cvi ha ez tényleg igaz, akkor a mai napon csökkentsd 40-50 darabbal a sodi feliratkozóit.
ha nem csökken a szám, akkor te is csak egy hazug retard vagy.
Hazudsz és nem fogod tudni bizonyítani.
De nem fogja megtenni mert egy hazudozó gyászkeret.
Nem! Piton lenni mienk Youtube nézőkért cserébe!
www.odditycentral.com/travel/guolizhuang-beijing-famous-penis-restaurant.html
Hacsak nem masztipartyval ünnepled...
a feliratkozók száma nem csökken, miközben cvi éppen most kommentel a flokk alatt.
tehát cvi egy hazug retard.
Micsoda parádés vasárnap! Lógó fasszal és éhezve szidni Orbánt, ej, mekkora egy forradalmár! Egy Che Guevara!!!
Ilyen a shikeres, 50 fele közeledő férfi egy átlagos napja.
Ígazad van Róland ety gúrmé szmekk levesst eszík túbusóss sajtal ez a míselinn csílagos étell!
de róla megalázóan csak annyit írjunk, hogy ő egy ezredrangú hazudós retard.
Az évszám nem lehet véletlen.
Szerintem ő valami RGL oldalról idekerült alretard.
elnézést , ha nem tetszik a dal és a szöveg...valaki a linkelt dalaimra szokott baszni!!!!!!!!!!!!
szerinted lehet itt normális drogot kapni?????cigányherbál, oszt jónapot.az meg nem kell...néha van valami havernál marcsa, ami fasza , de ritka.....
boros lászló árulja?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Na,igen. Majdnem volt cipőnézegetés, meg felkérdezés megint, csak most az ötös busz megállójában, Pest fele. Ahogy a nevén szólítottam az impotens panelhégelt, hirtelen sietni kezdett. Én meg lusta voltam utána rohanni, így elérte az ötös buszt.
De hát ugye ő csak egy mellékretard, így ez nam annyira izgalmas. Ja, SoDi te fasz! Holnap érkezem Bejlinybe. Meglátogassalak, ha lesz rá időm? ;-)
Sztem ezt a tanszek betudna egy sikeres szigorlatnak. Videoval pedig diplomamunkanak is.
nálunk nem, de hasonló köcsögök.......
Sajnos a karanténba nem engednek be, de nem is érné meg egy trollkodás, hogy elkapja az ember a fejenpörgős zombivírus szuperécet, amit a rejszgnóm összeszopott az arab dönerestől meg a beteges kiélt szexpapiktól a szaunában!
Az biztos nem, de ajándékot, küldeményt biztos bejuttatnak.
A masztipartis kommentet kinyomtatott formában azért be lehetne csúsztatni az ajtó alatt :)
még jobb lenne német fordításban kiragasztani az ajtajára, hadd tudják az ápolók is, hogy kivel van dolguk, talán még egy pici brómot is kap a teába
De még az is lehet, hogy végre egyszer összejön a vágyott masztiparti, ha valamelyik ápolt nemibeteg szexpapi meglátja a felhívást
a 200-at valamikor jövő áprilisban.
hajrá!:)))))
Téves
A jövő héten zsidó.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
megmondtam, a szelet kenyér 2 karika szalámival meg pár fika paprika meg hagyma na az az igazi! tajgikám el kell takarodni dolgozni és akkor te is tudsz húst hússal enni. végül csak kibukik a proli irigység :))
Néha azért bekapja a kolbászt!
mint a kedves mérnök úr!!!!!!!!!!!!!áldja jehova!leprával.....
Akartam írni, hogy a beposztolt "királyi lakoma" parizeres-trappistás-paprikás kenyér nem erről tett tanúbizonyságot, de rájöttem, hogy abban a darált rózsaszín mocsadékban tényleg nem nagyon lehet hús, szóval simán lehet igaz.
igen, ezzel indokolta, hogy ezért nem áll fel a fasza.
Hát azért hetyetye....
én nem nézek herby videókat,(mikor ott a sok szép gore kép) így nem értem a poént...pedig biztos vn......
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mi van ha fosik?????????????
Az becsinált lesz
Szarpalacsinta! Hahó!
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jó lesz főzelékbe rántásnak.
Prof, kéne zeneajanló az esti műsorhoz, ha érti, mire gondolok.
Vega, nem vega, a böriben a kolbászra nem tudott nemet mondani!
youtu.be/yaI4uPBQfqY
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!szöveg nincs, az egész album sirály!!!!!!!!!!!!már a cím is........
Meleg téli kabátok az otthoniaktól?
Meg szép karácsonyi ajándékok.... :D Csak K.Andrea nem akarja átvenni.
A rohadt eszaki boszorkany! Bujdosni fog csatornapatkanykent!
Ohhh, wait
youtu.be/UOvNd53sS78
Oargh...asszony, pucsíccs!
