Miért mennék el innen?
Mi vagyunk többségben, Európa, az európai kultúra védelmezői, csak az orvostudomány még nem találta meg ellenszerét a kontinenst sújtó kórokozónak...
Ti jártok az utcára "ellenállgatni", nem én.
Ti sírtok folyton Orbán miatt, nem én.
Ti fenyegetőztök blogjaitokban akasztással, lámpavasazással, nem én.
Ti vagytok idegesek, nem én...
Elég látnom, milyen a ti életetek...
Neked nem brainbooster kellene, hanem még két kar, hogy gyorsabban tudjál legózni a szalag mellett. Mégis mi a faszomra használnád az extra agykapacitást? Informatikus diplomád van, mégis fizikai munkát végzel, hahó!
Evidenciákat. Múltkor azzal indokolta, hogy neki azért kell otthon maradnia, mert az anyja beteg és nem lehet egyedül hagyni. Az persze fel se merül, hogy esetleg elhúzzon normális munkát végezni, és a három gyerek összedobjon egy bentlakó ápolónőre (ha tényleg szükséges).
Azt a kurva, épp hogy csak a szája nem habzik!
Recskás, jók az új haverjaid!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
akkor te nem tajgi vagy..
Borikám, tudatlan lénye a világnak.
1. Ha kicsit tájékozott lennél hadtörténelemből, akkor tisztában lennél vele, hogy bármely csata, háború megnyeréséhez szükséges valamilyen fölény. Akár létszám, akár taktikai, stratégiai, akár technikai fölény.
2. Gyávák, hogy csak a levegőből nagy az arcuk. Akkor a bátor orosz pilóták miért csak a MANPADS hatótáv felett bombáznak Szíriában!
3. Másoktól kunyerált technika. Tudsz valami arab haditechnikai fejlesztést? Mert én náluk csak szovjet cuccokat látok, míg Izraelnek van egy csomó technikája, a kézifegyverektől a harckocsikig.
4. Az álarcról meg már volt szó, ehhez annyit még, hogy a te neved se Charles Lee Ray.
új nick (gazdagtest) kiadó
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Sodichu megvette.
Az más.
A libsi troll újságírók akadályozzák meg mindenben. Evidenciákat.
Inkább konzultálj broni proffal, ha még életben van, ő biztos tud ajánlani pár ütős és nálunk is beszerezhető pia-gyógyszer kombót.
Jövő héten
Száz százalék, hogy négy órakor indulhatunk. Egész éjjel nem aludtam.
Mindenki lakik valahol.
Sodi most is meleg!
Miért nem kérnek pénzt az önkormányzattól?
Vagy herbalt kisborostol! Aki eszmeletlen, az nem fazik, haho!
Basztál???
aaoouuarrgghhh! Barbi Tiszáig a miénk!
rá.........arra hogy befükdtem.............uncsi vót(((((((((
múltkor jobbb banda vót, most alvós-néma(((((((((
Impotenciával súlyosbított sárkánysörmegvonás?
igenis, uram!!!!!!!!!!!!
ööööööööööö
döglött meg retard???????????
Sajnos nem.
De ami késik, az nem marad felgyújtatlanul!
Hejj Codreanu, Hejjj Vasgárda!
hejjjjjj caeusescu!!!!!!!!!!!!!
Mivel hódított a professzor úr?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ha tippelhetek: a meztelenség és fekália tudományos igényű kombinációja volt a kulcs!
Ejj, Te kis Banshee!
nem szartam össze magam!!!!!!!!!!!!!!!!
Helytelen, Hádégyé Hölgy!
Vagy már eSZDéeS? (Még nem???!? Minden egy folyamat!;) )
Jövő héten hahó!
Gyáladzva, meleglevegőt-pöffentve ;)
CVI menj és hupákolj a kamerába aztán verd ki magadra, vagy bánom is én, de itt nem vagyunk rád kíváncsiak.
oooooooooaaaaaaaarrrghhhhhhhh!!!!!!!!
Egyes new age feltételezések szerint nincs megfelelő vérellátás a Sodi apró testében, hogy a piton felálhasson rendesen, csak puhán "lóg"!!
A teória szerint amennyiben annyi vér kerülne bele (önbevallása szerint több mint egy átlagos emberébe), hogy kőkeménnyé válljon, a Sodi agya lekapcsolna az alacsony vérnyomás miatt.
A helyzetet tovább nehezíti, hogy ezen feltételezések szerint aSodi púpja élősködőként kapcsolódik a vérkeringésbe, korlátozva azt a megfelelő működésében
A teória bizonyításához és az áttöréshez további vizsgálatok következhetnének, de ehhez az alany beleegyezése és önkéntes klinikába vonulása szükséges.
