« 4383 4384 4385 4386 4387 4388 4389 4390 4391 4392 »
1734021 komment.

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 12:00:43
Válasz
(1)
az más
itt van amikor élőben láttuk a sodi megverését. gyönyörű pillanatok voltak.

forum.sodika.org/index.php?pageNo=2128

Hogy fogalmazott Sodi?

A nála komolyabb emberek társaságát keresi, akik felhúzzák.

Elnézve az alábbi arcképcsarnokot, szar a helyzet, ha ők a komoly emberek:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F

Sodi, a Szüleid ezt a közösséget szánták neked?!
Nov 10, 2016 12:00:43

Szerző: tigris Nov 10, 2016 12:06:38
Válasz
(5)
Fórizs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majmot csinált mindenki előtt a sodiból. bizony!
Nov 10, 2016 12:06:38

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 12:06:52
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Amit itt felvázolsz, az a magyar valóság, nem pedig valami szégyellni való dolog. Tökéletesen függetlenül attól, hogy a trollok többsége ennél jobb szinten él. Én nem. Van egy kis lakásom és egy kis vállalkozásom, ami úgy ahogy eltart minket. Se szuperbé, se playstation, se buziszauna. És igen, ez még így is sikersztori ahhoz képest, hogy a Recskás ennél sokkal jobb helyzetből döngetett lefelé a lejtőn odáig, ahol most van.

Kollektíve igenis szégyen! Nagy szégyen!
Nem a Tiéd, és nem is sokaké, hanem a magyar társadalomé!

Amennyi birkaság már lement ebben az országban, arra szavak nincsenek!

Ahányszor megszopatták már ezt a népet... ezt akárkikkel nem lehet megtenni! :)

Ahogy kisemmizett vén hülyeként is képesek összeverekedni az ún. "nemzeti ünnepeken"... semmiből sem tanulnak... olyan reménytelenek, mont Sodi visszarángatása a normális életbe. :)
Nov 10, 2016 12:06:52

Szerző: tigris Nov 10, 2016 12:08:40
Válasz
(9)
NEm tudok betelni az úrhölggyel, elküldtem egy csomó embernek, gyakorlatilag a fél magyar internet a recskaboyon röhög! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 10, 2016 12:08:40

Szerző: szottyadtkurva padlója Nov 10, 2016 12:11:20
Válasz
(6)
Örebro
at kell ertekeljek pår dolgot, azt hoszem elsö lepeskent lemondok a kek szinröl a forizs ur javara:-)). tiz troll veszett el benne!

gyagyås nem kurva kellemetlen, mikor ilyenekt irnak rolad az allitolagos tamogatoid?

lakott már ott és ha jól emlékszem volt valami olyan beszólása is az úrhölgynek,hogy belenyomja az arcát a saját nemi váladékába. Egyes kutatók szerint ez onnan jött,hogy recsi ott is játszott a pitonnal és a hölgyúr rányitott.
Nov 10, 2016 12:11:20

Szerző: tigris Nov 10, 2016 12:17:36
Válasz
(7)
szottyadtkurva padlója
lakott már ott és ha jól emlékszem volt valami olyan beszólása is az úrhölgynek,hogy belenyomja az arcát a saját nemi váladékába. Egyes kutatók szerint ez onnan jött,hogy recsi ott is játszott a pitonnal és a hölgyúr rányitott.

Konkrétan azt írta az Úrhölgy, hogy "azt akarod, hogy MEGINT belenyomjam az orrod a nemi váladékodba?" amire SoDI a szokásának megfelelően kussolt, aztán terelt. Mondjuk úgy néz ki, hogy RGL is robbantani fog, úgyhogy azt kell mondjam, hogy az év vége bivalyerős lesz.

Nem egy sírós videó lesz szerintem, hanem egy külön bőgőcsatorna a bőgőmasinának

Nov 10, 2016 12:17:36

Szerző: Schwezoff Dávid Nov 10, 2016 12:32:24
Válasz
(6)
Nov 10, 2016 12:32:24

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 12:34:46
Válasz
(2)
nem tudom
nem tudom ki hogy van vele, de engem idegesít ez a Géza. kicsit olyan, mintha egy retard lenne, aki adja a hülyét. ha nincs igazam, bocsi Géza.

Nincs igazad, és részemről harag sincs! :)

Az évekkel ez előtti távozásom az egy-két retardtól való megundorodásom miatt történt. Kértem őket, hogy vakkantások helyett konkrét indoklással támogassák a mondanivalójukat. Erre "meglepő módon" nem voltak alkalmasak.

A napokban egy-két magabizonytalan komment megjelent, hogy én "idegesítő" vagy épp "retard" vagyok - bár ennek indoklása ezúttal is elmaradt.
Csak úgy oda lett mondva. :)

Tehát rám maradt a levezetés feladata. Hát megteszem helyettük, ahogy az óvodás seggét is másnak kell kitörölnie, mert önmaga alkalmatlan reá;

A retardok iskolázatlan, perifériára SODródott lowlife elemek. Az én írásaim ezzel NEM EGYEZNEK!

IF
valakit idegesítek,
THEN
jó élete van és ez a legnagyobb baja
ELSE
pocsék élete van, ugyanis a kommentjeimben számos társadalmi problémát érintettem, magára ismerhetett.

Ha erről van szó, nem a tükröt tartót, hanem a tükörképet kéne elmarasztalni;

-"Modoros" vagyok: egész mondatokban, láncolatba rendezett logikával írok véleményt. Nem a Hofi "poénjain" nevelkedtem, talán ez zavaró.