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
igenis!!!!!!!!!!!!!!!
ja, franciaországba ugye nem kell útlevél, meg addig se...nem repcsi akarok mennni...........léci, válaszoljon valaki..fontos.....
nszksz
Elég a személyi, professzor úr. Reni meglátogatása szerveződik?
talán, talán)))))))))))))))))diszkrét vagyok gáláns kalandoknál........
nszksz választ
Nem volt ilyen a képen. 2016 dec 14 0:57:43
Ott a hozzászólása. Bónusz csöcsképpel.
nem az a gáz hogy ilyet zabál az élősködő ganaj, de még büszke is erre!4 tajgefos én is az abcből zabáltam amikor csöves kolisként a rezső téren hédereltem, de bazmeg azzal azért tisztában voltam hogy ezért lófasz sem irigyel. csak csóró miskolciként erre futotta mert a többi elment könyvekre meg csajokra. de nem bántam és megfogadtam hogy ha elkezdek melózni, akkor nem fogok ilyen szemét ipari kenyeret zabálni amitől csak hízok meg puffad a gyomrom. és kurva nagy úrnak éreztem magam amikor harmadévben már mentőztem és a szaros kis fizumból minden héten egyszer elvittem a csajomat valami jobb kisvendéglőbe, ahol normális ételt kajáltunk. minden hónap elején mikor jöttem fel az ősöktől akkor volt pár napi kajám, de azóta ha megyek le én viszek nekik fiomságokat te fazs, mert így is geci hálás vagyok hogy egyetemre járhattam és két évig etettek itattak meg finanszírozták a tanulásomat!!4 te meg a szerencsétlen nyugdíjas anyád pénzéből zabálod a moslékot te patkány ahelyett hogy valamit visszaadnál abból amit kaptál!! aztán jöttök azzal a tiszavasvári piócával együtt hogy a trollok támadnak az értékekre. hát kisfiam én gyereket nvelek, tisztelem a szüleimet és a feleségemet, rendesen törlesztem a lakáshitelemet és dolgozok mint a gép hogy még egy kölyköt bevállalhassunk! ti közben a nyomorult szüleiteket szipolyozzátok ti férgek , basztok melózni és mások bántalmazásán és megölésén jár a csökött agyatok. hát nézzél már a tükörbe te fasz tajgefos meg kiskancsó is hogy akkor hogy is van ez????!44!!!
A BunkiBankot már általános iskolás korában megalapította, nem várt vele olyan sokáig, hahó! Sodibá alkesz haverjai is csak a válás után, gimis korában masztipartiztak a recskással, amikor együtt lakott apa és fia a Nándorfejérvár közi recskaodúban. Tehát Sodika teljesen autodidakta módon, szexpapi segítsége nélkül kezdett fiúkat fogdosni, és megkínálni őket a pitonnal. Az apja csöves haverja már egy tapasztalt perverzzel találkozott. Bevallom, azt is el tudom képzelni, hogy nem az iszákos pasas volt a kezdeményező fél, hanem a púpos ajánlott fel neki két sört, ha kiverik egymásnak.
*már kisgyerek korában legyőzte a SoDI-t*
Megbassza az Orleans-i szüzet, hahó! Hálából trianonért!
10/10 es kommet, shodi élete egy mondatban :))
majd 3 év múlva fogja feltölteni, vágatlanul, soha nem látott felvétel ajánlással, mintha valami szenzáció lenne.
előtte ámokfutást fog rendezni németországban.
nem kéne ide még további elmebeteg, elég nekünk a meglévő pár mellékretard. Tessék szépen Sodira koncentrálni,amíg még él szegény pára.
Akkor kénytelen vagyok megint kórházba küldeni!
Elvileg már elvették, mivel kezelés alatt állt skizofrénia miatt. Ami a videói alapján nem volt túl sikeres.
nem csoda, hogy rögtön egymásra találtak kisfosossal
EllenzékbeKórházba vágtad!
Ma még igen. De a Jövő héten
Szerző:
Knézy Jenő
Oct 09, 2017 04:17:57
Válasz
(17)
Jó hetet, jó trollkodást!
Oct 09, 2017 04:17:57
AutismusMaximus
Oct 09, 2017 06:21:05
Korábbi vlog alatti kommentből:
Cvi Huang
Sodi Szia! ....autista gagyogás.... Amúgy tudod miért van ilyen sok feliratkozód? Tudod hogy nyertem a like -oló a játékodat? Account gyártásban profi vagyok. Arra vigyáztam, hogy mindig csak 1 like al legyen több mint a Gery kommentjénél, hogy ne legyen feltűnő a csalás. Mióta vlogolsz 88 hiteles (örökös) accounttal regisztráltam fel Rád. ....autista gagyogás.....
Na most én nem venném készpénznek, amit ez a gyógyegér összehadovál, de ez esetben nem tartom lehetetlennek, hogy tényleg éjt nappallá téve gyártotta az accountokat ez a barom, csak hogy feliratkozzon a recskavlogra.
Sodi! Milyen érzés, hogy a jelek szerint 80 körüli feliratozás az elmebeteg haverodé, 20-30 körül meg az itteni trolloké? Ennyit érdekelsz te és nem többet. A megtekintéseknek is a nagyobb része kínai fizetett klikk volt.
Micsoda égbekiáltó shiker ez a vlog, haha!
