Freelancerként (malacz esetén feketén gyányolással).
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
nem a saját neve alatt dolgozik szerintem. ha külföldön is elkezdik keresni, hamar elő fog kerülni. külön osztály van erre a rendőrségen. elkezdik majd figyelni kivel tart itthon kapcsolatot, stb.
Az is segít, ha a megrendelő pont egy sodi-troll, a disznó pedig rejtekhelyről önbíráskodik a fizetésért.
készül már a malacz körözött!
hát ettől most nagyon beszart mindenki! ha átutalja az összes pénzét a Röfinek, akkor biztos, hogy minden troll meg fog halni az idegtől! Már megint saját magát szopatja meg Bori, ahelyett, hogy venne belőle magának valamit és végre egy kicsit boldog lehetne, inkább elutalja a sertésnek, hát ez aztán igazi retard megoldás! :D
Én is nagyon várom a szavazatát! És igen, rengeteget köszönhetek ennek a fórumnak. Nemsokára egy gazdasági sikertörténet lesz ez a fórum, én úgy érzem. Minden egyes tagja remek munkát végzett, így megérdemelten vesznek majd részt az ország jobbá tételében! Valaki esetleg egy stadiont skacok? Vagy egy jó közbeszerzést?
már küldött neki 10 rugót. én konkrétan olyan ideges lettem, hogy felgyújtottam egy koppányost.
tolókocsisat legalább? broni kérdezi...
a múltkor még csak másfél millió volt :D
A pénz csak kvázi Borié. Valószínűleg a Reichben a here fia helyett robotoló Boros papa tesz félre a három gyereknek egy-egy számlán, amihez csak úgy nem férnek hozzá. Nem véletlenül küldött mindössze öt ruppót a kocának a kisbuzi, nem pedig százezreket. A jabilos gányolásból évente pár tízezret szed össze, ha a szüleinek van egy kis esze, abból levonják a rezsi és a kaja rá eső részét. A valóságban arra sincs pénze, hogy felbuszozzon a fővárosba.
balog béla, a kurva anyád!nyomi!!!!!!!!!!!!!!
Vajon ma a történet többi szereplője is körözés alatt álló nincstelen?
Boros Lacika mutterja? A jabilos művezető is dicséri a száját.
Én például tuti idegállapotban kerülnek, Maunika
Erről jut eszembe!
Ha jön haza, ha nem, értesíteni kell a NAV reptéri igazgatóságát, hogy valamelyik karácsony előtti berlini járattal jön haza egy adórartozások elől bujkáló migri. Az utaslista alapján már várni fogják és elszedik tőle a faptopot amíg nem fizeti vissza a magyarok pénzét.
Levelező tagozat hahó!
Guruljal a kurva anyádba!
Három szakértőt akarnak bevonni.orvos szakértőt,toxikológust,pszichiátert.ezekre kell a pénz.
Nagyon okos dolog nyilvánosan fikázni a bíróságot, külföldre menekülni és önnan röfögni, csupa enyhítő körülmény.
tévedsz.....nézél ip-t.........
én az na broni vok, aki 10-en éve sodista...........miért hazadod, hogy nem ?????????
ez m3eg mi a picsa? érti valaki?
Gyorsan Bori, küldd a bitcoinokat, mielőtt még valami troll csap le az ajánlatra!!!!!!!!
Mai árfolyamon ez 600$, 160 000 Ft. Az egy havi költőpénze a gyerekemnek. Ez nem pénz. Innentől kiderült, hogy ez kamu. Köszönjük.
nszksz, nagyságos rekinteses uram!!!!!!!!!!!!!
Bige nem rossz dőlésszögű?
Persze, írd meg a szerződésszámod és az adataidat a [email protected] címre.
Fura ez a retardlogika..
szegény broni, ezt a megaláztatást, még hogy egy dák úr munkahelyen dolgozik xd
a retardok ilyenfajta lehúzása nem lenne méltó a tanszék szellemiségéhez, pénzt kicsalni buta emberektől, ez ilyen Röfihez méltó dolog
Na egy krva nagy +1
Ugyan már. A retardáltak mikor fizetnének bitcoinban? Bori azt se tudja mi az. Sherlock Porks-nek kisebb baja is nagyobb ennél. Proland meg azt kérdezné, hol lehet meginni.
Proland és kisbuzi, van egy jó és egy rossz hírem. Még mindig dolgozom a Liget Budapest Projekten, mint alvállalkozó, de sajnos nem Kovács József kisiparosként, hanem mint cég. És az idióta Sodikával ellentétben a nevem nem szerepel a cég nyilvántartott adatai között. Ezért szerintem a legjobb az lenne, ha az összes projektben résztvevő cég összes létező elérhetőségére küldenétek egy fenyegető levelet LLOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerző:
Kocajogász Kornél
Dec 17, 2017 12:15:46
Válasz
(2)
És jobban járna, ha a tényállás minden részletét kifejtené. Azt igyekszik elhallgatni, hogy pofocska már valamivel a buzizás előtt is volt. Ez viszont nagyon árnyalja a filmet, hogy drogosgyerek támadt a négy passzívan ácsorgó tolvajkergetőre.
Dec 17, 2017 12:15:46
Kocajogász Kornél
Dec 17, 2017 12:18:32
Ha emigrálni akar a letöltendőcske elől, akkor jól körül kell néznie. Angolul tud valamilyen szinten, angolszász kultúrájú ország jöhetne szóba, a szomszéd országokban magyarként, főleg, ha nem vagy őslakos, hosszú távon esélytelen a normális megélhetés.
Dec 17, 2017 12:18:32
Kocajogász Kornél
Dec 17, 2017 12:20:16
Én nem voltam demoscenés, de ezekből a posztokból világosan átjön, honnan indult a háború az ős-informatikusokkal.
Dec 17, 2017 12:20:16
VKÁ
Dec 17, 2017 13:13:30
van igazság a facebook-on töröltettem az úgy nevezett rajongói csoportot amit létrehoztak állitólag engem dícsőitettek de az ellenkezője zajlott van igazság d
Dec 17, 2017 13:13:30
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 17, 2017 13:20:05
"... a szomszéd országokban magyarként, főleg, ha nem vagy őslakos, hosszú távon esélytelen a normális megélhetés."
TC-nek ez még Magyarországon is nehezen jön ossze.
TC-nek ez még Magyarországon is nehezen jön ossze.
Dec 17, 2017 13:20:05
-
Dec 17, 2017 14:55:19
azt magyarázzátok már el nekem, hogy hogy lehet úgy munkát vállalni külföldön, hogy valakit itthon köröznek?
Dec 17, 2017 14:55:19
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2017 14:58:01
x17)
azt magyarázzátok már el nekem, hogy hogy lehet úgy munkát vállalni külföldön, hogy valakit itthon köröznek?
Freelancerként (malacz esetén feketén gyányolással).
púp-orr-sérvész
Dec 17, 2017 15:06:46
A disznó a scenében jó dolgokat is tett, mint szervező, voltak rajongói, így magasabbról zuhant, mintha csak egyszer bement volna lopni. Amit felépített, azt elbaszta azzal, hogy egoista, tolvaj, vamzer.
Most ott tartunk, hogy régóta be sem engedik demo partira, nehogy verekedjen vagy gázpisztolyozzon gyerekkori sérelmekért 40 éves felnőttek között.
Persze szökésben mindegy. :P
Most ott tartunk, hogy régóta be sem engedik demo partira, nehogy verekedjen vagy gázpisztolyozzon gyerekkori sérelmekért 40 éves felnőttek között.
Persze szökésben mindegy. :P
Dec 17, 2017 15:06:46
-
Dec 17, 2017 15:19:00
nem a saját neve alatt dolgozik szerintem. ha külföldön is elkezdik keresni, hamar elő fog kerülni. külön osztály van erre a rendőrségen. elkezdik majd figyelni kivel tart itthon kapcsolatot, stb.
Dec 17, 2017 15:19:00
Jud Süß
Dec 17, 2017 15:24:52
A disznó karrierben még soditól is le van maradva 10 évvel, büntetőügyekben viszont jóval előrébb tart.
Kibaszott szánalmas.
Kibaszott szánalmas.
Dec 17, 2017 15:24:52
-
Dec 17, 2017 15:26:10
Dec 17, 2017 15:26:10
púp-orr-sérvész
Dec 17, 2017 15:44:04
Az is segít, ha a megrendelő pont egy sodi-troll, a disznó pedig rejtekhelyről önbíráskodik a fizetésért.
Dec 17, 2017 15:44:04
Galla Miki
Dec 17, 2017 16:20:29
készül már a malacz körözött!
Dec 17, 2017 16:20:29
-
Dec 17, 2017 16:25:34
a családgyűlölő migri idegeneknek akarja elajándékozni a családja helyett. gyakorlati jótanács: a börtönben jól jöhet a pénz ha sittes sanyi meg akar baszni, és ezt el akarod kerülni.
kisboros1
Úgy látom a "tót" a screenshotolt kommentjeimet linkelgeti a fórumra és fenyegetőzik. Amikor Rolanddal ott maradtam csevegni és írtam neki, hogy van itt egy troll aki titokban figyel minket, tudtam, hogy ő az, mert ő az, akinek erről szól az élete és hivatása, mások 24 órás megfigyeléséről... Mindezek örömére alig várom "Porks" következő "tarhálását"... ezúttal nem 5 ezret küldök majd neki, hanem 50-et... sőt, ha netán sikerülne elintéznetek nekem a beígért "börtönt" vagy "diliházat", lepucolom a teljes bankszámlámat és egy az egyben átutalok neki mindent, van rajta 1.8 millió forint...de az is lehet, hogy fele-fel arányban kapja ő az egyik felét, a másikat meg Kis Roland... És várom nagyon a választásokat is, hogy behúzhassam végre dr. Orbán Viktort és a Fideszt... Szerencséje a Fidesznek, hogy vannak ezek a libsi trollok, akik alá játszanak. Gyakorlatilag ők a legfőbb akadálya, hogy kinőhessen egy normális ellenzék normális ellenzéki médiával. Orbán valójában sokat köszönhet a snecológusoknak, többek közt a hatalmát és hogy leválthatatlan...
1 órája (szerkesztve)•
kisboros1
Úgy látom a "tót" a screenshotolt kommentjeimet linkelgeti a fórumra és fenyegetőzik. Amikor Rolanddal ott maradtam csevegni és írtam neki, hogy van itt egy troll aki titokban figyel minket, tudtam, hogy ő az, mert ő az, akinek erről szól az élete és hivatása, mások 24 órás megfigyeléséről... Mindezek örömére alig várom "Porks" következő "tarhálását"... ezúttal nem 5 ezret küldök majd neki, hanem 50-et... sőt, ha netán sikerülne elintéznetek nekem a beígért "börtönt" vagy "diliházat", lepucolom a teljes bankszámlámat és egy az egyben átutalok neki mindent, van rajta 1.8 millió forint...de az is lehet, hogy fele-fel arányban kapja ő az egyik felét, a másikat meg Kis Roland... És várom nagyon a választásokat is, hogy behúzhassam végre dr. Orbán Viktort és a Fideszt... Szerencséje a Fidesznek, hogy vannak ezek a libsi trollok, akik alá játszanak. Gyakorlatilag ők a legfőbb akadálya, hogy kinőhessen egy normális ellenzék normális ellenzéki médiával. Orbán valójában sokat köszönhet a snecológusoknak, többek közt a hatalmát és hogy leválthatatlan...
1 órája (szerkesztve)•
Dec 17, 2017 16:25:34
-
Dec 17, 2017 16:29:22
egyre durvábbak kisboros fenyegetései. először kaszablokka, utána csavarhúzózás, most meg a pénze elajándékozása a malacznak, hát ez kibaszott dúúúúrva!!!! félek!!!
Dec 17, 2017 16:29:22
Újszászi Macskahajcsár
Dec 17, 2017 16:29:25
a családgyűlölő migri idegeneknek akarja elajándékozni a családja helyett. gyakorlati jótanács: a börtönben jól jöhet a pénz ha sittes sanyi meg akar baszni, és ezt el akarod kerülni.
hát ettől most nagyon beszart mindenki! ha átutalja az összes pénzét a Röfinek, akkor biztos, hogy minden troll meg fog halni az idegtől! Már megint saját magát szopatja meg Bori, ahelyett, hogy venne belőle magának valamit és végre egy kicsit boldog lehetne, inkább elutalja a sertésnek, hát ez aztán igazi retard megoldás! :D
Dec 17, 2017 16:29:25
-
Dec 17, 2017 16:36:39
nem utazik el maldívra, inkább odaadja a pénzét a mérnök úrnak, utazzon el ő, mert ezzel kibaszik a trollokkal. ezt kibaszottul kitervelted, lackó! de miért kell kivárni amíg a trollok diliházba záratnak? utalj a röfinek már most! anyádék így hamarabb elintézik neked a diliházat.
Dec 17, 2017 16:36:39
-
Dec 17, 2017 16:53:12
szegény kisboros! elképzelem, ahogy tavasszal nagy ünneplést csap, hogy győzött a fidesz, most aztán nagyon rossz lett a trolloknak, de aztán eljön a nyár, az ősz, és kénytelen lesz azzal szembesülni, hogy a trollok továbbra is vidáman szopatják őt, fidesz ide vagy oda, a fórum továbbra is működik. keserű élete van ennek a retardnak.
Dec 17, 2017 16:53:12
Dr Orbán Viktor
Dec 17, 2017 17:01:24
És várom nagyon a választásokat is, hogy behúzhassam végre dr. Orbán Viktort és a Fideszt... Szerencséje a Fidesznek, hogy vannak ezek a libsi trollok, akik alá játszanak. Gyakorlatilag ők a legfőbb akadálya, hogy kinőhessen egy normális ellenzék normális ellenzéki médiával. Orbán valójában sokat köszönhet a snecológusoknak, többek közt a hatalmát és hogy leválthatatlan...
1 órája (szerkesztve)•
1 órája (szerkesztve)•
Én is nagyon várom a szavazatát! És igen, rengeteget köszönhetek ennek a fórumnak. Nemsokára egy gazdasági sikertörténet lesz ez a fórum, én úgy érzem. Minden egyes tagja remek munkát végzett, így megérdemelten vesznek majd részt az ország jobbá tételében! Valaki esetleg egy stadiont skacok? Vagy egy jó közbeszerzést?
Dec 17, 2017 17:01:24
-
Dec 17, 2017 17:11:11
engem burzsujszarevő trollt kifejezetten idegesítene ha kisbalfasz a tokásnak küldene pénzt takarmányra!!!4
Dec 17, 2017 17:11:11
-
Dec 17, 2017 17:13:19
engem burzsujszarevő trollt kifejezetten idegesítene ha kisbalfasz a tokásnak küldene pénzt takarmányra!!!4
már küldött neki 10 rugót. én konkrétan olyan ideges lettem, hogy felgyújtottam egy koppányost.
Dec 17, 2017 17:13:19
még éltet a remény
Dec 17, 2017 17:26:22
Dec 17, 2017 17:26:22
-
Dec 17, 2017 17:27:10
lackó! hogy alakult végül a démonblokka? úgy volt még februárban, hogy a démoncimbid lerendezi a trollokat. hol a shiker?
Szerző: - Feb 15, 2017 13:49:20 Könyvjelző Válasz vote up vote down (16)
démonblokka!!!
László Boros
14 órája ·
Egy érdekes előadás az okkultizmusról. Látszik a faszin hogy sokat tud és elhiszi, amit mond, ami persze nem jelenti mindjárt azt, hogy igaz is... de érdekesebb világ, mint ez a fos, amiben élünk... A hazugság sosem érdekelt, itt pedig hazugság és képmutatás minden...
Amazt viszont megakarom ismerni. Megakarom tapasztalni. Ha van démon, látni akarom. Nem félek tőle. Akár még haverok is lehetünk...
László Boros A haverságnak persze megvan az ára: lerendezed a sodifórumos trollokat, meg azt, aki feltett oda...
Tetszik · 12 órája · Szerkesztve
Szerző: - Feb 15, 2017 13:49:20 Könyvjelző Válasz vote up vote down (16)
démonblokka!!!
László Boros
14 órája ·
Egy érdekes előadás az okkultizmusról. Látszik a faszin hogy sokat tud és elhiszi, amit mond, ami persze nem jelenti mindjárt azt, hogy igaz is... de érdekesebb világ, mint ez a fos, amiben élünk... A hazugság sosem érdekelt, itt pedig hazugság és képmutatás minden...
Amazt viszont megakarom ismerni. Megakarom tapasztalni. Ha van démon, látni akarom. Nem félek tőle. Akár még haverok is lehetünk...
László Boros A haverságnak persze megvan az ára: lerendezed a sodifórumos trollokat, meg azt, aki feltett oda...
Dec 17, 2017 17:27:10
broni
Dec 17, 2017 17:41:11
morgen guttenb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 17, 2017 17:41:11
ragyavert faszverő
Dec 17, 2017 17:51:52
azért engem még mindig meglep, hogy milyen sivár élete van ennek a két bolondnak. Tetszik · 12 órája · Szerkesztve
Dec 17, 2017 17:51:52
-
Dec 17, 2017 17:53:16
kisboros1
1 órája (szerkesztve)•
kisboros1
1 órája (szerkesztve)•
Dec 17, 2017 17:53:16
broni
Dec 17, 2017 17:57:29
kisorosz, inkább porosenkónk utaljál, fasz migri, ki leszel innen űzve, migri tetű......
Dec 17, 2017 17:57:29
trendbeli garázdaság
Dec 17, 2017 17:58:06
A pénz csak kvázi Borié. Valószínűleg a Reichben a here fia helyett robotoló Boros papa tesz félre a három gyereknek egy-egy számlán, amihez csak úgy nem férnek hozzá. Nem véletlenül küldött mindössze öt ruppót a kocának a kisbuzi, nem pedig százezreket. A jabilos gányolásból évente pár tízezret szed össze, ha a szüleinek van egy kis esze, abból levonják a rezsi és a kaja rá eső részét. A valóságban arra sincs pénze, hogy felbuszozzon a fővárosba.
Dec 17, 2017 17:58:06
broni
Dec 17, 2017 18:00:48
balog béla, a kurva anyád!nyomi!!!!!!!!!!!!!!
Dec 17, 2017 18:00:48
kínzó kérdés
Dec 17, 2017 18:31:21
most van a monitorlopási botlásocska 20 éves évfordulója, és a malac most is egy bűncselekményből próbál kimosakodni, ahogy 20 éve is. lényegében semmit nem változott az élete azóta. bűnözik, és hárítja a felelősséget.
Vajon ma a történet többi szereplője is körözés alatt álló nincstelen?
Dec 17, 2017 18:31:21
broni
Dec 17, 2017 18:38:50
vótam ukrán kurvánál, ugy kinyalta a seggem............
Dec 17, 2017 18:38:50
-bige
Dec 17, 2017 18:39:21
Azt mondja van itt egy troll aki figyel.De azért mondja tovább a baromságait.Most meg zavarja,hogy ki lett rakva a fórumra.Retard logika.Egyébként én is jelen voltam a két nagy tudású gyernőtt magasröptű beszélgetésénél,ami arról szólt,hogy jó lenne megtudni hol lakik Elsőéves,mert akkor Rolinda oda szarna a kapujába.Aztán,úgy akarják kideríteni kicsoda Trendbeli garázdaság,hogy Rolinda emlékezik rá,hogy azt mondta részt vett a liget projektben,ha megszereznék a vállalkozok neveit,tudnák kicsoda.Aztán volt valóságtagadó burzsujfosadékok,stb,a szokásos.Mondják ezt a trollokra,akiket nem is ismernek.De nem mondják Sodira,akiről köztudott,hogy egy elkényeztettet dög,akinek a segge alá tettek mindig mindent,aki miatt több lakást is eladtak,hogy diplomát szerezzen,de persze ő nem az a Sodi aki megerőlteti magát.Más dolgozik egyetem mellett,hogy ne terhelje meg a szüleit,ő meg végig lébecolta az egészet. Ő az aki valójában, tényleg egy valóságtagadó lusta burzsujfosadék.Mindez nem zavarja a kommunista retardot,megvédik a jobboldali Sodit.Hiába na,...az a legendás kutyahűség.....
Dec 17, 2017 18:39:21
Újszászi Macskahajcsár
Dec 17, 2017 18:40:33
Azért valahol vérlázító, hogy a hazudós monitortolvaj geci ágál a feltételezett biciklitolvajok ellen!
Enyves kezű féreg a sertés, semmi több. Még alávalóbb az egyszerű tolvajoknál, mert azok legalább nem hazudják magukat a haza védelmezőinek!
Enyves kezű féreg a sertés, semmi több. Még alávalóbb az egyszerű tolvajoknál, mert azok legalább nem hazudják magukat a haza védelmezőinek!
Dec 17, 2017 18:40:33
-
Dec 17, 2017 18:40:46
A hájführert kellene idecsalni. Én szeretem amikor vergődik.
Dec 17, 2017 18:40:46
Schwezoff David
Dec 17, 2017 18:44:50
vótam ukrán kurvánál, ugy kinyalta a seggem............
Boros Lacika mutterja? A jabilos művezető is dicséri a száját.
Dec 17, 2017 18:44:50
Schwezoff David
Dec 17, 2017 18:46:34
Én például tuti idegállapotban kerülnek, Maunika
Dec 17, 2017 18:46:34
sodi
Dec 17, 2017 18:48:46
Kisbotos egy elmebeteg fasz, azonnal fel kell gyuttani, bar lenne itt egy szakember, aki ért retardok felgyujtasahoz
Dec 17, 2017 18:48:46
-
Dec 17, 2017 18:53:30
Amúgy azt észrevettétek hogy a broni néven iró troll már nem az aki eddig volt?
Túl sokat változott a stilus. Szerintem kisboros elkapta Broni mestert és igy épült be.
Túl sokat változott a stilus. Szerintem kisboros elkapta Broni mestert és igy épült be.
Dec 17, 2017 18:53:30
-
Dec 17, 2017 18:53:56
Nem értem miért zavarja kisborost ha mentjük és betesszük ide a nyilvános kommentjeit hiszen ez a nyilvánosság lényege. Ha nem akarja ezt akkor beszéljen privátban rolindával.
Nem tudod használni a netet, ukrán?
Nem tudod használni a netet, ukrán?
Dec 17, 2017 18:53:56
echelon mérnök
Dec 17, 2017 18:56:55
Sodi, jössz haza mostanában? Vettél ajándékot anyádnak?
Dec 17, 2017 18:56:55
-bige
Dec 17, 2017 19:02:31
Ááá,nem hiszem.Broni kocsmába meg kupiba jár,..nem keresztezik egymás útjait.:) Túl sokat változott a stilus. Szerintem kisboros elkapta Broni mestert és igy épült be.
Dec 17, 2017 19:02:31
-
Dec 17, 2017 19:03:02
Sodi, jössz haza mostanában? Vettél ajándékot anyádnak?
Erről jut eszembe!
Ha jön haza, ha nem, értesíteni kell a NAV reptéri igazgatóságát, hogy valamelyik karácsony előtti berlini járattal jön haza egy adórartozások elől bujkáló migri. Az utaslista alapján már várni fogják és elszedik tőle a faptopot amíg nem fizeti vissza a magyarok pénzét.
Levelező tagozat hahó!
Dec 17, 2017 19:03:02
-
Dec 17, 2017 19:07:24
Kisboros mi akadályoz meg abban, hogy akár most küldjél 50, 500 ezret, vagy akár 1 milliót a malacnak?
Ne legyél hangember hahó! Idegesítsd fel a trollokat!
Ne legyél hangember hahó! Idegesítsd fel a trollokat!
Dec 17, 2017 19:07:24
Schwezoff David
Dec 17, 2017 19:08:38
Guruljal a kurva anyádba!
Dec 17, 2017 19:08:38
Schwezoff David
Dec 17, 2017 19:13:45
Egyébként meggyőződésem, hogy a monitorlopasi ügy után lett vamzer a sertésmérnök úr.
"Összekacsintás" jeligére a kiadoba
"Összekacsintás" jeligére a kiadoba
Dec 17, 2017 19:13:45
-bige
Dec 17, 2017 19:18:13
Azért valahol vérlázító, hogy a hazudós monitortolvaj geci ágál a feltételezett biciklitolvajok ellen!
Az a baja,hogy megváltoztatták a vádat.Most már életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják,míg a többieknek marad a súlyos testi sértés.Enyves kezű féreg a sertés, semmi több. Még alávalóbb az egyszerű tolvajoknál, mert azok legalább nem hazudják magukat a haza védelmezőinek!
Három szakértőt akarnak bevonni.orvos szakértőt,toxikológust,pszichiátert.ezekre kell a pénz.
Dec 17, 2017 19:18:13
Újszászi Macskahajcsár
Dec 17, 2017 19:19:45
Az a baja,hogy megváltoztatták a vádat.Most már életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják,míg a többieknek marad a súlyos testi sértés.
Nagyon okos dolog nyilvánosan fikázni a bíróságot, külföldre menekülni és önnan röfögni, csupa enyhítő körülmény.
Dec 17, 2017 19:19:45
broni
Dec 17, 2017 19:31:24
Ááá,nem hiszem.Broni kocsmába meg kupiba jár,..nem keresztezik egymás útjait.:)
tévedsz.....nézél ip-t.........
Dec 17, 2017 19:31:24
broni
Dec 17, 2017 19:34:08
szerintem te vagyol boros, bige............takarodj anyádba.
Dec 17, 2017 19:34:08
-bige
Dec 17, 2017 19:37:27
szerintem te vagyol boros, bige............takarodj anyádba.
mé' takarodnák? Dec 17, 2017 19:37:27
broni
Dec 17, 2017 19:41:41
mé' takarodnák?
én az na broni vok, aki 10-en éve sodista...........miért hazadod, hogy nem ?????????
Dec 17, 2017 19:41:41
-bige
Dec 17, 2017 19:44:31
én nem mondtam,hogy nem vagy Broni.én azt mondtam,te Broni vagy.kapise? Dec 17, 2017 19:44:31
Telekom osztályvezető
Dec 17, 2017 19:45:14
Megyek is az ágyneműtartóba....
Dec 17, 2017 19:45:14
oink-oink
Dec 17, 2017 19:45:48
pastebin.com/UtFfPMCe
Csapatunk több mint 5 éve foglalkozik internetes zaklatók felkutatásával. Ügyfeleink színészek, politikusok, közéleti személyiségek.
ip csapda!!! futás!!! Csapatunk több mint 5 éve foglalkozik internetes zaklatók felkutatásával. Ügyfeleink színészek, politikusok, közéleti személyiségek.
Dec 17, 2017 19:45:48
broni
Dec 17, 2017 19:47:39
[quote=-bige]én nem mondtam,hogy nem vagy Broni.én azt mondtam,te Broni vagy.kapise?[/quote
na jó, másnapos vok, nem érdekel............
na jó, másnapos vok, nem érdekel............
Dec 17, 2017 19:47:39
Szörcs Indexing
Dec 17, 2017 19:48:31
pastebin.com/UtFfPMCe
Csapatunk több mint 5 éve foglalkozik internetes zaklatók felkutatásával. Ügyfeleink színészek, politikusok, közéleti személyiségek.
Egy facebook.com zaklatásos bűncselekmény elkövetőjének felkutatása közben került a látóterünkbe a forum.sodika.org.
Kb. másfél hónapig tartó munkánk során kb. 18 elkövetőt sikerült azonosítanunk legális és illegális módszerekkel.
Az elkövetők közül az alábbi négy személy esetében sikerült 99.99%-ban igazolni a személyazonosságát.
Mivel a bűncselekmény áldozata Németországban tartózkodik, a bűncselekmény feltárását a német rendőrség, a német törvények szerint hajtja végre.
Az általunk kínált információk alkalmasak a németországi feljelentés elindításához.
Az illegális módszerekkel szerzett adatok nem használhatóak fel jogi eljárás során, de legális megszerezhetőek a rendőrségi eljárás során (internet hozzáférést biztosító vállalat központi routerének, alkalmazott által, céges backup szerverre elmentett logjai).
A nemzetközi egyezményeknek köszönhetően az adat kiadásához nem szükséges a magyar hatóságok közreműködése.
Részletes leírást adunk, hogy kitől, milyen elérhetőségen milyen információkat kell a német rendőrségnek igényelnie.
Az általunk gyűjtött információkért garanciát vállalunk. A német eljárási rendszerről a polizei.de/Polizei/DE/Home/home_node.html oldalon tájékozódhat.
Megrendelési időszak vége: 2017.12.20
## "Telekom osztályvezető"
Bitcoin address: 1FnRyxN85bCBtCh9YJjDJ6HH7fjw6FLNaD
Ár: 0.03
Exkluzív ár: 0.031
Facebok: igen
LinkedIn: igen
Házastárs telefonszáma: igen
Gyerekek fotója: igen
Munkahely címe: igen
Autórendszám: igen
Ország: Magyarország
blockchain.info/address/1QEf54ac4RfDavwqvT86fmq2hwDfnEPps5
## "Security engineer"
Bitcoin address: 18MS38Q6kJvAvNKDbwF7tuZrbPiEfp3nx7
Facebook: igen
Munkahely neve, címe, elérhetőségei: igen
Szülők facebook: igen
Feleség telefonszáma: igen
Ország: Magyaroszág/Belgium
## "volt CEU alkalmazott"
Bitcoin address: 1Cci8pAwax6FZbM4W6ayKjckQrwJAdtMTi
Gyerek fotója: igen
Élettárs telefonszáma: igen
Lakcím: igen
Jelenlegi munkahely: igen
Munkahely tulajdonosának telefonszáma: igen
## "Csudatov troll"
Bitcoin address: 15iFqZUvRXbkAEAoakJHLBHga6DFner9mK
Szülők elérhetősége: igen
Állandó lakcím: igen (nem Budapest)
Albérlet lakcím: igen
Munkahely címe: igen (Budapest)
Közvetlen felettes telefonszáma: igen
Gyerek: nincs
Legtöbbet használt nick: "broni"
## Domain jelentése ICANN-nál és a domain delegációjának megszűntetése
Bitcoin address: 18CBx434t3BMHrV9PancPqH87nRLk1BfGA
Ár: 0.1
Amerikai szakjogász által beadott "abuse report". Sikertelenség esetén Bitcoin visszautalás. Kb. 3 hét átfutási idő.
Az exkluzív ár megfizetése esetén csak egy vásárló kapja meg a kért információkat.
Az addig beérkezett vagy később érkező vásárlások összeget visszautaljuk a küldő Bitcoin címre.
Az információk árat a zaklatok leírásánál tálható Bitcoin címre kell elküldeni.
Az információkat nyomtatott formátumban, futárral küldjük (Fedex Express vagy DHL Next Day Delivery).
A futár cégeknél bármilyen címre szállítanak és lehetőség van a futár számára kézbesítési utasításokat adni ("metro megállóhoz hozza, kézbesítés előtt 15 perccel telefonon jelezze a szállítást" stb), nem szükséges valódi címet megadni.
A Bitcoin vásárláshoz regisztráljon paybis.com/ oldalon.
Töltse le az Bitcoin Core pénztárcát a bitcoin.org/en/download oldalról.
Ne törölje az alkalmazást amíg meg nem kapja meg a megrendelt információkat! A fizetés igazolásához szüksége lesz az alkalmazásra!
Vásárolja meg a PayBis oldalon a szükséges Bitcoin mennyiséget és adja meg az Bitcoin Core pénztárca címét, amit a "Receive" opció alatt talál.
Küldje el a szükséges Bitcoin mennyiséget a megfelelő címre vagy címekre.
Küldjön egy kapcsolatfélvételi levelet a [email protected] email címre.
Ammenyiben valamelyik Bitcoin címre több exkluzivitást jelző befizetés érkezik kollégánk visszaküldi az összes korábbi befizetés 2017.12.21-én a befizető Bitcoin címre.
Mindig az első exkluzivitást kérő befizetést hagyjuk jóvá.
Kollégánk 2017.12.21-én megküldik Önnek a befizetés és az Ön e-email címének összekapcsolásához szükséges folyamat leírását.
Az igazolást követően expressz küldeményként küldjük a kért információkat.
no4038913678
pastebin.com/UtFfPMCe
Egy facebook.com zaklatásos bűncselekmény elkövetőjének felkutatása közben került a látóterünkbe a forum.sodika.org.
Kb. másfél hónapig tartó munkánk során kb. 18 elkövetőt sikerült azonosítanunk legális és illegális módszerekkel.
Az elkövetők közül az alábbi négy személy esetében sikerült 99.99%-ban igazolni a személyazonosságát.
Mivel a bűncselekmény áldozata Németországban tartózkodik, a bűncselekmény feltárását a német rendőrség, a német törvények szerint hajtja végre.
Az általunk kínált információk alkalmasak a németországi feljelentés elindításához.
Az illegális módszerekkel szerzett adatok nem használhatóak fel jogi eljárás során, de legális megszerezhetőek a rendőrségi eljárás során (internet hozzáférést biztosító vállalat központi routerének, alkalmazott által, céges backup szerverre elmentett logjai).
A nemzetközi egyezményeknek köszönhetően az adat kiadásához nem szükséges a magyar hatóságok közreműködése.
Részletes leírást adunk, hogy kitől, milyen elérhetőségen milyen információkat kell a német rendőrségnek igényelnie.
Az általunk gyűjtött információkért garanciát vállalunk. A német eljárási rendszerről a polizei.de/Polizei/DE/Home/home_node.html oldalon tájékozódhat.
Megrendelési időszak vége: 2017.12.20
## "Telekom osztályvezető"
Bitcoin address: 1FnRyxN85bCBtCh9YJjDJ6HH7fjw6FLNaD
Facebok: igen
Házastárs telefonszáma: igen
Munkahely címe: igen
Autórendszám: igen
blockchain.info/address/1QEf54ac4RfDavwqvT86fmq2hwDfnEPps5
## "Security engineer"
Bitcoin address: 18MS38Q6kJvAvNKDbwF7tuZrbPiEfp3nx7
Munkahely neve, címe, elérhetőségei: igen
Szülők facebook: igen
Feleség telefonszáma: igen
Ország: Magyaroszág/Belgium
## "volt CEU alkalmazott"
Bitcoin address: 1Cci8pAwax6FZbM4W6ayKjckQrwJAdtMTi
Gyerek fotója: igen
Élettárs telefonszáma: igen
Lakcím: igen
Jelenlegi munkahely: igen
Munkahely tulajdonosának telefonszáma: igen
## "Csudatov troll"
Bitcoin address: 15iFqZUvRXbkAEAoakJHLBHga6DFner9mK
Szülők elérhetősége: igen
Állandó lakcím: igen (nem Budapest)
Albérlet lakcím: igen
Munkahely címe: igen (Budapest)
Közvetlen felettes telefonszáma: igen
Gyerek: nincs
Legtöbbet használt nick: "broni"
## Domain jelentése ICANN-nál és a domain delegációjának megszűntetése
Bitcoin address: 18CBx434t3BMHrV9PancPqH87nRLk1BfGA
Ár: 0.1
Amerikai szakjogász által beadott "abuse report". Sikertelenség esetén Bitcoin visszautalás. Kb. 3 hét átfutási idő.
Az exkluzív ár megfizetése esetén csak egy vásárló kapja meg a kért információkat.
Az addig beérkezett vagy később érkező vásárlások összeget visszautaljuk a küldő Bitcoin címre.
Az információk árat a zaklatok leírásánál tálható Bitcoin címre kell elküldeni.
Az információkat nyomtatott formátumban, futárral küldjük (Fedex Express vagy DHL Next Day Delivery).
A futár cégeknél bármilyen címre szállítanak és lehetőség van a futár számára kézbesítési utasításokat adni ("metro megállóhoz hozza, kézbesítés előtt 15 perccel telefonon jelezze a szállítást" stb), nem szükséges valódi címet megadni.
A Bitcoin vásárláshoz regisztráljon paybis.com/ oldalon.
Töltse le az Bitcoin Core pénztárcát a bitcoin.org/en/download oldalról.
Ne törölje az alkalmazást amíg meg nem kapja meg a megrendelt információkat! A fizetés igazolásához szüksége lesz az alkalmazásra!
Vásárolja meg a PayBis oldalon a szükséges Bitcoin mennyiséget és adja meg az Bitcoin Core pénztárca címét, amit a "Receive" opció alatt talál.
Küldje el a szükséges Bitcoin mennyiséget a megfelelő címre vagy címekre.
Küldjön egy kapcsolatfélvételi levelet a [email protected] email címre.
Ammenyiben valamelyik Bitcoin címre több exkluzivitást jelző befizetés érkezik kollégánk visszaküldi az összes korábbi befizetés 2017.12.21-én a befizető Bitcoin címre.
Mindig az első exkluzivitást kérő befizetést hagyjuk jóvá.
Kollégánk 2017.12.21-én megküldik Önnek a befizetés és az Ön e-email címének összekapcsolásához szükséges folyamat leírását.
Az igazolást követően expressz küldeményként küldjük a kért információkat.
no4038913678
pastebin.com/UtFfPMCe
Dec 17, 2017 19:48:31
Ellentroll
Dec 17, 2017 19:49:09
pastebin.com/UtFfPMCe
Gyorsan Bori, küldd a bitcoinokat, mielőtt még valami troll csap le az ajánlatra!!!!!!!!
Dec 17, 2017 19:49:09
-bige
Dec 17, 2017 19:50:19
valaki pénzt akar,de nagyon :) Dec 17, 2017 19:50:19
-
Dec 17, 2017 19:53:42
kb annyira hiteles, amikor odáig jutottam h csudutov=broni rá is nyomtam a ban-ra :))
Dec 17, 2017 19:53:42
Telekom osztályvezető
Dec 17, 2017 19:55:35
Mai árfolyamon ez 600$, 160 000 Ft. Az egy havi költőpénze a gyerekemnek. Ez nem pénz. Innentől kiderült, hogy ez kamu. Köszönjük.
Dec 17, 2017 19:55:35
ágyneműtartó
Dec 17, 2017 19:56:22
* egymás pajeszán taposnak már benne a zsidók, úgy megtelt *
Dec 17, 2017 19:56:22
broni
Dec 17, 2017 20:05:26
okádtam............
Dec 17, 2017 20:05:26
broni
Dec 17, 2017 20:07:08
bige....ja, mosz olvastam visza, sorrry.............
Dec 17, 2017 20:07:08
-bige
Dec 17, 2017 20:14:37
bige....ja, mosz olvastam visza, sorrry.............
remélem letérdeltél mikor írtad :) rendben,már nem is emlékszem rá :) Dec 17, 2017 20:14:37
broni
Dec 17, 2017 20:22:00
remélem letérdeltél mikor írtad :) rendben,már nem is emlékszem rá :)
Dec 17, 2017 20:22:00
-
Dec 17, 2017 20:25:18
"Mivel a bűncselekmény áldozata Németországban tartózkodik, a bűncselekmény feltárását"
Milyen bűncselekmény? Tiltott fórumozás?
Milyen bűncselekmény? Tiltott fórumozás?
Dec 17, 2017 20:25:18
-bige
Dec 17, 2017 20:25:32
a helyes megszólítás: hölgyem ! :) Dec 17, 2017 20:25:32
Schwezoff David
Dec 17, 2017 20:25:45
Bige nem rossz dőlésszögű?
Dec 17, 2017 20:25:45
-
Dec 17, 2017 20:27:35
Ha van itt telekomos el tudna nekem intézni egy hűségidő rövidítést? Nszksz!
Dec 17, 2017 20:27:35
Telekom osztályvezető
Dec 17, 2017 20:34:39
Ha van itt telekomos el tudna nekem intézni egy hűségidő rövidítést? Nszksz!
Dec 17, 2017 20:34:39
-
Dec 17, 2017 20:37:01
Ott bukik még meg a dolog, hogy ingyen, előre, ki a tököm nyomozgatna, hogy utána vagy megvegye valaki az infót, vagy nem. Ennek shemmi értelme!
Dec 17, 2017 20:37:01
Baszó
Dec 17, 2017 20:37:07
Küldjetek rgl nőjére! Most!!!4
Dec 17, 2017 20:37:07
sword
Dec 17, 2017 20:38:12
És küldj egy másolatot a [email protected] emailre is. Dec 17, 2017 20:38:12
-
Dec 17, 2017 20:38:43
Ott bukik még meg a dolog, hogy ingyen, előre, ki a tököm nyomozgatna, hogy utána vagy megvegye valaki az infót, vagy nem. Ennek shemmi értelme!
Fura ez a retardlogika..
Dec 17, 2017 20:38:43
Jud Süß
Dec 17, 2017 20:39:16
És azokkal mi lett, akik ingyen írták meg itt a címüket?
Semmi.
Na ennyire komoly a kereslet az infókra.
Semmi.
Na ennyire komoly a kereslet az infókra.
Dec 17, 2017 20:39:16
Felpörgés 2018
Dec 17, 2017 20:39:55
Küldjetek rgl nőjére! Most!!!4
de most rolindára kell menned, ő a Soros! Dec 17, 2017 20:39:55
-
Dec 17, 2017 20:40:33
Majd a kocza megveszi az infót! Most úgy is tele van lével, csak nem költi az egészet takarmánykukoricára meg marcipánra..
Dec 17, 2017 20:40:33
broni
Dec 17, 2017 20:53:50
[quote=-bige]a helyes megszólítás: hölgyem ! :)[/quote
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dec 17, 2017 20:53:50
xray
Dec 17, 2017 21:13:35
ez a nagy erejű nyomozás megijeszt, végül tényleg keresnem kell egy ágyneműtartót.
Dec 17, 2017 21:13:35
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2017 21:33:46
x17)
Újabb nagyerejű nyomozás? Ami szerint broni egy budapesti munkahelyen melócsázik, ahová szintén budapesti albérletből jár be? Engem meggyőzött!! Borcsa, Röfi, utaljátok a coinokat. A többiek meg kezdjenek kipakolni az ágyneműtartóból.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2017 21:36:23
x17)
De eleve nyeméjtyem mi a fasznak ez megint. Egy csomó trollnak ismert a személyazonossága, lakcíme, stb... hosszú évek óta. Ezekkel se számolt le a retardkommandó, akkor meg minek újabbakat kinyomozni? Hogy lehessen írkálni a flokkok alá, hogy "Megtalállak téged is Kovács!! Köcsög Mező Feri te is készülj!!!"? Ez minek? És főleg ki fizetne ezért?
xray
Dec 17, 2017 21:36:57
Újabb nagyerejű nyomozás? Ami szerint broni egy budapesti munkahelyen melócsázik, ahová szintén budapesti albérletből jár be? Engem meggyőzött!! Borcsa, Röfi, utaljátok a coinokat. A többiek meg kezdjenek kipakolni az ágyneműtartóból.
szegény broni, ezt a megaláztatást, még hogy egy dák úr munkahelyen dolgozik xd
Dec 17, 2017 21:36:57
-bige
Dec 17, 2017 21:39:21
micsoda egy amatőr bepróbálkozás.még határidőt is szabtak.december 20-ig adják el a nemlétező információt.ha addig nem veszi meg senki,mit csinálnak,majd biztos kidobják. :) tisztára mint a teleshopban."gyorsan,siessen,nehogy más valaki megvegye ön előtt.van minden, kedvezmény,pénz vissza fizetés,garancia." na ja,pont így mennek ezek.szánalmas.
Dec 17, 2017 21:39:21
Evidenciák
Dec 17, 2017 21:58:16
Elnézést a tanszéktől, de sajnos érezhetően süllyed a színvonal. Az fel sem merült bennetek, hogy ez esetleg nem a ti beszaratásotokra posztolta ide valami retard, hanem pont a retardok lehúzására egy troll?
Nem én posztoltam a bitcoinos posztot, fingom sincs, ki és miért volt, lehet nincs igazam, de azért mégis... Alig páran vették az adást.
Nem én posztoltam a bitcoinos posztot, fingom sincs, ki és miért volt, lehet nincs igazam, de azért mégis... Alig páran vették az adást.
Dec 17, 2017 21:58:16
-
Dec 17, 2017 22:05:51
Elnézést a tanszéktől, de sajnos érezhetően süllyed a színvonal. Az fel sem merült bennetek, hogy ez esetleg nem a ti beszaratásotokra posztolta ide valami retard, hanem pont a retardok lehúzására egy troll?
a retardok ilyenfajta lehúzása nem lenne méltó a tanszék szellemiségéhez, pénzt kicsalni buta emberektől, ez ilyen Röfihez méltó dolog
Dec 17, 2017 22:05:51
Szörcs Indexing
Dec 17, 2017 22:20:45
De eleve nyeméjtyem mi a fasznak ez megint. Egy csomó trollnak ismert a személyazonossága, lakcíme, stb... hosszú évek óta. Ezekkel se számolt le a retardkommandó, akkor meg minek újabbakat kinyomozni? Hogy lehessen írkálni a flokkok alá, hogy "Megtalállak téged is Kovács!! Köcsög Mező Feri te is készülj!!!"? Ez minek? És főleg ki fizetne ezért?
Na egy krva nagy +1
Dec 17, 2017 22:20:45
-
Dec 17, 2017 22:33:53
Vicces kommentek írása és a fórum olvasása nem valósít meg semmilyen zaklatást. Nem is értem miért nyomozna bárki fórumozók után, ha csak nem retard.
Dec 17, 2017 22:33:53
-
Dec 17, 2017 22:36:08
Ugyan már. A retardáltak mikor fizetnének bitcoinban? Bori azt se tudja mi az. Sherlock Porks-nek kisebb baja is nagyobb ennél. Proland meg azt kérdezné, hol lehet meginni.
Dec 17, 2017 22:36:08
Elsőéves
(
x3)
Dec 17, 2017 22:39:00
x3)
A legviccesebb a dologban, hogy nagyjából egyik érintett retard sem tudna kiskálázni 0.031 BTC-t a vagyonából. Szóval sajnos a trollok valódi kiléte továbbra is csak egy talány marad. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Dec 17, 2017 22:39:41
Proland eleve fél a trolloktól, hogy sittre juttatják. Az ő specialitása a nagyot mondás. Kisboros asztrálcimbivel intézteti el a trollokat, az tud mindenkiről mindent.
Dec 17, 2017 22:39:41
-
Dec 17, 2017 22:41:46
Rolinda tiltsd már ki a trollt, miért engeded hogy írjon? Megy a stream.
Dec 17, 2017 22:41:46
trendbeli garázdaság
Dec 17, 2017 22:48:39
Aztán,úgy akarják kideríteni kicsoda Trendbeli garázdaság,hogy Rolinda emlékezik rá,hogy azt mondta részt vett a liget projektben,ha megszereznék a vállalkozok neveit,tudnák kicsoda.
Proland és kisbuzi, van egy jó és egy rossz hírem. Még mindig dolgozom a Liget Budapest Projekten, mint alvállalkozó, de sajnos nem Kovács József kisiparosként, hanem mint cég. És az idióta Sodikával ellentétben a nevem nem szerepel a cég nyilvántartott adatai között. Ezért szerintem a legjobb az lenne, ha az összes projektben résztvevő cég összes létező elérhetőségére küldenétek egy fenyegető levelet LLOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 17, 2017 22:48:39
-
Dec 17, 2017 22:52:04
Hadik bence ügyes troll. Rábeszéli a sodit a vásárlásra. Rolindából hülyét csinál.
Dec 17, 2017 22:52:04
-
Dec 17, 2017 22:55:39
Rolinda még nem shikerült felfognod, hogy csak trollok nézik a streamet és csak trollok vannak a chaten?
Dec 17, 2017 22:55:39
kisboros
Dec 17, 2017 22:59:17
el is kezdtem bányászni a Bitcoint, jövő hétre meglesz.
Dec 17, 2017 22:59:17
Bérnéző
Dec 17, 2017 23:00:13
Ezért szerintem a legjobb az lenne, ha az összes projektben résztvevő cég összes létező elérhetőségére küldenétek egy fenyegető levelet LLOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
az jó lenne, legalább mindenki megtudná, hogy van köztük egy troll, aki olyat mondott egy majdnem ötvenéves impotens, alkoholista mamahotel lakónak, hogy jobban tenné ha dolgozna, és egy démonokról képzelődő furcsabuzinak, hogy inkább kezeltesse magát. Hát micsoda gonosz trollok vannak itt! Dec 17, 2017 23:00:13
Cselminátor
Dec 17, 2017 23:04:02
el is kezdtem bányászni a Bitcoint, jövő hétre meglesz.
xp-s géppel mennyi idő? Dec 17, 2017 23:04:02
-
Dec 17, 2017 23:07:34
Streamet nem lehet tükrözni? Úgy értem, hogy kis késedelemmel átvinni egy másik csatornára és ott nyomni a live chatet?
Dec 17, 2017 23:07:34
-
Dec 17, 2017 23:08:51
Hahaha rolindának nem esik le, hogy egyszerre két troll is szopatja.
Dec 17, 2017 23:08:51
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™