Kaja: 30 x 20 euró = 600 euró
ha napi 20 euro a kaja akkor minden nap gyrosz tálat zabál a hamburgi Csekonics báró..
anyád pinájáról. álbroni!!!!!
megjöttwm a kocsamából!!!!!!!!!!!!!
Egészen biztos,hogy a szauna szatír próbálkozik valamivel. Ugyanakkor joggal tart attól,hogy valami szemfülesebb troll nézegeti az ilyen jellegű hirdetéseket, így kénytelen elvonszolni a púpját a buziszaunákba. Még élteti a remény.
A keresztlevele mellett a fiókban... evidenciákat. És nem megy, hanem már ott van, és helikopterezik a kókadt pitonnal, mintha nem lenne holnap.
Na, erre még kivételesen válaszolok.
A helikopterezés a szaunában teljesen elfogadott, sőt egyes helyeken elvárt! Amikor először láttam,hogy ezt csinálják, én is meglepődtem ,de a Blue Oyster szauna vezetősége megnyugtatott,hogy ez tradíció. Vágod, mint Rómában a Rómaiak. Na ennyike. Innentől meg kicsoda a sodi, hogy a német tradícióknak ellenálljon?
Amúgy meg kvázi hungaricum is, mert Asbóth Oszkár csinálta meg, amit elmeséltem az érdeklődőknek. Nem tudtak róla. Asodi terjeszti a kultúrát. Ennyi. Ha ez kell hozzá, hát megteszem.
Rekreációs helikopterezés és a magyar kultúra ismertetése.
továbbá végre akadt társaságom is. Bár nem érdemlitek meg, de elmesélem,hogy kifejezetten jót beszélgettem két idősebb úrral. Nagyon kedvesek és nyitottak voltak. Érdeklődve hallgattak mindent amit mondtam és még meghívtak magukhoz is. Két jó barát, együtt laknak, így osztoznak a rezsin. Ügyes, nem? Itt sem mindenki gazdag azért. De ők is rendszeresen lejárnak a Blue Oysterbe és határozottan egyetértettek velem,hogy csak olyan helyre szabad menni,ahol nincs textil. Zenei érdeklődésük is van, mert elhívtak magukhoz és terveznek valami kis előadást is. Azt mondták furulyázni fognak. Ingyenkoncert, elmegyek. Kérdezték,hogy én is fogok e. Bár nem értek a hangszerekhez, de megtisztelő volt,hogy kinézték belőlem. Mondtam,hogy nincs benne gyakorlatom, de megnyugtattak,hogy nekik sem volt és sokáig nem is lehetett ilyen nyíltan beszélni erről. Nem értem. Wágner hazájában? Mindegy, szóval megyek és megnézem náluk vacsi után,hogy miként furulyáznak. Beszélgettünk még sok mindenről. Meséltem,hogy egy néger főbérlőm van, erre viccesen érdeklődtek,hogy szoktunk e kardozni. Mintha a vívás ennyire humoros lenne..mindegy, akárki akármit isbeszél a németek kedvese emberek, a két öreg is megölelt mikor elváltunk. Szerintetek vigyek nekik valami ajándékot, ha megyek?
'Don't call us, we will call you. Next week.'
az a hazaárulás, amit te művelsz.
1 ft hasznot nem hajtottál a hazádnak, élősködő féreg vagy. azt is szégyellem, h magyarnak születtél.
*evidenciákat*
1 ft hasznot nem hajtottál a hazádnak, élősködő féreg vagy.
Ezt is sokszor kitárgyaltuk már.
Nem adtak esélyt segíteni a hazámnak.
Papíron sose tudtam kiszámolni, hogyan lenne ez lehetséges.
Ha az ember a rendszerváltás után 25 éven át várakozik erre türelmesen, szó szerint negyed évszázad elteltével releváns kijelentés, hogy nem erőszak a disznótor.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A főbérlőjének, amikor télen négyszeres fűtésdíjat fog követelni
csupán dolgozni kellett volna a laza, filmnézegetős, kamerázgatós semmittevés helyett. ilyen nagyon egyszerű ez.
Amikor elkezdtem dolgozni, havi átlag 100 ezer forint felett vittem haza. Ezután jött az iroda, mert a villanyt így is kikapcsolták. És ez úgy, hogy az adófizetésre már egy fillér sem jutott. Ezért mondom, hogy nincs semmiféle felelősségem, mert csak olyan dolog elmulasztása miatt van felelősséged, ami amúgy lehetséges.
Nem várakoznod kellett volna, hanem cselekedned. Kezdésnek mondjuk elvégezned valamelyik etyetemet és visszafizetned a hülyeségekre elvert diákhiteledet. Meg talán nem faszverős videókat gyártani és a hatóság embereit kővel dobálni. Kezdésnek ennyi is elég lett volna és ehhez nem kell papíron számolgatni.
Hogy értve?
25 éven át mindenki arról beszélt, hogy most kicsit rossz, de utána jó lesz. Bokros, Gyurcsány, stb... Még 2010-ben is ez volt a remény. Pont akkor jöttem el, amikor a felzárkózás korábbi ígéretét felváltotta azt, hogy mindenki arról kezdett el beszélni, hogy ne reménykedjünk, a következő 50 évben nem lesz felzárkózás. Érted. Amíg fiatal vagy, a még 5-10 év értelmezhető, de 85 éves koromig nem tudok várni. :D
Persze, az eddigi csillió forintnyi tanfolyam nem segített, akkor majd ez. Ugyanúgy makogni fogsz, mint eddig. Az antiszociális, autista okoskodásodon semmilyen nyelvtanfolyam nem segít.
ne kezdd ezt a hazudozást újból, jóóó? ezerszer kitárgyaltuk, hogy havi átlagban hetven ezer körül vittél haza, bruttóban. gombokért dolgoztál napi pár órát. a villanyt azért kapcsolták ki, mert a rezsire sem volt elég amit kerestél. egy takarítónő berét sem kerested meg.
ne add hozzá a kártérítést a melós pénzedhez!!! te hazug szar!!!
megloptad a hazát..
- diákhitel
- adótartozás
- bkv
HAZAÁRULÓ SZAR VAGY !
Nem, te akkor jöttél el, amikor Rocskaiéknál kitelt a becsületed.
nem kell ez a szar duma. tanulni, dolgozni kellett volna keményen, és akkor nem itt tartanál. te ellógtad mind a kettőt, ráadásul buta is vagy.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
És én elmentem Berlinbe, megtapasztani a nyugati létet.
Utána fél évre nyelvet tanulni ott.
Utána egy évig magántanárokhoz jártam.
Végül kijutottam ide, ahol vagyok.
Aki soha nem változik, az az RGL, mert még akkor is csavarog, amikor nem lenne muszáj.
Törpapának is épp azért ajánlottam fel, hogy segítek, mert már megint a rendőrségi papírokon meg a pereskedésen jár az esze, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy baszik rá, és levonná a következtetést, hogy nem azért történik meg vele folyton ugyanaz, mint az emberek görények, hanem azért, mert jogilag rendezett lakáskörülményekre van szüksége.
