És ő akarta megtanítani RGL-t Youtube-ozni. :D :D
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Azért van ez, mert nem dolgozik jó technikával a Sodi! Ha jobb kamerával dolgozna, és 4k minőségben láthatnánk a veknit, rendes megvilágításban, már talán súrolhatná a minőség egy nézettebb vlogger szintjét, akkor meg a nézők is jönnek majd, ha látják, hogy van minőség, hahó!
És legyen rendesen szórt fény a belső felvételekhez, mert nagyon égő, hogy egy csicska asztali lámpával világítod meg a veknit, mint valami proli.
Több technika = több néző, ilyen nagyon egyszerű ez.
a Dancsó mondta egyszer, hogy a túl sok technika már akadályozza a kreativitást, ezért ő már nem is vesz új cuccokat. Mondjuk a SoDinál nem akadályozta, mert neki nem volt mit akadályozni.
óóarrrrrrrrrrrrrrrrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nem, azok kellettek, középszerű technikával csak középszerű vloggerek dolgoznak, a sodi meg nem középszerű sodi.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Képtelen elmondani egy fél mondatot nyökögés nélkül.
Ahelyett, hogy megtanulna beszélni folyamatosan, inkább éjszakába nyúlóan vágja a videóit.
Kibaszott idegesítõ ez a másodpercenkénti vagdosás, de nem jön rá.
Szökôévente egyszer képes lendületesen végigmondani egy vagy két mondatot nyökögés nélkül. Mint valami kibaszott fogyatékos. Oh, wait!
Ertem. Koszi.
Akkor ezert kell szavankent osszevagni a flokkot arcHIV anyagokbol a gazdatestnek.
Már csak 113! Szépen csökken, gratulálok!
Valami hitelt kene felvenni a perspektivikus novekedesre...
Kedves sok millió éve a Kárpát-medencében lóháton vágtató, a Szíriusz bolygórol érkezett szarMagyar!
Így, nagy M-mel, ahogy ti, bazinagyMagyarok irjátok!
Mert a kis 'm', az már nem is 'm', ugye, hanem KURVAGECINNAGY 'M' KELL ODA!! A moldáv, az ugye kis 'm', de az csak moldáv és nem MMMMMMMagyar, mert a Magyar, SAZ AJÓ K8URVA NAGY MAGYAR OTTT AZON OTT KURVA NAGSY 'M' MERT LŰÁTNI KELL MEKKORA KURVA NAGY MAGGYAQR EZ!!
Tehát!
Ha nem értenék a többiek, miről is beszélek...
Kb. két ember van, aki miatt rendszeresen visszajárok ide, a mocskolódásaik és fenyegetőzéseik miatt. Az egyik a Schwezoff Dávid néven irkáló, a másik, az te, HIIPERRRNAGYMAGYAR!
Recskás! Miért nem lehet betűméretet állítani a fórumodon, mert így NEM TUDOM leírni nagy M-mel, hogy MIJNEN KURVA NAGY MAGYAROKK EZEK A TOIGRISEK!!! ÉRTED??? NAGY MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!! IGY!!!! MERT IGY NEM LEHET TUDNI, NEM LEHETZ NEM NEMN NEM ÉS NEM ÉS NEM LEHET UTDNI ÍGY HOGY Ő MILYE KURTVAGY NAGY MAGYAR!
De hol is tartottam... Ja, igen! Schwezoffot hagyjuk is... Azért annyira ne hagyjuk.
Kiadjátok őt és a tigris nevű óriásmagyart... bocsánat: óriásMagyart, és a többiek el vannak felejtve... Értitek-e,amit most ide leírtam? Hmm? Vagy lerajzoljam-ééé? HMMMMM??? Elég, ha leírjátok, hogy kik ők. Ha nem írjátok le, úgysem nyugszom addig, amíg őket fel nem derítem.
Tigris nevű gigaMagyar, aki mint a többi Magyar, egyenesen a hipertérből teleportált ide, a Földre, sőt, mindenkinél előbb volt itt! Ha nem tévedek, te voltál az, aki húsvét környékén Facebook privát chat-en szlovák maffiával fenyegettél...
DE HÁT HOLV ANNAK MÁR A JÓ KU7RVVA ANYÁDAT????????????????????????????????????????
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Broni, te pedig addig poénkodj rajtam, míg nem lékelem meg azt a kopasz fejedet, mint egy görögdinnyét. De ha nagyon erősnek képzelnéd magad a gyógyszerektől,amiket az anyádtól lopott pénzből vásárolsz magadnak, tudod hol lakom. Lehet jönni. Akár jövő héten is...
Tényleg, tigris... Te mint hipernagyMagyar, szoktál-e gondolkozni azon, hogy kikkel is jópofizol itt, és mocskolsz velük engem? Azt most hagyjuk is, hogy Magyarként mit tettél le az asztalra (sejtheti mindenki...), de a többi Magyar haverod tudja-e, hogy Soros-bérencekkel haverkodsz itt, és olyanokat zaklatsz és mocskolsz, akik nem tervezik a Magyarság és úgy a nemzetek eltörlését, ahogy ők, a te itteni haverjaid? Szoktál-e belenézni ABBABA A KURRRRRVVA KIBASZOTT TÜKÖRBE,, és megkérdezni ezt magadtól. Szoktál-e gondolkozni azon, hogy a Soros-bérenc firkászok, akikkel itt haverkodsz, mennyire megvetik és gyűlölik a fajtádat, különösen a Magyarokat! Nem a magyarokat, hanem ahogy magadat is meghatároztad: a Magyarokat! Mit fognak szólni a Magyar haverjaid, ha egyszer felszínre kerül ennek a fórumnak minden mocska, vele együtt azok is, akik mindvégig itt voltak? Mit fognak szólni, ha megtudják, kikkel mocskoltál te magyarokat?!
Milyen Magyar vagy te? Megmondom én: egy álMagyarkodó szar, az vagy te!
Ja, és várom az időpontot, hogy mikor is jössz te ide elintézni. De lehetőleg ne lesből és hátból a KURRRVAANYÁD, hanem úgy, hogy szemtől szemben, én meg te, mint magyar a Magyarral, érted öregem?
Akkor ha megint lesz Hitler, veletek fogja kezdeni.
Mi másért is harcoltok a nacionalizmus és a nemzetek ellen, ha nem azért, mert féltek, hogy a történelem ismétli majd önmagát...?
Ilyen pofonegyszerű ez!
Nem, veled fogja kezdeni, ezért kell a mi oldalunkra állnod, ennyire egyszerű az egész!
A te fajtád miatt olyan a világ, amilyen, nem az enyém miatt.
A te fajtád miatt vannak háborúk, szegénység, elnyomás, kizsákmányolás, nem az enyém miatt.
Hitler tisztában volt ezzel, ezért is irtotta nem az én fajtámat, hanem a tiédet. Ti egy pusztító vírus vagytok. Egy parazita. Jó példa erre például ez a fórum is, meg amit műveltek rajta.
Ilyen nagyon egyszerű ez!
Bori, részeg vagy?
az állatok is sok örömet okoznak.............
Hitler tisztában volt ezzel, ezért is irtotta nem az én fajtámat, hanem a tiédet.
