Megint ezoterikus baromságokkal foglalkozol munkakeresés helyett.
Hány interjúra mész a héten?
még alszik. felkel majd dél körül, elmegy a törökhöz, vesz reggelinek 3 sört, és utána elkezdi a ráhangolódást, a jövő heti álláskeresésre.
Még inkább egyértelművé teszi, hogy csak egy beteges kukkoló és magamutogató perverzről van szó, hogy nem csatlakozott naturista közösségekhez. Mert ilyen helyekről nagyon hamar kitiltanák, ráadásul értesítenék a többi közösséget is arról, hogy beteg állat próbált beférkőzni közéjük, rosszabb esetben rendőrségi ügy is lenne belőle.
Ilyen előélettel mi más lenne.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=F%C3%A1jl:Hirdetes2..png
A metafizika nem ezoterika.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hiába élsz Hamburgban, annak egy kisvárosias, külső negyedébe költöztél
Hát te tiszta hülye vagy.
Ottensennél legfeljebb az külső Alster környéke központibb.
Tudtál haladni a melóval, Endre?
Amit még kevésbé értek, hogy egy hat éves, már újonnan is alsó kategóriás laptopod van csak, ennek ellenére a legfőbb vágyad egy játékkonzol, amin dolgozni nem tudsz.
Remekül működik ez a 7 éves gép.
Akkut veszek bele, és minden fasza.
Legfeljebb játékra lenne jobb ennél jobb gép, de aztán gondolkodtam. 400 helyett 2000 euró a gépre, 400 helyett 800 euró a VR szemüvegre? (Ok, plusz egy monitor)
Szóval egy minitorral és kiegészítőkkel együtt 1300 euró helyett költsek két és félszer annyit csak hogy egy PiCIT jobb legyen a képminőség játék közben. Elég nagy hülyeség.
A másik hogy programozok. Ahhoz nem kell ennél jobb gép.
Vagy ha mégis, nyilván adnak majd hozzá az új cégnél, ha szerzek állást.
Az már csak hab a tortán, hogy a nagyvárosok meztelen szaunáit szinte csak és kizárólag nyugdíjasok és melegek látogatják.
Ja, hétköznap du. 4 előtt.
Akkor kerülni kell őket.
Erről is beszéltem már.
Ahogy te programozol, ahhoz még az is sok, ez igaz.
ha a szauna miatt járnál oda, mindegy lenne a közönség kora. de te mutogatni és kukkolni jársz. ez annyira szánalmas.:)
Legfeljebb játékra lenne jobb ennél jobb gép, de aztán gondolkodtam. 400 helyett 2000 euró a gépre, 400 helyett 800 euró a VR szemüvegre? (Ok, plusz egy monitor)
Szóval egy minitorral és kiegészítőkkel együtt 1300 euró helyett költsek két és félszer annyit csak hogy egy PiCIT jobb legyen a képminőség játék közben. Elég nagy hülyeség.
Nem hülyeség, simán belefér a hitelkeretbe, Hahó! Kell a rekreáció, ne feledd, csak így tudsz ráhangolódni az álláskeresésre.
Ne bántsátok a törzsvásárlómat!
Nem egészen, mert van különbség a relaxáció és a hányinger között :D
igen, relaxálni szeretnének a szauna vendégei, aztán megérkezel te, és vele a hányinger
teljesen mindegy, sose lesz playstation-öd :)
Munkanélküliként nem azzal kéne foglalkoznod, hogy hogyan lesz minél hamarabb állásod?
De. És ez motivál rá.
Na csá.
egy test látványától nem kap hányingert az embert. megint hazudsz, te perverz magamutogató!
Nem válaszoltál, hogy hány interjúra mész ma.
Télikabátod van már?
Csak úgy eszembe jutott. Nehogy aztán a néger se vegye át a csomagodat Xd
Megnéz egyet a TV-ben. Az majdnem ugyanaz, kis masnival.
szerintem heti 1 interjúja van max. ezt szervezi egy hétig.
Az egyik egy céleszköz, ami csak szórakozásra való. A másik egy multifunkciós eszköz, amin tudsz dolgozni és alkalomadtán akár játszani is. Ennyi a különbség, azaz gyakorlatilag ég és föld. De egy fogyatékos ezt úgysem érti meg. Amire neked szükséged lehetne, az egy kifutó szériás gamer laptop, kb max 1000 Euró értékben. Core i7, 16gb DDR3 ram, valami 2 gigás videokártya, Ssd, 1920x1080as kijelző, 15-17 coll. Ennyi. Ez az, ami kiszolgálná mind a meló, mind a szórakozási igényedet. De vegyél csak konzolt. Aztán ha befosik a faptop, akkor baszhatod a Ps4-et.
*integet*
az íróasztal alá? recskai gergő levetett nadrágjába?
cseremunkás nem lehet, mert ők dolgozni jönnek, te meg nem dolgoztál sodikutya!
Na nyomás, kész legyen időben a kádfürdő és csillogjon a lakás,mire hazajön a néger urad!
Felkészül rá és ráhangolódik, értsd. nem szakmai anyagokat búj, hanem szórja a pénzt döneres söröcskére, kajára meg buziszaunába jár.
Az újságban, amit vettem a múltkor, csúcs laptopként ezt ajánlgatják 2800 euróért.
one.de/shop/product_info.php?products_id=15326
És a feléért meg ezt:
www.one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8848
De ha olyan asztali gépet akarok venni, aminek a teljesítménye kb. megegyezik egy PS4 Pro-éval, akkor 1000 euróért ez van.
www.one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8851
Mindegy, jövő zenéje. Előbb legyen meló :D
ebben igaza van. szakmai anyagokat esélye nincs megérteni ennyi idő alatt, meg hát az csak az egyik oka a sikertelenségének...
