Ő volt a bűnös.
Szerző: Púpos Recskapók Mar 16, 2017 14:17:59
Regen sok ruhat vettem Nemetorszagban. De soha tobbet.
Baszd meg, sodi!
nem gondolod, hogy eladjuk újra? átcsomagolják és megy a kelet európai outlet-eknek féláron. :)
Bevonzom neked Endre!
Takarodj már a faszba innen, Hahó!
Nem érted te ezt, ezzel a 25 eurós kiadással megspórolt magának sok száz eurót, mert tudja, hogy nem érdemes venni 3D-s filmeket.
Pontosabban előtte kell még venni egy 3D-s tévét. :)
na retardok
az nem trollkodás és tudományos munka, ha idemásoljátok az összes vicces hozzászólásotokat a kurva internetről. ez csak magamutogatás, amit a retardok csinálnak. ha van valami értékelhető válasz-balhé-faszerdő-akármi következménye,az rendben van, de így csak magatokat vagy a kamuaccountokat buktatjátok le, és nem is tudom mi a faszt vártok ettől, dícséretet hogy milyen faszagyerekek vagytok? lófaszt, buták vagytok, magamutogató retardok, nem több. kurvaunalmas,amit csináltok, és a tudományos kutatást is negatívan befolyásolja,szóval guruljatok le a dombról és hagyjátok ezt a felnőttekre. nszksz.
Végre, hogy jött egy tanszéki trolléga és kimondta. Kezdett esni a színvonal.
nszksz
Ez teljesen igaz Endre, van már 3D filmed, kell hozzá egy TV! Jól keresel, munkád mindig lesz, jár neked ennyi szórakozás! A trollokat meg enné a sárga irigység a 3D tv kicsamogolós videódnál.
Ez azért fasság így, mert sok vicces trollkodás indult onnan, hogy ide be lettek dobva a fészről, innenonnan az összeszedett szórványos púpinfók.
A púpfal rovat mármár a fórum ősi része, kár ilyen kirohanásokkal ágálni ellene.
Azért sem árt, ha aztán valami nagy pálfordulás van, itt megmarad a kontent, nem tudja kisoderálni, és lehet a gyagyást akár évek múlva szopatni a saját szövegeivel.
Szerintem.
Óriási téveđésben vagy barátom, nem én másoltam ide a saját dolgaimat!!!
a feje még megvan? szerencsétlen.
Ritka előnyös darab volt.
Így lett a gyagyásból kódis vakegér.
A következő keretnek lehetne mondjuk valami férfiasabb színe, pl. világoskék. Plusz kopasz fej, és helyben is vagyunk, a sodi végre nem egy lelakott balkáni köcsög, hanem egy vérprofi heteroszexuális német informatikus külsejét fogja magára ölteni.
Légy stílusos, púp!
Ezt nem hiszem el bazdmeg, be akartam írni a gyagyás fürcsis bejegyzése után, hogy vajon mit hagy el megint a buziszaunában. Így legyen lottó ötösöm!
nem a púpfal információival van gondom, azok pótolhatatlanok azon trollok számára, akik nem nézik egyfolytában recsi oldalát. de az, hogy valaki nagyon keményen bekérdez valamit valamelyik retardoldalon, amit általában reakció nélkül is hagynak, de ide azért rögtön bemásolja, csak hogy lássuk mennyire faszagyerek volt, na az faszság, unalmas, és a pöcsömet sem érdekli.ha kialakul belőle valami, aminek hírértéke van, eljut ide is, egyébként kár teleszemetelni az oldalt.
példának jó volt azért
Akkor megvette végre a mátrixos szemüveget?
1-2 fb trollprofilom van nekem is, es volt mar, hogy 3perc nem telt el, de mar idemasolta valaki pupfalrol a hszt. ezeket szerintem nem a trollprofilok tulajdonosai masoljak ide, hanem akik nem vagjak, hogy valojaban azt egy troll irta.
Tévedés, példának nem volt jó, mert én szórakozom a retardakkal és nem ide másolgatom. Ha más teszi azzal nem tudok mit kezdeni. Tehát példálozzál alaposabban!! Ezr a hibádat most az egyszer elnézem!:-)
jófan dököjjmeg
Úgy, hogy totál be van baszva vagy narkózva, és egy helyi Günter rojtosra tossza a seggét. Minden normális uszodában van öltöző és kabin. Észrevenné, hogy csak a cuccai egy részét vette ki távozáskor.
A Sodi viszont nem uszodába jár. Hanem ratyiszaunákba, be a gőzbe, ahol ki tudja, ki akaszt be neki. A kúrás közbe leesik a szemüvege. Szerintem egyébként azzal, hogy folyamatosan kiírja, miket veszít el, üzenni akar. Nem meri kiírni, hogy akkorát buzult, hogy még a papucsát is lebaszták róla, de azért jelezni akarja valahogy a shikert.
Fehér zokni? Hát azért hetyetye...
Nem erről van szó. A fehér zokni egy homoszexuális divatcikk. Amerikában például ha feltűnően viselsz fehér zoknit, például rövidnadrághoz vagy ilyesmi, akkor mindenki biztosra fogja venni, hogy buzi vagy. Nyilván más is visel fehér zoknit, de az, hogy ezt külön fontosnak tartotta megemlíteni, egyértelművé teszi, hogy többet jelent. Ráadásul az öltözködésére híresen igénytelen gyagyás miért éppen a zoknival akarna divatozni?
Nagyon durván rácsúszott a meleg életre a szavakban homofób zsidó. Buziszauna, amennyi a csövön kifér, az új szemüvege is totál buzis, buzis fehér zokni. És akkor ott van a lubeyourtube account, a pride.hu-s regisztráció, az Aaron Cute és a Fuck Hot Boys könyvjelzők. A korcs olyan meleg, hogy kisül a kezében a gesztenye, hahó!
Oooooooohhhhhhaaaaaaaaaaaaatrrrrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!
Takarodj már a kurva anyádba, te patkány?
A moderátrolloktól kérdezem, ez a bebaszott Sodi, a beherbálozott Kisboros, a kókadtfaszú Proland, vagy esetleg az irritáló, agyhalott Prolesz?
2-3 naponta genny folyik a füléből.
De nem Jövő héten, megy el az orvoshoz, hanem majd jövő hónapban.
Ennek jot tesz a szauna...?
Szerintem ha a füléig elér a gyulladás az már végstádium, akkor a fél pofája be lenne durranva rég. Akkor nem heherészne így, meg szaunába se járna.
Szerintem véget ért a mániás szakasz a bipolár Gyagyásnál, jön a depi, ami előhozza mindenféle szarját, többek közt egy laza hipochondriát is.
Aztán ki tudja a penészedő recskalbérleteiben miket szedett össze az ápolatlan gnóm, mi az ami szépen kitenyészett a fülében a szaunázgatások, félórás tűzforró vízben tusolgatások hatására.
Várjuk csivaegő trolléga szakvéleményét!
Szepszisecske kialakulása folyamatban!! Juhúú!! Önmagát gyógyítja a SoDi, az életerős szilaj vadászbika!!