Azért Hitler megölt egy pár ukránt is. Be voltál te herbálozva töriórán, vagy mi a fasz van?
Költözz szépen vissza Ukrajnába, ott az ilyen hülyékkel aláíratnak egy papírt, aztán irány a front.
De ha jobban pártolod a másik oldalt, Donyeckben is nagy szükség lenne Alexander-ügynök szolgálataira.
Pápá, kedves "ukrán geciláda"! Vár a háború, ott van szükség egy ilyen tesztoszterontól ragacsos hajú férfiállatra, hahó!
üsd a török tetvet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recskás! Miért nem lehet betűméretet állítani a
Te Recskásnak merted szólítani az idolodat? Elmúlt a szerelem? :) Azért vigyázz, nehogy felvegyen még egy extra hitelt és kivásárolja alólad a házat ;)
az már biztos, hogy kötőjel névvel csak egy ember ír!!!!
nem vered át a tiszai Poirot-t!
Hitler tisztában volt ezzel, ezért is irtotta nem az én fajtámat, hanem a tiédet.
Bori mamát hagyjuk szerintem, ő nem jött még ide kaszablokkával fenyegetőzni, arról meg nem tehet, hogy a fiacskája ilyen tökkelütött.
Dátum: 2017-07-09 11:20:20
Név: blaszlo
Sorszám: 22
Amennyiben jár erre moderátor, kérném a Boros László néven írt kommentek törlését. Köszönöm.
Álnéven zaklató balliberális újságírók trollkodnak vele évek óta a forum.sodika.org-ról. Ők irkálnak a nevében mindenféle fórumokba. Boros bűne, hogy nem drogos, homokos és bűnöző, mint ők, ráadásul más a politikai véleménye, mint nekik, ezért szerintük Boros automatikusan "fideszes", és mint olyan, el kell pusztítani. Jellemző a Soros-nyomorék balliberális firkászokra, hogy mivel Orbánt nemt tudják elintézni, ezért a Fidesz-szavazónak vélt civilekre szállnak rá, hátha velük könnyebben elbánnak. Így kerültem képbe én is náluk. A rendőrség tud róluk, de mivel amerikai szerverről tevékenykednek, nem adják ki onnan ip-címeiket.
Megfigyelhető, hogy ezek a nyomorék libsi firkászok többnyire gazdag, sikeres emberek ellen lázítanak hírportáljaikon, hogy irigységet ébresztve olvasóikban így lázítsák őket ellenük, mert az irodáikban henyélő, semmirekellő, az életben semmit el nem ért lusta ballib firkászok gyűlölnek mindenkit, aki önerőből, céljait, álmait követve elért valamit. Gyűlölik őket, mert lustaságukból fakadóan ők nem képesek erre. Ez is gyakori ok náluk arra, hogy trollkodjanak valakivel.
Erről beszéltem! Magyarokat, Magyarországon fenyeget agylékeléssel egy alsóbbrendű migráns. Örülniük kéne, hogy megtűrjük itt őket, hogy egyáltalán szívhatják a Magyarok levegőjét, erre gyilkossággal rémisztgetik az őslakosokat. Tenni kell róla, hogy a Tiszaújvárosi bajtársak megkapják ezt az irományt, ők már tudni fogják, hogy mi a dolguk.
Jó figyelmeztetés ez mindenkinek! ez lesz a vége, ha beengedjük ide a migránsokat! Ebből elég volt!
Mindig ezt csinálja. Autista szabályokat állít maga elé, aztán küzd, hogy be tudja tartani, végül alulmarad a saját szabályaival szemben, és magyarázza a kudarcát.
星期五?????
आप यहूदी हैं
természetesen elsodikázza, de ha szerencséd van, akkor lenyom valami nagypofájú szöveget arról, hogy ő már megváltozott és az már nem is úgy van, és hogy ő elsiklik efölött, meg kiröhögi, stb.
Esetleg kaphatsz hozzá 2-3 megjegyzést arról, hogy ő már évek óta milyen digital bennszülöttként használ online szolgáltatásokat és egyszerűen nem érti, hogy mások miért nem.
Gery az a káder, aki nagy erőkkel halad a sehova. És ez így is marad. Na racionalista csá.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Élő csajokkal pláne, főleg ha emberek.
Mondjuk ezt Boros Lacinak hiába magyarázzuk.
Csodálatos Lebensraum.
Cshodálatos esettanulmány lenne, ahogy az főretard tanácsokat ad egy mellékretardnak trollozásból. Ha összefésülnék a trollaktákat sokra vihetnék!
Be kell vonni a nagyerejű nyomozásba a kajmánt is!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sejtem már, hogy te Kiss Endre Farkas (Recskaboy) délvidéki bandájához tartozhatsz...(archer dark, kalapis meg a többi)
Ezért vagy frusztrált, amikor felmerül a magyarság (így: kis m-mel) kérdése, mert te nem vagy az, viszont annak képzeled magad, közben a 'magyar'-t sem tudod leírni helyesen, és magyarokat is zaklatsz, liberálisokkal együtt, akik pár éve még a kettős állampolgárság ellen kampányoltak Gyurcsánnyal... Te ott vagy a határon túl, és ide jársz mocskolni a határon belüli magyarokat, akik papíron is azok. Erről szól a történet, ugye? Erről, hogy frusztrált vagy amiatt, mert szerinted a határon belüliek érdemtelenül magyar állampolgárok, bezzeg te, te mekkora magyar vagy, még így, papírok nélkül is.... aki még a magyart is nagy M-mel írod, bezzeg a határon belüliek... a hazaárulók! Te nem magyar vagy, hanem a sodifórumos liberális haverjaid szavaival élve: "a 23 millió román" egyike...
Korábban már megtettem, de ismét csak gratulálni tudok a magyarságot és nemzeteket eltörölni vágyó cimboráidhoz, akikkel haverkodsz itt. Remélem erről mesélsz ott a környezetedben a többi Magyarnak is. (Vagy azok is trollok...?) Mondod-e nekik: gyerekek, basszátok meg én a Soros által pénzelt firkászokkal zaklatok magyarokat, így próbálva kifejezni, hogy én nagyobb magyar vagyok náluk! Értitek fiúk?! Sorosékkal! A libsikkel! Akik letörölnének minket meg a teljes Magyarságot a térképről! ŐK AZ ÉN BARÁTAIM AZON A FÓRUMON, A KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK MEG!!! MERT EKKORA MAGYAR VAGYOK ÉN!
Én viszont nem haverkodom ilyenekkel, mert nekem nem célom ez, ami nekik, nektek...
Na pá, te fasz! Jöhetsz elintézni te is. Mindegy mikor. A jövő hét is megfelel...
A mestert kihagytam, sorry :)
Borogyin, nem te lógsz ki a fidesz seggéből, akik kb. 7 éve mondják, hogy azé az ország, aki teleszüli? Te meg azokat fikázod, akik gyereket vállalnak? Ennek shemmi de shemmi értelme!
Szerző:
Schwezoff David
Sep 24, 2017 10:36:36
Válasz
(3)
Halt meg retard?
