyeget az interneten, és zárassa intézetbe vagy vegye el tőle a számítógépet és a netet, mert ennek rossz vége lesz.
Sep 06, 2017 16:10:49
Hiénaverő
(
x17)
Sep 06, 2017 16:18:45
x17)
kíváncsi vagyok B.-né mennyit tud Zsír trollügyeiről. Az bizto neki is feltűnt 3 éve hogy csörög a telefon és Lacika gyakran dübben, de az okokról gondolom szelektíven lett tájékoztatva.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 06, 2017 16:20:19
x17)
Azt is tudja hogy idegbeteg netes zaklató a gyereke, mert anno amikor Szőke Zoli fel akarta kérdezni és le akart kenni neki egy nevelői célzatú nyaklevest, Borimama kérlelése állította meg a képviselő urat.
-
Sep 06, 2017 16:27:16
Az biztos, hogy kisboros egy kiszínezett történetet adott elő az anyjának, amiben ő az áldozat, aki semmi rosszat nem csinált, főleg nem fenyegetett és nem kurvaanyázott senkit. A dübbenések csak úgy maguktól jöttek.
Sep 06, 2017 16:27:16
Varga Tíró Bamás
Sep 06, 2017 16:27:35
Sodi alázd meg a troll VTB-t, és mutass neki egy excelt az általad megbaszott németcsibék pinájának dőlésszögéről. nem baj ha három oldal!
Lehet 4 oldalas is.
Sep 06, 2017 16:27:35
migráns
Sep 06, 2017 16:38:08
Bori, mi nem könyvekből tájékozódunk, hanem utazunk, és megnézzük magunknak azokat az országokat, amikről te csak fantáziálsz. Ilyen nagyon egyszerű ez.
ott is élünk...
Sep 06, 2017 16:38:08
Trollakta.ikszeles
Sep 06, 2017 18:00:25
* reading error at sector 4865674 *
Sep 06, 2017 18:00:25
Beteg Patkányember
Sep 06, 2017 18:02:22
úgy tagadja, hogy rá sem kérdezett. kb így:
- sodi, mit vacsoráztál tegnap?
- nem vagyok buzi!
kurva freud!
- sodi, mit vacsoráztál tegnap?
- nem vagyok buzi!
kurva freud!
Pöttyös a webcam, buzi-e vagy?!
Sep 06, 2017 18:02:22
töppedt buzigolyók
Sep 06, 2017 18:19:35
kisboros, dehát te kémkedsz és szaglászol a trollok után, különben honnan tudnád, hogy szerbek és libsi firkászok vagyunk? ez kurva nagy öngól volt!
kisboros1
Rólad is teregettek már a fórumon. Papírokat a pszichiátriai kezeléseidről. Ezek ilyen féreg szarok. Mások magánéletében turkálnak. Mások után szaglásznak, kémkednek. Aztán megbeszélik az összegyűjtött információkat a fórumon, hogy miért is "retard" az illető, bezzeg ők, az öngyűlölő liberális szarok...
15 órája•
kisboros1
Két nagy csoportja van egyébként a bandának: a libsi firkászok és a többnyire szerbekből álló Szeged környékiek, akik a Jobbikkal és a Fidesszel szimpatizálnak. Ezen túl van még néhány jelentéktelen pondró, akiket unalmukban fújt oda a szél.
13 órája•
kisboros1
Rólad is teregettek már a fórumon. Papírokat a pszichiátriai kezeléseidről. Ezek ilyen féreg szarok. Mások magánéletében turkálnak. Mások után szaglásznak, kémkednek. Aztán megbeszélik az összegyűjtött információkat a fórumon, hogy miért is "retard" az illető, bezzeg ők, az öngyűlölő liberális szarok...
15 órája•
kisboros1
Két nagy csoportja van egyébként a bandának: a libsi firkászok és a többnyire szerbekből álló Szeged környékiek, akik a Jobbikkal és a Fidesszel szimpatizálnak. Ezen túl van még néhány jelentéktelen pondró, akiket unalmukban fújt oda a szél.
13 órája•
Egy éve gondolkodom azon, milyen eredetű név lehet a Csudutov Csudinka, és végre kiderül, hogy szerb? :D
Sep 06, 2017 18:19:35
nem bori
Sep 06, 2017 18:25:44
Borbála áruld már el hogy ezt a szerb baromságot honnan szedted? Miért egy magyar trollfórumra kommentelnének a szerbek magyarul? Vagy Levi miatt vagy betájolva Újvidék felé még mindig? Idióta.
Sep 06, 2017 18:25:44
Woland
Sep 06, 2017 18:35:07
Borikám, ha szerettél egyetemre járni, és még el is végezted, akkor talán kezdeni kellene valamit a diplomáddal is. Sodi pár nappal ezelőttig pénzt is adott volna neked, ingyen el tudtál volna indulni az életben 35 évesen, végre. Egyszerre tettél volna jót magadnak is, meg a világnak is. De te persze beleköptél a segítő kézbe és azóta is ennek az anyaszomorítónak a seggét nyalod véresre. Akkor rohadj meg a gyerekszobában!
Sep 06, 2017 18:35:07
azt nem...
Sep 06, 2017 18:45:37
... de előben szétveri a tabletjét a sodijátszik csatornáján.
Sep 06, 2017 18:45:37
azt nem...
Sep 06, 2017 18:47:15
Ja, hogy te a kiváló hozzászólóra gondoltál... Az más. Elnézésedet...
Sep 06, 2017 18:47:15
-
Sep 06, 2017 18:51:54
Valószínűleg már nem. Felismerhető volt a jellegzetes modora, bármennyire próbált ugyanúgy fogalmazni, mint a többi troll. Ő szólogatott be a legviccesebben amúgy. A gyűlölet faktor nála állt a legalacsonyabb szinten. Mióta Zsneci kivonult Magyarországról és abbahagyta a közvetítéseket megszüntették a további fórumos szereplését. Sep 06, 2017 18:51:54
Der Trottel
Sep 06, 2017 20:01:45
kisboros, dehát te kémkedsz és szaglászol a trollok után, különben honnan tudnád, hogy szerbek és libsi firkászok vagyunk? ez kurva nagy öngól volt!
kisboros1
15 órája•
kisboros1
13 órája•
kisboros1
15 órája•
kisboros1
13 órája•
Broni nem szerb, hanem román, hahó!
Sep 06, 2017 20:01:45
csendes többség
Sep 06, 2017 20:37:33
Valószínűleg már nem. Felismerhető volt a jellegzetes modora, bármennyire próbált ugyanúgy fogalmazni, mint a többi troll. Ő szólogatott be a legviccesebben amúgy. A gyűlölet faktor nála állt a legalacsonyabb szinten. Mióta Zsneci kivonult Magyarországról és abbahagyta a közvetítéseket megszüntették a további fórumos szereplését.
