« 4498 4499 4500 4501 4502 4503 4504 4505 4506 4507 »
1735984 komment.

Szerző: AutismusMaximus Mar 21, 2017 12:14:03
Válasz
(23)
Púp, nem tudom így működik-e a Vonzás Törvénye, vagy szól-e erről a Titok c. film, de nem lehet hogy pont te vonzod be azt, hogy mindenki a trollod legyen?

Annyit agyaltál a trollokon, állandóan ezen kattog az agyad, hogy kvázi a 2 méteres körzetedben nyílt egy dimenziókapu, és azon aki egyszer is beljebb került, automatikusan trollá vált?

Ma már az ÖSSZES egykori barátod utál mint a szart. Elmondanak mindenféle púpos, alkoholista zsidónak. Mint RGL, Molnáreff, Gaudi, Flepnis, Andi, még a törpe is lehúz pénzzel.

A pénzmentős irodavezető kislány is úgy szopatott és gúnyolt, ahogy nem szégyellt. Még a snecológiai szlengeket is használta. Még a WU is visszautasította a pénzküldést részedre anno Berlinben.
A melóban is szanaszét szivatnak és röhögnek rajtad. Még a korábbi berlini hotel addig kedves recepciósa is egyszer csak váratlanul felnyomott a kékeknél, hogy faszverő hirdetéssel árasztottad el a hotel wifit.

Még az addig jókedélyű, barátságos, meredező farkú öreg szexpapik is egyszer csak ellopják a szemüvegedet a buziszaunából.

Nem furcsa ez egy kicsit, gyagyás?? Hogy mindenki rejtélyesen trollá alakul a környezetedben?
Mar 21, 2017 12:14:03

Szerző: Szabó László Mar 21, 2017 12:27:27
Válasz
(4)
töppedt buzigolyók
Nem lehet, hogy valamikor gyerekkorában Púpot megkúrta valami öregember? Annyira zsigeri undorral beszél a telefonálóról pusztán abból az okból, hogy ÖREG, hogy ez nem jelenthet mást.
sodipapa alkesz drogos barátai természetesen megrontották a kis bunkibankárt, de erőszakról szó sem volt, az undor, ahogy a mostani úriemberről beszél, csak a félelemnek köszönhető, hogy valaki képes irl betörni a komfortzónájába, egyébként, ha titokban kisfiúkról is álmodozik, tudja jól, hogy az neki angyalszárny kategória, és a valóságban maradnak neki a szexpapik, akikből már rohadtul elege van, dőlésszög ide vagy oda.
Az egyetlen elégtételt az jelenti a sodinak, hogy fikázza az öregeket, de ugyebár a buzikat is szidta, az eredményt ismerjük..
A szóban forgó úriembernek pedig így szeretne visszavágni, mert semmi másba nem tudott belekötni.
Mar 21, 2017 12:27:27

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 21, 2017 12:35:27
Válasz
(10)
Szabó László

Az egyetlen elégtételt az jelenti a sodinak, hogy fikázza az öregeket, de ugyebár a buzikat is szidta, az eredményt ismerjük..
A szóban forgó úriembernek pedig így szeretne visszavágni, mert semmi másba nem tudott belekötni.

Nagyon jól látja a trolléga! A Sodi már csak ilyen Sodi, hogy azt szidja, amiben nyakig benne van.
Teli szájjal zsidózik, miközben anyai ágon száz százalékig szocionista felmenőkkel rendelkezik.
Buzigyógyító tüntetést akart szervezni, Vonát buzizza, miközben ő nézi Cuki Áront a neten, és tölti minden szabadidejét buziszaunákban.
Az öregeket gyalázza, miközben ő néz ki tizenöt évvel idősebbnek a koránál, és kizárólag 50 pluszos szexmamik és szexpapik foglalkoznak vele. Utóbbiak elég behatóan LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Mar 21, 2017 12:35:27

Szerző: Depi Dönci Mar 21, 2017 12:43:17
Válasz
(15)
töppedt buzigolyók
Nem lehet, hogy valamikor gyerekkorában Púpot megkúrta valami öregember? Annyira zsigeri undorral beszél a telefonálóról pusztán abból az okból, hogy ÖREG, hogy ez nem jelenthet mást.
t

Az a vicc, hogy a hangomat torzitóval hallotta, de az észlény ebböl is megállapitja a kort, ügyes! Mindenesetre jó volt látni a videón ahogy idegesen izzadt!
Mar 21, 2017 12:43:17

Szerző: powerfap Mar 21, 2017 13:40:16
Válasz
(14)
Amúgy mit gondolnak az emberek, amikor két-három naponta megjelenik egy debil a téren és körbe-körbe járkál, magában beszélve egy órát.. :)))
Mar 21, 2017 13:40:16

Szerző: köpőlégy Mar 21, 2017 13:49:19
Válasz
(4)
Tehát a sodi már megint megmagyarázza magának, hogy itt mindeki 70 felett lévő öregember aki irigy az ő fiatalságára és törekvésére, ettől pedig visszataszító lett a fórum.
Nyilván eddig abban reménykedett, hogy sok kis áron kjút kommentel ide.

Mar 21, 2017 13:49:19

Szerző: Szabó László Mar 21, 2017 14:00:54
Válasz
(6)
Valójában a többség hasonló korú lehet, mint a sodi, pont ezért ilyen addiktív számára a társaságunk, mi vagyunk ugyanis a sodi kortárs csoportja, így a véleményünk sokkal fontosabb számára valójában, mint a nyomoronc ismerőseié.
Régen még kommenthaveroknak hívott minket.
Mar 21, 2017 14:00:54

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 21, 2017 14:06:39
Válasz
(10)
Szabó László
Valójában a többség hasonló korú lehet, mint a sodi, pont ezért ilyen addiktív számára a társaságunk, mi vagyunk ugyanis a sodi kortárs csoportja,

De mi olyan 15-20 évvel fiatalabbnak nézünk ki nála, Hahó!
Mar 21, 2017 14:06:39

Szerző: Púpos Recskapók Mar 21, 2017 14:28:31
Válasz
(14)
töppedt buzigolyók
Púposgeci, én konkrétan fiatalabb vagyok nálad.

+1, szintén fiatalabb vagyok (nem is kevéssel). Jót röhögtem, amikor arról beszél, hogy mi irigyek lennénk rá, mert nem keresünk nála érezhetően jobban ahhoz képest, hogy mi szorgos, egyetemet végzett emberek vagyunk, ő meg egy lusta szardarab.

Őszinte leszek Gyagyás, én kevesebbet keresek nálad Forintban idehaza, mégis félre tudok rakni, míg te legjobb esetben is nullán zárod a hónapokat folyamatosan. Mindezt úgy, hogy szarul élsz, magányosan iszol és rázod a döglött pitont egy Berlini lukban, amíg én az asszonyt töcskölöm a saját lakásomban/haverokkal sörözök valahol.

Mégis mi a búbánatos faszra lennék irigy? De komolyan.

Én amúgy őszintén szólva örülök, hogy odakint megtaláltad a számításodat, mert egyrészt nem a magyar ellátórendszeren élősködsz az adóforintjaimból, másrészt meg végre 10 év után, vénülő fasz fejjel talán végre elkezdtél hallgatni 1-2 tanácsunkra. Ha 10 éve elhúztál volna rendesen dolgozni, a pénzt pedig orvosra költötted volna, most nem itt tartanál. Sajnos most már késő, de ha összekaparod magad, 5-10 évig talán el tudsz használható állapotban még vegetálni.
Mar 21, 2017 14:28:31

Szerző: Zsery Mar 21, 2017 14:35:00
Válasz
(0)
Szabó László
Zsery!