Sep 24, 2017 10:36:36
-
Sep 24, 2017 11:40:50
Sneci, hogyan értékeled, hogy 4 hónap után videónként 300 igazi megtekintésed van, és 118 feliratkozód, ami tizedannyi mint ráczé? Ez shiker? Mi alapozta meg ezt a fényes eredményt?
Talán további 2000 eurót kéne invesztálnod a technikába, hátha azzal shikerül elmozdulnod a nulláról. Vegyél fel hitelt!
Talán további 2000 eurót kéne invesztálnod a technikába, hátha azzal shikerül elmozdulnod a nulláról. Vegyél fel hitelt!
Sep 24, 2017 11:40:50
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Sep 24, 2017 11:44:19
x2)
Sneci, hogyan értékeled, hogy 4 hónap után videónként 300 igazi megtekintésed van, és 118 feliratkozód, ami tizedannyi mint ráczé? Ez shiker? Mi alapozta meg ezt a fényes eredményt?
És ő akarta megtanítani RGL-t Youtube-ozni. :D :D
thompson
Sep 24, 2017 11:47:13
Azért van ez, mert nem dolgozik jó technikával a Sodi! Ha jobb kamerával dolgozna, és 4k minőségben láthatnánk a veknit, rendes megvilágításban, már talán súrolhatná a minőség egy nézettebb vlogger szintjét, akkor meg a nézők is jönnek majd, ha látják, hogy van minőség, hahó!
És legyen rendesen szórt fény a belső felvételekhez, mert nagyon égő, hogy egy csicska asztali lámpával világítod meg a veknit, mint valami proli.
Több technika = több néző, ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 24, 2017 11:47:13
-
Sep 24, 2017 12:09:28
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 24, 2017 12:09:28
tigris
Sep 24, 2017 12:23:36
gecibuta a sodi :DD elég lett volna egy közepesnél jobb kamerával ellátott telefon, meg egy gimbal, és kész. a sok felesleges faszságra, gopróra, meg ilyen baromságokra elkúrt pénzt lehetett volna reklámra költeni. mondjuk amíg ilyen fos a tartalom addig kurva mindegy az egész. tehetségtelen van recskaboy. ez a lényeg. a vlogoddal is megbuktál. vesztes.
Sep 24, 2017 12:23:36
Laci
Sep 24, 2017 12:30:35
Sodi! A csajom szerint térj vissza a shikereid alapjához, a recskavideó-kívánságműsorhoz! Ott nem trollkodtak a nézők, ott kedvesek voltak, meleg, baráti hangulat uralkodott és végre te is arról forgattál,ami igazán érdekelt : a faszodról. Kit érdekel, Prága, Berlin, múzeumok, kultúra, amikor fazonnyírni is lehet a fürdőben? Vagy egy lightos masztit lenyomni az ismerős nyaralójában a Balcsin? Hagyd a zsidó youtubeot és térj vissza a loubeyourtubera! A csajom ezt ajánlja! Én persze inkább múzeumokat néznék...de ő...
Sep 24, 2017 12:30:35
púpátmozgató edzés
Sep 24, 2017 12:32:12
A legutóbbi zsidejó leírásában három rövid félmondatban ötször szerepel "s SoDI" kifejezés, plusz egyszer a címében. Ez lenne a híres SEO-tudományod? Nagyon szeretne a SoDI első lenni a keresőben, ugye SoDI? Mert ilyen SoDI a SoDI. SEO-SoDI.
Sep 24, 2017 12:32:12
thompson
Sep 24, 2017 12:36:23
gecibuta a sodi :DD elég lett volna egy közepesnél jobb kamerával ellátott telefon, meg egy gimbal, és kész. a sok felesleges faszságra, gopróra, meg ilyen baromságokra elkúrt pénzt lehetett volna reklámra költeni. mondjuk amíg ilyen fos a tartalom addig kurva mindegy az egész. tehetségtelen van recskaboy. ez a lényeg. a vlogoddal is megbuktál. vesztes.
a Dancsó mondta egyszer, hogy a túl sok technika már akadályozza a kreativitást, ezért ő már nem is vesz új cuccokat. Mondjuk a SoDinál nem akadályozta, mert neki nem volt mit akadályozni.
Sep 24, 2017 12:36:23
broni
Sep 24, 2017 12:56:14
hvg.hu/kultura/20170923_Palvin_Barbara_Budapest
napi bronihergelés
napi bronihergelés
óóarrrrrrrrrrrrrrrrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 24, 2017 12:56:14
banshee
(
x24)
Sep 24, 2017 13:07:03
x24)
Nem, azok kellettek, középszerű technikával csak középszerű vloggerek dolgoznak, a sodi meg nem középszerű sodi.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
23
Sep 24, 2017 13:22:45
Amúgy egy mondat elmondás közben miért van 4 vágás?
Sep 24, 2017 13:22:45
banshee
(
x24)
Sep 24, 2017 13:28:32
x24)
Szavanként szokta vágni, mert egy beszédhibás sodi a sodi.
broni
Sep 24, 2017 13:34:47
[quote=Schwezoff David]Halt meg retard?[/quote
igen, sodi meghalt.
igen, sodi meghalt.
Sep 24, 2017 13:34:47
logopedagógus
Sep 24, 2017 13:56:36
Amúgy egy mondat elmondás közben miért van 4 vágás?
Képtelen elmondani egy fél mondatot nyökögés nélkül.
Ahelyett, hogy megtanulna beszélni folyamatosan, inkább éjszakába nyúlóan vágja a videóit.
Kibaszott idegesítõ ez a másodpercenkénti vagdosás, de nem jön rá.
Szökôévente egyszer képes lendületesen végigmondani egy vagy két mondatot nyökögés nélkül. Mint valami kibaszott fogyatékos. Oh, wait!
Sep 24, 2017 13:56:36
Schwezoff David
Sep 24, 2017 14:27:30
[quote=Schwezoff David]Halt meg retard?[/quote
igen, sodi meghalt.
igen, sodi meghalt.
Ertem. Koszi.
Akkor ezert kell szavankent osszevagni a flokkot arcHIV anyagokbol a gazdatestnek.
Sep 24, 2017 14:27:30
broni
Sep 24, 2017 16:04:00
Akkor ezert kell szavankent osszevagni a flokkot arcHIV anyagokbol a gazdatestnek
igen.
igen.
Sep 24, 2017 16:04:00
broni
Sep 24, 2017 16:46:15
Sep 24, 2017 16:46:15
púpátmozgató edzés
Sep 24, 2017 17:11:43
4 hónap után videónként 300 igazi megtekintésed van, és 118 feliratkozód
Sep 24, 2017 17:11:43
broni
Sep 24, 2017 17:34:37
terjed a halálhíre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 24, 2017 17:34:37
Schwezoff David
Sep 24, 2017 17:55:44
Valami hitelt kene felvenni a perspektivikus novekedesre...
Sep 24, 2017 17:55:44
"ukrán geciláda"
Sep 24, 2017 18:20:29
azzal kiegészíteném, hogy egy csak a liberális-deviáns demokráciákban működik ez az élet, amit zsír, meg recsi produkál. egy normális konzervatív, jobboldali kormány például már rég hazabaszatta volna sodikát, és példát statuált volna vele, hogy mi jár annak, aki meglopja Magyarországot, és a Magyar állampolgárokat. Nem hagynák dőzsölni, meg buziszaunákban elverni a Magyarok pénzét. A másik meg az ukrán geciláda: HA egy ilyen bevándorló szar elkezdené fenyegetni a Magyarokat, meglakolna, nem tűrnék el azt, hogy egy ilyen migráns féreg gyalázza az őslakosokat.
