Lehet a recskablogról is valami régi epizód, az meg pont olyan, mint a reggeli rutint bemutató flokk xD
ÓÓÓARGH
Púpi Die!
geci jó félreolvasás
pervez , mit én....)1.db..akkkor is..johhn grisham.ha ölni kell...persze nem barbit, de a mocsok cigányt..felgyuttom!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Hallgatók,
Broni prof órái a felsôbbéves hallgatók es a doktoranduszok számára vannak meghirdetve. Kérem azokat a T. Hallgatókat, akik még a szükséges elôtanulmányokat nem teljesítették, az órákat ne látogassák!
Tanszék
Egyetértek! A professzor úr kutatásai emelik a tanszéket a nemzetközi kutatási élet elitjébe. Olyan, mintha puskást kirakták volna a csapatból, mert nagy a hasa!
Emelik a lófaszt. Ne mondjátok hogy nektek nem unalmas?
Csak véleményt formáltam no offense, évek óta tűröm a szarvihart.
Hajjaj, Miniszterelnök Úr, vigyázzon a kisborossal, most elszólta magát és dekohnspirálódott.
Hajrá Magyarország, Hajrá Pocakosok!
Szerintem is unalmas, egy darab poén nincs benne évek óta. Gyakran megfordult a fejemben, hogy proland vagy sodi írja ezeket a posztokat.
A professzor úr előadása iránt nem érdeklődő hallgatóknak a tanszék korábban tömbösítve, blokkszemináriumban meghirdette a "Dombról gurulás gyakorlata" elnevezésű tárgyat, de a meghívott előadó jelenleg házi őrizetben van.
Most teljesen trollkodáson kivül, komolyan kérdezem:
Mi a funfactor ebben?
Apropó, leszflokk??!!!!??
Helytelen. Körözés alatt van.
01130-9027/2017.ÁLT.
BV. BÍRÓ ELFOGATÓPARANCSA (BE. 73. § (3),590. § (3) BEKEZDÉS, BVTV. 19.§ (1) )
A kitőrő őszinteség, a helyzet nyomorúságán való felülkerekedés, és az élet fájdalmának parodizálása, közérthető prosztóssággal.
Valamint ne felejtsük el tudományos megvillanásait a snecológiában, pl. a lerecskázott festmény alkotójának azonosítása.
Mindig is tiszteltem a broni féléket, én a felét se bírnám annak az életnek amit ő megélt. Sok hasonló sorsú ember palástol ás lapít.
Nagyon hosszú életet kívánok a professzor úrnak és kívánom még, hogy sok-sok éjszakai előadással örvendeztesse a lelkes hallgatóságot.
Nagyon hosszú életet kívánok a professzor úrnak és kívánom még, hogy sok-sok éjszakai előadással örvendeztesse a lelkes hallgatóságot.
1. szerintem itt Broni a legjobb arc
2. Hejj Codreanu, Hejj Vasgárda!
Valamint ne felejtsük el tudományos megvillanásait a snecológiában, pl. a lerecskázott festmény alkotójának azonosítása.
Ez hogy is volt pontosan? Nem rémlik, így hirtelen.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Kiguglizta hogy a képet hol lehet megvenni.
evidenciákat....
Kizárt, különben Zsír már lekaszablokkolta volna.
*pr
Persze, Kiss Endre Farkas, berlini programozó és vlogger.
A programozó megnevezést ne erőltessük!
Mert a vlogger az bizonyára telitalálat, ugye?
* pr *
A gyagyás összevizezett, rossz nyelvek szerint lerecskázott egy állítólagos, a FÜRDŐSZOBÁBAN tartott festményt Omáknél, amit a főberlő végül több száz euróra árazott.
A gyagyás posztolt is róla képet, és az egész tanszék napokon át töprengett, hogy ez vajon egy híres festményről készült olcsó poszter, vagy valóban egy igazi, eredeti festmény, ami tényleg kerülhetett több száz euróba egy berlini művészeti vásáron.
Aztán megjelent a professzor úr, és egyből rávágta, hogy ez egy Monet csendélet (következésképpen nyilván nem eredeti, és valószínűleg nem is festmény, csak poszter).
Utána napokig magyarázkodott, hogy ezt csak véletlenül tudta, de a tanszék egyetlen dolgozója sem lepődött meg. Tudjuk mi jól, hogy a vidéki szocializációja, rossz anyagi helyzete, és a közérthető, de megosztó előadásmódja ellenére Broni professzor úr műveltsége akármelyik nagypolgári ficsúrt maga mögé utasítja.
VITRIN!!!
Árpád az, de nem Habony, hanem Molnár F...
Hahó!
Habonynak nincs ilyen kifinomult stilusa, ellenben emlekeztetnem a nagyerdemut arra hogy Broni os-troll, tobb mint 10 eves sodikoveto multtal.
Bizony, még a sodikukacfríblogos időkből.
este baszunk???????????????egymással, persze......tág legyél!!!!!!