Valószínűleg kialakult a munkahelyi röhögőcsoport már, valószínűleg besírtak már páran a megoldásain, a külsején, meg a kommunikációján
nem rossz ötlet, bár én úgy tudom, hogy a rádioaktív anyagok kereskedelme engedélyhez kötött.
lehet azt hiszik, hogy snecit animátornak vették fel, a munkahelyi hangulatot javítani.
kösz hogy rám gondoltál de nem vagyok fülorrgégész. azért az nem végstádium ha a hallás károsodik a rossz fogak miatt de előrhaladott állapot, az már igaz. persze itt kurva sok minden lehet és ezer és egy különböző lefolyása van az ilyen megbetegedéseknek. nem is biztos hogy a fogai miatt van. anyit tudunk hogy hosszú évek óta elhanyagolja ezt is ez a fasz!! de az biztos hogy általában csak javítani tudnak a helyzeten, teljesen helyreállítani már nem. a hallócsontok egy hosszú kezeletlen állapot után gyakran tönkremennek, sokszor műtéti úton kell őket cserélni orvosi fémre de az már sosem lesz ugyanolyan. ha tényleg igaz, hogy ennek a szarfaszúnak gimi óta gyulladt a füle akkor szinte biztos hogy maradandó károsodás alakult ki és soha nem fog rendesen hallani. hozzánk kurva sok ilyen figura esik be a klinikára, hogy már hetek óta üszkösödik a lába, két hónapja nem lát a cukorbajától, nem mozog a fél oldala egy ideje ésatöbbi. tipikus keleteurópai igénytelenség hogy csak akkor mennek el orvoshoz amikor már nem lehet segíteni. és ezt az igazi patkány gecik mint sodi megindokolják azzal, hogy az orvos a geci. mert várni kell rá. hát a fasszopó kurva anyádat te náci selejt!!!4 szerinted kávézunk és azért kell várni? vagy azért mert a hozzád hasonló söpredék nem fizet adót, ezért geci nagy az orvoshiány??, vagy a hozzád hasonló söpredék által megválasztott bünöző geciládák ellopják a pénzt???? hát tényleg ugorj már bele a spreebe te mocsadék!!!
Hahó!
XD
sneci személyiségjegyei a fő baj és nem a nemi identitás zavara. gonosz, rosszindulatú, hálátlan...stb. akár comingoutol, akár nem, egy féreg.
pláne hogy a hülyefasz kisboros elképzeléseivel ellentétben a gyógyszerek beállítása heteket vesz igéynbe, meg kell nézni a mellékhatásokat esetleges allergiát és csak utána jön az adagolás. a tiszafaszvári dologtalan senkiházi takarodjon el szakemberhez ha gyógyszereket akar!!44 nem véletlen hogy nem osztogatják vény nélkül minden narkós fasznak és elmeháborodottnak az erős szereket. mi a faszért nem dolgozol borosgeci ahelyett hogy ilyen faszságokkal szarod tele a netet??,
Valamint Genny Geza is ott fulel, de sodinal csak suket fulekre talal!
Mekkora troll keci
Mar 17, 2017 21:28:05
Farkas Endre Kiss Már csak az elveszett füleseimet kéne megtalálni.
Tetszik · 2 órája
Kruchió Sándor Sebaj Sodi... Majd kapsz Dr. Fórizstól másikat! :D :D :D
Tetszik · 1 · 1 órája
Gyémánttal kirakott arany troll-keresztet az öregnek, parádés csicskítás xDD
Tetszik · 2 órája
Tetszik · 1 · 1 órája
Gyémánttal kirakott arany troll-keresztet az öregnek, parádés csicskítás xDD
Mar 17, 2017 21:28:05
?
Mar 17, 2017 22:24:35
Hol a nagy indulo video az uj csatornan? A mai nap az aktualis halasztas datuma. Vagy akkor mar inkabb Jövő héten?
Mar 17, 2017 22:24:35
úszógytyát
Mar 17, 2017 22:39:32
Új nick kiadó!
Mar 17, 2017 22:39:32
szuper porszívórobot
Mar 17, 2017 23:05:22
Gyagyás baszod, ne arról tegyél fel, hogy 2014-ben mi a faszt perelt a Gaudi a kajászófaszomi földön, inkább bonts ki valami csomagot egy kanállal, hátha most már jobban megy.
Mar 17, 2017 23:05:22
köpőlégy
Mar 17, 2017 23:58:46
Fasznak segitetek a pupos nacinak???
Ő volt a bűnös.
Szerző: Púpos Recskapók Mar 16, 2017 14:17:59
Mar 17, 2017 23:58:46
-------------------------
Mar 18, 2017 00:24:03
Oóóóóooooooarghhhhhh!!!
Mar 18, 2017 00:24:03
Szabó László
Mar 18, 2017 03:29:49
Juhúú
Most egy német vevőre vár egy olyan fürdőgatya a polcon, amit felpróbált a sodi.
Most egy német vevőre vár egy olyan fürdőgatya a polcon, amit felpróbált a sodi.
Mar 18, 2017 03:29:49
Schwezoff David
Mar 18, 2017 06:08:26
Juhúú
Baszd meg, sodi!
Mar 18, 2017 06:08:26
Púpfal
Mar 18, 2017 09:36:11
Ahogy látom, megy a szépvokXD parádé továbbra is.
11 órája
A SoDI erősödik.
Lassan.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212612467414483&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
14 órája
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212610756291706&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
11 órája
A SoDI erősödik.
Lassan.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212612467414483&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
14 órája
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212610756291706&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
Mar 18, 2017 09:36:11
Örebro
(
x17)
Mar 18, 2017 09:58:24
x17)
szep vok!
szakértő troll
Mar 18, 2017 10:35:19
Baszd meg, sodi!
Baszd meg, sodi!
nem gondolod, hogy eladjuk újra? átcsomagolják és megy a kelet európai outlet-eknek féláron. :)
Mar 18, 2017 10:35:19
Púpfal
Mar 18, 2017 10:37:16
6 perce
És megvalósul a nagy álom, amiről eddig csak álmodtunk:
BEVÁSÁRLÓKOCSI-TOLOGATÓKAT A TESCO-BA! :D
Mar 18, 2017 10:37:16
Univerzum
Mar 18, 2017 10:59:43
6 perce
Bevonzom neked Endre!
Mar 18, 2017 10:59:43
Helyzetjelentő Hunor
Mar 18, 2017 11:09:11
baszok! jegyzi valaki?
Mar 18, 2017 11:09:11
stabil köszfetyítyés
Mar 18, 2017 11:58:52
Üzenet küldése GameVlog Molnár Krisztián számára
Szia!
Lenne egy kérésem! Van egy új gémer csatorna, SoDI Játszik néven. A srác nagyon lelkes, tökre jól tolja meg minden, mégse nézi a fene se. (Rengeteg új játéka, meg kütyüje is van hozzá!) Esetleg nem tudnál neki segíteni - mondjuk egy videóüzenetben - hogy, hogy tudna több nézettséget, illetve feliratkozót produkálni?
Lécci válaszolj!
Előre is köszi! Jó a vlogod!
Csá!
Szia!
Lenne egy kérésem! Van egy új gémer csatorna, SoDI Játszik néven. A srác nagyon lelkes, tökre jól tolja meg minden, mégse nézi a fene se. (Rengeteg új játéka, meg kütyüje is van hozzá!) Esetleg nem tudnál neki segíteni - mondjuk egy videóüzenetben - hogy, hogy tudna több nézettséget, illetve feliratkozót produkálni?
Lécci válaszolj!
Előre is köszi! Jó a vlogod!
