« 4640 4641 4642 4643 4644 4645 4646 4647 4648 4649 »
1736789 komment.

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 12, 2017 15:01:13
Válasz
(4)
Cs.Cs. , nem Csiva doki a Csudutov Csudinka véletlenül?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Oct 12, 2017 15:01:13

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 12, 2017 15:01:50
Válasz
(3)
Hiénaverő
Írkálj névkezdőbetűket bizonyítékként, ifj. B.L. Tiszavasváriból!

B
ede
M
árton
???
Oct 12, 2017 15:01:50

Szerző: A Kard Oct 12, 2017 15:02:45
Válasz
(0)
Hiénaverő
Írkálj névkezdőbetűket bizonyítékként, ifj. B.L. Tiszavasváriból!

Minek az neked, Sz.P.?
Amúgy meg ki az a B.L.?
Az én monogramom: A.K.
Oct 12, 2017 15:02:45

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 12, 2017 15:05:35
Válasz
(6)
A Kard

Anyád tudja, hogy nevet változattál, H. D. (Herbál Díler)? Vagy D. K. B. (döglött kutya baszó)
Oct 12, 2017 15:05:35

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 12, 2017 15:07:03
Válasz
(9)
Sz. P. jólvan, akkor még mindig nem kell rettegnem. :D Levi is üzeni Újvidékről hogy a szabadkai piacon olcsó a brainbooster!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Oct 12, 2017 15:07:03

Szerző: - Oct 12, 2017 15:07:31
Válasz
(5)
A Kard
Minek az neked, Sz.P.?
Amúgy meg ki az a B.L.?

Szellő Pista?
Analfabéta Köcsög?
Oct 12, 2017 15:07:31

Szerző: csivaegő Oct 12, 2017 15:11:07
Válasz
(27)
A Kard
Nocsak, nocsak... hogy már megint nem a "tiszavasvári pióca" jött ide, hanem ti provokáljátok... és ahogy nézem pár sorral feljebb, még Kiss Endre Farkas (Recskaboy) is előbújt "tiszavasvárizni", Schwezoff meg kutyázni...

Van számodra egy rossz hírem. Korábban túl sok privát infót szórtál el magadról.

Ebből következően, remélem sejted már, hogy be vagy azonosítva, és egy bizonyos V.M. ügyvédúr a pletykák szerint minden kommentedet postázni fogja az Orvosi Kamarának, kiemelve azokat a részeket, amelyekben a "betegeidet" mocskoltad, és külön felhívva a Kamara figyelmét, hogy mennyire nem vetne jó fényt a magyar orvostársadalomra, ha mindez a médiában is megjelenne, ami a megfelelő intézkedésekkel esetleg elkerülhető?
Mennyire nem vetne jó fényt a többi orvosra, ha az emberek általánosítani kezdenének, és azt mondanák, ők is mind olyanok, mint amilyen te vagy.
Szóval kezdheted beszedni a cavintont, mert az ereidben folyó geci hamarosan nagyon keményen fogja nyomni az agyadat.
Neked reszeltek, te erőszakos, agresszív, náci szaradarab. Jövő héten.

De ne aggódj, mert az többi erőszakos, agresszív, náci szaradarab - különösen "Schwezoff" - hamarosan megy majd utánad.
Mielőtt távozom egy másik világba - mivel itt már semmi keresnivalóm nincs, és nem is érdekel innen már senki és semmi - bevégzem feladatomat. Isten lesújt rátok, és én vagyok a kardja. Nem lesz karmám, mivel csupán azt végzem el, amit Ő rámbízott. Jól sejtettem mindig, hogy nem véletlenü kerültem erre a fórumra, és a brazil sem volt a véletlen műve. Csupán eszköz volt az is...
Ilyen nagyon egyszerű ez a történet!

jót röhögtem buzigyerek!! lófasz nincs a kezedbe velem szemben fogalmad nincs ki vagyok, a kamara pedig egy sóhivatal ahol csak az érdekli őket hogy befizesd a tagdíjat. automatikusan megy a hülyeséged a százezer másik panaszlevél mellé a kukákba :DDDDDDD kisfiam ha te tényleg azt hiszed hogy beszartam tőled, hát nagyon el vagy tévedve. ahhoz hogy bárkit felfüggesszenek minimum embert kell ölni és itt nem a műhibára gondolok. a savval csonkító nőgyűlölő szánalmas féreg gecit is csak a másodfok után tiltották el a munkától, te meg azt hiszed, hogy ha baszatlan buzigyerek ír egy levelet ráadásul mindenféle bizonyíték nélkül, akkor egy budapesti orvos másnaptól az utácra kerül? mennnyire kell ehhez retardáltnak lenni kisfosos?? egy élősködő a szülei és a családja életét tönkretevő, beteges zaklató patkány vagy aki ahelyett hogy örülne neki hogy munkakerülő senkiházi létére kényelmesen élhet a szülei házában és pénzén, tisztességesen dolgozó magyar embereket fenyegetsz??! hát mi a faszt képzelsz magadról te gyökér?? van egy haverom a jósában nyíregyen majd rákérdezek tud róla-e hogy kezelés alatt állsz.
Oct 12, 2017 15:11:07

Szerző: kötőjel Oct 12, 2017 15:13:50
Válasz
(14)
Mindenki nyugodjon meg. Kisfosos megnézett egy Knight Rider részt és most igazságosztónak képzeli magát, hamarosan elmúlik a roham.
Oct 12, 2017 15:13:50

Szerző: tigris Oct 12, 2017 15:15:30
Válasz
(15)
csivaegő nem figyeltél! A zsíros migráns egyenesen a kremlbe fogja postázni a leleplező irományait, ahol majd intézkednek! az oroszok arról híresek, hogy ha egy munkanélküli csöves ukrán - ruszin korcs csettint,akkor azonnal ugranak
Oct 12, 2017 15:15:30

Szerző: doktorandusz Oct 12, 2017 15:17:07
Válasz
(0)
Ragyás Gyagyás
Hol a live? Csak nem megunta megint 1 ora alatt a sodi? Mert szarbol van a sodi, ilyen sodi a sodi.

vicces volt, én csak fél percet láttam belőle, valami
Oct 12, 2017 15:17:07

Szerző: doktorandusz Oct 12, 2017 15:18:44
Válasz
(6)
doktorandusz
vicces volt, én csak fél percet láttam belőle, valami

... max 8 éveseknek való autós játékkal nyomta, és hatszor esett le az útról a tengerbe, mire rájött, hogy kanyarodni kéne, amerre megy az út...

(a többi részen végig a szalagkorlátra tapadva, természetesen)
Oct 12, 2017 15:18:44

Szerző: tigris Oct 12, 2017 15:19:00
Válasz
(19)
szegény zsír hogy tepert, hogy kimehessen Berlinbe vendégségbe,de SoDI elhajtotta :DD tudod mennyit röhögtünk rajtad Endrével te barom? a hülye leveleid, meg fogadkozásaid, meg az ígéreteid, hogy "hajlandó vagy mindenre" . te szerencsétlen hülye parasztproli. szerinted Endre szóba áll veled?

