Mondjuk, ha október 23.-án, 23 óra 23 perckor jönne az exitus, az hazafias és forradalmi cselekedet lenne.
2023-ban lesz aktuális csak.
Ez egyébként nem is lenne fasság, a Turi Tamás is ezzel "futott be".
Látod Endre? Az Univerzum csak segíteni szeretne a flokkolásban, két kézzel osztogatja neked a flokk témákat, te meg hagyod elszáguldani a youtuber gyorsvonatot!
Hát erre tanított Brian Tracy?
amiatt nem lesz, mert nincs nála a megfelelő fütyikamera. ha gyenge képminőséget tol a tablettel, azzal nézőket és feliratkozókat veszít, Hahó!
fel hát, most éppen anyámat locsolom benzinnel!!!!!!!!!!
Nameló palm, csá.
Ez fasság, a Turi Tamás is krumplival vette a kórházi élménybeszámolóit anno.
Most egy másik PLAY van műsoron: a belei körmérkőzést játszanak a bentmaradásért!
Sodi!
Nem lett volna egyszerűbb megadni Zsery 50 euróját időben, mint bevonzani a gyötrelmes kínhalált?
Szerintem legkésőbb akkor, amikor rátámadt a nagyanyjára, és úgy kiborította az öreglányt, hogy az kórházba került. Bár az is lehet, hogy almásfüzitői exodus sem következik be, hanem Gyöngyi már azelőtt megnyomja a del gombot LOOOOLLLLLLLLLL
Zsery 50 euróját nem kellett megadni, mert a pártelnök úr, a Zsery úr olyan Zsery, aki nem kéri vissza az adósságát, csak a kerítés mögül vakkantgat nagy bátran miatta.
Isten óvjon attól, hogy a döglődő púposnak adjak igazat de Zsery örömmel vette a szájába a faszt. Akkor nyeldekelje.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Szóval már 2014ben szüksége volt társadalombiztosításra, mert tudta, hogy valami nem maradandó betegsége van.
Endre! Még nem késő elmondani, hogy mi a betegséged, nem oszt nem szoroz, hogy mit gondolnak róla a trollok, de neked felszabadító lesz.
Emlékezz csak rá, milyen érzés volt elengedni a tested miatt érzett szorongást a szaunában...
Emlékezz csak rá, milyen érzés volt elengedni a tested miatt érzett szorongást a szaunában...
Az nem szorongás volt, hanem FING, amit elengedett.
Mindenképpen faszerdőt akarsz a szádba?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ha nem haragszol, ezt nem fenyegetésnek tekintem, hanem megkönnyebbüléssel veszem tudomásul, Alexander...
halod tesó nem kel herbál egy ötcázasért? nagyon beüt egyböll szét vissz!
Én úgy nézem már bő nyállal szopogatja, gargarizál a faszerdővel ez a pedofil gennyláda:
www.youtube.com/watch?v=3O3yr8yk1EM
ez a cvi egy idegesítő szardarab, nem ért a szép szóból. de lehet, hogy kár foglalkozni vele, unalmas egy buzi, semmi vicces nincs benne
Teljesen igazad van, ráadásul nem is vagyunk vele egy súlycsoportban. Ő bizony elmebeteg, skizofrén, paranoiás, stb. Elég lenne valakinek esténként bevilágítania az ablakán vagy párszor rákiabálni az utcán és soha többé nem írna ide, de nem is menne emberek közé...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Démonblokka 2
Folyamatosan megy a körfaszverés közöttük a recskás összes videója alatt. Két meg nem értett tehetség ha egymásra talál. Mindketten paranoid skizofrének, majd összerakják a világösszeesküvés megfejtését ketten, és elküldik a rendőrkapitányságra, mellékelve a 444-es cikkeket meg a fórum hozzászólásait bizonyítékként...
Legfőképp broni hozzászólásait, azok a legfőbb bizonyítékok!
Én végig azt hittem eddig hogy a CVI valami gyenge trollpróbálkozás, de ennél a valóság sokkal egyszerűbb, rá kellett jönnöm, hogy a csóka nem játsza a hülyét.
A sörért megvehető szaunás szopógép migris mókának is. sájsze.
hát pedig nem lesz.
"I've seen things you people wouldn't believe. Aron Cute on fire off the shoulder of Orion. I watched C-sperms glitter in the dark near the Kolozsy Square. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. "
Ez is azt bizonyítja, hogy szarból van a sodi.
A zsidók. Evidenciákat.
Nekem is pont ez a kérdésem Endre.

Angyi? Mindegy.
Angyi? Mindegy.
*PR*
Kőkeményen az :D Sodinak iylen jellegű tapasztalatai sose voltak, nem is tudja milyen érzés az. A sexnagyikat gecire nem érdekelte, csak a farka miatt kellett nekik, de annak is vége lett rövid időn belül.
a mentőautó is skoda, Hahó!
Seems legint.
Mint a halotti toor.
"Azzal kapcsolatban, hogy mi a bajom, csak annyit szeretnék elmondani, hogy mi a bajom, hogy életveszélyes, ha minden reggel úgy mész melóba, hogy mellettet óvodásokat visznek a szüleik."