Csá!
Mar 18, 2017 11:58:52
Púpfal
Mar 18, 2017 12:14:44
27 perce · Berlin, Németország ·
Miután a 4.50-es frimware-frissítés óta a PS4 támogatja, hogy a PSVR-ral nézzél 3D Blue-Ray-eket, tesztként megvettem tegnap a Warcraft-ot 25 euróért. A véleményem, hogy egyáltalán nem éri meg a dolog. Nem tudom ajánlani. A PSVR korlátozott képességei miatt érezhetően pixeles a kép, ráadásul a térélmény sem elég hatásos. Tesztnek jó volt, de több filmet nem fogok így nézni, maradok inkább a tévé képernyőjénél. És 2D-nél.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212617557701737&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
Miután a 4.50-es frimware-frissítés óta a PS4 támogatja, hogy a PSVR-ral nézzél 3D Blue-Ray-eket, tesztként megvettem tegnap a Warcraft-ot 25 euróért. A véleményem, hogy egyáltalán nem éri meg a dolog. Nem tudom ajánlani. A PSVR korlátozott képességei miatt érezhetően pixeles a kép, ráadásul a térélmény sem elég hatásos. Tesztnek jó volt, de több filmet nem fogok így nézni, maradok inkább a tévé képernyőjénél. És 2D-nél.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10212617557701737&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787&type=3&theater
Mar 18, 2017 12:14:44
szuper porszívórobot
Mar 18, 2017 12:15:16
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást.
Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs.
Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D
A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D
Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az.
Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást.
Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs.
Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D
A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D
Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az.
Mar 18, 2017 12:15:16
stabil köszfetyítyés
Mar 18, 2017 12:19:29
[quote=Púpfal]27 perce · Berlin, Németország ·
Épp akartam kérdezni, hogy ugyan mit 'spórol' még a héten a SoDI?
Épp akartam kérdezni, hogy ugyan mit 'spórol' még a héten a SoDI?
Mar 18, 2017 12:19:29
Logger Lali
Mar 18, 2017 13:06:50
Oóóóóooooooarghhhhhh!!!
Takarodj már a faszba innen, Hahó!
Mar 18, 2017 13:06:50
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2017 13:42:03
[quote=Púpfal]Épp akartam kérdezni, hogy ugyan mit 'spórol' még a héten a SoDI?
Nem érted te ezt, ezzel a 25 eurós kiadással megspórolt magának sok száz eurót, mert tudja, hogy nem érdemes venni 3D-s filmeket.
Mar 18, 2017 13:42:03
Ez volt már?
Mar 18, 2017 13:47:40
Zsery falán:
Judith Herceg Tamogatom a partot, ha Kiss Endre Farkas lesz a penzugyminiszter jelölt!
1 · január 30., 18:43
Judith Herceg Tamogatom a partot, ha Kiss Endre Farkas lesz a penzugyminiszter jelölt!
Mar 18, 2017 13:47:40
xray
Mar 18, 2017 13:49:36
sneci, mindig abból volt a baj, ha másokra hallgattál, most se tedd!
egyszer élünk, a holnap bizonytalan, felesleges tartalékolni, az összes pénzed a napi szórakozásra költsd, a trollok meg csak irigykedjenek!
egyszer élünk, a holnap bizonytalan, felesleges tartalékolni, az összes pénzed a napi szórakozásra költsd, a trollok meg csak irigykedjenek!
Mar 18, 2017 13:49:36
Púpfal
Mar 18, 2017 13:51:44
13 perce ·
Elmegyek fürcsizni pár órát, utána elkészítem az első vlogvideót az új főcsatornára!
Elmegyek fürcsizni pár órát, utána elkészítem az első vlogvideót az új főcsatornára!
Mar 18, 2017 13:51:44
Brian
Mar 18, 2017 13:55:39
Zsery falán:
na retardok
az nem trollkodás és tudományos munka, ha idemásoljátok az összes vicces hozzászólásotokat a kurva internetről. ez csak magamutogatás, amit a retardok csinálnak. ha van valami értékelhető válasz-balhé-faszerdő-akármi következménye,az rendben van, de így csak magatokat vagy a kamuaccountokat buktatjátok le, és nem is tudom mi a faszt vártok ettől, dícséretet hogy milyen faszagyerekek vagytok? lófaszt, buták vagytok, magamutogató retardok, nem több. kurvaunalmas,amit csináltok, és a tudományos kutatást is negatívan befolyásolja,szóval guruljatok le a dombról és hagyjátok ezt a felnőttekre. nszksz.
Mar 18, 2017 13:55:39
Harambe a biboldó
Mar 18, 2017 16:03:45
na retardok
nszksz
Mar 18, 2017 16:03:45
stressznélküli nyugi
Mar 18, 2017 16:06:13
Ez teljesen igaz Endre, van már 3D filmed, kell hozzá egy TV! Jól keresel, munkád mindig lesz, jár neked ennyi szórakozás! A trollokat meg enné a sárga irigység a 3D tv kicsamogolós videódnál.
Mar 18, 2017 16:06:13
Mar 18, 2017 18:26:38
nszksz
nszksz
Ez azért fasság így, mert sok vicces trollkodás indult onnan, hogy ide be lettek dobva a fészről, innenonnan az összeszedett szórványos púpinfók.
A púpfal rovat mármár a fórum ősi része, kár ilyen kirohanásokkal ágálni ellene.
Azért sem árt, ha aztán valami nagy pálfordulás van, itt megmarad a kontent, nem tudja kisoderálni, és lehet a gyagyást akár évek múlva szopatni a saját szövegeivel.
Szerintem.
Mar 18, 2017 18:26:38
Örebro
(
x17)
Mar 18, 2017 18:57:20
x17)
gyagyås nem hiszem el bazdmeg, hogy nem direkt hagysz el mindenedet!!!
Judith Herceg
Mar 18, 2017 19:00:24
na retardok
Mar 18, 2017 19:00:24
-
Mar 18, 2017 19:23:35
Sodi ma is bődületesen spórolt:
Nincs nekem szerencsém. A papucsomat és a szemüvegemet is elveszítettem.
Megpróbálok még ma este mindkettőből szerezni másikat.
Szurkoljatok!
Szurkoljatok!
Mar 18, 2017 19:23:35
xray
Mar 18, 2017 19:28:53
Szurkoljatok!
Szurkoljatok!
a feje még megvan? szerencsétlen.
Mar 18, 2017 19:28:53
Szabó László
Mar 18, 2017 19:53:42
Szurkoljatok!
a szemüvegért nagy kár.Nincs nekem szerencsém. A papucsomat és a szemüvegemet is elveszítettem.
Szurkoljatok!
Ritka előnyös darab volt.
Így lett a gyagyásból kódis vakegér.
A következő keretnek lehetne mondjuk valami férfiasabb színe, pl. világoskék. Plusz kopasz fej, és helyben is vagyunk, a sodi végre nem egy lelakott balkáni köcsög, hanem egy vérprofi heteroszexuális német informatikus külsejét fogja magára ölteni.
Légy stílusos, púp!
Mar 18, 2017 19:53:42
stressznélküli nyugi
Mar 18, 2017 19:56:55
Szurkoljatok!
Szurkoljatok!
Ezt nem hiszem el bazdmeg, be akartam írni a gyagyás fürcsis bejegyzése után, hogy vajon mit hagy el megint a buziszaunában. Így legyen lottó ötösöm!