Mi itt nem gyűlölünk senkit; egész egyszerűen csak az univerzum egyensúlyának helyreállítását tűztük ki célul. Tehát hogy ne baszhasson, aki nem dolgozik, hogy minden retard találjon vissza a becsületes munka világába, fizesse meg a tartozásait és kezeltesse az elmebajait. Szerintem ez érthető.
Sep 06, 2017 20:37:33
Karandas
Sep 06, 2017 21:03:45
Egyébként egy tündéri csaj, nem is értem/emlékszem hogyan keveredett ilyen kontextusba.
Sep 06, 2017 21:03:45
-
Sep 06, 2017 21:31:02
Ez egy létező név? Már be is írtam az elégtelent :D
Sep 06, 2017 21:31:02
-
Sep 06, 2017 21:39:14
Csak a szokásos, a kisruszki "nyomozott", és pont ezt a HR-es céget szúrta ki magának. Ne kérdezd, miért.
Sep 06, 2017 21:39:14
Karandas
Sep 06, 2017 21:41:21
Ja, akkor troll. Én kérek elnézést.
Sep 06, 2017 21:41:21
-
Sep 06, 2017 22:01:02
A spórolás jegyében milyen hangulatjavító kütyüt vett asodi a tech-feszten?
Sep 06, 2017 22:01:02
Hiénaverő
(
x17)
Sep 06, 2017 22:22:35
x17)
Snecinek megnyithatták a hitelkeretet, mert az utolsó videóknál megint megugrott a nézőszám, és valamiből ki kellett fizetni Guptáékat.
Újságíró troll
Sep 06, 2017 22:59:16
Már azon gondolkodtam, hogy írni kellene egy postai levelet az anyjának, nevét címét tudjuk, hogy a dilinyós gyereke ismeretleneket zaklat és fenyeget az interneten, és zárassa intézetbe vagy vegye el tőle a számítógépet és a netet, mert ennek rossz vége lesz.
Ezen már én is gondolkodtam. Én szívesen megirom, ha lesz egy kis időm (Jövő Héten).
Csak abban kérek segítséget, hogy szedjük már össze azokat a témákat, amiket mindenképpen tartalmaznia kellenne, amikről fontos hogy tudjon az anyja. Majd én aztán megfogalmazom kerek egészre.
Sep 06, 2017 22:59:16
stressznélküli nyugi
Sep 06, 2017 22:59:48
A démonok súgták zsírnak a nevét. Evidenciákat.
Sep 06, 2017 22:59:48
csendes többség
Sep 06, 2017 23:56:00
-öngyilkossággal fenyegetőzés. Pár hónapja írta, hogy az öngyilkossága már eldöntött tény, csak meg akar előtte ölni minden beazonosított trollt.
-gyilkossággal fenyegetőzés. Állandó jelleggel, burkoltan és nem annyira burkoltan is.
-random idegenekre ír rá facebookon azzal, hogy "szálljanak le róla a fórumon". Ez nem vicc.
-a gyerek paranoid skizofrén. A nagy kérdés az, hogy diagnosztizálták-e, és áll-e valamiféle kezelés alatt. Ha mindkettőre nem a válasz, akkor mihamarabb vigyék el szakemberhez.
-boros anyuka tud-e a fia új keletű sátánista/démonimádó dolgairól?
-szerintem a kutyabaszást, az apuka általi megbaszatást meg a herbáldílerkedést ebből ki lehetne hagyni. Trollkodásnak jók, de itt most nem az a cél.
Sep 06, 2017 23:56:00
Púpos Recskapók
Sep 07, 2017 00:10:41
2 flaska brainbooster után tekeredett egy bioblunt is, aztán személyesen énekelte el Dj Bobo a tiszavasvári Charles Bronsonnak a trollok kilétét, miközben David Hasselhoff riszálta magát a poszteren, ritmusra.
Sep 07, 2017 00:10:41
Szarbol van a bori
Sep 07, 2017 00:21:51
Fel kell vetni az asszonynak a sanat buntetojogi feleloseget, ha barmit tesz bori, hiszen ot idoben figyelmezteti most a levelezo tagozat. Erdemes megmutatni ket hirt is, mondjuk a terez koruti robbantot, es s. Abelt, borit egyedul az tartja vissza a verengzestol, hogy nincs pénze villamosjegyre
Sep 07, 2017 00:21:51
Szarbol van a sodi is
Sep 07, 2017 00:26:11
Tegnap ota eltuntek a "vicces" vbt megosztasok a pupfalrol. Vajon mi tortenhetett, csak nem taknyos lett a nozi, hogy meg egy npcrol derult ki, hogy troll?
Sep 07, 2017 00:26:11
még éltet a remény
Sep 07, 2017 05:54:33
Tegnap ota eltuntek a "vicces" vbt megosztasok a pupfalrol. Vajon mi tortenhetett, csak nem taknyos lett a nozi, hogy meg egy npcrol derult ki, hogy troll?
Soderált?
Vbt hahó, azonnal kérdezd meg sodit,hogy milyen összeggel trollkodtad meg a sodit. Zsery akciói 50 euroban voltak, szerintem kezdésként utalj át neki 1 euro 75 centet!
Sep 07, 2017 05:54:33
-
Sep 07, 2017 06:50:12
kisboros1
Itt vagyok, csak a trollok folyton feltörik a youtube-omat és a Fészemet, és irkálnak a nevemben. Mivel járok dolgozni, ezért sokszor csak órák, napok múlva veszem észre, hogy mit írtak a nevemben, és csak akkor tudom őket törölni... Ha rámkeresel gugliban, találni fogsz egy csomó kommentet, amit a nevemben irtak, valamint az én kommentjeimet, amelyben kérem az adminokat a nevemben írt kommentek törlésére.... A rendőrség amúgy tud ezekről a dolgokról. A múltkor az adataimmal kreáltak fb-profilt és beszólogattak vele másoknak.Akkor mentem feljelenteni őket. Látták a rendőrök a kamu profilt, és a nevemben írt kommenteket is. Bosszantó egy kicsit, mert amikor ellenőrzöm a kommentjeimet, egy idő után már magam sem tudom, mi az amit ők írtak, és mi az, amit én. Az viszont rendszeres, hogy a nevemben fenyegetőznek, mint ahogy a családomat is fenyegették bérgyilkosokkal való megöletéssel. De le vannak mentve ezek a kommentek, és a rendőrök is látták.Láthatod te is, hogy például anyám nevében is irkálnak. Ilyen mocskok ezek. Minden jót! A trolloknak pedig balesetmentes további szép napot! Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
5 órája (szerkesztve)•
kisboros1
Kicsit aggasztó ez az egész, mert ha történik valamelyikükkel valami, még a végén tényleg rámvernek valamit...Pár éve beígérték a fórumon (le van mentve a komment), hogy addig nem nyugszanak, amíg börtönbe vagy diliházba nem juttatnak. Azóta csinálják ezt. Beírnak a nevemben, aztán az alapján feljelentenek. Korábban drogot rendeltek a címemre, majd feljelentettek, mintha én rendeltem volna.Anyámat zaklatták éjszakai telefonhívásokkal, majd elkezdték terjeszteni, hogy én hivogatom őt, hogy elpatkoljon, mert az örökségre fáj a fogam. Ilyen faszok ezek. Megpróbáltam rájuk ijeszteni azzal, hogy elhitetem velük, hogy tudom kicsodák, de nem jött be a dolog. Továbbra is zaklatnak, és irkálnak a nevemben.Igazán megdögölhetnének már, még úgyis hogy fogalmam sincs kicsodák.