Tehát a pedofil SoDI ráizgult az óvodásokra, aztán az egyik apja pudinggá verte a pipogya SoDIt, a büszke vadászbikát.
case closed
A főbérlőm behozta nekem a laptopomat és a két vinyómat tele filmekkel
---
Mondjuk beszélgethetne németül a kórterem-társaival is.
* pr *
A bunki-bank következő évada nem Berlinben lesz megrendezve?
Egyszemélyes szobában van (majd erre kapja a csekkecskét, mert nem hinném hogy Dajcslandban egyágyas szobák járnának ingyen a népnek).
Az nem 2 hét bennfekvő, vagy ha igen, akkor durván elkalapálták, konkrétan halál közeli állapotba, amit azért nem hiszek. Ha nem hazugság az egész, akkor nyilván elgázolták a bejlinyi vadászbikát.
Szerintem viszont hazugság, 2 hét bennfekvő gázolásért úgy, hogy 4 nap után roomtoort csinál a beteg (lába nem sérült nagyon), meg pudingot zabál (semmi súlyos belső sérülés)? Orvos trolléga kommentálhatná.
again mine the access
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És miért kap infúziót...?
(Volt az a lábatlankodó fogyaték, berta vagy kiafasz. Lehet, hogy Sodi megirigyelte a német nyugdíjat és belökette magát egy 5 évessel a metró elé?)
a faszára támasztotta, hahó!
én kedvelem Zseryt, de vannak dolgok amiben hasonlít Endrére. Ő is felállít magának célokat pl:ha erre a posztra meglesz az x lájk, akkor elkezdem az 50 eur behajtását. erre lett vagy 3x annyi, de a dolog valahogy alsodikázódott.
Következetes sodi a sodi, hiszen eddig is mindig időre kész lett a pénteki flokk, sose volt ebből csúszás. *pr*
"Mondjon le az összes szülő, amelyik nem elkülönített kocsival szállítja óvodába a kölykét."
"Azzal kapcsolatban, hogy mi a bajom, csak annyit szeretnék elmondani, hogy mi a bajom, hogy életveszélyes, ha minden reggel úgy mész melóba, hogy mellettet óvodásokat visznek a szüleik."
Hmmm, jobban átgondolva ez tényleg valami tüdőbajra utal.
Az is eléggé illik a sodibodira, hogy ész nélküli szaunázgatások, befülledt penészes lukakban recskázás után amikor elfonnyad a tüdeje, a nyitott babakocsiban köhögő bölcsődések a hibásak.
-
Oct 05, 2017 12:34:20
Endre, többen kérdezik, hogy mikorra tervezed a megdöglést? Már valójában, nem a Jövő héten.
Mert arra a hétre vennénk ki két-három szabadnapot.
A legjobb az lenne, ha karácsonyra időzítenél, esetleg a két ünnep közé.
NSZKSZ
NSZKSZ
Oct 05, 2017 12:34:20
-
Oct 05, 2017 12:52:49
Endre többen kérdezték, hogy lesz-e kórházflokk, amiben megmutatod az új oldalsó segglyukadat, a vekni helyett.
Oct 05, 2017 12:52:49
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 05, 2017 12:53:01
Remélem lesz holnap flokk, akár csak ilyen kamerába beszélős.
Mindig sírt , hogy nincs témája, most meg tálcán kínálkoznak a jobbnál jobb sztorik. Milyen egy szirénázó mentőautóban utazni? Összehasonlító kórházkritika, szenvedések pontos vázolása, felelősség teljes elhárítása, sarlatán orvosok szidalmazása, stb., stb.
Mindig sírt , hogy nincs témája, most meg tálcán kínálkoznak a jobbnál jobb sztorik. Milyen egy szirénázó mentőautóban utazni? Összehasonlító kórházkritika, szenvedések pontos vázolása, felelősség teljes elhárítása, sarlatán orvosok szidalmazása, stb., stb.
Oct 05, 2017 12:53:01
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 12:56:18
Endre, többen kérdezik, hogy mikorra tervezed a megdöglést? Már valójában, nem a Jövő héten.
NSZKSZ
NSZKSZ
Mondjuk, ha október 23.-án, 23 óra 23 perckor jönne az exitus, az hazafias és forradalmi cselekedet lenne.
Oct 05, 2017 12:56:18
-
Oct 05, 2017 12:59:34
2023-ban lesz aktuális csak.
Oct 05, 2017 12:59:34
Ellentroll
Oct 05, 2017 12:59:55
Ez egyébként nem is lenne fasság, a Turi Tamás is ezzel "futott be".
Látod Endre? Az Univerzum csak segíteni szeretne a flokkolásban, két kézzel osztogatja neked a flokk témákat, te meg hagyod elszáguldani a youtuber gyorsvonatot!
Hát erre tanított Brian Tracy?
Oct 05, 2017 12:59:55
-
Oct 05, 2017 13:01:07
amiatt nem lesz, mert nincs nála a megfelelő fütyikamera. ha gyenge képminőséget tol a tablettel, azzal nézőket és feliratkozókat veszít, Hahó!
Oct 05, 2017 13:01:07
broni
Oct 05, 2017 13:03:34
444.hu/2017/10/05/v-norbert-nem-tudta-megmagyarazni-hogy-miert-gyujtotta-fel-ismeroset
broni felgyújtotta a dőrpét!!!!!
broni felgyújtotta a dőrpét!!!!!
