De.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
te idióta, miért számítod át az összegeket állandóan forintra? az adósságot érdekes módon euróban hagyod, mert úgy kisebbnek látszik.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Bazmeg Gyagyás, te ezt hogy gondoltad???? És ha van egy bug a kódban, honnan tudod, hogy nem feature?
Szépen írsz tesztet a bugos viselkedésre. Aztán mindenki azt hiszi, hogy rendbenvan a kód, mert zöldek a tesztek, amíg végre valaki meg nem nézi kézzel
Aztán ha egyszer kijavítják, szépen eltörnek a bugosan gyönyörű zöld tesztjeid.
Te most éppen merényletet követsz el a project ellen, felfogtad? Valld be, téged a konkurencia fizet, hogy itt szabotáld a munkát.
Abból indulok ki, hogy ami most van, az a jó működés, és azt kell biztosítani a tesztekkel, hogy az ne romoljon el.
Na meló, csá.
De ebből nem indulhatsz ki. Biztos, hogy van benne bug, minden kódban van bug. Te kontár fasz, hát csak kárt okozol azzal, amit csinálsz. Ha ez leesik valakinek merge-nél, neked véged!
700 ezer.
Fütyi.
Asodi úgy van vele, hogy ha hasznot nem hoz a cégnek, akkor legalább kárt okozzon. Ilyen sodi a sodi.
De te nem végezted el az összes szemesztert, elsős tárgyakat görgettél magad előtt, te ganajtúró bogár! És még te hazugozol, te korcs?
Hee? :)
Ne hazudj :)
Nincsenek adósságaim. Pénz meg amúgy se létezik :D
Tehát ezzel párhuzamosan kamatyköltség-növekedés sincs. Viszont 700 ezres fütyinövekedés van. Múltkor az ablakból a TV-toronnyal hasonlítottam össze, mert a SoDInak bizony ilyen sok ideje van. :)
:)
Na csá.
Ha magyarul lett volna, se tudtam volna sokat hozzászólni annak az átbeszéléséhez, melyik tábla melyik mezője mire való, és mivel kell majd szinkronizálni, szóval ebben a viszonylatban nem volt borzalmas.
Igen, de 700 ezer, fütyi!
Jah.
Majd lesz másként is.
Jövő héten, ha jön fizu, veszek egy másodikat is.
na csá
A szakmai nyelv Sneci, ne feledd!
Nyugi, ráérsz majd, ha a régi lerohadt már rólad!
Te fasz... :)
Funkcionális analfabétának tetszik lenni.
Ennek a mondatnak semmi köze ahhoz, amit írtam. :)
Miért lenne? Jól viselkedik, mostanában nem tudok róla, hogy nemibeteg kurvákat tanítana móresre, mint régen.
Ha elvisznek megbeszélésre, ott általában olyan dolgokról van szó ami a hatáskörömbe esik, és dolgozom vele. Tudom, ez meseországban nem így van.
Amúgy pedig
Analfabéta > 2,4 millió forintos adósság :)
Megverte anyádat?
:(
10.000-nél Sodi csinálhat Q&A-t a trollokkal. Bármit kérdezhet és a trollok kötelesek őszintén válaszolni.
Egyébként sneci én komolyan megcsinálom! Szóljál ha elérted a -10.000 adósságot, és amilyen kérdéseket felteszel, én meg fogok válaszolni bármit.
Teljes nevet és a cég nevét ahol dolgozom nyilván nem adom meg, de valamilyen közelítést erre is mondok, ha ez a kérdés.
Boros, készítsd a papírt-ceruzát meg élesítsd a csavarhúzót, mert csak Sodin múlik, milyen kérdéseket tesz fel.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Masnizásnak kirúgás a vége.
nem vagyok informatikus, de ezen konkrétan hangosan felröhögtem :D Ekkora kókler faszt a világ nem hordott még a hátán. A patkányképű Solymári röhögve csapkodja a térdét bazmeg.
Két hónapja van a cégnél, és eddig minden nap ugyanabban a nadrágban volt. Otthon meg este beleveri a faszát, leönti sörrel, leeszi kefírrel, stb. El tudjátok képzelni a szagát?
Téged egy nő a hóna alá csap, te nyomorék. Nyugodtan kurvázzál le bárkit, attól még egy magányos szar maradsz, aki este otthon veri a faszát és még egy swingerklubban sem tud összeszedni egy dugást. Hozzád képest még a sitten nővé tett Tajgi is egy Casanova bazmeg. Egyedül Kisborossal vagy versenyben, mert még egyikőtök se baszott nővel.
Jogos, javítsátok kérlek.
Valószínűleg van egy arbeithosen ami konstans a melócsában és van egy laza casual szöszmösz-maczkó ami még annyiszor sincs kimosva mint a munkásgatya. Ami télen és nyáron is azonos -40től +40ig van kvalifikálva.
És a külföldi hétvégekkel mi van? Pedig be lett ígérve!
Tudod Endre, amikor nagy a pofád, akkor szoktak jönni a váratlan meglepetések *kacsint*
:) ez teljesen kész :)
jóindulatú trollok, ha megvan a cég neve, valaki figyelmeztesse őket
vs. Professional working proficiency
Hazug keci vagy gyagyás!
a SoDI úgy gondolta, hogy március 1-től lesz minden héten pénteken délután 4-kor vlog, főszabályként
SoDI, a barátnőm kérdezi, hogy ha már ilyen nudista fókuszú lett a flokk (nudistastrand, meztelen szauna, otthoni fürdős videó stb.), nem gondoltál még arra, hogy készíts az epizódok mellé egy 18+-os oldalra vágatlan változatot?
Olyan is van. Evidenciákat.
A fapoleonnak van zenéje? Vagy az az ütemes klaffogás az?
majd ezt a ducatoban is elismétled, jó?
trolléga,
olyan nehéz magadtól felmenni a SoDI vlog csatornára és emgnézni, hogy mi az aktuális kifogás? Több idő begépelni azt, hogy "Lesz ma flokk pontban négykor?", mint megnézni.
Linkelve van a jurassicparkos közlemény, hahó!
Na jó, félmillió kommentnél is vállalom a kérdezz-felelek játékot, mert lehet hogy ez hamarabb lesz meg, mint a -10.000 tartozás. Utóbbi esetében már valószínűleg kérdezni se tudna a recskás, mert a nyakában lihegnének a bankok, behajtók, az adóhatóság, a rendőrség, és ő meg internetezés meg vlogvágás helyett ott reszketne Púpszászon a macskakajás zsákok mögött.
Es tenyleg kesz is lett :D ja nem.
