texet a szolnoki rockerek futtatják, azok, akik bekamuzták neked, hogy öngyilkos lett. tex apja is nekik dolgozik a ceglédi jáccin!
akkor szólok a cigányoknak, leverik a rokikat!!!!!!!!!!!
az őreg texet megtarhatják......
Ezt most probaltam ki de kiomlott a Hendricks gin es a szivoszal is megrepedt, nem mukodik!!!
teljesenen egyertelmu, hogy a gravitacio felfele szivja a vizet! ez egy orokmozgo!
Nagy kár, hogy a gravitáció az "A" oldalon is hat.
(Nincs mese, a szívószál egyik végét ki kell dugni a világűrbe, és onnan folyatni a vizet.)
hulye vagy, mert csak pumpalni kell a vizet, es kidobni par osdi elemeltet, ami nem utotte meg a retadlogika szintjet!
Barbi pisijével feltöltve minden örökmozgó turbó fokozatban megy!! ;)
Asszem:
1. Igaz, minden IP-cím „loggolható”, bár az ilyesmit egy „g”-vel szokták.
2. A hálózati topológia nem ismeri a „góc” terminust.
3. Ismereteim szerint a hetedik rétegnek nem képzi részét olyan protokoll, mely a CPU sorozatszámát lenne hivatott szállítani.
Hahó!
Nem tartozom a troll-törzsgárdához. Sok évente pár napra szoktam csak idetalálni – többek nagy "örömére". :)
Sodiba sosem rúgtam bele, ellenben napokon át ugattam, hogy szedje már össze magát, mert ez borzalmas!
[b]Ha „megszűnne Sodinak lenni”, ezzel a fórum, a „snecológia”, és minden más értelmetlenné válna, kifulladna – megszűnne.[b/]
Magasról lesz@rta! :(
Tudod mit mondok?
Egy vad idegen vagyok, de úgy tűnik engem jobban zavar(t) az ő sorsa, mint őt magát!
Ki akarod lőni ezt a fórumot?
Rángasd vissza Sodit az életbe, rázd gatyába!
"Ilyen nagyon egyszerű ez!" :)
Apa, kezdődik...
Nem hogy inkább Hamburgba venne jegyet...
Teljesen őszintén kérdezem: te fogyatékos vagy? Szerinted ki a faszt érdekel, hogy bilibe szartál törött lábbal? HÁT PERSZE, HOGY SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD. Ezt magyarázzuk egy hete. Örülök, hogy sikerült feldolgozni az információt.
Egy generátorral vitatkozol. A készítőjének megajánlok egy jelest.
Ez történetesen egy remekmű. Nickeket sikreül-e olvasni, hahó?
Jól fog esni.
A 10. like-ot pedig tőlem kaptad, remekművet alkottál!!! :)
Régen ilyen volt a humor errefelé; kulturált, intelligens és még humor is volt benne. Hát, kissé elkoptak innen az ilyen emberek.
ui: nem fogok ittragadni, nem kell habzó szájjal nekem esni
Félek nem.
Nem véletlen a végén a szmájli... :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mi itt csak eltartott kisujjal szoktunk humorizálni, mert úgy kifinomultabb. Kivéve Broni professzor urat, mert ő sokat iszik, és a "kaka-pisa-baszás-dögöljenek meg a buzulmánok-eladom anyámat kurvának" vonalon mozog. Ha Rejtő Jenő még élne, már írt volna róla egy könyvet, az biztos.
Szmájlizol, tehát hazudsz?
Ez főszabályként csak Sodira igaz!
Dőrppe avagy Az elsikkasztott pénztáros
Lehet, hogy igazat mondott, és tényleg megkapta az első törlesztőt.
Azon kívül nincs ideje őrjöngeni, mert van melója. Ráadásul nem is Hamburgban.
Rohamot kapott, nem is tudom mitha az ő szaros életét bármiben is befolyásolná ki az usa elnöke.
Meg ez a küzdelem.
Te Recsi, benne voltál Trump kampány stábjában vagy mi az amitől most boldog vagy?
Az itthoni kedvenceidet most vágja haza a fidesz, Novák Előd az ATV-n 60 perces műsorban szerepel a feleségével, 2 forintod nincs, mire ez a nagy boldogság? Leszophattad a négust?
Nekem is ez jött le. Csak akkor nem ír nappal, ha épp talál egy balek céget. Vajon még az idén kiderül, hogy kókler?
Pár idióta csinál egy online petíciót = Clintonné aknamunkálkodik.
Gyönyörű példája annak, hogyan veszi be kanyar nélkül a sodi-féle csőcselék a putyinista propagandát.
Sodi bármit bevesz, de leginkább a jó eres faszra bukik.
Előbbit nem hiszem, szerintem nem utalt még a dörpzséff, viszont a faszverőgépet annyira nem izgatja, mivel sajnos az utóbbi valószínűleg igaz lesz. :(
Az 50 rugó nélkül is kijön a pénzéből az első fizetésig, sokkal fontosabb neki, hogy "védőhálónak" stabilan ott legyen a nyomoronc haverja a pecóval, ha váratlanul valamiért végetérne az aktuális németországi kaland.
Endre a Púpos, a Nemzet Krónikása, főállású takarító
Csúzliszájú Törpe a hajléktalan séf
Zsíros László az ópiumcsempész
Tajgetosz Roland az erőművész
Vérengző Sherlock Porks a bandafőnök
Bazmeg, ezekből a retardokból kibaszott jó Rejtő-figurák lettek volna. Látszik, hogy a maga korában ő is megfordult pár ilyen elborult figura között.
Ezt örömmel olvasom. Ha kapunk bejelentést, holnap reggel indítjuk a német végrehajtást, ez 100 %!
sneci azért imádja trumpot mert nem tetszik másoknak. főleg a nála magasabban lévőknek és ilyenből sok van azért. nincs németcsibe a 35,815 éves recskásnak, mostanában nem is időszerű még hisz segélyes a vérprofi programozó, csak udo a buziszaunából meg a festett francia elérhető vágy.
Mama meg én hol vagyunk töppedt buzigolyók? Ilyenkor bizony perelni kell!
Lehet, dugdossa előlem az üvegeket. Azt hiszi, hogy ez számít és nem az, hogy Szilveszterre a Kanári szigetekre utazom. Addig még elromlik 1-2 dolog a lakásban.
