« 4873 4874 4875 4876 4877 4878 4879 4880 4881 4882 »
1733851 komment.

Szerző: tigris Feb 20, 2018 07:53:33
Válasz
(16)
"Mondj interjúhelyzeteket a vloghoz.
Nem tudsz.

Nyelvtanfolyamra pedig jártam már eleget.
2014-ben 6 hónapot, és tavaly is egyet. Elegem van belőle.

A rémálmomban jöjjön elő."

érdekes eddig úgy tudtam, hogy a nyelvtanfolyam egy teljes siker volt. Kezdjük azzal, hogy B2 szintről indultál saját bevallásod szerint, a C1et pedig 2015 januárjára tervezted. Három évvel később ott tartunk, hogy aSodi A1-A2 szinten van. A Sodi elfelejtett németországban németül ezek szerint, mert a Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. Nyelvtanilag is. A Sodi ezek szerint egy retardált idióta!

A részeg,félszemmel történő filmnézéssel még senki sem tanult meg németül, se angolul. megint át lettél baszva, te világ butája.
Feb 20, 2018 07:53:33

Szerző: sodika Feb 20, 2018 08:23:14
Válasz
(1)
Figyelj, mindenki, mindig, mindenhol...
MINDENKI, MINDIG, MINDENHOL...

azt mondta arra, hogy nem értem az élő beszédet, hogy a filmeket ne magyarul nézzem. Erre volt a válaszom, hogy jó, akkor jöjjön jó drágán a Netflix + Sky (mozi + sorozat) + Amazon Prime hármas.

Beszélgetni azért nem szeretek, de mindig észreveszem, hogy interjúhelyzeteken kívül unják a bővített mondataimat, jaj, mikor lesz már vége, ha meg rövid próbálok lenni, mindig visszakérdeznek, hogy mire gondoltam pontosan.

Ebből alakult ki, hogy megszólalok, ha feltétlenül muszáj, egyébként meg némán figyelek.

Kommunikációban kimaxoltam a türelmet és az udvariasságot, most megint ott vagyok, hogy több figyelmet követelni kifejezett erőszakosság lenne, meg kitölti a napjaimat a tesztírás. Úgyhogy jó ez így.

A labdát elég egyértelműen a másik térfélre passzoltam.

Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Feb 20, 2018 08:23:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Feb 20, 2018 08:27:15
Válasz
(17)
Autista vagy, púp.
Feb 20, 2018 08:27:15

Szerző: tigris Feb 20, 2018 08:38:14
Válasz
(11)
sodika
Figyelj, mindenki, mindig, mindenhol...
MINDENKI, MINDIG, MINDENHOL...

azt mondta arra, hogy nem értem az élő beszédet, hogy a filmeket ne magyarul nézzem. Erre volt a válaszom, hogy jó, akkor jöjjön jó drágán a Netflix + Sky (mozi + sorozat) + Amazon Prime hármas.

Beszélgetni azért nem szeretek, de mindig észreveszem, hogy interjúhelyzeteken kívül unják a bővített mondataimat, jaj, mikor lesz már vége, ha meg rövid próbálok lenni, mindig visszakérdeznek, hogy mire gondoltam pontosan.

Ebből alakult ki, hogy megszólalok, ha feltétlenül muszáj, egyébként meg némán figyelek.

Kommunikációban kimaxoltam a türelmet és az udvariasságot, most megint ott vagyok, hogy több figyelmet követelni kifejezett erőszakosság lenne, meg kitölti a napjaimat a tesztírás. Úgyhogy jó ez így.

A labdát elég egyértelműen a másik térfélre passzoltam.

Ennyi.

hazugság! HAZUGSÁG!
ITT Mindig mindenki azt mondta, hogy az élőbeszéddel lehet megtanulni németül, nem úgy, hogy az ember filmeket néz részegen.

hazugság, hogy rövid tőmondatokkal nemlehet elmondani azt amit akarsz. hazugság, hogy te bővített mondatokat használsz, hazugság, hiszen nem tudsz ennyire németül. Az lehet, hogy NEM ÉRTIK azt a sok faszságot, amit összemakogsz.

Nem figyelmet kell követelni, te barom, hanem kommunikálni.

"A labdát elég egyértelműen a másik térfélre passzoltam." tudjuk, tudjuk. más a felelős, más a hibás mindenért. Sosem a sodi, aki nem tud megmukkanni se, aki ül, mint a fasz, pedig a CV-jében azt hazudta, hogy komplett projekteket vezényelt le egyedül, és lehengerlően tárgyal.

Feb 20, 2018 08:38:14

Szerző: vastaps Feb 20, 2018 08:40:14
Válasz
(20)
Mindig más a hibás. Nem értitek meg tett minden nyelvtanilag elvárható dolgot. Most már az univerzum térfelén pattog a labda. Nem hiszem el hogy ezt nem lehet felfogni a kommunikáció nem olyan mint a hólapátolás barmok. sodesz minden de tényleg minden tőle telhető dolgot megtett. Bizony. Befizette a mozicsatornákat, hogy németül nézhesse. Igen. Átállította a faptopot németre hogy a start menüt németül nézhesse. Igen. Még a nyomorult ps4 is német. Bizony. Most már tessék szépen elismerni a sodika erőfeszítéseit univerzúmfőúr. Emberileg és nyelvtanilag a tőle telhető legtöbbet megtett mindenért. Ennél elvárni sem lehetne tőle többet. Van 8 órás melóka bizony. Az hogy azontúl bármit otthon tanuljon képezze magát egy maradi közép európai magyarországi gyilkos eszme. A munkán kívül minden idő a regenerálódásra meg a flokkra van és kell, hogy legyen szentelve. Bizony. Fogadjátok már el!

