A Zsidó Troll Kémkakas is!
Az informatikus mindenhol az egyik legkeresettebb szakma, az IT-szektor talán a legjobban növekvő üzletág, Sodi meg azon kesereg, hogy bárcsak bölcsésznek tanult volna :D Az a helyzet, hogy "az alkalmazott technikák magas szintű ismeretét elváró" munkával nagyon sokat lehet keresni, csakhogy ő ettől olyan távol áll, mint Kisboros a heteroszexualitástól. Az igénytelen gányolásért sem az IT-szakmában, sem máshol nem fizetnek sokat.
ugyan már, honnan lenne pénze odamenni. nem hogy a vízumot nem tudná kifizetni, a buszjegyet se a nagykövetségig :)
már az is meglepne, ha a megye határt elhagyná 1 napnál tovább mielőtt teljesen megdübben a kisszobában
Laci, én a helyedben befognám. Elkezdjük leltározni a csavarhúzókat?
Kivételesen jó fej leszek veled Bori: ez azért van, mert balfasz vagy! Most nem trollkodásból, komolyan mondom.
Azért van, mert nem voltál hajlandó/képes lepattanni a progmat BSc-del onnan kelet-mordorból, ahol az egyetlen - nem protekciós állam csöcsein csüngő - munkalehetőség a szalag mellett robotolás, ahol a helyedre bármikor fel tudnak venni 5 másikat, emiatt pedig kevés mozgástered van a vezetőséggel szemben.
Azért van, mert szociálisan 0 vagy, egy senki, egy semmi, nyista. Nem vagy képes kiállni a főnököd elé elmondani rendesen, nem megkeseredetten őrjöngve a problémákat és megnyerő stílusban eladni a módosítási ötleteidet. Nem vagy képes lepacsizni a vezetőséggel, kapcsolatokat építeni, törtetni. A sakkozás, BSc alapján simán átlag feletti IQ-d van, megfelelő szociális skillekkel kieemelkedhettél volna ott is a sok legózó ostoba proli közül és középvezető lehetnél te is.
Nem, te jó csinovnyik módra magadban stresszelsz és puffogsz, az egyedüli amit teszel, hogy bűnbakot keresel a saját teszetoszaságodra (a trollok jelenleg). Persze bazdmeg, hogy rád tosszák a dupla melót, beléd törlik a lábukat a főnök urak, amikor kussban tűröd a sorsod, meg te termelsz a legtöbbet az egész részlegből. Gyakorlatilag tárt karokkal várod a szopatást, Hahó!
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
szazszor-halalosabb-mint-a-heroin
Tiszavasvári,Herbál utca...Vörös Hadsereg utca 23.
Helytelen, Szabó Judit alias mahikibeach. Kisboros maga írta le többször ilyen-olyan vendégkönyvekbe.
Kinzo kerdesem:
A Jabil miert alkalmaz paranoid skizofrenokat?
engem sehol nem alkalmaznak, viszont nő a szakállam!!!!!!!!!!
a fejem persze borotvált!!!!!!!!!!!!!!barbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megenném a fosodat!!!!!!!!!!he
Mert akinek 2 énje van, azt könnyen be tudják rakni 2 ember helyére a szalagsoron, anélkül, hogy az illető ezt észrevenné.
Amilyen munkaerőhiány van a gyáraknál is, szerintem még messze nem ő számít a legalkalmatlanabbnak.
dZsabilos Zsidok!
Elbasztad, én a nagy dákót szeretem. Na niggerszopás, csá!
kamu.................
Nem.
a románok cigányok, szőröstalpú bocskoros oláh az összes
ha már elment prágába, akkor tuti ki fog hozni valamit, csak még bele kell vágni egy magyarázkodást a tjolloknak.
Valószínűleg az önfeledt faszmutogatástól már elment a kedve a hős vadászbikának, a sodinak.
Amúgy is milyen kurva undorító ez már, ugyanazon a flokkon mutogatni faszodat, amin az édesanyád is szerepel!
Ilyen sodi a sodi, kicsit homoszexuális, kicsit incesztuózus, kicsit ödipális, kicsit szatír Sodi a Sodi.
Diákhitel? Milyen diákhitel? A SoDI nem tud semmiféle diákhitelről!
Ha volt is valami, az rá lett írva a pátyi haciendára (vagy mi a fasz), elvitte a cica, lehet keresni esetleg Púpszászon a macskaólban, de a SoDI-n nem! Tessék szépen őt békén hagyni spórolni Berlin, Germany környékén!
(Egyébként német munkavállalóként nem igazán érinti a cafetériás törlesztés)
Hallgasd full hangerőn. Szerintem szép lassan köréd gyűlne az egész cég, lenne egy baromi mókás péntek délutánotok. És jó eséllyel új snecológus hallgatókat is köszönthetnénk.
kamu.
barbi is ezt mondta, amíg meg nem látta a bélyeggyűjteményem!
fincsi szar, ÓÓÓÓÓÓARGH
barbi szara mézízű
nem, alpesi tejcsoki ízű, te hülye feka!!!!!!!!!!!
azt mondta Barbi, hogy nagyobb faszom van, mint a Sodinak :)))))))))))))))))))))
fekák > románok
ennyi
hogy jönnek ide a románok? Sodi izraelita, evidenciákat
a sodi igen, de a broni román
ne sürgess, zsidó
* fap fap fap *
ez igaz, nigger.majd a szeku elintéz........
a két nyomorult kalandjai. rgl aki vajda attilának azt panaszolta, hogy a kislányáról nem küldenek egy képet sem a nevelőszülei, pedig a gyámügy figyeli a videóit, ezért tudják hol jár. ekkora idiótát bazmeg! 6 év alatt semmit nem tett az állítólagos lányáért, tőle akár éhen is halhatott volna, egy fillér gyerrektartást nem fizetett, és most olaszországban biciklizve veri a faszát, meg az asztalt, hogy neki apai jogai vannak, és tudni akarja hol a gyerek. a másik nyomorult, ez a cvi, meg megerősíti ezt a faszt abban, hogy ő a mintaapa, mert "törődik" a gyerekével, és szolgálja az ámokfutást.
rgl-nek a faszát kéne levágni, hogy ne csinálhasson több gyereket.
láttam a videóba frátert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!felgyuttom!!!!!!!!!
csak én olvasom mindig azt, hogy ultimátum FASZ?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Pénz beszél, Rácz meg ugat.
kisboros1
2 days ago (edited)
A "faszmutogatás" egyébként, amiről hadoválnak a fórumon a Soros-bérenc zsidó firkászok, ugyanolyan hazugság, mint a "kutyabaszás" meg a "herbáldílerezés", de lesz lehetőségük bizonyítani, mielőtt fel lesznek aprítva...Az "50 éves férfi Molnár oldalán" szintén az. Az egy kb. velem egykorú, kissé skizofrén nőszemély volt, aki Molnár egyik videójában még szerepelt is. (Azért nem írom le a polgári nevét, mert rászállnátok.) De nem baj, ezek mind olyan mocskolódások, amiket személyesen is lesz lehetőségetek bizonyítani. Aztán jön az ítélőszék... Hogy mit kell ezalatt érteni? Gondoljatok például a Fűrész című filmre. Igazán inspiráló... Ilyen nagyon mókás lesz ez! "Csudutov Csudinka" szintén a ti agyszüleményetek. Anno egy cégnevet írtam le csak, ahol dolgozik egyikőtök, meg rajta kívül sokan mások is. Semmilyen nevet nem írtam, ezt a nevet ti találtátok ki. Egyébként sem ő a troll ott, jól mondom, L.O.?
ezeket érdemes jelenteni, google, rendőrség, a moszad szívesen fogadja!
