Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23
Cvi Huang
Ha érdekel, pontosan tudom Archer Dark kicsoda.
45 perce•1
Janie's got a gun
Cvi Huang,álkinai,én meg pontosan tudom,hogy Iszak Eszter "hogyan sminkeljünk,..." videóit szoktad nézni.
22 perce•
Chanson de Roland
Azt megköszönném, üzenj mester - és felkeresem még ma - kicsit elbeszélgetek vele.
15 perce•
Chanson de Roland
Ne foglalkozz a hackerrel, nekem is van hacker ismerősöm, ellenhackerként beszervezzük, linux lesz a gépemen.
14 perce•
Janie's got a gun
Cviakárki !Nem szép dolog visszaélni egy beteg ember személyazonosságával,és a nevét használva írogatni,aztán gyorsan törölni mikor válaszolnak.mert mindig ezt csinálod.
biztos van egy női alter személyisége, furák ezek a disszociatív személyiségzavaros arcok
Majd segít neki egy berlinivlogger programozó, Hahó!
> sudo apt-get update
> apt-get access
> again mine the access
a tróger geci rolindának addig lesz nagy pofája, amíg meg nem hal az anyja, akinek a nyugdíjából élősködik. utána majd kezdődik a lecsúszás, és a vége az utca lesz. öregen, betegen, nyugdíj nélkül a blahán fog fagyoskodni, és majd meséli a többi hajlékonynak, hogy mekkora hős volt a konyhásnéni karjával és a kancsöcseivel.
:D a nap viccét egyértelműen Tajgi szolgáltatta
Óriási depiben lehet a sodi, hogy a figyelemkurvulás egyetlen megmaradt módját is kihagyja már egy hete.
Először elvettük tőle a nézőket, utána a facebookot, nagyon súlyos találatokat vittünk be neki. Ha most kirúgnák, szerintem öngyilkos lenne.
Sajnos ahhoz gyava fereg.
A mernok-alapito is. Pedig nincs remeny nekik.
Az idióta azt hitte, hogy hetente ötezren nézik a szarjait, hahó!
Az a helyzet, hogy asodi még mindig nem tanulta meg, hogy a soderálás azaz az igazság és a kellemetlen kérdések elől való menekülés megbosszulja magát. Ez már a freeblogos időkben is így volt és most is így van.
Gondolod azért nem streamel, mert nem tudja bejelenteni? Régen ebből nem csinált gondot, csak annál több videó jött.
Szerintem a 67 másodperces vekniflokkban megfigyelhető sírásközeli állapot összefüggésben lehet a csenddel. Lehet, hogy teljesen összeomlott, semmi nem érdekli, és amikor nincs otthon, csak mered maga elé részegen.
igazi baloldali gondolkodó :DDD "királyként élni az örökségből" micsoda életcél
A kommunizmusban, amit impotosz annyira éltet, biztos díjazták volna az ilyen életvitelt.
LOLbazmeg ez a szöveg: mintha Soros-milliárdok örököse lenne, közben meg csak annyi történik majd, hogy a mama nyugdíja helyett az egyik lakás 100 ezres bérleti díjából fog vedelni, mackósajtot venni meg fizetni a panel gázszámláját. Micsoda maharadzsai életvitel, a brunei szultán sárgul az irigységtől.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Az öccse nem mamahotellakó, így Rolimama halála után Proland lesz a 47 négyzetméter teljhatalmú ura, továbbá van egy hűbérbirtoka is a nagybátyjától, ami most ki van adva. Bár ha Olivérnek kell a lakás fele, akkor Prolinda könnyen szopóágra kerülhet: el kell adni a panelt, mehet a most kiadott kecóba. De akkor nem lesz bevétele, a 23 ezres könyörnyugdíjból meg nehezen lehet urizálni hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Azért a fasz ki van már! Korábban a Reichben nem voltak ennyire humánusak a dologtalan Auslander Trottelekkel szemben. Jó esetben kapott egy tarkólövést a Lugerből, rossz esetben pár szippantásnyi Zyklon-B-t.
Azt a mocskos kurva! Ez már simán a recskagép szintje, igazi élősködő parazita szar vagy, Proland!
Szüleidnek kibaszottul megérte egy életen át gürizni, hogy aztán halálukig eltarthassák a genetikai zsákutca gyermőttüket, aki aztán haláluk után feléli életük munkáját az utolsó fillérig, ha meg elfogyott a pénz, akkor max kinyírja magát. Természetesen utódok, vagy bármi más maradandó nélkül.
Ha még súlyosan hátrányos helyzetű lennél, mondjuk down-kóros, vagy hasonló, de nem. Egyedüli fogyatékod a 70-es IQ, meg a kókadt pöcsöd. A világon semmi mentséged nincs az élősködésedre.
NEM SZÉGYELLED MAGAD, TE FÉREG????
* egyszerűbb lenne levágni, nem? *
végre leárazták a sárkány sört 79 forintra, ezért elmúltak az elvonási tünetek
Rolika a tegnapi dührohamocskát egy rekreációs faszveréssel kívánta lezárni, de sajnos a két maréknyi vietnámi potencianövelő hatására nem a pöcse durrant el, hanem egy ér a sárkánysörtől elszivacsosodott agyában és most csorgó nyállal fekszik a poloskarágta, évtizedek óta takarítatlan perzsa hatású proli szőnyegen a kisszobában.
Előbb áll be nála a hullamerevség, mint az erekció!
Igy lesz meg a kemeny 40 centis karizom. Kvazi.
Ahogy a kisbuzi is megunta a fenyegetőzést és a trollvadászatot, amikor letörölték a szócikkét, és minden hozzászólást, amiben szerepelt, és majd egy évig nem volt róla szó. Oh, wait...
Ezek a naplopó, családjukat tönkretevő lumpenek nem állnak le, nem értenek a szép szóból, nem hagyják abba Sodi rajongóinak zaklatását és fenyegetését. Teljesen fölösleges gesztusokat tenni feléjük. Lehet rajtuk röhögni, ha unalmasak, úgyis lesújt a banhammer. Ilyen nagyon egyszerű ez.