ENNÉL TÖBBET NEM LEHET MEGTENNI ÉS TÖBB NEM IS VÁRHATÓ EL!

pl.
Van kondi bérlet, már egy éve fizetve folyamatosan. Bizony. Van okosóra, hogy legyenek grafikonok ne legyen uncsizás az edzésközben. Van ám! Akkor mi kellene még ahhoz hogy kipattintsa magát? Nem értitek megint az egészet! MEGTETT MINDENT A KIPATTINTÁS ÉRDEKÉBEN. Ennél udvariasabban és nyelvtanilag helyesebben nem tudja már közölni hogy hahó itt vagyok gyurkaterem fizetem a bérletet vettem okosórát most már jöjjön a kipattintás is. Bizony.
Feb 20, 2018 08:40:14

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Feb 20, 2018 08:48:28
Válasz
(5)
Ha nem tudsz beszélni, keress olyan munkát, ahol nem kell beszélni tudni.

A programozás nem olyan.

Meg ha tényleg jó programozó lennél, akkor is elzavarnának előbb-utóbb, ha nem tudsz beszélni.

Szociális képességekre is szükség van a munkában.
Feb 20, 2018 08:48:28

Szerző: Mortal Danger Feb 20, 2018 09:01:14
Válasz
(26)
Feb 20, 2018 09:01:14

Szerző: autiköd Feb 20, 2018 11:28:19
Válasz
(5)
*megint elérte a max vastagságot*
Feb 20, 2018 11:28:19

Szerző: Javaslatok Feb 20, 2018 12:16:19
Válasz
(8)
Sodilegnagyobbrajongoja
Ha nem tudsz beszélni, keress olyan munkát, ahol nem kell beszélni tudni.

A programozás nem olyan.

Meg ha tényleg jó programozó lennél, akkor is elzavarnának előbb-utóbb, ha nem tudsz beszélni.

Szociális képességekre is szükség van a munkában.

Amit választhatsz:

Éjszakai portás
Éjszakai takarító
Felszopó
Favágó
Térfigyelő
Fókaidomár
Sírásó
Hullamosó

Amit inkább ne válassz:

Repülésforgalom-irányító
Munkagép kezelő
Üzletkötő
Könyváros
TV bemondó
Rocksztár
Vlogger
Feb 20, 2018 12:16:19

Szerző: sauna opa Feb 20, 2018 12:46:09
Válasz
(7)
Javaslatok
Amit választhatsz:

Éjszakai portás
Éjszakai takarító
Felszopó
Favágó
Térfigyelő
Fókaidomár
Sírásó
Hullamosó

Amit inkább ne válassz:

Repülésforgalom-irányító
Munkagép kezelő
Üzletkötő
Könyváros
TV bemondó
Rocksztár
Vlogger

Az egyiket már csinálja, Hahó!
Feb 20, 2018 12:46:09

Szerző: vastaps Feb 20, 2018 12:46:43
Válasz
(2)
"sodesz szerencséje mások balszerencséje." - új keletű német mondás.
Feb 20, 2018 12:46:43

Szerző: álbroni Feb 20, 2018 12:47:43
Válasz
(3)
Feb 20, 2018 12:47:43

Szerző: stressznélküli nyugi Feb 20, 2018 13:33:22
Válasz
(5)
vastaps
Mindig más a hibás. Nem értitek meg tett minden nyelvtanilag elvárható dolgot. Most már az univerzum térfelén pattog a labda. Nem hiszem el hogy ezt nem lehet felfogni a kommunikáció nem olyan mint a hólapátolás barmok. sodesz minden de tényleg minden tőle telhető dolgot megtett. Bizony. Befizette a mozicsatornákat, hogy németül nézhesse. Igen. Átállította a faptopot németre hogy a start menüt németül nézhesse. Igen. Még a nyomorult ps4 is német. Bizony. Most már tessék szépen elismerni a sodika erőfeszítéseit univerzúmfőúr. Emberileg és nyelvtanilag a tőle telhető legtöbbet megtett mindenért. Ennél elvárni sem lehetne tőle többet. Van 8 órás melóka bizony. Az hogy azontúl bármit otthon tanuljon képezze magát egy maradi közép európai magyarországi gyilkos eszme. A munkán kívül minden idő a regenerálódásra meg a flokkra van és kell, hogy legyen szentelve. Bizony. Fogadjátok már el!

ENNÉL TÖBBET NEM LEHET MEGTENNI ÉS TÖBB NEM IS VÁRHATÓ EL!

pl.
Van kondi bérlet, már egy éve fizetve folyamatosan. Bizony. Van okosóra, hogy legyenek grafikonok ne legyen uncsizás az edzésközben. Van ám! Akkor mi kellene még ahhoz hogy kipattintsa magát? Nem értitek megint az egészet! MEGTETT MINDENT A KIPATTINTÁS ÉRDEKÉBEN. Ennél udvariasabban és nyelvtanilag helyesebben nem tudja már közölni hogy hahó itt vagyok gyurkaterem fizetem a bérletet vettem okosórát most már jöjjön a kipattintás is. Bizony.