HÉTFŐ REGGELRE??????
Mi a faszomat vágsz ezen ennyit, Recskás? Kapjál már a fejedhez, öcsém! Baszod, a Magyarósi, akit te másolni szeretnél, nap végén vagdosott össze kb. annyi anyagot mint te.
Vagy az ordas faszodat kell megint takargatni a fél epizódban, te undormány?
abból már telni fog kutyasípra meg jutalomfalatra, igaz-e?
A makkja kitakarta a Vencel teret, egyszer meg csinált egy olyan beállítást,hogy a fasza kitakarja a Károly hidat, így tehát a piton ível át a Moldván.
Megint lebukott...most is gyilkossággal fenyegetőzik a fűrészes résznél. Vagy megint feltörték a gépét? Esetleg a másik énje irogat? Mindegy, majd elmagyarázza a megfelelő személyeknek.
Lackó ne feledd, a szolgáltató mindent logol!
Szerző:
Régen látott kellemetlen
Sep 21, 2017 12:01:48
Válasz
(6)
Mondtam már hogy Berlinben vagyok?
Sep 21, 2017 12:01:48
Schwezoff Dávid
Sep 21, 2017 12:09:51
Mondtam már hogy Berlinben vagyok?
A Zsidó Troll Kémkakas is!
Sep 21, 2017 12:09:51
Schwezoff Dávid
Sep 21, 2017 12:18:21
Itt az új biznisz, Herbál Laci!
tldr.444.hu/2017/09/21/szazszor-halalosabb-mint-a-heroin-tizezrevel-irtja-az-amerikaiakat-es-megerkezett-europaba-is
tldr.444.hu/2017/09/21/szazszor-halalosabb-mint-a-heroin-tizezrevel-irtja-az-amerikaiakat-es-megerkezett-europaba-is
Sep 21, 2017 12:18:21
Der Trottel
Sep 21, 2017 12:28:00
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36771x18) Mar 30, 2014 11:40:01 Könyvjelző Válasz vote up vote down (15)
Ebben a pillanatban, ezen hirdetés olvasásakor lett igazán kristálytiszta előttem, hogy a szüleim tényleg alaposan kibasztak velem, amikor az alapvetően humán érdeklődésem dacára a középiskola után az érettségi utáni évtizedben is következetesen informatikai tanulmányokra kényszerítettek engem, annak ellenére, hogy 2000-ben, az érettségi évében, 2003-ban, az OKJ sulim végén, 2006-ban, amikor kerestem valami másodszakot az infó mellé, és 2008-ban, amikor még mindig nem értettem, hogyan lesz az informatikai tudásból pénz, következetesen az informatikai tanulmányok irányába kényszerítettek.
Lám, még az ún. fejlett nyugaton is
- teljes munkaidős
- állandó, három hónapnál hosszabb időtartamú
- az alkalmazott technikák magas szintű ismeretét elváró
fejlesztői melóért is annyit fizetnek, mint amennyit ugyanabban a városban egy kisegítő mosodai alkalmazott keres talán, és ami gyakorlatilag szó szerinti nyomorgásra elegendő csak a teljes napod lefoglalása után, mert annyian értenek már hozzá. :)
Valamint, igen, a mellékelt bizonyíték alapján az is most lett teljesen világos előttem, hogy aki pénz miatt megy nyugatra, az tényleg hatalmas idióta, mert szemernyit sem jobb a helyzet pl. Berlinben, mint Pesten. SŐT!
Ebben a pillanatban, ezen hirdetés olvasásakor lett igazán kristálytiszta előttem, hogy a szüleim tényleg alaposan kibasztak velem, amikor az alapvetően humán érdeklődésem dacára a középiskola után az érettségi utáni évtizedben is következetesen informatikai tanulmányokra kényszerítettek engem, annak ellenére, hogy 2000-ben, az érettségi évében, 2003-ban, az OKJ sulim végén, 2006-ban, amikor kerestem valami másodszakot az infó mellé, és 2008-ban, amikor még mindig nem értettem, hogyan lesz az informatikai tudásból pénz, következetesen az informatikai tanulmányok irányába kényszerítettek.
Lám, még az ún. fejlett nyugaton is
- teljes munkaidős
- állandó, három hónapnál hosszabb időtartamú
- az alkalmazott technikák magas szintű ismeretét elváró
fejlesztői melóért is annyit fizetnek, mint amennyit ugyanabban a városban egy kisegítő mosodai alkalmazott keres talán, és ami gyakorlatilag szó szerinti nyomorgásra elegendő csak a teljes napod lefoglalása után, mert annyian értenek már hozzá. :)
Valamint, igen, a mellékelt bizonyíték alapján az is most lett teljesen világos előttem, hogy aki pénz miatt megy nyugatra, az tényleg hatalmas idióta, mert szemernyit sem jobb a helyzet pl. Berlinben, mint Pesten. SŐT!
Az informatikus mindenhol az egyik legkeresettebb szakma, az IT-szektor talán a legjobban növekvő üzletág, Sodi meg azon kesereg, hogy bárcsak bölcsésznek tanult volna :D Az a helyzet, hogy "az alkalmazott technikák magas szintű ismeretét elváró" munkával nagyon sokat lehet keresni, csakhogy ő ettől olyan távol áll, mint Kisboros a heteroszexualitástól. Az igénytelen gányolásért sem az IT-szakmában, sem máshol nem fizetnek sokat.
Sep 21, 2017 12:28:00
vasvári hírmondó
Sep 21, 2017 12:38:26
Ezek mind azért vannak Lackó, mert a trollok már ott vannak a dzsabil legfelsőbb vezetésében is. Ilyen nagyon egyszerű ez!
László Boros Egyébként ha nem lenne világos, miért nem túlórázom, néhány pontban összefoglalom, mert odabent úgysem tárgyalok veletek...
1. Kitaláltátok ezt a "kulcspozíciót", ami két pozíció egyesítése lenne, így rendszeresen eljátszottátok "létszámoptimalizálás" címszó alatt, hogy elvettetek egy sorról két embert, és odatettek engem egyedül, hogy csináljam azt egyedül, amit addig kettő ember csinált... lehetőleg ugyanazzal a hatékonysággal és persze: ugyanazért a fizetésért.
2. Ezzel párhuzamosan: csökkentettétek a havi bónuszt, ami még motivációt is jelentett addig. Sokszor szünetre sem jártam ki, a hatékonyság is a legjobb volt, míg a többiek félóránként mentek bagózni.Nyilván mondanom sem kell, hogy az év végi bónuszosztásból és fizetésemelésből nem ők szoktak rendszerint kimaradni, hanem én...Azóta ügyelek rá, hogy lehetőleg minél többször és minél tovább maradjak kint szüneten, hogy időben igazodjak hozzájuk.
3. Elvégeztettétek velünk azt a "kiemelt" képzést, ami miatt bementem 5-ször túlórázni, majd elénk toltátok az ennek megfelelő új szerződést 0, azaz NULLA forint fizetésemeléssel.
4. Ezek miatt, meg a ki nem fizetett járandóságok miatt ugye sokaknak elege lett, és elkezdtek maguktól is elmenni (a régiek, a jók, ahogy ti fogalmaztatok), ami létszámhiányt okozott, majd kapkodást, fejetlenséget, alacsony hatékonyságot, rossz minőséget, sok selejtet stb... Ti idéztétek elő, nem én. A ti hibátok, nem az enyém.