NSZKSZ!
ui: a két mellékretard nagyon uncsi
Pontosítanálak, trolléga. Ez még az első bejlinyi kijándulászkor hangzott el, amikor egy troll megkérdezte, hogy Andihoz megy-e. Akkor kérdezett vissza, hogy "What? Milyen Andi?"
Ez még 2014-ben volt, a kétheti gecitakarék idején.
Pontosítok. 2013-ban takarékoskodott Berlinben a gecijével a púpos, amikor még Andinál lakott, aki egy idő után nem bírta az áporodott pitonszagot és kiadta a gnóm útját.
A nővel sem stimmelhetett semmi ha engedte hogy egy gecifoltos ruházatu hajléktalan ,büdös gnóm éljen vele egy fedél alatt.
Hamar levághatta a vadászbika iránta táplált érzelmeit és kicsit etette, kiélvezte a figyelmét meg legombolta volna a saját projektjéhez.
Csak kurvára elszámolta magát, nem tudta, hogy nem egy véjpjofi pjogjamozóval, hanem egy véjpjofi élősködővel van dolga, aki ráadásul beteges, rosszindulatú pszichopata. Szerencsére még időben leesett neki, még mielőtt valami komolyabb katasztrófába navigálta volna magát és környezetét.
A sírós videó már akkor készült, amikor már a Gyagyásnak is leesett, hogy ez bizony már végleg off, az ilyen utolsó utáni próbálkozás volt.
Szokása volt akkoriban, hogy boldog-boldogtalant meghívott, aztán összejött a faszijával, Chrissel 2014-ben (Púpnak ez nagy érvágás volt, mert az I. Bejlinyi Exodus előtti időszakot ismét Andinál pecózva szerette volna tölteni), és ez abbamaradt.
Valami rémlik arról hogy andi faszija orrba vágta a púpost. Volt ilyen?
Neeeem, az biciklibaleset volt. Fórizs se pofozta fel.
* kacsint *
Nem, az (állítólag) egy részeg volt, aki beszólt nekik, hogy nem a járdán kéne bringázni, Andi visszaszólt neki hogy a kurva anyád, erre utánuk futott, lerángatta a púpost a bringáról és kiosztott neki egy picsást. Azóta ferde az orra. :-DDD
Hetyetye-maraton lesz! Plusz péküjjünk ki!
tajgi hátába egy gombostű és leereszt, mint a lufi.
Valami éjjeli telefonálásokról hadovál az üzenetekben...melyikőtök hívogatja?
Én lenni hívások mögött, cégünk árusít jó minőségű vágyfokozó és potenciát megnövelő tábletát. Olvasta kollégám Dalbir ezen fórumon hogy Kis úrnak van szüksége ilyesmire, nekünk célunk elérni fogyasztókat. Tiszavasvári ügyfél anno lenni velünk elégedett.
Mesélj, ki hívogat? Gyakran csörög a bakelit telefon? Anyád is dübbent már?
takarodjál már az anyádba te hájas buzi. így néz ki egy vegán testépítő, mi?
ezt tanította neked a Hamvas Béla, te impotens rojtosseggű alkoholista?
ismert e-mail címe van?
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 27, 2017 15:51:31
x4)
cvigány is trollvadász lett
tartarossz
szar szar szar
16 perce•2
Cvi Huang
9 perce•
kiss endre farkas, berlin, pitonstrasse 23. tartarossz
szar szar szar
16 perce•2
Cvi Huang
9 perce•
-
Nov 27, 2017 16:00:13
cvigány is trollvadász lett
tartarossz
szar szar szar
16 perce•2
Cvi Huang
9 perce•
tartarossz
szar szar szar
16 perce•2
Cvi Huang
9 perce•
Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23
Nov 27, 2017 16:00:13
Xenu
Nov 27, 2017 16:23:53
és mit fog csinálni Tajgi a leleplezett trollal? lyukat néz a cipőjébe?
Nov 27, 2017 16:23:53
-
Nov 27, 2017 16:26:15
és mit fog csinálni Tajgi a leleplezett trollal? lyukat néz a cipőjébe?
Cvi Huang
45 perce•1
Janie's got a gun
Cvi Huang,álkinai,én meg pontosan tudom,hogy Iszak Eszter "hogyan sminkeljünk,..." videóit szoktad nézni.
22 perce•
Chanson de Roland
Azt megköszönném, üzenj mester - és felkeresem még ma - kicsit elbeszélgetek vele.
15 perce•
Chanson de Roland
Ne foglalkozz a hackerrel, nekem is van hacker ismerősöm, ellenhackerként beszervezzük, linux lesz a gépemen.
14 perce•
Janie's got a gun
Cviakárki !Nem szép dolog visszaélni egy beteg ember személyazonosságával,és a nevét használva írogatni,aztán gyorsan törölni mikor válaszolnak.mert mindig ezt csinálod.
Nov 27, 2017 16:26:15
-
Nov 27, 2017 16:27:11
cvigány te sminkeled magad???
Nov 27, 2017 16:27:11
Xenu
Nov 27, 2017 16:29:08
Tajgi, nem fog menni neked az a linux-telepítés, ahhoz érteni is kell a géphez, és tudni kell angolul is, ami a te szemedben ugyan imperialista burzsuj nyelv, a linuxos terminálban valamiért viszont mégsem orosz nyelvűek a parancsok :$
jó lesz neked a windows XP, az való az ilyen proliknak
Nov 27, 2017 16:29:08
-
Nov 27, 2017 16:29:22
tajgi trollellenes csapatot szervez. gondolom a saját troll személyiségeiből.
Chanson de Roland
Ha nem moderál sodi, akkor töemeges spam lesz, az sem érdekel, ha az én csatornámat fogja bosszúból támadni, nem maradhat troll a youtube-n, és a facebookon sem, erre kellene egy csapatot szervezni.
15 perce•
Chanson de Roland
Ha nem moderál sodi, akkor töemeges spam lesz, az sem érdekel, ha az én csatornámat fogja bosszúból támadni, nem maradhat troll a youtube-n, és a facebookon sem, erre kellene egy csapatot szervezni.