-"Tudálékos" vagyok: ha valamiről véleményt írtam, igyekeztem átfogóan tenni. Akit ez frusztrál, az degradálni próbálha ezt, "hát legyen tudálékos!" - valami rosszat csak kell mondani rá.

-A kizsigerelt társadalomról is szót ejtettem. Aki úgy be van fogva a szekér elé, hogy mozdulni sem tud, az magára ismerthetett. A predesztinált kilátástalanság nyomasztó. Ennek gondolatát önkábítással elnyomja (másképp bírni sem lehetne), és én most felráztam az álmából. Én vagyok a "hibás".

Nov 10, 2016 12:34:46

Szerző: Kifinomult trollhumor Nov 10, 2016 12:36:46
Válasz
(3)
-Géza
A predesztinált kilátástalanság nyomasztó. .

Predsz...mifffan? A sodi egyszerűen csak PEDOFIL!

Bunkibank, hahó!
Nov 10, 2016 12:36:46

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 12:41:58
Válasz
(4)
Kifinomult trollhumor
Predsz...mifffan? A sodi egyszerűen csak PEDOFIL!

Bunkibank, hahó!

Ahogy haladok a tanokkal, én pedofil helyett "széles érdeklődésűnek" nevezném.

Megfelelnek az épp vérezni kezdő lánykák, de bizony csontos-vaskos csülköket is láttam, ránézésre 300 000 futott kilométerrel.
Nov 10, 2016 12:41:58

Szerző: mukkradukk Nov 10, 2016 12:45:50
Válasz
(3)
[quote=-GézaKértem őket, hogy vakkantások helyett konkrét indoklással támogassák a mondanivalójukat. Erre "meglepő módon" nem voltak alkalmasak.

Tehát rám maradt a levezetés feladata. Hát megteszem helyettük, ahogy az óvodás seggét is másnak kell kitörölnie, mert önmaga alkalmatlan reá;
[/quote]

boldozol, tehát hazudsz.
Nov 10, 2016 12:45:50

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 12:47:20
Válasz
(4)
mukkradukk
[quote=-GézaKértem őket, hogy vakkantások helyett konkrét indoklással támogassák a mondanivalójukat. Erre "meglepő módon" nem voltak alkalmasak.

boldozol, tehát hazudsz.[/quote]

"logikus" :)
Nov 10, 2016 12:47:20

Szerző: AutismusMaximus Nov 10, 2016 12:48:26
Válasz
(7)
-Géza

Az évekkel ez előtti távozásom az egy-két retardtól való megundorodásom miatt történt. Kértem őket, hogy vakkantások helyett konkrét indoklással támogassák a mondanivalójukat. Erre "meglepő módon" nem voltak alkalmasak.

A napokban egy-két magabizonytalan komment megjelent, hogy én "idegesítő" vagy épp "retard" vagyok - bár ennek indoklása ezúttal is elmaradt.

A retardok iskolázatlan, perifériára SODródott lowlife elemek. Az én írásaim ezzel NEM EGYEZNEK!

IF
valakit idegesítek,
THEN
ELSE
pocsék élete van, ugyanis a kommentjeimben számos társadalmi problémát érintettem, magára ismerhetett.

-"Modoros" vagyok: egész mondatokban, láncolatba rendezett logikával írok véleményt. Nem a Hofi "poénjain" nevelkedtem, talán ez zavaró.

-"Tudálékos" vagyok: ha valamiről véleményt írtam, igyekeztem átfogóan tenni. Akit ez frusztrál, az degradálni próbálha ezt, "hát legyen tudálékos!" - valami rosszat csak kell mondani rá.

-A kizsigerelt társadalomról is szót ejtettem. Aki úgy be van fogva a szekér elé, hogy mozdulni sem tud, az magára ismerthetett. A predesztinált kilátástalanság nyomasztó. Ennek gondolatát önkábítással elnyomja (másképp bírni sem lehetne), és én most felráztam az álmából. Én vagyok a "hibás".

Jól van, most már fejezd be a sokadik magyarázást a saját stílusodról, ugorjunk. Sodival foglalkozzál inkább.
Nov 10, 2016 12:48:26

Szerző: töppedt buzigolyók Nov 10, 2016 12:51:30
Válasz
(4)
-Géza

IF
valakit idegesítek,
THEN
ELSE

ez most komoly? Mert viccnek kurva hosszú és idegesítő.
Nov 10, 2016 12:51:30

Szerző: szottyadkurva padlója Nov 10, 2016 12:54:15
Válasz
(8)
Na, Gézáról ugorjunk, a gnóm legyen porondon. el kell érni,hogy megint írjon a kommenthaveroknak, ne csak a púpfalról üzengessen.

Sodi cum come back!
Nov 10, 2016 12:54:15

Szerző: Škoda Superb Nov 10, 2016 12:55:22
Válasz
(4)
szottyadkurva padlója
Na, Gézáról ugorjunk, a gnóm legyen porondon. el kell érni,hogy megint írjon a kommenthaveroknak, ne csak a púpfalról üzengessen.

Sodi cum come back!

Van tuti recept arra, hogy visszajöjjön ide?
Nov 10, 2016 12:55:22

Szerző: - Nov 10, 2016 12:57:00
Válasz
(5)
szottyadkurva padlója

Sodi cum come back!