Oct 12, 2017 15:19:00

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 12, 2017 15:19:43
Válasz
(5)
zsír jelentsd föl bronit is a kamaránál, csatolt a besof gyűjteményt!
Oct 12, 2017 15:19:43

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 12, 2017 15:23:05
Válasz
(1)
*csatold a best of gyűjteményt!*

sodi te meg dögölj meg a pátyi grammatikáddal!
Oct 12, 2017 15:23:05

Szerző: - Oct 12, 2017 15:23:08
Válasz
(3)
tigris
szegény zsír hogy tepert, hogy kimehessen Berlinbe vendégségbe,de SoDI elhajtotta :DD tudod mennyit röhögtünk rajtad Endrével te barom?

ezmiez a sztori? Fhishing áldozata lett a nagy nyomozó? :D
Oct 12, 2017 15:23:08

Szerző: Magyar Orvosi Kamara Oct 12, 2017 15:30:14
Válasz
(7)
* Lakossági bejelentés alapján vizsgálatot indítottunk egy haslábú kollegánk ellen *
Oct 12, 2017 15:30:14

Szerző: csivaegő Oct 12, 2017 15:33:57
Válasz
(22)
mi legyen? megvárjam a munka végét a dunának menéssel vagy búcsúlevél nélkül egyszerűen vessen magam az autók elé?? :DDDDDDDDD zsírosfejű évek óta fenyegetsz már köztörvényes szinten normális dolgos embrekret de valahogy még senkit sem rúgtak ki vagy zártak börtönbe. takarodj inkább el dolgozni, akkor nem lenne ennyi időd a faszságaidra!!!4
Oct 12, 2017 15:33:57

Szerző: Kiss Endre Farkas Oct 12, 2017 15:34:28
Válasz
(5)
Csak nem ott bukta el a 60000-et a tiszafaszomi buzika?
Oct 12, 2017 15:34:28

Szerző: Protipp Pityu Oct 12, 2017 15:35:58
Válasz
(9)
SZEGA I. Nemzetek Sajtfesztiválja
2017. október 28., 15:00–22:00
Hilton Budapest
Hess András tér 1-3, Budapest, 1014

Lackó! Állj lesben a bejáratnál egy csavarhúzóval, a brazil sajtmester nagy eséllyel fel fog tűnni!
Oct 12, 2017 15:35:58

Szerző: picsafüst Oct 12, 2017 15:38:39
Válasz
(7)
Protipp Pityu
Hilton Budapest

Lackó! Állj lesben a bejáratnál egy csavarhúzóval, a brazil sajtmester nagy eséllyel fel fog tűnni!

ugyan, fosik a braziltól(is) mint a tűztől. hallod eszmi, teríthetnél némi szaftos anyagot a herbálosról, hadd szórakozzunk
Oct 12, 2017 15:38:39

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 12, 2017 15:39:19
Válasz
(6)
Protipp Pityu
Hilton Budapest

Küldesz neki pénzt villamosjegyre?

Villamosjegy hiányában a kaszablokka elmarad.
Oct 12, 2017 15:39:19

Szerző: Szolnoki hekker Oct 12, 2017 15:39:39
Válasz
(9)
broni
tegnap éjjel elmentem szolnokra szórakozni, hát még tiszafaszomba is nagyobb éjszakai élet lehet........unalmamba majdnem felgyujtottam egy hajléktalant, de eszembe jutotttak azok a kurva térfigyelők((((((pár sört azért bevertem.....

Máskor a restibe menj, vagy a csíki sörözőbe, az is a vasúthoz közel van,, ezeken a helyeken rokkerek meg skinheadek is szoktak lenni, a zenegépből piramis, pokolgép meg kárpátia szól felváltva, és éjjel-nappal nyitva vannak. Nem sok, az igaz, de mi a faszt vártál szolnok citytől?
Oct 12, 2017 15:39:39

Szerző: ÁlEszmi Oct 12, 2017 15:46:21
Válasz
(8)
Egyszer amikor webcamoztunk, Laci úgy élvezett el, hogy a bal mutató ujját a fenekébe dugta.
Oct 12, 2017 15:46:21

Szerző: kínzó kérdés Oct 12, 2017 15:52:54
Válasz
(11)
Lackó, szoktál néha az órádhoz beszélni, ahogy Michael Knight Kitthez?
Oct 12, 2017 15:52:54

Szerző: Xenu Oct 12, 2017 16:06:06
Válasz
(11)
Kedves Borika!

Tök jószándékúan írok most: ha nem akarsz szopni, akkor ne rohanj bele tátott szájjal a faszerdőbe.

Ha helyre akarod állítani a saját mentális egészségedet, és jobb életminőséget akarsz magadnak, akkor felejtsd el ezt a fórumot a picsába, ne is nézd többet, ne is írj ide. Egy-két év alatt el fognak felejteni. Másnak is sikerült a Rexit (Retard Exit). Róluk se esik már szó itt.

De ehhez az is kell, hogy ne teremj itt, ahányszor kimondják a nevedet. Titkosítsd a facebookod. Járkálj pszichológushoz. Tanulj meg biciklizni. Ne szedj több brainboostert. Sportolj valamit, tudja a faszom, csak ne itt dübbenjél.

Szóval a jászándékú tanácso: menj innen a gecibe, ha normális, emberhez méltó életet akarsz, nemcsak a faszerdő létezik a ilágon, amiben te évek óta boldogan, tátott szájjal rohangálsz.

Máskülönben én jókat röhögök a dübbenésen meg a kaszablokkán, mint az összes többi troll, mert kibaszottul szánalmas cringefest, amit neked meg tajgikutyának sikerül itt összehozni. Viszont meg kéne tanulni, hogy gyilkossággal fenyegetőzni csúnya dolog, szóval ha majd kopogtatnak a rendőr bácsik, akkor lehet dübbenni majd.

Azért majd a döglött kutyát meg a herbált dugd el, mikor jön a TEK.

LOOOOOOOOOOOOL
Oct 12, 2017 16:06:06

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 12, 2017 16:07:42
Válasz
(6)
Szolnoki hekker
Máskor a restibe menj, vagy a csíki sörözőbe, az is a vasúthoz közel van,, ezeken a helyeken rokkerek meg skinheadek is szoktak lenni, a zenegépből piramis, pokolgép meg kárpátia szól felváltva, és éjjel-nappal nyitva vannak. Nem sok, az igaz, de mi a faszt vártál szolnok citytől?

Ilyen helyeken érdemes üvöltözni, hogy hejj Condreanu, hejj Vasgárda meg Tiszáig!
Oct 12, 2017 16:07:42

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 12, 2017 16:09:45
Válasz
(3)
stressznélküli nyugi
Ilyen helyeken érdemes üvöltözni, hogy hejj Condreanu, hejj Vasgárda meg Tiszáig!

csak ha meztelen vagy és bekented magad szarral tetőtől talpig!
Oct 12, 2017 16:09:45

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 12, 2017 16:11:03
Válasz
(3)
hvg.hu/gazdasag/20171012_Ujabb_tizmilliardot_vett_ki_az_allam_a_Quaestorkarosultak_zsebebol

Sodi, nem érzed magad ebben bűnösnek...?

Rendőrbácsik mit mondtak?
Oct 12, 2017 16:11:03

Szerző: broni Oct 12, 2017 16:12:39
Válasz
(9)
van egy haverom a jósában nyíregyen majd rákérdezek tud róla-e hogy kezelés alatt állsz.

