Annyiban nem értek egyet, hogy angolul gyakorlatilag egyáltalán nem tud, németül pedig azért elmakog, még ha a videókból ki is derült, hogy alapvető szavakat nem ismer. Ráadásul itt a MediaMarktban a játékok nagy része német nyelvű, az angolokat általában rendelni kell. Mivel retteg az inkasszótól, minden vagyonát készpénzben tartja, ezért hiába van bankkártyája, online nem tud vásárolni. De persze az is lehet, hogy fingja nincsen, hogyan kell a default német nyelvet átállítani.
A minigigó Titánba szerelmes. Hahó! Amint erre sodi rájött lenyúlta az 1500 - at.
amúgy vajon miért nem a szar wars battlefrontot vette meg, amiért egész évben sírt? nem lehet hogy egész egyszerűen ez a két játék van meg a gazdatestnek?
De hát elköltözött. Ha segélyen élne, akkor
- Nem költözhetne el
- Folyamatosan írogatná, hogy melyik városba utazott el interjúra
- Érzékelné, hogy véges időn belül elfogy a pénze, ezért talán nem venne PS4-et.
- November elején egy kommentben kb. a világ végét jósolta arra az esetre, ha (feltételes módban!) nem találna melót. Ezzel szembeállította azt, hogy lehet, hogy mégis talált, és nyitva hagyta a kérdést a trollok számrára.
- Korán szokott kelni, valamelyik nap "mosott szar" is volt azért, mert éjfélig játszott.
Sodinak van melója, és tekintve hogy az előző is nettó 2 rugo körül fizetett havonta, ezért valószínűleg a mostani is ekörül lehet.
A meló jó eséllyel nem Hamburgvan van, hiszen akkor nem költözött volna el másik bérleménybe. A PS4 lehet akár az új WG tulajdona is, de teljesen irreleváns, mert ettől függetlenül melózik és másik városban van.
Hogy miért nem baszták ki a harmadik napon, azt nem tudom megmondani, de önmagában a nyilvánvaló alkalmatlanságára építeni az érvelést, miszerint nincs melója pontosan ugyanolyan tévút, mint rocskaiék esetén milliárdos strómankodást feltételezni.
Azért is érdekes, mert a SW Battlefront 39,99 euro, a Battlefiled 1 59,00 euro, a Watchdogs 2 pedig 94,00 euro. Minimum fura, hogy a vágyott játék helyett két jóval drágábbal játszik. Tényleg lehet, hogy ez a kettő van meg az újgazdatestnek lakótársnak, ezért ezekkel szerencsétlenkedik Endre.
Szerintem csak összekeverte a kettőt vásárlásnál LOL
Minden bizonnyal a génjei reagáltak a kóld edisün feliratra.
Hogy miért nem baszták ki a harmadik napon, azt nem tudom megmondani, de önmagában a nyilvánvaló alkalmatlanságára építeni az érvelést, miszerint nincs melója pontosan ugyanolyan tévút, mint rocskaiék esetén milliárdos strómankodást feltételezni.
Nekem már az teljességgel hihetetlen, hogy egyáltalán bárhova fölveszik, Németországban, ráadásul az IT szektorban. Egyszer még ok, hogy lehet szerencséje/vagy az otthoniak rakták be, lásd Superretard, de azt senki se higgye, hogy saját erőből talál munkát. Még a legfalmellékibb gányoldában is van legalább egy felvételi elbeszélgetés és nem kell orvosnak lenni, hogy lássák hogy teljesen alkalmatlan szellemi munkára. Azt teljesen kizárom, hogy Rocskaiék még most is segítik.
Persze az is lehet, hogy árufeltöltő az Aldiban.
szerintem felveszik, mert akkora a munkaerőhiány. úgy lehetnek vele, hogy majd betanítják, és olcsóért lesz egy munkásuk, aki nem egy csoda, de bizonyos feladatokat majd rábízhatnak.
mindenesetre az egy nagyon lúzer cég, ahol átvészeli a próbaidőt anélkül, hogy rájönnének az alkalmatlanságára. még a superretardnál is levették, hogy ez egy debil vérpistike, aki még a feladatot sem érti, de rá sem kérdez.
ki fogják baszni a próbaidő alatt. ennek van a legnagyobb valószínűsége.
Nem véletlen, hogy nem Hamburgban keresett állást. Valami igénytelenebb zugcég, aki ahhoz van szokva, hogy lengyel és bolgár programozók közepes színvonalú, de a helyi árakhoz képest olcsó munkát végeznek, bepróbálkozott egy újabb kelet-európaival. Megnézte a német munkaviszonyát, látta, hogy nem baszták ki a próbaidő alatt, és bekajálta Endre átszervezéses/leépítéses szövegét.
Én azt jósolom, hogy két hónapot biztosan ki fog húzni a cégnél. Az első egy-két hétben csak ismerkedni fog a struktúrával és a kollégákkal, esetleg egy-két iskolás szintű feladatot rábíznak. A hónap végén talán megkapja az első komolyabb munkáját, amit szinte biztos, hogy egy team részeként kell elvégeznie. Itt fognak jönni a kudarcocskák meg az alulköveteltség. A második hónap közepére legkésőbb a csoportveztőben tudatosul Endre alkalmatlansága, amit jelez a feletteseinek, így pedig a próbaidő végéig legkésőbb megválnak tőle.
A kérdés az, hogy még karácsony előtt felmondanak-e neki, vagy csak januárban jön el ez a pillanat. Bármelyik forgatókönyv válik is valóra, az ünnepek alatt brutális likőrke-ps4-maszti maratonra számíthatunk. Viszont következő hely már nem nagyon lesz. Két rövid meglepően munkaviszonyt már sokkal nehezebb kihetyetézni, mint egyet.
en azt gondolom, hogy dolgozik, de nem it szektorban, mival egybakatatgyenge szar, nem birna ki, hogy napközben ne nezzen be a fb-re vagy ide a sajat forumara.
Gyakorlatilag leírtam ugyanezt félig, mire megláttam a te hozzászólásod. :)
Szerintem amúgy még 1 dobásra van valamicske esélye, ha pár hétnél tovább húzza a jelenlegi helyen, illetve az interjú után nem kérdezik fel az előző cégeit. Sajna a németeknél nagy a munkaerőhiány, emellé elég toleránsak tudnak lenni.
Az viszont biztos, hogy ha 3 helyről is kibaszták másfél éven belül, emellett ennyi kint élés után is olyan botrányosak a német nyelvű kommunikációs skilljei, mint amilyenek, azt már nem magyarázza ki sehogy.
Még csak masnizni se nagyon tudja a bizonyítványt, mert ha letagadja a superretard utáni cégeket, akkor meg magyarázkodhat, mi a faszt csinált melócsá nélkül ennyi ideig véjpjofi pjogjamozóként. Mindenki le fogja vágni, hogy egy semmirekellő lumpen kókler.
sneci gátlástalan hazudozó, nem okoz gondot bármilyen mesével előállnia.
Alulköveteltség, Hahó!
Háty ha asz ejőző munkahelyemeny alulkövetyelt voltyam, akkoj itty biszony a tyúlkövetyeltyég esetye fojgotty fenn. Előző munkahelyemeny asz volty a baj, hoty tyüjelmetylenyül nyem vájtyam mekk a feladatkijadás fégéty, nyem kéjdesztyem fissza ha vajami nyem vojty tyisztya. Háty sikejült asz új helyemen a ló tyújojdajája esnyem, a folyamatyos visszakéjdezéshekkej folyamatyosan mindgyenki agyára mentyem.