Rufete Broni sétál a jácci környékén, szembejön egy apáca és egy kurva, mire Broni köszönti őket:
- Á, gútn szűk és gútn tág!
Most komolya két kibaszott hét alatt ez a fos jött össze?
Vége a vlognak :(
Youtube videós (volt?), a kevéssé szerethető fajtából.
Csövesekkel beszélgetve szidta a nála jobb sorsú embereket, meg főleg a nőket. Popóbojjal (Photoboy) sokat live-oztak együtt.
Feltöltötte Xhörcsögre, ahogy egy kurvát ujjaz. (Legalább 1 ilyen videót csinált, de pofázott arról, hogy készíteni akar második részt is. Nem követtem őt, lehet elkészítette és közzé tette, lehet nem.)
Ahogy ti mondjátok, egy retard.
Valószínűleg szóba került már itt is a csávó.
Mint egy kertitörpe piros orcával. Alkesz sodi a sodi
de mi az, hogy csődbe ment? kirendeltek hozzá egy csődbiztost?
Nem gályázott idáig, hiszen minek több pénzt keresni? Tette fel magában a kérdést
hát a HOK-izom!! háháháháháháááháhááháhááhááhááháháhááá xD
örebro, hány fokon hal meg az ember???????????és meddig kell feküdnie a földön, ruha nélkül?
;)
rohaggyon meg
Barbival, mint Hamilton?
Kínaiak!
Jogos a felvetés, csak azt nem értem, hogy mit néztek a kínaiak egy hazaáruló szaron, aki magyarul makogott Berlinben mindenféle hülyeséget.
我们一点都不感兴趣啊!
一家公司给我们一笔大钱,然后我们看一看罢了!
Szerző:
broni
Sep 28, 2017 22:57:08
Válasz
(0)
hejjj pina!megjöttem a kocsmából, kecik!!!!!!!!!!!!!!!kill sodi!!!!!!!!!!!!!!
Sep 28, 2017 22:57:08
broni
Sep 28, 2017 22:59:45
Sodi, ugye holnap lesz blog négyre?? Nem teheted ezt a nézőkkel, muszáj még ma este megvágni azt a szart, hogy jöjjenek vissza a nézők!
Nem baj, ha picit kvesebbet alszol, a munkahelyeden úgyis leszarják az egészet, csak az a fontos, hogy a hivatásod meglegyen. Nehogy már egy unalmas, szürkeegér bérrabszolga legyen a Sodi!
A berlini vlogger mennyire jobban hangzik már, mint a sima wage slave! Nemcsak melócsáról szól az élet, hahó! Mutasd be a trolloknak, hogy igenis milyen jól szórakoztál Prágában! Mutasd meg, hogy anyukád is milyen jól érezte magát! Nehogy már azt gondolják, hogy egy sóher fasz a Sodi, aki sajnálja a pénzt néhány fasza új cuccra! Vagy nem vesz ajándékot az anyukájának!
Meg aztán még azt hinnénk, hogy a Sodi nem kóstolt meg
finom cseh sört, pedig akkor nem lenne ínyenc Sodi a Sodi!
vukovár hazavár, usztasa!!!hejj arkan!!!!!!!!!!!!!!!cigányok!!!!!!!!!!!!
Ha nem lesz holnap négyre kész a vlog, hogyan akarod lenyomni Dancsó Pétert meg Pjúdipájt?! Vagy gondolod, hogy ha Magyarósi megígéri, hogy meglesz a vlog holnap négyre, akkor nem teszi ki?!
Ne legyél már csicska, pakold ki szépen a vlogot! Csak főzz egy jó kávét, és meg is leszel vele pár óra alatt! Pár óra alvás elég a munkához, elvégre Steve Jobs is csak napi 1-2 óra alvással dolgozott, és milyen jól dolgozott! ;)
Ne legyen már csicska sodi a sodi...
Nem baj, ha picit kvesebbet alszol, a munkahelyeden úgyis leszarják az egészet, csak az a fontos, hogy a hivatásod meglegyen. Nehogy már egy unalmas, szürkeegér bérrabszolga legyen a Sodi!
A berlini vlogger mennyire jobban hangzik már, mint a sima wage slave! Nemcsak melócsáról szól az élet, hahó! Mutasd be a trolloknak, hogy igenis milyen jól szórakoztál Prágában! Mutasd meg, hogy anyukád is milyen jól érezte magát! Nehogy már azt gondolják, hogy egy sóher fasz a Sodi, aki sajnálja a pénzt néhány fasza új cuccra! Vagy nem vesz ajándékot az anyukájának!
Meg aztán még azt hinnénk, hogy a Sodi nem kóstolt meg
finom cseh sört, pedig akkor nem lenne ínyenc Sodi a Sodi!
vukovár hazavár, usztasa!!!hejj arkan!!!!!!!!!!!!!!!cigányok!!!!!!!!!!!!