Azért nem ír, mert van melója. Ha azt akarjátok, hogy írjon, akkor rúgassátok ki.
Nov 10, 2016 12:57:00

Szerző: mukkradukk Nov 10, 2016 12:57:16
Válasz
(6)
Škoda Superb

Andi...
vagy a Rocskai papa ügyeinek fejtegetése. Ha erről indul el a beszélgetés mindig idejön a púpgnóm
Nov 10, 2016 12:57:16

Szerző: szottyadkurva padlója Nov 10, 2016 13:00:10
Válasz
(3)
Škoda Superb

telepakoljuk aaron cute videókkal az oldalt :-(
Nov 10, 2016 13:00:10

Szerző: AutismusMaximus Nov 10, 2016 13:00:38
Válasz
(7)
Dr. Csonttörő Eszter
Eszter Fórizs Alpári! Te is vesztettél Sodi, a barátnőd, akiért éltél haltál, leszart téged. No. A pofádba fogom mondani mindig, ha ilyen szexuális alpári bejegyzésekkel jössz ide. Tudod, ez a nemesség legkisebb szikráját mellőzi. Ha valaki rossz politikus, nem azt kell mondani hogy megbaszhatatlan nő, vagy nőként látva egy pöccs, egy alkalmatlan férfi. Hanem azt, hogy ebben és ebben rossz érdekképviselő volt.Nem képviselte az általa vezetett emberek érdekeit. Sodi az ilyen bejegyzésekkel csak lejáratod magadat, nincs szép lelkű nő aki vonzódna hozzád. Akkár mekkora farkad van ( aminek a fényképét nagyon helyesen mostanában nem teszel fel az internetre).
Tetszik · 7 órája

Ezeket tényleg vérkomolyan flepnis írja?? Nem csak egy troll aki az ő neve alatt szórakozik? Az mondjuk briliáns trollkodás volt, de egyszerűen nem hiszem el hogy ez komolyan forizs.

Ezekkel a recskaboyos, faszkiverős kommentekkel kizárólag a trollok oltják Sodit. Kijelenthetjük, hogy innentől forizst is hivatalosan soditrollnak tekintjük?

Mondjuk a sorok között olvasva egészen nyilvánvaló, hogy pontosan tisztában van Sodi recskás munkásságával. Pontosan tudja, miről beszél és még a piton méretére is megjegyzést tesz.
Egészen biztos, hogy nem csak felületesen, undorodva pillantott bele a napvilágra került videókba, hanem alaposan végignézte, ki is elemezte.
A szóhasználat alapján valami indirekt vonzódás is kiolvasható az elismerésre méltó 23-asról.

Netán köztük is lehetett valami? Fórisz is letámadhatta Sodit anno? Vagy cdak plátói vágyálom? Beleborzongok még csak a gondolatra is.

Írni kellene fb-n forizsnak, valahogy ki kéne húzni belőle pár infót. Miket tudhat, te jó Isten! Óriási show lenne. A recskás meg csak riadtan hetyetyézne és terelne, próbálná a leggázabb elhallgatott sztorijait bedobni, hogy elterelhesse a témát, ahogy mindig szokta. Micsoda trollkarácsony lenne!
Nov 10, 2016 13:00:38

Szerző: néger főbérlő Nov 10, 2016 13:01:19
Válasz
(4)
Škoda Superb

igen, majd kifizettetek vele egy károkozást, és ide fog jönni nyüszíteni, ahogy szokott. de ha a dőrppe nem fog törleszteni, akkor is ide fog jönni panaszkodni. hiszen neki csak a trollok vannak, senki más.
Nov 10, 2016 13:01:19

Szerző: Škoda Superb Nov 10, 2016 13:06:13
Válasz
(4)
Örebro-nak nincs Andrira kontaktja? Kéne valami információ Andiról, ami idecsalogatja a patkány migrit.
Nov 10, 2016 13:06:13

Szerző: hova tűnt tomcat? Nov 10, 2016 13:25:36
Válasz
(4)
-Géza

talán mert retardok?

egyébként ja, ha valami úgy jár, mint egy kacsa és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az kacsa. tehát amikor valakinek a posztjai úgy néznek ki mint nárcisztikus, modoros, értelmetlen dolgok...
Nov 10, 2016 13:25:36

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 13:38:20
Válasz
(2)
hova tűnt Sherlock Porks?
talán mert retardok?

Pontosan!

"nárcisztikus, modoros, értelmetlen dolgok..."

Az "idegesítő" kimaradt a felsorolásból.

Aztán, hogy kinek mi az "értelmetlen", ez szubjektív.
Van, aki hülyeségnek érzi a társadalomkritikát, az ország igazságtalanságainak kérdését, a tőke- és ingatlanbefektetések témáját, hiszen hozzá sem tud böffenteni.

Irritálja, frusztrálja minden hasznos téma, kulturáltan megfogalmazott vélemény.

Jó lenne valóban, ha Sodit vissza tudnátok csalogatni, mert egy-két embernek nagyon hiányzik, akihez képest királynak érezheti magát.
Nov 10, 2016 13:38:20

Szerző: mukkradukk Nov 10, 2016 13:40:22
Válasz
(7)
-Géza
Pontosan!

Van, aki hülyeségnek érzi a társadalomkritikát, az ország igazságtalanságainak kérdését, a tőke- és ingatlanbefektetések témáját, hiszen hozzá sem tud böffenteni.

Irritálja, frusztrálja minden hasznos téma, kulturáltan megfogalmazott vélemény.

Jó lenne valóban, ha Sodit vissza tudnátok csalogatni, mert egy-két embernek nagyon hiányzik, akihez képest királynak érezheti magát.