Leszarom, hogy van-e flokk vagy nincs amugy sem birom végignézni. Én ezekkel a kérdésekkel csak a pupost akarom baszogatni...
Ezzel csak spamelsz, nem ad hozzá a tudományos munkához, továbbá azindexedbe 444-edbe ilyen hozzáállással nem biztos hogy "megfelelt" lesz beirva a vizsgán. Önálló munka!
igazából nincs, csak széknyikorgás, lihegés és egy fingás töri meg a fitymacsattogást. Laci csaja legalábbis ezt mesélte.
gooby pls.. változtasd a neved stílusosan "vastapzs" ra :DD
akkor már inkább "vazsdabzs" legyen
kitartó spórolással!
Na persze :)) Oszt mitmégnem? És is itt midnek sodi.
Ne kérd számon, zsidó! Ezt nyem tyanyítyották neki az etyetemen!
Nem érted a lényeget. Előbb-utóbb amúgy is arra kényszerül az ember, ha minden sornál átfedésbe akarja hozni a kódot.
Nézd, a dolog úgy áll, hogy magam is érzékelem, hogy nézők akkor jönnek, ha érzik a lelkesedést, és úgy nem jön át a lelkesedés, ha közben nyűgnak érzem a vágást, ezért mindig halasztódik.
Viccnek szánta délelőtt a troll, de erre tényleg a márciusi fordulat jelenthet megoldást. :)
Vedd fel SodiFan-t vagni jelkepes huuuhuuu huuszezerert.
-
Feb 22, 2018 22:27:12
Gyagyás, te hogy írod a melóban a teszteket, ha nem ismered a programot?
Ugye nem azt csinálod, hogy addig heggeszted, amíg zöld nem lesz?
Feb 22, 2018 22:27:12
sodika
Feb 22, 2018 22:27:49
De.
Feb 22, 2018 22:27:49
xray
(
x21)
Feb 22, 2018 22:32:22
x21)
Soknak tűnik, hogy lényegében minden nap, amikor bemegy az ember ténylegesen a melóba, 36 ezer forint nettót ér. Miközben olcsón lakom lényegében. Csak aztán el tud szállni az ember agya, és akkor elfolyik az hamar, ha nem figyelek oda.
Ez a tanulság.
Ez a tanulság.
te idióta, miért számítod át az összegeket állandóan forintra? az adósságot érdekes módon euróban hagyod, mert úgy kisebbnek látszik.
-
Feb 22, 2018 22:33:07
De.
Bazmeg Gyagyás, te ezt hogy gondoltad???? És ha van egy bug a kódban, honnan tudod, hogy nem feature?
Szépen írsz tesztet a bugos viselkedésre. Aztán mindenki azt hiszi, hogy rendbenvan a kód, mert zöldek a tesztek, amíg végre valaki meg nem nézi kézzel
Aztán ha egyszer kijavítják, szépen eltörnek a bugosan gyönyörű zöld tesztjeid.
Te most éppen merényletet követsz el a project ellen, felfogtad? Valld be, téged a konkurencia fizet, hogy itt szabotáld a munkát.
Feb 22, 2018 22:33:07
sodika
Feb 22, 2018 22:34:38
Abból indulok ki, hogy ami most van, az a jó működés, és azt kell biztosítani a tesztekkel, hogy az ne romoljon el.
Feb 22, 2018 22:34:38
-
Feb 22, 2018 22:36:08
2.342.850 forint az adósságod, asodi!
Feb 22, 2018 22:36:08
Der SchoDI
Feb 22, 2018 22:36:50
ASZ NEM IS ÚTYVOLT DRÁGA PRODZSEKTVEZETŐNÉNI.
Én csak azéjty nem szóltam bele tiszteletreméltó excellenciásúrasszonyom mert kell még egy hét a SoDinak hogy kellően felkészüljön nyugodtan
De jövő héten már tudunk indulni, ez szház szházalékk!
Még különben is, fütyi, és 700 ezer. Én csak azéjty nem szóltam bele tiszteletreméltó excellenciásúrasszonyom mert kell még egy hét a SoDinak hogy kellően felkészüljön nyugodtan
De jövő héten már tudunk indulni, ez szház szházalékk!
Na meló, csá.
Feb 22, 2018 22:36:50
-
Feb 22, 2018 22:38:15
De ebből nem indulhatsz ki. Biztos, hogy van benne bug, minden kódban van bug. Te kontár fasz, hát csak kárt okozol azzal, amit csinálsz. Ha ez leesik valakinek merge-nél, neked véged!
Feb 22, 2018 22:38:15
Der SchoDI
Feb 22, 2018 22:39:21
én úgy várom a projektvezető nénit, mint a messiást. van egy olyan érzésem, hogy troll lesz, és halálra fogja szopatni a sodit, aztán kirúgatja, mert nem tud vele dolgozni.
eleve az első pillanattól unszimpatikus lesz neki a sodi. egyből leveszi, hogy szakadt csöves ruhákban jár.
De nem mert fütyi. Vágod. eleve az első pillanattól unszimpatikus lesz neki a sodi. egyből leveszi, hogy szakadt csöves ruhákban jár.
700 ezer.
Fütyi.
Feb 22, 2018 22:39:21
-
Feb 22, 2018 22:39:58
Asodi úgy van vele, hogy ha hasznot nem hoz a cégnek, akkor legalább kárt okozzon. Ilyen sodi a sodi.
Feb 22, 2018 22:39:58
nyem-fa-tyok
Feb 22, 2018 22:46:42
Dersodi, hogy van németül, hogy seggszag? Talán a monoton morgásból már ki tudod szűrni ezt a kifejezést, mert sokszor mondhatják a közeledben, te egynadrágos!
Feb 22, 2018 22:46:42
-
Feb 22, 2018 22:48:20
Nem adtak feladatot a sodinak, hát talált magának. Megnézte hogy tud kárt okozni a cégnek, és megtalálta a módját.
Feb 22, 2018 22:48:20
Fütyi700000
Feb 22, 2018 22:49:51
Fogtok még ti engem rajongással szopni. :)
Mondtam már, hogy Berninben vagyok? :)
Na fütyi, csá.
Fogtok még ti engem rajongással szopni. :)
Mondtam már, hogy Berninben vagyok? :)
Na fütyi, csá.
Feb 22, 2018 22:49:51
-
Feb 22, 2018 22:51:12
Sodika, ahogy egyre csak nő az adósságod, nem növekszik véletlenül a havi kamatköltséged is? Lehet, hogy már nem havi 100 euró, hanem 130. Vagy 150.
Feb 22, 2018 22:51:12
reality check
Feb 22, 2018 22:54:32
Megint hazudsz.
completed all X semesters, diploma not yet available
Ez szerepel ott mindkét egyetemnél.