Cvi Huang
Sodi Szia! ....autista gagyogás.... Amúgy tudod miért van ilyen sok feliratkozód? Tudod hogy nyertem a like -oló a játékodat? Account gyártásban profi vagyok. Arra vigyáztam, hogy mindig csak 1 like al legyen több mint a Gery kommentjénél, hogy ne legyen feltűnő a csalás. Mióta vlogolsz 88 hiteles (örökös) accounttal regisztráltam fel Rád. ....autista gagyogás.....
Na most én nem venném készpénznek, amit ez a gyógyegér összehadovál, de ez esetben nem tartom lehetetlennek, hogy tényleg éjt nappallá téve gyártotta az accountokat ez a barom, csak hogy feliratkozzon a recskavlogra.
Sodi! Milyen érzés, hogy a jelek szerint 80 körüli feliratozás az elmebeteg haverodé, 20-30 körül meg az itteni trolloké? Ennyit érdekelsz te és nem többet. A megtekintéseknek is a nagyobb része kínai fizetett klikk volt.
Oct 09, 2017 06:21:05
-
Oct 09, 2017 09:48:58
Cvi Huang
Cvi Huang
cvi ha ez tényleg igaz, akkor a mai napon csökkentsd 40-50 darabbal a sodi feliratkozóit.
Oct 09, 2017 09:48:58
ótvaros nagy kamu
Oct 09, 2017 10:00:15
Cvi Huang
Cvi Huang
Hazudsz és nem fogod tudni bizonyítani.
Oct 09, 2017 10:00:15
-
Oct 09, 2017 10:11:53
Egyszeruen bizonyithato! Leiratkozik -50et aztán vissza. Ha nem akkor csak ugyan olyan hazug szardarab mint a többi retard.
Oct 09, 2017 10:11:53
ótvaros nagy kamu
Oct 09, 2017 10:15:28
Egyszeruen bizonyithato! Leiratkozik -50et aztán vissza. Ha nem akkor csak ugyan olyan hazug szardarab mint a többi retard.
De nem fogja megtenni mert egy hazudozó gyászkeret.
Oct 09, 2017 10:15:28
Gólya
Oct 09, 2017 10:20:48
Mai napon töltöm a 23. életévemet. Van ennek valami komolyabb jelentősége az ember életében? Mégiacsak egy misztikus szám.
Oct 09, 2017 10:20:48
Guolizhuang étterem
Oct 09, 2017 10:33:02
Izlandon van egy péniszmúzeum. Biztos örülnének a felajánlásnak.
phallus.is/en/
phallus.is/en/
Nem! Piton lenni mienk Youtube nézőkért cserébe!
www.odditycentral.com/travel/guolizhuang-beijing-famous-penis-restaurant.html
Oct 09, 2017 10:33:02
Schwezoff Dávid
Oct 09, 2017 10:33:51
Mai napon töltöm a 23. életévemet. Van ennek valami komolyabb jelentősége az ember életében?
Hacsak nem masztipartyval ünnepled...
Oct 09, 2017 10:33:51
-
Oct 09, 2017 11:13:25
a feliratkozók száma nem csökken, miközben cvi éppen most kommentel a flokk alatt.
tehát cvi egy hazug retard.
Oct 09, 2017 11:13:25
-
Oct 09, 2017 11:32:30
tajgi elirigyelte a drága kaját a burzsujoktól.
Chanson de Roland
A várkert bazárnál sok burzsuj geci 4000 forintokért zabál a v4 fesztiválon, ráadásul húst hússal, mint a barbárok el van primitivülve táplálkozás tanban és burzsujfosadva és kulákosodva a szarmagyar társadalom. Közéjük üvöltöttem, hogy Orbán egy geci. A tegnapi napom is jól alakult. :D
4 órája
Chanson de Roland
A várkert bazárnál sok burzsuj geci 4000 forintokért zabál a v4 fesztiválon, ráadásul húst hússal, mint a barbárok el van primitivülve táplálkozás tanban és burzsujfosadva és kulákosodva a szarmagyar társadalom. Közéjük üvöltöttem, hogy Orbán egy geci. A tegnapi napom is jól alakult. :D
4 órája
Oct 09, 2017 11:32:30
Schwezoff Dávid
Oct 09, 2017 11:38:24
Chanson de Roland
4 órája
Chanson de Roland
4 órája
Micsoda parádés vasárnap! Lógó fasszal és éhezve szidni Orbánt, ej, mekkora egy forradalmár! Egy Che Guevara!!!
Oct 09, 2017 11:38:24
-
Oct 09, 2017 11:39:51
Közéjük üvöltöttem = az orrom alá motyogtam csendesen
Oct 09, 2017 11:39:51
stressznélküli nyugi
Oct 09, 2017 11:44:11
Ilyen a shikeres, 50 fele közeledő férfi egy átlagos napja.
Oct 09, 2017 11:44:11
papúcsoss sztárséf
Oct 09, 2017 12:06:47
Chanson de Roland
4 órája
Chanson de Roland
4 órája
Ígazad van Róland ety gúrmé szmekk levesst eszík túbusóss sajtal ez a míselinn csílagos étell!
