szart
nem bronira gondoltam, Hahó!
broni mint nagyromán , regáti szellemiségű klasszika-filológus és egyben hű követője a szent román ortodox anyaszentegyháznak természetesen csak plátói érzelmeket és vágyakat táplál bizonyos úrhölgyek végterméke iránt, egyébként természetesen húst eszik cujkával öblítve, mint minden rendes román úr. tajgi ellenben konkrétan szart, illetve mindenféle vegyipari mellékterméket fogyaszt, bár természetesen nem tud róla, hogy a sajtja és a vaja nem tartalmaz tejterméket, a ribizliszörpje gyümölcsöt, ezért is van izom helyett háj a csöcsén és ezért nem áll fel a fasza. rend van, na
a tematika: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecológiában%3F
Gondolom toast feltétekből meg ömlesztett sajt-"készítményekből" csaphatja nemesi lakomáit szürke hétköznapokon a palotai hedonista Költő Uraság.
Vagy esetleg sima margarinos fehérkenyér. Húsmentes, zsírszegény diéta, az kell a muszkliknak, Hahó! A fehérje az majd jön a csingcsung szintetikus tömegnövelőből, fajlagosan olcsóbb így, mint csirkemellet venni.
Még szerencse, hogy a palotai szellemi guru a szülei nyugdíjából, örökségéből (lakáskiadás) könnyedén finanszírozza ezt az úri életmódot, így dolgoznia nem kell. Teljese erejével koncentrálhat Puzsérra, Hamvas Bélára meg az osztályharcra.
szégyellje magát, hogy lenézi a szorgalmas, becsületesen dolgozó törpapát, aki Jövő héten biztosan törleszteni fog.
NEM FATYOK BALEK!!
Rókán anntal is megmónta,hogy igenis vanak keményen dólkozó kisemberek! Én is ilyen vagyók! Azónban Sódinak is mek kell érenije,hogy kónkrétan életveszéj van, ijenkor pedig szaúnában a hejem!
Majd fizetek neki, minden egy fojamat.
Lyanuárban kűldők is pénzt.
Sodi megint hajszálpontosan és tűprecízen fogalmazott.
Az életveszély elhárításhoz ps4 is kell, nem csak szauna, Hahó!
megeskuszik rå, a retard becsuletszavåra, hogy odadta az ujpalotai rambonak meg a tiszbuzi köcsögnak, megigertek, hogy elviszik ujszåszra, meg karåcsony elött!!
A szauna, ps4 játékok, újságok és a takarítórobotok a munka, szállás vagy a kaja kategóriába tartoznak?
biztos másod/harmadállásban bányász, a föld alatt pedig nincs térerő.
Nem sikerült kihúzni jan. 11-ig? Akkor pápá segílyke!
nem veszem fől a telefónt mert vetem új játékót! Plánysztéjsön és nyízik center. egész áló nap csak játszók nem érek rá beszélketni!
Professzor úr, enne Ön Barbiból? Úgyértem nem a szarát, hanem valamelyik testrészét!
Inkább csak nyalogatná!!!:-)
az fájna neki, tehát nem............
még májkrémet sem tud venni a lúzer!
Szerintem a Jól Megérdemelt szabadságát tölti éppen a Báró Úr, anno számolgatta amikor ide írt, hogy hány nap járna neki a szuperretardos gányolás után.
Amíg a többiek húzzák az igát az év végi hajtásban, Csekonics báró otthon bambulja a zöld műbőr fotelből mobilnetről Aaron Cuteot, amikor néha meg-megakad a stream, kínjában piki-pukizva mellé.
ez jó volt,tesa, le kéne köpni a prolit.........
az is lehet, hogy már ennél a cégnél is alulmotivált lett
alulkövetelt
nszksz uram!!!!!!!!!!!!
Vagy táppénzen van és úgy próbálja kihúzni a hátralévő időt.
ok,akkor viszek, de lenne egy tiszteletteljes keresem, hivd meg egy kostolora a palotai rambot, ne csak a magyar szendvicsen eljen.
Be kell drogozni előtte xD
nem vagyok tajgi féle állat!!!!!!!!
szeretem a halat........
igaz, tévedtem
*reloaded*
A profnak egyáltalán nem kell félnie, sodika olyan meleg, hogy megsül a kezében a gesztenye.
az tuti, barbi meg nő..........de ha shemale lenne, nekem akkor is bejönne!!!!!!!!!!!!igaz, tex komám??????
jó dólog is a nyeles pína!
de mondd,hogy utána nem azt teszed rá anyád szendvicsére?!
titok!!!!!!!!!!!