Nemrég szűnt meg hivatalosan a munkaviszonya, csak most nyújthatta be a kérelmét. Erősen kétlem, hogy ilyen hamar elbírálták volna (főleg pozitívan).
Ez bizony melócsá lesz.
Én úgy tudom, hogy a hamburgi Aldiban folyamatosan van munkásfelvétel.
Soha nem értettem az ilyen orvosokat, mit ront a helyzeten ha még felír neki egy üveg rivót?
Azt érik el vele, ami a cikkben történt vagy azt, hogy az illető valami más cucchoz nyúl, amitől kikészül és elviszi a mentő, ezzel még nagyobb terhet rakva az amúgy is roskadozó egészségügyre.
Értem én, hogy kötik a szabályok az orvosokat is, de amikor egy nyilvánvalóan agresszív beteggel van dolguk akkor miért nem találnak valami megoldást.
Mindegy.
Anydi.
az a baj aczél hogy az orvost basszák meg, ha egy bizonyos limit fölött írja fel a gyógyszereket. senki nem fogja kockáztatni az engedélyét a narkósok miatt. attól függetlenül hogy szerintem is meg sok kolléga szerint is sokkal jobb lenne ha kapnának gyógyszert. kurvára jól mondod a herbálos meg más szar dizájnerdrogokat fogyazstókkal geci sok baj van. nem csak az addiktológiát, pszichiátriát imeit terhelik de a neurológiát és a sürgősségit is!!de orsósék megmondták hogy a drog rossz, inkább bedugják a seggükbe a kibaszott fejüket csak ne kelljen szembenézni a dologgal. mindezt 3millió alkoholista országában ahol a drog már csak kibaszottul hab a tortán. kurvára szar irányba megy az egézs. na de a lényeg, hogy itt nem az orvos a fasz hanem a rendszer szar. az meg kurvagáz hogy boldogboldogtalan ki-be mászálhat a kórházakban. normális esetben ilyenkor az orvosig nem kéne eljutnia mert csekkolnák hogy a héten mit kapott, oké nem jár több, szekus kibassza. de hát ilyen sincsen. az összes gané szar tolvaj bejár lopni mert megteheti!!!4 az olyan patkányoknak mint bécigány, a kórház a paradicsom hogy baszná meg a kurva anyját a gyökér orbán!!
99% hogy terelés. Majd ha feltölt dátumos munkaügyes papírokat, akkor elhiszem, hogy nincs munkája, addig ragaszkodjunk a snecológia első szabályához.
És egyébként Hamburgból is elköltözött már.
Ha elköltözött és nem tartotta be a felmondási időt, akkor bukta a kauciót. Kivéve ha megegyezett a főbérlővel.
Ha a fele is igaz azoknak a sztoriknak, amiket mesélt a főbérlőjéről, akkor egy vasat se kapott vissza. Örülhet, ha nem számolt fel kiköltözési díjat.
ameddig ezt nem tudod bizonyítékkal alátámasztani, addig pont annyit ér, mint bármelyik másik elmélet.
Sejtheted, hogy van alapja az infónak. Bizonyítékokat csak akkor adunk ki ha érdekünkben áll, és nem veszélyeztetjük ezzel a forrásunkat.
Akkor viszont 800-900 eurós bukta. Ha kibasszák a próbaidő alatt az állítólagos új melóból, ez hiányozni fog. Bízzunk a vonzás törvényében.
Tartom a fogadást. Költözéshez nincs pénze, mert a kauciót ki kell fizetni, a négustól meg egy vasat sem fog kapni. Tartalékai fogyóban.
Az van, hogy magyar ügyfeleknek kókányol, ezzel tartja víz felett magát. Amikor nem fácsézik, akkor a hivatalban lóg, segílykét intézve.
Utolsó esélye a segély, ha azt nem kapja meg, irány Újszász. Január végéig szvsz még kihúzza.
Maximálisan egyetértek azzal amit írtál, hogy eljutnia sem lenne szabad az orvoshoz egy ilyen hulladványnak.
Én most arra gondoltam, hogy ha már mégis ott van, akkor inkább írjon egy receptet azt menjen a fasz, legfeljebb jelzi a főnökének, hogy lájdéndzsör volt (és ezt most vicc nélkül)
Persze tudom, hogy nem lehet szírre szarra felírni mindenféle gyógyszert és még jó, hogy félti az orvos az állását de ha a torkát akarják elvágni akkor azért ne akadékoskodjon már, ez olyan mint egy rablás. Oda kell adni a pénzt, aztán majd megoldják a hatóságok. (Vagy nem, de érted mit akartam ezzel..)
SASSTAPS
Nov 12, 2016 18:47:24
Ilyen szar kontent meg a kisboros idejen sem volt, pedig o napokig kepes volt orjongeni osszefuggo mondatok nelkul...
Nov 12, 2016 18:47:24
SASSTAPS
Nov 12, 2016 18:49:27
Megtalaltak a mellekretardok a forum gyenge pontjat: Sajat szintjukre zullesztik a konzervver idoszakokat, hogy vegul senki se olvassa a forumlt. Inkabb toroljek oket a moderatrollok, nszksz!
Nov 12, 2016 18:49:27
-
Nov 12, 2016 19:06:36
a mellékretardok közül mindenképpen tex a legsilányabb, ennek megfelelően övé a legsilányabb műsor is. ő volt az egyedüli kommentelő (nem troll), akit sodika befenyített a jobbstarton. korábban meg ugye moderációs jogot kért soditól a freeblogon, amit nem kapott meg. most meg lebukott, előkerült a régi blogja, és elkezdett fenyegetőzni, de azt sem tudja, hogy mivel. rágalmazás? börtön? nni? wtf? jóhogy nem a tekkel jön.
már csak a csikkes varga és a leprafos "zenéje" hiányzik, meg az ő fenyegetései, mert fikázták a nőjét.
már csak a csikkes varga és a leprafos "zenéje" hiányzik, meg az ő fenyegetései, mert fikázták a nőjét.
Nov 12, 2016 19:06:36
avada kedavra
Nov 12, 2016 19:07:43
Minden ip logolható? Aha.