Ha már úgyis említetted, hogy mész Berlinbe, és a gyagyás mostanában folyton elhagy mindent, mi lenne, ha véletlenül a faptopot is elhagyná?
Ha érted mire gondolok?

XD

Hahó!

Családi ok miatt sajnos csak Prágáig jutottunk, utána haza kellett jönni :( De mindenképp bepótoljuk Berlint még idén.
Mar 21, 2017 14:35:00

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Mar 21, 2017 14:36:41
Válasz
(16)
a depressziós, magányos sneci még mindig ott tart, hogy a trollok irigyek rá? bazmeg, ez kurvára uncsi! * ásít *
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Mar 21, 2017 14:36:41

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Mar 21, 2017 15:03:44
Válasz
(5)
Mar 21, 2017 15:03:44

Szerző: Jegyzetelő Jónás Mar 21, 2017 15:22:15
Válasz
(13)
A Gyagyás szerint amikor leszállt a repülőről, az anyja azt mondta, úgy néz ki mintha a hajléktalanszálló ajtaján lépett volna ki. :DDDD

Törpapa törlesztése pedig sajnos ismét tolódott, Jövő hónapra.
Mar 21, 2017 15:22:15

Szerző: stressznélküli nyugi Mar 21, 2017 15:30:50
Válasz
(12)
Púpos Recskapók

Őszinte leszek Gyagyás, én kevesebbet keresek nálad Forintban idehaza, mégis félre tudok rakni, míg te legjobb esetben is nullán zárod a hónapokat folyamatosan. Mindezt úgy, hogy szarul élsz, magányosan iszol és rázod a döglött pitont egy Berlini lukban, amíg én az asszonyt töcskölöm a saját lakásomban/haverokkal sörözök valahol.

Mégis mi a búbánatos faszra lennék irigy? De komolyan.

Na és hány robotod van, van ps4-ed vr szemüveggel, tengernyi játékkal, aminek a fele még ki sincs bontva, és legalább 5 fülhallgató? És biztos szaunázni sem jársz olyan sokszor, mint a sodi. A vadászbika. Az élet császára. A sodi.
Mar 21, 2017 15:30:50

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 21, 2017 15:33:58
Válasz
(3)
stressznélküli nyugi
Na és hány robotod van, van ps4-ed vr szemüveggel, tengernyi játékkal, aminek a fele még ki sincs bontva, és legalább 5 fülhallgató? És biztos szaunázni sem jársz olyan sokszor, mint a sodi. A vadászbika. Az élet császára. A sodi.

Nagyon ciki, de robotporszívóm nekem is van...

(Ellenben a szaunát még a heterót is utálom.)
Mar 21, 2017 15:33:58

Szerző: stabil köszfetyítyés Mar 21, 2017 16:40:47
Válasz
(1)
SoDi! Segítek én neked! Addig ne vegyél új játékot, amíg az összeset ki nem játszod! Már spórolsz egy rakás pénzt. Minek neked drón, mikor egy egyszerű autós játékon elvérzel? Ezer euroért bicaj? Ma néztem, egy akciós Specialized, 400 euro! És az nem egy alja bicó, hahó!
Mar 21, 2017 16:40:47

Szerző: - Mar 21, 2017 17:03:24
Válasz
(3)
valoszinuleg sulyosan alulkovetelt lehet most is a sodi, 3 honapon keresztul ganyolgatott valami api-t, napi 8oraban. gondolom egy igazi programozo max 2het alatt vegzett volna a feladattal.
Mar 21, 2017 17:03:24

Szerző: Szabó László Mar 21, 2017 17:07:54
Válasz
(6)
A sodi Stuttgartban is elektromos biciklit kölcsönzött, mert szarból van a sodi.

Annak idején még biciklit is adtunk volna neki, hogy élőben köszfetyítse, ahogy leteker pár kilométert.

Persze nem merte bevállalni az e kategóriás koboldmaki.

Tényleg recskás, amikor a spanyol biciklitúrára akartál menni, már megvolt a sérved, igaz?
Mar 21, 2017 17:07:54

Szerző: fővlog Mar 21, 2017 17:19:10
Válasz
(3)
végleg elsodikázódott
Mar 21, 2017 17:19:10

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 21, 2017 17:31:17
Válasz
(2)
Endre, valamit nagyon elcseszhettél az Iron Gnome beállításán, mert ma reggel óta nem enged hozzászólni a telefonomról. Se mobilnet, se wifi.

De ugyanaz a wifikapcsolat a laptopról most megy.
Mar 21, 2017 17:31:17

Szerző: - Mar 21, 2017 17:44:05
Válasz
(4)
Irigy trollok? Ebből látszik, hogy mennyire be van szűkülve a Recskás. Nála jólét fokmérője a Ps4 meg egy drón. Abba vajon belegondolt, hogy ha kibasznak az albérletből ezt a sok szart hogyan fogja magával cipelni. Kerít egy 70 éves nőt hordárnak?
Mar 21, 2017 17:44:05

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 21, 2017 18:19:17
Válasz
(5)
Púp, nekem Xbox One S-em van, de igazából csak akkor használom, ha átjönnek az általános iskolás unokaöcséim. Nekik vettek egy-egy minidrónt is, hadd játszanak. Mert ezek a dolgok gyerekeknek valók. Én az évek során inkább lakást vettem meg kocsit, és beutaztam a csajommal és/vagy a barátaimmal a fél világot. Pedig nagyjából pont annyit keresek, mint te, igaz itthon LOOOLLLLLLLLLLLLLL
Mondjuk régebben kevesebb volt a fizum, mégis félre tudtam tenni pár misit, amire már megkaptam a lakáshitelt, és most egy zöldövezeti lakásban élhetek. Igaz, Pesten. Ha unatkozom, nem kell játékokat meg más kacatot vennem, bármikor összefuthatok a haverokkal, vagy a csajommal csinálunk valami programot. Vajon te hol rontottad? Azaz hol nem? Balfasz!
Mar 21, 2017 18:19:17

Szerző: SoDI-generátor Mar 21, 2017 18:24:19
Válasz
(5)
Utáltak téged a szüleid? Volt neked alkoholista apád és mindenkinek a lábát széttevő zsidó anyád? Passzoltak le téged a nagymamához évekre? Voltak neked rohadó fogaid? Hát púpod és sérved? Kényszerítettek téged habitusodnak nem megfelelő pályára? Kellett neked kitrükköznöd apád alól a lakást, hogy a tied lehessen? Vert át téged a zsidó tanárod?

Mert ha nem,
Mar 21, 2017 18:24:19

Szerző:  autista halálüvöltés Mar 21, 2017 18:39:33
Válasz
(13)
Nagyon utálhatta az anyja a sodit, azért vett neki saját lakást, nem csak használatra, hanem ajándékba, saját 100%os tulajdonba!
Amiről a legtöbb fiatal ilyen idősen nem is álmodhatott soha(én sem).