Nem pedig hogy elvégeztem volna.
Hazug pöcs vagy.
completed all X semesters, diploma not yet available
Ez szerepel ott mindkét egyetemnél.
Nem pedig hogy elvégeztem volna.
Hazug pöcs vagy.
De te nem végezted el az összes szemesztert, elsős tárgyakat görgettél magad előtt, te ganajtúró bogár! És még te hazugozol, te korcs?
Feb 22, 2018 22:54:32
Fütyi700000
Feb 22, 2018 22:59:06
Sodika, ahogy egyre csak nő az adósságod, nem növekszik véletlenül a havi kamatköltséged is? Lehet, hogy már nem havi 100 euró, hanem 130. Vagy 150.
Hee? :)
Ne hazudj :)
Nincsenek adósságaim. Pénz meg amúgy se létezik :D
Tehát ezzel párhuzamosan kamatyköltség-növekedés sincs. Viszont 700 ezres fütyinövekedés van. Múltkor az ablakból a TV-toronnyal hasonlítottam össze, mert a SoDInak bizony ilyen sok ideje van. :)
Na csá.
Feb 22, 2018 22:59:06
-
Feb 22, 2018 23:02:10
Tudtál haladni a flokkvágással recskás?
Feb 22, 2018 23:02:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 22, 2018 23:10:01
x38)
Milyen volt a meeting, recsi? Végül beengedtek? Értettél belőle valamit? Utána a főnökúrral beszéltél róla? Ki fognak rúgni, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Feb 22, 2018 23:22:39
Az a hír járja, hogy Proland megint sittre került.
Feb 22, 2018 23:22:39
sodika
Feb 22, 2018 23:24:34
Milyen volt a meeting, recsi?
Ha magyarul lett volna, se tudtam volna sokat hozzászólni annak az átbeszéléséhez, melyik tábla melyik mezője mire való, és mivel kell majd szinkronizálni, szóval ebben a viszonylatban nem volt borzalmas.
Feb 22, 2018 23:24:34
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 22, 2018 23:25:47
Te tényleg minden nap ugyanabban a nadrágban mész dolgozni?
Feb 22, 2018 23:25:47
juhú
Feb 22, 2018 23:26:49
Ha magyarul lett volna, se tudtam volna sokat hozzászólni
bezzeg, ha fütyikről lett volna szó! Feb 22, 2018 23:26:49
-
Feb 22, 2018 23:26:57
Igen, de 700 ezer, fütyi!
Feb 22, 2018 23:26:57
sodika
Feb 22, 2018 23:27:12
Jah.
Majd lesz másként is.
na csá
Feb 22, 2018 23:27:12
Konspiráló Károly
Feb 22, 2018 23:27:18
Feb 22, 2018 23:27:18
Fekete bikapata
Feb 22, 2018 23:28:53
Jah.
Majd lesz másként is.
na csá
Majd lesz másként is.
na csá
Nyugi, ráérsz majd, ha a régi lerohadt már rólad!
Te fasz... :)
Feb 22, 2018 23:28:53
juhú
Feb 22, 2018 23:29:23
Jah.
Majd lesz másként is.
na csá
hogy aztán hónapokig abban járj? Minek? Majd lesz másként is.
na csá
Feb 22, 2018 23:29:23
sodika
Feb 22, 2018 23:31:25
Feb 22, 2018 23:31:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 22, 2018 23:32:59
x38)
Utána leültetek a főnökúrral átbeszélni?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
juhú
Feb 22, 2018 23:33:59
Tényleg sitten van a moderátorod, egynadrágos? Tényfeltárást!!! Shajtóközleményt!!!
Feb 22, 2018 23:33:59
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 22, 2018 23:35:00
Óriási műsor lesz, hogy pont egy "néni" fogja a vadászbikát kirúgatni a picsába.
Feb 22, 2018 23:35:00
sodika
Feb 22, 2018 23:35:10
Tényleg sitten van a moderátorod, egynadrágos? Tényfeltárást!!! Shajtóközleményt!!!
Miért lenne? Jól viselkedik, mostanában nem tudok róla, hogy nemibeteg kurvákat tanítana móresre, mint régen.
Feb 22, 2018 23:35:10
Konspiráló Károly
Feb 22, 2018 23:35:59
Ha elvisznek megbeszélésre, ott általában olyan dolgokról van szó ami a hatáskörömbe esik, és dolgozom vele. Tudom, ez meseországban nem így van.
Amúgy pedig
Analfabéta > 2,4 millió forintos adósság :)
Feb 22, 2018 23:35:59
Konspiráló Károly
Feb 22, 2018 23:37:14
Megverte anyádat?
:(
Feb 22, 2018 23:37:14
Újságíró troll
Feb 22, 2018 23:50:05
Fogadjátok szeretettel a Sodipedia részére a berlini faszmonológok bejegyzést! Mondtam én, hogy Jövő héten meglesz, hát szoktam én bármit is elsodikázni!?
A berlini faszmonológok
A berlini faszmonológok Sodi vlogjának egy ciklusa, a 2017. szeptember 8. és szeptember 15. között húzódó szakasz. Ezekben az epizódokban Endre zavarba ejtő részletességgel beszél a faszáról, erekciós állapotáról, méreteiről, a hozzá hasonló homoszexuálisok által látogatott szaunákban szerzett, gusztustalan részletekkel fűszerezett tapasztalatairól, számos meztelen jelenettel tarkítva. A berlini faszmonológok ciklust a snecológusok elemi erejű felháborodással fogadták, mert az undorító göthös testét előszeretettel nagytotálban mutogató torz gnóm látványa és intim tevékenységeinek taszító részletezése az ízléstelenség határain bőven túlmutatott. Nem beszélve arról, hogy a Youtube nem sorolta korhatárosnak vagy felkavaró tartalomnak a meztelenkedést és a gusztustalan témákat, így akár gyerekek szeme elé is kerülhet az aberrált tartalom.
"Már-már női öltözőben érzi magát, ami kevésbé jó" - coming out-ol rögtön az S01E15. első részében csatakosra izzadva a masztipartit szervező homokos. Majd zavarba ejtően magyarázza nehézkes nemi teljesítőképességét, ami abban nyilvánul meg, hogy szerinte ő anatómiailag szerencsés felépítésű (ami az átlag feletti intim méretet jelenti), és ha annyi vér kerül ezen szervébe, ami az átlag embernél már egy erőteljes erekciót okozna, az ő esetében még mindig csak úgy lóg a farka, mintha egy döglött angolnát csapkodnának egy sziklához. Majd több alkalomról is zavarba ejtő részletességgel beszámol, amikor mégis volt példa olykor-olykor némi erekcióra, aminél kínosabb nem nagyon létezhet egy nyilvános szaunában. A szociopata Sodi persze ezt minden szégyenérzet nélkül újságolja nézőinek. Mindezek után pedig izzadva bizonygatja, hogy ő bizony nem buzi. Parádés tartalom!
