Ez az autizmus kvintesszenciája konkrétan. 6000 Euró minuszban nem azon gondolkozik, hogy milyen másodállást vállaljon azért, hogy mihamarabb visszafizesse a kölcsönöket, hanem azon, hogy milyen kondíciók mellett basz el még több száz Eurót játékokra. Gyagyás! Az igazi spórolás nem az, ha olcsóbban veszel meg egy luxuscikket, hanem az, ha meg sem veszed. Vagy ezt az egyetemen másképp tanították?
A játék a lényeg, persze, te baromarcú... Nem csak ott van 10 év lemaradásod!
Egyébként kurva nagy, ahogy (40hez közelítve) veszett agyhalottként visítasz a videóidban...
Anorákja
Gyagyás, szerinted a NAV nem fog megtalálni Újszászon?
na ez az ami soha nem fog megtörténni.
Rövid pár perces kifogásflokk. Ebből már nem lesz rendes vlgo soha, de soha többé.
Úgy, hogy már most mínuszos minden hónapja, kevésbé lesz vicces. Legkésőbb 3 hónapon belül elkezd majd csúszkálni a lakbérrel, a Shrek papi meg nem lesz rest kibaszni a púpját, mivel új kaucióra meg nem lesz pénze, menekülhet haza.
De szerintem addig se húzza ki, az első segílykéből leokádja részegen a falat, a javíttatást meg nem fogja tudni zsebből kifizetni, úgyhogy azonnal repül. Kaució Kálmán persze rögtön búcsút int, de mivel a híres berlini modern művész, Neißkoell által készített műalkotás-fal restaurálására nem lesz elég, így a Shrek papi kénytelen lesz lefoglalni a PS4-et, a kormányt, a VR-os szarokat, a játékokat, mindent.
De kurva jó fej lesz, mert utána kifizeti a pityergő Snecinek Újszászig a vonatjegyet.
Az erdőben jó hasznát fogja venni. Ő lesz az erdő cigány vajdája.
Hát azért hetyetye....
Kifutja az a Gyagyásnak: 400 albi, 300 hitelizetés, marad 500 EUR a Csekonics lájfsztájlra.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
WRC7 és Dirt4 rally játékokat. Majd streamen keresztül megmutatom nekik, hogy milyen jó, az kvázi olyan, mintha megkapták volna ajándékba. Virágot meg vesz az egyik devizahiteles ismerősöm az adóssága rendezésének fejében. De ebből nem lesz rendszer!
Az újszászi cím viszont be van azonosítva, hála az ugrálórobotos karácsonyi köszfetyítyésnek. Majd Levelező Lali és Briefschreiber Benjamin gondoskodik arról, hogy a NAV meg a német bank megtalálja az élősködő, hazug gyagyást.
Ügynökök és vamzerek szerencséje sem tarthat örökké...
Mar el is kezdodott a matyarazkodas, lasd pl h o nem tehet rola, a retard haverjai miatt van minuszban, stb.
Apropo, butahazi: nem vagyok up to date, a 13 eves terrorista itelettel mi lett vegul?
Majd seggből szájba, mint Rolindát xDD
Ja, meg ha nem találják meg, mivel nincs ismert lakcíme, akkor szerintem kiadatnak egy nemzetközi elfogatóparancsot a német hatóságokkal, hiszen a hitelt vissza nem fizetni egész egyszerű lopásnak minősül, bizony. Így fog német bíróság elé kerülni asodi, a vádlott sodi. Aztán mivel semmi nincs a nevén, amit lefoglalhatnának és nem lesz bejelentett jövedelme sem Újszászon, amiből inkasszálhatnának, ezért le fogják ültetni asodit egy kis időre, bizony. Annyira nem lehet fogyatékos, hogy azt higgye, hogy egy német bank olyan, mint Oma, hogy nem megy a pénze után. Egy dolog, hogy teljesen balek gazdasági kérdésekben, de ennyire még ő sem lehet fogyatékos...
igen, kamarád))))hejj indys punkok, drogosok, buzik))))))))))
Már most egy csatornapatkány.
A csatornapatkany nem olyan budos, mint a sodi.
Sajnálom hogy megbábtottam a csatorna patkányokat. Elnézést kérek. (A csatorna patkányok higénikusabbak mint a sodi)
mesél mindenfélét, aminek a fele se igaz. Sodi bácsi esti meséi.
A szőnyeget összevérezte, amikor belelépett valamelyik játék széthajigált műanyagcsomagolásában.
A kanapéra már én sem emlékszem.
sodi felszedett egy bomba 18 éves csajt, és amikor az arcára élvezett, gecis lett a szőnyeg!!!!!!!!!!!!!!!
Professzor úr megkérem hogy ne humorizáljon ilyen témában. Kiráz a hideg és hányingerem támad ha arra gondolok hogy a deformált púpos szörnyeteg elkezdi mutugatni a ványadt ,görbe ,göcsörtös ,heges eltorzult testét.
elnézzést, uram, bocsánat..................
A bocsánatkérését elfogadom.
Törekedjünk arra hogy minőségi kutatási anyagot hagyunk hátra a jövő nemzedékének.
a kanaperol szerintem nem beszelt bovebben, igaz, azt is egy gameplay streambol tudtuk meg eloszor, hogy megvette, azok pedig nezhetetlenek, es sokat torolt belole.
A kanapét himlőfészekké változtatta a gnóm, tyerintyem ez érthető.
Van az már patkányfészek is.
Elmaradok
mióta is tart a spórolás? lassan egy éve, de még októberben elszaladt vele a ló és elszóródott 100 ezer forint PS4 játékokra
Gyagyás szerinted a 35 éves emberek havi hány eurót költenek PS4 vagy akármilyen, tizenéves hülyegyerekeknek való játékokra? Azokról a felnőtt emberekről beszélek akik megengedhetik maguknak, mert fix és biztos pozíciójuk van a melócsában, emellett van lakásuk, kocsijuk, családjuk amit eltartanak, meg mellé némi félretett pénzük.
Nem hitelekből egy társbérletben pecózó, adósságokban úszó kvázi-munkanélküliekről.
A kollégáidat kérdezd már meg a melócsában, hogy havi hányszáz EUR megy el náluk játékra?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És amikor a mocskát takarítottam a szőnyegen görnyedve, észrevettem, hogy szar is csorgott a gyönyörű kanapéra, így azt is kifizettettem vele!
Az a jó kis Andika stílusú...
Ezt nevezem! gondolom még spórol 40-50 EUR értékben egy játékot is.