Rajta még lehet is segíteni, mert megfogadja a tanácsot.
Jobb ötletem nincs.
Ha máshoz nem is, a német tanulásához már jó helyen vagyok.
mi köze van bármelyik politikusnak ahhoz, h a faszodat verted, tanulás helyett? menj a kurvaanyádba!
Kurva anyádér hazudsz?
nagyapád a kommunista rendszer első vonalának tagja volt, egy nagyvállalat vezetője (korábban ávós verőlegény, de ez mellékes)
anyádat benyomták a jogra (csak a pártelit kölykei járhattak oda, ebből is látszik, hog ymennyire el voltatok nyomva), jól menő ügyvéd volt a kádár korszakban, degesre kereste magád
apád is igen jól élt a szocializmusban, illetve utána is, egy "találmány" után. Ezeket mind tőled tudjuk. Azt is, hogy igen gazdagok voltatok, te az angliai kirándulás során úgy viselkedtél,mint egy aranyifjú, szórtad a pénzt minden szarra, és az osztálytársak előtt frenkiztél.
a kétezres évek elején bécsbe jártál videókártyát venni, minden volt metallica bakelited, és gyakorlatilag egy erőmű számítógéped volt. a kétezres évek közepén minden héten 20 000 ft körüli összeget költöttél könyvekre, amiket nem olvastál el. 4 fizetős egyetemi szakra jártál.
MÉGIS MIA KURVA ANYÁDRÓL BESZÉLSZ, TE PATKÁNY? cső gazdagok voltatok, csak elvertétek a pénzt.
te konkrétan a meleg szerelmednek adtál milliókat.
két éve még azt mondtad, hogy németországban nem lehet németül tanulni.
lehet, hogy hazudott asodi
Ugródeszkának nagyon jó volt ez.
Emiatt nem omlott össze az életem, amikor hirtelen már senki nem tudott többé nekem segíteni.
Pont fasza időzítés.
Pont akkor kellett életem 35-ik évében a saját lábamra állnom, amikor életemben először úgy alakultak a körülmények, hogy éppen lehetséges volt ez.
Azt mondtam, a melókereséshez szükséges szóbeli kifejezőkészség megszerzésére Budapest a legmegfelelőbb hely. Ezt fent is tartom.
Érdekes, múltkor még az volt, hogy kint nem lehet nyelvet tanulni. Te azért vagy ott, mert kivágtak Rocskaiék és menned kellett. Te ugyanolyan csavargó vagy, mint Rgl (ha már állandóan rá hivatkozol), annyi csak a különbség, hogy most átmenetileg van hol héderelned.
Az országról beszélek, nem magamról.
Az ország nem adott nekem semmi esélyt.
De most már értem, miért nem. Mert mint Széchenyi előbb el kell menni, és utána visszajönni.
milyen országnem adott neked esélyt? négy egyetemi szakra járhattál, milliók voltak a zsebedben! TE nem akartál dolgozni, amikor anyád elküldött munkát keresni, RÁTÁMADTÁL! miért hazudsz állandóan?
Ugyanolyan lusta, és annyi a különbség, hogy ha a lakhatást veszélyben érzem, a hajléktalanság elkerüléséért mindig megteszem, ami éppen szükséges.
Az ország nem. Csak a BKV, a NAV, 4 egyetem, stb, stb, stb
Ha annyira kellenél bárhová is, akkor már régen lecsaptak volna rád. Lassan kezd mások előtt is kiderülni, hogy egy kókler vagy.
aláírsz egy papírt, ami a magyar emberek kifosztását szolgálja? questor bébi....
Magyarország.
Nem érdekel az egyetem, mert az ott töltött évek alatt nem sikerült megértenem, hogy oké, de hogy lesz ebből az egészből pénz.
Pénzt máig olyan ismeretekkel szerzek, melyeket autodidakta módon sajátítottam el (PHP).
saját bevallásod szerint se tudsz normálisan németül te barom! éveken át tanultál napi 10 órában németet (saját bevallásod szerint). akkor hogy is van ez?
MIÉRT HAZUDSZ ÁLLANDÓAN?
A Questor ez egyébként úgy nézett ki, hogy ha csalnak egyet pozitív oldalon, és ugyanennyit negatívban, akkor a mérlegösszeg stimmel. Ezt csak az ilyen művetlen demagóg bunkók nem értik meg, mint amilyen te vagy.
Akkor mi a fenének csináltad? Mert a szorgalmad és a tehetséged is hiányzott hozzá.
Miért iratkoztál be négy szakra, ha nem érdekel az egyetem? autista vagy? a múltkor még azt magyaráztad, hogy a gazdasági válság tett be neked, mert ha el tudtad volna végezni az egyetemet milliomos lennél. Most meg ott tartunk, hogy "nem érdekel az egyetem"?? hogy is van ez?
az nem ugródeszka volt, hanem az első akadály amin elhasaltál. ugródeszkáról önként szoktak dobbantani egy nagyobb lehetőséghez. a te esetedben hiányzik az önkéntesség, neked a főnök úr mondta, hogy tipli van, és sehol sincs másik, nagyobb lehetőség. 2 hónapja nincs új állásod, Hahó!
hány interjún voltál eddig? kudarc kudarc hátán. ébredj már fel!
Mi az, hogy "normálisan"?
Ennek milliónyi szintje van.
És van ezer szintje annak, hogy a nyelvtudásod éppen mire elegendő.
Az éppen szükséges az azt jelenti számodra, hogy meglopod a "barátodat" 1500 euróval. Igen, ez tényleg kalaplengetést érdemel.
Kezdő lépésnek nem rossz.
ennyi
Az elején minden gyerek elbotlik.
Mert nem volt jobb ötletem.
Volt már egy visszautasított ajánlat.
Falura nem megyek.
milyen elején? 6 éve dolgozol, és már az egyetem alatt is voltak munkáid.
lolbazmeg, te még mindig pályakezdőnek tartod magad?:)))))
Mert húztad az időt. Mindezt az állam költségén (extraként diákhitel), de neked nem volt esélyed a zöldövezetből :)))
OK, de 1 - 2 év múlva, amikor már láttad, hogy nem neked való, értelmetlen szenvedés az egész, akkor miért folytattad?
Ugyanezt csinálod most is, interjúkra jársz mert nincs jobb ötleted, az eredmény is ugyanaz lesz.
arról mesélj, hogy hány kudarcba fulladt interjúd volt! a falusiaknál nem voltál interjún, próbamunkán.
Akkor már írhatsz róla, hogy miért nem fogadtad el. Azért, mert komolyan vetted a sok hülyeséget, amit írtál, vagy azért mert azt a céget sikeresen átbasztad, csak ott nem kummanthattál volna fél évig, hanem 3 nap alatt rájönnek, hogy nem értesz hozzá és kiteszik a púpodat? Tényleg érdekel.
Mert faluhelyen elásva tényleg semmi esélyem megtanulni németül.