15 perce•
Nov 27, 2017 16:29:22
Xenu
Nov 27, 2017 16:30:08
cvigány te sminkeled magad???
biztos van egy női alter személyisége, furák ezek a disszociatív személyiségzavaros arcok
Nov 27, 2017 16:30:08
-
Nov 27, 2017 16:38:17
cvigány, cvigány,
miért vagy cvigány?
sárgalábú istenit az anyádnak!
ez a zene kecik
miért vagy cvigány?
sárgalábú istenit az anyádnak!
ez a zene kecik
Nov 27, 2017 16:38:17
-
Nov 27, 2017 16:58:29
Tajgi, nem fog menni neked az a linux-telepítés, ahhoz érteni is kell a géphez, és tudni kell angolul is, ami a te szemedben ugyan imperialista burzsuj nyelv, a linuxos terminálban valamiért viszont mégsem orosz nyelvűek a parancsok :$
Majd segít neki egy berlini
Nov 27, 2017 16:58:29
Xenu
Nov 27, 2017 17:03:45
Majd segít neki egy berlini vlogger programozó, Hahó!
> sudo apt-get update
> apt-get access
> again mine the access
Nov 27, 2017 17:03:45
-
Nov 27, 2017 17:32:08
tajgi trollellenes csapatot szervez. gondolom a saját troll személyiségeiből.
Chanson de Roland
15 perce•
De kurvara raer ez naplopo troger geci. Dolgozzanak a gadzsok. Igaz Rolika? Chanson de Roland
15 perce•
Nov 27, 2017 17:32:08
-
Nov 27, 2017 17:35:05
Rolika inkabb szervezzetek Sodival masztipartyt. A know how Sodie...
Nov 27, 2017 17:35:05
-
Nov 27, 2017 17:39:59
De kurvara raer ez naplopo troger geci. Dolgozzanak a gadzsok. Igaz Rolika?
a tróger geci rolindának addig lesz nagy pofája, amíg meg nem hal az anyja, akinek a nyugdíjából élősködik. utána majd kezdődik a lecsúszás, és a vége az utca lesz. öregen, betegen, nyugdíj nélkül a blahán fog fagyoskodni, és majd meséli a többi hajlékonynak, hogy mekkora hős volt a konyhásnéni karjával és a kancsöcseivel.
Nov 27, 2017 17:39:59
trendbeli garázdaság
Nov 27, 2017 17:51:41
Proland továbbra sem írta le, hogy nem iszik, csak azt, hogy nem piára költi a pénzét. Mint a mindig nagyon pontosan fogalmazó Sodika, aki azért nem zsidó, mert az apja nem az. Tehát hiába iszik meg napi egy rekesz Sárkányt az újpalotai, szétkúrt seggű impotens, ő nem alkoholista, mert nem a saját, hanem az anyja pénzét költi piára. Technikailag tehát nem hazudott, csak felmasnizta a történetet LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nov 27, 2017 17:51:41
-
Nov 27, 2017 17:53:42
Roland Nagy
Szar lesz 20 millió forintból az utcán tengődni bizony, 10 évig elleszek belőle, aztán ha 60 valahány évesen feldobom a pacskert elmondhatom király voltam, pedig nem süzlettem buzi gazdag családba sem hahaha
6 perce•
Szar lesz 20 millió forintból az utcán tengődni bizony, 10 évig elleszek belőle, aztán ha 60 valahány évesen feldobom a pacskert elmondhatom király voltam, pedig nem süzlettem buzi gazdag családba sem hahaha
6 perce•
Nov 27, 2017 17:53:42
-
Nov 27, 2017 17:58:43
jól látod prolinda, el fog fogyni az a pénz, hamarabb, mint 10 év alatt. aztán jönni fog még 10-20 év az utcán. akkor majd kevés lesz arra gondolnod, hogy régen nagy király voltál, attól abban a pillanatban nem fogsz kevésbé fázni. de talán a seggedet áruba bocsáthatod néhány öreg buzinak, hátha összejön belőle egy sárkány sörre való.
Nov 27, 2017 17:58:43
Xenu
Nov 27, 2017 18:02:35
"A vegán testépítő, aki Hamvas Béla követőjeként a spirituális megbékélés útját keresi"
Ez olyan szalagcím lenne, hogy az összes new age blogger ott sorakozna a drégelyvár utcában, hogy ők is részesülhessenek Tajgi guru tanításából. Sőt, erre még a TV is harapna.
Milyen kár, hogy csak egy hőbörgő alkoholistát találnának ott.
De azért néhányan talán megsejtenék, hogy a nagy guru csak álcázta magát: így akarta elrejteni titkait a világ elől. Ők lehetnek méltóak arra, hogy Tajgi guru valódi tanítványai legyenek majd.
Ez olyan szalagcím lenne, hogy az összes new age blogger ott sorakozna a drégelyvár utcában, hogy ők is részesülhessenek Tajgi guru tanításából. Sőt, erre még a TV is harapna.
Milyen kár, hogy csak egy hőbörgő alkoholistát találnának ott.
De azért néhányan talán megsejtenék, hogy a nagy guru csak álcázta magát: így akarta elrejteni titkait a világ elől. Ők lehetnek méltóak arra, hogy Tajgi guru valódi tanítványai legyenek majd.
Nov 27, 2017 18:02:35
-
Nov 27, 2017 18:07:05
tajginak már van egy tanítványa kisboros személyében, Hahó! kisborosnak is kellett már egy új eszmeralda, nagyon kíváncsi vagyok min fognak összeveszni majd a végén.
Nov 27, 2017 18:07:05
-bige
Nov 27, 2017 18:17:16
tajginak már van egy tanítványa kisboros személyében, Hahó! kisborosnak is kellett már egy új eszmeralda, nagyon kíváncsi vagyok min fognak összeveszni majd a végén.
ki játsszon a pöttyös labdával :) Nov 27, 2017 18:17:16
zsindex.hu
Nov 27, 2017 19:14:45
Nov 27, 2017 19:14:45
-
Nov 27, 2017 19:42:52
már úgy érted melegházassággal, lesz kutyájuk, és ez lesz a család?