én állok, de nem nyíegyegyen:paratoximán paranoid szociopata, asszem, azt áll. meg.nem is rossz!!!!!!!!!!!
Oct 12, 2017 16:12:39

Szerző: broni Oct 12, 2017 16:14:45
Válasz
(4)
Szolnoki hekker

nszksz uram.
Oct 12, 2017 16:14:45

Szerző: broni Oct 12, 2017 17:15:44
Válasz
(4)
hejjj weinstein!!!!!!!!!!!!!!!!!dicsőség a hősnek!!!!!!!!!!!!!!!hülye kurvák, szopjatok!!!!!!!!!!!!!
Oct 12, 2017 17:15:44

Szerző: ukrán buzikurva Oct 12, 2017 17:31:05
Válasz
(4)
A Kard
Nocsak, nocsak... hogy már megint nem a "tiszavasvári pióca" jött ide, hanem ti provokáljátok... és ahogy nézem pár sorral feljebb, még Kiss Endre Farkas (Recskaboy) is előbújt "tiszavasvárizni", Schwezoff meg kutyázni...

Van számodra egy rossz hírem. Korábban túl sok privát infót szórtál el magadról.

Ebből következően, remélem sejted már, hogy be vagy azonosítva, és egy bizonyos V.M. ügyvédúr a pletykák szerint minden kommentedet postázni fogja az Orvosi Kamarának, kiemelve azokat a részeket, amelyekben a "betegeidet" mocskoltad, és külön felhívva a Kamara figyelmét, hogy mennyire nem vetne jó fényt a magyar orvostársadalomra, ha mindez a médiában is megjelenne, ami a megfelelő intézkedésekkel esetleg elkerülhető?
Mennyire nem vetne jó fényt a többi orvosra, ha az emberek általánosítani kezdenének, és azt mondanák, ők is mind olyanok, mint amilyen te vagy.
Szóval kezdheted beszedni a cavintont, mert az ereidben folyó geci hamarosan nagyon keményen fogja nyomni az agyadat.
Neked reszeltek, te erőszakos, agresszív, náci szaradarab. Jövő héten.

De ne aggódj, mert az többi erőszakos, agresszív, náci szaradarab - különösen "Schwezoff" - hamarosan megy majd utánad.
Mielőtt távozom egy másik világba - mivel itt már semmi keresnivalóm nincs, és nem is érdekel innen már senki és semmi - bevégzem feladatomat. Isten lesújt rátok, és én vagyok a kardja. Nem lesz karmám, mivel csupán azt végzem el, amit Ő rámbízott. Jól sejtettem mindig, hogy nem véletlenü kerültem erre a fórumra, és a brazil sem volt a véletlen műve. Csupán eszköz volt az is...
Ilyen nagyon egyszerű ez a történet!

Nem véletlenül kerültél erre a fórumra, hanem akkor találtál ide, amikor a Tolvajkéregetőket először zárta be a facebook. Teljesen tudatosan jöttél ide kötözködni, nem mi kerestünk meg téged Tiszafaszom alsón. Jobban le se szarhattunk volna téged, de te addig pörögtél, ameddig valaki ki nem derítette a címedet meg a telefonszámodat. Annyira még te sem lehetsz balfasz, kutyaidomár, hogy azt hidd, hogy itt bárki is foglalkozik veled.
Oct 12, 2017 17:31:05

Szerző: FB & Coub & Tumblr admin Oct 12, 2017 17:42:53
Válasz
(5)
Oct 12, 2017 17:42:53

Szerző: Magpie Oct 12, 2017 17:53:07
Válasz
(5)
Micsoda rikácsféreg megen ez a sodi.
Oct 12, 2017 17:53:07

Szerző: Xenu Oct 12, 2017 17:59:50
Válasz
(7)
Borika, miért nem keresel inkább egy gazdag buzit, akivel eljátszadoznál, ahogy a múltkor írtad?

Jót tenne neked is, pénzed is lenne. LOOOL
Oct 12, 2017 17:59:50

Szerző: "tiszafaszomi pióca" Oct 12, 2017 19:11:13
Válasz
(0)
csivaegő
jót röhögtem buzigyerek!! lófasz nincs a kezedbe velem szemben fogalmad nincs ki vagyok, a kamara pedig egy sóhivatal ahol csak az érdekli őket hogy befizesd a tagdíjat. automatikusan megy a hülyeséged a százezer másik panaszlevél mellé a kukákba :DDDDDDD kisfiam ha te tényleg azt hiszed hogy beszartam tőled, hát nagyon el vagy tévedve. ahhoz hogy bárkit felfüggesszenek minimum embert kell ölni és itt nem a műhibára gondolok. a savval csonkító nőgyűlölő szánalmas féreg gecit is csak a másodfok után tiltották el a munkától, te meg azt hiszed, hogy ha baszatlan buzigyerek ír egy levelet ráadásul mindenféle bizonyíték nélkül, akkor egy budapesti orvos másnaptól az utácra kerül? mennnyire kell ehhez retardáltnak lenni kisfosos?? egy élősködő a szülei és a családja életét tönkretevő, beteges zaklató patkány vagy aki ahelyett hogy örülne neki hogy munkakerülő senkiházi létére kényelmesen élhet a szülei házában és pénzén, tisztességesen dolgozó magyar embereket fenyegetsz??! hát mi a faszt képzelsz magadról te gyökér?? van egy haverom a jósában nyíregyen majd rákérdezek tud róla-e hogy kezelés alatt állsz.

Sok gyilkosnak, tömeggyilkosnak, hírhedt történelmi személyiségnek, de rajtuk kívül emberek milliónak voltak/vannak gyerekei, "párkapcsolata", anyja, apja, akiket segít, és sokan közülük adót is fizettek/fizetnek, vagyis rendelkeztek/rendelkeznek azokkal az úgynevezett "értékekkel", amikkel te is, és amitől te valakinek, másoktól többnek képzeled magad.
Érted te ezt, a kurva anyádat? A gyilkosok is rendelkeznek azokkal az "értékeekkel", amikkel te, vagyis mégegyszer: vannak gyerekei, szülei, és ők is fizetnek adót. Fel tudod te ezt fogni, faszomcsicska?
Ezen túl sokmillió teljesen hétköznapi, normális ember szintén rendelkezik e paraméterekkel.
Ennyit a te univerzális értékeidről...

A különbség köztük és teközted az, hogy velük ellentétben te másokat zaklatsz, mocskolsz és rágalmazol. Olyanokat, akiket nem is ismersz. Ezen túl a hivatásodat gyakorolva, orvosként betegeket mocskolsz és trollfórumokon hordod el őket, hogy mennyire semmirekellő szarok...
Hát miféle torz mocsadék vagy te?! Erre keresd inkább a választ, és ne a "tiszafaszomi piócával" foglalkozz, te elmerogyant ürülék.
Azt meg jó lenne végre eldönteni, hogy a "tiszafaszomi pióca" most akkor "élősködő munkanélküli", vagy a "szalag mellett robotol", mert a kettő egyszerrre nem lehetséges, érted te ezt, a kurvaanyádat? Mert én nem! Én nem tudom felfogni azt az ellentmondásokkal teli tébolyt, ami a trágya fejetekben lakozik.