Porkinak osszedobtuk pedig a vizlagyitora, de ellopta a Dragon Gyuri!!! Azert nem ment!
az gáza volt...mindegy.
dragon a kigyós, kiment ausztráliába.
www.facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
*elindult Ferihegy felé*
óóaarrgghhhhhh..kár hogy nem shemale !!
Hozzal herbalt, mert nyikorog otthon a fészer ajtaja, wd40 jo lesz ra! Csak juss at a nonegzisztens szekuritin.
Azt hittem Trottelnek.
Engem is vegyetek már fel arra a listára, szívassuk meg Sodit. A címemsodika[email protected], várom a meghívót.
hehe, mit tudtál még meg?
francba, nem mentem a kocsmába, múlt szerdán se volt senki...............
Priceless, ahogy ez a buta proli a sajtok trabantjára, a trappistára veri magát.
Szerintem ha megkóstolna egy ilyet az után a szemét után, kiégnének az ízlelőbimbói:
www.vonmuhlenen.ch/index.php?c=02&p=02ba&lg=en
Simán belekúrná a smack levesbe.
Evett már chilis kecskesajtot a professzor úr?
www.monteziego.de/frischkaese-olivenoel-chili-pfeffer
Evidenciakat
Na meló, csá.
szerintem a bede is zsidó
Munkaidőben is sok megosztás volt. Csak nem kirúgták a sodit? Vagy alulmotivált és nincs feladata?
szabadnap!
Az az igazság, hogy eléggé összemelgedtem (nem úgy Laci!) a sakri Döneressel (ti. itt nem Gyros van, hanem Döner ti tudatlan zsidók). Ezen kivül voltam még a közeli S-Bahn megállóban is.
Na jó, volt ety kis masztyi is a döneressel, de homo-szex az nem volt, a közös beleegyezés ellenére shem!
A dönyerembe élvegyett, már tugyom mi a tyitkosh fehéj szósz!
még éltet a remény
Dec 14, 2016 11:40:33
Egyébként meg a trollok nem nyuggerek,hogy járna nekik utalvány. Továbbá, ha a szüleiknek jár is, nem ők élik fel, mert mamahotellakó ősz idióták, hahó!
Dec 14, 2016 11:40:33
-
Dec 14, 2016 11:42:25
a trapista az egyik legótvarabb sajt, azt tényleg csak az veszi, akinek nincs túl sok pénze kajára. és ez tajginak "nem olyan olcsó" kategória. mit eszik ez ha nincs ünnepnap?
Dec 14, 2016 11:42:25
Brian
Dec 14, 2016 11:47:37
a trapista az egyik legótvarabb sajt, azt tényleg csak az veszi, akinek nincs túl sok pénze kajára. és ez tajginak "nem olyan olcsó" kategória. mit eszik ez ha nincs ünnepnap?
szart
Dec 14, 2016 11:47:37
Škoda Superb
Dec 14, 2016 11:51:26
Endre, szólj már rá a proli haverodra, hogy takarodjon innen és gyere te a színpadra!
Dec 14, 2016 11:51:26
-
Dec 14, 2016 12:02:20
ez is hülyének néz mindenkit.
Béla Balogh 9 új fényképet töltött fel.
40 perce ·
KOPPÁNY CSOPORT! SZERETEM!
Elkészültek a Koppány csoport egységes ruhái, sapkái és zászlói. Egyenlőre 53 darab sapka és sajnos csak 10 selyemzászló. A zászlókon a városok neveivel. Továbbra is várjuk a csatlakozókat és azokat, akik szeretnének ezekben a ruhákban otthont védeni, illetve bárhol megjelenni.
A Pólók női - férfi egységesen 2500 ft.,
Sapka 1500 ft.,
Zászló 3000 ft., amit az adott város közös költségen rendelhet meg.
A ruhák és minden egyéb bekerülési áron adjuk, azon semmilyen hasznot nem szedünk.
Béla Balogh 9 új fényképet töltött fel.
40 perce ·
KOPPÁNY CSOPORT! SZERETEM!