Kollegiális üdvözlettel,
Prof Aldermann
Kardiológus, hobbi Snecológus, non-intervencionista tagozat
szóba kerul? konkretan a video feleben a piton a tema.
most jutottam odáig... eszem a steak burgonyát, és hallgatom az anekdotákat sodi nagy és sokszínű Faszáról
-
Sep 07, 2017 23:07:43
Nem szeretünk téged ukrán. Minek jössz ide? Menjél oda ahol nem utálnak.
Sep 07, 2017 23:07:43
zsír
Sep 07, 2017 23:08:37
Bori ha annyira tetszik a putyinista rencer, akkor ne neten pofázással küzdj a libzsik ellen, hanem csatlakozz Titánhoz a Donbasz mellett. Ott nincs szétbaszva semmi, sőt, ott működik csak igazán jól Európa: egyik oldalon a KGB-s szerelmed, a másikon ukrán fajtársaid, mindkettő egyenlően Kalassal felszerelve. Csatlakoz hozzájuk, ne itt verődj. Hajrá!
Miért mennék el innen?
Mi vagyunk többségben, Európa, az európai kultúra védelmezői, csak az orvostudomány még nem találta meg ellenszerét a kontinenst sújtó kórokozónak...
Sep 07, 2017 23:08:37
-
Sep 07, 2017 23:11:14
Ti ukránok nem vagytok többségben. Menj innen a saját országodba ukrán. Magyarország a magyaroké.
Sep 07, 2017 23:11:14
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 23:12:38
x17)
Ha olyan jó itt neked akkor mit vonyítasz folyamatosan? Mást se olvasni az összes kommentedben, csak a panaszkodást, rinyálást, buzis picsogást. Akár az összes többi retard esetében. Véletlen?
Hallod a trollokat panaszkodni? Miért nem?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
zsír
Sep 07, 2017 23:15:57
Ha olyan jó itt neked akkor mit vonyítasz folyamatosan? Mást se olvasni az összes kommentedben, csak a panaszkodást, rinyálást, buzis picsogást. Akár az összes többi retard esetében. Véletlen?
Ti jártok az utcára "ellenállgatni", nem én.
Ti sírtok folyton Orbán miatt, nem én.
Ti fenyegetőztök blogjaitokban akasztással, lámpavasazással, nem én.
Ti vagytok idegesek, nem én...
Sep 07, 2017 23:15:57
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 23:17:23
x17)
Mikor akarsz kiköltözni a mamahotelből Borbála? Mik a távlati tervek? Te is disszertálsz ha már annyira utálod ezt az országot? Vagy neked elég, ha az újságíróknak rossz és erre ki tudod verni?
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 23:19:51
x17)
Olvasd sokat Impotosz blogját és nézd rendszeresen a kajmán videóit, mert rád pontosan ugyanez az életút vár.
zsír
Sep 07, 2017 23:26:56
Olvasd sokat Impotosz blogját és nézd rendszeresen a kajmán videóit, mert rád pontosan ugyanez az életút vár.
Elég látnom, milyen a ti életetek...
Sep 07, 2017 23:26:56
kisborost pofán baszom
Sep 07, 2017 23:28:04
Zsír :D
Tehát már van papírod arról, hogy pszichikailag voltál alkalmatlan katonának? Pont mint a félkörmérnök úr? MUHAHA, hát hogy lesz így belőled Alexander, a kém? Autodidakta módon fogod elsajátítani a szükséges képességeket? Vagy majd sok '90-es évekbeli akciófilmet nézel, és abból megtanulsz csendesen gyilkolni? Az első troll kiveszi a kezedből a konyhakést, aztán úgy bucira veri a fejedet, hogy még anyád is keresztet vet, mikor meglát. De jobbat mondok. Az első felkérdezett troll ír egy levelet édesapádnak, aki hazajön Németországból, és úgy pofán csapdos, hogy két hétig csak levest eszel utána, azt is szívószállal. Szerinted ezért melózik odakint? Hogy a semmirekellő skizofrén elmebeteg fiacskája neten fenyegetőzzön?
Tehát már van papírod arról, hogy pszichikailag voltál alkalmatlan katonának? Pont mint a félkörmérnök úr? MUHAHA, hát hogy lesz így belőled Alexander, a kém? Autodidakta módon fogod elsajátítani a szükséges képességeket? Vagy majd sok '90-es évekbeli akciófilmet nézel, és abból megtanulsz csendesen gyilkolni? Az első troll kiveszi a kezedből a konyhakést, aztán úgy bucira veri a fejedet, hogy még anyád is keresztet vet, mikor meglát. De jobbat mondok. Az első felkérdezett troll ír egy levelet édesapádnak, aki hazajön Németországból, és úgy pofán csapdos, hogy két hétig csak levest eszel utána, azt is szívószállal. Szerinted ezért melózik odakint? Hogy a semmirekellő skizofrén elmebeteg fiacskája neten fenyegetőzzön?