Mar 18, 2017 19:56:55
Szabó László
Mar 18, 2017 20:07:16
A gyagyás kurva régóta, gyermekkora óta ADHD-s..
Mar 18, 2017 20:07:16
-
Mar 18, 2017 20:23:20
Sodi ma is hatalmasat spórolt 2. rész: 300 euróért már vett is egy új szemüveget az elvesztett helyett.
Mar 18, 2017 20:23:20
Brian
Mar 18, 2017 20:28:10
Szerintem.
Szerintem.
nem a púpfal információival van gondom, azok pótolhatatlanok azon trollok számára, akik nem nézik egyfolytában recsi oldalát. de az, hogy valaki nagyon keményen bekérdez valamit valamelyik retardoldalon, amit általában reakció nélkül is hagynak, de ide azért rögtön bemásolja, csak hogy lássuk mennyire faszagyerek volt, na az faszság, unalmas, és a pöcsömet sem érdekli.ha kialakul belőle valami, aminek hírértéke van, eljut ide is, egyébként kár teleszemetelni az oldalt.
Mar 18, 2017 20:28:10
-
Mar 18, 2017 20:29:12
Javítom: egy rendes szemüveget vett és még 1 napszemüveget is.
Mar 18, 2017 20:29:12
Brian
Mar 18, 2017 20:30:30
példának jó volt azért
Mar 18, 2017 20:30:30
-
Mar 18, 2017 20:31:53
Ezt írta szerkesztés előtt, ez már tényleg nem tud írni.
Na, megoldottam.
Na, megoldottam.
Mar 18, 2017 20:31:53
evidenciák
Mar 18, 2017 20:33:34
Javítom: egy rendes szemüveget vett és még 1 napszemüveget is.
Akkor megvette végre a mátrixos szemüveget?
Mar 18, 2017 20:33:34
-
Mar 18, 2017 20:33:54
Ezt írta szerkesztés előtt, ez már tényleg nem tud írni.
Na, megoldottam. Lesz szép nspszemüvegem is. Dioprtiás
Na, megoldottam. Lesz szép nspszemüvegem is. Dioprtiás
Mar 18, 2017 20:33:54
Laci
Mar 18, 2017 20:39:44
Csajom szerint nattyon jól néz ki a SoDI az új szemüvegében, igazi macsó.
Mar 18, 2017 20:39:44
Mikrocsip
Mar 18, 2017 20:49:12
Elismerésem a gyártónak, hogy még egy ilyen hombár fejre is tudtak szemüveget gyártani xD
Mar 18, 2017 20:49:12
-
Mar 18, 2017 20:51:10
példának jó volt azért
1-2 fb trollprofilom van nekem is, es volt mar, hogy 3perc nem telt el, de mar idemasolta valaki pupfalrol a hszt. ezeket szerintem nem a trollprofilok tulajdonosai masoljak ide, hanem akik nem vagjak, hogy valojaban azt egy troll irta.
Mar 18, 2017 20:51:10
Judith Herceg
Mar 18, 2017 20:53:35
példának jó volt azért
Tévedés, példának nem volt jó, mert én szórakozom a retardakkal és nem ide másolgatom. Ha más teszi azzal nem tudok mit kezdeni. Tehát példálozzál alaposabban!! Ezr a hibádat most az egyszer elnézem!:-)
Mar 18, 2017 20:53:35
Brian
Mar 18, 2017 21:16:23
jófan dököjjmeg
Mar 18, 2017 21:16:23
-
Mar 18, 2017 21:25:37
Spórolás felsőfokon: Na jó, pótoltam a papucsot, plusz vettem a sportoláshoz egy újabb pólót, és stílusosan pár fehér zoknit, mert az sem volt eddig. Hát, a terveimmel szemben ez a március sem sikerült spórolósra, de valahogy majd túl fogom élni.
Mar 18, 2017 21:25:37
trendbeli garázdaság
Mar 18, 2017 21:29:30
Bazmeg, megnéztem az új szemüveges képet, és hangosan felröhögtem. Vett egy ugyanolyan, buzis, a fejénél jó pár centivel mindkét irányba szélesebb okulárét, mint amilyet Vera nénitől örökölt. Először le se esett, hogy ez egy új szemüveg LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Egyébként meg brutálisan kopaszodik a korcs. Elől már csak pár szál haja van a kétkilós, csúcsára állított cipófején.
Egyébként meg brutálisan kopaszodik a korcs. Elől már csak pár szál haja van a kétkilós, csúcsára állított cipófején.
Mar 18, 2017 21:29:30
köpőlégy
Mar 18, 2017 22:09:45
A sodi számolatlanul szórja a pénzt.
A sodi.
A sodi.
Mar 18, 2017 22:09:45
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2017 22:22:01
Hogy a faszba lehet elveszíteni egy szemüveget??? Ott volt végig az orrán.
Mar 18, 2017 22:22:01
trendbeli garázdaság
Mar 18, 2017 22:48:16
Hogy a faszba lehet elveszíteni egy szemüveget??? Ott volt végig az orrán.
Úgy, hogy totál be van baszva vagy narkózva, és egy helyi Günter rojtosra tossza a seggét. Minden normális uszodában van öltöző és kabin. Észrevenné, hogy csak a cuccai egy részét vette ki távozáskor.
A Sodi viszont nem uszodába jár. Hanem ratyiszaunákba, be a gőzbe, ahol ki tudja, ki akaszt be neki. A kúrás közbe leesik a szemüvege. Szerintem egyébként azzal, hogy folyamatosan kiírja, miket veszít el, üzenni akar. Nem meri kiírni, hogy akkorát buzult, hogy még a papucsát is lebaszták róla, de azért jelezni akarja valahogy a shikert.
Mar 18, 2017 22:48:16
Michael Jackson
Mar 18, 2017 23:17:35
Spórolás felsőfokon: Na jó, pótoltam a papucsot, plusz vettem a sportoláshoz egy újabb pólót, és stílusosan pár fehér zoknit, mert az sem volt eddig. Hát, a terveimmel szemben ez a március sem sikerült spórolósra, de valahogy majd túl fogom élni.
Mar 18, 2017 23:17:35
trendbeli garázdaság
Mar 18, 2017 23:28:54
Nem erről van szó. A fehér zokni egy homoszexuális divatcikk. Amerikában például ha feltűnően viselsz fehér zoknit, például rövidnadrághoz vagy ilyesmi, akkor mindenki biztosra fogja venni, hogy buzi vagy. Nyilván más is visel fehér zoknit, de az, hogy ezt külön fontosnak tartotta megemlíteni, egyértelművé teszi, hogy többet jelent. Ráadásul az öltözködésére híresen igénytelen gyagyás miért éppen a zoknival akarna divatozni?
Nagyon durván rácsúszott a meleg életre a szavakban homofób zsidó. Buziszauna, amennyi a csövön kifér, az új szemüvege is totál buzis, buzis fehér zokni. És akkor ott van a lubeyourtube account, a pride.hu-s regisztráció, az Aaron Cute és a Fuck Hot Boys könyvjelzők. A korcs olyan meleg, hogy kisül a kezében a gesztenye, hahó!
Mar 18, 2017 23:28:54
-------------------------
Mar 18, 2017 23:46:35
Úgy, hogy totál be van baszva vagy narkózva, és egy helyi Günter rojtosra tossza a seggét..