Hamarosan Black Friday van, ott kétesélyes dolog lesz
Vagy irtózatosan fog nyüszíteni
Vagy Depresszió Dezsőhöz odacsattan még Adósságspirál Andor és Hitelkeret Hedvig is.
Ilyen menő játékokat amikkel Sodi játszik, illene tisztességes controllerrel nyomni és nem kattingatni azért valljuk be.
Nini, milyen szerencse, hogy a Razer Raiju épp le van értékelve az Alexen, 170 helyett 139 euró.
És hiába sírnak a trollok, ez nem csak egy pimaszul elegáns spórolási trükk, hanem a gameplayt is nagyban javítaná.
Szerző:
-
Nov 09, 2017 23:37:55
Válasz
(1)
csak arra akarta felhivni asodi figyelmet, hogy hasznalja a sarga nickjet. evidenciakat...
Nov 09, 2017 23:37:55
karácsonyiszarosputri
Nov 09, 2017 23:51:47
Talán lekódolható, hogy jelszavas legyen a bizonyos név és variánsai, így kizárva a forumhekkelő hégelek próbálkozásait, meg egyébként is, akinek szaros ezer euró, ugyan adja már meg a jelszavát, ha hozzá óhajt szólni.
Nov 09, 2017 23:51:47
karácsonyiszarosputri
Nov 09, 2017 23:57:47
/me adomány szenteste visszaadva análisan elhelyezve fémpénz formájában, hogy a gurulkák felnézzenek. Még a 13 (!!) érvényes kopogtató cédula előtt. Ez csak az első évfolyamosoknak, akik esetleg kereszténységgyalázónak tekinthetnék a nicket, pedig ez csak utalás Burzsoá Tomcica egyik malacröffentésére.
Nov 09, 2017 23:57:47
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2017 00:24:14
Ez nem igaz. Most például belegondoltam, és rájöttem, hogy kifejezettem elmebeteg dolog lenne megvennem a WRC7-et és a Dirt4-et, amíg a WRC6-ot és a Dirt Rally-t sem indítottam el soha, noha korábban megvásároltam mindkettőt.
Most csak 61 euróról beszélünk, a két rallys játék újabb kiadása ennyi lenne, de az elv a fontos, és ezzel már kordában tartom a költekezést. Az elv pedig az, hogy most november 24-ig tart ez az akció ezekre a játékokra.
Na most előtte, jó eséllyel most hétvégén elindítom és kipróbálgatom az előző verziókat mindkét Rallys játékból, mielőtt megvenném az újat.
Rá akarok jönni, hogy egyáltalán tetszenek-e nekem ezek a rally-s szimulátorok. Ha tetszenek, és bejön hétévégn a két már megvásárolt játék tesztje, akkor persze megveszem az újabb verziókat még az akció vége előtt, és melléjük még a Sébastien Loeb Rally Evo-t, mert most az is féláron van.
Most csak 61 euróról beszélünk, a két rallys játék újabb kiadása ennyi lenne, de az elv a fontos, és ezzel már kordában tartom a költekezést. Az elv pedig az, hogy most november 24-ig tart ez az akció ezekre a játékokra.
Na most előtte, jó eséllyel most hétvégén elindítom és kipróbálgatom az előző verziókat mindkét Rallys játékból, mielőtt megvenném az újat.
Rá akarok jönni, hogy egyáltalán tetszenek-e nekem ezek a rally-s szimulátorok. Ha tetszenek, és bejön hétévégn a két már megvásárolt játék tesztje, akkor persze megveszem az újabb verziókat még az akció vége előtt, és melléjük még a Sébastien Loeb Rally Evo-t, mert most az is féláron van.
Ez az autizmus kvintesszenciája konkrétan. 6000 Euró minuszban nem azon gondolkozik, hogy milyen másodállást vállaljon azért, hogy mihamarabb visszafizesse a kölcsönöket, hanem azon, hogy milyen kondíciók mellett basz el még több száz Eurót játékokra. Gyagyás! Az igazi spórolás nem az, ha olcsóbban veszel meg egy luxuscikket, hanem az, ha meg sem veszed. Vagy ezt az egyetemen másképp tanították?
Nov 10, 2017 00:24:14
-
Nov 10, 2017 00:39:03
A nagy részük akciós volt.
Nem csináltam hülyeséget, mert a játékaim 90%-át olyan áron vettem meg, hogy ha most akarnád megvenni a boltban, többe kerülne.
Jó, persze ha van gamer PC-d, akkor tudsz spórolni azon, hogy a feltört multiplatform cuccokat, vagy amikkel multizni akarsz, nCore-ról szered be, és csak a maradékot veszed meg, de egyelőre én nem tartom rossz döntésnek, hogy behoztam 10 év lemaradását a játékok tekintetében.
Nem csináltam hülyeséget, mert a játékaim 90%-át olyan áron vettem meg, hogy ha most akarnád megvenni a boltban, többe kerülne.
Jó, persze ha van gamer PC-d, akkor tudsz spórolni azon, hogy a feltört multiplatform cuccokat, vagy amikkel multizni akarsz, nCore-ról szered be, és csak a maradékot veszed meg, de egyelőre én nem tartom rossz döntésnek, hogy behoztam 10 év lemaradását a játékok tekintetében.
A játék a lényeg, persze, te baromarcú... Nem csak ott van 10 év lemaradásod!
Egyébként kurva nagy, ahogy (40hez közelítve) veszett agyhalottként visítasz a videóidban...
Nov 10, 2017 00:39:03
Púp-orr-sérvész
Nov 10, 2017 04:15:35
Fórizst nem érdekli a flokk és a forum, csak hogy jön az ingyen lé. Ezért nem is tudja, hogy igérete ellenére megnevezte őt a trolloknak.
Valaki küldje már el Fórizsnak a linket, hogy gyúrjon sallerre.
Valaki küldje már el Fórizsnak a linket, hogy gyúrjon sallerre.
Beismerte Fórizst egyébként!
Azt mondta, hogy hiába orvos, baszik elmenni kezeltetni a betegségét, helyette titkosszolgálati mérgezésekről fantáziál.
Azt mondta, hogy hiába orvos, baszik elmenni kezeltetni a betegségét, helyette titkosszolgálati mérgezésekről fantáziál.
Nov 10, 2017 04:15:35
még éltet a remény
Nov 10, 2017 04:57:32
A tőrppnek milyen rákja van, hogy elvileg kezeletlen de egy év után még mindig nem krepált be?