Rájöttyem, hoty az optyimájis vajahoj a kettyő köszötty kell, hoty letyen, nya majd a köfetykező munkahelyemeny.
Zsigyók fagytyok.
Shoha työbbety nyem íjok ide
A németek nagyon toleránsak az ember bőrszínével, szexuális orientációjával, vallásával, származásával, testi és szellemi fogyatékosságával szemben. Viszont a munkáltatók és sokkal szigorúbbak, mint a magyarok.
Ha valaki késik, nem végzi el a munkáját, vagy csak nem tudja meggyőzni a heti meetingeken a csoportvezetőjét és a nagyfőnököt, hogy ő egy fontos fogaskerék a gépezetben, akkor meg vannak számlálva a napjai. Ugyan munkaerőhiány is van, de egyre több kelet- és közép-európai érkezik, szóval van emberanyag is, amiből válogathatnak. Egy tisztességesen dolgozó, de láthatatlan munkatárs is könnyen lapátra kerülhet, nem hogy egy olyan, akire panaszkodnak a felettesei, munkatársai.
A hátam mögött lévő, sok éves kinti tapasztalattal igazából el sem tudom képzelni, hogy hosszú távon egy Endre kaliberű alak megvesse itt a lábát. Ezalatt nyilván azt értem, hogy jól fizető munkakörben. Élősködni, alibizni azt egészen sokáig lehet, de abba nem fér bele a buziszauna és a ps4.
még az elektronok is visszarettennek a túrós piton szagától
A hátam mögött lévő, sok éves kinti tapasztalattal igazából el sem tudom képzelni, hogy hosszú távon egy Endre kaliberű alak megvesse itt a lábát. Ezalatt nyilván azt értem, hogy jól fizető munkakörben. Élősködni, alibizni azt egészen sokáig lehet, de abba nem fér bele a buziszauna és a ps4.
Akkor lehet hívni a fordos tanárnénit, hogy megírják a raktáros cv-t!
kemények legények azok!!!!!!!!!!!!!
sodi, üvöltsél a játék közben, hogy blut und ehre!!!!!!!!!!!
Főleg akkor, ha megint egy néger a főbérlője!
annál jobb, élőben folytatódik a vérfürdő!!!!!!!!!!
"Der Krieg ist verloren"
sajsze((((((((((((((((
tex, te rohadt kis buzi!!!!!!!!!!!!!
TAOT!!
Most komolyan hiszi itt bárki is, hogy púposnak valódi pjogjamozó vagy bármilyen infós melója van Tündérmeseországban?
Vagy hímringyó vagy valami gányoldában foglalkoztatják, ahol még mindig többet keres mit egy itthoni sm.
Annyival többet, hogy egy szar ps4 belefér. Ezen nem kell fennakadni, nem egy BMW-t vett hanem egy szar 300 eurós kütyüt.
....és igen, aSodi van akkor hülye, hogy ha csak éppen annyi pénze van, hogy vásárolhasson magának egy ilyet, akkor megveszi.
Nem kell ezt túlbonyolítani, mintha egy ps4 valami elérhetetlen akármi lenne, még Dr. Recskának sem az.
Majd a december az helyre rakja, nyugi. :-)
A vakbele pukkadjon ki.
Hol, hol, hol derült ki a liberális Gonosz Északi Boszorkány antisága?
te debil vagy?
Ady Endréről beszéltem, Anygyi libsi!
Nem, csak féltőn figyelmeztető, hiszen eljöhet a pillanat amikor az emberiségmentő-sóderfelhívás a negatívjába fordul.
Nem, nincsen papagályfogóm a Nyírpalota utcában.. ;)
A faszod is áll amikor kell?XD
a barátnőm kérdezi
HEjj, Ady Bandi, Ady Bandi!.
Én József Etelés fatyok,
Maradhatokm?
:)
Laci barátnője nêni:
Bármikor.
Ha bespeedezem, akkor több előjáték kell ugyan, de Rudolf Főherceg is tovább kitart. :)
Tőlem? Én egy senki fagyok ittyen, méltóságosújam!
Ó méjtóságos ujam, egy jelképes hu-hu-bojsófőzelék?
HŰHA! PS! PROOOOOOO :-) mindjárt összeszarom magam. Inkább azt ugasd mennyi pénzed van kp, mert nekem még így malacbilloggal is 5-6 PS4 Proooooooooooooooooooooooo ára van a melegítőm zsebében te rócsild.
speed? azt minek? nem alszol, nem eszel, idegbeteg leszel tőle és koszosnak érzed magad 3-4 óra múlva. adjál magadra, baszki :-)
31 mp-ig bírtam :-D
sosem ertettem miert jo a fure inni, vagy a piara szivni. szerintem rettentoen elnyomja az alkohol a fut. ez inkabb trendi, es reszben kivagyisag, hogy keverni mindent, mert megteheted, de szerintem egy atlag fuves nem keverne semmit semmivel. te csak arra mesz, hogy kiusd magad, nem valaminek az elvezeteert.
ezt eltaláltad, arra megyek :-)))
takarodj már el a modoros kurva anyádat teherbe baszni. nszksz
az en kis kozegemben, a "herbalnak" nevezett, porbol eloallitott fut nem herbalnak, hanem "ciganyfunek" huivjuk.
te annyira konzervativ vagy, hogy ennyire ossze szeretned mosni a drogosokat?
+1
Annyit arról, hogy aki nem hiszi, hogy a recskás életveszélyben is elveri az utolsó fillérjeit, az gondoljon a két monitorára! Akkoriban még nem volt Vera néni kedvence, csak megtűrt vendég, gyakorlatilag egy hálózsákban aludt egy irodában. Ahogy pénzt kapott, az égetni kezdte a tenyerét, és vett egy monitort. Aztán az nem volt jó szemmagasságban, és ahelyett, hogy alátett volna két Schligloff Sándor könyvet, inkább vett még egyet. Képtelen beosztani a pénzét, igazi ócska proli módjára veri el faszságokra.
A sodi főszabályként nem olvassa a fórumot. Bizony.
Mert nem tanították meg neki, hogy hogyan lesz pénz a zümmögő dobozból és azt sem hogy hogyan kell azt beosztani. Ezért a magyar felsőoktatás a hibás, Hahó!
én nem szívok herbált baszod, azt cigányok még prolik szívják, te vagy az aki itt összemossa a drogokat
Ha meggondolád magad, csak szólj! XD
gyagyás, valami fogyatékosokat foglalkoztató intézménybe kerültél? hány ápoló feladata a támogató környezet fenntartása?