Az S01E15 második epizódja a faszmonológok szempontjából mindössze egy riasztó előzetesnek tekinthető a következő részhez. A legocsmányabb horrorfilmek trailer-einek hangulatát idézi meg az epizód utolsó pár másodperce, ahol ízelítőt kap az öklendezéssel küszködő néző, hogy a következő részben bizony anyajegyekkel teleszórt, meztelen horpadt mellkasok, pucér fürdőzés és ugyancsak ruhátlan úszkálás fognak várni rá.
A horrort az S01E15 hármas részben kapjuk. Ez az epizód a snecológusoknál végképp kiverte a biztosítékot. A crescendo azzal a magyarázkodással kezdődik, hogy Sodi most már le merne vetkőzni meztelenre mások előtt, és nem zavarnák a szanaszét szabdalt hegei (amelyek a kipukkadt vakbele miatti műtét során keletkeztek, mert minden előzetes figyelmeztetés ellenére a veszélyre rá se rántott az ostoba recskás - illetve talán pont hogy rárántott...). Később a gnóm kivonul egy nudista strandra, ami igazából egy száraz fűcsomókból álló kopott, lepusztult placc, ahol rajta kívül egyetlen lélek sincs. Ez nem akadályozza meg abban, hogy meztelenkedjen egy sort a kamerának, kifejezetten arra koncentrálva, hogy a farkát is megvillanthassa a videóban, amit nagy kegyesen eltakar egy apró matricával, a korhatáros besorolást elkerülendő.
A mélypont az "esti rutin" nevű szakaszban jön el, ahol a gondosan beállított kamera előtt Endre meztelenre vetkőzik, majd taszító testét a fürdőkádban áztatja, miközben kedvenc időtöltésének hódol - sört vedel még fürdés közben is. Egyértelmű az igyekezet, hogy a vágóképek során a lehető legtöbbször videózza, olykor teljesen nagytotálban a saját ágyékát (a rutinos, profi beállításokból gyorsan lejön, hogy nem először csinálja). A legkényesebb részt ismét matricával takarja, de pajzán hanyagsággal olykor hagyja, hogy a piton "véletlenül" ki-kikandikáljon a matrica mögül.
A meztelen képeken egyébként jól megfigyelhető (már akinek van hozzá gusztusa), mennyire torz felépítésű a recskás kobold. Horpadt mellkasa, pálcika karjai (és úgy egyáltalán, az egész fizimiskája) egy auschwitzi szökevényre emlékeztetnek, azonban pár szögből jól látható, hogy a tyúkmell ellenére Endre látványos pocakot eresztett. A girhes testalkat ellenére történő aránytalan elhízás minden bizonnyal az állandó jelleggel mirelit pizzákkal és gyros tálakkal való minőségtelen táplálkozásnak és a kétségbevonhatatlan alkoholizmusnak köszönhető (ezt ő maga is sörhasként definiálja ebben az epizódban).
És amikor azt hihetnénk, végre ennyi volt, az epizódba még belefért egy edzőtermes úszás a medencében, ahol Endre szintén előszeretettel videózza horpadt felsőtestét. Szerencsére itt már van rajta alsónadrág. A medencében való ritmustalan kalimpálásból az is kiderül, hogy saját apja nem véletlenül gúnyolta úszásképtelensége miatt Úszónak. És még mindig nincs vége a meztelenkedésnek, hiszen a vlogepizód utolsó másodperceiben ismét egy meztelen zuhanyzásnak lehet részese az óvatlan néző.
Az S01E16 ott folytatja, ahol az előző rész abbamaradt. Az esti rutin után a reggeli rutin bemutatása történik, vécén trónolás filmezésével és a szokásos meztelen zuhanyzással. Ebben az epizódban még az eddigieknél is kevésbé törődik azzal Endre, hogy matricával vagy a törülközővel takarja az ágyékát.
A berlini faszmonológok ciklust egyes snecológusok kiterjesztve értelmezik, hiszen Sodi már a korábbiakban illetve későbbi epizódokban is többször meztelenkedett és magyarázkodott intim dolgokról (például már rögtön a legelső hivatalos, S01E01 rész, ahol nudista strandon volt, vagy az S02E04, ahol meztelenül úszott. De a legszűkebb értelemben, közmegegyezéses alapon az S01E15 összesen 3 db videója és az S01E16 számít a berlini faszmonológok alapjának.
A berlini faszmonológok
A berlini faszmonológok Sodi vlogjának egy ciklusa, a 2017. szeptember 8. és szeptember 15. között húzódó szakasz. Ezekben az epizódokban Endre zavarba ejtő részletességgel beszél a faszáról, erekciós állapotáról, méreteiről, a hozzá hasonló homoszexuálisok által látogatott szaunákban szerzett, gusztustalan részletekkel fűszerezett tapasztalatairól, számos meztelen jelenettel tarkítva. A berlini faszmonológok ciklust a snecológusok elemi erejű felháborodással fogadták, mert az undorító göthös testét előszeretettel nagytotálban mutogató torz gnóm látványa és intim tevékenységeinek taszító részletezése az ízléstelenség határain bőven túlmutatott. Nem beszélve arról, hogy a Youtube nem sorolta korhatárosnak vagy felkavaró tartalomnak a meztelenkedést és a gusztustalan témákat, így akár gyerekek szeme elé is kerülhet az aberrált tartalom.
"Már-már női öltözőben érzi magát, ami kevésbé jó" - coming out-ol rögtön az S01E15. első részében csatakosra izzadva a masztipartit szervező homokos. Majd zavarba ejtően magyarázza nehézkes nemi teljesítőképességét, ami abban nyilvánul meg, hogy szerinte ő anatómiailag szerencsés felépítésű (ami az átlag feletti intim méretet jelenti), és ha annyi vér kerül ezen szervébe, ami az átlag embernél már egy erőteljes erekciót okozna, az ő esetében még mindig csak úgy lóg a farka, mintha egy döglött angolnát csapkodnának egy sziklához. Majd több alkalomról is zavarba ejtő részletességgel beszámol, amikor mégis volt példa olykor-olykor némi erekcióra, aminél kínosabb nem nagyon létezhet egy nyilvános szaunában. A szociopata Sodi persze ezt minden szégyenérzet nélkül újságolja nézőinek. Mindezek után pedig izzadva bizonygatja, hogy ő bizony nem buzi. Parádés tartalom!