Dehogynem, kicsi sneci. Egy gyakornoki állásról rúgtak ki 35 évesen úgy, hogy 2 hónap után már feladatokat sem kaptál, annyira kókler szar vagy. Bizony. A gyermeki botlás az 14-15 évesen az első főnökkel bunkózás vagy egyetem után belecsapni egy szar cégbe. 35 évesen az a tény, hogy gyakornoki szinten SEM vagy nem botlás már, nem nem. Ez az elért eredményed, az életed felénél sem vagy még munkaképes. Az ugródeszka megvolt, csak nem a szamárlétrán ugrottál felfelé vele, hanem a faszdzsungelbe jó mélyen a sűrűjébe vetődtél. És erről nem a cég, a környezet, a nyelv, a Vera néni tehet, hanem te. Ismerek sok embert, aki először életükben 30-32 évesen mentek el dolgozni, addig ügyeskedtek, tanultak, mamahotelban lógatták a lábukat. Pont mint te, csak ők értelmes emberek. És nahát! Nem rúgták ki őket az első melóhelyükről kvázi még a gyakornoki idő letelte előtt, hanem volt, aki 5 évet is lenyomott az első helyen az életében, szóval a csodaCV-je, lehet, hogy ugyanúgy üres helyenként, mint a tied, de aki ránéz, az látja, hogy helyt tud állni alkalmazottként is, csak később kezdte el. Rólad viszont mit látnak? Hogy egy szerencsétlen, ostoba, németül alig makogó, összehúzott szemű, büdös migri vagy, aki semmit sem csinált az életében eddig, de legalább azonnal ki is rúgták a picsába.
Ez a te kezdő lépésed. SHIKER!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Miért, faluhelyen nem beszélnek németül? Te nem olvastad amit itt jótanácsként írtak? Minden igaz volt... 45000 euró négusmentesen. Ezt dobtad el magadtól.
szóval aláírtál papírokat és ezért vittek be kihallgatásra.
Faluhelyen nemhéz megtalálni a téged érdeklő közeget.
Jó, konkrétan nem létezik, de ki tudja.
Mit tudom én, elkezdek hajómodellekkel foglalkozni, akkor ahhoz találok közösséget egy nagyvárosban, falun nem. Most csak mondtam valamit.
Itt Hamburgban is gondolkodtam, hogy megtanulok vitorlázni, a külső Alsternél van erre lehetőség.
Ilyesmire gondolok.
Nem. Csak mondom, hogy ott ilyen egyszerű a történet.
Nem csak a könyvvizsgálót baszták át, de még Matolcsy rendszerét is, pedig oda online voltak bekötve.
Itt Hamburgban is gondolkodtam, hogy megtanulok vitorlázni, a külső Alsternél van erre lehetőség.
Ilyesmire gondolok.
TANULJ MEG ELŐTTE ÚSZNI, HAHÓ!!!!
xDDDDDDDDDDDDD
Vitorlázni, ASODI?!?! xDDDDDDDDDD
Az év poénja, Endre!
lolbazmeg, ezt mesélte neked a vén komcsi rocskai, hogy őt könyvvizsgálóként átbaszták? és portiknál is átbaszták, ugye? nem tudta, hogy bűnözőknek dolgozik.
nocsak, ezt rocskai bácsi, a Quaestor könyvelője mesélte? 175 milliárdot loptatok el a magyar emberektől! te mocskos tolvaj görény! Abból urizálsz németországban, abból a pénzből jársz buziszaunába, amit a magyaroktól elvettetek!!
és saját bevallásod szerint se tudsz normálisan németül.
OSTOBA ÉLETKÉPTELEN TULOK VAGY!
Neked eddig városban sem sikerült megtalálnod a közeget. Kivéve, ha közeg alatt a rendőrséget értjük, mert őket valahogy mindig megtalálod :)
Milyen közeg érdekel téged a szaunán kívül? És az a közeg befogadott?
miért kéne ennyi idősen segíteni neked?
Csak nem azért mert fogyi vagy?
Ennyi idősen a gyerekemet vittem oviba, nem egy öregasszony könyörületére hajtottam, hahó!
35 évesen shaját lábára állt a gyernőtt és most ott recskázik egy néger mellett..de nem sokáig, szerintem tél tábornok ki fogja rakni a púpodat a jólelkű fritzektől.
Gondolom vitorlázás címszó alatt jómódú öregek felcsípését érti. Szépen elhajókáznak, aztán néha rákap az öreg "kormányára" :)
világosíts fel minket (és a nyomozó bácsikat is) ,hogy megértsük milyen ügy ez.
akkor miért köpött le az öreg recskai, csak nem azért, mert megpróbáltad megzsarolni? tőled nem áll távol az ilyesmi.
Törpapa 50 éves múlt, és így szorul az én segítségemre.
Mikrocsip
Oct 16, 2016 00:01:24
Kaja: 30 x 20 euró = 600 euró
ha napi 20 euro a kaja akkor minden nap gyrosz tálat zabál a hamburgi Csekonics báró..
Oct 16, 2016 00:01:24
broni
Oct 16, 2016 01:27:49
mostan színes pinákról álmodom
Oct 16, 2016 01:27:49
broni
Oct 16, 2016 02:06:26
mostan színes pinákról álmodom
anyád pinájáról. álbroni!!!!!
megjöttwm a kocsamából!!!!!!!!!!!!!
Oct 16, 2016 02:06:26
broni
Oct 16, 2016 02:09:03
atomot a mpocsok oroszokra!!!!!írtd az oroszt!!!!!!!!!!!!!!!
nem emberek!!!!!!!!!!
nem emberek!!!!!!!!!!
Oct 16, 2016 02:09:03
broni
Oct 16, 2016 02:20:16
faszt annyiit baszni,tessék kommentolni, ha már a kocsma is bezár!!!!barbi????????????
Oct 16, 2016 02:20:16
broni
Oct 16, 2016 02:50:05
tényleg meghalt sodo???????az edész kocsma erről röhöüg)))))))
atomot moszkvára!!!!!!!!!!!!!!!!!
most jó este volt, avanti tuti mussolini, white pwer, 88, stb, pina)))))))))))))))))))pedig nem is náci ivó))))))))))
atomot moszkvára!!!!!!!!!!!!!!!!!
most jó este volt, avanti tuti mussolini, white pwer, 88, stb, pina)))))))))))))))))))pedig nem is náci ivó))))))))))
Oct 16, 2016 02:50:05
broni
Oct 16, 2016 04:25:43
na, mise, kil priest
Oct 16, 2016 04:25:43
Dőrrpe
Oct 16, 2016 07:29:39
Hamarosan? Szerintem MÁR tele vannak a hasonló német oldalak masztikobold perverznél perverzebb hirdetéseivel.
Egészen biztos,hogy a szauna szatír próbálkozik valamivel. Ugyanakkor joggal tart attól,hogy valami szemfülesebb troll nézegeti az ilyen jellegű hirdetéseket, így kénytelen elvonszolni a púpját a buziszaunákba. Még élteti a remény.