Eddig mi a faszért jártál szaunába? Meztelenül pörgetni a pitont a szexpapik előtt? Vagy a szaunában aludtál, mert kibasztak az albérletből? Vagy mi a faszt akartál ezzel mondani, te csöves? Azt meg hagyjuk, hogy a támogató környezet meg a kérdésekre adott válaszok, stb. Autiboy, ÖNÁLLÓ munkavégzést várnak el tőled, nem pedig azt, hogy minden tíz percben encsuligung encsuligung brekegéssel menjél oda a senior programozóhoz, mert nem érted, hogy mi a fasz a feladat. Saját magadat pedig biztos nem képezted, ezt a hazugságot meg se próbáld beadni. Kezdjük ott, hogy nem olvasol. Aztán folytassuk ott, hogy soha nem is érdekelt a szakmai fejlődés. Mindig csak a saját spagettikódos autista módszereiddel próbáltál mindent megoldani, 10 éves tudásbeli lemaradással. Az utóbbi két évben nem sikerült elsajátítanod olyan dolgokat, amiket a szakma 5+ éve használ. Sőt, rácsodálkoztál ezekre, hogy ez már elvárás. Elhasaltál minden próbafeladaton. A legutóbbi munkahelyeden nem tanultál semmit, mert nem volt semmi dolgod, nem mertek rád bízni semmit. Aztán hirtelen hipp-hopp a nagy szaunázgatás meg segélyért sorban állás közben kifejlődött belőled egy vérprofi programozó, naprakész tudással. Ugye nem az történt, hogy behazudtál mindent az állásinterjún, aztán nap közben percenkénti kérdezgetéssel, este meg youtube tutorialok lázas nézegetésével próbálsz valamit megérteni abból, amit ELVILEG MÁR TUDNOD KÉNE? És ugye nem kevered össze a támogató légkört azzal, hogy a kollégák inkább elmondják öt mondatban azt, amit egy gimnazista hobbiprogramozónak is tudnia kéne, mintsem hogy azt nézzék, hogy tanácstalanul matatsz a pókujjaiddal órákon át, mert magadtól nem tudsz semmit megoldani? Szerinted meddig fog kitartani a jóindulatuk? Mikor fog behívni a főnök egy beszélgetésre, és rákérdezni arra, hogy miért nem tudsz önállóan megoldani semmit? Az pedig, hogy a feladatkörök tisztábbak, nagy valószínűséggel azt jelenti számodra, hogy háttérszínezést meg szippantós weblapokat osztanak le neked, te meg azt hiszed, hogy ez a junior developer szint Németországban.
A támogató környezetet csak úgy lehet megköszönni szépen,hogy bemész a munkahelyedre,nközlöd,hogy ma textil-frei-tag van és pucéran dolgozol. Néha felordítasz,jogy hejj gdanski korridor, hej elzász és Paulus egy áruló!
Nemetul gdansk az Danzig. Ilyen hibaert egy rendes nemet cegnel tarkonlovik.
Nem ugy, Laci!
Sajsze xD
Miért nem ide írsz csicskaboy? Megint be lett csicskítva a szilaj paripa?
Két hónap alatt nem sikerült kiolvasnod egy könyvet?
nem járt orvosi rendelőben, Hahó!
A trolloknak meg üzenem, hogy vegyék bele a képbe, hogy folyamatosan képzem magam (tervezési minták könyv, ugye), és ha esetleg - miután mindenhol ez lenne a normális - olyan környezetbe kerülök, ahol nem vagyok leszarva, a kérdéseimre perceken belül kielégítő választ kapok, ha elakadok, valamint hasznos segítséget, és a kódjaimra is azonnali minőségi visszajelzést, ráadásul a feladatkörök is tisztábbak, vagyis ahol tényleg segítik egymást a munkatársak, és támogató a környezet, akkor lehet ám esélyem tartani a tempót.
Jó látni, hogy támogató környezetbe kerültél, Sneckó! Majd amikor a projektmanager átfutja, ki mennyire hasznos tagja a csapatnak, és ki az, aki csak lehúzza a többieket a folyamatos autista akadékoskodásával, majd a próbaidőd lejárta előtt téged szépen "kitámogatnak" az ajtón, akkor is ezt mondd, ne túlköveteltséggel meg hasonló sodizmusokkal gyere sírni a trollok vállára!
Egyszer nézhettem, ahogy az XXL atlétás szexpapi átkarolva, folytogatva baszta seggbe a cshodálatosh nőt, én meg a helyébe képzeltem magam, miközben a fotelhez láncolva bőrtangában úgy vertem a pitont, mintha nem lenne holnap.
Az már majdnem ugyan az.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Csak a pontosítás miatt a nő helyébe képzelted magad ugye? xD
A nő segge helyébe.
+1000
meg ugye az van, hogy kurva nagy keleti vallásfilozófusnak, sőt, kvázi gurunak adja ki magát, de valamiért nem idézi a bhagavad gítából vagy a védákból, hol van arról szó, hogy verjél nőt, gyúrd ki magad, aztán arcoskodjál az embereknek az izmaiddal, fenyegesd őket testi erőszakkal, mert ezzel szabadulsz a szamszára fogságából. proland pont olyan, mint sodika: mindennek az ellenkezőjét csinálja mint amit magáról hirdet a külvilágnak. mert Az más.
Zsendre így mát többszörös hazaáruló.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
német troll
Nov 22, 2016 13:31:01
ha van is melója: meddig fogja tudni megtartani olyan képességekkel, hogy nem tud elindítani egy JÁTÉKOT? Hogy annyira nem tud németül, hogy az alapszintű menj és lőj dolgokat nem érti? amúgy szinte biztos, hogy a játékok is az albihoz tartoznak. magától biztos nem állította volna németre a nyelvet, miután húsz évig angolul játszott. egyszerűen nem tudja átállítani angolra az ott hagyott konzolt...
Annyiban nem értek egyet, hogy angolul gyakorlatilag egyáltalán nem tud, németül pedig azért elmakog, még ha a videókból ki is derült, hogy alapvető szavakat nem ismer. Ráadásul itt a MediaMarktban a játékok nagy része német nyelvű, az angolokat általában rendelni kell. Mivel retteg az inkasszótól, minden vagyonát készpénzben tartja, ezért hiába van bankkártyája, online nem tud vásárolni. De persze az is lehet, hogy fingja nincsen, hogyan kell a default német nyelvet átállítani.
Nov 22, 2016 13:31:01
20 eurós alapjövi
Nov 22, 2016 13:31:59
Jól tette sodi,hogy az ószövetségi dühével elvette a pénzét! Remélem megfagy vagy megbasszák a nigériai migrik valahol.
A minigigó Titánba szerelmes. Hahó! Amint erre sodi rájött lenyúlta az 1500 - at.
Nov 22, 2016 13:31:59
töppedt buzigolyók
Nov 22, 2016 13:34:30
amúgy vajon miért nem a szar wars battlefrontot vette meg, amiért egész évben sírt? nem lehet hogy egész egyszerűen ez a két játék van meg a gazdatestnek?
Nov 22, 2016 13:34:30
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2016 13:43:54
x17)
Tényleg Púp, hol a SztárVársz játék? Lesz SztárVárszjáték? Próbáld már meg bevonzani azt is, és köszfetyíthetnéd a trolloknak, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Zulu
(
x15)
Nov 22, 2016 13:46:52
x15)
Akkor egyre inkább az a teória áll meg, hogy segílykét kap a púpos parazita.
De hát elköltözött. Ha segélyen élne, akkor
- Nem költözhetne el
- Folyamatosan írogatná, hogy melyik városba utazott el interjúra
- Érzékelné, hogy véges időn belül elfogy a pénze, ezért talán nem venne PS4-et.
- November elején egy kommentben kb. a világ végét jósolta arra az esetre, ha (feltételes módban!) nem találna melót. Ezzel szembeállította azt, hogy lehet, hogy mégis talált, és nyitva hagyta a kérdést a trollok számrára.
- Korán szokott kelni, valamelyik nap "mosott szar" is volt azért, mert éjfélig játszott.
Sodinak van melója, és tekintve hogy az előző is nettó 2 rugo körül fizetett havonta, ezért valószínűleg a mostani is ekörül lehet.
