kisboros nem bírna egy vigyorgót.........vagy őt csinálnák ki, vagy magát......persze ezt zártosztályra értem, én oda nem járok......csak mesélték.....durva kurva
neki postai levelet kell írni. elkezdem, aki tovább akarja írni, az mindig másolja át a saját kommentjébe ami már kész van, és írja hozzá a saját részét. ha kész van, valaki majd adja fel.
Tisztelt Boros Lászlóné!
Talán nem tudja, hogy mit művel a fia az interneten, ezért mi, akiket megállás nélkül zaklat és fenyeget, leírjuk Önnek.
Pár évvel ezelőtt a fia, László megismerkedett a neten egy férjes asszonnyal, akit nevezzünk Eszmeraldának. László bensőséges, talán szerelmi viszonyba került ezzel az assznnyal, bár soha nem találkoztak. Pontosan nem tudjuk min, de végül összevesztek.
László sorra látogatta az internetes fórumokat, és véleményével, beszólogatásaival bosszantotta az embereket. Nem nagyon szerették emiatt.
Párszor ellátogatott a mi fórumunkra is. Senki nem hívta őt. Itt aztán tovább folytatták veszekedésüket Eszmeraldával.
folytassa aki akarja
csák norris????????????hol él ez?)))))))))))igyunk, trollok!!!!!!!!!!!
A gyerekszobában él, régi vhs kazetták és bravo poszterek között.
Petargrad 2
3 hónapja
Respect from Croatia to the greatest Romanian
na, enyire szeretik az usztasák a magyarokat))))))))))))
egy codreanut-éltető dal alatt volt....
Én... Illetve a haverom azt a jelenetet szeretné látni, amikor Dicaprionak nincsen pénze drogra és az aluljáróban lecirmant egy arrajáró öreg buzit. Ezt feldolgozhatná zsír saját verzióban xD
Én drukkolok a kisbuzinak, hogy bevádoljon olyan embereket, akiknek fogalma sincs, hogy ő egyáltalán létezik. Mert ebben az esetben lesz egy szlovák ügyvéd, aki megkeresi a megrágalmazottakat, hogy ideje lenne pert indítani, és a per során bizony elő fog kerülni az igazságügyi elmeszakértői vizsgálat is. Azután pedig Lackó a hátralévő éveit egy zárt intézetben fogja eltölteni, ott is a táplálékánc legalján. A puhos teste és a feminin vonásai miatt pedig biztos lehet benne, hogy időnként egyes betegtársak, esetleg ápolók meglátogatják néha éjszakánként, amikor a rácsos ágyhoz szíjazva magatehetetlenül fekszik LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
vazelin nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elhívom a lakosztályomba és megbeszéljük a részleteket!
Ha nem meztelenül és a faszát nyúzva ül egy irodai forgószeken a filmen,akkor egy nagy szar az egész!
Nem igazán értek a postai működéshez, de fel kéne osztani olyan 7 időpontos feladásra, hogy mindenképpen borimama kapjon belőle, gyanítom hogy a csalafinta, agyafúrt lackó bontogatná és iktatná a trollok.xlsx-be mielőtt a mama tudomást szerezne róla.
OMEGALOL!!! ZSENIÁLIS! NSZKSZ a komment!
Szerintem neki is betett ez a zsídeó, kénytelen ellensúlyozni egy kis marfangémpléjjel...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Talált cselezgetés közben a panelok aljában egy Színes UFO magazint, de bebaszva úgy megijedt tőle, hogy telefosott mackónadrágban rohant haza a gyerekszobába.
Az egész stream egy brutális sírógörcs. Konkrétan gombóccal a torkában bömböl végig a vadászbika. Egyik stream sem volt még ennyire durva. Péküjjünkki videó szinten ki van borulva, kicsit megint meg is sikerült sajnáljam. :(
Nagyon nagy szarban lehet, jó eséllyel tényleg kirúgták, vagy valami olyan pénzügyi szakadékba zuhant, ahonnan már ő is tudja, h nincs kiút.
Nagyon nagy szarban lehet, jó eséllyel tényleg kirúgták, vagy valami olyan pénzügyi szakadékba zuhant, ahonnan már ő is tudja, h nincs kiút.
Hasonlókra gondolok én is. Holnap elvileg meló, de nem igazán izgatja, lehet hogy már nincs is. Agropanda nem is ismeri, de ő is megállapította, hogy nagyon le van épülve. Nagy gáz lehet.
kisboros1próbálkozom ilyen dolgokkal... telekinézis...telepátia...stb.
kisboros1lehet a távolból gyógyítani... szerintem akkor .... is
teljesen bolondok...
Milyen ruhában van ez bazmeg!!??
Jewish kapo raging in Auschwitz, 1945 (colorized)
nalam ez a video nem elerheto. archivalo aladar feltoltene vhova? nszksz
www.youtube.com/watch?v=Q6GysnEw1F4&feature=youtu.be&t=19m50s
nálam ez megy
Vállfa mindenképp legyen nálad!
Szurkeegerkedes utan az este megnezem addig mit torolt es felrakom.
Na melo, csa!
Leszedte. Archiválta valaki?
Igen, olvass vissza 1 kommentet...
kisboros1én gondolkoztam, hogy végigjárok egy ilyen clear "kezelést"...
Borika, neked másmilyen kezelést kéne végigjárnod, de sürgősen, mielőtt végleg megdübbented szerencsétlen anyádat!
Lackó, nekem van egy szuper filmötletem, tiéd lehetne a főszerep! A címe az lenne, hogy Ghost Cinema. Te játszanád a rettenthetetlen Alexander ügynököt, aki abc-sorrendben öli a trollokat, és lábainál hevernek a nők (persze kibaszásból egyiket sem dugja meg, hadd szenvedjenek). A végén pedig kiderülne, hogy egy elmebeteg álmodta az egészet, aki a saját szarában fetreng a vigyorgóban. Vagyis olyan lenne, mint a Viharsziget. Siess, különben a DiCapriónak adom a szerepet!
5 perc tömény ideggörcs, nagyon kemény
mélyen tisztelt rendezö úr döglött kutyák is legyenek a filmben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ál Csiza Csaba áll
Nov 30, 2017 20:15:35
Rolinda!
Úgy gondolom, hogy az elmúlt egy nap során az Agropandás videó kommentjeiben, és az itt elkövetett őrjöngéseid, testi fenyegetéseid miatt joggal kiérdemelsz egy hatalmas nagy faszerdőt a Tanszéktől, mondjuk egy tényfeltáró videót, mint anno kajmán is, amikor elszemtelenedett.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot Molnár F. Árpáddal, ha egyáltalán még szóba áll veled, hogy interjúvoljon meg egy tényfeltáró, oknyomozó videó erejéig trollügyben! De szerintem Molnár F. is elhajt, mint a magzatot.
Úgy gondolom, hogy az elmúlt egy nap során az Agropandás videó kommentjeiben, és az itt elkövetett őrjöngéseid, testi fenyegetéseid miatt joggal kiérdemelsz egy hatalmas nagy faszerdőt a Tanszéktől, mondjuk egy tényfeltáró videót, mint anno kajmán is, amikor elszemtelenedett.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot Molnár F. Árpáddal, ha egyáltalán még szóba áll veled, hogy interjúvoljon meg egy tényfeltáró, oknyomozó videó erejéig trollügyben! De szerintem Molnár F. is elhajt, mint a magzatot.
Nov 30, 2017 20:15:35
broni
Nov 30, 2017 20:24:21
vetttem pár tuborgot, ma nem nyit ki a kocsma.......máshova nincs kedvem menni, sok a köcsög..........salut...bogyesz!!!!!!!!!!
Nov 30, 2017 20:24:21
Ukrán rambó
Nov 30, 2017 20:28:17
Mehet a tényfeltárás borimamának!
Nov 30, 2017 20:28:17
-
Nov 30, 2017 20:35:18
szerintem ideje mindkét elmeroggyantat bezavarni abba a bizonyos erdőbe, aminek a gondozásában tevékenyen részt vettek.
Nov 30, 2017 20:35:18
broni
Nov 30, 2017 20:35:41
youtu.be/xGdncwf6EE0
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!