Oct 05, 2017 13:03:34
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 13:05:41
Na
Oct 05, 2017 13:05:41
Ellentroll
Oct 05, 2017 13:07:25
Ez fasság, a Turi Tamás is krumplival vette a kórházi élménybeszámolóit anno.
Oct 05, 2017 13:07:25
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 14:58:14
Sodimamának ezt a linket lassan aktuális lesz elküldeni:
www.bestatter-preisvergleich.de/angebotsverzeichnis/stadt/Berlin
www.bestatter-preisvergleich.de/angebotsverzeichnis/stadt/Berlin
Oct 05, 2017 14:58:14
banshee
(
x24)
Oct 05, 2017 15:18:40
x24)
Játék. Ha bevezették volna a jogi abortuszt 1980-ban, Gyöngyi mikor lépte volna meg? Tippeket kérek!
Szorgalmas hallgató
Oct 05, 2017 15:25:34
Sodi most veszi igazán hasznát a sok playstation játéknak...
ja nem...
ja nem...
Oct 05, 2017 15:25:34
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 15:49:57
Sodi most veszi igazán hasznát a sok playstation játéknak...
ja nem...
ja nem...
Most egy másik PLAY van műsoron: a belei körmérkőzést játszanak a bentmaradásért!
Oct 05, 2017 15:49:57
broni
Oct 05, 2017 16:12:33
sodi, élőben közvetísd a halálod!!!!!!!!!!!lehetőleg nagyon gyötrelmes légyen, az hozza a nézetséget!!!!!!
Oct 05, 2017 16:12:33
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 16:15:16
sodi, élőben közvetísd a halálod!!!!!!!!!!!lehetőleg nagyon gyötrelmes légyen, az hozza a nézetséget!!!!!!
Sodi!
Nem lett volna egyszerűbb megadni Zsery 50 euróját időben, mint bevonzani a gyötrelmes kínhalált?
Oct 05, 2017 16:15:16
trendbeli garázdaság
Oct 05, 2017 16:16:20
Játék. Ha bevezették volna a jogi abortuszt 1980-ban, Gyöngyi mikor lépte volna meg? Tippeket kérek!
Szerintem legkésőbb akkor, amikor rátámadt a nagyanyjára, és úgy kiborította az öreglányt, hogy az kórházba került. Bár az is lehet, hogy almásfüzitői exodus sem következik be, hanem Gyöngyi már azelőtt megnyomja a del gombot LOOOOLLLLLLLLLL
Oct 05, 2017 16:16:20
moshe dayan
(
x2)
Oct 05, 2017 16:21:53
x2)
Sodi!
Zsery 50 euróját nem kellett megadni, mert a pártelnök úr, a Zsery úr olyan Zsery, aki nem kéri vissza az adósságát, csak a kerítés mögül vakkantgat nagy bátran miatta.
Isten óvjon attól, hogy a döglődő púposnak adjak igazat de Zsery örömmel vette a szájába a faszt. Akkor nyeldekelje.
Schwezoff Dávid
Oct 05, 2017 16:27:25
Vidám Visszatekintő!
Sodika Dec 07, 2014 21:25:18
Vannak szintek, és mostantól nem az jár a fejemben, hogy ne haljak meg, hanem tényleg magasabb célok: komoly berlini tervek. Amikor mostantól tudok teljes erőmből dolgozni, anélkül, hogy lelki kiborulások akadályoznának, mert tudom, hogy nem a berlini boldogulásom a halál elkerülésének egyetlen eszköze - ahogy ez augusztusban és szeptemberben a tudatomban volt rögzülve.
Vannak szintek, és mostantól nem az jár a fejemben, hogy ne haljak meg, hanem tényleg magasabb célok: komoly berlini tervek. Amikor mostantól tudok teljes erőmből dolgozni, anélkül, hogy lelki kiborulások akadályoznának, mert tudom, hogy nem a berlini boldogulásom a halál elkerülésének egyetlen eszköze - ahogy ez augusztusban és szeptemberben a tudatomban volt rögzülve.
Oct 05, 2017 16:27:25
broni
Oct 05, 2017 16:34:44
sodikám:a fájdalomcsillapítókat utasísd vissza, szenvedjél bár iszonytatóan!!!!!!!!!aaz üvöltözésed, hörgésed csak ugy vonzza a nézőket!!!!!!!csak keményen!!!!!
Oct 05, 2017 16:34:44
echelon mérnök
Oct 05, 2017 16:52:47
Vidám Visszatekintő!
Szóval már 2014ben szüksége volt társadalombiztosításra, mert tudta, hogy valami nem maradandó betegsége van.
Endre! Még nem késő elmondani, hogy mi a betegséged, nem oszt nem szoroz, hogy mit gondolnak róla a trollok, de neked felszabadító lesz.
Oct 05, 2017 16:52:47
Sexopa
Oct 05, 2017 16:54:55
Az nem szorongás volt, hanem FING, amit elengedett.