A meló jó eséllyel nem Hamburgvan van, hiszen akkor nem költözött volna el másik bérleménybe. A PS4 lehet akár az új WG tulajdona is, de teljesen irreleváns, mert ettől függetlenül melózik és másik városban van.
német troll
Nov 22, 2016 14:05:46
Azért is érdekes, mert a SW Battlefront 39,99 euro, a Battlefiled 1 59,00 euro, a Watchdogs 2 pedig 94,00 euro. Minimum fura, hogy a vágyott játék helyett két jóval drágábbal játszik. Tényleg lehet, hogy ez a kettő van meg az új
Nov 22, 2016 14:05:46
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 14:20:54
Szerintem csak összekeverte a kettőt vásárlásnál LOL
Nov 22, 2016 14:20:54
bújkáló migráns
Nov 22, 2016 14:20:55
szerintem a sok buziszaunázás közben kifogott a pitonnal egy igénytelen ám csatakbuzi öregembert, aki lakhatásért és szottyadt seggének kikormolásáért cserébe lakatja púpot meg eteti. Ha mázlija van, akkor lehet,hogy csak hagynia kell magát lepippantatni az öreggel, cserébe kap kaját és egy ágyat.
Nov 22, 2016 14:20:55
Javító Jenő
Nov 22, 2016 14:21:15
a Watchdogs 2 pedig 94,00 euro
Minden bizonnyal a génjei reagáltak a kóld edisün feliratra.
Nov 22, 2016 14:21:15
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 14:30:32
Nekem már az teljességgel hihetetlen, hogy egyáltalán bárhova fölveszik, Németországban, ráadásul az IT szektorban. Egyszer még ok, hogy lehet szerencséje/vagy az otthoniak rakták be, lásd Superretard, de azt senki se higgye, hogy saját erőből talál munkát. Még a legfalmellékibb gányoldában is van legalább egy felvételi elbeszélgetés és nem kell orvosnak lenni, hogy lássák hogy teljesen alkalmatlan szellemi munkára. Azt teljesen kizárom, hogy Rocskaiék még most is segítik.
Nov 22, 2016 14:30:32
német melócsá
Nov 22, 2016 14:45:06
szerintem felveszik, mert akkora a munkaerőhiány. úgy lehetnek vele, hogy majd betanítják, és olcsóért lesz egy munkásuk, aki nem egy csoda, de bizonyos feladatokat majd rábízhatnak.
mindenesetre az egy nagyon lúzer cég, ahol átvészeli a próbaidőt anélkül, hogy rájönnének az alkalmatlanságára. még a superretardnál is levették, hogy ez egy debil vérpistike, aki még a feladatot sem érti, de rá sem kérdez.
ki fogják baszni a próbaidő alatt. ennek van a legnagyobb valószínűsége.
Nov 22, 2016 14:45:06
német troll
Nov 22, 2016 14:46:05
Nem véletlen, hogy nem Hamburgban keresett állást. Valami igénytelenebb zugcég, aki ahhoz van szokva, hogy lengyel és bolgár programozók közepes színvonalú, de a helyi árakhoz képest olcsó munkát végeznek, bepróbálkozott egy újabb kelet-európaival. Megnézte a német munkaviszonyát, látta, hogy nem baszták ki a próbaidő alatt, és bekajálta Endre átszervezéses/leépítéses szövegét.
Én azt jósolom, hogy két hónapot biztosan ki fog húzni a cégnél. Az első egy-két hétben csak ismerkedni fog a struktúrával és a kollégákkal, esetleg egy-két iskolás szintű feladatot rábíznak. A hónap végén talán megkapja az első komolyabb munkáját, amit szinte biztos, hogy egy team részeként kell elvégeznie. Itt fognak jönni a kudarcocskák meg az alulköveteltség. A második hónap közepére legkésőbb a csoportveztőben tudatosul Endre alkalmatlansága, amit jelez a feletteseinek, így pedig a próbaidő végéig legkésőbb megválnak tőle.
A kérdés az, hogy még karácsony előtt felmondanak-e neki, vagy csak januárban jön el ez a pillanat. Bármelyik forgatókönyv válik is valóra, az ünnepek alatt brutális likőrke-ps4-maszti maratonra számíthatunk. Viszont következő hely már nem nagyon lesz. Két rövid meglepően munkaviszonyt már sokkal nehezebb kihetyetézni, mint egyet.
Nov 22, 2016 14:46:05
Örebro
(
x17)
Nov 22, 2016 14:46:13
x17)
en azt gondolom, hogy dolgozik, de nem it szektorban, mival egybakatatgyenge szar, nem birna ki, hogy napközben ne nezzen be a fb-re vagy ide a sajat forumara.
német melócsá
Nov 22, 2016 14:50:00
ha az új cégtől is kibasszák, akkor szégyenében nem fog ide írni, attól tartok. egy ekkora beégésre nem tudna mit mondani nekünk.
Nov 22, 2016 14:50:00
Púpos Recskapók
Nov 22, 2016 14:55:34
Nem véletlen, hogy nem Hamburgban keresett állást. ...
Szerintem amúgy még 1 dobásra van valamicske esélye, ha pár hétnél tovább húzza a jelenlegi helyen, illetve az interjú után nem kérdezik fel az előző cégeit. Sajna a németeknél nagy a munkaerőhiány, emellé elég toleránsak tudnak lenni.
Az viszont biztos, hogy ha 3 helyről is kibaszták másfél éven belül, emellett ennyi kint élés után is olyan botrányosak a német nyelvű kommunikációs skilljei, mint amilyenek, azt már nem magyarázza ki sehogy.
Még csak masnizni se nagyon tudja a bizonyítványt, mert ha letagadja a superretard utáni cégeket, akkor meg magyarázkodhat, mi a faszt csinált melócsá nélkül ennyi ideig véjpjofi pjogjamozóként. Mindenki le fogja vágni, hogy egy semmirekellő lumpen kókler.
Nov 22, 2016 14:55:34
xray
Nov 22, 2016 14:55:40
ha az új cégtől is kibasszák, akkor szégyenében nem fog ide írni, attól tartok. egy ekkora beégésre nem tudna mit mondani nekünk.
Nov 22, 2016 14:55:40
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 15:06:05
Alulköveteltség, Hahó!
Nov 22, 2016 15:06:05
Tyhodika
Nov 22, 2016 15:06:06
Háty ha asz ejőző munkahelyemeny alulkövetyelt voltyam, akkoj itty biszony a tyúlkövetyeltyég esetye fojgotty fenn. Előző munkahelyemeny asz volty a baj, hoty tyüjelmetylenyül nyem vájtyam mekk a feladatkijadás fégéty, nyem kéjdesztyem fissza ha vajami nyem vojty tyisztya. Háty sikejült asz új helyemen a ló tyújojdajája esnyem, a folyamatyos visszakéjdezéshekkej folyamatyosan mindgyenki agyára mentyem.
Rájöttyem, hoty az optyimájis vajahoj a kettyő köszötty kell, hoty letyen, nya majd a köfetykező munkahelyemeny.
Zsigyók fagytyok.
Shoha työbbety nyem íjok ide
Nov 22, 2016 15:06:06
broni
Nov 22, 2016 15:10:36
sodi, pisilj a konnektorba!!!!!!!!!!!!!!
Nov 22, 2016 15:10:36
német troll
Nov 22, 2016 15:11:25
A németek nagyon toleránsak az ember bőrszínével, szexuális orientációjával, vallásával, származásával, testi és szellemi fogyatékosságával szemben. Viszont a munkáltatók és sokkal szigorúbbak, mint a magyarok.