4 órája (szerkesztve)•
Itt vagyok, csak a trollok folyton feltörik a youtube-omat és a Fészemet, és irkálnak a nevemben. Mivel járok dolgozni, ezért sokszor csak órák, napok múlva veszem észre, hogy mit írtak a nevemben, és csak akkor tudom őket törölni... Ha rámkeresel gugliban, találni fogsz egy csomó kommentet, amit a nevemben irtak, valamint az én kommentjeimet, amelyben kérem az adminokat a nevemben írt kommentek törlésére.... A rendőrség amúgy tud ezekről a dolgokról. A múltkor az adataimmal kreáltak fb-profilt és beszólogattak vele másoknak.Akkor mentem feljelenteni őket. Látták a rendőrök a kamu profilt, és a nevemben írt kommenteket is. Bosszantó egy kicsit, mert amikor ellenőrzöm a kommentjeimet, egy idő után már magam sem tudom, mi az amit ők írtak, és mi az, amit én. Az viszont rendszeres, hogy a nevemben fenyegetőznek, mint ahogy a családomat is fenyegették bérgyilkosokkal való megöletéssel. De le vannak mentve ezek a kommentek, és a rendőrök is látták.Láthatod te is, hogy például anyám nevében is irkálnak. Ilyen mocskok ezek. Minden jót! A trolloknak pedig balesetmentes további szép napot! Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
5 órája (szerkesztve)•
kisboros1
Kicsit aggasztó ez az egész, mert ha történik valamelyikükkel valami, még a végén tényleg rámvernek valamit...Pár éve beígérték a fórumon (le van mentve a komment), hogy addig nem nyugszanak, amíg börtönbe vagy diliházba nem juttatnak. Azóta csinálják ezt. Beírnak a nevemben, aztán az alapján feljelentenek. Korábban drogot rendeltek a címemre, majd feljelentettek, mintha én rendeltem volna.Anyámat zaklatták éjszakai telefonhívásokkal, majd elkezdték terjeszteni, hogy én hivogatom őt, hogy elpatkoljon, mert az örökségre fáj a fogam. Ilyen faszok ezek. Megpróbáltam rájuk ijeszteni azzal, hogy elhitetem velük, hogy tudom kicsodák, de nem jött be a dolog. Továbbra is zaklatnak, és irkálnak a nevemben.Igazán megdögölhetnének már, még úgyis hogy fogalmam sincs kicsodák.
4 órája (szerkesztve)•
Sep 07, 2017 06:50:12
-
Sep 07, 2017 06:53:58
lackó, ez a hazudozás kevés lesz, anyád netszolgáltatója naplózza, hogy mikor hova és mit írtál.
Sep 07, 2017 06:53:58
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 06:56:09
x17)
kisboros1
Itt vagyok, csak a trollok folyton feltörik a youtube-omat és a Fészemet, és irkálnak a nevemben.(...) Bosszantó egy kicsit, mert amikor ellenőrzöm a kommentjeimet, egy idő után már magam sem tudom, mi az amit ők írtak, és mi az, amit én.
Itt vagyok, csak a trollok folyton feltörik a youtube-omat és a Fészemet, és irkálnak a nevemben.(...) Bosszantó egy kicsit, mert amikor ellenőrzöm a kommentjeimet, egy idő után már magam sem tudom, mi az amit ők írtak, és mi az, amit én.
Jelentkezzen aki felismeri a skizofrénia tüneteit!
nagyerejű kinyomozott
Sep 07, 2017 07:18:27
lackó, ez a hazudozás kevés lesz, anyád netszolgáltatója naplózza, hogy mikor hova és mit írtál.
bizony lackó! Engem behívtak már egyszer és láss csodát, ott volt minden kinyomtatva, akármilyen néven is írtam. Szépen szövegkiemelővel aláhúzva az, ami miatt fel lettem kérdezve. Ennyike.
Ha rám hallgatsz, akkor abbahagyod a kaszablokkás fenyegetéseket és a nyomozást, mert ha egyszer valaki veszi a fáradságot és feljelent, akkor bizony jól jön majd a diliflepnis papír, ha meg akarod úszni.
Sep 07, 2017 07:18:27
-
Sep 07, 2017 07:21:03
beígérték, elkezdték terjeszteni, drogot rendeltek, feljelentettek....mire fel ez a többes szám? ezeket mind eszmeralda csinálja. ezeket vele kellene megbeszélned, és nem a trollokat terhelni a szerelmi cívódásokkal.
Sep 07, 2017 07:21:03
Szarbol van a bori
Sep 07, 2017 07:44:19
Kicsit se atlatszo hogy evek ota allitolagosab fel van torve, de ugyanazt hasznalja jelszovaltoztatas nelkul. Ezt meg a 90eves birok se vennek be.
Sep 07, 2017 07:44:19
Wanna play Michael
Sep 07, 2017 09:08:43
Kicsit se atlatszo hogy evek ota allitolagosab fel van torve, de ugyanazt hasznalja jelszovaltoztatas nelkul. Ezt meg a 90eves birok se vennek be.
* egyetért *
Sep 07, 2017 09:08:43
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 09:10:54
x17)
Kibaszott elmebeteg ez a csávó, kényszerzubbonyt rá minél hamarabb!
-
Sep 07, 2017 11:01:51
SoDI vlogja
Az enyémet mindennél jobban akarják, mégse tudják. Állíts be SMS-megerősítést ismeretlen eszközökről, és akkor lehetetlen lesz feltörni bármidet is. Emellett frissítsd a Windows 10-edet, valamint a mobilodat / tabletedet mindig. Ha ezt a két dolgot megteszed, biztonságban vagy.