és anyádnak milyen laptopot akarsz venni?
Milyen nyelvű cégnél is akarsz dolgozni?
BINGÓÓÓÓ!
Fogyatékos.
Igen emlékszem, egy próbamelócsán is több órába telt, mire át tudtad állítani a billentyűzet kiosztást.
szmájlizik, az meg tudjuk mit jelent!!!
Azért ez milyen durva már, hogy a vadászbikát egy néger ugráltatja és csicskáztatja nap mint nap?
Endre, gyapotot szedni még nem küldött el a földekre?
olvasd el a fenti linken, hogy mi folyt ott. dermesztő.
Igazad van, túl nehéz lenne vele magyar ékezetes változóneveket írni.
Sodi, ha elfogy a pénzed, ajánld fel az afrikai háziúrnak, hogy lakhatásért mosol, főzöl és takarítasz rá!
Nem értem az összefüggést.
Azt akarja mondani, hogy úgy lesz PS4-ed, ahogy medencés irodád meg drone-od.
* integet *
azt akarja mondani, hogy nem konzolod lesz, hanem max. sérved.
ohwait
Az emberek nem változnak. Teljesen mindegy, hogy mi történik, hogy kerülök-e olyan helyzetbe, hogy segíteni tudnák a Gábornak, ő inkább csavarog. Teljesen mindegy, mi történik, Takács Rózsa továbbra is konteós dolgokat oszt meg Fészen.
Mindenki mindig csak annyira változik, amennyire azt a körülmények szükségessé teszik. Vagy az aktuális céljuk.
Mivel nem újságoltad el a textilmentes buziszauna-látogatást ma, így szerintem megint be vagy baszva, mint a csacsi.
Ilyenkor jön elő a kis szerelmed, RGL témája. Meg ha terelni akarsz a Rocskai-Quaestor vonalról.
Terelsz, tehát be vagy baszva.
nszksz
A felügyelet védekezése, miszerint őket másfél-két évtizeden át félrevezették, nem áll meg. Látniuk kellett, vagy látniuk kellett volna, hogy mi történik a Quaestornál, a csalások ugyanis látható nyomot hagytak. A csoport cégei közötti bankszámla-mozgásokból, az üzleti működés elemzéséből és a nyilvánvaló könyvelési szabálytalanságokból ki kellett volna olvasnia a magyar hatóságoknak, hogy tömeges csalás hajtja Tarsoly Csaba birodalmát. Döbbenetes hanyagság, alapjaiban elrontott felügyeleti módszerek, vagy közép- és felső szintű korrupció lehet a mulasztás oka, de a legvalószínűbb az, hogy ezek keveréke. Erről fog szólni a cikksorozat következő része
Figyelj. Van hitel kereted. Miért nem veszel egy rendes laptopot? Úgyis be fogod vonzani a melót, és úgyis akkor fordul minden jóra mikor kilátástalanság helyzete áll elő.
Kár addig kivárnod, hogy minden rendbe legyen mert ilyen nem lesz. Akkor kell venni amikor úgy tűnik nincs semmi, mert ebből lesz. Így tudod kívánni és így fog sikerülni, az, hogy jöjjenek a dolgok.
De nélkülözni meg várni, így nem fogsz bevonzani semmit csak az idő megy el.
Amire szükséged van vedd meg. Van miből.
Szóljon, mert én is végigolvastam a 444.hu-t, és könyvelésről szó nem volt.
Mert semmilyet nem akarok. Játék, VR.
Egyedül ehhez kevés a mostani laptop.
Amíg működik, nem kell másik.
Akkor te mit akartál tavaly annyira bizonygatni, neopúp? Így megváltoztam-úgy megváltoztatam. Tavaly se változtál semmit, ugyanolyan buzi, aberrált, ostoba recskaboy voltál mint előtte. A hetyetye csak az Andi utáni stalkerkodás miatt kellett. Most is csak egy nyomorult Trottel vagy, semmi más.
így van. és mindenképp "otthonról hozasd", különben nem buknál még az átváltáson meg áfán is!
Életemben először idén saját lábamon állok, ezért próbáltam olyanoknak, mint RGL és Törpapa példát mutatni, hogy ha nekem sikeürlt, nektek is menni fog.
Chuck Norris meg az internetet olvasta végig... kétszer..
??? Két éve azt írtad, hogy mindent saját munkapénzből fedeztél, a lakhatást, meg a nyelvtanfolyamot. Meg vagyok döbbenve! Akkor ezekszerint hazudtál?
és ki is rúgtak. és csak azért nem rúgtak ki egy hónap után mert kitüremkedett a sérved és kórházba kerültél. ez shiker!
Ezzel a hozzáállással nem fogsz semmit bevonzani mert kényelmi helyzetből nem tudsz eléggé kívánni.
Kényszer helyzetből kell kívánni.
én teljesen lefagytam, hogy tyodika hazudott volna? ez teljességgel le-he-tet-len!!!
SoDI még a könyörgéshez is hülye :D
mindig is itt volt, csak recskai bácsi hátrakötötte a kezét. rajtunk kívül nincs senkije, persze, hogy velünk osztja meg, ha eltörik a mécses egy apróbb kiadás miatt, mint legutóbb az ötszáz eurós mosakodás után.
Ismét szabadlábon?