Oct 09, 2017 12:06:47
-
Oct 09, 2017 12:29:14
Na civi? Nem látom, hogy csökkenne a feliratkozószám.
Szeretnél te is egy wiki aloldalt magadnak pedró?
Oct 09, 2017 12:29:14
-
Oct 09, 2017 12:31:32
az előrejelzések szerint a sodi 2023-ban fogja elérni sz 1000 feliratkozót.
socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/futureprojections
socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/futureprojections
Oct 09, 2017 12:31:32
-
Oct 09, 2017 12:33:10
Na civi? Nem látom, hogy csökkenne a feliratkozószám.
de róla megalázóan csak annyit írjunk, hogy ő egy ezredrangú hazudós retard.
Oct 09, 2017 12:33:10
Schwezoff Dávid
Oct 09, 2017 12:34:00
az előrejelzések szerint a sodi 2023-ban fogja elérni sz 1000 feliratkozót.
Az évszám nem lehet véletlen.
Oct 09, 2017 12:34:00
Der Trottel
Oct 09, 2017 12:37:36
Cvi Huang amúgy hogy került be a sodiverzumba? A flokkal sikerült bevonzani, vagy máshonnan ismerik egymást? Ha az előbbi, akkor ez shiker, legalább egy néző biztos van, aki nem troll, szexnagyi vagy bérnéző.
Oct 09, 2017 12:37:36
-
Oct 09, 2017 12:39:13
Cvi Huang amúgy hogy került be a sodiverzumba? A flokkal sikerült bevonzani, vagy máshonnan ismerik egymást? Ha az előbbi, akkor ez shiker, legalább egy néző biztos van, aki nem troll, szexnagyi vagy bérnéző.
Szerintem ő valami RGL oldalról idekerült alretard.
Oct 09, 2017 12:39:13
Elsőéves
Oct 09, 2017 13:07:44
RGL videóiban szerepel sokszor, rendszeresen leveleznek
Oct 09, 2017 13:07:44
broni
Oct 09, 2017 13:21:02
fú de rohadt unalmas vagy néha öregem
elnézést , ha nem tetszik a dal és a szöveg...valaki a linkelt dalaimra szokott baszni!!!!!!!!!!!!
Oct 09, 2017 13:21:02
broni
Oct 09, 2017 13:24:08
Broni tényleg nyomhatna kábszi kritikát. Libsi zsidók vagyunk a bulinegyedből, lenne rá igény. Hahó!
szerinted lehet itt normális drogot kapni?????cigányherbál, oszt jónapot.az meg nem kell...néha van valami havernál marcsa, ami fasza , de ritka.....
Oct 09, 2017 13:24:08
gennyes féregzsidó
(
x48)
Oct 09, 2017 13:26:02
x48)
szerinted lehet itt normális drogot kapni?????cigányherbál, oszt jónapot.
boros lászló árulja?
Harambe a biboldo
Oct 09, 2017 13:30:00
Chanson de Roland
4 órája
Chanson de Roland
4 órája
Na,igen. Majdnem volt cipőnézegetés, meg felkérdezés megint, csak most az ötös busz megállójában, Pest fele. Ahogy a nevén szólítottam az impotens panelhégelt, hirtelen sietni kezdett. Én meg lusta voltam utána rohanni, így elérte az ötös buszt.
De hát ugye ő csak egy mellékretard, így ez nam annyira izgalmas. Ja, SoDi te fasz! Holnap érkezem Bejlinybe. Meglátogassalak, ha lesz rá időm? ;-)
Oct 09, 2017 13:30:00
Schwezoff David
Oct 09, 2017 13:35:54
Sztem ezt a tanszek betudna egy sikeres szigorlatnak. Videoval pedig diplomamunkanak is.
Oct 09, 2017 13:35:54
broni
Oct 09, 2017 13:41:19
boros lászló árulja?
nálunk nem, de hasonló köcsögök.......
Oct 09, 2017 13:41:19
Púpos Recskapók
Oct 09, 2017 13:48:58
Sajnos a karanténba nem engednek be, de nem is érné meg egy trollkodás, hogy elkapja az ember a fejenpörgős zombivírus szuperécet, amit a rejszgnóm összeszopott az arab dönerestől meg a beteges kiélt szexpapiktól a szaunában!
Oct 09, 2017 13:48:58
AutismusMaximus
Oct 09, 2017 13:51:52
A masztipartis kommentet kinyomtatott formában azért be lehetne csúsztatni az ajtó alatt :)
Oct 09, 2017 13:51:52
Xenu
Oct 09, 2017 14:03:05
még jobb lenne német fordításban kiragasztani az ajtajára, hadd tudják az ápolók is, hogy kivel van dolguk, talán még egy pici brómot is kap a teába
De még az is lehet, hogy végre egyszer összejön a vágyott masztiparti, ha valamelyik ápolt nemibeteg szexpapi meglátja a felhívást
Oct 09, 2017 14:03:05
broni
Oct 09, 2017 14:04:50
sokáig él még sodi??????????????