Erről annyit, amig nem cseng a munkahelyi mobilom, addig minden ilyenről BIZTOSAN tudom, hogy akkora kamu, mint ide lacháza.
Méghogy processzor szériaszám, ja, hogyne.
Hogy miért?
Navajon...
...lehet találgatni, idióta kisretardok.
Erről annyit, amig nem cseng a munkahelyi mobilom, addig minden ilyenről BIZTOSAN tudom, hogy akkora kamu, mint ide lacháza.
Méghogy processzor szériaszám, ja, hogyne.
Hogy miért?
Navajon...
...lehet találgatni, idióta kisretardok.
Nov 12, 2016 19:07:43
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 12, 2016 19:13:53
x4)
En ugy tudom a forum semmi esetre sem feltorheto, hiszen plain text adatbazisban irta meg tyodika ekezetes valtozonevekkel.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
retardfigyelő
Nov 12, 2016 19:16:12
Nov 12, 2016 19:16:12
broni
Nov 12, 2016 19:59:41
tex, én szívesen futtatlak, mint bombázó shemale!!!80-20 %, viszont korlátlan májkrémfogyasztás, hahó!!!!!!!!!!
Nov 12, 2016 19:59:41
-
Nov 12, 2016 20:02:25
tex, én szívesen futtatlak, mint bombázó shemale!!!80-20 %, viszont korlátlan májkrémfogyasztás, hahó!!!!!!!!!!
texet a szolnoki rockerek futtatják, azok, akik bekamuzták neked, hogy öngyilkos lett. tex apja is nekik dolgozik a ceglédi jáccin!
Nov 12, 2016 20:02:25
broni
Nov 12, 2016 20:05:36
akkor szólok a cigányoknak, leverik a rokikat!!!!!!!!!!!
az őreg texet megtarhatják......
Nov 12, 2016 20:05:36
Penzmento
Nov 12, 2016 20:24:11
Nov 12, 2016 20:24:11
Penzmento
Nov 12, 2016 20:36:58
RGL örökmozgója!!!! Ingyenáram!!!
youtu.be/i5Odf-J99Pg
youtu.be/i5Odf-J99Pg
Ezt most probaltam ki de kiomlott a Hendricks gin es a szivoszal is megrepedt, nem mukodik!!!
Nov 12, 2016 20:36:58
-
Nov 12, 2016 20:47:25
youtu.be/i5Odf-J99Pg
youtu.be/i5Odf-J99Pg
teljesenen egyertelmu, hogy a gravitacio felfele szivja a vizet! ez egy orokmozgo!
Nov 12, 2016 20:47:25
ultimátum fasz
Nov 12, 2016 20:52:56
Dehát a lefelé tartó szakasz hosszabb, így ott az összes víz súlya mindig nagyobb, tehát simán felszívja a kis szakaszba a kevesebb vizet.
Mivel vákuum nem alakulhat ki, az utánpótlás folyamatos, tehát a víz magától áramlik egy ilyen alakú csőben ;)
A gyíkember echelon titkosszolgálati manipuláció miatt nem ismerik az elbutult dekadens megfélemlített nyugati tömegek az ilyen pofonegyszerű lehetőségeket, bizony!
Indiában évezredek óta használnak ennél bonyolultabb örökmozgó-láncokat öntözésre és energiatermelésre, aki nem hiszi, járjon utána!
Mivel vákuum nem alakulhat ki, az utánpótlás folyamatos, tehát a víz magától áramlik egy ilyen alakú csőben ;)
A gyíkember echelon titkosszolgálati manipuláció miatt nem ismerik az elbutult dekadens megfélemlített nyugati tömegek az ilyen pofonegyszerű lehetőségeket, bizony!
Indiában évezredek óta használnak ennél bonyolultabb örökmozgó-láncokat öntözésre és energiatermelésre, aki nem hiszi, járjon utána!
Nov 12, 2016 20:52:56
Sir Isaac Newton
Nov 12, 2016 20:56:01
youtu.be/i5Odf-J99Pg
youtu.be/i5Odf-J99Pg
(Nincs mese, a szívószál egyik végét ki kell dugni a világűrbe, és onnan folyatni a vizet.)
Nov 12, 2016 20:56:01
.
Nov 12, 2016 21:04:00
hulye vagy, mert csak pumpalni kell a vizet, es kidobni par osdi elemeltet, ami nem utotte meg a retadlogika szintjet!
Nov 12, 2016 21:04:00
ultimátum fasz
Nov 12, 2016 21:07:48
A középkorban az örökmozgók még európában is elterjedtek voltak!
Utólag a gyíkembertitkosszogálatilluminátusechelonvilágösszeesküvés megpróbálta ezt nevetségessé tenni, mert rengeteg rajz maradt fent!

Őseink így őrölték a gabonát, ingyen!
Utólag a gyíkembertitkosszogálatilluminátusechelonvilágösszeesküvés megpróbálta ezt nevetségessé tenni, mert rengeteg rajz maradt fent!

Őseink így őrölték a gabonát, ingyen!
Nov 12, 2016 21:07:48
broni
Nov 12, 2016 21:16:03
örökmozgó baszógép!!!!!!!!!!!
Nov 12, 2016 21:16:03
Karandas
Nov 12, 2016 21:38:06
Ugyan nem néztem meg a csidejót, de azért Endre az előző RGL "találmányból" is lehúzótt 1500 eurót, úgyhogy lehet benne valami.
Nov 12, 2016 21:38:06
ultimátum fasz
Nov 12, 2016 21:42:27
örökmozgó baszógép!!!!!!!!!!!
Barbi pisijével feltöltve minden örökmozgó turbó fokozatban megy!! ;)
Nov 12, 2016 21:42:27
-Géza
Nov 12, 2016 21:51:04
Hoppá, ha eddig nem mondtam volna, van egy "góc", amin átmegy _minden_. IP-stűl, MAC-címestűl, processzor S/N-számostúl... >;-> ...
Asszem:
1. Igaz, minden IP-cím „loggolható”, bár az ilyesmit egy „g”-vel szokták.
2. A hálózati topológia nem ismeri a „góc” terminust.
3. Ismereteim szerint a hetedik rétegnek nem képzi részét olyan protokoll, mely a CPU sorozatszámát lenne hivatott szállítani.