Ha nem lesz holnap négyre kész a vlog, hogyan akarod lenyomni Dancsó Pétert meg Pjúdipájt?! Vagy gondolod, hogy ha Magyarósi megígéri, hogy meglesz a vlog holnap négyre, akkor nem teszi ki?!
Ne legyél már csicska, pakold ki szépen a vlogot! Csak főzz egy jó kávét, és meg is leszel vele pár óra alatt! Pár óra alvás elég a munkához, elvégre Steve Jobs is csak napi 1-2 óra alvással dolgozott, és milyen jól dolgozott! ;)
Ne legyen már csicska sodi a sodi...
Sep 28, 2017 22:59:45
broni
Sep 28, 2017 23:04:04
dancso, ti ilyen csírákat néztek?????????????gáz ez a thompson...........kik ezek???????????10.7 éve itt se volt , most meg veri magát...nem őssodista, tuti, horvát szar.
Sep 28, 2017 23:04:04
Laci
Sep 28, 2017 23:08:31
Endre, ha nem sikerül megvágni a flokkot, nyugodtan tegyél fel két órát valami 2011-es Minda-perből. Senki sem fogja észrevenni a különbséget.
Lehet a recskablogról is valami régi epizód, az meg pont olyan, mint a reggeli rutint bemutató flokk xD
Sep 28, 2017 23:08:31
broni
Sep 28, 2017 23:30:22
csikatiló a király
ted bundy a sirály
kinyirták a sok köcsögöt
a családjuk nem röhögött)))))))))))))
salut!!!!!!!!!!!!!!!!papára!!!!!!!!!!!!
nagy piás vót a vén kujon)))))))))))))anyámon kívül mindenkivel úgy beszélt, mint a kutyával..ő nem véérrokon...
szeretem..........
ted bundy a sirály
kinyirták a sok köcsögöt
a családjuk nem röhögött)))))))))))))
salut!!!!!!!!!!!!!!!!papára!!!!!!!!!!!!
nagy piás vót a vén kujon)))))))))))))anyámon kívül mindenkivel úgy beszélt, mint a kutyával..ő nem véérrokon...
szeretem..........
Sep 28, 2017 23:30:22
thompson
Sep 28, 2017 23:34:46
Úgy olvastam, hogy Púpidájt :) Tényleg Fifi, lehetne ez az új neved: Púpi die!
ÓÓÓARGH
Púpi Die!
geci jó félreolvasás
Sep 28, 2017 23:34:46
broni
Sep 29, 2017 00:00:54
Sep 29, 2017 00:00:54
broni
Sep 29, 2017 00:03:08
Sep 29, 2017 00:03:08
broni
Sep 29, 2017 00:20:02
Sep 29, 2017 00:20:02
broni
Sep 29, 2017 00:22:22
leszoptátok erdőst, oszt kiadtatok szar lemezeket. a kutrva anyátok. törőcsik, neked is.
Sep 29, 2017 00:22:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 29, 2017 00:25:01
x38)
Vágod a flokkot, recskás?
Ez az utolsó dobásod, ha ezt is elbaszod, lehúzhatod a rolót!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ez az utolsó dobásod, ha ezt is elbaszod, lehúzhatod a rolót!
broni
Sep 29, 2017 00:42:48
youtu.be/G8EXTRmM1Qc
fre the hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!igyunk!!!!!!!!!!!!!!!ez a kzuva kocsma, időbe bezár(((((((((((
fre the hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!igyunk!!!!!!!!!!!!!!!ez a kzuva kocsma, időbe bezár(((((((((((
Sep 29, 2017 00:42:48
broni
Sep 29, 2017 00:57:55
itam már kicsit a véremből...jó az íze..barbié milyen lehet
Sep 29, 2017 00:57:55
broni
Sep 29, 2017 01:28:33
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/palvin-barbi-ujra-neymar-kozeleben-parizsbol-posztolt-a-modell/wylsfcd
ááááááááááááááááááá mocskos niga
hogy öljem meg magam??????????????
ááááááááááááááááááá mocskos niga
hogy öljem meg magam??????????????
Sep 29, 2017 01:28:33
broni
Sep 29, 2017 01:30:53
itam már kicsit a véremből...jó az íze..barbié milyen lehet
pervez , mit én....)1.db..akkkor is..johhn grisham.ha ölni kell...persze nem barbit, de a mocsok cigányt..felgyuttom!!!!!!!!!!!!
Sep 29, 2017 01:30:53
broni
Sep 29, 2017 01:57:45
nreymar most diuer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 29, 2017 01:57:45
broni
Sep 29, 2017 02:48:56
baszik most valaki sodival??????????
Sep 29, 2017 02:48:56
broni
Sep 29, 2017 03:20:17
öszevesztem részgen a kurva anyámmal, mer nem akarják a fadae to blcet-rt papa temetésésére!!!!!!!!!!akkor mit, gg alin, őld meg apád erőszakold meg anyád???????ha a honfoglolalás lesz, őlni fogok!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 29, 2017 03:20:17
broni
Sep 29, 2017 03:22:08
fade to black.....egyik legjobb dal..........