Azt akarom, hogy hagyja el ezt a hamis jólét
a sötét magány, halál súgja
titkait a hatalmas vadonban
Whispers hallom a vad ismeretlen
Főszerepben a vadonba
A fényhordozóra a sötétben a fák
A értelemben egy hang a fekete
Az arc, ami így szól
A kék fehér és hidegvérzést
akarom mosni az arcot
a
véralgott vértől vérrel Csavart boszorkányság a vadonban
A lélek és a lélek forgatása
az ismeretlen vadonba
Séta a fény fölött
az éjszakai varázslat árnyékában Csavargó
elmém
Én vagyok
a hamis társadalom struktúrájának ellensége
A fekete erdők az örök trónt alkotják
saját akaratom, vágyaim és sorsom
Nem vagy semmi!
Egy vak rabszolga elnyomott és
hamis gazdagsággal programozta
A koponyát ...
Éjjel beszéltem
A kezemben lévő koponyával
járok a vadonba
Kenyér tartása magasan az erdő felé
A fekete erdő a
trónom Fekete vér varangyos
és követte egy üvöltő fekete kutya
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!
Azt akarom, hogy hagyja el ezt a hamis jólét
a sötét magány, halál súgja
titkait a hatalmas vadonban
Whispers hallom a vad ismeretlen
Főszerepben a vadonba
A fényhordozóra a sötétben a fák
A értelemben egy hang a fekete
Az arc, ami így szól
A kék fehér és hidegvérzést
akarom mosni az arcot
a
véralgott vértől vérrel Csavart boszorkányság a vadonban
A lélek és a lélek forgatása
az ismeretlen vadonba
Séta a fény fölött
az éjszakai varázslat árnyékában Csavargó
elmém
Én vagyok
a hamis társadalom struktúrájának ellensége
A fekete erdők az örök trónt alkotják
saját akaratom, vágyaim és sorsom
Nem vagy semmi!
Egy vak rabszolga elnyomott és
hamis gazdagsággal programozta
A koponyát ...
Éjjel beszéltem
A kezemben lévő koponyával
járok a vadonba
Kenyér tartása magasan az erdő felé
A fekete erdő a
trónom Fekete vér varangyos
és követte egy üvöltő fekete kutya
Nov 30, 2017 20:35:41
broni
Nov 30, 2017 20:38:51
szerintem ideje mindkét elmeroggyantat bezavarni abba a bizonyos erdőbe, aminek a gondozásában tevékenyen részt vettek.
kisboros nem bírna egy vigyorgót.........vagy őt csinálnák ki, vagy magát......persze ezt zártosztályra értem, én oda nem járok......csak mesélték.....durva kurva
Nov 30, 2017 20:38:51
stabil köszfetyítyés
Nov 30, 2017 21:14:52
Zsír vityejója:
www.youtube.com/watch?v=i0nePKOZRcY
www.youtube.com/watch?v=i0nePKOZRcY
Nov 30, 2017 21:14:52
-
Nov 30, 2017 21:15:04
Mehet a tényfeltárás borimamának!
neki postai levelet kell írni. elkezdem, aki tovább akarja írni, az mindig másolja át a saját kommentjébe ami már kész van, és írja hozzá a saját részét. ha kész van, valaki majd adja fel.
Tisztelt Boros Lászlóné!
Talán nem tudja, hogy mit művel a fia az interneten, ezért mi, akiket megállás nélkül zaklat és fenyeget, leírjuk Önnek.
Pár évvel ezelőtt a fia, László megismerkedett a neten egy férjes asszonnyal, akit nevezzünk Eszmeraldának. László bensőséges, talán szerelmi viszonyba került ezzel az assznnyal, bár soha nem találkoztak. Pontosan nem tudjuk min, de végül összevesztek.
László sorra látogatta az internetes fórumokat, és véleményével, beszólogatásaival bosszantotta az embereket. Nem nagyon szerették emiatt.
Párszor ellátogatott a mi fórumunkra is. Senki nem hívta őt. Itt aztán tovább folytatták veszekedésüket Eszmeraldával.
folytassa aki akarja
Nov 30, 2017 21:15:04
-
Nov 30, 2017 21:19:12
Nov 30, 2017 21:19:12
-
Nov 30, 2017 21:26:25
Kisboros, neked tényleg ilyen jelenetek pörögnek a fejedben egész nap? Csáknorrisznak képzeled magad? El tudom képzelni, ahogy az elsötétített gyerekszobában, herbáltól meg brainboostertől beállva, nyáladzva bámulod a falat és heherészel amikor meghal egy képzeletbeli troll.
Ez majdnem negyvenévesen shiker!
Nov 30, 2017 21:26:25
-
Nov 30, 2017 21:29:53
Zsír vityejója:
youtube.com/watch?v=i0nePKOZRcY
Szerintem senki ne írjon hozzászólást a videó alá.Sodi vloggja is már 614 megtekintésnél jár,a hsz-k miatt.nem kéne pont nekünk,akiket rendszeresen zaklat népszerűsíteni a tákolmányát. youtube.com/watch?v=i0nePKOZRcY
Nov 30, 2017 21:29:53
broni
Nov 30, 2017 21:33:38
hú de szar lett.
Nov 30, 2017 21:33:38
-
Nov 30, 2017 21:35:25
A gyerekszobában él, régi vhs kazetták és bravo poszterek között.
Nov 30, 2017 21:35:25
-bige
Nov 30, 2017 21:37:18
Szerintem senki ne írjon hozzászólást a videó alá.Sodi vloggja is már 614 megtekintésnél jár,a hsz-k miatt.nem kéne pont nekünk,akiket rendszeresen zaklat népszerűsíteni a tákolmányát.
a nevem lemaradt.csak,hogy tudja kire haragudjon,bige :) Nov 30, 2017 21:37:18
broni
Nov 30, 2017 21:40:22
Petargrad 2
3 hónapja
Respect from Croatia to the greatest Romanian
na, enyire szeretik az usztasák a magyarokat))))))))))))
egy codreanut-éltető dal alatt volt....
Nov 30, 2017 21:40:22
-
Nov 30, 2017 21:41:19
Az Egy kosaras naplójában van egy rész, amikor Leo (Jim) belőve azt halucinálja, hogy bemegy az osztályba és mindenkit szétlő shotgunnal. Kisboros is ilyen halucinációk között éli a napjait. Csak ő herbáltól van készen, nem herointól.
Nov 30, 2017 21:41:19
Laci
Nov 30, 2017 21:50:54
Az Egy kosaras naplójában van egy rész, amikor Leo (Jim) belőve azt halucinálja, hogy bemegy az osztályba és mindenkit szétlő shotgunnal. Kisboros is ilyen halucinációk között éli a napjait. Csak ő herbáltól van készen, nem herointól.
Én... Illetve a haverom azt a jelenetet szeretné látni, amikor Dicaprionak nincsen pénze drogra és az aluljáróban lecirmant egy arrajáró öreg buzit. Ezt feldolgozhatná zsír saját verzióban xD
Nov 30, 2017 21:50:54
-bige
Nov 30, 2017 22:00:06
én a 10-ből 0 pontot adok rá.nem kreatív,a dialógusok harmatgyengék,egy összecsapott fércmű.
Nov 30, 2017 22:00:06
trendbeli garázdaság
Nov 30, 2017 22:10:01
Azgeci hetekig fog vele szöszmötölni a digitális analfabéta, aztán a gépe behorpad és nem fogja tudni lerenderelni, erről is mi tehetünk majd meg a kémkakas. Lófasz se lesz ebből, meglátjátok...