Oct 05, 2017 16:54:55
-
Oct 05, 2017 18:07:08
Köszönettel tartozom a trollégáknak, akik áldozatos munkájukkal hozzájárultak Sodi és egyebek szivatásához de már fáraszt a fórum. Nemsokára bezár a bazár:
www.youtube.com/watch?v=yAG9h2_0q4I
www.youtube.com/watch?v=yAG9h2_0q4I
Oct 05, 2017 18:07:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 05, 2017 18:20:57
x38)
Köszönettel tartozom a trollégáknak, akik áldozatos munkájukkal hozzájárultak Sodi és egyebek szivatásához de már fáraszt a fórum. Nemsokára bezár a bazár:
youtube.com/watch?v=yAG9h2_0q4I
Karandas
Oct 05, 2017 19:37:04
Ha nem haragszol, ezt nem fenyegetésnek tekintem, hanem megkönnyebbüléssel veszem tudomásul, Alexander...
Oct 05, 2017 19:37:04
asodika apszichopata
Oct 05, 2017 19:39:41
Vidám Visszatekintő!
tenyleg lövöldözés volt a b terv Sodika Dec 07, 2014 21:25:18
Oct 05, 2017 19:39:41
broni
Oct 05, 2017 20:04:13
Oct 05, 2017 20:04:13
Kanalas Rikárdó
Oct 05, 2017 20:32:30
halod tesó nem kel herbál egy ötcázasért? nagyon beüt egyböll szét vissz!
Oct 05, 2017 20:32:30
broni
Oct 05, 2017 20:42:54
óóóarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 05, 2017 20:42:54
Hiénaverő
(
x17)
Oct 05, 2017 22:41:37
x17)
Egy retard megint a fórumot promózza? Mi ez ha nem shiker? Látod Gyagyásh az ilyesmit kéne bevonzani: hatástöbbszörözés, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Púpos Recskapók
Oct 05, 2017 22:45:10
Én úgy nézem már bő nyállal szopogatja, gargarizál a faszerdővel ez a pedofil gennyláda:
www.youtube.com/watch?v=3O3yr8yk1EM
Oct 05, 2017 22:45:10
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 05, 2017 23:23:48
Endre, végrendeletedet megírtad?
Anyáddal szemben fennálló 13 milliós követelésedet hagyd Geryre, azzal letudod az 50 eurós tartozásod.
Anyáddal szemben fennálló 13 milliós követelésedet hagyd Geryre, azzal letudod az 50 eurós tartozásod.
Oct 05, 2017 23:23:48
Xenu
Oct 05, 2017 23:43:14
youtube.com/watch?v=3O3yr8yk1EM
youtube.com/watch?v=3O3yr8yk1EM
ez a cvi egy idegesítő szardarab, nem ért a szép szóból. de lehet, hogy kár foglalkozni vele, unalmas egy buzi, semmi vicces nincs benne
Oct 05, 2017 23:43:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2017 00:05:12
x38)
Teljesen igazad van, ráadásul nem is vagyunk vele egy súlycsoportban. Ő bizony elmebeteg, skizofrén, paranoiás, stb. Elég lenne valakinek esténként bevilágítania az ablakán vagy párszor rákiabálni az utcán és soha többé nem írna ide, de nem is menne emberek közé...
ukrán buzikurva
Oct 06, 2017 00:05:15
Milyen jó fej ez a faszszopó pedofil Cvi hogy önként promózza Kisborost a sodipedián :D
Bori, neked nem kellenek ellenségek, ha ilyen barátaid vannak :D Meg fogjátok alakítani Tajgival, Cvi-vel meg a Recskással a Retard Szellemirtókat?
Bori, neked nem kellenek ellenségek, ha ilyen barátaid vannak :D Meg fogjátok alakítani Tajgival, Cvi-vel meg a Recskással a Retard Szellemirtókat?
Oct 06, 2017 00:05:15
Xenu
Oct 06, 2017 00:12:42
Milyen jó fej ez a faszszopó pedofil Cvi hogy önként promózza Kisborost a sodipedián :D
Démonblokka 2
Oct 06, 2017 00:12:42
Endre te hálátlan fasz!
Oct 06, 2017 01:08:36
Nem értelek, az imént hivtalak és most is kinyomtad!! Soha nem találom el a pillanatot amikor szabad vagy és felveszed?????
:-)
:-)
Oct 06, 2017 01:08:36
Háttér kutató
Oct 06, 2017 01:25:50
Biztosak lehettek benne hogy az ukrán migri geci a kínai migri gecivel retardszövetséget kötött. Akkor szoktak így látványosan keresztbe tenni egymásnak, közben a kisszobából tervelik a bosszút. Nyugodtan mehet faszerdő mindegyiknek, cvinek már csak azért is, mert a saját gyerekeit is simán kiteszi youtubera a pedofil geci (magyar szöveges póló, vágott szemű gyerekek, tuti az övé)
Oct 06, 2017 01:25:50
Háttér kutató
Oct 06, 2017 01:28:48
Egyébként Bori, lehet hogy nem kéne nyomtatott, aláírt levelet küldeni a rendőrségnek mindenféle kamu történettel, gagyi bizonyítékkal a hős utcai cigány drogdílerekkel kapcsolatban. Úgy hallottam van beépített emberük, nehogy véletlenül kiderüljön a neved, LOLL
Oct 06, 2017 01:28:48
ukrán buzikurva
Oct 06, 2017 01:39:23
Biztosak lehettek benne hogy az ukrán migri geci a kínai migri gecivel retardszövetséget kötött. Akkor szoktak így látványosan keresztbe tenni egymásnak, közben a kisszobából tervelik a bosszút. Nyugodtan mehet faszerdő mindegyiknek, cvinek már csak azért is, mert a saját gyerekeit is simán kiteszi youtubera a pedofil geci (magyar szöveges póló, vágott szemű gyerekek, tuti az övé)
Folyamatosan megy a körfaszverés közöttük a recskás összes videója alatt. Két meg nem értett tehetség ha egymásra talál. Mindketten paranoid skizofrének, majd összerakják a világösszeesküvés megfejtését ketten, és elküldik a rendőrkapitányságra, mellékelve a 444-es cikkeket meg a fórum hozzászólásait bizonyítékként...