Az a durva, hogy ez a fogyatékos ezeket halál komolyan így is gondolja. Előfizet aranyáron három csatornára és részegen a fórumozás és a recskázás mellett megy háttérzajnak valami film angolul vagy németül és nem érti, hogy miért csak A2-es szinten van még mindig.
Megveszi a kondibérletet, okosórát, edzeni alig jár és várja az eredményt, hogy majd ettől seperc alatt kigyúródik a sodi.
36 évesen ezer és ezer kudarc után sem jött rá, hogy befektetett munka és erőfeszítés nélkül nem jön az eredmény. Önkritika, önreflexió nulla. Fogyaték!
Feb 20, 2018 13:33:22

Szerző: broni Feb 20, 2018 14:11:27
Válasz
(3)
gut morgen!!!!!!!!!!!
Feb 20, 2018 14:11:27

Szerző: - Feb 20, 2018 15:20:37
Válasz
(2)
broni
gut morgen!!!!!!!!!!!

Ilyen korán reggel mit keres a tanszéken, professzor úr?
Feb 20, 2018 15:20:37

Szerző: stressznélküli nyugi Feb 20, 2018 15:43:34
Válasz
(2)
sodika
Nincsenek nyelvgyakorló csoportok. Ez is olyan, mint hogy miért nem ismerkedem helyi magyarokkal legalább. Mert nincs közösségi élet. A berlini magyarok Facebook csportotja egy hányadák hirdetőfal. Eladó, keresek, vennék, utazok, elviszek valakit, ki megy arra. Undordító. Nincs közösségi élet. Nulla. Nincs miből kimaradni, mert nem létezik semmi.

Egy isten háta mögötti porfészekben, mint Berlin, nyelvgyakorló csoportok bizonyára nincsenek.

www.meetup.com/de-DE/topics/german/de/berlin/
Feb 20, 2018 15:43:34

Szerző: tigris Feb 20, 2018 15:49:33
Válasz
(6)
stressznélküli nyugi
Egy isten háta mögötti porfészekben, mint Berlin, nyelvgyakorló csoportok bizonyára nincsenek.

meetup.com/de-DE/topics/german/de/berlin/

Nekem élnek kinn havejaim berlinben, érdekes, ők tudnak találkozni a helyi magyarokkal... vannak közös programjaik, egymás gyerekére vigyáznak, segítik egymást. Csak hát a recskaboy életképtelen szociopata
Feb 20, 2018 15:49:33

Szerző: broni Feb 20, 2018 16:18:41
Válasz
(1)
-
Ilyen korán reggel mit keres a tanszéken, professzor úr?

éhes vótam!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 20, 2018 16:18:41

Szerző: - Feb 20, 2018 16:19:40
Válasz
(4)
broni
éhes vótam!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi wc-n volt?
Feb 20, 2018 16:19:40

Szerző: broni Feb 20, 2018 16:58:11
Válasz
(1)
-
Barbi wc-n volt?

óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 20, 2018 16:58:11

Szerző: - Feb 20, 2018 17:26:33
Válasz
(5)
Recskas csinalj mar egy flokkot ahol nemetul beszelsz 2-3percig
Feb 20, 2018 17:26:33

Szerző: broni Feb 20, 2018 17:54:52
Válasz
(0)
Feb 20, 2018 17:54:52

Szerző: tigris Feb 20, 2018 18:07:18
Válasz
(10)
sodi bazmeg, ha szar kedvem van, csak arra gondolok, hogy téged lehúzott pénzzel sas tanár úr, czenki mama, ómáék, a néger, a venezuelai, a devizahiteles haver, de még az analfabéta törpe is :DDD

VILÁG BALEKJA VAGY
Feb 20, 2018 18:07:18

Szerző: - Feb 20, 2018 18:11:44
Válasz
(12)
recsi, egy apro reszletet, amin eddig mindig atsiklottunk, tisztazzuk mar vegre. szoval volt az a szoveg, hogy jott a valsag, ami egy aranybanya mikor elfogytak az allamilag tamogatott etyetemi felefek es a penz, az valojaban hazugsag apro csusztatas volt, mert bata zoliek fizettek. valojaban miert is nem sikerult diplomat szerezned? :))
Feb 20, 2018 18:11:44

Szerző: töppedt buzigolyók Feb 20, 2018 18:15:33
Válasz
(8)
-
recsi, egy apro reszletet, amin eddig mindig atsiklottunk, tisztazzuk mar vegre. szoval volt az a szoveg, hogy jott a valsag, ami egy aranybanya mikor elfogytak az allamilag tamogatott etyetemi felefek es a penz, az valojaban hazugsag apro csusztatas volt, mert bata zoliek fizettek. valojaban miert is nem sikerult diplomat szerezned? :))

szép találat, zsidó! Többen kérdezik, Endre! A pénteki flokk magyarázkodós részében kifejtenéd bővebben ezt? mert úgy néz ki, hazug szar alak vagy.
Feb 20, 2018 18:15:33

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2018 18:24:32
Válasz
(1)
-
Recskas csinalj mar egy flokkot ahol nemetul beszelsz 2-3percig
bővített körmondatokkal. lol
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 20, 2018 18:24:32

Szerző: Protip familie Feb 20, 2018 18:27:24
Válasz
(24)
Ez egy nyílt levél, egy intervenció az Egynadrágos ember végső megmentésére tett utolsó fáradalmunk.

Der ßoDI!