Anorákja
Nov 10, 2017 04:57:32
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2017 07:38:30
Ha oda jutok, hogy egyszeri kb. 1000 eurón múlik a túlélésem, akkor nem azzal fogok szarakodni, hogy eladogassam a dolgaimat, hanem hazamenekülök Magyarországra, és hagyom a picsába az egész Németországot.
Mert az már akkora mélység lenne, ami áthidalhatatlan.
Mert az már akkora mélység lenne, ami áthidalhatatlan.
Gyagyás, szerinted a NAV nem fog megtalálni Újszászon?
Nov 10, 2017 07:38:30
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 08:05:35
x17)
Javasolnám Púp MINDEN EGYES kommentjét törölni, míg nem a sárga nicken ír. Álljon már meg a menet, ide járkál panaszkodni a zsidók közé, de a csillagot nem hajlandó felvenni?
-
Nov 10, 2017 08:57:04
Javasolnám Púp MINDEN EGYES kommentjét törölni, míg nem a sárga nicken ír. Álljon már meg a menet, ide járkál panaszkodni a zsidók közé, de a csillagot nem hajlandó felvenni?
na ez az ami soha nem fog megtörténni.
Nov 10, 2017 08:57:04
Végigjátszott Wolfenstein
Nov 10, 2017 10:01:58
juhuuu ujra flokk nap! mit tippeltek? atlagos vekni flokk vonzas torvenyevel, masok hibaztatasaval? vagy egy rovid bejelentkezes h most nincs flokk? vagy meg ennyi se, hanem siman nem tolt fel semmit?
Nov 10, 2017 10:01:58
-
Nov 10, 2017 10:05:50
juhuuu ujra flokk nap! mit tippeltek? atlagos vekni flokk vonzas torvenyevel, masok hibaztatasaval? vagy egy rovid bejelentkezes h most nincs flokk? vagy meg ennyi se, hanem siman nem tolt fel semmit?
Rövid pár perces kifogásflokk. Ebből már nem lesz rendes vlgo soha, de soha többé.
Nov 10, 2017 10:05:50
-bige
Nov 10, 2017 10:12:11
attól függ,megjött e az ihlet,amire vár.a futár is mennyit késet ugye.....,:)
Nov 10, 2017 10:12:11
banshee
(
x24)
Nov 10, 2017 10:23:25
x24)
Megint a fekete kempingszekrény előtt fog habogni a homályos vekni?
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2017 10:35:32
Mivel majdnem minden este volt lájv gémpléjes ideggörcsöcske, ezért nem hiszem, hogy vágta volna a flokkot. 95%, hogy vekni lesz, valami autista magyarázkodással arról, hogy a trollok megölték a motivációját, illetve arról, hogy miért nincs életveszély egyelőre Berling, Germany környékén, habár már ő is érzi, hogy januárban már nem kell bemennie melózni.
Nov 10, 2017 10:35:32
Púpos Recskapók
Nov 10, 2017 10:36:38
Nyilvánvalóan kurva nagy a baj hogy ideírt, tavaly is nem véletlen, hogy akkor talált ide vissza, amikor kibaszták. Az auticunamikkal valójából nem minket akar meggyőzni, megnyugtatni, hanem magát.
Gyanúsan egybevág a kibaszásának a dátuma azzal, hogy a betegsége előtt már azt mantrázta, hogy márciusig visszafizeti a hiteleit. Pontosan tudta eddig is, március után jó eséllyel vége a dalnak, utána pedig a segílykéből nehéz lesz törleszteni is, ezért akart addig 0-ra kijönni.
Mert gyanúsan nem mantrázza már azt, amit a tavalyi kirúgásos spekulációknál, hogy nem baj, mert 2 héten belül talál másik melócsát, egyértelműen a segélyre pályázik már.
Ez mind a fogyi/migripapíros foglalkoztatást támasztja alá, valami olyan állami támogatásról/jogi védettségről van szó, ami az első két évben jár csak, az kb. jövő január végén járhat le, onnan meg az 1 hónapos felmondási határidő az már gyakorlatilag március.
A retardkölcsönök ha visszajöttek volna karácsonyig, akkor - újabb segítségnyújtások adása nélkül - még a Csekonics lájfsztájl mellett is lett volna a törlesztésre esélye, így viszont már kb. semmi, ezért az ideggörcs és Depi Dezső rendszeres látogatása.
Gyanúsan egybevág a kibaszásának a dátuma azzal, hogy a betegsége előtt már azt mantrázta, hogy márciusig visszafizeti a hiteleit. Pontosan tudta eddig is, március után jó eséllyel vége a dalnak, utána pedig a segílykéből nehéz lesz törleszteni is, ezért akart addig 0-ra kijönni.
Mert gyanúsan nem mantrázza már azt, amit a tavalyi kirúgásos spekulációknál, hogy nem baj, mert 2 héten belül talál másik melócsát, egyértelműen a segélyre pályázik már.
Ez mind a fogyi/migripapíros foglalkoztatást támasztja alá, valami olyan állami támogatásról/jogi védettségről van szó, ami az első két évben jár csak, az kb. jövő január végén járhat le, onnan meg az 1 hónapos felmondási határidő az már gyakorlatilag március.
A retardkölcsönök ha visszajöttek volna karácsonyig, akkor - újabb segítségnyújtások adása nélkül - még a Csekonics lájfsztájl mellett is lett volna a törlesztésre esélye, így viszont már kb. semmi, ezért az ideggörcs és Depi Dezső rendszeres látogatása.
Nov 10, 2017 10:36:38
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 10:38:02
x17)
Snecinek kész Hawaii lesz a munkanélküliség. Nem kell dolgozni, lehet faszt verni, játszani, okoskodni a neten és mégis jön a segíííly. Gyémántfokozatú élősködők számára ez a maximális shiker!
Púpos Recskapók
Nov 10, 2017 10:50:30
Snecinek kész Hawaii lesz a munkanélküliség. Nem kell dolgozni, lehet faszt verni, játszani, okoskodni a neten és mégis jön a segíííly. Gyémántfokozatú élősködők számára ez a maximális shiker!
Úgy, hogy már most mínuszos minden hónapja, kevésbé lesz vicces. Legkésőbb 3 hónapon belül elkezd majd csúszkálni a lakbérrel, a Shrek papi meg nem lesz rest kibaszni a púpját, mivel új kaucióra meg nem lesz pénze, menekülhet haza.