Elkészültek a Koppány csoport egységes ruhái, sapkái és zászlói. Egyenlőre 53 darab sapka és sajnos csak 10 selyemzászló. A zászlókon a városok neveivel. Továbbra is várjuk a csatlakozókat és azokat, akik szeretnének ezekben a ruhákban otthont védeni, illetve bárhol megjelenni.
A Pólók női - férfi egységesen 2500 ft.,
Sapka 1500 ft.,
Zászló 3000 ft., amit az adott város közös költségen rendelhet meg.
A ruhák és minden egyéb bekerülési áron adjuk, azon semmilyen hasznot nem szedünk.
Dec 14, 2016 12:02:20
-
Dec 14, 2016 12:04:38
szart
Dec 14, 2016 12:04:38
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 12:09:56
faszkivanmán!
Ez most a töketlen törpe tajgi fóruma, vagy a szilaj paripa vadászbika Sodié???
Dec 14, 2016 12:09:56
Brian
Dec 14, 2016 12:12:16
broni mint nagyromán , regáti szellemiségű klasszika-filológus és egyben hű követője a szent román ortodox anyaszentegyháznak természetesen csak plátói érzelmeket és vágyakat táplál bizonyos úrhölgyek végterméke iránt, egyébként természetesen húst eszik cujkával öblítve, mint minden rendes román úr. tajgi ellenben konkrétan szart, illetve mindenféle vegyipari mellékterméket fogyaszt, bár természetesen nem tud róla, hogy a sajtja és a vaja nem tartalmaz tejterméket, a ribizliszörpje gyümölcsöt, ezért is van izom helyett háj a csöcsén és ezért nem áll fel a fasza. rend van, na
Dec 14, 2016 12:12:16
-
Dec 14, 2016 12:13:13
faszkivanmán!
a tematika: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecológiában%3F
Dec 14, 2016 12:13:13
Púpos Recskapók
Dec 14, 2016 12:15:02
Gondolom toast feltétekből meg ömlesztett sajt-"készítményekből" csaphatja nemesi lakomáit szürke hétköznapokon a palotai hedonista Költő Uraság.
Vagy esetleg sima margarinos fehérkenyér. Húsmentes, zsírszegény diéta, az kell a muszkliknak, Hahó! A fehérje az majd jön a csingcsung szintetikus tömegnövelőből, fajlagosan olcsóbb így, mint csirkemellet venni.
Még szerencse, hogy a palotai szellemi guru a szülei nyugdíjából, örökségéből (lakáskiadás) könnyedén finanszírozza ezt az úri életmódot, így dolgoznia nem kell. Teljese erejével koncentrálhat Puzsérra, Hamvas Bélára meg az osztályharcra.
Dec 14, 2016 12:15:02
-
Dec 14, 2016 12:15:22
szerintem tajginak kellene egy önálló szócikk! ennyi van róla csak:
Kiss Roland
Kiss Roland, aka. tartarossz, tajgetosz, tajgi, Baxi. Mamahotelben lakó, ideggyenge álbölcsész, a lakótelepi proli megtestesítője. Többszörösen büntetett előéletű, meggyőződéses kommunista. Merevedési problémákkal küzd. Egykori barátnőjét (Plajner Borbálát) több alkalommal bántalmazta, emiatt jelenleg börtönbüntetését tölti.
nincs szó benne sittes sanyiról!!!
Kiss Roland
Kiss Roland, aka. tartarossz, tajgetosz, tajgi, Baxi. Mamahotelben lakó, ideggyenge álbölcsész, a lakótelepi proli megtestesítője. Többszörösen büntetett előéletű, meggyőződéses kommunista. Merevedési problémákkal küzd. Egykori barátnőjét (Plajner Borbálát) több alkalommal bántalmazta, emiatt jelenleg börtönbüntetését tölti.
nincs szó benne sittes sanyiról!!!
Dec 14, 2016 12:15:22
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 12:16:04
Púpfal és döörppe adóssága sodi felé:
Tibor Varga Arra a pénzre szerintem nyugodtan keresztet vethetsz.
Dec 14, 2016 12:16:04
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 12:16:35
púpfal:
Dec 14, 2016 12:16:35
-
Dec 14, 2016 12:18:51
szégyellje magát, hogy lenézi a szorgalmas, becsületesen dolgozó törpapát, aki Jövő héten biztosan törleszteni fog.
