Migrén MineralAmikor sodi házához drónnal repült be és amikor a Rocskai feleségét zaklatta telefonon akkor azért az a magánszféra elég erős megsértése.
Migrén MineralNem beszélve az ominózus videóról ahol a sodit megverte a Kásler féle tüntetésen, nálam is bepróbálkozott, de nem jutott el a hülye tudatáig, hogy nem félelemből néztem a cipőmet, hanem azért hogy bek
Migrén Mineralössem a cipőfűzőm
Migrén MineralEgyébként a sodinak csak egy szavába került volna és fehérjetócsává ütöttem volna a púpos fejűt, a kutyájának is nyakát törtem volna
Csak úgy hemzsegnek a füllentések a böfögésedben, kedves Rolinda. Sodi házához repült? Hogy hová?? Sodinak nincs háza, tessék mindig pontosan fogalmazni! Rocskainét zaklatta? Ugyan mivel is, te poloskahajcsár? Youtube videóból másold már ide, hogy hol zaklat! Megverte a Kásler féle tüntetésen? Te melyik csatornán nézed az adást? Kásler csavarta ki a kamerát Recskaboy kezéből, hogy jön ide Tomanovics? Te nulla bizonyítékkal bűncselekménnyel vádolsz valakit?? Két dolgot javasolnék neked cselkirály: igyál többet, vagy pedig egyáltalán ne igyál. Hátha helyreáll az agyad, te kültelki maradona!
kisboros1migrén amúgy kicsoda?
Migrén MineralAzt hiszik Kiss Roland vagyok, de Kiss Roland egy magasabb rendű lény, azért félnek tőle a trollfosok
rolinda te meg skizo vagy, nem is kicsit. még hány személy fészkel az agyadban?
Akárhány személyisége is van, egyiknek sem áll fel a fasza
viszont mindegyiknek van segglyuka, amit kikormolhat sittes sanyi.
sittes!
optimista vagy, ha egy buzit arra kersz, hogy egy impotenst "mozgasson" meg. :-)
Húzzon egy bicikliküllőt a faszába, akkor mágnessel állíthatja!
Mi az hogy, nagyon is!
tudják, hívatlanul beáll egy meccsbe, aztán csetlik-botlik a szerencsétlen, miközben kiabál, hogy MOSTFIGYELJ, MOSTFIGYELJ, HOPPÁ SZAREVŐ BURZSUJOK, GARRINCHA LŐ GÓL!! a gyerekek meg szánakozva nézik
ha felnőttek rászólnak eloldalog, miközben halkan valami trollokról motyog, de a labdát mindig el akarja vinni.
Hát azért hetyetye
Parádés ideggörcs!
HÁHÁÁHÁHÁÁÁ KECIIII Kurva nagy :DDDD Kár hogy kimaradt nekem a mostani stream, pont abban a felszerelésben nyomja a gyagyás ami a kedvencem: a kibaszott ufószemüvegben, és látom hozzá még beújított egy neon vizipisztolyt is XDDD Komolyan sírok a röhögéstől, mintha valami fogyatékos földönkívüli indulna invázióra Berlin, Germany környékén :DDD
Azt tudná linkelni valaki ebből, amikor ebben a videóban szétveri a tabletet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mindegy, csak fasza legyen, vagy 4 laba.
én tudok menni filmezni, pláne, ha tjollok is lesznek a küzdő felek és a nézők között. nem lesz drága, hú-hú-húszeszer forint.
hányas karod van? inkább dekázóversenyt vívjunk, várlak palotán a mister söröző mögött, ma, pontban délben.
Nem lenne képes lőfegyvert szerezni. Hivatalos úton kizárt, hogy ilyen személyiséggel engedélyt kapjon, az ukrán mafia meg csak lehúzná mint a szart.
nem hiányzik innen, nem is érdemli meg a figyelmet. amúgy is orvosi eset
Kedves Cvi Huang, megtisztel, hogy a nevemben írogat, de úgy vélem, Kiss Endre Farkas rajongói számára ön semmiféle érdekességgel nem szolgál. Ezért megkérem, tartózkodjon a további hozzászólásoktól, azokat tartogassa a pszichiáterének. Köszönettel,
dr. Kohn Ezékiel s.k.
ha már reklám zsidó, kiviszem minden troll ajándékát határidőre
4-5 néző: abból egy Sodi maga, egy Kisboros, a többi pedig Tajgi
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Üdvözlöm, hoty van? Én köszönöm, jól. Minden etyre jobb lesz.
óóarrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Egy jó mákteát ébredés után fiatal úr?
De hozz valami pörgetős mókát is mutter. Valami fincsit reggelire, mer fölrúglak tetves bozgor.
mit szólsz valódi, hogy farkarossz kiszerkeszti az útmutató blogjára a szaros kommentjeidet? nem kéne ilyenért pénzt kérni? hogy látja ezt egy román zsidó?
pénzt igen, de csak ha előbb átváltja sékelbe, aztán lejbe!!
lebuktál ál-álbroni, broni bármit megadna egy kis barbiszarért. annak nem tud ellenállni. a pénzt leszarja, jön a román birtokról, magyarok verítékéből gazdagon
kivéve azt a pénzt, amit Barbi szart le!!!!! hhhhhhggggrrraaaaóóóóóóaaaarghhh
én nem látom ezeket..........nindegy.
de azt láttad, hogy a kókadtfasz blogon hetekig ott volt a felirat, hogy impotens?
Az aranyfitymát érő trollkodás volt, bárki is intézte! IKSZDÉ
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bassza meg, ez egy az egyben a metélt hüllő!
Biztos?
cdn.newsapi.com.au/image/v1/8abb0e0c5cfd5ebf88fd69ab427abe98?width=316
Haza akar jönni, csak fél a NAV-tól
Jövő héten
Jövő héten
Szerző:
Sz sz szórakozó néző
Dec 02, 2017 00:03:31
Válasz
(8)
Szerintem parádés amit ez a két udvari bolond művel az utóbbi időben. Csak így tovább, bohócok!
Dec 02, 2017 00:03:31
Aranyfogú moderátor
Dec 02, 2017 00:43:14
Migrén MineralAmikor sodi házához drónnal repült be és amikor a Rocskai feleségét zaklatta telefonon akkor azért az a magánszféra elég erős megsértése.
Migrén MineralNem beszélve az ominózus videóról ahol a sodit megverte a Kásler féle tüntetésen, nálam is bepróbálkozott, de nem jutott el a hülye tudatáig, hogy nem félelemből néztem a cipőmet, hanem azért hogy bek
Migrén Mineralössem a cipőfűzőm
Migrén MineralEgyébként a sodinak csak egy szavába került volna és fehérjetócsává ütöttem volna a púpos fejűt, a kutyájának is nyakát törtem volna
Csak úgy hemzsegnek a füllentések a böfögésedben, kedves Rolinda. Sodi házához repült? Hogy hová?? Sodinak nincs háza, tessék mindig pontosan fogalmazni! Rocskainét zaklatta? Ugyan mivel is, te poloskahajcsár? Youtube videóból másold már ide, hogy hol zaklat! Megverte a Kásler féle tüntetésen? Te melyik csatornán nézed az adást? Kásler csavarta ki a kamerát Recskaboy kezéből, hogy jön ide Tomanovics? Te nulla bizonyítékkal bűncselekménnyel vádolsz valakit?? Két dolgot javasolnék neked cselkirály: igyál többet, vagy pedig egyáltalán ne igyál. Hátha helyreáll az agyad, te kültelki maradona!