De szerintem addig se húzza ki, az első segílykéből leokádja részegen a falat, a javíttatást meg nem fogja tudni zsebből kifizetni, úgyhogy azonnal repül. Kaució Kálmán persze rögtön búcsút int, de mivel a híres berlini modern művész, Neißkoell által készített műalkotás-fal restaurálására nem lesz elég, így a Shrek papi kénytelen lesz lefoglalni a PS4-et, a kormányt, a VR-os szarokat, a játékokat, mindent.
De kurva jó fej lesz, mert utána kifizeti a pityergő Snecinek Újszászig a vonatjegyet.
Nov 10, 2017 10:50:30
-bige
Nov 10, 2017 10:56:58
a szőnyeg,és a kanapé az övé!
Nov 10, 2017 10:56:58
.-
Nov 10, 2017 11:16:47
Sneckó ha már van szőnyeg és kanapé, nem kéne egy kredenc is?
Nov 10, 2017 11:16:47
Depresszió manó
Nov 10, 2017 11:19:53
a szőnyeg,és a kanapé az övé!
Az erdőben jó hasznát fogja venni. Ő lesz az erdő cigány vajdája.
Nov 10, 2017 11:19:53
hitelező német bankok
Nov 10, 2017 11:21:09
Hát azért hetyetye....
Nov 10, 2017 11:21:09
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 11:25:27
x17)
Hát azért hetyetye....
Kifutja az a Gyagyásnak: 400 albi, 300 hitelizetés, marad 500 EUR a Csekonics lájfsztájlra.
Örebro
(
x17)
Nov 10, 2017 11:26:56
x17)
gyagyås, apådnak mit veszel karåcsonyra?
anyådnak mit veszel karåcsonyra?
vera nened sirjåra milyen virågot vittel utoljåra? milyet fogsz vinni karåcsonyra?
vera nened sirjåra milyen virågot vittel utoljåra? milyet fogsz vinni karåcsonyra?
-bige
Nov 10, 2017 11:27:17
Egy szavahihető ismerősöm mesélte,hogy mikor németbe dolgozott,a cég felmondás helyett áthelyezést írt a papírjára,egy szegedi! cég címét adva meg,amivel valamilyen kapcsolatba állt.inkább önként felmondott,és hazajött Budapestre.
Nov 10, 2017 11:27:17
gyagyásh
Nov 10, 2017 11:57:40
gyagyås, apådnak mit veszel karåcsonyra?
WRC7 és Dirt4 rally játékokat. Majd streamen keresztül megmutatom nekik, hogy milyen jó, az kvázi olyan, mintha megkapták volna ajándékba. Virágot meg vesz az egyik devizahiteles ismerősöm az adóssága rendezésének fejében. De ebből nem lesz rendszer!
Nov 10, 2017 11:57:40
-
Nov 10, 2017 12:17:49
Megvolt az újabb spórolás.
Farkas Endre Kiss
Követem · november 7., Berlin (Németország) közelében ·
Na, vettem egy Ethernet switchet, hogy a laptopom mellett a PS4 is kábellel csatlakozzon a routerhoz. Így remélhetően ott sem fog egy-másfél óránként megszakadni a közvetítés, amikor játszom. (Egyébként érdekes felfedezés volt nekem ma, hogy a passzív Ethernet hub így 2017-ben annyira elavult technika, hogy már nem is kapni.)
Farkas Endre Kiss
Na, vettem egy Ethernet switchet, hogy a laptopom mellett a PS4 is kábellel csatlakozzon a routerhoz. Így remélhetően ott sem fog egy-másfél óránként megszakadni a közvetítés, amikor játszom. (Egyébként érdekes felfedezés volt nekem ma, hogy a passzív Ethernet hub így 2017-ben annyira elavult technika, hogy már nem is kapni.)
Nov 10, 2017 12:17:49
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2017 12:19:15
remélem mindenki tisztában van azzal, hogy Endre nem tervezi visszafizetni a kölcsönt. Ez teljesen egyértelmű azok alapján, amiket az utóbbi időben ideokádott. El fog menekülni Újszászra, és abban bízik, hogy a német bank nem találja meg, mivel nem lesz bejelentett lakcime. Ez 100%. Ezért nem aggódik egy percig sem, és ezért nem törleszti a tőkét, csak a kamatot minden hónapban. A bank kurvára rákefélt azzal, hogy megbízott egy ilyen hétpróbás élősködő féregben.
Nov 10, 2017 12:19:15
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 12:20:44
x17)
Addig fizet míg haza nem menekül, utána baszik bele. Majd megmatyarássza hogy ő nem tud róla hogy tartozása lenne, ezzel le is tudja a tolvaj keci.
-bige
Nov 10, 2017 12:21:30
Megvolt az újabb spórolás.
Farkas Endre Kiss
Az milyen érdekes felfedezés lesz,hogy nincs hova bejárni dolgozni! Farkas Endre Kiss
Nov 10, 2017 12:21:30
stressznélküli nyugi
Nov 10, 2017 13:00:39
remélem mindenki tisztában van azzal, hogy Endre nem tervezi visszafizetni a kölcsönt. Ez teljesen egyértelmű azok alapján, amiket az utóbbi időben ideokádott. El fog menekülni Újszászra, és abban bízik, hogy a német bank nem találja meg, mivel nem lesz bejelentett lakcime. Ez 100%. Ezért nem aggódik egy percig sem, és ezért nem törleszti a tőkét, csak a kamatot minden hónapban. A bank kurvára rákefélt azzal, hogy megbízott egy ilyen hétpróbás élősködő féregben.
Az újszászi cím viszont be van azonosítva, hála az ugrálórobotos karácsonyi köszfetyítyésnek. Majd Levelező Lali és Briefschreiber Benjamin gondoskodik arról, hogy a NAV meg a német bank megtalálja az élősködő, hazug gyagyást.
Nov 10, 2017 13:00:39
-
Nov 10, 2017 13:34:29
Nov 10, 2017 13:34:29
Schwezoff David
Nov 10, 2017 13:42:16
Malac,
Ha Butaházit igy szopatják, akkor téged hogy fognak?
kuruc.info/r/6/179254/
kuruc.info/r/6/179254/
Ügynökök és vamzerek szerencséje sem tarthat örökké...
Nov 10, 2017 13:42:16
Végigjátszott Wolfenstein
Nov 10, 2017 13:43:51
Majd megmatyarássza hogy ő nem tud róla hogy tartozása lenne, ezzel le is tudja a tolvaj keci.
Mar el is kezdodott a matyarazkodas, lasd pl h o nem tehet rola, a retard haverjai miatt van minuszban, stb.