Amúgy sincs semmi félnivalóm tőletek, mert ahogy írtam is, én vagyok a Kard, egy olyan történetben, amit nem ti írtatok, hanem az, aki a Kardot is életre hívta. Látszólag értelmetlen a történet, pedig nem az. Fogd ezt fel úgy, mint a jó és a rossz küzdelmét, ahol nem te vagy a jó.
Attól, hogy annak képzeled magad, mert fizeted az adót, ahogy én is, és van gyereked meg "barátnőd", mint sokmillió embernek is, te még egy szaradarab vagy, mert nem az számít, mid van, hanem hogy mit csinálsz. És mit csinálsz? Zaklatsz, rágalmazol, mocskolódsz, és a betegeidet - akikből élsz és fizeted a szent adót - is fikázod.

Az nem érték, hogy fizeted az adót, amit aztán ellopnak, te faszszopó. Az sem érték, hogy "bevállalsz még egy gyereket", hogy aztán fikázd azokat, akik nem tettek így. Egyébként is, a gyerek a szülő példáját lesi el, szóval a te kölyköd mit is fog tanulni tőled: hogyan kell másokat zaklatni, mocskolni, rágalmazni, és hogyan kell lefikázni azokat, akikből hivatásodnak megfelelően élsz. Hát ennyi vagy te, meg minden bizonnyal ennyi lesz a gyereked is, ha felnő.

Ugyanezt el lehet mondani a többi liberális "csúcsemberről", akiknek "vannak gyerekei", meg "fizetik az adót", persze Soros-pénzből, amit előbb ellopott tőlünk, annak egy pici részét később visszaosztva nekik... Ki az, aki valóban árt a társadalomnak, én, akiről a kutya sem tud és nem is foglalkozik senkivel, vagy ti, liberálisok, akik a hazug propagandáitokkal háborúkat kreáltok és támogattok, embereket kizsákmányoló multicégeket és bankokat reklámoztok, és terjesztitek hazug propagandáikat? Ott volt a TK 200 ezer követővel, sok ezer kommentelővel, ami egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy a társadalom számára hasznos kedzeményezés volt. Ki miatt nincs, énmiattam, vagy timiattatok? Erre válaszoljatok, korcsok, ne pedig a "tiszafaszomi piócával" foglalkozzatok, akire megpróbáljátok rátolni a világ minden problémáját, amit valójában TI OKOZTATOK, meg a sorosgyurkátok, meg a multicégeitek, bankjaitok, pártjaitok, hazug médiátok!
Csak meg kell nézni a liberális nyugati világotokat: erőszak; nemi erőszak; terrorizmus; robbantgatás; nyugati jólét a kelet kifosztásából; másként gondolkodók megbélyegzése, kirekesztése, agresszió velük szemben, valamint az ellenük elkövetett bűncselemények elhallgatása stb. Ráadásul a vegasi mészárlást is egy bekattant libsi követte el, akit addig hergelt a vidékiek ellen soros médiája.

Ilyen nagyon egyszerű ez!
És most menj a kurva anyádba! "Orvos"!

Oct 12, 2017 19:11:13

Szerző: pocokarcú fiú Oct 12, 2017 19:19:40
Válasz
(3)
ban+del pls

nszksz
Oct 12, 2017 19:19:40

Szerző: "tiszafaszomi pióca" Oct 12, 2017 19:22:43
Válasz
(1)
Amúgy kezdem érteni az "orvosi műhibákat"...
Oct 12, 2017 19:22:43

Szerző: Szorgalmas hallgató Oct 12, 2017 19:23:21
Válasz
(8)
"tiszafaszomi pióca"
Sok gyilkosnak, tömeggyilkosnak, hírhedt történelmi személyiségnek, de rajtuk kívül emberek milliónak voltak/vannak gyerekei, "párkapcsolata", anyja, apja, akiket segít, és sokan közülük adót is fizettek/fizetnek, vagyis rendelkeztek/rendelkeznek azokkal az úgynevezett "értékekkel", amikkel te is, és amitől te valakinek, .................

Figyelj, én életembe nem írtam neked, de jóindulatból mondom, hogy tutira megroggyantál agyilag.

Lépj ki a virtuális világból amiben itt esélytelen harcot vívsz és próbálj más dolgokban érvényesülni.

Gondolj arra, mit szólnának szüleid ha ezeket elolvasnák.
Oct 12, 2017 19:23:21

Szerző: broni Oct 12, 2017 19:41:23
Válasz
(9)

basznak wersteinnel.
Oct 12, 2017 19:41:23

Szerző: - Oct 12, 2017 19:49:37
Válasz
(5)
Tehát aki gyermeket nevel, támogatja a szüleit dolgozik és adót fizet az szar libsi fasz, a kőrözött zsirdisznak meg társadalmilag hasznos? Nyemértem esküszöm. Bori bazmeg ha sokan mondják, hogy részeg vagy akkor feküdj le aludni! (ez esetben menj pszichiáterhez)
Oct 12, 2017 19:49:37

Szerző: A Tiszafaszomi Kard Oct 12, 2017 19:55:05
Válasz
(19)
Eljövök értetek!!!!!!

Oct 12, 2017 19:55:05

Szerző: dr. Orbán Viktor Oct 12, 2017 19:57:47
Válasz
(6)
"tiszafaszomi pióca"
Sok gyilkosnak, tömeggyilkosnak, hírhedt történelmi személyiségnek, de rajtuk kívül emberek milliónak voltak/vannak gyerekei, "párkapcsolata", anyja, apja, akiket segít, és sokan közülük adót is fizettek/fizetnek, vagyis rendelkeztek/rendelkeznek azokkal az úgynevezett "értékekkel", amikkel te is, és amitől te valakinek, másoktól többnek képzeled magad.
Érted te ezt, a kurva anyádat? A gyilkosok is rendelkeznek azokkal az "értékeekkel", amikkel te, vagyis mégegyszer: vannak gyerekei, szülei, és ők is fizetnek adót. Fel tudod te ezt fogni, faszomcsicska?
Ezen túl sokmillió teljesen hétköznapi, normális ember szintén rendelkezik e paraméterekkel.

A különbség köztük és teközted az, hogy velük ellentétben te másokat zaklatsz, mocskolsz és rágalmazol. Olyanokat, akiket nem is ismersz. Ezen túl a hivatásodat gyakorolva, orvosként betegeket mocskolsz és trollfórumokon hordod el őket, hogy mennyire semmirekellő szarok...
Hát miféle torz mocsadék vagy te?! Erre keresd inkább a választ, és ne a "tiszafaszomi piócával" foglalkozz, te elmerogyant ürülék.
Azt meg jó lenne végre eldönteni, hogy a "tiszafaszomi pióca" most akkor "élősködő munkanélküli", vagy a "szalag mellett robotol", mert a kettő egyszerrre nem lehetséges, érted te ezt, a kurvaanyádat? Mert én nem! Én nem tudom felfogni azt az ellentmondásokkal teli tébolyt, ami a trágya fejetekben lakozik.

Amúgy sincs semmi félnivalóm tőletek, mert ahogy írtam is, én vagyok a Kard, egy olyan történetben, amit nem ti írtatok, hanem az, aki a Kardot is életre hívta. Látszólag értelmetlen a történet, pedig nem az. Fogd ezt fel úgy, mint a jó és a rossz küzdelmét, ahol nem te vagy a jó.
Attól, hogy annak képzeled magad, mert fizeted az adót, ahogy én is, és van gyereked meg "barátnőd", mint sokmillió embernek is, te még egy szaradarab vagy, mert nem az számít, mid van, hanem hogy mit csinálsz. És mit csinálsz? Zaklatsz, rágalmazol, mocskolódsz, és a betegeidet - akikből élsz és fizeted a szent adót - is fikázod.