Oct 09, 2017 14:04:50
moshe dayan
(
x2)
Oct 09, 2017 14:50:29
x2)
Téves
A jövő héten zsidó.
-
Oct 09, 2017 15:26:45
Chanson de Roland
4 órája
Chanson de Roland
4 órája
megmondtam, a szelet kenyér 2 karika szalámival meg pár fika paprika meg hagyma na az az igazi! tajgikám el kell takarodni dolgozni és akkor te is tudsz húst hússal enni. végül csak kibukik a proli irigység :))
Oct 09, 2017 15:26:45
Sittes Sanyi
Oct 09, 2017 15:27:48
A böriben hús hússal volt minden a vén hülyének, ha érted mire gondolok ;))
broni
rolika, láttál rántott húst???????????és tetszett??? tudod, ha jól szopsz, majd 1-szer neked is fizet egy szexopa.....
broni
Oct 09, 2017 15:29:05
rolika látott rántott húst!!!!!!!!!!!!!!!mekkora csoda!!!!!!!
Oct 09, 2017 15:29:05
Sittes Sanyi
Oct 09, 2017 15:32:05
Rolindánál első fogás volt a ki-be rántott hús, majd a véres hurka, és végül a becsinált.
Oct 09, 2017 15:32:05
broni
Oct 09, 2017 15:36:39
roli, ránccsál fél kilós löncshúst, persze a legolcsóbbat, te is az elit közé tartozónak érezheted magad.......
Oct 09, 2017 15:36:39
Normális
Oct 09, 2017 15:38:35
Szólok, hogy tajgi elvileg vega, szóval húst ezért sem eszik.
Oct 09, 2017 15:38:35
Schwezoff Dávid
Oct 09, 2017 15:39:25
Néha azért bekapja a kolbászt!
Oct 09, 2017 15:39:25
broni
Oct 09, 2017 15:42:22
mint a kedves mérnök úr!!!!!!!!!!!!!áldja jehova!leprával.....
Oct 09, 2017 15:42:22
Púpos Recskapók
Oct 09, 2017 15:49:34
Akartam írni, hogy a beposztolt "királyi lakoma" parizeres-trappistás-paprikás kenyér nem erről tett tanúbizonyságot, de rájöttem, hogy abban a darált rózsaszín mocsadékban tényleg nem nagyon lehet hús, szóval simán lehet igaz.
Oct 09, 2017 15:49:34
-
Oct 09, 2017 15:51:26
igen, ezzel indokolta, hogy ezért nem áll fel a fasza.
Oct 09, 2017 15:51:26
Herby
Oct 09, 2017 15:58:36
roli, ránccsál fél kilós löncshúst, persze a legolcsóbbat, te is az elit közé tartozónak érezheted magad.......
Hát azért hetyetye....
Oct 09, 2017 15:58:36
broni
Oct 09, 2017 16:14:03
Hát azért hetyetye....
én nem nézek herby videókat,(mikor ott a sok szép gore kép) így nem értem a poént...pedig biztos vn......
Oct 09, 2017 16:14:03
bronizied Herby
Oct 09, 2017 16:20:54
Rántsál ki fél kiló barbiszart
Oct 09, 2017 16:20:54
broni
Oct 09, 2017 16:27:24
Rántsál ki fél kiló barbiszart
Oct 09, 2017 16:27:24
még éltet a remény
Oct 09, 2017 16:46:39
Az becsinált lesz
Oct 09, 2017 16:46:39
powerfap
Oct 09, 2017 16:47:24
Szarpalacsinta! Hahó!
Oct 09, 2017 16:47:24
broni
Oct 09, 2017 17:01:34
Szarpalacsinta! Hahó!
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 09, 2017 17:01:34
Och-kom
Oct 09, 2017 17:14:50
Oct 09, 2017 17:14:50
Sittes Sanyi
Oct 09, 2017 17:25:38
Vega, nem vega, a böriben a kolbászra nem tudott nemet mondani!
Oct 09, 2017 17:25:38
broni
Oct 09, 2017 17:41:18
youtu.be/yaI4uPBQfqY
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!szöveg nincs, az egész album sirály!!!!!!!!!!!!már a cím is........
Oct 09, 2017 17:41:18
álbroni
Oct 09, 2017 18:09:37
i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/170522190328-al-gore-an-inconvenient-sequel-super-tease.jpg
napi gore kép
óóóargh!!
napi gore kép
óóóargh!!
Oct 09, 2017 18:09:37
Harambe a biboldo
Oct 09, 2017 18:25:28
SoDi! A faszé’ nem veszed fel a telefont ha hívlak, te púpos geci. Csak azt akartam tudni, melyik szárnyban és kórteremben vagy. Hagynék egy csomagot neked korcs.
Oct 09, 2017 18:25:28
stressznélküli nyugi
Oct 09, 2017 18:28:26
SoDi! A faszé’ nem veszed fel a telefont ha hívlak, te púpos geci. Csak azt akartam tudni, melyik szárnyban és kórteremben vagy. Hagynék egy csomagot neked korcs.