Apropo, butahazi: nem vagyok up to date, a 13 eves terrorista itelettel mi lett vegul?
Nov 10, 2017 13:43:51
Sittes Sanyi
Nov 10, 2017 14:12:27
Malac,
kuruc.info/r/6/179254/
kuruc.info/r/6/179254/
Majd seggből szájba, mint Rolindát xDD
Nov 10, 2017 14:12:27
Mortal Danger
Nov 10, 2017 14:21:46
SoDI, ha olvasod, basszájba, most nézem a tegnapi Wolfos szerencsétlenkedésedet, te idióta, úgy felbasztam magam rajtad, hogy csak na! Hogy az anyádba nem jössz rá, hogy a pisztolyon hangtompító van, azzal nyugodtan lőhetsz, nem kapcsol be a riadó, és hogy a tiszetek helyzetét mutatja jobb fenn, hány méterre vannak és őket kell kiiktatni csendben, mert ők riadóztatnak. Bazmeg egy tizenéves szintjén sem vagy, semmit nem értesz te agyhalott, csak mész és lövöldözöl!!!
Szó szerint kár beléd ez a játék, de nem csak, hanem az összes!!!!
Szó szerint kár beléd ez a játék, de nem csak, hanem az összes!!!!
Nov 10, 2017 14:21:46
Depresszió manó
Nov 10, 2017 15:04:31
Hamarosan itt a karácsony de a púpos hercegnek se csaja se kocsija és lassan se háza. Csak én leszek neki meg a lóhúgy sör.
Nov 10, 2017 15:04:31
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2017 15:27:19
Ja, meg ha nem találják meg, mivel nincs ismert lakcíme, akkor szerintem kiadatnak egy nemzetközi elfogatóparancsot a német hatóságokkal, hiszen a hitelt vissza nem fizetni egész egyszerű lopásnak minősül, bizony. Így fog német bíróság elé kerülni asodi, a vádlott sodi. Aztán mivel semmi nincs a nevén, amit lefoglalhatnának és nem lesz bejelentett jövedelme sem Újszászon, amiből inkasszálhatnának, ezért le fogják ültetni asodit egy kis időre, bizony. Annyira nem lehet fogyatékos, hogy azt higgye, hogy egy német bank olyan, mint Oma, hogy nem megy a pénze után. Egy dolog, hogy teljesen balek gazdasági kérdésekben, de ennyire még ő sem lehet fogyatékos...
Nov 10, 2017 15:27:19
-
Nov 10, 2017 16:00:42
A mai vlog-epizód egy óra késéssel érkezik.
Nov 10, 2017 16:00:42
Elsőéves
(
x3)
Nov 10, 2017 16:12:31
x3)
Már 11 perce hol van a prágai vlog? Lesz prágai vlog?
Fogsz te még engem rajongással szopni
nincs flokk
Nov 10, 2017 16:29:40
már 4 óra elmúlt és nincs flokk? csalódott vagyok
Nov 10, 2017 16:29:40
Elsőéves
(
x3)
Nov 10, 2017 16:46:29
x3)
Az csak szerintem mókás, hogy a Púpos kapcsolódó csatornái között ott a "Tamara Csillag" nevű travigorilla is? :D
broni
Nov 10, 2017 16:49:58
na, feküdjön sodi kórházba,hazajötttem inkább, fordult fel retard????????????????
Nov 10, 2017 16:49:58
broni
Nov 10, 2017 16:53:05
Két és felet véss be nekem is akkor az elmúlt két napra, prof!
igen, kamarád))))hejj indys punkok, drogosok, buzik))))))))))
Nov 10, 2017 16:53:05
-
Nov 10, 2017 17:10:52
Nov 10, 2017 17:10:52
Elsőéves
(
x3)
Nov 10, 2017 17:15:39
x3)
A prágai vlog végleges elsodikázódását érzem. A SoDi mindig hazudik, mert ilyen SoDi a SoDi.
-
Nov 10, 2017 17:15:57
A főbérlő szó szerint kiröhögte amikor meglátta az új sérót amit púpi magának vágott. A főbérlő nem érti, hogy sodinak miért nem futja 10 eurós hajvágásra, miközben havi több száz euróért vesz kütyüket és játékokat.
Sodi lehet, hogy megfogadja a tanácsot és fodrászhoz megy. (PR)
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=211
ajtó alatt becsúszás vol 2
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=1217
gyermeki lelkesedéssel sorolja a vágyott játkokat. Mint egy 5 éves...
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=1361
Sodi lehet, hogy megfogadja a tanácsot és fodrászhoz megy. (PR)
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=211
ajtó alatt becsúszás vol 2
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=1217
gyermeki lelkesedéssel sorolja a vágyott játkokat. Mint egy 5 éves...
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=1361
Nov 10, 2017 17:15:57
broni
Nov 10, 2017 17:17:03
MEGSZABADULTAM A FÁJÓS faszomtól | SoDI vlogja storytime
Nov 10, 2017 17:17:03
-
Nov 10, 2017 17:21:12
SoDI vlogja
Published on Nov 10, 2017
Éljen a fáhdalom nélküli élet! :)
Published on Nov 10, 2017
Éljen a fáhdalom nélküli élet! :)
Nov 10, 2017 17:21:12
-
Nov 10, 2017 17:25:59
Sodi csatorna patkanykent fog bujkalni. Nov 10, 2017 17:25:59
Depresszió manó
Nov 10, 2017 17:50:11
Sodi csatorna patkanykent fog bujkalni.
Nov 10, 2017 17:50:11
Sodilegnayobbrajongoja
Nov 10, 2017 17:50:39
Ennyire nem volt semmi érdekes a flokkban? Még 2 órát ülök autóban, most nem tudom megnézni.
Nov 10, 2017 17:50:39
Nov 10, 2017 17:53:55
nem tudom most megnézni a flogot yt-on. képet rakna be valaki a friss vekniről? natyon szépen köszönöm szépen! hotyvolt is lehetne, spojlerfelirattal. Na meló, csá.
Nov 10, 2017 17:53:55
-
Nov 10, 2017 18:09:22
Aki követi a streameket, annak nem mond semmi de shemmi újat a flokk. Minden storyt ismerünk.
Nem éri meg megnézni
Nem éri meg megnézni
Nov 10, 2017 18:09:22
Schwezoff David
Nov 10, 2017 18:09:41
Nov 10, 2017 18:09:41
Depresszió manó
Nov 10, 2017 18:47:09
Sajnálom hogy megbábtottam a csatorna patkányokat. Elnézést kérek. (A csatorna patkányok higénikusabbak mint a sodi)
Nov 10, 2017 18:47:09
Protipp István
Nov 10, 2017 18:58:35
Sodi nehogymár bedőlj ezeknek az irigy trolloknak lol!!