Mar 18, 2017 23:46:35
trendbeli garázdaság
Mar 18, 2017 23:48:32
Takarodj már a kurva anyádba, te patkány?
A moderátrolloktól kérdezem, ez a bebaszott Sodi, a beherbálozott Kisboros, a kókadtfaszú Proland, vagy esetleg az irritáló, agyhalott Prolesz?
Mar 18, 2017 23:48:32
didlájn
Mar 19, 2017 00:19:50
Van uj video. Iszonyat depresszios a sodi benne. Csak beletekergettem, par dolog: elhagyott fulesek helyett akar venni 2 ujat, munkahelyen elbaszott valamit, kakas roszat londonba akarja reptetni a nigeriai dollarjaiert. Uj vlog csatorna tovabb halasztva.
Mar 19, 2017 00:19:50
evidenciák
Mar 19, 2017 00:42:03
www.youtube.com/watch?v=5ajpE8prsto
17 éves kora óta középfülgyulladása van.
Szarból van asodi. Bizony.
Mar 19, 2017 00:42:03
evidenciák
Mar 19, 2017 00:46:00
Belepiszkált a függvényeibe, és leadás után derült ki, hogy nem futnak le a unit tesztek. Azaz le sem futtatta őket leadás előtt. Facepalm.
Mar 19, 2017 00:46:00
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 19, 2017 01:01:04
www.youtube.com/watch?v=5ajpE8prsto
Mar 19, 2017 01:01:04
Az a kacaj
Mar 19, 2017 01:18:33
- Sodi elhagyta a szemüvegét és a papucsát is. Kicsit be van fosva, hogy a trollok voltak, de erre csak utal, kimondani se meri, és reménykedik, hogy nem,
- 17 évesen orrsövényműtétje volt, és azóta szar a füle, de nem ment eddig orvoshoz, mert utálja őket mert egyszer az egyik 40 percet késett,
- Kényszeresen vásárol, ha elhagy valamit, mindenképpen pótolja, akkor is, ha semmi szüksége rá, különben kattogna rajta, hogy nincs meg
- Elkúrt valamit a melóban. Elmondás alapján apróságot, és amennyire meg tudom ítélni tényleg azt, de szabályosan leizzad a sztori végére. Ebből arra tippelek, hogy nagyon lebaszhatták. Egyébként arról is beszél, hogy mindenét rendszerezni fogja, mert szétszórtsága "nem összeegyeztethető a fenntarthatósággal", ami eléggé munkahelyi ultimátum-gyanús.
- Kibaszott egyedül van. Sírásra görbülő szájjal meséli, hogy 1500 facebook ismerőséből egy se írt még neki, hogy berlinben van, és találkozzanak. A végén azzal próbálja nyugtatni magát, hogy legalább hétköznapokon annyi dolga van, hogy nincs ideje magányosnak lenni. De azért ha valaki berlinben van, akkor szívesen felvenné vele a kapcsolatot.
- Azon gondolkodik, hogy Rózának kifizeti a repjegyét, és elmegy vele angliába. Már épp megsajnálná az ember, amikor befejezi, hogy megnézné vele a híres-nevezetes 1 millió dolláros angol számláját, és vlogot csinálna belőle.
- 17 évesen orrsövényműtétje volt, és azóta szar a füle, de nem ment eddig orvoshoz, mert utálja őket mert egyszer az egyik 40 percet késett,
- Kényszeresen vásárol, ha elhagy valamit, mindenképpen pótolja, akkor is, ha semmi szüksége rá, különben kattogna rajta, hogy nincs meg
- Elkúrt valamit a melóban. Elmondás alapján apróságot, és amennyire meg tudom ítélni tényleg azt, de szabályosan leizzad a sztori végére. Ebből arra tippelek, hogy nagyon lebaszhatták. Egyébként arról is beszél, hogy mindenét rendszerezni fogja, mert szétszórtsága "nem összeegyeztethető a fenntarthatósággal", ami eléggé munkahelyi ultimátum-gyanús.
- Kibaszott egyedül van. Sírásra görbülő szájjal meséli, hogy 1500 facebook ismerőséből egy se írt még neki, hogy berlinben van, és találkozzanak. A végén azzal próbálja nyugtatni magát, hogy legalább hétköznapokon annyi dolga van, hogy nincs ideje magányosnak lenni. De azért ha valaki berlinben van, akkor szívesen felvenné vele a kapcsolatot.
- Azon gondolkodik, hogy Rózának kifizeti a repjegyét, és elmegy vele angliába. Már épp megsajnálná az ember, amikor befejezi, hogy megnézné vele a híres-nevezetes 1 millió dolláros angol számláját, és vlogot csinálna belőle.
Mar 19, 2017 01:18:33
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2017 01:50:00
Szerintem konkrétan be van baszva a videón. A többi faszságára nem is érdemes reagálni.
Mar 19, 2017 01:50:00
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2017 01:51:42
Valamitől tuti befosott a füle kapcsán. Szerintem elkezdett megsüketülni. 10 perce csak azon pörög, hogy a füle így, a füle úgy.
Mar 19, 2017 01:51:42
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2017 01:58:35
Sírásba hajló hangon rebegi, hogy vennie kell két új fülest, különben csak ezen fog pörögni az agya hetekig. Kibaszott durván le van épülve, és ez már a szarrá gyógyszerezett verzió szerintem.
Mar 19, 2017 01:58:35
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 19, 2017 02:02:30
Valamitől tuti befosott a füle kapcsán. Szerintem elkezdett megsüketülni. 10 perce csak azon pörög, hogy a füle így, a füle úgy.
De nem Jövő héten, megy el az orvoshoz, hanem majd jövő hónapban.
Mar 19, 2017 02:02:30
kripli figyelő
Mar 19, 2017 02:23:51
Akkor már világos mért vett egy halom fülest,azt hitte azokban van a hiba de megint kiderült hogy asodi a hibás. Mar 19, 2017 02:23:51
szuper porszívórobot
Mar 19, 2017 02:39:21
Rossz nézni is, hogy ez a szerencsétlen milyen állapotban van. Máér szinte meg is sajnáltam. Ennél még halottnak lenni is jobb. Ilyen betegség, olyan betegség, púp, középfül, sérv, gerincferdülés. Közben meg a munkahelyén is elbasz mindent, egy barátja sincs, akihez odamehetne. Szomorú, szomorú egy élet.
Nem csoda, hogy vásárlásba meg videózásba meg ivászatba fojtja a bánatát a sodi. a szétszórt sodi.
Ha nem tudnám, hogy ő a felelős az egész életének az elbaszódásáért, még meg is sajnálnám a sodit. a gyúrós sodit. a berlini Stallonét.
Nem csoda, hogy vásárlásba meg videózásba meg ivászatba fojtja a bánatát a sodi. a szétszórt sodi.
Ha nem tudnám, hogy ő a felelős az egész életének az elbaszódásáért, még meg is sajnálnám a sodit. a gyúrós sodit. a berlini Stallonét.
Mar 19, 2017 02:39:21
Szabó László
Mar 19, 2017 06:08:35
Sodi ne felejtsd el, a homoszexualitás az egy gyógyítható betegség, és a többi bajodnak is az az okozója.
Sajnos a fejletlen és elnyomott nyugati társadalmak nem rendelkeznek megfelelő intézményekkel, ahol ezt a betegséget gyógyítanák.