Én drukkolok a kisbuzinak, hogy bevádoljon olyan embereket, akiknek fogalma sincs, hogy ő egyáltalán létezik. Mert ebben az esetben lesz egy szlovák ügyvéd, aki megkeresi a megrágalmazottakat, hogy ideje lenne pert indítani, és a per során bizony elő fog kerülni az igazságügyi elmeszakértői vizsgálat is. Azután pedig Lackó a hátralévő éveit egy zárt intézetben fogja eltölteni, ott is a táplálékánc legalján. A puhos teste és a feminin vonásai miatt pedig biztos lehet benne, hogy időnként egyes betegtársak, esetleg ápolók meglátogatják néha éjszakánként, amikor a rácsos ágyhoz szíjazva magatehetetlenül fekszik LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nov 30, 2017 22:10:01
broni
Nov 30, 2017 22:25:23
vazelin nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 30, 2017 22:25:23
broni
Nov 30, 2017 22:47:23
baszik walaki??????????????????
Nov 30, 2017 22:47:23
Szargi
Nov 30, 2017 22:50:06
Tisztelt Boros Lászlóné!
folytassa aki akarja
a csavarhúzózást, ismert emberek megöléssel fenyegetését is bele kell tenni. esetleg néhány nőverős, kurvázós kommentet tajgefostól is, hogy neki hogy esne, ha vele beszélnének így? Tisztelt Boros Lászlóné!
folytassa aki akarja
Nov 30, 2017 22:50:06
Weinstein
Nov 30, 2017 22:55:19
Nov 30, 2017 22:55:19
Tyeknyikai pjóba
Nov 30, 2017 23:20:11
én a 10-ből 0 pontot adok rá.nem kreatív,a dialógusok harmatgyengék,egy összecsapott fércmű.
Ha nem meztelenül és a faszát nyúzva ül egy irodai forgószeken a filmen,akkor egy nagy szar az egész!
Nov 30, 2017 23:20:11
Bunyós Pityu
Nov 30, 2017 23:23:55
Tisztelt Boros Lászlóné!
folytassa aki akarja
Vállalom, hogy 3 verzióban feladom.Tisztelt Boros Lászlóné!
folytassa aki akarja
Nem igazán értek a postai működéshez, de fel kéne osztani olyan 7 időpontos feladásra, hogy mindenképpen borimama kapjon belőle, gyanítom hogy a csalafinta, agyafúrt lackó bontogatná és iktatná a trollok.xlsx-be mielőtt a mama tudomást szerezne róla.
Nov 30, 2017 23:23:55
broni
Nov 30, 2017 23:40:50
youtu.be/cqoELHYA_dM
kibaszot nagy ez a rotting christ..............
ez hiányzott igazán..éjjeli black metal
kibaszot nagy ez a rotting christ..............
ez hiányzott igazán..éjjeli black metal
Nov 30, 2017 23:40:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 30, 2017 23:41:09
x38)
Egy igazi gányolt fos a filmed, zsír! Az egyetlen dolog, ami realisztikus benne, hogy tőlem annyira fosol, hogy nem is mersz közelebb jönni, csak puskával van esélyed ellenem. Az "újságírókat" bezzeg puszta kézzel vered szét, de egy "izraeli kém" már neked is nagy falat. Kár, hogy vége a snittnek, a valóságban ilyenkor felállok (tudod, golyóálló mellény...), odasétálok hozzád és egy laza Krav Maga mozdulattal kitépem a szívedet. Nagyon örülök, hogy már egyből az első részben én lettem a főellenség! Ebből is látszik, amiket írok ide rólad/neked, azok megfelelnek a valóságnak, ezért csípem ennyire a szemedet. Szerintem ne is foglalkozz mással, csak velem! Egész estés filmet akarok látni, a kurva anyádat! Semmi dolgod egész nap, és egy ilyen 2 perces fossal van pofád kiszúrni a szememet? Hát kapd már össze magad, te migráns szar! Motiváljalak? Én dübbentettem meg anyádat, én adtam fel a hirdetéseket, én vagyok Eszmeralda és Dalbír, én küldtem a kémkakast, én rúgattalak ki a Jabilból, én írtam a szócikket és én vagyok az, aki öngyilkosságba fog hajszolni és amikor az önkormányzat elkapar, kiáslak, felgyújtom a hulládat, és ha végre leégett rólad a zsíros húsod, a koponyádat kiteszem a tanszéken a vitrinbe! Ráadásul jó okom sincs rá, egyszerűen csak idepofátlankodtál, tenyérbemászó a képed, nem vagy még zsidó sem, egy kis falusi ukrán migráns szar vagy, szóval poénból, hobbiból a szabadidőmben készítelek ki. Saját magam és a többi troll szórakoztatására. Végre megtetted az első lépést, innen már nincs visszaút!! De ez a csidejó annyira szar volt, hogy felbosszantottál vele! Szóval, ha holnap reggel 6ig nem készítesz értékelhető egész estés mozifilmet, amit ígérgetsz már mióta, forgatókönyv is megvan, stb., akkor meg fogod látni, hogy mire vagyok képes, ha nem csak 1% erőforrást és energiát fektetek beléd takarék lángon. Mindent bevetek ami a kezem ügyébe kerül, és égni fog minden. Te is!
Ja, persze ez paródiarovat, itt a smiley: :))))
Tudod, hogy ezt a kommentet is teljesen hiába mentsd el, ahogy a többit is.
De azért a paranoiádnak adott, nem igaz? Remeg a szád széle, Lackó? Mire elolvastad ezt a kommentet, legalább 5 évet öregedtél, nem igaz? Látod, milyen jól szórakoznak a nézők?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
De azért a paranoiádnak adott, nem igaz? Remeg a szád széle, Lackó? Mire elolvastad ezt a kommentet, legalább 5 évet öregedtél, nem igaz? Látod, milyen jól szórakoznak a nézők?
-bige
Nov 30, 2017 23:45:57
Közöld vele.Talán megvalósítja ezt a filmötletedet, a te kedvedért. Nov 30, 2017 23:45:57
Pegazus 88
Nov 30, 2017 23:46:13
Egy igazi gányolt fos a filmed, zsír! Az egyetlen dolog, ami realisztikus benne, hogy tőlem annyira fosol, hogy nem is mersz közelebb jönni, csak puskával van esélyed ellenem. Az "újságírókat" bezzeg puszta kézzel vered szét, de egy "izraeli kém" már neked is nagy falat. Kár, hogy vége a snittnek, a valóságban ilyenkor felállok (tudod, golyóálló mellény...), odasétálok hozzád és egy laza Krav Maga mozdulattal kitépem a szívedet. Nagyon örülök, hogy már egyből az első részben én lettem a főellenség! Ebből is látszik, amiket írok ide rólad/neked, azok megfelelnek a valóságnak, ezért csípem ennyire a szemedet. Szerintem ne is foglalkozz mással, csak velem! Egész estés filmet akarok látni, a kurva anyádat! Semmi dolgod egész nap, és egy ilyen 2 perces fossal van pofád kiszúrni a szememet? Hát kapd már össze magad, te migráns szar! Motiváljalak? Én dübbentettem meg anyádat, én adtam fel a hirdetéseket, én vagyok Eszmeralda és Dalbír, én küldtem a kémkakast, én rúgattalak ki a Jabilból, én írtam a szócikket és én vagyok az, aki öngyilkosságba fog hajszolni és amikor az önkormányzat elkapar, kiáslak, felgyújtom a hulládat, és ha végre leégett rólad a zsíros húsod, a koponyádat kiteszem a tanszéken a vitrinbe! Ráadásul jó okom sincs rá, egyszerűen csak idepofátlankodtál, tenyérbemászó a képed, nem vagy még zsidó sem, egy kis falusi ukrán migráns szar vagy, szóval poénból, hobbiból a szabadidőmben készítelek ki. Saját magam és a többi troll szórakoztatására. Végre megtetted az első lépést, innen már nincs visszaút!! De ez a csidejó annyira szar volt, hogy felbosszantottál vele! Szóval, ha holnap reggel 6ig nem készítesz értékelhető egész estés mozifilmet, amit ígérgetsz már mióta, forgatókönyv is megvan, stb., akkor meg fogod látni, hogy mire vagyok képes, ha nem csak 1% erőforrást és energiát fektetek beléd takarék lángon. Mindent bevetek ami a kezem ügyébe kerül, és égni fog minden. Te is!
OMEGALOL!!! ZSENIÁLIS! NSZKSZ a komment!