Mikor számithatunk arra hogy abbahagyod a TL;DR posztok tolását? Kérdem tisztelettel.
Nov 10, 2016 13:40:22

Szerző: Kifinomult trollhumor Nov 10, 2016 13:40:36
Válasz
(9)
-Géza

Te az eszmeralda sajtkészítő buzi-e vagy???
Nov 10, 2016 13:40:36

Szerző: broni Nov 10, 2016 13:42:40
Válasz
(3)
itt mindenki buzi, narkós és zsidó!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 10, 2016 13:42:40

Szerző: gézának Nov 10, 2016 13:43:49
Válasz
(21)
megint ki fognak utálni, mert saját magadat állítod középpontba (senkit nem érdekelsz), érdektelen retardvonatkozás nélküli témákról fecsegsz hosszasan (senkit nem érdekel), és ezekről hosszasan vitatkozol, amivel eltereled a témát. ez egy retardfórum, retardokról kell írni. ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 10, 2016 13:43:49

Szerző: - Nov 10, 2016 13:45:59
Válasz
(4)
broni fel kéne gyújtani a törpét, hogy ne tudja megadni sodinak a tartozását. intézed? videót!
Nov 10, 2016 13:45:59

Szerző: töppedt buzigolyók Nov 10, 2016 13:48:03
Válasz
(4)
-Géza
Pontosan!

szerinted ki a narcisztikus? az, aki szépen megkér arra, hogy ne hányd tele a fórumot a saját nagyságodat hirdető modoros ömlengéssel, vagy az, aki ennek ellenére folytatja?
Nov 10, 2016 13:48:03

Szerző: Kifinomult trollhumor Nov 10, 2016 13:49:57
Válasz
(1)
sodika 2 napja mást sem csinál, csak Trumpra veri a faszát.

Bevette a Donald-rágót.
Nov 10, 2016 13:49:57

Szerző: hova tűnt tomcat? Nov 10, 2016 13:55:05
Válasz
(1)
-Géza

kérlek legalább azt hagyd meg nekem, hogy eldöntsem mi a véleményem.

nszksz.

részemről téma lezárva, jöjjön sodi, az ő értelmetlen ömlengéseiről szól a topik
Nov 10, 2016 13:55:05

Szerző: broni Nov 10, 2016 14:01:49
Válasz
(1)
-
broni fel kéne gyújtani a törpét, hogy ne tudja megadni sodinak a tartozását. intézed? videót!

igenis, uram!!törpe tartózkodási helye????????
Nov 10, 2016 14:01:49

Szerző: Kifinomult trollhumor Nov 10, 2016 14:03:27
Válasz
(1)
broni

Sodi majdnem ezer euroján ül. Vagy ami megmaradt belőle.
Nov 10, 2016 14:03:27

Szerző: - Nov 10, 2016 14:06:31
Válasz
(2)
broni

kósztessz!!!
Nov 10, 2016 14:06:31

Szerző: kínzó kérdés Nov 10, 2016 14:08:26
Válasz
(6)
-Géza
Ahogy haladok a tanokkal, én pedofil helyett "széles érdeklődésűnek" nevezném.

Megfelelnek az épp vérezni kezdő lánykák, de bizony csontos-vaskos csülköket is láttam, ránézésre 300 000 futott kilométerrel.

Nem tudom eldönteni, hogy új troll, vagy új sodi születik-e éppen.
Nov 10, 2016 14:08:26

Szerző: broni Nov 10, 2016 14:12:31
Válasz
(4)
-
kósztessz!!!

személyesen gerendaitól fogom megkérdezni, hol a törpe!!!!!!!!
Nov 10, 2016 14:12:31

Szerző: panelhégel Nov 10, 2016 14:13:07
Válasz
(6)
Mi volt az ebéd, Roland? Anyád mit főzött? Bevitetted tálcán a kisszobába, mint egy úr?
Nov 10, 2016 14:13:07

Szerző: - Nov 10, 2016 14:13:20
Válasz
(5)
na legalább megjött a sittes nőverő. szórakoztasd a trollokat! tajgikutya, hopp!
Nov 10, 2016 14:13:20

Szerző: hova tűnt tomcat? Nov 10, 2016 14:15:09
Válasz
(5)
-
vagy ennek a Svezoff dávidkának a röfenttő hájfejét, beteg kurvák akik ilyenekkel hálnak, tovább viszik a betegséget.

kösz, hogy legalább te nem dugsz :)
Nov 10, 2016 14:15:09

Szerző: Gerendai Károly Nov 10, 2016 14:17:17
Válasz
(9)
Azt hallottam,hogy Prolandnak évek óta nem áll fel a fasza,ez igaz? Na pénzszámlálás, csá
Nov 10, 2016 14:17:17

Szerző: Sittes Sanyi Nov 10, 2016 14:17:24
Válasz
(5)
Róland meséld a trolloknak milyen volt amikor seggbe basztalak a sitten. Úgy visítottál mint egy malac!:)
Nov 10, 2016 14:17:24

Szerző: broni Nov 10, 2016 14:18:31
Válasz
(1)
Nov 10, 2016 14:18:31

Szerző: Sittes Sanyi Nov 10, 2016 14:18:42
Válasz
(4)
Gerendai Károly
Azt hallottam,hogy Prolandnak évek óta nem áll fel a fasza,ez igaz? Na pénzszámlálás, csá

Az nem áll, de a seggéből pinát csináltam.
Nov 10, 2016 14:18:42

Szerző: Schwezoff Dávid Nov 10, 2016 14:19:49
Válasz
(1)
-
vagy ennek a Svezoff dávidkának a röfenttő hájfejét, beteg kurvák akik ilyenekkel hálnak, tovább viszik a betegséget.

Kurvával csak gumiban, okostojás.