Oct 09, 2017 18:28:26
Harambe a biboldo
Oct 09, 2017 18:32:22
Oct 09, 2017 18:32:22
Schwezoff David
Oct 09, 2017 18:47:40
A rohadt eszaki boszorkany! Bujdosni fog csatornapatkanykent!
Ohhh, wait
Oct 09, 2017 18:47:40
sittes sanyi
Oct 09, 2017 18:50:04
Rolikába mártogattam a kolbászom... Az volt a komoly...
Oct 09, 2017 18:50:04
broni
Oct 09, 2017 19:47:59
youtu.be/8rAWmfaV6Eg
ez a zene kecik!!az lőző album első dalát azér lefordítom, ugyanis norvég......és nagyon fasza...talán nem mindenki venné a fáradságot....(((
Káosz a Sátán csatatéren
A Szentföld vérzik
A levágott csecsemő Eymus
Keresztény halál és keresztény vér
Kinyitjuk ma este a kaput a pokolba
Egy új kinyilatkoztatás a fenevad jele
Örök gyűlölet és örök sötétség
Megbocsátás és örök fájdalom
Gonosz és időtlen gyűlölet teremtése
Judgment Day tűz és (a) ördögi halál
Minden életet el kell törni az Isten elleni harcban
A lábak ültetve a pokolban!
"Ne higgy az istenben, nem isten!
Hányinger és megvetés Egy keresztény ruhában ... Judgment Day
Golgatha nosztalgiába vált, Jézus prófétált a pedofíliának ... "
Öld meg minden szentet, ölj meg minden földi életet
Éld a mocskos bűnben, örökké halsz meg!
Égett Isten házát, halott Isten gyermekei számára
Vedd el a saját életedet !!! Vedd el a saját életedet !!!
Kinyitjuk a kaput a pokolba
Önmagaddal, szemétlevelekkel és átveréssel
Régi időtelen misantropia
Jézus szerette a lovakat, az én elméletem (a pokolért)
Örök kalap! Hat !!!
ez a zene kecik!!az lőző album első dalát azér lefordítom, ugyanis norvég......és nagyon fasza...talán nem mindenki venné a fáradságot....(((
Káosz a Sátán csatatéren
A Szentföld vérzik
A levágott csecsemő Eymus
Keresztény halál és keresztény vér
Kinyitjuk ma este a kaput a pokolba
Egy új kinyilatkoztatás a fenevad jele
Örök gyűlölet és örök sötétség
Megbocsátás és örök fájdalom
Gonosz és időtlen gyűlölet teremtése
Judgment Day tűz és (a) ördögi halál
Minden életet el kell törni az Isten elleni harcban
A lábak ültetve a pokolban!
"Ne higgy az istenben, nem isten!
Hányinger és megvetés Egy keresztény ruhában ... Judgment Day
Golgatha nosztalgiába vált, Jézus prófétált a pedofíliának ... "
Öld meg minden szentet, ölj meg minden földi életet
Éld a mocskos bűnben, örökké halsz meg!
Égett Isten házát, halott Isten gyermekei számára
Vedd el a saját életedet !!! Vedd el a saját életedet !!!
Kinyitjuk a kaput a pokolba
Önmagaddal, szemétlevelekkel és átveréssel
Régi időtelen misantropia
Jézus szerette a lovakat, az én elméletem (a pokolért)
Örök kalap! Hat !!!
Oct 09, 2017 19:47:59
Sittes Sanyi
Oct 09, 2017 19:49:12
Broni! Linkeld be a Cannibal Corpsetól a Meathook sodomyt, arra akarom kúrni Rolandot!
Oct 09, 2017 19:49:12
broni
Oct 09, 2017 19:53:52
Broni! Linkeld be a Cannibal Corpsetól a Meathook sodomyt, arra akarom kúrni Rolandot!
youtu.be/UOvNd53sS78
Oct 09, 2017 19:53:52
broni
Oct 09, 2017 19:56:09
Mindig bűnben kell élned
Soha nem kell segítenünk a gyengéknek
Soha nem szabad bűntudatot érezni
ez egy rövid rész a carpathian másik dalából!!!!!!!!!!!igazuk van!!!!!!!!!!
Soha nem kell segítenünk a gyengéknek
Soha nem szabad bűntudatot érezni
ez egy rövid rész a carpathian másik dalából!!!!!!!!!!!igazuk van!!!!!!!!!!
Oct 09, 2017 19:56:09
Sittes Sanyi
Oct 09, 2017 20:07:28
youtu.be/UOvNd53sS78
Oct 09, 2017 20:07:28
broni
Oct 09, 2017 20:18:55
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 09, 2017 20:18:55
Mikrocsip
Oct 09, 2017 20:25:28
Egy strigulát nekem is főnök!