Azért kapott teljes ellátást, zsebpénzt, járt hozzá takarítónő, töltötte a hűtőt a groby, kapott valami autót is, (persze vezetni képtelen volt megtanulni),

Azért tűrte a lakásmaffiás milliós veszteséggel fenyegető ügyet, a náculással egybekötött közéleti botrányokat, a 10éven át zajló 4 egyetemi szak helyett történő kamerába faszverést, mert annyira leszarta és gyűlölte az egyetlen fiát. LOL.

Volt az a mese, hogy be lesz anykuka perelve, namost szállóige, hogy ügyvédet perrel kurvát fasszal fenyegetni nem lehet...Gyöngyi meg szerintem univerzális ebből a szempontból...is :DD

Szvsz sodimama egy szent a fiacskájához képest. Minimum.
És bár bizonyított konkrétumokat nem tudunk, azonban erősen sejti a tanszék azt is, hogy a sodit végül a tényleges fizikai hajléktalanság helyett németországi munkához segítő, pátyolgató, befogadó un. "tehetős emberek" is valamiképpen Gyöngyihez kapcsolódva "karolták fel" a Sodit.

Ennyit erről (ál)gyagya, de nem rossz a generátor, azt meg kell hagyni ;)

Mar 21, 2017 18:39:33

Szerző: Arnold Mar 21, 2017 19:45:34
Válasz
(5)
Vigyázz sneci, ha túlgyúrod magad szétreped a bőröd, csak óvatosan.
Mar 21, 2017 19:45:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 21, 2017 19:50:57
Válasz
(2)
Milyen öregemberről magyaráz a Sodi a csideóban?
Mar 21, 2017 19:50:57

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 21, 2017 19:54:52
Válasz
(13)
sodilegnagyobbrajongoja
Milyen öregemberről magyaráz a Sodi a csideóban?

Öregembernek hitte a hangtorzítót használó trollt. A süket. A balfasz. A Sodi.
Mar 21, 2017 19:54:52

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 21, 2017 19:55:29
Válasz
(8)
Megint felhívta a Sátán a Sodit?
Mar 21, 2017 19:55:29

Szerző: kézműves cigánytej Mar 21, 2017 20:01:23
Válasz
(7)
Valaki felhívta hangtorzítóval, ide is bekerültek kezdődő intervencionista trollkodás első bátortalan jelei..:DDD

"szemüveg" sokkal azelőtt, hogy a sodi bárhol emlegette volna..előtte "kezdődik a tánc"...stb.. ;)

Volt egy hónapja kb (vagy fél?) egy "megvan a púpos!!" beírás is, aztán a trollok nem sok ügyet vetettek rá, a gnóm sem pánikolt be különösebben, pedig a háttérben email-ek jöttek mentek... ;))

Azért valamit jelez, hogy el akarja dobni a telefont és nem mert odamenni a recepcióra egyenesen lazán rákérdezni a papucsra és a szemüvegre :D

Vajon miféle napozó-ágyak(?) lehetnek egy szaunában? Télen? "Napozó" ágy...úristen..belegondolni nem akarok, ott fekszik "hűsöl" meztelenül..."nap"olajjal lekenve?...mi minden történhet még ezeken az "ágyakon"...broáffff...

Na, nekem ettől kavarodik fel a gyomrom, nem a sodit szivató aggoktól

Mar 21, 2017 20:01:23

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Mar 21, 2017 20:13:14
Válasz
(13)
Véget ért a Gyagyás első projektje. Most fogják kirúgni. :)
Mar 21, 2017 20:13:14

Szerző: - Mar 21, 2017 20:20:49
Válasz
(3)
Öreg troll nem vén troll, sodi! De az is lehet, hogy valamelyik vonatozó öreg akart veled beszélni. Jobban járnál, ha végighallgatnád azt, hogy mit akarnak tőled.
Mar 21, 2017 20:20:49

Szerző: Mortal Danger Mar 21, 2017 20:22:57
Válasz
(6)
Majdnem könyörög már, hogy hagyják békén a trollok, hiszen ő csak annyit tett, hogy tizenévvel ezelőtt tett egy nácinak vélt bejegyzést _viccből a blogján, és ezért szívazják még mindig.
Mar 21, 2017 20:22:57

Szerző: avada kedavra Mar 21, 2017 20:28:27
Válasz
(7)
-
Jobban járnál, ha végighallgatnád azt, hogy mit akarnak tőled.

Csak dobd el a telefont Endre!
Hamár szereted a Harry potteres hasonlatokat, elmondom, ez most olyan lesz neked, mint egy Rivalló!
Ugye tudod mi az, hm?
Nem, ezt nem a bagoly hozza, és nem a Roxforti kajáldában dobja le eléd, kitudja hogyan és hol ér téged, kezdődhet a Berlini Szafari, a nagy trollvadászat, juhuhuhúú!!

Mar 21, 2017 20:28:27

Szerző: xray Mar 21, 2017 20:30:36
Válasz
(3)
Mortal Danger
Majdnem könyörög már, hogy hagyják békén a trollok, hiszen ő csak annyit tett, hogy tizenévvel ezelőtt tett egy nácinak vélt bejegyzést _viccből a blogján, és ezért szívazják még mindig.

gyagyás, hallottál már olyan csodáról, hogy lett náci kutyából szalonna?
Mar 21, 2017 20:30:36

Szerző: - Mar 21, 2017 20:42:23
Válasz
(10)
alig volt par eve, mikor (mi trollok) arra "irigykedtunk", hogy a sodinak laza, filmnezegetos meloja van, mi meg 8oras, szurke eger berrabszolgak vagyunk.
mekkorat fordult azota a vilag, hogy a szivarvanyos asodi a 8oras munkanap mellett ervel...
Mar 21, 2017 20:42:23

Szerző: feltörést tagadni Mar 21, 2017 20:47:50
Válasz
(5)
Mortal Danger

ezt neméjtyem. hát nem ártalmatlanok a trollok gyagyás? lassan biztos beérik valamelyik nagy erejű nyomozás is, nem? ez a telefonhívás eléggé taccsra tette a nagypofájú vloggert, reszpekt a hívó félnek.
Mar 21, 2017 20:47:50

Szerző: perverz gondolatkísérlet Mar 21, 2017 21:04:27
Válasz
(6)
Ez egyébként tök para, lehet kezdek függő lenni, amikor mondja ez a fasz, hogy irigyelljük őt, elkezdtem gondolkodni:

1. Nekem most nincs ekkora rendszeres jövedelmem pillanatnyilag, mint jelenleg neki (vannak hónapok, hogy többet skálázok nála, az igaz:))
2. Munkanapi átlagra™ kb végtelenszer nagyobb lehet, 16 éves korom óta majdnem folyamatosan dolgozom, igy vagy úgy, fekete, maszek, mellékállás, diákmunka, esti meló, vállalkozás, mindent belevéve amivel pénzt kerestem valaha
3. Jelentősen több(* sok nulla) a vagyonom, lakás, autó, miegyebek, megtakarítás, stb
4. Akit irigyelünk, avval szívesen cserélnénk, cserélnék én evvel a barommal? Nem, dehogy.
5. Nade, ha muszáj lenne, mit csinálnék? Szívnék, mert kevés a PHP rutinom, viszont vele ellentétben átlátok összetett rendszereket, problémákat, és valamennyire tudok programozni is, nem csak gányolni
6. Szarul beszélek németül, kb úgy, mint ő angolul, vajon az angolommal boldogulnék a munkahelyén?
7. Ha ez nem menne, én nem vagyok egy 90éves fogyatékos koporsószökevény testébe zárva, nem büdös a meló, targoncázhatnék vagy akármi, lenne kint is lehetőségem rengeteg
7. Mondjuk mivel én nem vagyok egy zombikülsejű buzi, hamar valami csibe után néznék, úgy meg már kényelmetlen wg-ben lakni hosszútávon, átmenetire elmegy
Hiszen szinte mindent előlről kellene kezdenem, a cserével odalenne mindenem, a szociális kapcsolataim is, az egész vagyonom és életem, hiszen a gyagyás egy magányos látens buzi, hó elejére nullára visszakapaszkodó eladósodott nincstelen
Szar lenne, de úgy érzem, simán képes lennék felállni a nulláról, még így is, hogy jópár évvel idősebb vagyok nála
8. Végül arra jutottam, ha büntetésből megverne az ég, és ennek a baromnak a testét is megkapnám, nem csak a helyzetét, hamar előnyömre fordítanék amit lehet, dehát erre is itt a kész recept, leírták a trollok, pont azt csinálnám, ez már a legkegyetlenebb verzió, de ez sem reménytelen
9. Ha az eszem a sajátom maradna, eleinte biztos undorodnék magamtól, de azután megpróbálnám menedzselni azt a biológiai csődtömeget, ami lehet egy halálos itélet is, mert nem véletlen emlegeti, hogy rákos, meg kriptaszökevénynek néz ki
10. Ezután azon kezdtem morfondírozni, de mi van, ha a tudását is elcserélnék a fejemben?
Ezt avval zártam le végül, én én vagyok, a tudásom, a tapasztalataim, az emlékeim, a személyiségemet formáló élményeim, neveltetésem, a fejemben lévő múltam, ha ezeket is a gyagyára cserélik, akkor nem cseréltek ki semmit, ő maradt ő, én maradtam én, ilyen nincs, pont

Mar 21, 2017 21:04:27

Szerző: - Mar 21, 2017 21:23:23
Válasz
(0)
perverz gondolatkísérlet

bocsi, de tulgondoltad.
(en multkor egy olyan trippen ragadtam, hogy letezhet-e az ertelmes elet. 3ora elteltevel sem tartorram valoszinunk, ugyhogy lehet, a sodi vagyok).
A SoDI vagyok!
Mar 21, 2017 21:23:23

Szerző: - Mar 21, 2017 21:36:19
Válasz
(6)
perverz gondolatkísérlet

Ezt avval zártam le végül, én én vagyok, a tudásom, a tapasztalataim, az emlékeim, a személyiségemet formáló élményeim, neveltetésem, a fejemben lévő múltam, ha ezeket is a gyagyára cserélik, akkor nem cseréltek ki semmit, ő maradt ő, én maradtam én, ilyen nincs, pont

Elmondtuk már ezerszer: a fórum téméja a retardok élete. Mit lehet ezen nem érteni? Ha nem tartod magad retardnak, akkor ne beszélj magadról, a betépett agymenéseidet pedig pláne ne okádd ide.
Mar 21, 2017 21:36:19

Szerző: perverz gondolatkísérlet Mar 21, 2017 22:11:39
Válasz
(3)
Igenis értettem, nagy itt a szigor, újabban rendszeresek ezek a mit nem kellene kirohanások, régebben ez nem vót

Holott pl alapvetés, hogy itt mindeki kis endre farkas faszverő művész, erre lett volna egy vicces akármi ez csak nem sikerült 10pontosra, dehát ez van

Betépve meg nem fórumozok, sebaj, pont elfér ez is, ahogy rengeteg nicknek van mindenféle pszeudo-identitása, dokitól a drogoson át a gengszterig, aztán ettől még mi mind kiss endre faszverő farkasok vagyunk itt, ámen (leszarom)

Ja és írhatod, hogy guruljak dombrol, pont meghat, mikor már akkro írtam a gyagya meg a röfi topikot, amikor minden uj nicknek szia athi*a köszönés járt, ha nem tetszik a kontent, nem olvasod, ha modera vagy törlöd, tételes blogolás vagy dekonspiráció nincsen benne, innentől tehetel egy szivességet :)

Mar 21, 2017 22:11:39

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 21, 2017 22:59:45
Válasz
(3)
Ma nincs kontent? Hogy lesz ebből passzív jövedelem?
Mar 21, 2017 22:59:45

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Mar 22, 2017 00:40:30
Válasz
(20)
www.youtube.com/watch?v=lTfm0lI1qb0

Helyszín berlini utcák, bolond mondjára járkál fel-alá a kamerába motyogva egy szipus lajhár stílusában és sebességével. Nyilván részeg.
- Épp útban van az edzésre.
- Dicsekszik, hogy gazdagabb mint a többi retard
- De szarul él a 2000 eurójából, mert érzi, hogy pazarol
- De a szauna az nagyon fasza, olyan mint a drog.
- Dicsekszik, hogy látott egy pucér csajt a szaunában, és kifejti, hogy azért akar edzeni, mert a csaj jobban bírta nála a szaunát, és ez milyen kínos. Lesz majd ilyen volt, ilyen lett videó is, ahogy izmosodik.
VÁGÁS, sodi otthon, extrém hajviselet.
- Bement a szaturnba időt elbaszni, és vett valami leértékelt játékot. Azon lamentál, hogy így, hogy nem fogja soha kibontani, talán annyira mégse volt bomba biznisz.
- Megfogadja, hogy mostantól soha nem vesz játékot akkor, ha nem lelkes eléggé.
- Azért azt már tudja, milyen játékot fog venni legközelebb.
- Spórolási célból elkezd kalózkodni is. Jövő héten.
- Ja, és vett egy másik játékot is.
- Venni fog egy biciklit is. De alaposan meggondolja, hogy milyet, nem fog csak úgy beleugrani. Spórolni kell.
- Vett egy másik játékot is.
- Ja, ezt amúgy edzés helyett. Most kivételesen kihagyta, hogy kritikát írjon a második játékról.
Mar 22, 2017 00:40:30

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 22, 2017 00:52:13
Válasz
(12)
Zulu

"Az utolsó 5 évemet, gyakorlatilag befogadott hajléktalanként éltem Magyarországon."

VS

Filmnézegetős melócsá home-officeban, skálázható jövedelemmel, amire irigykednek a trollok.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Mar 22, 2017 00:52:13

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 22, 2017 00:59:50
Válasz
(12)
Valamilyen beöntésről is beszél, amit a szaunamester legyez rá.

Szerintem Broni prof nem elvonón van, hanem intervencionista trollként Berlinben tevékenykedik.
Mar 22, 2017 00:59:50

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 01:03:37
Válasz
(13)
Kurva anyád, Púpos szar :D Aszondja szegénység, bazmeg. Egymillió Ft-nyi kagylópénzből nyomorog Berlinben a koldus Sodika. Épp csak annyit baszott el az elmúlt két hétben kütyükre meg semmire se jó szarokra, amennyit én egy hónapban keresek, kemény munkával. Komolyan mondom, hogy most kedvem lenne szétverni a pudvás pofáját egy vascsővel. Hihetetlenül vastagra hízott az autiköd.
Mar 22, 2017 01:03:37

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 22, 2017 01:04:27
Válasz
(13)
Zulu

- De a szauna az nagyon fasza, olyan mint a drog.
- Dicsekszik, hogy látott egy pucér csajt a szaunában, és kifejti, hogy azért akar edzeni, mert a csaj jobban bírta nála a szaunát, és ez milyen kínos. Lesz majd ilyen volt, ilyen lett videó is, ahogy izmosodik.