Dec 14, 2016 12:18:51
tyodika
Dec 14, 2016 12:25:53
púpfal:
NEM FATYOK BALEK!!
Dec 14, 2016 12:25:53
Dólkozó Dőrrpe
Dec 14, 2016 12:30:25
Rókán anntal is megmónta,hogy igenis vanak keményen dólkozó kisemberek! Én is ilyen vagyók! Azónban Sódinak is mek kell érenije,hogy kónkrétan életveszéj van, ijenkor pedig szaúnában a hejem!
Dec 14, 2016 12:30:25
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 12:33:58
444.hu/2016/12/14/inspiralo-karacsonyi-ajandektippek-palvin-barbaratol-zimany-lindatol-es-vajna-timeatol
Barbi egy általa használt toi-toi konténert javasol...
Barbi egy általa használt toi-toi konténert javasol...
Dec 14, 2016 12:33:58
-
Dec 14, 2016 12:37:28
a sodi azonnali súlyos fizikai fenyítést érdemelne, amiért az életveszély elhárításán dolgozó törpapa pszichológiai kiegyensúlyozottsága ellen próbál hatni a nyilvános basztatásával. bizony!
sodika Oct 03, 2014 21:23:16
AMIKOR AZ ÉLETVESZÉLY ELHÁRÍTÁSÁRÓL VAN SZÓ, AKKOR BIZONY MINDENKI, AKI EBBEN A FOLYAMATBAN A PSZICHOLÓGIAI KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOM ELLEN PRÓBÁL HATNI, MEGÉRDEMELNE EZÉRT EGY AZONNALI ÉS SÚLYOS FIZIKAI FENYÍTÉST, TELJESEN FÜGGETLENÜL AZ ILLETŐ NEMÉTŐL ÉS ÉLETKORÁTÓL, MERT MÁS EMBER ÉLETE NEM JÁTÉK.
AMIKOR AZ ÉLETVESZÉLY ELHÁRÍTÁSÁRÓL VAN SZÓ, AKKOR BIZONY MINDENKI, AKI EBBEN A FOLYAMATBAN A PSZICHOLÓGIAI KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOM ELLEN PRÓBÁL HATNI, MEGÉRDEMELNE EZÉRT EGY AZONNALI ÉS SÚLYOS FIZIKAI FENYÍTÉST, TELJESEN FÜGGETLENÜL AZ ILLETŐ NEMÉTŐL ÉS ÉLETKORÁTÓL, MERT MÁS EMBER ÉLETE NEM JÁTÉK.
Dec 14, 2016 12:37:28
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 12:41:06
a sodi azonnali súlyos fizikai fenyítést érdemelne, amiért az életveszély elhárításán dolgozó törpapa pszichológiai kiegyensúlyozottsága ellen próbál hatni a nyilvános basztatásával. bizony!
Sodi megint hajszálpontosan és tűprecízen fogalmazott.
Dec 14, 2016 12:41:06
kancsöcs
Dec 14, 2016 12:42:45
a vegetáriánus nem eszik húst, a vegán pedig semmilyen állati eredetű dolgot, így tojást, tejet sem, te nagyon okos!!!
Dec 14, 2016 12:42:45
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 12:47:59
x17)
gyagyås! törpegnom azt uzeni, hogy ne hazudj, mert ö fizetett mår anyådnak.
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 12:48:26
Az életveszély elhárításhoz ps4 is kell, nem csak szauna, Hahó!
Dec 14, 2016 12:48:26
-
Dec 14, 2016 12:48:43
a sodi miért akarja törlesztésre kényszeríteni az életveszélyben lévő törpapát???
sodika Sep 27, 2015 11:20:28
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Dec 14, 2016 12:48:43
Univerzum
Dec 14, 2016 12:48:58
sneci, megint a trolloknak lett igazuk, a dőrppe lehúzott, bizony. de legalább anyád is baszogat naponta, hogy nem érkezik meg a pénz. most biztos szomi a sodi
Dec 14, 2016 12:48:58
-
Dec 14, 2016 12:50:40
a sodi elkezdte már törleszteni az adósságait? hiszen ez választja el a rossz embert a tisztességes embertől.