Az nem érték, hogy fizeted az adót, amit aztán ellopnak, te faszszopó. Az sem érték, hogy "bevállalsz még egy gyereket", hogy aztán fikázd azokat, akik nem tettek így. Egyébként is, a gyerek a szülő példáját lesi el, szóval a te kölyköd mit is fog tanulni tőled: hogyan kell másokat zaklatni, mocskolni, rágalmazni, és hogyan kell lefikázni azokat, akikből hivatásodnak megfelelően élsz. Hát ennyi vagy te, meg minden bizonnyal ennyi lesz a gyereked is, ha felnő.

Ugyanezt el lehet mondani a többi liberális "csúcsemberről", akiknek "vannak gyerekei", meg "fizetik az adót", persze Soros-pénzből, amit előbb ellopott tőlünk, annak egy pici részét később visszaosztva nekik... Ki az, aki valóban árt a társadalomnak, én, akiről a kutya sem tud és nem is foglalkozik senkivel, vagy ti, liberálisok, akik a hazug propagandáitokkal háborúkat kreáltok és támogattok, embereket kizsákmányoló multicégeket és bankokat reklámoztok, és terjesztitek hazug propagandáikat? Ott volt a TK 200 ezer követővel, sok ezer kommentelővel, ami egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy a társadalom számára hasznos kedzeményezés volt. Ki miatt nincs, énmiattam, vagy timiattatok? Erre válaszoljatok, korcsok, ne pedig a "tiszafaszomi piócával" foglalkozzatok, akire megpróbáljátok rátolni a világ minden problémáját, amit valójában TI OKOZTATOK, meg a sorosgyurkátok, meg a multicégeitek, bankjaitok, pártjaitok, hazug médiátok!
Csak meg kell nézni a liberális nyugati világotokat: erőszak; nemi erőszak; terrorizmus; robbantgatás; nyugati jólét a kelet kifosztásából; másként gondolkodók megbélyegzése, kirekesztése, agresszió velük szemben, valamint az ellenük elkövetett bűncselemények elhallgatása stb. Ráadásul a vegasi mészárlást is egy bekattant libsi követte el, akit addig hergelt a vidékiek ellen soros médiája.

Tisztelt honfitársaim, barátaim, alattvalóim!

Íme, a Fidesz szavazó.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Oct 12, 2017 19:57:47

Szerző: broni Oct 12, 2017 20:00:08
Válasz
(1)
youtu.be/znP20rG1mgk

ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!

A belső uralkodó királya
Az elveszett szerelmek köre
Azok, akik elkezdik a monarchia
Melódák azoknak, akik feladták a szellemet

Az
első király egy új szuverén fia
A
rohamcsapás után Fogorvosi páncélban öltözve

Érzéki leszármazottja
Testi szerelem
Szemádium
Minden földön kívüli lelkek
Házasok
az isteni háborúhoz Csillagok háborújának
királya Az

apjának szentelt most Halkan esküszik
az alacsony
menedékjellegre a világában Álmodja el
a hordáit
Emeron
Oct 12, 2017 20:00:08

Szerző: fideszes troll Oct 12, 2017 20:05:44
Válasz
(2)
"tiszafaszomi pióca"

Zsir, es a kinai trollokat hogy fogod feljelenteni?

Elvillamosozol a pekingi rendorkapitanysagra?
Oct 12, 2017 20:05:44

Szerző: broni Oct 12, 2017 20:23:35
Válasz
(2)
sodi, mennyél basznál kádár hullájával????????????
Oct 12, 2017 20:23:35

Szerző: broni Oct 12, 2017 20:27:20
Válasz
(1)
youtu.be/3Y4SN5Aofyc
ez a zene kecik!!!!!!!!!!

Évek óta elmúltak, mióta eltemettél.
Elfelejtettem és megvetettem.
Az élethez hasonlóan a halál is elutasított.
Hamarosan azt hitted, hogy megszabadulsz tőlem.

Itt vagyok, a gyűlölet és fájdalom lélegzik.
A köd ismét nyomasztó.
Az ujjaim csavart és törött.
A testem nyálkás és furcsa.

Már nem tudok hangokkal beszélni.
Ezt felismeri.
Screaming, screaming, gargling és howling.
Meg fogja osztani ezt a szenvedést?

Reméled, hogy a szemed a szemedben van.
Amikor a kezem megragadja a torkát.
Megijesztetted, és örömet szereztél a félelemben.
A harag szomorúsága vagyok.

Én hordom a sír szagát.
Mint egy köd, amely lebeg a körülöttem.
Átkoztam a holdat és lángol.
Mert többé nem tetszik nekem.

Átkozott, hogy elpusztuljon, szennyezze a földet.
Én vagyok a fekete melankolikus.
Bejött az ismeretlen pokoloktól, hogy megerőszakoljanak.
Dicsőíteni, hogy mi lett a végén.
Oct 12, 2017 20:27:20

Szerző: doktorandusz Oct 12, 2017 20:35:07
Válasz
(1)
"tiszafaszomi pióca"
Ott volt a TK 200 ezer követővel, sok ezer kommentelővel, ami egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy a társadalom számára hasznos kedzeményezés volt

Ezt hogy érti vajon?
Nem vagyok eme közösségi oldal tagja, de:

Oct 12, 2017 20:35:07

Szerző: OCH-KOM Oct 12, 2017 20:41:45
Válasz
(6)
Csak a tudományos munkáról próbálja elterelni a figyelmet szokás szerint. Ban+del.
Vajon mit kap ezért pooptól? Bele se merek gondolni.
Oct 12, 2017 20:41:45

Szerző: broni Oct 12, 2017 20:42:15
Válasz
(6)
a tk egy gay site volt.
Oct 12, 2017 20:42:15

Szerző: - Oct 12, 2017 20:53:35
Válasz
(6)
Boros László vegye be a gyógyszereit. Nszksz
Oct 12, 2017 20:53:35

Szerző: kiábrándult TK-fan Oct 12, 2017 21:29:45
Válasz
(6)
broni
a tk egy gay site volt.

Ez így van. Milyen más oldal rakna ki rendszeresen faszverést, vonatozó öregeket? Csakis egy buzioldal képes ilyenre.
Oct 12, 2017 21:29:45

Szerző: - Oct 12, 2017 22:11:31
Válasz
(3)
A Tiszafaszomi Kard
Eljövök értetek!!!!!!

Blade testére nem lehetne rámontírozni a kutyabaszó pengemester fejét?
(Napszemüveggel, ha kérhetem.)

Oct 12, 2017 22:11:31

Szerző: ukrán buzikurva Oct 12, 2017 22:30:44
Válasz
(8)
"tiszafaszomi pióca"
Amúgy kezdem érteni az "orvosi műhibákat"...