Oct 16, 2016 07:29:39
Kiadó nickek!
Oct 16, 2016 09:04:02
Szauna Szatír
Rekreációs faszmutogatás
Rekreációs faszmutogatás
Oct 16, 2016 09:04:02
degeberált zsidó
Oct 16, 2016 10:06:37
Figyelj sodi!
Ha már nem lesz keret rekreációs szaunázásra, egyszerűen veszel egy turiban egy ballonkabátot és kimész a legközelebbi játszira!
Ha be akarnak vinni, hivatkozz életveszélyre és a rekreáció szükségességére!
Ha nem tetszik nekik, akkor jelezd,hogy felkészülési szakaszban vagy és aki a munkára felkészülést akadályozza az motivációt rombol. aki motivációt rombol, annak meg a kurva anyját!
Állj ki magadért!
Ha már nem lesz keret rekreációs szaunázásra, egyszerűen veszel egy turiban egy ballonkabátot és kimész a legközelebbi játszira!
Ha be akarnak vinni, hivatkozz életveszélyre és a rekreáció szükségességére!
Ha nem tetszik nekik, akkor jelezd,hogy felkészülési szakaszban vagy és aki a munkára felkészülést akadályozza az motivációt rombol. aki motivációt rombol, annak meg a kurva anyját!
Állj ki magadért!
Oct 16, 2016 10:06:37
Karandas
Oct 16, 2016 10:59:50
Endre!
Kérlek mesélj a hölgyúr és a szcientológia kapcsolatáról! Ne kelljen már nekem kinyomozni... (A garantáltan nemtroll hölgy aki elkezdett erről "énekelni" az alkarját mutatta, hogy Dr. Fórizs Eszternek ekkora fasza van, csak megjegyeztem, mint érdekesség.)
Kérlek mesélj a hölgyúr és a szcientológia kapcsolatáról! Ne kelljen már nekem kinyomozni... (A garantáltan nemtroll hölgy aki elkezdett erről "énekelni" az alkarját mutatta, hogy Dr. Fórizs Eszternek ekkora fasza van, csak megjegyeztem, mint érdekesség.)
Oct 16, 2016 10:59:50
-
Oct 16, 2016 11:04:49
hol a kereszt, recskas?
templom helyett ma is buziszaunaba mesz?
Oct 16, 2016 11:04:49
töppedt buzigolyók
Oct 16, 2016 11:55:15
hol a kereszt, recskas?
A keresztlevele mellett a fiókban... evidenciákat. És nem megy, hanem már ott van, és helikopterezik a kókadt pitonnal, mintha nem lenne holnap.
Oct 16, 2016 11:55:15
Szaunázó Szodi
Oct 16, 2016 12:28:44
A helikopterezés a szaunában teljesen elfogadott, sőt egyes helyeken elvárt! Amikor először láttam,hogy ezt csinálják, én is meglepődtem ,de a Blue Oyster szauna vezetősége megnyugtatott,hogy ez tradíció. Vágod, mint Rómában a Rómaiak. Na ennyike. Innentől meg kicsoda a sodi, hogy a német tradícióknak ellenálljon?
Amúgy meg kvázi hungaricum is, mert Asbóth Oszkár csinálta meg, amit elmeséltem az érdeklődőknek. Nem tudtak róla. Asodi terjeszti a kultúrát. Ennyi. Ha ez kell hozzá, hát megteszem.
Oct 16, 2016 12:28:44
Szaunázó Szodi
Oct 16, 2016 12:40:06
továbbá végre akadt társaságom is. Bár nem érdemlitek meg, de elmesélem,hogy kifejezetten jót beszélgettem két idősebb úrral. Nagyon kedvesek és nyitottak voltak. Érdeklődve hallgattak mindent amit mondtam és még meghívtak magukhoz is. Két jó barát, együtt laknak, így osztoznak a rezsin. Ügyes, nem? Itt sem mindenki gazdag azért. De ők is rendszeresen lejárnak a Blue Oysterbe és határozottan egyetértettek velem,hogy csak olyan helyre szabad menni,ahol nincs textil. Zenei érdeklődésük is van, mert elhívtak magukhoz és terveznek valami kis előadást is. Azt mondták furulyázni fognak. Ingyenkoncert, elmegyek. Kérdezték,hogy én is fogok e. Bár nem értek a hangszerekhez, de megtisztelő volt,hogy kinézték belőlem. Mondtam,hogy nincs benne gyakorlatom, de megnyugtattak,hogy nekik sem volt és sokáig nem is lehetett ilyen nyíltan beszélni erről. Nem értem. Wágner hazájában? Mindegy, szóval megyek és megnézem náluk vacsi után,hogy miként furulyáznak. Beszélgettünk még sok mindenről. Meséltem,hogy egy néger főbérlőm van, erre viccesen érdeklődtek,hogy szoktunk e kardozni. Mintha a vívás ennyire humoros lenne..mindegy, akárki akármit isbeszél a németek kedvese emberek, a két öreg is megölelt mikor elváltunk. Szerintetek vigyek nekik valami ajándékot, ha megyek?
Oct 16, 2016 12:40:06
sodika
Oct 16, 2016 13:02:59
Nem, egyébként azzal továbbra is egyetértek, hogy kivándorolni hazaárulás. Ugyanakkor az is tény, hogy a magyar történelem kb. ilyen alakokról szól: "nyugaton járt, vagy eleve onnan jött, tanult, illetve látta, mi van ott, visszajött, csinált valami nagyot". Szóval ez hozzátartozik, ha nagy magyar akarsz lenni.
Oct 16, 2016 13:02:59
Hiénaverő
(
x17)
Oct 16, 2016 13:08:15
x17)
Te is visszamész, méghozzá az újszászi malacólba havi 40 ezerért gányolgatni.
Hogy áll a bankszámla Recskaboy? Van még a hitelkeretből? mannyi mínuszban vagy már? Kitart decemberig, vagy már Mikulás előtt viszontlátunk HegyeSHALOMnál?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hogy áll a bankszámla Recskaboy? Van még a hitelkeretből? mannyi mínuszban vagy már? Kitart decemberig, vagy már Mikulás előtt viszontlátunk HegyeSHALOMnál?
Hiénaverő
(
x17)
Oct 16, 2016 13:09:23
x17)
Púp a legutóbbi állásinterjúról mivel hajtottak el?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 16, 2016 13:20:44
CIB-es munkával elkészültél már?
Oct 16, 2016 13:20:44
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 16, 2016 13:38:39
Púp a legutóbbi állásinterjúról mivel hajtottak el?
'Don't call us, we will call you. Next week.'
Oct 16, 2016 13:38:39
xray
Oct 16, 2016 13:41:42
Nem, egyébként azzal továbbra is egyetértek, hogy kivándorolni hazaárulás. Ugyanakkor az is tény, hogy a magyar történelem kb. ilyen alakokról szól: "nyugaton járt, vagy eleve onnan jött, tanult, illetve látta, mi van ott, visszajött, csinált valami nagyot". Szóval ez hozzátartozik, ha nagy magyar akarsz lenni.
az a hazaárulás, amit te művelsz.