Roland Kiss
Nincs szüksége trollra, kinőtte már őket, és sikeresebb ember lett náluk, rövid idő kérdése és Sodi családot fog alapítani.
7 perce
Roland Kiss
Nincs szüksége trollra, kinőtte már őket, és sikeresebb ember lett náluk, rövid idő kérdése és Sodi családot fog alapítani.
7 perce
Nov 27, 2017 19:42:52
Vers mindenkinek
Nov 27, 2017 20:03:31
Amerika, Afrika
Paradicsom, Paprika!
ebugatta kisboros,
rojtosseggű Tajgetosz!
Paradicsom, Paprika!
ebugatta kisboros,
rojtosseggű Tajgetosz!
Nov 27, 2017 20:03:31
Xenu
Nov 27, 2017 20:18:38
:D a nap viccét egyértelműen Tajgi szolgáltatta
Nov 27, 2017 20:18:38
Sittes Sanyi
Nov 27, 2017 20:22:01
Roland, ami neked van, az nem bicepsz. Amit a te karodon látunk, azt a britek úgy hívják, hogy "bingo wing".
Vagyis az a szárnyszerű zsírlebernyeg, ami akkor válik láthatóvá, amikor a bingózó dagadékok felemelik a karjukat, hogy nyertek.

Vagyis az a szárnyszerű zsírlebernyeg, ami akkor válik láthatóvá, amikor a bingózó dagadékok felemelik a karjukat, hogy nyertek.

Nov 27, 2017 20:22:01
-
Nov 27, 2017 20:28:06
Mondhatnám, hogy bingo, megfejtettük a hájas kar titkát.
Bingo wing development can be accelerated by consuming vast quantities of C.Cola
Bingo wing development can be accelerated by consuming vast quantities of C.Cola
Nov 27, 2017 20:28:06
heavy metal
Nov 27, 2017 20:44:37
lesz ma stream?vagy az impotens alkoholista szolgáltatja ma is a tartalmat?
Nov 27, 2017 20:44:37
-
Nov 27, 2017 20:50:26
lesz ma stream?vagy az impotens alkoholista szolgáltatja ma is a tartalmat?
Óriási depiben lehet a sodi, hogy a figyelemkurvulás egyetlen megmaradt módját is kihagyja már egy hete.
Először elvettük tőle a nézőket, utána a facebookot, nagyon súlyos találatokat vittünk be neki. Ha most kirúgnák, szerintem öngyilkos lenne.
Nov 27, 2017 20:50:26
Schwezoff David
Nov 27, 2017 20:56:02
Sajnos ahhoz gyava fereg.
A mernok-alapito is. Pedig nincs remeny nekik.
Nov 27, 2017 20:56:02
Józan Becsület
(
x2)
Nov 27, 2017 21:10:26
x2)
mennyire súlyos valóságvesztésben lehet, ha csak akkor sodijátszik, ha be tudja jelenteni a facebookon? tényleg azt hiszi, hogy ott van valós közönsége? a koppányos szexnagyik várják talán a szalagkorlát-csiszolást? mi járhat a fejében, kit érdekel ő a trollokon kívül?
meg ég a vlognál ez lehetne faktor, de a gamerség egy kibaszott hobbi elvileg. mondjuk az lejött eddig is, hogy kurvára nem érdekli az sem, amivel játszik éppen.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
meg ég a vlognál ez lehetne faktor, de a gamerség egy kibaszott hobbi elvileg. mondjuk az lejött eddig is, hogy kurvára nem érdekli az sem, amivel játszik éppen.
-
Nov 27, 2017 21:16:50
mennyire súlyos valóságvesztésben lehet, ha csak akkor sodijátszik, ha be tudja jelenteni a facebookon? tényleg azt hiszi, hogy ott van valós közönsége? a koppányos szexnagyik várják talán a szalagkorlát-csiszolást? mi járhat a fejében, kit érdekel ő a trollokon kívül?
Az idióta azt hitte, hogy hetente ötezren nézik a szarjait, hahó!
Nov 27, 2017 21:16:50
-
Nov 27, 2017 21:45:37
kisbőrös, ugorjál te is a színpadra, hopp!
Nov 27, 2017 21:45:37
Szégyenvár utca
Nov 27, 2017 22:03:25
Sodit teljesen tönkretette ez a geci..
Szétrobbantotta a csatorna törzsközönségét, amikor a YT kezdőlapján!!! volt Sodi mindenkit kitiltott, irigységből, azóta már hírét sem hallani.
Ő persze nem tud streamelni, mert szar a gépe, de legalább most vele foglalkoznak a trollok.
Kibaszott nagy csel volt Rolandinho.
Szétrobbantotta a csatorna törzsközönségét, amikor a YT kezdőlapján!!! volt Sodi mindenkit kitiltott, irigységből, azóta már hírét sem hallani.
Ő persze nem tud streamelni, mert szar a gépe, de legalább most vele foglalkoznak a trollok.
Nov 27, 2017 22:03:25
-
Nov 27, 2017 23:17:40
Sodit teljesen tönkretette ez a geci..
Az a helyzet, hogy asodi még mindig nem tanulta meg, hogy a soderálás azaz az igazság és a kellemetlen kérdések elől való menekülés megbosszulja magát. Ez már a freeblogos időkben is így volt és most is így van.
Nov 27, 2017 23:17:40
Zulu
(
x15)
Nov 27, 2017 23:31:23
x15)
Gondolod azért nem streamel, mert nem tudja bejelenteni? Régen ebből nem csinált gondot, csak annál több videó jött.
Szerintem a 67 másodperces vekniflokkban megfigyelhető sírásközeli állapot összefüggésben lehet a csenddel. Lehet, hogy teljesen összeomlott, semmi nem érdekli, és amikor nincs otthon, csak mered maga elé részegen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2017 00:22:23
x38)
Remélem, hogy a melóból már kibaszták és mire jön a hideg, az albiból is ki fogják. Az Univerzum annyira a kezünk alá játszik, hogy ez csak a minimum. Erre rájön a Jabilretard, aki már munka nélkül fog karácsonyozni, és kis szerencsével a palotai pincsi is bevonz valami sitkót, vigyorgót, vagy csak egy TEKes marcona figurát, aki elpicsázza. Gyerünk trollz, bevonzani, bevonzani!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ultimátum Ubul
Nov 28, 2017 00:39:25
Szvsz. januárig kapott haladékot, ezért is a "decemberi felpörgés".