Nov 12, 2016 21:51:04
-Géza
Nov 12, 2016 22:02:44
Elmondatott minden, ami elmondhatóó-óó,
Hahó!
Nem tartozom a troll-törzsgárdához. Sok évente pár napra szoktam csak idetalálni – többek nagy "örömére". :)
Sodiba sosem rúgtam bele, ellenben napokon át ugattam, hogy szedje már össze magát, mert ez borzalmas!
[b]Ha „megszűnne Sodinak lenni”, ezzel a fórum, a „snecológia”, és minden más értelmetlenné válna, kifulladna – megszűnne.[b/]
Tudod mit mondok?
Egy vad idegen vagyok, de úgy tűnik engem jobban zavar(t) az ő sorsa, mint őt magát!
Nov 12, 2016 22:02:44
töppedt buzigolyók
Nov 12, 2016 22:11:55
Hahó!
Tudod mit mondok?
Tudod mit mondok?
Apa, kezdődik...
Nov 12, 2016 22:11:55
Biztatási kár
Nov 12, 2016 22:13:35
Apa, kezdődik...
Nem hogy inkább Hamburgba venne jegyet...
Nov 12, 2016 22:13:35
-Géza-generátor
Nov 12, 2016 22:19:31
Azért írtam amit írtam mert úgy gondoltam, hogy jobb, ha elmondom
Jobb kint, mint bent, nem? Amikor eltörtem a lábam és egy hétig ágyhoz voltam kötve, akkor tanultam ezt meg. Első nap nem mertem bilibe sz@rni, mert olyan ciki.
De aztán rájöttem, hogy tartogatni se olyan jó buli:) Harmadik napra már olyan rutinosan toltam bele az bilibe, bocsánat ágytálba. Nem zavart egyáltalán, hogy néz az ápoló. Aki amúgy tök helyes csaj volt.
A telefonszámát nem mertem elkérni, azóta is átkozom magam érte. Mondjuk szerencsére lett jó csajom végül, csak kicsit szar filmeket néz, de hát lehet az ápoló is ilyen lett volna.
Sajnos itt senki nem kíváncsi rám :(( Soha többet nem írok ide :((
Ha mégis szeretné valaki, szóljon. El fogom olvasni. Jól fog esni.
De nincsenek hiú ábrándjaim :((((
Hát viszlát :((((
Jobb kint, mint bent, nem? Amikor eltörtem a lábam és egy hétig ágyhoz voltam kötve, akkor tanultam ezt meg. Első nap nem mertem bilibe sz@rni, mert olyan ciki.
De aztán rájöttem, hogy tartogatni se olyan jó buli:) Harmadik napra már olyan rutinosan toltam bele az bilibe, bocsánat ágytálba. Nem zavart egyáltalán, hogy néz az ápoló. Aki amúgy tök helyes csaj volt.
A telefonszámát nem mertem elkérni, azóta is átkozom magam érte. Mondjuk szerencsére lett jó csajom végül, csak kicsit szar filmeket néz, de hát lehet az ápoló is ilyen lett volna.
Nov 12, 2016 22:19:31
töppedt buzigolyók
Nov 12, 2016 22:52:08
Azért írtam amit írtam mert úgy gondoltam, hogy jobb, ha elmondom
Teljesen őszintén kérdezem: te fogyatékos vagy? Szerinted ki a faszt érdekel, hogy bilibe szartál törött lábbal? HÁT PERSZE, HOGY SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD. Ezt magyarázzuk egy hete. Örülök, hogy sikerült feldolgozni az információt.
Nov 12, 2016 22:52:08
Protipp Pityu
Nov 12, 2016 22:55:04
Nov 12, 2016 22:55:04
töppedt buzigolyók
Nov 12, 2016 23:07:57
Csípőből lőttem, sorry :D De tényleg kibaszott élethűen adta a kétdiplomás ingatlanszakértő sajtmestert.
Nov 12, 2016 23:07:57
-
Nov 12, 2016 23:09:12
néhány boldozással, rövid sodira utalással,- mintha nem lenne teljesen offtopik - megérdemelné a csillagos ötöst is! Nov 12, 2016 23:09:12
Karandas
Nov 12, 2016 23:11:17
Ez történetesen egy remekmű. Nickeket sikreül-e olvasni, hahó?
Nov 12, 2016 23:11:17
-Géza
Nov 12, 2016 23:36:41
Jól fog esni.
Régen ilyen volt a humor errefelé; kulturált, intelligens és még humor is volt benne. Hát, kissé elkoptak innen az ilyen emberek.
Nov 12, 2016 23:36:41
Hiénaverő
(
x17)
Nov 12, 2016 23:49:36
x17)
Ez az utolsó szintén generátor? :DD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aczél elvtárs
Nov 12, 2016 23:56:39
Ez az utolsó szintén generátor? :DD
Félek nem.
Nov 12, 2016 23:56:39
Hiénaverő
(
x17)
Nov 13, 2016 00:04:32
x17)
Félek nem.
töppedt buzigolyók
Nov 13, 2016 00:05:35
Mi itt csak eltartott kisujjal szoktunk humorizálni, mert úgy kifinomultabb. Kivéve Broni professzor urat, mert ő sokat iszik, és a "kaka-pisa-baszás-dögöljenek meg a buzulmánok-eladom anyámat kurvának" vonalon mozog. Ha Rejtő Jenő még élne, már írt volna róla egy könyvet, az biztos.
Nov 13, 2016 00:05:35
töppedt buzigolyók
Nov 13, 2016 00:06:35
Nov 13, 2016 00:06:35
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:07:45
Ez főszabályként csak Sodira igaz!
Nov 13, 2016 00:07:45
xray
Nov 13, 2016 00:12:43
sneci, hány napra elegendő pénzed van? kihúzod karácsonyig, vagy hamarabb köszönsz el a tisztaságmániás főbérlő úrtól?
Nov 13, 2016 00:12:43
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:14:46
Ha Rejtő Jenő még élne, már írt volna róla egy könyvet, az biztos.
Nov 13, 2016 00:14:46
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:16:33
Sodinyaral:Vikend a pokolban
Nov 13, 2016 00:16:33
Biztatási kár
Nov 13, 2016 00:21:23
Gyagyás valószínűleg át lett verve, vagy sikeresen altatja a dörpe őt, mert nem őrjöng sehol, hogy "már megint nem a trolloknak volt igazuk".