1 ft hasznot nem hajtottál a hazádnak, élősködő féreg vagy. azt is szégyellem, h magyarnak születtél.
Oct 16, 2016 13:41:42
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 14:01:35
Sodikám inkább mesélj valami vicceset a normális négerről, milyen a zuhany alatt, stb.
Mit gondolsz az angolnázás, hogy ki a hazaáruló segít neked, amikor a néger kiteszi a púpod? Segítek: nem. Nem fogod visszakapni a kauciót sem. Lehet, hogy most beírod ide, hogy de igen, mert autiroham, de felejtsd el.
Ha a nyáron kerestél volna olyan munkát, amit el is tudsz látni, akkor kb. most elkezdhetnéd a púpkorrekciót. Ehelyett Berlinbe járkálsz "állásinterjúkra", teljesen értelmetlenül, mert egy lovat könnyebb megtanítani görkorcsolyázni, mint téged programozni.
Mit gondolsz az angolnázás, hogy ki a hazaáruló segít neked, amikor a néger kiteszi a púpod? Segítek: nem. Nem fogod visszakapni a kauciót sem. Lehet, hogy most beírod ide, hogy de igen, mert autiroham, de felejtsd el.
Ha a nyáron kerestél volna olyan munkát, amit el is tudsz látni, akkor kb. most elkezdhetnéd a púpkorrekciót. Ehelyett Berlinbe járkálsz "állásinterjúkra", teljesen értelmetlenül, mert egy lovat könnyebb megtanítani görkorcsolyázni, mint téged programozni.
Oct 16, 2016 14:01:35
tigris
Oct 16, 2016 14:20:43
sodi ki az a Hristova?
Oct 16, 2016 14:20:43
-
Oct 16, 2016 14:26:07
Recskás én csak azt nem értem minek neked rekreáció ha egyébként nem csinálsz semmit. Meséld már el, hogy mivel telik egy napod.
Oct 16, 2016 14:26:07
-
Oct 16, 2016 14:28:09
A következő sírós videót kinek fogod címezni Recskás?
Oct 16, 2016 14:28:09
néger főbérlő
Oct 16, 2016 14:30:13
*evidenciákat*
Oct 16, 2016 14:30:13
sodika
Oct 16, 2016 14:30:31
1 ft hasznot nem hajtottál a hazádnak, élősködő féreg vagy.
Ha az ember a rendszerváltás után 25 éven át várakozik erre türelmesen, szó szerint negyed évszázad elteltével releváns kijelentés, hogy nem erőszak a disznótor.
Oct 16, 2016 14:30:31
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:31:15
A főbérlőjének, amikor télen négyszeres fűtésdíjat fog követelni
Oct 16, 2016 14:31:15
az más
Oct 16, 2016 14:33:23
csupán dolgozni kellett volna a laza, filmnézegetős, kamerázgatós semmittevés helyett. ilyen nagyon egyszerű ez.
sodika
A kommunikáció is gond volt állítólag, mégha én ezt szubjektíven nem is érzékeltem így. Szóval majd az ingyen nyelvtanfolyam biztos segít rajtam.
sodika
Oct 16, 2016 14:35:02
csupán dolgozni kellett volna a laza, filmnézegetős, kamerázgatós semmittevés helyett.
Amikor elkezdtem dolgozni, havi átlag 100 ezer forint felett vittem haza. Ezután jött az iroda, mert a villanyt így is kikapcsolták. És ez úgy, hogy az adófizetésre már egy fillér sem jutott. Ezért mondom, hogy nincs semmiféle felelősségem, mert csak olyan dolog elmulasztása miatt van felelősséged, ami amúgy lehetséges.
Oct 16, 2016 14:35:02
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:35:21
Nem várakoznod kellett volna, hanem cselekedned. Kezdésnek mondjuk elvégezned valamelyik etyetemet és visszafizetned a hülyeségekre elvert diákhiteledet. Meg talán nem faszverős videókat gyártani és a hatóság embereit kővel dobálni. Kezdésnek ennyi is elég lett volna és ehhez nem kell papíron számolgatni.
Oct 16, 2016 14:35:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2016 14:36:46
x38)
Semmi sem segít rajtad, korcs! Évekig ingyenéltél néhai Vera nénédnél, semmilyen kiadásod nem volt, azt csinálhattál, amit csak akartál, mégsem lett belőled semmi, csak visszafejlődtél. Az Univerzum a helyedre rakott, de te még mindig ellene ágálsz. Majd megtanulod hamarosan, milyen az újszászi malacólban ríni. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Oct 16, 2016 14:38:02
Nem várakoznod kellett volna, hanem cselekedned.
Hogy értve?
25 éven át mindenki arról beszélt, hogy most kicsit rossz, de utána jó lesz. Bokros, Gyurcsány, stb... Még 2010-ben is ez volt a remény. Pont akkor jöttem el, amikor a felzárkózás korábbi ígéretét felváltotta azt, hogy mindenki arról kezdett el beszélni, hogy ne reménykedjünk, a következő 50 évben nem lesz felzárkózás. Érted. Amíg fiatal vagy, a még 5-10 év értelmezhető, de 85 éves koromig nem tudok várni. :D
Oct 16, 2016 14:38:02
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:38:48
A kommunikáció is gond volt állítólag, mégha én ezt szubjektíven nem is érzékeltem így. Szóval majd az ingyen nyelvtanfolyam biztos segít rajtam.
Persze, az eddigi csillió forintnyi tanfolyam nem segített, akkor majd ez. Ugyanúgy makogni fogsz, mint eddig. Az antiszociális, autista okoskodásodon semmilyen nyelvtanfolyam nem segít.
Oct 16, 2016 14:38:48
az más
Oct 16, 2016 14:38:52
ne kezdd ezt a hazudozást újból, jóóó? ezerszer kitárgyaltuk, hogy havi átlagban hetven ezer körül vittél haza, bruttóban. gombokért dolgoztál napi pár órát. a villanyt azért kapcsolták ki, mert a rezsire sem volt elég amit kerestél. egy takarítónő berét sem kerested meg.
ne add hozzá a kártérítést a melós pénzedhez!!! te hazug szar!!!
Oct 16, 2016 14:38:52
tigris
Oct 16, 2016 14:39:22
megloptad a hazát..
- diákhitel
- adótartozás
- bkv
HAZAÁRULÓ SZAR VAGY !
Oct 16, 2016 14:39:22
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 14:40:54
Hogy értve?
Nem, te akkor jöttél el, amikor Rocskaiéknál kitelt a becsületed.
Oct 16, 2016 14:40:54
az más
Oct 16, 2016 14:41:09
Hogy értve?
nem kell ez a szar duma. tanulni, dolgozni kellett volna keményen, és akkor nem itt tartanál. te ellógtad mind a kettőt, ráadásul buta is vagy.