Ez a fasz tényleg azt hiszi, hogy a szaunázás arról szól, hogy ki bírja tovább?
Mar 22, 2017 01:04:27

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 01:05:42
Válasz
(11)
Nagyon nagy a pofája, nagyon nagyra van magával. Valamiért szerintem kurvára biztos abban, hogy ha bebukja a hitelkerettel vagy kibasszák Abdul mellől a gányoldából, akkor is a hóna alá fog nyúlni valaki. 100%-ig biztos vagyok abban, hogy gazdatest van kint Berlinben, aki ha nem is pénzzel, de valahogy támogatja a gonosz náci férget.
Mar 22, 2017 01:05:42

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Mar 22, 2017 01:15:26
Válasz
(18)
Másik videó rövidebben:

- A trollok megszerezték a számát, de ha tovább szopatják, akkor kidobja a számot, és csinál újat, amit csak szűkebb körrel oszt meg.

- A trollok célja, hogy paranoiássá váljon

- 300 euró körül vett új szemüveget

- "A SZEMÜVEGET ÖSSZECSERÉLTÜK, KÉREM AZ IDEGEN SZEMÜVEGET LEADNI A RECEPCiÓN" - ez a cetli volt a szaunában a szemüvege helyén. Nem érti mi van, fél, hogy a trollok szopatják. A másik lehetőség szerinte, valami bohózatba illő cserebe. De a trollok azok ki vannak zárva. Tuti nem a trollok voltak. Lehetetlen. Képtelenség. Nem.

- Úgyhogy inkább eljött a szaunából, nem kérdezett semmit a recepción, mert félt (Mitől? A trolloktól? Attól, hogy megvádolják lopással?)

- Fosik náculni, új identitást keres.

- A trollok felcsörgették a munkahelyén (mostantól lenémítja, ha melóban van)

- A trollok irigykednek rá. Meg zsidók.

- De meglepődött, hogy egy idősebb troll kérdezte fel. Azzal vág vissza, hogy túl fogja élni. Mondjuk én erre nem fogadnék, de kongitív disszonancia redukciónak teljesen jó.

- Pirospont és arany flaneling a hívogatós trollnak, perceken keresztül őrjöng, mélyen érintette.

- Többet nem csinál impulzusvásárlást (lást fentebb a 24 órával későbbi videóját)

- Év végéig le akarja dolgozni a hitelét. Ha jól értettem, akkor 2500 euró mínusza van (havi 250 eurót akar megspórolni a hitelek ledolgozásához). Biciklit azért venne.

- Azért nem jár bulizni, mert nincs egy gönce amit felvegyen. Még mindig Gergő cucait hordja.

- Egy nadrágot vett, de nem találta el a méretet. De nem viszi vissza, mert nem. Edzősnek jó lesz (nem).

- Az anyja szerint úgy nézett ki amikor megérkezett, "mintha hajléktalanszállóról" jött volna.

- Otthoni melókat is fog csinálni, mert nagyon nagyon unatkozik.

- Törpapa jövő hónaptól kezdve törleszteni fog. Határozottan kérte. Ez tuti elég lesz.

- Ne csökkentsék a napi munkaidót 8 óráról kevesebbre, mert akkor tud melóban 2 órát lógni. Tényleg ezt mondta, napi 6 órában feszítettebb lenne a tempó, és nem lehetne lógni.

- Befejezett valami szart a melóban, de a főnöke már rá se baszik, saját maga szemezget az issue trackerből.

- Nem baszott el semmit a melóban, az csak véletlen volt, a trollok tévednek.

- Azért nagyon fosik, hogy ki fogják rúgni. De csak szólnának, ha kifelé állna a szénája, gondolja. Vagy nem, gondolja tovább.

- Párszor már lebaszták azért, mert nem követte a kódformázási szabályokat.
Mar 22, 2017 01:15:26

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 22, 2017 01:19:32
Válasz
(12)
Sodi bemutat a trolloknak:

Mar 22, 2017 01:19:32

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Mar 22, 2017 01:21:21
Válasz
(10)
Akinek sok ideje van, csak ajánlani tudom ezeket a videókat. 1.5x-es tempón is vontatottak, de kárpótol a kontent.
Mar 22, 2017 01:21:21

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 01:58:58
Válasz
(6)
Mit csinálna a Törpegeci, ha havi 2000 Eurót kapna? Két hónap alatt szétinná a maradék máját, elszívna napi 3 doboz cigarettát, és fél év alatt megdöglene. Ezt csinálná.
Mar 22, 2017 01:58:58

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 02:09:05
Válasz
(9)
Szóbeli Szerződés
Ez a fasz tényleg azt hiszi, hogy a szaunázás arról szól, hogy ki bírja tovább?

Ideges volt a fitt, sportos németcsibére, mert ő jobban bírta a szaunát. Ez az "ember" bizony cső buzi, kéremszépen. A nők nem vonzzák, csak idegesítik.
Mar 22, 2017 02:09:05

Szerző: 8 óra napi munkaidő Mar 22, 2017 05:02:18
Válasz
(10)
Látod zsneci,szopod a faszomat rajongással.
Mar 22, 2017 05:02:18

Szerző: greymouse Mar 22, 2017 05:27:06
Válasz
(4)
8 óra napi munkaidő
Látod zsneci,szopod a faszomat rajongással.

Cin-cin-cin!
Mar 22, 2017 05:27:06

Szerző: old betyár troll Mar 22, 2017 05:32:03
Válasz
(1)
Yes, yes, khonkrétan két éve sejtem, mióta a dőlésszög kifejezés elhangzott, mint érv és kifogás.
Mar 22, 2017 05:32:03

Szerző: sodigyogyito tuntetes Mar 22, 2017 07:06:50
Válasz
(3)
Fedettpályás lépcsőfutás: a hatodik emelettől kegyelem kettes.
Mar 22, 2017 07:06:50

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Mar 22, 2017 07:36:58
Válasz
(6)
8 órás munkanap fetisizmus. Hát ezt is megértük.
Mar 22, 2017 07:36:58

Szerző: az élet Mar 22, 2017 08:39:52
Válasz
(5)
Ejj, ha aSzeteymontázs nincsen! Simán elmondhato lenne, hogy egy azota megszunt blogon felreertettek es nacinak hittek....

Ejj, csak az a Szetey-montázs ne lenne!

Gondoltál már rá Sneci?
Mar 22, 2017 08:39:52

Szerző: Zsery Mar 22, 2017 09:30:34
Válasz
(13)
Zsery
Családi ok miatt sajnos csak Prágáig jutottunk, utána haza kellett jönni :( De mindenképp bepótoljuk Berlint még idén.