Sep 29, 2017 03:22:08
broni
Sep 29, 2017 03:31:00
alcoholal komoly adag benzot bevetttem, nem véletlenül szívom a vérem..........one man show..........szopásos.....
Sep 29, 2017 03:31:00
HÖKös Helga
Sep 29, 2017 05:45:14
T. Tanszék!
Nem elvitatva Broni professzor eredményeit szer- és szarológia területen, fel kell vetnem, most, midőn a nemzetközi helyzet egyre fokozódik kapcsolatok megkívánják, hogy a professzor úr óraszáma csökkentésre kerüljön, merr tanszékünk nívójának emelésével homlokegyenest kontraproduktív.
Üdvözlettel,
$dátum,$aláírás,$kétfélkevert
Nem elvitatva Broni professzor eredményeit szer- és szarológia területen, fel kell vetnem, most, midőn a nemzetközi
Üdvözlettel,
Sep 29, 2017 05:45:14
Posztdoc
Sep 29, 2017 08:05:18
T. Tanszék!
Nem elvitatva Broni professzor eredményeit szer- és szarológia területen, fel kell vetnem, most, midőn a nemzetközi helyzet egyre fokozódik kapcsolatok megkívánják, hogy a professzor úr óraszáma csökkentésre kerüljön, merr tanszékünk nívójának emelésével homlokegyenest kontraproduktív.
Üdvözlettel,
Üdvözlettel,
Tisztelt Hallgatók,
Broni prof órái a felsôbbéves hallgatók es a doktoranduszok számára vannak meghirdetve. Kérem azokat a T. Hallgatókat, akik még a szükséges elôtanulmányokat nem teljesítették, az órákat ne látogassák!
Tanszék
Sep 29, 2017 08:05:18
tigris
Sep 29, 2017 08:16:45
Tisztelt Hallgatók,
Tanszék
Tanszék
Egyetértek! A professzor úr kutatásai emelik a tanszéket a nemzetközi kutatási élet elitjébe. Olyan, mintha puskást kirakták volna a csapatból, mert nagy a hasa!
Sep 29, 2017 08:16:45
kripli figyelő
Sep 29, 2017 08:27:15
Haldtál a flokkal recsi?Lesz költözős flokk?Mit szól Oma3 ahhoz hogy a pizzakihordók egymásnak adják a kilincset?Elfogyott a kaució,most már hitelböl zsebbôl kell fizetni a károkat.
Sep 29, 2017 08:27:15
-
Sep 29, 2017 09:27:12
Sep 29, 2017 09:27:12
-
Sep 29, 2017 09:32:32
GeryGreyhound 1 hete
Én is szeretem a sört, de tudom, hogy legkésőbb a második sör feléig vagyok vállalható kamera előtt, és nem égetem magam nyilvánosság előtt a neten (ez alól egyedüli kivétel volt, amikor összefutottunk azon a tüntetésen, de az is a te hibád volt, ráadásul ott még te okoskodtál hogy milyen dolog sört inni közterületen)
Unikornis nem mond magáról igazat. A bálnavadász videó az más volt?
És az Emmás videó? Igaz, akár liberális újságírók is készíthették volna. Az tényleg más.
Én is szeretem a sört, de tudom, hogy legkésőbb a második sör feléig vagyok vállalható kamera előtt, és nem égetem magam nyilvánosság előtt a neten (ez alól egyedüli kivétel volt, amikor összefutottunk azon a tüntetésen, de az is a te hibád volt, ráadásul ott még te okoskodtál hogy milyen dolog sört inni közterületen)
Unikornis nem mond magáról igazat. A bálnavadász videó az más volt?
És az Emmás videó? Igaz, akár liberális újságírók is készíthették volna. Az tényleg más.
Sep 29, 2017 09:32:32
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 09:44:02
Hajjaj, Miniszterelnök Úr, vigyázzon a kisborossal, most elszólta magát és dekohnspirálódott.
Hajrá Magyarország, Hajrá Pocakosok!
Sep 29, 2017 09:44:02
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 09:46:43
Sep 29, 2017 09:46:43
-
Sep 29, 2017 10:06:31
Szerintem is unalmas, egy darab poén nincs benne évek óta. Gyakran megfordult a fejemben, hogy proland vagy sodi írja ezeket a posztokat.
Sep 29, 2017 10:06:31
posztdoc
Sep 29, 2017 11:19:04
A professzor úr előadása iránt nem érdeklődő hallgatóknak a tanszék korábban tömbösítve, blokkszemináriumban meghirdette a "Dombról gurulás gyakorlata" elnevezésű tárgyat, de a meghívott előadó jelenleg házi őrizetben van.
Sep 29, 2017 11:19:04
-
Sep 29, 2017 11:24:03
Mi a funfactor ebben?