Az S01E15 második epizódja a faszmonológok szempontjából mindössze egy riasztó előzetesnek tekinthető a következő részhez. A legocsmányabb horrorfilmek trailer-einek hangulatát idézi meg az epizód utolsó pár másodperce, ahol ízelítőt kap az öklendezéssel küszködő néző, hogy a következő részben bizony anyajegyekkel teleszórt, meztelen horpadt mellkasok, pucér fürdőzés és ugyancsak ruhátlan úszkálás fognak várni rá.
A horrort az S01E15 hármas részben kapjuk. Ez az epizód a snecológusoknál végképp kiverte a biztosítékot. A crescendo azzal a magyarázkodással kezdődik, hogy Sodi most már le merne vetkőzni meztelenre mások előtt, és nem zavarnák a szanaszét szabdalt hegei (amelyek a kipukkadt vakbele miatti műtét során keletkeztek, mert minden előzetes figyelmeztetés ellenére a veszélyre rá se rántott az ostoba recskás - illetve talán pont hogy rárántott...). Később a gnóm kivonul egy nudista strandra, ami igazából egy száraz fűcsomókból álló kopott, lepusztult placc, ahol rajta kívül egyetlen lélek sincs. Ez nem akadályozza meg abban, hogy meztelenkedjen egy sort a kamerának, kifejezetten arra koncentrálva, hogy a farkát is megvillanthassa a videóban, amit nagy kegyesen eltakar egy apró matricával, a korhatáros besorolást elkerülendő.
A mélypont az "esti rutin" nevű szakaszban jön el, ahol a gondosan beállított kamera előtt Endre meztelenre vetkőzik, majd taszító testét a fürdőkádban áztatja, miközben kedvenc időtöltésének hódol - sört vedel még fürdés közben is. Egyértelmű az igyekezet, hogy a vágóképek során a lehető legtöbbször videózza, olykor teljesen nagytotálban a saját ágyékát (a rutinos, profi beállításokból gyorsan lejön, hogy nem először csinálja). A legkényesebb részt ismét matricával takarja, de pajzán hanyagsággal olykor hagyja, hogy a piton "véletlenül" ki-kikandikáljon a matrica mögül.
A meztelen képeken egyébként jól megfigyelhető (már akinek van hozzá gusztusa), mennyire torz felépítésű a recskás kobold. Horpadt mellkasa, pálcika karjai (és úgy egyáltalán, az egész fizimiskája) egy auschwitzi szökevényre emlékeztetnek, azonban pár szögből jól látható, hogy a tyúkmell ellenére Endre látványos pocakot eresztett. A girhes testalkat ellenére történő aránytalan elhízás minden bizonnyal az állandó jelleggel mirelit pizzákkal és gyros tálakkal való minőségtelen táplálkozásnak és a kétségbevonhatatlan alkoholizmusnak köszönhető (ezt ő maga is sörhasként definiálja ebben az epizódban).
És amikor azt hihetnénk, végre ennyi volt, az epizódba még belefért egy edzőtermes úszás a medencében, ahol Endre szintén előszeretettel videózza horpadt felsőtestét. Szerencsére itt már van rajta alsónadrág. A medencében való ritmustalan kalimpálásból az is kiderül, hogy saját apja nem véletlenül gúnyolta úszásképtelensége miatt Úszónak. És még mindig nincs vége a meztelenkedésnek, hiszen a vlogepizód utolsó másodperceiben ismét egy meztelen zuhanyzásnak lehet részese az óvatlan néző.
Az S01E16 ott folytatja, ahol az előző rész abbamaradt. Az esti rutin után a reggeli rutin bemutatása történik, vécén trónolás filmezésével és a szokásos meztelen zuhanyzással. Ebben az epizódban még az eddigieknél is kevésbé törődik azzal Endre, hogy matricával vagy a törülközővel takarja az ágyékát.
A berlini faszmonológok ciklust egyes snecológusok kiterjesztve értelmezik, hiszen Sodi már a korábbiakban illetve későbbi epizódokban is többször meztelenkedett és magyarázkodott intim dolgokról (például már rögtön a legelső hivatalos, S01E01 rész, ahol nudista strandon volt, vagy az S02E04, ahol meztelenül úszott. De a legszűkebb értelemben, közmegegyezéses alapon az S01E15 összesen 3 db videója és az S01E16 számít a berlini faszmonológok alapjának.
Feb 22, 2018 23:50:05
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 00:05:18
10000nel pezsgot bontunk.
10.000-nél Sodi csinálhat Q&A-t a trollokkal. Bármit kérdezhet és a trollok kötelesek őszintén válaszolni.
Feb 23, 2018 00:05:18
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 00:07:11
Mármint sneci adósság.
Feb 23, 2018 00:07:11
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 00:26:35
Egyébként sneci én komolyan megcsinálom! Szóljál ha elérted a -10.000 adósságot, és amilyen kérdéseket felteszel, én meg fogok válaszolni bármit.
Teljes nevet és a cég nevét ahol dolgozom nyilván nem adom meg, de valamilyen közelítést erre is mondok, ha ez a kérdés.
Boros, készítsd a papírt-ceruzát meg élesítsd a csavarhúzót, mert csak Sodin múlik, milyen kérdéseket tesz fel.
Feb 23, 2018 00:26:35
xray
(
x21)
Feb 23, 2018 00:44:15
x21)
Feb 23, 2018 00:44:15
...."nem zavarnák a szanaszét szabdalt hegei (amelyek a kipukkadt vakbele miatti műtét során keletkeztek,..."
érzékletes analízis, csak egy pontosítás:a sérve pukkadt szét Feb 23, 2018 00:44:15
Konfuciusz mondja
Feb 23, 2018 00:45:44
Masnizásnak kirúgás a vége.
Feb 23, 2018 00:45:44
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 01:06:30
nem vagyok informatikus, de ezen konkrétan hangosan felröhögtem :D Ekkora kókler faszt a világ nem hordott még a hátán. A patkányképű Solymári röhögve csapkodja a térdét bazmeg.
Feb 23, 2018 01:06:30
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 01:09:44
Jah.
Majd lesz másként is.
na csá
Majd lesz másként is.
na csá
Két hónapja van a cégnél, és eddig minden nap ugyanabban a nadrágban volt. Otthon meg este beleveri a faszát, leönti sörrel, leeszi kefírrel, stb. El tudjátok képzelni a szagát?