Dec 14, 2016 12:50:40
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 12:52:29
x17)
gyagyås! törpegnom azt uzeni, hogy ne hazudj, mert ö fizetett mår anyådnak.
megeskuszik rå, a retard becsuletszavåra, hogy odadta az ujpalotai rambonak meg a tiszbuzi köcsögnak, megigertek, hogy elviszik ujszåszra, meg karåcsony elött!!
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 12:55:00
a sodi miért akarja törlesztésre kényszeríteni az életveszélyben lévő törpapát???
A szauna, ps4 játékok, újságok és a takarítórobotok a munka, szállás vagy a kaja kategóriába tartoznak?
Dec 14, 2016 12:55:00
Škoda Superb
Dec 14, 2016 12:59:54
Dec 14, 2016 12:59:54
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 13:03:13
x17)
mondjuk az sejtet valamit, hogy a törpegnom matol elerhetetlen. igy jartal gyagyås es ez nekem kurvåra tetszik!!!!!!!!
jókifogás.hu
Dec 14, 2016 13:15:48
mondjuk az sejtet valamit, hogy a törpegnom matol elerhetetlen. igy jartal gyagyås es ez nekem kurvåra tetszik!!!!!!!!
biztos másod/harmadállásban bányász, a föld alatt pedig nincs térerő.
Dec 14, 2016 13:15:48
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 13:17:19
x17)
valami/valaki azt sugja, hogy vege a melocsanak, mert gyagyåsunk mår napközben is aktivan osztja az eszt.........
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 13:18:24
x17)
mit leskelödsz faszcibålo, inkåbb a törpegnomot keritsd elö:-)
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 13:51:56
valami/valaki azt sugja, hogy vege a melocsanak, mert gyagyåsunk mår napközben is aktivan osztja az eszt.........
Nem sikerült kihúzni jan. 11-ig? Akkor pápá segílyke!
Dec 14, 2016 13:51:56
Dólkozó Dőrrpe
Dec 14, 2016 14:07:14
nem veszem fől a telefónt mert vetem új játékót! Plánysztéjsön és nyízik center. egész áló nap csak játszók nem érek rá beszélketni!
Dec 14, 2016 14:07:14
broni
Dec 14, 2016 14:16:26
tajgi trappistát evett, az igen, én azzal törlöm a seggem.........
Dec 14, 2016 14:16:26
Škoda Superb
Dec 14, 2016 14:20:47
Professzor úr, enne Ön Barbiból? Úgyértem nem a szarát, hanem valamelyik testrészét!
Dec 14, 2016 14:20:47
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 14:22:08
Inkább csak nyalogatná!!!:-)
Dec 14, 2016 14:22:08
broni
Dec 14, 2016 14:22:52
Dec 14, 2016 14:22:52
tex
Dec 14, 2016 14:40:38
Dec 14, 2016 14:40:38
Púpos Recskapók
Dec 14, 2016 14:43:28
Szerintem a Jól Megérdemelt szabadságát tölti éppen a Báró Úr, anno számolgatta amikor ide írt, hogy hány nap járna neki a szuperretardos gányolás után.
Amíg a többiek húzzák az igát az év végi hajtásban, Csekonics báró otthon bambulja a zöld műbőr fotelből mobilnetről Aaron Cuteot, amikor néha meg-megakad a stream, kínjában piki-pukizva mellé.
Dec 14, 2016 14:43:28
broni
Dec 14, 2016 14:44:27
ez jó volt,tesa, le kéne köpni a prolit.........
Dec 14, 2016 14:44:27
hamburgi kollégák
Dec 14, 2016 14:47:48
Dec 14, 2016 14:47:48
-
Dec 14, 2016 14:52:13
alulkövetelt
Dec 14, 2016 14:52:13
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 14:53:28
x17)
bronikam, ha szereted a halat es inyenc vagy, akkor viszek neked sorströmmingetlegközelebb.
youtu.be/wmu7bHj81WI
Figyelem, kiskoruak nem lehetnek a käzelben a video megnyitasakor!!:-))
youtu.be/wmu7bHj81WI
broni
Dec 14, 2016 14:55:50
bronikam, ha szereted a halat es inyenc vagy, akkor viszek neked sorströmmingetlegközelebb.
youtu.be/wmu7bHj81WI
youtu.be/wmu7bHj81WI
nszksz uram!!!!!!!!!!!!
Dec 14, 2016 14:55:50
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 14:58:39
Vagy táppénzen van és úgy próbálja kihúzni a hátralévő időt.