Sep 29, 2017 11:24:03
nagyon türelmetlen
Sep 29, 2017 11:24:39
én tyemély tyejinty úgy várom, mint az ablakot péntekenként.Apropó, leszflokk??!!!!??
Sep 29, 2017 11:24:39
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 11:27:02
Helytelen. Körözés alatt van.
01130-9027/2017.ÁLT.
BV. BÍRÓ ELFOGATÓPARANCSA (BE. 73. § (3),590. § (3) BEKEZDÉS, BVTV. 19.§ (1) )
Sep 29, 2017 11:27:02
szorgalmas hallgató
Sep 29, 2017 12:00:03
Mi a funfactor ebben?
Mi a funfactor ebben?
A kitőrő őszinteség, a helyzet nyomorúságán való felülkerekedés, és az élet fájdalmának parodizálása, közérthető prosztóssággal.
Mindig is tiszteltem a broni féléket, én a felét se bírnám annak az életnek amit ő megélt. Sok hasonló sorsú ember palástol ás lapít.
Sep 29, 2017 12:00:03
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 12:04:18
1. szerintem itt Broni a legjobb arc
2. Hejj Codreanu, Hejj Vasgárda!
Sep 29, 2017 12:04:18
kisborost pofán baszom
Sep 29, 2017 12:42:55
én azt a verset köszönöm a professzor úrnak, amiben az volt, hogy
az éjszaka nem érhet véget
Dzsudzsák Balázs nyeli a bréket.
Megváltoztatta az életemet és a magyar és nemzetközi fodballról alkotott véleményemet.
az éjszaka nem érhet véget
Dzsudzsák Balázs nyeli a bréket.
Megváltoztatta az életemet és a magyar és nemzetközi fodballról alkotott véleményemet.
Sep 29, 2017 12:42:55
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Sep 29, 2017 12:55:18
x2)
-
Sep 29, 2017 13:03:00
Kiguglizta hogy a képet hol lehet megvenni.
Sep 29, 2017 13:03:00
Bronivédő szolgálat
Sep 29, 2017 13:03:17
Broni tényleg unalmas néha, de aki nem próbálta még a Broni-szerencsekereket*, az ne formáljon róla véleményt!
* Tömegközlekedési járművön broni egyik véletlenszerű linkjének megnyitása mobiltelefonon
* Tömegközlekedési járművön broni egyik véletlenszerű linkjének megnyitása mobiltelefonon
Sep 29, 2017 13:03:17
Elsőéves
Sep 29, 2017 13:10:06
Broni személyazonossága valóban ismert a retardok körében?
Sep 29, 2017 13:10:06
-
Sep 29, 2017 13:17:04
evidenciákat....
Sep 29, 2017 13:17:04
Der Trottel
Sep 29, 2017 13:20:35
Kizárt, különben Zsír már lekaszablokkolta volna.
*pr
Sep 29, 2017 13:20:35
Der Trottel
Sep 29, 2017 13:24:43
Amúgy mennyire töketlen már Alexander ügynök, hogy egy olyan embert sem tud beazonosítani, aki nyilvánosan kiabál a kocsmában olyanokat, hogy hejj milosevics, kill dzsudzsák :D
Sep 29, 2017 13:24:43
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 13:29:37
Sep 29, 2017 13:29:37
Berlini kollégák
Sep 29, 2017 13:36:10
Sep 29, 2017 13:36:10
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 13:47:57
Mert a vlogger az bizonyára telitalálat, ugye?
* pr *
Sep 29, 2017 13:47:57
.
Sep 29, 2017 13:50:34
A gyagyás összevizezett, rossz nyelvek szerint lerecskázott egy állítólagos, a FÜRDŐSZOBÁBAN tartott festményt Omáknél, amit a főberlő végül több száz euróra árazott.
A gyagyás posztolt is róla képet, és az egész tanszék napokon át töprengett, hogy ez vajon egy híres festményről készült olcsó poszter, vagy valóban egy igazi, eredeti festmény, ami tényleg kerülhetett több száz euróba egy berlini művészeti vásáron.
Aztán megjelent a professzor úr, és egyből rávágta, hogy ez egy Monet csendélet (következésképpen nyilván nem eredeti, és valószínűleg nem is festmény, csak poszter).
Utána napokig magyarázkodott, hogy ezt csak véletlenül tudta, de a tanszék egyetlen dolgozója sem lepődött meg. Tudjuk mi jól, hogy a vidéki szocializációja, rossz anyagi helyzete, és a közérthető, de megosztó előadásmódja ellenére Broni professzor úr műveltsége akármelyik nagypolgári ficsúrt maga mögé utasítja.
Sep 29, 2017 13:50:34
-
Sep 29, 2017 14:25:20
Evidencia, hogy broni nicknév mögött a műértő, ámde politoxikomán fideszes spindoktor, Habony Árpád rejtőzik.