Nov 30, 2017 23:46:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 30, 2017 23:53:58
x38)
Édes faszom már de tényleg. Abban bíztam, hogy ha már fotózgat meg forgatókönyveken agyal, akkor valami minimális minőséget fogunk látni. Ez a két perces szánalomra méltó katasztrófa tényleg több a soknál. SoDI színvonalát sem éri el, pedig az aztán a kihívás! Mától fogva minden őrjöngésére vagy filmecskéjére fogok egy ilyen kommentet írni, hátha az egyik olvasása közben elpattan egy ér a halántékában, és a nyálcsorgatóban már nem lesz internet-hozzáférése. Nem látok más módot arra, hogy innen elkotródjon, mint ezt. És ezzel még Borosmama is egyet ért, kvázi az ő életét mentjük meg azzal, ha zsírt kivonjuk a forgalomból. Tajgi legalább időnként vicces, de ez a fosdarab... Áh, kár a billentyűzetért, de tényleg...
-bige
Dec 01, 2017 00:07:18
Sodi játszik
Dec 01, 2017 00:07:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2017 00:09:11
x38)
Sodi játszik
Szerintem neki is betett ez a zsídeó, kénytelen ellensúlyozni egy kis marfangémpléjjel...
-bige
Dec 01, 2017 00:11:30
szét csúsztak a zsinórok,most rakja újra össze őket. Dec 01, 2017 00:11:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2017 00:12:39
x38)
Linket plz, nem látom a csatornáján, hogy lenne köszfetyítyés.
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Dec 01, 2017 00:13:23
x4)
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Dec 01, 2017 00:14:26
x4)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2017 00:15:07
x38)
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha egyszer van egy LIVE kontent, akkor a YT csatorna "főoldalán" miért nem látszik?
-bige
Dec 01, 2017 00:15:13
kép nincs,csak hang.mindjárt sír
Dec 01, 2017 00:15:13
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:15:33
Hahó! Ez már a decemberi felpörgés! Elseje van!
Dec 01, 2017 00:15:33
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Dec 01, 2017 00:15:37
x4)
a tyodi most osztja ki az androidos programozókat hogy milyen gány munkát végeznek :D
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:18:15
Te jó ég! Nagyon szakadozik! :D
Dec 01, 2017 00:18:15
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Dec 01, 2017 00:19:21
x4)
banol mindenkit a újpalotai impotens, így sodi nem is tudja hogy szaggat a stream
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:21:47
Tajginál nagyobb hülye nincs, vagy csak nem telik neki hangszóróra!
MineralNe figyelj a trollokra, életelmük a foshadék valóságtagadás. Csak azért hazudják azt, hgoy szaggat mert el akarják venni a jókedved
MineralNe figyelj a trollokra, életelmük a foshadék valóságtagadás. Csak azért hazudják azt, hgoy szaggat mert el akarják venni a jókedved
Dec 01, 2017 00:21:47
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 01, 2017 00:22:28
x2)
baxi azt hazudja, hogy nála nem szaggat. mondjuk lehet, hogy a képet nem is látja az xp-s gépén.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:24:04
Próbálgatja újra indítani, de nagyon nem akar beindulni a nagy felpörgés.
Dec 01, 2017 00:24:04
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 01, 2017 00:25:28
x2)
baxi a teljesen normális kommenteket is törli. endre, így mi értelme a csetnek? tiltsd le az egészete úgy, ahogy van és kész.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 01, 2017 00:28:06
x2)
netflixezik a főbérlő, sneci? berlinben megoldhatatlan 2017-ben a normális sávszélességű internet?
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:28:26
Szerintem valahonnan lophatja a netet és wifiről megy, mert ilyen xar talán még sose volt. Herr Shrek valszeg lekapcsolhatta a fővezetékről.
Dec 01, 2017 00:28:26
??
Dec 01, 2017 00:28:58
Mi az, hogy Kiss Roland 1989-es ufó szemtanú?
Roland tudom, hogy hajnalban leszel, erre légyszives válaszolj!!
Dec 01, 2017 00:28:58
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2017 00:35:35
x15)
Trollok, ejtsétek már azt a skizofrén szerencsétlent, és erre figyeljetek:
www.youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA
Kezd megborulni a gyagyás. Ez egy nagyon erős évadzáró első teasere.
www.youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA
evidenciák
Dec 01, 2017 00:36:26
Talált cselezgetés közben a panelok aljában egy Színes UFO magazint, de bebaszva úgy megijedt tőle, hogy telefosott mackónadrágban rohant haza a gyerekszobába.
Dec 01, 2017 00:36:26
broni
Dec 01, 2017 00:41:40
málunk az osztályon sokan láttak ufót............
Dec 01, 2017 00:41:40
Boros László Tiszavasvári
Dec 01, 2017 00:45:40
89.247.108.134
sodi ip címe, mehet neki a ddos
sodi ip címe, mehet neki a ddos
Dec 01, 2017 00:45:40
._.
Dec 01, 2017 00:49:52
brutális a púpja a videón, forgolódik, úgyhogy látszik
Dec 01, 2017 00:49:52
Biztatási kár
Dec 01, 2017 00:54:43
Összeomlott aSodi? Olyan, mintha valami szer lenne benne.
Dec 01, 2017 00:54:43
._.
Dec 01, 2017 00:56:56
amikor újrakezdi a játékot, mehet újra a ddos, amikor a megoldást keresi, állítsuk le, hogy jónak tűnjön :)
Dec 01, 2017 00:56:56
kábító pitonszag
Dec 01, 2017 00:57:58
Összeomlott aSodi? Olyan, mintha valami szer lenne benne.
Az egész stream egy brutális sírógörcs. Konkrétan gombóccal a torkában bömböl végig a vadászbika. Egyik stream sem volt még ennyire durva. Péküjjünkki videó szinten ki van borulva, kicsit megint meg is sikerült sajnáljam. :(
Dec 01, 2017 00:57:58
textilmentes piton
Dec 01, 2017 01:02:08
úristen, hihetetlen ideggörcsök vannak folyamatosan, gyakorlatilag vonyít, mint a fürdős kurva.
Dec 01, 2017 01:02:08
Biztatási kár
Dec 01, 2017 01:02:17
Hasonlókra gondolok én is. Holnap elvileg meló, de nem igazán izgatja, lehet hogy már nincs is. Agropanda nem is ismeri, de ő is megállapította, hogy nagyon le van épülve. Nagy gáz lehet.
Dec 01, 2017 01:02:17
textilmentes piton
Dec 01, 2017 01:03:39
remélem valaki nézi a chatet is, Tajgi épp belezni akar megint. Egyébként sikeresen elkergette a két fogyi az összes nézőt
Dec 01, 2017 01:03:39
púp-orr-sérvész
Dec 01, 2017 01:05:45
"Viáros" doom horror zenéjére:
"basszad meeg. MI AZ ISTEN VAAN? Szét rúgtam a dolgokat és megszünt a kamerakép, vagy mi a franc van? Anyád picsája! Bazdmeg és neEEEEEeeeEEee. Kurva anyádat! Ez kell"
www.youtube.com/watch?v=jr-AttBIQ9o
"basszad meeg. MI AZ ISTEN VAAN? Szét rúgtam a dolgokat és megszünt a kamerakép, vagy mi a franc van? Anyád picsája! Bazdmeg és neEEEEEeeeEEee. Kurva anyádat! Ez kell"
www.youtube.com/watch?v=jr-AttBIQ9o
Dec 01, 2017 01:05:45
._.
Dec 01, 2017 01:06:46
menjen folyamatosan a ddos, amikor játszik, de egyszerre ne túl sokat, hogy ne hagyja abba, hanem boruljon ki teljesen és kapjon hisztériás rohamot :D
Dec 01, 2017 01:06:46
-bige
Dec 01, 2017 01:06:51
remélem valaki nézi a chatet is, Tajgi épp belezni akar megint. Egyébként sikeresen elkergette a két fogyi az összes nézőt
folyamatosan bejelentem erőszakos tartalom miatt.ti is jelentsetek minden mondatot külön. Dec 01, 2017 01:06:51
-
Dec 01, 2017 01:24:56
Marha vicces, 4-en láttuk az ufot határőr voltam 1989-ben, volt időnk eget bambulni és a városi szmog sem takarhatta el, én meg tudok kezelni egy kalasnyikovot az egyik ufóval végeztünk és a laktanya szakács megcsinálta rántott húsnak Roland tudom, hogy hajnalban leszel, erre légyszives válaszolj!!