Ha valaki késik, nem végzi el a munkáját, vagy csak nem tudja meggyőzni a heti meetingeken a csoportvezetőjét és a nagyfőnököt, hogy ő egy fontos fogaskerék a gépezetben, akkor meg vannak számlálva a napjai. Ugyan munkaerőhiány is van, de egyre több kelet- és közép-európai érkezik, szóval van emberanyag is, amiből válogathatnak. Egy tisztességesen dolgozó, de láthatatlan munkatárs is könnyen lapátra kerülhet, nem hogy egy olyan, akire panaszkodnak a felettesei, munkatársai.
Nov 22, 2016 15:11:25
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2016 15:12:49
sodi, pisilj a konnektorba!!!!!!!!!!!!!!
Nov 22, 2016 15:12:49
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 15:14:37
Akkor lehet hívni a fordos tanárnénit, hogy megírják a raktáros cv-t!
Nov 22, 2016 15:14:37
broni
Nov 22, 2016 15:15:52
Nov 22, 2016 15:15:52
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 15:20:35
Nov 22, 2016 15:20:35
broni
Nov 22, 2016 15:21:42
annál jobb, élőben folytatódik a vérfürdő!!!!!!!!!!
Nov 22, 2016 15:21:42
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2016 15:23:12
"Der Krieg ist verloren"
Nov 22, 2016 15:23:12
broni
Nov 22, 2016 16:08:20
"Der Krieg ist verloren"
sajsze((((((((((((((((
tex, te rohadt kis buzi!!!!!!!!!!!!!
Nov 22, 2016 16:08:20
Elrákosodó pofapúp
Nov 22, 2016 16:12:40
Adolf Hitler - Kampányom
Nov 22, 2016 16:12:40
töppedt buzigolyók
Nov 22, 2016 17:50:37
alig beszél németül. hogy a fenébe vennék így komolyan bármilyen interjún? a próbamunka meg paródiarovat, azonnal elvérezne rajta. valami nagyon falmelléki gányolda venné csak fel, minimálbérre. még itthon sem tudott semmit nyújtani, pedig itt még nyelvi akadályok sincsenek. még a Groteszk is kivágta, annyira minősíthetetlen a munkája. de ez a németeknél euró ezreket érő szint lenne? valami itt nem kerek.
Nov 22, 2016 17:50:37
broni
Nov 22, 2016 18:17:41
alig beszél németül.
meg magyarul........
meg magyarul........
Nov 22, 2016 18:17:41
tyodi
Nov 22, 2016 18:18:30
alig beszél németül.
meg magyarul........
meg magyarul........
TAOT!!
Nov 22, 2016 18:18:30
broni
Nov 22, 2016 18:20:39
s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d5/15/e8/d515e87653fe609d01b3f1f7a85cbd98.jpg
tex apja menőzik!!!!!!!!!!!!
tex apja menőzik!!!!!!!!!!!!
Nov 22, 2016 18:20:39
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 19:23:04
Sódernek bejött az Élet. Ez egy ilyen alaptézis.
Van egy rakás ellenérdekelt trollja, neki, a harmadikvilágbólmenekült-arcú emigránsnak (minden csak nézőpont kérdése, hahó!) és ő most konkrét lájfdéndzsörben van, ezt bárki megállapíthatja, aki vet egy futó kósza pillantást az ellen fórumára. Hiszen egy elavult technológiának örülő migráns(arcú) is mennyi negatívumot vált ki az ezek szerint minimum nácifasiszta trolljaiból.
Ő ettől is lesz menekült, velvet-címlaptól függetlenűl.
Intervencionalista javaslatom a non-intervenció.
Van egy rakás ellenérdekelt trollja, neki, a harmadikvilágbólmenekült-arcú emigránsnak (minden csak nézőpont kérdése, hahó!) és ő most konkrét lájfdéndzsörben van, ezt bárki megállapíthatja, aki vet egy futó kósza pillantást az ellen fórumára. Hiszen egy elavult technológiának örülő migráns(arcú) is mennyi negatívumot vált ki az ezek szerint minimum nácifasiszta trolljaiból.
Nov 22, 2016 19:23:04
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:35:20
még a Groteszk is kivágta, annyira minősíthetetlen a munkája. de ez a németeknél euró ezreket érő szint lenne? valami itt nem kerek.
Most komolyan hiszi itt bárki is, hogy púposnak valódi pjogjamozó vagy bármilyen infós melója van Tündérmeseországban?
Vagy hímringyó vagy valami gányoldában foglalkoztatják, ahol még mindig többet keres mit egy itthoni sm.
Annyival többet, hogy egy szar ps4 belefér. Ezen nem kell fennakadni, nem egy BMW-t vett hanem egy szar 300 eurós kütyüt.
....és igen, aSodi van akkor hülye, hogy ha csak éppen annyi pénze van, hogy vásárolhasson magának egy ilyet, akkor megveszi.
Nem kell ezt túlbonyolítani, mintha egy ps4 valami elérhetetlen akármi lenne, még Dr. Recskának sem az.
Majd a december az helyre rakja, nyugi. :-)
Nov 22, 2016 19:35:20
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:38:06
Kurva sok bort ittam. Nem Glédát, de valami lidl-s cucc. Nem vicc, finom!
Nov 22, 2016 19:38:06
-
Nov 22, 2016 19:42:29
10-12 óra telik el két nappali poszt között. Ez valami meló lesz, nem pedig tanfolyam. Viszont, ha este 7 körül ér haza, azt nem fogja bírni a lusta állatja, szerintem rövidesen kipukkad.
Nov 22, 2016 19:42:29
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:42:49
Tyodi, ezt küldd el Anydinak, mindegy
www.youtube.com/watch?v=79dJRiF7Wl0
Ady mondjuk nem egy konzoljáték szintje, de a kurucon találsz cikket arról, hogy utálta zsidókat :-))))
www.youtube.com/watch?v=79dJRiF7Wl0
Ady mondjuk nem egy konzoljáték szintje, de a kurucon találsz cikket arról, hogy utálta zsidókat :-))))
Nov 22, 2016 19:42:49
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:43:51
10-12 óra telik el két nappali poszt között. Ez valami meló lesz, nem pedig tanfolyam. Viszont, ha este 7 körül ér haza, azt nem fogja bírni a lusta állatja, szerintem rövidesen kipukkad.
A vakbele pukkadjon ki.
Nov 22, 2016 19:43:51
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 19:47:00
de a kurucon találsz cikket arról, hogy utálta zsidókat :-))))
Nov 22, 2016 19:47:00
töppedt buzigolyók
Nov 22, 2016 19:47:39
Sódernek bejött az Élet. Ez egy ilyen alaptézis.
te debil vagy?
Nov 22, 2016 19:47:39
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:49:11
Nov 22, 2016 19:49:11
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:50:25
Nov 22, 2016 19:50:25
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:51:56
2 palack borra szívok füvet akkor hányni fogok?
Nov 22, 2016 19:51:56
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 19:52:55
te debil vagy?
Nem, csak féltőn figyelmeztető, hiszen eljöhet a pillanat amikor az emberiségmentő-sóderfelhívás a negatívjába fordul.
Nov 22, 2016 19:52:55
Laci
Nov 22, 2016 19:54:28
a barátnőm kérdezi
Nov 22, 2016 19:54:28
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 19:55:29
Én József Etelés fatyok,
Maradhato
Nov 22, 2016 19:55:29
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 19:57:23
a barátnőm kérdezi
a barátnőm kérdezi
Laci barátnője nêni:
Bármikor.
Ha bespeedezem, akkor több előjáték kell ugyan, de Rudolf Főherceg is tovább kitart. :)
Nov 22, 2016 19:57:23
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 19:57:27
Én József Etelés fatyok,
Maradhatokm?