Dec 14, 2016 14:58:39
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 14:58:55
x17)
nszksz uram!!!!!!!!!!!!
ok,akkor viszek, de lenne egy tiszteletteljes keresem, hivd meg egy kostolora a palotai rambot, ne csak a magyar szendvicsen eljen.
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 15:00:07
x17)
en 37 eve elek itt, de nem volt merszem kinyitni a konzervet es megkostolni:-)
Škoda Superb
Dec 14, 2016 15:05:27
Dec 14, 2016 15:05:27
broni
Dec 14, 2016 15:09:43
nem vagyok tajgi féle állat!!!!!!!!
Dec 14, 2016 15:09:43
broni
Dec 14, 2016 15:10:47
en 37 eve elek itt, de nem volt merszem kinyitni a konzervet es megkostolni:-)
szeretem a halat........
Dec 14, 2016 15:10:47
hamburgi kollégák
Dec 14, 2016 15:26:29
alulkövetelt
igaz, tévedtem
Dec 14, 2016 15:26:29
cipőnézegetés
Dec 14, 2016 15:45:47
*reloaded*
Dec 14, 2016 15:45:47
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 15:55:33
" Palvin Barbaráról – aki nemrég álvillantással borzolta a kedélyeket – kiderült, hogy bár már van 4 millió dollárja, mégis csak egy dologra vágyik karácsonyra („de arra nagyon”): egy mosógépre, amiben van szárító is."
Broni, ha a sodi mosórobotot vesz szárítórobottal, akkor nagyon rábaszol!
Dec 14, 2016 15:55:33
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 16:05:25
" Palvin Barbaráról – aki nemrég álvillantással borzolta a kedélyeket – kiderült, hogy bár már van 4 millió dollárja, mégis csak egy dologra vágyik karácsonyra („de arra nagyon”): egy mosógépre, amiben van szárító is."
A profnak egyáltalán nem kell félnie, sodika olyan meleg, hogy megsül a kezében a gesztenye.
Dec 14, 2016 16:05:25
broni
Dec 14, 2016 16:22:57
az tuti, barbi meg nő..........de ha shemale lenne, nekem akkor is bejönne!!!!!!!!!!!!igaz, tex komám??????
Dec 14, 2016 16:22:57
Dólkozó Dőrrpe
Dec 14, 2016 17:25:20
jó dólog is a nyeles pína!
Dec 14, 2016 17:25:20
még éltet a remény
Dec 14, 2016 17:47:26
Dec 14, 2016 17:47:26
Penzmento
Dec 14, 2016 18:16:57
Van valaki ferihegyen? Igyunk mar mert behanyok!
Dec 14, 2016 18:16:57
broni
Dec 14, 2016 18:28:43
titok!!!!!!!!!!!
Dec 14, 2016 18:28:43
broni
Dec 14, 2016 18:31:38
a 444-nek miért nincs aleppoi tudósdítója?????????élőben??????faszt érdekel andy vajna, szerelmes vagytok a vén faszba??????????
Dec 14, 2016 18:31:38
Penzmento
Dec 14, 2016 18:40:01
a 444-nek miért nincs aleppoi tudósdítója?????????élőben??????faszt érdekel andy vajna, szerelmes vagytok a vén faszba??????????
Porkinak osszedobtuk pedig a vizlagyitora, de ellopta a Dragon Gyuri!!! Azert nem ment!
Dec 14, 2016 18:40:01
Penzmento
Dec 14, 2016 18:42:08
Ja az a gyu volt, mar keverem. Akkor melyik volt a kigyofejo?
Dec 14, 2016 18:42:08
broni
Dec 14, 2016 18:46:26
az gáza volt...mindegy.
dragon a kigyós, kiment ausztráliába.
Dec 14, 2016 18:46:26
-
Dec 14, 2016 18:54:31
Akkor melyik volt a kigyofejo?
A Sodi, a piton fejő, a Sodi.
Dec 14, 2016 18:54:31
kancsöcs
Dec 14, 2016 18:59:21
Akkor melyik volt a kigyofejo?
www.facebook.com/laszlo.belso.12?fref=ts
Dec 14, 2016 18:59:21
herbá lászló
Dec 14, 2016 19:11:49
Van valaki ferihegyen? Igyunk mar mert behanyok!