Nem úgy mint Sittes Sanyi az impotens filozófussak.
Nov 10, 2016 14:19:49

Szerző: Gerendai Károly Nov 10, 2016 14:24:50
Válasz
(4)
Schwezoff Dávidnak vastagabb a karja, mint bokorbaszaró tajginak, Hahó!
Nov 10, 2016 14:24:50

Szerző: Plajner család Nov 10, 2016 14:28:19
Válasz
(4)
*röhög a sittes, munkanélküli, csóró szarprolandon*
Nov 10, 2016 14:28:19

Szerző: - Nov 10, 2016 14:31:16
Válasz
(10)
mennyi pénzed van most, tajgi? nem akarsz autót venni? már úgy értem ilyen pedálos játékautót. annak olcsó a fenntartása, és tudsz vele parkolni a gyerekszobában is.
Nov 10, 2016 14:31:16

Szerző: Gerendai Károly Nov 10, 2016 14:32:50
Válasz
(2)
-
mennyi pénzed van most, tajgi? nem akarsz autót venni? már úgy értem ilyen pedálos játékautót. annak olcsó a fenntartása, és tudsz vele parkolni a gyerekszobában is.

annyi pénze biztosan nincs neki. az anyjától lopja a kétszázasokat,hogy sárkány sört vehessen
Nov 10, 2016 14:32:50

Szerző: Schwezoff Dávid Nov 10, 2016 14:38:55
Válasz
(1)
-

Minden pénzét, bocs, az anyja minden pénzét üvegiprai részvényekbe fektette. Sörösüveg-ipariba.

Ha egyszer visszaváltja, ami az ágyneműtartóban van!!!
Nov 10, 2016 14:38:55

Szerző: Ulrike Meinhof Nov 10, 2016 14:40:02
Válasz
(3)
RAF
Pénzből nem autót kell venni, hanem megszervezni a fegyveres underground resistance-t

Stimmt!
Mi sem KGB-pénzből, hanem visszaváltott sörösüvegből terrorizáltunk.
Nov 10, 2016 14:40:02

Szerző: Ulrike Meinhof Nov 10, 2016 14:42:01
Válasz
(0)
RAF
pusztuljanak a burzsujszarok !!! Éljen a Baader-Meinhof és SoDI

Sodi egy szaunázó, robotporszívós mocskos burzsoá! Felrobbancsuk!
Nov 10, 2016 14:42:01

Szerző: tüdőcske Nov 10, 2016 14:45:24
Válasz
(2)
RAF
Pénzből nem autót kell venni, hanem megszervezni a fegyveres underground resistance-t

vegyetek superbét a sodival, és rendezzetek benne masztipartit, Hahó! az már kvázi hárc a rendszer ellen.
Nov 10, 2016 14:45:24

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Nov 10, 2016 14:48:22
Válasz
(1)
Hogy megy a tippmix, vén hülye?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nov 10, 2016 14:48:22

Szerző: Gerendai Károly Nov 10, 2016 14:49:01
Válasz
(3)
tüdőcske
vegyetek superbét a sodival, és rendezzetek benne masztipartit, Hahó! az már kvázi hárc a rendszer ellen.

a masztiparti már megvolt(igaz nem superb-ben, hanem a tajgi régi kocsijában, amivel fórizs hölgyúr átbaszta) amikor "romlott tej" borult a hátsó ülésre. igaz, a tajgi fasza akkor sem állt fel, nevetett is nagyon a doktornő
Nov 10, 2016 14:49:01

Szerző: magányos retard Nov 10, 2016 14:53:35
Válasz
(1)
álmodozol a gyerekszobában, farkarossz? mert ugye te másra nem vagy képes, robbantani, ölni nem mersz, csak a volt nődet tudtad megverni.
Nov 10, 2016 14:53:35

Szerző: magányos retard Nov 10, 2016 14:55:48
Válasz
(5)
vetessél anyáddal gyúrmát, és állítsál abból szobrot a bankrobbantónak, ott a gyerekszobádban. rendezzél szoboravatást is, kérünk videót!
Nov 10, 2016 14:55:48

Szerző: - Nov 10, 2016 14:57:23
Válasz
(5)
honnan tudod milyen lett a sziget? hiszen nincs pénzed a belépőre.:DDDDDD
Nov 10, 2016 14:57:23

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 14:58:35
Válasz
(0)
gézának
megint ki fognak utálni, mert saját magadat állítod középpontba (senkit nem érdekelsz), érdektelen retardvonatkozás nélküli témákról fecsegsz hosszasan (senkit nem érdekel), és ezekről hosszasan vitatkozol, amivel eltereled a témát. ez egy retardfórum, retardokról kell írni. ilyen nagyon egyszerű ez.

Bizony simán lehet, hogy már össze is jött a dolog. :)
Nov 10, 2016 14:58:35

Szerző: - Nov 10, 2016 14:59:14
Válasz
(1)
kurvára uncsi vagy már te is proland. nem érsz meg egy kommentet sem. majd a moderátroll törli a faszságaidat, ennyi. * ásít *
Nov 10, 2016 14:59:14

Szerző: broni Nov 10, 2016 15:00:06
Válasz
(1)
tajgi, ugorj ki az ablakon!!!!!!!!!!!!!!na!!!!!!!!!!!ugorj már!!!
Nov 10, 2016 15:00:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Nov 10, 2016 15:03:00
Válasz
(2)
Na mivan, ennyire nem jött be a tippmix, vén faszfej?