Oct 06, 2017 01:39:23
Rendőrkapitányság
Oct 06, 2017 07:57:43
És akkor csodálkoznak a kedves állampolgárok hogy leszerelnek, meg nem jön senki rendőrnek mert havi 100ért ilyen alufólia sapkás opni szökevényekkel kell vesződni :(((
Oct 06, 2017 07:57:43
-
Oct 06, 2017 08:16:23
ez a CVI ki a faszom amúgy?
Oct 06, 2017 08:16:23
stressznélküli nyugi
Oct 06, 2017 08:25:06
Legfőképp broni hozzászólásait, azok a legfőbb bizonyítékok!
Oct 06, 2017 08:25:06
picsafüst
Oct 06, 2017 09:08:16
Gyagyás, 16.00-kor tudunk indulni? 100%??3?
Oct 06, 2017 09:08:16
Hiénaverő
(
x17)
Oct 06, 2017 09:12:51
x17)
Sneci nem lesz köszfetyítyés a kórházból?
-
Oct 06, 2017 09:18:03
Oct 06, 2017 09:18:03
kripli figyelő
Oct 06, 2017 09:18:47
Nem mondhatod hogy nem volt időd flokkot vágni recskás.
Oct 06, 2017 09:18:47
-
Oct 06, 2017 09:23:18
Önkéntes retard. Sodibuzi.
imgur.com/a/YInAW
imgur.com/a/YInAW
Én végig azt hittem eddig hogy a CVI valami gyenge trollpróbálkozás, de ennél a valóság sokkal egyszerűbb, rá kellett jönnöm, hogy a csóka nem játsza a hülyét.
Oct 06, 2017 09:23:18
palotai poloskaidomár
Oct 06, 2017 09:31:25
index.hu/belfold/2017/10/05/elkeszult_az_orszag_poloskaterkepe/
nesztek burzsujfosadék újságírók, elárasztottam büdipestet, hahahahaha
nesztek burzsujfosadék újságírók, elárasztottam büdipestet, hahahahaha
Oct 06, 2017 09:31:25
Krankenhaus flokk
Oct 06, 2017 09:32:57
Nnnnnna szhijasztok....
Oct 06, 2017 09:32:57
-
Oct 06, 2017 09:39:20
ha ma sem lesz flokk, akkor már biztosra lehet venni, hogy vége van.
Oct 06, 2017 09:39:20
Sexopa
Oct 06, 2017 09:45:30
A sörért megvehető szaunás szopógép migris mókának is. sájsze.
Oct 06, 2017 09:45:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2017 09:45:57
x38)
A halálos ágyadon is videót kell vágnod, te TB-károsult szardarab!
-
Oct 06, 2017 09:46:09
hát pedig nem lesz.
Oct 06, 2017 09:46:09
Sodi Runner 2017
Oct 06, 2017 10:25:50
A halálos ágyadon is videót kell vágnod, te TB-károsult szardarab!
"I've seen things you people wouldn't believe. Aron Cute on fire off the shoulder of Orion. I watched C-sperms glitter in the dark near the Kolozsy Square. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. "
Oct 06, 2017 10:25:50
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2017 11:02:53
Púpfal:
Sodinak nem találják a vénáját, össze-vissza szurkálják:-)
Farkas Endre Kiss
18 órája ·
Hát ez jó lenne
otpercpiheno.blogspot.hu/2017/10/az-uj-talalmany-megmutatja-hol-van-vena.html
Farkas Endre Kiss
18 órája ·
Hát ez jó lenne
Oct 06, 2017 11:02:53
stressznélküli nyugi
Oct 06, 2017 11:09:19
Púpfal:
Farkas Endre Kiss
18 órája ·
Hát ez jó lenne
Farkas Endre Kiss
18 órája ·
Hát ez jó lenne
Ez is azt bizonyítja, hogy szarból van a sodi.
Oct 06, 2017 11:09:19
kisborost pofán baszom
Oct 06, 2017 12:30:39
természetesen el lett sodikázva az is, hogy bevallja, mi baja van. Bedobja a retard ismerőseinek, hogy kórház, mindenki kérdezi, hogy mi történt, és senkinek sem válaszol, mert ilyen szociopata Sodi a Sodi, bizony. A sajnálat kell neki, de nem meri megmondani, hogy valami súlyos betegsége van, amit magának hozott össze, mert úgy él, mint egy csöves.