2 órája•
kisboros1
SoDi! Nem sokra megyek vele, mert volt olyan, hogy letöltögették a képeimet Fészről, kreáltak vele kamu profilt, és elkezdtek vele beszólogatni másoknak.Ez volt az, amikor bementem a rendőrségre, és meg is mutattam nekik. Tisztán emlékszem, hogy egyszer a te fényképeiddel meg Instagram-profilt kreáltak, odamentek kopaszok és focihuligánok csajainak profiljaira, és beszólogattak vele, aztán ezzel dicsekedtek a fórumon. De olyan is volt ugye, hogy feltörték a TK honlapját, kitették a fényképemet és egy szöveget, mintha én lettem volna. Volt kollégám, aki követte az oldalt, és rákérdezett, hogy tényleg én voltam-e... Ezt is tudom bizonyítani. Sokszor bekapcsolva marad éjszaka a gépem a letöltések miatt, és közben dolgozni vagyok. Szóval el tudom képzelni akár azt is, hogy távoli hozzáférés vezérléssel néha valóban a gépemről írnak.
55 perce•
kisboros1
Cvi! Van egy sodipédia nevű oldaluk, ahol fel van sorolva egy csomó személy, akit zaklatnak. Veled is foglalkoznak. Miért? Mert te is ott vagy sodi környezetében, ők pedig mindenkit zaklatnak, aki valami módon kapcsolatban áll vele...Ha jól emlékszem, bár nem biztos, én is így kerültem a látókörükbe.
52 perce•
kisboros1
Szerintem bemegyek ma megint a rendőrségre. Jelzem feléjük, hogy a zaklatásaik a következő fázisba léptek. Nem elég, hogy korábban telefonon zaklatták anyámat, most levelekkel akarják idegelni, amiben robbantgató terroristákkal próbálnak engem összemosni és felelősségre vonni anyámat, hogy erről ő tehet. Megmutatot nekik ezt is, hogy emellett a nevével kreált kamu profillal irkálnak mocskolódó kommenteket. Minden épelméjű számára egyértelmű lehet ezek alapján is, hogy kik azok akik valóban mocskos bűnözők, és a börtönben vagy a diliházban lenne a helyük, nem pedig újságírói szerkesztőségekben, azon fáradozva, hogy megbuktassák Orbánt, hogy az ilyen elmebetegek, mint ők kerüljenek hatalomra...
21 perce•
kisboros1
Jól fog jönni a 888 nevű híroldal gyűjtőmunkája is, akik összeszedték a liberális körök akasztással és lámpavasazásal fenyegető internetes megosztásait, és cikkeket kanyaírottak belőlük. Ezek megint olyan dolgok, amik a rendőrség és egy elmeszakértő számára igazi csemege, de legalábbis mindent elárulnak ezekről...
12 perce (szerkesztve)•
Az enyémet mindennél jobban akarják, mégse tudják. Állíts be SMS-megerősítést ismeretlen eszközökről, és akkor lehetetlen lesz feltörni bármidet is. Emellett frissítsd a Windows 10-edet, valamint a mobilodat / tabletedet mindig. Ha ezt a két dolgot megteszed, biztonságban vagy.
2 órája•
kisboros1
SoDi! Nem sokra megyek vele, mert volt olyan, hogy letöltögették a képeimet Fészről, kreáltak vele kamu profilt, és elkezdtek vele beszólogatni másoknak.Ez volt az, amikor bementem a rendőrségre, és meg is mutattam nekik. Tisztán emlékszem, hogy egyszer a te fényképeiddel meg Instagram-profilt kreáltak, odamentek kopaszok és focihuligánok csajainak profiljaira, és beszólogattak vele, aztán ezzel dicsekedtek a fórumon. De olyan is volt ugye, hogy feltörték a TK honlapját, kitették a fényképemet és egy szöveget, mintha én lettem volna. Volt kollégám, aki követte az oldalt, és rákérdezett, hogy tényleg én voltam-e... Ezt is tudom bizonyítani. Sokszor bekapcsolva marad éjszaka a gépem a letöltések miatt, és közben dolgozni vagyok. Szóval el tudom képzelni akár azt is, hogy távoli hozzáférés vezérléssel néha valóban a gépemről írnak.
55 perce•
kisboros1
Cvi! Van egy sodipédia nevű oldaluk, ahol fel van sorolva egy csomó személy, akit zaklatnak. Veled is foglalkoznak. Miért? Mert te is ott vagy sodi környezetében, ők pedig mindenkit zaklatnak, aki valami módon kapcsolatban áll vele...Ha jól emlékszem, bár nem biztos, én is így kerültem a látókörükbe.
52 perce•
kisboros1
21 perce•
kisboros1
Jól fog jönni a 888 nevű híroldal gyűjtőmunkája is, akik összeszedték a liberális körök akasztással és lámpavasazásal fenyegető internetes megosztásait, és cikkeket kanyaírottak belőlük. Ezek megint olyan dolgok, amik a rendőrség és egy elmeszakértő számára igazi csemege, de legalábbis mindent elárulnak ezekről...
12 perce (szerkesztve)•
Sep 07, 2017 11:01:51
-
Sep 07, 2017 11:06:26
lolbazmeg, kisboros a rendőrséggel fenyegetőzik, mert a trollok meg akarják írni az anyjának, hogy fenyegetőzik és kurvaanyázik a neten. mondd el a nyomozóknak azt is, hogy a gépeddel írunk. meg a kémkakast!!!
Sep 07, 2017 11:06:26
Karandas
Sep 07, 2017 11:06:38
Kisboros annyira hülye, hogy még a 888-nál is el fogják hajtani.
Sep 07, 2017 11:06:38
-
Sep 07, 2017 11:10:48
kisboros a bíróságon:
- tisztelt bíró bácsi, nem én írtam, hogy kaszablokka, azt a trollok írták a gépemmel, kifigyelték a kémkakassal mikor vagyok távol.
- tisztelt bíró bácsi, nem én írtam, hogy kaszablokka, azt a trollok írták a gépemmel, kifigyelték a kémkakassal mikor vagyok távol.
Sep 07, 2017 11:10:48
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 11:19:59
Már megint odabasztunk mink zsidók az Aszet elnök úrnak!
444.hu/2017/09/07/sziriaban-bombazott-egy-vegyi-uzemet-az-izraeli-legiero
Sep 07, 2017 11:19:59
nagyerejű kinyomozott
Sep 07, 2017 11:21:38
Hazudós geci vagy. Senkit nem érdekeltél, mindaddig, amig nem kezdtél el TE önkéntes trollfeltárásba és nem basztad itt folyton az idődet. Mindenki megkért már akkor is,hogy takarodj innen. Ki így, ki úgy. De nem tetted, sőt azóta is itt lógsz és nyomozol az itt fórumozók után.
Wannaplay Michael, Mörderpuppe, Chucky...emlékszel még? Vagy ezek is a kémkakas művei idióta?
Szállj már le erről a fórumról és az ide írogatókról.
Ha kibírnád,hogy nem olvasod, kurva gyorsan elfelejtene mindenki.
Eszmeraldádon kívül senkit nem érdekelsz, mindenki tisztában van azzal,hogy kattant elmebajos vagy.
kisboros1
Wannaplay Michael, Mörderpuppe, Chucky...emlékszel még? Vagy ezek is a kémkakas művei idióta?