Oct 09, 2017 20:25:28
broni
Oct 09, 2017 20:30:26
Egy strigulát nekem is főnök!
igenis!!!!!!!!!!!!!!!
ja, franciaországba ugye nem kell útlevél, meg addig se...nem repcsi akarok mennni...........léci, válaszoljon valaki..fontos.....
nszksz
Oct 09, 2017 20:30:26
trendbeli garázdaság
Oct 09, 2017 20:32:02
igenis!!!!!!!!!!!!!!!
nszksz
nszksz
Oct 09, 2017 20:32:02
broni
Oct 09, 2017 20:39:07
talán, talán)))))))))))))))))diszkrét vagyok gáláns kalandoknál........
nszksz választ
Oct 09, 2017 20:39:07
Normális
Oct 09, 2017 20:53:16
Nem volt ilyen a képen. 2016 dec 14 0:57:43
Ott a hozzászólása. Bónusz csöcsképpel.
Oct 09, 2017 20:53:16
Normális
Oct 09, 2017 20:55:11
Kenyér, csöves trappista, paprika, lilahagyma, paradicsom.
Oct 09, 2017 20:55:11
csivaegő
Oct 09, 2017 21:31:27
Kenyér, csöves trappista, paprika, lilahagyma, paradicsom.
nem az a gáz hogy ilyet zabál az élősködő ganaj, de még büszke is erre!4 tajgefos én is az abcből zabáltam amikor csöves kolisként a rezső téren hédereltem, de bazmeg azzal azért tisztában voltam hogy ezért lófasz sem irigyel. csak csóró miskolciként erre futotta mert a többi elment könyvekre meg csajokra. de nem bántam és megfogadtam hogy ha elkezdek melózni, akkor nem fogok ilyen szemét ipari kenyeret zabálni amitől csak hízok meg puffad a gyomrom. és kurva nagy úrnak éreztem magam amikor harmadévben már mentőztem és a szaros kis fizumból minden héten egyszer elvittem a csajomat valami jobb kisvendéglőbe, ahol normális ételt kajáltunk. minden hónap elején mikor jöttem fel az ősöktől akkor volt pár napi kajám, de azóta ha megyek le én viszek nekik fiomságokat te fazs, mert így is geci hálás vagyok hogy egyetemre járhattam és két évig etettek itattak meg finanszírozták a tanulásomat!!4 te meg a szerencsétlen nyugdíjas anyád pénzéből zabálod a moslékot te patkány ahelyett hogy valamit visszaadnál abból amit kaptál!! aztán jöttök azzal a tiszavasvári piócával együtt hogy a trollok támadnak az értékekre. hát kisfiam én gyereket nvelek, tisztelem a szüleimet és a feleségemet, rendesen törlesztem a lakáshitelemet és dolgozok mint a gép hogy még egy kölyköt bevállalhassunk! ti közben a nyomorult szüleiteket szipolyozzátok ti férgek , basztok melózni és mások bántalmazásán és megölésén jár a csökött agyatok. hát nézzél már a tükörbe te fasz tajgefos meg kiskancsó is hogy akkor hogy is van ez????!44!!!
Oct 09, 2017 21:31:27
Főszabály szerint
Oct 09, 2017 22:01:22
Tyodi emlékezetes évszámai:
- 3 évesen vetkőzös játék a papa hajléktalan haverjával
- 13 évesen a Bunki bank megalapítása
- 23 évesen az első masztiparti
- 33 évesen szexkapcsolat a gazdag berlini főbérlővel, aki főz, mos rá, a kórházban látogatja
- 43 évesen több éves kortól kórházi kezelés után kimúlás
- 33 évesen szexkapcsolat a gazdag berlini főbérlővel, aki főz, mos rá, a kórházban látogatja
Oct 09, 2017 22:01:22
trendbeli garázdaság
Oct 09, 2017 22:09:43
Tyodi emlékezetes évszámai:
A BunkiBankot már általános iskolás korában megalapította, nem várt vele olyan sokáig, hahó! Sodibá alkesz haverjai is csak a válás után, gimis korában masztipartiztak a recskással, amikor együtt lakott apa és fia a Nándorfejérvár közi recskaodúban. Tehát Sodika teljesen autodidakta módon, szexpapi segítsége nélkül kezdett fiúkat fogdosni, és megkínálni őket a pitonnal. Az apja csöves haverja már egy tapasztalt perverzzel találkozott. Bevallom, azt is el tudom képzelni, hogy nem az iszákos pasas volt a kezdeményező fél, hanem a púpos ajánlott fel neki két sört, ha kiverik egymásnak.
Oct 09, 2017 22:09:43
buzidémon
Oct 09, 2017 23:13:53
*már kisgyerek korában legyőzte a SoDI-t*
Oct 09, 2017 23:13:53
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Oct 09, 2017 23:33:13
x2)
Napi öngól rovat
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Oct 09, 2017 23:37:59
x2)
Endre! Többen kérdezik, hogy a faszért nem vágod meg és töltöd fel a prágai flokott, valamint a beígért 3 hetes (már 4-5 hetes) összefoglaló flokkot, amíg a kórházban agonizálsz?
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 09, 2017 23:43:22
x38)
Milyen jól jönne most az a hasmonitor, nem igaz? ELL ÓÓÓ ELL
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ukrán buzikurva
Oct 09, 2017 23:45:08
Rátenné a monitort a kipukkant belére és meg is halna a gecibe.