Amúgy sodmány akkor jött vissza, amikor a hamburgi gazdatest (Hristova, a nigger fedőnéven) által szerzett melócsából kirúgták.
Ez pontosan igy van Fifi, jól látja a kedves Olvasó.
Szerelmből szopik, meg melegvízért.
Olyan bolondos a tekintete.
Nem hazudott, csak masnizott. Az más.
Öreg papákat elégít ki orálisan a buziszaunákban xD
mi a helyzet a két évvel ezelőtti állításaiddal, hogy minden melópénzből lett fizetve?
Berlinben a lakhatási költségem 100%-a saját melópénzből lett fizetve, igen.
a tanfolyamok?? a bulipénzek? azokról is azt állítottad!
semmilyen ügyvéddel nem konzultáltál te barom! MIATTAD ÍTÉLTEK EL EGY CSOMÓ EMBERT! Ügynök vagy, recsakaboy
Például az összegecizett festmény utáni kárpi?
Vagy a zsák krumpli meg a raviolikonzerv is? A 25 eurós sapka?
Vagy nyelvtanilag csak szorítkozzunk a lakbérre?
Kit érdekel, hogy mi a tetemes tétel te fasz. Hazudtál!! HA-ZUD-TÁL!
itt verted magad, hogy minden költségedet saját magad álltad, EZ HAZUGSÁG VOLT!
az hogy gaudihoz odamentél nyökögni valamit, aki elhajtott a kurva anyádba, az nem jelent "ügyvédi konzultációt"
Szerző:
-
Oct 18, 2016 07:14:57
Válasz
(5)
Szervezem tovább az életem.
Vagyis logo nyelvvel allsz sorba a segelyert. Oct 18, 2016 07:14:57
-
Oct 18, 2016 07:16:11
Persze, nem fogadta el a nemleges választ, hanem ment mint a bulldog és bevetette a jogászait is, meg minden szart, de nem ez a lényeg. Ez részletkérdés. A lényeg, hogy be akarta vonzani, hogy olyan legyen a torony, amilyennek akarta, és olyan is lett, mert a gondolat teremtő erejű. Amit akarsz, azt mindig bevonzod.
Bevonzotta nehany vastag boritekkal. Recskas te tenyleg minden szart bekajalsz. Oct 18, 2016 07:16:11
-
Oct 18, 2016 07:53:23
Persze, nem fogadta el a nemleges választ, hanem ment mint a bulldog és bevetette a jogászait is, meg minden szart, de nem ez a lényeg. Ez részletkérdés. A lényeg, hogy be akarta vonzani, hogy olyan legyen a torony, amilyennek akarta, és olyan is lett, mert a gondolat teremtő erejű. Amit akarsz, azt mindig bevonzod.
Oct 18, 2016 07:53:23
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 09:15:36
még alszik. felkel majd dél körül, elmegy a törökhöz, vesz reggelinek 3 sört, és utána elkezdi a ráhangolódást, a jövő heti álláskeresésre.
Oct 18, 2016 09:15:36
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 09:35:49
Még inkább egyértelművé teszi, hogy csak egy beteges kukkoló és magamutogató perverzről van szó, hogy nem csatlakozott naturista közösségekhez. Mert ilyen helyekről nagyon hamar kitiltanák, ráadásul értesítenék a többi közösséget is arról, hogy beteg állat próbált beférkőzni közéjük, rosszabb esetben rendőrségi ügy is lenne belőle.
Ilyen előélettel mi más lenne.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=F%C3%A1jl:Hirdetes2..png
Oct 18, 2016 09:35:49
Kisborost vissza Ukrajnáb
Oct 18, 2016 10:01:50
!!!
Titokban elkezdődött az ukrán migránsok behozatala
index.hu/gazdasag/allas/2016/10/18/samsung_vendegmunkas_bevandorlas/
Titokban elkezdődött az ukrán migránsok behozatala
index.hu/gazdasag/allas/2016/10/18/samsung_vendegmunkas_bevandorlas/
Oct 18, 2016 10:01:50
sodika
Oct 18, 2016 10:53:52
A metafizika nem ezoterika.
Oct 18, 2016 10:53:52
sodika
Oct 18, 2016 10:55:44
Hiába élsz Hamburgban, annak egy kisvárosias, külső negyedébe költöztél
Oct 18, 2016 10:55:44
Škoda Superb
Oct 18, 2016 10:58:57
Tudtál haladni a melóval, Endre?
Oct 18, 2016 10:58:57
kudarcocska
Oct 18, 2016 11:00:11
sodi mivel ünnepled, hogy már 2 hónapja munkanélküli vagy? likőrke, söröcske?
Oct 18, 2016 11:00:11
sodika
Oct 18, 2016 11:00:57
Amit még kevésbé értek, hogy egy hat éves, már újonnan is alsó kategóriás laptopod van csak, ennek ellenére a legfőbb vágyad egy játékkonzol, amin dolgozni nem tudsz.
Remekül működik ez a 7 éves gép.
Akkut veszek bele, és minden fasza.
Vagy ha mégis, nyilván adnak majd hozzá az új cégnél, ha szerzek állást.
Oct 18, 2016 11:00:57
sodika
Oct 18, 2016 11:02:33
Az már csak hab a tortán, hogy a nagyvárosok meztelen szaunáit szinte csak és kizárólag nyugdíjasok és melegek látogatják.
Akkor kerülni kell őket.
Erről is beszéltem már.
Oct 18, 2016 11:02:33
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 11:04:33
Ahogy te programozol, ahhoz még az is sok, ez igaz.