Feb 23, 2018 01:09:44
textilmentes piton
Feb 23, 2018 01:13:15
Téged egy nő a hóna alá csap, te nyomorék. Nyugodtan kurvázzál le bárkit, attól még egy magányos szar maradsz, aki este otthon veri a faszát és még egy swingerklubban sem tud összeszedni egy dugást. Hozzád képest még a sitten nővé tett Tajgi is egy Casanova bazmeg. Egyedül Kisborossal vagy versenyben, mert még egyikőtök se baszott nővel.
Feb 23, 2018 01:13:15
vastaps
Feb 23, 2018 02:44:04
Zsinorban hozzod a parades esteket sodesz nszksz. 500000 kommentnel kerdezhetsz ahogy a kedves trollega felvetette.
Gatyat ne vegyel. Kuldok csak mond hova.
16:00kor tutira lesz flokk ugye?
Feb 23, 2018 02:44:04
A bank ajánlata
Feb 23, 2018 02:50:38
7500EUR?!
Baszki, megnéztem milyen bringát lehet ennyiért venni, a legdrágább MTB 5-6000EUR.
www.saracen.co.uk/bikes/mountain/all-mountain/ariel/ariel-lt
egy vezető német márka a CUBE-nál is 6000EUR a legdrágább összteleszkópos változat.
www.fahrrad-xxl.de/fahrraeder/mountainbikes/marke.cube/?o=preisa
Normális ember nem a kamurákos parazitkra vagy sosem használt játékokra költi a pénzét, hanem például sportfelszerelésre.
Baszki, megnéztem milyen bringát lehet ennyiért venni, a legdrágább MTB 5-6000EUR.
www.saracen.co.uk/bikes/mountain/all-mountain/ariel/ariel-lt
egy vezető német márka a CUBE-nál is 6000EUR a legdrágább összteleszkópos változat.
www.fahrrad-xxl.de/fahrraeder/mountainbikes/marke.cube/?o=preisa
Normális ember nem a kamurákos parazitkra vagy sosem használt játékokra költi a pénzét, hanem például sportfelszerelésre.
Feb 23, 2018 02:50:38
púp-orr-sérvész
Feb 23, 2018 02:58:28
Mivel Facebookon már nincs nyilvános adás, (a náci posztok jelentését elkerülendő), megkérem a beépült trollokat, hogy osszák meg, mire jutottak. Volt ott jópár igaz kommenthaver, akiről csak a Recskás nem vágta, hogy troll, de priviben biztos mégjobb volt.
Feb 23, 2018 02:58:28
vastaps
Feb 23, 2018 02:58:51
Normalis ember =\= sodesz.
Feb 23, 2018 02:58:51
vastaps
Feb 23, 2018 03:01:23
Fb-n tuti nincs tarsasag vagy csak nagyon minimalis mert mindig itt okoskodik\lurkol. Maganyos keci a sodeszkeci csak a kommenthaverok maradtak meg a flokk.
Feb 23, 2018 03:01:23
vastaps
Feb 23, 2018 03:31:16
Egyebkent meg kurvara nincs igazuk a trolloknak es ezt te nagyon jo tudod sodesz. Par honap alatt siman kikerulsz a minuszbol. Szigoru onkontollal es tenyleg csak a legszukaegesebbek megvetelevel meg kb nyar elejere, legkesobb nyar kozepere mar pluszban leszel. Nyar vegere meg mar tuti. Szoval nyugi van! Overwach mellet nem nezel ra a diablo3ra? Az kurvajo consolon. Na osszre meg siman lesz annyi megtakatitasod hogy batran gondolkodhatsz a bp lakasban. Melocsa is beporog addigra. Bizony. Felujitott CoD modern warfare-t nezted mar Ps4-re, nagyon allat. Szoval siman pluszba leszel par honap mulva, ez kulonosen igaz ha a hazaiak is vegre vissza fizetik valamint kifizetik a penzedet.
Ha meg nem igy lesz akkor is ott a futyi. Bizony :))
Ha meg nem igy lesz akkor is ott a futyi. Bizony :))
Feb 23, 2018 03:31:16
-
Feb 23, 2018 05:07:11
A reggeli merevedés érdeklődés hiányában ma is elmaradt a mamahotelben.
Feb 23, 2018 05:07:11
Juhuhú
Feb 23, 2018 05:51:36
700 ezer fütyi!
Nyugimá'
Nyugimá'
Feb 23, 2018 05:51:36
vastaps
Feb 23, 2018 05:57:00
És ha csak 240 ezer lesz? akkor is ott a füttyi. Bizony!
Feb 23, 2018 05:57:00
vastaps
Feb 23, 2018 06:24:09
Hamarosan jonn a szokasos pentek reggeli kozlemeny mi sodesz? 66 vagy 67 ms lesz az ujabb megalazkodo video hossza?
Ha lehet mond majd be hogy 700ezer+futyi nszksz!
Ha lehet mond majd be hogy 700ezer+futyi nszksz!
Feb 23, 2018 06:24:09
Kvarcolt piton
Feb 23, 2018 06:51:34
Sodi!
A nézők kérdezik,hogy milyen élet az egynadrágos élet? Vannak nadrágmentes napok? tudod, amikor kimosod és szárad. Hosenfrei wochenende? Vagy hogy képzeljük el ezt, mi akik több nadrággal is rendelkezünk? Olyankor a hétvégén nem mozdulsz ki? Nem mész le sörikéért? Schreck mossa ki a gatyád vagy te?
Válaszolj, többen kérdezték, hahó!
A nézők kérdezik,hogy milyen élet az egynadrágos élet? Vannak nadrágmentes napok? tudod, amikor kimosod és szárad. Hosenfrei wochenende? Vagy hogy képzeljük el ezt, mi akik több nadrággal is rendelkezünk? Olyankor a hétvégén nem mozdulsz ki? Nem mész le sörikéért? Schreck mossa ki a gatyád vagy te?
Feb 23, 2018 06:51:34
Újságíró troll
Feb 23, 2018 07:06:40
érzékletes analízis, csak egy pontosítás:a sérve pukkadt szét
Jogos, javítsátok kérlek.
Feb 23, 2018 07:06:40
vastaps
Feb 23, 2018 07:20:43
Sodi!
Valószínűleg van egy arbeithosen ami konstans a melócsában és van egy laza casual szöszmösz-maczkó ami még annyiszor sincs kimosva mint a munkásgatya. Ami télen és nyáron is azonos -40től +40ig van kvalifikálva.
Feb 23, 2018 07:20:43
vastaps
Feb 23, 2018 08:39:51
www.youtube.com/watch?v=mPemUMYM2_k
Csak elsodikázoditt ez is te szar.