Nov 13, 2016 00:21:23
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:24:16
Te ne a facen üzengess, faszomöccse! Mégis, miért küzdöttetek "ti"? Meg kik azok rajtad és a retardált barátadidon kívül, akik "küzdöttek" (legyen szó bármiről is)
Nov 13, 2016 00:24:16
Informátroll
Nov 13, 2016 00:26:04
Gyagyás valószínűleg át lett verve, vagy sikeresen altatja a dörpe őt, mert nem őrjöng sehol, hogy "már megint nem a trolloknak volt igazuk".
Nov 13, 2016 00:26:04
Hiénaverő
(
x17)
Nov 13, 2016 00:28:26
x17)
Aztakurva. A gyagyás gnóm megosztáscunamit indított a Púpfalon, miközben hatszor kiverte Trumpra. Fúkeci, végigtekerni is fárasztó volt.
És ne üzengess Zsneci! Ha unalmas a trollfórum, miért lógsz itt megint?
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:29:03
Sodi te most amerikai lettél? Mit szólsz Trump és Izrael viszonyához? Örülsz neki vagy ezen átsiklasz, mint ahogy egy igazi hídangolnához illik? Felfogtad, hogy még mindig a zsidók diktálnak, ezután még jobban mint Obama alatt?
Te annyira hülye vagy bazdmeg, hogy fogalmad nincs róla mi az aminek 3 napja tapsikolsz itt, mint valami félnótás.
Te annyira hülye vagy bazdmeg, hogy fogalmad nincs róla mi az aminek 3 napja tapsikolsz itt, mint valami félnótás.
Nov 13, 2016 00:29:03
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:32:42
Aztakurva. A gyagyás gnóm megosztáscunamit indított a Púpfalon, miközben hatszor kiverte Trumpra. Fúkeci, végigtekerni is fárasztó volt.
Rohamot kapott, nem is tudom mitha az ő szaros életét bármiben is befolyásolná ki az usa elnöke.
Meg ez a küzdelem.
Te Recsi, benne voltál Trump kampány stábjában vagy mi az amitől most boldog vagy?
Az itthoni kedvenceidet most vágja haza a fidesz, Novák Előd az ATV-n 60 perces műsorban szerepel a feleségével, 2 forintod nincs, mire ez a nagy boldogság? Leszophattad a négust?
Nov 13, 2016 00:32:42
Biztatási kár
Nov 13, 2016 00:32:46
Nekem is ez jött le. Csak akkor nem ír nappal, ha épp talál egy balek céget. Vajon még az idén kiderül, hogy kókler?
Nov 13, 2016 00:32:46
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:36:15
Clintonné nem nyugszik, azon aknamunkálkodik, hogy a demokratikus választásokat megtorpedózza és diktátum útján kerüljön mégis ő az elnöki székbe. Próbálkozása nevetséges és egyben szánalmas is!
Tudod mi volt a geci szánalmas? Amikor a fajtád lezárta az Erzsébet hidat, hogy számolják újra a szavazatokat, aztán haza lettetek kergetve a faszba, na az tényleg nevetséges volt.
Tudod mi volt a geci szánalmas? Amikor a fajtád lezárta az Erzsébet hidat, hogy számolják újra a szavazatokat, aztán haza lettetek kergetve a faszba, na az tényleg nevetséges volt.
Nov 13, 2016 00:36:15
-
Nov 13, 2016 00:41:00
Clintonné nem nyugszik, azon aknamunkálkodik, hogy a demokratikus választásokat megtorpedózza és diktátum útján kerüljön mégis ő az elnöki székbe. Próbálkozása nevetséges és egyben szánalmas is!
Gyönyörű példája annak, hogyan veszi be kanyar nélkül a sodi-féle csőcselék a putyinista propagandát.
Nov 13, 2016 00:41:00
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:42:37
Vagy nem tudom, nem értem én ezeket a buzikat.
Kérdezd meg buzikönyvjelzős kollégádat, majd kapsz tőle iránymutatást!
Kérdezd meg buzikönyvjelzős kollégádat, majd kapsz tőle iránymutatást!
Nov 13, 2016 00:42:37
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 00:45:33
Sodi bármit bevesz, de leginkább a jó eres faszra bukik.
Nov 13, 2016 00:45:33
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 01:00:33
Sodi, te miért nem azokat fantasztikus élményeket osztod meg a facen, amiket átélsz ott Németországban?
Szerinted normális dolog kvázi magyar zsidóként azon kattognod napok óta, hogy egy másik kontinensen mi zajlik éppen a politikában?
Hol vannak a németcsibe fotók, hol vannak a kicsomagolós videók, hol vannak a 66 másodperces shikermegosztások? Te valami alternatív híroldalnak képzeled magad?
Normális ember a nyaralásáról, a gyerekéről, a házikedvencéről tesz fel képeket.
Nincs neked életed, Púp ez az egész Trump-roham jól bizonyítja ezt.
Szerinted normális dolog kvázi magyar zsidóként azon kattognod napok óta, hogy egy másik kontinensen mi zajlik éppen a politikában?
Hol vannak a németcsibe fotók, hol vannak a kicsomagolós videók, hol vannak a 66 másodperces shikermegosztások? Te valami alternatív híroldalnak képzeled magad?
Normális ember a nyaralásáról, a gyerekéről, a házikedvencéről tesz fel képeket.
Nov 13, 2016 01:00:33
Púpos Recskapók
Nov 13, 2016 01:08:37
Előbbit nem hiszem, szerintem nem utalt még a dörpzséff, viszont a faszverőgépet annyira nem izgatja, mivel sajnos az utóbbi valószínűleg igaz lesz. :(
Az 50 rugó nélkül is kijön a pénzéből az első fizetésig, sokkal fontosabb neki, hogy "védőhálónak" stabilan ott legyen a nyomoronc haverja a pecóval, ha váratlanul valamiért végetérne az aktuális németországi kaland.
Nov 13, 2016 01:08:37
töppedt buzigolyók
Nov 13, 2016 02:08:44
Bazmeg, ezekből a retardokból kibaszott jó Rejtő-figurák lettek volna. Látszik, hogy a maga korában ő is megfordult pár ilyen elborult figura között.