Sep 07, 2017 23:28:04
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2017 23:30:31
x17)
Nem válaszoltál a kérdésre: egész életedben anyád kisszobájában akarsz dekkolni, és a neten fenyegetőzni?
kisborost pofán baszom
Sep 07, 2017 23:33:00
A brainbooster csupán kíváncsiság lett volna, hogy mire képes, te egyszerű.
A "legális" brainboosterek... kb. mintha vizet innék, annyi hatásuk van. Nyilván ezért is legálisak, mert mint a zsidó cégek "gyógyszerei", nem jók semmire, viszont annál többe kerülnek...
A "legális" brainboosterek... kb. mintha vizet innék, annyi hatásuk van. Nyilván ezért is legálisak, mert mint a zsidó cégek "gyógyszerei", nem jók semmire, viszont annál többe kerülnek...
Neked nem brainbooster kellene, hanem még két kar, hogy gyorsabban tudjál legózni a szalag mellett. Mégis mi a faszomra használnád az extra agykapacitást? Informatikus diplomád van, mégis fizikai munkát végzel, hahó!
Sep 07, 2017 23:33:00
púpátmozgató edzés
Sep 07, 2017 23:33:11
Már csak egyet kell aludni, és jön az új flokk!! Igaz, ezt se fogom megnézni, ahogy az eddigieket sem, csak azokat a részeket, amiket a többiek kivágnak belőle. Mondjuk megkönnyíthetnéd a trollbácsik munkáját, és eleve csak azt hagynád meg, ahol böfögsz, hánysz, fuldokolsz, idióta hangokat hallatsz, fikát zabálsz, sírsz vagy szétvered magad körül a berendezést. A többi egyszerűen érdektelen fos.
Sep 07, 2017 23:33:11
kisborost pofán baszom
Sep 07, 2017 23:37:31
Nem válaszoltál a kérdésre: egész életedben anyád kisszobájában akarsz dekkolni, és a neten fenyegetőzni?
Evidenciákat. Múltkor azzal indokolta, hogy neki azért kell otthon maradnia, mert az anyja beteg és nem lehet egyedül hagyni. Az persze fel se merül, hogy esetleg elhúzzon normális munkát végezni, és a három gyerek összedobjon egy bentlakó ápolónőre (ha tényleg szükséges).
Sep 07, 2017 23:37:31
Púpos Recskapók
Sep 07, 2017 23:41:47
Ez mi a szar ez?
youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
youtube.com/watch?v=jFP1xN8PjCY
Azt a kurva, épp hogy csak a szája nem habzik!
Recskás, jók az új haverjaid!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 07, 2017 23:41:47
Éjjel is baszok
Sep 07, 2017 23:55:36
Hatalmas merev fasszal
Oooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 07, 2017 23:55:36
egy biztos
Sep 08, 2017 00:07:46
Hatalmas merev fasszal
akkor te nem tajgi vagy..
Sep 08, 2017 00:07:46
Laci maci
Sep 08, 2017 02:19:22
ebben lenne ráció, csak félő hogy nem az anyját ápolja, hanem házi cselédként tartja, és utasitgatja a kisszobából, ha elfogy a zsíros kenyér vagy a kakaó Sep 08, 2017 02:19:22
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 06:33:03
x24)
Másik okostojás:
László Boros
Ezeknek mindig csak a másoktól kunyerált technikával és túlerőben nagy az arcuk. Szárazföldi célpont ellen csak levegőből mernek menni. Szárazföldön, tankokkal csak akkor, ha az "ellenfél" civilek és gyerekek, mint Gázában. Na meg látjuk ugye a fórumon is, hogy ott sem egy megy az egy ellen, hanem 50-en álarc mögül az egy ismert ellen... Ilyen nagyon primitív ez!
---
László Boros
Ezeknek mindig csak a másoktól kunyerált technikával és túlerőben nagy az arcuk. Szárazföldi célpont ellen csak levegőből mernek menni. Szárazföldön, tankokkal csak akkor, ha az "ellenfél" civilek és gyerekek, mint Gázában. Na meg látjuk ugye a fórumon is, hogy ott sem egy megy az egy ellen, hanem 50-en álarc mögül az egy ismert ellen... Ilyen nagyon primitív ez!
---
Borikám, tudatlan lénye a világnak.
1. Ha kicsit tájékozott lennél hadtörténelemből, akkor tisztában lennél vele, hogy bármely csata, háború megnyeréséhez szükséges valamilyen fölény. Akár létszám, akár taktikai, stratégiai, akár technikai fölény.
2. Gyávák, hogy csak a levegőből nagy az arcuk. Akkor a bátor orosz pilóták miért csak a MANPADS hatótáv felett bombáznak Szíriában!