*elindult Ferihegy felé*
Dec 14, 2016 19:11:49
tex
Dec 14, 2016 19:13:13
óóaarrgghhhhhh..kár hogy nem shemale !!
Dec 14, 2016 19:13:13
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 19:15:03
x17)
Level ment a titkositott listata!
Örebro
(
x17)
Dec 14, 2016 19:15:18
x17)
mondom listara.
Schwezoff Dávid
Dec 14, 2016 19:18:29
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2016%2F12%2F14%2Fa_blikk_templomban_maszturbalo_menekultekkel_riogat
"A Blikk templomban maszturbáló muszlimokkal riogat"
Sodi muszlim lett????
"A Blikk templomban maszturbáló muszlimokkal riogat"
Sodi muszlim lett????
Dec 14, 2016 19:18:29
Penzmento
Dec 14, 2016 19:47:16
*elindult Ferihegy felé*
Hozzal herbalt, mert nyikorog otthon a fészer ajtaja, wd40 jo lesz ra! Csak juss at a nonegzisztens szekuritin.
Dec 14, 2016 19:47:16
Hamburgi faggató
Dec 14, 2016 19:49:46
Azt tudtátok hogy a hamburgi kollégák tyodit a púpja mögött Holzkopfnak hívták? Bármit mondtak csak mosolygott és bologatott, de alig értett valamit.
Dec 14, 2016 19:49:46
stressznélküli nyugi
Dec 14, 2016 20:05:28
Azt tudtátok hogy a hamburgi kollégák tyodit a púpja mögött Holzkopfnak hívták? Bármit mondtak csak mosolygott és bologatott, de alig értett valamit.
Azt hittem Trottelnek.
Dec 14, 2016 20:05:28
[s]sodika[/s] snecimanó
Dec 14, 2016 20:08:33
Level ment a titkositott listata!
Engem is vegyetek már fel arra a listára, szívassuk meg Sodit. A címem
Dec 14, 2016 20:08:33
holzkopf a tyodi
Dec 14, 2016 20:10:17
hehe, mit tudtál még meg?
Dec 14, 2016 20:10:17
Penzmento
Dec 14, 2016 20:13:26
Igyunk!
Dec 14, 2016 20:13:26
Penzmento
Dec 14, 2016 20:14:32
A feher cipos holgyre!
Dec 14, 2016 20:14:32
broni
Dec 14, 2016 20:15:07
Igyunk!
francba, nem mentem a kocsmába, múlt szerdán se volt senki...............
Dec 14, 2016 20:15:07
-
Dec 14, 2016 20:20:54
Púpfal megosztás: "Elővette a péniszét, és húzkodni kezdte. Akkor sem hagyta abba, amikor egy rendőrnő rászólt."
Dec 14, 2016 20:20:54
broni
Dec 14, 2016 20:27:54
verjük ki mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 14, 2016 20:27:54
broni
Dec 14, 2016 20:39:47
ölj meg egy oroszt!!!!!!!!!igaza volt hitlenek, ez egy szemét, alávaló népség, aki csak szolgának jó!!!!!!
Dec 14, 2016 20:39:47
broni
Dec 14, 2016 20:49:33
youtu.be/s5u2LAaH1hc
hejj barbarossa terv!!!!!!!!!!!engedjék mán ki azokat a nyomorult aleppoiakat!!!!!!!!!szar muszka, kell kancsutka??!!!!!!!!!
hejj barbarossa terv!!!!!!!!!!!engedjék mán ki azokat a nyomorult aleppoiakat!!!!!!!!!szar muszka, kell kancsutka??!!!!!!!!!
Dec 14, 2016 20:49:33
-
Dec 14, 2016 22:04:27
"Nem tudom mit höbrögsz te szarzsák, a trapista sajt egyáltalán nem olcsó, a ribizliszörp is jóval több mint 1000 forint volt az utalványod 1/10-része te geci felcsúti gumicsizmás lószópó favágó agyhalott debil parkinsonos alzehimeres buzitahósuttyógeci, erőspaprika, paradicsom, lilahagyma látod, a kenyérre sajtot vágtam, berakatam a mikróba, aztán leszeleteltem a hagymát, a paprikát és vágtam szendvicsparadicsomot hozzá,"
ez kurva jó! mint amikor molnár krisztián azzal frenkizik, hogy bolti cigit szív, meg rendes coca colát iszik.