Kedves sok millió éve a Kárpát-medencében lóháton vágtató, a Szíriusz bolygórol érkezett szarMagyar!
Mert a kis 'm', az már nem is 'm', ugye, hanem KURVAGECINNAGY 'M' KELL ODA!! A moldáv, az ugye kis 'm', de az csak moldáv és nem MMMMMMMagyar, mert a Magyar, SAZ AJÓ K8URVA NAGY MAGYAR OTTT AZON OTT KURVA NAGSY 'M' MERT LŰÁTNI KELL MEKKORA KURVA NAGY MAGGYAQR EZ!!
Tehát!
Kb. két ember van, aki miatt rendszeresen visszajárok ide, a mocskolódásaik és fenyegetőzéseik miatt. Az egyik a Schwezoff Dávid néven irkáló, a másik, az te, HIIPERRRNAGYMAGYAR!
Recskás! Miért nem lehet betűméretet állítani a fórumodon, mert így NEM TUDOM leírni nagy M-mel, hogy MIJNEN KURVA NAGY MAGYAROKK EZEK A TOIGRISEK!!! ÉRTED??? NAGY MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!! IGY!!!! MERT IGY NEM LEHET TUDNI, NEM LEHETZ NEM NEMN NEM ÉS NEM ÉS NEM LEHET UTDNI ÍGY HOGY Ő MILYE KURTVAGY NAGY MAGYAR!
De hol is tartottam... Ja, igen! Schwezoffot hagyjuk is... Azért annyira ne hagyjuk.
Kiadjátok őt és a tigris nevű óriásmagyart... bocsánat: óriásMagyart, és a többiek el vannak felejtve... Értitek-e,amit most ide leírtam? Hmm? Vagy lerajzoljam-ééé? HMMMMM??? Elég, ha leírjátok, hogy kik ők. Ha nem írjátok le, úgysem nyugszom addig, amíg őket fel nem derítem.
Tigris nevű gigaMagyar, aki mint a többi Magyar, egyenesen a hipertérből teleportált ide, a Földre, sőt, mindenkinél előbb volt itt! Ha nem tévedek, te voltál az, aki húsvét környékén Facebook privát chat-en szlovák maffiával fenyegettél...
DE HÁT HOLV ANNAK MÁR A JÓ KU7RVVA ANYÁDAT????????????????????????????????????????
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Broni, te pedig addig poénkodj rajtam, míg nem lékelem meg azt a kopasz fejedet, mint egy görögdinnyét. De ha nagyon erősnek képzelnéd magad a gyógyszerektől,amiket az anyádtól lopott pénzből vásárolsz magadnak, tudod hol lakom. Lehet jönni. Akár jövő héten is...
Tényleg, tigris... Te mint hipernagyMagyar, szoktál-e gondolkozni azon, hogy kikkel is jópofizol itt, és mocskolsz velük engem? Azt most hagyjuk is, hogy Magyarként mit tettél le az asztalra (sejtheti mindenki...), de a többi Magyar haverod tudja-e, hogy Soros-bérencekkel haverkodsz itt, és olyanokat zaklatsz és mocskolsz, akik nem tervezik a Magyarság és úgy a nemzetek eltörlését, ahogy ők, a te itteni haverjaid? Szoktál-e belenézni ABBABA A KURRRRRVVA KIBASZOTT TÜKÖRBE,, és megkérdezni ezt magadtól. Szoktál-e gondolkozni azon, hogy a Soros-bérenc firkászok, akikkel itt haverkodsz, mennyire megvetik és gyűlölik a fajtádat, különösen a Magyarokat! Nem a magyarokat, hanem ahogy magadat is meghatároztad: a Magyarokat! Mit fognak szólni a Magyar haverjaid, ha egyszer felszínre kerül ennek a fórumnak minden mocska, vele együtt azok is, akik mindvégig itt voltak? Mit fognak szólni, ha megtudják, kikkel mocskoltál te magyarokat?!
Ja, és várom az időpontot, hogy mikor is jössz te ide elintézni. De lehetőleg ne lesből és hátból a KURRRVAANYÁD, hanem úgy, hogy szemtől szemben, én meg te, mint magyar a Magyarral, érted öregem?
Sep 24, 2017 18:20:29
Bár nincs 4K monitorom
Sep 24, 2017 18:36:00
De 2017-ben ne kelljen már szólni, hogy ez alap!!!
4K felbontásban kérjük a vlogot, a bank nem véletlenül emelte meg a hitelkeretet, hanem azért, mert látták a töretlen sikert és tudják, hogy ez egy ésszerű befektetés lenne!
Már csak meg kell lépni. Gyerünk a Media Merktba és azonnal beszerezni a lejobb 4K-s flokk kamerát!
Külön kérvényt nyújtsunk be!?
4K felbontásban kérjük a vlogot, a bank nem véletlenül emelte meg a hitelkeretet, hanem azért, mert látták a töretlen sikert és tudják, hogy ez egy ésszerű befektetés lenne!
Már csak meg kell lépni. Gyerünk a Media Merktba és azonnal beszerezni a lejobb 4K-s flokk kamerát!
Külön kérvényt nyújtsunk be!?
Sep 24, 2017 18:36:00
-
Sep 24, 2017 18:38:21
Bori, azt tudtad, hogy Hitler az őrültekkel végzett először, mert haszontalannak tartotta őket, és meg akarta akadályozni, hogy szaporodjanak.
Sep 24, 2017 18:38:21
"ukrán geciláda"
Sep 24, 2017 18:43:05
Bori, azt tudtad, hogy Hitler az őrültekkel végzett először, mert haszontalannak tartotta őket, és meg akarta akadályozni, hogy szaporodjanak.
Mi másért is harcoltok a nacionalizmus és a nemzetek ellen, ha nem azért, mert féltek, hogy a történelem ismétli majd önmagát...?
Ilyen pofonegyszerű ez!
Sep 24, 2017 18:43:05
"ukrán geciláda"
Sep 24, 2017 18:46:00
A haszontalanságról és munkakerülésről még annyit, hogy Gulyás Mártonnál jobb negatív reklám nem is kell nektek, ballibeknek. Jól teszi a 888, hogy napirenden tartja...hadd lássa mindenki, kik vagytok ti!
Sep 24, 2017 18:46:00
-
Sep 24, 2017 18:46:35
Ilyen pofonegyszerű ez!
Ilyen pofonegyszerű ez!
Nem, veled fogja kezdeni, ezért kell a mi oldalunkra állnod, ennyire egyszerű az egész!
Sep 24, 2017 18:46:35
"ukrán geciláda"
Sep 24, 2017 18:52:26
A te fajtád miatt olyan a világ, amilyen, nem az enyém miatt.
A te fajtád miatt vannak háborúk, szegénység, elnyomás, kizsákmányolás, nem az enyém miatt.