3. Másoktól kunyerált technika. Tudsz valami arab haditechnikai fejlesztést? Mert én náluk csak szovjet cuccokat látok, míg Izraelnek van egy csomó technikája, a kézifegyverektől a harckocsikig.
4. Az álarcról meg már volt szó, ehhez annyit még, hogy a te neved se Charles Lee Ray.
moshe dayan
(
x2)
Sep 08, 2017 06:52:02
x2)
Ukrán a kurva anyád, te mocskos zsidó!
A pusztításon kívül semmi máshoz nem értetek. Jó példa rá, ahogy épp szétbasszátok Európát.
Teljesen úgy működtök, mint egy vírus. Annyi vígasztal, hogy ha a gazdagtest elpusztul, a vírus is megdölgik...
A pusztításon kívül semmi máshoz nem értetek. Jó példa rá, ahogy épp szétbasszátok Európát.
Teljesen úgy működtök, mint egy vírus. Annyi vígasztal, hogy ha a gazdagtest elpusztul, a vírus is megdölgik...
Schwezoff David
Sep 08, 2017 07:24:21
Sodichu megvette.
Sep 08, 2017 07:24:21
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 07:31:19
x24)
Ja Borovnyikhaj, mintha az oroszok korábban azt ígérték volna, hogy amennyiben az izraeli légierő mocskos mancsa beteszi a lábát Szíriába, akkor le fogják kenni az égről. Ez a célpont meg ott volt 60 kmre az orosz haditengerészeti támaszponttól, ami szarásig van Sz-300 és Sz-400 légvédelmi rakétákkal, és a zsidók úgy fordultak meg, mintha ezek ott se lennének. Ilyenkor mi van?
tigris
Sep 08, 2017 07:37:35
takarodó vissza ukrajnába! elég volt belőletek, élősködő migrik!
Sep 08, 2017 07:37:35
még éltet a remény
Sep 08, 2017 07:38:52
Ja Borovnyikhaj, mintha az oroszok korábban azt ígérték volna, hogy amennyiben az izraeli légierő mocskos mancsa beteszi a lábát Szíriába, akkor le fogják kenni az égről. Ez a célpont meg ott volt 60 kmre az orosz haditengerészeti támaszponttól, ami szarásig van Sz-300 és Sz-400 légvédelmi rakétákkal, és a zsidók úgy fordultak meg, mintha ezek ott se lennének. Ilyenkor mi van?
Az más.
Sep 08, 2017 07:38:52
vasvári hírmondó
Sep 08, 2017 08:48:10
Megint zsidózik a jöttment migri.
László Boros A Nagy Színjáték közepette azért érdekes elgondolkodni azon, hogy vajon véletlen-e, hogy pont az a Magyarország és Lengyelország ellenzi a leginkább a bevándorlást, amelyről pár éve még azt mondta Simon Perez, hogy épp felvásárolják...
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · 1 · 11 órája
László Boros A Nagy Színjáték közepette azért érdekes elgondolkodni azon, hogy vajon véletlen-e, hogy pont az a Magyarország és Lengyelország ellenzi a leginkább a bevándorlást, amelyről pár éve még azt mondta Simon Perez, hogy épp felvásárolják...
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · 1 · 11 órája
Sep 08, 2017 08:48:10
jabil extra
Sep 08, 2017 08:54:55
Most már mindent tudunk, csak azt nem, hogy Borika miért nem kezd az életével valamit. Erre valahogy mindig elsunnyogja a választ.
Sep 08, 2017 08:54:55
-
Sep 08, 2017 08:58:22
ezt a cvi-t úgy elverném, mint asodi a faszát hogy összefossa magát. hülye debilnek diliházban a helye vagy fel kell gyújtani!!
Sep 08, 2017 08:58:22
-
Sep 08, 2017 08:59:58
Most már mindent tudunk, csak azt nem, hogy Borika miért nem kezd az életével valamit. Erre valahogy mindig elsunnyogja a választ.
A libsi troll újságírók akadályozzák meg mindenben. Evidenciákat.
Sep 08, 2017 08:59:58
-
Sep 08, 2017 09:07:00
hát nem érted??? a libsi troll újságíró ZSIDÓK!!!!! éérted???! a ZSIDÓK!!! akadályozzák hazafias borogyint, hogy megmossa a haját!!
Sep 08, 2017 09:07:00
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2017 09:22:29
x17)
Még az elmebeteg is lealázza Borbálát :D
Cvi Huang
9 órája
Kisboros a trollok nem panaszkodnak, vegyél róluk példát. Amúgy tudsz róla, hogy egy TESZT ben vagy?
Cvi Huang
9 órája
Kisboros a trollok nem panaszkodnak, vegyél róluk példát. Amúgy tudsz róla, hogy egy TESZT ben vagy?