Oct 18, 2016 11:04:33
magányos retard
Oct 18, 2016 11:05:44
Akkor kerülni kell őket.
Erről is beszéltem már.
Akkor kerülni kell őket.
Erről is beszéltem már.
ha a szauna miatt járnál oda, mindegy lenne a közönség kora. de te mutogatni és kukkolni jársz. ez annyira szánalmas.:)
Oct 18, 2016 11:05:44
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 11:08:31
Nem hülyeség, simán belefér a hitelkeretbe, Hahó! Kell a rekreáció, ne feledd, csak így tudsz ráhangolódni az álláskeresésre.
Oct 18, 2016 11:08:31
Škoda Superb
Oct 18, 2016 11:09:14
Rárántottál már a Pitonra a szaunás csibék előtt, Endre?
Oct 18, 2016 11:09:14
sarki döneres
Oct 18, 2016 11:09:51
sodi mivel ünnepled, hogy már 2 hónapja munkanélküli vagy? likőrke, söröcske?
Ne bántsátok a törzsvásárlómat!
Oct 18, 2016 11:09:51
sodika
Oct 18, 2016 11:10:42
Szóval átgondoltam, hogy játékon kívül vajon miféle pluszt képes nekem nyújtani egy jobb PC, amihez ez a jó öreg, 7 éves gép már kevés. És ezzel kapcsolatban is kizárólag olyan dolgok jutnak az eszembe, amihez jó a PS4 Pro, pl. videónézés 4K-ban.
Ha már játékra is alkalmas gépet vesz az ember, úgy, hogy ki is állja az idők próbáját, az asztali gépben 1500 euró, laptopban - ugyanolyan kiépítéssel - 3000 euró.
Nem szerkesztek képeket, videózással is csak alkalmileg foglalkozom, 3D szerkesztéssel egyáltalán nem...
Szóval ha lesz is új állásom és bevételem... Egyszerűen nem találok épeszű okot arra, hogy egy 400 eurós PS4 Pro helyett miért egy 1500 eurós asztali gépre vagy 3000 eurós laptopra lenne szükségem?
Ha már játékra is alkalmas gépet vesz az ember, úgy, hogy ki is állja az idők próbáját, az asztali gépben 1500 euró, laptopban - ugyanolyan kiépítéssel - 3000 euró.
Nem szerkesztek képeket, videózással is csak alkalmileg foglalkozom, 3D szerkesztéssel egyáltalán nem...
Szóval ha lesz is új állásom és bevételem... Egyszerűen nem találok épeszű okot arra, hogy egy 400 eurós PS4 Pro helyett miért egy 1500 eurós asztali gépre vagy 3000 eurós laptopra lenne szükségem?
Oct 18, 2016 11:10:42
helytelen
Oct 18, 2016 11:10:51
Rárántottál már a Pitonra a szaunás csibék papák előtt, Endre?
Oct 18, 2016 11:10:51
sodika
Oct 18, 2016 11:11:18
ha a szauna miatt járnál oda, mindegy lenne a közönség kora.
Oct 18, 2016 11:11:18
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 11:13:20
Hány interjúra mész ma?
Oct 18, 2016 11:13:20
sodika
Oct 18, 2016 11:13:43
Tehát várom az érveket, tényleg szívesen olvasnám őket, hogy nekem, aki manapság már csak alkalmilag foglalkozom videókkal, képeket szinte soha nem szerkesztek, és 3D modellezéssel sem foglalkozom, miért nyújtana többet 3-7-szer többet egy PC, mint egy PS4 Pro úgy, hogy a régi, 7 éves laptopom - az akkuját leszámítva - máig prímán működik?
Oct 18, 2016 11:13:43
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 11:14:03
igen, relaxálni szeretnének a szauna vendégei, aztán megérkezel te, és vele a hányinger
Oct 18, 2016 11:14:03
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 11:15:34
Tehát várom az érveket, tényleg szívesen olvasnám őket, hogy nekem, aki manapság már csak alkalmilag foglalkozom videókkal, képeket szinte soha nem szerkesztek, és 3D modellezéssel sem foglalkozom, miért nyújtana többet 3-7-szer többet egy PC, mint egy PS4 Pro úgy, hogy a régi, 7 éves laptopom - az akkuját leszámítva - máig prímán működik?
teljesen mindegy, sose lesz playstation-öd :)
Oct 18, 2016 11:15:34
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 11:15:40
Munkanélküliként nem azzal kéne foglalkoznod, hogy hogyan lesz minél hamarabb állásod?
Oct 18, 2016 11:15:40
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 11:17:26
Nemrég ébredtél Endre? Ezért haragszik rád a néger főbérlőd, mert látja, hogy henyélsz, miközben ő hajnalban már indul dolgozni?
Oct 18, 2016 11:17:26
sodika
Oct 18, 2016 11:18:16
De. És ez motivál rá.
Na csá.
Oct 18, 2016 11:18:16
magányos retard
Oct 18, 2016 11:18:24
egy test látványától nem kap hányingert az embert. megint hazudsz, te perverz magamutogató!
Oct 18, 2016 11:18:24
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 11:22:23
De. És ez motivál rá.
Na csá.
Na csá.
Oct 18, 2016 11:22:23
soha többe nem irok ide
Oct 18, 2016 11:25:36
nem valaszoltal sodika, mi a velemenyed az akaratgyenge szar emberekröl?
Oct 18, 2016 11:25:36
szottyadtkurva padlója
Oct 18, 2016 11:32:53
Télikabátod van már?