Elmejátékot játszanak!!
Ők csak álmodoznak, irigykednek.Nekik vajon van hamburgi fürdőszobájuk?Van nekik hófehér pamutszőnyegük és kanapéjuk Berlinben??Van nekik annyi játékuk és jo szórakozásuk mint neked? Annyi kaland és újdonság?
Lofaszt, csak irigykednek, idegeskednek állandóan amikor valami menő kütyüt, uj játékot vásárolsz.
Őrjöngenek amikor azt látják, hogy ilyen hanyag eleganciával kezeled a dolgokat, hogy a Sodi ezt is megteheti.
Szerintem igenis dörgöld az orruk alá, hogy épp milyen menő dolgot vettél, vagy tettél, morogjanak csak.
Tartozás, hitel meg bankok LOL, hisz a pénz nem is létezik!
Vedd meg azt a játékot, lehetőleg deluxe kiadást, hadd lássák, hogy nincs igazuk!
Elmejátékot játszanak!!
Ők csak álmodoznak, irigykednek.Nekik vajon van hamburgi fürdőszobájuk?Van nekik hófehér pamutszőnyegük és kanapéjuk Berlinben??Van nekik annyi játékuk és jo szórakozásuk mint neked? Annyi kaland és újdonság?
Lofaszt, csak irigykednek, idegeskednek állandóan amikor valami menő kütyüt, uj játékot vásárolsz.
Őrjöngenek amikor azt látják, hogy ilyen hanyag eleganciával kezeled a dolgokat, hogy a Sodi ezt is megteheti.
Szerintem igenis dörgöld az orruk alá, hogy épp milyen menő dolgot vettél, vagy tettél, morogjanak csak.
Tartozás, hitel meg bankok LOL, hisz a pénz nem is létezik!
Vedd meg azt a játékot, lehetőleg deluxe kiadást, hadd lássák, hogy nincs igazuk!
Nov 10, 2017 18:58:35
echelon mérnök
Nov 10, 2017 19:38:53
Azt hiszem egy ideig inkább malacot fogom követni, Sodi nagyon gyengén szerepel mostanában.
Sodi láthatóan feladtad a dolgokat, nincs semmi újdonság. A közvetítések nézhetetlenek, ha legalább twitchen tolnád akkor nézőid is lesznek, de a youtube-on csak a trollok találnak meg.
Én úgy látom, hogy lélekben már a hazaköltözésre koncentrálsz és folyton arról beszélsz, hogy miért jobb Berlinben mint Budapesten. Mintha arról győzködnéd magad, hogy miért kell "jusztist" kint maradni.
Az is egyre nyilvánvalóbb lehet számodra, hogy soha a büdös életben nem fogsz önállóan élni, egyszerűen félsz a magánytól. Ennyi pénzből egészséges, tágas térben élhetnél és nem kellene mindenfél "főbérlővel" élned. Rég kivehettél volna egy félig berendezett albit ahol egyedül vagy, olyan ikea-ból meglett volna az a 4-5 bútor amire szükséged lenne.
De neked erre nincs igényed mert feladtad az életet és egyre inkább azon jár az agyad, hogy mi lenne ha hazajönnél.
Decemberre szedd össze magad mert a troll bácsik unatkozni fognak és tudod milyen az, amikor a troll bácsik neki állnak megszervezni a saját szórakoztatásuk... Tessék szépen kalandokba keveredni amik kellőképpen szórakoztatják a nézőid!
Sodi láthatóan feladtad a dolgokat, nincs semmi újdonság. A közvetítések nézhetetlenek, ha legalább twitchen tolnád akkor nézőid is lesznek, de a youtube-on csak a trollok találnak meg.
Én úgy látom, hogy lélekben már a hazaköltözésre koncentrálsz és folyton arról beszélsz, hogy miért jobb Berlinben mint Budapesten. Mintha arról győzködnéd magad, hogy miért kell "jusztist" kint maradni.
Az is egyre nyilvánvalóbb lehet számodra, hogy soha a büdös életben nem fogsz önállóan élni, egyszerűen félsz a magánytól. Ennyi pénzből egészséges, tágas térben élhetnél és nem kellene mindenfél "főbérlővel" élned. Rég kivehettél volna egy félig berendezett albit ahol egyedül vagy, olyan ikea-ból meglett volna az a 4-5 bútor amire szükséged lenne.
De neked erre nincs igényed mert feladtad az életet és egyre inkább azon jár az agyad, hogy mi lenne ha hazajönnél.
Decemberre szedd össze magad mert a troll bácsik unatkozni fognak és tudod milyen az, amikor a troll bácsik neki állnak megszervezni a saját szórakoztatásuk... Tessék szépen kalandokba keveredni amik kellőképpen szórakoztatják a nézőid!
Nov 10, 2017 19:38:53
broni
Nov 10, 2017 19:46:05
youtu.be/SfCSYWotLr4
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Miután megtestesült a mennyei fényben, melyet most elszakadnak, és félre vannak vetve.
Mint a gyenge áldozat is, kompromisszumok nélkül pusztulnak.
Íme a vereség jelei, az angyalok levágják és elhagyták a vérzést.
Mindazok, amik még maradnak, a kiáltásuk visszhangja, egy már elveszett fajta
hús letépték a szent csontjait
szabaddá a farkaséhség varjak
Törött szárnyak úszva fekete mag
mint dicséretet azok a tragédiák
a paródia szült a szűz kurva
térdre az ég morzsolódik, és esik
a bűzlő vetőmagok Ádám örökké átkozódott
Most törölve, amikor a teremtés megfordult
A pokoli életüket eltemetve és elveszett az édes elfeledés porában
A gyülekezetek dühöngő pulzusa hangzik, ahogy a pokol légióinak menetelnek
A sötétség és a gyűlölet csúszó tömege, íme a bukott haragja Az
isteni utak hirdettesei
Most átszakadtak és bejelölhetetlen sírba helyezték
A kerubok gyermekeit meghallgatták és doglike rabszolgák
Íme a jelei a kimúlását, a királyság szívódik be a feneketlen tüzek
minden, oce díszíti a fény már elszáradt és meghalt
Sound a szarvak a győzelem és a győzelem
Öld meg az összes élet a neve a mi felsége
Miután az elszaladtak, most az uralkodók, hogy minden idők
legyőzzék. A perverz senki eltörölte a
levágott fejét, a trágár a szentségtelen hordákért
The reeking seed of Adam forever cursed
Now entombed in the shadow of our rebirth
Rebirth...