Sep 29, 2017 14:25:20
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 14:30:16
Evidencia, hogy broni nicknév mögött a műértő, ámde politoxikomán fideszes spindoktor, Habony Árpád rejtőzik.
VITRIN!!!
Sep 29, 2017 14:30:16
Adósságspirál Aladár
Sep 29, 2017 14:30:32
Árpád az, de nem Habony, hanem Molnár F...
Hahó!
Sep 29, 2017 14:30:32
-
Sep 29, 2017 14:30:41
Habonynak nincs ilyen kifinomult stilusa, ellenben emlekeztetnem a nagyerdemut arra hogy Broni os-troll, tobb mint 10 eves sodikoveto multtal.
Sep 29, 2017 14:30:41
broni
Sep 29, 2017 14:43:24
morgen, a képet nem gugliztam. alapműveltség.kicsit okádnom kell............
Sep 29, 2017 14:43:24
Schwezoff Dávid
Sep 29, 2017 14:46:58
Amúgy mikor lesz fent a mai flokk? Sodi, többen kérdezik!
Sep 29, 2017 14:46:58
Tex
Sep 29, 2017 14:52:37
Sep 29, 2017 14:52:37
broni
Sep 29, 2017 14:56:02
Sep 29, 2017 14:56:02
Tex
Sep 29, 2017 15:02:48
- Á, gútn szűk és gútn tág!
Sep 29, 2017 15:02:48
broni
Sep 29, 2017 15:03:24
csigadoki, mennyiért adsz örök altató szurit??????????????
Sep 29, 2017 15:03:24
Celebspotting
Sep 29, 2017 15:13:15
Még hétfő hajnalban 5 óra körül spottoltam Murder-t. A Deák téren mozgólépcsőzőtt a 3-as metró felé.
Murder Corporation - Gyilkosság Zrt. Oh, wait...Már letörölte/letöröltették a csatornáját.
Murder Corporation - Gyilkosság Zrt. Oh, wait...Már letörölte/letöröltették a csatornáját.
Sep 29, 2017 15:13:15
szaunalepedő
Sep 29, 2017 15:53:28
Még hétfő hajnalban 5 óra körül spottoltam Murder-t. A Deák téren mozgólépcsőzőtt a 3-as metró felé.
az meg ki a halál? Murder Corporation - Gyilkosság Zrt. Oh, wait...Már letörölte/letöröltették a csatornáját.
Sep 29, 2017 15:53:28
evet neletvén
Sep 29, 2017 16:02:40
Soha többé nem írok ide.
Sep 29, 2017 16:02:40
banshee
(
x24)
Sep 29, 2017 16:05:51
x24)
Van flokk?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 29, 2017 16:08:41
x38)
Szar vagy, SoDI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
india bérkommentelő
Sep 29, 2017 16:11:00
nagyon várni shodiflokk, jönni nagy fizetés nyugatról tudni venni tányér curry!!
Sep 29, 2017 16:11:00
-
Sep 29, 2017 16:13:27
nincs flokk, csak a szokasos heti magyarazkodos
Sep 29, 2017 16:13:27
hogyvolt
Sep 29, 2017 16:22:44
meg ne nézzétek, unalmas és a recskás feje egy gusztustalan pattanáshegy.
- sodi csődbe ment, csak a 3000 eurós hitelkeret bővítés húzta ki a bajból időlegesen
- megpróbál rendet tartani, felmosni (keményen be lehetett csicskítva)
- kordában tartja a kiadásokat (muhahaha)
- megpróbálja befejezni az otthoni megrendelők felé a melócsát, nem értette hogy mi értelme van több pénzt keresni, ha úgyis valaki lehúzza róla
- de még mindig nincs kész, majd holnap befejezi
- állítólag beteg lett a sodi, 'tán szarból van??!
- jövő héten 3hetes összefoglaló jön
- fórizzsal terveztek algériába menni novemberben, de túl drága lenne
- sodi csődbe ment, csak a 3000 eurós hitelkeret bővítés húzta ki a bajból időlegesen
- megpróbálja befejezni az otthoni megrendelők felé a melócsát, nem értette hogy mi értelme van több pénzt keresni, ha úgyis valaki lehúzza róla
Sep 29, 2017 16:22:44
ukrán buzikurva
Sep 29, 2017 16:31:03
TL;DR a flokk is megdöglött, oda a motiváció. Szerintem az baszott be a veknifejű gnómnak, amikor kiderült, hogy tényleg vásárolt nézői vannak csak. Teljesen meg tudom érteni, hogy nem akar hosszú órákat elbaszni 30-40 ember szórakoztatására, miközben tizedannyi idő alatt szálkásra tudja verni a pitont, vagy el tud menni fújatni egyet a buziszaunába.
Mondjuk ennyit is ér egy retard szava. Két hónapja még fogadkozott, hogy most már a flokk lesz minden előtt, minden háttérbe fog kerülni, csak a flokk, most hogy végre megvan minden felszerelés. Aztán az első pofontól leült, mint bicebóca a bokszmeccsen.