A keresztény Oroszországban biztosan találsz buzigyógyító központot, de mivel az túl messze van, és nem beszélsz idegen nyelveket, javaslom hívd fel az érpataki polgármesteri hivatal buzigyógyító nonstop segélyvonalát, kedves kövérkés sorstársaid várják hívásod!
Sajnos a fejletlen és elnyomott nyugati társadalmak nem rendelkeznek megfelelő intézményekkel, ahol ezt a betegséget gyógyítanák.
A keresztény Oroszországban biztosan találsz buzigyógyító központot, de mivel az túl messze van, és nem beszélsz idegen nyelveket, javaslom hívd fel az érpataki polgármesteri hivatal buzigyógyító nonstop segélyvonalát, kedves kövérkés sorstársaid várják hívásod!
Mar 19, 2017 06:08:35
Schwezoff David
Mar 19, 2017 06:28:13
Ennek jot tesz a szauna...?
Mar 19, 2017 06:28:13
Szabó László
Mar 19, 2017 07:05:06
Azért az nem semmi, hogy már ki tudja mióta baszatja magát buziszaunákban, de még így sem sikerült semmiféle emberi kapcsolatra szert tennie.
Nyilván a buzik közül is csak a legalja ótvar szexpapik fanyalodnak rá, vagy a nagyon perverzek, de még ők is csak szimplán köcsögnek használják, amúgy bottal sem piszkálnák. Ami a gőzben történt, az a gőzben is marad, és a kommunikáció ott sem lehet több pár szónál, plusz idióta heherészésnél a gyagyás részéről.
Ennyit tud felmutatni az anyját éhezni hagyó vadászbika, plusz negyven röhögő trollt, ez aztán a shiker!
A végén, pár hónap múlva, mikor kibasszák a melócsából, és betegen, adósságokkal tele hazatakarodik a púpszászi putriba, az anyjának kell majd eljárnia a boltba is, de még őutána is le fognak gondosan mindent fertőtleníteni a derék púpszásziak amihez hozzáért, hiszen a trolloknak hála pontosan tudni fogják, hogy otthon egy nemibeteg buzeráns gnómot rejteget a zsidó öregasszony.
Nyilván a buzik közül is csak a legalja ótvar szexpapik fanyalodnak rá, vagy a nagyon perverzek, de még ők is csak szimplán köcsögnek használják, amúgy bottal sem piszkálnák. Ami a gőzben történt, az a gőzben is marad, és a kommunikáció ott sem lehet több pár szónál, plusz idióta heherészésnél a gyagyás részéről.
Ennyit tud felmutatni az anyját éhezni hagyó vadászbika, plusz negyven röhögő trollt, ez aztán a shiker!
A végén, pár hónap múlva, mikor kibasszák a melócsából, és betegen, adósságokkal tele hazatakarodik a púpszászi putriba, az anyjának kell majd eljárnia a boltba is, de még őutána is le fognak gondosan mindent fertőtleníteni a derék púpszásziak amihez hozzáért, hiszen a trolloknak hála pontosan tudni fogják, hogy otthon egy nemibeteg buzeráns gnómot rejteget a zsidó öregasszony.
Mar 19, 2017 07:05:06
Harambe a biboldó
Mar 19, 2017 07:06:05
Azért borogyinnak megint sok volt a herbál. Nagyon él a sodmány csidejója alatt a figyelemkurva mellék retard, kutyabaszó, herbálos korcs.
Remélem lesz sodi suicide livestream.
Remélem lesz sodi suicide livestream.
Mar 19, 2017 07:06:05
Szabó László
Mar 19, 2017 07:27:56
Össze kéne ismertetni a retardok anyjait egymással, igazi szülői munkaközösség alakulna ki.
Sodimama, prolandmama, borogyinmama, alakíthatnának egy faszbúk csoportot, kicserélhetnék tapasztalataikat, havonta összegyűlhetnének tütükézni, talán még Bronimama is csatlakozna mint coach a professzor úr szíves engedélyével.
Igazi szenior retardológiai szakműhely lehetne, a mainstream snecológia is használni tudná tudományos eredményeiket.
Hahó!
Sodimama, prolandmama, borogyinmama, alakíthatnának egy faszbúk csoportot, kicserélhetnék tapasztalataikat, havonta összegyűlhetnének tütükézni, talán még Bronimama is csatlakozna mint coach a professzor úr szíves engedélyével.
Igazi szenior retardológiai szakműhely lehetne, a mainstream snecológia is használni tudná tudományos eredményeiket.
Hahó!
Mar 19, 2017 07:27:56
banshee
(
x24)
Mar 19, 2017 08:52:34
x24)
Középfül gyulladás, fogrothadás, púp, sérv. Kijelenthetjük, hogy sneci szarból van.
De a sérvműtétjekor se volt annyi esze hogy a fülét kezeltesse?
De a sérvműtétjekor se volt annyi esze hogy a fülét kezeltesse?
Antibácsi a rozmár
Mar 19, 2017 09:32:38
A fülére simán a rohadó fogazatáról húzódik fel a gyulladás, nem vagyok doki, de tudom, hogy gyakori ez.
Kütyüzés helyett évekkel ezelőtt sürgősen rendbe kellett volna hozatnia a fogait.Minden nap többször fogat mosni, és tartózkodni a folyamatos csoki üdìtő rágcsa majszolgatástól.
Kütyüzés helyett évekkel ezelőtt sürgősen rendbe kellett volna hozatnia a fogait.Minden nap többször fogat mosni, és tartózkodni a folyamatos csoki üdìtő rágcsa majszolgatástól.
Mar 19, 2017 09:32:38
Púpos Recskapók
Mar 19, 2017 10:20:12
A fülére simán a rohadó fogazatáról húzódik fel a gyulladás, nem vagyok doki, de tudom, hogy gyakori ez.
Szerintem ha a füléig elér a gyulladás az már végstádium, akkor a fél pofája be lenne durranva rég. Akkor nem heherészne így, meg szaunába se járna.
Szerintem véget ért a mániás szakasz a bipolár Gyagyásnál, jön a depi, ami előhozza mindenféle szarját, többek közt egy laza hipochondriát is.
Aztán ki tudja a penészedő recskalbérleteiben miket szedett össze az ápolatlan gnóm, mi az ami szépen kitenyészett a fülében a szaunázgatások, félórás tűzforró vízben tusolgatások hatására.
Mar 19, 2017 10:20:12
elgennyesedett szövetek
Mar 19, 2017 12:13:51
Szepszisecske kialakulása folyamatban!! Juhúú!! Önmagát gyógyítja a SoDi, az életerős szilaj vadászbika!!
Mar 19, 2017 12:13:51
felszálló autiköd
Mar 19, 2017 12:45:35
micsoda élvezet látni gnóm, hogy majd elsírod magad a videón olyan depressziós vagy, te aki mindenkit magasról oktatsz. shemmi, de shemmi értelme az életednek, csak az, hogy a téged megvető trolljaidat szórakoztatod a nyökögéseiddel, az ócska testedről szóló beszámolókkal, és panaszkodsz, hogy a kutya sem kíváncsi rád rajtunk kívül. biztos erről is a trollok tehetnek - akik főszabályként ártalmatlanok - és nem te, aki egy lusta, életképtelen gyökér vagy. szánalmas a sivár életed, hiába van átmenetileg pénzed, az is csak arra jó, hogy percekig örömködj, ha megveszed a századik teljesen felesleges kacatot, mert azt hiszed ettől valaki irigykedni fog rád, te materialista szar. jó az is, hogy arról álmodozol, hogy a kakásrószát kiviszed magaddal londonba, csak hogy bemutathasd, hogy milyen egy szerencsétlen idióta. ez is mutatja, hogy egy gonosz gennyláda vagy, aki megérdemelsz minden szenvedést, te rohadék náci fos. egyébként nem napszemüveget kellett volna venned, hanem hegesztőpajzsot te undorító véglény.