5. Ezek után még köteleznétek túlórára, fenyegető szöveggel, hogy ha nem, akkor fegyelmi. Hát kapjátok be! Ha nem tetszik, elmegyek!
6. Hab a tortán: tájékoztatókon szinte parancsba kapjuk, hogy: "érezzük jól magunkat", mert ti ezt szeretnétek, hogy mindneki vidáman járjon be dolgozni, mert egy ideje nem ez tapasztalható. A fentiek után... Hahaha.
7. Arról már nem is beszélek, hogy amíg majd 1 évig egyedül szívtam a 13-ason, senki oda se bagózott rám, miközben ők üldögéltek, unatkoztak, szünetelgettek, és a telefonjukat nyomkodták egész műszakban, aztán ha nekem van egy laza napom, rögtön megtalálnak egy páran...
Menjetek a francba!
László Boros Egyébként ha nem lenne világos, miért nem túlórázom, néhány pontban összefoglalom, mert odabent úgysem tárgyalok veletek...
1. Kitaláltátok ezt a "kulcspozíciót", ami két pozíció egyesítése lenne, így rendszeresen eljátszottátok "létszámoptimalizálás" címszó alatt, hogy elvettetek egy sorról két embert, és odatettek engem egyedül, hogy csináljam azt egyedül, amit addig kettő ember csinált... lehetőleg ugyanazzal a hatékonysággal és persze: ugyanazért a fizetésért.
2. Ezzel párhuzamosan: csökkentettétek a havi bónuszt, ami még motivációt is jelentett addig. Sokszor szünetre sem jártam ki, a hatékonyság is a legjobb volt, míg a többiek félóránként mentek bagózni.Nyilván mondanom sem kell, hogy az év végi bónuszosztásból és fizetésemelésből nem ők szoktak rendszerint kimaradni, hanem én...Azóta ügyelek rá, hogy lehetőleg minél többször és minél tovább maradjak kint szüneten, hogy időben igazodjak hozzájuk.
3. Elvégeztettétek velünk azt a "kiemelt" képzést, ami miatt bementem 5-ször túlórázni, majd elénk toltátok az ennek megfelelő új szerződést 0, azaz NULLA forint fizetésemeléssel.
4. Ezek miatt, meg a ki nem fizetett járandóságok miatt ugye sokaknak elege lett, és elkezdtek maguktól is elmenni (a régiek, a jók, ahogy ti fogalmaztatok), ami létszámhiányt okozott, majd kapkodást, fejetlenséget, alacsony hatékonyságot, rossz minőséget, sok selejtet stb... Ti idéztétek elő, nem én. A ti hibátok, nem az enyém.
5. Ezek után még köteleznétek túlórára, fenyegető szöveggel, hogy ha nem, akkor fegyelmi. Hát kapjátok be! Ha nem tetszik, elmegyek!
6. Hab a tortán: tájékoztatókon szinte parancsba kapjuk, hogy: "érezzük jól magunkat", mert ti ezt szeretnétek, hogy mindneki vidáman járjon be dolgozni, mert egy ideje nem ez tapasztalható. A fentiek után... Hahaha.
7. Arról már nem is beszélek, hogy amíg majd 1 évig egyedül szívtam a 13-ason, senki oda se bagózott rám, miközben ők üldögéltek, unatkoztak, szünetelgettek, és a telefonjukat nyomkodták egész műszakban, aztán ha nekem van egy laza napom, rögtön megtalálnak egy páran...
Menjetek a francba!
Sep 21, 2017 12:38:26
-
Sep 21, 2017 12:41:33
Borikát az Orosz társadalomban darabokra szednék ezekkel a szociális készségekkel.
Fogalma sincs, hogy az ottani ingerszint és értékrend szerinti trollok lemennének a helyi tiszafaszomba és a dübbent anyja hátán basznák meg miközben ez jogilag nagyon senkit nem érdekelne, ha nem sért hatalmi erőket.
Fogalma sincs, hogy az ottani ingerszint és értékrend szerinti trollok lemennének a helyi tiszafaszomba és a dübbent anyja hátán basznák meg miközben ez jogilag nagyon senkit nem érdekelne, ha nem sért hatalmi erőket.
ugyan már, honnan lenne pénze odamenni. nem hogy a vízumot nem tudná kifizetni, a buszjegyet se a nagykövetségig :)
már az is meglepne, ha a megye határt elhagyná 1 napnál tovább mielőtt teljesen megdübben a kisszobában
Sep 21, 2017 12:41:33
-
Sep 21, 2017 12:49:57
dehát kisukrán, nem az volt még pár hónapja, hogy a jabilt is ellenzékbe vágod??? azt mondtad, jól megszopatod őket, és lelépsz. ehelyett úgy látom ők szopatnak téged, és te csak puffogsz, ráadásul csak az orrod alá, hogy ne hallja, ne olvassa senki.
miért nem kaszablokkázod le az egész vezetőséget?ezek úgy látom sokkal jobban szopatnak, mint eszmeralda valaha is.
ja értem, az a kis zsebpénz azért jól neked is amikor a rezsipénz legombolása helyett magadra költöd az egészet a plázában.
miért nem kaszablokkázod le az egész vezetőséget?ezek úgy látom sokkal jobban szopatnak, mint eszmeralda valaha is.
ja értem, az a kis zsebpénz azért jól neked is amikor a rezsipénz legombolása helyett magadra költöd az egészet a plázában.
Sep 21, 2017 12:49:57
-
Sep 21, 2017 13:05:40
zsír, szerinted egytől tízig mennyire vagy nevetséges amiatt, hogy évek óta itt fenyegetőzöl, így következmények, úgy kaszablokka, ellenzékbe váglak, nagyerejű nyomozás, még még tudja a faszom ki mindenkit fenyegettél és mi mindennel, és az egészből semmi sem lett? minden terved elhal a gyerekszoba és a gyár között félúton. miért vagy ilyen selejt?
Sep 21, 2017 13:05:40
Jabil Menedzsment
Sep 21, 2017 13:05:57
* VINNYOGVA RÖHÖG *
Sep 21, 2017 13:05:57
Jabil vezetôsége
Sep 21, 2017 13:11:38
Ezek mind azért vannak Lackó, mert a trollok már ott vannak a dzsabil legfelsőbb vezetésében is. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Menjetek a francba!
Menjetek a francba!
Laci, én a helyedben befognám. Elkezdjük leltározni a csavarhúzókat?
Sep 21, 2017 13:11:38
-
Sep 21, 2017 13:21:49
lolbazmeg, a neten szidja a munkahelyét, mert még ahhoz sincs bátorsága, hogy felmondjon, és a végzettségének megfelelő melót keressen. progmat diplomával betanított munkás, a világ lúzere! erről is nyilván a trollok tehetnek!
gyere zsír, vágd ellenzékbe a trollokat amiért nem mered otthagyni a szar melódat!:)))
gyere zsír, vágd ellenzékbe a trollokat amiért nem mered otthagyni a szar melódat!:)))
Sep 21, 2017 13:21:49
kajmánmanó
Sep 21, 2017 13:25:51
Kivételesen jó fej leszek veled Bori: ez azért van, mert balfasz vagy! Most nem trollkodásból, komolyan mondom.
Azért van, mert nem voltál hajlandó/képes lepattanni a progmat BSc-del onnan kelet-mordorból, ahol az egyetlen - nem protekciós állam csöcsein csüngő - munkalehetőség a szalag mellett robotolás, ahol a helyedre bármikor fel tudnak venni 5 másikat, emiatt pedig kevés mozgástered van a vezetőséggel szemben.