Dec 01, 2017 01:24:56
Összehasonlító Ödön
Dec 01, 2017 01:27:12
Dec 01, 2017 01:27:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2017 01:30:40
x38)
Brutál a teaser, mit ne mondjak! Anyázós sírógörcs, igazi ASODI, aki élőonlájn mutatja meg a számítógépes tudását és valódi lényét. Amikor leköpi a tabletet, az nagyon durva, főleg, hogy utána pont azt a részt hallgatja vissza ő is, és heherészik... Undorító egy lény ez a sneci!
De tényleg a végét járja, szóval nincs már messze a "púpszászi száműzetés"!
De tényleg a végét járja, szóval nincs már messze a "púpszászi száműzetés"!
heavy metal
Dec 01, 2017 01:32:43
www.youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA#t=141a legjobb rész
Dec 01, 2017 01:32:43
-bige
Dec 01, 2017 01:33:10
azt írja kisboros,hogy aberrált szinglik vagyunk :) közben egyik retardnak sincs nő az életébe.de mit várjunk egy olyantól,aki magát "kisbori"-nak nevezi.nem női név az?
Dec 01, 2017 01:33:10
heavy metal
Dec 01, 2017 01:33:49
Dec 01, 2017 01:33:49
púp-orr-sérvész
Dec 01, 2017 01:45:17
A két retard nem tud privátban dumálni valahol?
Minden más hozzászólót kisoderáltak.
3T[message deleted]
Chanson de Rolandmeg kell nézni mi van a memóriában, van a winpooch az wegész jól kilkövi a hackelőket, mert látod milyen progi haszánlja túl a memoriát
kisboros1nem használok win10-et. ami jó, ahhoz nem kell hozzányúlni, ez a tapasztalatom. sokáig használtam xp-t, azt szerettem, most win7-em van.
Migrén MineralMost nem akadozik semmi
Chanson de Rolanda trollfórumon azt írják mehet a ddos sodinak
kisboros1a trollok állítólag tudják az ip-det, lehet azok szemétkednek valamit. ha dinamikus az ip-d, konnektálj újra.
Migrén MineralEzért kellene linuxot használni
Chanson de RolandKiss Endre Farkas (Recskaboy) eleve súlyosan terhelt, akkor tudják terhelni a közvetítést
Chanson de Rolandén lehet átállok linuxre, csak kérdés hogy a totó program fut-e rajta ami dos alapú
Chanson de Rolandezért nem akarok az XP-ről váltani
Migrén MineralPróbáld meg lekövetni a ddos támadást. Szerintem örebro svédországból támadja mert ott olyan erős a net, hogy támadni tudják a német rendszereket. Örebro az egyetlen troll akinek nem sima halált hanem
kisboros1jó az az xp. fel tudnék tenni én is olyan rendszert, amihez a trollok segghülyék, raádásul stabil és nem bugos: novell netware...
Migrén MineralKibelezést szánok majd úgy mint Hannibal Lecter megetetném vele haldoklás közben a saját beleit
Migrén MineralMiután megdöglött levágnám a fejét és megcsinálnák néhány focicselt vele
Chanson de Rolandkarácsonykor a NYírpalota 4 számhoz jön örebró, meg akar verekedni velem, összetöröm a csontjait
kisboros1nem fog odamenni, csak a pofája nagy.
Migrén MineralA kalapcs azért be lesz készítve gondolom, majd a tek fogja elvinni és már nem ud visszamenekülni svédországba
Chanson de RolandAz állítja valami rokona lakik ott, kalapács nélkül sehova nem indulok el, mai világban
kisboros1írtam korábban is: tisztában vannak ők is vele, milyen bűncselekményeket követtek el , szóval nem fogja egyik sem felfedni magát.
Migrén MineralOlyan trollok a jó trollok minta szürkekutya tomanovics aki felvállalja a pofáját, bár ő csak apai ágról zsidó ezért a többi troll is outsiderként kezeli lásd moshe dayan
kisboros1amelyik találkozót kér, az csak pofázik...
Chanson de RolandIde nem csöngetett fel egyik sem, a hírtv is pofátlan volt, hogy éjjel kettőkor riasztotta fel anyámat
Chanson de RolandSherlock Porkset keresték nem normális
Chanson de Rolandmi ez őka rendőrség?
kisboros1janie-t kidobtad, vagy nem mer megszólalni és csak tele gatyával sunnyog?
Chanson de RolandHa nem mondják meg kitől kapták a telefonszámot, a Péterfi Juditit kénytelen leszel zakaltni
Migrén MineralAz a horgosi seggbebaszott cigány archer fenyegetett, hgoy uszítani fogja a hírtvt ő lehett a spicli
Migrén MineralMilyen dolog leírni a különbséget külömbségnek. Ilyet csak egy beszéd és írástudatlan szerb cigány csinál
Chanson de RolandMegpróbálta Bózsó István újvidéki újságíróra kenni a személyazonosságát, igazi gyáva ember egy orosz diétás blogját törte fel kalinyigárdi blog az övé
Migrén MineralBármikor átvágom annak a hírtvs szőke szukának a nyakát amiért a trollok pártját a momentumot népszerűsíti
kisboros1ahogy olvasom, az lepukkant alkesz -bige megint itt figyelget, ahelyett, hogy a gyerekével foglalkozna...
Chanson de RolandMegkértem Bózsót ha hasonló őrültet lát mint archer és gyanús jelezze
Migrén MineralBózsó Istvánt is zaklatja, pedig nem is tudja, hgoy már megtudtam a vezetéknevét ami Laták, csak a keresztneve kell, a tartózkodási helye már megvan horgos
Chanson de RolandAzt választolta, hogy nem gondolta volna, hogy Magyarországon ilyen mély pöcegödör van, hogy a firkászok trollkodjáka civileket
Chanson de RolandLaták, megkérdezem a spanomat ha telefonál a börtönből, ismer-e latákot
Chanson de RolandPersze jó lenne egy Be (Büntető Eljárásról) könyvet megszerezni neki, mert nem spanom lesz, senki nem tudott egy fénymásolt példát szerválni, a legújabb kéne
kisboros1ezeknek a firkászoknak semmi közük nincs a magyarsághoz. ők ahhoz tartoznak, ahhoz kötődnek, ahonnan éppen kapják a drogra valójukat. hozzánk, a magyarsághoz semmi közük nincs.
Migrén MineralCvi Huang az utóbbi időben nem ír, legutoljára azt írta felfedi a horgosi emercsempész szarevőt. Remélem nem csináltak vele valamit?
Chanson de Rolandezek az újvidékiek nem tudják ezt, hogy drogosok - azért írnak módosított tudattal, mert jobban tudják a tömeget hülyíteni.
Chanson de Rolandfirkász burzsuj kasztunk van
Chanson de Rolandmind az elitbe képzeli magát
Chanson de RolandCvi eltűnt valóban, már nem adott ki infót archerről pedig megígérte
Migrén MineralŐk alacsonyabb rendűek, A Nietzschei értelembe vett übermenschek mi vagyunk
Chanson de RolandÍgy már érthető miért irritálja őket egy magasabbrendű embertípus, amíről Hamvas BÉLa is írt, hangfelvételen megvan a youtube stremplayer playlistán a blogon
kisboros1az mindenesetre most kiderült, hogy janie-nek nincs csávója.
Chanson de RolandKi ez a janie, tlaán nem a volt barátnőm?
kisboros1troll: janie's got a gun
kisboros1a fórumon: -bige
Migrén MineralSodira is azért szálltak rá meg a TC-re amit ők csak egyes és kettes csatornának hívnak mert az ő bloggeri tevékenységük teremtette meg azt a szellemi légtért ami leváltotta gyurcsányt
Chanson de Rolandgyanús nekem ez a bige
Migrén MineralKi az a nyílvános faszkiverő?
kisboros1egy senki
Migrén MineralLátom a fórumon felgyújtásról és kponyákról fenyegetőzik, meglátogatom
Chanson de Rolandamúgy egy régimódi nő nem nevezi magát bigének -egyenesen kikérné magának
kisboros1bigét én nőnek sem nevezném. degradáló rájuk nézve. csak égeti őket.