Nov 13, 2016 02:08:44
banshee
(
x24)
Nov 13, 2016 07:50:34
x24)
Úgy tűnik, hogy Trump elnök úr átvtte Aszet elnök úr helyét a "világ legjobb embere" listán, mert púp igen erőteljesen cummog Trump elnök úr 70 évesen még mindig működőképes faszán.
Pitonics Pál
Nov 13, 2016 09:41:10
Nyugdíjba megyek!
Nov 13, 2016 09:41:10
Lógós Lali
Nov 13, 2016 09:43:24
Drága Pali bácsi!
A folyó ügyeket átveszem, de a többit lezárjuk!
A folyó ügyeket átveszem, de a többit lezárjuk!
Nov 13, 2016 09:43:24
Rollerpicsa
Nov 13, 2016 09:46:04
Szerintem megkapta a segélyt és most felpörgés van. Jöhetnek a gírostálak, meg a sörike, szarik a világra.
Nov 13, 2016 09:46:04
banshee
(
x24)
Nov 13, 2016 11:01:52
x24)
Likőrke, Hahó!
Kognitív disszonancia
Nov 13, 2016 11:18:01
Nov 13, 2016 11:18:01
Schwezoff David
Nov 13, 2016 11:22:23
Sodi takarit: Piszkos Fred, a peneszkapitany
Sodi Berlinben: Az elatkozott spree-part
Sodi Berlinben: Az elatkozott spree-part
Nov 13, 2016 11:22:23
NAV végrehajtó
Nov 13, 2016 11:36:41
Ezt örömmel olvasom. Ha kapunk bejelentést, holnap reggel indítjuk a német végrehajtást, ez 100 %!
Nov 13, 2016 11:36:41
sítanfolyam az alpokban
Nov 13, 2016 11:43:41
Sodi, te miért nem azokat fantasztikus élményeket osztod meg a facen, amiket átélsz ott Németországban?
sneci azért imádja trumpot mert nem tetszik másoknak. főleg a nála magasabban lévőknek és ilyenből sok van azért. nincs németcsibe a 35,815 éves recskásnak, mostanában nem is időszerű még hisz segélyes a vérprofi programozó, csak udo a buziszaunából meg a festett francia elérhető vágy.
Nov 13, 2016 11:43:41
banshee
(
x24)
Nov 13, 2016 11:45:59
x24)
Púp annak örül, ha valaki másnak rossz. És szerinte ezzel a libsiknek, színeseknek, nőknek rossz lesz. Erre veri a nemműködő pitont a gonosz kobold.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
dr. Kajmán az urnabaszó
Nov 13, 2016 11:50:20
Mama meg én hol vagyunk töppedt buzigolyók? Ilyenkor bizony perelni kell!
Nov 13, 2016 11:50:20
sírva hívtam anygyikát
Nov 13, 2016 11:59:33
"Gyerekek, az a helyzet, hogy így, hogy Magyarországon és a világon alapvetően minden szép, minden jó, vagy legalábbis minden nagyon jó irányba halad, már nem csak a politika lett unalmas, ha még a trollfórum is. Azt sem fogom mostantól olvasgatni.
Nézek filmeket, játszom játékokkal, olvasok könyveket. A közéleti érdeklődésemet pedig leszorítom az alapvető tájékozottság szintjére, hogy azért valamennyire továbbra képben legyek. De egyébként az abszolút sikert látva, tehát azt, hogy lényegében minden megvalósult, amiért küzdöttünk, mélyebben már nem érdekel a dolog. A trollozás pedig a továbbiakban még ennyire sem."
recskásface
ha magyarországon tuti a helyzet akkor a dörrpe talált 2.munkahelyet vagy valaki meghalt és a gnóm örökölni fog. a segély is tuti, azért ilyen boldog a recskás. tehát beáll a Soha többet nem írok ide újabb szakasza. de hát ilyenkor néha bekopogtat egy kis anyagi botlásocska a sodinál, remélem villamos elé esik.
Nézek filmeket, játszom játékokkal, olvasok könyveket. A közéleti érdeklődésemet pedig leszorítom az alapvető tájékozottság szintjére, hogy azért valamennyire továbbra képben legyek. De egyébként az abszolút sikert látva, tehát azt, hogy lényegében minden megvalósult, amiért küzdöttünk, mélyebben már nem érdekel a dolog. A trollozás pedig a továbbiakban még ennyire sem."
recskásface
ha magyarországon tuti a helyzet akkor a dörrpe talált 2.munkahelyet vagy valaki meghalt és a gnóm örökölni fog. a segély is tuti, azért ilyen boldog a recskás. tehát beáll a Soha többet nem írok ide újabb szakasza. de hát ilyenkor néha bekopogtat egy kis anyagi botlásocska a sodinál, remélem villamos elé esik.
Nov 13, 2016 11:59:33
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 13, 2016 12:01:41
Ha Magyarországon minden jó, akkor miért kell csatornapatkányként, hazaárulóként bujdosni Németországban?
Nov 13, 2016 12:01:41
az más
Nov 13, 2016 12:27:58
nagyon élvezetes lesz olvasni a masztignóm visítását ha majd ismét rosszra fordulnak a dolgok.
most azt hiszi, hogy győzött a jó, és a rossz elnyerte méltó büntetését. aztán kénytelen lesz felébredni, amikor rájön, hogy az a jó csak látszólag volt jó, a rosszak megint nyeregben vannak, miközben ő hazafelé tart tündérmeseországból újszászra. ez csak idő kérdése, és bekövetkezik.
a recskás világa időről időre összeomlik. ezek a legjobb pillanatok, amikor azt hiszi minden rendben van, kinyílik a pofája, és ömlik belőle a gonoszság. ugyanis ezeket a szövegeket lehet majd neki visszaírni ha beüt a córesz.
türelem trollégák! a Soha többet nem írok ide időszaknak hamarosan vége lesz, csak az a kérdés, hogy mi lesz az esemény ami véget vet neki. nem fizet törpapa, ha van új meló kirúgják, utoléri a végrehajtás, a főbérlője megint kibaszik vele, stb. olyan még nem volt, hogy a sodi ne került volna szopóágra, és ne jött volna ide vígasztalásért. talán még egy sírós videót is kapunk ha visszatér.