Azért van, mert szociálisan 0 vagy, egy senki, egy semmi, nyista. Nem vagy képes kiállni a főnököd elé elmondani rendesen, nem megkeseredetten őrjöngve a problémákat és megnyerő stílusban eladni a módosítási ötleteidet. Nem vagy képes lepacsizni a vezetőséggel, kapcsolatokat építeni, törtetni. A sakkozás, BSc alapján simán átlag feletti IQ-d van, megfelelő szociális skillekkel kieemelkedhettél volna ott is a sok legózó ostoba proli közül és középvezető lehetnél te is.
Nem, te jó csinovnyik módra magadban stresszelsz és puffogsz, az egyedüli amit teszel, hogy bűnbakot keresel a saját teszetoszaságodra (a trollok jelenleg). Persze bazdmeg, hogy rád tosszák a dupla melót, beléd törlik a lábukat a főnök urak, amikor kussban tűröd a sorsod, meg te termelsz a legtöbbet az egész részlegből. Gyakorlatilag tárt karokkal várod a szopatást, Hahó!
Sep 21, 2017 13:25:51
-
Sep 21, 2017 13:49:13
azért az megdöbbentő, hogy kisboros szerint mi tettük tönkre az életét, miközben senki nem akadályozza, hogy a diplomájával a világ bármely részén sok pénzt keressen, és kedvére éljen. megdöbbentő, hogy valaki ennyire elszakadjon a valóságtól, és virtuális bűnbakokkal hadakozzon a saját élete rende tétele helyett.
Sep 21, 2017 13:49:13
broni
Sep 21, 2017 13:50:42
Itt az új biznisz, Herbál Laci!
Sep 21, 2017 13:50:42
Schwezoff Dávid
Sep 21, 2017 14:14:46
szazszor-halalosabb-mint-a-heroin
Tiszavasvári,
Sep 21, 2017 14:14:46
Sep 21, 2017 15:13:42
Ennyire meg a berlinbe szakadt, hazaarulo, honapkig koszos gatyaban munkabajaro, combnal gecifoltos nadragot hordo A Sodi sem antiszocialis.
Ha baratai nincsenek, azert nehany npc, bablevest fozo mellekaraktert osszeszedett barmikor.
Ezzel szemben kisborost meg a rabszolgaminkas gyartosori, munka helyett telefonozo, cigizo, vihogo biorobotok is kikozositik, LOLLLL!!!
Ha baratai nincsenek, azert nehany npc, bablevest fozo mellekaraktert osszeszedett barmikor.
Ezzel szemben kisborost meg a rabszolgaminkas gyartosori, munka helyett telefonozo, cigizo, vihogo biorobotok is kikozositik, LOLLLL!!!
Sep 21, 2017 15:13:42
Sep 21, 2017 15:17:43
A sodi, az ur berlinben gyujtogeti a ki se bontott jatekokat, szaunaba jar, mas orszagokba utazgat, ha kedve szottyan ezer euros hiteleket vesz fel a 100-as nezettsegu blogjára.
Ezzel szemben bori tulorakat vallal be, oktatasba jar, ket ember munkajat vegzi a leghulyebb muszakokban es mininalberert robotol. LOLLLL
Ezzel szemben bori tulorakat vallal be, oktatasba jar, ket ember munkajat vegzi a leghulyebb muszakokban es mininalberert robotol. LOLLLL
Sep 21, 2017 15:17:43
Sep 21, 2017 15:20:20
bori = sodi, csak jobb kepessegekkel,
aki minden teren sikertelenebb nala.
Nem csak a nemet szexpapikat, kulfoldi munkat de meg a trollokat is irigyli tole :D
aki minden teren sikertelenebb nala.
Nem csak a nemet szexpapikat, kulfoldi munkat de meg a trollokat is irigyli tole :D
Sep 21, 2017 15:20:20
xray
Sep 21, 2017 15:24:12
bori menthetetlen, kár rá a tanszék minden billentyű leütése.
Sep 21, 2017 15:24:12
-
Sep 21, 2017 15:25:02
kisboros gyakorlatilag egy önkéntes bérrabszolga. lehetne ezerszer jobb melója tízszer annyi pénzért, de ő inkább a bérrabszolgaságot választja, és köpködi a gazdáját.
Sep 21, 2017 15:25:02
-
Sep 21, 2017 15:37:10
írt már valaki bejelentést a diákhitel központnak, nav-nak, hogy szíveskedjenek behajtani a magyar adófizetők pénzét a berlinben bujkáló hazaárulón? mármint azóta, hogy megvan a címe is.
lehet írni kisukrán nevében, címével is, Hahó!
nagy szórakozás lenne abból, ha letiltanák a fizetése felét, harmadát.
lehet írni kisukrán nevében, címével is, Hahó!
nagy szórakozás lenne abból, ha letiltanák a fizetése felét, harmadát.
Sep 21, 2017 15:37:10
RGL Figyelő
Sep 21, 2017 16:13:59
RGL tiltását feloldotta a facebook, ideje hogy Sodi és Kisboros egyesült erővel kezdje újra jelentgetni. Természetesen RGL bosszúja sem maradhat el, és vissza fog támadni.
Sep 21, 2017 16:13:59
broni
Sep 21, 2017 16:27:13
rgl még él???????????????????sajsze((((((((((((((
Sep 21, 2017 16:27:13
Lewis Hamilton
Sep 21, 2017 16:53:02
Mától Barbi sem eszik húst, ha értitek, mire célzok ;)
hu.motorsport.com/f1/news/etrendet-valtott-lewis-hamilton-veganizmus-f1-2017/?v=2&s=1&q=hamilton
hu.motorsport.com/f1/news/etrendet-valtott-lewis-hamilton-veganizmus-f1-2017/?v=2&s=1&q=hamilton
Sep 21, 2017 16:53:02
broni
Sep 21, 2017 17:01:34
cigány
Sep 21, 2017 17:01:34
-
Sep 21, 2017 17:09:41
Eszmeralda = Deli Szabina
Nszksz, kisboros!
Nszksz, kisboros!
Sep 21, 2017 17:09:41
vasvári hírmondó
Sep 21, 2017 17:24:55
A bátor tiszai trollvadász a jabilos fenyegetőzést természetesen már törölte.
Sep 21, 2017 17:24:55
AutismusMaximus
Sep 21, 2017 17:55:07
Eszmeralda = Deli Szabina
Nszksz, kisboros!
Nszksz, kisboros!
Helytelen, Szabó Judit alias mahikibeach. Kisboros maga írta le többször ilyen-olyan vendégkönyvekbe.
Sep 21, 2017 17:55:07
-
Sep 21, 2017 19:21:15
Boros te mekkora balek vagy.
Sep 21, 2017 19:21:15
Schwezoff David
Sep 21, 2017 19:36:57
Boros te mekkora balek vagy.
Kinzo kerdesem:
Sep 21, 2017 19:36:57
broni
Sep 21, 2017 19:44:14
youtu.be/uf3MVrmbttg
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!!
az õrültség õrzõi
felszólítják ezt a bosszúálló imát,
hogy ellenségekkel beszéljenek a megváltás eme sebein keresztül,
szétzúzzák a szemüket.
Íme, ez a választott új felfogás,
ahogy a csend támadja ezt a bocsánatot
egy értelmetlen könyörgésnek a feloldás
ezen a bejáratánál a feledésnek
ez a bukott angyal, az elszigeteltségtől megfosztott,
szorongattatva a felszabadulásig,
ez a helyreállított keret visszautasító projekt formájában , ebben a fájdalomban töltött változtatásokkal
ez az új fenyegetés az élet megváltoztatására nyugtalan ebben a teljesítésben
tehetetlen, ahogy kijutok, mint a sertések
hamarosan levágásra
szoptatják azt a hitet, remélve mindenkit megment
ezek az ajánlatok hoznak minket igazságosságunkat.
ezekre az évekre hígított hazugságokra
a szabadságunkra
adott válaszok az istenek halálára adott válaszok,
ezek a kezek az ég felé tartották, hogy a sötét
szélek megkínozzák a gyilkosság vérét,
mivel a
legfehérebb szívek engedelmeskednek a gonosz halálos rítusok gondolatainak , elviselik a bosszú vágyát
átadják az áttelepítés állapotát, és elengedik
ezt az életet a sötét belső
terekből. Ennek a segített kínzásnak a kellemetlensége ebben a tekintetben
az
éhség rítusaiban rabságra késztetett ébredés csapásának ad helyet
, mi meg fogjuk terjeszteni
a nemi erőszakot
ezen eszmékben életveszély, megtaláljuk az igazságokat pengékként
szelet nyitni a nyakukat
a választ a szabadságunkat
a választ, hogy a halál az istenek
egyszer rekonstruálta raj lesz megemészteni
a lelkét ez a tökéletlenség
sterilizáló faith bringer lemerült
ez a szerelvény ezen kárhozat
terhe nekem a gyenge
átok nekem a beteg
a vérrel telt falak, amelyeket csak
az Isten vak szeméből faragtam
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!!
az õrültség õrzõi
felszólítják ezt a bosszúálló imát,
hogy ellenségekkel beszéljenek a megváltás eme sebein keresztül,
szétzúzzák a szemüket.
Íme, ez a választott új felfogás,
ahogy a csend támadja ezt a bocsánatot
egy értelmetlen könyörgésnek a feloldás
ezen a bejáratánál a feledésnek
ez a bukott angyal, az elszigeteltségtől megfosztott,
szorongattatva a felszabadulásig,
ez a helyreállított keret visszautasító projekt formájában , ebben a fájdalomban töltött változtatásokkal
ez az új fenyegetés az élet megváltoztatására nyugtalan ebben a teljesítésben
tehetetlen, ahogy kijutok, mint a sertések
hamarosan levágásra
szoptatják azt a hitet, remélve mindenkit megment
ezek az ajánlatok hoznak minket igazságosságunkat.
ezekre az évekre hígított hazugságokra
a szabadságunkra
adott válaszok az istenek halálára adott válaszok,
ezek a kezek az ég felé tartották, hogy a sötét
szélek megkínozzák a gyilkosság vérét,
mivel a
legfehérebb szívek engedelmeskednek a gonosz halálos rítusok gondolatainak , elviselik a bosszú vágyát
átadják az áttelepítés állapotát, és elengedik
ezt az életet a sötét belső
terekből. Ennek a segített kínzásnak a kellemetlensége ebben a tekintetben
az
éhség rítusaiban rabságra késztetett ébredés csapásának ad helyet
, mi meg fogjuk terjeszteni
a nemi erőszakot
ezen eszmékben életveszély, megtaláljuk az igazságokat pengékként
szelet nyitni a nyakukat
a választ a szabadságunkat
a választ, hogy a halál az istenek
egyszer rekonstruálta raj lesz megemészteni
a lelkét ez a tökéletlenség
sterilizáló faith bringer lemerült
ez a szerelvény ezen kárhozat
terhe nekem a gyenge
átok nekem a beteg
a vérrel telt falak, amelyeket csak
az Isten vak szeméből faragtam
Sep 21, 2017 19:44:14
broni
Sep 21, 2017 19:54:45
Kinzo kerdesem:
a fejem persze borotvált!!!!!!!!!!!!!!barbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megenném a fosodat!!!!!!!!!!he
Sep 21, 2017 19:54:45
-
Sep 21, 2017 19:57:08
Kinzo kerdesem:
Mert akinek 2 énje van, azt könnyen be tudják rakni 2 ember helyére a szalagsoron, anélkül, hogy az illető ezt észrevenné.
Sep 21, 2017 19:57:08
Kiss Kender Farkas
Sep 21, 2017 19:59:18
Kinzo kerdesem:
Amilyen munkaerőhiány van a gyáraknál is, szerintem még messze nem ő számít a legalkalmatlanabbnak.
Sep 21, 2017 19:59:18
miért?
Sep 21, 2017 20:07:32
Sep 21, 2017 20:07:32
Schwezoff David
Sep 21, 2017 20:11:26
dZsabilos Zsidok!
Sep 21, 2017 20:11:26
Barbi
Sep 21, 2017 20:40:56
Sep 21, 2017 20:40:56
broni
Sep 21, 2017 20:50:02
kamu.................
Sep 21, 2017 20:50:02
Orbán Viktor
Sep 21, 2017 20:52:32
kamu.................
Nem.
Sep 21, 2017 20:52:32
broni
Sep 21, 2017 21:06:59
[quote=Orbán Viktor]Nem.[/quote
cigány.
cigány.
Sep 21, 2017 21:06:59
Karandas
Sep 21, 2017 21:33:07
Zsír!
Mondtam már, hogy butább vagy, mint Halász János? Ő a matematikusi diplomájával legalább egy művházban el tudott helyezkedni...
Mondtam már, hogy butább vagy, mint Halász János? Ő a matematikusi diplomájával legalább egy művházban el tudott helyezkedni...
Sep 21, 2017 21:33:07
Orbán Viktor
Sep 21, 2017 22:24:27
[quote=Orbán Viktor]Nem.[/quote
cigány.
cigány.
a románok cigányok, szőröstalpú bocskoros oláh az összes
Sep 21, 2017 22:24:27
thompson
Sep 21, 2017 23:24:16
Véletlen vajon, hogy pont most lett kedvezményes a diákhitel törlesztése, amikor a SoDI is úgy döntött, hogy végre visszafizeti tartozásait a magyar államnak?
Véletlenek nincsenek!
Véletlenek nincsenek!
Sep 21, 2017 23:24:16
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Sep 21, 2017 23:29:24
x2)
Vajon lesz holnap flokk? Vagy már minden mindegy?
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
thompson
Sep 21, 2017 23:40:52
Vajon lesz holnap flokk? Vagy már minden mindegy?
ha már elment prágába, akkor tuti ki fog hozni valamit, csak még bele kell vágni egy magyarázkodást a tjolloknak.
Valószínűleg az önfeledt faszmutogatástól már elment a kedve a hős vadászbikának, a sodinak.
Amúgy is milyen kurva undorító ez már, ugyanazon a flokkon mutogatni faszodat, amin az édesanyád is szerepel!
Ilyen sodi a sodi, kicsit homoszexuális, kicsit incesztuózus, kicsit ödipális, kicsit szatír Sodi a Sodi.
Sep 21, 2017 23:40:52
thompson
Sep 21, 2017 23:52:41
Sep 21, 2017 23:52:41
Neymar
Sep 22, 2017 00:05:16
hvg.hu/elet/20170921_palvin_barbi_neymar_the_sun_fotok
Barbi éjjel belekakilt a macskaalomba, de amikor hazament, rákentem egy szelet kenyérre, és kész is volt a reggeli!
nyami nyami szar! barbiszar! románoknak nem jut
Barbi éjjel belekakilt a macskaalomba, de amikor hazament, rákentem egy szelet kenyérre, és kész is volt a reggeli!
Sep 22, 2017 00:05:16
-
Sep 22, 2017 00:30:13
Véletlen vajon, hogy pont most lett kedvezményes a diákhitel törlesztése, amikor a SoDI is úgy döntött, hogy végre visszafizeti tartozásait a magyar államnak?
Véletlenek nincsenek!
Véletlenek nincsenek!
Diákhitel? Milyen diákhitel? A SoDI nem tud semmiféle diákhitelről!
Ha volt is valami, az rá lett írva a pátyi haciendára (vagy mi a fasz), elvitte a cica, lehet keresni esetleg Púpszászon a macskaólban, de a SoDI-n nem! Tessék szépen őt békén hagyni spórolni Berlin, Germany környékén!
(Egyébként német munkavállalóként nem igazán érinti a cafetériás törlesztés)
Sep 22, 2017 00:30:13
-
Sep 22, 2017 08:58:24
Ma lesz flokk?
Sep 22, 2017 08:58:24
Hajcsár főnökúr
Sep 22, 2017 09:00:26
Siess sodi, azt ígérted, ma 4-kor indulhatunk! Hallod? HALLOD?!
Sep 22, 2017 09:00:26
Mortal Danger
Sep 22, 2017 09:02:48
Endre, tudtál haladni?
Sep 22, 2017 09:02:48
-
Sep 22, 2017 09:08:45
en.wikipedia.org/wiki/Sodi_family
Kéne frissiteni a szócikket, nem látom a Kiss családot a listában.
Kéne frissiteni a szócikket, nem látom a Kiss családot a listában.
Sep 22, 2017 09:08:45
Púpos Recskapók
Sep 22, 2017 10:45:11
Íííj, nem hoztam fülest a melócsába, megint nem tudom megnézni itt a flokkot, basszameg!
Sep 22, 2017 10:45:11
AutismusMaximus
Sep 22, 2017 11:03:44
Íííj, nem hoztam fülest a melócsába, megint nem tudom megnézni itt a flokkot, basszameg!
Hallgasd full hangerőn. Szerintem szép lassan köréd gyűlne az egész cég, lenne egy baromi mókás péntek délutánotok. És jó eséllyel új snecológus hallgatókat is köszönthetnénk.
Sep 22, 2017 11:03:44
Nembori dzsembori
Sep 22, 2017 11:25:37
ez tényleg jó ötlet! Melyik cégnél is dolgozol? Lehet kapni csavarhúzót a közelben? Sep 22, 2017 11:25:37
-
Sep 22, 2017 12:10:17
3 dolog érdekel a mai flokkból:
1. mit mond arról, hogy egy troll szopatta a nézettséggel
2. mit mond arról, hogy a trollok kiderítették a berlini címét
3. kiverte-e a faszát az anyja előtt prágában
ha valaki megnézi a flokkot, írja le a válaszokat, hogy nekem már ne kelljen megnézni, és ne növeljem a nézettséget. nszksz!
amúgy kisboros mostani kommentje alatt 60 válasz van, úgy becsülöm, hogy az ehhez kapcsolódó nézettségnövekedés kb. 300 volt.
1. mit mond arról, hogy egy troll szopatta a nézettséggel
2. mit mond arról, hogy a trollok kiderítették a berlini címét
3. kiverte-e a faszát az anyja előtt prágában
ha valaki megnézi a flokkot, írja le a válaszokat, hogy nekem már ne kelljen megnézni, és ne növeljem a nézettséget. nszksz!
amúgy kisboros mostani kommentje alatt 60 válasz van, úgy becsülöm, hogy az ehhez kapcsolódó nézettségnövekedés kb. 300 volt.
Sep 22, 2017 12:10:17
Schwezoff Dávid
Sep 22, 2017 12:15:11
Lesz ma flokk, sodi?
Szorgos kínai nézők nélkül?
Szorgos kínai nézők nélkül?
Sep 22, 2017 12:15:11
broni
Sep 22, 2017 12:31:19
hvg.hu/elet/20170921_palvin_barbi_neymar_the_sun_fotok
kamu.
Sep 22, 2017 12:31:19
kamu.
Sep 22, 2017 12:34:45
broni
Sep 22, 2017 12:34:45
Neymar jr.
Sep 22, 2017 12:35:13
kamu.
fincsi szar, ÓÓÓÓÓÓARGH
barbi szara mézízű
Sep 22, 2017 12:35:13
broni
Sep 22, 2017 12:37:15
fincsi szar, ÓÓÓÓÓÓARGH
barbi szara mézízű
fincsi szar, ÓÓÓÓÓÓARGH
barbi szara mézízű
Sep 22, 2017 12:37:15
Neymar jr.
Sep 22, 2017 12:54:31
azt mondta Barbi, hogy nagyobb faszom van, mint a Sodinak :)))))))))))))))))))))
fekák > románok
ennyi
Sep 22, 2017 12:54:31
pocokarcú fiú
Sep 22, 2017 12:57:58
fekák > románok
ennyi
fekák > románok
ennyi
Sep 22, 2017 12:57:58
Neymar jr.
Sep 22, 2017 12:59:09
Sep 22, 2017 12:59:09
türelmetlen
Sep 22, 2017 13:00:58
Hol van már a videó, púposgeci??!?!!??!?
Sep 22, 2017 13:00:58
shodi
Sep 22, 2017 13:02:03
Hol van már a videó, púposgeci??!?!!??!?
ne sürgess, zsidó
* fap fap fap *
Sep 22, 2017 13:02:03
broni
Sep 22, 2017 13:16:23
ez igaz, nigger.majd a szeku elintéz........
Sep 22, 2017 13:16:23
SoDI
Sep 22, 2017 13:44:57
Mivel többen kérdezték, hogy mi van velem ezért még a vlog előtt kivételesen válaszolok itt is mert ki kellett vágnom részeket, hogy ne legyen túl hosszú.
Ma reggel ismét felhívtak a bankból, hogy megemelték a hitelkeretemet, mert az előző spórolási elhatározás során nem tisztán és pontosan kértem az univerzumtól, hogy milyen módon szeretnék megtakarítani ezért figyelmetlenségemből fakadóan megvettem 170 euróért a Farm Simulator GOTY Ultiamte exclusive verziót ami tartalmazza a sorozat összes részét plusz egy kiegészítő pdf-et ami leírja a teljes irányítást így a trollok már nem mondhatják, hogy ehhez a játékhoz is hülye vagyok. Plusz még vásároltam egy fejhallgatót mert elhagytam azt amit múlthéten vettem, de ilyen mostantól nem lesz mert úgy döntöttem, hogy inkább nem viszek magammal fejhallgatót sehova mert mindig elhagyom ezért inkább angolozni fogok tableten munkába menet. Természetesen egy profi vlog felszereléshez dukál egy profi downhill bicikli is amit most kivételesen előre megvásároltam, de sajnos út közben haza fele ezt is elvesztettem, de ilyen többet nem lesz, mert megfogadtam, hogy ha legközelebb vásárolok valamit azt nem teszem le addig amíg haza nem értem.
Nem aggódom, egy percig sem, hogy a trollok megszerezték a címemet mivel tegnapelőtt véletlenül bennfelejtettem a mikróban egy mirelit girosztálat és mivel két és fél órára állítottam az időzítőt így, leégett az egész háztömb.
Most többszázezer eurót követelnek rajtam a lakók a kormos falukért meg az összezsugorodott tévéikért, bár ez is bizonyítja, hogy az univerzum velem van mert mire a trollok rájöttek hol vagyok én addigra eljöttem onnan. A trollok ártalmatlanok.
Ma reggel ismét felhívtak a bankból, hogy megemelték a hitelkeretemet, mert az előző spórolási elhatározás során nem tisztán és pontosan kértem az univerzumtól, hogy milyen módon szeretnék megtakarítani ezért figyelmetlenségemből fakadóan megvettem 170 euróért a Farm Simulator GOTY Ultiamte exclusive verziót ami tartalmazza a sorozat összes részét plusz egy kiegészítő pdf-et ami leírja a teljes irányítást így a trollok már nem mondhatják, hogy ehhez a játékhoz is hülye vagyok. Plusz még vásároltam egy fejhallgatót mert elhagytam azt amit múlthéten vettem, de ilyen mostantól nem lesz mert úgy döntöttem, hogy inkább nem viszek magammal fejhallgatót sehova mert mindig elhagyom ezért inkább angolozni fogok tableten munkába menet. Természetesen egy profi vlog felszereléshez dukál egy profi downhill bicikli is amit most kivételesen előre megvásároltam, de sajnos út közben haza fele ezt is elvesztettem, de ilyen többet nem lesz, mert megfogadtam, hogy ha legközelebb vásárolok valamit azt nem teszem le addig amíg haza nem értem.
Nem aggódom, egy percig sem, hogy a trollok megszerezték a címemet mivel tegnapelőtt véletlenül bennfelejtettem a mikróban egy mirelit girosztálat és mivel két és fél órára állítottam az időzítőt így, leégett az egész háztömb.
Most többszázezer eurót követelnek rajtam a lakók a kormos falukért meg az összezsugorodott tévéikért, bár ez is bizonyítja, hogy az univerzum velem van mert mire a trollok rájöttek hol vagyok én addigra eljöttem onnan. A trollok ártalmatlanok.
Sep 22, 2017 13:44:57
RGL adventures
Sep 22, 2017 13:55:47
Sep 22, 2017 13:55:47
-
Sep 22, 2017 14:14:03
co. starring Cvi Huang as Király Balázs
youtu.be/8tbWll7Ggno?t=1254
a két nyomorult kalandjai. rgl aki vajda attilának azt panaszolta, hogy a kislányáról nem küldenek egy képet sem a nevelőszülei, pedig a gyámügy figyeli a videóit, ezért tudják hol jár. ekkora idiótát bazmeg! 6 év alatt semmit nem tett az állítólagos lányáért, tőle akár éhen is halhatott volna, egy fillér gyerrektartást nem fizetett, és most olaszországban biciklizve veri a faszát, meg az asztalt, hogy neki apai jogai vannak, és tudni akarja hol a gyerek. a másik nyomorult, ez a cvi, meg megerősíti ezt a faszt abban, hogy ő a mintaapa, mert "törődik" a gyerekével, és szolgálja az ámokfutást.
rgl-nek a faszát kéne levágni, hogy ne csinálhasson több gyereket.
Sep 22, 2017 14:14:03
broni
Sep 22, 2017 14:15:45
láttam a videóba frátert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!felgyuttom!!!!!!!!!
Sep 22, 2017 14:15:45
broni
Sep 22, 2017 14:23:00
tolta az a kurva............milyen egy csöves, nyomi, alkeszt szopni, marisnéni??????????
Sep 22, 2017 14:23:00
moshe dayan
(
x2)
Sep 22, 2017 14:24:44
x2)
csak én olvasom mindig azt, hogy ultimátum FASZ?
broni
Sep 22, 2017 14:27:03
rgl-t, meg frátert, meghívom egy baráti grillezésre, holnap ugyis vmi főzőverseny lesz a parasztoknak, remélem páran beleeesnek részegen a tűzbe))))))))))))
Sep 22, 2017 14:27:03
broni
Sep 22, 2017 14:29:06
jav:paraszt magyaroknak...
Sep 22, 2017 14:29:06
én;Eszter
Sep 22, 2017 14:35:24
Pénz beszél, Rácz meg ugat.
Sep 22, 2017 14:35:24
Életromboló Sürgetés
Sep 22, 2017 15:18:15
Elkezdted már a flog vágását sodi? 4-kor indulhatunk, 100%?
Sep 22, 2017 15:18:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2017 15:51:15
x38)
Kész van már a következő rész? Kurvára ajánlom, hogy ma ne SoDIkázd el, és időben kerüljön fel a flokk! Te lusta szar, te kontár!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Flokkváró Ferenc
Sep 22, 2017 15:52:42
Már csak 8 perc, és jön a FLOKK!!
Sep 22, 2017 15:52:42
kripli figyelő
Sep 22, 2017 15:55:50
Itt a határidő sneci.Már most kezd el a következő flokkot nehogy lekésd a jövő heti határidőt,a faszvillantó snitteket már most vedd fel.
Sep 22, 2017 15:55:50
flokktube örjöngés
Sep 22, 2017 16:00:10
kisboros1
2 days ago (edited)
A "faszmutogatás" egyébként, amiről hadoválnak a fórumon a Soros-bérenc zsidó firkászok, ugyanolyan hazugság, mint a "kutyabaszás" meg a "herbáldílerezés", de lesz lehetőségük bizonyítani, mielőtt fel lesznek aprítva...Az "50 éves férfi Molnár oldalán" szintén az. Az egy kb. velem egykorú, kissé skizofrén nőszemély volt, aki Molnár egyik videójában még szerepelt is. (Azért nem írom le a polgári nevét, mert rászállnátok.) De nem baj, ezek mind olyan mocskolódások, amiket személyesen is lesz lehetőségetek bizonyítani. Aztán jön az ítélőszék... Hogy mit kell ezalatt érteni? Gondoljatok például a Fűrész című filmre. Igazán inspiráló... Ilyen nagyon mókás lesz ez! "Csudutov Csudinka" szintén a ti agyszüleményetek. Anno egy cégnevet írtam le csak, ahol dolgozik egyikőtök, meg rajta kívül sokan mások is. Semmilyen nevet nem írtam, ezt a nevet ti találtátok ki. Egyébként sem ő a troll ott, jól mondom, L.O.?
Sep 22, 2017 16:00:10
kripli figyelő
Sep 22, 2017 16:05:08
kisboros1
2 days ago (edited)
Mekkora öngól.Ki volt printscreenelve a pitonvillantás,erre bori azt mondja ez ugyanolyan hazugság mint a kutyabaszás,herbálozás. 2 days ago (edited)
Sep 22, 2017 16:05:08
broni
Sep 22, 2017 16:07:57
Sep 22, 2017 16:07:57
megint késés
Sep 22, 2017 16:07:58
hétfő reggelre érkezik az utazós flokkrész, ma is elsodikázódott
Sep 22, 2017 16:07:58
flokktube örjöngés
Sep 22, 2017 16:17:43
kisboros1
40 minutes ago (edited)
Kaptam ma fizetésemelést (bruttó 11), szóval akármelyik troll is küldte be a kommentemet, nagyon szépen köszönöm szépen a szíves együttműködést, a jövőben is...Bár ismerve benneteket, előbb beküldte a brazil, aztán tőle függetlenül ti is. Látod sodi, mi mindenre jó, ha van trollod, csak tudni kell használni.
40 minutes ago (edited)
Kaptam ma fizetésemelést (bruttó 11), szóval akármelyik troll is küldte be a kommentemet, nagyon szépen köszönöm szépen a szíves együttműködést, a jövőben is...Bár ismerve benneteket, előbb beküldte a brazil, aztán tőle függetlenül ti is. Látod sodi, mi mindenre jó, ha van trollod, csak tudni kell használni.
Sep 22, 2017 16:17:43
Púpos Recskapók
Sep 22, 2017 16:18:05
hétfő reggelre érkezik az utazós flokkrész, ma is elsodikázódott
HÉTFŐ REGGELRE??????
Mi a faszomat vágsz ezen ennyit, Recskás? Kapjál már a fejedhez, öcsém! Baszod, a Magyarósi, akit te másolni szeretnél, nap végén vagdosott össze kb. annyi anyagot mint te.
Sep 22, 2017 16:18:05
banshee
(
x24)
Sep 22, 2017 16:23:05
x24)
Nincs flokk négyre? Ez nem vall a sodira!
*paródiarovat
*paródiarovat
thompson
Sep 22, 2017 16:23:06
kisboros1
40 minutes ago (edited)
40 minutes ago (edited)
Sep 22, 2017 16:23:06
flokktube örjöngés
Sep 22, 2017 16:36:14
az 7300 ft nettó növekmény! és pont most tanácsolta a sodi a szalagmunkás biorobot borinak hogy keressen többet és bármit megtehet. véletlen lenne? aligha! Sep 22, 2017 16:36:14
broni
Sep 22, 2017 16:38:26
gyuccsuk fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 22, 2017 16:38:26
még éltet a remény
Sep 22, 2017 16:45:55
HÉTFŐ REGGELRE??????
A makkja kitakarta a Vencel teret, egyszer meg csinált egy olyan beállítást,hogy a fasza kitakarja a Károly hidat, így tehát a piton ível át a Moldván.
Sep 22, 2017 16:45:55
broni
Sep 22, 2017 16:48:14
mennyiért szopnátok le soros györgyöt?????????????
Sep 22, 2017 16:48:14
kripli figyelő
Sep 22, 2017 17:06:29
Hol a flokk recskás.Kisukrán anyja mindjárt megdübben,eddig legalább péntekente nyugta volt,a gyerekszobában tombolt lacika menetrendszerűen.
Sep 22, 2017 17:06:29
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 22, 2017 17:08:32
Bassza meg, most értem Prágába (nem vicc), gondoltam majd a flokkból tájékozódom, hogy mit érdemes megnézni és mit nem. Erre nincs flokk.
Hát így kell bánni a hűséges nézőkkel???
Hát így kell bánni a hűséges nézőkkel???
Sep 22, 2017 17:08:32
Lackó buta
Sep 22, 2017 17:12:31
kisboros1
2 days ago (edited)
2 days ago (edited)
Megint lebukott...most is gyilkossággal fenyegetőzik a fűrészes résznél. Vagy megint feltörték a gépét? Esetleg a másik énje irogat? Mindegy, majd elmagyarázza a megfelelő személyeknek.
Lackó ne feledd, a szolgáltató mindent logol!
Sep 22, 2017 17:12:31
Örebro
(
x17)
Sep 22, 2017 17:12:41
x17)
gyagyås, miert nem veszed at a csomagokat amiket rendelsz???
rå fogsz baszni, ha a comagkuldök besokallnak!!
rå fogsz baszni, ha a comagkuldök besokallnak!!
Sodi und pizza kurier
Sep 22, 2017 17:27:23
- Hallo! Ich habe eine Pizza für Herr Kiss!
- nein, nicht jetzt... Zu.. Zu... Zuschauer sind unterhalten
- Ich interessiere mich nicht für einen migranten! Wo ist mein Geld?
[taschen rost]
- ach... Es tut mir nicht leid, Liebling Gentleman, Ich gebe einen symbolischen zwanzigtausend Forint...
- nein, nicht jetzt... Zu.. Zu... Zuschauer sind unterhalten
- Ich interessiere mich nicht für einen migranten! Wo ist mein Geld?
[taschen rost]
- ach... Es tut mir nicht leid, Liebling Gentleman, Ich gebe einen symbolischen zwanzigtausend Forint...
Sep 22, 2017 17:27:23
Mata Sodi
Sep 22, 2017 17:41:16
Mondtam már, hogy most megyek fel a berlini tévétornyba?
Sep 22, 2017 17:41:16
-
Sep 22, 2017 18:21:28
www.youtube.com/watch?v=1IfNjwYJiGE
Semmi extra, ne nézzétek meg.
-Q&A vlog.
-Ebben a videóban a flokk részet alatti kommenteket kommentelné
-Boros Lászlónak ad tanácsokat a trollok ellen "Nőj től magadon"
-trollozás kicsit (egy szó sem eszik a kinai nézőkről és a belrini cimről)
-Ábrándozás, hogyha nyerne a lottón, akkor elmenne USA körútra. Idézem: "nemtom, hogy létezik e egyáltalán 66-os út, de valahol ami annak felel meg, szépen végigmennék és vlogolnék róla"
-szaunázós magyrázkodás, hogy "mivel lehet egy délutánt eltölteni egy szaunában"
-Ha a berlini mostani nettója egyharmadát kereste volna fixen Pesten, akkor nem költözött volna ki. Ha most valaki a mostani fizetése felét ajánlja, egyből hazaköltözik.
-Nem békült ki az anyjával, mivel "sosen voltunk nagyon rosszban". Azrét az anyját viszi kirándulni, mert RGL-el nem lehet tervezni, a rövid határidővel pedig drága a jegy bárhova. Fórizst akarta foci EB-re hivni anno, de inkább tüntit szervezett. Igy az anyja tökéletes.
Sidequote:
Eléggé leépült feje van, nehezen artikulál, arca püffedt, szemei karikásak. Szerintem azért volt pár álmatlan éjszaka :D
Varsó flokk hétfőn. Ezután az utazós flokkok hétfőnként jönnek, a heti flog pedig pénteken. Na szhijasztok!
Semmi extra, ne nézzétek meg.
-Q&A vlog.
-Ebben a videóban a flokk részet alatti kommenteket kommentelné
-Boros Lászlónak ad tanácsokat a trollok ellen "Nőj től magadon"
-trollozás kicsit (egy szó sem eszik a kinai nézőkről és a belrini cimről)
-Ábrándozás, hogyha nyerne a lottón, akkor elmenne USA körútra. Idézem: "nemtom, hogy létezik e egyáltalán 66-os út, de valahol ami annak felel meg, szépen végigmennék és vlogolnék róla"
-szaunázós magyrázkodás, hogy "mivel lehet egy délutánt eltölteni egy szaunában"
-Ha a berlini mostani nettója egyharmadát kereste volna fixen Pesten, akkor nem költözött volna ki. Ha most valaki a mostani fizetése felét ajánlja, egyből hazaköltözik.
-Nem békült ki az anyjával, mivel "sosen voltunk nagyon rosszban". Azrét az anyját viszi kirándulni, mert RGL-el nem lehet tervezni, a rövid határidővel pedig drága a jegy bárhova. Fórizst akarta foci EB-re hivni anno, de inkább tüntit szervezett. Igy az anyja tökéletes.
Sidequote:
Eléggé leépült feje van, nehezen artikulál, arca püffedt, szemei karikásak. Szerintem azért volt pár álmatlan éjszaka :D
Varsó flokk hétfőn. Ezután az utazós flokkok hétfőnként jönnek, a heti flog pedig pénteken. Na szhijasztok!
Sep 22, 2017 18:21:28
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™