Annak idejÄn humanitáriuß cselekedetnek indult a csalädi tanács ßorozat, käsobb a kis felcseperedő Istvánka is sokat tanult itt, föleg arról, hogy hogyan ne viselkedjen az Äletben.

Amióta írni iß tud, már önálló tanácsokkal s ellát, ßőt már odáig is eljutott, hogy kizárólag dacból ad tanácsot, hisz tudja úgysem fogadod meg.

De valahol határt kell ennek szabni!

Családunk és a trollok pozitív karmáját elherdálod, nem érdemelted ki és ha a következő egy hónapban nem viselkedsz felelősségteljes felnőtt emberként, komolyan elgondolkozunk azon, hogy a kis Istvánkát egészséges fejlődése érdekében letiltjuk a fórumról.

Követeléseink.

Mivel ebben a hónapban kimaxolod a hitelkereted, illetve már most le vagy egygatyásodva, ezért erre a hónapra nincs kérés, élvezd ki, maszturbálj, vegyél herr Shreknek és magadnak valami olyan otthoni gépet, aminek a használatához meztelenre kell vetkőzni.

Márczius.

-Fizetésnapkor AZONNAL visszaveteted a hiteled 500 euróval.Ezt minden hónap elején megismétled, amig el nem fogy a NÉMET tartozásod.(utána jönnek a magyar tartozásaid, de oda is eljutunk egy év mulva)

-A maradékból kifizeted a szobát, meg amivel Shrek lehuz.Ami ezután marad abból levonsz 200 eurot, ez lesz a havi végszukség pénzed amihez megpróbálsz nem nyúlni..

A maradék-maradék gombokat meg beosztod, buziszauna, mindenféle spórolások, döneres meg a keci tudja mire baszod a lét, na ezeket ELFELEJTED.
Főznöd kell magadra.

Körbenyalod a léteztő otthoni főnökurak szaros picsáját, a nyelved beledugod a seggükbe és munkáért kunyizol, abból lesznek még a gombok mellé mogyoróid is, ha nem baszod el.

AZ ÖSSZES GECIS KIBONTATLAN BE NEM TÖLTÖTT KECISOK játékod, kütyüd, a szaros rajztáblát MINDENT eladsz, ha még tudod visszaviszed, eltolod negyedáron.
MINDENT BAZDMEG, megtartasz egy burgonyatelefont, az neked elég ahhoz amit csinálsz...

Ebből ha van eszed bejön egy ezres, na mit csinálsz vele?
Bizony, tolod fel számládra, giróra, faszom credit/debitkártyádra vissza és nem nyúlsz hozzá, amint nullán vagy AZONNAL A RETKES GECIBE felmondod a hitelkártyád..

Ezek mellett mivel rengeteg idod van amugy is, szépen elmész valami klubba, ahol még a hozzád hasonló önygűlölő homokos nácizsidókat is tárt karokkal fogadják, pár euró ellenében.
történelmi klub, melegklub, NYELVTANULÓklub, ami érdekel, tuti van masztiklub is, ha nincs szervezz az nem bűn te idióta fasz!!
Elmész ezer ilyen helyre, valahol FOGSZ találkozni egy bolondos tekinttű sráccal, vagy lánnyal, aki bukik az egynadrágos emberekre.
HA TALÁLSZ ILYET, akkor GECIRE MEGBECSÜLÖD és próbálsz vele élőszóban pofázni, NÉMETÜL, még mielőtt ránk fogod, hogy nyelvtanilag nem érthető pontosan amit mondok.

Emellett a munkahelyeddel kapcsolatban is tudnánk tanácsokat adni, de nem lehet tudni, hogy melyik boltban vagy árufeltöltő, erről sajnos közelebbit nem tudunk mondani, sem pedig az eltitkolt életedről, ezekről mivel nem nyilatkozol, csak feltevésekre hagyatkozhatnánk.

ALL in ALL

FEL KELLENE FOGNOD HOGY KIBASZOTTUL A PENGE ÉLÉN TÁNCOLSZ ODAKINT.

MI AZT NEM SZERETNÉNK AZT HOGY BERLINBŐL KIPICSÁZVA HAZATÉRJ ÉS ESETLEG A MAGYAR NEMZETEN ÁLLJ BOSSZÚT A KORÁBBAN MÁR EMLEGETETT ÁMOKFUTÁSSAL.

KÉRÜNK SZÉPEN TÉRJ ÉSZHEZ ÉS SOHA TÖBBET NE GYERE HAZA!

Feb 20, 2018 18:27:24

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:22:40
Válasz
(0)
Na, úgy döntöttem, hogy kivételesen ekőbbre hozom a VR tesztet mára. És így akkor két egész estém lesz holnap meg holnapután megvágni a vlogot.
Feb 20, 2018 20:22:40

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:23:46
Válasz
(0)
Protip familie

KÉRÜNK SZÉPEN TÉRJ ÉSZHEZ ÉS SOHA TÖBBET NE GYERE HAZA!