Hitler tisztában volt ezzel, ezért is irtotta nem az én fajtámat, hanem a tiédet. Ti egy pusztító vírus vagytok. Egy parazita. Jó példa erre például ez a fórum is, meg amit műveltek rajta.
Ilyen nagyon egyszerű ez!
Sep 24, 2017 18:52:26
-
Sep 24, 2017 19:04:32
[quote="ukrán geciláda"]A te fajtád miatt olyan a világ, amilyen, nem az enyém miatt.
Azért olyan a világod, mert nem kezelteted magad, nem pedig miattam. Be is fejezem, mert egy bolonddal nem lehet vitatkozni.
Azért olyan a világod, mert nem kezelteted magad, nem pedig miattam. Be is fejezem, mert egy bolonddal nem lehet vitatkozni.
Sep 24, 2017 19:04:32
moszkvai turista
Sep 24, 2017 19:19:13
Na, végre minőségi őrjöngés.
Nyomjad csak, most jöhet még valami fasza fenyegetőzés.
Nyomjad csak, most jöhet még valami fasza fenyegetőzés.
Sep 24, 2017 19:19:13
-
Sep 24, 2017 19:34:23
Kisboros csináljad már a trollflokkot mert ez ìgy uncsi. Már ezerszer leírtad hogy kaszablokka meg nem
nyugszol meg stb és sosem lett semmi. Videó az még nem volt. Legyen végre valami újítás.
nyugszol meg stb és sosem lett semmi. Videó az még nem volt. Legyen végre valami újítás.
Sep 24, 2017 19:34:23
Schwezoff David
Sep 24, 2017 19:37:24
Kisukran megdubbent. Lesz kaszablokka, Alexander Herbaldiler?
Sep 24, 2017 19:37:24
pocokarcú fiú
Sep 24, 2017 19:43:05
Tehát!
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Tehát!
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Bori, részeg vagy?
Sep 24, 2017 19:43:05
broni
Sep 24, 2017 19:45:58
de semmi buzulás., buzulás kizárva!!!!!!!!!!esetleg kiverjük egymásnak.........
de semmi buzulás., buzulás kizárva!!!!!!!!!!esetleg kiverjük egymásnak.........
Sep 24, 2017 19:45:58
broni
Sep 24, 2017 19:48:35
youtu.be/0vBogAvuq3Y
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
Küzdelem az országodért
Küzdelem az életben maradni
Ez az árok úgy érzi, mintha egy börtöncellát
ragadt volna a sárban és a vérben
Az emberi törmelékkel teli pusztaság
Shells esik rajtunk
A világ lüktető
Lüktetlen bombázások
Az első sorban
a világ A világ lángra
lobban földje
20.000 lefelé. Az ellenség összeomlott
A kapitányunk most lõtt
Lõdd le az országodért
Küzdelem, hogy életben maradj
Ez az árok úgy érzi, mint egy börtöncellát
Sárban és vérben ragadt
Egy emberi hulladékkal teli pusztaság
Shells esik le ránk
A világ lángra
Puszta bombázások
Az elülső láncolás a
világon A világ lángol
Egyetlen ember földjén sem halad át
20 000 lefelé. Az ellenség zúzta.
A kapitányunk éppen lõtt.
A segítség sürgetése megszakadt.
Semmi békés halál ebben a
nyomorult helyen, amit
Isten elhagyott.
A háború elveszett.
A világ lángra
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
Küzdelem az országodért
Küzdelem az életben maradni
Ez az árok úgy érzi, mintha egy börtöncellát
ragadt volna a sárban és a vérben
Az emberi törmelékkel teli pusztaság
Shells esik rajtunk
A világ lüktető
Lüktetlen bombázások
Az első sorban
a világ A világ lángra
lobban földje
20.000 lefelé. Az ellenség összeomlott
A kapitányunk most lõtt
Lõdd le az országodért
Küzdelem, hogy életben maradj
Ez az árok úgy érzi, mint egy börtöncellát
Sárban és vérben ragadt
Egy emberi hulladékkal teli pusztaság
Shells esik le ránk
A világ lángra
Puszta bombázások
Az elülső láncolás a
világon A világ lángol
Egyetlen ember földjén sem halad át
20 000 lefelé. Az ellenség zúzta.
A kapitányunk éppen lõtt.
A segítség sürgetése megszakadt.
Semmi békés halál ebben a
nyomorult helyen, amit
Isten elhagyott.
A háború elveszett.
A világ lángra
Sep 24, 2017 19:48:35
-
Sep 24, 2017 19:51:33
Kisboros neked még nem esett le, hogy minél jobban tombolsz, fenyegetőzöl, annál jobban röhögünk rajtad?
Sep 24, 2017 19:51:33
xray
Sep 24, 2017 20:03:06
bori, keress egy lányt, vagy egy fiút és megnyugszol. hidd el, jobb, mint a herbál.
Sep 24, 2017 20:03:06
broni
Sep 24, 2017 20:13:51
bori, keress egy lányt, vagy egy fiút és megnyugszol. hidd el, jobb, mint a herbál.
az állatok is sok örömet okoznak.............
Sep 24, 2017 20:13:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 24, 2017 20:14:21
x38)
Jaj, brainbooster műsor van! Anyádat elkapartad vagy kiment a tornácra sírni, és van pár perced herbáltól habzó szájjal ütni a billentyűket, ABBABA? A Jabilban a téged szopató kollégáidnak miért nem szólsz vissza? Miért kussolsz el és nézed a cipődet, te hugyos pelenka? MIÉRT??!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 24, 2017 20:19:06
x38)
Zsír, abba őrültél bele, hogy mindenki kinevet, gyűlöl és pofán akar verni?
Az ukránok azért, mert magyar vagy. A magyarok azért, mert ukrán. A normális emberek azért, mert egy munkakerülő élősködő vagy. A melegek azért, mert homofób vagy. A heterók azért, mert egy rossz buzi. Anyád azért, mert tönkre tetted az életét. A tesód azért, mert kinulláztad a családot. Apád azért, mert nem vert beléd egy szemernyi alázatot és tisztességet sem. Látod, hogy hova vezet, ha egy hozzád hasonló szíjat érdemlő kis szaros gyereket nem nevelnek meg rendesen? Most már késő, téged már nem lehet helyrepofozni, csak a kötél segíthet rajtad. Anyád szívesen segít csomózni, ha megkéred!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az ukránok azért, mert magyar vagy. A magyarok azért, mert ukrán. A normális emberek azért, mert egy munkakerülő élősködő vagy. A melegek azért, mert homofób vagy. A heterók azért, mert egy rossz buzi. Anyád azért, mert tönkre tetted az életét. A tesód azért, mert kinulláztad a családot. Apád azért, mert nem vert beléd egy szemernyi alázatot és tisztességet sem. Látod, hogy hova vezet, ha egy hozzád hasonló szíjat érdemlő kis szaros gyereket nem nevelnek meg rendesen? Most már késő, téged már nem lehet helyrepofozni, csak a kötél segíthet rajtad. Anyád szívesen segít csomózni, ha megkéred!
broni
Sep 24, 2017 20:25:07
hejjj afd!!!!!!!!!!!!!!!!white power!!!!!!!!!!!!!!mórok haza!!!!!!!!!!