most azt hiszi, hogy győzött a jó, és a rossz elnyerte méltó büntetését. aztán kénytelen lesz felébredni, amikor rájön, hogy az a jó csak látszólag volt jó, a rosszak megint nyeregben vannak, miközben ő hazafelé tart tündérmeseországból újszászra. ez csak idő kérdése, és bekövetkezik.
a recskás világa időről időre összeomlik. ezek a legjobb pillanatok, amikor azt hiszi minden rendben van, kinyílik a pofája, és ömlik belőle a gonoszság. ugyanis ezeket a szövegeket lehet majd neki visszaírni ha beüt a córesz.
türelem trollégák! a Soha többet nem írok ide időszaknak hamarosan vége lesz, csak az a kérdés, hogy mi lesz az esemény ami véget vet neki. nem fizet törpapa, ha van új meló kirúgják, utoléri a végrehajtás, a főbérlője megint kibaszik vele, stb. olyan még nem volt, hogy a sodi ne került volna szopóágra, és ne jött volna ide vígasztalásért. talán még egy sírós videót is kapunk ha visszatér.
Nov 13, 2016 12:27:58
budaházy a börtönben
Nov 13, 2016 12:44:17
*a megvalósult abszolút shiker*
Nov 13, 2016 12:44:17
broni
Nov 13, 2016 13:03:18
sodi, voltál templombam??!!!!!!!!!!!!
Nov 13, 2016 13:03:18
broni
Nov 13, 2016 13:13:42
sodi, ebéd előtt mondtál asztali áldást???!!!!!!
Nov 13, 2016 13:13:42
broni
Nov 13, 2016 13:30:06
Orvosra támadt egy beteg péntek délután a józsefvárosi Szigony utcában, amiért nem kapta meg a két nyugtatókat.
A 26 éves férfi eleve agresszívan követelte a nyugtatók felírását. A doktor azonban nem segíthethetett, már csak azért sem, mert a héten már több erős szert is felírt páciensének.
A gyanúsított ekkor dührohamot kapott, és ütni kezdte a sértettet, miközben próbálta megkaparintani az asztalon látott recepteket is
broni????
A 26 éves férfi eleve agresszívan követelte a nyugtatók felírását. A doktor azonban nem segíthethetett, már csak azért sem, mert a héten már több erős szert is felírt páciensének.
A gyanúsított ekkor dührohamot kapott, és ütni kezdte a sértettet, miközben próbálta megkaparintani az asztalon látott recepteket is
broni????
Nov 13, 2016 13:30:06
Afrika Oroszlánja
Nov 13, 2016 13:33:06
Likőrke, Hahó!
Lehet, dugdossa előlem az üvegeket. Azt hiszi, hogy ez számít és nem az, hogy Szilveszterre a Kanári szigetekre utazom. Addig még elromlik 1-2 dolog a lakásban.
Nov 13, 2016 13:33:06
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 13, 2016 13:58:16
x4)
Zugivóként éjjelente a csatornába merül a sodi, a patkány, hogy likőrkézhessen. A sodi a csatornapatkány.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Andi
Nov 13, 2016 14:02:28
*röhög a bujkáló csatornapatkány sodin*
Nov 13, 2016 14:02:28
broni
Nov 13, 2016 14:37:11
ndex.hu/belfold/2016/11/13/kiugrott_egy_ferfi_a_nyolcadik_emeletrol_godollon/
broni?????????
broni?????????
Nov 13, 2016 14:37:11
broni
Nov 13, 2016 14:38:20
Nov 13, 2016 14:38:20
Púpos Recskapók
Nov 13, 2016 14:48:21
Szerintem megkapta a segélyt és most felpörgés van. Jöhetnek a gírostálak, meg a sörike, szarik a világra.
Nemrég szűnt meg hivatalosan a munkaviszonya, csak most nyújthatta be a kérelmét. Erősen kétlem, hogy ilyen hamar elbírálták volna (főleg pozitívan).
Ez bizony melócsá lesz.
Nov 13, 2016 14:48:21
Sodilegnagyobbrajongója
Nov 13, 2016 15:05:17
Ez bizony melócsá lesz.
Én úgy tudom, hogy a hamburgi Aldiban folyamatosan van munkásfelvétel.
Nov 13, 2016 15:05:17
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 15:17:00
Orvosra támadt egy beteg péntek délután a józsefvárosi Szigony utcában, amiért nem kapta meg a két nyugtatókat.
broni????
broni????
Soha nem értettem az ilyen orvosokat, mit ront a helyzeten ha még felír neki egy üveg rivót?
Azt érik el vele, ami a cikkben történt vagy azt, hogy az illető valami más cucchoz nyúl, amitől kikészül és elviszi a mentő, ezzel még nagyobb terhet rakva az amúgy is roskadozó egészségügyre.
Értem én, hogy kötik a szabályok az orvosokat is, de amikor egy nyilvánvalóan agresszív beteggel van dolguk akkor miért nem találnak valami megoldást.
Mindegy.
Anydi.
Nov 13, 2016 15:17:00
kókadtfaszú szaunarém
Nov 13, 2016 15:40:08
Sodi, gyere a kommenthaverokhoz és mesélj arról, hogy fog egyezni Asszet elnök úr Trump elnök úrral. Kíváncsiak vagyunk geopolitikai szakértelmedre.
Nov 13, 2016 15:40:08
csivaegő
Nov 13, 2016 15:48:25
Mindegy.
Anydi.
Mindegy.
Anydi.
az a baj aczél hogy az orvost basszák meg, ha egy bizonyos limit fölött írja fel a gyógyszereket. senki nem fogja kockáztatni az engedélyét a narkósok miatt. attól függetlenül hogy szerintem is meg sok kolléga szerint is sokkal jobb lenne ha kapnának gyógyszert. kurvára jól mondod a herbálos meg más szar dizájnerdrogokat fogyazstókkal geci sok baj van. nem csak az addiktológiát, pszichiátriát imeit terhelik de a neurológiát és a sürgősségit is!!de orsósék megmondták hogy a drog rossz, inkább bedugják a seggükbe a kibaszott fejüket csak ne kelljen szembenézni a dologgal. mindezt 3millió alkoholista országában ahol a drog már csak kibaszottul hab a tortán. kurvára szar irányba megy az egézs. na de a lényeg, hogy itt nem az orvos a fasz hanem a rendszer szar. az meg kurvagáz hogy boldogboldogtalan ki-be mászálhat a kórházakban. normális esetben ilyenkor az orvosig nem kéne eljutnia mert csekkolnák hogy a héten mit kapott, oké nem jár több, szekus kibassza. de hát ilyen sincsen. az összes gané szar tolvaj bejár lopni mert megteheti!!!4 az olyan patkányoknak mint bécigány, a kórház a paradicsom hogy baszná meg a kurva anyját a gyökér orbán!!