Úgy látszik a proletárforradalom ezen a fronton is elhasalt...
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nov 10, 2016 15:03:00

Szerző: proletárforradalom Nov 10, 2016 15:04:28
Válasz
(4)
*impotencia miatt megint elmarad*
Nov 10, 2016 15:04:28

Szerző: Plajner Borbála Nov 10, 2016 15:04:59
Válasz
(4)
fosni, tőled? jaj de vicces vagy ma! te fosol a rendőröktől meg a börtöntől.
Nov 10, 2016 15:04:59

Szerző: broni Nov 10, 2016 15:07:42
Válasz
(4)
én legaláb minőségi piát iszok, nem sárkány féle szart, mint te.
Nov 10, 2016 15:07:42

Szerző: Andi Nov 10, 2016 15:11:36
Válasz
(2)
Bori

mindegy
Nov 10, 2016 15:11:36

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:12:13
Válasz
(1)
-Géza
Bizony simán lehet, hogy már össze is jött a dolog. :)

Ha betartod a fórum -mar ismertetett- szabalyait, akkor nem fog senki kiutalni, ellenben ha annyi irrelevans szart irsz ide, hogy lekopik a festek a PgDn gombrol, akkor konnyen lehet.
Nov 10, 2016 15:12:13

Szerző: Sittes Sanyi Nov 10, 2016 15:13:58
Válasz
(5)
Sok a felesleges szöveg Proland! Mutasd a pinád, szétbaszom! Hahaha!
Nov 10, 2016 15:13:58

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:16:09
Válasz
(1)
Jajgatosz, kemény vagy. Egy ora mulva talakozhatunk a Viztoronynal, csak elobb hazamegyek zuhanyozni, kajalni, meg betepni
Nov 10, 2016 15:16:09

Szerző: broni Nov 10, 2016 15:19:49
Válasz
(1)
meghalt a szomszéd)))))))))))))))))))))))))))

alkesz vót))))))))))
Nov 10, 2016 15:19:49

Szerző: retardfigyelő Nov 10, 2016 15:25:43
Válasz
(6)
Egy debil retarddal párbajozni? Dehát minek? Lecsukatunk titeket ha akarunk, oszt jónapot. Ki akarná bekoszolni a kezét egy ilyennel? Te teljesen hülye vagy, Kiss?
Nov 10, 2016 15:25:43

Szerző: broni Nov 10, 2016 15:26:12
Válasz
(3)
-
Amikor Molnár F, kihívta tavaly a kilakoltatásokat támogató trollokat többször egyik gyáva szarházi burzsujszopó büdös szarrakás sem mert vele kiállni a 10 emeletes ház tetejére élet-halál párbajra, ezek vagytok bazmeg.

osztán hol hívta ki????szerinted ki olvasa a debil oldalát az elmebeteg szövegeivel, mert gondolom ott...
Nov 10, 2016 15:26:12

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:26:37
Válasz
(6)
-
Amikor Molnár F, kihívta tavaly a kilakoltatásokat támogató trollokat többször egyik gyáva szarházi burzsujszopó büdös szarrakás sem mert vele kiállni a 10 emeletes ház tetejére élet-halál párbajra, ezek vagytok bazmeg.

Molnar F. egy degenerált pöcs, aki az őrjöngős videoin kívül semmit nem alkotott, szóval nincs vele dolgom. En is hivtalak mar többször, mas trollok is, irl harcolni megis csicska vagy. A bortonben is az voltal, azert olyan az anuszrozsad, mint egy rozsdás kalyhacso, LoL
Nov 10, 2016 15:26:37

Szerző: Kiss Olivér Nov 10, 2016 15:28:55
Válasz
(5)
Anya leküldött boltba, ne itt vagánykodjál, hanem kotródjál, öcsi!
Nov 10, 2016 15:28:55

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 15:29:31
Válasz
(0)
Dalbeer
Ha betartod a fórum -mar ismertetett- szabalyait, akkor nem fog senki kiutalni, ellenben ha annyi irrelevans szart irsz ide, hogy lekopik a festek a PgDn gombrol, akkor konnyen lehet.

Azért van bennem belátás.
Az a néhány szegényke az egyszavas szókincsével ("modoros")... irl is komolytalan emberek, nekik kell Sodi viszonyítási zéruspontnak. :)

Viszont a snecológus trolltársadalom többsége megőrizte emberi mivoltát annak ellenére is, hogy én itt kilógok a sorból. Ennek hangot adtak, de ezt önmaguk degradálása nélkül tették.

Átgondolom.
Ha úgy döntök, utóbbiak megérdemlik, hogy egy komment erejéig elbúcsúzzak tőlük.
Majd igyekszem nem sokat írni. :)
Nov 10, 2016 15:29:31

Szerző: Púpos Recskapók Nov 10, 2016 15:35:39
Válasz
(6)
-
nem érek rá tippmixezni, osztályharc van bazmeg

Proland, neked utoljára akkor volt közöd osztályharchoz, amikor alsóban a Sanyika leköpött, de te már akkor is csak a cipődet tudtad nézegetni.

Az, hogy pénzkeresés helyett a kókadt faszodat vered, meg értelmetlen retardtüntikre jársz hőbörögni a Boborjánnal, nem az osztályharc, hanem a saját munkakerülő lumpenséged jele.
Nov 10, 2016 15:35:39

Szerző: Púpos Recskapók Nov 10, 2016 15:39:19
Válasz
(5)
-
Egyedül Tóta W ellen vagyok hajlandó kiállni ökölharcra, kesztyű nélkül, mert róla biztosan tudom, hogy nem egy odaküldött szerencsétlen balfasz, mi van ha fizetsz valakinek pénzt, hogy veresse meg magát, meg jelentsen föl, csak olyan troll-t vagyok hajlandó pofán baszni aki kéri a párbajt, és akiről 100%-ig bizonyított, hogy itt bassza el isten drága idejét,