Recskás, többen kérdezik, hogy mikor lesz flokk, és azt is, hogy a magyar főnökurak mikor tudnak indulni! A Superretard 2.0 pedig tudni szeretné, hogy hogy a faszba tudsz egy éven belül kétszer több hétre kórházba kerülni, és miért nem értesítetted őket előre arról, hogy súlyos beteg vagy, aki bármikor kieshet a munkából hosszabb időre.
Recskás, többen kérdezik, hogy mikor lesz flokk, és azt is, hogy a magyar főnökurak mikor tudnak indulni! A Superretard 2.0 pedig tudni szeretné, hogy hogy a faszba tudsz egy éven belül kétszer több hétre kórházba kerülni, és miért nem értesítetted őket előre arról, hogy súlyos beteg vagy, aki bármikor kieshet a munkából hosszabb időre.
Oct 06, 2017 12:30:39
Evidenciák
Oct 06, 2017 12:38:17
Sodi, ki a hibás az átlagon aluli egészségi állapotodért?
Oct 06, 2017 12:38:17
sodi
Oct 06, 2017 12:43:42
Sodi, ki a hibás az átlagon aluli egészségi állapotodért?
A zsidók. Evidenciákat.
Oct 06, 2017 12:43:42
A Kaszás
Oct 06, 2017 12:46:08
természetesen el lett sodikázva az is, hogy bevallja, mi baja van. Bedobja a retard ismerőseinek, hogy kórház, mindenki kérdezi, hogy mi történt, és senkinek sem válaszol, mert ilyen szociopata Sodi a Sodi, bizony. A sajnálat kell neki, de nem meri megmondani, hogy valami súlyos betegsége van, amit magának hozott össze, mert úgy él, mint egy csöves.
Nekem is pont ez a kérdésem Endre.
Oct 06, 2017 12:46:08
Xenu
Oct 06, 2017 13:06:22

Angyi? Mindegy.
Oct 06, 2017 13:06:22
-
Oct 06, 2017 13:09:49
Angyi? Mindegy.
*PR*
Kőkeményen az :D Sodinak iylen jellegű tapasztalatai sose voltak, nem is tudja milyen érzés az. A sexnagyikat gecire nem érdekelte, csak a farka miatt kellett nekik, de annak is vége lett rövid időn belül.
Oct 06, 2017 13:09:49
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2017 13:12:03
Sodi elbaszta a bevonzást megint! Azt akarta bevonzani, hogy kredenc, és bevonzotta a kórházi ágyat.
Be akarta vonzani a Skoda Superbet és bevonzott egy mentőautót.
Oct 06, 2017 13:12:03
-
Oct 06, 2017 13:29:15
Sodi elbaszta a bevonzást megint! Azt akarta bevonzani, hogy kredenc, és bevonzotta a kórházi ágyat.
a mentőautó is skoda, Hahó!
Oct 06, 2017 13:29:15
-
Oct 06, 2017 13:33:51
Sodit megverte egy óvodás. Vagy az óvodás apja, aki pedofilnak nézte a Sodit.
Oct 06, 2017 13:33:51
-
Oct 06, 2017 13:35:11
"Mondjon le az összes szülő, amelyik nem elkülönített kocsival szállítja óvodába a kölykét. Majdnem megöltétek a SoDI-t."
Mi? Az ovisok kapjanak saját autót és azzal járjanak be?
Vagy pedig legyen egy külön gyerekszállitó autóm amivel csak oviba hordhatom a gyerkőcöt?
Mi? Az ovisok kapjanak saját autót és azzal járjanak be?
Vagy pedig legyen egy külön gyerekszállitó autóm amivel csak oviba hordhatom a gyerkőcöt?
Oct 06, 2017 13:35:11
-
Oct 06, 2017 13:37:01
Sodit megverte egy óvodás. Vagy az óvodás apja, aki pedofilnak nézte a Sodit.
Seems legint.
Oct 06, 2017 13:37:01
picsafüst
Oct 06, 2017 13:37:26
mi az a ROOMTOOR?
:)
Oct 06, 2017 13:37:26
-
Oct 06, 2017 13:38:19
mi az a ROOMTOOR?
Mint a halotti toor.
Oct 06, 2017 13:38:19
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2017 13:38:30
Farkas Endre Kiss
8 perce · Berlin (Németország) ·
Juhúú!
Juhúú!
Oct 06, 2017 13:38:30
Xenu
Oct 06, 2017 13:39:19
Tehát a pedofil SoDI ráizgult az óvodásokra, aztán az egyik apja pudinggá verte a pipogya SoDIt, a büszke vadászbikát.
case closed
Oct 06, 2017 13:39:19
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2017 13:39:49
Farkas Endre Kiss
Juhúú!
Juhúú!
---
* pr *
Oct 06, 2017 13:39:49
Schwezoff Dávid
Oct 06, 2017 13:41:04
case closed
case closed
A bunki-bank következő évada nem Berlinben lesz megrendezve?
Oct 06, 2017 13:41:04
-
Oct 06, 2017 13:41:30
---
* pr *
---
* pr *
Egyszemélyes szobában van (majd erre kapja a csekkecskét, mert nem hinném hogy Dajcslandban egyágyas szobák járnának ingyen a népnek).