Legalább azt is kiírtad volna hogy 700ezer+fütyi.
Baszodjálmeg!
Baszodjálmeg!
Feb 23, 2018 08:39:51
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 23, 2018 08:46:44
www.youtube.com/watch?v=mPemUMYM2_k
Baszodjálmeg!
Baszodjálmeg!
És a külföldi hétvégekkel mi van? Pedig be lett ígérve!
Feb 23, 2018 08:46:44
vastaps
Feb 23, 2018 08:49:50
Egész este ezt hegesztetted mi sodesz? Visított a kis faptop?
Feb 23, 2018 08:49:50
Univerzum
Feb 23, 2018 09:07:40
Jó, tegnap megbeszéltem vele, hogy csináljam, ma nem volt hozzá kedvem, holnap talán megcsinálom. Vagy hétfőn. :)))
Ahogy kedvem szottyan.
na csá
Ahogy kedvem szottyan.
na csá
Tudod Endre, amikor nagy a pofád, akkor szoktak jönni a váratlan meglepetések *kacsint*
Feb 23, 2018 09:07:40
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 09:17:14
miért nem lep meg, hogy ismét nincs péntek 16.00-ás epizód? Négy napja ment folyamatosan, hogy flokkvágás csá.
Feb 23, 2018 09:17:14
-
Feb 23, 2018 09:18:56
:) ez teljesen kész :)
jóindulatú trollok, ha megvan a cég neve, valaki figyelmeztesse őket
Feb 23, 2018 09:18:56
-
Feb 23, 2018 09:21:14
Sneci most megint kivételesen nincs pénteken 4kor flokk, vagy ezt már tekinthetjük főszabálynak?
Feb 23, 2018 09:21:14
generátor
Feb 23, 2018 09:24:19
Sneci most megint kivételesen nincs pénteken 4kor flokk, vagy ezt már tekinthetjük főszabálynak?
Feb 23, 2018 09:24:19
stressznélküli nyugi
Feb 23, 2018 09:24:36
vs. Professional working proficiency
Hazug keci vagy gyagyás!
Feb 23, 2018 09:24:36
generátor
Feb 23, 2018 09:25:26
a SoDI úgy gondolta, hogy március 1-től lesz minden héten pénteken délután 4-kor vlog, főszabályként
Feb 23, 2018 09:25:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 23, 2018 09:34:53
x38)
Megint nincs flokkk???? Sneci, te szánalmas hulladék...
-
Feb 23, 2018 09:37:12
Azt mondja neki a flokk a legfontosabb, mindent ennek rendel alá. Ehhez képest néha kivételesen elkészül péntek négyre. Mi lenne ha csak másodlagos lenne a flokk?
Feb 23, 2018 09:37:12
vastaps
Feb 23, 2018 09:58:39
Megint nem értjük az a baj. Minden héten fejlődik valamivel a flokk. Van amikor technikai dologgal van amikor csatornaképpel van amikor csatornalogóval. Mindig van valami fejlödés. Néha a 66 ms közlemény is 67 ms-re fejlődik. Bizony.
Most a héten egy ilyen '96-óta nem látott hihetetlen vizuális effektes beharangozóval fejlődött a flokk, mert a sodesz nyelvtanilag mindig nagyon pontosan fogalmaz. Bizony.
Nem arról van szó hogy nem volt ideje (mégis mire nem lenne neki ideje....ugye) vagy nem lenne kedve, vagy nem tudná megcsinálni. Hanem ez a cél, pimaszul szemtelen marketing fogás része (ne feledjük sodesz tanult marketinget is a közgazdaság és megannyi minden mellet). Bizony.
Most a héten egy ilyen '96-óta nem látott hihetetlen vizuális effektes beharangozóval fejlődött a flokk, mert a sodesz nyelvtanilag mindig nagyon pontosan fogalmaz. Bizony.
Nem arról van szó hogy nem volt ideje (mégis mire nem lenne neki ideje....ugye) vagy nem lenne kedve, vagy nem tudná megcsinálni. Hanem ez a cél, pimaszul szemtelen marketing fogás része (ne feledjük sodesz tanult marketinget is a közgazdaság és megannyi minden mellet). Bizony.
Feb 23, 2018 09:58:39
Laci
Feb 23, 2018 10:37:23
Fogadjátok szeretettel a Sodipedia részére a berlini faszmonológok bejegyzést! Mondtam én, hogy Jövő héten meglesz, hát szoktam én bármit is elsodikázni!
SoDI, a barátnőm kérdezi, hogy ha már ilyen nudista fókuszú lett a flokk (nudistastrand, meztelen szauna, otthoni fürdős videó stb.), nem gondoltál még arra, hogy készíts az epizódok mellé egy 18+-os oldalra vágatlan változatot?
Feb 23, 2018 10:37:23
-
Feb 23, 2018 11:07:56
sneci! javaslom, hogy Jövő héten csináld meg a fapoleon remake-jét, hátha azt shikerül péntek 4-re összevágnod.
Feb 23, 2018 11:07:56
német recskavlog
Feb 23, 2018 11:14:12
Olyan is van. Evidenciákat.
Feb 23, 2018 11:14:12
Fakenguru
(
x5)
Feb 23, 2018 11:52:38
x5)
Ma megyek ejszakai sielesre a barataimmal, es délután haromkor indulunk.
Nem tudnam négykor megnezni a flokkot, de asodi olyan sodi, hogy gondol a trolljaira, es ilyen esetekben atteszi a flokkot szombatra.
A szocialis elettel rendelkezo trollok koszonik az ajandekot asodinak. Az egygatyasnak. A fütyisnek.
Hát azért hetyetye.
Nem tudnam négykor megnezni a flokkot, de asodi olyan sodi, hogy gondol a trolljaira, es ilyen esetekben atteszi a flokkot szombatra.
A szocialis elettel rendelkezo trollok koszonik az ajandekot asodinak. Az egygatyasnak. A fütyisnek.
.
Feb 23, 2018 12:10:32
azért sodikázza el mindig a pénteki flokkot, mert öngyűlölő zsidó, és nem hajlandó ünnepelni a sabbatot, inkább flokkot vág helyette.
Feb 23, 2018 12:10:32
Kvarcolt piton
Feb 23, 2018 12:25:06
444.hu/2018/02/23/toth-ivett-mukorcsolyazo-a-23-helyen-vegzett-az-olimpian
Tóth Ivett a 23. helyen végzett női műkorcsolyában a téli olimpián.
Ő az a sportoló, aki rövid programját a legendás fapoleon zenéjére mutatta be, nagy lelkesedést kiváltva ezzel a sodi- és sportbarát közösségek közös halmazában, szerte a világon.