Oct 09, 2017 23:45:08
Hiénaverő
(
x17)
Oct 09, 2017 23:59:43
x17)
Sneci gyárts kontentet a Krankenhaus-ból, okoskodjál hogy ki a hibás amiért megint elbasztál valamit!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Schwezoff David
Oct 10, 2017 05:15:57
Megbassza az Orleans-i szüzet, hahó! Hálából trianonért!
Oct 10, 2017 05:15:57
Mikrocsip
Oct 10, 2017 05:43:22
Sneci gyárts kontentet a Krankenhaus-ból, okoskodjál hogy ki a hibás amiért megint elbasztál valamit!
10/10 es kommet, shodi élete egy mondatban :))
Oct 10, 2017 05:43:22
Olvasó
Oct 10, 2017 07:08:04
Picit felépül és óriási pofája ledz megint.
Oct 10, 2017 07:08:04
elkülönített autó
Oct 10, 2017 07:54:38
Környezetvédelem, hahó!
Oct 10, 2017 07:54:38
-
Oct 10, 2017 10:12:14
Endre! Többen kérdezik, hogy a faszért nem vágod meg és töltöd fel a prágai flokott, valamint a beígért 3 hetes (már 4-5 hetes) összefoglaló flokkot, amíg a kórházban agonizálsz?
majd 3 év múlva fogja feltölteni, vágatlanul, soha nem látott felvétel ajánlással, mintha valami szenzáció lenne.
Oct 10, 2017 10:12:14
-
Oct 10, 2017 10:17:40
egyébként nyilvánvalóan azért nincs megvágva és feltöltve hetek óta a prágai flokk, mert el van kedvetlenedve a sodi. azt hitte stabilan ezrek nézik, és hamarosan eléri a 10 majd a 100 ezer megtekintést videónként. aztán jött a troll, aki megszopatta a nézettséggel, és elvette a motivációját. a sodi ismét szembesült a valósággal, hogy csak a trolloknak készíti a flokkot.
Oct 10, 2017 10:17:40
Mellékretard figyelő
Oct 10, 2017 10:25:31
www.youtube.com/watch?v=YTU7V4I0V1g
Cvinél mi ez a beteges vonzalom a pedofil témához? Feljelentő Feri intézkedhetne hogy vegyék el a gyerekeit!
Cvinél mi ez a beteges vonzalom a pedofil témához? Feljelentő Feri intézkedhetne hogy vegyék el a gyerekeit!
Oct 10, 2017 10:25:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 10, 2017 10:25:58
x38)
Depi Dezső elég nagy boostot kapott ezzel a kórházi kalanddal, nem igaz, vadászbika? Remélem élőben közvetíted amikor a Spree-nek mész!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Oct 10, 2017 10:27:49
Depi Dezső elég nagy boostot kapott ezzel a kórházi kalanddal, nem igaz, vadászbika? Remélem élőben közvetíted amikor a Spree-nek mész!
-
nem kéne ide még további elmebeteg, elég nekünk a meglévő pár mellékretard. Tessék szépen Sodira koncentrálni,amíg még él szegény pára.
német óvodás
Oct 10, 2017 10:32:53
Oct 10, 2017 10:32:53
Der Trottel
Oct 10, 2017 10:35:52
Elvileg már elvették, mivel kezelés alatt állt skizofrénia miatt. Ami a videói alapján nem volt túl sikeres.
Oct 10, 2017 10:35:52
-
Oct 10, 2017 11:26:49
nem csoda, hogy rögtön egymásra találtak kisfosossal
Oct 10, 2017 11:26:49
Púpos Recskapók
Oct 10, 2017 11:30:45
Oct 10, 2017 11:30:45
stressznélküli nyugi
Oct 10, 2017 11:38:57
hvg.hu/kultura/20171004_oriasi_rapet_nyomtak_az_ujszaszi_idosek_otthonanak_lakoi
Még lehetsz híres gyagyás, már ha megéred ezt a kort, ami eléggé *pr*
Még lehetsz híres gyagyás, már ha megéred ezt a kort, ami eléggé *pr*
Oct 10, 2017 11:38:57
broni
Oct 10, 2017 12:15:24
él még sodi????????????????
Oct 10, 2017 12:15:24
Schwezoff Dávid
Oct 10, 2017 12:17:35
él még sodi????????????????
Ma még igen. De a Jövő héten
Oct 10, 2017 12:17:35
Schwezoff Dávid
Oct 10, 2017 12:19:13
Sodi, egy új lelki társ. Neki is.
444.hu/2017/10/10/gyorfi-pal-kedvenc-testresze-a-futyije-meselte-el-kislanya-a-tv2-musoraban
444.hu/2017/10/10/gyorfi-pal-kedvenc-testresze-a-futyije-meselte-el-kislanya-a-tv2-musoraban
Oct 10, 2017 12:19:13
broni
Oct 10, 2017 12:53:28
[quote=Schwezoff Dávid]Ma még igen. De a Jövő héten[/quote
be kéne menni, mint látogatók, oszt felgyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!!
be kéne menni, mint látogatók, oszt felgyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2017 12:53:28
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™