Migrén MineralA mai femmenácik tönkretették a nők énképét és hisztis szörnyetegeket csináltak belőlük. Néha már a volt exemtől is undorodok pedig a leélt évek száma nem volt csekély, de tönkretette a konzumiditizm
kisboros1én már azt sem értem, hogy a sok barom miért reklámozza a "párját" facebookon...
Migrén MineralEzek a burzsujfosládák nem olvastak még Erich Von Danikent azért vonják kétségbe az idegenek személését
kisboros1családi képek facebookon...
kisboros1mennyi baromállat...
kisboros1kiteszik célpontnak a családtagjaikat, csak azért, hogy figyelemkurvulhassanak...
Migrén MineralMegállapításom szerint a trollok nagyrésze nem él családos életet hanem abberált sexuális antáziájuk van pl, egyszer a horgosi cigány egy fenyegető kommentbe egy olyan pornófilmet linklet ahol az egyi
Migrén Mineralnő egy másikat műfasszal megbasz és közben nyalja a fülét
kisboros1egy nyilvánvaló, hogy a trollok többsége aberrált szingli, de úgy általánosságban írtam, amit írtam...
Chanson de RolandJók ezek a játék progik, szabályos kiképzést kap az ember,
kisboros1miért rakja ki valaki a csaját/fiúját facebookra?
Migrén MineralBOKÚLVA, röviden ez a fedőneve annak a szcientológiailag clear és zsidó technokrata akciónak ami civilek és underground bloggerek zaklatására irányul
Migrén MineralAz nagyobb kérdés hogy egyáltalán minek vezették itt be a facebookot? Amerikai oldal így a sok kamuprofil ügye el sem jut hozzájuk. Jobb volt amég országonként volt Iwis, Vkontakte stb
Chanson de Rolandclearnak nincs tudatalattija
kisboros1látok benne fantáziát, csak hát vannak hátulütői...
Migrén MineralMolnár F. is clear volt valaha de aztán megtért és keresztény lett, talán ő ismer a titkosszolgálati múltjából olyan módszereket amivel le lehet leplezni a soditrollokat, ha találkozom beszélek vele
kisboros1nagy részük már le van leplezve...
Migrén MineralEgy dolog a felderítés és egy dolog az ártalmatlanítás, pofánbaszhatom őket papagájfogóval, de akkor fog a törvény, viszont ha úgy lehetne őket ártalmatlanítani mint a Litvinyenkót, ha rákosak lesznek
Minden más hozzászólót kisoderáltak.
3T[message deleted]
Chanson de Rolandmeg kell nézni mi van a memóriában, van a winpooch az wegész jól kilkövi a hackelőket, mert látod milyen progi haszánlja túl a memoriát
kisboros1nem használok win10-et. ami jó, ahhoz nem kell hozzányúlni, ez a tapasztalatom. sokáig használtam xp-t, azt szerettem, most win7-em van.
Migrén MineralMost nem akadozik semmi
Chanson de Rolanda trollfórumon azt írják mehet a ddos sodinak
kisboros1a trollok állítólag tudják az ip-det, lehet azok szemétkednek valamit. ha dinamikus az ip-d, konnektálj újra.
Migrén MineralEzért kellene linuxot használni
Chanson de RolandKiss Endre Farkas (Recskaboy) eleve súlyosan terhelt, akkor tudják terhelni a közvetítést
Chanson de Rolandén lehet átállok linuxre, csak kérdés hogy a totó program fut-e rajta ami dos alapú
Chanson de Rolandezért nem akarok az XP-ről váltani
Migrén MineralPróbáld meg lekövetni a ddos támadást. Szerintem örebro svédországból támadja mert ott olyan erős a net, hogy támadni tudják a német rendszereket. Örebro az egyetlen troll akinek nem sima halált hanem
kisboros1jó az az xp. fel tudnék tenni én is olyan rendszert, amihez a trollok segghülyék, raádásul stabil és nem bugos: novell netware...
Migrén MineralKibelezést szánok majd úgy mint Hannibal Lecter megetetném vele haldoklás közben a saját beleit
Migrén MineralMiután megdöglött levágnám a fejét és megcsinálnák néhány focicselt vele
Chanson de Rolandkarácsonykor a NYírpalota 4 számhoz jön örebró, meg akar verekedni velem, összetöröm a csontjait
Migrén MineralA kalapcs azért be lesz készítve gondolom, majd a tek fogja elvinni és már nem ud visszamenekülni svédországba
Chanson de RolandAz állítja valami rokona lakik ott, kalapács nélkül sehova nem indulok el, mai világban
kisboros1írtam korábban is: tisztában vannak ők is vele, milyen bűncselekményeket követtek el , szóval nem fogja egyik sem felfedni magát.
Migrén MineralOlyan trollok a jó trollok minta szürkekutya tomanovics aki felvállalja a pofáját, bár ő csak apai ágról zsidó ezért a többi troll is outsiderként kezeli lásd moshe dayan
kisboros1amelyik találkozót kér, az csak pofázik...
Chanson de RolandIde nem csöngetett fel egyik sem, a hírtv is pofátlan volt, hogy éjjel kettőkor riasztotta fel anyámat
Chanson de RolandSherlock Porkset keresték nem normális
Chanson de Rolandmi ez őka rendőrség?
kisboros1janie-t kidobtad, vagy nem mer megszólalni és csak tele gatyával sunnyog?
Chanson de RolandHa nem mondják meg kitől kapták a telefonszámot, a Péterfi Juditit kénytelen leszel zakaltni
Migrén MineralAz a horgosi seggbebaszott cigány archer fenyegetett, hgoy uszítani fogja a hírtvt ő lehett a spicli
Migrén MineralMilyen dolog leírni a különbséget külömbségnek. Ilyet csak egy beszéd és írástudatlan szerb cigány csinál
Chanson de RolandMegpróbálta Bózsó István újvidéki újságíróra kenni a személyazonosságát, igazi gyáva ember egy orosz diétás blogját törte fel kalinyigárdi blog az övé
Migrén MineralBármikor átvágom annak a hírtvs szőke szukának a nyakát amiért a trollok pártját a momentumot népszerűsíti
kisboros1ahogy olvasom, az lepukkant alkesz -bige megint itt figyelget, ahelyett, hogy a gyerekével foglalkozna...
Chanson de RolandMegkértem Bózsót ha hasonló őrültet lát mint archer és gyanús jelezze
Migrén MineralBózsó Istvánt is zaklatja, pedig nem is tudja, hgoy már megtudtam a vezetéknevét ami Laták, csak a keresztneve kell, a tartózkodási helye már megvan horgos
Chanson de RolandAzt választolta, hogy nem gondolta volna, hogy Magyarországon ilyen mély pöcegödör van, hogy a firkászok trollkodjáka civileket
Chanson de RolandLaták, megkérdezem a spanomat ha telefonál a börtönből, ismer-e latákot
Chanson de RolandPersze jó lenne egy Be (Büntető Eljárásról) könyvet megszerezni neki, mert nem spanom lesz, senki nem tudott egy fénymásolt példát szerválni, a legújabb kéne
kisboros1ezeknek a firkászoknak semmi közük nincs a magyarsághoz. ők ahhoz tartoznak, ahhoz kötődnek, ahonnan éppen kapják a drogra valójukat. hozzánk, a magyarsághoz semmi közük nincs.
Migrén MineralCvi Huang az utóbbi időben nem ír, legutoljára azt írta felfedi a horgosi emercsempész szarevőt. Remélem nem csináltak vele valamit?
Chanson de Rolandezek az újvidékiek nem tudják ezt, hogy drogosok - azért írnak módosított tudattal, mert jobban tudják a tömeget hülyíteni.