Dec 02, 2017 00:43:14
broni
Dec 02, 2017 03:18:15
bezárt a locsma, kecik, rolio, ledarállak, kutyakaja éeszel!!!de mocskos féreg!!!!!!!nicse))))))))))
Dec 02, 2017 03:18:15
broni
Dec 02, 2017 03:24:11
hejj, a román nemzet dicsőségét hirdetttem..nem kötnek belém, er haverok, idegen nem igen jár oda...sodit azért letrsztelnénk...rolit nem, tök bolond...kis kenyérhéj, oszt huzz anyádba,,,,,,,,,,,,
Dec 02, 2017 03:24:11
broni
Dec 02, 2017 03:38:45
kérdik:elvonó sikerült, előttem a sör, ja nem bocs..........
be kéne vagy 3 hónapra fwküdni..............szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
be kéne vagy 3 hónapra fwküdni..............szart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 02, 2017 03:38:45
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2017 07:09:36
x17)
puhapöcsu alkesz,, nem tudsz aludni?
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2017 07:10:49
x17)
edes ecsem, ha majd raersz, volt a heten ket strigu ( egyik nem itthon, remelem bonuszos).
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 07:16:21
x17)
Keci azon röhögök hogy a Gyagyás elkúrt kitudja hány milliót a streamre, pláne hitelből, ez a két faszarcú elmebeteg meg szétbaszta még azt a kis nézettséget is ami volt. 40-50 körül járt a nézőszám, meg kezdte előrepakolni a YT, erre jött a két félkegyelmű, aztán megint 10 alatt vannak a nézők. Hatalmas shiker!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
még éltet a remény
Dec 02, 2017 08:20:55
kisboros1migrén amúgy kicsoda?
Migrén MineralAzt hiszik Kiss Roland vagyok, de Kiss Roland egy magasabb rendű lény, azért félnek tőle a trollfosok
rolinda te meg skizo vagy, nem is kicsit. még hány személy fészkel az agyadban?
Dec 02, 2017 08:20:55
-
Dec 02, 2017 08:23:27
viszont mindegyiknek van segglyuka, amit kikormolhat sittes sanyi.
Dec 02, 2017 08:23:27
-
Dec 02, 2017 08:36:55
te senkinek a torkát nem mered elvágni, csak a neten ugatsz, te impotens vén sittes!
Dec 02, 2017 08:36:55
-
Dec 02, 2017 08:41:10
így baszott meg téged is sittes sanyi az előzetesben, így lettél prolinda kisasszony:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/megeroszakoltak-az-elozetes-letartoztatasban-egy-ferfit-kecskemeten/wct8l1x
www.blikk.hu/aktualis/krimi/megeroszakoltak-az-elozetes-letartoztatasban-egy-ferfit-kecskemeten/wct8l1x
Dec 02, 2017 08:41:10
-
Dec 02, 2017 08:43:56
kérjél te is kárpit a venyigétől, mert megbaszott sittes sanyi, Hahó!
Dec 02, 2017 08:43:56
zsart hörgő galandféreg
Dec 02, 2017 08:55:26
Bori! Ne pénzt küldj rolindának, hanem merevedést! Arra nagyobb szüksége van.
Dec 02, 2017 08:55:26
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2017 08:55:41
x17)
siite! anyad idönkent megszan es kielegit??
sittes!
Sittes Sanyi
Dec 02, 2017 08:56:00
Rolinda, fogd vissza magad, egy hölgy nem viselkedhet így!
Dec 02, 2017 08:56:00
Örebro
(
x17)
Dec 02, 2017 08:56:41
x17)
optimista vagy, ha egy buzit arra kersz, hogy egy impotenst "mozgasson" meg. :-)
Borbála
Dec 02, 2017 08:57:14
Húzzon egy bicikliküllőt a faszába, akkor mágnessel állíthatja!
Dec 02, 2017 08:57:14
palotai pelé
Dec 02, 2017 08:57:23
megint túladagoltad a vitaminokat rolinda? vagy átálltál a minőségi sárkányról a mennyei kannásra?
Dec 02, 2017 08:57:23
-
Dec 02, 2017 08:58:56
most már áruld el az igazat, prolinda! fórizs eszter, a faszos nő is seggbe baszott téged???
Dec 02, 2017 08:58:56
palotai pelé
Dec 02, 2017 08:59:45
úgy hallottam már a cselek se mennek aranylabdás, nem ismer senki a környéken, sem kis- sem nagypályán. vagy úgy vagy focista, ahogy értelmiségi?
Dec 02, 2017 08:59:45
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 09:00:38
x24)
Tajginak annyi köze van a focihoz, hogy Sittes Sanyi akkorára tágította a seggét, hogy a palotai gyerekek azt használják kapunak, amikor fociznak.
TIRpákó
Dec 02, 2017 09:01:35
most már áruld el az igazat, prolinda! fórizs eszter, a faszos nő is seggbe baszott téged???
Mi az hogy, nagyon is!
Dec 02, 2017 09:01:35
-
Dec 02, 2017 09:04:40
nem találom a faszos fórizs képet. ha valaki megtalálja és átszerkeszti rajta a feliratot "megbasztam kiss rolandot" akkor nszksz!
Dec 02, 2017 09:04:40
palotai pelé
Dec 02, 2017 09:06:06
ma leenged anyád focizni farkarossz? vagy nem szeretnek a környékbeliek és ezt mondják is neki?
Dec 02, 2017 09:06:06
Sámánének
Dec 02, 2017 09:15:32
ma leenged anyád focizni farkarossz? vagy nem szeretnek a környékbeliek és ezt mondják is neki?
szerintem azt se tudják, hogy a világon van, különben nem egyedül cselezgetne. Dec 02, 2017 09:15:32
palotai pelé
Dec 02, 2017 09:19:46
szerintem azt se tudják, hogy a világon van, különben nem egyedül cselezgetne.
tudják, hívatlanul beáll egy meccsbe, aztán csetlik-botlik a szerencsétlen, miközben kiabál, hogy MOSTFIGYELJ, MOSTFIGYELJ, HOPPÁ SZAREVŐ BURZSUJOK, GARRINCHA LŐ GÓL!! a gyerekek meg szánakozva nézik
Dec 02, 2017 09:19:46
Sámánének
Dec 02, 2017 09:23:38
ha ez igaz akkor megérett a lobotómiára. Dec 02, 2017 09:23:38
palotai pelé
Dec 02, 2017 09:27:00
ha ez igaz akkor megérett a lobotómiára.
ha felnőttek rászólnak eloldalog, miközben halkan valami trollokról motyog, de a labdát mindig el akarja vinni.
Dec 02, 2017 09:27:00
-
Dec 02, 2017 09:37:43
"nem félelemből néztem a cipőmet, hanem azért hogy bekössem a cipőfűzőm"
:D :D :D
Dec 02, 2017 09:37:43
megkötött cipőfűző
Dec 02, 2017 09:40:35
"nem félelemből néztem a cipőmet, hanem azért hogy bekössem a cipőfűzőm"
Hát azért hetyetye
Dec 02, 2017 09:40:35
Galla Miklós
Dec 02, 2017 09:42:28
Az impotencia ma is korán KIVERTE Rolandot az ágyból.