Sep 24, 2017 20:25:07
-
Sep 24, 2017 20:29:09
Igaza volt Gyurcsánynak mikor azt mondta, hogy nem szabad beengedni a határontúliakat.
Ez az ukrán migráns az élő példa rá, hogy idejön a sok magát magyarnak álcázó selejt és tolja ezt az ázsiai tempot.
Hallod, kisruszki, hitler a buzikkal kezdte tömeggyilkosságokat. Fiatal, bécsi éveiben férfi prosti volt és félt, hogy valaki beszélni fog a szopós szájáról aminek a kis bizsergető bajusz volt a főattrakciója.
Ez annyit jelent, hogy a te fajtádat már '33-ban kivégezték. És ha történelem ismételné magát, te az elsők között mennél a vágóhídra.
Ez az ukrán migráns az élő példa rá, hogy idejön a sok magát magyarnak álcázó selejt és tolja ezt az ázsiai tempot.
Hallod, kisruszki, hitler a buzikkal kezdte tömeggyilkosságokat. Fiatal, bécsi éveiben férfi prosti volt és félt, hogy valaki beszélni fog a szopós szájáról aminek a kis bizsergető bajusz volt a főattrakciója.
Ez annyit jelent, hogy a te fajtádat már '33-ban kivégezték. És ha történelem ismételné magát, te az elsők között mennél a vágóhídra.
Sep 24, 2017 20:29:09
broni
Sep 24, 2017 20:31:20
Sep 24, 2017 20:31:20
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Sep 24, 2017 21:03:39
x2)
Endre voltál forgatni a német választásokról és a berlini maratonról? Többen kérdezik, nem csak én.
thompson
Sep 24, 2017 21:06:01
Azért Hitler megölt egy pár ukránt is. Be voltál te herbálozva töriórán, vagy mi a fasz van?
Költözz szépen vissza Ukrajnába, ott az ilyen hülyékkel aláíratnak egy papírt, aztán irány a front.
De ha jobban pártolod a másik oldalt, Donyeckben is nagy szükség lenne Alexander-ügynök szolgálataira.
Pápá, kedves "ukrán geciláda"! Vár a háború, ott van szükség egy ilyen tesztoszterontól ragacsos hajú férfiállatra, hahó!
Sep 24, 2017 21:06:01
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Sep 24, 2017 21:09:00
x2)
Az Alexen ezekben a percekben is tünti van. Metróra paraszt!
broni
Sep 24, 2017 21:10:19
Az Alexen ezekben a percekben is tünti van. Metróra paraszt!
üsd a török tetvet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 24, 2017 21:10:19
Kiss Kender Farkas
Sep 24, 2017 21:29:01
Lackó! Megint valami túszejtős film volt az Hbo-n, hogy újra rádjött ez a cserébe adjátok ki ezt és ezt az embert a fórumról? Egy internetes fórumról hogyan lehet valakit "kiadni"? :)
Sep 24, 2017 21:29:01
Kiss Kender Farkas
Sep 24, 2017 21:38:21
Recskás! Miért nem lehet betűméretet állítani a
Te Recskásnak merted szólítani az idolodat? Elmúlt a szerelem? :) Azért vigyázz, nehogy felvegyen még egy extra hitelt és kivásárolja alólad a házat ;)
Sep 24, 2017 21:38:21
Elszigeteltség
Sep 24, 2017 21:48:07
Kisboros! Ezeket most azonnal befejezed, és eltakarodsz erről a fórumról, mert rossz vége lesz. Éjszaka fog rád törni a rendőrség, mint rglre, mert beszamithatlan vagy. Na kocc, én szóltam.
Sep 24, 2017 21:48:07
-
Sep 24, 2017 21:52:32
Borcsa menjél szépen csicsikálni, anyukád már biztos beágyazott neked. Pihenjél szépen, holnap korán reggel menni kell a jabilba gályázni, tolni a zsidó multi szekerét meg a zsebét tömni a dohánnyal kifele, hogy neked is jusson egy kevés alamizsna és ne dögöljél éhen, hogy minél tovább tudjunk szipolyozni. Tudod Bori a birkákat nem vágják le, azokat nyírni szokták ;))
Sep 24, 2017 21:52:32
-
Sep 24, 2017 22:11:05
Kisukrán te honnan veszed, hogy az itteni fórumozók ismerik egymás adatait? Egyik vonal tudja a másikról kicsoda? Honnan veszed, hogy egy névvel csak egy ember ír? Te teljesen hülye vagy?
Sep 24, 2017 22:11:05
-
Sep 24, 2017 22:25:19
most, hogy vége a német választásoknak szükségem lenne egy kis iránymutatásra, nem ismer valaki egy berlini tudósítót véletlenül? :((
Sep 24, 2017 22:25:19
-
Sep 24, 2017 22:28:30
Endre hogy áll a flokk? Holnap tudunk indulni?
Sep 24, 2017 22:28:30
Az igazi kerdes
Sep 24, 2017 22:30:04
Es hogy all a jovoheti flog? Ugye forgatott ahhoz is a sodi, nem kedden es szerdan all nrki forgatni es csutortokon vagni?
Sep 24, 2017 22:30:04
thompson
Sep 24, 2017 22:32:15
Kisukrán te honnan veszed, hogy az itteni fórumozók ismerik egymás adatait? Egyik vonal tudja a másikról kicsoda? Honnan veszed, hogy egy névvel csak egy ember ír? Te teljesen hülye vagy?
az már biztos, hogy kötőjel névvel csak egy ember ír!!!!
nem vered át a tiszai Poirot-t!
Sep 24, 2017 22:32:15
trendbeli garázdaságú
Sep 24, 2017 22:32:26
Sep 24, 2017 22:32:26
Moszad ügynök
Sep 24, 2017 22:33:31
ekaovoda.hu egyes híresztelések szerint itt dolgoznak megdübbent asszonyok is.
Sep 24, 2017 22:33:31
Púpos Recskapók
Sep 24, 2017 22:56:15
ekaovoda.hu egyes híresztelések szerint itt dolgoznak megdübbent asszonyok is.
Bori mamát hagyjuk szerintem, ő nem jött még ide kaszablokkával fenyegetőzni, arról meg nem tehet, hogy a fiacskája ilyen tökkelütött.
Sep 24, 2017 22:56:15
kisborost pofán baszom
Sep 24, 2017 23:16:03
minőségi retardkontent van ma este is, látom. Bori, amikor így őrjöngsz, szoktál hozzá toppantani is a lábaddal, vagy csak ököllel ütöd a billentyűzetet miközben artikulátlan hangon üvöltesz és a nyálad a monitorra fröccsen? Anyád nem kérdi meg, hogy mégis mi a jó büdös francért sikoltozol, mint akit basznak? Vagy csak a konyhában sírdogál, és írja az SMSeket apádnak, hogy siessen haza, mert romlik az állapotod, és megint be kell vinni a pszichiátriára árammal baszatni?
Sep 24, 2017 23:16:03
李晨
Sep 24, 2017 23:25:39
咱们非常期待明天的节目!
沙抵!明天我们会启动吗? 肯定的吗?百分之百吗?
沙抵!明天我们会启动吗? 肯定的吗?百分之百吗?
Sep 24, 2017 23:25:39
thompson
Sep 24, 2017 23:34:04
Talpra Bori, hí a Jabil!