Nem angolnázásról volt szó, Proland, hanem bunyóról, Hahó!
Beszari szar alak vagy, sittes!
Nov 10, 2016 15:39:19

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Nov 10, 2016 15:41:36
Válasz
(6)
-
Egyedül Tóta W ellen vagyok hajlandó kiállni ökölharcra, kesztyű nélkül, mert róla biztosan tudom, hogy nem egy odaküldött szerencsétlen balfasz, mi van ha fizetsz valakinek pénzt, hogy veresse meg magát, meg jelentsen föl, csak olyan troll-t vagyok hajlandó pofán baszni aki kéri a párbajt, és akiről 100%-ig bizonyított, hogy itt bassza el isten drága idejét,

te sittes szar, ott voltam ujpalotan ket alkalommal is, fostal lejönni, ugyhogy pofad lapos, hazug retard geci!
Nov 10, 2016 15:41:36

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:41:59
Válasz
(3)
-Géza
egyszavas szókincsével ("modoros")... irl is komolytalan emberek
Ha úgy döntök, utóbbiak megérdemlik, hogy egy komment erejéig elbúcsúzzak tőlük.

Nem elfelejtendo, hogy itt a troll-torzsgarda van otthon. Nekem nincs veled semmi bajom, de a fent idezett dolgokat azért atgondolhatnad, mert senki nem fog lazgorcsot kapni, ha nem bucsuzol el, es nem ir ide tobbet. Ide trollok járnak, nem angolkisasszonyok.
Nov 10, 2016 15:41:59

Szerző: - Nov 10, 2016 15:42:10
Válasz
(4)
a feljelentés ellened mindenképpen garantált lenne. azt hiszed kihagynánk egy ilyen ziccert? minden lépésedet figyeljük, csak az alkalomra várunk, hogy mikor küldhetünk vissza a sittre. úgy is hibázni fogsz egyszer, és mi ott leszünk.
Nov 10, 2016 15:42:10

Szerző: - Nov 10, 2016 15:45:06
Válasz
(33)
Nov 10, 2016 15:45:06

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:45:22
Válasz
(4)
Amugy meg leszarom ha nem jössz, proland, en ugyanis nem vagyok egy gyerekszobalako sittes fasz, es van jobb programom, csak azt hittem, bizonyitani akarod, hogy nem vagy gyáva féreg
Nov 10, 2016 15:45:22

Szerző: - Nov 10, 2016 15:46:33
Válasz
(3)
te életed végéig célpont maradsz, impotens. pont úgy, mint a malacz. ha hibázol, lecsapunk rád, és mész vissza a sittre.
Nov 10, 2016 15:46:33

Szerző: töppedt buzigolyók Nov 10, 2016 15:49:11
Válasz
(8)
-
rossz a kapucsengő te majom, nem halljuk bazmeg, nem halljuk

Nálunk jó a kapucsengő, mégsem jöttél még felkérdezni, pedig állítólag tudod a címem.
Nov 10, 2016 15:49:11

Szerző: Púpos Recskapók Nov 10, 2016 15:53:54
Válasz
(9)
-
nem vagyok impotens, neked is ajánlom az arginin alapú táplálkozást, és a rendszeres edzést, majd lesz az afrodiziákumokról is blogbejegyzés, tájékozódj a nagyszerű kínai táplálékkiegészítőkről :)

Érdekes, a trollokban még fel sem merült, hogy ilyen szarokat szedjenek. Talán mert nekik nem kókadt a faszuk?
Te honnan ismered ezeket a szereket, Proland?

Amúgy sok sikert a kínai táplálékkiegészítőkhöz, remélem a hasüregedbe húzódik vissza a csoffadt faszod, mielőtt szétpukkan a szíved tőlük.
Nov 10, 2016 15:53:54

Szerző: Púpos Recskapók Nov 10, 2016 15:54:54
Válasz
(1)
Azért szépen adod ma itt magadnak az öngólokat Rolika, a pályán is így szoktad?
Nov 10, 2016 15:54:54

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Nov 10, 2016 15:55:12
Válasz
(5)
-
rossz a kapucsengő te majom, nem halljuk bazmeg, nem halljuk

te hazug szar sittes, szo nem volt arrol, hogy felcsöngetek, hanem a buszmegallo elötti krimot adtam meg, pontos idövel, mikor leszek ptt. latod, hogy hazudsz, azt sem tudod mikot mit kamuzol te növerö agressziv sittes!
Nov 10, 2016 15:55:12

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 15:55:56
Válasz
(3)
-
nem vagyok impotens, neked is ajánlom az arginin alapú táplálkozást, és a rendszeres edzést, majd lesz az afrodiziákumokról is blogbejegyzés, tájékozódj a nagyszerű kínai táplálékkiegészítőkről :)

En az utóbbi idoben steak, whisky, es kenderdietan vagyok, megis all a -nagy, és sokszínű- Faszom, mint a zaszlorud. Nem lehet, hogy inkabb az a bajod, hogy egy vénülő agresszív mamahotellako fasz vagy?
Nov 10, 2016 15:55:56

Szerző: mukkradukk Nov 10, 2016 15:57:30
Válasz
(2)
Az ezért szar lehet mikor már csak azt várod, hogy anyád fölforduljon sittes roli. Akkor legalább eladhatod a mamahotelt és a pénzből futja majd viagrára meg sárkányra a blahán.
Nov 10, 2016 15:57:30

Szerző: Sittes Sanyi Nov 10, 2016 15:57:57
Válasz
(6)
Roli semmi szükség a faszodra, a sitten csak a seggedet használjuk pinának. Gyere a papához!
Nov 10, 2016 15:57:57

Szerző: töppedt buzigolyók Nov 10, 2016 15:58:05
Válasz
(6)
Púpos Recskapók
Érdekes, a trollokban még fel sem merült, hogy ilyen szarokat szedjenek. Talán mert nekik nem kókadt a faszuk?