Csak úgy eszembe jutott. Nehogy aztán a néger se vegye át a csomagodat Xd
Oct 18, 2016 11:32:53
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 11:41:34
Megnéz egyet a TV-ben. Az majdnem ugyanaz, kis masnival.
Oct 18, 2016 11:41:34
kudarcocska
Oct 18, 2016 11:57:47
Oct 18, 2016 11:57:47
töppedt buzigolyók
Oct 18, 2016 12:04:12
Az egyik egy céleszköz, ami csak szórakozásra való. A másik egy multifunkciós eszköz, amin tudsz dolgozni és alkalomadtán akár játszani is. Ennyi a különbség, azaz gyakorlatilag ég és föld. De egy fogyatékos ezt úgysem érti meg. Amire neked szükséged lehetne, az egy kifutó szériás gamer laptop, kb max 1000 Euró értékben. Core i7, 16gb DDR3 ram, valami 2 gigás videokártya, Ssd, 1920x1080as kijelző, 15-17 coll. Ennyi. Ez az, ami kiszolgálná mind a meló, mind a szórakozási igényedet. De vegyél csak konzolt. Aztán ha befosik a faptop, akkor baszhatod a Ps4-et.
Oct 18, 2016 12:04:12
tigris
Oct 18, 2016 12:09:24
SoDI, ha a dolgozó embernek nem jár semmi,akkor te miért vinnyogtál a kabát miatt két éve? napi százszor melócsáztál, aztán mégis megaláztad magad andika előtt az ingyenkabát miatt. hogy is van ez?
Oct 18, 2016 12:09:24
Az más
Oct 18, 2016 12:10:26
SoDI, ha a dolgozó embernek nem jár semmi,akkor te miért vinnyogtál a kabát miatt két éve? napi százszor melócsáztál, aztán mégis megaláztad magad andika előtt az ingyenkabát miatt. hogy is van ez?
*integet*
Oct 18, 2016 12:10:26
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 12:12:03
Humorizál a rühes migri!
Farkas Endre Kiss
1 órája · Hamburg, Németország ·
Már csak az a kérdés, hogy a helyemre vajon kínai vagy ukrán cseremunkás érkezett Magyarországra?
Farkas Endre Kiss
Már csak az a kérdés, hogy a helyemre vajon kínai vagy ukrán cseremunkás érkezett Magyarországra?
Oct 18, 2016 12:12:03
tigris
Oct 18, 2016 12:13:29
Humorizál a rühes migri!
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
az íróasztal alá? recskai gergő levetett nadrágjába?
Oct 18, 2016 12:13:29
evidenciák
Oct 18, 2016 12:18:41
Humorizál a rühes migri!
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Na nyomás, kész legyen időben a kádfürdő és csillogjon a lakás,mire hazajön a néger urad!
Oct 18, 2016 12:18:41
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 12:34:02
Felkészül rá és ráhangolódik, értsd. nem szakmai anyagokat búj, hanem szórja a pénzt döneres söröcskére, kajára meg buziszaunába jár.
Oct 18, 2016 12:34:02
sodika
Oct 18, 2016 12:34:23
Amire neked szükséged lehetne, az egy kifutó szériás gamer laptop, kb max 1000 Euró értékben. Core i7, 16gb DDR3 ram, valami 2 gigás videokártya, Ssd, 1920x1080as kijelző, 15-17 coll. Ennyi. Ez az, ami kiszolgálná mind a meló, mind a szórakozási igényedet. De vegyél csak konzolt. Aztán ha befosik a faptop, akkor baszhatod a Ps4-et.
Az újságban, amit vettem a múltkor, csúcs laptopként ezt ajánlgatják 2800 euróért.
És a feléért meg ezt:
www.one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8848
De ha olyan asztali gépet akarok venni, aminek a teljesítménye kb. megegyezik egy PS4 Pro-éval, akkor 1000 euróért ez van.
www.one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8851
Oct 18, 2016 12:34:23
sodika
Oct 18, 2016 12:36:22
Ha laptop, akkor már ez, hogy tartson ki.
Mindegy, jövő zenéje, lesz még időm átgondolni bőven :D
Még meló sincs egyelőre.
na csá
Mindegy, jövő zenéje, lesz még időm átgondolni bőven :D
Még meló sincs egyelőre.
na csá
Oct 18, 2016 12:36:22
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 12:37:02
ebben igaza van. szakmai anyagokat esélye nincs megérteni ennyi idő alatt, meg hát az csak az egyik oka a sikertelenségének...
Oct 18, 2016 12:37:02
sodika
Oct 18, 2016 12:38:00
Viszont, JUJ, nem-nem-nem.
Német billentyűzetkiosztással tilos laptopot venni.
Agyfaszt kapnék tőle.
Ha majd veszek is valamikor, otthonról fogom hozatni.
Agyfaszt kapnék tőle.
Oct 18, 2016 12:38:00
ráérzős mosakodás
Oct 18, 2016 12:39:15
És a feléért meg ezt:
one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8848
one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8851
És a feléért meg ezt:
one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8848
one.de/shop/product_info.php?cPath=373&products_id=8851
és anyádnak milyen laptopot akarsz venni?
Oct 18, 2016 12:39:15
tigris
Oct 18, 2016 12:41:58
megint a tervek :DDD
na mit veszel Jövő Héten, te fogyatékos?
Oct 18, 2016 12:41:58
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 12:47:20
Agyfaszt kapnék tőle.
Agyfaszt kapnék tőle.
Milyen nyelvű cégnél is akarsz dolgozni?