Szállj már le erről a fórumról és az ide írogatókról.
Ha kibírnád,hogy nem olvasod, kurva gyorsan elfelejtene mindenki.
Eszmeraldádon kívül senkit nem érdekelsz, mindenki tisztában van azzal,hogy kattant elmebajos vagy.
kisboros1
Sep 07, 2017 11:21:38
pocokarcú fiú
Sep 07, 2017 11:26:09
László Boros Itt van tőlem pár száz méterre... Oda fogom vinni a trollokat is.
Sep 07, 2017 11:26:09
-
Sep 07, 2017 11:33:03
László Boros Itt van tőlem pár száz méterre... Oda fogom vinni a trollokat is.
jaj, hát ezt már törölte, mert feltörték a fészbúkját, és a trollok írták a nevében a fenyegetőzést. a lacika nem csinál semmi rosszat, ő csak áldozat!
Sep 07, 2017 11:33:03
-
Sep 07, 2017 11:36:32
A lófaszt fog ez bemenni a rendőrségre...
Sep 07, 2017 11:36:32
vasvári kapitányság
Sep 07, 2017 11:39:00
kisboros1
21 perce•
Na bazdmeg, újra végig kell hallgatnunk a falu flepnisének baromságait!
Sep 07, 2017 11:39:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2017 11:49:41
x38)
Hadd menjen a rendőrségre! Minél többet zaklatja őket (is) annál hamarabb fog kisarjadni a faszdzsungel a szájában! De egy hazudós gyáva szar, szóval úgysem fog bemenni. Meg különben is, miközben teríti a megyében a herbált, nem nagyon akar a kékek látókörébe kerülni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 12:11:44
Izé én úgy emlékszem, hogy Lacika már 3 éve bement dübbenős anyjával a rendőrségre, hogy a nagyerejű nyomozás folyamatba helyezés alá kerüljön foganatosítás céljából.
Azóta is mindig ígéri, hogy bemegy a jardra, a Jövő héten.
Azóta is mindig ígéri, hogy bemegy a jardra, a Jövő héten.
Sep 07, 2017 12:11:44
Sep 07, 2017 12:28:19
Szerintem a legvalószínűbb, hogy kisboros feltörte Esmeralda gépét, és azóta beteges skizofrénként zaklatja saját magát.
Egyrészt a gyerekkori traumák miatt, másrészt pedig azért, mert számító pszichopataként az anyja örökségére hajt, szeretné ha minél előbb megdübbenne végre. A saját gépén keresztül távoli mobilvezérléssel küldi a fenyegető üzeneteit mindenfelé, mert azt hiszi így nem tudják lenyomozni (pedig de). Lesz itt még dübbenés, amikor az anyja kinyitja a levelet. Érdemes 10-20 példányban kinyomtatni, és postanapokon feladni, ha kisboroson fennakad egy, akkor is legyen ami célbaér.
Egyrészt a gyerekkori traumák miatt, másrészt pedig azért, mert számító pszichopataként az anyja örökségére hajt, szeretné ha minél előbb megdübbenne végre. A saját gépén keresztül távoli mobilvezérléssel küldi a fenyegető üzeneteit mindenfelé, mert azt hiszi így nem tudják lenyomozni (pedig de). Lesz itt még dübbenés, amikor az anyja kinyitja a levelet. Érdemes 10-20 példányban kinyomtatni, és postanapokon feladni, ha kisboroson fennakad egy, akkor is legyen ami célbaér.
Sep 07, 2017 12:28:19
Der Trottel
Sep 07, 2017 13:33:24
Idenézz Bori, a Google Ads-nél is dolgozik egy troll!
Sep 07, 2017 13:33:24
Púpos Recskapók
Sep 07, 2017 13:36:44
Lackó, az ugye megvan, hogy ha a szokásos "beírták valami üzenőfalra hogy kutyákat baszok, brühühü" kaliberű "feljelentésnél" komolyabbal mész be a rendőrségre és nem csak kiröhögnek, akkor könnyen lehet, hogy el fognak küldeni első körben elmeorvosi vizsgálatra? A retard példaképeiden kívül mindenkinek rövid úton levágós, hogy paranoid skizofrén vagy, addig, amíg nincs arról papírod, hogy nem vagy az, szerintem ne akarj te bírósági ügyeket.
Vagyis hát akarhatsz, csak te fogod a rövidebbet húzni, visznek be a gyogyóba. Persze lehet ez is a célod, ebben is az impotens nagymestered nyomában akarsz járni, bár ahhoz még be kéne vonzani előtte a börit is.
Vagyis hát akarhatsz, csak te fogod a rövidebbet húzni, visznek be a gyogyóba. Persze lehet ez is a célod, ebben is az impotens nagymestered nyomában akarsz járni, bár ahhoz még be kéne vonzani előtte a börit is.
Sep 07, 2017 13:36:44
Sittes Sanyi
Sep 07, 2017 13:38:20
Lackó,
* örülne a friss husinak *
Sep 07, 2017 13:38:20
kisborost pofán baszom
Sep 07, 2017 13:41:46
Ez teljesen megőrült. Távoli eléréssel hekkeljük a gépét, ameddig dolgozik? Robbantó terroristákkal akarjuk összemosni? Mi a fasz?
Egyébként egyre inkább biztos vagyok abban, hogy Cvi nevében Bori írogatott ide, és pont azt akarta elérni vele, hogy elővegyük a fickót, hogy utána közölhesse vele, hogy őt is zaklatják. Nem ez lenne az első eset.
Egyébként egyre inkább biztos vagyok abban, hogy Cvi nevében Bori írogatott ide, és pont azt akarta elérni vele, hogy elővegyük a fickót, hogy utána közölhesse vele, hogy őt is zaklatják. Nem ez lenne az első eset.
Sep 07, 2017 13:41:46
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 13:55:52
Bori! Ez is egy skizobuzi terroristagyanús egyén:
444.hu/2017/09/07/a-negygyerekes-melegpornoszineszbol-lett-nemet-kem-azert-ajanlott-segitseget-a-dzsihadistaknak-mert-unatkozott
444.hu/2017/09/07/a-negygyerekes-melegpornoszineszbol-lett-nemet-kem-azert-ajanlott-segitseget-a-dzsihadistaknak-mert-unatkozott
Sep 07, 2017 13:55:52
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 13:57:55
Sep 07, 2017 13:57:55
álbroni
Sep 07, 2017 14:11:20
Broni régen?
444.hu/2017/09/07/simon-tibor-bement-a-diosgyori-stadion-vecejebe-letepte-a-piszoart-a-mosdobol-kihozta-es-szetfejelte
444.hu/2017/09/07/simon-tibor-bement-a-diosgyori-stadion-vecejebe-letepte-a-piszoart-a-mosdobol-kihozta-es-szetfejelte
én előtte bele is szartam volna!!!!!!!!!