Oct 06, 2017 13:41:30
-
Oct 06, 2017 13:41:39
roomtoor :))))
Oct 06, 2017 13:41:39
Gazdatest Alert
Oct 06, 2017 13:44:20
"
A főbérlőm behozta nekem a laptopomat és a két vinyómat tele filmekkel"
What Else?
A főbérlőm behozta nekem a laptopomat és a két vinyómat tele filmekkel"
What Else?
Oct 06, 2017 13:44:20
tigris
Oct 06, 2017 13:47:16
másodszor is megverték a sodit tündérmeseországban?
Oct 06, 2017 13:47:16
Púpos Recskapók
Oct 06, 2017 13:47:39
case closed
case closed
Az nem 2 hét bennfekvő, vagy ha igen, akkor durván elkalapálták, konkrétan halál közeli állapotba, amit azért nem hiszek. Ha nem hazugság az egész, akkor nyilván elgázolták a bejlinyi vadászbikát.
Szerintem viszont hazugság, 2 hét bennfekvő gázolásért úgy, hogy 4 nap után roomtoort csinál a beteg (lába nem sérült nagyon), meg pudingot zabál (semmi súlyos belső sérülés)? Orvos trolléga kommentálhatná.
Oct 06, 2017 13:47:39
Hiénaverő
(
x17)
Oct 06, 2017 13:48:00
x17)
roomtoor :))))
again mine the access
-
Oct 06, 2017 13:48:49
asodit majdnem megölte egy óvodás! :)))
Oct 06, 2017 13:48:49
moshe dayan
(
x2)
Oct 06, 2017 13:49:16
x2)
"Egy down-szindróma-gyanús magzat megtartása mellett például nem sok racionális érv van…"
tudod Zsery, néha már majdnem megkedvellek, de aztán te mindig teszel azellen, hogy bármiféle pozitívat lehessen rólad gondolni.
először is a pofád alapján te sem vagy sokkal távolabb a mongoloid tünetektől, így akár végezhetted volna egy vesetálban, de a labilis személyiséged, a közepes szekrénybuziságod és az állandó óberhóhem figyelemkurva okoskodásod sem az a termékelőny ami miatt bárki egy ilyen emberre vágyik a családjában.
ne kelljen elővenni a csajod fotóját és megkérdezni, hogy amellett milyen racionális érvek szólnak, hacsak nem a villástargonca jogsira hajtasz.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
tudod Zsery, néha már majdnem megkedvellek, de aztán te mindig teszel azellen, hogy bármiféle pozitívat lehessen rólad gondolni.
először is a pofád alapján te sem vagy sokkal távolabb a mongoloid tünetektől, így akár végezhetted volna egy vesetálban, de a labilis személyiséged, a közepes szekrénybuziságod és az állandó óberhóhem figyelemkurva okoskodásod sem az a termékelőny ami miatt bárki egy ilyen emberre vágyik a családjában.
ne kelljen elővenni a csajod fotóját és megkérdezni, hogy amellett milyen racionális érvek szólnak, hacsak nem a villástargonca jogsira hajtasz.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 06, 2017 13:49:33
x17)
Szerintem elütötték a Gyagyást. Gondolom valamelyik kütyüjével balfaszkodott melócsába menet, nem figyelt a közlekedési lámpára/forgalomra, aztán kigyalogolt egy kocsi elé. Olyan igazi SoDI-s megoldás ez, jellemző lenne rá. Persze megint más a hibás.
tigris
Oct 06, 2017 13:50:16
ez valami szállodába költözött be? úgy liheg, mint egy 80 éves :DD
Oct 06, 2017 13:50:16
-
Oct 06, 2017 13:54:36
nem mutatja a veknit. ebből számomra egyértelmű, hogy fejsérülése (is) van. azt tartom valószínűnek, hogy munkába menet átesett egy kisgyereken, és összetörte magát. legurulhatott a lépcsőn, vagy valami ilyen szerencsétlenkedés volt. a lába nem tört el, mert jár, de mivel durván liheg, ezért valami komolyabb sérülése van.
Oct 06, 2017 13:54:36
echelon mérnök
Oct 06, 2017 13:57:03
Szerintem elütötték a Gyagyást. Gondolom valamelyik kütyüjével balfaszkodott melócsába menet, nem figyelt a közlekedési lámpára/forgalomra, aztán kigyalogolt egy kocsi elé. Olyan igazi SoDI-s megoldás ez, jellemző lenne rá. Persze megint más a hibás.
És miért kap infúziót...?
(Volt az a lábatlankodó fogyaték, berta vagy kiafasz. Lehet, hogy Sodi megirigyelte a német nyugdíjat és belökette magát egy 5 évessel a metró elé?)
Oct 06, 2017 13:57:03
Der Trottel
Oct 06, 2017 14:03:04
Sodi, tehát baleseted volt egy óvodás és/vagy a szülő hibájából? Ilyenkor bizony perelni kell! Jogilag erős Sodi a Sodi!
Oct 06, 2017 14:03:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2017 14:03:33
x38)
És mi is van azzal, hogy végre tudja tartani a tabletjét? Hazudik ez a korcs, mint mindig!