-
Sep 08, 2017 09:38:26
VBT megtrollkodta Gyulát
index.hu/belfold/2017/09/08/zagyva_zsidozas_fenyegetozes_vademeles/
VBT! Idéztesd be sodit és eskü alatt kérdeztesd meg,hogy ő írta e a masztipartis kommentet!!!
nszksz
index.hu/belfold/2017/09/08/zagyva_zsidozas_fenyegetozes_vademeles/
VBT! Idéztesd be sodit és eskü alatt kérdeztesd meg,hogy ő írta e a masztipartis kommentet!!!
nszksz
Sep 08, 2017 09:38:26
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 10:07:14
x24)
Púp galíciais megosztását jelentsétek!
Der Trottel
Sep 08, 2017 10:08:45
"Gyógyszereknek" valóban hasznát tudnám venni, de modafinilt se kapni nem lehet itthon, és a határon is megfognák Orbán kutyái, ha rendelnék, hiába legális külföldön. Ugyanez igaz a pszichedelikumokra is. Kénytelen leszek ezek miatt kiköltözni ebből a putri országból...Magyarországnak ennyi jutott: versenyalapú világban, ahol a teljesítmény számít, amíg a szellemi teljesítményt serkentő szereket nyugaton simán megvehetem a boltból, addig itthon tiltva van.
Inkább konzultálj broni proffal, ha még életben van, ő biztos tud ajánlani pár ütős és nálunk is beszerezhető pia-gyógyszer kombót.
Sep 08, 2017 10:08:45
-
Sep 08, 2017 10:23:49
lackoka most eli lazado korszakat, es a zsiros haj melle nem eleg a mainsreamnek szamito alkohol, neki tiltott dolgok kellenek.
Sep 08, 2017 10:23:49
-
Sep 08, 2017 10:28:23
Ne bántsátok az ukrán vendégmunkást! Ő csak azért akar teljesítményfokozó szerhez jutni, hogy nagyobb profitot termeljen a zsidó multicégnek ahol dolgozik.
Sep 08, 2017 10:28:23
Mortal Danger
Sep 08, 2017 11:00:50
SoDI kész a mai flokkkk??
Sep 08, 2017 11:00:50
Schwezoff David
Sep 08, 2017 11:33:58
SoDI kész a mai flokkkk??
Jövő héten
Sep 08, 2017 11:33:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 12:03:27
Jövő héten
Száz százalék, hogy négy órakor indulhatunk. Egész éjjel nem aludtam.
Sep 08, 2017 12:03:27
Mikrocsip
Sep 08, 2017 13:07:47
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Pont akkor pörgetik fel a folyamatot, amikor kezd hideg lenni.
Emberségből jeles.
De azért én csak megyek hányni.
mi is hányunk tőled recskaboy, amikor szegény tőrpapát vagy a kilakoltatás után az utcán marad kerekes dzsabbát nem fogadtad be, amikor németben szegény ráczigány inkább a hideg éjszakában egy padon aludt, mert nem hagyta hogy szorult helyzetét kihasználva a meleg szobádban molesztálhasd, undorító vagy..
3 órája ·
Pont akkor pörgetik fel a folyamatot, amikor kezd hideg lenni.
Emberségből jeles.
De azért én csak megyek hányni.
mi is hányunk tőled recskaboy, amikor szegény tőrpapát vagy a kilakoltatás után az utcán marad kerekes dzsabbát nem fogadtad be, amikor németben szegény ráczigány inkább a hideg éjszakában egy padon aludt, mert nem hagyta hogy szorult helyzetét kihasználva a meleg szobádban molesztálhasd, undorító vagy..
Sep 08, 2017 13:07:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 13:14:06
Miért nem költöztek ki önként, amikor meleg volt?
Sep 08, 2017 13:14:06
-
Sep 08, 2017 13:21:08
Mindenki lakik valahol.
Sep 08, 2017 13:21:08
Schwezoff Dávid
Sep 08, 2017 13:22:47
Sodi most is meleg!
Sep 08, 2017 13:22:47
gupta
Sep 08, 2017 13:36:11
Sir, hétvégén repülni EuroDisneyland családdal (lenni három feleség és nyolc gyerek mióta lenni Ön ügyfél legjobb).
Kérdezni, lesz-e ma flokk vigyem macbookom repülőre?
Köszönet és hála! Káli adja áldását nagy péniszedre!
Kérdezni, lesz-e ma flokk vigyem macbookom repülőre?
Köszönet és hála! Káli adja áldását nagy péniszedre!
Sep 08, 2017 13:36:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 13:43:25
Mindenki lakik valahol.
Sep 08, 2017 13:43:25
Schwezoff David
Sep 08, 2017 13:47:47
Vagy herbalt kisborostol! Aki eszmeletlen, az nem fazik, haho!
Sep 08, 2017 13:47:47
broni
Sep 08, 2017 14:04:33
the king is back!!!!!!!!!!!!mentam kajáért!!!!!!!!!!!!!pina!!!!!!!!!!!!!
Sep 08, 2017 14:04:33
-
Sep 08, 2017 14:12:45
Basztál???
Sep 08, 2017 14:12:45
Schwezoff Dávid
Sep 08, 2017 14:17:50
aaoouuarrgghhh! Barbi Tiszáig a miénk!
Sep 08, 2017 14:17:50
Brian
Sep 08, 2017 14:46:12
Bune ziua domnule
Sep 08, 2017 14:46:12
broni
Sep 08, 2017 14:51:12
Basztál???
rá.........arra hogy befükdtem.............uncsi vót(((((((((
múltkor jobbb banda vót, most alvós-néma(((((((((
Sep 08, 2017 14:51:12
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 14:52:54
x24)
Négy strigu pótlólag Uram!
broni barátnője?
Sep 08, 2017 15:03:57
Sep 08, 2017 15:03:57
Schwezoff Dávid
Sep 08, 2017 15:04:33
na megjött a nyáladzó vigyoridióta fekalofil burzsujürülék zabáló patkánysenki is. megmondtam hogy szálljatok le babikáról nézzél a hátad mögé ganaj
Impotenciával súlyosbított sárkánysörmegvonás?
Sep 08, 2017 15:04:33
broni
Sep 08, 2017 15:14:40
igenis, uram!!!!!!!!!!!!
ööööööööööö
Sep 08, 2017 15:14:40
Schwezoff Dávid
Sep 08, 2017 15:17:42
igenis, uram!!!!!!!!!!!!
ööööööööööö
ööööööööööö
Sajnos nem.
Sep 08, 2017 15:17:42
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 15:22:35
x24)
Tajgi már az utolsókat hörgi.
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 15:24:01
x24)
Áltajgi ne szórakozzon.
broni
Sep 08, 2017 15:30:37
Sajnos nem.
hejjjjjj caeusescu!!!!!!!!!!!!!
Sep 08, 2017 15:30:37
Várom az Ablakot
Sep 08, 2017 15:37:47
Nagyon izgatott vagyok. Vajon melyik szanuába ment ezen a héten a Schodi? Mennyire húzta le a főbérlő? Hény söröcskét kellett meginni a folyadék miatt?
Sep 08, 2017 15:37:47
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 15:42:32
x24)
Mindenki várja a flokkot?
broni
Sep 08, 2017 15:43:42
vettem részt nemzetközi felmérésen az elvonón, engem választottak a doki csajok!!!!!!!!!!!!!tudtam beszélni!!!!!!!!!!!
Sep 08, 2017 15:43:42
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2017 15:50:08
x17)
vettem részt nemzetközi felmérésen az elvonón, engem választottak a doki csajok!!!!!!!!!!!!!tudtam beszélni!!!!!!!!!!!
Flokkváró Ferenc
Sep 08, 2017 15:52:29
MÁR CSAK 8 PERC!!!!
Sep 08, 2017 15:52:29
Schwezoff Dávid
Sep 08, 2017 15:54:21
Ha tippelhetek: a meztelenség és fekália tudományos igényű kombinációja volt a kulcs!
Sep 08, 2017 15:54:21
mosópór
Sep 08, 2017 16:01:07
Ejj, Te kis Banshee!
Sep 08, 2017 16:01:07
Harambe a biboldo
Sep 08, 2017 16:03:36
HOL A FLOKK GYAGYÁSH????
Sep 08, 2017 16:03:36
broni
Sep 08, 2017 16:04:47
nem szartam össze magam!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 08, 2017 16:04:47
mosópór
Sep 08, 2017 16:05:37
igenis, uram!!!!!!!!!!!
Helytelen, Hádégyé Hölgy!
Vagy már eSZDéeS? (Még nem???!? Minden egy folyamat!;) )
Sep 08, 2017 16:05:37
-
Sep 08, 2017 16:05:55
HOL A FLOKK GYAGYÁSH????
Jövő héten hahó!
Sep 08, 2017 16:05:55
Abishek Hava Kumar
Sep 08, 2017 16:08:29
কোথায় ভ্লগার ওয়াকার 4pm?
Sep 08, 2017 16:08:29
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2017 16:09:44
x17)
Látom retardok is várják a flokkot.
mosópór
Sep 08, 2017 16:17:24
Látom retardok is várják a flokkot.
Sep 08, 2017 16:17:24
-
Sep 08, 2017 16:18:56
"A jövő, hogy mindenen LSD kijelző lesz."