Karácsony előtt tuti nem basszák ki, emberségből. De minden határidő eljön egyszer, és a gyagyás nem érti, hogy nem fog tudni magának újabb és újabb haladékokat kikönyörögni.
Karácsony előtt tuti nem basszák ki, emberségből. De minden határidő eljön egyszer, és a gyagyás nem érti, hogy nem fog tudni magának újabb és újabb haladékokat kikönyörögni.
Nov 28, 2017 00:39:25
-
Nov 28, 2017 07:34:26
Mivel szoros ellenőrzés alatt dolgozik, ezért naponta kaphatja a lebaszásokat. A programot amit írt lehet mégis újra kellett írni. Megannyi stressz amit nem tud kezelni asodi.
Nov 28, 2017 07:34:26
-
Nov 28, 2017 07:44:47
A végén rá fog jönni, hogy neki mégsem való a bejárós meló a fönök úr lebaszásaival és haza fog menekülni a stressznélküli nyugiba púpszászra.
Nov 28, 2017 07:44:47
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 07:52:57
x17)
Na az lesz csak a szép, Gyöngyi főnökúr mindennapos felkérdezéseivel. Sodimamát nem fogja meghatni hogy mennyi lóvét küldött neki a Gyagyásh, ilyenekkel jön majd hogy ennél 100X többe került a taníttatásod, 2 lakás árát basztad el, miért nem skálázol 40 ezernél többet havonta, stb... És nem lesz stresszoldó szaunázgatás, csak némi recska a púpszászi macskaólban. Sneci ettől retteg a legjobban.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 07:54:31
x17)
Ja és Gyöngyit nem fogja tudni kisoderálni mint a kommentelőket a stream chatről, pedig ott is ugyanezek elől menekül. Púpszászon nem Tajgi és Kisboros a soderátor. Hahaha
-
Nov 28, 2017 08:05:19
Tajgi szarevő trollnak fogja minősíteni Gyöngyit és hülyére pofozza.
Nov 28, 2017 08:05:19
Depi Dezső
Nov 28, 2017 08:43:11
Asodi idén velem fog karácsonyozni.
Nov 28, 2017 08:43:11
-
Nov 28, 2017 09:08:27
Azt ugye tudjátok, hogy Sodi 2300 facebook követőjének a 90%-a Indiai bérkövető?
Egy kis izelitő a nevek közül csak úgy randomra:

Egy kis izelitő a nevek közül csak úgy randomra:

Nov 28, 2017 09:08:27
tigris
Nov 28, 2017 09:49:28
Roland Nagy
6 perce•
6 perce•
Nov 28, 2017 09:49:28
-
Nov 28, 2017 10:05:02
A kommunizmusban, amit impotosz annyira éltet, biztos díjazták volna az ilyen életvitelt.
Nov 28, 2017 10:05:02
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 10:09:52
x17)
LOLbazmeg ez a szöveg: mintha Soros-milliárdok örököse lenne, közben meg csak annyi történik majd, hogy a mama nyugdíja helyett az egyik lakás 100 ezres bérleti díjából fog vedelni, mackósajtot venni meg fizetni a panel gázszámláját. Micsoda maharadzsai életvitel, a brunei szultán sárgul az irigységtől.
kripli figyelő
Nov 28, 2017 10:14:33
Van testvére rolindának,ezért máris bukta az egyik házat hahaha Nov 28, 2017 10:14:33
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 10:18:11
x17)
Van testvére rolindának,ezért máris bukta az egyik házat hahaha
Az öccse nem mamahotellakó, így Rolimama halála után Proland lesz a 47 négyzetméter teljhatalmú ura, továbbá van egy hűbérbirtoka is a nagybátyjától, ami most ki van adva. Bár ha Olivérnek kell a lakás fele, akkor Prolinda könnyen szopóágra kerülhet: el kell adni a panelt, mehet a most kiadott kecóba. De akkor nem lesz bevétele, a 23 ezres könyörnyugdíjból meg nehezen lehet urizálni hahaha
-
Nov 28, 2017 10:20:19
ez a legnagyobb poén:
"elmondhatom király voltam, pedig nem süzlettem buzi gazdag családba"
vagyis ugyanúgy családi pénzből, örökségből királykodik, ugyanúgy, mint aki gazdag családba születik, csak tajginál más az összeg, meg a vagyonfelélés időpontja. másrészt a buzi gazdag elég relatív, egy kalkuttai koldusnak ez is rengeteg pénz. vagy úgy értette a buzi gazdagot, hogy buzikban gazdag család? mást is seggbe kúrt sittes sanyi a kiss családból?
"elmondhatom király voltam, pedig nem süzlettem buzi gazdag családba"
vagyis ugyanúgy családi pénzből, örökségből királykodik, ugyanúgy, mint aki gazdag családba születik, csak tajginál más az összeg, meg a vagyonfelélés időpontja. másrészt a buzi gazdag elég relatív, egy kalkuttai koldusnak ez is rengeteg pénz. vagy úgy értette a buzi gazdagot, hogy buzikban gazdag család? mást is seggbe kúrt sittes sanyi a kiss családból?
Nov 28, 2017 10:20:19
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 10:22:17
x17)
Királyi életmód proliknál = van pénz piára meló nélkül, és ehhez még a mutert se kell lehúzni.
A. H., Führer
Nov 28, 2017 10:32:13
Szvsz. januárig kapott haladékot, ezért is a "decemberi felpörgés".
Karácsony előtt tuti nem basszák ki, emberségből.
Karácsony előtt tuti nem basszák ki, emberségből.
Azért a fasz ki van már! Korábban a Reichben nem voltak ennyire humánusak a dologtalan Auslander Trottelekkel szemben. Jó esetben kapott egy tarkólövést a Lugerből, rossz esetben pár szippantásnyi Zyklon-B-t.