Sep 07, 2017 14:11:20
-
Sep 07, 2017 14:39:24
Kisboros írjál te is egy közleményt, hogy mi volt a rendőrségen!
Sep 07, 2017 14:39:24
nem lehet visszacsinálni
Sep 07, 2017 14:57:29
Cvi Huang
37 perce
Kértem, hogy Sodipédiára kerülhessek, de feltétele, hogy kiszedjem Sodiból hol dolgozik. Sodi elárulod nekem? Nincs abba semmi, ha valakinek ismerik a munkahelyét. Kisboros mit gondolsz, miért vagy számukra fontos?
kisboros1
18 perce (szerkesztve)
Ilyen ügyben engem is zaklattak: szedjem ki Sodiból, hol van, és leszállnak rólam stb. Ezek teljesen hülyének néznek. Azt hiszik, olyan vagyok, mint ők, vagy mint a többi "retard"...Vagy mint "Eszmeralda", aki rögtön kipakolt rólam minden a fórumra.... Ugyanazért vagyok "fontos" nekik, amiért a többiek: én is csak egy "retard" vagyok sodi környezetéből. Korábban előfordult, hogy egy elmebeteg nőszemély a nevemben szólogatott be nekik a fórumon, ők pedig zaklatással viszonozták, és egy ponton annyira elfajultak a dolgok, hogy már nem lehetett visszacsinálni...Már nem az vagyok, aki a zaklatások előtt voltam.
37 perce
Kértem, hogy Sodipédiára kerülhessek, de feltétele, hogy kiszedjem Sodiból hol dolgozik. Sodi elárulod nekem? Nincs abba semmi, ha valakinek ismerik a munkahelyét. Kisboros mit gondolsz, miért vagy számukra fontos?
kisboros1
18 perce (szerkesztve)
Ilyen ügyben engem is zaklattak: szedjem ki Sodiból, hol van, és leszállnak rólam stb. Ezek teljesen hülyének néznek. Azt hiszik, olyan vagyok, mint ők, vagy mint a többi "retard"...Vagy mint "Eszmeralda", aki rögtön kipakolt rólam minden a fórumra.... Ugyanazért vagyok "fontos" nekik, amiért a többiek: én is csak egy "retard" vagyok sodi környezetéből. Korábban előfordult, hogy egy elmebeteg nőszemély a nevemben szólogatott be nekik a fórumon, ők pedig zaklatással viszonozták, és egy ponton annyira elfajultak a dolgok, hogy már nem lehetett visszacsinálni...Már nem az vagyok, aki a zaklatások előtt voltam.
Sep 07, 2017 14:57:29
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 15:10:48
Már megint odabasztunk mink zsidók az Aszet elnök úrnak!
Többen örülünk neki, hogy kommentelted, Sodi!!!
Farkas Endre Kiss
2 órája · Berlin (Németország) ·
A zsidó állam a mosópórgyár ellen.
Nem lennék most szír háziasszony.
---
Mondjuk ilyen klassz, hólyaghúzó hatású mosóport kívánok neked is a bőrödre!
Sep 07, 2017 15:10:48
-
Sep 07, 2017 15:11:39
De vissza lehetett volna csinálni ha eltakarodsz végleg a fórumról és nem is üzengetsz ide máshonnan. De te minden áron hárcolni akartál a trollokkal, kismolyhos. A pimaszkodásod következményeit viseled. Te tehetsz mindenről.
Sep 07, 2017 15:11:39
Schwezoff Dávid
Sep 07, 2017 15:12:20
Másik okostojás:
László Boros
Ezeknek mindig csak a másoktól kunyerált technikával és túlerőben nagy az arcuk. Szárazföldi célpont ellen csak levegőből mernek menni. Szárazföldön, tankokkal csak akkor, ha az "ellenfél" civilek és gyerekek, mint Gázában. Na meg látjuk ugye a fórumon is, hogy ott sem egy megy az egy ellen, hanem 50-en álarc mögül az egy ismert ellen... Ilyen nagyon primitív ez!
---
Herbálos Lacika! Akkor vajon mitől van tele a Sinai-félsziget még mindig egyiptomi harckocsironcsokkal?
Te tudatlan ukrán buzigyerek!
László Boros
Ezeknek mindig csak a másoktól kunyerált technikával és túlerőben nagy az arcuk. Szárazföldi célpont ellen csak levegőből mernek menni. Szárazföldön, tankokkal csak akkor, ha az "ellenfél" civilek és gyerekek, mint Gázában. Na meg látjuk ugye a fórumon is, hogy ott sem egy megy az egy ellen, hanem 50-en álarc mögül az egy ismert ellen... Ilyen nagyon primitív ez!
---
Herbálos Lacika! Akkor vajon mitől van tele a Sinai-félsziget még mindig egyiptomi harckocsironcsokkal?
Te tudatlan ukrán buzigyerek!
Sep 07, 2017 15:12:20
Der Trottel
Sep 07, 2017 15:18:34
Lol, amikor a galíciai (nyugat-ukrajnai) jöttment zsidózik.
Sep 07, 2017 15:18:34
-
Sep 07, 2017 15:30:24
Lol, amikor a galíciai (nyugat-ukrajnai) jöttment zsidózik.
Borika is egy öngyűlölő buzi zsidó, mint a gyagyás.
Sep 07, 2017 15:30:24
banshee
(
x24)
Sep 07, 2017 15:33:07
x24)
Milyen álarc? Bori minden trollról tud mindent...
kisborost pofán baszom
Sep 07, 2017 15:37:09
Cvi Huang
37 perce
kisboros1
18 perce (szerkesztve)
37 perce
kisboros1
18 perce (szerkesztve)
Már nem az vagy, aki voltál, mivel mostanra elhatalmasodott rajtad a kezeletlen skizofrénia. Mire számítottál? Hogy meg fogsz gyógyulni csak úgy magadtól?
Sep 07, 2017 15:37:09
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 15:42:00
x17)
Ez teljesen elmebeteg. Ráadásul figyelemkurva is. Mert nehogy azt mondja már bárki, hogy nem tudja, hogy amit Sneci, Tajgi meg a többi retard oldalaira kommentel, azt nem fogják látni a trollok. Ide üzenget ez a barom. Ön-és közveszélyes vagy, diliházban a helyed Bori! Menj a rendőrségre, bíróságra, akármilyen hatósághoz, vagy próbálj meg becserkészni egy trollt vagy annak hitt személyt aki rád hívja a kékeket, onnan egyenes út vezet a hatósági pszichiáterhez, onnan meg gumiszobába, mégpedig nagyon rövid idő alatt. Még trollok se kellenek hozzá, elég ha valami hozzáértő olvassa a skizoid faszságaidat, és már visznek is a vigyorgóba.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 15:42:56
x17)
Azt hiszi ez a barom hogy ez valami vicc, vagy "fenyegetőzés". Nem normális...
tigris
Sep 07, 2017 16:56:49
borigeci azt ugye tudod, ha nyernek megint Viktorék, akkor a tefajtad migránsokat végképp hazabasszuk az ukrán kurva anyjába! pár hónapod van még az országban, aztán kalap-kabát
Sep 07, 2017 16:56:49
mosópór
Sep 07, 2017 17:32:09
Szegény vagyok, kézzel mosok.