Chanson de Rolandfirkász burzsuj kasztunk van
Chanson de Rolandmind az elitbe képzeli magát
Chanson de RolandCvi eltűnt valóban, már nem adott ki infót archerről pedig megígérte
Migrén MineralŐk alacsonyabb rendűek, A Nietzschei értelembe vett übermenschek mi vagyunk
Chanson de RolandÍgy már érthető miért irritálja őket egy magasabbrendű embertípus, amíről Hamvas BÉLa is írt, hangfelvételen megvan a youtube stremplayer playlistán a blogon
kisboros1az mindenesetre most kiderült, hogy janie-nek nincs csávója.
Chanson de RolandKi ez a janie, tlaán nem a volt barátnőm?
kisboros1troll: janie's got a gun
kisboros1a fórumon: -bige
Migrén MineralSodira is azért szálltak rá meg a TC-re amit ők csak egyes és kettes csatornának hívnak mert az ő bloggeri tevékenységük teremtette meg azt a szellemi légtért ami leváltotta gyurcsányt
Chanson de Rolandgyanús nekem ez a bige
Migrén MineralKi az a nyílvános faszkiverő?
kisboros1egy senki
Migrén MineralLátom a fórumon felgyújtásról és kponyákról fenyegetőzik, meglátogatom
Chanson de Rolandamúgy egy régimódi nő nem nevezi magát bigének -egyenesen kikérné magának
kisboros1bigét én nőnek sem nevezném. degradáló rájuk nézve. csak égeti őket.
Migrén MineralA mai femmenácik tönkretették a nők énképét és hisztis szörnyetegeket csináltak belőlük. Néha már a volt exemtől is undorodok pedig a leélt évek száma nem volt csekély, de tönkretette a konzumiditizm
kisboros1én már azt sem értem, hogy a sok barom miért reklámozza a "párját" facebookon...
Migrén MineralEzek a burzsujfosládák nem olvastak még Erich Von Danikent azért vonják kétségbe az idegenek személését
kisboros1családi képek facebookon...
kisboros1mennyi baromállat...
kisboros1kiteszik célpontnak a családtagjaikat, csak azért, hogy figyelemkurvulhassanak...
Migrén MineralMegállapításom szerint a trollok nagyrésze nem él családos életet hanem abberált sexuális antáziájuk van pl, egyszer a horgosi cigány egy fenyegető kommentbe egy olyan pornófilmet linklet ahol az egyi
Migrén Mineralnő egy másikat műfasszal megbasz és közben nyalja a fülét
kisboros1egy nyilvánvaló, hogy a trollok többsége aberrált szingli, de úgy általánosságban írtam, amit írtam...
Chanson de RolandJók ezek a játék progik, szabályos kiképzést kap az ember,
kisboros1miért rakja ki valaki a csaját/fiúját facebookra?
Migrén MineralBOKÚLVA, röviden ez a fedőneve annak a szcientológiailag clear és zsidó technokrata akciónak ami civilek és underground bloggerek zaklatására irányul
Migrén MineralAz nagyobb kérdés hogy egyáltalán minek vezették itt be a facebookot? Amerikai oldal így a sok kamuprofil ügye el sem jut hozzájuk. Jobb volt amég országonként volt Iwis, Vkontakte stb
Chanson de Rolandclearnak nincs tudatalattija
kisboros1látok benne fantáziát, csak hát vannak hátulütői...
Migrén MineralMolnár F. is clear volt valaha de aztán megtért és keresztény lett, talán ő ismer a titkosszolgálati múltjából olyan módszereket amivel le lehet leplezni a soditrollokat, ha találkozom beszélek vele
kisboros1nagy részük már le van leplezve...
Migrén MineralEgy dolog a felderítés és egy dolog az ártalmatlanítás, pofánbaszhatom őket papagájfogóval, de akkor fog a törvény, viszont ha úgy lehetne őket ártalmatlanítani mint a Litvinyenkót, ha rákosak lesznek
Dec 01, 2017 01:45:17
xray
Dec 01, 2017 01:52:07
innentől már másold be. végünk van, mert rontást küldenek ránk xd
Dec 01, 2017 01:52:07
kábító pitonszag
Dec 01, 2017 02:20:52
Mentettem mindent természetesen, ha törli a Recskás felpakolom valahová.
Dec 01, 2017 02:20:52
Nemértő Nehemiás
Dec 01, 2017 05:04:36
miből gondolják, hogy yt-os becsületsértő, olykor életellenes fenyegetést tartalmazó soraik rájuk nem lesz hatással? mert más IPről írnak a különböző accountjukkal? MAC címet is cserélnek állandóan? és a szolgáltató loggolását is meghekkelik?
Dec 01, 2017 05:04:36
Örebro
(
x17)
Dec 01, 2017 07:22:27
x17)
zsiroshaju buzi, kerdezd mwg a retard spanodar, mierr nem jott le mikor felcsengettem neki? bevallotta, hogy otthon volt, de a”felfuggo” miatt nem mert lejonni.
ugyhogy kisbuzi ez legyen a kiindulopont!
zsiroshaju buzi, kerdezd mwg a retard spanodar, mierr nem jott le mikor felcsengettem neki? bevallotta, hogy otthon volt, de a”felfuggo” miatt nem mert lejonni.
ugyhogy kisbuzi ez legyen a kiindulopont!
-
Dec 01, 2017 07:24:54
végig spanyolul hablatyolnak, mi ez a szemét, kisbori?
Dec 01, 2017 07:24:54
tigris
Dec 01, 2017 07:40:32
Mit üzengetsz ukrimigri?
Ki a fasznak képzeled magad?
Felállítalak egy az egybe aztán leboxoljuk!
Add meg a számodat, kocsit küldetek érted!
Ki a fasznak képzeled magad?
Felállítalak egy az egybe aztán leboxoljuk!
Add meg a számodat, kocsit küldetek érted!
Dec 01, 2017 07:40:32
ez a kedvencem
Dec 01, 2017 08:29:46
teljesen bolondok...
Dec 01, 2017 08:29:46
visítás level 2000
Dec 01, 2017 08:33:00
Dec 01, 2017 08:33:00
Jud Süß
Dec 01, 2017 08:41:51
Mi lehet az, hogy System. Vérprofi programozó, vérprofi.
Dec 01, 2017 08:41:51
AutismusMaximus
Dec 01, 2017 09:18:56
Milyen ruhában van ez bazmeg!!??
Jewish kapo raging in Auschwitz, 1945 (colorized)
Dec 01, 2017 09:18:56
Mortal Danger
Dec 01, 2017 09:28:41
Szerintem asodi semmit nem tud az Agropandás ügyről. Ha tudna, tegnap nem rendezett volna ekkora auti-showt.
Egyébként, mindenki megnyugodhat, Bori soha nem fog semmit tenni a netes fenyegetőzésen és fogadkozáson kívül. Ez a fos feliratos videó a bizonyítéka. Hiszen beazonosított trollok vannak, pénze van, motivációja (mint tudjuk ez nagyon fontos!!) van, mégsem tesz shemmit. Azzal, hogy ezt a rakás fos videót elkészítette, még le is nyugodott talán, és tovább képzeleg, hogy ő Alexander ügynök és mindenkit lekaratéz. Sőt többször emlegette, hogy egy másik világban fognak a trollok meglakolni. Szóval kisbuzi elmész te a büdös picsába! De gyorsan.
Egyébként, mindenki megnyugodhat, Bori soha nem fog semmit tenni a netes fenyegetőzésen és fogadkozáson kívül. Ez a fos feliratos videó a bizonyítéka. Hiszen beazonosított trollok vannak, pénze van, motivációja (mint tudjuk ez nagyon fontos!!) van, mégsem tesz shemmit. Azzal, hogy ezt a rakás fos videót elkészítette, még le is nyugodott talán, és tovább képzeleg, hogy ő Alexander ügynök és mindenkit lekaratéz. Sőt többször emlegette, hogy egy másik világban fognak a trollok meglakolni. Szóval kisbuzi elmész te a büdös picsába! De gyorsan.