Nov 28, 2017 10:32:13
Verselemzés
Nov 28, 2017 10:41:00
Vitézi Polos Karesz:
Roll'and'rol - Kényszerelem
Otthonom hűs hideg,
társam három A,
sötétben párom a - párom a,
de itt nincsen páá' roma!
Otthonosan készül,
harci gányolás!
Düh s erő! Igazán hatalmas férfi ember mered el ő!
Dugul a lefolyó
szennyvizet ereget,
ébenfaszín massza mállik,
egykor aranyérem lehetett.
Szakad a kanális,
s az építkezési-törmelék nyomasz...
jajj Sanyi neeee!
Fájdalom oh fáj-dalom!
Nem erre tervezték!
De itt több kan'állis,
s kanál is kell,
kés szúrja itt a vég! Bele! Mindent!
Rég volt hogy reccsent,
ma csak fhahh hangzik alóla,
Far-kad akad,
Csókot a tarkómra!
A csatorna tágul,
ám fala repedez,
bíbor szín folyadék,
kéj-kínomban keletkez'.
Lüktet a fájdalom,
de hűs pára permet,
lilaszín szörnyeteg,
súrolja nyel-vet.
Színe mint kókuszlé,
oh mily ízetlen koktél! Ananászt ide!
Finom lesz finom!
Készül a vacsora,
hullámos leves jóasszonymódra,
elsőbbség adást is! Háromszög mackóra.
Aztán nyugovóra... Álmomban meredten, bábultam mint cövek, hajnalra elillant,
S jő új rémület.
Roll'and'rol - Kényszerelem
Otthonom hűs hideg,
társam három A,
sötétben párom a - párom a,
de itt nincsen páá' roma!
Otthonosan készül,
harci gányolás!
Düh s erő! Igazán hatalmas férfi ember mered el ő!
Dugul a lefolyó
szennyvizet ereget,
ébenfaszín massza mállik,
egykor aranyérem lehetett.
Szakad a kanális,
s az építkezési-törmelék nyomasz...
jajj Sanyi neeee!
Fájdalom oh fáj-dalom!
Nem erre tervezték!
De itt több kan'állis,
s kanál is kell,
kés szúrja itt a vég! Bele! Mindent!
Rég volt hogy reccsent,
ma csak fhahh hangzik alóla,
Far-kad akad,
Csókot a tarkómra!
A csatorna tágul,
ám fala repedez,
bíbor szín folyadék,
kéj-kínomban keletkez'.
Lüktet a fájdalom,
de hűs pára permet,
lilaszín szörnyeteg,
súrolja nyel-vet.
Színe mint kókuszlé,
oh mily ízetlen koktél! Ananászt ide!
Finom lesz finom!
Készül a vacsora,
hullámos leves jóasszonymódra,
elsőbbség adást is! Háromszög mackóra.
Aztán nyugovóra... Álmomban meredten, bábultam mint cövek, hajnalra elillant,
S jő új rémület.
Nov 28, 2017 10:41:00
kábító pitonszag
Nov 28, 2017 10:43:23
Roland Nagy
6 perce•
6 perce•
Azt a mocskos kurva! Ez már simán a recskagép szintje, igazi élősködő parazita szar vagy, Proland!
Szüleidnek kibaszottul megérte egy életen át gürizni, hogy aztán halálukig eltarthassák a genetikai zsákutca gyermőttüket, aki aztán haláluk után feléli életük munkáját az utolsó fillérig, ha meg elfogyott a pénz, akkor max kinyírja magát. Természetesen utódok, vagy bármi más maradandó nélkül.
Ha még súlyosan hátrányos helyzetű lennél, mondjuk down-kóros, vagy hasonló, de nem. Egyedüli fogyatékod a 70-es IQ, meg a kókadt pöcsöd. A világon semmi mentséged nincs az élősködésedre.
NEM SZÉGYELLED MAGAD, TE FÉREG????
Nov 28, 2017 10:43:23
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 10:46:50
x17)
Tajgi a legfeleslegesebb lény a Sodiverzumban. Haszontalan, kártékony, de legalább ha szórakoztató lenne vagy valami... de az se.
Tajgi Urológusa
Nov 28, 2017 10:51:13
* tanácstalanul ingatja a fejét *
Nov 28, 2017 10:51:13
Tajgi Pöcse
Nov 28, 2017 11:05:30
*lehorgasztja a fejét*
Nov 28, 2017 11:05:30
Konyhakés
Nov 28, 2017 11:17:14
*lehorgasztja a fejét*
* egyszerűbb lenne levágni, nem? *
Nov 28, 2017 11:17:14
Mortal Danger
Nov 28, 2017 11:18:02
Nekem hiányoznak a gémpléj videók!! SoDI hallod, cserben haqgytál!!!
Nov 28, 2017 11:18:02
kínai bérnézők
Nov 28, 2017 12:20:32
Minket is!
Nov 28, 2017 12:20:32
Vízfej filozófus
Nov 28, 2017 12:45:02
Ma nem hisztizik sehol rolinda kisasszony?
Nov 28, 2017 12:45:02
Xenu
Nov 28, 2017 12:50:03
végre leárazták a sárkány sört 79 forintra, ezért elmúltak az elvonási tünetek
Nov 28, 2017 12:50:03
trendbeli garázdaság
Nov 28, 2017 13:39:09
Proland munkahelyet teremt abban az országban, ahol egyre komolyabb a munkaerőhiány. Proland nem alkoholista, mert az anyja pénzét issza el, nem a sajátját. Proland rendkívül kisportolt, mert 40 centi átmérőjű a zsíros konyhásnénikarja. Proland jó kommunista, hiszen a szülei által megvásárolt ingatlanok bérbeadásából, tehát tőkejövedelemből él, és ezen nem is akar változtatni. Proland nem impotens, hiszen nyolc évvel ezelőtt volt egy barátnője. Proland bárkivel kiáll, ha az ötven kilós nő vagy tizenéves gyerek, csak pont akkor nem ér rá sosem, amikor felnőtt férfiak kérdeznék fel. Prolandnak nagyon fontos a moderáció, csak a saját és Kisboros fenyegetőzéseit és őrjöngését nem akarja kisoderálni, mindenki mást viszont igen. Proland a börtön királya volt, csak éppen megtört, szétkúrtseggű, leszedált roncsként jött ki onnan. Proland az elvek embere, nem is kétséges LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nov 28, 2017 13:39:09
dr. Fórizs Eszter
Nov 28, 2017 13:55:32
De legalább betartja az élet Törvényét!!!!