SoDi, nincs benned semmi kitartás, azért vagy olyan nyomorult helyzetben, amilyenben vagy. Sorra kapod (érdemtelenül) az Univerzumtól az olyan lehetőségeket, amik másokat milliomossá tesznek, te meg szépen elbaszod őket, mert egy akaratgyenge szar vagy. A Blahán majd sírhatsz, hogy ha blogoltál volna, akkor most medencés X5-ös tüdőcske lenne, nem pedig kartonpapírocska és kannás bor.
Mondjuk ennyit is ér egy retard szava. Két hónapja még fogadkozott, hogy most már a flokk lesz minden előtt, minden háttérbe fog kerülni, csak a flokk, most hogy végre megvan minden felszerelés. Aztán az első pofontól leült, mint bicebóca a bokszmeccsen.
SoDi, nincs benned semmi kitartás, azért vagy olyan nyomorult helyzetben, amilyenben vagy. Sorra kapod (érdemtelenül) az Univerzumtól az olyan lehetőségeket, amik másokat milliomossá tesznek, te meg szépen elbaszod őket, mert egy akaratgyenge szar vagy. A Blahán majd sírhatsz, hogy ha blogoltál volna, akkor most medencés X5-ös tüdőcske lenne, nem pedig kartonpapírocska és kannás bor.
Sep 29, 2017 16:31:03
-
Sep 29, 2017 16:35:42
Most komolya két kibaszott hét alatt ez a fos jött össze?
Vége a vlognak :(
Sep 29, 2017 16:35:42
Celebspotting
Sep 29, 2017 16:38:35
az meg ki a halál?
Youtube videós (volt?), a kevéssé szerethető fajtából.
Csövesekkel beszélgetve szidta a nála jobb sorsú embereket, meg főleg a nőket. Popóbojjal (Photoboy) sokat live-oztak együtt.
Feltöltötte Xhörcsögre, ahogy egy kurvát ujjaz. (Legalább 1 ilyen videót csinált, de pofázott arról, hogy készíteni akar második részt is. Nem követtem őt, lehet elkészítette és közzé tette, lehet nem.)
Ahogy ti mondjátok, egy retard.
Valószínűleg szóba került már itt is a csávó.
Sep 29, 2017 16:38:35
Sodi
Sep 29, 2017 16:41:24
"Mert ilyen SoDI a SoDI" = LOL milyen? Menthetetlenül autista? Csöves? Szefós? Azon csodálkozom, hogy még nem lettél hajlesz Németországban...RGL talán tud tippeket adni xD
Sep 29, 2017 16:41:24
gyászjelentés
Sep 29, 2017 16:43:52
RIP
sodivlog
2017-2017
érdeklődés hiányában elsodikázódtam
sodivlog
2017-2017
érdeklődés hiányában elsodikázódtam
Sep 29, 2017 16:43:52
-
Sep 29, 2017 16:49:05
Megint masszívan be van baszva a Sodi
Sep 29, 2017 16:49:05
-
Sep 29, 2017 16:49:20
aki kínai kamunézőket vásárol, az motivációt rombol. aki motivációt rombol, az életet rombol.
egy troll lerombolta a sodi életét. mennyibe is került neki? 115 dollár? nem volt drága a sodi.
a trollok megint győztek. haladjunk tovább!
egy troll lerombolta a sodi életét. mennyibe is került neki? 115 dollár? nem volt drága a sodi.
a trollok megint győztek. haladjunk tovább!
Sep 29, 2017 16:49:20
Dalbeer
Sep 29, 2017 16:50:36
Megint masszívan be van baszva a Sodi
Mint egy kertitörpe piros orcával. Alkesz sodi a sodi
Sep 29, 2017 16:50:36
-
Sep 29, 2017 16:50:47
de mi az, hogy csődbe ment? kirendeltek hozzá egy csődbiztost?
Sep 29, 2017 16:50:47
broni
Sep 29, 2017 16:52:26
sodi ghoul.........
Sep 29, 2017 16:52:26
Hiénaverő
(
x17)
Sep 29, 2017 16:55:24
x17)
Tehát -4000 EUR hitelkeret, -2000 EUR hitelkártya és hamarosan újabb -3000 EUR megemelt hitelkeret. 9000 EUR, 3 millió Ft nagyságrendileg úgy, hogy Recskaboy gályázik + melócsá után otthoni főnökuraknak is robotol. Megérte disszertálni, ez shiker!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Sep 29, 2017 16:57:15
Tehát -4000 EUR hitelkeret, -2000 EUR hitelkártya és hamarosan újabb -3000 EUR megemelt hitelkeret. 9000 EUR, 3 millió Ft nagyságrendileg úgy, hogy Recskaboy gályázik + melócsá után otthoni főnökuraknak is robotol. Megérte disszertálni, ez shiker!