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Amíg azonban a te esetedben ez azt jelenti, hogy egy selejtes telefon jön ki a Jabilból, egy orvos esetében azt, hogy egy páciens valamilyen károsodást szenved vagy meghal. Menj már el a dübbenő kurva anyádba most már de tényleg, te semmirekellő fosfejű zsíros féreggeci. Beleugatsz olyan dolgokba, amihez semmi közöd. Ja de, bocsánat, hogyne lenne közöd a műhibához. Hiszen teljesen nyilvánvaló orvosi elbaszás eredménye az, hogy még szabadlábon vagy, és nem valami rácsos vigyorgóban rakod a puzzle-t szarrá nyugtatózva.
Oct 12, 2017 22:30:44

Szerző: ukrán buzikurva Oct 12, 2017 22:35:09
Válasz
(4)
Amúgy kisukrán, te nem egy multinál dolgozol? Apád nem Németországban gályázik a nagy multikultiban csak azért, hogy el tudjon titeket tartani? Szerinted ha nem lenne EU, akkor a faterod kint melózna, vagy inkább melletted gyűrné a műszakot a szalag mellett?
Oct 12, 2017 22:35:09

Szerző: kiábrándult TK-fan Oct 12, 2017 22:36:43
Válasz
(4)
ukrán buzikurva
és nem valami rácsos vigyorgóban rakod a puzzle-t szarrá nyugtatózva.

Tulajdonképpen most is ezt csinálja, csak nyugtatók nélkül, szabadlábon.
:DDDDD
Oct 12, 2017 22:36:43

Szerző: ukrán buzikurva Oct 12, 2017 22:37:51
Válasz
(12)
Szorgalmas hallgató
Figyelj, én életembe nem írtam neked, de jóindulatból mondom, hogy tutira megroggyantál agyilag.

Lépj ki a virtuális világból amiben itt esélytelen harcot vívsz és próbálj más dolgokban érvényesülni.

35 éves koráig nem ért nőhöz, nem volt randevúja, stb. Szerintem a szüleinek nem kell ezt elolvasniuk ahhoz, hogy tudják, hogy a fiacskájuk teljesen meg van kattanva. Csak épp leszarják, mert vér még nem folyt, és vidéken amúgy is szégyellik az ilyet. Lehajtott fejjel jár az anyja is, mert tudja, hogy mindenki összesúg mögötte, hogy "na, ennek a fia az a csatakos hajú furcsa buzi, amelyik itt járkál a fényképezőgéppel, de amúgy a hideg vízre valót se keresi meg a diplomájával"
Oct 12, 2017 22:37:51

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 12, 2017 23:08:57
Válasz
(5)
Kisboros asztrálutazásai egyre keményebbek "én vagyok a Kard" meg hasonlók. Egyre durvábban borul el, nem hiszem el hogy még mindig nem vitették be kivizsgálásra.
Oct 12, 2017 23:08:57

Szerző: Most kezdek... Oct 12, 2017 23:55:50
Válasz
(2)
Szokás szerint baszni, oargh!!!!!!!!
, azt viszont kötve hiszem, hogy ezeket a kirohanásokat zsír sajátmaga írná ide.
Vagy eszmi, hogy lacussal foglalkozzatok, és végül tényleg beleörüljön teljesen, vagy valamelyik másik retard pl terelés trollhergelés stb céljából
Oct 12, 2017 23:55:50

Szerző: éjféli köcsögjárat Oct 13, 2017 00:02:05
Válasz
(2)
Most kezdek...
, azt viszont kötve hiszem, hogy ezeket a kirohanásokat zsír sajátmaga írná ide.
Vagy eszmi, hogy lacussal foglalkozzatok, és végül tényleg beleörüljön teljesen, vagy valamelyik másik retard pl terelés trollhergelés stb céljából

Nahát, hozzászólsz? Haladás, a 100% spamhez képest nagy előrelépés! Bár egyből okoskodással kezded, de nem baj, kapsz rá 3 pontot. De ne ess vissza, Hahó!
Pro tipp: Tényleg a sült bolond Lackó nyomja a műsort, mert elmebeteg és nincs semmi más dolga az életében.
Oct 13, 2017 00:02:05

Szerző: - Oct 13, 2017 07:21:57
Válasz
(4)
Ragyás! Tudunk indulni a flokkal?
Oct 13, 2017 07:21:57

Szerző: - Oct 13, 2017 08:32:22
Válasz
(3)
Mingyárt 4 óra és jön a flokk! Vagy nem?
Oct 13, 2017 08:32:22

Szerző: - Oct 13, 2017 08:33:56
Válasz
(1)
Most kezdek...

Ez túlságosan élethű ahhoz, hogy emulátor legyen. Nekem is hosszú időbe telt, de be kellett látnom, hogy a csóka nem csak poénból irja, hanem tényleg ezt gondolja.

ja és Bede Márton a kurva anyád. :D
Oct 13, 2017 08:33:56

Szerző: asodi Oct 13, 2017 08:58:28
Válasz
(3)
broni
sodi, mennyél basznál kádár hullájával????????????

Egy girosztálért és egy söröcskéért.
Oct 13, 2017 08:58:28

Szerző: - Oct 13, 2017 09:02:25
Válasz
(6)
dr. Orbán Viktor
Tisztelt honfitársaim, barátaim, alattvalóim!

Íme, a Fidesz szavazó.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Az összeesküvés elméletek csont nélküli benyelését, a másra mutogatást és ellenségkeresést jól hozza borogyin, azonban a gyereknevelés, munka, adózás fikázása mintha nem annyira lenne a fidesz értékrendje.
Oct 13, 2017 09:02:25

Szerző: blogina Oct 13, 2017 09:14:56
Válasz
(4)
broni
a tk egy gay site volt.

Nem mondod?? ;)
Oct 13, 2017 09:14:56

Szerző: Blue Bunny Oct 13, 2017 09:34:19
Válasz
(6)
Volt ott minden...
Oct 13, 2017 09:34:19

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 13, 2017 09:59:33
Válasz
(5)
Péntek 13. Vajon hal meg ma retard? Iszonyat szenvedések közepette, remélem.
Oct 13, 2017 09:59:33

Szerző: Púpos Recskapók Oct 13, 2017 10:41:59
Válasz
(12)
Schwezoff Dávid

A flokk valószínűleg ma döglik meg hivatalosan is, ha 2-3 nap otthon faszverés után se hajlandó a recskagép kitenni a vágott prágai episzógyot.
Oct 13, 2017 10:41:59

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 13, 2017 11:01:52
Válasz
(4)
Nocsak, impotosz is belecsapott a drogbizniszbe?

444.hu/2017/10/13/5-kilo-ketamint-fogtak-ullon

Roland épp egy benzinkútnál üzletelt, amikor megjelentek a monori rendőrök.
Oct 13, 2017 11:01:52

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 13, 2017 11:17:52
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid
Nocsak, impotosz is belecsapott a drogbizniszbe?

444.hu/2017/10/13/5-kilo-ketamint-fogtak-ullon

Roland épp egy benzinkútnál üzletelt, amikor megjelentek a monori rendőrök.

Alakulóban van a Tiszavasvári-Újpalota drogkartell.
Oct 13, 2017 11:17:52

Szerző: - Oct 13, 2017 11:39:58
Válasz
(21)
sneci, ne kedvetlenedj el a nézőszám drasztikus csökkenése miatt! ez csak átlagszámítás kérdése. ha ügyesen számolsz, átlagban még mindig ezrek nézik a vlogodat.

csak emlékezz vissza, évekig stabilan hatszámjegyű volt a havi fizetésed, még akkor is, amikor havi nulla forintokat kerestél.

ugyanezt a technikát kell alkalmaznod most is. nem volt nézettség kárpi amit hozzácsaphatnál?
Oct 13, 2017 11:39:58

Szerző: stressznélküli nyugi Oct 13, 2017 11:50:37
Válasz
(3)
-
sneci, ne kedvetlenedj el a nézőszám drasztikus csökkenése miatt! ez csak átlagszámítás kérdése. ha ügyesen számolsz, átlagban még mindig ezrek nézik a vlogodat.

csak emlékezz vissza, évekig stabilan hatszámjegyű volt a havi fizetésed, még akkor is, amikor havi nulla forintokat kerestél.

ugyanezt a technikát kell alkalmaznod most is. nem volt nézettség kárpi amit hozzácsaphatnál?