47 évesen ez átütő shiker!
ez kurva jó! mint amikor molnár krisztián azzal frenkizik, hogy bolti cigit szív, meg rendes coca colát iszik.
Priceless, ahogy ez a buta proli a sajtok trabantjára, a trappistára veri magát.
Szerintem ha megkóstolna egy ilyet az után a szemét után, kiégnének az ízlelőbimbói:
www.vonmuhlenen.ch/index.php?c=02&p=02ba&lg=en
Dec 14, 2016 22:04:27
broni
Dec 14, 2016 22:13:17
legjobb a kecskesajt!!!!!!!!!!!!!!
Dec 14, 2016 22:13:17
Brian
Dec 14, 2016 22:38:07
ne hívjátok már vissza eszmeraldát buzik
Dec 14, 2016 22:38:07
púpszász
Dec 14, 2016 22:41:01
vonmuhlenen.ch/index.php?c=02&p=02ba&lg=en
vonmuhlenen.ch/index.php?c=02&p=02ba&lg=en
Simán belekúrná a smack levesbe.
Dec 14, 2016 22:41:01
-
Dec 14, 2016 23:14:41
legjobb a kecskesajt!!!!!!!!!!!!!!
Evett már chilis kecskesajtot a professzor úr?
www.monteziego.de/frischkaese-olivenoel-chili-pfeffer
Dec 14, 2016 23:14:41
Bede
Dec 15, 2016 02:44:00
Zsidók vagytok.
Dec 15, 2016 02:44:00
Schwezoff David
Dec 15, 2016 05:53:51
Zsidók vagytok.
Evidenciakat
Na meló, csá.
Dec 15, 2016 05:53:51
-
Dec 15, 2016 06:21:00
Evidenciakat
Na meló, csá.
Na meló, csá.
szerintem a bede is zsidó
Dec 15, 2016 06:21:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2016 08:25:39
Óriási auticunami volt tegnap. 30 megosztást számoltam össze a Púpfalon.
Dec 15, 2016 08:25:39
stressznélküli nyugi
Dec 15, 2016 09:38:49
Óriási auticunami volt tegnap. 30 megosztást számoltam össze a Púpfalon.
Munkaidőben is sok megosztás volt. Csak nem kirúgták a sodit? Vagy alulmotivált és nincs feladata?
Dec 15, 2016 09:38:49
-
Dec 15, 2016 09:52:19
szabadnap!
Dec 15, 2016 09:52:19
stressznélküli nyugi
Dec 15, 2016 10:22:15
Endre, lassan egy éve vagy kint Németországban, ha beleszámoljuk a nyelvtanfolyamot, akkor másfél. Eddig hány múzeumban, koncerten voltál vagy más kulturális programon vettél részt? Milyen nevezetességeket néztél meg? A textilmentes szauna nem számít annak!
Dec 15, 2016 10:22:15
sodika gen v666
Dec 15, 2016 10:44:04
Endre, lassan egy éve vagy kint Németországban, ha beleszámoljuk a nyelvtanfolyamot, akkor másfél. Eddig hány múzeumban, koncerten voltál vagy más kulturális programon vettél részt? Milyen nevezetességeket néztél meg? A textilmentes szauna nem számít annak!
Az az igazság, hogy eléggé összemelgedtem (nem úgy Laci!) a sakri Döneressel (ti. itt nem Gyros van, hanem Döner ti tudatlan zsidók). Ezen kivül voltam még a közeli S-Bahn megállóban is.
Dec 15, 2016 10:44:04
sodika gen v667
Dec 15, 2016 11:02:11
Na jó, volt ety kis masztyi is a döneressel, de homo-szex az nem volt, a közös beleegyezés ellenére shem!
A dönyerembe élvegyett, már tugyom mi a tyitkosh fehéj szósz!
Dec 15, 2016 11:02:11
Örebro
(
x17)
Dec 15, 2016 11:17:56
x17)
gyagyås, ujszåsz kesz az erkezesedre!
-
Dec 15, 2016 12:40:19
a kiscigó rottyon van, de megint befogadta egy gazdatest amíg haldoklott. viszont spanyolországban tilos a vadkemping, így folyamatos rendőrterror lesz. minden cél nélkül halad barcelona felé.
Dec 15, 2016 12:40:19
95 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™