Sep 07, 2017 17:32:09
Ígéret, nem fenyegetés
Sep 07, 2017 18:20:20
Kisborost minél előbb diliházba kell juttatni. Az eredeti terv szerint volt még rá 5-10 év, viszont ahogy olvasom most a teljeseb elborult faszságait, egyre biztosabb vagyok benne, hogy az anyja már közvetlen eletveszelyben van. Mindent meg kell tennünk, hogy megelőzzük a tragédiát, borinak a zárt osztályon a helye, és addig nem nyugszom, amíg oda nem kerül.
Sep 07, 2017 18:20:20
pocokarcú fiú
Sep 07, 2017 18:34:56
Kisborost minél előbb diliházba kell juttatni. Az eredeti terv szerint volt még rá 5-10 év, viszont ahogy olvasom most a teljeseb elborult faszságait, egyre biztosabb vagyok benne, hogy az anyja már közvetlen eletveszelyben van. Mindent meg kell tennünk, hogy megelőzzük a tragédiát, borinak a zárt osztályon a helye, és addig nem nyugszom, amíg oda nem kerül.
Jól van Eszmi, ügyes vagy, de te is eltakarodhatnál már innen a berregő maci faszára!!!
Sep 07, 2017 18:34:56
Ígéret, nem fenyegetés
Sep 07, 2017 20:23:25
egyedul te orulnel ott a 444 szerkesztosegben ha tenlyeg tragediaba fordulna a kisboros tortenet, pedig segitsegre lenne szuksege. Alapvetoen nem is hulye, egy jol bealitott gyógyszerrel teljes eletet elhetne. Sep 07, 2017 20:23:25
Karandas
Sep 07, 2017 21:18:45
Mi mindannyian SoDI-k vagyunk a 444 szerkesztőségében, hahó! És mindannyian azt a verziót ismerjük el hitelesnek, hogy kisborost "valahogy megtalálták a trollok".
Sep 07, 2017 21:18:45
Schwezoff David
Sep 07, 2017 21:32:20
Mi mindannyian SoDI-k vagyunk a 444 szerkesztőségében, hahó! És mindannyian azt a verziót ismerjük el hitelesnek, hogy kisborost "valahogy megtalálták a trollok".
Sep 07, 2017 21:32:20
Karandas
Sep 07, 2017 21:40:33
Broni mindannyiunk közös perverz énje, úgyhogy bármelyikünk magába fordul, megtalálja a lelke egy tudatmódosított bugyrában.
Sep 07, 2017 21:40:33
zsír
Sep 07, 2017 21:58:00
Te gyökér!
Senki nem beszél itt anyám "elintézéséről", csak te meg néhány paranoid elmebeteg izraeli vadbarom. (Mit keresnek ők az országban, és hogy veszik a bátorságot, hogy idegenként az államrend megdöntésén fáradoznak, nyugati fizetségért cserébe?)
Agyadra mentek a horrorfilmek, amikért rajongsz. Azokkal azonosítod a valóságot, akárcsak a többi seggfej troll.
Azt mondjátok, az örökségre fáj a fogam.
Apám nevén van a ház, ő pedig él. Mellette még van két gyerek, rajtam kívül.
Emellett olyan helyen élünk, ebben az MSZP által elcigányosított vasvári putriban, ahol ár alatt sem lehetne eladni a házat. Szóval miről pofáztok ti?! Milyen örökség, ti ganék?
Te miért zaklatsz még mindig, hmmmmmmmmmm??? Unatkozol? Vagy mivan?
Miért nem fogod meg a vasvári spiclid, tiborveres kezét, és húzol el vele mondjuk a Bahamákra? Neked való az a szélhámos dagadék. Passzoltok egymáshoz. A te minőséged. Van elég pénzed, nem? Az élet rövid. El fog múlni. Mindenkié. A tied is. Vele együtt az is, amid van...
"Gyógyszereknek" valóban hasznát tudnám venni, de modafinilt se kapni nem lehet itthon, és a határon is megfognák Orbán kutyái, ha rendelnék, hiába legális külföldön. Ugyanez igaz a pszichedelikumokra is. Kénytelen leszek ezek miatt kiköltözni ebből a putri országból...Magyarországnak ennyi jutott: versenyalapú világban, ahol a teljesítmény számít, amíg a szellemi teljesítményt serkentő szereket nyugaton simán megvehetem a boltból, addig itthon tiltva van. Biztos véletlen, meg biztos csak az egészségünket óvják...
Mi volt még? Ja, igen! Pszichiátriai kezelés. Szerintetek egy pszichiáter mit állapítana meg rólam? Hmm? Mégis mi a kurva anyátokat? Semmit! Tizenévesen, amikor kiakartam bújni a katonai sorozás alól, eljátszadoztam velük, aminek az eredménye, hogy nem lettem katona. Ők mondták, hogy nem kéne, én pedig nem ellenkeztem...Most ugyanúgy eljátszadoznék velük, mint akkor, de kíváncsi lennék, ha mondjuk mesélnék nekik az elmúlt évek zaklatásairól, rólatok, vajon kellene-e hivatalból feljelentést tenniük. Röhögve várom amúgy, hogy legyen végre hivatalos ügy ebből az egész trollosdiból, meg a paranoid elméleteitekből, amiket rólam alkottok. Senki más nem baszhatna rá, csak ti! Mégha rábasznék én is, akkor se lenne jelentősége, mert nekem nincs vesztenivalóm, nektek van...
Na de figyelembe véve ezt a fórumot, meg amit műveltek sok éve, szerintetek ti épelméjűek vagytok? Szerintetek egy "normális ember" ezt csinálja a nap 24 órájában, amit ti, hogy másokat zaklat névtelenül? Hmm? Mi a kurva anyátokat képzeltek már magatokról?
Te pedig, ahogy írtam is fentebb, szállj le rólam és költsd inkább a nyamvadt pénzedet, mert az élet rövid, és mint minden, elmúlik...
Na pá te barom!
Sep 07, 2017 21:58:00
Karandas
Sep 07, 2017 22:02:29
Zsír, hahó!
Baszki, legyen már annyi önérzeted, hogy nem ezen a néven kommentelsz! Buzi-e vagy?
Baszki, legyen már annyi önérzeted, hogy nem ezen a néven kommentelsz! Buzi-e vagy?