Itt az idő, SoDI kakil!
Döglött kutya vagy Hasselhoff?
Ez a kérdés, recskázzatok!
A retardok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy szüzek tovább
Nem leszünk!
Szüzek voltunk mostanáig,
Megrontottak ősapáink,
Álló fasszal éltek-haltak,
Gyermekágyban nem nyughatnak.
A retardok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Itt az idő, SoDI kakil!
Döglött kutya vagy Hasselhoff?
Ez a kérdés, recskázzatok!
A retardok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Szüzek voltunk mostanáig,
Megrontottak ősapáink,
Álló fasszal éltek-haltak,
Gyermekágyban nem nyughatnak.
A retardok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Sep 24, 2017 23:34:04
Elsőéves
(
x3)
Sep 25, 2017 00:34:44
x3)
Te jó ég bori kommentje mennyire kívánja azt a kényszerzubbonyt :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
stabil köszfetyítyés
Sep 25, 2017 01:13:23
"kisboros1 2 órája (szerkesztve)
Hol írtam én olyat, hogy bárkinek is akarok tetszeni? Ti azt gondoljátok ott a fórumon egy páran, hogy az élet célja, kiélni a primitív ösztönöket. Főleg dugni. Erről szól minden ún. "kapcsolat", "párkapcsolat", "együttélés" meg aminek ti ezt nevezitek. De mindezeknek egyetlen célja van: a nemi vagyák kielégítése, vagyis: a baszás. Ennyi és nem több. Baszni akar mindenki, és ennek érdekében elég sokmindent bevetnek, hogy ez végre összejöjjön, vagy legyen egy ún. "társ", akivel lehet ezt minden nap csinálni. Senkit nem érdekel a másik. Minden bók, becézgetés, kedvesség, és virág csupán a puhításról szól, aminek vég- és egyetlen célja a baszás. Ez a ti világotok, nem az enyém. Én nem akarok baszni senkivel. Basszatok egymással."
Pedig csajokkal baszni jó!
Na meló, csá.
Hol írtam én olyat, hogy bárkinek is akarok tetszeni? Ti azt gondoljátok ott a fórumon egy páran, hogy az élet célja, kiélni a primitív ösztönöket. Főleg dugni. Erről szól minden ún. "kapcsolat", "párkapcsolat", "együttélés" meg aminek ti ezt nevezitek. De mindezeknek egyetlen célja van: a nemi vagyák kielégítése, vagyis: a baszás. Ennyi és nem több. Baszni akar mindenki, és ennek érdekében elég sokmindent bevetnek, hogy ez végre összejöjjön, vagy legyen egy ún. "társ", akivel lehet ezt minden nap csinálni. Senkit nem érdekel a másik. Minden bók, becézgetés, kedvesség, és virág csupán a puhításról szól, aminek vég- és egyetlen célja a baszás. Ez a ti világotok, nem az enyém. Én nem akarok baszni senkivel. Basszatok egymással."
Na meló, csá.
Sep 25, 2017 01:13:23
xray
Sep 25, 2017 01:37:36
Recskás, van remény a náci buziknak is:
Összeházasodott két meleg férfi, akik történetesen neonácik
fuggohirugynokseg.blog.hu/2017/09/24/vilag_elso_meleg_naci_hazassaga
Összeházasodott két meleg férfi, akik történetesen neonácik
fuggohirugynokseg.blog.hu/2017/09/24/vilag_elso_meleg_naci_hazassaga
Sep 25, 2017 01:37:36
Kisszobai örjöngés
Sep 25, 2017 02:04:02
Dátum: 2017-07-09 11:20:20
Név: blaszlo
Sorszám: 22
Amennyiben jár erre moderátor, kérném a Boros László néven írt kommentek törlését. Köszönöm.
Álnéven zaklató balliberális újságírók trollkodnak vele évek óta a forum.sodika.org-ról. Ők irkálnak a nevében mindenféle fórumokba. Boros bűne, hogy nem drogos, homokos és bűnöző, mint ők, ráadásul más a politikai véleménye, mint nekik, ezért szerintük Boros automatikusan "fideszes", és mint olyan, el kell pusztítani. Jellemző a Soros-nyomorék balliberális firkászokra, hogy mivel Orbánt nemt tudják elintézni, ezért a Fidesz-szavazónak vélt civilekre szállnak rá, hátha velük könnyebben elbánnak. Így kerültem képbe én is náluk. A rendőrség tud róluk, de mivel amerikai szerverről tevékenykednek, nem adják ki onnan ip-címeiket.
Megfigyelhető, hogy ezek a nyomorék libsi firkászok többnyire gazdag, sikeres emberek ellen lázítanak hírportáljaikon, hogy irigységet ébresztve olvasóikban így lázítsák őket ellenük, mert az irodáikban henyélő, semmirekellő, az életben semmit el nem ért lusta ballib firkászok gyűlölnek mindenkit, aki önerőből, céljait, álmait követve elért valamit. Gyűlölik őket, mert lustaságukból fakadóan ők nem képesek erre. Ez is gyakori ok náluk arra, hogy trollkodjanak valakivel.
Sep 25, 2017 02:04:02
Kisszobai örjöngés
Sep 25, 2017 02:12:37
Sep 25, 2017 02:12:37
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2017 03:24:54
x17)
"többnyire gazdag, sikeres emberek ellen lázítanak"
mint pl. a gyagyås, becigåny, az ujpalotai menyecske, vagy mint te zsiroshaju! csupa gazdag es sikeres ember. :-)
mint pl. a gyagyås, becigåny, az ujpalotai menyecske, vagy mint te zsiroshaju! csupa gazdag es sikeres ember. :-)
tigris
Sep 25, 2017 07:52:04
Tehát!
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Tehát!
MEDDIDG VÁRJAM ŐKET,????
És hol vagy te?
Erről beszéltem! Magyarokat, Magyarországon fenyeget agylékeléssel egy alsóbbrendű migráns. Örülniük kéne, hogy megtűrjük itt őket, hogy egyáltalán szívhatják a Magyarok levegőjét, erre gyilkossággal rémisztgetik az őslakosokat. Tenni kell róla, hogy a Tiszaújvárosi bajtársak megkapják ezt az irományt, ők már tudni fogják, hogy mi a dolguk.
Jó figyelmeztetés ez mindenkinek! ez lesz a vége, ha beengedjük ide a migránsokat! Ebből elég volt!
Sep 25, 2017 07:52:04
Caps lock&KASZABLOKKA
Sep 25, 2017 08:26:58
* beindult *
Sep 25, 2017 08:26:58
Hiénaverő
(
x17)
Sep 25, 2017 08:33:45
x17)
A magyarokat gyalázza ez a mocskos senkiházi retard is. Mind magyargyűlölő, élősködő féreg. Boborján büszke lehet zsíroshajú tanítványára.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2017 08:42:40
Hétfő reggel van. Hol a flokk? Lesz flokk?
Sep 25, 2017 08:42:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 25, 2017 08:50:34
x38)
Hol van a kontent, púpos, faszcibáló migráns?
HOL VAN?? HALLOD?? HALLOD!!!
HOL VAN?? HALLOD?? HALLOD!!!