Én József Etelés fatyok,
Maradhatokm?
Nov 22, 2016 19:57:27
*parodiarovat*
Nov 22, 2016 20:00:28
Ó méjtóságos ujam, egy jelképes hu-hu-bojsófőzelék?
Nov 22, 2016 20:00:28
broni
Nov 22, 2016 20:02:42
Nov 22, 2016 20:02:42
Soha többet nem írok ide
Nov 22, 2016 20:09:31
Hülye trolloknak üzenem, hogy ez egy PS4 Pro.
És annyira nincs a termékciklusa felénél, hogy csak idén november 10-től kapható. Kevesebb mint két hete jelent meg a piacon.
És annyira nincs a termékciklusa felénél, hogy csak idén november 10-től kapható. Kevesebb mint két hete jelent meg a piacon.
Nov 22, 2016 20:09:31
-
Nov 22, 2016 20:11:00
Farkas Endre Kiss
9 shots o' rum ·
Hülye trolloknak üzenem, hogy ez egy PS4 PRO.
Ajaj, kezdhetünk csomagolni. Ha igaz amit állít, az azt jelenti, hogy volt teljes 450 eurója egy új konzolra. Hát én nem tudom hogy ti hogy éreztek, de egzisztenciális válság kerülget. Minek dolgozzak, ha a nemzet recskását már sose érhetem utol?
9 shots o' rum ·
Ajaj, kezdhetünk csomagolni. Ha igaz amit állít, az azt jelenti, hogy volt teljes 450 eurója egy új konzolra. Hát én nem tudom hogy ti hogy éreztek, de egzisztenciális válság kerülget. Minek dolgozzak, ha a nemzet recskását már sose érhetem utol?
Nov 22, 2016 20:11:00
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 20:24:13
Farkas Endre Kiss
9 shots o' rum ·
9 shots o' rum ·
HŰHA! PS! PROOOOOOO :-) mindjárt összeszarom magam. Inkább azt ugasd mennyi pénzed van kp, mert nekem még így malacbilloggal is 5-6 PS4 Proooooooooooooooooooooooo ára van a melegítőm zsebében te rócsild.
Nov 22, 2016 20:24:13
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 20:25:54
Laci barátnője nêni:
Bármikor.
Bármikor.
speed? azt minek? nem alszol, nem eszel, idegbeteg leszel tőle és koszosnak érzed magad 3-4 óra múlva. adjál magadra, baszki :-)
Nov 22, 2016 20:25:54
broni
Nov 22, 2016 20:34:50
youtu.be/9FT5FowymII
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!
Jövünk törni bálványaikat:
Jövünk, hogy roncs törvényeiket
megtörni ezeket kötődik, szabad életünket
Jövünk, hogy tompítani a reményt
mi jön, hogy elpusztítsa a hazugság
Ragadd meg a pillanatot, készen áll a küzdelemre
Amikor az ég semmi, majd Ön könyörögni bűntudatot?
Ha az ég ég, akkor meg remeg a félelemtől?
jövünk ízlés vérük
jövünk legmonumentálisabb ő isteneiknek
tönkretenni ezt a betegséget a hit
jövünk megerőszakolni elméjüket
jövünk lopni a lelküket
ezt lázadás kezd kibontakozni
Amikor az ég feketére ... majd imádkozik a végén?
Ha az ég szivárog a vér, akkor meg szervilizmus a harag?
Ez akarat rég halott
Ezt a hitet rég elfelejtett
Slaying a sertés a hit, utálatosságaik dicsérte
halálra jelölve, ez a penge íze vér
Cleave ez a csapás az ég a szívünkből
vagyunk a hold, mi sötét oldala ismeretlen
Mivel a füves területeken éget
tűz csillog belül szemem
dark ennek az útjában eljövendő kor
eljövünk, hogy leverjék a elragadtatás
jövünk megtörni hitük
Záróokmány katasztrófa
Amikor az ég nem sikerült ... fogsz könyörögni az életedért?
Ha az ég jön eső, készek meghalni!
4. feléled Sacrifice
Jövünk törni bálványaikat:
Jövünk, hogy roncs törvényeiket
megtörni ezeket kötődik, szabad életünket
Jövünk, hogy tompítani a reményt
mi jön, hogy elpusztítsa a hazugság
Ragadd meg a pillanatot, készen áll a küzdelemre
Amikor az ég semmi, majd Ön könyörögni bűntudatot?
Ha az ég ég, akkor meg remeg a félelemtől?
jövünk ízlés vérük
jövünk legmonumentálisabb ő isteneiknek
tönkretenni ezt a betegséget a hit
jövünk megerőszakolni elméjüket
jövünk lopni a lelküket
ezt lázadás kezd kibontakozni
Amikor az ég feketére ... majd imádkozik a végén?
Ha az ég szivárog a vér, akkor meg szervilizmus a harag?
Ez akarat rég halott
Ezt a hitet rég elfelejtett
Slaying a sertés a hit, utálatosságaik dicsérte
halálra jelölve, ez a penge íze vér
Cleave ez a csapás az ég a szívünkből
vagyunk a hold, mi sötét oldala ismeretlen
Mivel a füves területeken éget
tűz csillog belül szemem
dark ennek az útjában eljövendő kor
eljövünk, hogy leverjék a elragadtatás
jövünk megtörni hitük
Záróokmány katasztrófa
Amikor az ég nem sikerült ... fogsz könyörögni az életedért?
Ha az ég jön eső, készek meghalni!
4. feléled Sacrifice
Nov 22, 2016 20:34:50
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 20:37:11
youtu.be/9FT5FowymII
31 mp-ig bírtam :-D
Nov 22, 2016 20:37:11
broni
Nov 22, 2016 20:41:01
[quote=Aczél elvtárs]31 mp-ig bírtam :-D[/quote
na ja,ezt még sok metálos se bírja.....))))))))))))))))))
na ja,ezt még sok metálos se bírja.....))))))))))))))))))
Nov 22, 2016 20:41:01
-
Nov 22, 2016 20:54:11
2 palack borra szívok füvet akkor hányni fogok?
sosem ertettem miert jo a fure inni, vagy a piara szivni. szerintem rettentoen elnyomja az alkohol a fut. ez inkabb trendi, es reszben kivagyisag, hogy keverni mindent, mert megteheted, de szerintem egy atlag fuves nem keverne semmit semmivel. te csak arra mesz, hogy kiusd magad, nem valaminek az elvezeteert.
Nov 22, 2016 20:54:11
Aczél elvtárs
Nov 22, 2016 21:06:47
ezt eltaláltad, arra megyek :-)))
Nov 22, 2016 21:06:47
átlag füves
Nov 22, 2016 21:43:15
azt fogyaszt és azt kever ami éppen jólesik, és nem érdeklik az ilyen faszságok
Nov 22, 2016 21:43:15
töppedt buzigolyók
Nov 22, 2016 21:45:08
Nov 22, 2016 21:45:08
-
Nov 22, 2016 22:12:35
azt fogyaszt és azt kever ami éppen jólesik, és nem érdeklik az ilyen faszságok
az en kis kozegemben, a "herbalnak" nevezett, porbol eloallitott fut nem herbalnak, hanem "ciganyfunek" huivjuk.