Xenu
Oct 06, 2017 14:04:29
És mi is van azzal, hogy végre tudja tartani a tabletjét? Hazudik ez a korcs, mint mindig!
a faszára támasztotta, hahó!
Oct 06, 2017 14:04:29
-
Oct 06, 2017 14:05:47
egy biztos, a sodi bevonzotta a balesetet/betegséget. a sodi minőségtelen, szar ember, és így büntette meg az univerzum.
ha nem törleszted az adósságaidat, és külföldre szöksz a jogi eljárások, császtiszunics elől, akkor majd az univerzum megbosszulja, tyodika. ezért történnek veled sorozatban szerencsétlenségek.
változz meg, és legyél tisztességes ember. add meg a tartozásaidat. kezdd zsery 50 eurójával, utána pedig fizesd vissza a magyaroknak a diákhiteledet és az adótartozásaidat.
ilyen nagyon egyszerű ez.
ha nem törleszted az adósságaidat, és külföldre szöksz a jogi eljárások, császtiszunics elől, akkor majd az univerzum megbosszulja, tyodika. ezért történnek veled sorozatban szerencsétlenségek.
változz meg, és legyél tisztességes ember. add meg a tartozásaidat. kezdd zsery 50 eurójával, utána pedig fizesd vissza a magyaroknak a diákhiteledet és az adótartozásaidat.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 06, 2017 14:05:47
picsafüst
Oct 06, 2017 14:05:48
"Egy down-szindróma-gyanús magzat megtartása mellett például nem sok racionális érv van…"
én kedvelem Zseryt, de vannak dolgok amiben hasonlít Endrére. Ő is felállít magának célokat pl:ha erre a posztra meglesz az x lájk, akkor elkezdem az 50 eur behajtását. erre lett vagy 3x annyi, de a dolog valahogy alsodikázódott.
Oct 06, 2017 14:05:48
echelon mérnök
Oct 06, 2017 14:09:07
Mindenesetre az óvodást (óvodásokat?) javaslom felvenni a sodipediaba, mint a legfiatalabb troll, aki kibabrált a Sodival.
Köszönet az ismertlen berlini ovisnak amiért teljesítette az Univerzum akaratát.
(Látod Sodi, a trollok még egy berlini ovist is beszerveztek, hogy kiszúrjanak veled)
Köszönet az ismertlen berlini ovisnak amiért teljesítette az Univerzum akaratát.
(Látod Sodi, a trollok még egy berlini ovist is beszerveztek, hogy kiszúrjanak veled)
Oct 06, 2017 14:09:07
Hiénaverő
(
x17)
Oct 06, 2017 14:11:14
x17)
Én megértem Zseryt, egyrészt nem éri meg baszakodni ennyi pénzért. Annyit nem ér ez a fasz Gyagyás hogy behajtókhoz meg bíróságra járkáljon ez ember miatta.
Ha Zserynek lennék, eladnám a követelést valamelyik trollnak aki vállalja hogy végigviszi az egészet, és akkor a pofázást se kellene hallgatnom.
Ha Zserynek lennék, eladnám a követelést valamelyik trollnak aki vállalja hogy végigviszi az egészet, és akkor a pofázást se kellene hallgatnom.
-
Oct 06, 2017 14:19:28
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Mert pénteki vlognak még ilyen körülmények között is lennie kell.
de miért nem négykor? az ablak sem kezdődött 4 helyett fél kettőkor.
1 órája ·
Oct 06, 2017 14:19:28
TÜDŐCSKE
Oct 06, 2017 14:20:10
Nem halljátok, hogy liheg, minden szó után levegőért kap és tüdőzik megint?
Alig van hangja.
Bebaszva, leizzadva, áthevülve jött haza a szaunából, ráment a tüdőcskére, ez meg ráfogja a berlini ovisokra, hogy ráköhögtek!!
Alig van hangja.
Bebaszva, leizzadva, áthevülve jött haza a szaunából, ráment a tüdőcskére, ez meg ráfogja a berlini ovisokra, hogy ráköhögtek!!
Oct 06, 2017 14:20:10
Xenu
Oct 06, 2017 14:20:55
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
Következetes sodi a sodi, hiszen eddig is mindig időre kész lett a pénteki flokk, sose volt ebből csúszás. *pr*
Oct 06, 2017 14:20:55
gecifoltos nadrag
Oct 06, 2017 14:43:29
de egy autobalesetet miert ne merne bevallani? ezerszer cikibb dolgokat mondott mar el magarol.
Oct 06, 2017 14:43:29
Púpos Recskapók
Oct 06, 2017 14:49:45
de egy autobalesetet miert ne merne bevallani? ezerszer cikibb dolgokat mondott mar el magarol.
"Mondjon le az összes szülő, amelyik nem elkülönített kocsival szállítja óvodába a kölykét."
Hmmm, jobban átgondolva ez tényleg valami tüdőbajra utal.
Az is eléggé illik a sodibodira, hogy ész nélküli szaunázgatások, befülledt penészes lukakban recskázás után amikor elfonnyad a tüdeje, a nyitott babakocsiban köhögő bölcsődések a hibásak.
Oct 06, 2017 14:49:45
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nszksz