Oct 16, 2016 14:41:09
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 16, 2016 14:41:13
x4)
Oct 16, 2016 14:41:13
Recskás én csak azt nem értem minek neked rekreáció ha egyébként nem csinálsz semmit. Meséld már el, hogy mivel telik egy napod.
Mit sürgetsz zsidó? Most zajlik a nagy 2017-es felpörgés őszi előkészítő szakaszának bemelegetítő időszakára felkészülés lehetőségének megteremtése a rekreációs elfoglaltságok utáni stressznélküli nyugi fáradalmainak kipihenésének levezetése. Oct 16, 2016 14:41:13
sodika
Oct 16, 2016 14:41:16
semmilyen kiadásod nem volt, azt csinálhattál, amit csak akartál
És én elmentem Berlinbe, megtapasztani a nyugati létet.
Utána fél évre nyelvet tanulni ott.
Utána egy évig magántanárokhoz jártam.
Végül kijutottam ide, ahol vagyok.
Aki soha nem változik, az az RGL, mert még akkor is csavarog, amikor nem lenne muszáj.
Törpapának is épp azért ajánlottam fel, hogy segítek, mert már megint a rendőrségi papírokon meg a pereskedésen jár az esze, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy baszik rá, és levonná a következtetést, hogy nem azért történik meg vele folyton ugyanaz, mint az emberek görények, hanem azért, mert jogilag rendezett lakáskörülményekre van szüksége.
Rajta még lehet is segíteni, mert megfogadja a tanácsot.
Oct 16, 2016 14:41:16
sodika
Oct 16, 2016 14:42:06
Persze, az eddigi csillió forintnyi tanfolyam nem segített, akkor majd ez.
Jobb ötletem nincs.
Oct 16, 2016 14:42:06
xray
Oct 16, 2016 14:42:59
Hogy értve?
mi köze van bármelyik politikusnak ahhoz, h a faszodat verted, tanulás helyett? menj a kurvaanyádba!
Oct 16, 2016 14:42:59
az más
Oct 16, 2016 14:43:37
a németeknél is bebizonyosodott, hogy mennyit érsz. kirúgtak az első melóból, és két hónap alatt nem vettek fel sehova. erről kizárólag te tehetsz.
Oct 16, 2016 14:43:37
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 16, 2016 14:43:42
x4)
Nekem különben sem vezette le soha senki egy A4-es lapon hogy rendesen dolgozom és kevesebbet költök mint a bevételem, akkor pénzem marad. Márpedig ennek hiányában matematikai képtelenség pénzt keresni. Csak találni lehet. Pl azon a vonaton, amivel berlinbe járok, megint elhagytam 200eurót.
sodika
Hogy telik a napom? Szerzek új interjúkat, a leszervezettekre elmegyek, és küzben egymáshoz szervezem őket.
tigris
Oct 16, 2016 14:44:04
Hogy értve?
Kurva anyádér hazudsz?
nagyapád a kommunista rendszer első vonalának tagja volt, egy nagyvállalat vezetője (korábban ávós verőlegény, de ez mellékes)
anyádat benyomták a jogra (csak a pártelit kölykei járhattak oda, ebből is látszik, hog ymennyire el voltatok nyomva), jól menő ügyvéd volt a kádár korszakban, degesre kereste magád
apád is igen jól élt a szocializmusban, illetve utána is, egy "találmány" után. Ezeket mind tőled tudjuk. Azt is, hogy igen gazdagok voltatok, te az angliai kirándulás során úgy viselkedtél,mint egy aranyifjú, szórtad a pénzt minden szarra, és az osztálytársak előtt frenkiztél.
a kétezres évek elején bécsbe jártál videókártyát venni, minden volt metallica bakelited, és gyakorlatilag egy erőmű számítógéped volt. a kétezres évek közepén minden héten 20 000 ft körüli összeget költöttél könyvekre, amiket nem olvastál el. 4 fizetős egyetemi szakra jártál.
MÉGIS MIA KURVA ANYÁDRÓL BESZÉLSZ, TE PATKÁNY? cső gazdagok voltatok, csak elvertétek a pénzt.
te konkrétan a meleg szerelmednek adtál milliókat.
Oct 16, 2016 14:44:04
töppedt buzigolyók
Oct 16, 2016 14:44:18
Jobb ötletem nincs.
Oct 16, 2016 14:44:18
tigris
Oct 16, 2016 14:45:32
lehet, hogy hazudott asodi
sodika
a németeknél is bebizonyosodott, hogy mennyit érsz.
Emiatt nem omlott össze az életem, amikor hirtelen már senki nem tudott többé nekem segíteni.
Pont fasza időzítés.
Pont akkor kellett életem 35-ik évében a saját lábamra állnom, amikor életemben először úgy alakultak a körülmények, hogy éppen lehetséges volt ez.
sodika
Oct 16, 2016 14:46:51
Azt mondtam, a melókereséshez szükséges szóbeli kifejezőkészség megszerzésére Budapest a legmegfelelőbb hely. Ezt fent is tartom.
Oct 16, 2016 14:46:51
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:46:52
Jobb ötletem nincs.
Érdekes, múltkor még az volt, hogy kint nem lehet nyelvet tanulni. Te azért vagy ott, mert kivágtak Rocskaiék és menned kellett. Te ugyanolyan csavargó vagy, mint Rgl (ha már állandóan rá hivatkozol), annyi csak a különbség, hogy most átmenetileg van hol héderelned.
Oct 16, 2016 14:46:52
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 16, 2016 14:48:07
x4)
Pont fasza időzítés.
a negyvenes szar sodi, a púpos nőtlen krónikás faszverő talán ötven évesen eljut oda, hogy nem lesz pelenkás. Szép munka! Emiatt nem omlott össze az életem, amikor hirtelen már senki nem tudott többé nekem segíteni.
Pont fasza időzítés.
sodika
Oct 16, 2016 14:48:18
Kurva anyádér hazudsz?
De most már értem, miért nem. Mert mint Széchenyi előbb el kell menni, és utána visszajönni.
Oct 16, 2016 14:48:18
tigris
Oct 16, 2016 14:49:22
milyen országnem adott neked esélyt? négy egyetemi szakra járhattál, milliók voltak a zsebedben! TE nem akartál dolgozni, amikor anyád elküldött munkát keresni, RÁTÁMADTÁL! miért hazudsz állandóan?
Oct 16, 2016 14:49:22
sodika
Oct 16, 2016 14:49:46
Te ugyanolyan csavargó vagy, mint Rgl (ha már állandóan rá hivatkozol), annyi csak a különbség, hogy most átmenetileg van hol héderelned.
Ugyanolyan lusta, és annyi a különbség, hogy ha a lakhatást veszélyben érzem, a hajléktalanság elkerüléséért mindig megteszem, ami éppen szükséges.
Oct 16, 2016 14:49:46
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 14:50:14
Az ország nem. Csak a BKV, a NAV, 4 egyetem, stb, stb, stb
Oct 16, 2016 14:50:14
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:50:15
Hogy telik a napom? Szerzek új interjúkat, a leszervezettekre elmegyek, és küzben egymáshoz szervezem őket.