Mar 19, 2017 12:45:35
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 19, 2017 12:47:03
Nagyon kijött rajta a depi. Munkahelyi csesztetést sejtek a problémák mögött.
Mar 19, 2017 12:47:03
Szabó László
Mar 19, 2017 12:50:12
Az is csupa jót jelez, hogy még a szokásosnál is szétszórtabb a sodi.
Konkrétan azt, hogy az ADHD-s tünetei felerősödtek, amit az okoz, hogy kényelmetlenül érzi magát a bőrében a sodi.
Nem eléggé terápiás a környezet neki. Nő a púpján a nyomás, már rendesen benne lehet az adósságspirálban, feltűnt a horizonton a melócsá elvesztésének lehetősége is, és lehet még valami sötét titok, amiről még nem tudunk, de hamarosan kiderül az is, mert minden egy folyamat.
Konkrétan azt, hogy az ADHD-s tünetei felerősödtek, amit az okoz, hogy kényelmetlenül érzi magát a bőrében a sodi.
Nem eléggé terápiás a környezet neki. Nő a púpján a nyomás, már rendesen benne lehet az adósságspirálban, feltűnt a horizonton a melócsá elvesztésének lehetősége is, és lehet még valami sötét titok, amiről még nem tudunk, de hamarosan kiderül az is, mert minden egy folyamat.
Mar 19, 2017 12:50:12
felszálló autiköd
Mar 19, 2017 12:55:06
az a szép, hogy sneci kezdi átvenni az intervencionista tanszék munkáját, egyre inkább saját maga intézi a szopásait. tényleg recskás, nem lehet, hogy valamelyik kollégád snecológus?
Mar 19, 2017 12:55:06
Szabó László
Mar 19, 2017 12:58:34
az a szép, hogy sneci kezdi átvenni az intervencionista tanszék munkáját, egyre inkább saját maga intézi a szopásait. tényleg recskás, nem lehet, hogy valamelyik kollégád snecológus?
Valószínűleg kialakult a munkahelyi röhögőcsoport már, valószínűleg besírtak már páran a megoldásain, a külsején, meg a kommunikációján
Mar 19, 2017 12:58:34
Protipp Pityu
Mar 19, 2017 13:01:03
Sodi, szerintem kezdd el gyűjteni és palackozni a gennyedet.
Ázsiában egy rakás perverz állat van, tuti hogy valamelyiknek az európai középfülgenny-cuvée a fétise.
Ázsiában egy rakás perverz állat van, tuti hogy valamelyiknek az európai középfülgenny-cuvée a fétise.
Mar 19, 2017 13:01:03
felszálló autiköd
Mar 19, 2017 13:07:39
nem rossz ötlet, bár én úgy tudom, hogy a rádioaktív anyagok kereskedelme engedélyhez kötött.
Mar 19, 2017 13:07:39
felszálló autiköd
Mar 19, 2017 13:09:20
lehet azt hiszik, hogy snecit animátornak vették fel, a munkahelyi hangulatot javítani.
Mar 19, 2017 13:09:20
bécigány figyelő
Mar 19, 2017 13:23:17
www.facebook.com/groups/1140852402624759/permalink/1395820267127970/
valamiért megint bécigány a téma a chemtrail csoportban. Úgy látszik, egyre több rajongót szerez a faszkodásával
valamiért megint bécigány a téma a chemtrail csoportban. Úgy látszik, egyre több rajongót szerez a faszkodásával
Mar 19, 2017 13:23:17
csivaegő
Mar 19, 2017 13:24:00
kösz hogy rám gondoltál de nem vagyok fülorrgégész. azért az nem végstádium ha a hallás károsodik a rossz fogak miatt de előrhaladott állapot, az már igaz. persze itt kurva sok minden lehet és ezer és egy különböző lefolyása van az ilyen megbetegedéseknek. nem is biztos hogy a fogai miatt van. anyit tudunk hogy hosszú évek óta elhanyagolja ezt is ez a fasz!! de az biztos hogy általában csak javítani tudnak a helyzeten, teljesen helyreállítani már nem. a hallócsontok egy hosszú kezeletlen állapot után gyakran tönkremennek, sokszor műtéti úton kell őket cserélni orvosi fémre de az már sosem lesz ugyanolyan. ha tényleg igaz, hogy ennek a szarfaszúnak gimi óta gyulladt a füle akkor szinte biztos hogy maradandó károsodás alakult ki és soha nem fog rendesen hallani. hozzánk kurva sok ilyen figura esik be a klinikára, hogy már hetek óta üszkösödik a lába, két hónapja nem lát a cukorbajától, nem mozog a fél oldala egy ideje ésatöbbi. tipikus keleteurópai igénytelenség hogy csak akkor mennek el orvoshoz amikor már nem lehet segíteni. és ezt az igazi patkány gecik mint sodi megindokolják azzal, hogy az orvos a geci. mert várni kell rá. hát a fasszopó kurva anyádat te náci selejt!!!4 szerinted kávézunk és azért kell várni? vagy azért mert a hozzád hasonló söpredék nem fizet adót, ezért geci nagy az orvoshiány??, vagy a hozzád hasonló söpredék által megválasztott bünöző geciládák ellopják a pénzt???? hát tényleg ugorj már bele a spreebe te mocsadék!!!
Mar 19, 2017 13:24:00
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2017 13:33:36
Kisborosnak üzenem, hogy egyrészt a Ritalin Németországban is vényköteles, másrészt a púpos valószínűleg belehalna, ha a lerobbant fizikumával elkezdené szedni. Inkább antidepresszáns kéne neki, meg az, hogy lerakja a piát, eljárjon emberek közé, és hogy baráti kapcsolatokat alakítson ki.
Mar 19, 2017 13:33:36
töppedt buzigolyók
Mar 19, 2017 13:34:52
vagy ez, vagy neki is kutyát kéne basznia homeopátiás alapon.
Mar 19, 2017 13:34:52
meleg troll
Mar 19, 2017 13:40:17
Szia Sodi! Én is meleg vagyok. Mondjuk rólam ezt mindenki tudja, a párommal hétvégente a szüleimnél vagy az ő szüleinél ebédelünk. De én sem voltam addig boldog és kiegyensúlyozott, amíg fel nem vállaltam az identitásomat. Jártam elég durva meleg bulikba, és bevallom, volt olyan, hogy a nevét sem tudtam annak, akivel aznap este szexeltem. Használtam a grindert is, ahol leszerveztem a találkozót, és az üzenetváltásokkal együtt nem volt tíz mondat, amit az így "megismert" srácokkal váltottam.