Dec 01, 2017 09:28:41
-
Dec 01, 2017 09:33:42
www.youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA#t=141a legjobb rész
Dec 01, 2017 09:33:42
Mortal Danger
Dec 01, 2017 09:36:09
nálam ez megy
Dec 01, 2017 09:36:09
Keró
Dec 01, 2017 09:37:55
Vállfa mindenképp legyen nálad!
Dec 01, 2017 09:37:55
kábító pitonszag
Dec 01, 2017 09:48:10
Szurkeegerkedes utan az este megnezem addig mit torolt es felrakom.
Na melo, csa!
Dec 01, 2017 09:48:10
-
Dec 01, 2017 09:56:21
Trollok, ejtsétek már azt a skizofrén szerencsétlent, és erre figyeljetek:
youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA
youtube.com/watch?v=4pMX8OgI8dA
Dec 01, 2017 09:56:21
kábító pitonszag
Dec 01, 2017 09:59:48
Igen, olvass vissza 1 kommentet...
Dec 01, 2017 09:59:48
-
Dec 01, 2017 10:18:07
Borika, neked másmilyen kezelést kéne végigjárnod, de sürgősen, mielőtt végleg megdübbented szerencsétlen anyádat!
Dec 01, 2017 10:18:07
Martin Scorsese
Dec 01, 2017 10:19:48
Kisboros, neked tényleg ilyen jelenetek pörögnek a fejedben egész nap? Csáknorrisznak képzeled magad? El tudom képzelni, ahogy az elsötétített gyerekszobában, herbáltól meg brainboostertől beállva, nyáladzva bámulod a falat és heherészel amikor meghal egy képzeletbeli troll.
Lackó, nekem van egy szuper filmötletem, tiéd lehetne a főszerep! A címe az lenne, hogy Ghost Cinema. Te játszanád a rettenthetetlen Alexander ügynököt, aki abc-sorrendben öli a trollokat, és lábainál hevernek a nők (persze kibaszásból egyiket sem dugja meg, hadd szenvedjenek). A végén pedig kiderülne, hogy egy elmebeteg álmodta az egészet, aki a saját szarában fetreng a vigyorgóban. Vagyis olyan lenne, mint a Viharsziget. Siess, különben a DiCapriónak adom a szerepet!
Dec 01, 2017 10:19:48
Javítva
Dec 01, 2017 10:36:22
Lackó, nekem van egy szuper filmötletem, tiéd lehetne a főszerep! A címe az lenne, hogy Ghost Cinema. Te játszanád a rettenthetetlen Alexander ügynököt, aki abc-sorrendben öli a trollokat, és lábainál hevernek a nők (persze kibaszásból egyiket sem dugja meg, hadd szenvedjenek). A végén pedig kiderülne, hogy egy elmebeteg álmodta az egészet, aki a saját szarában fetreng a vigyorgóban. Vagyis olyan lenne, mint a Viharsziget Valóság. Siess, különben a DiCapriónak adom a szerepet!
Dec 01, 2017 10:36:22
Szorgalmas hallgató
Dec 01, 2017 10:41:35
A legjobban a retardokban azt utálom, hogy mindig beígérik a showkat és aztán általában tízből egy valósul meg.
A repcsis dolog is kurvajónak tűnt és soha nem lett belőle semmi. Sodinak kismillió beígért saját faszerdője volt és amit magának sikerült bevonzani azt is mindig a trollok támogatták meg. Mondjuk még mindig ő a legtermékenyebb.
Zsír meg Farkarossz a nagy ígérgető de ők aztán tényleg lófaszt sem csinálnak.
Az egyik valami felvételeket ígérget kerítéshugyozásról meg erről-arról, de egy kibaszott krumplival tud csak VGA videókat csinálni, valami béna lassú cselekről.
A másik beígér trollos videókat, erre kivág valami z kategóriás gyerekfilmből két percet és ótvar szarul, fantáziátlanul feliratozza.
A Sodi fénykorában minden héten produkálta magát, havonta volt legalább valami ütős. Az évvégi epizódokról nem is beszélve.
Remélem púp megmenti a karácsonyt.
A repcsis dolog is kurvajónak tűnt és soha nem lett belőle semmi. Sodinak kismillió beígért saját faszerdője volt és amit magának sikerült bevonzani azt is mindig a trollok támogatták meg. Mondjuk még mindig ő a legtermékenyebb.
Zsír meg Farkarossz a nagy ígérgető de ők aztán tényleg lófaszt sem csinálnak.
Az egyik valami felvételeket ígérget kerítéshugyozásról meg erről-arról, de egy kibaszott krumplival tud csak VGA videókat csinálni, valami béna lassú cselekről.
A másik beígér trollos videókat, erre kivág valami z kategóriás gyerekfilmből két percet és ótvar szarul, fantáziátlanul feliratozza.
A Sodi fénykorában minden héten produkálta magát, havonta volt legalább valami ütős. Az évvégi epizódokról nem is beszélve.
Remélem púp megmenti a karácsonyt.
Dec 01, 2017 10:41:35
Szörcs Indexing
Dec 01, 2017 10:58:19
Dec 01, 2017 10:58:19
xray
Dec 01, 2017 11:03:22
elképesztően agyalágyultak xd
Chanson de Rolandpirokinézisről írtam a blogomon, amikor a Bródy Sándor 38 kigyulladt pénteken, mert egy lottószámot kértem a szombati számhúzásból és megfelelt rá a felsőb erő
Chanson de RolandAztán a karczag-villa is felgyúlladt, a kedvenc budai villa idén amiről szintén írtam a blogon, pont arra jártam kirándulni
Migrén MineralA vikendházban van egy kis hűtőláda amit csak erre a célra tartok.
Chanson de RolandÉn sem akartam rosszra használni, csak megkérdeztem egy lottószámot
Chanson de Rolandpirokinézisről írtam a blogomon, amikor a Bródy Sándor 38 kigyulladt pénteken, mert egy lottószámot kértem a szombati számhúzásból és megfelelt rá a felsőb erő
Chanson de RolandAztán a karczag-villa is felgyúlladt, a kedvenc budai villa idén amiről szintén írtam a blogon, pont arra jártam kirándulni
Migrén MineralA vikendházban van egy kis hűtőláda amit csak erre a célra tartok.
Chanson de RolandÉn sem akartam rosszra használni, csak megkérdeztem egy lottószámot
Dec 01, 2017 11:03:22
roland, a körlet szépe
Dec 01, 2017 11:07:40
youtu.be/Q6GysnEw1F4?t=914
zseniális a tegnapi ideggöcsöcske cunami
zseniális a tegnapi ideggöcsöcske cunami
5 perc tömény ideggörcs, nagyon kemény
Dec 01, 2017 11:07:40
xray
Dec 01, 2017 11:07:49
lemaradt a nagy része, de már nem nem tudom visszahozni.
kisfosos azzal dicsekedett, h pénzt kért a fenti cimbitől, az apja meg telefonált, h nyert 5 milliót a kaparóson.
szóval, így működik a retard bevonzás. xd
kisfosos azzal dicsekedett, h pénzt kért a fenti cimbitől, az apja meg telefonált, h nyert 5 milliót a kaparóson.
szóval, így működik a retard bevonzás. xd
Dec 01, 2017 11:07:49
álbroni
Dec 01, 2017 11:16:36
mélyen tisztelt rendezö úr döglött kutyák is legyenek a filmben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 01, 2017 11:16:36
-
Dec 01, 2017 11:25:29
gyagyás, van még munkád?
Dec 01, 2017 11:25:29
Schwezoff Dávid
Dec 01, 2017 11:31:03
Sodi is így fog járni!
444.hu/2017/12/01/letartoztattak-egy-indiai-ferfit-mert-tul-budos-volt-a-zoknija
444.hu/2017/12/01/letartoztattak-egy-indiai-ferfit-mert-tul-budos-volt-a-zoknija
Dec 01, 2017 11:31:03
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Közben készül a "kisbori és a trollok" videósorozat 1. része... :))
Azgeci hetekig fog vele szöszmötölni a digitális analfabéta, aztán a gépe behorpad és nem fogja tudni lerenderelni, erről is mi tehetünk majd meg a kémkakas. Lófasz se lesz ebből, meglátjátok...