Ő az a sportoló, aki rövid programját a legendás fapoleon zenéjére mutatta be, nagy lelkesedést kiváltva ezzel a sodi- és sportbarát közösségek közös halmazában, szerte a világon.
Feb 23, 2018 12:25:06
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 12:49:12
444.hu/2018/02/23/toth-ivett-mukorcsolyazo-a-23-helyen-vegzett-az-olimpian
Feb 23, 2018 12:49:12
-
Feb 23, 2018 12:59:59
F-Ü-T-Y-I
Feb 23, 2018 12:59:59
vastaps
Feb 23, 2018 13:02:07
Pont 23-an nincs flokk.
Pontosan. Bizony!
700ezer+futyi
Pontosan. Bizony!
700ezer+futyi
Feb 23, 2018 13:02:07
Schwezoff David
Feb 23, 2018 13:50:38
majd ezt a ducatoban is elismétled, jó?
Feb 23, 2018 13:50:38
M
Feb 23, 2018 13:58:21
Megint nem lesz akkor flokk a beigert idopontba?
Feb 23, 2018 13:58:21
-
Feb 23, 2018 14:01:50
trolléga,
olyan nehéz magadtól felmenni a SoDI vlog csatornára és emgnézni, hogy mi az aktuális kifogás? Több idő begépelni azt, hogy "Lesz ma flokk pontban négykor?", mint megnézni.
Feb 23, 2018 14:01:50
vastaps
Feb 23, 2018 14:04:43
Linkelve van a jurassicparkos közlemény, hahó!
Feb 23, 2018 14:04:43
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 14:25:06
Zsinorban hozzod a parades esteket sodesz nszksz. 500000 kommentnel kerdezhetsz ahogy a kedves trollega felvetette.
Na jó, félmillió kommentnél is vállalom a kérdezz-felelek játékot, mert lehet hogy ez hamarabb lesz meg, mint a -10.000 tartozás. Utóbbi esetében már valószínűleg kérdezni se tudna a recskás, mert a nyakában lihegnének a bankok, behajtók, az adóhatóság, a rendőrség, és ő meg internetezés meg vlogvágás helyett ott reszketne Púpszászon a macskakajás zsákok mögött.
Feb 23, 2018 14:25:06
vastaps
Feb 23, 2018 14:25:51
el se kezdtem tegnap mégse vágni, nem volt kedvem
most kezdem, de legfeljebb nem alszom
kész lesz, nyugi :)
na vágás, csá
most kezdem, de legfeljebb nem alszom
kész lesz, nyugi :)
na vágás, csá
Es tenyleg kesz is lett :D ja nem.
Feb 23, 2018 14:25:51
M
Feb 23, 2018 14:33:44
trolléga,
Leszarom, hogy van-e flokk vagy nincs amugy sem birom végignézni. Én ezekkel a kérdésekkel csak a pupost akarom baszogatni...
Feb 23, 2018 14:33:44
.
Feb 23, 2018 14:38:42
ne baszogassátok a sodit! azért nem lett kész a flokkal, mert minden nap az edzőteremben gyúrt.
Feb 23, 2018 14:38:42
-
Feb 23, 2018 14:40:39
Ezzel csak spamelsz, nem ad hozzá a tudományos munkához, továbbá az
Feb 23, 2018 14:40:39
Kvarcolt piton
Feb 23, 2018 15:24:07
igazából nincs, csak széknyikorgás, lihegés és egy fingás töri meg a fitymacsattogást. Laci csaja legalábbis ezt mesélte.
Feb 23, 2018 15:24:07
Mikrocsip
Feb 23, 2018 15:33:13
Megint nem értjük az a baj. Minden héten fejlődik valamivel a flokk. Van amikor technikai dologgal van amikor csatornaképpel van amikor csatornalogóval. Mindig van valami fejlödés. Néha a 66 ms közlemény is 67 ms-re fejlődik. Bizony.
Feb 23, 2018 15:33:13
pocokarcú fiú
Feb 23, 2018 15:42:13
Feb 23, 2018 15:42:13
-
Feb 23, 2018 16:14:56
2.342.850 forint az adósságod, asodi!
Ezt fel kellene 5 milliora kuzdeni. Menni fog? Feb 23, 2018 16:14:56
Schwezoff David
Feb 23, 2018 16:18:20
Ezt fel kellene 5 milliora kuzdeni. Menni fog?
kitartó spórolással!
Feb 23, 2018 16:18:20
vastaps
Feb 23, 2018 16:50:17
Na persze :)) Oszt mitmégnem? És is itt midnek sodi.
Feb 23, 2018 16:50:17
banshee
(
x24)
Feb 23, 2018 17:26:10
x24)
Mortal Danger
Feb 23, 2018 17:38:45
SoDI, holnap pontban hánykor indulhatunk a flokkal?
Feb 23, 2018 17:38:45
sodika
Feb 23, 2018 18:09:28
Nem érted a lényeget. Előbb-utóbb amúgy is arra kényszerül az ember, ha minden sornál átfedésbe akarja hozni a kódot.
Feb 23, 2018 18:09:28
sodika
Feb 23, 2018 18:13:11
SoDI, holnap pontban hánykor indulhatunk a flokkal?
Nézd, a dolog úgy áll, hogy magam is érzékelem, hogy nézők akkor jönnek, ha érzik a lelkesedést, és úgy nem jön át a lelkesedés, ha közben nyűgnak érzem a vágást, ezért mindig halasztódik.
Viccnek szánta délelőtt a troll, de erre tényleg a márciusi fordulat jelenthet megoldást. :)
Feb 23, 2018 18:13:11
vastaps
Feb 23, 2018 18:15:04
Vedd fel SodiFan-t vagni jelkepes huuuhuuu huuszezerert.
Feb 23, 2018 18:15:04
-
Feb 23, 2018 18:18:09
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Jan 05, 2018 00:57:36 Válasz vote up vote down (0)
Vágom a vlogot, baszod.
Egy dolog a meló, de ha egyszer megcsúszok valamivel, akkor áttöröm a lélektani határt. Nem szabad.
A vlog péntek du 4-kor jön, tehát most el kell hogy készüljön. Lefekvés előtt.
Vágom a vlogot, baszod.
Egy dolog a meló, de ha egyszer megcsúszok valamivel, akkor áttöröm a lélektani határt. Nem szabad.
A vlog péntek du 4-kor jön, tehát most el kell hogy készüljön. Lefekvés előtt.
Feb 23, 2018 18:18:09
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

eleve az első pillanattól unszimpatikus lesz neki a sodi. egyből leveszi, hogy szakadt csöves ruhákban jár.