Azután voltam képes csak stabil párkapcsolatra, amikor magamnak és a nekem fontos embereknek is beismertem, hogy meleg vagyok. Nem volt könnyű, még úgy sem, hogy nyitott és támogató családom és fantasztikus barátaim vannak. Gondolom, te a mai napig a bűnös élvezet kategóriába helyezed a szexet, és a szaunából kilépve görcsösen előadod a heterót. Nekem elhiheted, ez kikészíti az embert. Én a coming outom előtt már totál idegbeteg voltam, folyamatosan betegségeket képzeltem be magamnak, nem tudtam aludni. Felőrölt a hallgatás. Hiába voltam addigra túl száz alkalmi partneren, rájöttem, hogy egy vonzó, izmos test vagy nagy és ügyes farok nem tesz boldoggá.
Szerintem itt az ideje, hogy szembenézz magaddal, és a benned lakó, bebörtönzött meleg éneddel. Minden nagyobb városban vannak terápiás csoportok, akik segítenek a coming outban, nem lennél egyedül. Ha elfogadsz még egy tanácsot, a zsidóságodat sem érdemes titkolnod. Természetesen nem kell ezentúl ünnepelned a hanukát, vagy megtanulnod héberül, de legalább nem feszítene belülről még egy eltitkolt dolog. Drukkolok, Sodi!
Azután voltam képes csak stabil párkapcsolatra, amikor magamnak és a nekem fontos embereknek is beismertem, hogy meleg vagyok. Nem volt könnyű, még úgy sem, hogy nyitott és támogató családom és fantasztikus barátaim vannak. Gondolom, te a mai napig a bűnös élvezet kategóriába helyezed a szexet, és a szaunából kilépve görcsösen előadod a heterót. Nekem elhiheted, ez kikészíti az embert. Én a coming outom előtt már totál idegbeteg voltam, folyamatosan betegségeket képzeltem be magamnak, nem tudtam aludni. Felőrölt a hallgatás. Hiába voltam addigra túl száz alkalmi partneren, rájöttem, hogy egy vonzó, izmos test vagy nagy és ügyes farok nem tesz boldoggá.
Szerintem itt az ideje, hogy szembenézz magaddal, és a benned lakó, bebörtönzött meleg éneddel. Minden nagyobb városban vannak terápiás csoportok, akik segítenek a coming outban, nem lennél egyedül. Ha elfogadsz még egy tanácsot, a zsidóságodat sem érdemes titkolnod. Természetesen nem kell ezentúl ünnepelned a hanukát, vagy megtanulnod héberül, de legalább nem feszítene belülről még egy eltitkolt dolog. Drukkolok, Sodi!
Mar 19, 2017 13:40:17
Sodi beszól video
Mar 19, 2017 13:46:11
Főszerepben:
Double D aka. Depresszió Dezső
Double D aka. Depresszió Dezső
Mar 19, 2017 13:46:11
Szabó László
Mar 19, 2017 14:05:51
Bronislaw professzor úrral közösen alapítandó cégünk szívesen bővítené termékpalettáját palackozott fülgennyel, a vákuumcsomagolt mirelit csikló, tini cigánykurvahúgy, étkezési fülzsír, és más prémium kategóriás táplálékkiegészítőink mellől egyszerűen nem hiányozhat ez sem! Ázsiában egy rakás perverz állat van, tuti hogy valamelyiknek az európai középfülgenny-cuvée a fétise.
Hahó!
Mar 19, 2017 14:05:51
Szabó László
Mar 19, 2017 14:12:45
www.facebook.com/groups/1140852402624759/permalink/1395820267127970/
bécigány lábai olyanok, mint a hegylakó. Csak egy maradhat!valamiért megint bécigány a téma a chemtrail csoportban. Úgy látszik, egyre több rajongót szerez a faszkodásával
XD
Mar 19, 2017 14:12:45
Depressziós sodi
Mar 19, 2017 14:12:54
Mar 19, 2017 14:12:54
xray
Mar 19, 2017 14:15:39
Drukkolok, Sodi!
sneci személyiségjegyei a fő baj és nem a nemi identitás zavara. gonosz, rosszindulatú, hálátlan...stb. akár comingoutol, akár nem, egy féreg.
Mar 19, 2017 14:15:39
Szabó László
Mar 19, 2017 14:18:01
Kisborosnak üzenem, hogy egyrészt a Ritalin Németországban is vényköteles, másrészt a púpos valószínűleg belehalna, ha a lerobbant fizikumával elkezdené szedni. Inkább antidepresszáns kéne neki, meg az, hogy lerakja a piát, eljárjon emberek közé, és hogy baráti kapcsolatokat alakítson ki.
flódnis intézhetne neki, hadd pörögjön. Pláne, hogy orvosi felügyelet nélkül, önmagában nem old meg semmit, és mivel a gyagyásnak más baja is van, amire szerintem szed is valamit, amire iszik is, a shiker garantált. Mar 19, 2017 14:18:01
csivaegő
Mar 19, 2017 14:20:46
flódnis intézhetne neki, hadd pörögjön. Pláne, hogy orvosi felügyelet nélkül, önmagában nem old meg semmit, és mivel a gyagyásnak más baja is van, amire szerintem szed is valamit, amire iszik is, a shiker garantált.
pláne hogy a hülyefasz kisboros elképzeléseivel ellentétben a gyógyszerek beállítása heteket vesz igéynbe, meg kell nézni a mellékhatásokat esetleges allergiát és csak utána jön az adagolás. a tiszafaszvári dologtalan senkiházi takarodjon el szakemberhez ha gyógyszereket akar!!44 nem véletlen hogy nem osztogatják vény nélkül minden narkós fasznak és elmeháborodottnak az erős szereket. mi a faszért nem dolgozol borosgeci ahelyett hogy ilyen faszságokkal szarod tele a netet??,
Mar 19, 2017 14:20:46
Szabó László
Mar 19, 2017 14:28:41
Meg ugye a gyógyszer terápia nélkül csak átmeneti megoldás lehet, hogy a legnagyobb gondot okozó tünetek szüneteljenek legalább addig, amíg valaki szót tud érteni a delikvenssel.
A nyakra-főre osztogatott Ritalin csak az amerikai idiotizmus és a gyógyszerlobbi erejének demonstrációja.
A gyógyszergyártás meg ugye tudjuk kik kezében van, akik ezúton is köszönik herbálos vidéki barátunknak az ingyenreklámot.
A nyakra-főre osztogatott Ritalin csak az amerikai idiotizmus és a gyógyszerlobbi erejének demonstrációja.
A gyógyszergyártás meg ugye tudjuk kik kezében van, akik ezúton is köszönik herbálos vidéki barátunknak az ingyenreklámot.
Mar 19, 2017 14:28:41
stressznélküli nyugi
Mar 19, 2017 15:20:22
Sneci legújabb videójának tanulsága: egyre inkább Depresszió Dezső és Alkoholizmus Aladár veszi át az uralmat a recskás élete felett. Rend van, na!
Mar 19, 2017 15:20:22
Schwezoff David
Mar 19, 2017 15:49:16
Sneci legújabb videójának tanulsága: egyre inkább Depresszió Dezső és Alkoholizmus Aladár veszi át az uralmat a recskás élete felett. Rend van, na!
Valamint Genny Geza is ott fulel, de sodinal csak suket fulekre talal!
Mar 19, 2017 15:49:16
96 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Farkas Endre Kiss Már csak az elveszett füleseimet kéne megtalálni.
Like · 2 hrs