Ha annyira kellenél bárhová is, akkor már régen lecsaptak volna rád. Lassan kezd mások előtt is kiderülni, hogy egy kókler vagy.
Oct 16, 2016 14:50:15
tigris
Oct 16, 2016 14:50:50
aláírsz egy papírt, ami a magyar emberek kifosztását szolgálja? questor bébi....
Oct 16, 2016 14:50:50
sodika
Oct 16, 2016 14:50:55
milyen országnem adott neked esélyt? négy egyetemi szakra járhattál
Magyarország.
Nem érdekel az egyetem, mert az ott töltött évek alatt nem sikerült megértenem, hogy oké, de hogy lesz ebből az egészből pénz.
Pénzt máig olyan ismeretekkel szerzek, melyeket autodidakta módon sajátítottam el (PHP).
Oct 16, 2016 14:50:55
tigris
Oct 16, 2016 14:51:53
saját bevallásod szerint se tudsz normálisan németül te barom! éveken át tanultál napi 10 órában németet (saját bevallásod szerint). akkor hogy is van ez?
MIÉRT HAZUDSZ ÁLLANDÓAN?
Oct 16, 2016 14:51:53
sodika
Oct 16, 2016 14:52:32
A Questor ez egyébként úgy nézett ki, hogy ha csalnak egyet pozitív oldalon, és ugyanennyit negatívban, akkor a mérlegösszeg stimmel. Ezt csak az ilyen művetlen demagóg bunkók nem értik meg, mint amilyen te vagy.
Oct 16, 2016 14:52:32
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 14:52:52
Magyarország.
Akkor mi a fenének csináltad? Mert a szorgalmad és a tehetséged is hiányzott hozzá.
Oct 16, 2016 14:52:52
tigris
Oct 16, 2016 14:52:58
Magyarország.
Miért iratkoztál be négy szakra, ha nem érdekel az egyetem? autista vagy? a múltkor még azt magyaráztad, hogy a gazdasági válság tett be neked, mert ha el tudtad volna végezni az egyetemet milliomos lennél. Most meg ott tartunk, hogy "nem érdekel az egyetem"?? hogy is van ez?
Oct 16, 2016 14:52:58
az más
Oct 16, 2016 14:52:59
Pont fasza időzítés.
Pont fasza időzítés.
az nem ugródeszka volt, hanem az első akadály amin elhasaltál. ugródeszkáról önként szoktak dobbantani egy nagyobb lehetőséghez. a te esetedben hiányzik az önkéntesség, neked a főnök úr mondta, hogy tipli van, és sehol sincs másik, nagyobb lehetőség. 2 hónapja nincs új állásod, Hahó!
hány interjún voltál eddig? kudarc kudarc hátán. ébredj már fel!
Oct 16, 2016 14:52:59
sodika
Oct 16, 2016 14:53:27
saját bevallásod szerint se tudsz normálisan németül te barom!
Mi az, hogy "normálisan"?
Ennek milliónyi szintje van.
És van ezer szintje annak, hogy a nyelvtudásod éppen mire elegendő.
Oct 16, 2016 14:53:27
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:53:32
Az éppen szükséges az azt jelenti számodra, hogy meglopod a "barátodat" 1500 euróval. Igen, ez tényleg kalaplengetést érdemel.
Oct 16, 2016 14:53:32
sodika
Oct 16, 2016 14:54:27
az nem ugródeszka volt, hanem az első akadály amin elhasaltál.
ennyi
Oct 16, 2016 14:54:27
sodika
Oct 16, 2016 14:55:04
Akkor mi a fenének csináltad?
Oct 16, 2016 14:55:04
leszkredenc
Oct 16, 2016 14:55:43
és hogyhogy nem vesznek fel sehova, vérprofikám? Oct 16, 2016 14:55:43
sodika
Oct 16, 2016 14:57:18
és hogyhogy nem vesznek fel sehova, vérprofikám?
Falura nem megyek.
Oct 16, 2016 14:57:18
az más
Oct 16, 2016 14:57:40
ennyi
ennyi
milyen elején? 6 éve dolgozol, és már az egyetem alatt is voltak munkáid.
lolbazmeg, te még mindig pályakezdőnek tartod magad?:)))))
Oct 16, 2016 14:57:40
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 14:58:52
Mert húztad az időt. Mindezt az állam költségén (extraként diákhitel), de neked nem volt esélyed a zöldövezetből :)))
Oct 16, 2016 14:58:52
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 14:59:56
OK, de 1 - 2 év múlva, amikor már láttad, hogy nem neked való, értelmetlen szenvedés az egész, akkor miért folytattad?
Ugyanezt csinálod most is, interjúkra jársz mert nincs jobb ötleted, az eredmény is ugyanaz lesz.
Oct 16, 2016 14:59:56
az más
Oct 16, 2016 15:00:03
Falura nem megyek.
Falura nem megyek.
arról mesélj, hogy hány kudarcba fulladt interjúd volt! a falusiaknál nem voltál interjún, próbamunkán.
Oct 16, 2016 15:00:03
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 15:00:05
Az elcsent 1500 euróra valahogy sosem válaszolsz :)
Oct 16, 2016 15:00:05
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 15:02:23
Falura nem megyek.
Falura nem megyek.
Akkor már írhatsz róla, hogy miért nem fogadtad el. Azért, mert komolyan vetted a sok hülyeséget, amit írtál, vagy azért mert azt a céget sikeresen átbasztad, csak ott nem kummanthattál volna fél évig, hanem 3 nap alatt rájönnek, hogy nem értesz hozzá és kiteszik a púpodat? Tényleg érdekel.
Oct 16, 2016 15:02:23
sodika
Oct 16, 2016 15:03:08
Akkor már írhatsz róla, hogy miért nem fogadtad el.
Oct 16, 2016 15:03:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 16, 2016 15:05:04
x38)
ennyi
ennyi
Dehogynem, kicsi sneci. Egy gyakornoki állásról rúgtak ki 35 évesen úgy, hogy 2 hónap után már feladatokat sem kaptál, annyira kókler szar vagy. Bizony. A gyermeki botlás az 14-15 évesen az első főnökkel bunkózás vagy egyetem után belecsapni egy szar cégbe. 35 évesen az a tény, hogy gyakornoki szinten SEM vagy nem botlás már, nem nem. Ez az elért eredményed, az életed felénél sem vagy még munkaképes. Az ugródeszka megvolt, csak nem a szamárlétrán ugrottál felfelé vele, hanem a faszdzsungelbe jó mélyen a sűrűjébe vetődtél. És erről nem a cég, a környezet, a nyelv, a Vera néni tehet, hanem te. Ismerek sok embert, aki először életükben 30-32 évesen mentek el dolgozni, addig ügyeskedtek, tanultak, mamahotelban lógatták a lábukat. Pont mint te, csak ők értelmes emberek. És nahát! Nem rúgták ki őket az első melóhelyükről kvázi még a gyakornoki idő letelte előtt, hanem volt, aki 5 évet is lenyomott az első helyen az életében, szóval a csodaCV-je, lehet, hogy ugyanúgy üres helyenként, mint a tied, de aki ránéz, az látja, hogy helyt tud állni alkalmazottként is, csak később kezdte el. Rólad viszont mit látnak? Hogy egy szerencsétlen, ostoba, németül alig makogó, összehúzott szemű, büdös migri vagy, aki semmit sem csinált az életében eddig, de legalább azonnal ki is rúgták a picsába.