Súlykorlát volt a repülőn, igy a bálnát nem engedték felszállni, csak akkor ha megvettek volna még 2 helyet pluszban, de arra sajnos nem volt keret, igy kénytelenek voltak a következő menetrend szerinti tehervonattal hazajönni.
Mar 22, 2017 09:30:34

Szerző: xray Mar 22, 2017 09:59:45
Válasz
(10)
Zsery
Súlykorlát volt a repülőn, igy a bálnát nem engedték felszállni, csak akkor ha megvettek volna még 2 helyet pluszban, de arra sajnos nem volt keret, igy kénytelenek voltak a következő menetrend szerinti tehervonattal hazajönni.

zsery részegen a feleségét maga járatta le, semmi szükség bálnázni.
lehet, h ez csak az én véleményem, de kikívánkozott belőlem.
Mar 22, 2017 09:59:45

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 10:30:04
Válasz
(8)
Zsery

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyivel vagy jobb egy retardnál, ha valakinek a feleségét savazod? Segítek: semmivel. Egy utolsó szarember vagy konkrétan, pont mint Sodika meg Tajgi.
Mar 22, 2017 10:30:04

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 22, 2017 10:33:04
Válasz
(6)
Aki Zseryt akarja basztatni, az nyugodtan guruljon le a dombról, és írjon neki privátban, mert ez kezd nagyon idegesítő lenni.
Mar 22, 2017 10:33:04

Szerző: - Mar 22, 2017 10:34:01
Válasz
(2)
xray
zsery részegen a feleségét maga járatta le, semmi szükség bálnázni.
lehet, h ez csak az én véleményem, de kikívánkozott belőlem.

Szerintem ennyire ne akarjunk PC-k lenni. Amikor ideblogolja az a szerencsétlen, hogy hová mennek túristáskodni éppen, ennyi gúnyolódást szerintem bőven megérdemel. Nem zaklatva lett a felesége a FB profilja alatt, ez csak egy random beszólás volt, amit a fórumon kívül kb. nem is ért senki.

Eleve nem értem mire volt jó annak a belengetése, hogy Berlinben fog járni (mármint a felvágáson kívül). Tőle a még Gyagyás sem hiszem, hogy beszarna, meg amúgy se csinált volna semmit.
Mar 22, 2017 10:34:01

Szerző: Szabó László Mar 22, 2017 10:43:05
Válasz
(5)
Ok, de zsery felesége nem tehet róla, hogy egy olyan elmebeteget szedett össze, aki kérés nélkül megosztja a közös hancúrozásuk felvételét bebaszva egy trollfórumon.
Zseryt meg szerintem kellőképpen szétoltottuk már ezért is, meg az ide nem illő figyelemkurvulásért is, a továbbiakban már nincs ennek sportértéke.

Inkább koncentráljunk a komoly tudományos munkára, pl. a faptop-küldetésre.

Hahó!
Mar 22, 2017 10:43:05

Szerző: Škoda Superb Mar 22, 2017 11:21:20
Válasz
(6)
Tegyétek már ki ide a számát a recsinek.
Hátha lesz még pár beszélgetős kedvű troll.

Mar 22, 2017 11:21:20

Szerző: fekete bikapata Mar 22, 2017 11:28:05
Válasz
(5)
Škoda Superb
Tegyétek már ki ide a számát a recsinek.
Hátha lesz még pár beszélgetős kedvű troll.

én is támogatom a felvetést, néha rácsörögnék a kommenthaverra, ha már ennyire örül neki.
Mar 22, 2017 11:28:05

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 22, 2017 12:10:43
Válasz
(1)
fekete bikapata
én is támogatom a felvetést, néha rácsörögnék a kommenthaverra, ha már ennyire örül neki.

de pizzát azért nem rendelnél a nevében, ugye?

* pr *
Mar 22, 2017 12:10:43

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 22, 2017 12:11:45
Válasz
(2)
Szabó László
Ok, de zsery felesége nem tehet róla, hogy egy olyan elmebeteget szedett össze,

Jah, hiszen szabadon dönthetett Zsery meg a Pumped Gabó és az MTA elnöke között. Nem tehet róla. Sodi se.
Mar 22, 2017 12:11:45

Szerző: - Mar 22, 2017 12:19:03
Válasz
(3)
az élet
Ejj, ha aSzeteymontázs nincsen! Simán elmondhato lenne, hogy egy azota megszunt blogon felreertettek es nacinak hittek....

Gondoltál már rá Sneci?

Volt seriff és seriffné is!
Mar 22, 2017 12:19:03

Szerző: --- Mar 22, 2017 13:15:33
Válasz
(0)
Zsery elkezdett retardként viselkedni, ennek megfelelően elkezdték retardként kezelni.

ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 22, 2017 13:15:33

Szerző: az élet Mar 22, 2017 13:21:28
Válasz
(1)
-
Volt seriff és seriffné is!

Jogos!
Mar 22, 2017 13:21:28

Szerző: Púpos Recskapók Mar 22, 2017 13:27:24
Válasz
(7)
az élet

Gondoltál már rá Sneci?

Tucatjaival vannak fent trutyúbon a náciskodó videói. Max azt mondhatná, hogy azóta "kinőtte" a náci korszakát, de még ez sem igaz. Ha így lenne, nem tette volna pihenőre a fészbúk 1 hónapra.

Nyilvánvaló, hogy a szabadidejének nagy részében még mindig ezeken a náci témákon pörög a gnóm.
Mar 22, 2017 13:27:24

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 22, 2017 13:30:12
Válasz
(7)
autiköd a zseniális informatikustól!

Farkas Endre Kiss
4 órája · Berlin (Németország) ·

Miért van több száz jelölésem külföldi hangzású női profiloktól?

---
A kommentek a legjobbak:

Molnár Erzsébet Mert te majd elveszed őket feleségül és eltartod őket
Tetszik · 1 · 4 órája

Rády László Mert sármos vagy Sodi!
Mar 22, 2017 13:30:12

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Mar 22, 2017 14:04:22
Válasz
(13)
Sneci, te depressziós vagy!
Azért jársz be dolgozni, hogy teljen a idő, és ne egyedül ülj a robotjaid között, és verd a faszod.
A szürke egérkedésbe (amit úgy lenézel) menekültél a valóság és az életed elől!
SHIKER!!!!!! PERSPEKTÍVA!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mar 22, 2017 14:04:22

Szerző: német főnökúr Mar 22, 2017 14:14:57
Válasz
(7)
Nem sokáig fogja már itt mereszteni a púpját Herr Endre.
Elsejével megválunk tőle. Szar munkaerő, és nem ért semmit. Annyi előnye van csak, hogy mi sem értjük, amit beszél.
Mar 22, 2017 14:14:57

Szerző: német h(á)err Mar 22, 2017 14:23:32
Válasz
(3)
Elnézést, pontosítanám a Herr Főnök kijelentését.

Elsején alaposan felülvizsgáljuk Herr Kiss hasznosságát az érte kapott adókedvezményeket és az általa okozott anyagi, szakmai, higéniai károkat sorbavéve.
Mar 22, 2017 14:23:32

Szerző: Szorgalmas hallgató Mar 22, 2017 14:32:55
Válasz
(3)
Valaki oktasson ki róla, hogy honnan van a Sodinak ez a mániája, hogy melyik video milyen hosszú, meg hogy 30 perc meg 60 meg a 22:30...

Ez is a betegség része, vagy valami tutorialba volt?
Mar 22, 2017 14:32:55

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 22, 2017 14:35:13
Válasz
(6)
Szorgalmas hallgató
Valaki oktasson ki róla, hogy honnan van a Sodinak ez a mániája, hogy melyik video milyen hosszú, meg hogy 30 perc meg 60 meg a 22:30...