Nov 22, 2016 22:12:35
trendbeli garázdaság
Nov 22, 2016 22:17:55
+1
Annyit arról, hogy aki nem hiszi, hogy a recskás életveszélyben is elveri az utolsó fillérjeit, az gondoljon a két monitorára! Akkoriban még nem volt Vera néni kedvence, csak megtűrt vendég, gyakorlatilag egy hálózsákban aludt egy irodában. Ahogy pénzt kapott, az égetni kezdte a tenyerét, és vett egy monitort. Aztán az nem volt jó szemmagasságban, és ahelyett, hogy alátett volna két Schligloff Sándor könyvet, inkább vett még egyet. Képtelen beosztani a pénzét, igazi ócska proli módjára veri el faszságokra.
Nov 22, 2016 22:17:55
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 22:43:46
Hülye trolloknak üzenem, hogy ez egy PS4 Pro.
A sodi főszabályként nem olvassa a fórumot. Bizony.
Nov 22, 2016 22:43:46
stressznélküli nyugi
Nov 22, 2016 22:45:41
+1
Mert nem tanították meg neki, hogy hogyan lesz pénz a zümmögő dobozból és azt sem hogy hogyan kell azt beosztani. Ezért a magyar felsőoktatás a hibás, Hahó!
Nov 22, 2016 22:45:41
átlag füves
Nov 22, 2016 22:47:25
én nem szívok herbált baszod, azt cigányok még prolik szívják, te vagy az aki itt összemossa a drogokat
Nov 22, 2016 22:47:25
átlag füves
Nov 22, 2016 22:48:49
még egyébként is gurulj le a dombról végre, sajtmester
Nov 22, 2016 22:48:49
Boros Lacika
Nov 22, 2016 23:21:49
Ha meggondolád magad, csak szólj! XD
Nov 22, 2016 23:21:49
kripli figyelő
Nov 22, 2016 23:37:21
Remek műsor ahogyan balekboy rettegve kiabál a csatornából.Úgy fél a trolloktól mint egy sitten klotyóba beállós tajgi a lámpaoltástól.Nem mer a shaját fórumára írni csicskaboy.
Nov 22, 2016 23:37:21
kripli figyelő
Nov 23, 2016 00:15:21
Tényleg recskaboy,hogy bírod a porosz munkamorált?Szokj hozzá hogy ez lesz az életed ha tündérmeseországban akarsz maradni.Vége a könnyed masztizós délelőttöknek és átlikőrkézett délutanoknak.Nincs fórumozgatás,facebookozgatás,meleg pornózgatás,faszverés is csak titokban a wc csatornályában.Ezek a fritzek kiszívják majd az utolsó életerődet és utána visszahajítanak mordorba.A szabad szilaj paripát rabigába vetették és megtagadtaták vele a hitét.
Nov 23, 2016 00:15:21
-
Nov 23, 2016 00:57:56
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Na, ma este fordult elő velem először, hogy kifejezetten azért mentem szaunába, hogy pihentetőn és mélyen aludjak, reggel pedig friss legyek. Aztán meglátjuk.
A trolloknak meg üzenem, hogy vegyék bele a képbe, hogy folyamatosan képzem magam (tervezési minták könyv, ugye), és ha esetleg - miután mindenhol ez lenne a normális - olyan környezetbe kerülök, ahol nem vagyok leszarva, a kérdéseimre perceken belül kielégítő választ kapok, ha elakadok, valamint hasznos segítséget, és a kódjaimra is azonnali minőségi visszajelzést, ráadásul a feladatkörök is tisztábbak, vagyis ahol tényleg segítik egymást a munkatársak, és támogató a környezet, akkor lehet ám esélyem tartani a tempót.
1 órája ·
Na, ma este fordult elő velem először, hogy kifejezetten azért mentem szaunába, hogy pihentetőn és mélyen aludjak, reggel pedig friss legyek. Aztán meglátjuk.
Nov 23, 2016 00:57:56
xray
Nov 23, 2016 01:27:03
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
gyagyás, valami fogyatékosokat foglalkoztató intézménybe kerültél? hány ápoló feladata a támogató környezet fenntartása?
Nov 23, 2016 01:27:03
töppedt buzigolyók
Nov 23, 2016 03:07:36
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
Eddig mi a faszért jártál szaunába? Meztelenül pörgetni a pitont a szexpapik előtt? Vagy a szaunában aludtál, mert kibasztak az albérletből? Vagy mi a faszt akartál ezzel mondani, te csöves? Azt meg hagyjuk, hogy a támogató környezet meg a kérdésekre adott válaszok, stb. Autiboy, ÖNÁLLÓ munkavégzést várnak el tőled, nem pedig azt, hogy minden tíz percben encsuligung encsuligung brekegéssel menjél oda a senior programozóhoz, mert nem érted, hogy mi a fasz a feladat. Saját magadat pedig biztos nem képezted, ezt a hazugságot meg se próbáld beadni. Kezdjük ott, hogy nem olvasol. Aztán folytassuk ott, hogy soha nem is érdekelt a szakmai fejlődés. Mindig csak a saját spagettikódos autista módszereiddel próbáltál mindent megoldani, 10 éves tudásbeli lemaradással. Az utóbbi két évben nem sikerült elsajátítanod olyan dolgokat, amiket a szakma 5+ éve használ. Sőt, rácsodálkoztál ezekre, hogy ez már elvárás. Elhasaltál minden próbafeladaton. A legutóbbi munkahelyeden nem tanultál semmit, mert nem volt semmi dolgod, nem mertek rád bízni semmit. Aztán hirtelen hipp-hopp a nagy szaunázgatás meg segélyért sorban állás közben kifejlődött belőled egy vérprofi programozó, naprakész tudással. Ugye nem az történt, hogy behazudtál mindent az állásinterjún, aztán nap közben percenkénti kérdezgetéssel, este meg youtube tutorialok lázas nézegetésével próbálsz valamit megérteni abból, amit ELVILEG MÁR TUDNOD KÉNE? És ugye nem kevered össze a támogató légkört azzal, hogy a kollégák inkább elmondják öt mondatban azt, amit egy gimnazista hobbiprogramozónak is tudnia kéne, mintsem hogy azt nézzék, hogy tanácstalanul matatsz a pókujjaiddal órákon át, mert magadtól nem tudsz semmit megoldani? Szerinted meddig fog kitartani a jóindulatuk? Mikor fog behívni a főnök egy beszélgetésre, és rákérdezni arra, hogy miért nem tudsz önállóan megoldani semmit? Az pedig, hogy a feladatkörök tisztábbak, nagy valószínűséggel azt jelenti számodra, hogy háttérszínezést meg szippantós weblapokat osztanak le neked, te meg azt hiszed, hogy ez a junior developer szint Németországban.
Nov 23, 2016 03:07:36
-
Nov 23, 2016 03:43:50
Újra elérhető a Watch Dogs 2-s videó:
www.youtube.com/watch?v=UR0TS0TaO2U
www.youtube.com/watch?v=UR0TS0TaO2U
Nov 23, 2016 03:43:50
még éltet a remény
Nov 23, 2016 05:19:34
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
A támogató környezetet csak úgy lehet megköszönni szépen,hogy bemész a munkahelyedre,nközlöd,hogy ma textil-frei-tag van és pucéran dolgozol. Néha felordítasz,jogy hejj gdanski korridor, hej elzász és Paulus egy áruló!
Nov 23, 2016 05:19:34
Schwezoff David
Nov 23, 2016 07:02:07
Nem ugy, Laci!
Nov 23, 2016 07:02:07
malaczfigyelő
Nov 23, 2016 08:10:47
Nov 23, 2016 08:10:47
Laci
Nov 23, 2016 08:40:22
Nem ugy, Laci!