BINGÓÓÓÓ!
Fogyatékos.
Oct 18, 2016 12:47:20
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 12:47:56
Farkas Endre Kiss
55 perce · Hamburg, Németország ·
A Qquestornál minden tisztességesen zajlott.
Bizony. :D
Betaláltak a quaestoros kérdések zsneci?
Oct 18, 2016 12:47:56
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 12:49:27
Agyfaszt kapnék tőle.
Agyfaszt kapnék tőle.
Igen emlékszem, egy próbamelócsán is több órába telt, mire át tudtad állítani a billentyűzet kiosztást.
Oct 18, 2016 12:49:27
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 12:49:28
Farkas Endre Kiss
szmájlizik, az meg tudjuk mit jelent!!!
Oct 18, 2016 12:49:28
xray
Oct 18, 2016 12:49:36
sneci, hol voltál te ebben a gépezetben?
tldr.444.hu/2016/10/18/hulye-vagy-en-vagyok-a-tulajdonos-enyem-itt-minden-sajat-magamtol-nem-tudok-lopni
tldr.444.hu/2016/10/18/hulye-vagy-en-vagyok-a-tulajdonos-enyem-itt-minden-sajat-magamtol-nem-tudok-lopni
Oct 18, 2016 12:49:36
Örebro
(
x17)
Oct 18, 2016 12:50:50
x17)
elolvasvan az index cikket, ha a rocskai nem vette eszre ami ott ment, mint könyvvizsgalo akkor alkalmatlan volt, de tudnia kellett a nyilvanvalo szabalytalansagokrol.
a kerdes mar csak az a gyagyås mennyiben erintett a dologban, miert csulåzta le janibå, zsaroltad kobold?
a kerdes mar csak az a gyagyås mennyiben erintett a dologban, miert csulåzta le janibå, zsaroltad kobold?
AutismusMaximus
Oct 18, 2016 13:01:34
Azért ez milyen durva már, hogy a vadászbikát egy néger ugráltatja és csicskáztatja nap mint nap?
Endre, gyapotot szedni még nem küldött el a földekre?
Oct 18, 2016 13:01:34
xray
Oct 18, 2016 13:02:47
elolvasvan az index cikket, ha a rocskai nem vette eszre ami ott ment, mint könyvvizsgalo akkor alkalmatlan volt, de tudnia kellett a nyilvanvalo szabalytalansagokrol.
olvasd el a fenti linken, hogy mi folyt ott. dermesztő.
Oct 18, 2016 13:02:47
-
Oct 18, 2016 13:16:34
Agyfaszt kapnék tőle.
Agyfaszt kapnék tőle.
Igazad van, túl nehéz lenne vele magyar ékezetes változóneveket írni.
Oct 18, 2016 13:16:34
-
Oct 18, 2016 13:20:27
Sodi, ha elfogy a pénzed, ajánld fel az afrikai háziúrnak, hogy lakhatásért mosol, főzöl és takarítasz rá!
Oct 18, 2016 13:20:27
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 13:21:23
Sodi, ha elfogy a pénzed, ajánld fel az afrikai háziúrnak, hogy lakhatásért mosol, főzöl és takarítasz rá SZOPOL!
Oct 18, 2016 13:21:23
sodika
Oct 18, 2016 13:35:56
megint a tervek :DDD
Oct 18, 2016 13:35:56
broni
Oct 18, 2016 13:49:38
sodi, hol a ezer milliárd forintom???!!!!!!!!!!!!!
Oct 18, 2016 13:49:38
Zulu
(
x15)
Oct 18, 2016 13:49:49
x15)
németcsibenyalás
Oct 18, 2016 13:52:26
* integet *
Oct 18, 2016 13:52:26
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 13:52:44
azt akarja mondani, hogy nem konzolod lesz, hanem max. sérved.
ohwait
Oct 18, 2016 13:52:44
-
Oct 18, 2016 14:01:17
Szóval átgondoltam, hogy játékon kívül vajon miféle pluszt képes nekem nyújtani egy jobb PC, amihez ez a jó öreg, 7 éves gép már kevés. És ezzel kapcsolatban is kizárólag olyan dolgok jutnak az eszembe, amihez jó a PS4 Pro, pl. videónézés 4K-ban.
Sodi vegyel vmi fasza hazieromuvet.Megy a gyerekes nyalveres mint az sg-s idokben. Pedig az mar 10-15 eve volt.Recskas te komolyan azt hiszed hogy itt barki elajul egy szaros PS-tol? Ha már játékra is alkalmas gépet vesz az ember, úgy, hogy ki is állja az idők próbáját, az asztali gépben 1500 euró, laptopban - ugyanolyan kiépítéssel - 3000 euró.
Oct 18, 2016 14:01:17
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 14:06:16
Quaestoros cikk az nagyon jó:
"Azt mondta tanúvallomásában, több cégben is az volt a feladata ügyvezetőként, hogy mindenfélét aláírjon."
Ismerős, sodi?
"Azt mondta tanúvallomásában, több cégben is az volt a feladata ügyvezetőként, hogy mindenfélét aláírjon."
Ismerős, sodi?
Oct 18, 2016 14:06:16
sodika
Oct 18, 2016 14:11:39
Sodi vegyel vmi fasza hazieromuvet.Megy a gyerekes nyalveres mint az sg-s idokben.
Az emberek nem változnak. Teljesen mindegy, hogy mi történik, hogy kerülök-e olyan helyzetbe, hogy segíteni tudnák a Gábornak, ő inkább csavarog. Teljesen mindegy, mi történik, Takács Rózsa továbbra is konteós dolgokat oszt meg Fészen.