Kezelek mindent. Látod, ma is volt 23 ezer forint etra bevételem (utalta a YouTube-pénzt a Google).
Feb 20, 2018 20:23:46

Szerző: - Feb 20, 2018 20:24:06
Válasz
(1)
sodika
Na, úgy döntöttem, hogy kivételesen ekőbbre hozom a VR tesztet mára. És így akkor két egész estém lesz holnap meg holnapután megvágni a vlogot.

biztosan kiveteles lesz, vagy csak foszabaly szeribt?
Feb 20, 2018 20:24:06

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:24:53
Válasz
(0)
extra, na
gyorsan be is írom az excelembe :-)
Feb 20, 2018 20:24:53

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 20:26:03
Válasz
(1)
Kirúgtak már?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 20, 2018 20:26:03

Szerző: Theory Feb 20, 2018 20:26:07
Válasz
(4)
Herr Schrekk ma éjszakás, ezert lesz ma VR teszt.. Sodika be lett fenyitve, hogyha a ház ura otthon van, akkor sodikának kuss a neve.
Feb 20, 2018 20:26:07

Szerző: - Feb 20, 2018 20:26:51
Válasz
(1)
sodika
extra, na
gyorsan be is írom az excelembe :-)

Az adósságtörlesztésre fenntartott excelbe,a hol azt vezeted mennyit fogsz törleszteni a hónapban?
Feb 20, 2018 20:26:51

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:31:14
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Kirúgtak már?

Figyelj, hogy lezárjak minden vitát, megmutatom szó szerint, mit írt a projektvezető február 13-án a céges heti rövid jelentésbe a főnök felé (a projekt nevét kipontoztam).

'Endre hat sich schon ein wenig in ... eingearbeitet und schreibt grade ein paar Tests. Wir versuchen ihn zeitnah in "faktorierbare" issues zu integrieren. Hängt von der nahen Planung des Projektes ab.'

Ha velem lenne a baj, nem kerülne ugyanaz a rólam szóló, menedzsmentnek szánt részbe, mint ami velem is közölve van.
Feb 20, 2018 20:31:14

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:32:12
Válasz
(0)
Theory
Herr Schrekk ma éjszakás, ezert lesz ma VR teszt...

Álmdom az istent, hogy otthon ülő ember a főbérlőm. Egy diákhoz vagy dolgozóhoz, esetleg családhoz alkalmazkodni kéne jobban, és nem lenne stream.
Feb 20, 2018 20:32:12

Szerző: - Feb 20, 2018 20:35:14
Válasz
(2)
sodika
Álmdom az istent, hogy otthon ülő ember a főbérlőm. Egy diákhoz vagy dolgozóhoz, esetleg családhoz alkalmazkodni kéne jobban, és nem lenne stream.

nintha guglival forditanad nemetrol magyarra....
Feb 20, 2018 20:35:14

Szerző: - Feb 20, 2018 20:36:29
Válasz
(1)
sodika
Figyelj, hogy lezárjak minden vitát, megmutatom szó szerint, mit írt a projektvezető február 13-án a céges heti rövid jelentésbe a főnök felé (a projekt nevét kipontoztam).

'Endre hat sich schon ein wenig in ... eingearbeitet und schreibt grade ein paar Tests. Wir versuchen ihn zeitnah in "faktorierbare" issues zu integrieren. Hängt von der nahen Planung des Projektes ab.'

Ha velem lenne a baj, nem kerülne ugyanaz a rólam szóló, menedzsmentnek szánt részbe, mint ami velem is közölve van.
Ezt akar te is irhattad. Screenshot a levelrol + munkaszerzodes
Feb 20, 2018 20:36:29

Szerző: - Feb 20, 2018 20:36:47
Válasz
(0)
-

jo, lehet ugyabazt szivjuk. :))))
Feb 20, 2018 20:36:47

Szerző: Schwezoff David Feb 20, 2018 20:36:54
Válasz
(3)
Részegen sodi coubot nézünk és vinnyogva röhögünk!
Feb 20, 2018 20:36:54

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:38:13
Válasz
(0)
-

Jól fordít az. :-)))

Nézd meg, beírtam németül:

"Diese Antwort was du eben liest wurde ursprünglich auf Deutsch geschrieben. :-)"

És tökéletes a Google fordítása. Próbáld ki, ha nem hiszed:

"Ez a válasz, amelyet olvasol, eredetileg német nyelven íródott. :-)"
Feb 20, 2018 20:38:13

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:38:51
Válasz
(0)
-
Ezt akar te is irhattad. Screenshot a levelrol + munkaszerzodes

hogyne, azonnal rohadok szkenneltetni :D
Feb 20, 2018 20:38:51

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 20:41:02
Válasz
(6)
faktorierbare
Ez mindent megmagyaráz... Nem érted...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 20, 2018 20:41:02

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:47:32
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
faktorierbare
Ez mindent megmagyaráz... Nem érted...

Dehogynem. Önmagában mem számlázható a tesztírás, így még nem hasznosulok üzletileg. Tudom én ezt.
Feb 20, 2018 20:47:32

Szerző: Egynadrágos Endre Feb 20, 2018 20:49:38
Válasz
(1)
Kivertem.
Feb 20, 2018 20:49:38

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:49:54
Válasz
(0)
Holnap jön a csóka hozzánk kora délután, akiknél csütörtökön voltunk háznál, átbeszélni a cuccot. Oszt utána már lehet tervezni, hogy hol férek én bele a tervbe. A megbeszélésen én is részt fogok venni. (Jó: valószínűleg inkább hallgatni mint a kuka, de a lényeg ami a lényeg. :DDD)
Feb 20, 2018 20:49:54

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 20:50:17
Válasz
(5)
És ezen kívül nem adna neked semmit, mert kontár vagy. A "számlázható" feladat azt jelenti, hogy kapsz egy fix könnyű feladatot, amin majd elvérzel, ezt kifizettetik a klienssel (hozzácsapnak 2-3 órát majd ahhoz, amit egy igazi programozó megcsinál), téged meg kibasznak.
Feb 20, 2018 20:50:17

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:50:22
Válasz
(4)
Egynadrágos Endre
Kivertem.

Majd márciusban vesz másikat is a SoDI.
Ne siettess, zsidó.
Feb 20, 2018 20:50:22

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:51:50
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
A "számlázható" feladat azt jelenti, hogy kapsz egy fix könnyű feladatot, amin majd elvérzel, ezt kifizettetik a klienssel

De itt ilyen nincs.
Nagy projektek vannak, ezért nincs kis feladat.

Ha valamibe odaraknak, akkor abba a részbe nagyon mélyen bele kell álnom magam, hogy rendben legyen minden.
Feb 20, 2018 20:51:50

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:52:40
Válasz
(0)
Jaj, ma egyébként megnéztem a cigánygyerek hülyeségét.
Tök furi itt úgy beülni egy filmre, hogy magyarul van. :-)))
Miközben körülötted meg németek olvassák angolul.
Feb 20, 2018 20:52:40

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:53:21
Válasz
(0)
Egyébként nem ANNYIRA szar, mint amennyire számítottam.
(bár attól még eléggé)
Feb 20, 2018 20:53:21

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 20:53:33
Válasz
(6)
Majd rádöbbensz. Az idézőjel mindent elmondott. Csak te nem érted.
Feb 20, 2018 20:53:33

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:54:09
Válasz
(0)
...bele kell álsom magam...

na.

na, előkészítek mindent a stream-hez és nyomjuk.
most úgy látom, fél 10 fele

na csá
Feb 20, 2018 20:54:09

Szerző: - Feb 20, 2018 20:55:20
Válasz
(0)
sodika
De itt ilyen nincs.
Nagy projektek vannak, ezért nincs kis feladat.

Ha valamibe odaraknak, akkor abba a részbe nagyon mélyen bele kell álnom magam, hogy rendben legyen minden.

nagy pici vallalkozas lehet ez, hanyan is dolgoztok ott?
Feb 20, 2018 20:55:20

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:55:45
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Majd rádöbbensz. Az idézőjel mindent elmondott. Csak te nem érted.

Ennyi erővel a "megkíséreljük" szóhasználat is.
Erre mondta asszam Arany János, hogy "gondolta a fene". :-)))
Valami verselemzésre.
Feb 20, 2018 20:55:45

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:56:48
Válasz
(0)
Na, előkészítem a stream-et.
csá
Feb 20, 2018 20:56:48

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 20:57:50
Válasz
(5)
Amúgy az is, jó, hogy mondod. Veled kapcsolatban a munka idézőjelben van, és megkíséreljük. De magyarázd csak, az autiköd azért van. Majd elemezheted a felmondóleveledet is, "gondolta a fene".
Feb 20, 2018 20:57:50

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:59:22
Válasz
(0)
Ja, nem, nem nem. :-)))

Előtte gyorsan beírom a 2010 áprilisa óta vezetett Excel doksiba a 23 ezer forint YouTube-pénzt. juhúúú

Most valszeg egy darabig nem lesz ilyen

(holnap valszeg amúgy is kikapcsolja a YouTube a partnerségemet, mert február 20-a van, és máig kellett volna hoznom az új feltételeket)
Feb 20, 2018 20:59:22

Szerző: sodika Feb 20, 2018 20:59:53
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Majd elemezheted a felmondóleveledet is, "gondolta a fene".

:DDDDD

Még nem volt mit elrontanom.
Ennyi. :)
Feb 20, 2018 20:59:53

Szerző: púpátmozgató edzés Feb 20, 2018 21:03:50
Válasz
(2)
sodika
Kezelek mindent. Látod, ma is volt 23 ezer forint etra bevételem (utalta a YouTube-pénzt a Google).

Mi a fasz ez a 23-as mánia nálad? Minden 23...
Feb 20, 2018 21:03:50

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 21:05:46
Válasz
(4)
sodika

Tegnap már elmondtam, hogy az első dolgon véreztél el. Majd ülhetsz értetlenül. Ahogy szoktál. Ne felejtsd el kitalálni, hogy ki tehet róla! Szerintem a senior kolléga, aki nem fogta a kezedet egész nap.
Feb 20, 2018 21:05:46

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Feb 20, 2018 21:06:24
Válasz
(2)
sodika

Épp elég, hogy két hónapja fizetnek és még semmit nem dolgoztál.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Feb 20, 2018 21:06:24

Szerző: - Feb 20, 2018 21:07:01
Válasz
(1)
Szóval itt sem tudsz profitot termelni, ahogy eddig valamiért nem sikerült a német munkahelyeken.
Feb 20, 2018 21:07:01

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:08:40
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Tegnap már elmondtam, hogy az első dolgon véreztél el. Majd ülhetsz értetlenül. Ahogy szoktál.

Nem véreztem el semmin. Mindenről, amin elakadtam, sorra kiderült, hogy olyan projektspecifikus dolog, amiről nem is tudhattam.
Feb 20, 2018 21:08:40

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:09:17
Válasz
(0)
-
Szóval itt sem tudsz profitot termelni, ahogy eddig valamiért nem sikerült a német munkahelyeken.

Majd ha egyszer menedzser leszek, aggódok emiatt.
Feb 20, 2018 21:09:17

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:09:57
Válasz
(0)
Szóbeli Szerződés
Épp elég, hogy két hónapja fizetnek és még semmit nem dolgoztál.