Ez is a betegség része, vagy valami tutorialba volt?

Autizmus szerintem.
Mar 22, 2017 14:35:13

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Mar 22, 2017 15:00:08
Válasz
(15)
gyagyås mivan a törpegnommal, ållitolag nyert a lotton, fizetett mår anyådnak?
Mar 22, 2017 15:00:08

Szerző: Dőrppe Mar 22, 2017 15:06:14
Válasz
(10)
Előszőr rá kel hankolótnom anakk a mektervezéssére, hoty átutajjam a zasósságomat a sodi anutájának, de lekkésőpp Jövő héten mety a pénz!
Mar 22, 2017 15:06:14

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 22, 2017 15:07:01
Válasz
(4)
Dőrppe
Előszőr rá kel hankolótnom anakk a mektervezéssére, hoty átutajjam a zasósságomat a sodi anutájának, de lekkésőpp Jövő héten mety a pénz!

Brad Pitt a törpe?
Mar 22, 2017 15:07:01

Szerző: Putyin, a világ legjobb e Mar 22, 2017 15:40:44
Válasz
(3)
Mar 22, 2017 15:40:44

Szerző: tigris Mar 22, 2017 18:01:59
Válasz
(19)
AutismusMaximus
Púp, nem tudom így működik-e a Vonzás Törvénye, vagy szól-e erről a Titok c. film, de nem lehet hogy pont te vonzod be azt, hogy mindenki a trollod legyen?

Annyit agyaltál a trollokon, állandóan ezen kattog az agyad, hogy kvázi a 2 méteres körzetedben nyílt egy dimenziókapu, és azon aki egyszer is beljebb került, automatikusan trollá vált?

Ma már az ÖSSZES egykori barátod utál mint a szart. Elmondanak mindenféle púpos, alkoholista zsidónak. Mint RGL, Molnáreff, Gaudi, Flepnis, Andi, még a törpe is lehúz pénzzel.

A pénzmentős irodavezető kislány is úgy szopatott és gúnyolt, ahogy nem szégyellt. Még a snecológiai szlengeket is használta. Még a WU is visszautasította a pénzküldést részedre anno Berlinben.
A melóban is szanaszét szivatnak és röhögnek rajtad. Még a korábbi berlini hotel addig kedves recepciósa is egyszer csak váratlanul felnyomott a kékeknél, hogy faszverő hirdetéssel árasztottad el a hotel wifit.

Még az addig jókedélyű, barátságos, meredező farkú öreg szexpapik is egyszer csak ellopják a szemüvegedet a buziszaunából.

Nem furcsa ez egy kicsit, gyagyás?? Hogy mindenki rejtélyesen trollá alakul a környezetedben?

tovább mennék:
SoDI "gennyes féregzsidózik": puff folyni kezd a füléből a genny, zsidónak pedig tudjuk hogy zsidó a vérbíró nagypapával, meg hát csak rá kell nézni-

Borika őrületet akar küldeni a troll bácsikra: puff begolyózik teljesen.

Pál Marcsi röhög a holokamun: 30 kilósan jön haza a biciklitúráról úgy, hogy bogarakat meg kukacot kellett ennie

Balogh Béla addig óbégatott, hogy elveszi a házát, hogy tényleg elveszette

Fórizs úr folyamatosan a buzikat szidta, hogy rombolják a családi értékeket, aztán a gyerekei nem állnak vele szóba, letagadják, rühellik, megvetik.

RGL így úgy fenyegetőzik, hogy mindekit elintéz, erre kéthavonta bezárják valami diliházba

Tajgi nőket fenyeget erőszakkal, megbasszák a börtönben.
Mar 22, 2017 18:01:59

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Mar 22, 2017 19:17:06
Válasz
(8)
tigris
tovább mennék:
SoDI "gennyes féregzsidózik": puff folyni kezd a füléből a genny, zsidónak pedig tudjuk hogy zsidó a vérbíró nagypapával, meg hát csak rá kell nézni-

Pál Marcsi röhög a holokamun: 30 kilósan jön haza a biciklitúráról úgy, hogy bogarakat meg kukacot kellett ennie

Fórizs úr folyamatosan a buzikat szidta, hogy rombolják a családi értékeket, aztán a gyerekei nem állnak vele szóba, letagadják, rühellik, megvetik.

RGL így úgy fenyegetőzik, hogy mindekit elintéz, erre kéthavonta bezárják valami diliházba

Ez a Vonzás Törvénye, bizony! Csak persze ASODI nem érti meg ezt sem.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mar 22, 2017 19:17:06

Szerző: ráérzős vezetés Mar 22, 2017 19:26:45
Válasz
(3)
tigris
tovább mennék:

Rend van, na!
Mar 22, 2017 19:26:45

Szerző: - Mar 22, 2017 19:31:13
Válasz
(5)
A patkány az új metróról: Kifejezetten nagy poén lenne, ha pont egy ilyen gyulladna ki, nem egy régi.
Mar 22, 2017 19:31:13

Szerző: alexanderplatz fantomja Mar 22, 2017 20:03:08
Válasz
(6)
recskás, azért van sok külföldi hangzású női követőd, mert azt hiszik, hogy egy nagypályás, kozmopolita heteró vagy, nem pedig egy patkányként bujkáló, szülőhazáját adósságai miatt elhagyó szekrénybuzi, ami valójában.
Mar 22, 2017 20:03:08

Szerző: Szabó László Mar 22, 2017 20:29:43
Válasz
(3)
És tegyük hozzá, hogy a Szetey-montázs az arbeit macht frei felirat alatt ábrázolja rózsaszín háromszöggel az akkori, vállaltan meleg államtitkárt, erre a sodi nyolcórában rózsaszín egérkedik, a többi idejét meg buziszaunákban tölti.

Szerintem fel kellene hívni a német homoszexuális társadalom figyelmét a sodi múltjára, különösen a buzigyógyító törekvéseire.

Hátha sikerül kitiltatni pár helyről, vagy felkérdezik párszor, hogy érezze a törődést..
Mar 22, 2017 20:29:43

Szerző: Szabó László Mar 22, 2017 20:34:41
Válasz
(6)
Egyébként sosem értettem, miért baj, ha sok a buzi, heteróként én például örülök, hogy kisebb a konkurencia.
Mar 22, 2017 20:34:41

Szerző:      Mar 22, 2017 21:28:42
Válasz
(3)
A buzikkal egészséges hetero férfiak közül "úgy" SENKI nem foglalkozik.
Nincs miért.

Aki ebbe folyton mélyen belegondol, képzelődik, öklendezik, szüntelenül ezen pörög, az maga is látens buzi. Vagy nem is látens.

Még akkor is, ha valami szar álságos szöveget tol hozzá, hogy a gyerekek ezt látják és mi lesz, meg ettől buzik lesznek(nem lesznek), meg jujj, fúj, stb.

Hogy a konkurencia(?) ettől kisebb, az általánosságban nem igaz globális dimenzióban, mert pl a leszbi csajok a tuloldalt máris kiestek, mint potenciális legetőségek.

Mar 22, 2017 21:28:42

Szerző: AutismusMaximus Mar 23, 2017 00:31:14
Válasz
(10)

A buzikkal egészséges hetero férfiak közül "úgy" SENKI nem foglalkozik.
Nincs miért.