A pénz nem létezik, ebből következően a nézőszám sem létezik, Hahó!
Oct 13, 2017 11:50:37

Szerző: - Oct 13, 2017 12:01:40
Válasz
(5)
stressznélküli nyugi
A pénz nem létezik, ebből következően a nézőszám sem létezik, Hahó!

A flok nem létezik, igy nehéz nézni.
Oct 13, 2017 12:01:40

Szerző: - Oct 13, 2017 12:15:51
Válasz
(6)
Schwezoff Dávid

Péntek 23
Oct 13, 2017 12:15:51

Szerző: Tiszafaszvári nekromanta Oct 13, 2017 12:36:38
Válasz
(10)
facebook

You anonymously reported Gábor Rácz's post for displaying hate speech.
REPORT REVIEWED

We removed the post you reported
Yesterday
We reviewed the post you reported. Since it violated our Community Standards, we removed it. We let Gábor Rácz know that their post has been removed, but not who reported it.
If someone repeatedly violates our standards, we may limit their ability to post or use Facebook.

Ajjaj sodi, megint jelentetted szegény RGL-t? Lehet hogy végleg törlik majd facebookról :(
Oct 13, 2017 12:36:38

Szerző: Mortal Danger Oct 13, 2017 12:43:16
Válasz
(6)
Nocsak, semmi facebook aktivitás Ragyás, csak nem a flokkot vágod gőzerővel az utolsó pillanatokban?!

Tudtál haladni??

16.00-kor tudunk indulni? Hallod??? Halloooddd???
Oct 13, 2017 12:43:16

Szerző: broni Oct 13, 2017 12:52:10
Válasz
(2)
stressznélküli nyugi
Alakulóban van a Tiszavasvári-Újpalota drogkartell.

az a hülye?legalább megint sittecske lesz))))))))))))))
Oct 13, 2017 12:52:10

Szerző: Tiszafaszvári nekromanta Oct 13, 2017 12:56:57
Válasz
(3)
www.youtube.com/watch?v=ZT1b2dpap5k

miért tetted ezt sodi?
Oct 13, 2017 12:56:57

Szerző: vasvári hírmondó Oct 13, 2017 12:57:54
Válasz
(4)
László Boros
20 órája ·
Előző életek meditatív állapotban való moziszerű visszanézése - és átélése - érdekes módon tudja változtatni az "ember" világról alkotott képét. Rögtön a helyére kerül minden, jelentéktelenné válik minden, és megértésre kerül, miért vannak elzárva a korábbi emlékek, és áll be az "amnézia" minden Földre történő leszületéskor. Meg az is, hogy bizonyos személyek miért sodródnak útjába jelen élete során (is)... Sokan félnek a haláltól, pedig az 'én', aki a testben lakozik, örökéletű, csupán a tudatállapotok változnak. Az emberi testben való élet is egy tudatállapot, és persze az is érdekes, mennyire másként értelmezik a valóságot a különböző tudatállapotok.
Egyik kedvenc filmem a témában Aronofsky-tól a Forrás. Jellemző, hogy a mozipénztáraknál megbukott, és a fórumokat olvasva, kb. senki sem értette, miről is szól. "Filmkritikusok" némelyike szerint ez valami részben az űrben játszódó sci-fi.
Pedig nem szól másról, mint a karmáról, a reinkarnációról, a lélek folyamatos újraszületéséről ami során a lélek egyre többet tapasztal, spirálszerűen fejlődik, majd végül visszajut a Forrásba (vagy Mennybe), ahonnan kijött. És igen: van úgy, hogy akik egyik életükben rokonok, ismerősök, vagy ellenségek voltak, azok "más felosztásban" a következők valamelyikében is azok lesznek. (Ezért is érthető, hogy miért vannak elzárva az előző életek emlékei, mert egyesek számára valszeg sokkoló lenne tudni azokról...) Van egyébként egy olyan elképzelésem, hogy bizonyos liberális körökben megfigyelhető aberrációk előző életek tudat alól feljövő emlékeiből erednek, merthogy most valami olyasmi akar lenni az illető, ami korábban már volt, de most nem az stb.
Vannak, akik normál, nem meditatív állapotban is képesek érzékelni a magasabb világokat és onnan jövő információkat, de nem tudnak magyarázatot adni a dologra, mert az iskolában erről nem tanítottak, és nem is beszélt róla senki neki. Ezért félve attól, hogy megbélyegzik, vagy cisnálnak vele valamit, inkább visszahúzódik, el a tömegtől. Ők azok, akiket egykor prófétának neveztek, ma skizofrénnek, akik begyógyszerezve vannak bebaszva valami diliházba, mert se neki, sem az "orvosnak" gőze sincs a jelenségről, nem is érti, így "gyógyítani" sem tudja. A Föld az egó világa, és azért rossz, mert ilyennek lett tervezve, és azért, mert a lélek ilyen közegben, a rosszat megtapasztalva tud csak fejlődni.
Mindenki önként, okkal, tapasztalni, megtanulni valamit születik le ide, de nem mindenkibe tudatosul ez, a csillagjegyekből viszont kiolvasható. Az én mostani életem a belső nyugalom megtanulásáról szól, a tömeg zaja és elmebaja közepette. Mondjuk a fényképeim alapján erre korábban is rájöhettem volna, mert mind nélkülözik az tömeget, legfeljebb csak én vagyok rajtuk. Ez is annak a jele, hogy menekültem a zajtól a belső nyugalomba, pedig megtanulni ott lehet ezt, ahol a zaj a legnagyobb. A élet tudatosan sodort mindig abba az irányba, ahol ezt megtapasztalhattam, miközben az átlagnál jóval érzékenyebb is voltam rá...