Nov 28, 2017 13:55:32
kábító pitonszag
Nov 28, 2017 14:00:17
Rolika a tegnapi dührohamocskát egy rekreációs faszveréssel kívánta lezárni, de sajnos a két maréknyi vietnámi potencianövelő hatására nem a pöcse durrant el, hanem egy ér a sárkánysörtől elszivacsosodott agyában és most csorgó nyállal fekszik a poloskarágta, évtizedek óta takarítatlan perzsa hatású proli szőnyegen a kisszobában.
Nov 28, 2017 14:00:17
Schwezoff David
Nov 28, 2017 14:18:23
Igy lesz meg a kemeny 40 centis karizom. Kvazi.
Nov 28, 2017 14:18:23
^-^
Nov 28, 2017 14:47:06
Mióta a két mellékreti sikeresen belopta magát ide is, ellaposodott az egész. Ne legyünk már órarugó-gerincű felpattanók, akik minden tajgilabdát lecsapnak. Elöbb-utóbb megunja, aztán hazamegy.
Nov 28, 2017 14:47:06
Drógósók
Nov 28, 2017 15:09:40
Mint kezdő elsőéves, kérdezném, hogy pontosan honnan jött a What(s)Andi kifejezés?
Nov 28, 2017 15:09:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2017 15:17:03
x38)
A hazug púpos korcs, amikor rákérdezett valaki, hogy Andizott-e, akkor ezt válaszolta: What Andi?
Persze kiderült, hogy hazudozott, és Andizott, de ez már csak természetes. Ez még azelőtt volt, hogy gonosz boszorkánnyá változott volna Andi, mivel sneci szokás szerint nem végezte el a munkáját (+ feltörte Andi levelezését, stb.) és elküldte a picsába. Ezt elég nehezen viselte el a pióca, még (állítása szerint színészkedett) sírós videót is készített neki.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Persze kiderült, hogy hazudozott, és Andizott, de ez már csak természetes. Ez még azelőtt volt, hogy gonosz boszorkánnyá változott volna Andi, mivel sneci szokás szerint nem végezte el a munkáját (+ feltörte Andi levelezését, stb.) és elküldte a picsába. Ezt elég nehezen viselte el a pióca, még (állítása szerint színészkedett) sírós videót is készített neki.
trendbeli garázdaság
Nov 28, 2017 15:17:39
Mióta a két mellékreti sikeresen belopta magát ide is, ellaposodott az egész. Ne legyünk már órarugó-gerincű felpattanók, akik minden tajgilabdát lecsapnak. Elöbb-utóbb megunja, aztán hazamegy.
Ahogy a kisbuzi is megunta a fenyegetőzést és a trollvadászatot, amikor letörölték a szócikkét, és minden hozzászólást, amiben szerepelt, és majd egy évig nem volt róla szó. Oh, wait...
Ezek a naplopó, családjukat tönkretevő lumpenek nem állnak le, nem értenek a szép szóból, nem hagyják abba Sodi rajongóinak zaklatását és fenyegetését. Teljesen fölösleges gesztusokat tenni feléjük. Lehet rajtuk röhögni, ha unalmasak, úgyis lesújt a banhammer. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 28, 2017 15:17:39
Drógósók
Nov 28, 2017 15:18:40
A hazug púpos korcs, amikor rákérdezett valaki, hogy Andizott-e, akkor ezt válaszolta: What Andi?
NSZKSZ!
ui: a két mellékretard nagyon uncsi
Nov 28, 2017 15:18:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 28, 2017 15:21:30
x38)
Ültess nekik olyan faszerdőt, hogy többé ne írjanak ide. Tajginál bevált, hiszen sittre került. Hajrá!
banshee
(
x24)
Nov 28, 2017 15:24:40
x24)
Pontosítanálak, trolléga. Ez még az első bejlinyi kijándulászkor hangzott el, amikor egy troll megkérdezte, hogy Andihoz megy-e. Akkor kérdezett vissza, hogy "What? Milyen Andi?"
banshee
(
x24)
Nov 28, 2017 15:28:40
x24)
Pontosítok. 2013-ban takarékoskodott Berlinben a gecijével a púpos, amikor még Andinál lakott, aki egy idő után nem bírta az áporodott pitonszagot és kiadta a gnóm útját.
-
Nov 28, 2017 15:32:07
A nővel sem stimmelhetett semmi ha engedte hogy egy gecifoltos ruházatu hajléktalan ,büdös gnóm éljen vele egy fedél alatt.
Nov 28, 2017 15:32:07
kábító pitonszag
Nov 28, 2017 15:43:07
Hamar levághatta a vadászbika iránta táplált érzelmeit és kicsit etette, kiélvezte a figyelmét meg legombolta volna a saját projektjéhez.
Csak kurvára elszámolta magát, nem tudta, hogy nem egy véjpjofi pjogjamozóval, hanem egy véjpjofi élősködővel van dolga, aki ráadásul beteges, rosszindulatú pszichopata. Szerencsére még időben leesett neki, még mielőtt valami komolyabb katasztrófába navigálta volna magát és környezetét.
A sírós videó már akkor készült, amikor már a Gyagyásnak is leesett, hogy ez bizony már végleg off, az ilyen utolsó utáni próbálkozás volt.
Nov 28, 2017 15:43:07
banshee
(
x24)
Nov 28, 2017 15:44:30
x24)
Szokása volt akkoriban, hogy boldog-boldogtalant meghívott, aztán összejött a faszijával, Chrissel 2014-ben (Púpnak ez nagy érvágás volt, mert az I. Bejlinyi Exodus előtti időszakot ismét Andinál pecózva szerette volna tölteni), és ez abbamaradt.
..
Nov 28, 2017 15:50:26
Nov 28, 2017 15:50:26
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2017 15:52:08
Neeeem, az biciklibaleset volt. Fórizs se pofozta fel.