Amúgy sok sikert a kínai táplálékkiegészítőkhöz, remélem a hasüregedbe húzódik vissza a csoffadt faszod, mielőtt szétpukkan a szíved tőlük.

Emlékeztek még arra, amikor büszkén mesélte a blogján, hogy leszáradt a fitymája valami nemi betegségtől, amit a Népligetből vitt haza a buziktól? :D
Nov 10, 2016 15:58:05

Szerző: -Géza Nov 10, 2016 15:58:24
Válasz
(0)
Dalbeer
Nem elfelejtendo, hogy itt a troll-torzsgarda van otthon. Nekem nincs veled semmi bajom, de a fent idezett dolgokat azért atgondolhatnad, mert senki nem fog lazgorcsot kapni, ha nem bucsuzol el, es nem ir ide tobbet. Ide trollok járnak, nem angolkisasszonyok.

Ez így van.
A törzsgárda jelentős része normális (a pár kivétel meg mindegy). Nem könnyes búcsúra, max 1-2 sorra gondoltam.

Korábban volt több, nagysikerű trollkodásom itt, viszont az elmúlt pár nap alatt nem tudtam visszailleszkedni a Tanszék életébe.

A snecológiai olvasgatás miatt kihagyhatom a napi hasizom gyakorlatokat, annyit röhögtem már.
De a fórumon nem arattam sikert... :(
Tudom, hogy hol az ajtó.

Nov 10, 2016 15:58:24

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Nov 10, 2016 15:59:10
Válasz
(5)
Púpos Recskapók

A brainboosterek melletti polcon vannak.
Nov 10, 2016 15:59:10

Szerző: mukkradukk Nov 10, 2016 16:00:01
Válasz
(1)
-Géza

Tudom, hogy hol az ajtó.

Jobb felső sarok, piros X. Tessék kérem befáradni kifáradni
Nov 10, 2016 16:00:01

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 16:01:52
Válasz
(3)
-Géza
Ez így van.
A törzsgárda jelentős része normális (a pár kivétel meg mindegy). Nem könnyes búcsúra, max 1-2 sorra gondoltam.

Korábban volt több, nagysikerű trollkodásom itt, viszont az elmúlt pár nap alatt nem tudtam visszailleszkedni a Tanszék életébe.

A snecológiai olvasgatás miatt kihagyhatom a napi hasizom gyakorlatokat, annyit röhögtem már.
De a fórumon nem arattam sikert... :(
Tudom, hogy hol az ajtó.

Stop being dramatic! Rómában, mint a romaiak -ahogy kedvenc pupkoboldunk mondana-, es senkinek nem lesz veled baja.
Nov 10, 2016 16:01:52

Szerző: Dalbeer Nov 10, 2016 16:03:03
Válasz
(3)
-
Fent volt végig a blogbejegyzés, amíg börtönben voltam, hogy a barátnőmtől kaptam el, sőt a munkatársnőinek is elküldtem :D

Mi az igazság abbol, hogy mar húsz éve nem all fel a faszod?
Nov 10, 2016 16:03:03

Szerző: - Nov 10, 2016 16:06:18
Válasz
(3)
Dalbeer
Mi az igazság abbol, hogy mar húsz éve nem all fel a faszod?

Ezért hagyta ott Borbála.
Nov 10, 2016 16:06:18

Szerző: Pénzmentő Nov 10, 2016 16:10:31
Válasz
(2)
-Géza
Ez így van.

Alkalmasint javallatom nem fog megértő fülekre találni szerény személyednél, de azért veszem a fáradságot és klaviatúrát ragadok: Uccu neki, kezdd el a nem könnyes búcsúra való ráhangolódás felkészülési szakaszát jövő héten. :):) Meg tudod csinálni, pajti!
Nov 10, 2016 16:10:31

Szerző: panelhégel Nov 10, 2016 16:24:14
Válasz
(2)
-
a reinkarnáció tana a hinduk szerint is kétséges, mivel a valóság maga az abszolútum, így nem lehet lélekvándorlás, ha az abszolútúm az egyetlen valóság, vagyis profanizálni, ezt csak az európai ezoterikus balfasz iskolák terjesztik

Mi volt az ebéd, Roland?
Nov 10, 2016 16:24:14

Szerző: Púpos Recskapók Nov 10, 2016 16:26:11
Válasz
(2)
-
bármelyik Body building oldalra felmész találsz az argininról információt.

Viagráról is találni a neten információt, mégsem szoktam olvasgatni róla. Tudod miért? Mert nekem nincs szükségem ilyen szarokra, nekem nem kókadt a faszom, csak neked. Nekem nem kell ahhoz tolódzkodnom, hogy beleüljön a faszomba a barátnőm, csak neked (bár neked akkor sem ülne bele senki, ha állna).

Amúgy meg random táplálékkiegészítőket szedni lapátszámra az nem igazán "tudatos táplálkozás", komoly testépítőkön kívül (tudod, a rendes sportolók, akiktől te kibaszottul messze vagy) csak az egysejtű paneltöltelék gyúrós gecik szoktak ilyet csinálni, akiknek annyi összesen a lényeg, hogy felpumpálják magukat minnél előbb.
Nov 10, 2016 16:26:11
« 4383 4384 4385 4386 4387 4388 4389 4390 4391 4392 »
1734021 komment.

121 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™