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Miután megtestesült a mennyei fényben, melyet most elszakadnak, és félre vannak vetve.
Mint a gyenge áldozat is, kompromisszumok nélkül pusztulnak.
Íme a vereség jelei, az angyalok levágják és elhagyták a vérzést.
Mindazok, amik még maradnak, a kiáltásuk visszhangja, egy már elveszett fajta
hús letépték a szent csontjait
szabaddá a farkaséhség varjak
Törött szárnyak úszva fekete mag
mint dicséretet azok a tragédiák
a paródia szült a szűz kurva
térdre az ég morzsolódik, és esik
a bűzlő vetőmagok Ádám örökké átkozódott
Most törölve, amikor a teremtés megfordult
A pokoli életüket eltemetve és elveszett az édes elfeledés porában
A gyülekezetek dühöngő pulzusa hangzik, ahogy a pokol légióinak menetelnek
A sötétség és a gyűlölet csúszó tömege, íme a bukott haragja Az
isteni utak hirdettesei
Most átszakadtak és bejelölhetetlen sírba helyezték
A kerubok gyermekeit meghallgatták és doglike rabszolgák
Íme a jelei a kimúlását, a királyság szívódik be a feneketlen tüzek
minden, oce díszíti a fény már elszáradt és meghalt
Sound a szarvak a győzelem és a győzelem
Öld meg az összes élet a neve a mi felsége
Miután az elszaladtak, most az uralkodók, hogy minden idők
legyőzzék. A perverz senki eltörölte a
levágott fejét, a trágár a szentségtelen hordákért
The reeking seed of Adam forever cursed
Now entombed in the shadow of our rebirth
Rebirth...
Nov 10, 2017 19:46:05
broni
Nov 10, 2017 19:47:36
Adam örökös magja örökké megátkozott
Most beolvadt az újjászületés árnyékában
Újjászületés...
Most beolvadt az újjászületés árnyékában
Újjászületés...
Nov 10, 2017 19:47:36
-
Nov 10, 2017 20:17:54
Púpfal: Heti melésős vlog. (Meg tudja ezt valaki fejteni?)
Nov 10, 2017 20:17:54
nincs flokk
Nov 10, 2017 20:19:24
Púpfal: Heti melésős vlog. (Meg tudja ezt valaki fejteni?)
mesél mindenfélét, aminek a fele se igaz. Sodi bácsi esti meséi.
Nov 10, 2017 20:19:24
broni
Nov 10, 2017 20:22:17
sodi, anyám baszni akar veled!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 10, 2017 20:22:17
Józan Becsület
(
x2)
Nov 10, 2017 20:33:46
x2)
Bocsánat, kiestem a hírfolyamból egy ideje. Valaki összefoglalná a saját kanapé és szőnyeg történetét? Odáig kitalálom magamtól, hogy összegecizte/penészelte/okádta, de érdekelne a dramaturgia.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2017 20:40:09
Bocsánat, kiestem a hírfolyamból egy ideje. Valaki összefoglalná a saját kanapé és szőnyeg történetét? Odáig kitalálom magamtól, hogy összegecizte/penészelte/okádta, de érdekelne a dramaturgia.
A szőnyeget összevérezte, amikor belelépett valamelyik játék széthajigált műanyagcsomagolásában.
Nov 10, 2017 20:40:09
broni
Nov 10, 2017 20:40:50
sodi felszedett egy bomba 18 éves csajt, és amikor az arcára élvezett, gecis lett a szőnyeg!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 10, 2017 20:40:50
Titkosügynök
Nov 10, 2017 20:55:19
cvi, nem úgy volt hogy tobbet nem irsz ide? Nov 10, 2017 20:55:19
07743
Nov 10, 2017 21:13:02
Professzor úr megkérem hogy ne humorizáljon ilyen témában. Kiráz a hideg és hányingerem támad ha arra gondolok hogy a deformált púpos szörnyeteg elkezdi mutugatni a ványadt ,görbe ,göcsörtös ,heges eltorzult testét.
Nov 10, 2017 21:13:02
broni
Nov 10, 2017 21:14:33
Nov 10, 2017 21:14:33
07743
Nov 10, 2017 21:18:04
A bocsánatkérését elfogadom.
Törekedjünk arra hogy minőségi kutatási anyagot hagyunk hátra a jövő nemzedékének.
Nov 10, 2017 21:18:04
-
Nov 10, 2017 21:22:10
a kanaperol szerintem nem beszelt bovebben, igaz, azt is egy gameplay streambol tudtuk meg eloszor, hogy megvette, azok pedig nezhetetlenek, es sokat torolt belole.
Nov 10, 2017 21:22:10
Púpos Recskapók
Nov 10, 2017 21:27:14
Nov 10, 2017 21:27:14
07743
Nov 10, 2017 21:28:48
Van az már patkányfészek is.
Nov 10, 2017 21:28:48
-
Nov 10, 2017 21:48:31
lolbazmeg! a legfrissebb előrejelzések szerint a flokk feliratkozóinak száma 5 év múlva 0 azaz nulla lesz!
socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/futureprojections
ez szerintem nem egyszerű shiker. ez már művészet.
socialblade.com/youtube/channel/UCc1wHdf4w_ITAdoagR63Fqg/futureprojections
ez szerintem nem egyszerű shiker. ez már művészet.
Nov 10, 2017 21:48:31
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 10, 2017 22:02:51
x4)
Mar 8 veknivideo van flokk helyett, tehat 8hete hitegeti a rajongoit a Púpos Ember.
De miert ugy koszon el mindig, hogy ne feledjetek jovo heten 4-kor ujabb video? Meg a 4 orat se tudja tartani a szar veknivideokkal...
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
De miert ugy koszon el mindig, hogy ne feledjetek jovo heten 4-kor ujabb video? Meg a 4 orat se tudja tartani a szar veknivideokkal...
tanácsadó
Nov 10, 2017 22:19:14
lesz ma stream?
Nov 10, 2017 22:19:14
Gyagyás stream
Nov 10, 2017 22:23:05
lesz ma stream?
Elmaradok
Nov 10, 2017 22:23:05
Nico Robin
Nov 10, 2017 22:24:35
Sneckó, azért ígérted, ma túljutsz az alagúton? Hol a stream, fogyatékos?