Ez a te kezdő lépésed. SHIKER!
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 15:05:32
Miért, faluhelyen nem beszélnek németül? Te nem olvastad amit itt jótanácsként írtak? Minden igaz volt... 45000 euró négusmentesen. Ezt dobtad el magadtól.
Oct 16, 2016 15:05:32
xray
Oct 16, 2016 15:05:57
Oct 16, 2016 15:05:57
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 16, 2016 15:06:03
x4)
Oct 16, 2016 15:06:03
Az elcsent 1500 euróra valahogy sosem válaszolsz :)
nem elcsentem, caak ideiglenesen én kezelem, de rögtön odaadom rglnek, amint elmult az életveszély. Félek hogy idén télen akár meg is fagyhat, mindig eszembe jut, amikor látom azt a sok embert abban a rekkenő melegben, bárcsak én is segizheznek Gábornak, de nem hagyja! Na szaunázás, csá Oct 16, 2016 15:06:03
sodika
Oct 16, 2016 15:09:29
Miért, faluhelyen nem beszélnek németül?
Mit tudom én, elkezdek hajómodellekkel foglalkozni, akkor ahhoz találok közösséget egy nagyvárosban, falun nem. Most csak mondtam valamit.
Ilyesmire gondolok.
Oct 16, 2016 15:09:29
sodika
Oct 16, 2016 15:10:28
Nem csak a könyvvizsgálót baszták át, de még Matolcsy rendszerét is, pedig oda online voltak bekötve.
Oct 16, 2016 15:10:28
az más
Oct 16, 2016 15:11:32
mindenki láthatja, hogy a sodi milyen kérdéseket ignorál. pl. azt, hogy hány interjún volt már az elmúlt 2 hónapban. szégyelli a kudarcot a sodi.:)
Oct 16, 2016 15:11:32
Röhögő Robi
Oct 16, 2016 15:12:28
Ilyesmire gondolok.
TANULJ MEG ELŐTTE ÚSZNI, HAHÓ!!!!
xDDDDDDDDDDDDD
Vitorlázni, ASODI?!?! xDDDDDDDDDD
Az év poénja, Endre!
Oct 16, 2016 15:12:28
az más
Oct 16, 2016 15:13:29
lolbazmeg, ezt mesélte neked a vén komcsi rocskai, hogy őt könyvvizsgálóként átbaszták? és portiknál is átbaszták, ugye? nem tudta, hogy bűnözőknek dolgozik.
Oct 16, 2016 15:13:29
schodi weismüller
Oct 16, 2016 15:13:42
vitorlázni? azt bírná a hátad, csak a munkát nem?
Oct 16, 2016 15:13:42
tigris
Oct 16, 2016 15:14:42
nocsak, ezt rocskai bácsi, a Quaestor könyvelője mesélte? 175 milliárdot loptatok el a magyar emberektől! te mocskos tolvaj görény! Abból urizálsz németországban, abból a pénzből jársz buziszaunába, amit a magyaroktól elvettetek!!
és saját bevallásod szerint se tudsz normálisan németül.
OSTOBA ÉLETKÉPTELEN TULOK VAGY!
Oct 16, 2016 15:14:42
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 15:14:44
.
.
Neked eddig városban sem sikerült megtalálnod a közeget. Kivéve, ha közeg alatt a rendőrséget értjük, mert őket valahogy mindig megtalálod :)
Oct 16, 2016 15:14:44
kudarcocska
Oct 16, 2016 15:14:47
*a sodi állandó barátja*
Oct 16, 2016 15:14:47
tigris
Oct 16, 2016 15:15:55
minek mennél vitorlázni te állat, amikor egyrészt 5 percig nem bírsz egyhelyben állni, másrészt pedig nem tudsz úszni:DDDDDDDDD ilyen buta a sodi, bizony.
Oct 16, 2016 15:15:55
Pitonroppantó módon
Oct 16, 2016 15:17:17
Ilyesmire gondolok.
Ilyesmire gondolok.
Milyen közeg érdekel téged a szaunán kívül? És az a közeg befogadott?
Oct 16, 2016 15:17:17
degeberált zsidó
Oct 16, 2016 15:18:36
Pont fasza időzítés.
Pont fasza időzítés.
Csak nem azért mert fogyi vagy?
Ennyi idősen a gyerekemet vittem oviba, nem egy öregasszony könyörületére hajtottam, hahó!
35 évesen shaját lábára állt a gyernőtt és most ott recskázik egy néger mellett..de nem sokáig, szerintem tél tábornok ki fogja rakni a púpodat a jólelkű fritzektől.
Oct 16, 2016 15:18:36
Kiss Kender Farkas
Oct 16, 2016 15:20:04
vitorlázni? azt bírná a hátad, csak a munkát nem?
Gondolom vitorlázás címszó alatt jómódú öregek felcsípését érti. Szépen elhajókáznak, aztán néha rákap az öreg "kormányára" :)
Oct 16, 2016 15:20:04
degeberált zsidó
Oct 16, 2016 15:20:21
világosíts fel minket (és a nyomozó bácsikat is) ,hogy megértsük milyen ügy ez.
Oct 16, 2016 15:20:21
xray
Oct 16, 2016 15:20:57
akkor miért köpött le az öreg recskai, csak nem azért, mert megpróbáltad megzsarolni? tőled nem áll távol az ilyesmi.
Oct 16, 2016 15:20:57
sodika
Oct 16, 2016 15:21:11
Persze, hogy ez történt. Tök evidens.
1) Maga a jelentés is úgy néz ki, hogy 3 sor arról, hogy minden fasza, majd másfél oldal arról, hogy a vizsgálati módszertan bár nemzetközi szabvány, de nem ruház fel látnoki képességekkel, ezért amúgy franc tudja.
2) Még egyszer: ha negatív és pozitív oldalon egyszerre csaknak, a főösszeg stimmelni fog.
1) Maga a jelentés is úgy néz ki, hogy 3 sor arról, hogy minden fasza, majd másfél oldal arról, hogy a vizsgálati módszertan bár nemzetközi szabvány, de nem ruház fel látnoki képességekkel, ezért amúgy franc tudja.
2) Még egyszer: ha negatív és pozitív oldalon egyszerre csaknak, a főösszeg stimmelni fog.
Oct 16, 2016 15:21:11
sodika
Oct 16, 2016 15:21:44
Törpapa 50 éves múlt, és így szorul az én segítségemre.
Oct 16, 2016 15:21:44
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mondjuk itt: www.flirt4free.com/live/guys/ xD