Én meg még elgondolkodtam rajta, hogy a picsába lehet majd az LSD-t leszedni a kijelzőről....
Én meg még elgondolkodtam rajta, hogy a picsába lehet majd az LSD-t leszedni a kijelzőről....
Sep 08, 2017 16:18:56
Púpos Recskapók
Sep 08, 2017 16:19:37
CVI menj és hupákolj a kamerába aztán verd ki magadra, vagy bánom is én, de itt nem vagyunk rád kíváncsiak.
Sep 08, 2017 16:19:37
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 16:21:18
Ha jól értem, azt magyarázza, hogy erekciós problémái vannak, és ezért nem szokott baj lenni abból, ha a szaunában felizgul.
Sep 08, 2017 16:21:18
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 16:23:27
Sep 08, 2017 16:23:27
ál-zsír
Sep 08, 2017 16:23:32
"A jövő, hogy mindenen LSD kijelző lesz."
oooooooooaaaaaaaarrrghhhhhhhh!!!!!!!!
Sep 08, 2017 16:23:32
-
Sep 08, 2017 16:25:26
bazmeg gyagyás, megint csak a trolloknak válaszolsz... kibaszott szánalmas
Sep 08, 2017 16:25:26
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 16:25:53
Kibaszott nagy pattanás van a homlokán.
Sep 08, 2017 16:25:53
-
Sep 08, 2017 16:26:47
8:21-től hogy röhög rajta a kicssaj a háttérben :DD
Sep 08, 2017 16:26:47
broni
Sep 08, 2017 16:33:06
este menni kék kocsmázni............
Sep 08, 2017 16:33:06
-
Sep 08, 2017 16:33:12
Azt magyarázza hogy nem áll fel a piton.
Sep 08, 2017 16:33:12
dühöngő vadászbika
Sep 08, 2017 16:35:26
testápoló krémmel keni magát szaunázás után a sodi
hát milyen férfi az ilyen? hol a dühöngő vadászbika büszke öntudata???
hát milyen férfi az ilyen? hol a dühöngő vadászbika büszke öntudata???
Sep 08, 2017 16:35:26
Spoiler!
Sep 08, 2017 16:36:20
Szombaton és vasárnap is lesz flokk, benne: edzőtermi Sodi, nudista Sodi és fürdőkádas Sodi.
Sep 08, 2017 16:36:20
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 16:37:23
Mennyit tagadta, hogy csak azért jár a szaunába, hogy stírölje a csajokat fiúkat, de most bevallotta.
Sep 08, 2017 16:37:23
-S01E15 jegyzet
Sep 08, 2017 16:43:03
!!!spoiler alert!!!!
-IFA helyett Ludwigsfelde pancsi
-ujítás +10-15cm távolság kevesebb vekni
-kellenek a kinemcsomagolt játékok, nem véletlenül vásárolta őket
-még nem döntött hitel ügyben
-állítása szerint nem buzi
-rengeteget beszél a faszáról, vérmennyiség, mocskos részletek a szaunákból stb
-közben undorítóan, csatakosan izzad
-ujabb ragyát növesztett, amire folyamatosan zoomol és eközben a szépségápolásról beszél
-a kiállításon a saját faszságairól beszél, pár vágókép és ablaktisztító robot
-januártól senki nem számíthat rá, de nincs anyagi problémája
-természetesen a bevételeit növelni fogja, nekifekszik az angolnak
-kicsi légfrissítő
-folyadékpótlás, hogy legyen energia
-lesz még flog, csapatja a showt a gyagyás
KÖTELEZŐ DARAB!!!
-IFA helyett Ludwigsfelde pancsi
-ujítás +10-15cm távolság kevesebb vekni
-kellenek a kinemcsomagolt játékok, nem véletlenül vásárolta őket
-még nem döntött hitel ügyben
-állítása szerint nem buzi
-rengeteget beszél a faszáról, vérmennyiség, mocskos részletek a szaunákból stb
-közben undorítóan, csatakosan izzad
-ujabb ragyát növesztett, amire folyamatosan zoomol és eközben a szépségápolásról beszél
-a kiállításon a saját faszságairól beszél, pár vágókép és ablaktisztító robot
-januártól senki nem számíthat rá, de nincs anyagi problémája
-természetesen a bevételeit növelni fogja, nekifekszik az angolnak
-kicsi légfrissítő
-folyadékpótlás, hogy legyen energia
-lesz még flog, csapatja a showt a gyagyás
KÖTELEZŐ DARAB!!!
Sep 08, 2017 16:43:03
broni
Sep 08, 2017 16:45:11
én nem nézem meg, elég vót 15 nap a szutykokból...........