És erre a legjobb módszer kaszablokkával rendszeresen fenyegetni tök ismeretlen embereket, majd az ezt követő faszerdő után dübbenni.
Oct 13, 2017 12:57:54

Szerző: Tiszafaszvári nekromanta Oct 13, 2017 13:00:38
Válasz
(6)
Thank you for submitting your report. Here is the information we received from you:
Issue reported:
Hateful or abusive content > Abusing vulnerable individuals

Sodi, mostmár RGL youtube csatornáját is jelentgeted?
Oct 13, 2017 13:00:38

Szerző: - Oct 13, 2017 13:01:41
Válasz
(0)
Oct 13, 2017 13:01:41

Szerző: Tajgi őse??? Oct 13, 2017 13:02:56
Válasz
(5)
Oct 13, 2017 13:02:56

Szerző: broni Oct 13, 2017 13:06:04
Válasz
(2)
Tajgi őse???
en.wikipedia.org/wiki/Roland_the_Farter

nem, az ő őse alkesz volt valamelyik angyalföldi prolikocsmába......
Oct 13, 2017 13:06:04

Szerző: Sittes Sanyi Oct 13, 2017 13:09:04
Válasz
(5)
Tajgi őse???
en.wikipedia.org/wiki/Roland_the_Farter

Hát, olyan recsegőset már nem tud fingani a Rolandka.
Oct 13, 2017 13:09:04

Szerző: Der Trottel Oct 13, 2017 13:52:56
Válasz
(3)
Sodi, vágod már a kórházi flokkot?
Oct 13, 2017 13:52:56

Szerző: Skizofrénia Oct 13, 2017 13:57:30
Válasz
(8)
"
László Boros
20 órája ·
Előző életek meditatív állapotban való moziszerű visszanézése - és átélése - érdekes módon tudja változtatni az "ember" világról alkotott képét. Rögtön a helyére kerül minden, jelentéktelenné válik minden, és megértésre kerül, miért vannak elzárva a korábbi emlékek,"

* DETECTED *
Oct 13, 2017 13:57:30

Szerző: broni Oct 13, 2017 14:07:45
Válasz
(6)
Skizofrénia
"
László Boros
20 órája ·
Előző életek meditatív állapotban való moziszerű visszanézése - és átélése - érdekes módon tudja változtatni az "ember" világról alkotott képét. Rögtön a helyére kerül minden, jelentéktelenné válik minden, és megértésre kerül, miért vannak elzárva a korábbi emlékek,"

* DETECTED *

kisherbálosnak kijárna pár hónap-év-zártosztály.........
Oct 13, 2017 14:07:45

Szerző: Púpos Recskapók Oct 13, 2017 14:30:40
Válasz
(7)
vasvári hírmondó
Mondjuk a fényképeim alapján erre korábban is rájöhettem volna, mert mind nélkülözik az tömeget, legfeljebb csak én vagyok rajtuk.

Jó, ezen tényleg nevettem. :D
Lackó, a faszverőnél a sok szépvok veknifotó is a belső nyugalomba menekülés jele? És a pitonról készült felvételek?
Oct 13, 2017 14:30:40

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 13, 2017 14:49:21
Válasz
(7)
Ezen én is kurvanagyot röhögtem :D Nem azért van rajtuk egyedül, mert mindenkit elüldöz maga mellől az elmebeteg faszságaival és kibírhatatlan természetével, hanem mert a megvilágosodást és a belső csendet keresi a nagy Bodhiszattva.
Oct 13, 2017 14:49:21

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 13, 2017 14:49:58
Válasz
(5)
Bori, vannak barátaid? Miért nincsenek? Mert elmebeteg vagy?
Oct 13, 2017 14:49:58

Szerző: broni Oct 13, 2017 14:53:21
Válasz
(2)
jézus is egy őrült volt, nem is kicsit!!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2017 14:53:21

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 13, 2017 14:57:47
Válasz
(2)
broni
jézus is egy őrült volt, nem is kicsit!!!!!!!!!!!!!

Az kicsoda? A Tanakhban nem találom.
Oct 13, 2017 14:57:47

Szerző: broni Oct 13, 2017 15:04:23
Válasz
(5)
[quote=Schwezoff Dávid]Az kicsoda? A Tanakhban nem találom.[/quote

csak egy büdös goj............

más!!!!!!!!!!!!

ej, bori, bori:

„Borzasztó látvány és förtelmes bűz fogadott bennünket, amikor kiérkeztünk, de már jóval messzebbről is érezni lehetett, hogy valami nagyon nincs rendben. A tanya korábbi tulajdonosa, egy 72 éves férfi lánya értesített minket. Visszament az ötven éve elhagyott tanyájukhoz, hogy megnézze, mi van vele, és akkor szembesült azzal a borzalommal, ami az udvaron volt:
vasketrecekben kutyákat tartottak bezárva, és állati csontvázakkal volt tele az udvar”
- számolt be Soltész Katalin, az állatmenhely alapítója és kurátora.
Benn a tanyán szintén halomban álltak a csontok és a szőrcsomók, a kutyák kenneljeit az állatok ürüléke és földi maradványai borították, ráadásul találtak egy helyiséget, amiben egy hatalmas daráló volt, körülötte pedig mindenfelé szőrcsomók.
Az öt megmentett kutyából kettőnek nemhogy étel, de még fény sem jutott a ketrecébe.
A Nagykőrösi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított nyomozást. (Bors)
Oct 13, 2017 15:04:23

Szerző: Schwezoff Dávid Oct 13, 2017 15:22:21
Válasz
(3)
broni
[quote=Schwezoff Dávid]Az kicsoda? A Tanakhban nem találom.[/quote

csak egy büdös goj............

más!!!!!!!!!!!!

ej, bori, bori:

„Borzasztó látvány és förtelmes bűz fogadott bennünket, amikor kiérkeztünk, de már jóval messzebbről is érezni lehetett, hogy valami nagyon nincs rendben. A tanya korábbi tulajdonosa, egy 72 éves férfi lánya értesített minket. Visszament az ötven éve elhagyott tanyájukhoz, hogy megnézze, mi van vele, és akkor szembesült azzal a borzalommal, ami az udvaron volt:
vasketrecekben kutyákat tartottak bezárva, és állati csontvázakkal volt tele az udvar”
- számolt be Soltész Katalin, az állatmenhely alapítója és kurátora.
Benn a tanyán szintén halomban álltak a csontok és a szőrcsomók, a kutyák kenneljeit az állatok ürüléke és földi maradványai borították, ráadásul találtak egy helyiséget, amiben egy hatalmas daráló volt, körülötte pedig mindenfelé szőrcsomók.
Az öt megmentett kutyából kettőnek nemhogy étel, de még fény sem jutott a ketrecébe.
A Nagykőrösi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított nyomozást. (Bors)

Bizony, így végzik a Borihoz hasonló elmebetegek. Vagy embereket darálnak.

Időben zárt osztályra kéne őket berakni, leszedálva.

Vagy felgyújtják őket élve a militánsabb állatvédők.
Oct 13, 2017 15:22:21

Szerző: broni Oct 13, 2017 15:24:32
Válasz
(5)
Vagy felgyújtják őket élve a militánsabb állatvédők

óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 13, 2017 15:24:32

Szerző: Flokkváró Trollgyűlés Oct 13, 2017 15:40:14
Válasz
(7)
Mindjárt jön a flokk! az kizárt, hogy egy hónapig várakoztassa hűséges nézőit a gyagyás!
Oct 13, 2017 15:40:14

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Oct 13, 2017 15:46:38
Válasz
(7)
Púp nem győzöm frissítgetni a csatornádat, nehogy cserben hagyd hű nézőidet!
Oct 13, 2017 15:46:38

Szerző: Farkas Endre Kiss 9 mins Oct 13, 2017 15:52:54
Válasz
(9)
A mai vlog-epizód kb. másfél óra múlva érkezik, mert időbe telik, amit feltöltöm.
Oct 13, 2017 15:52:54

Szerző: Laci Oct 13, 2017 15:55:13
Válasz
(5)
Farkas Endre Kiss 9 mins
A mai vlog-epizód kb. másfél óra múlva érkezik, mert időbe telik, amit feltöltöm.

Krankenhaus Maszty Összes???
Oct 13, 2017 15:55:13
« 4640 4641 4642 4643 4644 4645 4646 4647 4648 4649 »
1736789 komment.

99 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™