Nem gályázott idáig, hiszen minek több pénzt keresni? Tette fel magában a kérdést
Sep 29, 2017 16:57:15
Örebro
(
x17)
Sep 29, 2017 16:59:50
x17)
gyagyås, milyen izmodrol hadovålsz, ami fåj?
Galla Miki
Sep 29, 2017 17:09:12
hát a HOK-izom!! háháháháháháááháhááháhááhááhááháháhááá xD
Sep 29, 2017 17:09:12
broni
Sep 29, 2017 17:45:50
örebro, hány fokon hal meg az ember???????????és meddig kell feküdnie a földön, ruha nélkül?
Sep 29, 2017 17:45:50
-
Sep 29, 2017 18:33:26
Na ezért megérte várni... ja nem. Ez lófasz volt Sodi. Ilyen videókat nézzenek a népek? Mi a fasz?
Sep 29, 2017 18:33:26
-
Sep 29, 2017 18:34:29
Recskas nem akarsz nehany uj tiszta agynemube beruhazni par eurot.Hatha eltunnek a ragyaid.
Sep 29, 2017 18:34:29
Párnahitel
Sep 29, 2017 18:44:24
Recskas nem akarsz nehany uj tiszta agynemube beruhazni par eurot.Hatha eltunnek a ragyaid.
bizony. Sep 29, 2017 18:44:24
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 29, 2017 19:03:12
Kurva jó, ahogy bizonygatja, hogy most már mindig milyen rend lesz, és az elején látni, hogy ugyanolyan kupleráj van, mint eddig.
Sep 29, 2017 19:03:12
23
Sep 29, 2017 19:40:10
de nehogy már napi 15 percnél többet kellene foglalkozni azzal a pár négyzetméteres patkánylyukkal
Sep 29, 2017 19:40:10
broni
Sep 29, 2017 19:51:26
fáj a belem..............
Sep 29, 2017 19:51:26
rectum tumor
Sep 29, 2017 20:01:18
fáj a belem..............
;)
Sep 29, 2017 20:01:18
broni
Sep 29, 2017 20:27:59
le kéne feküdni...........
Sep 29, 2017 20:27:59
xray
Sep 29, 2017 20:38:18
rohaggyon meg
Sep 29, 2017 20:38:18
-
Sep 29, 2017 20:47:01
Mifaaan? Recsi már nem is osztja meg az flokkot a facebookon?
Ennek tényleg vége.
Ennek tényleg vége.
Sep 29, 2017 20:47:01
Schwezoff David
Sep 29, 2017 20:48:44
le kéne feküdni...........
Barbival, mint Hamilton?
Sep 29, 2017 20:48:44
broni
Sep 29, 2017 20:50:40
ooarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 29, 2017 20:50:40
-
Sep 29, 2017 21:34:52
Az indiai nézők egy hatalmasat trollkodtak a gyagyással, respect.
Sep 29, 2017 21:34:52
Sodilegnagyobbrajongója
Sep 29, 2017 22:03:23
Az indiai nézők egy hatalmasat trollkodtak a gyagyással, respect.
Kínaiak!
Sep 29, 2017 22:03:23
-
Sep 29, 2017 22:37:40
Kínaiak!
Jogos a felvetés, csak azt nem értem, hogy mit néztek a kínaiak egy hazaáruló szaron, aki magyarul makogott Berlinben mindenféle hülyeséget.
Sep 29, 2017 22:37:40
-
Sep 29, 2017 22:40:04
Nszksz a hogyvolt összefoglalót. Annyira nyitom csak meg, hogy dislikeoljam. ;)
Sep 29, 2017 22:40:04
邓丽媛
Sep 29, 2017 22:52:22
我们一点都不感兴趣啊!
一家公司给我们一笔大钱,然后我们看一看罢了!
Sep 29, 2017 22:52:22
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 30, 2017 00:20:40
Az eheti "flokkban" mintha maga Depresszió Dezső beszélne a kamerába.
Azon a napon, amikor megtagadták a hitelt, és egy napig nem tudta, hogy honnan lesz pénze, az elmondottak alapján konkrétan azt tervezte, hogy csapot-papot hátrahagyva hazamenekül Újszászra, hátrahagyva 6000 euró adósságot.
De az is vicces, hogy nem értette, minek befejezni a több hónapos magyar munkákat, amikor úgyis csak valamire el kell költeni a pénzt. Miközben már vagy egy éve 2000 euró adósságot görget maga előtt.
Azon a napon, amikor megtagadták a hitelt, és egy napig nem tudta, hogy honnan lesz pénze, az elmondottak alapján konkrétan azt tervezte, hogy csapot-papot hátrahagyva hazamenekül Újszászra, hátrahagyva 6000 euró adósságot.
De az is vicces, hogy nem értette, minek befejezni a több hónapos magyar munkákat, amikor úgyis csak valamire el kell költeni a pénzt. Miközben már vagy egy éve 2000 euró adósságot görget maga előtt.
Sep 30, 2017 00:20:40
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™