Sep 08, 2017 16:45:11
tigris
Sep 08, 2017 16:49:23
sodi a gamer miért a fehéráru részlegen videózik? mosógépek? kávéfőzők? buzi vagy? miért nem atomerőmű konfigokat videóztad le?? állítólag az acer demózott valami brutál predator gépet...
ehelyett bazmeg miele, meg jura...
ehelyett bazmeg miele, meg jura...
Sep 08, 2017 16:49:23
-
Sep 08, 2017 16:49:57
Ez a flokk jól megmutatja a különbséget sodi és az ukrán migráns között.
Sodinak nagy fasza van (mint általában minden zsidónak) ezért az elmebaja mellett van mibe kapaszkodnia, így van egy "szilárd" pont az életében ami esténként segít jobbnak látnia a világot, nem átlagos emberként tekint magára.
Zsírnak viszont mikropöcse lehet (mint általában minden ukránnak), így neki nem marad semmi pozítiv a világban csak a herbál és a gyűlölet.
Sodinak nagy fasza van (mint általában minden zsidónak) ezért az elmebaja mellett van mibe kapaszkodnia, így van egy "szilárd" pont az életében ami esténként segít jobbnak látnia a világot, nem átlagos emberként tekint magára.
Zsírnak viszont mikropöcse lehet (mint általában minden ukránnak), így neki nem marad semmi pozítiv a világban csak a herbál és a gyűlölet.
Sep 08, 2017 16:49:57
Prof Aldermann
Sep 08, 2017 17:00:59
én nem nézem meg, elég vót 15 nap a szutykokból...........
Egyes new age feltételezések szerint nincs megfelelő vérellátás a Sodi apró testében, hogy a piton felálhasson rendesen, csak puhán "lóg"!!
A teória szerint amennyiben annyi vér kerülne bele (önbevallása szerint több mint egy átlagos emberébe), hogy kőkeménnyé válljon, a Sodi agya lekapcsolna az alacsony vérnyomás miatt.
A helyzetet tovább nehezíti, hogy ezen feltételezések szerint aSodi púpja élősködőként kapcsolódik a vérkeringésbe, korlátozva azt a megfelelő működésében
A teória bizonyításához és az áttöréshez további vizsgálatok következhetnének, de ehhez az alany beleegyezése és önkéntes klinikába vonulása szükséges.
Kollegiális üdvözlettel,
Prof Aldermann
Kardiológus, hobbi Snecológus, non-intervencionista tagozat
Sep 08, 2017 17:00:59
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2017 17:04:02
Durva mániás szakaszt váltott ki belőle, hogy szembesült az anyagi csőddel: mindennap aktív nyelvtanulás (persze csak hétfőtől), mindennap edzés, sőt, majd vesz magának ruhát is, meg szépségápolócikkeket, hogy eljárhasson szórakozni.
Saját bevallása szerint két éve Rocskai levetett gönceiben jár.
Saját bevallása szerint két éve Rocskai levetett gönceiben jár.
Sep 08, 2017 17:04:02
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 17:06:08
x24)
A szexpapik szerint száraz a bőre, testápolóznia kell magát.
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 17:14:37
x24)
angolul fop tanulni, mert azét nem mert elfogadni egy ajánlatot, mert nem tud angolul, de jövő ilyenkorra már tudni fog
banshee
(
x24)
Sep 08, 2017 17:15:59
x24)
Szombaton és vasárnap is lesz flokk!
Dalbeer
Sep 08, 2017 17:31:32
baaazmeg nézem a videót, még a 23 centis csoda is szóba kerül! Ez shiker! jönnek majd a nézők
Sep 08, 2017 17:31:32
-
Sep 08, 2017 17:33:22
baaazmeg nézem a videót, még a 23 centis csoda is szóba kerül! Ez shiker! jönnek majd a nézők
Sep 08, 2017 17:33:22
még éltet a remény
Sep 08, 2017 17:34:20
Geci nagy furunkulus nőtt a homlokára. Az a fej,mikor kijön a szaunából..az a haj...istenem! 4:01!!
Sep 08, 2017 17:34:20
Dalbeer
Sep 08, 2017 17:34:24
most jutottam odáig... eszem a steak burgonyát, és hallgatom az anekdotákat sodi nagy és sokszínű Faszáról
Sep 08, 2017 17:34:24
broni
Sep 08, 2017 17:36:12
asszondja egy szobatársam:, baszod, jó sok dugi gyógyszert csempésztél be)))))))))))))))náűlam oszt vót minden, amiért a sok marha könyörgött a nővéreknek)))))))))
Sep 08, 2017 17:36:12
még éltet a remény
Sep 08, 2017 17:36:28
Ezt nem hiszem el, tényleg arról beszél,hogy lóg a fasza. Ilyen nincs. Mentse le valaki!
Sep 08, 2017 17:36:28
117 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majd el lesz takarítva az országunkból ha jön végre egy hazafias kormány.