SoDI
Sep 25, 2017 09:03:08
Éjfélig még hétfő van, zsidók!
Sep 25, 2017 09:03:08
-
Sep 25, 2017 09:37:18
Pár napot csúszik a prágai kontent, azaz péntekre lesz kész, írja a púpfalon.
Sep 25, 2017 09:37:18
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2017 09:43:58
Emlékszem, 1988-ban is volt néha ilyen az Ablakkal. Kiírták a képújságra, hogy elmarad a rész, majd Jövő héten folytatják.
Sep 25, 2017 09:43:58
-
Sep 25, 2017 09:46:45
Érdemes megnézni ezt a videócsát, ezen latszik milyen kicsi a szoba és mekkora rendetlenségben lakik ez az igénytelen fehércigány.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214502617227047&id=1468622787&ref=content_filter
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214502617227047&id=1468622787&ref=content_filter
Sep 25, 2017 09:46:45
-
Sep 25, 2017 09:49:11
Emlékszem, 1988-ban is volt néha ilyen az Ablakkal. Kiírták a képújságra, hogy elmarad a rész, majd Jövő héten folytatják.
Mindig ezt csinálja. Autista szabályokat állít maga elé, aztán küzd, hogy be tudja tartani, végül alulmarad a saját szabályaival szemben, és magyarázza a kudarcát.
Sep 25, 2017 09:49:11
王东
Sep 25, 2017 10:20:01
Pár napot csúszik a prágai kontent, azaz péntekre lesz kész, írja a púpfalon.
星期五?????
Sep 25, 2017 10:20:01
gupta
Sep 25, 2017 10:22:00
星期五?????
आप यहूदी हैं
Sep 25, 2017 10:22:00
thompson
Sep 25, 2017 10:27:28
Örülhetsz SoDI, bejutott az AfD, úgyhogy szépen haza lesz küldve minden ingyenélő migráns, bizony.
Az lesz majd a szép, amikor már a cégednek se éri meg majd migriket alkalmazni, akkor majd csomagolhatsz te is, Sneci, mehetsz haza Újszászra.
Ilyen buta SoDI a SoDI, azoknak szurkol, akik hazabasznák őt is az országból, mert már a faszuk kivan a hozzá hasonló élősködőkkel.
Az lesz majd a szép, amikor már a cégednek se éri meg majd migriket alkalmazni, akkor majd csomagolhatsz te is, Sneci, mehetsz haza Újszászra.
Ilyen buta SoDI a SoDI, azoknak szurkol, akik hazabasznák őt is az országból, mert már a faszuk kivan a hozzá hasonló élősködőkkel.
Sep 25, 2017 10:27:28
Mortal Danger
Sep 25, 2017 10:31:31
Zsery, akkor most elsodikázod a behajtást??
Sep 25, 2017 10:31:31
moshe dayan
(
x2)
Sep 25, 2017 10:36:18
x2)
Zsery, akkor most elsodikázod a behajtást??
természetesen elsodikázza, de ha szerencséd van, akkor lenyom valami nagypofájú szöveget arról, hogy ő már megváltozott és az már nem is úgy van, és hogy ő elsiklik efölött, meg kiröhögi, stb.
Esetleg kaphatsz hozzá 2-3 megjegyzést arról, hogy ő már évek óta milyen digital bennszülöttként használ online szolgáltatásokat és egyszerűen nem érti, hogy mások miért nem.
Gery az a káder, aki nagy erőkkel halad a sehova. És ez így is marad. Na racionalista csá.
Púp-orr-sérvész
Sep 25, 2017 10:39:39
Nézői kérés a Vloggerhez: A következő külföldi epizód nem lehetne-e a Fülöp szigeteken? Érdekelne, hogy egy profi szerint mit érdemes megnézni, esetleg hol van szauna, kint vagy bent.
Sep 25, 2017 10:39:39
Schwezoff Dávid
Sep 25, 2017 10:57:14
"kisboros1 2 órája (szerkesztve)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Élő csajokkal pláne, főleg ha emberek.
Mondjuk ezt Boros Lacinak hiába magyarázzuk.
Sep 25, 2017 10:57:14
-
Sep 25, 2017 11:23:13
kisukrán, dehát te is egy primitív ösztön, a bosszúvágyad kiélését tetted meg életed céljává. már jó ideje azt hangoztatod, hogy egyetlen célod van: bosszút állni a trollokon, amiért eszmeralda zaklatott téged.
most hasonlítsuk össze a te primitív ösztöneidet a trollok primitív ösztöneivel! a tieid gonoszságról, boldogtalanságról, lelki frusztrációról szólnak, a trollok ösztönei pedig az örömről és a boldogságról. meg ugye az sem elhanyagolható, hogy a te ösztöneid a magyarság ellen irányulnak, mivel magyar emberek életét akarod kioltani, a trollok ösztönei pedig magyar életek létrehozására irányulnak, mivel baszásból kisbabák születnek.
a trollok a magyarságért küzdenek, te pedig a magyaság ellen vagy. ezek után nem is kérdés, hogy miért nincs semmi keresnivalód az országunkban.
takarodj haza ukrajnába, te magyargyűlölő migráns szardarab!
most hasonlítsuk össze a te primitív ösztöneidet a trollok primitív ösztöneivel! a tieid gonoszságról, boldogtalanságról, lelki frusztrációról szólnak, a trollok ösztönei pedig az örömről és a boldogságról. meg ugye az sem elhanyagolható, hogy a te ösztöneid a magyarság ellen irányulnak, mivel magyar emberek életét akarod kioltani, a trollok ösztönei pedig magyar életek létrehozására irányulnak, mivel baszásból kisbabák születnek.
a trollok a magyarságért küzdenek, te pedig a magyaság ellen vagy. ezek után nem is kérdés, hogy miért nincs semmi keresnivalód az országunkban.
takarodj haza ukrajnába, te magyargyűlölő migráns szardarab!
Sep 25, 2017 11:23:13
Adjuk ki a jelszó!
Sep 25, 2017 11:24:26
KISBOROST DONBASSZBA!
Sep 25, 2017 11:24:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2017 11:31:43
Érdemes megnézni ezt a videócsát, ezen latszik milyen kicsi a szoba és mekkora rendetlenségben lakik ez az igénytelen fehércigány.
Csodálatos Lebensraum.
Sep 25, 2017 11:31:43
Der Trottel
Sep 25, 2017 12:05:54
Sodi, csinálj rakkai vlogot a népnek! Gondold közben azt, hogy ez csak egy nagyon élethű fps!
Sep 25, 2017 12:05:54
Sürgető Sürgetés
Sep 25, 2017 12:28:05
Sodi, pénteken dupla résszel indulhatunk, ez 100%? Hallod? HALLOD?
Sep 25, 2017 12:28:05
Hiénaverő
(
x17)
Sep 25, 2017 12:28:48
x17)
Endre a tőrrpről is legyen szó a flokkban, több hűséges rajongója kérdezi hogy mi van már a Grammatika Tanszék professzorával!
broni
Sep 25, 2017 12:31:49
[quote=Hiénaverő]Endre a tőrrpről is legyen szó a flokkban, több hűséges rajongója kérdezi hogy mi van már a Grammatika Tanszék professzorával