Mindenki mindig csak annyira változik, amennyire azt a körülmények szükségessé teszik. Vagy az aktuális céljuk.
Oct 18, 2016 14:11:39
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 14:15:23
Az emberek nem változnak. Teljesen mindegy, hogy mi történik, hogy kerülök-e olyan helyzetbe, hogy segíteni tudnák a Gábornak, ő inkább csavarog.
Mivel nem újságoltad el a textilmentes buziszauna-látogatást ma, így szerintem megint be vagy baszva, mint a csacsi.
Ilyenkor jön elő a kis szerelmed, RGL témája. Meg ha terelni akarsz a Rocskai-Quaestor vonalról.
Oct 18, 2016 14:15:23
sodika
Oct 18, 2016 14:16:39
Akkor újságoltam el, amikor éppen egy új helyet próbáltam ki.
Amikor másojára járok valahol, az már nem hír.
Oct 18, 2016 14:16:39
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 14:19:12
Akkor újságoltam el, amikor éppen egy új helyet próbáltam ki.
Terelsz, tehát be vagy baszva.
nszksz
Oct 18, 2016 14:19:12
Púpos Recskapók
Oct 18, 2016 14:34:22
sneci, hol voltál te ebben a gépezetben?
A felügyelet védekezése, miszerint őket másfél-két évtizeden át félrevezették, nem áll meg. Látniuk kellett, vagy látniuk kellett volna, hogy mi történik a Quaestornál, a csalások ugyanis látható nyomot hagytak. A csoport cégei közötti bankszámla-mozgásokból, az üzleti működés elemzéséből és a nyilvánvaló könyvelési szabálytalanságokból ki kellett volna olvasnia a magyar hatóságoknak, hogy tömeges csalás hajtja Tarsoly Csaba birodalmát. Döbbenetes hanyagság, alapjaiban elrontott felügyeleti módszerek, vagy közép- és felső szintű korrupció lehet a mulasztás oka, de a legvalószínűbb az, hogy ezek keveréke. Erről fog szólni a cikksorozat következő része
Oct 18, 2016 14:34:22
Olvasó
Oct 18, 2016 14:36:54
Agyfaszt kapnék tőle.
Agyfaszt kapnék tőle.
Figyelj. Van hitel kereted. Miért nem veszel egy rendes laptopot? Úgyis be fogod vonzani a melót, és úgyis akkor fordul minden jóra mikor kilátástalanság helyzete áll elő.
Kár addig kivárnod, hogy minden rendbe legyen mert ilyen nem lesz. Akkor kell venni amikor úgy tűnik nincs semmi, mert ebből lesz. Így tudod kívánni és így fog sikerülni, az, hogy jöjjenek a dolgok.
Oct 18, 2016 14:36:54
sodika
Oct 18, 2016 14:39:08
Erről fog szólni a cikksorozat következő része
Oct 18, 2016 14:39:08
sodika
Oct 18, 2016 14:39:48
Figyelj. Van hitel kereted. Miért nem veszel egy rendes laptopot?
Oct 18, 2016 14:39:48
AutismusMaximus
Oct 18, 2016 14:40:17
Akkor te mit akartál tavaly annyira bizonygatni, neopúp? Így megváltoztam-úgy megváltoztatam. Tavaly se változtál semmit, ugyanolyan buzi, aberrált, ostoba recskaboy voltál mint előtte. A hetyetye csak az Andi utáni stalkerkodás miatt kellett. Most is csak egy nyomorult Trottel vagy, semmi más.
Oct 18, 2016 14:40:17
hova tűnt tomcat?
Oct 18, 2016 14:40:18
így van. és mindenképp "otthonról hozasd", különben nem buknál még az átváltáson meg áfán is!
Oct 18, 2016 14:40:18
Aczél elvtárs
Oct 18, 2016 14:42:46
aszongya "tudnák"..... és nem demens kicsit sem, dehogyis...
Oct 18, 2016 14:42:46
sodika
Oct 18, 2016 14:42:47
Akkor te mit akartál tavaly annyira bizonygatni, neopúp?
Életemben először idén saját lábamon állok, ezért próbáltam olyanoknak, mint RGL és Törpapa példát mutatni, hogy ha nekem sikeürlt, nektek is menni fog.
Oct 18, 2016 14:42:47
Aczél elvtárs
Oct 18, 2016 14:44:13
Chuck Norris meg az internetet olvasta végig... kétszer..
Oct 18, 2016 14:44:13
tigris
Oct 18, 2016 14:45:47
??? Két éve azt írtad, hogy mindent saját munkapénzből fedeztél, a lakhatást, meg a nyelvtanfolyamot. Meg vagyok döbbenve! Akkor ezekszerint hazudtál?
Oct 18, 2016 14:45:47
segílyes a sodi.
Oct 18, 2016 14:46:16
és ki is rúgtak. és csak azért nem rúgtak ki egy hónap után mert kitüremkedett a sérved és kórházba kerültél. ez shiker!
Oct 18, 2016 14:46:16
Aczél elvtárs
Oct 18, 2016 14:46:28
Mikor talált ide vissza a gnóm? Kimaradt egy kis idő XD
Oct 18, 2016 14:46:28
Olvasó
Oct 18, 2016 14:46:40
Ezzel a hozzáállással nem fogsz semmit bevonzani mert kényelmi helyzetből nem tudsz eléggé kívánni.