Ez a németeknél így szokás. Az összes eddigi német melóhelyemen így nézett ki az első időszak.
Feb 20, 2018 21:09:57

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:10:23
Válasz
(0)
púpátmozgató edzés
Mi a fasz ez a 23-as mánia nálad? Minden 23...

23375 a pontos összeg :)
Feb 20, 2018 21:10:23

Szerző: wolfenstein Feb 20, 2018 21:10:38
Válasz
(0)
lesz ma wolf?
Feb 20, 2018 21:10:38

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:11:12
Válasz
(0)
és van még egy egyenlegem februárra
február 1 és 20 között 853 forint

de ez ideig ott is marad :D
Feb 20, 2018 21:11:12

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:11:30
Válasz
(0)
wolfenstein
lesz ma wolf?

Ma előrehozott VR teszt lesz.
Legkésőbb 10-kor
Feb 20, 2018 21:11:30

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:11:48
Válasz
(0)
Na fürdök, meg előkésztek mindent, és 10-kor stream
csá
Feb 20, 2018 21:11:48

Szerző: - Feb 20, 2018 21:12:00
Válasz
(0)
sodika

hanyan ultuok a moncsi elott, akiknek nem lehet munkat adni? (nekik jobb kifogasuk van, vagy rajtad kivul nincsenek ilyenek?)
Feb 20, 2018 21:12:00

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:12:56
Válasz
(0)
-
hanyan ultuok a moncsi elott, akiknek nem lehet munkat adni? (nekik jobb kifogasuk van, vagy rajtad kivul nincsenek ilyenek?)

PHP programozóból én vagyok az egyetlen új.
Feb 20, 2018 21:12:56

Szerző: - Feb 20, 2018 21:13:12
Válasz
(0)
sodika
Legkésőbb 10-kor

kizárt :) 21.10kor még installálsz majd
Feb 20, 2018 21:13:12

Szerző: wolfenstein Feb 20, 2018 21:14:29
Válasz
(0)
szar a VR stream, nézhetetlen.
Feb 20, 2018 21:14:29

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:17:35
Válasz
(0)
-
kizárt :) 21.10kor még installálsz majd

fel van telepítve, de az is félóra, amíg beállítom a laptopot :)

egy rendes streamer géppen elég elindítani az OBS-t, itt meg mindent szépen letiltani, prioritába helyezni, miegymás

na csá
Feb 20, 2018 21:17:35

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:18:07
Válasz
(0)
wolfenstein
szar a VR stream, nézhetetlen.

Ez izgi lesz.
olyan játék, ami ma jelent meg

És egy hét múlva megint olyan VR játék lesz.
Feb 20, 2018 21:18:07

Szerző: - Feb 20, 2018 21:19:27
Válasz
(0)
sodika
fel van telepítve, de az is félóra, amíg beállítom a laptopot :)

egy rendes streamer géppen elég elindítani az OBS-t, itt meg mindent szépen letiltani, prioritába helyezni, miegymás

na csá

de azt te szereted, mint minden pótcselekvést. olyan, mintha sokat dolgoznál, csak értelme semmi
Feb 20, 2018 21:19:27

Szerző: wolfenstein Feb 20, 2018 21:20:37
Válasz
(0)
sodika
wolfensteinszar a VR stream, nézhetetlen.

Ez izgi lesz.
olyan játék, ami ma jelent meg

És egy hét múlva megint olyan VR játék lesz.

nem érted? szar tube-on nézni a VR-t mert semmit nem tesz hozzá a VR. ráadásul össze vissza hadonászol és kezelni sem tudod a kontrollert.
Feb 20, 2018 21:20:37

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:21:40
Válasz
(0)
A jövő héten meg ezzel az egérkés játékkal fogok nyomni, az mához egy hétre jelenik meg.
www.youtube.com/watch?v=yHwpNL6cYLs
Feb 20, 2018 21:21:40

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:22:07
Válasz
(0)
wolfenstein
nem érted? szar tube-on nézni a VR-t mert semmit nem tesz hozzá a VR. ráadásul össze vissza hadonászol és kezelni sem tudod a kontrollert.

Az tesz hozzá, hogy látod közben, mit csinálok :)
Feb 20, 2018 21:22:07

Szerző: kapcsford Feb 20, 2018 21:22:32
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Amúgy az is, jó, hogy mondod. Veled kapcsolatban a munka idézőjelben van, és megkíséreljük. De magyarázd csak, az autiköd azért van. Majd elemezheted a felmondóleveledet is, "gondolta a fene".

"küldjétek a gnómot pénzt keresni végre"
Feb 20, 2018 21:22:32

Szerző: - Feb 20, 2018 21:23:18
Válasz
(0)
ird tajginak, o megszokta a hd meg az sd alatti felbontast.
Feb 20, 2018 21:23:18

Szerző: kapcsford Feb 20, 2018 21:28:28
Válasz
(2)
sodika
Jól fordít az. :-)))

Nézd meg, beírtam németül:

"Diese Antwort was du eben liest wurde ursprünglich auf Deutsch geschrieben. :-)"

És tökéletes a Google fordítása. Próbáld ki, ha nem hiszed:

"Ez a válasz, amelyet olvasol, eredetileg német nyelven íródott. :-)"

Die Antwort, die du gerade liest, wurde ursprünglich auf Deutsch verfasst.