* kacsint *
Nov 28, 2017 15:52:08
banshee
(
x24)
Nov 28, 2017 15:55:05
x24)
Nem, az (állítólag) egy részeg volt, aki beszólt nekik, hogy nem a járdán kéne bringázni, Andi visszaszólt neki hogy a kurva anyád, erre utánuk futott, lerángatta a púpost a bringáról és kiosztott neki egy picsást. Azóta ferde az orra. :-DDD
xray
Nov 28, 2017 17:08:27
újabb sírva röhögés már csak akkor lesz, ha megjelenik púpszászon.
Nov 28, 2017 17:08:27
Schwezoff David
Nov 28, 2017 17:57:21
újabb sírva röhögés már csak akkor lesz, ha megjelenik púpszászon.
Hetyetye-maraton lesz! Plusz péküjjünk ki!
Nov 28, 2017 17:57:21
-
Nov 28, 2017 18:08:44
Farkarossz ismét ismerősnek jelöl az fb-n, most éppen „Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Mihály Imre” néven, és ismét nem leszek az ismerőse.
„Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Mihály Imre”, alias Farkarossz - elrettentés gyanánt -, immár a félelmetes deltáit is megmutatja a facebook-on, és időben figyelmezteti az összes spicli és libsi szar firkászt.
Íme Rolinda elrettentő deltái:
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
„Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Mihály Imre”, alias Farkarossz - elrettentés gyanánt -, immár a félelmetes deltáit is megmutatja a facebook-on, és időben figyelmezteti az összes spicli és libsi szar firkászt.
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
Nov 28, 2017 18:08:44
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 18:11:21
x17)
A háta is zsíros. Hiába na, az akciós medvesajt nem helyettesíti a napót.
Elsőéves
(
x3)
Nov 28, 2017 18:14:26
x3)
Az a durva, hogy Rolinda állandóan azt szajkózza, hogy mi valóságtagadó szarburzsujok vagyunk.
Aztán elmondja, hogy ő mekkora kigyúrt állat és mindenki retteg tőle. Aztán mellékel képet a valóságról, ahol elhízott, felpüffedt, kókadtfaszú, 50-es alkoholista panelhégel benyomását kelti.
Kérdezem ezután, hogy Tajgi, akkor most ki is a valóságtagadó? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Aztán elmondja, hogy ő mekkora kigyúrt állat és mindenki retteg tőle. Aztán mellékel képet a valóságról, ahol elhízott, felpüffedt, kókadtfaszú, 50-es alkoholista panelhégel benyomását kelti.
Kérdezem ezután, hogy Tajgi, akkor most ki is a valóságtagadó? :D
Csiza Csaba
Nov 28, 2017 18:19:07
Tisztelt Urak!
Bocsi, a nevem lehagytam az imént, anélkül meg nem tud célszemély ellen őrjöngeni Farkarossz, én pedig nem tudok röhögni a marhán.
Farkarossz ismét ismerősnek jelöl az fb-n, most éppen „Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Mihály Imre” néven, és ismét nem leszek az ismerőse.
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
Bocsi, a nevem lehagytam az imént, anélkül meg nem tud célszemély ellen őrjöngeni Farkarossz, én pedig nem tudok röhögni a marhán.
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
Nov 28, 2017 18:19:07
-
Nov 28, 2017 18:20:09
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
tajgi hátába egy gombostű és leereszt, mint a lufi.
Nov 28, 2017 18:20:09
még éltet a remény
Nov 28, 2017 18:44:02
Tisztelt Urak!
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
imgur.com/a/XmoS0
imgur.com/a/uq5GD
Nov 28, 2017 18:44:02
még éltet a remény
Nov 28, 2017 18:45:04
Lol, rolindát kiszemelte Dalbír?
Nov 28, 2017 18:45:04
Csiza Csaba
Nov 28, 2017 18:46:02
Nov 28, 2017 18:46:02
Gupta
Nov 28, 2017 18:47:44
Én lenni hívások mögött, cégünk árusít jó minőségű vágyfokozó és potenciát megnövelő tábletát. Olvasta kollégám Dalbir ezen fórumon hogy Kis úrnak van szüksége ilyesmire, nekünk célunk elérni fogyasztókat. Tiszavasvári ügyfél anno lenni velünk elégedett.
Nov 28, 2017 18:47:44
-
Nov 28, 2017 18:52:47
Na majd ha betakarlak egy kibaszott nagy maflással, majd azután térjünk vissza arra hogy kettőnk közül ki a puhány te szarevő geci.
Nov 28, 2017 18:52:47
-
Nov 28, 2017 18:54:00
A szottyos kis fórumotok nem fog sokáig megvédeni.
Nov 28, 2017 18:54:00
szarevő burzsuj
Nov 28, 2017 18:54:47
Na majd ha betakarlak egy kibaszott nagy maflással, majd azután térjünk vissza arra hogy kettőnk közül ki a puhány te szarevő geci.
Mesélj, ki hívogat? Gyakran csörög a bakelit telefon? Anyád is dübbent már?
Nov 28, 2017 18:54:47
Xenu
Nov 28, 2017 18:56:24
takarodjál már az anyádba te hájas buzi. így néz ki egy vegán testépítő, mi?
ezt tanította neked a Hamvas Béla, te impotens rojtosseggű alkoholista?
Nov 28, 2017 18:56:24
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2017 18:58:43
x17)
Kéne még feladni pár ehhez hasonló hirdetést:
aprohirdetesingyen.hu/ingyen-elviheto/5024002/ingyen-elviheto-vashulladek
Baxiék telefonszáma: (1) 706-6097
-
Nov 28, 2017 19:08:04
Kéne még feladni pár ehhez hasonló hirdetést:
ismert e-mail címe van?
Nov 28, 2017 19:08:04
szellemmozi
Nov 28, 2017 19:23:30
xp, nokia 3210, citromail
nagyon röhögök gecc!!!
nagyon röhögök gecc!!!
Nov 28, 2017 19:23:30
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

tartarossz
szar szar szar
16 perce•2
Cvi Huang
9 perce•