Sep 07, 2017 22:02:29
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:06:41
x17)
Te nem vagy normális bazmeg, senki nem "zaklat", ha csak magadat nem zaklatod. YT-n írtad hogy már nem tudod melyik komment tartozik hozzád és melyik nem.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2017 22:06:57
x38)
Dübbensz kicsit, Lackó?
Anyád sír a konyhában, mert ütemesen vered a fejed a kisszoba falába? Te szalagmunkás cseléd, hát nem érted, hogy senki sem kíváncsi a skizoid nyomorodra itt? Szívjad inkább a herbált és nyáladzzál a sarokban! Komolyan mondom, hogy szegény anyád érdekében téged minél előbb ki kellene vonni a forgalomból! A diliházban majd leszedálnak és akkor majd csak a Hasselhoff-képet fogod üveges szemmel bámulni. Anyádnak meg küldünk valami idegnyugtatót...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Anyád sír a konyhában, mert ütemesen vered a fejed a kisszoba falába? Te szalagmunkás cseléd, hát nem érted, hogy senki sem kíváncsi a skizoid nyomorodra itt? Szívjad inkább a herbált és nyáladzzál a sarokban! Komolyan mondom, hogy szegény anyád érdekében téged minél előbb ki kellene vonni a forgalomból! A diliházban majd leszedálnak és akkor majd csak a Hasselhoff-képet fogod üveges szemmel bámulni. Anyádnak meg küldünk valami idegnyugtatót...
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:12:27
x17)
Ó, eljátszadoztál a pszichiáterekkel, miközben brainboosterekért vonyítasz. Ezt nevezem, a normális emberek is ezt csinálják, erről ismerhetőek fel. Meg arról hogy nem tudják, épp melyik énjük kommentel a neten.
stabil köszfetyítyés
Sep 07, 2017 22:15:36
Ez mi a szar ez?
www.youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
www.youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
Sep 07, 2017 22:15:36
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:17:57
x17)
Ez mi a szar ez?
youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
Bemutatkozik Kisboros beszélgetőpartnere a flokk alól.
zsír
Sep 07, 2017 22:18:05
Ó, eljátszadoztál a pszichiáterekkel, miközben brainboosterekért vonyítasz. Ezt nevezem, a normális emberek is ezt csinálják, erről ismerhetőek fel. Meg arról hogy nem tudják, épp melyik énjük kommentel a neten.
A brainbooster csupán kíváncsiság lett volna, hogy mire képes, te egyszerű.
A "legális" brainboosterek... kb. mintha vizet innék, annyi hatásuk van. Nyilván ezért is legálisak, mert mint a zsidó cégek "gyógyszerei", nem jók semmire, viszont annál többe kerülnek...
Sep 07, 2017 22:18:05
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:19:51
x17)
Minek neked brainbooster? Anélkül nem megy a legózás a Jabilban?
zsír
Sep 07, 2017 22:20:07
Sep 07, 2017 22:20:07
zsír
Sep 07, 2017 22:29:41
Minek neked brainbooster? Anélkül nem megy a legózás a Jabilban?
Nyugati újságírók körében gyakori az ilyen szerek használata, mint például az adderall.
Szóval mi van, enélkül nem megy az írás...?
Tisztán emlékszem, hogy Szily azután szerzett be modafinilt és írt róla cikket, valamint fejezte be a könyvét a segítségével, hogy írtam róla itt.
Sep 07, 2017 22:29:41
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:34:15
x17)
De te nem vagy nyugati újságíró, se semmiféle újságíró, hanem egy biodroid a szalag mellett, szabadidődben meg nélkül is tudsz őrjöngeni a neten és ismeretleneket fenyegetni. Így továbbra is releváns a kérdés hogy milyen téren vársz előrelépést ezektől a szaroktól?
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 22:35:41
x17)
De ha annyira hiányoznak, miért nem mész ki értük magad? Veszel vonatjegyet és szépen elmész értük. mi ebben a kihívás?
A vonatjegy ára? (hahaha)
A vonatjegy ára? (hahaha)
-
Sep 07, 2017 22:42:08
Zsír masztizol te eleget? Elég idegesnek tűnsz.
Sep 07, 2017 22:42:08
ál-andi
Sep 07, 2017 22:46:22
Zsír masztizol te eleget? Elég idegesnek tűnsz.
ne álnevezz, trottel! Sep 07, 2017 22:46:22
stabil köszfetyítyés
Sep 07, 2017 22:48:05
púpfal
Farkas Endre Kiss
27 perce ·
A SoDI-vlog következő epizódjában a SoDI tényleg úszó lesz. :D
Holnap délután 4-kor a SoDI-vlogon. :D
Farkas Endre Kiss
27 perce ·
A SoDI-vlog következő epizódjában a SoDI tényleg úszó lesz. :D
Holnap délután 4-kor a SoDI-vlogon. :D
Sep 07, 2017 22:48:05
-
Sep 07, 2017 22:49:17
Ukránként akartál magyar katonák közé állni? Még szép, hogy nem engedték.
Sep 07, 2017 22:49:17
-
Sep 07, 2017 22:56:39
Miért jársz ide zaklatni minket ukrán szar? Miért üzengetsz ide? Miért olvasod a fórumunkat? Járjál ukrán fórumokra ukránokat zaklatni.
Sep 07, 2017 22:56:39
zsír
Sep 07, 2017 22:57:53
Ukránként akartál magyar katonák közé állni? Még szép, hogy nem engedték.
A pusztításon kívül semmi máshoz nem értetek. Jó példa rá, ahogy épp szétbasszátok Európát.
Teljesen úgy működtök, mint egy vírus. Annyi vígasztal, hogy ha a gazdagtest elpusztul, a vírus is megdölgik...
Sep 07, 2017 22:57:53
-
Sep 07, 2017 22:59:07
Szemtelen ukrán migráns. Befogadjuk és ez a hála...
Sep 07, 2017 22:59:07
-
Sep 07, 2017 23:03:23
Melyik országból is pofátlankodtál ide? Ukrajnából. Ukrán vagy. Ennyi. Takarodjál haza Kijevbe rühes migri.
Sep 07, 2017 23:03:23
zsír
Sep 07, 2017 23:03:42
Benneteket fogadott be Európa, aztán látjuk mi lett a vége...
Sep 07, 2017 23:03:42
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 23:04:43
x17)
Bori ha annyira tetszik a putyinista rencer, akkor ne neten pofázással küzdj a libzsik ellen, hanem csatlakozz Titánhoz a Donbasz mellett. Ott nincs szétbaszva semmi, sőt, ott működik csak igazán jól Európa: egyik oldalon a KGB-s szerelmed, a másikon ukrán fajtársaid, mindkettő egyenlően Kalassal felszerelve. Csatlakoz hozzájuk, ne itt verődj. Hajrá!
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™