Talán nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy segghülye vagy a nyelvekhez.
A Google-fordítós szerencsétlenkedésedet a munkaadók kilométerekről kiszúrják.
Feb 20, 2018 21:28:28

Szerző: Alázó atka Feb 20, 2018 21:36:40
Válasz
(3)
Néddmá gyagya, itt a szuperbé, tudod amit annyira szeretnél, magától parkol, meg minden:

www.youtube.com/watch?v=SLh7QmMPSCM

Lehetne is, ha nem faszverésre, buziszaunákra, és gyeremeteg játékokra basznád el a pénzt...

Nomeg persze lenne legalább egy jogsid, ami NINCS és sosem volt.
Pedig az manapság még a legbutább segédmunkásoknak, és 8 általánosos cigóknak is szokott lenni, bizony!!
Jogosítvány nélküli retardált SoDi a sodi!

Feb 20, 2018 21:36:40

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:44:24
Válasz
(0)
kapcsford
Die Antwort, die du gerade liest, wurde ursprünglich auf Deutsch verfasst.

Talán nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy segghülye vagy a nyelvekhez.
A Google-fordítós szerencsétlenkedésedet a munkaadók kilométerekről kiszúrják.

A német nem Google fordító volt, hanem a saját szintem, fejből. :-))))

Ezt tudom.
Feb 20, 2018 21:44:24

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:45:11
Válasz
(0)
Jó, akkor legyen az éppen (most) gerade, bazmeg.
Nem mindegy? Nem műfordítónak készülök. :-)))

de attól még megjegyzem xDD
Feb 20, 2018 21:45:11

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:48:52
Válasz
(0)
Egyébként a Rick és Mortyból a Mr. Csicska a legjobb példa arra, hogy miért nem spórolok eszeveszetten, és miért élek egy szobában, lakás helyett. Az ott a "ez neki jó így, hidd el"-résszel egy metafora arra, hogy mindenkinek más a jó, és nem senkire a saját aktuális szempontjaidat kivetítened.
Feb 20, 2018 21:48:52

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Feb 20, 2018 21:52:53
Válasz
(5)
[quote=sodika]Egyébként a Rick és Mortyból a Mr. Csicska a legjobb példa /quote]

Magadra ismertél, Gyagyás? :DDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Feb 20, 2018 21:52:53

Szerző: sodika Feb 20, 2018 21:56:36
Válasz
(0)
Hiénaverő

Magadra ismertél, Gyagyás? :DDD

Abból a részből, hogy "jaj, felrobbant!" "hidd el, ez tök oké neki". Igen. Az élet ilyen. Mindenkinek a más a jó, nem kell belepofázni semmibe.
Feb 20, 2018 21:56:36

Szerző: Mortal Danger Feb 20, 2018 21:58:09
Válasz
(1)
Hol a faszba maradnak az eddig soha nem látott netszennyező hulladékvideóid? Mennyit is kell bepótolni? Mennyi maradt ki?
Feb 20, 2018 21:58:09

Szerző: - Feb 20, 2018 22:02:08
Válasz
(6)
sodika
Egyébként a Rick és Mortyból a Mr. Csicska a legjobb példa arra, hogy miért nem spórolok eszeveszetten, és miért élek egy szobában, lakás helyett. Az ott a "ez neki jó így, hidd el"-résszel egy metafora arra, hogy mindenkinek más a jó, és nem senkire a saját aktuális szempontjaidat kivetítened.

Az idióta, aki sorozatokból tanulja az életet.
Feb 20, 2018 22:02:08

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 20, 2018 22:07:45
Válasz
(6)
sodika
Majd ha egyszer menedzser leszek, aggódok emiatt.

A manager kezd is aggódni. Ezért küldte ezt az emailt. A következő a kirúgásod lesz. Bizony.
Feb 20, 2018 22:07:45

Szerző: - Feb 20, 2018 22:16:03
Válasz
(1)
Feb 20, 2018 22:16:03

Szerző: sodika Feb 20, 2018 22:38:44
Válasz
(0)
Kurva windows update
Faszom bele
Telepítek, és folytatom a streamet
Feb 20, 2018 22:38:44

Szerző: - Feb 20, 2018 22:40:16
Válasz
(5)
sodika
Kurva windows update
Faszom bele

Dehát csak 2 néző volt abból te voltál az egyik. Sajnos senkit nem érdekel a bénázásod. Egy ideig röhögtünk rajtad de unxsi lettél.
Feb 20, 2018 22:40:16

Szerző: - Feb 20, 2018 22:42:06
Válasz
(1)
Múltkor néztem egy MakaM nevű magyar gamert, annak percenként jöttek a feliratkozások. Neked miért nem jönnek?
Feb 20, 2018 22:42:06

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2018 23:01:44
Válasz
(2)
sodika
Kurva windows update
Faszom bele

b+, miért nem állítod be, h te indíthasd el és ne váratlanul hülyüljön meg?
Feb 20, 2018 23:01:44

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 20, 2018 23:07:33
Válasz
(2)
már sokadszorra előjön ez a probléma és arra lusta vagy, h beállítsd. egy valódi retard vagy.
Feb 20, 2018 23:07:33

Szerző: - Feb 20, 2018 23:08:03
Válasz
(4)
xray
b+, miért nem állítod be, h te indíthasd el és ne váratlanul hülyüljön meg?

Nem tanították neki az etyetemen. Evidenciákat.
Feb 20, 2018 23:08:03
« 4873 4874 4875 4876 4877 4878 4879 4880 4881 4882 »
1733851 komment.

187 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™