Aki ebbe folyton mélyen belegondol, képzelődik, öklendezik, szüntelenül ezen pörög, az maga is látens buzi. Vagy nem is látens.

Még akkor is, ha valami szar álságos szöveget tol hozzá, hogy a gyerekek ezt látják és mi lesz, meg ettől buzik lesznek(nem lesznek), meg jujj, fúj, stb.

Hogy a konkurencia(?) ettől kisebb, az általánosságban nem igaz globális dimenzióban, mert pl a leszbi csajok a tuloldalt máris kiestek, mint potenciális legetőségek.

Hagyjuk már ezt a látens buzi baromságot! Épp ez az, hogy egészséges hetero férfiak telibefossák az egészet, senki nem akar ezzel foglalkozni. De amikor most már kivétel nélkül (!!) minden amerikai gyártású sorozatban meg hollywoodi szennyfilmben ömlik a buzipropaganda, a médiumok vastag hírekben tolják állandóan az emberek pofájába, ugyan engedtessék már meg bárkinek, hogy gecire elege legyen már a nyomuló propagandából, a látens buziság prosztó vádja nélkül!

Mi lenne, ha inkább békén hagynák az embereket? Akit ez érdekel, majd elmegy egy ilyen jellegű szórakozóhelyre, vagy megnéz egy tematikus filmet, stb.

Bocs, tudom off, de kikívánkozott. Pontosabban nem is off, mert a legnyomulósabb magamutogató homopropagandistáról beszélünk éppen. Kurva anyádat Sodi!
Mar 23, 2017 00:31:14

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 23, 2017 00:51:01
Válasz
(1)
tigris

Honnan tudni, hogy levágták a tolvaj lábát?
Mar 23, 2017 00:51:01

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Mar 23, 2017 00:52:09
Válasz
(4)
Szóbeli Szerződés
Honnan tudni, hogy levágták a tolvaj lábát?

Bocsánat, házát helyett lábát olvastam. Késő van. :D :D
Mar 23, 2017 00:52:09

Szerző: sodigyógyító élet Mar 23, 2017 01:50:37
Válasz
(0)
Egy tudatalatt kitenyésztett beltenyészet. Én csak azt sajnálom benne, hogy tudom min megy keresztűl. Mivel nem hülyült bele technikailag, elmondható, hogy a nehezén már túl van. És sokkal erősebb, mint volt, hiszen honapok óta nem ír ide.
Mar 23, 2017 01:50:37

Szerző: AutismusMaximus Mar 23, 2017 02:29:18
Válasz
(8)
sodigyógyító élet
És sokkal erősebb, mint volt, hiszen honapok óta nem ír ide.

Nagy tévedés! Ugyanúgy folyamatosan trollozik, mint eddig. Annyi mindössze a különbség, hogy amit eddig idefosott 5 oldalnyi autista ömlengés formájában, most ugyanezeket 30-60 perces videókban nyöszörgi el a trolloknak (hiszen a világon senki más nem nézi)

És most ezzel kurvára meg van elégedve, mennyire jól kifundálta ezt, hogy betartotta a szavát és nem ír a fórumra, de a videókon keresztül ugyanúgy trollozhat. Micsoda ördögi ravaszság, most aztán jól megmutatta a trolloknak!

Annyi csak a nehézség, hogy írásban 10 oldal autista rizsát könnyebb átpörgetni, végigscannelni, egy 60 perces videót viszont képtelenség végignézni, csak a legelvetemültebbeknek.
Mar 23, 2017 02:29:18

Szerző: sodigyógyító élet Mar 23, 2017 03:49:20
Válasz
(0)
AutismusMaximus
viszont képtelenség végignézni, csak a legelvetemültebbeknek.

El sem indítani a videót könnyebb, mint scrollozni 10 oldalt. :)
Mar 23, 2017 03:49:20

Szerző: tigris Mar 23, 2017 07:39:10
Válasz
(3)
AutismusMaximus
Nagy tévedés! Ugyanúgy folyamatosan trollozik, mint eddig. Annyi mindössze a különbség, hogy amit eddig idefosott 5 oldalnyi autista ömlengés formájában, most ugyanezeket 30-60 perces videókban nyöszörgi el a trolloknak (hiszen a világon senki más nem nézi)

És most ezzel kurvára meg van elégedve, mennyire jól kifundálta ezt, hogy betartotta a szavát és nem ír a fórumra, de a videókon keresztül ugyanúgy trollozhat. Micsoda ördögi ravaszság, most aztán jól megmutatta a trolloknak!

Annyi csak a nehézség, hogy írásban 10 oldal autista rizsát könnyebb átpörgetni, végigscannelni, egy 60 perces videót viszont képtelenség végignézni, csak a legelvetemültebbeknek.

tipikus retard féle megoldás. úgy "tűnik", mintha nem foglalkozna a tanszékkel, de hát a valóság.....

Mar 23, 2017 07:39:10

Szerző: Harambe a biboldó Mar 23, 2017 07:57:27
Válasz
(15)
Ééééés újabb auti videó... Én meg nézem. Nehéz kenyér a snecológia.

A videó röviden:
- fosik, hogy kivágják a melócsából
- heherészés
- magyarázkodás, hogy miért dolgozik szarul, valamint miért nem tartja be a céges standardokat
- még áprilisig probaidős, most retteg, hogy addig nem foglalkoztatják, hiszen vége a projektjének
- Depresszió Dezső már beköltözött a hét elején
- időjárás
- magyarság szidás, bejliny meseojszág ajnározás, majd orbitális öngól
- angyikázás, "idegbeteg vadbarom"
Mar 23, 2017 07:57:27

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 23, 2017 08:26:22
Válasz
(12)
AutismusMaximus
Hagyjuk már ezt a látens buzi baromságot! Épp ez az, hogy egészséges hetero férfiak telibefossák az egészet, senki nem akar ezzel foglalkozni. De amikor most már kivétel nélkül (!!) minden amerikai gyártású sorozatban meg hollywoodi szennyfilmben ömlik a buzipropaganda, a médiumok vastag hírekben tolják állandóan az emberek pofájába, ugyan engedtessék már meg bárkinek, hogy gecire elege legyen már a nyomuló propagandából, a látens buziság prosztó vádja nélkül!

Mi lenne, ha inkább békén hagynák az embereket? Akit ez érdekel, majd elmegy egy ilyen jellegű szórakozóhelyre, vagy megnéz egy tematikus filmet, stb.

Bocs, tudom off, de kikívánkozott. Pontosabban nem is off, mert a legnyomulósabb magamutogató homopropagandistáról beszélünk éppen. Kurva anyádat Sodi!

Neked nagyon betalált ez a látens buzi dolog, csak úgy mondom.
Mar 23, 2017 08:26:22

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 23, 2017 08:28:05
Válasz
(4)
sodigyógyító élet
Egy tudatalatt kitenyésztett beltenyészet. Én csak azt sajnálom benne, hogy tudom min megy keresztűl. Mivel nem hülyült bele technikailag, elmondható, hogy a nehezén már túl van. És sokkal erősebb, mint volt, hiszen honapok óta nem ír ide.

Szia, Kisboros. Anyád dübbent már ma?
Mar 23, 2017 08:28:05
« 4498 4499 4500 4501 4502 4503 4504 4505 4506 4507 »
1735984 komment.

225 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™