Nov 10, 2017 22:24:35
Mogyorósi Csaba
Nov 10, 2017 22:28:59
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=25m6s
30 másodperc se telik el és már ellentmond magának.
mióta is tart a spórolás? lassan egy éve, de még októberben elszaladt vele a ló és elszóródott 100 ezer forint PS4 játékokra
30 másodperc se telik el és már ellentmond magának.
Nov 10, 2017 22:28:59
Mogyorósi Csaba
Nov 10, 2017 22:35:11
Sodi megpróbálja kimondani az egyik játék címét (L.A. Noire), ez lesz belőle:
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=27m35s
Érződik hogy munkába menet és hazafelé is angolozik
youtu.be/vsh_KzszyHk?t=27m35s
Érződik hogy munkába menet és hazafelé is angolozik
Nov 10, 2017 22:35:11
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 22:39:26
x17)
Gyagyás szerinted a 35 éves emberek havi hány eurót költenek PS4 vagy akármilyen, tizenéves hülyegyerekeknek való játékokra? Azokról a felnőtt emberekről beszélek akik megengedhetik maguknak, mert fix és biztos pozíciójuk van a melócsában, emellett van lakásuk, kocsijuk, családjuk amit eltartanak, meg mellé némi félretett pénzük.
Nem hitelekből egy társbérletben pecózó, adósságokban úszó kvázi-munkanélküliekről.
A kollégáidat kérdezd már meg a melócsában, hogy havi hányszáz EUR megy el náluk játékra?
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2017 22:42:10
x17)
Sneci amúgy te szándékosan a hülyegyerek-szerepre akarod pozicionálni magad? 35 évesen ezért nyomsz tizenkét éves szintű retardált hülyeségeket, mint ez a játszós flokk is?
herr Shrek opa
Nov 10, 2017 23:45:42
És amikor a mocskát takarítottam a szőnyegen görnyedve, észrevettem, hogy szar is csorgott a gyönyörű kanapéra, így azt is kifizettettem vele!
Nov 10, 2017 23:45:42
nincs köszfetyítés
Nov 11, 2017 00:01:28
vége az élőnek, sodi megint meghalt
Nov 11, 2017 00:01:28
shrek papi
Nov 11, 2017 00:02:02
* netflixezik *
Nov 11, 2017 00:02:02
Konfuciusz mondja
Nov 11, 2017 00:04:01
Ha popcornillat terjeng, megszakad a net.
Nov 11, 2017 00:04:01
nincs köszfetyítés
Nov 11, 2017 00:13:28
Nov 11, 2017 00:13:28
xray
Nov 11, 2017 00:14:59
sneci, ha ezt megveszed, ezzel járhatnál munkába. mindenki irigykedne rád.
index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/10/ha_van_18_millio_forintja_akkor_itt_egy_hasznalt_naci_tank/
index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/10/ha_van_18_millio_forintja_akkor_itt_egy_hasznalt_naci_tank/
Nov 11, 2017 00:14:59
Örebro
(
x17)
Nov 11, 2017 08:32:25
x17)
gyagyås ahogy artikulålsz es mozogsz, mint a tökeletes buzi! le sem tagadhatod.
banshee
(
x24)
Nov 11, 2017 10:09:28
x24)
De mi volt ez a takarítási láz? Elromlottak a takarítórobotok?
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 11, 2017 10:26:18
Havi 100 euró takarításért? Milyen disznóól lehetett ott.
Nov 11, 2017 10:26:18
Púp-orr-sérvész
Nov 11, 2017 10:35:58
A 100 euro nem a takarítás költsége, hanem ennyivel emeli, ha bérlőt akar cserélni.
Egy normális ember reflexből keresne egy 350 euros ugyanolyan albit helyette. Még nem tudja, hogy Sneci üzleti érzéke nincs a liberális Berlin szintjén, de majd a 700 euros albi bevétel kompenzál a recska és fogszagért.
Egy normális ember reflexből keresne egy 350 euros ugyanolyan albit helyette. Még nem tudja, hogy Sneci üzleti érzéke nincs a liberális Berlin szintjén, de majd a 700 euros albi bevétel kompenzál a recska és fogszagért.
Nov 11, 2017 10:35:58
Hiénaverő
(
x17)
Nov 11, 2017 10:39:52
x17)
Púp ma sabbath van, holnap se kell melócsázni. Oszd már meg velünk mivel töltöd a szabadnapodat. Megint recskázás, szobában döglés? 35 éves felnőtt emberek közül van-e még valaki akinek ezzel megy el a heti két szabadnapja?
Púp-orr-sérvész
Nov 11, 2017 10:56:42
Szombaton amikor nem megy a gaming stream addig recska-stream lehet valahol. Gondolom nem Andival teázik.
Nov 11, 2017 10:56:42
-
Nov 11, 2017 11:19:24
Sneckó ha már van szőnyeg és kanapé, nem kéne egy kredenc is?
Az a jó kis Andika stílusú...
Nov 11, 2017 11:19:24
Sodilegnayobbrajongoja
Nov 11, 2017 11:20:43
Elmegy a Media Marktba, csorgatja a nyálát a drága kütyükre, majd vesz 25 euroert egy kábelt, hátha sikerül vele elűzni Depresszió Dezsőt.
Nov 11, 2017 11:20:43
Hiénaverő
(
x17)
Nov 11, 2017 11:23:56
x17)
Elmegy a Media Marktba, csorgatja a nyálát a drága kütyükre, majd vesz 25 euroert egy kábelt, hátha sikerül vele elűzni Depresszió Dezsőt.
Ezt nevezem! gondolom még spórol 40-50 EUR értékben egy játékot is.
Spagettis Sodi
Nov 11, 2017 11:30:01
Hamarosan Black Friday van, ott kétesélyes dolog lesz
Vagy irtózatosan fog nyüszíteni
Vagy Depresszió Dezsőhöz odacsattan még Adósságspirál Andor és Hitelkeret Hedvig is.
Nov 11, 2017 11:30:01
ifj Protipp Isti
Nov 11, 2017 11:57:11
Ilyen menő játékokat amikkel Sodi játszik, illene tisztességes controllerrel nyomni és nem kattingatni azért valljuk be.
Nini, milyen szerencse, hogy a Razer Raiju épp le van értékelve az Alexen, 170 helyett 139 euró.
És hiába sírnak a trollok, ez nem csak egy pimaszul elegáns spórolási trükk, hanem a gameplayt is nagyban javítaná.
Nov 11, 2017 11:57:11
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™