Oct 18, 2016 14:46:40
-
Oct 18, 2016 14:46:48
Az orokseg esxa hitelkereted elherdalasa miota sajat labon allas?Kidolt melloled a gazdatest es te inkabb Hamburgban csovezel mert tobb segelyt kapsz. Ennyi. Recskas te kb ott tartasz mint 15 eve.Max annyi a kulonbseg hogy bele orultel a kudarcokba es nyomorba. Oct 18, 2016 14:46:48
segílyes a sodi.
Oct 18, 2016 14:47:40
én teljesen lefagytam, hogy tyodika hazudott volna? ez teljességgel le-he-tet-len!!!
Oct 18, 2016 14:47:40
tigris
Oct 18, 2016 14:47:43
SoDI még a könyörgéshez is hülye :D
Oct 18, 2016 14:47:43
segílyes a sodi.
Oct 18, 2016 14:50:47
mindig is itt volt, csak recskai bácsi hátrakötötte a kezét. rajtunk kívül nincs senkije, persze, hogy velünk osztja meg, ha eltörik a mécses egy apróbb kiadás miatt, mint legutóbb az ötszáz eurós mosakodás után.
Oct 18, 2016 14:50:47
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 14:52:02
Ismét szabadlábon?
Amúgy sodmány akkor jött vissza, amikor a hamburgi gazdatest (Hristova, a nigger fedőnéven) által szerzett melócsából kirúgták.
Oct 18, 2016 14:52:02
Robert Kiyosaki
Oct 18, 2016 14:52:34
Ez pontosan igy van Fifi, jól látja a kedves Olvasó.
Oct 18, 2016 14:52:34
broni
Oct 18, 2016 14:53:29
aczél:sodi hímkurva hamburgban, persze nem fogja beismerni.
Oct 18, 2016 14:53:29
Hristova, színesbőrű
Oct 18, 2016 14:55:19
Szerelmből szopik, meg melegvízért.
Olyan bolondos a tekintete.
Oct 18, 2016 14:55:19
stressznélküli nyugi
Oct 18, 2016 14:55:35
Nem hazudott, csak masnizott. Az más.
Oct 18, 2016 14:55:35
Laci
Oct 18, 2016 14:58:37
Öreg papákat elégít ki orálisan a buziszaunákban xD
Oct 18, 2016 14:58:37
feltörést tagadni
Oct 18, 2016 15:01:45
recskás tegnap azt okoskodtad a fészen, hogy azért jártál kamerázgatni, hogy a felvétellel védd az azokon szereplőket a rendőrséggel szemben. és a bankcenter? a leköpött vajdasági faszi? pont a te felvételeid alapján ítéltek el hazaffyakat, te féreg.
Oct 18, 2016 15:01:45
sodika
Oct 18, 2016 15:04:28
A Bankcenterrel kapcsolatban egyetlen embert sem ítéltek el, aki bent szerepel rajtuk.
Oct 18, 2016 15:04:28
tigris
Oct 18, 2016 15:05:58
A Bankcenterrel kapcsolatban egyetlen embert sem ítéltek el, aki bent szerepel rajtuk.
mi a helyzet a két évvel ezelőtti állításaiddal, hogy minden melópénzből lett fizetve?
Oct 18, 2016 15:05:58
sodika
Oct 18, 2016 15:06:21
Mármint az én benti felvételeimen.
Innentől nem értem, miről beszélsz.
Pásztor Istvánnál meg ügyvédi konzultáció után cselekedtem.
Innentől nem értem, miről beszélsz.
Pásztor Istvánnál meg ügyvédi konzultáció után cselekedtem.
Oct 18, 2016 15:06:21
sodika
Oct 18, 2016 15:08:28
Oct 18, 2016 15:08:28
tigris
Oct 18, 2016 15:09:44
a tanfolyamok?? a bulipénzek? azokról is azt állítottad!
semmilyen ügyvéddel nem konzultáltál te barom! MIATTAD ÍTÉLTEK EL EGY CSOMÓ EMBERT! Ügynök vagy, recsakaboy
Oct 18, 2016 15:09:44
sodika
Oct 18, 2016 15:14:18
1) Berlinben a lakhatás a tetemes tétel
2) Gaudit megkérdeztem előtte, és azt mondta, hogy miután Pásztor nem tett magánidítványt, irreleváns, hogy közzéteszem-e a felvételt, de nem is az a fontos, hanem ami elhangzott a rendezvényen.
2) Gaudit megkérdeztem előtte, és azt mondta, hogy miután Pásztor nem tett magánidítványt, irreleváns, hogy közzéteszem-e a felvételt, de nem is az a fontos, hanem ami elhangzott a rendezvényen.
Oct 18, 2016 15:14:18
Schwezoff Dávid
Oct 18, 2016 15:14:20
Például az összegecizett festmény utáni kárpi?
Vagy a zsák krumpli meg a raviolikonzerv is? A 25 eurós sapka?
Vagy nyelvtanilag csak szorítkozzunk a lakbérre?
Oct 18, 2016 15:14:20
tigris
Oct 18, 2016 15:16:08
1) Berlinben a lakhatás a tetemes tétel
Kit érdekel, hogy mi a tetemes tétel te fasz. Hazudtál!! HA-ZUD-TÁL!
itt verted magad, hogy minden költségedet saját magad álltad, EZ HAZUGSÁG VOLT!
az hogy gaudihoz odamentél nyökögni valamit, aki elhajtott a kurva anyádba, az nem jelent "ügyvédi konzultációt"
Oct 18, 2016 15:16:08
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™