Nem ugy, Laci!
Sajsze xD
Nov 23, 2016 08:40:22
stressznélküli nyugi
Nov 23, 2016 08:43:00
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
Miért nem ide írsz csicskaboy? Megint be lett csicskítva a szilaj paripa?
Nov 23, 2016 08:43:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 23, 2016 08:54:24
x9)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
...
A trolloknak meg üzenem, hogy vegyék bele a képbe, hogy folyamatosan képzem magam (tervezési minták könyv, ugye)...
1 órája ·
...
A trolloknak meg üzenem, hogy vegyék bele a képbe, hogy folyamatosan képzem magam (tervezési minták könyv, ugye)...
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2016 09:04:40
x17)
Mit üzengetsz, Gyagyás?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
az más
Nov 23, 2016 09:05:01
nem járt orvosi rendelőben, Hahó!
Nov 23, 2016 09:05:01
Hiénaverő
(
x17)
Nov 23, 2016 09:07:25
x17)
Sneci ne leskelődj!
bropki
Nov 23, 2016 09:09:24
Gyere már vissza SoDi.
Ez nagyon óvodás módi, hogy a faladon üzengetsz nekünk...
Ez nagyon óvodás módi, hogy a faladon üzengetsz nekünk...
Nov 23, 2016 09:09:24
Púpos Recskapók
Nov 23, 2016 09:18:53
Jó látni, hogy támogató környezetbe kerültél, Sneckó! Majd amikor a projektmanager átfutja, ki mennyire hasznos tagja a csapatnak, és ki az, aki csak lehúzza a többieket a folyamatos autista akadékoskodásával, majd a próbaidőd lejárta előtt téged szépen "kitámogatnak" az ajtón, akkor is ezt mondd, ne túlköveteltséggel meg hasonló sodizmusokkal gyere sírni a trollok vállára!
Nov 23, 2016 09:18:53
stressznélküli nyugi
Nov 23, 2016 09:33:05
Újszász lesz az igazi támogató környezet recsi!
Nov 23, 2016 09:33:05
Škoda Superb
Nov 23, 2016 09:49:03
Életedben nem volt ilyesmiben részed, igaz Sneci?
Nem aludtál soha együtt nővel, aki átölelt volna vagy akit átölelhettél volna!
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211430598748505
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211430598748505
Nov 23, 2016 09:49:03
Tyhodika
Nov 23, 2016 10:01:15
Életedben nem volt ilyesmiben részed, igaz Sneci?
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211430598748505
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211430598748505
Egyszer nézhettem, ahogy az XXL atlétás szexpapi átkarolva, folytogatva baszta seggbe a cshodálatosh nőt, én meg a helyébe képzeltem magam, miközben a fotelhez láncolva bőrtangában úgy vertem a pitont, mintha nem lenne holnap.
Az már majdnem ugyan az.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Nov 23, 2016 10:01:15
Púpos Recskapók
Nov 23, 2016 10:58:58
Rolika, pls. Ne itt emberkedjél, inkább a vietnámi lótesztoszteronjaidat szedjed, hátha feltámad tőlük az ezredes még egy bevetésre!
Nov 23, 2016 10:58:58
Laci
Nov 23, 2016 12:42:46
Az már majdnem ugyan az.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Az már majdnem ugyan az.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Nov 23, 2016 12:42:46
Škoda Superb
Nov 23, 2016 12:54:39
A nő segge helyébe.
Nov 23, 2016 12:54:39
unalmas rolandfos
Nov 23, 2016 13:48:30
Évek óta ezt a csapott vállú girnyó dumát tolod rolika, nem veszed észre hogy leszarnak? Csak a te belső világodban ér többet az, aki meg tudja verni a másikat, egyébként is a testi sértést a törvény bünteti. Mondjuk beszélhetek egy ilyen börtönviselt semmirekellő tuloknak. Írd még be 8x, hogy 500 az iq-d, meg 80-as a karod aztán nyírd ki magad a picsába, te vagy a legkevésbé szórakoztató retard az egyetemes snecológia történelemben, húzzál már a halál faszára, te gyerekes agyhúgyköves vesztes geci!
Nov 23, 2016 13:48:30
broni
Nov 23, 2016 13:48:43
sodi, miért nem a faszoddal játszol????????????
Nov 23, 2016 13:48:43
-
Nov 23, 2016 14:00:35
Évek óta ezt a csapott vállú girnyó dumát tolod rolika, nem veszed észre hogy leszarnak? Csak a te belső világodban ér többet az, aki meg tudja verni a másikat, egyébként is a testi sértést a törvény bünteti. Mondjuk beszélhetek egy ilyen börtönviselt semmirekellő tuloknak. Írd még be 8x, hogy 500 az iq-d, meg 80-as a karod aztán nyírd ki magad a picsába, te vagy a legkevésbé szórakoztató retard az egyetemes snecológia történelemben, húzzál már a halál faszára, te gyerekes agyhúgyköves vesztes geci!
+1000
meg ugye az van, hogy kurva nagy keleti vallásfilozófusnak, sőt, kvázi gurunak adja ki magát, de valamiért nem idézi a bhagavad gítából vagy a védákból, hol van arról szó, hogy verjél nőt, gyúrd ki magad, aztán arcoskodjál az embereknek az izmaiddal, fenyegesd őket testi erőszakkal, mert ezzel szabadulsz a szamszára fogságából. proland pont olyan, mint sodika: mindennek az ellenkezőjét csinálja mint amit magáról hirdet a külvilágnak. mert Az más.
Nov 23, 2016 14:00:35
tigris
Nov 23, 2016 14:19:32
ha jól értem, akkor a questorosok , sodi egykori szállásadói egy muzulmán terrorista segítségével lopták ki a magyar emberek szemét.
a jó kurva anyádat, Endre. Remélem gyógyszerre költöd az ellopott zsét, te patkány.
a jó kurva anyádat, Endre. Remélem gyógyszerre költöd az ellopott zsét, te patkány.
Nov 23, 2016 14:19:32
stressznélküli nyugi
Nov 23, 2016 14:32:02
ha jól értem, akkor a questorosok , sodi egykori szállásadói egy muzulmán terrorista segítségével lopták ki a magyar emberek szemét.
Zsendre így mát többszörös hazaáruló.
Nov 23, 2016 14:32:02
broni
Nov 23, 2016 14:32:09
sodi talán isis-es.........véletlen lenne:aligha!!!!!!!!!!!!
Nov 23, 2016 14:32:09
Biztatási kár
Nov 23, 2016 14:36:03
Az úrhölgy épp pornóval szórja tele a facsét. De nem csak a falán nyomja, hanem a csoportokban is.
www.facebook.com/eszter.forizs.5?fref=nf
www.facebook.com/eszter.forizs.5?fref=nf
Nov 23, 2016 14:36:03
broni
Nov 23, 2016 14:46:20
Az úrhölgy épp pornóval szórja tele a facsét. De nem csak a falán nyomja, hanem a csoportokban is.
facebook.com/eszter.forizs.5?fref=nf
facebook.com/eszter.forizs.5?fref=nf
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 23, 2016 14:46:20
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gusztustalan,ahogy magát keresztényként be akarja állítani, miközben egy ingyenélő, követelőző lusta szardarab, aki nem mellesleg szarik a gyerekére. Ha egyszer meglátom, kurvára bele fogok rúgni.
Jól tette sodi,hogy az ószövetségi dühével elvette a pénzét! Remélem megfagy vagy megbasszák a nigériai migrik valahol.