Dec 02, 2017 09:42:28
stabil köszfetyítyés
Dec 02, 2017 09:48:44
A szörcs indekszing meg a procihasználat kikészíti asodit. Natyon durva kiakadás, sírógörcs és fókahangok.
www.youtube.com/watch?v=Q6GysnEw1F4&feature=youtu.be&t=18m50s
www.youtube.com/watch?v=Q6GysnEw1F4&feature=youtu.be&t=18m50s
Dec 02, 2017 09:48:44
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 10:07:40
x24)
A szörcs indekszing meg a procihasználat kikészíti asodit. Natyon durva kiakadás, sírógörcs és fókahangok.
youtube.com/watch?v=Q6GysnEw1F4&feature=youtu.be&t=18m50s
Parádés ideggörcs!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 10:16:09
x17)
HÁHÁÁHÁHÁÁÁ KECIIII Kurva nagy :DDDD Kár hogy kimaradt nekem a mostani stream, pont abban a felszerelésben nyomja a gyagyás ami a kedvencem: a kibaszott ufószemüvegben, és látom hozzá még beújított egy neon vizipisztolyt is XDDD Komolyan sírok a röhögéstől, mintha valami fogyatékos földönkívüli indulna invázióra Berlin, Germany környékén :DDD
Azt tudná linkelni valaki ebből, amikor ebben a videóban szétveri a tabletet?
stabil köszfetyítyés
Dec 02, 2017 10:19:11
kisboros1 2 órája (szerkesztve)
Fenébe már… most vertek fel álmomból egy órája.
Vele álmodtam. Nem szoktam vele álmodni. Még friss az álom, úgyhogy leírom. Ezentúl jegyzetelni fogom, hátha végül összerakok belőlük valamit…
Álmomban épp aludtam, aztán felkeltem. Oldalra néztem. Nyolc tévé hevert egymás mellett az asztalomon. Régi, képcsöves tévék voltak. Négy egymás mellett sorban, a másik négy rajtuk. Mindegyiken ugyanaz ment: hírek. Hang nem volt rajta. A hírolvasó fickó beszélt valamit, mintha valakiről tette volna, mert a jobb felső sarokban ott volt egy kép, az ő arca… Van tőle egy képem, amin csúnyán, ijesztően néz egyenesen rám… az volt ott. Aztán ahogy pásztáztam a többi tévét, a kép mintha mindegyiken változott volna egy kicsit, egyre ijesztőbb volt az arckifejezése. Néha elment a teljes kép, majd bevillant az arc teljes képernyőn… mindegyik képernyőn egy kicsit más, egyre ijesztőbb. Kettős érzés volt bennem. Volt egyszer a dermesztő félelem, ijedtség, ugyanakkor vártam a következő ilyen hatást, mert imádtam…Sokszor éreztem ilyenkor azt, hogy ő egy démonnő istenség egy másik világból (amit ő sem tud magáról...), és haragszik rám valamiért… talán mert elvesztem, de ugyanakkor szeret is, jobban mint bárki mást.
Aztán kinéztem a szobám ajtaján, és három idősebb embert láttam fürdőruhában. Akkor az volt a gondolatom, hogy a férje rokonai lehetnek. Engem néztek. Vigyorogtak rám. Kicsit féltem, mert tudtam, hogy itt van… (Nem emlékszem mindenre, meg homályosodnak is a részletek) Aztán a bejött a szobába, és leült mellém. Nem mondott semmit. Nem éreztem haragosnak. Csak ült ott. Mögé férkőztem, és átöleltem hátulról. Fejemet oldalra fordítva a hátára fektettem, és szorítottam magamhoz. Elől a kezemmel simogattam. A mellét kezdtem el simogatni. Jó cicije volt, ez az egyik dolog, amire a legélesebben emlékszem az álomból. (Itt már homályosabbak a részletek.) Izegtem-mozogtam, közben próbáltam minél nagyobb testfelületen érintkezni vele, mert testünk surlódása jó érzéssel töltött el. Így voltunk egy darabig…
Aztán magam felé fordítottam. Nem néztem rá. A fejemet oldalról a vállára fektettem, arcommal a nyaka felé, és ugyanúgy simogattam és szorítottam magamhoz. Kérdeztem, itt van-e a férje, de nem értettem, mit mond, ugyanakkor tudtam, hogy nem véletlenül van itt… Nem kedveljük egymást, de kimondatlanul is tudtuk, hogy ez nem holmi jöttment ismertség, hanem valahonnan régebbről, mélyebbről gyökerezik… egy másik világból. Nem tudtuk pontosan, honnan, hogyan és miért, csak éreztük. Aztán elkezdtem csókolgatni a vállát, nyakát, majd ráccuppantam a mellére, az volt benne a legjobb…Nem beszélt, nem mondott semmit, de tudtam, hogy jól esik neki. Aztán gyengéden hátradöntve az ágyra fektettem. Csókolgattam gyengéden, ahol értem, közben elkezdtem ujjaimmal lehúzni róla a ruhadarabokat. Izegtem-mozogtam, próbáltam minél nagyobb testfelületen érintkezni vele, mert testünk surlódása jó érzéssel töltött el. Ahogy egyre hevesebben mozgolódtam, végül rátekeredtem, mint egy kígyó. Testünk 100%-os felületen érintkezett egymással, és annyira rátekeredtem, hogy nem tudott megmoccanni. Az enyém volt…teljes egészében… de nem éreztem semmiféle dominanciát, felsőbbrendűséget, vagy bármi olyat, hogy csak eszköz számomra. Csak rá voltam tekeredve. A fejemet homlokkal előre a mellkasára fektettem, és úgy feküdtünk egy darabig. Aztán elkezdtem mozgolódni, 100%-ban érintkező testfelületünk surlódása okozta az örömöt… azt akartam, ő is érezze… jól esett, de valahogy nem is a saját örömöm volt előtérben, hanem az övé… úgy voltam vele, hogy minél jobban mocorgok, minél jobban surlódunk egymással, neki annál jobb lesz… nem volt semmiféle „behatolás”, az emberi szex alacsony rendű primitív dolognak tűnt ehhez képest…
Aztán felébredtem…de minek…
Kevesebb
Vele álmodtam. Nem szoktam vele álmodni. Még friss az álom, úgyhogy leírom. Ezentúl jegyzetelni fogom, hátha végül összerakok belőlük valamit…
Álmomban épp aludtam, aztán felkeltem. Oldalra néztem. Nyolc tévé hevert egymás mellett az asztalomon. Régi, képcsöves tévék voltak. Négy egymás mellett sorban, a másik négy rajtuk. Mindegyiken ugyanaz ment: hírek. Hang nem volt rajta. A hírolvasó fickó beszélt valamit, mintha valakiről tette volna, mert a jobb felső sarokban ott volt egy kép, az ő arca… Van tőle egy képem, amin csúnyán, ijesztően néz egyenesen rám… az volt ott. Aztán ahogy pásztáztam a többi tévét, a kép mintha mindegyiken változott volna egy kicsit, egyre ijesztőbb volt az arckifejezése. Néha elment a teljes kép, majd bevillant az arc teljes képernyőn… mindegyik képernyőn egy kicsit más, egyre ijesztőbb. Kettős érzés volt bennem. Volt egyszer a dermesztő félelem, ijedtség, ugyanakkor vártam a következő ilyen hatást, mert imádtam…Sokszor éreztem ilyenkor azt, hogy ő egy démonnő istenség egy másik világból (amit ő sem tud magáról...), és haragszik rám valamiért… talán mert elvesztem, de ugyanakkor szeret is, jobban mint bárki mást.
Aztán kinéztem a szobám ajtaján, és három idősebb embert láttam fürdőruhában. Akkor az volt a gondolatom, hogy a férje rokonai lehetnek. Engem néztek. Vigyorogtak rám. Kicsit féltem, mert tudtam, hogy itt van… (Nem emlékszem mindenre, meg homályosodnak is a részletek) Aztán a bejött a szobába, és leült mellém. Nem mondott semmit. Nem éreztem haragosnak. Csak ült ott. Mögé férkőztem, és átöleltem hátulról. Fejemet oldalra fordítva a hátára fektettem, és szorítottam magamhoz. Elől a kezemmel simogattam. A mellét kezdtem el simogatni. Jó cicije volt, ez az egyik dolog, amire a legélesebben emlékszem az álomból. (Itt már homályosabbak a részletek.) Izegtem-mozogtam, közben próbáltam minél nagyobb testfelületen érintkezni vele, mert testünk surlódása jó érzéssel töltött el. Így voltunk egy darabig…
Aztán magam felé fordítottam. Nem néztem rá. A fejemet oldalról a vállára fektettem, arcommal a nyaka felé, és ugyanúgy simogattam és szorítottam magamhoz. Kérdeztem, itt van-e a férje, de nem értettem, mit mond, ugyanakkor tudtam, hogy nem véletlenül van itt… Nem kedveljük egymást, de kimondatlanul is tudtuk, hogy ez nem holmi jöttment ismertség, hanem valahonnan régebbről, mélyebbről gyökerezik… egy másik világból. Nem tudtuk pontosan, honnan, hogyan és miért, csak éreztük. Aztán elkezdtem csókolgatni a vállát, nyakát, majd ráccuppantam a mellére, az volt benne a legjobb…Nem beszélt, nem mondott semmit, de tudtam, hogy jól esik neki. Aztán gyengéden hátradöntve az ágyra fektettem. Csókolgattam gyengéden, ahol értem, közben elkezdtem ujjaimmal lehúzni róla a ruhadarabokat. Izegtem-mozogtam, próbáltam minél nagyobb testfelületen érintkezni vele, mert testünk surlódása jó érzéssel töltött el. Ahogy egyre hevesebben mozgolódtam, végül rátekeredtem, mint egy kígyó. Testünk 100%-os felületen érintkezett egymással, és annyira rátekeredtem, hogy nem tudott megmoccanni. Az enyém volt…teljes egészében… de nem éreztem semmiféle dominanciát, felsőbbrendűséget, vagy bármi olyat, hogy csak eszköz számomra. Csak rá voltam tekeredve. A fejemet homlokkal előre a mellkasára fektettem, és úgy feküdtünk egy darabig. Aztán elkezdtem mozgolódni, 100%-ban érintkező testfelületünk surlódása okozta az örömöt… azt akartam, ő is érezze… jól esett, de valahogy nem is a saját örömöm volt előtérben, hanem az övé… úgy voltam vele, hogy minél jobban mocorgok, minél jobban surlódunk egymással, neki annál jobb lesz… nem volt semmiféle „behatolás”, az emberi szex alacsony rendű primitív dolognak tűnt ehhez képest…
Kevesebb
Dec 02, 2017 10:19:11
-
Dec 02, 2017 10:21:02
7:25-nél tajgi ahogy a kibomlott cipőfűzőjét nézegeti. Meg ahogy heherészés közben maga köré bámul.
www.youtube.com/watch?v=Pw0wAAVUJgk
www.youtube.com/watch?v=Pw0wAAVUJgk
Dec 02, 2017 10:21:02
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 10:22:21
x17)
Borit ideje lenne befizetni egy kurvához.
kripli figyelő
Dec 02, 2017 10:33:40
Aztán kinéztem a szobám ajtaján, és három idősebb embert láttam fürdőruhában. Akkor az volt a gondolatom, hogy a férje rokonai lehetnek. Engem néztek. Vigyorogtak rám. Kicsit féltem, mert tudtam, hogy itt van…
Nem lehet hogy a herbálba kever valamit az anyja?Aztán amikor kiüti magát bori,kiadja félzombi szexrabszolgának pár helyi nyuggernek.Megmagyarázna sokmindent. Aztán kinéztem a szobám ajtaján, és három idősebb embert láttam fürdőruhában. Akkor az volt a gondolatom, hogy a férje rokonai lehetnek. Engem néztek. Vigyorogtak rám. Kicsit féltem, mert tudtam, hogy itt van…
Dec 02, 2017 10:33:40
Sámánének
Dec 02, 2017 10:34:04
Jaja, 2-3 alkalom és kigyógyulna ebből a baromságból. Rolinda sajnos menthetetlen. Dec 02, 2017 10:34:04
megkötött cipőfűző
Dec 02, 2017 10:36:27
Mindegy, csak fasza legyen, vagy 4 laba.
Dec 02, 2017 10:36:27
kripli figyelő
Dec 02, 2017 10:41:55
Rolinda vállalja másfél misiért. Dec 02, 2017 10:41:55
Démon cimbinő
Dec 02, 2017 11:01:06
Kevesebb
Esmeralda volt az, a brazil álom-démonnő! Fenébe már… most vertek fel álmomból egy órája.
Kevesebb
Dec 02, 2017 11:01:06
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 11:12:06
x17)
Meggyőződésem amúgy hogy ez az Eszmeralda nem létezik, legalábbis nem úgy ahogy Kisbogyós előadja és a trollok többsége elképzeli.
Szerintem volt valami retard nő akivel összeismerkedett Boborján videói alatt, végül összeveszett vele. Aztán Bori üldözési mániáját ismerve nem csoda, hogy minden mögé ezt a "brazilt" képzeli (nem idegen tőle sz ilyesmi, lásd "20 éve ellene áskálódó gimnáziumi tanára" meg hasonlók). Akik anno itt szopatták, azok a Bori picsogását és szemtelenségét megunó intervencionista trollok lehettek, csak némelyik túltolta néha, akiket "Eszmi"-ként azonosított a többi troll. Ez az Eszmeralda is amolyan mém lett, Borbála igazi szerelme szerintem már arra se emlékszik, hogy a zsíroshajú picsogógép a világon van.
Szerintem volt valami retard nő akivel összeismerkedett Boborján videói alatt, végül összeveszett vele. Aztán Bori üldözési mániáját ismerve nem csoda, hogy minden mögé ezt a "brazilt" képzeli (nem idegen tőle sz ilyesmi, lásd "20 éve ellene áskálódó gimnáziumi tanára" meg hasonlók). Akik anno itt szopatták, azok a Bori picsogását és szemtelenségét megunó intervencionista trollok lehettek, csak némelyik túltolta néha, akiket "Eszmi"-ként azonosított a többi troll. Ez az Eszmeralda is amolyan mém lett, Borbála igazi szerelme szerintem már arra se emlékszik, hogy a zsíroshajú picsogógép a világon van.
Aczél elvtárs
Dec 02, 2017 11:37:20
Na, Rolinada én már teljesen szabadon. Nyomunk egy cselpárbajt? Én a Kőbánya sc.-re gondoltam, intézek egy üres ringet. Mivel büdös csóró proli vagy, kapsz tőlem egy pár Top Ten kesztyűt( úgyis visszaadod, mert majd ájultan leszedetem rólad), bandázst. Suspenzor nem kell, mert minek, fogvédőt meg vegyél magadnak.
Írd meg melyik nap jó, hogy jelezhessem mikor érekzeik egy lepukkadt csöves, hogy üthessem.
Köszi.
(ne maszatolj, írd meg, aki akar jöhet még videózni is, bevállalom)
Írd meg melyik nap jó, hogy jelezhessem mikor érekzeik egy lepukkadt csöves, hogy üthessem.
Köszi.
Dec 02, 2017 11:37:20
Aczél elvtárs
Dec 02, 2017 11:38:28
*érkezik
Dec 02, 2017 11:38:28
Aczél elvtárs
Dec 02, 2017 11:41:02
Kisbojhos is jöhet, ha nincs pénze vonatjegyre akkor küldök.
Csak valaki vegye fel és tegye közkincsé. Akkor végre örökké kuss lesz.
Dec 02, 2017 11:41:02
tyodika
Dec 02, 2017 11:45:01
Kisbojhos is jöhet, ha nincs pénze vonatjegyre akkor küldök.
én tudok menni filmezni, pláne, ha tjollok is lesznek a küzdő felek és a nézők között. nem lesz drága, hú-hú-húszeszer forint.
Dec 02, 2017 11:45:01
rojtosseggű cselfenomén
Dec 02, 2017 11:47:11
Na, Rolinada én már teljesen szabadon. Nyomunk egy cselpárbajt? Én a Kőbánya sc.-re gondoltam, intézek egy üres ringet. Mivel büdös csóró proli vagy, kapsz tőlem egy pár Top Ten kesztyűt( úgyis visszaadod, mert majd ájultan leszedetem rólad), bandázst. Suspenzor nem kell, mert minek, fogvédőt meg vegyél magadnak.
Köszi.
Köszi.
hányas karod van? inkább dekázóversenyt vívjunk, várlak palotán a mister söröző mögött, ma, pontban délben.
Dec 02, 2017 11:47:11
Postás Troll
Dec 02, 2017 11:54:05
Úgy látom Proland, hogy te veszed föl már hónapok óta anyád nyugdíját meghatalmazással. Él még a mama?
Dec 02, 2017 11:54:05
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 12:01:02
x17)
Lolbazmeg most nézem Kisboros trollvadász videóit... 35 éves "felnőtt", gratulálok. Mikor kezdesz lövöldözni Borbála? Szóljunk a TEK-nek? Kell egy kis házkutatás? Anyád örülni fog.
Nico Robin
Dec 02, 2017 12:03:05
Parádé! Egyszerűen parádés mit leművel ez a két lefingott, elmeroggyant retardált MINDEN EGYES NAP! Proli Roli egy picit unalmas néha a csimpánzokkal kb. egy szintű értelmi képességei miatt, de a tiszafaszomi skizofrén viszi a pálmát! Gyakran álmodsz ilyeneket, Lacika? Tetszik, hogy nem volt penetráció az álmodban, ilyeneket általában a szüzek szoktak álmodni LOL! Egyszerűen cuki, ahogy racionalizálod magadnak, miért nem sikerült még senkit megdugnod!
Dec 02, 2017 12:03:05
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 12:04:15
x17)
Borcsa te lennél a CsákkNorisz? XDDDD Mikor jössz lekaratéjozni? Jövő héten? XDDd
Nico Robin
Dec 02, 2017 12:04:20
Lolbazmeg most nézem Kisboros trollvadász videóit... 35 éves "felnőtt", gratulálok. Mikor kezdesz lövöldözni Borbála? Szóljunk a TEK-nek? Kell egy kis házkutatás? Anyád örülni fog.
Nem lenne képes lőfegyvert szerezni. Hivatalos úton kizárt, hogy ilyen személyiséggel engedélyt kapjon, az ukrán mafia meg csak lehúzná mint a szart.
Dec 02, 2017 12:04:20
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 12:07:35
x17)
Kurvajó XDD Szarrá röhögöm magam :D
- Halott vagy, Zsír!
- Kutyabaszó!
SoDI belép: - Én vagyok a Nyilvános Faszkiverő! XDDDDDDDD
Bazzzmeg gyárts még ilyen kontentet te félkegyelmű majom! :D :D
- Halott vagy, Zsír!
- Kutyabaszó!
SoDI belép: - Én vagyok a Nyilvános Faszkiverő! XDDDDDDDD
Bazzzmeg gyárts még ilyen kontentet te félkegyelmű majom! :D :D
Schwezoff David
Dec 02, 2017 14:41:49
Azert sabeszkor megdogolhetne valamelyik retard.
Dec 02, 2017 14:41:49
púp-orr-sérvész
Dec 02, 2017 15:37:52
A felpörgés azt jeletni, hogy ezentúl szándékosan rájátszik a retardságra. Nagyokat nyüszít, közben a moderátorai telekinézisről, novell netware firewallról dumálnak. Mást nem tudok elképzelni, mert ezt privátban is megbeszélhetnék.
Dec 02, 2017 15:37:52
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 15:51:33
x17)
Legközelebb vidd magaddal új barátodat, Borbálát is.
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 15:57:20
x24)
Cvigány eltűnt...
Xenu
Dec 02, 2017 15:58:15
Cvigány eltűnt...
nem hiányzik innen, nem is érdemli meg a figyelmet. amúgy is orvosi eset
Dec 02, 2017 15:58:15
dr. Kohn Ezékiel
Dec 02, 2017 16:30:29
Egészen biztos, hogy ifj. Boros Lászlót valami nagyon komoly trauma érte a korai kamaszkorban, úgy 10-12 éves kora környékén. Megragadt abban a világban, mindentől irtózik, retteg, ami ennél későbbi életszakaszokhoz köthető. A szexuális álmai egy épp hogy csak serdülő, éretlen gyerekéhez foghatók, aki még hozzáérni sem mer a saját nemi szervéhez, csak addig dörgölőzik egy kispárnához, falvédőhöz, ágyhoz, amíg el nem éri az ejakulációt. Ez a viselkedés a szexualitás kialakulásának korai fázisában nagyon gyakori, a saját változó teste és a hormonális késztetés egyszerre riasztja és vonzza a felnőtté váló gyereket. Az álomban megjelenő erotikus tartalom tökéletesen illusztrálja ezt az állapotot. Érdemes megemlíteni, hogy a szóhasználat még egy gyereké (lásd: cici), de már pislákol egy felnőtt kíváncsisága, erotikus érdeklődése. Az álomban szereplő nővel való viszonya ezzel szemben nem pusztán férfi-nő kapcsolatként értelmezhető, ugyanennyire erős benne a gyerek-anya motívum is. László ugyan érdeklődik a nő teste iránt, de egyszerre keres védelmet is annak karjaiban, nem néz a szemébe, arcát annak nyakába fúrja. Mivel a korai kamaszkorban az elsődleges női szereplő a felnövekvő fiú életében az anya, ezért idő szükséges ahhoz, hogy más nőket ne kapcsoljon össze vele, levetkőzze azt a szégyenérzetet, hogy egy női testhez máshogy viszonyul. Ez a kettős hozzáállás határozza meg az elsődleges (vagina) és másodlagos (mell) nemi jellegekhez való hozzáállást is. Míg az első a szexuális ébredes eme korai fázisában tabu, sőt, gyakran taszító is, addig a második már érdeklődést, kíváncsiságot vált ki.
Ebben az életszakaszban nagyon fontosak a minták, példaképek, amiktől és akiktől sokszor egy életre meghatározó útmutatást kaphat a fiatal. A korai kamaszkor egyik velejárója a magányosság, meg nem értettség érzése, ami teljesen természetes, hiszen a gyerekkorból már kilépett személy még nem teljes értékű felnőtt, ezért gyakorlatilag két világ között ragadva nehezen találja meg a helyét. Ez nem csak az emberi társadalmakban, de az állatvilágban is természetes folyamat, aminek része a dominanciaharc és az adott csoporton belüli pozíció kivívása. Nagyon gyakori, hogy könyvekben, filmekben találja meg azokat a mintákat a fiatal, amivel azonosulni tud. Nem véletlen, hogy a világot sok esetben jó és rossz harcára leegyszerűsítő tudományos-fantasztikus és fantasy irodalom, valamint a kaland- és akciófilmek rendkívül népszerűk ezen korosztály számára. A magányos hős, aki esélytelenként is diadalmaskodik a gonosz, de még inkább az igazságtalanság felett, kedvelt archetípusa a serdülő fiúknak. László "filmforgatókönyvei" is mind erre a kaptafára készültek. Elnagyolt, sematikus alakok, lineáris történetvezetés, azonos motívumok. Gyerekkora, a '90-es évek sikerfilmjei határozzák meg a mai napig az ízlését és érdeklődését, ezeken a fentebb említett, egyelőre ismeretlen trauma folytán továbblépni nem volt képes. Szinte biztosra vehető, hogy sem olvasmányélményei, sem pedig interperszonális kapcsolatai (illetve azok mennyiségbeli és minőségbeli hiányosságai) nem tették lehetővé a világ komplexebb leképezését, attól görcsösen elzárkózik.
A megerősítésre, támogatásra vágyó kamasz nem csak irodalmi- és filmes élményekkel, illetve saját (László esetében rendkívül szegényes, saját elemeket nélkülöző) fantáziavilágába menekülve próbálja átvészelni a felnőtté válás időszakát, gyakran egy valódi mentorra is próbál szert tenni egy hús-vér ember személyében. Ez fiúk esetében gyakran az édesapa, de ebben az esetben a földrajzi távolság ezt kizárta, kizárja a mai napig. A leírtakból valószínűsíthető, hogy a most már gyűlölt, egykori tanár lehetett az első ilyen apafigura, aki viszont csalódást okozott Lászlónak, az ő olvasatában "elárulta" őt, így a serdülőkorban tipikus fekete-fehér világképben a "rossz" oldalra került, később pedig felruházódott a valósággal nem egyező, nagyon erősen felnagyított negatív tulajdonságokkal is. Jelen helyzetben megfigyelhető, ahogy egyre inkább Kiss Roland veszi át ezt a szerepet László életében. Mivel Roland egészségügyi problémái miatt képtelen a gyereknemzésre, könnyen lehet, hogy ő is érez egyfajta apa-fiú viszonyt kettejük között, ezt pedig tovább erősíti a mindkét férfiben erősen munkáló kívülálló érzés. Sajnos azonban egy, a világról még igen szűkös ismeretekkel rendelkező kamasz nagyon könnyen befolyásolható, és sokszor keveredik őt kihasználó, fizikailag és/vagy lelkileg bántalmazó, a fejlődésére kártékony hatással bíró közegbe. Nagy valószínűséggel ezt figyelhetjük meg ebben az esetben is.
Mivel László világlátása rendkívül leegyszerűsítő, ezért nagyon erős ragaszkodást vagy nagyon erős gyűlöletet képes csak érezni a legtöbb ember iránt, ez alól kivételt képeznek családtagjai, akikkel meglehetősen ambivalens viszonyt ápol. Mivel kortársai már régen maguk mögött hagyták ezt a tudatállapotot, számukra nagyon hamar terhessé, fárasztóvá, idegesítővé válik László társasága, aki a visszautasítást személyiségének kamaszkorban történt megragadása miatt nem tudja felnőttként kezelni, ezért egy egészséges ember számára egészen szélsőséges lépésekre ragadtathatja magát. Ilyen például az említett székes támadás a munkahelyén, de valószínűleg Szőke Zoltán képviselő széles körben elkövetett rágalmazása is.
Mivel a serdülőkori életszakasz egyik legalapvetőbb érzése az, hogy a fiatallal szemben mások igazságtalanságot követnek el, ezért az erre adott reakció a legtöbbször túlzó, aránytalan. Ez szélsőségesen erős, de szinte minden szempontból indokolatlan igazságérzet indította el Lászlót a "trollvadászat" felé is. Mivel a felnőtté válás egyik fontos eleme, hogy férfivé cseperedő fiú "hőstettekkel" vívja ki az őt (saját maga szerint) megillető pozíciót a közösségben, ezért igyekszik vakmerő, nagyvonalú tettekkel lenyűgözni a felnőtteket és sokszor a másik nemet is. Mivel László szexualitása még nem kiforrott, annak orientációja sem alakult ki teljesen, valószínűleg ő maga sincs tisztában vele, melyik nem(ek)hez vonzódik. Ez magyarázhatja, hogy miért Kiss Endre Farkast szerette volna megvédeni az ún. trolloktól.
Konklúzióként fontos megemlíteni, hogy Lászlót nem lehet és nem szabad teljes értékű felnőtt emberként kezelni, ezért is volna ajánlott egy fiatal felnőttekkel, esetleg speciálisan serdülőkkel foglalkozó pszichológus (indokolt esetben pszichiáter) felkeresése. Javasolt továbbá egy hormonális diagnózis felállítása is, és ennek függvényében egy hormonterápia megkezdése is a dührohamok megfékezése érdekében. Mindezeket nagyban megkönnyítené, ha Lászlót állapotából kifolyólag valamelyik szülő gyámság alá venné.
Ebben az életszakaszban nagyon fontosak a minták, példaképek, amiktől és akiktől sokszor egy életre meghatározó útmutatást kaphat a fiatal. A korai kamaszkor egyik velejárója a magányosság, meg nem értettség érzése, ami teljesen természetes, hiszen a gyerekkorból már kilépett személy még nem teljes értékű felnőtt, ezért gyakorlatilag két világ között ragadva nehezen találja meg a helyét. Ez nem csak az emberi társadalmakban, de az állatvilágban is természetes folyamat, aminek része a dominanciaharc és az adott csoporton belüli pozíció kivívása. Nagyon gyakori, hogy könyvekben, filmekben találja meg azokat a mintákat a fiatal, amivel azonosulni tud. Nem véletlen, hogy a világot sok esetben jó és rossz harcára leegyszerűsítő tudományos-fantasztikus és fantasy irodalom, valamint a kaland- és akciófilmek rendkívül népszerűk ezen korosztály számára. A magányos hős, aki esélytelenként is diadalmaskodik a gonosz, de még inkább az igazságtalanság felett, kedvelt archetípusa a serdülő fiúknak. László "filmforgatókönyvei" is mind erre a kaptafára készültek. Elnagyolt, sematikus alakok, lineáris történetvezetés, azonos motívumok. Gyerekkora, a '90-es évek sikerfilmjei határozzák meg a mai napig az ízlését és érdeklődését, ezeken a fentebb említett, egyelőre ismeretlen trauma folytán továbblépni nem volt képes. Szinte biztosra vehető, hogy sem olvasmányélményei, sem pedig interperszonális kapcsolatai (illetve azok mennyiségbeli és minőségbeli hiányosságai) nem tették lehetővé a világ komplexebb leképezését, attól görcsösen elzárkózik.
A megerősítésre, támogatásra vágyó kamasz nem csak irodalmi- és filmes élményekkel, illetve saját (László esetében rendkívül szegényes, saját elemeket nélkülöző) fantáziavilágába menekülve próbálja átvészelni a felnőtté válás időszakát, gyakran egy valódi mentorra is próbál szert tenni egy hús-vér ember személyében. Ez fiúk esetében gyakran az édesapa, de ebben az esetben a földrajzi távolság ezt kizárta, kizárja a mai napig. A leírtakból valószínűsíthető, hogy a most már gyűlölt, egykori tanár lehetett az első ilyen apafigura, aki viszont csalódást okozott Lászlónak, az ő olvasatában "elárulta" őt, így a serdülőkorban tipikus fekete-fehér világképben a "rossz" oldalra került, később pedig felruházódott a valósággal nem egyező, nagyon erősen felnagyított negatív tulajdonságokkal is. Jelen helyzetben megfigyelhető, ahogy egyre inkább Kiss Roland veszi át ezt a szerepet László életében. Mivel Roland egészségügyi problémái miatt képtelen a gyereknemzésre, könnyen lehet, hogy ő is érez egyfajta apa-fiú viszonyt kettejük között, ezt pedig tovább erősíti a mindkét férfiben erősen munkáló kívülálló érzés. Sajnos azonban egy, a világról még igen szűkös ismeretekkel rendelkező kamasz nagyon könnyen befolyásolható, és sokszor keveredik őt kihasználó, fizikailag és/vagy lelkileg bántalmazó, a fejlődésére kártékony hatással bíró közegbe. Nagy valószínűséggel ezt figyelhetjük meg ebben az esetben is.
Mivel László világlátása rendkívül leegyszerűsítő, ezért nagyon erős ragaszkodást vagy nagyon erős gyűlöletet képes csak érezni a legtöbb ember iránt, ez alól kivételt képeznek családtagjai, akikkel meglehetősen ambivalens viszonyt ápol. Mivel kortársai már régen maguk mögött hagyták ezt a tudatállapotot, számukra nagyon hamar terhessé, fárasztóvá, idegesítővé válik László társasága, aki a visszautasítást személyiségének kamaszkorban történt megragadása miatt nem tudja felnőttként kezelni, ezért egy egészséges ember számára egészen szélsőséges lépésekre ragadtathatja magát. Ilyen például az említett székes támadás a munkahelyén, de valószínűleg Szőke Zoltán képviselő széles körben elkövetett rágalmazása is.
Mivel a serdülőkori életszakasz egyik legalapvetőbb érzése az, hogy a fiatallal szemben mások igazságtalanságot követnek el, ezért az erre adott reakció a legtöbbször túlzó, aránytalan. Ez szélsőségesen erős, de szinte minden szempontból indokolatlan igazságérzet indította el Lászlót a "trollvadászat" felé is. Mivel a felnőtté válás egyik fontos eleme, hogy férfivé cseperedő fiú "hőstettekkel" vívja ki az őt (saját maga szerint) megillető pozíciót a közösségben, ezért igyekszik vakmerő, nagyvonalú tettekkel lenyűgözni a felnőtteket és sokszor a másik nemet is. Mivel László szexualitása még nem kiforrott, annak orientációja sem alakult ki teljesen, valószínűleg ő maga sincs tisztában vele, melyik nem(ek)hez vonzódik. Ez magyarázhatja, hogy miért Kiss Endre Farkast szerette volna megvédeni az ún. trolloktól.
Konklúzióként fontos megemlíteni, hogy Lászlót nem lehet és nem szabad teljes értékű felnőtt emberként kezelni, ezért is volna ajánlott egy fiatal felnőttekkel, esetleg speciálisan serdülőkkel foglalkozó pszichológus (indokolt esetben pszichiáter) felkeresése. Javasolt továbbá egy hormonális diagnózis felállítása is, és ennek függvényében egy hormonterápia megkezdése is a dührohamok megfékezése érdekében. Mindezeket nagyban megkönnyítené, ha Lászlót állapotából kifolyólag valamelyik szülő gyámság alá venné.
Dec 02, 2017 16:30:29
dr. Kohn Ezékiel
Dec 02, 2017 16:42:55
cvi a legnagyobb beteg
Kedves Cvi Huang, megtisztel, hogy a nevemben írogat, de úgy vélem, Kiss Endre Farkas rajongói számára ön semmiféle érdekességgel nem szolgál. Ezért megkérem, tartózkodjon a további hozzászólásoktól, azokat tartogassa a pszichiáterének. Köszönettel,
dr. Kohn Ezékiel s.k.
Dec 02, 2017 16:42:55
Schwezoff David
Dec 02, 2017 16:50:47
Nagyon szep diagnozis. Mondjuk ugy osszegeznem, h kisboros egy skizofren baszatlan buzi.
Dec 02, 2017 16:50:47
Postás Troll
Dec 02, 2017 17:16:27
dr. Kohn Ezékiel legyen Ön a pszichiáterem
ha már reklám zsidó, kiviszem minden troll ajándékát határidőre
Dec 02, 2017 17:16:27
-
Dec 02, 2017 17:23:46
az kemény mi lett a gameplayekkel. Rolinda mindenkit bannol, nem érdekli hogy troll vagy sem. Igy megint 4-5 néző van, 3 hete átlag 30 volt, csúcsokban pedig volt 50 néző is.
Mi ez ha nem shiker?
Mi ez ha nem shiker?
Dec 02, 2017 17:23:46
feltörést tagadni
Dec 02, 2017 17:29:43
tényleg a játszik csatorna volt az egyetlen piacképes tartalom, ezt lőtte le a palotai slejmtartály. köszönd meg neki sneci.
Dec 02, 2017 17:29:43
Xenu
Dec 02, 2017 17:32:49
az kemény mi lett a gameplayekkel. Rolinda mindenkit bannol, nem érdekli hogy troll vagy sem. Igy megint 4-5 néző van, 3 hete átlag 30 volt, csúcsokban pedig volt 50 néző is.
Mi ez ha nem shiker?
Mi ez ha nem shiker?
Dec 02, 2017 17:32:49
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Dec 02, 2017 18:08:12
x4)
Dec 02, 2017 18:08:12
pontosan, így már a trolloknak sem éri meg élőben nézni, pár órával később úgyis átpörgethető, ráadásul belinkelik ide másodpercre pontosan a sírógörcsöket, fókahangokat. Dec 02, 2017 18:08:12
broni
Dec 02, 2017 18:17:58
got morgen!!!!!!!!!!!!
Dec 02, 2017 18:17:58
tyodika
Dec 02, 2017 18:23:48
got morgen!!!!!!!!!!!!
Üdvözlöm, hoty van? Én köszönöm, jól. Minden etyre jobb lesz.
Dec 02, 2017 18:23:48
hotyvolt
Dec 02, 2017 18:31:19
már három hete nem tudott nyugodtan kamerába rejszolni a keléses arcának rejtélyes rángásaitól, de nem bírta tovább. letyen fekete-fehér, akkor nem látszik - gondolta. késik a hang, megint - mormolta etykedvűen maga elé, és érezte, hoty megint baj lesz a fényviszonyokkal. felpörgés, bizony!
Dec 02, 2017 18:31:19
-bige
Dec 02, 2017 18:42:55
tényleg a játszik csatorna volt az egyetlen piacképes tartalom, ezt lőtte le a palotai slejmtartály. köszönd meg neki sneci.
Ahogy én látom:Sodi bezárkózott az elefántcsont toronyba,nem áll szóba senkivel.Még a két őrző-védő kutyájával sem kommunikál.Tudja,hogy milyen vitákat generált a rossz döntésével,de nem érdekli.Nem változtat rajta.Jókat röhög a retard-troll háborún,amiből ő kivonta magát.A két hot dogja, semmi mással nem foglalkozik,0-24-ben védi Sodit,mint egy szent ereklyét....és ettől Sodi boldog,ő egy kincs akit óvni kell.Neki ez az állapot tökéletesen megfelel.Boldog a két retard is, feladatot kaptak.Mi lehetne a megoldás?Nem kellene néznünk őt addig,míg vissza nem vonja a moderálást. Dec 02, 2017 18:42:55
broni
Dec 02, 2017 18:44:02
f17-30 körül kikiabáltam anynak, hogy éjjel mi a faszért égeti a villanyt, mondta hogy délután van..)))))))))kicsit bekómáltam
Dec 02, 2017 18:44:02
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 18:55:52
x24)
A gondolataidba merültél, hogy hogy lehet kiirtani az összes bozgort, a Dnyepertől a Tiszáig.
broni
Dec 02, 2017 19:08:50
A gondolataidba merültél, hogy hogy lehet kiirtani az összes bozgort, a Dnyepertől a Tiszáig.
óóarrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dec 02, 2017 19:08:50
Broni mama
Dec 02, 2017 19:33:27
f17-30 körül kikiabáltam anynak, hogy éjjel mi a faszért égeti a villanyt, mondta hogy délután van..)))))))))kicsit bekómáltam
Dec 02, 2017 19:33:27
álbroni
Dec 02, 2017 19:54:26
De hozz valami pörgetős mókát is mutter. Valami fincsit reggelire, mer fölrúglak tetves bozgor.
Dec 02, 2017 19:54:26
broni
Dec 02, 2017 19:57:45
föl ám!!!!!!!!!!!!!
Dec 02, 2017 19:57:45
álbroni
Dec 02, 2017 20:03:07
föl ám!!!!!!!!!!!!!
mit szólsz valódi, hogy farkarossz kiszerkeszti az útmutató blogjára a szaros kommentjeidet? nem kéne ilyenért pénzt kérni? hogy látja ezt egy román zsidó?
Dec 02, 2017 20:03:07
ál-álbroni
Dec 02, 2017 20:05:25
Dec 02, 2017 20:05:25
álbroni
Dec 02, 2017 20:15:33
lebuktál ál-álbroni, broni bármit megadna egy kis barbiszarért. annak nem tud ellenállni. a pénzt leszarja, jön a román birtokról, magyarok verítékéből gazdagon
Dec 02, 2017 20:15:33
feliratkozásdíler
Dec 02, 2017 20:19:35
sneci, láthatólag szhó-szhó-rakoszhnak a nézők, nem kéne ilyenkor inkább beröffenteni a játszik csatit? vagy tényleg komoly bajban vagy? utolér a végrehajtó bácsi? nehogy sírás letyen a vége megint a bejlinyi tanulmányútnak
Dec 02, 2017 20:19:35
ál-álbroni
Dec 02, 2017 20:33:02
kivéve azt a pénzt, amit Barbi szart le!!!!! hhhhhhggggrrraaaaóóóóóóaaaarghhh
Dec 02, 2017 20:33:02
Hiénaverő
(
x17)
Dec 02, 2017 20:35:48
x17)
Megkérnénk az ál-bronikat, ne szenvedjenek már itt, pláne ha az igazi prof is a Tanszéken tartózkodik. Olyan színvonalas előadást úgysem tudnak tartani, akkor meg kár a gőzért.
Nszksz.
Nszksz.
broni
Dec 02, 2017 20:47:42
nszksz., uram
Dec 02, 2017 20:47:42
broni
Dec 02, 2017 20:51:10
Dec 02, 2017 20:51:10
Felpörgés 2018
Dec 02, 2017 21:00:17
Egészen biztos, hogy ifj. Boros Lászlót valami nagyon komoly trauma érte...
kiváló analízis, n.sz.k.sz! Esetleg lehetne kérni a poloskaidimárról is egy ilyen részletes elemzést? Dec 02, 2017 21:00:17
broni
Dec 02, 2017 21:02:52
na, fekszek vissza....))))))))))))))))))gúd nájt
Dec 02, 2017 21:02:52
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 21:04:55
x24)
de azt láttad, hogy a kókadtfasz blogon hetekig ott volt a felirat, hogy impotens?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 02, 2017 21:14:54
x38)
Az aranyfitymát érő trollkodás volt, bárki is intézte! IKSZDÉ
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 22:16:04
x24)
Trollz, keressetek rá David Berkowitz amerikai sorozatgyilkosra. Melyik retard az, akinek kiköpött mása?
trendbeli garázdaság
Dec 02, 2017 22:17:43
Trollz, keressetek rá David Berkowitz amerikai sorozatgyilkosra. Melyik retard az, akinek kiköpött mása?
Dec 02, 2017 22:17:43
-
Dec 02, 2017 22:32:23
Ragyas lesz karacsonyi flokk? Bejelentkezes Ujszaszrol?
Dec 02, 2017 22:32:23
banshee
(
x24)
Dec 02, 2017 22:49:36
x24)
Biztos?
cdn.newsapi.com.au/image/v1/8abb0e0c5cfd5ebf88fd69ab427abe98?width=316
Xenu
Dec 02, 2017 22:55:42
Ragyas lesz karacsonyi flokk? Bejelentkezes Ujszaszrol?
Haza akar jönni, csak fél a NAV-tól
Dec 02, 2017 22:55:42
heavy metal
Dec 02, 2017 23:00:22
nincs ma sem wolfenstein stream Sodika?
Dec 02, 2017 23:00:22
sodika
Dec 03, 2017 07:24:31
nincs ma sem wolfenstein stream Sodika?
Jövő héten
Dec 03, 2017 07:24:31
TIRpákó
Dec 03, 2017 08:58:32
Sodika, mikor rúgjuk már májon a brit nagykövetet, mikor állunk már bosszút a Younghousband-expedíció miatt a buzi britteken?
Dec 03, 2017 08:58:32
sodika
Dec 03, 2017 09:00:49
Sodika, mikor rúgjuk már májon a brit nagykövetet, mikor állunk már bosszút a Younghousband-expedíció miatt a buzi britteken?
Jövő héten
Dec 03, 2017 09:00:49
banshee
(
x24)
Dec 03, 2017 09:11:55
x24)
Tajgi, cvigány, ez sem jött össze...
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.