Nov 13, 2016 15:48:25
német melócsá
Nov 13, 2016 16:01:42
*még mindig nincs*
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
Ha minden igaz, holnap megyek, és kiderül, hogy ténylegesen jóváhagyták-e a nyelvtanfolyam-kérelmemet, vagy csak hitegettek vele.
Szurkoljatok!
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
Ha minden igaz, holnap megyek, és kiderül, hogy ténylegesen jóváhagyták-e a nyelvtanfolyam-kérelmemet, vagy csak hitegettek vele.
Szurkoljatok!
Nov 13, 2016 16:01:42
német melócsá
Nov 13, 2016 16:03:12
de még segílyke sincs. a sodi pénzügyi tartalékai pedig rohamosan fogynak.
Nov 13, 2016 16:03:12
dőrppe
Nov 13, 2016 16:03:48
*baszik törleszteni a sodinak*
Nov 13, 2016 16:03:48
broni
Nov 13, 2016 16:09:43
el kell törtölni a recepteket!!!!!!!!!!aki nagykorú, vehessen bármit!!!!!!!
Nov 13, 2016 16:09:43
Informátroll
Nov 13, 2016 16:58:36
*még mindig nincs*
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
Szurkoljatok!
Farkas Endre Kiss
11 perce ·
Szurkoljatok!
99% hogy terelés. Majd ha feltölt dátumos munkaügyes papírokat, akkor elhiszem, hogy nincs munkája, addig ragaszkodjunk a snecológia első szabályához.
Nov 13, 2016 16:58:36
-
Nov 13, 2016 17:11:06
Ha elköltözött és nem tartotta be a felmondási időt, akkor bukta a kauciót. Kivéve ha megegyezett a főbérlővel.
Nov 13, 2016 17:11:06
Informátroll
Nov 13, 2016 17:16:23
Ha a fele is igaz azoknak a sztoriknak, amiket mesélt a főbérlőjéről, akkor egy vasat se kapott vissza. Örülhet, ha nem számolt fel kiköltözési díjat.
Nov 13, 2016 17:16:23
broni
Nov 13, 2016 17:19:00
herr nigger nem talál még egy ilyen balekot.
Nov 13, 2016 17:19:00
töppedt buzigolyók
Nov 13, 2016 17:28:39
ameddig ezt nem tudod bizonyítékkal alátámasztani, addig pont annyit ér, mint bármelyik másik elmélet.
Nov 13, 2016 17:28:39
broni
Nov 13, 2016 17:32:34
sodi, nem vagyol új-zélandon????cunami riadó, hahó!!!!!!!!!!
Nov 13, 2016 17:32:34
Dalbeer
Nov 13, 2016 17:48:43
Villamossal megyek füvet venni, mint az Urak! Fizetett már a thőrpe, púp?
Nov 13, 2016 17:48:43
-
Nov 13, 2016 18:10:01
444.hu/2016/11/13/trump-harommillio-embert-akar-kitoloncolni-az-orszagbol
Bárcsak Németországban is illiberális fordulat lenne, és kitoloncolnák a rühes migri sodikát. Vagy inkább munkatáborba zárnák. A munka szabaddá tenné.
Bárcsak Németországban is illiberális fordulat lenne, és kitoloncolnák a rühes migri sodikát. Vagy inkább munkatáborba zárnák. A munka szabaddá tenné.
Nov 13, 2016 18:10:01
-
Nov 13, 2016 18:15:55
Sejtheted, hogy van alapja az infónak. Bizonyítékokat csak akkor adunk ki ha érdekünkben áll, és nem veszélyeztetjük ezzel a forrásunkat.
Nov 13, 2016 18:15:55
-
Nov 13, 2016 18:18:37
Akkor viszont 800-900 eurós bukta. Ha kibasszák a próbaidő alatt az állítólagos új melóból, ez hiányozni fog. Bízzunk a vonzás törvényében.
Nov 13, 2016 18:18:37
broni
Nov 13, 2016 18:27:19
hajrá andorra!!!!!!!!!!
Nov 13, 2016 18:27:19
broni
Nov 13, 2016 18:38:30
gera, szipuzzál, ne focizzál!!!!!!!!!!!!
Nov 13, 2016 18:38:30
tanszéki bukméker
Nov 13, 2016 18:43:42
Tartom a fogadást. Költözéshez nincs pénze, mert a kauciót ki kell fizetni, a négustól meg egy vasat sem fog kapni. Tartalékai fogyóban.
Az van, hogy magyar ügyfeleknek kókányol, ezzel tartja víz felett magát. Amikor nem fácsézik, akkor a hivatalban lóg, segílykét intézve.
Utolsó esélye a segély, ha azt nem kapja meg, irány Újszász. Január végéig szvsz még kihúzza.
Nov 13, 2016 18:43:42
Aczél elvtárs
Nov 13, 2016 18:50:28
Maximálisan egyetértek azzal amit írtál, hogy eljutnia sem lenne szabad az orvoshoz egy ilyen hulladványnak.
Én most arra gondoltam, hogy ha már mégis ott van, akkor inkább írjon egy receptet azt menjen a fasz, legfeljebb jelzi a főnökének, hogy lájdéndzsör volt (és ezt most vicc nélkül)
Persze tudom, hogy nem lehet szírre szarra felírni mindenféle gyógyszert és még jó, hogy félti az orvos az állását de ha a torkát akarják elvágni akkor azért ne akadékoskodjon már, ez olyan mint egy rablás. Oda kell adni a pénzt, aztán majd megoldják a hatóságok. (Vagy nem, de érted mit akartam ezzel..)
Nov 13, 2016 18:50:28
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa