« 4871 4872 4873 4874 4875 4876 4877 4878 4879 4880 »
1733058 komment.

Szerző: - Feb 19, 2018 21:54:12
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Nem így van. Egy hozzád hasonló hígfost lehet, hogy így kezelnek kirúgás előtt, de igazi informatikusokkal nem így van a dolog. Ők egy hetet kapnak arra, hogy kisebb feladatok megoldása közben megismerjék a rendszert, utána pedig általában kapnak egy nagyobb feladatot, hogy a "mélyvízi tudásukat" is fel lehessen mérni. Amit veled csinálnak az azokra vonatkozik, akikről kiderül az első héten, hogy kontár szarok. Bizony. Akiknek lepasszolják az unittesteket (már többedik "munka"helyeden sózzák rád!) azokat elkönyvelik szarnak, és csak ezt bízzák rájuk, mert itt nem lehet (nagyon) elbaszni semmit. Aztán pedig repülsz majd. Bizony. Te tényleg nem vagy programozó. A programozóknak nem az alja munkát dobják oda kényszerből.
Szerintem a Recskasnak egyaltalan nem volt it meloja a nemeteknel. Azert van a mese a 3 honapos pihirol mert nem tud mit hazudni.
Feb 19, 2018 21:54:12

Szerző: sodika Feb 19, 2018 21:54:15
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
de igazi informatikusokkal nem így van a dolog. Ők egy hetet kapnak arra, hogy kisebb feladatok megoldása közben megismerjék a rendszert, utána pedig általában kapnak egy nagyobb feladatot, hogy a "mélyvízi tudásukat" is fel lehessen mérni

Magyarországon.
Németeknél sehol sincs ez így.

Tudom, láttam. Ez már a harmadik helyem.
A második városban.

Ez itt mindenhol így van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Feb 19, 2018 21:54:15

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 21:54:59
Válasz
(3)
sodika
Állandóan az jön vissza, hogy itt valami titok van biztos, miért nem rúgnak ki. Nos, azért nem, mert teljesen alkalmatlan azért nem vagyok 5 év egyetem, egyetemi előtti 3 év tanfolyamon, és egyetem utáni 10 év gyakorlattal.

de akkor miért rúgtak ki két német cégtől?
Feb 19, 2018 21:54:59

Szerző: sodika Feb 19, 2018 21:55:24
Válasz
(0)
-
Szerintem a Recskasnak egyaltalan nem volt it meloja a nemeteknel. Azert van a mese a 3 honapos pihirol mert nem tud mit hazudni.

Hát annyira azért nem vagyok hülye, még én se, még elszállt pillanatimban se, hogy segélyen vegyek okosórát meg szolit, meg 200 euróért menjek swingerbe. :D
Feb 19, 2018 21:55:24

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 19, 2018 21:56:37
Válasz
(2)
sodika
Állandóan az jön vissza, hogy itt valami titok van biztos, miért nem rúgnak ki. Nos, azért nem, mert teljesen alkalmatlan azért nem vagyok 5 év egyetem, egyetemi előtti 3 év tanfolyamon, és egyetem utáni 10 év gyakorlattal.

Teljesen alkalmatlan vagy. A németek jóhiszeműek, itthon az első interjú első percében hullana le a masni a hazug CV-ről, ha egyáltalán behívnának interjúra.

Nem csoda, hogy a németek tesznek egy próbát veled, három diplomát hazudsz be az életrajzodban. Lejön nekik, hogy furcsa vagy, de ezt betudják az informatikusok különcségének.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Feb 19, 2018 21:56:37

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 21:57:06
Válasz
(3)
sodika
Nem IT-s vagyok, és nem is állítottam nekik.
Fejlesztek, de a környezet legyen már beállítva hozzá.

Egy igazi programozónak adnak egy laptopot, amin az oprendszer van csak rajta, esetleg még a jogtiszta IDE. Mindent a saját kedve szerint a saját kényelmére állít be a programozó. Kap egy céges emailt meg egy jelszót a githez. A VM-eket is saját magának telepíti és állítja be, a helyi környezetet is. Akinek nem megy, az vagy nagyon junior vagy nem programozó. Ez általában jó tesztje az általános tudásnak és életképességnek. Ezt sem ugrottad meg, többedszerre sem ("nemmegy a wifi", "nemmegy a környezet", stb..). Egy kontár szar vagy. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 19, 2018 21:57:06

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 19, 2018 21:57:38
Válasz
(1)
sodika
Hát annyira azért nem vagyok hülye, még én se, még elszállt pillanatimban se, hogy segélyen vegyek okosórát meg szolit, meg 200 euróért menjek swingerbe. :D

Rosszabb mintha segélyből mentél volna.
Feb 19, 2018 21:57:38

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 19, 2018 21:57:52
Válasz
(3)
sodika
te még attól is hülyébb és gátlástalanabb vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 19, 2018 21:57:52

Szerző: sodika Feb 19, 2018 21:58:01
Válasz
(0)
nem fatyok balek!
de akkor miért rúgtak ki két német cégtől?

Folyamatos a fejlődésem, ez a lényeg.

Groteszknél nem volt verziókezelő, de SVN, se Git.
Nem voltak egységtesztek.
Nem voltak használatban kereskedelmi keretrendszerek.
Nem használtak bonyolult osztályrendszer dependency injection containerrel.
Nem alkalmaztunk a gyakorlatban tervezési mintákat (talán a singletonon kívül)

stb...

Ezek nélkül pedig nem tudsz komolyabb helyen dolgozni. Ezeket itt Németországban kellett mind megtanulnom.
Feb 19, 2018 21:58:01

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 21:58:40
Válasz
(1)
sodika
Magyarországon.

A második városban.

VELED nincs így. Mert rólad 5 perc alatt levágták, hogy mekkora egy kontár szar vagy. Nem furcsa, hogy mindenhol alulkövetelt vagy és unittesteket vágnak csak hozzád? Egyetlen feladatot kaptál eddig, az API fejlesztést, na azt kikukázták, ahogy ránéztek, és téged is egy füst alatt kirúgtak. Mert egy kontár szar vagy.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 19, 2018 21:58:40

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 21:58:56
Válasz
(9)
nem szabad elfelejteni, hogy szociopata vonásokat mutat koldusfokozatban, simán elhiszem hogy áthidal fél-egy éveket egy helyen ezzel. szerencsétlen jóindulatú németek nincsenek erre felkészítve. nem sneci az első kókler aki autistának mutatja magát. mondjuk a bankja beszopta.
Feb 19, 2018 21:58:56

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:00:03
Válasz
(0)
xray
te még attól is hülyébb és gátlástalanabb vagy.

Nem, a hitelkeret megközelítésétől félek már mint a tűztől.

Egyszer volt, hogy elértem, de az akkor volt, amikor a benyújtott hitelkérelmemre beígértem a devizás havernak a plusz 200 ezret a korábbi 300 mellé, és nagyon sírt a szája, amikor közöltem vele, hogy bocs, nem tudom küldeni, mert nincs miből, ezért mégis elküldtem, pedig nem volt rá fedezetem. De ez csak azután derült ki, hogy ő már felvette.

Hatalmas szerencse, hogy a bankos néni jó fej volt, és kihőzott 2500 eurós hitelkeret-emeléssel a csávából.
Feb 19, 2018 22:00:03

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:00:31
Válasz
(1)
sodika
Folyamatos a fejlődésem, ez a lényeg.

Groteszknél nem volt verziókezelő, de SVN, se Git.
Nem voltak egységtesztek.
Nem voltak használatban kereskedelmi keretrendszerek.
Nem használtak bonyolult osztályrendszer dependency injection containerrel.
Nem alkalmaztunk a gyakorlatban tervezési mintákat (talán a singletonon kívül)

stb...

Ezek nélkül pedig nem tudsz komolyabb helyen dolgozni. Ezeket itt Németországban kellett mind megtanulnom.

Ezt egy programozó egy hét alatt tanulja meg. Vagy inkább még kevesebb. Egy kontár szar a saját gépet sem tudja beállítani. Egy programozó ha "ráér", akkor refactoringot nyom. Egy kontár szar pedig az "abszolút leszarható" bugokat fixeli és unit-testgályarabként egy sarokban kucorog.
Feb 19, 2018 22:00:31

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 19, 2018 22:00:53
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
VELED nincs így. Mert rólad 5 perc alatt levágták, hogy mekkora egy kontár szar vagy.

Akkor miért nem rúgják ki próbaidő alatt? Ez felfoghatatlan.
Feb 19, 2018 22:00:53

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:02:03
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
VELED nincs így. Mert rólad 5 perc alatt levágták, hogy mekkora egy kontár szar vagy. Nem furcsa, hogy mindenhol alulkövetelt vagy és unittesteket vágnak csak hozzád?

Nincs mit hozzámvágni, mert ahhoz, hogy valamit hozzám vágjanak, meg kell szervezni, hogy mi legyen az, és nincs kapacitása a vezető fejlesztőnek ennek a megszervezésére, épp emiatt várjuk az új projektvezetőt, mint a messiást. Én az értelmes feladatok miatt, ő meg hogy végre nem nyomja majd többé a vállát a rengeteg szervezés, miközben valójában fejlesztő ő, nem pedig menedzser.
Feb 19, 2018 22:02:03

Szerző: - Feb 19, 2018 22:02:04
Válasz
(2)
A kollégák szóbaállnak veled? Velük eszel, vagy külön, egy sarokban?
Feb 19, 2018 22:02:04

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 19, 2018 22:02:59
Válasz
(0)
sodika
Nincs mit hozzámvágni, mert ahhoz, hogy valamit hozzám vágjanak, meg kell szervezni, hogy mi legyen az, és nincs kapacitása a vezető fejlesztőnek ennek a megszervezésére, épp emiatt várjuk az új projektvezetőt, mint a messiást. Én az értelmes feladatok miatt, ő meg hogy végre nem nyomja majd többé a vállát a rengeteg szervezés, miközben valójában fejlesztő ő, nem pedig menedzser.

Miért kerestek progrmozót, ha két hónapja nincsen munka?
Feb 19, 2018 22:02:59

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:03:42
Válasz
(0)
Szóbeli Szerződés
Akkor miért nem rúgják ki próbaidő alatt? Ez felfoghatatlan.

Erre is válaszoltam már. Azért, mert amit készítek, az alapvetően mindig működik. A Superreal-nál megkérdezték a projektvezetőt, és mondta, hogy elégedett velem, mert amit kér, azt elkészítem gyorsan és működik. A DefShopnál ugyanez volt.

Mindkettőnél jóval később találták ki, hogy ránéznek a kódomra is, de itt szerencsére nem lesznek ilyen meglepetések, mert állítólag mindig van rendszeres code review.
Feb 19, 2018 22:03:42

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:04:08
Válasz
(0)
-
A kollégák szóbaállnak veled? Velük eszel, vagy külön, egy sarokban?

:)
Ahogy mindenki, úgy.
Feb 19, 2018 22:04:08

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 19, 2018 22:05:11
Válasz
(2)
sodika
:)
Ahogy mindenki, úgy.

Vagyis le se szarnak. Egyáltalán köszönnek neked?
Feb 19, 2018 22:05:11

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:05:21
Válasz
(0)
Szóbeli Szerződés

Nem érted.

Van munka, nagyon is sok. De nincs kapacitása a napi teendők mellett bevonni engem, mert azt is meg kell szervezni, hogy melyik munkafolyamatba, hogyan. És nincs kapacitása megszervezni, mert így se tudja, hova kapjon, annyira elfoglalt.
Feb 19, 2018 22:05:21

Szerző: - Feb 19, 2018 22:05:34
Válasz
(5)
Szóbeli Szerződés

Azt akarja bekamuzni, hogy hegyekben áll a munka, több projecttel el vannak maradva, de ahhoz egy külön ember kell, hogy leültessék valamelyik csapatba, hogy nesze, ezt csináld.

Szóval a pátyi John Carmack inkább munka nélkül kínlódik, és a vlogról álmodozik, miközben körülötte a kollégák homlokáról gyöngyözik az izzadtság.
Feb 19, 2018 22:05:34

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:06:16
Válasz
(1)
sodika

Persze, ezt mondják neked. Ha folyamatosan vesznek fel új embereket, akkor munka az lenne. De neked nem lehet kiadni, mert egy kontár szar vagy. Az előző helyeden is nézd meg mi lett, hogy kiadtak neked egy feladatot. Ki kellett kukázni, ahogy egy értelmes ember ránézett. Ha ANNYIRA nincs feladat, akkor adnának refactoringot, R&D-t, vagy BÁRMI értelmeset, nem a junior unit test droidmelót. Bizony.
Feb 19, 2018 22:06:16

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:06:39
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Egy programozó ha "ráér", akkor refactoringot nyom.

Egy rendszeren, amit már mélyen ismer.
Ehhez viszont az egységtesztgyártás tök jó út.
Feb 19, 2018 22:06:39

Szerző: - Feb 19, 2018 22:06:43
Válasz
(1)
sodika
Nem érted.

Van munka, nagyon is sok. De nincs kapacitása a napi teendők mellett bevonni engem, mert azt is meg kell szervezni, hogy melyik munkafolyamatba, hogyan. És nincs kapacitása megszervezni, mert így se tudja, hova kapjon, annyira elfoglalt.

Miért, ha eddig működött project manager nélkül a fejlesztés, akkor egy új programozó betanításához minek? Majd ő fogja neked magyarázni, hogy ne kókányolj static függvényekkel, vagy mi?
Feb 19, 2018 22:06:43

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:07:44
Válasz
(0)
-
de ahhoz egy külön ember kell, hogy leültessék valamelyik csapatba, hogy nesze, ezt csináld

Nincs olyan, hogy "nesze, ezt csináld".
Ez nem gyári futószallag. :D

Itt meg kell tervezni a projekteket, ki, mikor, mit csináljon. Alaposan, átgondolva.
Feb 19, 2018 22:07:44

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:08:34
Válasz
(3)
sodika
Nem érted.

Nem érted. Pont erről van szó! Egy programozót "bevonni" nem kell, hogy az egész részleg eldobja a ceruzát, és mögötted állva simizze a buksidat! Egy programozót leültetnek a gépe elé, 2 nap múlva kéri a feladatot és elkezd dolgozni. Te egy kontár fos vagy, nem tudsz dolgozni, nem értesz semmihez, és nekik TÖBBE KERÜL a főnököd ideje, minthogy rád pocsékolják. Inkább kiadták a kulimunkát, aztán ki fognak baszni a picsába, amikor meglátják a spagettikódodat.
Feb 19, 2018 22:08:34

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:08:41
Válasz
(0)
-
Miért, ha eddig működött project manager nélkül a fejlesztés, akkor egy új programozó betanításához minek?

Nem betanításhoz. Hanem az irányításhoz, ki mikor mit csináljon. Olvass utána, mi egy projektmenedzser feladata.
Feb 19, 2018 22:08:41

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:09:41
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Te egy kontár fos vagy, nem tudsz dolgozni, nem értesz semmihez, és nekik TÖBBE KERÜL a főnököd ideje, minthogy rád pocsékolják. Inkább kiadták a kulimunkát, aztán ki fognak baszni a picsába, amikor meglátják a spagettikódodat.

Épp ez az. Nincs miből megítélniük még. :-))
Miről beszélsz?
Feb 19, 2018 22:09:41

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:10:23
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Egy programozót leültetnek a gépe elé, 2 nap múlva kéri a feladatot és elkezd dolgozni.

A mesében.
Vagy ha egyszerű a projekt.
Feb 19, 2018 22:10:23

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:10:34
Válasz
(13)
sodika
Egy rendszeren, amit már mélyen ismer.
Ehhez viszont az egységtesztgyártás tök jó út.

Ja, egy hétig. Nem pedig hónapokig. Akinek nem adnak feladatot, azt elkönyvelték kontár szarnak. Akinek nincs feladata, és nem csinál magának értelmeset, azt elkönyvelik lusta kontár szarnak. Aki egyedül motyog a rabszolgatesztek fölött a gecifoltos EGYNADRÁGBAN, azt elkönyvelik antiszociális kretén idióta kontár szarnak. Ez vagy te. Bizony!
Feb 19, 2018 22:10:34

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:12:19
Válasz
(8)
sodika
A mesében.
Vagy ha egyszerű a projekt.

Neked fogalmad sincs arról, hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Eddig soha nem volt normális állásod, (most sincs!), a kontár Recskainak gányoltál, Hahó! Amióta "igazi" cégeknél "dolgozol", te vagy a lamerkontár, akinek kiadják a fos alja melót, aztán kirúgják a picsába. Bizony. Egy programozót nem így tartanak. Csak egy kontár fost, ami te vagy.
Feb 19, 2018 22:12:19

Szerző: - Feb 19, 2018 22:12:20
Válasz
(1)
sodika
Magyarországon.

A második városban.

Eleted harmadik munkahelye allitolag. Tehat 0 tapasztalatod van ezen a teren.Vagyis te nem tehetsz altalanos ervenyu kijelenteseket. Hol a munkaszerzodesed?
Feb 19, 2018 22:12:20

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:13:31
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Ha ANNYIRA nincs feladat, akkor adnának refactoringot, R&D-t, vagy BÁRMI értelmeset, nem a junior unit test droidmelót.

Nem érted. Ezt nem ők adták.

Én találtam ki magamnak, mert untam, hogy nincs semmi, és elég volt "kód átnézéséből" önmagában anélkül, hogy bármit is csinálnék. Fellázadtam, hogy unom, és mondtam, hogy akkor nyomom ezt, amíg nincs más.

És erre mondta, hogy bocs, azt se tudja, hol áll a feje, még a kollégáimra se jutott ideje, ők meg tudják erősíteni, de éppen ezért vesznek most fel a projektmenedzser hölgyet, mert ő ezt már nem győzi egyedül.

Ennyi. De ez mindenhol így volt.
Mind a három helyen.

Nem szabad kiindulni, hogy ezek németek, és akkor ebből következően BÁRMI IS értelmesen meg van szervezve. :-)))

Ez volt az első dolgok egyikbe, amit tanultam. Hogy a német szervezettség és precizitás egy MESE. :-))
Feb 19, 2018 22:13:31

Szerző: - Feb 19, 2018 22:13:38
Válasz
(1)
sodika
Nem betanításhoz. Hanem az irányításhoz, ki mikor mit csináljon. Olvass utána, mi egy projektmenedzser feladata.
bla bla bla mar az uveghegyekrn is tul jarunk Recskas.
Feb 19, 2018 22:13:38

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:14:46
Válasz
(4)
sodika
Épp ez az. Nincs miből megítélniük még. :-))
Miről beszélsz?

Dehogynem. Nem tudtad beállítani a géped. Nem értesz a Laravelhez. Látták az első 20 sor kódodat. És ennyi. Meg vagy ítélve. Én látatlanban megítéllek, nekik ott bűzölögsz, Hahó! Az előző helyeken is ez volt, aztán ki is rúgtak anélkül, hogy bármi érdemi kódot hozzáadtál volna a rendszerhez (az API kódodat kibaszták úgy, ahogy volt!). Te nem vagy programozó. Te egy junior alatti kontár szar vagy. Bizony!
Feb 19, 2018 22:14:46

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:15:10
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Ja, egy hétig. Nem pedig hónapokig. Akinek nem adnak feladatot, azt elkönyvelték kontár szarnak. Akinek nincs feladata, és nem csinál magának értelmeset, azt elkönyvelik lusta kontár szarnak.

Mi a faszt csinálnék feladatot? :)
Ők tudják, mire van szükség a projektben, meg mire fizet az ügyfél. Én honnan a francból szopjam ezt ki? :)))
Feb 19, 2018 22:15:10

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:15:43
Válasz
(4)
Amúgy az Ahmeddel is így volt? Neki is kukázták a kódját? Őt is kirúgták? Vagy csak ASODI-val történnek ilyenek?
Feb 19, 2018 22:15:43

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:16:17
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Dehogynem. Nem tudtad beállítani a géped. Nem értesz a Laravelhez.

De azt, hogy értenék a Dockerhez, se pedig azt, hogy értenék a Laravelhez, vagy akár az Angularhoz, egy szóval sem állítottam, sőt: világosan elmondtam, hogy nem, egyikről sincs fingom se. :-))
Feb 19, 2018 22:16:17

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:17:12
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
Amúgy az Ahmeddel is így volt? Neki is kukázták a kódját? Őt is kirúgták? Vagy csak ASODI-val történnek ilyenek?

Ő nem lett bárányhímlős. Pont kritikus pillanatban estem ki, és éreztem, hogy baj lesz, ha nem vagyok bent a hét elején.

Így is lett.
Feb 19, 2018 22:17:12

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:17:57
Válasz
(0)
-
Tehat 0 tapasztalatod van ezen a teren.

Két városban három hely éppen elég, hogy általános képet kapjak a helyi infós cégekről. Ezek ilyenek.
Feb 19, 2018 22:17:57

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:18:17
Válasz
(5)
sodika
Mi a faszt csinálnék feladatot? :)
Ők tudják, mire van szükség a projektben, meg mire fizet az ügyfél. Én honnan a francból szopjam ezt ki? :)))

Nem fogom neked elmagyarázni, mert úgysem érted. Majd ha megint kirúgtak, akkor leírom újra, hiába. De nagyon mulatságos nézni az értetlen vergődésedet. A lényeg, hogy ASODI mindig okos, mindig jó, mindig profi. De valamiért soha sem kap feladatot és kirúgják. Az univerzum szakad a röhögéstől. Bizony. Te kontár fasz :))))
Feb 19, 2018 22:18:17

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Feb 19, 2018 22:18:56
Válasz
(6)
sodika

A valóság sokkal durvább, ugyanis te hitelből vettél okosórát meg kvarclámpát meg mentél recskázni a swingerklubba.
Feb 19, 2018 22:18:56

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:19:42
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Egy programozót nem így tartanak. Csak egy kontár fost, ami te vagy.

Bla bla bla...

Eleve közölte velem a főnök, hogy az elején azért nem akarják megadni azt, amit kérek, hogy hosszú szokott lenni a betanulás. És erre válaszoltam, hogy jó, de utána viszont rögtön kérem, és ezt adják írásba.

Így is lett.
Feb 19, 2018 22:19:42

Szerző: - Feb 19, 2018 22:19:54
Válasz
(1)
sodika
Nem szabad kiindulni, hogy ezek németek, és akkor ebből következően BÁRMI IS értelmesen meg van szervezve. :-)))

Ez volt az első dolgok egyikbe, amit tanultam. Hogy a német szervezettség és precizitás egy MESE. :-))

azért a tv számlát behajtják rajtad :)
Feb 19, 2018 22:19:54

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:20:15
Válasz
(0)
sodilegnagyobbrajongoja
A valóság sokkal durvább, ugyanis te hitelből vettél okosórát meg kvarclámpát meg mentél recskázni a swingerklubba.

Jó, de milyen hitelből? Kerethitelből, nem célhitelből.
Feb 19, 2018 22:20:15

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:20:46
Válasz
(0)
-
azért a tv számlát behajtják rajtad :)

Nem fogják, ezek a héten jó vlogtáma lesz, OKTAT A SODI, hogyan kell ezt elintézni. :)
Feb 19, 2018 22:20:46

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:22:05
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Nem fogom neked elmagyarázni, mert úgysem érted.

Mit értsek ezen? Refactoringot nyomni egy olyan rendszeren, amit nem ismerek, és fasz tudja, melyik másik száz helyen baszódik el, ha óvatlanul hozzányúlok? Hülye vagy te? :-)
Feb 19, 2018 22:22:05

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:25:37
Válasz
(1)
TUDOM jól, ezt is írtam, mert olvastam a prog.hu fórumán a panaszokat, és éppen ezért nem merek hazamenni, hogy otthon Magyarországon rabszolgahajcsárság van, és nem hagynak időt semmire, sehol, hanem közlik hamar, hogy "bocs, itt nem ehhez a tempóhoz vagyunk szokva". :-))))

A klasszukus mondat:
"Már dél van, Endre. Eltelt a fél nap. Hol tartunk?" :-)))

Te ezt a magyar valóságot ismered, és ebből indulsz ki.

Itt németbe' meg nyugi van. Ez a különbség.
Feb 19, 2018 22:25:37

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 22:25:39
Válasz
(3)
kurva jó a műsor sneci. de ha ilyen jó munkaerő vagy akkor miért csak ennyi fizetést kapsz? még ha megemelik is, azis csak junior.
Feb 19, 2018 22:25:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Feb 19, 2018 22:25:43
Válasz
(1)
sodika

Azt nem kell visszafizetni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Feb 19, 2018 22:25:43

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:27:42
Válasz
(0)
nem fatyok balek!
még ha megemelik is, azis csak junior.

Hát azért a 3500 bruttó nem junior.
Hamburgban a 3000 bruttó sem junior fizetés volt már.
A junior fizetés 2500 bruttó körül van.
Feb 19, 2018 22:27:42

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Feb 19, 2018 22:29:12
Válasz
(8)
nem fatyok balek!
kurva jó a műsor sneci. de ha ilyen jó munkaerő vagy akkor miért csak ennyi fizetést kapsz? még ha megemelik is, azis csak junior.

Nagy a Gyagyás pofája, azt hiszi mindenki irigykedik amikor itt frenkizik a 600 ezres nettójára. El vagy tévedve Recskaboy, ezt itt Matyarországon a legtöbb troll simán megugorja, sőt. Csak mellette nincs ott -(1)3 millió behajtás, adósság, NAV meg a faszomtudja még mi. És főleg nem a végrehajtók elől egy ogrebarlangban bújkálva osztja az észt egy trollfórumon két kirúgás között.

Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Feb 19, 2018 22:29:12

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:30:15
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Akinek nem adnak feladatot, azt elkönyvelték kontár szarnak.

Nem érted. Nincs mit.

Ez úgy megy, hogy "Józsi, te ezt falat meszeld le itt". :-))

Itt azért pontosabban meg kell tervezni a projekteket.
Feb 19, 2018 22:30:15

Szerző: vastaps Feb 19, 2018 22:30:35
Válasz
(2)
Felelmetesen nagy alomvilagban elsz sodesz. Sose add fel a flokkot. Mindenko hulye csak te tudod a tutit.

Nyomjad csak a submit gombos teszteket!
Feb 19, 2018 22:30:35

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 22:30:59
Válasz
(0)
sodika
Hát azért a 3500 bruttó nem junior.
Hamburgban a 3000 bruttó sem junior fizetés volt már.
A junior fizetés 2500 bruttó körül van.

én úgy tudom, hogy egy szakember hazavisz 6-7 rugót gyagyás.
Feb 19, 2018 22:30:59

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:31:06
Válasz
(8)
Kurva vicces, ahogy magyarázod a faszságot. Az elmondásod alapján nekem a következők jönnek le:
- A "főnököd" nem volt ott az interjún, csak beosztottak alá úgy, hogy előtte nem is látott.
- Egy óra alatt levágta, hogy egy idióta faszkalap kontárfos vagy.
- Magasról leszar azóta.
- Itt nem fogsz feladatot kapni, az is biztos.
- Az első adandó alkalommal (téged kérdez fel vagy rólad kérdeznek a főnökei) a HR-esre fogja kenni a dolgot és téged kirúgnak, mint macskát szarni.
Feb 19, 2018 22:31:06

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:32:09
Válasz
(0)
nem fatyok balek!
én úgy tudom, hogy egy szakember hazavisz 6-7 rugót gyagyás.

Ja. Sokéves Java tapasztalattal.
Vagy BigData ismerettel.

Az egyikhez alig, a másikhoz tökre nem értek.
A PHP programozó mélyebb frontend ismeret nélkül a skála alja. Mindenhol.
Feb 19, 2018 22:32:09

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 22:32:20
Válasz
(0)
nálad fiatalabb, egy etyetemet - de ténylegesen - elvégzett vidéki fiatalember.
Feb 19, 2018 22:32:20

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Feb 19, 2018 22:32:50
Válasz
(2)
sodika

Ez milyen autizmus már?

Fizetésnapon két hónapnyi mínuszban vagy. Bármit veszel, a bank pénzéből veszed.
Feb 19, 2018 22:32:50

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 19, 2018 22:33:26
Válasz
(1)
nyilvános faszkiverő
Kurva vicces, ahogy magyarázod a faszságot. Az elmondásod alapján nekem a következők jönnek le:
- A "főnököd" nem volt ott az interjún, csak beosztottak alá úgy, hogy előtte nem is látott.
- Egy óra alatt levágta, hogy egy idióta faszkalap kontárfos vagy.
- Magasról leszar azóta.
- Az első adandó alkalommal (téged kérdez fel vagy rólad kérdeznek a főnökei) a HR-esre fogja kenni a dolgot és téged kirúgnak, mint macskát szarni.

tökéletesen leírtad a folyamatot.
Feb 19, 2018 22:33:26

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:33:28
Válasz
(4)
Azért nem kapsz feladatot, mert nem akarnak miattad olyan helyzetbe kerülni, hogy felkérdezzék őket. Ahogy történt ez az előző helyeden is. Bizony.
Feb 19, 2018 22:33:28

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:33:35
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

Tévedés. Ez a vezető fejlesztő is ott ült a három ember között, amikor egy órán át faggattak. Én utána a cégvezetővel jött az extra fél óra.
Feb 19, 2018 22:33:35

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Feb 19, 2018 22:33:40
Válasz
(0)
Gyagyás ha kirúgnak felkérdez a bankosnéni. Nem fosol? :D
Feb 19, 2018 22:33:40

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:34:36
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Azért nem kapsz feladatot, mert nem akarnak miattad olyan helyzetbe kerülni, hogy felkérdezzék őket.

Részletes code review mellett, ami itt a deployment-folyamat része, ez eleve fogalmilag is lehetetlen.
Feb 19, 2018 22:34:36

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:35:54
Válasz
(0)
Azért nem aggódom amiatt, hogy ez nem úgy néz ki, ahogyan az ember egy magyar infós helyet elképzel, vagy megtapasztal, mert itt Németországban eleve egyik sem olyan.

Ennyi év után ennyi helyet megjárva, pontosan tudom már hogy nem.
Feb 19, 2018 22:35:54

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:36:58
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

Ez eléggé ki van zárva, mert ahhoz, hogy tudjanak ítélni, előbb feladatot kéne kapnom. :-)
Feb 19, 2018 22:36:58

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 22:38:09
Válasz
(1)
sodika
Azért nem aggódom amiatt, hogy ez nem úgy néz ki, ahogyan az ember egy magyar infós helyet elképzel, vagy megtapasztal, mert itt Németországban eleve egyik sem olyan.

mondjuk az igaz, hogy komoly érv vagy a reichbe való disszertálás mellett. itthon életképtelen voltál, ott meg folyamatos buziszauna.
Feb 19, 2018 22:38:09

Szerző: nem fatyok balek! Feb 19, 2018 22:39:27
Válasz
(0)
már egy éve nincs vejanéni? vagy kettő? hihetetlen, hogy még élsz. mondjuk lehet, hogy tényleg van plan b gazdatest.
Feb 19, 2018 22:39:27

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:39:30
Válasz
(0)
Annyi volt, hogy nyomtam pár dolgot, oszt az egyetlen visszajelzés az volt, hogy oké, na, jó ez így, csak tanácsként elhangzott, hogy ha nem teljesen biztos, hogy jelen van a megfelelő adat, rakjam inkább try - catch blokkba, hibaüzit meg logba.

És mondtam, hogy jó. Oszt mostantól abba rakom.

Ennyi.
Feb 19, 2018 22:39:30

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:40:33
Válasz
(0)
nem fatyok balek!
már egy éve nincs vejanéni? vagy kettő? hihetetlen, hogy még élsz.

Ez az ország hagyja élni az embert.
Míg Magyarország meg akarja ölni.
Ez a különbség.
Feb 19, 2018 22:40:33

Szerző: vastaps Feb 19, 2018 22:40:48
Válasz
(3)
Mindenki hulye es rosszil tudja. Sodesz tudja jol ez mar a 3. munkahelye mar bizony. Mert annyira bevalt mindenhol hogy valtani kellet mindig. Bizony. Ez nem godor asas baszatok meg hogy valaki as alaki lapatol. Ezt a prog.hu-n is megirtak, mert ott tajekozodnak a mernokok meg a fejlesztok. Ugy am bizony!
Feb 19, 2018 22:40:48

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:42:12
Válasz
(0)
vastaps
Ezt a prog.hu-n is megirtak, mert ott tajekozodnak a mernokok meg a fejlesztok. Ugy am bizony!

Egy olyan ember írta meg, aki komolyan gondolta, hogy Magyarország normális ország, ezért megpróbált ott komolyan nyolcórázós programozásból megélni, oszt rájött, hogy rabszolgahajcsárság van mindenhol, és a fasza ki lett ezzel.
Feb 19, 2018 22:42:12

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:42:21
Válasz
(0)
Na csááá
Feb 19, 2018 22:42:21

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:43:22
Válasz
(0)
Hiénaverő
Gyagyás ha kirúgnak felkérdez a bankosnéni. Nem fosol? :D

Nem. Ugyanis tudom, hogy hét hónap, mire egyáltalán megtudja. Addigra meg azért akad új meló mindig. Ez is tapasztalat.
Feb 19, 2018 22:43:22

Szerző: Orbán Gáspár Feb 19, 2018 22:43:31
Válasz
(1)
sodika
Ez az ország hagyja élni az embert.
Míg Magyarország meg akarja ölni.
Ez a különbség.

Menj Afrikába buzidémonűzésre és gyere haza fiatal. Apunak sem tetszik ez gyilkosozás.
Feb 19, 2018 22:43:31

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:44:18
Válasz
(0)
A vlogolás, csá
Feb 19, 2018 22:44:18

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:46:14
Válasz
(0)
sodika
Tévedés. Ez a vezető fejlesztő is ott ült a három ember között, amikor egy órán át faggattak. Én utána a cégvezetővel jött az extra fél óra.

Látta a kódod előtte? Látta, hogy gyakorlatban mire vagy képes? Nem. Az interjún mit hallott?
- Hehe, ehhez se értek, ahhoz se értek, masnifélév, masnietyetem, masniblabla, GENAU!!!

Ehhez képest egy kontárfos vagy, szóval ad egy hónapot, hogy ne rajta csattanjon, hogy miafasznak vettek fel, aztán azt fogja javasolni, hogy váljanak meg tőled. Bizony.
Feb 19, 2018 22:46:14

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:47:47
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

- Hehe, ehhez se értek, ahhoz se értek, masnifélév, masnietyetem, masniblabla, GENAU!!!

Vagy nem kéreztek rá, vagy rákérdeztek, és akkor elmondtam, hogy nem, tökre nem értek hozzá. A kettő közül valamelyik.
Feb 19, 2018 22:47:47

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:47:58
Válasz
(3)
sodika
Ez eléggé ki van zárva, mert ahhoz, hogy tudjanak ítélni, előbb feladatot kéne kapnom. :-)

Ahogy te tévedsz. A környezet beállításán elvéreztél. A normális utnittestek írásán elvéreztél (hogy bazdmeg trycatchet kelljen neked magyarázni, az vérlázító, Hahó!!), büdös vagy, nem értesz semmit, értelmetlenül vartyogsz, és a többit inkább el se képzelem. 1 hét alatt megítéltek. Csak te ezt nem érted. Mert te vagy ASODI. Az értetlen, a kirúgott, a kontár ASODI!
Feb 19, 2018 22:47:58

Szerző: - Feb 19, 2018 22:48:34
Válasz
(5)
Menekülsz sodika.Nem bírod amikor az infós trollok feltörlik veled a padlót,ahogy Andi is felmosta veled Berlint.Taknyos lett a nózi.
Feb 19, 2018 22:48:34

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:49:08
Válasz
(1)
sodika
Vagy nem kéreztek rá, vagy rákérdeztek, és akkor elmondtam, hogy nem, tökre nem értek hozzá. A kettő közül valamelyik.

Ezt mondom, csak masniztál, hogy felvegyenek. Szerinted valaki, akinek TÉNYLEG van is tudása, nem csak Genau-masnikat szortyog a törött orra alatt, az nem látja át a képességeidet 5 perc alatt? Egy vicc vagy, és ezt mindenki látja. Bizony.
Feb 19, 2018 22:49:08

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:49:25
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő

Ehhez képest egy kontárfos vagy, szóval ad egy hónapot, hogy ne rajta csattanjon, hogy miafasznak vettek fel, aztán azt fogja javasolni, hogy váljanak meg tőled. Bizony.

Hülyeség. A félidőig mindenkit bent tartanak, HACSAK nem TELJESEN munkaképtelen, ami én nem vagyok. Ami pedig a továbbiakat illeti, hát, annyit tudok tenni, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem megfelelni, és figyelni minden visszajelzésre.

Ennél több egyetlen élő embertől sem várható el, soha, sehol.
Feb 19, 2018 22:49:25

Szerző: vastaps Feb 19, 2018 22:50:24
Válasz
(0)
sodika
Egy olyan ember írta meg, aki komolyan gondolta, hogy Magyarország normális ország, ezért megpróbált ott komolyan nyolcórázós programozásból megélni, oszt rájött, hogy rabszolgahajcsárság van mindenhol, és a fasza ki lett ezzel.

Bizony ez igy van. Magyarorszag megol. Mindenki hulye sodesz tudja jol es kesz. Jo lenne ha ezt mar felfogna minden egyes ember a vilagon.
Feb 19, 2018 22:50:24

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:51:23
Válasz
(1)
sodika
Hülyeség. A félidőig mindenkit bent tartanak, HACSAK nem TELJESEN munkaképtelen, ami én nem vagyok. Ami pedig a továbbiakat illeti, hát, annyit tudok tenni, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem megfelelni, és figyelni minden visszajelzésre.

Ennél több egyetlen élő embertől sem várható el, soha, sehol.

Tőled nem várható el. Értelmes embertől, programozótól igen. Te viszont egy hulladék szar vagy. Egy kontár. Egy akkora kontár, hogy még az unittesteket sem ugrod meg. Egy junior alatti elvárást sem teljesítesz. Naná, hogy kirúgnak!
Feb 19, 2018 22:51:23

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:52:04
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Ahogy te tévedsz. A környezet beállításán elvéreztél.

Elmondom, hogy hangzott ez az állásinterjún.

Vezető fejlesztő: - Dockerral dolgoztál már?
Én: - Hát, a jelenlegi helyemen terveztük a bevezetését, de őszintén szólva nagyon félek tőle, mert csak rosszat hallottam és olvastam róla, nevezetesen hogy rémálom megfelelően beállítani.
Vezető fejlesztő: - Hát azért nem, ha rendesen össze van rakva, jól működik az. Nem kell tőle félni.

Ez így hangzott el. Fingom sincs róla, és félek tőle.
Így mondtam szó szerint. :-)

Erről a teóriádról tehát ennyit.
Feb 19, 2018 22:52:04

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:53:54
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Ezt mondom, csak masniztál, hogy felvegyenek.

Semmit nem mondtam, ami hazugság lett volna.
Semmit.

Úgy vagyok vele, hogy inkább szerényen, nehogy később azt mondják, hazudtam. Lásd a Docker esetét, ahol világosan közöltem, hogy az nekem félelmetes szörny, jaj, hét feje van. :)
Feb 19, 2018 22:53:54

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:54:41
Válasz
(1)
sodika

Vezető fejlesztő: - Dockerral dolgoztál már?
Én: - Hát, a jelenlegi helyemen terveztük a bevezetését, de őszintén szólva nagyon félek tőle, mert csak rosszat hallottam és olvastam róla, nevezetesen hogy rémálom megfelelően beállítani.
Vezető fejlesztő: - Hát azért nem, ha rendesen össze van rakva, jól működik az. Nem kell tőle félni.

Ez így hangzott el. Fingom sincs róla, és félek tőle.
Így mondtam szó szerint. :-)

Erről a teóriádról tehát ennyit.

Beállítottad egyedül? Nem. Rólad ennyit. Ez is egy teszt. Ha egy programozónak/informatikusnak BÁRMILYEN feladatot ad BÁRKI, meg fogja oldani még akkor is, ha sose látta. Mert a világ ÍGY működik. A szakemberek ÍGY működnek. Te egy kontárfos vagy. Még jó, hogy nem érted az egészet. Téged még a groteszkes gányhulladék fosrecskai is kirúgott, pedig ő aztán tényleg a legaljának a legalja.
Feb 19, 2018 22:54:41

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:54:41
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Tőled nem várható el. Értelmes embertől, programozótól igen.

Minden helyzetben minden embertől az várható el, hogy igyekezzen megtenni amit tud. Ennyi.
Feb 19, 2018 22:54:41

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:55:55
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Beállítottad egyedül? Nem. Rólad ennyit. Ez is egy teszt.

Nem vagyok IT-s, és eleve mondtam, hogy az nekem hétfejű sárkány, tüzet okád, jaj. :-) Ez eleve így volt, még az állásinterjún :)
Feb 19, 2018 22:55:55

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:56:27
Válasz
(1)
sodika
Minden helyzetben minden embertől az várható el, hogy igyekezzen megtenni amit tud. Ennyi.

Igen, de amit te meg tudsz tenni, az annyira kevés és gyenge, hogy nem is lehet egy lapon emlegetni még a legjuniorabb vérpistikével sem. V.ö.: cigánygyerek Berliniálén.
Feb 19, 2018 22:56:27

Szerző: vastaps Feb 19, 2018 22:56:57
Válasz
(0)
Mindig tudsz meg lejebb menni sodesz! Gratulalok.
Feb 19, 2018 22:56:57

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:57:22
Válasz
(1)
sodika
Nem vagyok IT-s, és eleve mondtam, hogy az nekem hétfejű sárkány, tüzet okád, jaj. :-) Ez eleve így volt, még az állásinterjún :)

Le is írtak szarnak. Ezért nincs feladatod. Ezért írod az unittesteket (ahol kiderült, hogy szar vagy, trycatch!). Ezért fognak kirúgni. Mert egy kontár szar vagy. Nem programozó. Bizony.
Feb 19, 2018 22:57:22

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 19, 2018 22:57:55
Válasz
(2)
sodika
A.

pontosan úgy mondasz véleményt, mint az az angol újságíró, aki a háború előtt átjött a kontinensre egy körutazásra és megírta az utazási élményeit. egy belga állomáson, ami egyébként nem szerepelt a célállomásai között, a vonat vesztegelt egy kis ideig, a restiben tapasztalt élménye alapján írta meg a véleményét: a belgák vörösek és melegen isszák a sört.
a csapos vörös volt és a sör nem volt hűtve, ennyit tapasztalt égen földön a belgákkal kapcsolatban.
te szerencsétlen, úgy osztod itt az észt a német viszonyokról, h rögtön ez jutott eszembe.
Feb 19, 2018 22:57:55

Szerző: - Feb 19, 2018 22:58:03
Válasz
(5)
sodika

Én: - Hát, a jelenlegi helyemen terveztük a bevezetését,
Azt hazudtad hogy még nem rúgtak ki?
Feb 19, 2018 22:58:03

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 22:59:01
Válasz
(2)
Egy programozó azt mondja: "Még nem használtam, de mindjárt leülök elé, és megcsinálom. Ha elakadok, kit kérdezzek?" Aztán másnapra kész is van vele.
Te rámarkolsz a faszodra és nem csinálsz semmit. Mert te nem programozó vagy. Te egy kontár foshalom vagy. Bizony.
Feb 19, 2018 22:59:01

Szerző: sodika Feb 19, 2018 22:59:53
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Igen, de amit te meg tudsz tenni, az annyira kevés és gyenge, hogy nem is lehet egy lapon emlegetni még a legjuniorabb vérpistikével sem. V.ö.: cigánygyerek Berliniálén.

Majd a vlog is megfelelő pályára áll, nyugi. :)

A melóban meg nem tudok mit tenni, ez van.

Szóltam, hogy uncsi van, szóltam, hogy na, cél és határidő nélkül nyomom, míg ő mást nem mond, mert eleve ez is hasznos, és egy-másfél hétig elvagyok vele, és ezen a módon van megfelelően sok ideje átgondolni, pontosan melyik részfeladatba is integráljon be engem, ami nagyjából a KURVA ÉLETVE, ADJ MÁR VALAMI ÉRTELMES FELADATOT-kiabálás végtelenségig kimaxolt undarias megfelelője, és emberileg ennél több nem is várható tőlem.
Feb 19, 2018 22:59:53

Szerző: sodika Feb 19, 2018 23:00:36
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Egy programozó azt mondja: "Még nem használtam, de mindjárt leülök elé, és megcsinálom. Ha elakadok, kit kérdezzek?" Aztán másnapra kész is van vele.

De mivel? :-))))
Feb 19, 2018 23:00:36

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 19, 2018 23:01:25
Válasz
(2)
Átgondolta. Neked nem fog feladatot adni. Neki nem kell a fejfájás. Még egy hónapig melegedhetsz, aztán repülni fogsz innen is.
Feb 19, 2018 23:01:25

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Feb 19, 2018 23:01:50
Válasz
(0)
sodika
Majd a vlog is megfelelő pályára áll, nyugi. :)

Jövő héten?
Feb 19, 2018 23:01:50
« 4871 4872 4873 4874 4875 4876 4877 4878 4879 4880 »
1733058 komment.

87 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™